Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκια!

Κι εσείς ότι επιθυμείτε!

Σόνια κοντά είμαστε δηλαδή ε?

Και τα άλλα κορίτσια μας κάπου εκεί είναι απ' ότι θυμάμαι, στα 30 - 31, ε κορίτσια?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κούκλες μου!!! Πολυλογία βλέπω σήμερα!!! :tongue:

Σοφάκι μου, ήθελα να την αλλάξω τη φωτό για κάτι διαφορετικό! Είναι λίγο gothic αυτή, το ξέρω, αλλά μου άρεσε! Μόλις τη βαρεθώ θα την αλλάξω πάλι..:rolleyes:

Εγώ στις 8 Σεπτεμβρίου θα κλέισω τα 30!!! :? :? :? Του 1982 είμαι, όπως λέει και το nickname..

Βάλε κι εσύ καμία καινούρια της μπέμπας σου, Σοφία! Θέλω να δω τη μαγουλίτσα!! Ευχαριστούμε πολύ και για τα καλά σου λογάκια!! Λες να κάψουμε καρδιές;;; χιχιχι Θα δείξει!!!

Σόνια μου, νομίζω εδώ τα χαλάμε.... Έχω κλείσει εγώ για γαμπρό το λιμενικό της παρέας... Έρχεσαι δεύτερη!!! :tongue: Λία, σε διπλό ταμπλό το παίζουμε;; Μη μας ξεμείνει ο γιόκας στο ράφι;;; Σου λέει, αν δεν κάτσει η μία θα κάτσει η άλλη,ε;;; χαχαχαχχ! :tongue:

Σόνια μπες στη σελίδα imageshack και κανε λογαριασμο με το μειλ σου. Μετά πατάς media upload αν θυμάμαι καλά και ανεβάζεις μία μία τις φωτο που θέλεις! ;)

Ευχαριστούμε κι εσένα για τα καλά σου λόγια και περιμένουμε φωτό από τη δική σου ζουζουνίτσα! :o

Κουράγιο με το μωρό και την ανύπαρκτη βοήθεια.. Κι εμείς μόνοι μας είμαστε εδώ στον Πειραιά και τα βγάζουμε πέρα μέχρι στιγμής αρκετά καλά μπορώ να πω... Υπομονή και αγάπη!! :P

Λία μου, είσαι λίγο τρελούλα που τον φαντάζεσαι από τώρα γαμπρό!! :tongue: Πλάκα κάνω κοριτσάκι μου, λογικό είναι.... Κι εγώ το ίδιο κάνω! Έχω μεγάλη αγωνία για το τι της ξημερώνει και με ποιον πρόκειται να μπλέξει, αλλά μετά συνέρχομαι και τα αφήνω στην άκρη αυτά γιατί είναι ποοολύ νωρίς και προέχουν άλλα σημαντικά.... Θα τρελαθούμε αν αγωνιούμε από τωρα για όλα... :shock:

Με το καλό να δεχτείς τον αδερφάκο σου! Τι ωραία!! Σίγουρα θα σε βοηθήσει!! Έιναι δυνατόν; Έναν ανηψιό τον έχει!!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ελενη μου η κορη σου ειναι μεγαλυτερη!!!!Να της βρεις εναν μεγαλυτερο,ο λιμενικος ειναι δικος μας!!!

Χμμ.... Αν δεν κάνω λάθος και η δικιά σου είναι μεγαλύτερη από τον λιμενικό.... :tongue: Πας να μας βγεις μικρή και να μας βγάλεις σιτεμένες για 4 μέρες διαφορα;;;;;; Δε μασάμε και διεκδικούμε αυτό που θέλουμε! ;) Σε καλώ σε μονομαχία λοιπόν... :tongue: :tongue: :tongue: Ας διαλέξει ο "Πάρης" μόνος του! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σήμερα ζυγίσαμε τη μικρή μας και κοιτάξτε την τελευταία φωτό που έβαλα και πείτε μου... Έχετε δει πιο σέξι μωρό;;;;;;;;;;; Δείτε πόζα!!!!! Και φυσικά την πήρε μόνη της, δεν είναι στημένη... Τρέχαμε να φέρουμε τη φωτογραφική να την προλάβουμε!

Σόνια, όπως καταλαβαίνεις ο ανταγωνισμός είναι σκληρός! χαχαχαχαχ Ε, ρε γέλια!!! Θα τον ξελογιάσουμε τον λιμενικό!!!! χαχαχαχ!!!!

1395720p03h8lv6k0.gif

http://imageshack.us/photo/my-images/502/dsc02395x.jpg/

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σόνια κουκλάκι η μικρή, να τη χαίρεσαι!!

Λία από δω η γυναίκα μου κι από δω το αίσθημά μου μάλλον θα λέει ο γιος σου όπου να' ναι!! χαμός για πάρτη του!

Ελενίτσα τι πόζες είναι αυτές όλο σκέρτσο και νάζι?

θα τρελαθώ!!

Καλέ γέμισε η ζυγαριά μωρό, περισσεύει και λίγο βασικά, σε λίγο δεν θα τη χωράει τη μπουλούκα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ναι, Σοφάκι, όντως! Με το ξένο γάλα γίνονται εύκολα μπουλουκάκια! Εγώ σου βγάζω το καπέλο που η δική σου μπέμπα είναι φουσκωτούλα με το μητρικό γάλα μόνο!!! Μπράβο σας και σε όλες τις μανούλες που τρέφουν αποκλειστικά τα μωράκια τους με επιτυχία! :D

Καλέ εγώ ξέχασα πώς την κόρη μου την έχω λογοδώσει πριν καν γεννηθεί με τον Χρηστάκο της Κατερίνας!! :oops: Είναι και μεγαλύτερος.... Σόνια.... :tongue: Και κούκλος φυσικά! Μάλλον θα σου αδειάσω τη γωνιά γιατί ο λόγος είναι λόγος και δεν μπορώ να τον πάρω πίσω! :cool:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

...χάθηκα λίγο...αλλά εδώ..την μια έχω δουλειά, την άλλη κόσμο...άσε που ο "γαμπρός" Χρήστος έχει ξεφύγει εντελώς τώρα που έκλεισε ο παιδικός...κοιμάται μετά τις 1:οο το βράδυ...οπότε όταν τον έχω δίπλα μου σιγά μην μ' αφήσει να γράψω εδώ...

Βρε συμπεθέρα...εδώ...μην μας ξεχνάτε γιατί θα δώσουμε αλλού τον λόγο!!! ...κι όχι τίποτα άλλο μας αρέσει και η νύφη...τέτοιο σκέρτσο και νάζι....σκέτη τρέλλα!!! Την παίρνουμε δίχως προίκα!!! χεχεχε!!!

Η τελευταία της φωτογραφία στην ζυγαριά είναι για εξώφυλλο....

Κορίτσια τα παιδάκια σας, είνα για φάγωμα!!! Είναι κουκλιά...και της Λίας, και της Σόνιας, και φυσικά της συμπεθέρας μας της Ελενίτσας!!!! Σοφία βάλε κι εσύ...να σας δούμε...θα βάλω κι εγώ να δείτε το καμάρι μου...τον χοντρούλη μου...Παιδιά του πήρα χθές από το τζάμπο μερικά ζιπουνάκια - φανελάκια, γιατί από τον Χρήστο έχω μόνο με μανικάκι (γιατί είχε γεννηθεί Οκτώβρη) του πήρα το Νο12μηνών, τα έπλυνα, πήγα σήμερα να του φορέσω ένα...ίσα ίσα του μπήκε και στο πάχος και στο ύψος....κι εγώ έλεγα, θα τα πάρω μεγάλα να του είναι χαλαρά...και αν πέσουν πολύ μεγάλα θα του τα βάλω και του χρόνου....(σιγά τ' αυγά όμως!!!)

Σοφία χρόνια σου πολλά, για τα γεννέθλια σου, να τα εκατοστήσεις....τελικά νομίζω είμαι η μεγαλύτερη...ε? χμ...ασ΄ το πάρουμε από την θετική πλευρά του...όπως...ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους μεγαλύτερους ε!!! (...δεν βρίσκω κάτι άλλο....)

Κορίτσια, κι εγώ κάνω τέτοιες τρελλές σκέψεις...μάλλον είναι φυσιολογικό...να σκεφτόμαστε το μέλλον τους...και ότι τα αφορά...κι εγώ αναρωτιέμαι...τι δουλειά θα κάνουν...ποτε θα παντρευτούν...αν θα είναι καλά κορίτσια...οι νυφούλες μου...επίσης ανησυχώ, για να μην πάθουν τίποτα...όλα αυτά που ακούμε με ατυχήματα, ουσίες...παναγία μου, μακρύα από τα παιδιά όλου του κόσμου....αχ, καλύτερα μην τα σκεφτόμαστε τα τόσο αρνητικά...πάντως αυτό που ήδη με προβληματίζει είναι το σχολείο...σε ποιο να τον πάω...θα ήθελα να αποφύγω το άμεσα κοντινό μας, γιατί δεν έχει και πολύ καλό επίπεδο, και έχει και πολύ ζωηρα - κακομαθημένα παιδιά από χωριά...ο δικός μου είναι καλομαθημένος και ευαισθητούλης...αχ....δεν βγάζω άκρη... Ααα, Ελένη εσύ θα ξέρεις...δασκάλα δεν είσαι? Το προνήπιο - νήπιο έχει γίνει υποχρεωτικό στο δημόσιο, ή μπορείς να το ακολουθήσεις και σε ιδιωτικό παιδικό (που ήδη πάει ο δικός μου). Και πόσο χρονών πρέπει να είναι για να πάει προνήπιο ή 1η τάξη.

Λία ήρθε ο αδερφός σου? Πως του φάνηκε ο μικρούλης και ομορφούλης ανιψιός? Μπράβο με το καθισματάκι....νομίζω ότι για αρχή καλά τα πήγατε...αφού κάθισε στην αρχή, όσο το μαθαίνει θα κάθεται περισσότερο τώρα...πραγματικά ίσως τώρα να αναθεωρήσεις την άποψη του ταξιδιού...δοκιμάστε να τον κάνετε καμιά πιο μακρυνή βόλτα, να δεις πως θα αντιδράσει...Νομίζω ότιν άν τον ταίσεις κανένα μισάωρο πριν φύγετε, για να χωνέψει και λίγο, και να μην του "βγει το γάλα από την μύτη" και μετά ξεκινήσετε, θα ναρκωθεί και θα κοιμηθεί...στην διαδρομή... Εγώ τον δικό μου, έτσι τον κάνω όταν πάμε βόλτα...και αν πάλι πέσουμε στην μέση διαδρομής να πρέπει να φάει, σταματάμε κάπου, τον ταίζουμε, καθόμαστε και κανένα μισαωράκι για να χωνέψουν και οι δύο μπόμπιρες...επίσης τους αλλάζω συχνά όταν ταξιδεύουμε γιατί ιδρώνουν στα παιδικά καθισματάκια οι πλατούλες τους...και καλό είναι να μην τα αφήνουμε ιδρωμένα. Επίσης ανοίγουμε και το air-condition στο αμάξι, αλλά στον μικρούλη του σκεπάζω τα ποδαράκια κυρίως για να μην κρυώνει...΄

Σόνια, όλες με ανύπαρκτη βοήθεια είμαστε...μια χαρά θα τα καταφέρουμε όμως....κι εμένα μια γυναίκα που με βοηθάει ένα τρίωρο τα απογεύματα με το τέλος του Αυγούστου θα τελείωσει... και αυτό..γιατί μαζεύονται πολλά τα έξοδα...(βέβαια μας την παρέχει ο πεθερούλης μου), επειδή με 2 παιδιά και χωρίς καμία βοήθεια και να δουλεύω κιόλας και το σπίτι, είναι πολύ δύσκολο...αλλά τι να κάνουμε!!!! Εσύ Σόνια δουλεύεις? Μένεις στον Άγ. Δημήτριο ε? Ωραία είναι απο εκεί μεριά στην Αθήνα...κι εγώ ήμουν 10 χρόνια Αθήνα, κι έμενα στην Αργυρούπολη..πολύ κοντά στο σήμα της Ολυμπιακής (ύψος Αλίμου). Αφού οι σπιτονοικοκυρέοι μου με είχαν σαν κόρη τους....η δε σπιτονοικοκυρά...με ήθελε και για νύφη...χεχεχε...και όταν συναντά - γνωρίζει Κρητικούς από τα μέρη μου, τους λέει ότι έχει συγγενείς στην Κρήτη, και τους λέει για μένα...μιλάμε και στο τηλέφωνο ακόμη...ήταν καλοί άνθρωποι...

Τελικά μόνο εμείς δεν κάναμε το εμβόλιο ακόμη...γιατί την πάτησα που δεν υπολόγισα καλά τις μέρες...ε, δεν πειράζει θα πάμε μετά τον 15 Αύγουστο...δεν θα το γλιτώσει ο μικρούλης!!!

Κι εμένα ο μικρούλης βάζει τα χεράκια του στο στόμα, και πιάνει ότι εντοπίσει κοντά του...παιχνιδάκια δεν πιάνει ακόμα, αλλά πιάνει τα σεντονάκια - πάνες του, και τις τραβάει, πιάνει κάτι πάνινα αρκουδάκια και τα πάει όλα προς το στόμα...καλό είναι να μην τα αφήνουμε όμως, γιατί ακόμα είναι νωρίς...η αποστείρωση - προσοχή χρειάζεται πιστεύω μέχρι και τον 4ο μήνα, μετά νομίζω μπορούμε να χαλαρώσουμε....κάπως έτσι τα είχα καταλάβει από την παιδίατρο με τον Χρήστο....

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...