Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

1 hour ago, Makelen είπε:

Κοριτσι μου θα σου μιλησω ειλικρινα, γιατι αυτη τη συζητηση την καναμε με τον αντρα μου πριν λιγες μερες. Θα βαλω 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας. Ειπαμε λοιπον, οτι αν δεν πιασουν αυτες που ειναι αριστες.., θα προσπαθησουμε με ακομα μια δυαδα ή τριαδα. Εχω 4BA και 3ΒΒ 5ης μερας και 5ΑΑ κ 5ΒΒ 6ης μερας. Την 3ΒΒ αποφασισαμε σιγουρα να την αφησουμε απ εξω. Και για την 5ΒΒ το συζηταμε. Οποτε στη θεση σου δεν θα εβαζα 2ΒΒ. Σιγουρα ποτέ δεν ξερεις αν ειναι καποια απο αυτες 'τυχερη' αλλα ειμαι λιγο ορθολογιστρια. Προσωπικα παω με την στατιστικη κι οχι με την τυχη τοσο πολυ. Σου λεω καθαρα πως κινουμαι εγω. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

1 hour ago, ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κορίτσια σας έχω νέα!!

1)Η μπεμπα κοιμήθηκε στο καρότσι με την πιπιλα,επιτέλους!! Βέβαια αύριο θα δούμε αν θα το ξανα κάνει όμως την κράτησε πολυ ώρα.

2)τα κατάφερε τελικά απο ανάσκελα γύρισε μπρουμιτα οπότε χανω κι εγω τον ύπνο μου απο σήμερα!!

3)σηκώνει το κεφαλακι της πάνω απο 10-15 εκατοστά όταν θέλει να την πάρουμε αγκαλιά επίσης κάθεται χωρίς στήριγμα για μερικά δευτερόλεπτα!έχει δυναμώσει πολυ το μωρο μου, κάθε μέρα όλο έκπληξης μου είναι, τώρα κοιμάται,αύριο θα την ξυπνήσουμε νωρίς,6 το πρωι.Κορίτσια καλο π/σ/κ,θα σας αναψω κερακιΑ.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σας έχω νέα!!

1)Η μπεμπα κοιμήθηκε στο καρότσι με την πιπιλα,επιτέλους!! Βέβαια αύριο θα δούμε αν θα το ξανα κάνει όμως την κράτησε πολυ ώρα.

2)τα κατάφερε τελικά απο ανάσκελα γύρισε μπρουμιτα οπότε χανω κι εγω τον ύπνο μου απο σήμερα!!

3)σηκώνει το κεφαλακι της πάνω απο 10-15 εκατοστά όταν θέλει να την πάρουμε αγκαλιά επίσης κάθεται χωρίς στήριγμα για μερικά δευτερόλεπτα!έχει δυναμώσει πολυ το μωρο μου, κάθε μέρα όλο έκπληξης μου είναι, τώρα κοιμάται,αύριο θα την ξυπνήσουμε νωρίς,6 το πρωι.Κορίτσια καλο π/σ/κ,θα σας αναψω κερακιΑ.

Σόνια μου, μπράβο στο μωράκι σου!! Κράτησε και την πιπίλα πολλή ώρα!! Έχει δυναμώσει πολύ όντως! Πρόσεξε μόνο αυτό που λες για το κάθισμα...δεν κάνει σε αυτή την ηλικία να κάθονται, ακόμη κι αν μπορούν. Μας το είπε η παιδίατρος. Μην τη βάζεις να κάθεται δηλαδή για να το μάθει. Από τον 5 μήνα νομίζω και μετά, ρώτα το γιατρό σας! :rolleyes:

Καλό ταξίδι να έχετε και όποτε μπορείς μπαίνε να μας λες πώς τα περνάτε...

Φιλάκια πολλά! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Που είσαστε μανούλες???

Εμείς τελικά δεν πήγαμε στην Τήνο γιατί από χθες έχει 8 μποφορ:shock::shock::shock:

οπότε πάλι εδώ είμαστε...

Ελενάκι πότε φεύγετε για πάνω???

Εμείς τελικά 31 του μηνός φεύγουμε....

άπό το άγχος μου δεν κοιμάμια, περιτό να σας το πω...

HDfQp3.png

Καλησπέρα!!

Χαθήκαμε όντως! Πού είστε οι υπόλοιπες;; :rolleyes:

Εγώ πρόκειται να χαθώ ακόμη περισσότερο γιατί έχουν πάρει φωτιά τα χέρια και τα πόδια μου... Διανύουμε την τελευταία βδομάδα της μετακόμισης και αύριο έρχονται οι γονείς μου για να φορτσάρουμε! Ένας πρέπει να είναι συνέχεια και με το μωρό, οπότε καταλαβαίνετε πως μας περιμένουν δύσκολες μέρες! Δεν πειράζει όμως, επιλογή μας ήταν να αλλάξουμε σπίτι και ξέραμε πως θα είναι ζόρι ειδικά τώρα με τη μπουμπού που αν δεν κοιμάται δεν κάθεται στιγμή μόνη!! :shock: Να τώρα την ακούω, ξύπνησε και μόλις ξεζαλιστεί θα μου δώσει το παράγγελμα!! :tongue:

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής μαζεύω και συμμαζεύω όλο το σπίτι σε σακούλες , βαλίτσες και λίγες κούτες. Και έχουμε πολλά πράγματα... Αύριο ευελπιστώ να βρεθούμε με τη νέα σπιτονοικοκυρά και να υπογράψουμε το συμβόλαιο, να μας δώσει τα κλειδιά και σφαίρα να πάει ο άντρας μου να το θεωρήσει στην εφορία και να κάνουμε σύνδεση στη ΔΕΗ. Το αργότερο ελπίζω αυτά να γίνουν την Τρίτη. Εντομεταξύ, μόλις πάρουμε τα κλειδιά ορμάμε με τη μαμά μου να καθαρίσουμε το σπίτι, ευτυχώς νερό έχει οπότε όσο έχει ήλιο μπορούμε και να καθαρίσουμε. Μόλις καθαρίσουμε καλά καλά ξεκινάμε να κουβαλάμε μέσα στη βδομάδα τα περισσότερα όπως ρουχισμό, λευκά είδη και κουζινικά έτσι ώστε στις 27 που θα έρθει ο μεταφορέας να έχουν μείνει τα χοντρά. Πήγαμε παραγγείλαμε και ηλ. κουζίνα γιατί δεν είχαμε (αυτό το σπίτι έχει εντοιχισμένη και την παλιά μας την πουλήσαμε μαζί με το ψυγείο που μας ήταν μικρό) και θα έρθει κατευθείαν στο καινούριο όπως και το κρεβατάκι της μπέμπας.

Πέρα από το ότι δε θα πολυέχω χρόνο να μπω να σας γράψω αυτές τις μέρες, δεν θα έχω και ιντερνετ για καμια 2 βδομάδες γιατί θα κάνουμε μεταφορά του τηλεφώνου στο άλλο σπίτι και για μερικές μέρες θα κοπεί τηλέφωνο και ίντερνετ... :cry: Πιστεύω έως τις 10 Σεπτεμβρίου να έχει ενεργοποιηθεί! Μέχρι να κοπεί, όποτε μπορώ θα μπαίνω κανένα βραδάκι αν δεν είμαι κομμάτια! :?

Λιάκι, εμείς ανεβαίνουμε περίπου 15-16 Σεπτεμβρίου και γυρίζουμε αρχές Οκτωβρίου (3-4) με το καλό! Εσείς για πόσες μέρες θα φύγετε; Μην αγχώνεσαι, καλά θα τα πάει ο μικρούλης σου!! ;) Θα έχεις ίντερνετ εκεί να μας λες πώς τα πάτε; Εμείς στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε!

Σόνια, ελπίζω να περνάτε τέλεια!!! :P

Σοφία και Κατερίνα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα!! Φιλάκια στα ζουζούνια σας και ειδικά στο γαμπρό μας τον κρητίκαρο!!! ;) ;) ;)

Γεια σας!!!!!!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενάκι μου!!!!!!!!

Δουλειές με φούντες!!!!!!!!!!

Καλό κουράγιο καρδούλα μου, αν και είναι για καλύτερο οπότε θα είναι χαρούμενη κούραση!

και εγώ πολύ χαλαρά θα μετακόμιζα αν έβρισκα καλύτερο σπίτι!:tongue:

Με το καλό να μπέιτε στη καινούρια σας φωλίτσα!

κρίμα μόνο που θα σε χάσουμεαπό το παρεάκι....έστω και για λίγο...

εμείς αρχικά θα πάμε 1 βδομάδα στο χωριό του άντρα μου στα πεθερικα:|:neutral::|Τι να κάνεις...πρέπει να γίνει και αυτό ..και μετά γύρω στις 10 Σεπτέμβρη θα πάμε Έδεσσα:P:p:pεκεί θα μείνω με τον μπεμπη μέχρι 10 Οκτωβρίου που θα ΄΄ερθει ο μπαμπάς μας να μας πάρει για να πάμε Καλαμάτα στον γάμο του κουμπάρου μας!!!

Γαυτό έχω τόσο άγχος...από εκεί που δεν μπαίναμε στο αυτοκίνητο ...τώρα θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα!!!:shock::shock::shock:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι μου!!!!!!!!

Δουλειές με φούντες!!!!!!!!!!

Καλό κουράγιο καρδούλα μου, αν και είναι για καλύτερο οπότε θα είναι χαρούμενη κούραση!

και εγώ πολύ χαλαρά θα μετακόμιζα αν έβρισκα καλύτερο σπίτι!:tongue:

Με το καλό να μπέιτε στη καινούρια σας φωλίτσα!

κρίμα μόνο που θα σε χάσουμεαπό το παρεάκι....έστω και για λίγο...

εμείς αρχικά θα πάμε 1 βδομάδα στο χωριό του άντρα μου στα πεθερικα:|:neutral::|Τι να κάνεις...πρέπει να γίνει και αυτό ..και μετά γύρω στις 10 Σεπτέμβρη θα πάμε Έδεσσα:P:p:pεκεί θα μείνω με τον μπεμπη μέχρι 10 Οκτωβρίου που θα ΄΄ερθει ο μπαμπάς μας να μας πάρει για να πάμε Καλαμάτα στον γάμο του κουμπάρου μας!!!

Γαυτό έχω τόσο άγχος...από εκεί που δεν μπαίναμε στο αυτοκίνητο ...τώρα θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα!!!:shock::shock::shock:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τα κουράγια!! Θα το παλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε! :rolleyes: Τώρα πήγε ο Τάσος να πάρει τα κλειδιά και έρχονται και οι γονείς μου το μεσημεράκι. Εγώ σπίτι, περιμένω να ξυπνήσει η ζουζουνίτσα μας για να φάει και να την ετοιμάσω να υποδεχτεί τους παππούδες!! :P Ειδικά ο μπαμπάς μου έχει να τη δει από 7 ημερών!!! :shock:

Αναγκαίο κακό η διαμονή στα πεθερικά!!!! :? Για να σε παρηγορήσω θα σου πω ότι κι εμείς θα πάμε πρώτα Καβάλα στα πεθερικά μου για 3 βράδια και μετά στο χωριό μου Θεσσαλονίκη να προετοιμάσουμε και τα τελευταία της βάφτισης! ;) Υπομονή λοιπόν με τις πεθερές και στις 2 μας!!! :?

Ένα μήνα θα κάτσεις στους γονείς;; Τέλεια!! Πολύ καιρό!! Κι εσύ θα χαθείς από το παρεάκι;; Δε θα έχεις ιντερνετ εκει;

Ευκαιρία να συνηθίσει ο μπεμπάκος και το αυτοκίνητο!! Κι εγώ λίγο αγχώνομαι γιατί αν και δεν γκρινιάζει γενικά στο αμάξι, ωστόσο κάποιες φορές δυσανασχετεί γιατί δε βολεύεται και αναρωτιέμαι πώς θα αντιδράσει στο κάθισμα τόσες ώρες! :shock: Τι να κάνουμε, αναγκαίο κακό, άλλωστε ξεπετάχτηκαν κάπως δεν είναι και βρεφάκια...

Φιλάκια! Τα λέμε με την πρώτη ευκαιρία πάλι! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια, χάθηκα για λίγο...

είχα επισκέπτες, φιλοξενούμενους...βόλτες...και λίγο χαθήκαμε...αλλά δεν σας ξεχνώ...σας αγαπώ πολύ γλυκές μου μανουλίτσες!!!!!

Θα μπω λίγο πιο αργά, που θα κοιμηθεί το μεγάλο θηρίακη να τα πούμε...

Φιλάκια πολλά!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Μανουλες τι κάνετε;; Καλημερααα

Χθες γυρίσαμε περάσαμε τέλεια,σας άναψε κερακια,να σας έχει καλα η Παναγία εσάς και τα νινακια σας!

Η μπεμπα ηταν άλλο μωρο,κυρία στο καράβι, γυρίσαμε με 8 μποφόρ,όλα τα μωρά έκλεγαν το δικό μου κυρία όλο γελούσε, γυρίσαμε όλο το νησί απο καφε σε καφε και απο ταβέρνα σε ταβέρνα το μωρο καθόταν έβλεπε παρατηρούσε τα πάντα,όλος ο κόσμος της μιλούσε και το νινι μου αγκου αγκου,πολυ Πλάκα ασε,κουραζοταν βέβαια και τις 2 μέρες κοιμήθηκε απο τις 5 το απόγευμα μέχρι 5μιση το πρωι,έτρωγε

Και μετα ξανα ύπνο μέχρι το πρωι!!Είχα κι εγω άγχος πριν το ταξίδι Λία μου και όμως άλλο μωρο γι'αυτο μην αγχονεσαι άδικα, έχουν μεγαλώσει τα νινακια μας,μας εκπλησουν συνεχώς δεν είναι όπως τα έχουμε συνηθίσει.

Ελένη μου όταν την πήγαμε για τα εμβόλια η παιδιατρος εξέτασε και την ανάπτυξη της,μας είχε πει πως μέσα στην εβδομάδα θα έχει γυρίσει μπρουμιτα,και να αρχίσουμε να την κρατάμε στο πόδι πάνω καθιστη όπως και στο ρεψιμο,γι'αυτο την κρατάμε,μόνο όρθια να πατάει δεν πρέπει να την βάλουμε.Ελένη έχεις δουλειές πολλές βλέπω αλλα αφού ήρθαν οι γονείς σου έχεις βοήθεια τουλάχιστον,η μπουμπούκα σου θα μπει τόσο μικρή στη κολυμπήθρα;;; Εμείς για του χρόνου το σεπτέμβριο λέμε.

Σόνια καλως ήρθατε!!!

τι καλά που περάσατε όμορφα στη Τηνο!Αχ, τι καλή η μπουμπού σας που σας άφησε να χαρείτε το διήμερο!Μπράβο το μωρουλίνι!!!

Από Πειραιά φύγατε ή από Ραφήνα?Δεν πείνασε στο καράβι?

Η αλήθεια είναι πως και εγώ βλέπω βελτίωση στο αγοράκι μου..

Σήμερα το πρωί τον πήγα στη δουλειά μου...τρελάθηκε!τον έπαιρναν όλοι αγκαλίτσα και καθόταν και χαμογελούσε σε όλο τον κόσμο!!!:tongue:είχε πολύ πλάκα!

Β'εβαια για το ταξίδι ακόμα έχω άγχος τρομερό, αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση...δεν έχω άλλη επιλογή..:rolleyes:

HDfQp3.png

Μανουλες τι κάνετε;; Καλημερααα

Χθες γυρίσαμε περάσαμε τέλεια,σας άναψε κερακια,να σας έχει καλα η Παναγία εσάς και τα νινακια σας!

Η μπεμπα ηταν άλλο μωρο,κυρία στο καράβι, γυρίσαμε με 8 μποφόρ,όλα τα μωρά έκλεγαν το δικό μου κυρία όλο γελούσε, γυρίσαμε όλο το νησί απο καφε σε καφε και απο ταβέρνα σε ταβέρνα το μωρο καθόταν έβλεπε παρατηρούσε τα πάντα,όλος ο κόσμος της μιλούσε και το νινι μου αγκου αγκου,πολυ Πλάκα ασε,κουραζοταν βέβαια και τις 2 μέρες κοιμήθηκε απο τις 5 το απόγευμα μέχρι 5μιση το πρωι,έτρωγε

Και μετα ξανα ύπνο μέχρι το πρωι!!Είχα κι εγω άγχος πριν το ταξίδι Λία μου και όμως άλλο μωρο γι'αυτο μην αγχονεσαι άδικα, έχουν μεγαλώσει τα νινακια μας,μας εκπλησουν συνεχώς δεν είναι όπως τα έχουμε συνηθίσει.

Ελένη μου όταν την πήγαμε για τα εμβόλια η παιδιατρος εξέτασε και την ανάπτυξη της,μας είχε πει πως μέσα στην εβδομάδα θα έχει γυρίσει μπρουμιτα,και να αρχίσουμε να την κρατάμε στο πόδι πάνω καθιστη όπως και στο ρεψιμο,γι'αυτο την κρατάμε,μόνο όρθια να πατάει δεν πρέπει να την βάλουμε.Ελένη έχεις δουλειές πολλές βλέπω αλλα αφού ήρθαν οι γονείς σου έχεις βοήθεια τουλάχιστον,η μπουμπούκα σου θα μπει τόσο μικρή στη κολυμπήθρα;;; Εμείς για του χρόνου το σεπτέμβριο λέμε.

Σόνια μου, καταρχήν σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα κεράκια, κοπέλα μου! Βοήθειά σου, η Παναγία να σας προστατεύει! :D

Χάρηκα πάρα πολύ που το κοριτσάκι σου ήταν τόσο ήσυχο και βολικό στο ταξίδι σας!! Μπράβοοοοοο!! :P Άντε να δούμε το λιμενικό μας... Μακάρι να είναι κι εκείνος το ίδιο! :) Τα χρειαζόμαστε τα ταξιδάκια μετά από εγκυμοσύνη και γέννα, ξεφέυγεις δεν το συζητώ! Αλλάζεις αέρα! Όμως η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αγχώνομαι γιατί είναι μεγάλο ξεσήκωμα με τόσα τσιμπράγκαλα και ταλαιπωρία για τα μωράκια που χάνουν το πρόγραμμά τους και δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν! :? Για να δούμε κι εμείς...

Εμάς πάντως η παιδίατρος που μας είδε τελευταία φορά ακριβώς στους 3 μήνες μας είπε ότι πλέον μπορούμε να τη βάζουμε να κάθεται στο καρότσι σε μια σκάλα πιο ψηλά από την ελαφρώς σηκωμένη και να είναι στις 60 - 70 μοίρες περίπου γωνία η μέση της. Στις 90 μοίρες, δηλαδή κανονικό κάθισμα θα μας επιτρέψει νομίζω τώρα αρχές Σεπτέμβρη που κλείνουμε τον 4 μήνα και μπαίνουμε στον 5. Και αυτό για να μην επιβαρύνεται η μέση της. Δεν έχει να κάνει με τους ρυθμούς ανάπτυξης κάθε παιδιού δηλαδή. Σαν στάνταρ μας το παρουσίασε... Δε λέω φυσικά ότι η δικιά μας είναι σωστή και ο δικός σας λάθος. Αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω είναι ότι νευριάζω που ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του και για μωράκια που βρίσκονται στην ίδια ηλικία να δίνουν διαφορετικές οδηγίες! :evil: Εσάς κορίτσια σχετικά με το πότε επιτρέπεται να τα βάζουμε να κάθονται, τι σας έχουν πει; Για να κάνουμε γκάλοπ να δούμε τι γίνεται! :tongue:

Τώρα το άλλο σχετικά με το πότε θα γυρίσει μπρούμυτα σίγουρα διαφέρει από μωρό σε μωρό. Εσάς γύρισε ήδη, όπως πολύ σωστά προέβλεψε ο γιατρός σας! Εμάς δεν μας είπε κάτι σχετικό όταν την είδε και ούτε και σκέφτηκα να το ρωτήσω. Έχει όμως δρόμο η μπέμπα μας, δε νομίζω ότι κοντεύει να γυρίσει και καλύτερα γιατί φοβάμαι για τον ύπνο!!! :shock:

Ναι, σχετικά μικρούλα θα την βουτήξουμε στην κολυμπήθρα, αλλά έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις τέτοιες και τα πήγαν μια χαρά! Όσο πιο πολύ μεγαλώνουν τόσο χειρότερα είναι κατά τη γνώμη μου. Πιο πολλά καταλαβαίνουν και τσινάνε! :tongue: Ένας λόγος είναι αυτός λοιπόν και ο άλλος και πιο βασικός είναι ότι θέλω να μπορώ να την κοινωνήσω τα Χριστούγεννα και την Ανάσταση και αν είναι αβάφτιστη δεν μπορώ... :rolleyes:

Κατά τα άλλα τα νέα μας είναι ότι είμαστε οικογενειακώς πτώματα, κάναμε ένα πρώτο καλό καθάρισμα και έπεται κουβάλημα και τακτοποίηση πραγμάτων. Ο μπαμπάς μου φεύγει αύριο και θα μείνει η μαμά να κρατάει τη μικρή και να κανονίσουμε με τον άντρα μου τα υπόλοιπα.

Α! Το σταθερό μας μάς το έκοψαν ήδη και δεν ξέρω για πόσο θα έχουμε ακόμη ίντερνετ! Αν χαθώ, θα καταλάβετε... Ίσως βέβαια μπορέσουμε να μπούμε με στικάκι, θα δούμε... :rolleyes:

Κατερινιώ, τελικά δεν μπήκες να μας πεις τα νέα σας... Δε σε άφησε μάλλον το μεγάλο θηριάκι!!! χιχιχι Ζωηρό το γιαβρί μου, ζωή να'χει!!! :P

Φιλάκια και στις υπόλοιπες!

436227peh2tec0ns.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου,Εμείς απο Ραφήνα φύγαμε,με super ferry, όταν γυρίσαμε ταλαιπωριθηκαμε αρκετά,επειδή ηταν παρα πολλα τα οχήματα και περιμέναμε 1 ώρα στην ουρά για να μπούμε το ίδιο και όταν φτάσαμε,άλλη μια ώρα στο γκαράζ για να κατεβουμε,το μωρο έφαγε 2 φορές στο καράβι, ρωτήσαμε που μπορουμε να κάτσουμε έναν υπάλληλο στο καράβι επειδή θέλω να θηλασω, και μας είπε στα αεροπορικά καθίσματα είναι πιο καλα,ηταν γεμάτο βέβαια το καράβι,εκει ηταν όντως πιο διακριτικά,ηταν άλλες 2 μανουλες εκει που θηλαζαν επίσης και τα λέγαμε σε όλη τη διαδρομή.

Το τι άγχος Είχα εγω δεν λέγεται μέχρι τι τελευταία στιγμή όταν ξυπνησαμε ξημερώματα είπα στον άντρα μου να μη φύγουμε καλύτερα.πάρε και μάρσιπο μαζι να τον πας καμία βόλτα στο καράβι αν δεις ότι γκρινιαζει,όταν γυρίσαμε είχε πολλα μποφόρ και ο άντρας μου την έκανε βόλτα με μάρσιπο για να μπορεί να κρατηθεί.

ΕΛΕΝΗ μου τι να πω έχω αλλάξει ήδη 2 παιδιατρους μου βάζεις ιδέες τώρα για να χάσω την εμπιστοσύνη πάλι.

Ασε έχουμε χάσει τον ύπνο πια το μωρο γυρίζει όλη την ώρα μπρουμυτα όταν είναι ξυπνια αλλα και στον ύπνο, σε ένα δευτερόλεπτο γυρίζει δεν μπορω πια να την αφήσω απο τα ματιά, εκει που την άφηνα στη κούνια και έκανα καμία δουλεια τώρα παει και αυτο!! Τι να κάνω πείτε καμία ιδέα;;; Βάλαμε μαξιλάρια αλλα ξυπνάει συνέχεια επειδή έχει μάθει τον χώρο της πιο μεγάλο μάλλον,δεν φτάνει που γυρίζει μπρουμυτα προσπαθεί να μπουσουλαει κάνει ένα βηματακι και επειδή δεν μπορει βάζει τα κλάματα απ τα νεύρα της,πολυ νεύρο μιλάμε, ο άντρας μου λέει μα τι της δίνεις redbull??στο καρότσι την έχουμε πιο ψιλά Ελένη μου επειδή δεν κάθεται διαφορετικά,θέλει να βλέπει καλα γύρο γύρο, όταν την βάζουμε στη πιο χαμηλή σκάλα προσπαθεί να σηκωθεί,ανεβάζει το κεφαλακι της κάθε μέρα και πιο πολυ,την ειχα ρωτήσει την παιδιατρο και μου είπε να την βάλουμε πιο ψιλά δεν πειράζει.να σου πω εγω θα την ξανα πάρω τηλέφωνο σήμερα να την ρωτήσω πάλι σχετικά με το αν κάνει στο καρότσι και στο πόδι μας πάνω να κάθεται,εγω δεν θέλω να την βάλω, το μωρο όμως σφυγεται και δεν θέλει αλλιώς..ουφ τι δύσκολο μωρο τελικά....

Σόνια την βρίσκω πολύ προχώρημένη την μπεμπούλα!!!

ο δικός μας ούτε για αστείο δε γυριζει μπρούμητα...όταν τον γυρίζω καμιά φορά έγώ όλο διαμαρτύρεται...δεν του αρέσει καθόλου...

βέβαια κοιμάται ελάχιστες συνεχόμενες ώρες και συνήθως δεν πολυκουνιέται..μόνο όταν ξυπνήσει κουνάει χέρια πόδια σαν παλαβός!!!

Παιδιάτρους γιατί άλλαξες?

και εγώ δεν την έχω ρωτήσει αλλά τώρα πια στον μπέμπη αρέσει να τον κρατάμε καθιστό στο πόδι μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγώ του ακουμπάω την πλατούλα στο στήθος μου και έτσι έχει κλίση, αλλά το μουλάρι ο άντρας μου τον κρατάει όρθιο και μάλιστα δεν του στηρίζει και το κεφάλι καθόλου...του έχω κάνει εκατό χιλιάδες φορές παρατηρηση...τίποτα αυτός...με βρίσκει υπερβολική...ρε κόρίτσια έχετε και εσείς τέτοια θέματα με τους συζύγους???

ώρες ώρες μου έρχεται να τον πνίξω με τη ξεροκεφαλιά του...σαν 100 χρονών άνθρωπος με απαρχιωμένες απόψεις..

ακούς εκεί υπερβολική, αυτός νομίζει πως το παιδί είναι κούκλα και δεν παθαίνει τίποτα...

όσες φορές τσακωνόμαστε είναι για τέτοια θέματα...

HDfQp3.png

Γεια σας!! Είμαι ακόμη εδώ... ;)

Αλήθεια, Σόνια, γιατί άλλαξες δύο παιδίατρους; :? Όντως πολύ προχωρημένη η κορούλα σου! Κι εμένα, όπως ξαναέγραψα, ούτε για αστείο δεν γυρνάει ακόμη μπρούμυτα! Κάνει βέβαια μια κίνηση τελευταία που με προβληματίζει, ζορίζεται και έτσι όπως είναι ξάπλα στο πλάι σηκώνει το κεφάλι και πέφτει με τα μούτρα στο στρώμα. Δεν μπορεί να γυρίζει όμως και δεν ξέρω αν προσπαθεί να κάνει αυτό το πράγμα...:confused:

Λία μου, σε καταλαβαίνω κι εγώ θα τσατιζόμουνα αν του έλεγα κάτι και έκανε του κεφαλιού του. Ευτυχώς όμως ο δικός μου φοβάται λίγο και δεν ξανοίγεται να κάνει αυθαιρεσίες. Καμιά φορά βέβαια θα κάνει κάτι που δεν εγκρίνω με το μωρό, αλλά θα του το πω και δεν το ξανακάνει.. :rolleyes: Τώρα αυτό που του λες εσύ δεν είναι υπερβολικό, καλό είναι που στηρίζεις την πλατούλα του στο στήθος σου και που έχει το σωματάκι του κλήση. Το κεφαλάκι όμως δε χρειάζεται να το κρατάς πλέον καθόλου! Ήδη από τον δεύτερο μήνα και μετά μας είπε η γιατρός να μην της το στηρίζουμε γιατί έτσι τεμπελιάζουν οι μύες του λαιμού και θα αργήσει να το στηρίξει εντελώς το κεφάλι της. Μόνο όταν τη σηκώνουμε από το κρεβάτι και από χαμηλά, όπως ριλάξ, να της το κρατάμε. Και όντως έτσι κάνουμε εδώ και ένα μήνα και πλεόν σχεδόν το στηρίζει εντελώς.

Καλά κι η δικιά μας θέλει να είναι καθιστή και όχι μισοξαπλωτή, δεν το συζητώ! Κλωτσάει και κάνει κοιλιακούς προκειμένου να ανασηκώνεται και να κάθεται πιο ψηλά, αλλά το θέμα είναι ότι δεν κάνει ακόμη δυστυχώς...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνουν τα νινάκια μας?

Δεν είχα σύνδεση μερικές μέρες, διάβασα λίγο τα νέα σας τώρα.

Ελενίτσα καλό κουράγιο με τη μετακόμιση, τα πέρασα κι εγώ πριν λίγο καιρό, αξίζει την κούραση όμως γιατί είναι για καλό, θα κάθεστε σε λίγες μέρες στο καινούριο σας μπαλκονάκι, θα αναπνέετε καθαρό αέρα και θα είστε σούπερ!

Καλώς δέχτηκες και τους δικούς σου! Μεγάλη βοήθεια θα είναι σίγουρα!

Λιάκι ετοιμάζεστε για το ταξίδι σας διαβάζω, μια χαρούλα θα περάσει ο μικρός θα δεις! Θα δει γιαγιάδες, παππούδες, ποιος τη χάρη του!

Με τους κολικούς πρέπει να είναι καλύτερα τώρα ε? Αφού λες ότι περνάει πιο καλά πλέον και στη βόλτα θα έχει ησυχάσει μωρέ το αγόρι σου και με τα πονάκια λίγο.

Σόνια μπράβο στη μπουμπού καλέ, πολύ κινητική τη βρίσκω!

Η δικιά μου ακόμα δε γυρίζει αλλά θέλει να πατάει συνέχεια τα ποδαράκια της, ειδικά στη στάση που την καθίζω στα γονατα μου απέναντί μου να με κοιτάει στο δευτερόλεπτο τεντώνει τα πόδια να σηκωθεί το σκατό.

Κατά τα άλλα ξεκίνησε να βουτάει τώρα κι εμένα τα κρεμαστά τα παιχνιδάκια από το ριλάξ και το γυμναστήριο και να προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα.

Κατερινιώ πού είσαι εσύ καλέ?

Έχεις κόσμο σπίτι?

Τα μικρά καλά?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα κορίτσια... Ασε δεν έχουμε κοιμηθεί καθόλου, το μωρο όλη νύχτα γυρνάνε μπρουμυτα συνέχεια,η κατάσταση όσο παει και χειροτερεύει,πήρα την παιδιατρο να την ρωτήσω τι μπορω να κάνω,και μου είπε υπομονή μέχρι να μάθει κάτι άλλο,ξυπνάει και με τα ματιά κλειστά επειδή νυσταζει γυρίζει βάζει και τα χέρια στο στόμα έτσι μπρουμυτα όπως είναι,απο την άλλη δεν θέλω να την πάρω στο κρεβάτι μας επειδή θα μάθει εκει μετα και αντε να την ξεμαθεις μετα....τι να πω όλα πριν την ώρα τα κάνει αυτο το μωρο...τώρα πλέον δεν μπορω να κοιμηθώ πια όταν κοιμάται και το μωρο πρέπει να έχω συνεχώς τα ματιά πάνω της,είμαστε τελείως αυπνοι!!!ακόμα και όταν την θηλαζω γυρίζει μπρουμυτα και όταν δεν την αφήνω νευριαζει και δεν τρώει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...