Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

1 hour ago, Makelen είπε:

Κοριτσι μου θα σου μιλησω ειλικρινα, γιατι αυτη τη συζητηση την καναμε με τον αντρα μου πριν λιγες μερες. Θα βαλω 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας. Ειπαμε λοιπον, οτι αν δεν πιασουν αυτες που ειναι αριστες.., θα προσπαθησουμε με ακομα μια δυαδα ή τριαδα. Εχω 4BA και 3ΒΒ 5ης μερας και 5ΑΑ κ 5ΒΒ 6ης μερας. Την 3ΒΒ αποφασισαμε σιγουρα να την αφησουμε απ εξω. Και για την 5ΒΒ το συζηταμε. Οποτε στη θεση σου δεν θα εβαζα 2ΒΒ. Σιγουρα ποτέ δεν ξερεις αν ειναι καποια απο αυτες 'τυχερη' αλλα ειμαι λιγο ορθολογιστρια. Προσωπικα παω με την στατιστικη κι οχι με την τυχη τοσο πολυ. Σου λεω καθαρα πως κινουμαι εγω. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

1 hour ago, ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Εμείς κακά κάνουμε 2 φορές την ημέρα, γεμάτες πάνες μέχρι τη πλάτη(θα σας πω τκαι την αμαρτία μου,ο άντρας μου την πλένει,εγω έχω θέμα με τα κακά,ειμΑι τόσο κακή μάνα!;πάντα μου έλεγαν πως αν κάνω παιδι δικό μου δεν θα έχω πια πρόβλημα,όμως κάνω εμετο αμέσως)500? 5 μέρες την εβδομάδα 8 ώρες, την ξέρω Ελενιτσα την κοπέλα δεν λέει να ψάξω για άλλη επειδή πως να αφήσω το μωρο σε ξένη κοπέλα χωρίς να την ξέρω;;απο Τήνο ειμαι, και θα πάμε στο εξοχικό μας για μια εβδομάδα,είχαμε παει πριν 1 μήνα στο εξοχικό του άντρα μου στο Ξυλόκαστρο και δεν έκανε καλο ύπνο το βράδυ ίσως επειδή έχει μάθει στο κρεβατακι της, για να δούμε τώρα που είναι 1 μήνα μεγαλύτερη,θα πάρουμε βέβαια το παρκοκρεβατο που της πήραμε πριν λίγες μέρες με σκληρό στροματακι απο θες/νίκη,μακάρι να βολευτει.Εσείς έχετε ταξιδέψει καθόλου;;

Κι εμείς κάνουμε κακάκια 1-2 φορές τη μέρα και μπόλικα. Χθες έκανε 3 αλλά μέτρια ποσότητα κάθε φορά. Δεν έχει περάσει μέρα που να μην κάνει κακά γι αυτο μου έκανε εντύπωση που είπαν τα κορίτσια ότι περνάνε 3 μέρες και μετά τα κάνουν όλα μαζεμένα. Ακόμη και τώρα με το ξένο που όσο να'ναι υπάρχει ένας φόβος για δυσκοιλιότητα, πάντα τα κάνει μέχρι στιγμής... Όταν θήλαζε δεν το συζητώ, 2-3 φορές το 24ωρο σίγουρα! :tongue:

Τόσο πολύ σιχαίνεσαι τα κακάκια της που κάνεις εμετό;;! χιχιχι Τι λες βρε παιδί μου! Πω πω.... Αν λείπει στη δουλειά ο άντρας σου όταν τα κάνει τι κάνεις;; Εγώ πάλι καθόλου δεν αηδιάζω, μέχρι και τα ρούχα μου ή το χέρι μου που λερώνω καμία φορά είμαι κομπλέ. Απλά τώρα με το γάλα σκόνη μυρίζουν πιο άσχημα λίγο από όταν θηλάζαμε. Δεν με πειράζει όμως και πάλι... :rolleyes:

Αχ, ναι καλέ, το είχες πει οτι είσαι από Τήνο! Το ξέχασα... :oops: Μια χαρά θα τα πάει η μικρή! Θετική σκέψη! Εμείς παρκοκρέβατο δεν έχουμε πάρει και λέω να μην πάρω καθόλου... Προτιμώ το κλασικό πάρκο με το δίχτυ με τις μεγάλες τρύπες που μπορεί να πιάνεται και να τη βοηθήσει να σηκωθεί. Και σε εκείνο μπαίνει στρώμα για ύπνο νομίζω,ε; Σε ένα μήνα που θα ανεβούμε Θεσσαλονίκη δεν ξέρω ακόμη που θα την κοιμίζω...

Όσο για την κοπέλα, αφού την ξέρεις τη συγκεκριμένη φυσικά αυτή να πάρεις! Με τίποτα να μην εμπιστευτείς το μωρό σε κάποια την οποία καθόλου δε γνωρίζεις ή έστω αν δεν έχεις ούτε συστάσεις από δικό σου άτομο. Πάντως αρκετά τα λεφτά ρε γμτ... Και σε παιδικό εμείς που θα τη στείλουμε κάποια στιγμή, θα παίρνει λιγότερο από 350-400 ευρώ το μήνα; Αποκλείεται... Δηλαδή τα μισά από το μισθό μου θα πηγαίνουν εκεί σίγουρα... Και θα έχουμε και το άγχος με τις ιώσεις που κυκλοφορούν και όσο πιο μικράκι είναι τόσο χειρότερα. Ενώ με την άνευ αποδοχών θα έχω εγώ το μωρό μου σπίτι και δε θα κολλάμε αρρώστιες! Τώρα για 450 ευρω που θα μας έμεναν από το μισθό μου τι να κάνουμε...κάπως θα τα βολέψουμε...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς πήραμε παρκοκρεβατο επειδή το μωρο έχει συνδυάσει το κρεβατακι μόνο για το βραδινό ύπνο,την ημέρα δεν κοιμάται ξυπνάει αμέσως,και τόσο καιρο στο καρότσι την έβαζα για ύπνο,τώρα όμως μεγάλωσε και δεν βολεύεται,την έβλεπα ήθελε να γυρίσει πλευρό και δεν μπορούσε,οπότε είπαμε να της πάρουμε παρκοκρεβατο για να το έχει και πιο μετα,έχει και μηχανισμό κουνιας, με 2 επίπεδα βγάζεις το πάνω επίπεδο που είναι το στροματακι και στο κάτω παίζει όταν μεγαλώσει.Ακόμα δεν έχει αρχίσει δουλεια ο άντρας μου 1 Σεπτεμβρίου αρχίζει οπότε πάντα είναι εδω για να την αλλάξει,πάνω κάτω τις ίδιες ώρες κάνει κακά και ξέρουμε χαχχααχ...τι νομίζεις κι εγω τα μισά λεφτά στη κοπέλα θα τα δώσω,όμως αν δεν πάω καθόλου θα χάσω τη δουλεια και δεν είμαστε για τέτοια.θα ήθελα όμως πολυ μέχρι να μεγάλωνε λίγο τουλάχιστον 3 χρόνων να ήμουνα συνέχεια μαζι της.τώρα όταν σκέφτομαι ότι θα ξυπνησω το πρωι και θα γυρίσω το απόγευμα και το μωρο μου θα με έχει ανάγκη τόσες ώρες με πιάνει στεναχώρια,9 μηνών θα είναι μόνο!! Ένα Τζοκερ με σώνει μόνο!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημέρα μανούλες!

Σοφάκι μαζευτήκατε σπίτι για αλλαγή ε?

χρειάζεται και αυτό που και που...να σου πω την αλήθεια μου, αν είχα το σπίτι σου δε θα ξεμύτιζα πουθενά:P:p:pΕίναι τόσο όμορφο, και έχεις και αυλή...άνθρωπος δε θα με έβλεπε;););)

Εμάς πρώτη φορά έκανε τόσες μέρες χωρίς κακά...συνήθως εδώ και μερικές εβδομάδες κάνει 1 φορά την ημέρα..πιό σπάνια 2...

παλιά δε το συζητώ...όπως τα λες Ελενάκι μου, κάθε 2ώρες είχαμε ξεσκάτισμα!!!!!!!!

Καλέ Σόνια, όχι και κακή μάνα επείδή σε αναγουλιάζουν τα κακά!!!!Και εγώ πολλές φορές έχω έρθει στο όριο:shock: αλλά τα κρατάω...τι να κάνω, εμένα ο άντρας μου δεν τον αλλάζει...φοβάται μην τον πονέσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βέβαια η χαρά που κάνω όποτε κάνει κακάκια δε λέγεται γιατί ξέρω ότι ανακουφίζεται το αστέρι μου!!!

και εγώ στη δουλειά θα γυρίσω όταν θα είναι 9 μηνών ο μπεμπούλης, δηλ. τον Φεβρουάριο...και εμείς κοπέλα θα πάρουμε, αλλά ακόμα δεν ξέρω καμία...πρέπει να ψάξω τον χειμώνα..και ο άντρας μου Λιμενικός είναι...

Τελικά χθες στην παιδίατρο κλάψαμε αρκετά, αλλά μέχρι να φύγουμε τον πήρε ο ύπνος στην αγκαλιά μου τον μωράκι μου...και μετά κοιμήθηκε 3 ώρες σερί!!!!πρωτοφανές για μέρα μεσημέρι!!!

και είπα και εγώ αφού κοιμήθηκε και έχει κέφια να πάμε για μπανιο.... τι το ήθελα...όλο γκρίνια ήταν όση ώρα είμασταν στην παραλία...μετά έριξε και ένα κλάμμα στο αυτοκίνητο και τον πήρε ο ύπνος στον γυρισμό....

ουφ...και ήταν τόσο ωραία η θάλασσα...ξινό μας βγήκε..

HDfQp3.png

ΑΑ, δεν σας είπα¨6.550 και 63 πόντους ύψος!!!!

Τέλεια Λίακι μου!! Στα ίδια είμαστε! Κι εμείς 63 πόντοι και 6500 πανω κατω! χιχι :P Άντε στα άλλα εμβόλια με υγεία!! :P

Πρόλαβες τουλάχιστον να κάνεις καμια βουτιά;

Εγώ μόνη σήμερα, ο άντρας μου είναι απογευματινός και θελω να με αφήσει η μικρή να συμμαζέψω πράγματα!! Για την ώρα είναι στο λίκνο, έχει ξυπνήσει και κάνει τσιριδούλες και γελάει μόνη της η γιαβρίτσα μου! Πάω να την τρίψω!!! Το απολαμβάνει απίστευτα!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑ, δεν σας είπα¨6.550 και 63 πόντους ύψος!!!!

Πολυ χερομαι κοριτσάκι μου για το νινι σου,μεγάλη αλλαγή, με τους κολικους πως τα πάμε;;;μια φορα ξύπνησε μόνο χθες;;; Μπραβοοοο αυτο ηταν τελείωσε μεγάλωσε το παλικαρακι σου,και Εμείς έχουμε πρόοδο με τον ύπνο,γκρινιαζει λίγο όμως στο τέλος κοιμάται μονη της!

Σοφία μου, τρελή τζουτζούκα η κορούλα σου!!! Τι μπρατσάκιααααα!! Για ζούληγμα.... χιχιχιχι Πολύ γλυκούλα, να τη χαίρεστε! Πόσα κιλά είναι τώρα; Τα τσάκωσε τα 7;;;; :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μανούλες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :P Η Παναγίτσα μας, που ήταν πάνω απ'όλα μια υπέροχη μανούλα, να είναι στο πλάι μας και να δίνει νόημα στη ζωή μας!

Τι κάνετε; Πώς περάσατε τη γιορτινή αυτή ημέρα;; Ελάτε καλέ, μπείτε να μας πείτε τι κάνατε!!! :rolleyes:

Εμείς πήγαμε το πρωι (γύρω στις 9 ) στην εκκλησία εδώ κοντά στη γειτονιά και γυρίσαμε 10 παρά. Η μπέμπα ήταν πολύ ήσυχη ευτυχώς! Την κράτησε ήρεμη η Παναγίτσα! ;) Μετά κατά τις 12 φύγαμε και πήγαμε μια μίνι ημερήσια στη Νέα Μάκρη. Ήπιαμε καφεδάκι και μετά κάτσαμε στο La Pasteria και τσιμπήσαμε... Αφήστε τα... 2 πιάτα 27 ευρώ μαζί με το νερό και το ψωμάκι που φέρνουν για αρχή... Κ....πιάσιμο! :evil: Ούτε σαλάτα πήραμε και το κοντέψαμε το 30 ευρω... Τέλοσπάντων, το θέμα είναι ότι περάσαμε όμορφα και η μικρή μας ήταν πολύ ήσυχη και κοιμόταν σχεδόν συνέχεια! Γυρίσαμε στις 5 περίπου, ξεκούραση σχετική και ο σύζυγος μόλις έφυγε για τη δουλειά να βγάλει το μεροκάματο... ή μάλλον το νυχτοκάματο! :rolleyes:

Πάει και φέτος αυτή η μεγάλη γιορτή και τα χρόνια περνάνε νεράκι... Ειλικρινά σα χθες θυμάμαι το περσινό 15Αύγουστο που είχαμε πάει εκκλησία και έβλεπα ένα σωρό μανούλες με βρεφάκια στα καρότσια και δάκρυζα.... Είχα και περίοδο εκείνες τις μέρες και ήμουν πολύ απογοητευμένη!!! :cry: Ήταν ο τρίτος μήνας προσπαθειών μετά την παλίνδρομη που είχα και νόμιζα πως δε θα ξαναμείνω έγκυος... :cry: Παρακάλεσα την Παναγία να μη μας ξεχάσει και να μας κάνει αυτό το ανεκτίμητο δώρο! Μέχρι και σπερματέγχυση ήμουν έτοιμη να πάω να κάνω αν δεν έμενα μέχρι το Νοέμβρη για να μην αγχώνομαι όσο θα περνούσαν οι μήνες! Ε, αυτό ήταν... δεν ξαναείδα την κοκκινισκουφίτσα και 10 Σεπτεμβρίου είχα θετικό τεστ!!!!!!! ΝΑΙ!!!!!!!! :P :p :P Αχ, τα θυμήθηκα και συγκινήθηκα πάλι.... Πίστη, πίστη, πίστη!!! Τίποτα άλλο, κορίτσια μου! :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρες κοριτσια μου!

Ελενίτσα την κάνατε την εκδρομούλα σας χθες!!!Μπράβο και στη μπουμπού που ήταν ήσυχη και περάσατε όμορφα!

Και εμεις χθες βγήκαμε να γιορτάσουμε την γιορτή του μπαμπά Παναγιώτη!!!

Πηγαμε για τσιπουράκι μετά την εκκλησία, και περάσαμε μια χαρούλα...

ο μπεμπούλης μας κοιμήθηκε λίγο στο καρότσι και λίγο στην αγκαλιά της μανούλας γιατί είχε πολύ φασαρία και τρόμαζε και ξυπνούσε:tongue::tongue::tongue:

γενικά ήταν πάρα πολύ καλός, 3 ώρες καθίσαμε στο τσιπουράδικο, έξω στην παραλία, και είχε και ζέστη....

Αχ, Ελένη μου, ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν εχθές....

εμείς πέρυσι τέτοια μέρα είμασταν στην Τήνο μέτρα τάξης με τον άντρα μου, και προσκύνησα την εικόνα της Παναγίας μας με δάκρυα στα μάτια για τα 2 μωράκια που είχα χάσει...

παρακάλεσα να με βοηθήσει να γίνω μανούλα και τον επόμενο μήνα είχα το σποράκι μου στην κοιλίτσα....

μεγάλη η χάρη Της πραγματικά μεγαλόχαρη μανούλα η Παναγίτσα μας, να προστατεύει όλες τις μανούλες και τα παιδάκια τους!

Μάλλον θα πάμε το ΣΚ στην Τήνο, να ανάψω μια λαμπάδα στην Χάρη Της!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Με συγκινήσατε κορίτσια με τις ιστορίες σας,Εμείς δεν προσπαθήσαμε ποτε μια που με τον άντρα μου 1 χρόνο ήμασταν μαζι πέρσι,όμως όταν μάθαμε ότι ειμΑι έγκυος ηταν σαν να το θέλαμε απο πάντα.(αλλα ακόμα δεν έχω καταλάβει πως και ποτε έμεινα έγκυος μια που παντ προσεχαμε)anyway.. Εμείς μόνο για ένα καφεδάκι πήγαμε στη Βουλιαγμένη,η μπεμπα μας ακόμα δεν τα καταφέρνει να κοιμάται χωρίς γκρίνια έξω στο καρότσι,γι'αυτο μόλις άρχισε τη γκρίνια φύγαμε,μου κακοφανηκε χθες που μόνο Εμείς δεν μπορούμε ακόμα να βγούμε για ένα φαγητο έξω, αλλα μετα με πήραν τα κλάματα και Είχα τύψεις που έβαλα την καλοπέραση μου πάνω απο το μωρο μου,και το ορκίστηκα δεν πρόκειται να την ξανα αφήσω έξω να γκρινιαξει όταν θα είναι έτοιμη η ίδια να απολαμβάνει την βόλτα στα καφε όσο Εμείς τότε θα πάμε, ότι ευχαριστεί το μωρο μου!!και Εμείς αύριο πάμε Τήνο,οι παπουδες και ο αδερφός μου περιμένουν πως και πως,ίσως ήρθε η ώρα να κάνω κι εγω μια βουτιά και να αφήσω το μωρο για πρώτη φορα έστω και 5 λεπτά, θα δούμε αν θα τα καταφέρω.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια μου!Να χαίρεστε ότι αγαπάτε!Και του χρόνου με υγεία!

Σόνια μου, μη κλαις και στενοχωριέσαι...και εμάς πρώτη φορά ήταν ήσυχος και καθίσαμε έξω:tongue::tongue: συνήθως μόνο βολτάρουμε, ούτε καφέ δεν είχαμε πιεί μέχρι εχθές...όσες φορές καθόμασταν γκρίνιαζε και φεύγαμε άρον άρον!!!

ελπίζω η χθεσινή μέρα να ήταν αρχή και για άλλες καλές εξόδους αλλά δεν ξεθαρεύω και πολύ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τώρα που θα πας στους γονείς σου να βγεις να ξελαμπικάρεις, χρειάζεται..σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ όλο το καλοκαίρι κλεισμένη με το μωρούλι μου είμαι..μια φορά βγήκα μόνη μου για μισή ώρα:shock::shock::shock:...και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι:oops::oops::oops:

Σοφάκι μου, τώρα είδα τις φωτο της μπεμπούλας!!!!!καλέ μια μπουλούκα που έχεις!!!!!!!!!!!!!!!αν την είχα εδώ θα της έκανα κάτι ρουφήγματα στα μαγουλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!είναι για φίλημα!!!φτου-φτου!

Ελένη άστα με τις τιμές στα εστιατόρια...τουλάχιστων για φέτος το καλοκαίρι το γλιτώσαμε αυτό το έξοδο!και εδώ φωτιά και λαύρα είναι...μα που ζουν αυτοί οι άνθρωποι???

HDfQp3.png

Λιάκι μου, ελπίζω όντως να ήταν η αρχή για καλύτερες βολτούλες η χθεσινή πρόοδος του μπεμπούλη σου! Πάντως έχει μεγαλώσει πολύ και θα αλλάζει σιγά σιγά...Φυσικά προς το καλύτερο... :rolleyes: Και η δικιά μας πάντως έτσι είναι σε γενικές γραμμές. Εντάξει, να μην είμαι αχάριστη...έχουμε κάτσει για καφέ πολλές φορές, παράπονο δεν έχω, αλλά δεν έχουν λείψει και οι φορές που γκρίνιαξε και φύγαμε άρον άρον. Γενικά την πιάνει μια ανησυχία όταν το καρότσι σταθμεύει και δεν είναι σε κίνηση... Εκτός αν είναι ζαλισμένη και έτοιμη για ύπνο ή αν κοιμάται... Από ότι κατάλαβα τα περισσότερα νινάκια το έχουν αυτό το "κουσούρι"... Να νιώθουν δηλαδή ότι κουνιούνται. Η μπέμπα μου πάντως είναι λίγο αρκετά κινητική. Π.χ. και στο ρέψιμο που πρέπει να την κρατήσω κανένα 10λεπτο αν δεν έχει νυστάξει όλο κουνιέται και κορδώνεται και σηκώνει το κεφάλι και κοιτάει από εδώ..κοιτάει από εκεί... Αν την πιάσει λόξυγγας πάλι...ο εκνευρισμός της είναι πολύ έντονος και δε σταματάει να κουνιέται!! Και να βογγάει ενίοτε!

Μια που είπα λόξυγγα...τα δικά σας μωράκια έχουν; Εμένα γεύμα παρά γεύμα την πιάνει μόλις ρευτεί...

Η πιο βολική μπεμπούλα της παρέας είναι σίγουρα της Σοφίας μας, που την παίρνει μόνης της βόλτα και κάνει τις εξωτερικές δουλειές και η καημενούλα δεν κάνει "κιχ" από ότι μας έχει πει! :shock:

Σόνια μου, όπως σου είπε και η Λία, να μη στεναχωριέσαι με αυτά και να μη νιώθεις τύψεις! Είναι λογικό να εκνευρίζεσαι ή να απογοητεύεσαι ώρες ώρες γιατί είμαστε όλη μέρα και όλη νύχτα στην υπηρεσία και τη φροντίδα του μωρού μας και δε θέλουμε να μας τη χαλάσει αυτό το 2ωρο που βγαίνουμε να ξεσκάσουμε... Το έχω νιώσει κι εγώ αυτό. Δεν είμαστε ρομποτ.... Αλλωστε είναι σίγουρο πως στο τέλος τα μωρά μάς φτιάχνουν το πρόγραμμα, είτε μας αρέσει, είτε όχι! :tongue:

Λία, αν πάς για λαμπάδα στη Μεγαλόχαρη, σε παρακαλώ, άναψε και για εμάς 1 κεράκι... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...