Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

το μωρο μας σημερα γινεται 3 μηνων,μεγαλωνουν τα παιδακια μας,χθες αποφασισε να κοιμηθει μονη της ,εφαγε και γκρινιαζε δεν ηθελε να κατσει να πιπιλαει το στηθος,τοτε ο αντρας μου ειπε να την βαλουμε στο κρεβατακι της,γκρινιαξε 3-4 λεπτα (οχι κλαμα)και την πηρε ο υπνος!!απιστευτο για τα δικα μας δεδομενα,βεβαια σημερα δεν ξερουμε τι θα κανει,θα δουμε....λετε να αλλαξουν οντως απο τριων μηνων που λενε??τα νινακια σας τι κανουν??

Σόνια μου, χαρούμενα μηνογενέθλια!!! :P Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας! Αχ, ναι μεγαλώνουν πολύυυυυυ γρήγορα!!! Πρέπει να χαιρόμαστε στο έπακρο κάθε μέρα!! Και μπράβο της που κοιμήθηκε στο κρεβατάκι της μόνη της!! Ε, βέβαια αλλάζουν με τον καιρό τις συνήθειές τους... Ακόμη και αν απόψε ζοριστεί πάλι σίγουρα θα ξανακοιμηθεί μόνη της τις επόμενες μέρες έως ότου το μάθει και το κάνει μόνιμα... :rolleyes: Όλα θέλουν υπομονή και το χρόνο τους...

Πάντως μη νομίζεις...Και η μπέμπα μου, όπως σου ξαναείπα, κάπως σαν τη δικιά σου είναι. Απλά εμάς επειδή πιάνει πιπίλα ηρεμεί κάποιες ώρες πιο εύκολα και επίσης το βασικό είναι ότι νανουρίζεται πάντα μόνη της με την πιπίλα. Αν δεν έπιανε πιπίλα όπως η δικιά σου, σίγουρα θα είχαμε κι εμείς θέμα με τον ύπνο... :rolleyes:

Κατά τα άλλα είμαστε καλά. Απλά την πιάνει ένα ζοριλίκι - γκρίνια το βράδυ κάπου 9 - 10μισή τελευταία και θέλει βόλτες μέσα στο σπίτι και παιχνίδια για να κουραστεί και να κοιμηθεί. Της βγαίνει μια ένταση... Καλό μωράκι μου βγήκε, δεν έχω παράπονο... ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα την ιδια γκρινια την ειχαμε και εμεις την ιδια ωρα,τωρα τη παμε βολτα 8με 10 το βραδυ οποτε περνει αρκετα ερεθισματα.εσυ τι ωρα την βγαζεις βολτα?κι εγω ετσι πιστευω πως αν ειχε παρει πιπιλα ολα θα ηταν διαφορετικα,ομως δεν εχω παραπονο,ας ειναι καλα τα μωρακια μας και αντεχουμε εμεις οσο χρειαστει...

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Τη βγάζουμε κάπου 8 με 10 χοντρικά κι εμείς, αλλά τώρα με αυτή τη ζέστη έχουμε 2-3 μέρες να τη βγάλουμε... Απόψε θα βγούμε λέμε όλοι μαζί και με τη μαμά μου γιατί αύριο φεύγει και έρχεται ξανά στις 20 για τη μετακόμιση.

Πού την πηγαίνετε βολτούλα; Πες καμια ιδέα γιατί στερέψαμε! Στη Μαρίνα Φλοίσβου και βόλτα στην Παραλιακή που είναι στη συνέχεια πηγαίνουμε συχνά. αλλά τώρα με τον ιό του Νείλου φοβόμαστε... Ή σε κανένα εμπορικό, αλλά δεν τα πολυθέλω γιατί έχουν τέρμα το κλιματιστικό και είναι περισσότερο για χειμώνα... Για πες ιδέες... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ααα ωραια και εμεις στα ιδια μερη την παμε...και Γλυφαδα,ξερεις στα μαγαζια,να σου πω την αληθεια χθες στο Μall την πηγαμε επειδη ειχε πολυ ζεστη,και σημερα το ιδιο θα κανουμε,ααα μια φορα την πηγαμε στο αλσος Γαλατσιου,ηταν πολυ ωραια,και εχει και πολυ δροσια,ομως ειναι μακρια απο δω (Αγ,Δημητριο μενω)...και ξερεις που αλλου βρισκεις και ευκολα να παρκαρεις,στο Καλαμακι διπλα στο Οστρια μεχρι κατω στο kitchen bar!παλι καλα που εχεις τη μανουλα σου και σε βοηθαει, καλο κουραγιο με τη μετακομιση,και εμεις πρεπει να αλλαξουμε σπιτι ομως οταν σκεφτομαι τη μετακομιση δεν εχω κουραγιο!

ααα ωραια και εμεις στα ιδια μερη την παμε...και Γλυφαδα,ξερεις στα μαγαζια,να σου πω την αληθεια χθες στο Μall την πηγαμε επειδη ειχε πολυ ζεστη,και σημερα το ιδιο θα κανουμε,ααα μια φορα την πηγαμε στο αλσος Γαλατσιου,ηταν πολυ ωραια,και εχει και πολυ δροσια,ομως ειναι μακρια απο δω (Αγ,Δημητριο μενω)...και ξερεις που αλλου βρισκεις και ευκολα να παρκαρεις,στο Καλαμακι διπλα στο Οστρια μεχρι κατω στο kitchen bar!παλι καλα που εχεις τη μανουλα σου και σε βοηθαει, καλο κουραγιο με τη μετακομιση,και εμεις πρεπει να αλλαξουμε σπιτι ομως οταν σκεφτομαι τη μετακομιση δεν εχω κουραγιο!

Το άλσος Γαλατσίου το έχω δει και εγώ περνώντας τις προάλλες και μου φάνηκε καλό. Είχε και ένα φεστιβάλ εκείνες τις μέρες. Δεν έχουμε πάει όμως ακόμη. Διάβασα κάπου στο ίντερνετ οτι είναι τελείως παρατημένο. Αφού όμως πήγατε εσείς και είναι καλά μπορεί να πάμε! Από εμάς είναι πολύ πιο μακριά βέβαια.... Χαμηλά στη Νίκαια μένουμε (για την ώρα), στην Παλιά Κοκκινιά.

Το Καλαμάκι πού είναι; Εκεί κοντά στη μαρίνα Αλίμου; Εκείνο το kitchen bar λες; Έχει βόλτα εκεί κάτω από το δρόμο, κοντά στη θάλασσα;

Πότε λέτε εσείς να κάνετε τη μετακόμιση; Για πού;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

ναι ειναι ενα μεγαλο παρκο εκει διπλα στο οστρια και μπορειτε να πατε βολτα μεχρι το kitchen bar,ειναι μαρινα και εκει ναι.ασε εμεις εχουμε απο πανω μας μια οικογενεια παπα παπαδια σκυλια και παιδια που μας εχουν τρελανει στη φασαρια μερα νυχτα!!και τωρα με το μωρο δεν παει,ειναι τραγικη η κατασταση...ενω ειναι η καλυτερη γειτονια και καινουργια πολυκατοικια και μας αρεσει αναγκαστικα θα πρεπει να φυγουμε μια που αυτοι δεν εχουν σκοπο να αλλαξουν συμπεριφορα....τωρα ηδη κοιταμε να βρουμε καπου εδω κοντα παλι

ναι ειναι ενα μεγαλο παρκο εκει διπλα στο οστρια και μπορειτε να πατε βολτα μεχρι το kitchen bar,ειναι μαρινα και εκει ναι.ασε εμεις εχουμε απο πανω μας μια οικογενεια παπα παπαδια σκυλια και παιδια που μας εχουν τρελανει στη φασαρια μερα νυχτα!!και τωρα με το μωρο δεν παει,ειναι τραγικη η κατασταση...ενω ειναι η καλυτερη γειτονια και καινουργια πολυκατοικια και μας αρεσει αναγκαστικα θα πρεπει να φυγουμε μια που αυτοι δεν εχουν σκοπο να αλλαξουν συμπεριφορα....τωρα ηδη κοιταμε να βρουμε καπου εδω κοντα παλι

Παπάς και παπαδιά και κάνουν τόση φασαρία;;; Ήμαρτον! Κρίμα να φεύγετε από καλό σπίτι και γειτονιά για αυτό το λόγο... Τους κάνατε παρατήρηση και δε συμμορφώνονται; Τι ενοίκιο δίνετε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Πώς πάτε με τη ζέστη στην Αθήνα? θα βράζει ο τόπος εκεί, κι εδώ πριν λίγο σταμάτησε τα αεράκι και έπιασε πολύ ζέστη! Ευτυχώς βάλαμε τις σίτες προχτές στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και ανοίγω διάπλατα και αερίζεται το σπίτι μια χαρούλα.

Πήγαμε παιδίατρο το πρωί για τα εμβόλια μας, κλάψαμε λίγο αλλά μας πέρασε γρήγορα, τη μέτρησε κιόλας, 6.760 πήγαμε και 60 πόντους, μια χαρά δηλαδή.

Καλά η δικιά μου δεν θέλει την πιπίλα τόσο, προτιμάει το δάχτυλο το σκατό, όλο της το βγάζω και αυτή εκεί, το ξαναβάζει, μου είπε η γιατρός δεν πειράζει να την αφήσω.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

6700???αφρατουλα θα ειναι η μπουμπου.....το νινι μου ειναι 60 ποντους ομως 5750..1 μερα διαφορα εχουν τα μωρακια μας??εμεις σημερα μαλλον θα παμε για τα εμβολια,η γιατρος μας εχει παει διακοπες,μας ειπε μπορει να επιστρεψει σημερα στην Αθηνα.Παρα πολυ ζεστη οντως,την εβγαλα βολτα 8 το πρωι και ηδη ειχε 40 βαθμους εδω,

Παπάς και παπαδιά και κάνουν τόση φασαρία;;; Ήμαρτον! Κρίμα να φεύγετε από καλό σπίτι και γειτονιά για αυτό το λόγο... Τους κάνατε παρατήρηση και δε συμμορφώνονται; Τι ενοίκιο δίνετε;

νομιζουν οτι ειναι στο χωριο τους,δεν εχουν καταλαβει οτι οι παλυκατοικιες εχουν κανονες..μονο μια παρατηρηση????καθε μερα εδω και 2 χρονια,καλα λενε,και μετα τα ιδια,χθες μολις την ειχε παρει ο υπνος,αρχισαν παλι να τραβανε καρεκλες να περπαταει η παπαδια με τα τσοκαρα πανω απο το δωματιο που κοιμαται το μωρο,εεε μετα απο λιγο ακουω ενα κλαμα,την ταραζει ο θορυβος πολυ!και ολα αυτα 12 το βραδυ!!εμεις δινουμε 400,ειναι ενος φιλου του αντρα μου η πολυκατοικια,ειναι κατασκευαστης,γι'αυτο δινουμε τοσα λιγα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Σοφάκι, όντως η μπουμπού σου θα είναι για ζούληγμα με τα μαγουλάκια της τα φουσκωτά!Και ο δικός μου όλο το χέρι του πιπιλάει αλλά όλο το χέρι μπουνίτσα...δεν έχει ανακαλύψει ακόμα το δάχτυλο:tongue::tongue:και γεμίζει σάλια τα χεράκια του, τα μάγουλα , το πιγούνι:P:p:p

Σόνια, τι να πω με τους γείτονές σου...σε καταλαβαίνω γιατί εμείς μπορεί να μην έχουμε ζωηρούς γείτονες αλλά το σπίτι δεν έχει καθόλου καλή ηχομόνωση, και αυτοί οι αποπάνω έχουν έρθει για καλοκαίρι και είναι σε διάθεση διακοπών όπωσ καταλαβαίνεις...άσε που όταν έχουμε ανοιχτά παράθυρα ακούγονται τα πάντα απο΄έξω..σαν να είναι μέσα στο σπίτι μας, στον πρώτο είμαστε, και άπό κάτω έουμε πλακόστρωτο και σκαλιά οπότε όλο και περνάει κόσμος ή όι γείτονες κάθονται έξω και τα λένε...και ο δικός μου κοιμάται ανήσυχα και ελαφριά με τόση φασαρία...

εμείς εμβόλιο την Δευτέρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να δούμε και πόσα κιλά πήγαμε:rolleyes:

ξέχασα να σας πω, ήρθε και το κάθισμα αυτοκινήτου, χθες τον κάναμε βόλτα , δεν φάνηκε να ξετρελένεται αλλά καταφέραμε και κάναμε βόλτα χωρίς ουρλιαχτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λίγο χαζογκρίνιαξε αλλά καμία σχέση...πήγαμε και σουπερ μάρκετ πρώτη φορά και ξετρελάθηκε!!!!!Είχε μείνει παγωτό να κοιτάζει γύρω γύρω!!!

μετά στο γυρισμό τον πήρε και ο ύπνος για λίγο..

για να δούμε...σαν πρώτη αντίδραση είμαι ευχαριστημένη, θα συνεχίσουμε με κοντινές βολτούλες για να συνηθίσει...

HDfQp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Πώς πάτε με τη ζέστη στην Αθήνα? θα βράζει ο τόπος εκεί, κι εδώ πριν λίγο σταμάτησε τα αεράκι και έπιασε πολύ ζέστη! Ευτυχώς βάλαμε τις σίτες προχτές στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και ανοίγω διάπλατα και αερίζεται το σπίτι μια χαρούλα.

Πήγαμε παιδίατρο το πρωί για τα εμβόλια μας, κλάψαμε λίγο αλλά μας πέρασε γρήγορα, τη μέτρησε κιόλας, 6.760 πήγαμε και 60 πόντους, μια χαρά δηλαδή.

Καλά η δικιά μου δεν θέλει την πιπίλα τόσο, προτιμάει το δάχτυλο το σκατό, όλο της το βγάζω και αυτή εκεί, το ξαναβάζει, μου είπε η γιατρός δεν πειράζει να την αφήσω.

Σοφάκι μου, να μου ζουλήξεις την αφρατούλα σου, ναι; :P Έκλαψε και λίγο, μπράβο στο κορίτσι μας!!! Γενναία σαν τη δικιά μου! ;)

Και η μπεμπούλα μου πιπιλάει με μανία πολλές φορές τα δάχτυλα! Βάζει τον αντίχειρα και τον ρουφάει με δύναμη! Μερικές φορές φτύνει την πιπίλα (ή της πέφτεί, δεν ξέρω) και βάζει τον αντίχειρα και αποκοιμιέται έτσι βυζαίνοντάς το! Πάω εγώ μετά και τη βλέπω κοιμισμένη με το δάχτυλο στο στόμα! Τι πλάκα!! :tongue: :tongue: Επίσης βάζει και 2-3 δάχτυλα μαζί και παλεύει να τα βάλει ολόκληρα στο στόμα, τι γέλιο!!!! :P Άρχισε και να πιάνει δειλά δειλά τα παιχνιδάκια της μια χαρά! Κάνει και κάτι τρελές χαρούλες με ένα συγκεκριμένο λούτρινο ζωάκι που της έχει πάρει ο αδερφός μου από τα H&M, ολόκληρη χτυπιέται!!!! :D

Εγώ δε ρώτησα τη γιατρό μας για τα δάχτυλα, αλλά αφού είπε η δικιά σου πως δεν πειράζει, θα την αφήνω κι εγώ... :rolleyes: Κρίμα να της τα παίρνω γιατί τα λαχταράει!

Από ζέστη εδώ Αθήνα άστα να πάνε!! Τι σήτες και τι αερισμός!!! Φούρνος γίνεται το σπίτι αν ανοίξω, χώρια το καυσαέριο και η φασαρία!!! Μια φρίκη είναι και σήμερα το κάτι άλλο!!!!!!!! :shock::? Όλη μέρα κλιματιστικό και όλη νύχτα στον ύπνο... Δε θα την παλεύαμε αλλιώς με τίποτα!!! :? Εσείς εκεί στην εξοχή σίγουρα είστε σε καλύτερη μοίρα! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

νομιζουν οτι ειναι στο χωριο τους,δεν εχουν καταλαβει οτι οι παλυκατοικιες εχουν κανονες..μονο μια παρατηρηση????καθε μερα εδω και 2 χρονια,καλα λενε,και μετα τα ιδια,χθες μολις την ειχε παρει ο υπνος,αρχισαν παλι να τραβανε καρεκλες να περπαταει η παπαδια με τα τσοκαρα πανω απο το δωματιο που κοιμαται το μωρο,εεε μετα απο λιγο ακουω ενα κλαμα,την ταραζει ο θορυβος πολυ!και ολα αυτα 12 το βραδυ!!εμεις δινουμε 400,ειναι ενος φιλου του αντρα μου η πολυκατοικια,ειναι κατασκευαστης,γι'αυτο δινουμε τοσα λιγα!

Είναι όντως πολύ καλό το ενοίκιο για τα δεδομένα της Αθήνας, αλλά αφού ο ιδιοκτήτης είναι φίλος σας λογικό... Αλλιώς για το ίδιο σπίτι θα δίνατε σίγουρα 450 με 500,ε;

Τι να πω για τους παπαδογείτονες!! Απλά απαράδεκτοι!!! Μα τόσες παρατηρήσεις και αυτοί πάλι τα ίδια; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί άνθρωποι είναι τόσο μα τόσο αναίσθητοι..... Κρίμα που φεύγετε για τέτοιο λόγο... :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Σοφάκι, όντως η μπουμπού σου θα είναι για ζούληγμα με τα μαγουλάκια της τα φουσκωτά!Και ο δικός μου όλο το χέρι του πιπιλάει αλλά όλο το χέρι μπουνίτσα...δεν έχει ανακαλύψει ακόμα το δάχτυλο:tongue::tongue:και γεμίζει σάλια τα χεράκια του, τα μάγουλα , το πιγούνι:P:p:p

Σόνια, τι να πω με τους γείτονές σου...σε καταλαβαίνω γιατί εμείς μπορεί να μην έχουμε ζωηρούς γείτονες αλλά το σπίτι δεν έχει καθόλου καλή ηχομόνωση, και αυτοί οι αποπάνω έχουν έρθει για καλοκαίρι και είναι σε διάθεση διακοπών όπωσ καταλαβαίνεις...άσε που όταν έχουμε ανοιχτά παράθυρα ακούγονται τα πάντα απο΄έξω..σαν να είναι μέσα στο σπίτι μας, στον πρώτο είμαστε, και άπό κάτω έουμε πλακόστρωτο και σκαλιά οπότε όλο και περνάει κόσμος ή όι γείτονες κάθονται έξω και τα λένε...και ο δικός μου κοιμάται ανήσυχα και ελαφριά με τόση φασαρία...

εμείς εμβόλιο την Δευτέρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να δούμε και πόσα κιλά πήγαμε:rolleyes:

ξέχασα να σας πω, ήρθε και το κάθισμα αυτοκινήτου, χθες τον κάναμε βόλτα , δεν φάνηκε να ξετρελένεται αλλά καταφέραμε και κάναμε βόλτα χωρίς ουρλιαχτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λίγο χαζογκρίνιαξε αλλά καμία σχέση...πήγαμε και σουπερ μάρκετ πρώτη φορά και ξετρελάθηκε!!!!!Είχε μείνει παγωτό να κοιτάζει γύρω γύρω!!!

μετά στο γυρισμό τον πήρε και ο ύπνος για λίγο..

για να δούμε...σαν πρώτη αντίδραση είμαι ευχαριστημένη, θα συνεχίσουμε με κοντινές βολτούλες για να συνηθίσει...

Γεια σου, κοριτσάκιιιι!! :P

Με το καλό να εμβολιαστείτε τη Δευτέρα! Τώρα ξέρεις περίπου τι να περιμένεις και δεν αγχώνεσαι πολύ για την αντίδραση του Δημητράκη,ε;; :P Ένα ή δύο εμβόλια θα κάνετε; Ρωτάω γιατί εμείς κάναμε δύο αυτό το μήνα. :rolleyes: Ευτυχώς και πάλι δεν είχαμε παρενέργειες. :D

Τι καλά που έκατσε ευκολότερα στο καινούριο καθισματάκι!!! Αχ, μπράβο πολύ χάρηκα! Μα τι, λες να τον εκνεύριζε το συγκεκριμένο κάθισμα; Περίεργο... Πάντως καλή η ιδέα σας να πάρετε άλλο αν και ρίσκο. Ευτυχώς όμως μάλλον του "έκατσε" καλύτερα! Το συμπάαθησε περισσότερο! Αφού κοιμήθηκε κιόλας λιγάκι..ουουου!! Πάρτι θα κάνουμε!! Συνεχίστε όμως τις βολτούλες τις κοντινές για να συνηθίσει καλύτερα!

Τι έγινε τελικά με τις πιπίλες; Πήγες, τις πήρες από το ταχυδρομείο; Τηλέφωνο τους πήρες χθες;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα γίνομαι 28 χρονών, πώς περνάνε τα χρόνια έτσι μου λέτε, πότε ήμουν μικρό παιδάκι και έπαιζα στα ίδια μέρη που τώρα βγάζω βόλτα τα δικά μου παιδιά, απίστευτο μου φαίνεται! Έφτιαξα μια τουρτίτσα με μπισκότο ορεο να την κόψουμε μετά θα έρθει και η αδερφή μου από δίπλα οικογενειακώς.

Λιάκι μεγειά το καθισματάκι!

Έκατσε καλύτερα ο γιόκας σου εκεί καλέ?

Βρε τον πονηρό!!

Ελενίτσα έτσι κι εμένα κάνει ρούφηγμα κανονικό στον αντίχειρα, εμένα της έχει κολλήσει, αφού για να κοιμηθεί θέλει μόνο έτσι και πετάει την πιπίλα γι' αυτό ρώτησα τη γιατρό αλλά μου είπε δεν μπορώ να της το αλλάξω, από μόνη της μόνο αν το αφήσει.

Σόνια αφρατούλα είναι πράγματι, και τελευταία έχει σπάσει κιόλας το πολύ φούσκωμα που είχε πριν κανένα μήνα! Μια χαρούλα είναι και η δικιά σου!

Εσύ δε μας έχεις βάλει καμιά φωτό να δούμε τη ζουζούνα σου! Βάλτε κι εσείς κορίτσια καμία τώρα που ξεπετάχτηκαν τα μικρούλια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...