Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, ZetaK είπε:

Διάβασα για όλες τις προσπάθειες τος κοπέλας απλά πιστεύω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη! 
      Εγώ την Τρίτη θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο μου!

βαλαμε 2 βλαστοκύστες 5ΒΒ και πήρα θετική χοριακη 🙏

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Αχ, κ'ανω υπομονή Ελένη μου, να σου πω την αλήθεια έχω συνηθίσει πια τις ώρες ύπνου του μωρού και εκτός από τις έκτακτες βραδιές που άλλαζε το πρόγραμμα του και κοιμόταν λιγότερο, τις υπόλοιπες σχεδόν ξυπνάω από μόνη μου λίγο πριν ξυπνήσει:tongue::tongue::tongue:Άσε που είναι τόσο αξιολάτρευτος που δε με πειράζει...έτσι κι αλλιώς δεν τον χορταίνω...:oops::oops::oops:

βέβαια δε θα έλεγα όχι σε έναν 8ωρο υπνάκο;)

Το μεγαλύτερο θέμα μου πλέον που μεγαλώσαμε είναι το ότι δεν βγαίνω από το σπίτι...ειδικά τώρα που άλλαξε πρόγραμμα ημερήσιου ύπνου κοιμάται ακριβώς την ώρα που μπορούμε να βγούμε(λόγω ζέστης)...οπότε αντίο βολτίτσα:|:neutral::|

Τα δικά σας μωράκια αν δείτε ότι νυστάζουν τα βγάζετε βόλτα?

Όταν λέω γεύματα έχω 2 κυπελάκια των 100μλ και ενα με 180μλ...

Το ξέρω , καλά θα ήταν να είχα κάνει και άλλα, αλλά θα στερήσω γευμα του μπεμπούλη;)

Και εγώ όλο τον φιλάω και τον ζουλάω...και μου κάνει γελάκια και ντροπές και να σου τρελαίνομαι η μάνα!!!!!!!!!!!!!

Ο αδερφός μου τον είδε στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε και ξανά τώρα!

έχει τρελαθεί και αυτός!!!πλάκα έχει να τον βλέπω να παίζει με τον ανιψούλη του;)

Το ξέρω, συνηθίζεις στο προγραμμα υπνου και δεν σε περαζει ιδιαιτερα! Και εμεις οταν θηλαζαμε ξυπνουσα πριν τη μπεμπα πολλες φορες και αυτο γινοταν στανταρ καθε 3-4 ωρες ολο το 24ωρο... Αχ, από τη μια μου λειπει ο θηλασμος πολυ, δεν προλαβα να τον χορτασω, αλλά από την αλλη για να μη με παιρνει απο κατω σκεφτομαι τα θετικα του ξενου και ερχομαι στα ισα μου... :rolleyes: Τώρα θα μου πεις, ποια ειναι τα θετικα... Το οτι βλεπεις ποσο τρωει και ξερεις οτι π.χ. για τις επομενες 4 ωρες δεν ειναι να φαει και κανονιζεις την πορεια σου. Ειμαστε πιο ανετοι στη βολτα γιατι πιθανοτατα δε θα χρειαστει να φαει εξω, αλλα και αν χρειαστει ειναι πιο ευκολο να βγαλω στον κοσμο το μπιμπερο παρα το βυζι.... :oops: Δεν αγχωνομαι για το βαρος που θα παρει ή δε παρει, κοιμαται περισσοτερες ωρες και το βασικο για μας προσωπικα οτι τρωει χωρις να κλαιει το μωρακι μου και να τυραννιέται!! Λίγο οταν τις ερχονται κακακια παλι μου ζοριζεται και σφιγγεται και κλαιει πανω στο φαγητο, αλλα ξερω τι ειναι τουλαχιστον και τα κανει και ηρεμει! Αυτα, που λες, σκεφτομαι και δεν με παιρνει απο κατω...

Γιατι δεν βγαινετε βολτα οταν κοιμαται; Εμεις από την αρχη και ειδικα τωρα με το μπιμπερο κανονιζουμε τι ωρα θα βγουμε βολτα και που θα παμε αναλογα με τη ζεστη και τη διάθεσή μας. Το προγραμμα του μωρου δεν μας επηρεαζει. Αν κοιμαται εκεινη την ωρα που ειναι να βγουμε το πολυ πολυ να συνεχισει τον υπνο στη βολτα αν νυσταζει πολυ. Αλλιως ξυπναει, δεν πειραζει.. Αλλωστε μεσα στη μερα κοιμαται και ξυπναει συνεχεια, αν κανουμε με βαση αυτο το προγραμμα καηκαμε! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και Εμείς το ίδιο ,τις περισσότερες φορές την περνει ο ύπνος στο αμάξι,την βάζουμε στο καρότσι και μετα ξυπνάει πάνω στη βόλτα!Λία εγω την έβγαλα βόλτα απο 10 ημερών απο τότε δεν υπάρχει μέρα που να μη την βγάλουμε πρωι-βράδυ,1 φορά έτυχε να μη την βγάλουμε και δεν κοιμόταν το βράδυ με τίποτα, αναγκαστικά την πήγαμε μια βόλτα με το αμάξι στις 1 το βράδυ και ηρεμισε!!

Ελένη μου το μωρο μου τώρα χορταινει γιατί το δεύτερο μήνα ότι έτρωγε το έβγαζε πολυ κλάμα κάθε φορά που την έβαζα στο στήθος, είχε πάρει απο φόβο την διαδικασία του φαγητού, όλο το μήνα πήρε μονο400 γρ.ενω το τρίτο μήνα πήρε 2 κιλά με αυτο το προγράμμα που μας έφτιαξε η παιδογαστρεντερολογος στο ΜΗτερα,ο σκοπός ηταν να κερδίσει το χαμένο έδαφος όπως κάνουν και με τα πρόωρα μωρακια που τα ταΐζουν κάθε 2 ώρες και περισσότερα μλ ξένο γάλα!!τώρα βέβαια είναι καλα πλέον και τα κιλά της όμως μου είπε η παιδιατρος να μη της αλλάξω απο μονη μου το προγράμμα θα το αλλάξει μονη της τώρα στο τρίτο μήνα.Εγω σκέφτηκα περίπου 200 μλ. Επειδή 2-3 φορές που έχουμε παει έξω στη πεθερά μου και για να μη την θηλασω

Εκει της εδωσα μόνο ξένο ήπιε 200μλ. Αλλα αυτο σίγουρα δεν σημαίνει ότι κάθε φορά τόσο τρώει,μπορεί όντως 150 να τρώει.

Μήπως ξέρεις τώρα ποσά γρ. Την ημέρα πρέπει να πάρουν;;; γιατί μας είχε πει στην αρχή η παιδιατρος 30γρ την ημέρα μέχρι 3 μηνών.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Λία μου το βλασταρι σου γίνεται σήμερα 3 μηνών;να τον χαίρεστε κοριτσάκι μου,Άντε και τώρα που θα σταματήσουν και οι κολικοι θα δεις μεγάλη διάφορα στο νινακι σου,θα ηρεμήσει το μωρακι, χθες η δικιά μας κράτησε την πιπιλα για 11 ολόκληρα λεπτά!! Αυτο ηταν όμως δεν την ξανα έβαλε στο στόμα,μου είπε μια φίλη μου να της πάρω και άλλες πιπιλες όπως φυσικό λατεξ και απο καουτσουκ ίσως να της κάνει η γεύση τους, θα πάρω αύριο και θα σου πω!

Γεια σας, μανούλες μου!

Τι ωραία Κυριακούλα σήμερα! Φυσάει δροσερό αεράκι και ανασάναμε επιτέλους! Ουφ!!! Ελπίζω να περνάτε όμορφα ό, τι κι αν κάνετε!!

Εμείς πήγαμε πρωινομεσημεριανή βόλτα στο κέντρο στην Αθήνα και περπατήσαμε από το Σύνταγμα μέχρι Μοναστηράκι και Θησείο με καφέ από τα everest. Καλά ήταν αν και εκεί που σε έβλεπε ο ήλιος ζεσταινόσουνα... Η μικρή λόγω της βόλτας δεν καλοκοιμήθηκε αν και συνήθως εκείνη την ώρα (12-2) κοιμάται και κόβει τώρα τούφες αφού έφαγε πάλι... :rolleyes: Έχει πολύ πλάκα γιατί μαθαίνει τη φωνούλα της και κάνει όλο τσιριδούλες και επιφωνήματα πολύ γλυκά!!! Ανοίγει και το στοματάκι διάπλατα και γελάει με φωνή.... Για φάγωμα είναι!! :P Λέμε να βγούμε και νωρίς το βραδάκι μια βολτούλα, ευκαιρία σήμερα που τυχαίνει να έχει ρεπό ο Τάσος και είναι και Κυριακή... Δεν έχουμε κάθε ΣΚ αυτή την πολυτέλεια... :?

Σόνια μου, νωρίς νωρίς τη βγάλατε βολτούλα τη μπέμπα σας,ε; Κι εγώ σκεφτόμουν να τη βγάλω στο 20ήμερο παίρνοντας ευχή, αλλά εκείνες τις μέρες φιλοξενούσαμε την πεθερούκλα και δεν μας άφηνε να τη βγάλουμε, είχε και λίγο ψύχρα θυμάμαι. Την κρατούσε όμως και βγήκαμε μερικές βόλτες με τον άντρα μου με το μηχανάκι! Είχα να ανέβω... από πριν μείνω έγκυος και το καταευχαριστήθηκα! Το ίδιο και τώρα που ήταν η μαμά μου εδώ και κρατούσε το μωρό.. Μηχανάκι και φύγαμε!! ;) Έτσι λοιπόν τη βγάλαμε έξω τη μέρα που πήγαμε για σαραντισμό... Και από τότε τη βγάζουμε συχνά καιρού επιτρέποντος. Αρκεί να βολεύει και η βάρδια του άντρα μου γιατί δε θέλω να τη βγάζω μόνη μου σε αυτή τη ζούγκλα και δεν έχει και κανένα αξιόλογο μέρος κοντά να την πάω... :evil: Στο άλλο σπίτι θα την πηγαίνω άτα και μόνη!

Δεν ξέρω, Σόνια, πόσο πρέπει να πάιρνουν σε αυτή τη φάση. Η γιατρός μας δεν μας είπε κάτι διαφορετικό. Θα τη ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού!

Δεν έχει μεγάλη σημασία πόσο τρώει σε ml το μωράκι σου, το βασικό είναι ότι χορταίνει και ανακτά το χαμένο έδαφος από την παλινδρόμηση... Αλήθεια, είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα; Έτρωγε και το έβγαζε σχεδόν όλο μετά από λίγο π.χ. πάνω στο ρέψιμο; Η καημενούλα.... Και η δικιά μου βγάζει αλλά γουλιές, δεν κάνει εμετούς. Ελάχιστες φορές αν έβγαλε μπόλικο και ποτέ σχεδόν όλο. Ποιο γάλα της δίνεις; Είναι πιο παχύρευστο,ε;

Λιάκι, χαρούμενα μηνογενέθλια!! Να το χαίρεσαι το αντράκι σου!!! :P Γερό και δυνατό!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλό απόγευμα!

Λιάκι καλώς τα δέχτηκες! Ήρθε ο θείος να δει τον ανηψιό του ε?

Κι εγώ τα ίδια είχα με το Γιάννη μου Λία στον ύπνο το βραδινό, κοιμότανε κανένα τρίωρο και μετά ανά μια-δυο ώρες ξύπναγε για βυζί!

Και στον ξύπνιο του δηλαδή πάλι ανήσυχος ήτανε, λίγο τα πονάκια, λίγο που είχε μάθει την αγκαλιά...η μπέμπα άλλο παιδί! Ευτυχώς!

Ελένη κάνατε βολτούλα σήμερα τη μπουμπού, καλά το κάνατε!

Εμείς σπίτι τη βγάλαμε Σαβ/κο, παράξενο γιατί όλο και κάπου βολτάρουμε κι εμείς αλλά ήταν ο σύζυγος στα αγροτικά, κόβει ξύλα για το χειμώνα το στεφάνι μου!

Είχα εδώ τις ανηψιές μου για παρέα, παίζανε με το Γιάννη και τους παρακολουθούσε η μπέμπα, άμα τους έχανε από μπροστά της όμως αμέσως παραπονιότανε το σκατό πως δεν της δίνουν σημασία! Αχ άρχισε κι αυτή να διεκδικεί μου φαίνεται, είμαι κι εγώ εδώ hello!!

Η δικιά σου δοκιμάζει τη φωνούλα της?χαχα! Είναι τρέλα αυτές οι πρώτες φωνούλες!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Αχ και εμενα αυτός είναι ο καημός μου, μια βόλτα με τη μηχανή του άντρα μου,δεν το βλέπω όμως,δεν ειμΑι ακόμα έτοιμη να την αφήσω έστω για 5 λεπτά, είχε βέβαια και τα προβληματακια της τώρα έχουμε ηρεμήσει,κολικους,παλινδρομηση.

Το έβγαζε όλο το γάλα ναι όχι μόνο πάνω στο ρεψιμο,συνέχεια και στον ύπνο ακόμα,της δίνω το novalac AR, είναι παχυρευστο ναι.Αχ και η δικιά μου έχει ανακαλύψει την φωνουλα της εδω και μια εβδομάδα και συνέχεια φωνάζει , ο άντρας μου λέει καλα ηταν Άντε να ανακαλύψει τιποτ'αλλο γιατί μας έχει πάρει τα αυτιά!ούτε εγω ΕΛενη μου βόλτα μονη μου δεν την έχω παει ακόμα αν και είναι πεζόδρομος έξω απο το σπίτι!

Γεια σας και πάλι! :P

Μπήκα λίγο να σας διαβάσω και θα πάω να την πέσω...:rolleyes:

Σοφάκι, κι εσύ πέρασες δύσκολα με το Γιαννάκη μωρό,ε; Είχε κι εκείνος κολικούς; Αχ, δύσκολο πολύ... Με τη μπέμπα μας καλά τη βγάλαμε από πονάκια... Με το δεύτερο, πρώτα ο Θεός, δεν ξέρω τι θα γίνει... Ξεκίνησαν στις 10 μέρες κάτι αέρια και μια ψιλογκρίνια, τέντωνε - μάζευε ποδαράκια και αρχικά αγχώθηκα γιατί λέω αν άρχισαν από τώρα τι θα γίνει μέχρι τον τρίτο μήνα; :shock: Η αλήθεια είναι πως είναι πολύς ο καιρός και αν το πιάσουν το μωρό γερά οι πόνοι δεν παλεύεται εύκολα... Ευτυχώς όμως έμειναν στάσιμα τα πονάκια σε ένταση και ήταν ξόφαλτσα σε σχέση με άλλα που ακούω... Δεν το λες καν κολικούς αυτό που είχαμε. Απλά κάποια αέρια με πονάκια. Και η δικιά σου μπέμπα ήταν χαλαρά, ε Σοφία; Πήρε όλους τους πόνους ο λιμενικούλης μας.... :cry: Άντε να ηρεμήσει ο μικρούλης μας, φτάνει πια!! :evil: Ανυπομονώ να ακούσω τη Λία να λέει ότι πλέον είναι πολύ καλύτερα και πως τους ξεφορτώθηκαν τους παλιοκολικούς!!

Κι εμένα, Σοφία, θέλει συνήθως παρέα η σκατουλίτσα μου... Ειδικά στο ριλάξ δεν κάθεται μόνη της. Θέλει να είμαι από δίπλα, να της μιλάω και να κουτσομπολεύουμε!! :tongue: Αν αρχίσει δεν το κλείνει!! Και όλο γελάει και βουρκώνουν τα μάτια μου που σκέφτομαι τι αθώες ψυχούλες είναι... :rolleyes: Επίσης με το ριλάξ μας έχει τύχει 2-3 φορές εκεί που κάθεται να πνίγεται (με το σάλιο της ή με γάλα που ανέβηκε ή απλά της κόβεται η ανάσα στιγμιαία, δεν ξέρω) και φοβάμαι να την αφήνω και να κάνω δουλειές παραδίπλα ή σε άλλο δωμάτιο! Την πρώτη φορά μάλιστα που το έπαθε ήμουν στο μπάνιο κάτι συμμάζευα και έτυχε να περνάει από δίπλα της ο άντρας μου και άκουσε που έκανε αυτό τον χαρακτηριστικό ήχο του πνιξίματος που δεν μπορεί να πάρει ανάσα και γουρλώνει και πήγε και τη σήκωσε... Είχε κοκκινίσει Παναγίτσα μου.... Μου το έκανε πάλι προχθές βράδυ, αλλά ήμουν πλάι της και τη σήκωσα αμέσως! Δεν είναι να την αφήνω δηλαδή.. Και το έχω το ριλάξ στην αμέσως ψηλότερη σκάλα από τη χαμηλή ρε γμτ, γιατί μου πνίγεται;;; :?

Σόνια, η μηχανή είναι ένα θέμα! Κι εμένα μου κοστίζει που ανεβαίνω αραιά και πού, όταν δηλαδή μας έρθει από βόρεια καμιά μαμά και κρατήσει τη μπουμπού... Εσύ δεν την έχεις αφήσει έως τώρα καμία φορά σε μαμά; Αυτοκόλλητες τελείως είστε μαμά και κόρη;;; χιχιχι Ωραίο και αυτό... Πολύ τρυφερό! Καλά κι εμείς καμιά γύρα τζα και πίσω κάναμε, δεν την άφηνα με τις ώρες... Δε θέλω να κουράζω και τη μαμά μου γιατί ειδικά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο αν δεν βγει βόλτα την πιάνει μια γκρίνια του στυλ δε βολεύομαι πουθενά και δεν ξέρεις πού να την ακουμπήσεις! Και αγκαλιά δεν μπορείς πολλή ώρα, σε κουλαίνει! :tongue: Γιατί όμως αφού έχετε πεζόδρομο κάτω από το σπίτι δεν την πας βόλτα και μόνη σου; Αλήθεια εσύ δεν δουλεύεις φυσικά,ε; Ο άντρας σου; Μπορεί να πηγαίνετε βόλτα πρωί - απόγευμα; Εγώ πάντως στο καινούριο σπίτι που είναι πιο ήσυχη γειτονιά και καταλήγει στην αγορά του Ρέντη με μαγαζιά θα την βγάζω και μόνη λέω...

Πω πω η γιαβρίτσα μου... Κρίμα που έβγαζε όλο το γάλα.. Και στον ύπνο... Φοβάσαι και μη σου πνιγεί το μωρό! :? Ευτυχώς πέρασε! Τώρα δε βγάζει καθόλου; Πάντως το μητρικό γάλα είναι γεγονός πως είναι αρκετά πιο νερουλό και η δικιά μου αν και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με παλινδρόμηση όταν θήλαζε αποκλειστικά έβγαζε σαφώς περισσότερο πάνω στο ρέψιμο..

Εμείς τελικά βγήκαμε βόλτα και το βραδάκι... Πήγαμε και περπατήσαμε στο Π. Φάληρο στην παραλιακή. Καλά ήταν και η μικρή σε όλη τη διαδρομή έφτυνε πιπίλα και ρουφούσε τα δάχτυλα!! :D

Σας κούρασα με το κατεβατό;;; Αν αρχίσω να γράφω μερικές φορές δεν το σώνω...sorry!!

Αυτά κορίτσια μου για σήμερα... Αύριο με υγεία τα λέμε πάλι!

Φιλάκιααααα!!! Καληνύχτα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας για τα μηνογεννέθλια μας!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασαν 3 μήνες!!!

μεγάλωσε το αγόρι μου...για πότε θα πάει φαντάρος ούτε θα το καταλάβω...

ώρες ώρες παρακαλάω να κρατήσει λίγο ακόμα αυτή η περίοδος που είναι βρεφάκι το μωράκι μου και ότι και να κάνει είναι αξιολάτρευτο:tongue::tongue::tongue:ακόμα και όταν αερίζεται εμείς λιώνουμε από χαρά;););)

Τελικά άκουσα τη συμβουλή σας και εχθές παρόλο που νύσταζε το βραδάκι, βγήκαμε βόλτα...έκλαψε λιγάκι στην αρχή για κανένα 10λεπτο και μετά τον πήρε ο ύπνος στην καφετέρια που καθησαμε;)βέβαια είχε πολύ φασαρια και δεν πολυκοιμήθηκε αλλά όταν γυρίσαμε σπίτι, μαμ και νάνι:D:D:D

και παρόλο που ήταν 3η μέρα χώρίς να έχει κάνει κακα και κανονικά θα ζοριζόταν και θα ξυπνούσε το βράδι, κοιμήθηκε πολύ καλά, και ξύπνησε μόνο μια φορά για φαί:shock::shock::shock:

Τελικά το αστέρι μου τώρα το πρωί που καθόταν στο ριλάξ έκανε τα κακά τριών ημερών μαζεμένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαμός κορίτσια!!!!!!!!!όλο το ριλάξ λερώθηκε!!!τι να πρωτοκρατήσει και η έρμη η πάνα:D:D:DΠρωτη φορά το παθαίνουμε αυτό!!!ρίξαμε κάτι γέλια!!!

Σε λίγο πάμε παιδίατρο!!!

HDfQp3.png

Άντε καλα εμβόλια!

Είδες είδες Λιακι μη φοβάσαι τις βόλτες,θα τις συνηθίσει και θα τα απολαμβάνει και εσείς και το μωρο,Εμείς να σου πω την αλήθεια ακόμα

Δεν έχουμε κάτσει ακόμα για καφε, περνουμε σε πλαστικό και βολταρουμε,τη Παρασκευή θα πάμε στη Τήνο να δούμε

Πως θα συμπεριφερθεί στο καράβι με τόσο κόσμο και φασαρία,και πως θα κοιμηθεί.. θα δούμε δεν θέλω να με πιάσει πανικός.

Ελενη και Εμείς Π.Φάληρο πήγαμε χθες το βράδυ.

Δεν την βγάζω μονη μου ακόμα επειδή πολλές φορές μετα απο ώρα δεν θέλει να κάτσει στο καρότσι και την περνουμε αγκαλιά οπότε αν ειμΑι μονη μου πως θα κράτησω και το καρότσι και το μωρο;;

Εγω δεν δουλεύω τώρα, το Φεβρουάριο πιάνω δουλεια,ασε αυτο σκέφτομαι ότι θα είναι ακόμα πολυ μικρή για να την αφήσω, ειμαι επιθεωρητρια στην εταιρία Μιγατο, και ο άντρας μου είναι προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.εσείς κορίτσια με τι κάνετε;;

Άντε καλα εμβόλια!

Είδες είδες Λιακι μη φοβάσαι τις βόλτες,θα τις συνηθίσει και θα τα απολαμβάνει και εσείς και το μωρο,Εμείς να σου πω την αλήθεια ακόμα

Δεν έχουμε κάτσει ακόμα για καφε, περνουμε σε πλαστικό και βολταρουμε,τη Παρασκευή θα πάμε στη Τήνο να δούμε

Πως θα συμπεριφερθεί στο καράβι με τόσο κόσμο και φασαρία,και πως θα κοιμηθεί.. θα δούμε δεν θέλω να με πιάσει πανικός.

Ελενη και Εμείς Π.Φάληρο πήγαμε χθες το βράδυ.

Δεν την βγάζω μονη μου ακόμα επειδή πολλές φορές μετα απο ώρα δεν θέλει να κάτσει στο καρότσι και την περνουμε αγκαλιά οπότε αν ειμΑι μονη μου πως θα κράτησω και το καρότσι και το μωρο;;

Εγω δεν δουλεύω τώρα, το Φεβρουάριο πιάνω δουλεια,ασε αυτο σκέφτομαι ότι θα είναι ακόμα πολυ μικρή για να την αφήσω, ειμαι επιθεωρητρια στην εταιρία Μιγατο, και ο άντρας μου είναι προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.εσείς κορίτσια με τι κάνετε;;

Κι εσείς εκεί ήσασταν;; Λες να συνατηθήκαμε;;; χεχε :P Πολύ πιθανό!! Ωραία τα επαγγέλματά σας! Εγώ είμαι δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ο άντρας μου είναι αστυνομικός. Κι εγώ έχω άδεια και τελειώνει 31 Μαίου... Επομένως θα πάω να παρουσιαστώ στη Διεύθυνσή μας στη 1 Ιουνίου και πρέπει να πηγαίνω ή εκεί ή σε κάποιο σχολείο μέχρι 21 Ιουνίου που κλείνουν τα σχολεία καθαρά για τυπικούς λόγους. Τώρα δεν ξέρω αν βολευτώ αλλιώς και κολλήσω καμιά άλλη άδεια για αυτές τις 21 μέρες... Δύσκολο όμως, πώς να τις δικαιολογήσω; Απλά ελπίζω να με πάνε σε κανένα σχολείο κοντά στο σπίτι γιατί έχω πουλήσει και το αμάξι μου... Θα έρθει η μαμά μου να κρατήσει τη μικρή για αυτές τις μέρες. Τώρα από την επόμενη σχ. χρονιά θα πάρω 10 μήνες άδεια άνευ αποδοχών να κάτσω γιατί δε θέλω να τη στείλω παιδικό πάνω στο χρόνο θα είναι μικρούλα... Να πάει στα 2 έτη τουλάχιστον... Εσύ, Σόνια πού λες να την αφήνεις όταν με το καλό πας στη δουλειά το Φεβρουάριο;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Για τον άντρα σου ειχα καταλάβει ότι είναι αστυνομικός όταν κάποια στιγμή είπες ότι είχε τελειώσει δουλεια στις 6 το πρωι,πριν χρόνια ήμουνα με ένα παιδι αστυφύλακα και ξέρω τις ώρες που δουλεύουν.

Ασε Ελένη μου πονεμένη ιστορία,ακόμα δεν ξέρω που θα την αφήσω,θα είναι η πεθερά μου εδω και ο άντρας μου τις ώρες που θα δουλεύω, το θέμα είναι όμως ότι δεν εμπιστεύομαι απόλυτα την πεθερά μου, δεν είναι πολυ μεγάλη γυναίκα όμως επειδή έχω δει τα κάνει με τα αλλα παιδιά της αδερφής του άντρα μου δεν θέλω,όλη μέρα τα ταιζει με γλυκά και τώρα αυτά δεν έχουν μάθει να τρώνε κανένα φαγητο μόνο γλυκά!!απο την άλλη δεν είναι για να χάσω τη δουλεια,ίσως πάρω στη χειρότερη περίπτωση μια γνωστή μου να την κρατήσει για κάποιες ώρες και κάποιες ώρες με τον άντρα μου,ευτυχώς που η δουλεια του άντρα μου είναι πάντα απογευματινές ώρες,θα δούμε αν τα καταφέρει θα αποφύγουμε και ta 500 που θα δίνουμε στη κοπέλα.

Γεια σας!

Κάναμε βολτίτσα το πρωί στη γιαγιά, τώρα κοιμούνται τα μικρά και ευτυχώς έχω καθαρίσει το σπίτι από νωρίς, και μπορώ να χαλαρώσω λίγο..

Λιάκι κι εμένα έτσι τα κάνει η μικρή, κάθε 3-4 μέρες αλλά γεμίζει τα πάντα!

Μόνο μια φορά σου ξύπνησε για φαί εχτές? ουάου!!

Άντε και εις ανώτερα!

Ελενίτσα είχε πονάκια ο Γιάννης, όχι πάρα πολύ έντονα που να μη μπορέι να ησυχάσει και να κλαίει πολύ αλλά ζοριζόταν αρκετά συχνά και σφιγγόταν, με το βυζί ηρεμούσε τις πιο πολλές φορές. Η μπέμπα πιο χαλαρά την έβγαλε, καμία σχέση, λίγες φορές της έχω δώσει στήθος για να την ηρεμήσω από κλάμα.

Κι εμένα το κάνει καμιά φορά το πνίξιμο, δε βλέπω να της έχει ανέβει το γάλα, με το σάλιο πνίγεται η δικιά μου, ευτυχώς δε ζορίζεται πολύ αλλά τρέχω κι εγώ να την ελέγξω κάθε φορά.

Σόνια θα πας το χειμώνα για δουλειά ε?

Θα βρείτε μέχρι τότε την καλύτερη λύση πιστεύω, θα έχει ξεπεταχτεί και η μικρή αρκετά, θα βοηθάει και ο άντρας σου εφόσον αυτός δουλεύει απογεύματα. Ναι για να μένει με τη γιαγιά θα πρέπει πρώτα να ξέρεις ότι θα κάνει όσα της λέτε με τη μικρή, πράγμα κομματάκι δύσκολο αλλά γίνεται.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Για τον άντρα σου ειχα καταλάβει ότι είναι αστυνομικός όταν κάποια στιγμή είπες ότι είχε τελειώσει δουλεια στις 6 το πρωι,πριν χρόνια ήμουνα με ένα παιδι αστυφύλακα και ξέρω τις ώρες που δουλεύουν.

Ασε Ελένη μου πονεμένη ιστορία,ακόμα δεν ξέρω που θα την αφήσω,θα είναι η πεθερά μου εδω και ο άντρας μου τις ώρες που θα δουλεύω, το θέμα είναι όμως ότι δεν εμπιστεύομαι απόλυτα την πεθερά μου, δεν είναι πολυ μεγάλη γυναίκα όμως επειδή έχω δει τα κάνει με τα αλλα παιδιά της αδερφής του άντρα μου δεν θέλω,όλη μέρα τα ταιζει με γλυκά και τώρα αυτά δεν έχουν μάθει να τρώνε κανένα φαγητο μόνο γλυκά!!απο την άλλη δεν είναι για να χάσω τη δουλεια,ίσως πάρω στη χειρότερη περίπτωση μια γνωστή μου να την κρατήσει για κάποιες ώρες και κάποιες ώρες με τον άντρα μου,ευτυχώς που η δουλεια του άντρα μου είναι πάντα απογευματινές ώρες,θα δούμε αν τα καταφέρει θα αποφύγουμε και ta 500 που θα δίνουμε στη κοπέλα.

Ναι, και ο άντρας μου απο τη σχολή αστυφυλάκων είναι.. :rolleyes: Όπως το πρώην αγόρι σου. Έχει ευτυχώς στανταρ ωράριο κυλιόμενο πρωι-μεσημέρι-βράδυ-αδιάθετο (λόγω του βραδινού)-ρεπό. Κάθεται δηλαδή συνολικά στη βδομάδα αρκετές ώρες και με βοηθάει με το μωρό. Όταν χρειαστεί να δουλέψω όμως δεν βολέυουν τα ωράριά μας και θα χρειαστώ παιδικό... 500 ευρώ θα δώσεις σε κοπέλα; Πολλά δεν είναι;; Για πόσες μέρες το μήνα; Να το ψάξεις καλύτερα όσον αφορά τα χρήματα γιατί υπάρχουν πολλές κοπέλες στο ψάξιμο για δουλειά και πιθανόν να βρεις με σχετικά φθηνό μεροκάματο.. Δεν ξέρω βέβαια, δεν το έχω ψάξει καθόλου, υποθέσεις κάνω...

Στην Τήνο πώς και το αποφασίσατε να πάτε με το μωρό;;; Έχετε τάμα; Πόσες ώρες είναι με το καράβι; Θα την παλέψει λες η μικρή; Θα βολευτεί; Ελπίζω να μην δυσκολευτείτε. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Βρε κορίτσια.. (Σοφάκι και Λία) Πώς κι έτσι κάνουν τα μωράκια σας 3 μέρες να κάνουν κακάκια; Ειδικά με το μητρικό γάλα έχω ακούσει ότι σπάνια έχουν δυσκοιλιότητα και οι 3 μέρες τα αγγίζουν τα όρια για να πεις οτι έχουν δυσκοίλια καθώς από την 4η μέρα σου λένε να βάλεις υπόθετο... Ξέρω γιατί είχαν θέμα τα ανιψάκια μας, αλλά με ξένο γάλα και στις 4 μέρες έλεγαν οι παιδίατροι καλό είναι να μπει υπόθετο, αυτό το βρεφικό μικροκλίσμα. Στους παιδίατρους το είπατε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εμείς κακά κάνουμε 2 φορές την ημέρα, γεμάτες πάνες μέχρι τη πλάτη(θα σας πω τκαι την αμαρτία μου,ο άντρας μου την πλένει,εγω έχω θέμα με τα κακά,ειμΑι τόσο κακή μάνα!;πάντα μου έλεγαν πως αν κάνω παιδι δικό μου δεν θα έχω πια πρόβλημα,όμως κάνω εμετο αμέσως)500? 5 μέρες την εβδομάδα 8 ώρες, την ξέρω Ελενιτσα την κοπέλα δεν λέει να ψάξω για άλλη επειδή πως να αφήσω το μωρο σε ξένη κοπέλα χωρίς να την ξέρω;;απο Τήνο ειμαι, και θα πάμε στο εξοχικό μας για μια εβδομάδα,είχαμε παει πριν 1 μήνα στο εξοχικό του άντρα μου στο Ξυλόκαστρο και δεν έκανε καλο ύπνο το βράδυ ίσως επειδή έχει μάθει στο κρεβατακι της, για να δούμε τώρα που είναι 1 μήνα μεγαλύτερη,θα πάρουμε βέβαια το παρκοκρεβατο που της πήραμε πριν λίγες μέρες με σκληρό στροματακι απο θες/νίκη,μακάρι να βολευτει.Εσείς έχετε ταξιδέψει καθόλου;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...