Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Σόνια ζωηρούλα η μικρή καλέ!

Ποιος ξέρει, θα της κόλλησε τώρα που το κατάφερε και θα θέλει συνέχεια να το κάνει, πιστεύω όπως είπε η γιατρός να το ξεχάσει γρήγορα!

Καλά και όταν θηλάζει θέλει να γυρνάει το σβουράκι?

Καλά κι εμένα στο φαγητό τελευταία όταν της αποσπάσει κάτι την προσοχή, συνήθως ο Γιάννης που πάει πάνω κάτω, μετά δεν κάθεται να φάει μόνο παρακολουθεί τα κατορθώματα του αδερφού της!

Βλακαία ρωτάω μάλλον αλλά πειράζει τόσο αν κοιμάται μπρούμυτα?

Παλιά τα κοίμιζαν μπρούμυτα τα παιδιά και τώρα έχω ακούσει μωράκια που βολεύονται έτσι και οι μαμάδες τους τα αφήνουν, το κεφαλάκι δεν το γυρνάει στο πλάι να αναπνέει κανονικά?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν σας είπα, παιδιατρους αλλαξα επειδή κανεις δεν είχε καταλάβει ότι το μωρο είχε ΓΟΠ τους επερνα κάθε μέρα τηλέφωνο και τους έλεγα ότι το μωρο το βγάζει όλο το γάλα, αυτοί επέμεναν πως είναι φυσιολογικό,μέχρι που η παλινδρομηση εξελίχθηκε και έτσι το έψαξε και μου σύστησαν στη Γλυφάδα μια παιδιατρο η οποία μας έσωσε αμέσως, είναι φοβερή,το να κάνουν εμβόλια και να πούνε κάποια βασικά πράγματα το κάνουν όλοι το θέμα είναι πόσο καλοί είναι όταν έχουν προβλήματα τα μωρακια μας...Λία μας είχε δώσει και ένα μπιμπερο του dr.Brown για τους κολικους και είχαμε σωθεί,δεν επερνε αέρα πια το μωρο.

Να σας πω τι καινούργιο κάνουμε σήμερα???κοιτάμε με μανία τα πόδια,και τα πιάνουμε... Την έχω στο ριλαξ και πιάνει τα ποδαρακια της,μέχρι χθες δεν καθόταν πάνω απο 10 λεπτά σήμερα που ασχολείται με τα πόδια της είναι πάνω απο ώρα στο ριλαξ...με όλα αυτα που κάνει όμως δεν θέλει να φάει,κοιτάζει γύρο γύρο.. Πρέπει να έχει βελτιωθεί η όραση της πολυ επειδή εστιάζει παντού,με τη τηλεόραση έχει τρέλα.εσείς πως πάτε όλα καλα;;

Ααααα πως γεννησατε και ποσά κιλά ηταν τα μωρά σας;; Εγω με ΚΤ επειδή δεν κατέβαινε, ηταν μικρούλα 3 κιλά μόνο...

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Σόνια ζωηρούλα η μικρή καλέ!

Ποιος ξέρει, θα της κόλλησε τώρα που το κατάφερε και θα θέλει συνέχεια να το κάνει, πιστεύω όπως είπε η γιατρός να το ξεχάσει γρήγορα!

Καλά και όταν θηλάζει θέλει να γυρνάει το σβουράκι?

Καλά κι εμένα στο φαγητό τελευταία όταν της αποσπάσει κάτι την προσοχή, συνήθως ο Γιάννης που πάει πάνω κάτω, μετά δεν κάθεται να φάει μόνο παρακολουθεί τα κατορθώματα του αδερφού της!

Βλακαία ρωτάω μάλλον αλλά πειράζει τόσο αν κοιμάται μπρούμυτα?

Παλιά τα κοίμιζαν μπρούμυτα τα παιδιά και τώρα έχω ακούσει μωράκια που βολεύονται έτσι και οι μαμάδες τους τα αφήνουν, το κεφαλάκι δεν το γυρνάει στο πλάι να αναπνέει κανονικά?

Όχι δεν το γυρνάει το κεφαλακι γι'αυτο φοβάμαι, κρατάει το κεφαλακι ψιλά, μπορει για πολυ ώρα επειδή όλη μέρα αυτο κάνει όμως είναι επικίνδυνο αν δεν είμαστε εκει επειδή κουράζεται και δεν ξέρει τι να κάνει ....γι'αυτο ανησυχώ!!

Δεν νομίζω να το ξεχάσει γρήγορα επειδή προσπαθει να μπουσουλαει τώρα μέχρι να τα καταφέρει δεν θα τα παρατήσει, είναι πολυ πισματαρα....δεν κάθεται και στο στήθος να φάει κανονικά όχι απο τη Παρασκευή που γύρισε μπρουμυτα,κάνω υπομονή όμως φοβάμαι ότι θα της μείνει αυτο με το στήθος...τι ωραία που έχει και αδερφακι το νινι σου..εγω να σου πω την αλήθεια έχω κουραστεί τόσο που δεν θα έχω πια δύναμη για άλλο παιδάκ,δεν έχω ηρεμήσει καθόλου απο τότε που γεννήθηκε, μέχρι να την παντρεψω θα με τρέχει ακόμα.. Ίσως είναι όλα τα μωρά έτσι εγω όμως έχω κουραστεί υπερβολικά, και έναν ύπνο που έκανα το βράδυ παει και αυτο ...

Σόνια πραγματικά εκπλήσομαι με τη μικρή σου!!!

Έχεις πανέξυπνο μωρό, έτσι θα λες, όχι δύσκολο αλλά πολύ έξυπνο!!!

Αφού κάθεται μπρούμητα πιστεύω πως είναι ζήτημα χρόνου να βάλει το κεφαλάκι της στο πλάι και να αναπνέει κανονικά...λίγο υπομονή κάνε!

πιάνει και τα ποδαράκια της???

ο δικός μου καταφέρνει να τα φέρει στα χέρια του αλλά δεν του κόβει ακόμα να τα πιάσει και να παίξει!

:tongue::tongue::tongue:

Εγώ γέννησα φυσιολογικά στο Ρεα με πρόκληση τοκετού γιατί έκανα κάτι ενέσεις αντιπηκτικές και ο μικρός μου γεννήθηκε 2760!!!Σαν γατάκι ήταν...όσο τον θυμάμαι...κάθομαι και βλέπω τις πρώτες του φωτογραφίες και δεν μπορώ να πιστεψω πόσο μεγάλωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφία και ο δικός μου όταν θηλάζει χαζεύει γυρω γύρω και με κοιτάει αν τον κοιτάω και αν δει ότι κοιτάω αλλού σταματάει...μόλις τον δω αρχίζει και γελάει πονηρά με το στήθος μέσα στο στοματάκι του:tongue::tongue::tongue:κάνω κάτι γέλια!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Όντως είναι πολυ έξυπνη μας το έχουν πει όλοι οι γιατροί που την έχουν δει, η παιδογαστρεντερολογος στο ΜΗτερα που την εξετασε όταν ηταν 45 ημερών είπε ότι η συμπεριφορά της ηταν ενός μωρού 3-4 μηνών..δείτε μερικές φωτό απο αυτές που βγάλαμε στη Τήνο,και κάποιες απο τις στιγμές που γυρίζει μπρουμυτα και μας κοιτάζει να την καμαρωσουμε για το κατόρθωμα της,βλέπετε το κεφαλακι και όταν είναι μπρουμυτα το έχει γυρισμένο, αυτο κάνει γυρίζει και κοιτάζει γύρο γύρο το σκατο για να δει τις αντιδράσεις μας,χθες δεν έτρωγε και ο μπαμπας της την μαλωσε, της είπε γιατί δεν τρως;; Και η καιμενη εκει που ηταν χαμογελαστη κατέβασε το χειλακι βουρκωσε και έβαλε τα κλάματα,είναι πολυ ευαίσθητη και καταλαβαίνει ότι της λέμε,κάθε φορά το κάνει αυτο, όταν το ύφος μας είναι αυστηρό βουρκωνει και μετα κλαίει ...αχ Λία και εγω βλέπω τις φωτο του μωρού και δακριζω πόσο μικρό ηταν, το δικό μας δεν επερνε και βάρος λόγο του προβλήματος αστα... Τώρα μου έρχεται να την φάω...

Καλά Σόνια τι μπουμπούκα είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!

ξανθιά, γαλανομάτα κοπελιά, άσπρη άσπρη σαν το γαλατάκι!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, χιλιόχρονη και γερή να είναι να την χαίρεστε!

και εσύ μια κουκλίτσα είσαι!

Μάνα και κόρη κούκλες, όταν μεγαλώσει θα σας περνάνε για αδερφούλες

;););)

Είδες πόσα καταλαβαίνουν τα σκατούλια???

ο δικός μου τώρα όταν τον βάζω στο ριλάξ και δεν θέλει να κάτσει μου πετάει το κάτω χειλάκι έξω και με κοιτάει με ένα παράπονο........άλλο πράγμα........

Με τον ύπνο πως τα πάτε?

ακόμα αγκαλιά την κοιμίζετε?

εμείς ακόμα....:rolleyes:

HDfQp3.png

Καλά Σόνια τι μπουμπούκα είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!

ξανθιά, γαλανομάτα κοπελιά, άσπρη άσπρη σαν το γαλατάκι!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, χιλιόχρονη και γερή να είναι να την χαίρεστε!

και εσύ μια κουκλίτσα είσαι!

Μάνα και κόρη κούκλες, όταν μεγαλώσει θα σας περνάνε για αδερφούλες

;););)

Είδες πόσα καταλαβαίνουν τα σκατούλια???

ο δικός μου τώρα όταν τον βάζω στο ριλάξ και δεν θέλει να κάτσει μου πετάει το κάτω χειλάκι έξω και με κοιτάει με ένα παράπονο........άλλο πράγμα........

Με τον ύπνο πως τα πάτε?

ακόμα αγκαλιά την κοιμίζετε?

εμείς ακόμα....:rolleyes:

Αχ ακόμα Λία μου, κάποιες φορές κοιμήθηκε μονη της, 2 φορές έχει κοιμηθεί με τη πιπιλα αλλα μέχρι εκει,ξανα γυρνάει πάλι στην παλιά συνήθεια,δεν θα την ζοριζω όμως,όταν καταλάβω ότι είναι έτοιμη τότε θα προσπαθήσω,ίσως ακόμα να χρειάζεται την αγκαλια μου τι να πω;;να της την στερησω;;;που θα παει κάποια στιγμή θα κοιμηθεί μονη της....οι κολικοι πέρασαν;;έχει ηρεμήσει τουλάχιστον καθόλου ;;καμία βελτίωση με τον ύπνο ;;

Αχ ακόμα Λία μου, κάποιες φορές κοιμήθηκε μονη της, 2 φορές έχει κοιμηθεί με τη πιπιλα αλλα μέχρι εκει,ξανα γυρνάει πάλι στην παλιά συνήθεια,δεν θα την ζοριζω όμως,όταν καταλάβω ότι είναι έτοιμη τότε θα προσπαθήσω,ίσως ακόμα να χρειάζεται την αγκαλια μου τι να πω;;να της την στερησω;;;που θα παει κάποια στιγμή θα κοιμηθεί μονη της....οι κολικοι πέρασαν;;έχει ηρεμήσει τουλάχιστον καθόλου ;;καμία βελτίωση με τον ύπνο ;;

Σε καταλαβαίνω...και εγώ με το ίδιο σκεπτικό δεν μπορώ να την κόψω την αγκαλιά...και ούτε για αστειο δεν μπορώ να τον αφήσω στην κούνια του να κλαίει...είμαι πολύ κατά του κλάμματος...όταν κλαίει το μωρο το κάνω αγκαλίτσα..τελος!

με τους κολικούς σχεδόν ξεμπερδέψαμε...είναι τώρα 3 νύχτες στη σειρά που από τις 3 και μετά ξυπνάει ανά μισή ώρα και ζορίζεται με το εντεράκι του..πριτσ πριτσ και κακό...μόνο αγκαλιά ηρεμεί όπότε κατα τις 5 καταλήγω να κοιμάμαι αγκαλίτσα με τον μπέμπη...και φυσικά δεν κάνω ύπνο γιατί αγχώνομαι μη μου πέσει..όπως καταλαβαίνεις άυπνη τη βγάζω και εγώ...

HDfQp3.png

Γεια σας μανουλίτσες!! :P

Είπα να μπω να δω τι κάνετε λίγο πριν πάω να ξεραθώ!!! :tongue:

Σόνια μου, πραγματικά εκπλήσσομαι από τα κατορθώματα της μπέμπας σου! Φέρεται όντως σα μεγαλύτερο μωράκι και είναι και μία κουκλίτσα καλέ!!! Φτου σκόρδα!! :D Αχ, να μου της τσιμπήσεις τα μαγουλάκια!!! Έχει προχωρήσει πολύ μπροστά! Πιάνει και τα ποδαράκια τώρα; Ουάου!!! :P

Εμένα η δικιά μου η ζουζουνίτσα άρχισε να σηκώνει ψηλά τα πόδια, αλλά απέχει πολύ από το να τα πιάσει και να παίξει! :tongue: Το καινούριο που κάνει εδώ και 3-4 μέρες είναι το γέλιο της. Αν τη γαργαλίσεις ή αν την παίξεις και της φανεί αστείο γελάει και ξεκαρδίζεται με γέλιο συνεχόμενο σα παιδάκι!! Αχ, τρελάθηκα όταν το πρωτοέκανε, ήταν τόσο γλυκό και ενθουσιάστηκα η χαζομαμά που την άκουγα να γελάει έτσι πρώτη φορά!! :P Κατά τα άλλα είναι αρκετά διστακτική στο να κάνει καινούρια πράγματα και εκνευρίζεται κιόλας όταν π.χ. πάει να πιάσει ένα παιχνιδάκι και δεν μπορεί να το πιάσει καλά και να το βάλει στο στόμα. Το καταφέρνει μερικές φορές, αλλά όχι πάντα ακόμη! :rolleyes: Επίσης μπρούμυτα δε γυρίζει, αν και κάνει κάτι σα να το προσπαθεί... Είμαστε λίγο φοβιτσιαρούλες! χιχιχι :tongue:

Εγώ γέννησα με Κ.Τ. από επιλογή χωρίς κάποιο πρόβλημα στο ΡΕΑ. Όλα πήγαν τέλεια και ήταν μια γέννα όπως τη φανταζόμουν! Το μωράκι μου γεννήθηκε 3350, αλλά τις 4 πρώτες μέρες της ζωής της που είμασταν στο μαιευτήριο έχασε οριακά πολλά γραμμάρια και έτσι βγήκαμε και ήρθαμε σπίτι στα 3080 γρ.

Πάντως τώρα έχει μεγαλώσει πολύ κι έχει μεγάλη διαφορά! Ολόκληρο μωράκι είναι.. Την παίρνω αγκαλιά και μέσα σε λίγη ώρα κόβεται το χέρι μου!! 7 κιλά κοντεύουμε... Τώρα που το λέω, αύριο πρωί έχει ζύγισμα... :rolleyes:

Λία μου, χαίρομαι που ξεμπερδεύεται με τους κολικούς! Πολύ δεν κράτησαν;;; Μέχρι τους 3 μήνες υποτίθεται διαρκούν και ήδη από το 2μηνο λένε ότι αρχίζουν να εξασθενούν... Ακόμη δηλαδή τα βράδια τον πιάνει και ζορίζεται;; Πω πω το γιαβρί... Τι ταλαιπωρία του ' λαχε!! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω κορίτσια, πόσα νέα...

...έλειψα λίγο από εδώ και έχετε γράψει τόσα...εδώ και μια ώρα διάβαζα...γιατί από το κινητό, πήγα να διαβάσω....αλλά ήταν τόσα πολλά που με κούραζε και δεν μπορούσα...εδώ και μια ώρα διαβάζω...να δείτε τώρα που άρχισα να γράφω θα τελειώσει η μπαταρία του λαπ τοπ...

(Κάθομαι σστο μπαλκόνι...έχει μια ησυχία...τέλεια είναι...εχει και δροσούλα εξω...!!!)

Κατ αρχήν χαίρομαι πολύ με το μωράκι της Λίας που αρχίζει επιτέλους να ηρεμεί το καημένο...καιρός ήτανε...

Κατ τ' αλλα βλέπω μια πολύ μεγάλη πρόοδο στο μωρο της Σόνιας που πρέπει επίσης να σημειωσω ότι είναι πολύ όμορφο κουκλί σκέτο...το ίδιο και της Σοφούλας μας...Τι μαγουλάκια είναι αυτά..? Για τσίμπημα...έτσι κι εμείς έχουμε κάτι μπουτάκια και γαμπάκια που τα ζουπάω συνέχεια...έχουμε αρχίσει και γελάμε τρελά ...όπως λέει και η Ελένη με δυνατά χαμογελάκια, που μέχρι και ο Χρηστάκης τρελλαίνεται να τον ακούει, και να τον κοιτάει... Γενικά πιάνει ότι βρεθεί μπροστά του και μετά το βάζει στο στόμα του. Ποδαράκια δεν πιάνουμε αλλά΄τα σηκώνουμε τρελλά..και παίζουμε με αυτά...και επίσης όταν πεινάμε πολύ, έτσι όπως τον έχω καθιστό, ανασηκώνεται μπροστά τουλάχιστον 10 εκατοστά, για να φτάσει το μπουκάλι...επίσής το βλεμμα του εστιάζει κανονικά...όσο είμαι μπροστά του με κοιτάει καλά καλά...και πηγαίνει το βλέμμα του όπου κι εγώ..και μόλις με χάσει κατ' ευθείαν κλαίει ή γκρινιάζει...γενικά είναι πολύ ήσυχος, αλλά θέλει παρέα...θέλει κάποιον να βλέπει.....

Αυτά γιατί κλείνει η μπαταρία μου....................

Φιλιά................

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Σόνια τι όμορφο νινάκι η μικρούλα σου!

Κούκλα είναι! Να τη χαίρεστε! Γεροδεμένη κι αυτή! Φτου φτου τα ζουζούνια μας όλα μεγάλωσαν πολύ! Κι εσύ κούκλα μανούλα!

Καλά κάθε μέρα καινούρια κατορθώματα η τσαχπίνα σου καλέ!

Ζωή να΄χει! Μου φαίνεται θα σου βγάλει το λάδι όμως! χαχα!!

Έχεις να ρίξεις κυνήγι κι εσύ σε λίγο καιρό! Μην την κατεβάζεις από τις κληματαριές σαν το δικό μου!!

Λία καλύτερα ο μικρός δηλαδή με τα πονάκια, θα φύγουν κι αυτά όπως φαίνεται τα τελευταία είναι. Ναι τα σκατούλια, έτσι και η δικιά μου, μόλις φάει και ψιλοχορτάσει αφήνει το στήθος και πιάνει τη μπουρμούρα, αν δει και δεν της μιλάω ξανατρώει λίγο και μετά με κοιτάει και ξαναρχίζει, στο τέλος δε μπορώ και σκάω στα γέλια με το κουτσομπολάκι μου!

Κατερινιώ αχ κι εμένα μ' αρέσει να κάθομαι στο μπαλκόνι λιγάκι το βράδυ που κοιμούνται όλοι, πώς ηρεμώ δε λέγεται..

Ελενίτσα μαζέψατε, τελειώσατε?

Σήμερα θα αργήσει ο σύζυγος, πώς θα περάσει η ώρα σπίτι με το Γιάννη, δεν την παλεύει μέσα πολύ ώρα, μάλλον θα τα πάρω να πάμε κούνιες!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ευχαριστω κορίτσια Για τα καλα σας λόγια!

Τι κάνετε;;

Λία χθες όλη μέρα με τη πιπιλα στο στόμα ηταν,κοιμήθηκε με τη πιπιλα, την είχαμε και στην βόλτα έξω, μεγάλη διάφορα θα πρέπει να πω,χωρίς να χάσουμε τον απαιτητικό χαρακτήρα μας βέβαια,δεν έχει γίνει μέσα σε μια μέρα φανατικη της πιπιλας όμως καλα τα παει,Άντε έχουμε ελπίδες Λία,α ξέχασα να σου πω ότι της πήραμε λατεξ πιπιλα nuk...την έχεις δοκιμάσει;;

Σόνια μπράβο καλέ!!!

μέσα σε λίγες μέρες η μπουμπού σας έχει κάνει απίστευτη πρόοδο!

πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανη μανούλα;););)

Δεν την έχω δοκιμάσει αυτή τη πιπίλα...πάντως τη μαμ δεν την ρουφάει...την μασάει:shock::shock::shock:και την φτύνει!!!

το μόνο που ρουφάει είναι τα χέρια του όταν νυστάζει..αλλά για ένα περίεργο λόγο πιό πολύ τον ξυπνάει αυτό, παρά τον κοιμίζει:|:neutral::|

Κατερινάκι τι κάνεις εσύ?τρέχεις έ?δουλεύεις κιόλας...ευτυχώς ο Γιωργάκης σου είναι ήσυχο παιδί και σε βοηθάει;)

Σοφία μου, σας ζη΄λεύω που καθεστε στα μπαλκόνια σας και χαλαρώνετε...ένα πράγμα ήθελα να έχω στο νησί και αυτό δεν υπάρχει...σαν το ποντίκι κλεισμένη όλο το καλοκαίρι απορώ πως δε μου έστριψε...:|

HDfQp3.png

Καλησπέρα φίλες μαιομανουλες!!!! Δεν σας έχω ξεχάσει αλλά είμαστε στο εξοχικό από τέλη Ιουνίου και δεν έχω ΝΕΤ. Κάποιες φορές κατάφερα να ανανέωση τη σελίδα και σας διάβαζα, χαίρομαι πολύ που τα μπουμπούκια μας είναι καλά, μεγαλώνουν και κάνουν καινούργια πραγματάκια. Εμείς είμαστε καλά, ο μικρός είναι ένα αγγελακι αλλά την τελευταία εβδομάδα δεν τρώει καλα και με έχει στεναχωρησει λίγο. Ο μεγάλος έκανε ένα ράφια άτακτη στο πόδι και έχουμε νάρθηκα για 10 μέρες. Πήγαμε λίγες μέρες διακοπές στην ερμιονη να αλλάξουμε παραστάσεις αλλά και εδώ είναι πολύ καλα(2 γιαγιάδες 2 παππούδες και θάλασσα)

Σας φιλώ και θα τα λέμε πιο συχνά από Σεπτέμβρη.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...