Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Εννοειται οτι γινεται και αυτο! Αλλιως θα βαζαμε μονο τις αριστες. Ομως καθαρα στατιστικα.. οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες. Αυτο! Εσυ τι κανεις κοριτσι.. πως εισαι;?

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Γεια, μανούλες!

Τι κάνετε; Εμείς ετοιμαζόμαστε με τη μπέμπα να πάμε στο jumbo να πάρουμε κάποια πραγματάκια!!

Καταρχήν να καλωσορίζω τη Σοφία 2!!! χεχε Γεια σου, μανούλα και καλωσόρισες στο περαάκι μας! Εγώ είμαι η Ελένη και έχω μια μπεμπούλα απο τις 3 Μαίου! Γίναμε προχθές 4 μηνών. Κι εγώ έχω άδεια και θα έχω για πολύ καιρό ακόμη, είμαι δασκάλα.

Η δικιά μου μπουμπου είναι δοξα το Θεό αρκετά βολική. Έπιασε από μικρούλα πιπίλα εφόσον μας το επέτρεψε η παιδίατρος, πριν καν σαραντίσουμε. Επίσης ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το καρότσι, το ριλάξ ή το καθισματάκι αυτοκινήτου. Κάθεται σε όλα, απλά στο ριλάξ όχι και πολλή ώρα εκτός αν είσαι δίπλα και την απασχολείς! Κοιμάται από πάντα μόνη της αρκεί να έχει την πιπιλίτσα της! χιχι

Πιστεύω ότι και η δικιά σου, όπως και της Σόνιας μεγαλώνοντας θα στρώσει και θα βολεύεται πιο εύκολα!

Για τα εμβόλια που ρ'ωτησες, εμείς δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα.

Σόνια ρώτησα τη γιατρό και μου είπε ότι σε αυτή την ηλικιά πάιρνουν μαξ 600 γρ.

Πάω στο jumbo και τα λέμε αργότερα! Η ζουζου ειναι στο καρότσι και με περιμένει!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη στο amazon.co.uk το καθισματάκι της chicco το έχει χωρις μεταφορικά στις £81.52 Χ1,26(για να το βρούμε σε ευρώ) = 102,71ευρώ.....

Νομίζω σε συμφέρει να το πάρεις από εκεί...............

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλώς όρισες Sofia fo στην παρέα μας...

Εγώ είμαι η Κατερίνα από τα Χανιά, και είμαι διακοσμήτρια....εξασκώ ελεύθερο επάγγελμα, οπότε δυστηχώς...δεν έχω άδεια...δουλεύω...προς το παρόν από το σπίτι, και κάνω και κάποια ραντεβού στο γραφείο μου που ευτυχώς είναι δίπλα στο σπίτι μου....(το μόνο παρήγορο...) Εσύ είσαι λιμενικός στην Αθήνα κάπου?

Εγώ γέννησα στην 2 Μαίου. Ακριβώς ένα μήνα και μια μέρα πριν από την τελική μου ημερομηνία...ευτυχώς όλα όμως πήγαν καλά...και δεν χρειάστηκε κάτι στο μωρό...Το αγοράκι μου ήταν από τα μικρότερα εδώ μέσα...σε βάρος και ύψος ...αλλά τωρα δεν μασάμε τίποτα...μέχρι που κάνουμε και δίαιτα...χεχεχε!!!

Ευτυχώς και εμένα ο μικρούλης μου, είναι πάρα πολύ ήσυχος...τρώει και κοιμάται κυριολεκτικά...πρωτη φορά τον άκουσα να κλαίει χθες στο εμβόλιο...δεν κλαίει ποτέ...βάζουμε πιπίλα...οποιαδήποτε μάρκα, και ανα πάσα ώρα και στιγμή...αλλά κατά προτίμηση όταν θέλουμε να κοιμηθούμε...Παιδιά δεν σας έχω πει το πολύ αστείο θέμα μας...Σχεδόν όλη μέρα την περνάει στο καρότσι και στο ρηλάξ...όταν λοιπόν θέλει να κοιμηθεί...απλά τον γυρνάω στο πλάι...του βάζω και την πιπίλα...και αυτό είναι...σαν του πατάω κουμπί...αυτόματα κλείνει τα μάτια του και κοιμάται...χεχεχε!!! Αυτό μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση δεν το έχω ξαναδεί....

Στα εμβόλια ούτε κι εμείς είχαμε ποτέ θέμα...μια χαρά τα περνάμε...χωρίς παρενέργειες...

Τελικά το άμαζον είναι άπαιχτο...έχει τις καλυτερες τιμές στις πάνες...και πολύ καλές τιμές σε αρκετά άλλα πράγματα...τωρα το ψάχνω για να πάρω στον Χρήστο ποδηλατάκι - τρίκυκλο!!!

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

Για την τηλεόραση , ξέχασα να σας πω...κι εμένα η παιδίατρος μου μου είχε πει..αν είνια δυνατον καθόλου τηλεόραση,,,όπως και ούτε φωτογραφίες με φλας...

Τώρα δεν ξέρω για ποιον λόγω...δεν νομίζω ότι είναι για την ακτινοβολία της τηλεόρασης...αλλά πιο πολύ η έντονη εναλλαγή των χρωμάτων, κάνει κακό στα ματάκια τους...

Ελένη, γύρισες από τα jumbo? τι καλό πήρες?

Κατερινιώ, γύρισα από τα jumbo στις 7, την τάισα και μόλις γύρισε και ο μπαμπάς μας από μια δουλειά ξαναβγήκαμε εδώ κοντά βόλτα με το καρότσι στις γειτονιές του Ρέντη! Γυρίσαμε εν τέλει στις 10 και αρχίσαμε μια έντονη γκρίνια μέχρι που την ταισα παλι 11 παρα και ξεράθηκε!! Εγώ ένα όρθιο πτώμα... Αχ, από το πρωί που ξυπνάω ξανακάθομαι να αράξω τώρα το βράδυ, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω! Ουφ!! Λίγο το μωρό, λίγο συμμαζέματα στο σπίτι, λίγο μαγείρεμα, λίγο καμιά βόλτα το απόγευμα...αυτό ήταν! Έρχομαι και γίνομαι κουρέλι το βράδυ, όπως τώρα καλή ώρα... Πού να είχα να πάω και στη δουλειά!!!!!! :?

Από jumbo πήρα 2 παιχνίδια για δωράκια στα ανίψια μας τώρα που θα ανεβούμε, θηλές mam για τα μπιμπερό μας με ροή 4μήνες+, 2 πιπίλες mam 6 μηνών + (δε θα της της δώσω ακόμη,αλλά τον Οκτώβρη που θα γυρίσουμε μάλλον γιατί ήδη αυτές που έχουμε της αφήνουν σημάδι στα μαγουλάκια...) Της πήρα ένα παπάκι μέσα σε μπάλα με νερό, αυτό που είχαμε κι εμείς παλιά της fisher prise, μια βούρτσα για τα μπιμπερό...κάτι τέτοια ψιλά! :rolleyes:

Λες να πάρω το καρεκλάκι από amazon; Βασίζεσαι εσύ να δώσεις τόσα λεφτά σε κατάστημα ιντερνετικο εξωτερικού; Θα το ψάξω εδώ ελλάδα σε άλλα καταστήματα και αν δεν το βρω με 100-110 το πολύ θα το σκεφτώ σοβαρά!

Καλά ο μικρός σου πρέπει να είναι πολύ ησυχούλης! Άκου, τώρα στο εμβόλιο άκουσες το κλάμα του!! Α, εμείς παράπονο δεν έχουμε! Σχεδόν κάθε μέρα μας κλαίει έστω λίγο ή έστω γκρίνια έντονη όμως... Αυτή που σε τσιτώνει και τρέχει να κάνεις γρήγορα το γάλα.... Μπράβο στο αγοράκι σου! Και εγώ την γυρίζω στο πλάι στο καρότσι και με την πιπίλα κοιμάται, αν νυστάζει φυσικά, όχι κάθε ώρα και στιγμή! Μερικές φορές μου κλαίει έντονα από την κούραση και τη νύστα...

Χμμ... Δηλαδή η τηλεόραση δεν πολυκάνει,ε; Κι εγώ ρε γμτ δε ρώτησα τη γιατρό μας έτσι για να διασταυρώνουμε απόψεις...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη, όταν πας μόνη σου για ψώνια, σούπερ μάρκετ, ή στο jumbo σήμερα, που την έχεις την μικρή? Τραβάς μαζί σου το καρότσι του μωρού?...αν ναι, τα πράγματα που αγοράζεις που τα βάζεις? Εγώ έχω αυτό το θέμα ρε γμτ. γιατί το μάρσιπο δεν με βολεύει...δεν μπορώ να τον βάζω εκει μέσα όταν είμαι μόνη μου...και άν τύχει να χρειαστώ να πάω σ.μάρκετ μόνη μου, τον βάζω όπως είναι με το πορτ μπεμπέ του αυτοκινήτου μεσα στο καρότσι του σ.μάρκετ...αλλά μετά...γιοκ καρότσι...δεν χωράει ψώνια...κάτι άλλο τώρα...μπουκάλια έχεις τα chicco αν θυμάμαι καλά? πήρες θηλές μαμ? ΄

κοίτα το άμαζον το εμπιστεύομαι, γιατί είναι πολύ γνωστό κατάστημα...και επίσης έχω κάνει το εξής, έχω κάνει λογαριασμό στην Paypal κι έχω συνδέσει μία κάρτα με όχι μεγάλο πιστωτικό όριο...και είναι πολύ ασφαλές αυτό...αν δεν σου στείλουν τα προιοντα, τα λεφτά σου το paypal δεν τα δίνει...δεν ξέρω να σου εξηγήσω πως γίνεται αυτό...αλλά είναι τσεκαρισμένο...όπως σας έχω πει παίρνω το γάλα μας από Γερμανία...την 1η φορά το πήρα από το γερμανικό άμαζον...την 2η φορά δεν ξέρω τι άλλαξε, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου το στείλουν, γιατί δεν κάνουν αποστολή γάλα στην Ελλάδα...(τωρα πως την 1η φορά το έστειλαν ακόμη απορώ...) οπότε μετά έψαχνα άλλο site για να πάρω γάλα...λοιπόν, βρήκα ένα, έκανα λογαριασμό 113 ευρώ...πλήρωσα με την συγκεκριμένη κάρτα, και την επόμενη μέρα μου γράφουν και αυτοί ότι δεν κάνουν αποστολή ελλάδα...λέω κι εγώ πάει έχασα τα λεφτάκια μου...στην συνέχεια έλαβα ένα μαιλ από την paypal ότι τα χρήματα μου επιστράφηκαν...και όντως προχθές που μου ήρθε και ο λογαριασμός της κάρτας μου τα έχουν αφαιρέσει στην αρχή , και μετά τα έχουν επιστρεψει...(το ίδιο μου συνέβει άλλη μία φορά...).

Πω πω, κι εγώ κάνω δουλειά ακόμη, γιατί έχω ραντεβού αύριο στις 11 στο γραφείο, μετά θέλω ακόμη να μαζέψω νεροχύτη, και να αδειάσω τα πλυμένα πιάτα..απο το πλυντήριο...άλλες φορές με βοηθάει ο Χρήστος και το κάνουμε παρέα, αλλά τώρα κοιμάται το ζουζούνι μου, και ποιο νωρίς είχα τον Γιωργάκη στο μπαλκόνι και δεν θέλω να τον αφηνω μόνο του έξω...φοβαμαι μην μου έρθει καμιά γάτα από το διπλανό μπαλκόνι του γραφείου...που έχει σκάλα και ανεβαίνουν...σπανίως μεν...αλλά μ' έχει κόψει φόβος!!!

Ναι είναι υπερβολικά - απίστευτα ήσυχος, κι όλο γελάει(όταν δεν κοιμάται χεχε)...αξιολάτρευτο μωρό...χεχεχε...το όνειρο κάθε μάνας. Αφού σήμερα στο γραφείο που τον πήρα σε ένα ραντεβού, δεν έκανε ούτε α...οι πελάτες είχαν πάθει πλάκα...κάναμε το ραντεβού μας, σαν να μην υπήρχε...αφού τώρα ξεθάρεψα...θα πάω και αύριο στις 11, και αν είναι έτσι ήσυχος θα κάτσω εκεί να δουλεψω, και αν είνα θα το καθιερώσω να πηγαίνω εκεί κατά τις 11 κάθε μέρα που θα δουλεύω με πιο πολύ ηρεμία...

Πω πω μπράβο και πάλι στο γιαβρί μας!!! Τόσο ήσυχο μωράκι....!!

Και η δικιά μας γελάει πολύ και όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερο! Τι γλυκό γελάκι έχουν τα άτιμα!!!

Εγώ όταν βγαίνω με τη μπέμπα μόνη μου για ψώνια (χθες το έκανα πρώτη φορά και σήμερα το ξαναέκανα! χεχε) την πάιρνω κανονικά με το καρότσι της και τα ψώνια που αγοράζω τα βάζω σε καλαθάκι αναγκαστικά. Καρότσι δεν μπορώ...πώς να τσουλάω και τα 2 ταυτόχρονα; Με τίποτα! Το καλαθάκι το σκαλώνω στο ένα χερούλι στου καροτσιού, όπως βάζουμε και τις σακούλες. Κουτσά στραβά γίνεται έτσι η δουλειά.... Βέβαια προϋπόθεση είναι να μην έχω και πάρα πολλά να αγοράσω και να χωράνε στο καλαθάκι.

Μπιμπερό είχα πάρει στις αρχές chicco γυάλινα, αλλά επειδή η μικρή έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στις θηλές της mam είτε είναι πιπίλες, είτε μπιμπερό πήγα και πήρα και μπιμπερό mam. Τρία πλαστικά έχω.

Αφού σου είναι τόσο ήσυχος καλά κάνεις και τον παίρνεις στα ραντεβού, εκμεταλέυσου το!!

Το αμαζον δε λειτουργει σαν το ebay; Κι εμείς έχουμε paypal. Σου παίρνει όμως τα λεφτά το ebay μόλις γίνει η παραγγελία και αν θέλει ο μαγαζάτορας μπορεί να σε δουλέψει και να μην το στείλει ποτέ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γράψεις αρνητικά σχόλια. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο... Είναι να μη σου τύχει!

Πάμε για νάνι... Αύριο θα έρθει ο μάστορας να μας περάσει το συναγερμό και θα σηκωθούμε στις 8μιση... :?

Άντε καληνύχτα!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοριτσια. Χαρηκα που τα μωρακια σας πηγαν καλα με τα εμβολια γιατι ενα αγχος το εχω (εμεις θα τα κανουμε καθυστερημενα λογω παλλινδρ.). Κατερινα ναι ειμαι λιμενικος στη Ραφηνα (11χρ. αλλα 24 για συνταξη σαν φυλακισμενος τα μετραω,ατιμη κοινωνια...τεσπα). Για τηλ. οχι ε? ρε γμτ κ η δικια μου κανει κατι χαρουλες μολις βαζουμε τα καβουρακια! Καλε ο γιοκας σου γεωμετρικη προοδο στην αναπτυξη φτου φτου κ τι ησυχουλης να τα χαιρεσαι κ τα 2, Ελενη κ η δικια σου η μπεμπουλα κουκλα και πολυ καλο κοριτσι (μιας που μεγαλωσε;)) κ η Σονια με την μπουμπου θα καψουν καρδιες:).Γερα να ειναι ολα τα μωρακια κ να μεγαλωσουν σε καλυτερο μελλον απο αυτο που ζουμε τωρα. (Αφηνω την κλαψα.) Ελενη με το αμαζον μην το σκεφτεσαι καθολου με κλειστα ματια ψωνισε. Δεν ειναι μαγαζι ειναι σαν να λεμε εγγυητης για μικροτερα καταστηματα που δεν εχουν τροπους να διαφημισουν προϊοντα σε φθηνοτερες τιμες. Εγω εχω παρει απο co.uk και amazon.de: φωτα εξωτερ χωρου, σακουλ. για το καδο με τις πανες, παιχνιδια, αλλαξιερα-μπανιερα, καροτσι,καθισμα αυτοκ.,στρωμα για κουνια, φωτιστικο σαλονιου κτλ. τα ψιλοπραγματα δεν τα μετραω.δεν ειναι οπως το ebay αν κ μοιαζει σαν γενικη εικονα. Καλα εγω το εχω παει το ιντερνετικο ψωνιο ενα σκαλι πανω εκει που νομιζω πρωτοπορω ειναι οτι πηρα απο shopbob.com το "νυφικο" μου :D;)!

Ααα, για το τελος, τι λετε για αυτο?? "http://www.agora.net.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=1340&category_id=108&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart" εχω βρει κατι αντιστιοχο στο αμαζον πιο καλο κ φθηνο, δεν ειναι στρατα.

bkPSp3.png

Κορίτσια τι κάνετε ;;τώρα μόλις την πήρε ο ύπνος, αυτο το κολπακι κάνω κι εγω την βάζω στο πλάι με την πιπιλα της και σε δευτερόλεπτα έχει κοιμηθει!!αχχ το ίδιο μωρο όπως το περιγράφει η Κατερίνα έχουν οι φίλοι μας, μου έλεγαν πόσο ήσυχη είναι και δεν το πίστευα, το περασμένο σαβ/κυρ μας είχαν καλέσει στο εξοχικό τους και το κλάμα του μωρου δεν το άκουσα ασε που όπου την άφηναν καθόταν με ένα χαμόγελο μόνιμο, είναι 6 μέρες μικρότερη! Ενω η δικια μας που να κάτσει ακίνητη ούτε στον ύπνο της,την βάζω στο υπέρδιπλό κρεβάτι στη μέση και σε 5 δευτερα έχει φτάσει στην άκρη του κρεβατιου,τώρα πια απο μπρουμυτα γυρίζει ανάσκελα αλλα ευτυχώς απο τότε που πήρε την πιπιλα άλλαξαν πολλα.

Ασε Ελένη την ίδια κούραση τραβαω κι εγω, άρχισε δουλεια ο άντρας μου και τρέχει, πήραν και μια καφετέρια με έναν συνεταιρο και τον έχω χάσει, σκέφτομαι ίσως πάρω μια κοπέλα να με βοηθήσει κάποιες ώρες κάθε μέρα, αλλιως δεν τη παλεύω, ολο νεύρα ειμαι!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Γεια σας τσούπρες!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!

Έγινε 3 το αγόρι μου, πώς περνάει έτσι ο καιρός?

Σοφία συννονόματη καλώς ήρθες!

Να σου ζήσει η κορούλα σου!

Ζόρικο νινί ε, αγκαλίτσα και άγιος ο Θεός!

Αλλά όλη μέρα ρε συ? ακόμα και όταν κοιμάται?

Την έβαψες φιλενάδα! Επειγόντως πιπίλα!

Ελενίτσα φτου φτου η μπουμπού σου!

Γυναικάρα έχει γίνει! Άσε με το δάχτυλο και η δικιά μου το είχε παραχ@σει, αν δεν το έβαζε στο στόμα δεν κοιμότανε, την πιπίλα όσες φορές και αν της την έδινα την έφτυνε, έτσι λοιπόν της έβαλα κι εγώ γαντάκια, την πρώτη μέρα γκρίνιαξε, μετά όμως συνήθισε και έπιανε την πιπίλα και κοιμότανε. Είχε φάει πολύ κόλλημα όμως. Πιστεύω τώρα να το ξεχάσει.

Κατερινάκι κι ο Γιωργάκης έγινε μπουλουκάκι, άντρας ολόκληρος!

Και ήσυχο το μανάρι μου, φτου του!

Και η δικιά μου δεν έχω παράπονο, θα κάτσει κανένα τέταρτο στο ριλάξ, μετά στο γυμναστήριο, λίγο στην κούνια να χαζεύει το περιστρεφόμενο και να κουβεντιάζει, αν την αλλάζεις δραστηριότητες δηλαδή περνάει πολύ καλά, το απόγευμα-βραδάκι λίγο την πιάνει μια γκρινίτσα και είμαστε αγκαλίτσα αλλά πάλι καλά να λέω, έιναι αρκετά καλό νινί!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σόνια ξεκίνησε ο σύζυγος δουλειά και είσαι μοναχούλα?

Δεν είναι εύκολο μόνη σου εννοείται, τον είχες μαθει και παρέα σου ε και τώρα θα σου λείπει.

Καλές δουλειές και για την καφετέρια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σόνια ξεκίνησε ο σύζυγος δουλειά και είσαι μοναχούλα?

Δεν είναι εύκολο μόνη σου εννοείται, τον είχες μαθει και παρέα σου ε και τώρα θα σου λείπει.

Καλές δουλειές και για την καφετέρια!

Ευχαριστω κοριτσάκι μου, καθόλου εύκολο δεν είναι μέχρι να μπούμε σε ένα προγράμμα, τι να κάνω;; ΥΠΟΜΟΝΗ,αυτο έχω μάθει καλα τελευταία!!

Αχχχχ πριν κανά μισάωρο την πήρε ο ύπνος, ώρα να χαλαρωσω λίγο, ευτυχώς που κοιμάται και νωρίς πλέον, σιγά σιγά της άλλαξα το βιολογικό της ρολόι εκει που κοιμόταν 11 και,το κάναμε 10 και και τώρα 9 το πολυ έχει κοιμηθει, την έχω έξω βόλτα πιο νωρίς αλλιως απο της 8 κοιμάται, πάλι καλα μόνο στον υπνο ηταν πάντα εύκολη..... Καληνύχτα μανουλες, καλη ξεκούραση!

Καλημέρα!

Sofia.fo καλά το έχεις προχωρήσει πολύ το θέμα με τις ιντερνετικές αγορές!! Δεν το συζητώ, καλή φάση είναι αρκεί να μην έχει ένα κάρο μεταφορικά... Σε κάποια φάση είχα κοιτάξει ebay για pampers και δε συνεφερε καθολου με τα μεταφορικα! Νομιζα οτι το αμαζον δε στελνει ελλάδα... Αφου το αγγλικο ομως στελνει θα το ψαξω καλυτερα με το καθισματακι φαγητου! Δε μας περισσεύουν για να τα απλοχεριάσω στους δικούς μας τους "έξυπνους"!!! Θα την ψάξω τη δουλειά! Στο σπίτι πώς έρχονται απο αμαζον αυτά τα μεγάλα αντικείμενα; Τα περισσότερα απο ebay τα παρατανε στην εισοδο της πολυκατοικιας και φευγουν... Θα έχει όμως να κάνει και με το μέγεθος του δέματος,ε; Δηλαδή με αμαζον δεν πάιζει να σε κοροιδέψουν και να χάσεις χρήματα; Είναι εγγύηση; Αν ναι, καλό μου ακούγεται!! Πόσα πράγματα πήρες εσύ από εκεί...απίστευτο!! Μπράβο!! Εγώ από χοντρές αγορές έχω να πάρω το καρεκλάκι φαγητού και το πάρκο! Να δω και για πάρκο από εκεί;;

Αυτή που έστειλες δεν μπορώ να το δω. Μου ανοίγει την κεντρική σελίδα του καταστήματος...

Σοφάκι και η δικιά μου κάπως έτσι είναι σαν τη δικιά σου! Αν της αλλάζεις δραστηριότητες περνάει καλά, αλλά κατά βάση θέλει και κάποιον δίπλα να της μιλάει... Έχουμε και τη γκρινίτσα τα βραδάκια.... Αλλά κι εμάς σε γενικές γραμμές είναι καλή!

Σόνια!! Πηγαίνει η κόρη σου από τη μέση του κρεβατιού σας σε δευτερόλεπτα στην άκρη;;;; Έχω πάθει σοκ!!! Η δικιά μου ούτε κατά διάνοια!!!! Εκεί που την αφήνω, εκεί μένει ακόμη! Και στην αλλαξιέρα αν τη αφήσω λίγο μόνη να πεταχτώ να πάρω κάτι, δεν την φοβάμαι ακόμη μην πέσει. Εκεί μένει και κουνιέται λιγάκι επί τόπου όμως. Της Σόνια είναι το παιδί θαύμα ή η δικιά μου είναι τα ζώα μου αργά ακόμη;;; :shock:

Κορίτσια τα δικά σας τι κάνουν;;;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια μου, έψαξα λιγάκι και δε βρήκα κάτι να συμφέρει σχετικά με αυτό το καρεκλάκι που θέλω.... Έψαξα στο amazon.co.uk και στο amazon.de

Είναι αυτό: http://www.oneira.gr/chicco-polly-2-in-1-mrs-owl-39.html

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εσείς που το ψάχνετε και ξέρετε (Κατερίνα και Sofia.fo) και αν βρείτε κάτι να μου στείλετε το link; Η τιμή που βρίσκω Ελλάδα για αυτό είναι 125 η καλύτερη χωρίς μεταφορικά.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ίσως επειδη είναι πιο αδύνατο μωρο, κι εγω τα ίδια έκανα λέει η μαμά μου ενω ο αδερφός μου που ηταν και αρκετά πιο παχουλο μωρο άργησε να τα κάνει όλα , περπάτησε 14 μηνών να φανταστείτε ενω εγω 8 μισή μηνών,πάντως σε ένα άλλο φόρουμ που διάβασα, και αλλα πολλα μωρακια είναι έτσι σαν την κόρη μου, αργά η γρήγορα όλα θα τα κάνουν!Η παιδιατρος κάθε φορα αυτο μας τονίζει, είναι πολυ ζωηρή και μη την αφήσετε απο τα ματια σας.εχει ο άντρας μου κάτι βιντεακια με αυτα που κάνει,μόλις βρει χρόνο θα του πω να ανεβάσουμε για να την δείτε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...