Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σκεφτομαι και τον ανδρα μου μωρε.. αραίωσαν που αραίωσαν οι επαφές ας του δώσω κ λιγη χαρα πριν, γιατι αν πανε ολα καλα μετα...  καληνυχτα! Αλλα δεν πειραζει... αποτοξίνωση!! Αχαχαχ

Σε ευχαριστώ παρα πολύ!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! 🙏 

Χαχαχα δίκιο έχεις δεν μπορώ να πω!! Εμείς κάνουμε αποτοξίνωση αυτοί κάπως θα βολεύουν!!!😂

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ααααααχχχχχ τι σου κάνει μια πιπιλα, μας έχει αλλάξει τη ζωη...βγαίνουμε βόλτα πλέον και τελειώνουμε την βόλτα στο καρότσι παρακαλώ χωρίς να γκρινιαξουμε.κοιμόμαστε εύκολα, καθόμαστε στο αυτοκίνητο σαν κυρίες,βγαίνουμε για καφε κλπ....χωρίς βέβαια να χάσουμε το ταμπεραμέντο μας, έχουμε ψηλό ηρεμήσει, και συνηθίζουμε τη πιπιλα, μέχρι τέλος της εβδομάδας πιστεύω ότι θα της έχει γίνει συνήθεια... Λία ο τρίτος μήνας για όσα μωρά θηλαζουν είναι ο καλύτερος για να πάρουν τη πιπιλα γι'αυτο μη καταθέτεις τα όπλα... Μου το είπε μια κοπέλα στο jumbo όταν πήγα να της πάρω άλλες πιπιλες, ο γιος της 3 μηνών πήρε την πιπιλα, μέχρι τότε πέρα απο το στήθος δεν έβαζε τπτ στο στόμα,ούτε μπουκάλι!!

Τι κάνετε μανουλες ;;; Πω είναι τα νινακια σας;;; Καλή εβδομάδα!!! Άντε να χειμονιασουμε λίγο γιατί βαρέθηκα κλεισμένη όλη μέρα μέσα λόγο ζέστης.....

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη1977 και αναρωτιώμουν που βρίσκεσαι!!!

αφού κάνετε διακοπούλες μια χαρά σας βρίσκω..περάστικά και στον μεγάλο σου...όταν σκέφτομαι χτυπήματα, πεσίματα και ΄΄ολα αυτά τα φυσιολόγικά πράγματα που θα κάνει ο μικρούλης μου με πιάνει τρέμουλο...

Θα μας πεις τα νεότερά σου όταν επιστρέψεις!

Σόνια μπράβο ρε κορίτσι!!!

αχ, αυτή η πιπίλα...και μου το έχει πει η παιδίατρος...αν πάρει πιπίλα θα σωθείς:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το παλεύω μη νομίζεις αλλά απλά τη μασουλάει ο χαζούλης μου!!!

εγώ χάθηκα γιατί είχε πολύ δουλειά ο άντρας μου και για 3 ημέρες είχα τον μικρό μόνη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ........:shock::shock::shock:

Τα έπαιξα κορίτσια...απίστευτη κούραση...δενπρολάβαινα ούτε κατούρημα...

εχθές ευτυχώς ήταν στο σπίτι και με βοήθησε...πήγαμε και για μπάνιο το πρωί και έκανε έναν τέλειο ύπνο το μωρό μου...αφού τον ζήλεψα!!!

πήγαμε και σε μία βάφτιση και εκεί πάλι κοιμήθηκε οπότε μια χαρά τα περάσαμε!

HDfQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελένη1977 τι κάνετε κοριτσάκι?

Σε χάσαμε νόμιζα πως θα τρέχεις με τα μικρά και γι'αυτό δεν πολυμπαίνεις, αφού όμως είστε στο εξοχικό θα περνάτε μια χαρούλα! Περαστικά στο αγόρι σου που χτύπησε το χεράκι! Ζωηρούλια είναι τα μικρά μας, θα τα έχουμε κι αυτά, σιδερένιος και πάλι!

Ελενίτσα μετακομίσατε?

Όλα εντάξει? Μπορεί να μην έχεις και σύνδεση λίγες μέρες να φανταστώ, καλά εγώ στο καινούριο σπίτι ακόμα με το στικάκι είμαι, αυτές τις μέρες περιμένω να έρθουν από τον οτε να μου συνδέσουν το κανονικό.

Σόνια μπράβο στη μπουμπού που πιάνει την πιπίλα για λίγη ώρα και ησυχάζει! Μεγάλη υπόθεση είναι νομίζω, άντε Λιάκι και στα δικά σας τώρα!

Αν κι εσένα έχει ηρεμήσει αρκετά ο μικρός, αφού πήγατε και στη βάφτιση και πέρασε καλά, φτου του!

Πήγαμε κι εμείς μπανάκι την Κυριακή, βούτηξα λίγο τα ποδαράκια της μικρής αλλά δεν ενθουσιάστηκε! Άκουγε και το κυμματάκι που έσκαγε και φοβόταν η σκατούλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

που γυρνάτε με τα βλαστάρια σας???

εμείς αυτή την εβδομάδα δεν προβλέπω να βγαίνουμε καθόλου βόλτα..

ως συνήθως ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα και εγώ προσπαθώ να μαζέψω τα πράγματα μας για το ταξίδι.........

πω, πω είναι πολύ δύσκολο γιατί φεύγουμε την Παρασκευή και εγώ και το μωρό θα ξαναγυρίσουμε 15 Οκτωβρίου:shock::shock::shock:που σημαίνει ότι πρέπει να πάρω καλοκαιρινά-φθινοπωρινά και ελάφρώς χειμωνιάτικα γιατί στη β. ελλάδα που θα είμαστε πιάνουν νωρίς τα κρύα....έχω πελαγώσει...και δεν προλαβαίνω και να καθαρίσω το σπίτι...ένας χαμός γίνεται...με τον βοριά έχει γεμίσει χώματα:|:-|:|

2 μέρες τώρα ο μικρός κοιμάται στο παρκοκρέβατο για να συνηθίσει γιατί το είχα ένα άγχος και αυτό..τελικά μια χαρά του καλοάρεσε μου φαίνεται και μετά δε θα θέλει τη κούνια του;););)

Σοφία την βούτηξες την μπέμπα ε?

εγώ δεν τολμώ, δεν ξέρω πως θα αντιδράσει το αστέρι μου!

αχ, μου κάνει όλο καινούριες γκριμάτσες και κολπάκια και με έχει αποτρελάνει!!!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Πολυ χερομαι που έχει ηρεμήσει τόσο ο μπεμπης,επιτέλους και για σένα!!Εμείς με πιπιλα πια κανονικά,Έλα ντε που τώρα μου κακοφαινεται που δεν την έχω τόσο αγκαλια, πχ την ώρα του ύπνου,χθες το βράδυ ήθελα έτσι για να δω αν θα την πάρει ο ύπνος αγκαλια, μπααα δεν ήθελε, μόλις την έβαλα στο κρεβατακι της κοιμήθηκε αμέσως,υπομονή και θα πας στους δικούς σου και θα ξεκουραστεις επιτέλους!

Σοφία κάνει να τα βάλουμε στο νερό ;; Επειδή κι εγω όταν πήγαμε στη Τήνο είπα να την βάλω, και μετα λέω ασε να ρωτήσω την παιδιατρο τι θα μου πει και μου είπε όταν γίνει 6 μηνών,καλα της λέω θα την πάω το Νοέμβριο να γίνει χειμερινή κολυμβήτρια.

Ελένη ξέρω δεν έχεις ίντερνετ περιμένουμε να μπεις να μας πεις τα νέα σου.

Διαφημίσεις

Λιάκι μαζεύεις πράγματα ε?

Πράγματι θα θέλετε μπόλικα ρούχα θα δροσίσει κι ο καιρός σιγά σιγά και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι!

Μια χαρούλα του άρεσε του μικρού το παρκοκρέβατο ε?

Βρε τι καλό παιδί! Να το φτύσουμε φιλενάδα να μην το ματιάσουμε! Μακάρι να γίνει το πιο ήσυχο παιδάκι τώρα που πέρασαν κάπως τα πονάκια!

Σόνια εσύ τα χρειάζεσαι μου φαίνεται!!

Βρε τι καλύτερο από το να κοιμάται το μικρό μόνο του στο κρεβατάκι του χωρίς βυζί, κούνημα και αγκαλιά? Εμένα τουλάχιστον που έχω και το μεγάλο να απαιτεί όλο το χρόνο μου μου φαίνεται σωτήριο!

Άντε απόλαυσε το όσο κρατήσει τουλάχιστον!

Γιατί αλλάζουν και συνήθειες τα μικρά αρκετά συχνά!

Ουφ έχει ο Γιάννης μου γενέθλια την Τρίτη και σκέφτομαι να του κάνω να μην του κάνω, δεν έχουμε και πολύ όρεξη οικογενειακώς, πήραν τα πρόβατα του πατέρα μου, ζωκλέφτες, και όχι λίγα 80 τον αριθμό και αρκετά σε εγκυμοσύνη, είναι πολύ στενοχωρημένος ο πατέρας μου, έχει κάνει τόσο κόπο να τα μεγαλώσει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας μανουλίτσες!!! Να'μαι κι εγώ....

Μπαίνω με στικάκι καθώς δεν έχει έρθει ακόμη ο τεχνικός της forthnet να μας κανονίσει τη γραμμή τηλεφώνου...

Σοφάκι, μόλις διάβασα για τα προβατάκια σας και στεναχωρέθηκα! Καλά πώς έκλεψαν τόσα πολλά ζωντανά; Δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι;;; Πω πω, λογικό να στεναχωρέθηκε ο πατέρας σου, τόση δουλειά θα έχει ρίξει γι αυτά! Αχ, τι κρίμα..... Όσο για τα γενέθλια μπορείς να κάνεις λίγα πράγματα μεταξύ σας ίσα για να ευχαριστηθεί ο Γιαννάκης, είναι κρίμα κι αυτό μωρέ....τι φταίει.... Γιορτές και πανηγύρια περιμένουν αυτά!

Σόνια μου, μια χαρά η μπέμπα σου με την πιπίλα! Απόλαυσέ το, είναι τέλειο να κοιμάται μόνη της... Το ζω και το ξέρω...Μεγάλη υπόθεση, ελπίζω κι εμένα η μικρή μου να το συνεχίσει και να μη παραξενέψει μεγαλώνοντας!

Λιάκι, τα μάζεψες τα πραγματάκια σας; Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου, κοίτα να απολαύσεις την απόδραση... Σκέψου πόσο καιρό έχεις να πας σπίτι σου και με τι καμάρι θα "δείξεις" τον κανακάρι σου στους δικούς σου!! Η προετοιμασία είναι καθαρά θέμα σωστού προγραμματισμού. Κάτσε και κάνε λίστα για να μην ξεχάσεις τίποτα βασικό και άσε την καθαριότητα του σπιτιου. Κάνε όσα μπορείς και αφού τελειώσεις με το μάζεμα. Ησύχασε και ο μικρούλης σου, κοιμάται στο παρκοκρέβατο, μια χαρά θα τα περάσετε και σίγουρα θα ξεκουραστείς!!

Εμείς τελειώσαμε με τη μετακόμιση, να'ναι καλά η μανούλα μου που ήταν εδώ και κρατούσε τη μπουμπού... Πολύ κούρασηηηηη!!! Τακτοποιηθήκαμε με τα βασικά και μένουν ψιλομερεμέτια στο σπίτι όπως κουρτινόξυλα.. Αχ, κορίτσια τι ησυχία...τι φωτεινό σπίτι και τι τέλειο αεράκι φυσάει στο μπαλκόνι! Δεν το πιστεύω ακόμη οτι ελευθερωθήκαμε από την άλλη τη φυλακή!!! Ουφ!

Κατα τα άλλα η μπέμπα μας τρελαίνει κάθε μέρα με τη γλύκα της και τις τσιριδούλες και τα λογάκια που λέει!!

Επίσης αναμένουμε να φύγουμε κι εμείς στις 16-17 Σεπτεμβρίου επιτέλους!!!

Αυτάαα..σας αφήνω γιατί ψιλοξύπνησε και ζουζουνίζει, την ακούω από την ενδοεπικοινωνία! Φιλάκια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σοφάκι τρελάθηκα με τα πρόβατα του πατέρα σου.....:shock:Δεν το πιστεύω...΄πω, πω ρε παιδί μου, έχουν αποθρασυνθεί τελείως πια...μια περουσία του φάγανε του ανθρώπου από το πουθενα...λογικό να είναι στενοχωρημένος μωρέ, τι να κάνεις σε αυτή τη περίπτωση?

ελπίζω να τους βρουν και να βρείτε και τα ζώα σας...

κατά τα άλλα δίκιο έχει το Ελενάκι μας, κάνε μια τουρτίτσα του μικρού, μεταξύ σας η οικογένεια..θα χαρεί το ζουζουνάκι!

Ελένη μου, τι καλά που μπήκατε στο φωτεινό σπιτάκι σας!!!!

έχω αρχίσει να ψήνομαι και εγώ, μόλις γυρίσω θα αρχίσω να ψάχνω σπίτι΄΄άγανάκτησα εδώ που είμαστε...αμάν πια...χασαμε το πρώτο μας καλοκαίρι με τον μπεμπούλι κλεισμένοι στους 4 τοίχους...:|:-|:|

με το καλό να σας βάλουν και το δίκτυο;)

Σόνια, απίστευτο μου φαίνεται αυτό που λες...

κοιμάται κιόλας μονη της????:shock::shock::shock:

δηλ. όταν νυστάζει την βάζεις στο κρεβάτι με τη πιπίλα και τέλος??

αν το κάνει αυτό ο δικός μου θα ανάψω λαμπάδα:D:D:D

το παλεύω για πιπίλα αλλά ακόμα τίποτα..μόνο την μασουλάμε!:?:?:?

HDfQp3.png

Ελένη μου, τι καλά που μπήκατε στο φωτεινό σπιτάκι σας!!!!

έχω αρχίσει να ψήνομαι και εγώ, μόλις γυρίσω θα αρχίσω να ψάχνω σπίτι΄΄άγανάκτησα εδώ που είμαστε...αμάν πια...χασαμε το πρώτο μας καλοκαίρι με τον μπεμπούλι κλεισμένοι στους 4 τοίχους...:|:-|:|

με το καλό να σας βάλουν και το δίκτυο;)

Τι έχει το δικό σας σπίτι, Λία μου; Έχετε κι εσείς φασαρία; Στον πρώτο μένετε; Να αλλάξετε κι εσείς σπίτι αν είναι έτσι.... Κι εμείς χάσαμε 1 καλοκαίρι, αλλά δεύτερο δε χάνουμε....κρίμα είναι!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τι έχει το δικό σας σπίτι, Λία μου; Έχετε κι εσείς φασαρία; Στον πρώτο μένετε; Να αλλάξετε κι εσείς σπίτι αν είναι έτσι.... Κι εμείς χάσαμε 1 καλοκαίρι, αλλά δεύτερο δε χάνουμε....κρίμα είναι!

Ναι, άστα Ελένη μου, έχουμε τεράστιο πρόβλημα.

ενώ μένουμε μακριά από το κέντρο, δίπλα από το σπίτι μας περνάει ένα δρομάκι, ανηφορίτσα από όπου περνάνε συνεχώς μηχανάκια:shock::shock::shock:και εδώ στην επαρχία όλα τα πιτσιρίκια έχουν τρυπήσει τις εξατμήσεις τους και είναι σαν να περνάνε αεροπλάνα!!!!!!!!!!!

δε φαντάζεσαι πόσες φορές μέσα στην ημέρα μου ξυπνάνε το μωρο....

έτσι είχα συνέχεια κλειστά και το κλιματιστικό...και πάλι όμως η φασαρία ήταν υπερβολική....

από την άλλη, μπροστά από το σπίτι είναι πλακόστρωτο με σκάλες και έχει τρομερή ακουστική, όποιος περνάει και μιλάει είναι σαν να μιλάει μέσα στο σπίτι μας, και φυσικά δεν το συζητώ καν για τους τοιχους απο τσιγαρόχαρτο...διπλανούς δεν έχουμε αλλά τους αποπάνω και τους αποκάτω είναι σαν να τους έχουμε συγκάτοικους....

αγανάκτησα...

και φυσικά ούτε λόγος για να βγάλω το καρότσι για βόλτα...δεν υπάρχει πεζοδρόμιο πουθενά στο δρόμο ...πρέπει να περπατήσω 3 χιλιόμετρα άσφαλτο με κίνηση για να βρεθώ στο πεζοδρόμιο:evil::evil::evil:και η άλλη εναλλακτική είναι σκάλες όπου φυσικά δεν πάει το καρότσι:evil::evil::evil:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλιτσες

Ελένη την πιπιλα την θέλει συνέχεια το μωρο σου η υπάρχουν στιγμές που δεν την θέλει;;γιατί ναι μεν την θέλει την βγάζει όμως πολυ συχνά με το χεράκι της και βάζει την μπουνιτσα της,ασε που όλη μέρα την βγάζει και προσπαθει να την βάλει στο στόμα μονη της, και όταν πάω να την βοηθήσω τσαντιζεται,θέλει μονη της, μα τέτοιο πείσμα??!!

Λίακι έχει γίνει υπέρ δραστήρια τελευταία και έτσι κουράζεται και κοιμάται αρκετές φορές κατα τη διάρκεια της ημέρες,σχεδόν τις ίδιες ώρες, μόλις παει η ώρα την βάζω στο κρεβατακι, παίζει και μετα μόλις βολευτει την περνει ο ύπνος, ασε σαν μεγάλη κοιμάται, μπρουμυτα, μετα γυρίζει ανάσκελα μετα πλάι, όλη την ώρα αυτο κάνει, για να δούμε όμως θα συνεχίσει έτσι γιατί όπως είπαν και τα κορίτσια αλλάζουν συνέχεια συνήθειες.Λία μου είπε η φαρμακοποιός ένα κόλπο που είχε κάνει στο μωρο της που το θηλαζε και δεν έπιανε πιπιλα, για μια μέρα το είχε αναλάβει η μητερα της το ταισμα του μωρού, έδινε δλδ με μπιμπερο το δικο της γαλα και δεν το έβαλε καθόλου στο στήθος, είχε γκρίνια το μωρο μου είπε όλη μέρα όμως το βράδυ που ξανα δοκίμασαν την πιπιλα την πήρε αμέσως και απο τότε αλλαξε και το μωρο.εγω Είχα σκοπό να το κάνω αλλα εκείνη την ημέρα που μου το είπε πήρε μονη της την πιπιλα, με άκουσε η Παναγία φαίνεται.

Πώς τα πήραν κορίτσια, χαλαρά σαν κύριοι, πήγαν με το φορτηγό, άνοιξαν το φραχτό, τα φόρτωσαν και έφυγαν, αργά το βράδυ όλα αυτά για να μην τους πάρουν χαμπάρι. Ωστόσο το χωράφι είναι αρκετά μακριά από το χωριό για να αντιληφθεί κάτι κάποιος, είναι και ο πατέρας μου ανυποψίαστος γενικά και δεν πειράζει κανέναν και δε φοβόταν τόσο καιρό μήπως του τα πάρουν, γιατί άλλοι κοιμούνται μαζί με τα ζώα και τα βλέπουν τη νύχτα.

Καλά να βρεθούν αποκλείεται, αυτά τα σφάζουν κατευθείαν και τα πουλάνε για να μην υπάρχει κίνδυνος να τα βρουν.

Σκ@τ@, τέλος πάντων, θα δούμε και με τα γενέθλια, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα κάνουμε κάτι μεταξύ μας ή τίποτα.

Ελενίτσα καλορίζικο το καινούριο σπιτάκι σας!

Μόνο χαρές εύχομαι να περνάτε σε αυτό!

Χαίρομαι που είναι βολικό και σας αρέσει πολύ!

Και μπαλκονάκι σούπερ ε?

Λιάκι αν και στο νησί εσείς την ψιλοπατήσατε με το σπίτι ε?

Δεν πειράζει, ίσως κοιτάξετε για άλλο μετά τις διακοπές.

Να έχετε ησυχία, να κάνετε και τις βολτούλες σας με το καρότσι, δεν είναι λίγο πράγμα. Τώρα να ακούς τα μηχανάκια όλη μέρα είναι πολύ ενοχλητικό, και για το παιδί εννοείται.

Αύριο φεύγετε?

Καλό ταξίδι!! Να περάσετε όμορφα με τους δικούς σου και τα πεθερικά βεβαίως βεβαίως και να γυρίσετε ανανεωμένοι!!

Να παίνεις αν μπορείς να μας γράφεις τα νέα σας!

Θέλω να βάλω σκούπα αλλά κοιμούνται και τα δυο και θα τα ξυπνήσω, το μεγάλο σίγουρα που κοιμάται και πιο ελαφριά. Είχα τις ανηψιές μου το πρωί και τον ξάδερφό μου παρέα, μετά ήρθε και η συνηφάδα μου με μια φιλενάδα της επίσκεψη και δεν πρόλαβα να κάνω καμία δουλειά σήμερα, ανάστα ο κύριος είναι το σπίτι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αχ, Σοφάκι μου γλυκό και πάλι λυπάμαι πολύ για τα προβατάκια σας.... Φτου τους τους κερατάδες....να χαθούν να χάνονται οι αλήτες!!! Λες να τα σφάζουν κατευθείαν τα καημένα; Ήταν και τα μισά σε εγκυμοσύνη... Κουράγιο στο μπαμπάκα σου....

Σόνια μου, υπάρχουν ώρες που και η δικιά μου δεν τη θέλει την πιπίλα γιατί θέλει να μιλάει και η πιπίλα της κόβει τη φόρα!! χιχιχι Επίσης μερικές φορές προτιμάει το χεράκι της να δαγκώνει... Οπότε αν προσπαθήσω να της τη δώσω την χαζομασουλάει και τη φτύνει αμέσως! Όταν όμως νυστάζει ή πεινάει την πιάνει σαν τρελή πάντα!

Λία μου, δύσκολα τα πράγματα με το σπίτι σας έτσι όπως τα περιγράφεις... Είναι το πατρικό του άντρα μου στην Καβάλα σε ανηφόρα και τα μηχανάκια σου σπάνε τα τύμπανα και τα νεύρα φυσικά και καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου! Όποτε έμεινα εκεί φρίκαρα και ειδικά το καλοκαίρι που θες να έχεις ανοιχτά! Πόσο μάλλον με το μωρό που σου το ξυπνάνε κιόλας... Η συμβουλή μου είναι (μιας και είμαι ομοιοπαθούσα) να ξεκουραστείς τώρα στις διακοπές και όταν με το καλό γυρίσεις να ψάξεις για άλλο σπίτι να ησυχάσει το κεφαλάκι σας! Να είστε πασάδες το επόμενο καλοκαιράκι αλλά και γενικότερα! Να μπορεί και ο Δημητράκης να μπαινοβγαίνει και να τον έχεις να παίζει στο μπαλκόνι... Για μένα αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που το πήρα απόφαση και μετακόμισα. Μια απόφαση είναι και πραγματικά αξίζει τον κόπο! Απλά θα χρειαστείς βοήθεια με το μωρό. Ας έρθει η μαμά ή η πεθερά σου (!) να κρατάει το μωρό κι εσείς να κάνετε όλα τα διαδικαστικά... Μόνο μην το καθυστερήσεις και σας πιάσουν τα κρύα... μέσα στον Οκτώβρη είναι καλά να το κάνετε αν το αποφασίσεις. Εμείς πάντως βρήκαμε την υγειά μας!

Καλό ταξιδάκι για αύριο, εύχομαι κάθε ευκολία και να περάσετε υπέροχα!!! Ελπίζω να μπάινεις να μαθαίνουμε νέα σας!!! Φιλάκιαααα!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανούλες μου!!!

όλα έτοιμα για το ταξίδι μας, το μεσημέρι σαλπάρουμε!!!

και δε σας είπα...μόλις φτάσουμε θα πάμε κατευθείαν στον γυναικολόγο μου!!!Να γνωρίσει ο Δημητράκης τον γιατρό που τον έφερε στον κόσμο:D:D:DΜετά ν. μάκρη στη κουνιάδα και την Κυριακή στα πεθερικά:|

καλά Ελένη γέλασα πολύ που είπες να έρθει η πεθερά να βοηθήσει για την μετακόμιση:P:p:pεδώ η γαιδούρα δεν έχει πάρει ένα τηλ. τώρα που θα πάμε, να ρωτήσει μήπως θα χρειαστούμε τίποτα για το μωρό να πάρει...μιλάμε για απιστευτη γαιδουριά ρε κορίτσια...το ήξερα..αλλά τόσο πολύ δεν περίμενα...ούτε για το εγγονάκι της????????

από τον δεκαπεντάυγουστο έχει να πάρει τηλ. και για κάποιο λόγο όταν την παίρνει ο άντρας μου δεν το σηκώνει...μόνο με τον πεθερό μου έχουμε μιλήσει...

Η καημένη η μαμά μου έχει ψωνίσει της παναγιάς τα μάτια για την άλλη εβδομάδα που θα ανεβούμε....

Ελένη, έτσι θα κάνω, μόλις γυρίσουμε θα αρχ΄σω να ψάχνω, απλά το κακό εδώ είναι ότι υπαρχουν πολύ λίγα σπίτια για ενοικίαση και δεν έχεις επιλογές...έτσι την πατήσαμε και με αυτό το σπίτι γιατί μας βγήκε η μετάθεση και σε 2 βδομάδες έπρεπε να φύγουμε..όταν ήρθαμε για να βρούμε σπίτι δεν υπήρχε τίποτα!!!!!!!!!!

είχα πάθει σοκ....νόμιζα θα μείνουμε σε αντίσκοινο...βρίσκαμε κάτι παμπάλαια σπίτια, τρισάθλια...αυτό ηταν το μοναδικό καινούριο που βρήκαμε και έτσι την πατήσαμε...

Λοιπόν κορίτσια μου σας χαιρετώ....προσωρινά, τηνάλλη εβδομάδα στην Εδεσσα θα έχω και σύνδεση οπότε θα τα ξαναπούμε!

Σας φιλώ γλυκά!!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...