Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ναι, Σοφάκι, όντως! Με το ξένο γάλα γίνονται εύκολα μπουλουκάκια! Εγώ σου βγάζω το καπέλο που η δική σου μπέμπα είναι φουσκωτούλα με το μητρικό γάλα μόνο!!! Μπράβο σας και σε όλες τις μανούλες που τρέφουν αποκλειστικά τα μωράκια τους με επιτυχία! :D

Καλέ εγώ ξέχασα πώς την κόρη μου την έχω λογοδώσει πριν καν γεννηθεί με τον Χρηστάκο της Κατερίνας!! :oops: Είναι και μεγαλύτερος.... Σόνια.... :tongue: Και κούκλος φυσικά! Μάλλον θα σου αδειάσω τη γωνιά γιατί ο λόγος είναι λόγος και δεν μπορώ να τον πάρω πίσω! :cool:

αστα αυτα,μηπως ειδατε το Ε9 και αλλαξατε γνωμη????:P:p:p:p

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://imageshack.us/photo/my-images/267/dsc00897ly.jpg/

Ξέρεις τι έκανα...έβαζα link (sto my image) οπότε στον καθένα έβγαζε τις δικές του, και όχι τις δικές μου...

Φιλιά Ελενίτσα...κι εγώ πάω να την πέσω!!!

Κατερινάκι, γιαβρίνος σκέτος είναι και ο μικρός σου! Δε μου μοιάζει με τον μεγάλο πάντως, διαφορετικοί μου φαίνονται! Βέβαια εσύ ξέρεις πώς ήταν και ο Χρηστάκος μωράκι... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

αρχισαμε τις γυνμες φωτογραφιες???ετσι ειναι σιγουρο οτι θα τον ξελογιασετε!!!!οχιιιιι κυρια μου εμεις κραταμε χαρακτιρα.......εμεις τωρα γυρισαμε απο την πρωινη βολτα,και κανουμε νανι......καλα το νινακι σου ειναι για φαγωμα εεεε....ακου 6400γρ...εμεις τωρα παμε 6 κιλα!!

Χαχαχαχαχ!!! Του άντρα μου ιδέα ήταν να την φωτογραφίσουμε, του άρεσε η πόζα!! Ανδρικά πονηρά μυαλά...τι να πεις!!!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

ΚΑΛΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ:shock::shock::shock::shock::confused::confused::confused:

Καταρχήν ευχαριστώ βρε συμπεθέρες για τα καλά σας λόγια για το αντράκι μου!!!!

Δεν μπορώ να πω και εγώ...άξιες νύφες έχετε και πάνω από όλα κούκλες!!!

Θα πω το κλασσικό μαμαδίστι΄κο...ας αποφασίσουν τα παιδιά;););)

βλέπω όμως τη μια νύφη τη τσαχπινογαργαλιάρα μας την έφαγε ο κρητικός γαμπρός........

Ελένη μου, πολύ μακριά η Κρήτη βρε πουλάκι μου....θα το χάσεις το κορίτσι σου....

εγώ σκοπεύω να τον κάνω Μακεδόνα με Μ κεφαλαίο!!!!!!!!!:-P:razz::-P

Μακεδόνας,ε;;;;; Πώς θα το καταφέρεις; Σκοπεύετε να πάτε Μακεδονία με μετάθεση και να μείνετε εκεί; Αν ναι....το συζητάμε! Αφού βέβαια η Κατερίνα που προηγείται μας το ξεκόψει και δεν τον στείλει πάνω.... :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, καλησπέρα!!

χθες βράδυ τελικά ενώ, όπως έλεγα στην Κατερίνα, η μικρή μου είχε φάει στις 8 τελευταία φορά και την πήρε ύπνος στις 11, δεν ξύπνησε να φάει...και την ξύπνησα ουσιαστικά εγώ στις 6 τα χαράματα που ήρθε ο άντρας μου από τη δουλειά και την τάισα έτσι! Μα 10 ώρες άφαγη;;; :shock: Αν την πάρει ο βαθύς βραδινός ύπνος ναρκώνεται τελείως! :tongue: Είπαμε να μην τα ξυπνάνε πλεόν για να φάνε, αλλά όχι κι έτσι!!

Το πιο συνηθισμένο ωράριο είναι να τρώει γύρω στις 11 τη νυχτα ή και 12, ανάλογα πώς θα κάτσει και να ξυπνάει για φαγητό, άλλοτε 6 και άλλοτε 7-8... Χθες το παράκανε!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια μου, καλησπέρα!!

χθες βράδυ τελικά ενώ, όπως έλεγα στην Κατερίνα, η μικρή μου είχε φάει στις 8 τελευταία φορά και την πήρε ύπνος στις 11, δεν ξύπνησε να φάει...και την ξύπνησα ουσιαστικά εγώ στις 6 τα χαράματα που ήρθε ο άντρας μου από τη δουλειά και την τάισα έτσι! Μα 10 ώρες άφαγη;;; :shock: Αν την πάρει ο βαθύς βραδινός ύπνος ναρκώνεται τελείως! :tongue: Είπαμε να μην τα ξυπνάνε πλεόν για να φάνε, αλλά όχι κι έτσι!!

Το πιο συνηθισμένο ωράριο είναι να τρώει γύρω στις 11 τη νυχτα ή και 12, ανάλογα πώς θα κάτσει και να ξυπνάει για φαγητό, άλλοτε 6 και άλλοτε 7-8... Χθες το παράκανε!

Ελενιτσα μη σε πιάνει το άγχος, επειδή και το μωρο μας κοιμάται πάντα 10-11 ώρες σερί ρώτησα την παιδιατρο και μας είπε να την αφήνουμε,μέχρι να σαραντισουν δεν έπρεπε να τα αφήσουμε πάνω απο 2-3 ώρες τώρα δεν έχουν πρόβλημα,είναι φυσιολογικό να κοιμουντε μέχρι και 12 ώρες το βράδυ!

Ελενιτσα μη σε πιάνει το άγχος, επειδή και το μωρο μας κοιμάται πάντα 10-11 ώρες σερί ρώτησα την παιδιατρο και μας είπε να την αφήνουμε,μέχρι να σαραντισουν δεν έπρεπε να τα αφήσουμε πάνω απο 2-3 ώρες τώρα δεν έχουν πρόβλημα,είναι φυσιολογικό να κοιμουντε μέχρι και 12 ώρες το βράδυ!

Α, μάλιστα... Θύμισέ μου... Εσύ θηλάζεις; Δίνεις και συμπλήρωμα; Πόσο περίπου τρώει δηλαδή και την κρατάει τόσες ώρες;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Α, μάλιστα... Θύμισέ μου... Εσύ θηλάζεις; Δίνεις και συμπλήρωμα; Πόσο περίπου τρώει δηλαδή και την κρατάει τόσες ώρες;

εγω θηλαζω ενα τεταρτο (μιση ωρα συνολικα)σε καθε στηθος και 100 μλ.συμπληρωμα.δεν ξερω ακριβως ποσο τρωει,πιστευω περιπου 200 μλ. 6 γευματα,8-11-2-5-7 και μιση,και 10 το βραδυ το τελευταιο γευμα!παντα τις εχω 120 μλ.για να ειμαι σιγουρη οτι εχει φαει καλα,δεν τρωει ομως πανω απο 100 μλ απο το μπουκαλι!ειχαμε θεμα εμεις με την παλινδρομιση πριν ενα μηνα,γι'αυτο της δινω συμπληρωμα γαλα για αναγωγες,το εβγαζε το γαλα γι'αυτο δεν επερνε και τα γραμ.που επρεπε ενω ετρωγε καλα!!ευτυχως τωρα στρωσαμε!αν και απο την αρχη ηθελα να την θηλασω αποκλειστικα,δεν πειραζει ομως,φτανει που τωρα το νινακι μου τρωει και δεν βγαζει πια.

Καλησπέρα!

Κατερινάκι κουκλάκια είναι τα αγόρια σου!

Ο Χρηστάκης έχει γίνει ολόκληρος άντρας καλέ, άρτο τρώει στη φωτό? έχει βουτήξει ένα κομμάτι ολόκληρο!

Και το μικρό είναι να το φας, έχει κάνει φουσκωτά μπουτάκια και μαγουλάκια, εμένα μου φαίνεται πως μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Να τα χαίρεσαι φιλενάδα!

Έχει ξεφύγει κι εσένα ο μεγάλος ε?

Λέγε μου να παίρνω κουράγιο κι εγώ, δεν τον παλεύω το Γιάννη, νοκ άουτ θα με βγάλει..μα δεν κουράζονται αυτά τα παιδιά?

Κορίτσια ξεκουραστείτε τώρα που είναι ακόμα μωρά γιατί μετά τρεχάτε ποδαράκια μου!!!

Ευτυχώς μου βγήκε η μικρή καλόβολη αλλιώς την είχα βάψει.

Ελενίτσα κι εμένα η μικρή κοιμάται από τις 10.30-11.00 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί χωρίς ξύπνημα για φαί, τόσο καιρό έλεγα μπα πόσο καιρό θα το κρατήσει κι όμως πάνω από μήνα κοιμάται έτσι το βράδυ.

Εμένα να δεις πόσο παράξενο μου φαίνεται, δεν το πίστευα πως θα θηλάζει και δεν θα ξυπνάει να ψάχνει στήθος το βράδυ.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Για άλλη μια φορά διαβάζω πως κοιμούνται τα μωρά σας και παθαίνω ΣΟΚ!!!

Οπως σας έχω πει, εμεις έχουμε τρίωρο βραδυνό ύπνο και μετά ξύπνημα ανα 1-2 ώρες:|:neutral::|Δεν ξέρω τι να πω....

εν το μεταξύ ο δικός μου τρώει 5 λεπτά στο στήθος κάθε φορα...σπάνια κάθεται παραπάνω...δείχνει να χορταίνει και νευριάζει αν επιμείνω να τον κρατήσω στο στήθος...επίσης βάρος παίρνει πολύ καλά, φαίνεται κιόλας έχει παχύνει πάρα πολύ, οπότε λογικά του φτάνει το γάλα...εξάλου το βράδυ δεν ξυπνάει τόσο από την πείνα όσο από το ζόρι του με την κοιλίτσα...ναι ακόμη δεν μας έχουν περάσει τα πονάκια...:evil::evil::evil:

Ελένη να σε ρωτήσω , έχω βάλει 3 μερίδες γάλα στην κατάψυξη...πως τα κάνεις απόψυξη?το βγάζω παωμένο και το βάζω σε μπεν μαρι κατευθείαν???

ασε που δεν προλαβαίνω να κάνω και απόθεμα με γάλα γιατί τρώει συχνά το αστέρι μου και δε΄θέλω να βγάλω με θήλαστρο στο ενδιάμεσο μην τον αφήσω νηστικό:|

βρε κορίτσια είδα ότι βγάζετε βόλτα τα μπουμπούκια το βραδάκι...και εμείς κατά τις 8 βγαίναμε αλλά έχει αλλάξει το πρόγραμμά του ο μπεμπης και νυσταζει κατά τις 7μιση και κοιμάται..οπότε τέλος οι βόλτες...:|

τι να κάνω...

HDfQp3.png

εγω θηλαζω ενα τεταρτο (μιση ωρα συνολικα)σε καθε στηθος και 100 μλ.συμπληρωμα.δεν ξερω ακριβως ποσο τρωει,πιστευω περιπου 200 μλ. 6 γευματα,8-11-2-5-7 και μιση,και 10 το βραδυ το τελευταιο γευμα!παντα τις εχω 120 μλ.για να ειμαι σιγουρη οτι εχει φαει καλα,δεν τρωει ομως πανω απο 100 μλ απο το μπουκαλι!ειχαμε θεμα εμεις με την παλινδρομιση πριν ενα μηνα,γι'αυτο της δινω συμπληρωμα γαλα για αναγωγες,το εβγαζε το γαλα γι'αυτο δεν επερνε και τα γραμ.που επρεπε ενω ετρωγε καλα!!ευτυχως τωρα στρωσαμε!αν και απο την αρχη ηθελα να την θηλασω αποκλειστικα,δεν πειραζει ομως,φτανει που τωρα το νινακι μου τρωει και δεν βγαζει πια.

Σόνια μου, τα γεύματα της μπέμπας σου ειναι αρκετα συχνά για να τρωει 200 ml. Από τη στιγμή που τρωει καθε 2,5 με 3 ώρες δεν μπορει να τρωει πανω απο 150 με 170. Στο λεω αυτο γιατι εγω που της δινω 200 στο μπουκαλι και βλεπω ποσο τρωει στα σιγουρα, τρωει καθε 4 με 4,5 ή και 5 ωρες και η γιατρος μας ειπε οτι αφου τρωει 200 περιπου τη φορα δεν πρεπει να κανει πανω 5 γευματα. 4-5 γευματα ημερισιως το πολυ γιατι ετσι ειναι λιτρο τη μερα και ειναι υπερβολικο να τρωει παραπανω στους 3 μηνες. Σε ενα μηνα ποσο θα τρωει;;! μου ειπε... Αρα αφου η μπεμπα σου ειναι νορμαλ στα κιλα και τωρα πατε στα 6, οπως ειπες, λιγο δυσκολο να τρωει 200 τοσο συχνα. Θα ηταν χοντρουλα αν το εκανε. Και μια φιλης η μικρη τρωει 210 καθε 4,5 ωρες. Οχι οτι εχει σημασια, απλα πληροφοριακα στο λεω οτι πιθανοτατα τρωει 150 με 170 το πολυ. Γιατι κι εμεις δεν πηγαμε αμεσως στα 200. Στην αρχη της εδινα 150 και σταδιακα το ανεβασαμε γιατι το ετρωγε ολο. Οταν λοιπον ετρωγε 150 πεινουσε στο τριωρο. :rolleyes: Και ειναι φαγανουλα, δεν ειναι καμια λιγοφαγη... Τωρα τα 200 καθε 4 με 4,5 ωρες.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα!

Κατερινάκι κουκλάκια είναι τα αγόρια σου!

Ο Χρηστάκης έχει γίνει ολόκληρος άντρας καλέ, άρτο τρώει στη φωτό? έχει βουτήξει ένα κομμάτι ολόκληρο!

Και το μικρό είναι να το φας, έχει κάνει φουσκωτά μπουτάκια και μαγουλάκια, εμένα μου φαίνεται πως μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Να τα χαίρεσαι φιλενάδα!

Έχει ξεφύγει κι εσένα ο μεγάλος ε?

Λέγε μου να παίρνω κουράγιο κι εγώ, δεν τον παλεύω το Γιάννη, νοκ άουτ θα με βγάλει..μα δεν κουράζονται αυτά τα παιδιά?

Κορίτσια ξεκουραστείτε τώρα που είναι ακόμα μωρά γιατί μετά τρεχάτε ποδαράκια μου!!!

Ευτυχώς μου βγήκε η μικρή καλόβολη αλλιώς την είχα βάψει.

Ελενίτσα κι εμένα η μικρή κοιμάται από τις 10.30-11.00 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί χωρίς ξύπνημα για φαί, τόσο καιρό έλεγα μπα πόσο καιρό θα το κρατήσει κι όμως πάνω από μήνα κοιμάται έτσι το βράδυ.

Εμένα να δεις πόσο παράξενο μου φαίνεται, δεν το πίστευα πως θα θηλάζει και δεν θα ξυπνάει να ψάχνει στήθος το βράδυ.

Ρίχνει και η δικιά σου τρελούς ύπνους,ε;; χιχιχι Εσένα είναι ακόμη πιο περιεργο που θηλάζει και κοιμάται τόσες ώρες! Τρώει καλά φαίνεται! ;)

Κουράγιο με το Γιαννάκι... Είναι η ηλικία περίεργη, είναι και αγοράκι,,ήρθε κι έδεσε το γλυκο!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Για άλλη μια φορά διαβάζω πως κοιμούνται τα μωρά σας και παθαίνω ΣΟΚ!!!

Οπως σας έχω πει, εμεις έχουμε τρίωρο βραδυνό ύπνο και μετά ξύπνημα ανα 1-2 ώρες:|:neutral::|Δεν ξέρω τι να πω....

εν το μεταξύ ο δικός μου τρώει 5 λεπτά στο στήθος κάθε φορα...σπάνια κάθεται παραπάνω...δείχνει να χορταίνει και νευριάζει αν επιμείνω να τον κρατήσω στο στήθος...επίσης βάρος παίρνει πολύ καλά, φαίνεται κιόλας έχει παχύνει πάρα πολύ, οπότε λογικά του φτάνει το γάλα...εξάλου το βράδυ δεν ξυπνάει τόσο από την πείνα όσο από το ζόρι του με την κοιλίτσα...ναι ακόμη δεν μας έχουν περάσει τα πονάκια...:evil::evil::evil:

Ελένη να σε ρωτήσω , έχω βάλει 3 μερίδες γάλα στην κατάψυξη...πως τα κάνεις απόψυξη?το βγάζω παωμένο και το βάζω σε μπεν μαρι κατευθείαν???

ασε που δεν προλαβαίνω να κάνω και απόθεμα με γάλα γιατί τρώει συχνά το αστέρι μου και δε΄θέλω να βγάλω με θήλαστρο στο ενδιάμεσο μην τον αφήσω νηστικό:|

βρε κορίτσια είδα ότι βγάζετε βόλτα τα μπουμπούκια το βραδάκι...και εμείς κατά τις 8 βγαίναμε αλλά έχει αλλάξει το πρόγραμμά του ο μπεμπης και νυσταζει κατά τις 7μιση και κοιμάται..οπότε τέλος οι βόλτες...:|

τι να κάνω...

Λία μου, κουράγιο με τον ύπνο... Καταλαβαίνω, είναι δύσκολο να ξυπνάει τόσο συχνά... Τι να κάνεις, το κάθε μωρό έχει το δικό του ρυθμό! Υπομονή και μεγαλώνοντας πιστευω ότι θα αραιώσει τα γευματα... Αφου έχει παχύνει καλά, εννοείται πως του φτάνει το γάλα, μην το σκεφτεσαι.... Απλά είναι και τα πονάκια και ακόμη κι αν δεν πεινάει πολύ το θέλει σίγουρα σαν παρηγορία! Αχ, μωρέ η ψυχούλα μου... :rolleyes: Ρούφηξε τον για μένα! Αχ, τη δικιά μου τωρα που ξεπετιεται την εχω ρημάξει στα φιλιά και τα ρουφήγματα, είναι και αφρατούλα.... Θα της κόψω κομμάτι καμια ωρα απο τη μανια που με πιανει!! :tongue:

Με τον αδερφο σου πώς τα πάτε; Πόσο θα μείνει; Πώς τον βρήκε το μπεμπη;;; Τρελάθηκε,ε; Πρωτη φορα τον βλεπει; Εμενα ο αδερφος μου ακομη να τη δει απο κοντα... Όταν ανεβουμε τωρα για τη βαφτιση... :?

Για το γάλα που με ρωτησες, ο ιδανικός τρόπος να το ξεπαγώσεις ειναι να το βγαλεις απο την κατάψυξη και να το αφησεις στο ψυγειο κανενα 12ωρο σιγουρα μεχρι να ξεπαγωσει σιγα σιγα. Αν ομως το βιαζεσαι, το αφηνεις σε θερμοκρασια δωματιου και μεσα σε 2 ωρες ειναι σχεδον ετοιμο. Αν ειναι χειμωνας και εχει ψυχρα ισως να κανει λιγο παραπανω... Μπεν μαρι οχι καλυτερα. Το γρηγορο ζεσταμα απεφυγε το... :rolleyes: Όταν λες γεύματα, πόσο έβαλες δηλαδή; Δύσκολο αν τρωει το μωρο συχνα και από τα 2 στηθη, αλλα οσο μπορεις κανε αποθεμα γιατι ισως ερθει η ωρα που θα σου χρειαστει. Να ξερεις οτι κραταει στην καταψυξη στους -18 για 3 με 4 μηνες και στους -20 για 6 μηνες και βαλε...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ, κ'ανω υπομονή Ελένη μου, να σου πω την αλήθεια έχω συνηθίσει πια τις ώρες ύπνου του μωρού και εκτός από τις έκτακτες βραδιές που άλλαζε το πρόγραμμα του και κοιμόταν λιγότερο, τις υπόλοιπες σχεδόν ξυπνάω από μόνη μου λίγο πριν ξυπνήσει:tongue::tongue::tongue:Άσε που είναι τόσο αξιολάτρευτος που δε με πειράζει...έτσι κι αλλιώς δεν τον χορταίνω...:oops::oops::oops:

βέβαια δε θα έλεγα όχι σε έναν 8ωρο υπνάκο;)

Το μεγαλύτερο θέμα μου πλέον που μεγαλώσαμε είναι το ότι δεν βγαίνω από το σπίτι...ειδικά τώρα που άλλαξε πρόγραμμα ημερήσιου ύπνου κοιμάται ακριβώς την ώρα που μπορούμε να βγούμε(λόγω ζέστης)...οπότε αντίο βολτίτσα:|:neutral::|

Τα δικά σας μωράκια αν δείτε ότι νυστάζουν τα βγάζετε βόλτα?

Όταν λέω γεύματα έχω 2 κυπελάκια των 100μλ και ενα με 180μλ...

Το ξέρω , καλά θα ήταν να είχα κάνει και άλλα, αλλά θα στερήσω γευμα του μπεμπούλη;)

Και εγώ όλο τον φιλάω και τον ζουλάω...και μου κάνει γελάκια και ντροπές και να σου τρελαίνομαι η μάνα!!!!!!!!!!!!!

Ο αδερφός μου τον είδε στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε και ξανά τώρα!

έχει τρελαθεί και αυτός!!!πλάκα έχει να τον βλέπω να παίζει με τον ανιψούλη του;)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...