Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας και πάλι!!

Ήρθε η γιατρός μας, όλα τα βρήκε μια χαρά και τα κιλά μας μπόλικα... 7400 είμαστε και βάλαμε και 2 πόντους, δε θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι, αλλά μας είπε πολύ ψηλή για την ηλικία της.. Για τα κιλά μας ρώτησε πόσο τρώει και αφού της είπα 4-5 γεύματα των 180-190 τη φορά, είπε πως είναι νορμάλ, δε σηκώνει να της κόψουμε ή να μειώσουμε κάτι απλά αυτό που μάλλον θα κάνουμε είναι να μην της δώσω καθόλου κρέμα ρυζάλευρο, αλλά να πάμε κατευθείαν στη φρουτόκρεμα. Αλλά αυτά από την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτεί. Θα δούμε τότε πότε θα ξεκινήσουμε και τι. Να κλείσουμε δηλαδή τον 5ο μήνα και μετά.

Κατά τα άλλα μας είπε ότι από τώρα και στο εξής μπορεί να κάθεται κανονικά σε 90 μοίρες για όση ώρα τη μέρα θέλει μέχρι να γκρινιάξει και να μη βολεύεται. Θα της πάρω καθισματάκι φαγητού και πάρκο σιγά σιγά, μας έδωσε το οκ! Τι ωραία!

Για την περπατούρα μου είπε οτι εκείνη προσωπικά την επιτρέπει, αλλά ως λύση ανάγκης αν π.χ. θες να μαγειρέψεις ή να κάνεις καμία δουλειά και δεν σε αφήνει. Και αυτό (το λύση ανάγκης) γιατί δεν προσφέρει τίποτα στο παιδί, δεν το βοηθάει στο να περπατήσει πιο γρήγορα ή πιο εύκολα αντιθέτως. Τη μαθαίνει και ίσως φοβάται μετά να σηκωθεί και να περπατήσει μόνη της. Δεν δημιουργεί βέβαια, μας είπε, πρόβλημα στα ποδαράκια, είναι μύθος κατά τη γνώμη της και επίσης δεν έχει σημασία αν είναι κορίτσι ή αγόρι. Οπότε δεν ξέρω αν θα της πάρω. Θα προσπαθήσω να το αποφύγω, τώρα αν είναι πολύ ζωηρή και δεν κάθεται στο πάρκο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ίσως της πάρω μία. Και όταν τη ρώτησα γιατί άλλοι γιατροί την απαγορεύουν μου είπε για αποφυγή ατυχημάτων γιατί πάνε και φτάνουν και τραβάνε αντικείμενα πιο εύκολα και μπορεί να τους έρθει τίποτα στο κεφάλι και άλλα τέτοια.

Αποστείρωση θα κάνουμε για άλλον ένα μήνα, μας είπε επίσης...χμμ... Αυτά..

Α! Στο εμβόλιο έκλαψε λίγο και αφού έβγαλε η γιατρός τη βελόνα, την πόνεσε το φάρμακα μάλλον. Αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί έκλαψε λιγότερο από κάθε άλλη φορά! Σχεδόν δν έκλαψε δηλαδή...

Και κάτι ακόμη..Τη ρώτησα για το αν κάνει να πιπιλάει τα δάχτυλά της και μου είπε δν πειράζει να τα δαγκώνει γενικά, αυτό που δε θέλουμε είναι να βυζαίνει τον αντίχειρα! Προσοχή πολλή γιατί θα το μάθει μας είπε και δεν θα το κόβει με τίποτα! χίλιες φορές την πιπίλα μας είπε, προσοχή! Η δικιά μου εντομεταξύ ήδη το βυζαίνει όταν δε βρίσκει πιπίλα και τώρα θα την κυνηγάω να της το βγάζω όποτε τη δω!

Σόνια δεν είχα δει το μήνυμά σου και δεν τη ρώτησα για την τηλεόραση που είπες. Κι εμείς την αφήνουμε να χαζεύει λιγάκι, οι καινούριες τηλεοράσεις δεν έχουν ακτινοβολία οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Οι πάνες baby dry έκαναν 11,20 με την προσφορά 2+1. Κανονικά κάνουν 17 οπότε είναι πιο οικονομικές οι chicco. Οι πιο φθηνές της pampers οι simply dry στην πορτοκαλί συσκευασία είναι πιο οικονομικές με 12 ευρω, αλλά λιγότερο απορροφητικές...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα, τι έγινε με το εμβόλιο;; Πώς τα πήγε το ζουζούνι σου; Το ροταιο και πνευμονιόκοκκο κάνατε δηλαδή;

Εμείς κάναμε επανάληψη το πρώτο που ειχαμε κανει και τον επομενο μηνα επανάληψη το δευτερο, το ροταιο δηλαδη και πνευμ.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια μου γεια σας και πάλι!!

Ήρθε η γιατρός μας, όλα τα βρήκε μια χαρά και τα κιλά μας μπόλικα... 7400 είμαστε και βάλαμε και 2 πόντους, δε θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι, αλλά μας είπε πολύ ψηλή για την ηλικία της.. Για τα κιλά μας ρώτησε πόσο τρώει και αφού της είπα 4-5 γεύματα των 180-190 τη φορά, είπε πως είναι νορμάλ, δε σηκώνει να της κόψουμε ή να μειώσουμε κάτι απλά αυτό που μάλλον θα κάνουμε είναι να μην της δώσω καθόλου κρέμα ρυζάλευρο, αλλά να πάμε κατευθείαν στη φρουτόκρεμα. Αλλά αυτά από την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτεί. Θα δούμε τότε πότε θα ξεκινήσουμε και τι. Να κλείσουμε δηλαδή τον 5ο μήνα και μετά.

Κατά τα άλλα μας είπε ότι από τώρα και στο εξής μπορεί να κάθεται κανονικά σε 90 μοίρες για όση ώρα τη μέρα θέλει μέχρι να γκρινιάξει και να μη βολεύεται. Θα της πάρω καθισματάκι φαγητού και πάρκο σιγά σιγά, μας έδωσε το οκ! Τι ωραία!

Για την περπατούρα μου είπε οτι εκείνη προσωπικά την επιτρέπει, αλλά ως λύση ανάγκης αν π.χ. θες να μαγειρέψεις ή να κάνεις καμία δουλειά και δεν σε αφήνει. Και αυτό (το λύση ανάγκης) γιατί δεν προσφέρει τίποτα στο παιδί, δεν το βοηθάει στο να περπατήσει πιο γρήγορα ή πιο εύκολα αντιθέτως. Τη μαθαίνει και ίσως φοβάται μετά να σηκωθεί και να περπατήσει μόνη της. Δεν δημιουργεί βέβαια, μας είπε, πρόβλημα στα ποδαράκια, είναι μύθος κατά τη γνώμη της και επίσης δεν έχει σημασία αν είναι κορίτσι ή αγόρι. Οπότε δεν ξέρω αν θα της πάρω. Θα προσπαθήσω να το αποφύγω, τώρα αν είναι πολύ ζωηρή και δεν κάθεται στο πάρκο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ίσως της πάρω μία. Και όταν τη ρώτησα γιατί άλλοι γιατροί την απαγορεύουν μου είπε για αποφυγή ατυχημάτων γιατί πάνε και φτάνουν και τραβάνε αντικείμενα πιο εύκολα και μπορεί να τους έρθει τίποτα στο κεφάλι και άλλα τέτοια.

Αποστείρωση θα κάνουμε για άλλον ένα μήνα, μας είπε επίσης...χμμ... Αυτά..

Α! Στο εμβόλιο έκλαψε λίγο και αφού έβγαλε η γιατρός τη βελόνα, την πόνεσε το φάρμακα μάλλον. Αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί έκλαψε λιγότερο από κάθε άλλη φορά! Σχεδόν δν έκλαψε δηλαδή...

Και κάτι ακόμη..Τη ρώτησα για το αν κάνει να πιπιλάει τα δάχτυλά της και μου είπε δν πειράζει να τα δαγκώνει γενικά, αυτό που δε θέλουμε είναι να βυζαίνει τον αντίχειρα! Προσοχή πολλή γιατί θα το μάθει μας είπε και δεν θα το κόβει με τίποτα! χίλιες φορές την πιπίλα μας είπε, προσοχή! Η δικιά μου εντομεταξύ ήδη το βυζαίνει όταν δε βρίσκει πιπίλα και τώρα θα την κυνηγάω να της το βγάζω όποτε τη δω!

Σόνια δεν είχα δει το μήνυμά σου και δεν τη ρώτησα για την τηλεόραση που είπες. Κι εμείς την αφήνουμε να χαζεύει λιγάκι, οι καινούριες τηλεοράσεις δεν έχουν ακτινοβολία οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Οι πάνες baby dry έκαναν 11,20 με την προσφορά 2+1. Κανονικά κάνουν 17 οπότε είναι πιο οικονομικές οι chicco. Οι πιο φθηνές της pampers οι simply dry στην πορτοκαλί συσκευασία είναι πιο οικονομικές με 12 ευρω, αλλά λιγότερο απορροφητικές...

Ελενιτσα φτου φτου στη μπεμπα μια χαρα σχεδόν 7 μισή κιλα,Εμείς 6 μισή είμαστε, τη Δευτέρα θα κάνουμε τα εμβόλια,

Λοιπόν εγω έχω βρει τα baby dry to 3 38.99ευρω 168οπότε βλέπεις είναι πιο φθηνές,θα σου πω και το site που μου έστειλαν την προσφορά.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα!!!!!!!

Κάναμε και τα εμβολιάκια μας...αχ, τον καημενούλη μου, πρώτη φορά τον άκουσα να κλαίει...ειλικρινά και τον λυπήθηκα πολύ....

Ελένη, μου φαίνεται θα συμπεθερέψουμε με τον άλλο μου γιο!!!

Θα είναι πιο ταιριαστοι μου φαίνεται...τον ζυγίσαμε είναι 7580κ. και ύψος 66εκ.

Με την ποσότητα του γάλακτος τρώμε περίπου τα ίδια...του κάνω 210 αλλά τρώει γύρω στα 180, καμιά φορά βέβαια το χτυπάμε και όλο το μπουκαλάκι!!! Μου είπε επειδή δεν μπορώ να του κόψω από την ποσότητα..αλλά ούτε και κάποιο γεύμα... Να του κάνω το εξής..να του μειώσω μια μεζούρα γάλα...δηλ. στα 210 αντί για 7 μεζούρες γάλα, να του βάζω 6...και αν τον πιάνει να το συνεχίσω έτσι...(τι να κάνουμε...στην δίαιτα από τώρα...!!!) και φυσικά ούτε λόγος για το ρυζάλευρο...εννοείται...Πιστεύω ότι όπως και στον Χρήστο, στους 5,5 περίπου μήνες θα ξεκινήσουμε με καμιά κρέμα βανίλιας...μετά από μια εβδομάδα φρουτόκρεμα και μετά από μια εβδομάδα πάλι φαγάκι...Για την αποστείρωση κι εμείς συνεχίζουμε...αλλά στο κάθισμα...οι παιδίατροι μας είναι αντίθετοι εντελώς...μου είπε ακόμα να μην τον καθίζω καθόλου στις 90μοίρες...από τον άλλο μήνα...να τον ξεκινήσω..αλλά να κλείσουμε τον 5ο. Μόνο αν θέλω να τον πιάσω καθιστό, για πολύ λίγο με ελαφριά κλίση...αλλά ΟΧΙ 90 μοίρες...Ελένη το καθισματάκι που θα της πάρεις, θα σε συμβούλευα να είναι από αυτά που παίρνουν κλίσεις στην πλάτη...για να μπορείς να την ψιλοξαπλώνεις κιόλας εκεί...θα σου κάθεται περισσότερο...Για πάρκο μην κάνεις και πολύ όρεξη ότι θα σου κάθεται (λίγα παιδιά έχουν κάτσει απ΄οσο ξέρω)...οπότε μην δώσεις ιδιαίτερα πολλά λεφτά...και επίσης θα σου έλεγα να της πάρεις το κλασσικό με το χοντρό δύκτι (χοντρές τρύπες) για να μπορεί να πιάνει και να σηκώνεται...εμένα στο πάρκο δεν κάθισε καθόλου...τζάμπα τα λεφτά...ευτυχώς ήταν δώρο...ξέρεις που κάθισε πολύ και μου έλυσε τα χέρια πολλές φορές...που δεν είχα κανέναν, και ήθελα να κάνω μπάνιο ή να τηγανίσω...που δεν τον ήθελα κοντά μου για να μην καεί...Βεβαια πανάκριβο...αλλά το χρησιμοποιήσαμε...(κι αυτό βέβαια δώρο από την νονά του ήταν). Έχει το mothercare ένα πράμα σαν σιδερένια κάγκελα (κοστίζει κανένα 150άρι), που του δίνεις ότι μορφή θες και κλείνεις ένα χώρο όσο θες...ή το κάνεις πολύγωνο μόνο του και του δημιουργείς χώρο...πολύ μεγαλύτερο από αυτό του πάρκου...εγώ το είχα κάνει σχήμα Π. και το ακουμπούσα σ'ενα τοίχο από την άλλη πλευρά...οπότε του είχα κλείσει ένα χώρο περίπου 1,20 Χ 2,00 κι επειδή ήταν μεγάλος έμπαινε και καθόταν...α,,,και επειδή είχε πόρτα (που δεν μπορεί όμως να ανοίξει)...όταν μεγάλωσε λιγάκι πάλι έμπαινε, γιατί του έλεγα ότι ήταν το σπιτάκι του...και κάποιες φορές έμπαινα κι εγώ μαζί του...(και κάτω στο πάτωμα του έστρωνα 2 παπλώματα, οπότε ήταν πολύ μαλακό...και δεν πάθαινε τίποτα όταν έπεφτε...)

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Γεια σας μανούλες πάλι!! Αχ, έγραφα πόση ώρα και πάτησα κάτι και χάθηκαν... φτου! Πάμε πάλι.... :mad:

Κατερινάκι σου έκλαψε το γιαβρί σου,ε; Αχ, μωρέ το καημενούλι! Το ξεχνάνε αμέσως όμως ακόμη. Αργότερα να δω που θα καταλαβαίνουν περισσότερα! Ποιος μας σώζει από τις τσιρίδες! Εσύ θα τα ξέρεις από το Χρήστο...

Ωστε ο γιατρός σου ακόμη δεν επιτρέπει το κάθισμα,ε; Βασικά κι εμάς που το επέτρεψε μη φανταστείς ότι θα τη βάζουμε συνέχεια, άλλωστε και που τη βάζω στο μαξιλάρι θηλασμού να κάτσει, μόνη της γλιστράει, ακουμπάει το κεφάλι και αράζει πίσω αν είναι κουρασμένη! :tongue: Δεν κάθεται και εντελώς δηλαδή...

Μπαμπάτσικος και ο δικός σου! χιχιχι Bye bye ρυζάλευρο θα πούμε όλες μου φαίνεται! Δεν πειράζει θα τρώμε τα υγιεινά φρουτάκια....

Αυτά τα κάγκελα που λες τα έχω δει κι εγώ, καλή πατέντα είναι και μάλιστα τα είχε βγάλει και αυτά το lidl σε πολύ καλύτερη τιμή και ελπίζω να τα ξαναβγάλει! Θα τα πάρω σίγουρα... Επίσης έχει και στο jumbo πιο φθηνά τώρα βέβαια δεν ξέρω διαστάσεις αν είναι ίδιες...

Πάρκο θα πάρω αυτό με το χοντρό δίχτυ απο τη μεση και πάνω ίσα να φτάνει να πιάνεται και πιο κάτω θα έχει ψιλό δίχτυ για να μην μπορεί να βάλει πόδι και να σκαρφαλώσει. Τι να πω, ελπίζω να καθεται εκεί μπας και κάνουμε καμία δουλειά κι εμείς...

Αχ, το είχα δει εκείνο το σετάκι με το γιογιο, το σκαλοπατάκι και το κάθισμα για τουαλέτα στο lidl, ήταν τέλειοοο!! Δεν το πήρα όμως γιατί το θεώρησα νωρίς... Αν το ξαναβγάλει θα πάω να το πάρω οπωσδήποτε! Κορίτσια να έχουμε το νου μας αν τα ξαναβγάλει... Κατερίνα εσύ δηλαδή τα πήρες και τα τρία;

Τώρα που είπα lidl πήγα σήμερα μια βόλτα και πήρα μια μπουρνουζοπετσέτα για τη μπουμπού ροζούλα με looney tunes (είχε και σιέλ) πολύ απαλή 100%βαμβάκι, υπέροχη ποιότητα! 80χ80 είναι ελπίζω να μας κάνει...6 ευρώ την έχει και επίσης της πήρα ένα μαγιώ τρέλα φουξ με τη μίνι lycra με 2 ευρω! Είναι λίγο μεγάλο, ίσως το βάλει το μεθεπόμενο καλοκαίρι, αλλά μου άρεσε πολυ και το πήρα...

Πήγαμε να ρίξουμε μια ματιά και για κλιματιστικό σήμερα γιατί αυτό το σπίτι δεν έχει.. Τη μια είπαμε να το αφήσουμε για την άνοιξη αλλά σκέφτηκα ότι θα το χρειάζομαι και για ζέστη κάποια πρωινα όταν πουρνο πουρνο θα ταιζω τη μικρή... Να μην ανάβω ολόκληρο καλοριφερ, θα είναι και πανάκριβο το πετρέλαιο φέτος... Οπότε μάλλον θα πάρουμε αυτές τις μέρες. Από το λίγο που είδαμε για 18άρι και inverter τα 900 δεν τα γλιτώνουμε και βάλε και 60-70 για την εγκατάσταση, τα πιάσαμε ή μάλλον τα χάσαμε τα λεφτά μας πάλι!! :? Τι να κάνεις όμως, αναγκαίο είναι και αυτό! Ειδικά το καλοκαίρι δεν παλεύεται άνευ, αλλά και το χειμώνα πού και πού θα το ανάβουμε εναλλακτικά.

Καρεκλάκι θα πάρω αυτό, Κατερίνα http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6-7/polly-2-in-1-highchair-chicco.html , όχι από αυτή τη σελίδα και νομίζω ότι κανει πίσω κλήση, θα το δω πριν το πάρω. Πάντως το έχω βάλει στο μάτι από πριν γεννήσω!

Σόνια περιμένω να μου πεις αυτή τη σελίδα με τα pampers...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη, έχω το ίδιο καρεκλάκι....ακριβώς...είναι φοβερό....παίρνει κλίσεις η πλάτη και είναι τέλειο....έχει κάτσι εκεί ο Χρήστος...έχει ρίξει ύπνους...Επισης χαμηλώνει για να μπορεί να κάθεται και μόνος του, όταν μεγαλώσει...το παιδί.

Απο το Λιντλ, πήρα το σκαλάκι και το στεφανάκι, γιογιο ήδη έχουμε δύο...άσε που έκατσε ελάχιστα στο γιογιό, γιατί τον βόλευε αλλά και του άρεσε η ιδέα να τα κάνει στην λεκάνη, για να τραβάει και το καζανάκι μετά, και να χαιρεταμε τα κακάκια μας...μόλις τελειώσει λεει: "για σας σκατουλάκια...." χεχεχε...πολύ πλάκα!!!

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

Ελένη, έχω το ίδιο καρεκλάκι....ακριβώς...είναι φοβερό....παίρνει κλίσεις η πλάτη και είναι τέλειο....έχει κάτσι εκεί ο Χρήστος...έχει ρίξει ύπνους...Επισης χαμηλώνει για να μπορεί να κάθεται και μόνος του, όταν μεγαλώσει...το παιδί.

Απο το Λιντλ, πήρα το σκαλάκι και το στεφανάκι, γιογιο ήδη έχουμε δύο...άσε που έκατσε ελάχιστα στο γιογιό, γιατί τον βόλευε αλλά και του άρεσε η ιδέα να τα κάνει στην λεκάνη, για να τραβάει και το καζανάκι μετά, και να χαιρεταμε τα κακάκια μας...μόλις τελειώσει λεει: "για σας σκατουλάκια...." χεχεχε...πολύ πλάκα!!!

Αχαχαχαχαχ!!! Ρε το Χρηστάκη, γούστο που έχει!!! Άκου να χαιρετάει τα σκατουλάκια του!!! χιχιχιχι :D Και κοίτα μη μου τα αλλάζεις συμπεθέρα!! Τον μεγάλο σου μας έταξες, τον μεγάλο σου θα μας δώσεις!!! :tongue:

Εμείς είμαστε 65 εκ. πριν λίγο το τσέκαρα...

Τέλειο το καρεκλάκι; Τα έχει τα λεφτάκια του (140 το έχει το ΛΗΤΩ, θα το ψάξω και αλλού), αλλά τα αξίζει. Φαίνεται ότι είναι πολυ καλό! Εσύ φαντάζομαι το έχεις σε άλλο χρώμα,ε; Ενα παρδαλό με σιελ και κιτρινο και κάτι ζωάκια το safari;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα μια χαρά το πάρκο της μικρής!!!

Μπράβο έτσι να μου την προσέχετε την νυφούλα μου...γιατί βλέπετε τη λεβέντη Κρητικό παίρνετε ε? Όχι να το πενευτώ...χεχε!!! (μετριόφρων η πεθερά...!!!)

Εμας το καρεκλάκι μας κατά βάση είναι πορτοκαλί, και το σχέδιο του κάνει κάτι πορτοκαλιά - γκρίζα - κόκκινα - μπλε και πράσινα τετραγωνάκια...αλλά πολύ βολικό!!!

Ηταν ακριβούτσικο...(βέβαια να σου πω...στο Χρήστο είχαμε πάρα πολλές επισκέψεις...κι αυτό δώρο ήταν...) Τα μόνα πράγματα που είχαμε αγοράσει ήταν το καρότσι και η ενδοεπικοινωνία με την κάμερα...και ξανά στον Γιώργο γιατί λίγο πριν την φυλάξω από τον Χρήστο μας έσπασε..οπότε την ξανα-αγοράσαμε... Τώρα με την κρίση ο Γιώργος την πάτησε...Ευτυχως όμως ήταν όλα καλά, και αντέχουν άνετα...

Γενικά του Λιντλ τα προιόντα (τα πράγματα εννοώ) είναι πολύ καλά...και τα ρουχαλάκια του τέλεια...απλά εγώ ρούχα δεν αγοράζω για τον μικρό γιατί είμαι φουλ, και από πετσέτες αρκετές...αλλά το αποκορύφωμα είναι τα σεντόνια...παιδιά..χωρίς υπερβολές μου έχουν φέρει πάνω από 20 ζευγάρια σεντόνια...ευτυχώς που είναι και τα δύο μου παιδιά αγόρια δεν νομίζω ότι σε μαγαζί θα βρείς την ποικιλία που έχουμε στην ντουλάπα μας!!!!!!!!!! Έχουμε όλους τους ήρωες... Και φυσικά δείχνοντας του αυτά, κατάφερα να τον σουτάρω από το κρεββάτι μας και να τον στείλω στο δικό του...γιατί κάνουμε αλλαγές στα σεντόνια κι έχουμε τρελλαθεί!!!!!!

καλημερα κοριτσια

Κατερινακι και εσενα το νινι 7 μιση κιλα μπραβοοο,μονο εμεις μαλλον θα φαμε ριζαλευρο χιχιιχχι.......

Ελενη ζηλεψα,το καρεκλακι κι εγω,το site ειναι αυτο με τις πανες http://www.babylikes.com/categories/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%82/101.aspx

Σοφια να σου ζησει το παλικαρακι σου!

Και σε σας κοριτσια,μακαρι να μεγαλωσουν γερα και ευτυχισμενα,εγω της το εχω υποσχεθει πριν γεννηθει,να κανω τα παντα για να την κανω ευτυχισμενη ,αυτο παρακαλω καθε μερα στη Παναγιτσα να μας βοηθησει να της στρωσουμε με ροδοπεταλα το δρομο της.

Τελικα οι παιδιατροι εχουν διαφορετικες γνωμες,για να δουμε τι θα μας πει και εμας.....

Καλημερα σας κοριτσια, γραφω πρωτη φορα στο καφε οποτε επιβαλλεται να συστηθουμε (εγω κ η μπεμπα μου). Με λενε κ εμενα Σοφια κ ειμαι μανουλα απο 26/5 πρωτη φορα (θα βοηθησετε οι εμπειρες εμας τις πρωτομανες :D). λοιπον εμεις θηλαζουμε και ειμαστε περιπου 5800κ. (τωρα απο μηκος θα σας γελασω γυρω στα 60εκ. την κοβω, θα μας δει παιδιατρος στις 13/9). Δεν πηγαμε διακοπες (λογω απειριας οπως ειπα πριν, αλλα ελπιζω του χρονου, αν μας το επιτεψει η Τροϊκα,:confused:). Το πρωτο εμβολιο θα το κανουμε καθυστερημενα για να μην επιδεινωσουμε πολυ την ΓΟΠ που εχουμε, οποτε θελω να μου πειτε πως το δεχτηκαν τα μπεμπακια σας (συμπτωματα)!Εχω αδεια μητροτητας (ειμαι λιμενικος, ειδα αλλη κοπελα ειναι αλλα δεν θυμαμαι ποια?) και εμαστε οοολη τη μερα αγκαλιτσα μιας και δεν προτιμα ουτε την κουνια της, ουτε μια κουνιστη καρεκλιτσα, ουτε το καροτσι αλλα ουτε και τον πρωινο-μεσημ-απογευμ υπνο αν δεν ειναι αγκαλια! ΑΑαα και αντι της αγευστης πιπιλας προτιμαμε το στηθος της μαμας που αν δεν μας το δωσει αμεσως για πιπιλισμα ξεσηκωνουμε τον ντουνια,χαχαχα!!

bkPSp3.png

Καλημερα σας κοριτσια, γραφω πρωτη φορα στο καφε οποτε επιβαλλεται να συστηθουμε (εγω κ η μπεμπα μου). Με λενε κ εμενα Σοφια κ ειμαι μανουλα απο 26/5 πρωτη φορα (θα βοηθησετε οι εμπειρες εμας τις πρωτομανες :D). λοιπον εμεις θηλαζουμε και ειμαστε περιπου 5800κ. (τωρα απο μηκος θα σας γελασω γυρω στα 60εκ. την κοβω, θα μας δει παιδιατρος στις 13/9). Δεν πηγαμε διακοπες (λογω απειριας οπως ειπα πριν, αλλα ελπιζω του χρονου, αν μας το επιτεψει η Τροϊκα,:confused:). Το πρωτο εμβολιο θα το κανουμε καθυστερημενα για να μην επιδεινωσουμε πολυ την ΓΟΠ που εχουμε, οποτε θελω να μου πειτε πως το δεχτηκαν τα μπεμπακια σας (συμπτωματα)!Εχω αδεια μητροτητας (ειμαι λιμενικος, ειδα αλλη κοπελα ειναι αλλα δεν θυμαμαι ποια?) και εμαστε οοολη τη μερα αγκαλιτσα μιας και δεν προτιμα ουτε την κουνια της, ουτε μια κουνιστη καρεκλιτσα, ουτε το καροτσι αλλα ουτε και τον πρωινο-μεσημ-απογευμ υπνο αν δεν ειναι αγκαλια! ΑΑαα και αντι της αγευστης πιπιλας προτιμαμε το στηθος της μαμας που αν δεν μας το δωσει αμεσως για πιπιλισμα ξεσηκωνουμε τον ντουνια,χαχαχα!!
Γεια σου Σοφια, να σου ζήσει η μπεμπα, εγω ειμαι η Σόνια, πρώτη φορα μανούλα κι εγω, και αρκετά κοινά απ'οτι βλέπω έχουν η μάλλον είχαν τα μωρακια μας, και Εμείς περάσαμε ΓΟΠ τώρα είμαστε μια χαρα τα εμβόλια βέβαια μας τα έκανε η παιδιατρος στην ώρα τους,ίδια περίπτωση είμασταν και Εμείς, όλη μέρα αγκαλια, τώρα όμως εδω και 2 εβδομάδες έχει κάνει στροφή 180'!!θα δεις ότι θα αλλάξει, κάθε μέρα είναι και διαφορετική όσο μεγαλώνουν. Την πιπιλα και το καρότσι δεν ήθελε ούτε απο μακριά να τα δει, τώρα όμως απολαμβάνει τις βόλτες με το καρότσι παρέα με την πιπιλα!!εμενα μου έφεραν γούρι τα κορίτσια εδω,το ίδιο εύχομαι και σε σένα.

Hi Σονια να χαιρεσαι την μπεμπουλα σου και συ και τα κοριτσια τα μωρακια τους. αχ μου δινεις πολυ κουραγιο, ειδα λιγο την ιστορια με την πιπιλα της μικρης σου και εγω καπου εκει στην αρχη ειμαι, χαχα!Ναι κ εγω γιαυτο γραφτηκα στο καφε για να μου φερετε γουρι:D! Εχω και εγω ενα ερωτημα οσον αφορα την τηλεοραση. Εμεις της βαζουμε κανενα τραγουδακι απο youtube (ξερεις "ζουζουνια" κτλ) και συνδεουμε με τηλ. να τα βλεπει, καπου στο parents ειδα οτι δεν επιτρεπεται, μπορει να δημιουργησει προβληματα, αλλα να πειραζει εστω και 10λεπτο?Ρωτησατε τελικα την παιδιατρο?

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...