Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλο ταξίδι κοριτσάκι μου, κοιτά να ξεκουραστεις, και μη σκας για την πεθερά , όλες ίδιες είναι!!!καλο ταξίδι να έχετε, φιλια στον μπεμπη!!

Όχι ρε συ Σόνια... Δεν είναι όλες ίδιες κοριτσάκι μου... Μπορεί κι εγώ σαν κλασική νύφη που είμαι να μη θέλω πολλά πάρε δώσε με την πεθερά, μπορεί και μερικές φορές να νιώθω πιεσμένη από αυτή, όμως από ενδιαφέρον και βοήθεια άλλο τίποτα η γυναίκα! Την αλήθεια να τη λέμε.... Έτσι και της πούμε ότι χρειαζόμαστε βοήθεια για όποιο λόγο την άλλη ή έστω την παραάλλη μέρα ε'ιναι εδώ και μάλιστα από Καβάλα που είναι μακριά! Και οικονομική βοήθεια μας δίνουν χωρίς φυσικά να ζητήσουμε και δέματα με καλούδια στέλνει πότε πότε...και στο skype μας λέει να μπαίνουμε να μιλάει με την εγγόνα!!! χαχαχα

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες μου!!!

όλα έτοιμα για το ταξίδι μας, το μεσημέρι σαλπάρουμε!!!

και δε σας είπα...μόλις φτάσουμε θα πάμε κατευθείαν στον γυναικολόγο μου!!!Να γνωρίσει ο Δημητράκης τον γιατρό που τον έφερε στον κόσμο:D:D:DΜετά ν. μάκρη στη κουνιάδα και την Κυριακή στα πεθερικά:|

καλά Ελένη γέλασα πολύ που είπες να έρθει η πεθερά να βοηθήσει για την μετακόμιση:P:p:pεδώ η γαιδούρα δεν έχει πάρει ένα τηλ. τώρα που θα πάμε, να ρωτήσει μήπως θα χρειαστούμε τίποτα για το μωρό να πάρει...μιλάμε για απιστευτη γαιδουριά ρε κορίτσια...το ήξερα..αλλά τόσο πολύ δεν περίμενα...ούτε για το εγγονάκι της????????

από τον δεκαπεντάυγουστο έχει να πάρει τηλ. και για κάποιο λόγο όταν την παίρνει ο άντρας μου δεν το σηκώνει...μόνο με τον πεθερό μου έχουμε μιλήσει...

Η καημένη η μαμά μου έχει ψωνίσει της παναγιάς τα μάτια για την άλλη εβδομάδα που θα ανεβούμε....

Ελένη, έτσι θα κάνω, μόλις γυρίσουμε θα αρχ΄σω να ψάχνω, απλά το κακό εδώ είναι ότι υπαρχουν πολύ λίγα σπίτια για ενοικίαση και δεν έχεις επιλογές...έτσι την πατήσαμε και με αυτό το σπίτι γιατί μας βγήκε η μετάθεση και σε 2 βδομάδες έπρεπε να φύγουμε..όταν ήρθαμε για να βρούμε σπίτι δεν υπήρχε τίποτα!!!!!!!!!!

είχα πάθει σοκ....νόμιζα θα μείνουμε σε αντίσκοινο...βρίσκαμε κάτι παμπάλαια σπίτια, τρισάθλια...αυτό ηταν το μοναδικό καινούριο που βρήκαμε και έτσι την πατήσαμε...

Λοιπόν κορίτσια μου σας χαιρετώ....προσωρινά, τηνάλλη εβδομάδα στην Εδεσσα θα έχω και σύνδεση οπότε θα τα ξαναπούμε!

Σας φιλώ γλυκά!!!!!!!!!!!!

Λιάκι μου, τέλεια που τα ετοίμασες όλα! Κι εγώ, την βλέπω τη δουλειά, όλα μόνη μου θα τα φτιάξω για το ταξίδι γιατί ο άντρας μου δουλεύει και άσε που σαν άντρας δεν ξέρει ακριβώς τι να πάρει και αν του πω "βγάλε τα ρούχα σου που θα χρειαστείς να τα πακετάρω" ή θα βγάλει πολύ λίγα ή θα βγάλει πολλά! 'Ασε που έχουμε και τη βάφτιση και δε θέλω να ξεχάσουμε τίποτα βασικό....

Πώ πω....φρίκη τα σπίτια στο νησί,ε; Λογικό μωρέ, συνήθως έτσι γίνεται... Πρέπει να είσαι τυχερή και να πετύχεις την περίπτωση από ότι κατάλαβα! Ρίξε καμιά ματιά στα κλεφτά και όσο θα είσαι επάνω από το ίντερνετ (xe.gr και spitogatos.gr) και κλείσε ραντεβού να το δεις για όταν έρθεις. Για να μη χάνεις χρόνο το σκέφτηκα και μήπως έτσι που θα έχεις περισσότερες μέρες για ψάξιμο βρεις και τίποτα καλύτερο!

Καλά η πεθερά γιατί τόση ξινίλα;; Άκου από το 15Αύγουστο... Γιόρταζε και ο γιός της τότε, δε γινόταν να μην πάρει! Τώρα καταλαβαίνω γιατί δε θες καθόλου να πας εκεί... Μήπως έχετε κάνει κάτι ή πει που την πείραξε; Τραβηγμένη μου ακούγεται αυτή η αντίδραση να μην απαντάει ούτε στο γιο της! Τότε μάλλον θα έρθει η μανούλα σου να σε βοηθήσει, μην το επιχειρήσεις να μετακομίσεις χωρίς βοήθεια πάντως εκτός αν έχεις στη διάθεσή σου 2-3 μήνες για να την κάνεις!

Καλό ταξίδι και πάλι και περιμένουμε νέα σας μόλις μπορέσεις!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας!

Καλά να περάσετε Λία μου!

Α θα πάτε και στο γυναικολόγο σου το Δημητράκη να δει τι αστέρι έβγαλε, τι καλά!!

Ελενίτσα βρε κι εμένα η δικιά μου πεθερούλα καλή και άγια και όποτε χρειαστούμε βοήθεια πάντα έρχεται, το θέμα είναι ότι ξεχνάει να φύγει μετά!!χαχα!! καλά γελάω τώρα, από Δεκέμβρη που παίρνει σύνταξη όμως και θα την έχω σχεδόν μόνιμη δεν ξέρω αν θα γελάω το ίδιο!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας!

Καλά να περάσετε Λία μου!

Α θα πάτε και στο γυναικολόγο σου το Δημητράκη να δει τι αστέρι έβγαλε, τι καλά!!

Ελενίτσα βρε κι εμένα η δικιά μου πεθερούλα καλή και άγια και όποτε χρειαστούμε βοήθεια πάντα έρχεται, το θέμα είναι ότι ξεχνάει να φύγει μετά!!χαχα!! καλά γελάω τώρα, από Δεκέμβρη που παίρνει σύνταξη όμως και θα την έχω σχεδόν μόνιμη δεν ξέρω αν θα γελάω το ίδιο!!

Χαχαχαχαχ! Ξεχνάει να φύγει,ε; Λαχταράει τα εγγόνια μωρέ κι αυτή, τι να κάνει!!! Γιατί θα την έχεις μόνιμη; Πού μένει;

Εμείς ευτυχώς είμαστε απο μακριά και αγαπημένοι! χιχιχι Τώρα στις 16 Σεπτέμβρη που θα πάμε στα πεθερικά για 3 βράδια θα σας πω εντυπώσεις!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τι νούμερο πάνες φοράτε και ποιές; Εμείς φοράμε το νούμερο 3 της pampers. Παίρνω τις simply dry στην πορτοκαλί συσκευασία, που είναι οι πιο οικονομικές της pampers για τη μέρα και τις baby dry στην πράσινη συσκευασία, που είναι αρκετά ακριβές για τη νύχτα. Χθες πήρα απο το Σκλαβενίτη (τοπικό της Αθήνας είναι) baby dry τρία πακέτα μεγάλα στην τιμή των 2. 2+1 δώρο ήταν δηλαδή και συμφέρει γιατί κοστίζει 17 ευρώ το ένα πακέτο! Πήρα βέβαια το τεσσάρι νούμερο γιατί έχω ακόμη πολλά τριάρια και μέχρι να τελειώσουν δε θα της μπαίναν αυτές που πήρα χθες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Τι νούμερο πάνες φοράτε και ποιές; Εμείς φοράμε το νούμερο 3 της pampers. Παίρνω τις simply dry στην πορτοκαλί συσκευασία, που είναι οι πιο οικονομικές της pampers για τη μέρα και τις baby dry στην πράσινη συσκευασία, που είναι αρκετά ακριβές για τη νύχτα. Χθες πήρα απο το Σκλαβενίτη (τοπικό της Αθήνας είναι) baby dry τρία πακέτα μεγάλα στην τιμή των 2. 2+1 δώρο ήταν δηλαδή και συμφέρει γιατί κοστίζει 17 ευρώ το ένα πακέτο! Πήρα βέβαια το τεσσάρι νούμερο γιατί έχω ακόμη πολλά τριάρια και μέχρι να τελειώσουν δε θα της μπαίναν αυτές που πήρα χθες!

Ελενιτσα τι κανεις; Εντάξει το σπίτι, άλλη ψυχολογία τώρα, μωρε και η δικιά μου πεθερά δεν είναι κακιά, όμως νομιζει ότι ο γιος της ακόμα δεν έχει κάνει οικογένεια και θέλει ότι έχει σχέση με δικα μας θέματα να παει να τα συζητάει μαζι της, Εεε μια δυο της την είπα κι εγω πριμ λίγες μέρες, επειδή με πήρε και μου είπε πως ο κωνσταντίνος δεν κάθεται να συζητάει(για ένα θέμα που είχαμε ) και της είπα κι εγω, καλα ο Κώστας δεν έχει γυναίκα γιατί θα πρέπει να το συζητήσει μασι σου;;; Εεεεε απο τότε δεν με έχει ξανα πάρει,εκει που επερνε 10 φορές την ημέρα, και εμάς μας έχουν βοηθήσει πολυ αλλα τι σημαίνει αυτο;;; Ότι θα δίνουμε λογαριασμό σε ότι κάνουμε;;βρε ας μη με πάρει ποτε!!!έχω την μανούλα μου που μας βοηθάει πάντα, και πολυ διακριτικά μάλιστα για να μη φέρει τον άντρα μου σε δύσκολη θέση, ενω η άλλη... Σε λίγο θα κοιμόταν και στο κρεβάτι μας!!! Μακριά και αγαπημένοι!!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Ελενιτσα τι κανεις; Εντάξει το σπίτι, άλλη ψυχολογία τώρα, μωρε και η δικιά μου πεθερά δεν είναι κακιά, όμως νομιζει ότι ο γιος της ακόμα δεν έχει κάνει οικογένεια και θέλει ότι έχει σχέση με δικα μας θέματα να παει να τα συζητάει μαζι της, Εεε μια δυο της την είπα κι εγω πριμ λίγες μέρες, επειδή με πήρε και μου είπε πως ο κωνσταντίνος δεν κάθεται να συζητάει(για ένα θέμα που είχαμε ) και της είπα κι εγω, καλα ο Κώστας δεν έχει γυναίκα γιατί θα πρέπει να το συζητήσει μασι σου;;; Εεεεε απο τότε δεν με έχει ξανα πάρει,εκει που επερνε 10 φορές την ημέρα, και εμάς μας έχουν βοηθήσει πολυ αλλα τι σημαίνει αυτο;;; Ότι θα δίνουμε λογαριασμό σε ότι κάνουμε;;βρε ας μη με πάρει ποτε!!!έχω την μανούλα μου που μας βοηθάει πάντα, και πολυ διακριτικά μάλιστα για να μη φέρει τον άντρα μου σε δύσκολη θέση, ενω η άλλη... Σε λίγο θα κοιμόταν και στο κρεβάτι μας!!! Μακριά και αγαπημένοι!!!
Αααα Εμείς περνουμε το νούμερο 3 chicco πάνες!! Δεν τς αλλάζω με τίποτα, δοκίμασα τα πάντα και καταλήξαμε ,ειναι και πιο οικονομικές αλλα δεν είναι μόνο αυτο είναι πολυ πολυ καλές πάνες!! Είχα ξεμείνει πριν λίγες μέρες επειδή άργησαν να μου τις φέρουν και ο άντρας μου πήγε και πήρε παμπερς, 2 μέρες όλα τα τσισα της έξω , την εβρισκα το πρωι μέχρι τη πλάτη γεμάτη κατουρα!!!έχω σωθεί μιλάμε, 6 πακέτα απο 22 πάνες 32 ευρώ!! Τις στέλνουν και με κούριερ στο σπίτι!!

Αααα Εμείς περνουμε το νούμερο 3 chicco πάνες!! Δεν τς αλλάζω με τίποτα, δοκίμασα τα πάντα και καταλήξαμε ,ειναι και πιο οικονομικές αλλα δεν είναι μόνο αυτο είναι πολυ πολυ καλές πάνες!! Είχα ξεμείνει πριν λίγες μέρες επειδή άργησαν να μου τις φέρουν και ο άντρας μου πήγε και πήρε παμπερς, 2 μέρες όλα τα τσισα της έξω , την εβρισκα το πρωι μέχρι τη πλάτη γεμάτη κατουρα!!!έχω σωθεί μιλάμε, 6 πακέτα απο 22 πάνες 32 ευρώ!! Τις στέλνουν και με κούριερ στο σπίτι!!

Καλά οι πεθερές σίγουρα δε θέλουν πολύ θάρρος, σε αυτό έχεις δίκιο! Πρέπει να τις έχουμε σε μια άλφα απόσταση, είμαι αυτής της άποψης.

Όσο για τις πάνες έχω δοκιμάσει κι εγώ τις chicco αλλά είχαμε σε κάποια φάση που τις φορούσαμε σύγκαμα και δεν ξαναπήρα! Μάλλον έτυχε, αλλά είναι ψυχολογικό, ξέρεις... Εμείς πάλι δεν αλλάζουμε τις pampers με τίποτα! χιχι Είμαι πολύ ευχαριστημένη και σπάνια έχουμε διαρροές αν δεν την κλέισω καλά ή αν τα κάνει πάνω στο φαγητό κι έτσι όπως την κρατάω κουνηθεί η πάνα. Μέσα στη νύχτα ποτέ δεν βγήκαν έξω τα κάτουρα να τη βρω το πρωι έτσι χάλια... Τι να σου πω, είναι τι βολέυει σε κάθε μανούλα και σε κάθε μωράκι τελικά!

Έγραψα και στο άλλο τόπικ μανούλες 2ου τριμήνου που μιλάς κι εσύ!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πού είστε μανούλες;;;;

Εύχομαι να περνάτε μια όμορφη Κυριακή!!

Εμείς καλά, μετράμε αντίστροφα τις μέρες για να φύγουμεεεεεεε!! :-P 15 είναι η μεγάλη μέρα!!! Θα φύγουμε για 20-22 μέρες!!! :-P :razz: :-P

Φιλάκια πολλά, θα τα πούμε σύντομα! :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλό μεσημέρι!

Τι κάνετε?

Σήμερα πήγα στον οαεδ με τη μικρή να κάνω τα χαρτιά μου για το οικογενειακό επίδομα (το παίρνετε εσείς ή σας το δίνει ο εργοδότης?) αλλά είχε πολύ κόσμο και έφυγα, άλλη φορά μου δίνουν προτεραιότητα όταν με βλέπουν με το καρότσι αλλά σήμερα είχε κάμποσα μωράκια που περίμεναν και την πατήσαμε. Άλλη μέρα θα ξανακατέβω.

Ελενίτσα τα πεθερικά μου είναι στα μέρη σας, Αθήνα μένουν στο Καματερό αλλά κατεβαίνουν συχνά πυκνά Κρήτη. Και όταν πάρει και η πεθερά τη σύνταξη θα έρχονται να μένουν σπίτι μας αρκετά συχνά σίγουρα!

Του lidl τις πάνες παίρνω της μπέμπας από όταν πήγαμε στο τρία νούμερο, και στο Γιάννη αυτές έπαιρνα, μια χαρά είναι και οικονομικές, 9.65 τα 56 τεμάχια, διαρροές στη μπέμπα δεν έχω δει, στο Γιάννη έβαζα τα pampers στο βραδυνό ύπνο μόνο, ίσως όμως επειδή έτρωγε και βράδυ εκείνος ενώ η μπέμπα κοιμάται σερί.

Και οι chicco αρκετά οικονομικές ε?

Σόνια ναι αυτό το κάνει και η πεθερά μου, χώνεται λίγο παντού όταν την έχουμε σπίτι, γι' αυτό κοιτάω και δεν της λέω πολλά και τα συζητάω διακριτικά με τον άντρα μου όσα δε χρειάζεται να ξέρει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!!

Χάθηκα πάλι...αλλά ρε παιδιά δεν την παλεύω με τίποτα....τώρα κόψαμε και την γυναίκα (εδω που τα λέμε από οικονομικής άποψης - καιρός ήτανε....με βοήθησε αρκετά στα παιδιά...) που είχα εδώ κάθε μέρα...και τώρα έχω...σπίτι,, παιδιά ...δουλειά γραφείου...κι έχει πέσει και πολύ....τι να πω...αλλά ξέκοψα στον άντρα μου...τα καθημερινά του σπιτιού οκ...αλλά σίδερο και γενική του σπιτιού...γυναίκα...τελέια και παύλα....μια φορά την εβδομάδα....θα έρχεται να μας κάνει ότι μπορεί...ευτυχώς άνοιξε και ο παιδικός σήμερα...και παλεύεται λίγο καλύτερα η κατάσταση...αλλά ρε γμτ., δεν μου μένει χρόνος για μένα....0 (μηδέν)!!!

Κατ' αρχήν Σοφία να χαίρεσαι τον Γιαννάκη σου...να τον καμαρώνεις πάντα!!! Καλά κάνεις και του φτιάχνεις τουρτίτσα μωρέ...την θέλουνε τα ζουζούνια μας...περιμένουν πως και πως θα σβήσουν το κεράκι τους.... Στεναχωρήθηκα πολύ με τα προβατάκια του μπαμπά σου...κρίμα στον κόπο του και τα έξοδα του τόσο καιρό, να τα μεγαλώνει και μετά να του τα πάρουν...τι πω...κρίμα!! Τουλάχιστον υποψιάζεται τίποτα - ποιοι το έκαναν? Να τους κάνει καμιά μύνηση μπας και ωφεληθεί τίποτα?

Λία σε σας ευχομαι να περνάει ο μικρός καλά, για να περνάτε κι εσείς ακόμα καλύτερα...και να μην έχετε προβλήματα στην διάρκεια του ταξιδιού σας...

Λια τι εννοείς για το σπίτι σας...στο νησί...δεν έχετε μπαλκόνι? Δεν κατάλαβα, τι πρόβλημα ακριβως έχει το σπίτι σας...

Πω πω, Λία δεν μπορώ να φανταστώ ότι η πεθερά μου θα κάνει για να μας πάρει τηλέφωνο 15 μέρες...αυτό θα συμβεί μόνο όταν πεθάνει...χτύπα ξύλο....Εμένα με παίρνει στο σπίτι κάθε μέρα τουλάχιστον δύο φορες την ημέρα και τον άντρα μου στο κινητό άλλες τόσες...τουλάχιστον....χεχεχε!!!

Ελένη, εντάξει στο καινούργιο σπίτι, όλα καλά? Τακτοποιηθήκατε?

Σόνια, καλά έκανες με την πεθερά σου...την έβαλες στην θέση της...αλλά καμιά φορά με λίγη διπλωματία δεν βλάπτει, μπορείς να αποφεύγεις διάφορα...για να μην έχει προβλημα και ο άντρας σου...ο οποίος θα έρχεται σίγουρα σε δύσκολη θέση, αν εσύ του λες για την μαμά του, και η μαμά του για την γυναίκα του...καταλαβαίνεις τι εννοώ....(και σύγνωμη, την γνώμη μου σου λέω...!!!)

Κορίτσια για τις πάνες....SOS

Βρήκα άκρη και τις παραγγέλνω από το ίντερνετ....(καθώς είμαι πολύ ιντερνετάκιας...όλες μου τις αγορές τις κάνω μέσω ίντερνετ...και μάλιστα πάντα σε πολύ καλές τιμές...και έρχονται και στο σπίτι με το κούριερ...)

Λοιπόν 1η φορά παρείγγειλα πριν 15 - 20μέρες από www.amazon.co.uk πήρα 12 πακέτα μωρομάντηλα της πάμπερ, και μία μεγάλη κούτα της πάμπερ to Baby Dry με 152πάνες Νο 4 πόσο λέτε? θα πέσετε ξερές...45ευρώ...χωρίς μεταφορικά...χωρίς τίποτα, στην πόρτα μου....τώρα παρείγγειλα και του αδερφού μου για την μικρή του το Νο5 Active Fit 132 νομίζω πάνες 35 ευρώ...

Απλά θέλει προσοχή, όταν είναι να στείλετε οκ, για την παραγγελία, να δείτε ότι δεν σας βάζει μεταφορικά...γιατί μέσα στο άμαζον, υπάρχουν διάφοροι πωλητές...και κάποιοι σας προσθέτουν μεταφορικά...οπότε τότε δεν συμφέρει...

Επίσης να ξέρετε ότι υπάρχον άμαζον σε διάφορες χώρες...αλλά οι πάνες είναι φθηνές μόνο μέσω Αγγλίας....(amazon.co.uk) an για παράδειγμα μπείτε στο Γερμανικό (amazon.de) θα δείτε άλλες τιμές...καμία σχέση...

Τώρα έχω παραγγείλει καθισματάκι αυτοκινήτου 18 - 36κιλά, για τον Χρήστο της Britax, για το δικό μου (οικογενειακό μας) αυτοκινητο και ένα booster της Graco αυτά που είναι σαν μαξιλαράκι με μπρατσάκια, για να μην πιάνει πολύ χώρο για να το βάλουμε στο τζιπ του άντρα μου, και τα δύο μαζί, χωρίς μεταφορικά, τα περιμένω στην πόρτα μου με 60ευρώ...το μεγάλο καθισματάκι το είχε μισή τιμή...εκτός ότι έτσι κι αλλιώς ήταν πιο φθηνό από ότι εδώ...Επίσης και το γάλα του μωρόυ, εξακολουθώ να το παίρνω απ΄έξω...γιατί...είναι μεγάλη διαφορά...Ρε παιδιά...12,50 ευρώ τα 350γρ, από εδώ και 13,16 ευρώ το κιλό από Γερμανία....μου έρχεται πιο φθηνά και από το γάλα του Χρήστου από το Σούπερ Μάρκετ....Μου φαίνεται ότι σε λίγο με την κρίση...θα του δίνω Humana και του Χρήστου...χεχεχε!!!!

Α, αν έχετε δυσκολία στην αγορά πάνων από το εξωτερικό...υπάρχει κι εδώ το: http://www.welovebabies.gr/baby-dry/81329855-panes-pampers-baby-dry-giga-box-144tem-no-4-7-18kg

που είναι μεν πιο ακριβό από το άμαζον, αλλά πιο φθηνό από το σ.μάρκετ....

Αυτά............τα λέμε πάλι...πιστευω σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά.

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Κατερινάκι, γεια σου κορίτσι μου!!

Ζορίζεσαι με τις υποχρεώσεις,ε; Καλά θα κάνεις να παίρνεις γυναίκα μια φορά την εβδομάδα για να σου κάνει τα χοντρά, δεν παλεύεται και παιδιά και δουλειά και δουλείες χοντρές καθαριότητας συν τα χίλιαδυο καθημερινά συμμαζέματα! Θα βρείτε τους ρυθμούς, μην ανησυχείς και η γυναίκα χείρα βοηθείας θα είναι μια ανάσα σίγουρα!

Σχετικά με τις πάνες, σίγουρα δε συμφέρει με τίποτα να αγοράζουμε pampers στην κανονική τους τιμή, είναι αρκετά τσιμπημένες κι έτσι όπως τις αλλάζουμε εμείς 5-6 φορές το 24ωρο είναι λεφτά πεταμένα.... Οπότε ή ψάχνουμε προσφορές και τις αγοράζουμε μόνο έτσι, ή καταφεύγουμε σε πιο οικονομικές λύσεις-πάνες όπως τις λιντλίσιες, τις πάνες chicco κλπ. Προσωπικά δε θέλω ακόμη να πάρω του lidl, με τις chicco είχαμε εκείνο το σιχαμένο σύγκαμα αν θυμάστε, οπότε ψάχνω τις προσφορές σε pampers και αγοράζω τρία - τρία τα πακέτα! Ειδικά τις baby dry που είναι αρκετά ακριβές! Έτσι συμφέρει. Ειχα παρει τέλος Ιουλίου τις baby dry νούμερο 3 από το my market με 9 ευρω το πακέτο από 17 που εχει κανονικα! Τζάμπα! Πήρα τότε 3 πακέτα και ακόμη έχω τα 2 κλειστά και το τρίτο μισό. Αφού ανησυχώ μην δεν μας κάνουν μέχρι να τελειώσουν! Παίρνω παράλληλα και τις simply dry που ειναι πιο φθηνες για τη μερα και είχα ακόμη και αρκετές chicco όταν τις πήρα γι αυτο και αργουν να τελειωσουν! Πήρα και προχθες άλλα 3 πακέτα νούμερο 4 με την προσφορα 2+1 δωρο και μου βγηκε 11,20 ευρω το πακετο των 50 πανών, μια χαρά και πάλι! Και θα με βγάλουν για πολύ καιρό μέχρι να τελειώσω τα τριάρια και τα τεσσάρια που έχω... Αν όμως τελειώσουν και δεν υπάρχει προσφορά, θα πάρω κι εγώ από το αμαζον. Καλές είναι και αυτές οι τιμές αν δεν έχουν μεταφορικά! Και την άλλη την ελληνικη σελίδα που έγραψες Κατερινα έχω στο νου, οπότε είτε έτσι, είτε αλλιώς θα βολευόμαστε μέχρι να πάμε στου lidl. Όσο μπορώ θα το τρενάρω, αν και ακούω ότι είναι παραδόξως καλές και αυτές! Το" ό,τι δίνεις πάιρνεις", δεν ισχύει εδώ άραγε; Είναι και στο δερματάκι του μωρού, αν είναι ευαίσθητο ή όχι.

Με το σπίτι ναι τακτοποιηθήκαμε! Κάτι τελευταία έμειναν όπως να περαστεί ο συναγερμός και τέτοια.

Σήμερα στη μία θα έρθει η γιατρός μας για το εμβόλιο και τη μηνιαία εξέταση! Έχω και κάτι ερωτησούλες συγκεντρώσει να της κάνω.... Π.χ. Περπατούρα κάνει να της πάρω;;; Για να δούμε τι θα μου πει! Εσείς έχετε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημεραααα,τι κανετε κοριτσια?

Ελενη δεν ειναι και τοσο οικονομικες και οι chicco,εχουν δλδ 33 ευρω οι 120 πανες,δλδ τις εχω υπολογισει,θελουμε καθε 20-22 μερες 33 ευρω,αφου λες οτι οι 50 πανες παμπερς εχουν 11,20 οποτε ειναι πιο φτηνες απο chicco!!απλα εμας μασ εχουν ταιριαξει,γιατι δεν τις θεωρω και τοσο φτηνες,μια φιλη μου περνει απο καρφουρ με 9,90 56 πανες το νουμερο 3,και ειναι πολυ καλες μου ειπε!πως παει το καινουργιο σπιτι?και εμεις ψαχνουμε.το μωρο τι κανει?για να δουμε τι θα πει η παιδιατρος σας επειδη κι εγω την εχω ηθελα να ρωτησω.Ασε 2 μερες τωρα εχει αλλαξει εντελος το προγραμα το μωρο μας,κοιμαται πιο νωρις 8 το βραδυ δλδ και 6 μιση το πρωι πειναει και ξυπναει,ξανα κοιμαται αλλα τι να το κανω,εγω κουτουλαω ολη μερα!!τελικα παλι την πιπιλα μαμ της δινω,πιο καλα εφαρμοζει στα μαγουλακια της.

Ααα Ελενη ρωτα και για την τηλεοραση,μηπως δεν κανει να βλεπουν,επειδη εγω καμια φορα την αφηνω και χαζευει,αλλα ο αντρας μου μου ειπε να ρωτησουμε πρωτα.

Εμένα του Λιντλ οι πάνες τον κοκκίνιζαν τον πωπό του Χρήστου....Παρόλο που δεν τον πείραζε τίποτα...δεν έχει ευαισθησίες σε απορυπαντικά πάνες και διάφορα άλλα...οι πάνες του Λίντλ, όταν τις έβαζα από 2 μέρες και πάνω είχαμε κοκινίλες....προς σύγκαμα...(το ίδιο πράγμα μου έλεγε και του αδερφού μου η γυναίκα για την μικρούλα τους...οπότε κι αυτή δεν ξαναπήρε...) Τωρα του παίρνω καμιά φορά τα βρακάκια άμα ξεμέινω...που του φοράω μόνο το μεσημέρι κανένα δίωρο αν αποφασίσει να κοιμηθεί (γιατί λυπάμαι να πετάω τις πάμπερ στεγνές...) και ...το βράδυ βέβαια με τίποτα δεν του βάζω λιντλ, για τόσες ώρες...

Κοίτα τα Γερμανικά προιόντα γενικά είναι καλά...οπότε ίσως και να μην ισχύει το ότι δίνεις παίρνεις....απλά εμείς είχαμε θέμα...

Α, παιδιά να έχετε κατά νου, όταν φτάσει η ώρα για να κάνετε το πιπί σας στην Λεκάνη, είχε φέρει το λιντλ, πριν 1ο - 15 μέρες σκαλάκι και στεφανάκι που το βάζεις στην λεκάνη για να ανεβαίνουν μόνα τους και να κάθονται "να τα κάνουν" με 5ευρώ το κομμάτι...και ήταν τέλεια...εφαρμόζουν πολύ καλά, είναι αντιολισθητικά...φοβερα...Εμείς όταν ξεκινήσαμε αναγκαστηκά του πήρα από το τζάμπο ένα στεφανάκι, και ήταν μια μ----ία και μισή...δεν εφάρμοζε σωστά στην λεκάνη με αποτέλεσμα να κάθομαι δίπλα του και να κρατάω το στεφανάκι μην φύγει και τον Χρήστο μην πέσει....του Λίντλ είναι τέλειο...αν το πετύχετε ποτέ, να πάτε να το πάρετε, γιατί εδω τέτοιο δεν θα βρείτε..και αν βρείτε θα το χρυσοπληρώσετε...(αν τα ξαναφέρει θα σας πω κι εγώ..)

Σήμερα στις 2 έχουμε κι εμείς παιδίατρο...και θα κάνουμε το εμβόλιο που εσείς κάνατε πριν ένα μήνα...εμείς μείναμε λίγο πίσω με τις διακοπές μας...λίγο εμάς, λίγο της παιδιάτρου...αλλά δεν πειράζει...

Εγώ με την περπατούρα δεν είμαι τόσο σύμφωνη...γιατί όντως βάζουν πολύ δύναμη στα πόδια...απλά θυμάμαι στο Χρήστο μας είχαν κάνει δώρο μία που γινόταν ή κούνια (σαν τα κουνιστά αλογάκια) ή περπατούρα...και μετά που είχε μεγαλώσει αρκετά, τον έβαζα εκεί αλλά σαν κούνια, για να εκτονώνει την τόση πολύ ενέργεια που είχε...σαν περπατούρα, τον έβαλα πολύ μεγάλο σχεδόν 11 μηνών...λίγο πριν περπατήσει...

(12 περπατούσαμε)....

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...