Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λία μου, όλο ήθελα να σε ρωτήσω και το ξεχνούσα.. Περίοδος τελικά σου είχε έρθει τότε κάπου στις 40 μέρες που το έλεγες ή ήταν τα λόχεια ακόμη; Σου ξαναήρθε από τότε;

Εγώ την περιμένω σιγά σιγά (από πέρσι τον Αύγουστο έχω να τη δω, την πεθύμησα καλέ, λέμε τώρα!) γιατί έχει κοπεί σχεδόν εντελώς το γάλα μου. Κάθε 12 ώρες και αν βγάλω. Και αυτό που βγαίνει είναι αρκετά νερουλό πλεόν. Το έκοψα εγώ σταδιακά μπας και γλιτώσω το χάπι. Δεν είχα αρκετό για να της δίνω από ένα σημείο και μετά γιατί τρώει 180 - 200 ml πλέον και για να το μαζέψω αυτό ήθελα 2-3 αντλήσεις...καλά κρασιά δηλαδή, οπότε αραίωσα τις αντλήσεις για να κοπεί. Εντομεταξύ, δοκίμασα στο άσχετο τις προάλλες να τη θηλάσω πάλι μπας και.... Έπιασε κανονικά τη θηλή, δεν το ξέχασε το σπορ, αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια...δυσανασχετούσε! Στο δεύτερο πρώτα ο Θεός ελπίζω να έχουμε πιο στρωτό θηλασμό... :rolleyes:

'Αντε πάω για ύπνο σιγά σιγά κι εγώ! Το μωρό και η μανούλα μου ήδη κοιμούνται! Ο μπαμπάς μας είναι στη δουλειά, τον περιμένω πουρνό πουρνό... :?

Φιλάκια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λία μου, όλο ήθελα να σε ρωτήσω και το ξεχνούσα.. Περίοδος τελικά σου είχε έρθει τότε κάπου στις 40 μέρες που το έλεγες ή ήταν τα λόχεια ακόμη; Σου ξαναήρθε από τότε;

Εγώ την περιμένω σιγά σιγά (από πέρσι τον Αύγουστο έχω να τη δω, την πεθύμησα καλέ, λέμε τώρα!) γιατί έχει κοπεί σχεδόν εντελώς το γάλα μου. Κάθε 12 ώρες και αν βγάλω. Και αυτό που βγαίνει είναι αρκετά νερουλό πλεόν. Το έκοψα εγώ σταδιακά μπας και γλιτώσω το χάπι. Δεν είχα αρκετό για να της δίνω από ένα σημείο και μετά γιατί τρώει 180 - 200 ml πλέον και για να το μαζέψω αυτό ήθελα 2-3 αντλήσεις...καλά κρασιά δηλαδή, οπότε αραίωσα τις αντλήσεις για να κοπεί. Εντομεταξύ, δοκίμασα στο άσχετο τις προάλλες να τη θηλάσω πάλι μπας και.... Έπιασε κανονικά τη θηλή, δεν το ξέχασε το σπορ, αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια...δυσανασχετούσε! Στο δεύτερο πρώτα ο Θεός ελπίζω να έχουμε πιο στρωτό θηλασμό... :rolleyes:

'Αντε πάω για ύπνο σιγά σιγά κι εγώ! Το μωρό και η μανούλα μου ήδη κοιμούνται! Ο μπαμπάς μας είναι στη δουλειά, τον περιμένω πουρνό πουρνό... :?

Φιλάκια!

Kαλημέρα!

Ελένη τελικά δεν ήταν περίοδος μάλλον εκείνο το αίμα...:oops::oops::oops:προφανώς και εγώ την έχω ξεχάσει τόσο που την μπέρδεψα με τα λόχεια:oops:

Δεν έχω ξαναδεί αίμα από τότε, έδώ και λίγες ημέρες όμως έχω πολλά υγρά δίαφανα και λίγο καφετι...δεν ξερω τι στο καλό γίνεται εκεί μεσα πια...έχω χάσει λογαριασμό:rolleyes:

αχ, κορίτσια εμείς γυρίσαμε πάλι 3 μήνες πίσω...πάλι άυπνη τλείως είμαι...

πολύ στενοχωριέμαι που δεν μπορούμε να μπούμε σε πρόγραμμα καθόλου..

HDfQp3.png

καλημερα κοριτσια,καλη εβδομαδα να εχουμε

Λια μου τι επαθε ο μπεμπακος?δεν κοιμαται το βραδυ?μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου,εμεις μπορει να εχουμε μπει σε προγραμμα και κοιμαται νταν 10 η ωρα ομως ειμαστε πισω σε πολλα αλλα πχ αυτη την εβδομαδα με το ζορι τρωει και εχει παρει 150 γρ αντι για 250 που περνει συνηθως,τι να κανουμε υπομονη και θα μεγαλωσουν ηδη περασαν 3 μηνες που θα παει,τον κανεις καμια βολτα το βραδυ πριν τον βαλεις για υπνο?σου το λεω επειδη εμεις ειχαμε χασει τον υπνο που εκανε κατα της 9 το πρωι,και μας ειπε η παιδιατρος να την κανουμε βολτα μολις φαει το πρωινο,και οντως την βγαζει ο αντρας μου εδω απ'εξω γκρινιαζει λιγο και μολιε μπει σπιτι πεφτει ξερη!!

Κοριτσια εγω την πλενω κατω απο την βρυση σε καθε αλλαγη ακομα επειδη το μωρο εχει τρελαθει με τον καθρεφτη που βλεπει απεναντη,του γελαει του μιλαει,αγκου αγκουυυ ασε εχει πολυ πλακα!Να σας ρωτησω και κατι??τωρα που βαζει πραγματα στο στομα οτι βρει(εκτος απο πιπιλα)εχουμε ακομα το ιδιο αγχος με τα μικροβια η να την αφησω να εξερευνησει τον κοσμο??χθες που την βγαλαμε βολτα ειχε σηκωσει το φορεματακι και το ειχε βαλει στο στομα,πολυ πλακα φαινοταν η πανα της.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

καλημερα κοριτσια,καλη εβδομαδα να εχουμε

Λια μου τι επαθε ο μπεμπακος?δεν κοιμαται το βραδυ?μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου,εμεις μπορει να εχουμε μπει σε προγραμμα και κοιμαται νταν 10 η ωρα ομως ειμαστε πισω σε πολλα αλλα πχ αυτη την εβδομαδα με το ζορι τρωει και εχει παρει 150 γρ αντι για 250 που περνει συνηθως,τι να κανουμε υπομονη και θα μεγαλωσουν ηδη περασαν 3 μηνες που θα παει,τον κανεις καμια βολτα το βραδυ πριν τον βαλεις για υπνο?σου το λεω επειδη εμεις ειχαμε χασει τον υπνο που εκανε κατα της 9 το πρωι,και μας ειπε η παιδιατρος να την κανουμε βολτα μολις φαει το πρωινο,και οντως την βγαζει ο αντρας μου εδω απ'εξω γκρινιαζει λιγο και μολιε μπει σπιτι πεφτει ξερη!!

Κοριτσια εγω την πλενω κατω απο την βρυση σε καθε αλλαγη ακομα επειδη το μωρο εχει τρελαθει με τον καθρεφτη που βλεπει απεναντη,του γελαει του μιλαει,αγκου αγκουυυ ασε εχει πολυ πλακα!Να σας ρωτησω και κατι??τωρα που βαζει πραγματα στο στομα οτι βρει(εκτος απο πιπιλα)εχουμε ακομα το ιδιο αγχος με τα μικροβια η να την αφησω να εξερευνησει τον κοσμο??χθες που την βγαλαμε βολτα ειχε σηκωσει το φορεματακι και το ειχε βαλει στο στομα,πολυ πλακα φαινοταν η πανα της.

Σονια καλημέρα!

Άσε εμείς από την αρχή έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο...υπήρχαν 24ωρα που δεν κοιμόταν παραάνω από 4 ώρες συνολικα:shock::shock::shock:

Τώρα τελευταία είχε στρώσει κάπως...μη νομίζεις τίποτα τρομερό, απλά κάνει υπνάκους της 1 ώρας 4-5 φορές την ημέρα και το βράδυ κοιμάται 3ωρο σερί και μετά από 2 2ωρα μέχρι το πρωί...αλλά μου κάνει συχνά πισογυρίσματα με ελάχιστο ύπνο το βράδυ...το θέμα είναι ότι δεν ξυπναει από την πείνα αλλά από το ζόρι του με τα αέρια στην κοιλίτσα....

πιστεύω πως δεν πρόκειται να ξανακοιμηθω πάνω από 3 ώρες στη ζωή μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και μετά δεν έχω κουράγιο να βγάλω την ημέρα...είμαι και ολομόναχη μέχρι να γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλειά...άστα...

Αχ, και ο δικός μου τρελαίνεται να τον πλένω στον νιπτήρα...εμείς έχουμε κόλλημα με τις πετσέτες που κρέμονται στον τοίχο:P:p:pτις κοιτάει και γελάει μόνος του!αφού όταν κλαίει και θέλουμε να τον ηρεμησουμε τον πάμε στο μπάνιο!:P:p:pΕσ΄υ πως την πιάνεις την μπουμπου στο πλύσιμο?

αυτό με τα πράγματα στο στόμα το εχω και εγώ απορία...βάζει συνέχεια τα χεράκια του...και τα δύο μέσα στο στόμα και εχθές στο γυμναστήριο προσπαθούσε να τραβήξει τα παιχνίδια για να τα βαλει στο στομα...δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε και πολλά για τα μικρόβια σε αυτή τη φάση...του καθαρίζω τα χεράκια συνεχώς αλλά δεν είναι και αποστειρωμένα...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια!

Α, δεν ήταν περίοδος, Λία, τελικά αυτό!! Ε, λογικό! Πάντως αυτό που σου είχε πει η μαία οτι είναι λογικό να σου έρθει στις σαράντα μέρες και δείχνει οτι λειτουργεί σωστά το σύστημα, είναι μάλλον χαζομάρα... Τότε πάνω στο 2μηνο που ξεκίνησα να έχω πρόβλημα με το θηλασμό είχα μιλήσει με συμβούλους γαλουχίας και τους είχα ρωτήσει τι παίζει με την περίοδο και αν αυτή επηρεάζει γιατί τότε έτυχε να έχω καφέ υγρά και μου είχαν πει οτι ένα από τα καλά του θηλασμού είναι η αποχή περιόδου για μερικούς μήνες και αυτό εκτός από καλό για την υγεία της γυναίκας (ξεκουράζεται το σύστημα από την καθυστέρησή της) είναι και απολύτως φυσιολογικό... Το να έρθει περίοδος τόσο σύντομα και ενώ θηλάζεις δεν είναι ότι καλύτερο μου είπαν. Τι να πεις...

Τα μωράκια σας ήδη πιάνουν παιχνιδάκια και τα βάζουν στο στοματάκι τους;;; :shock: Η μπέμπα μου δεν το κάνει ακόμη... Δεν ξέρω αν πρέπει να αγχωθώ! Κοιτάει και γελάει με τα παιχνιδάκια, τσιτώνεται και κουνάει χεράκια ποδαράκια σα να χαίρεται και ισως αν της το παω πολυ κοντα να απλώσει λιγο το χεράκι και να το ακουμπήσει χωρίς να μπορεί όμως να το χουφτώσει και να το τραβήξει. Και επειδή τα λαχταράει, αλλά δεν μπορεί να τα χαρεί αρχίζει και γκρινιάζει από ένα σημείο και μετά την ώρα που της τα κουνάω... Δεν μπορεί να χειριστεί τα δάχτυλα ακόμη σωστά. Εχει την ταση να τα εχει ακομη μαζεμενα τα χεράκια μπουνίτσες στο στήθος. Τα τεντώνει αλλά οχι συνέχεια ακόμη... :|

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αγχωθεις,συνηθως μας ειπε η παιδιατρος το κανουν στον 4 μηνα...εμεις γενικα ολα τα εχουμε κανει πιο νωρις,τωρα στο τσακ ειναι να γυρισει μπρουμτα αλλα εγω δεν την αφηνω δεν το θελω καθολου,επειδη τοτε θα εχω το αγχως κατα τη διαρκεια της νυχτας.απο την κουραση τελευταια κοιμαμαι λιγο βαρια και δεν πολυ την ακουω,ευτυχως κραταει ακομα ο αντρας μου,την βαζω κοιμησμενη στο κρεβατακι της(κουνια μεχρι 6 χρονων)το πρωι την βρισκουμε στο κατω μερος της κουνιας και το κεφαλακι ειναι εκει που ηταν τα ποδαρακια,ακομα και στον υπνο της ειναι ζωηρη,το προβλημα ειναι ομως αν τελικα γυρισει μπρουμιτα δεν θα ειναι επικινδυνο να κοιμηθει ετσι???εχει και μια παλινδρομιση,πολυ φοβαμαι μη γινει τπτ.

Λια με τον παιδιατρο το εχεις συζητησει το θεμα του υπνου?

Σονια καλημέρα!

Άσε εμείς από την αρχή έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο...υπήρχαν 24ωρα που δεν κοιμόταν παραάνω από 4 ώρες συνολικα:shock::shock::shock:

Τώρα τελευταία είχε στρώσει κάπως...μη νομίζεις τίποτα τρομερό, απλά κάνει υπνάκους της 1 ώρας 4-5 φορές την ημέρα και το βράδυ κοιμάται 3ωρο σερί και μετά από 2 2ωρα μέχρι το πρωί...αλλά μου κάνει συχνά πισογυρίσματα με ελάχιστο ύπνο το βράδυ...το θέμα είναι ότι δεν ξυπναει από την πείνα αλλά από το ζόρι του με τα αέρια στην κοιλίτσα....

πιστεύω πως δεν πρόκειται να ξανακοιμηθω πάνω από 3 ώρες στη ζωή μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και μετά δεν έχω κουράγιο να βγάλω την ημέρα...είμαι και ολομόναχη μέχρι να γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλειά...άστα...

Αχ, και ο δικός μου τρελαίνεται να τον πλένω στον νιπτήρα...εμείς έχουμε κόλλημα με τις πετσέτες που κρέμονται στον τοίχο:P:p:pτις κοιτάει και γελάει μόνος του!αφού όταν κλαίει και θέλουμε να τον ηρεμησουμε τον πάμε στο μπάνιο!:P:p:pΕσ΄υ πως την πιάνεις την μπουμπου στο πλύσιμο?

αυτό με τα πράγματα στο στόμα το εχω και εγώ απορία...βάζει συνέχεια τα χεράκια του...και τα δύο μέσα στο στόμα και εχθές στο γυμναστήριο προσπαθούσε να τραβήξει τα παιχνίδια για να τα βαλει στο στομα...δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε και πολλά για τα μικρόβια σε αυτή τη φάση...του καθαρίζω τα χεράκια συνεχώς αλλά δεν είναι και αποστειρωμένα...

καλα πως την πλενω εγω ασε καλυτερα,πιο μουσκεμα γινομαι εγω παρα το μωρο,ο αντρας μου το εχει αναλαβει το αλλαγμα και το μπανιο του μωρου,εγω σπανια την πλενω,θα κανουμε αυτη την εβδομαδα το εμβολιο,το νινι σου εκανε πυρετο?στα πρωτα δεν καναμε τπτ,συνεχισε να ειναι ζωηρη οπως παντα ομως τωρα δεν ξερω,και θελουμε να ταξιδεψουμε τη παρασκευη....

Ελένη μου, μην ανησυχείς για την μπουμπού, όλα τα μωρά κάνουν διαφορετικά πράγματα...να της αφήνεις αντικείμενα κοντά της και θα τα πιάνει αντανακλαστικά..εγώ του έχω στην αλλαξιέρα ένα πανάκι στο δεξι χέρι και ένα κουκλάκι στο αριστερο και κάθε που του αλλάζω πάνα, τεντώναι τα χεράκια του και τα αρπάζει και τα δυο;);)και αν έχεις γυμναστήριο να την βάζεις, τους κάνει πολυ καλο...

Σόνια, ούτε και εγώ τον βάζω μπρούμητα τον μπέμπη μου γιατί δεν του αρέσει βασικά...δείχνει να φοβάται...δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς..πάντως καλά κάνεις, μη το συνηθίσει και γυρίζει το βράδυ...

για το κρεβάτι , εγώ έχω κάνει ένα κόλπο...στο κάτω μέρος του κρεβατιού κάτω από το ΄κατωσέντονο βάζω ένα μεγάλο μαξιλάρι...έτσι τον έχω περιορισμένο στο μισό κρεβάτι και είμαι ήσυχη!

HDfQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Κατερινάκι μεγάλωσε το Γιωργιώ πολύ, μπράβο το καμάρι σου!

Εμείς αύριο έχουμε εμβόλια και μέτρημα στην παιδίατρο, για να δούμε πού φτάσαμε, μου φαίνεται σταμάτησε να παίρνει πάρα πολύ τώρα που έπαιρνε στην αρχή, φύγανε λίγο τα προγούλια και οι δίπλες!

Ελενίτσα μπράβο για το σπίτι!

Έχεις δηλαδή μπόλικες δουλίτσες αυτό το μήνα με τη μετακόμιση, τον άλλο με τη βάφτιση, βάλε τη μπέμπα να βοηθάει κι αυτή να τελειώνετε γρήγορα! Για να δούμε κιόλας θα μας βοηθάνε οι κόρες σε λίγο καιρό?

Λιάκι κοιμάστε στο δωμάτιο τώρα στην κούνια ε, μπράβο το Δημητράκι!

Να ησυχάσει λίγο και με τα πονάκια να κοιμάται καλύτερα μακάρι, να ξεκουράζεσαι κι εσύ.

Σόνια σούπερ δραστήρια η μικρή!

Έχεις να ρίξεις κυνήγι σε λίγο καιρό! χαχα!!

Γελάω επειδή τα έχω περάσει κι εγώ!

Και η δικιά μου ακόμα δεν έχει πιάσει τα παιχνιδάκια της Ελενίτσα, σιγά σιγά βρε όλα θα τα κάνουν!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ωραίο αυτό το κολπάκι με το μαξιλάρι, Λία μου! Σε λίγο καιρό που θα πάρουμε κι εμείς το κανονικό μας κρεβατάκι αν μου κάνει περίεργα και μετακινείται εκεί μέσα θα της το κάνω! ;) Για την ώρα είναι ήσυχη μέσα στο λίκνο.

Γυμναστήριο δεν έχω πάρει...θα ήθελα, αλλά τώρα με τη μετακόμιση θα βγουν ένα σωρό έξοδα και το σκέφτομαι. Το πιο φθηνό που βρήκα έχει 30 ευρώ.. Εγώ τη βάζω πού και πού μπρούμυτα για εξάσκηση γιατί διάβασα ότι κάνει πολύ καλό και τα βοηθάει να δυναμώσουν τους μύες, τον κορμό και τον αυχένα τους! Δεν της πολυαρέσει..μετά από 1-2 λεπτά γκρινιάζει γιατί κουράζεται! Θα τη βάζω όμως να το κάνει κάθε μέρα από εδώ και μπρος για να συνηθίζει και να εξασκείται. Τον ύπνο της δεν τον φοβάμαι ιδιαίτερα να μου γυρίσει και τέτοια γιατί ακόμη εκεί που τη βάζω, εκεί τη βρίσκω. Άντε από πλάι να γυρίσει ανάσκελα, αυτό το κάνει από νεογέννητη. Για μπρούμυτα δεν την κόβω να μπορεί ακόμη..:rolleyes: Καλύτερα εννοείται! :tongue:

Επίσης της κουνάω παιχνιδάκια κοντά στα χεράκια της και κάνει την κίνηση να το αγγίξει αφού το κοιτάει καλά καλά. Μέχρι εδώ πάμε για την ώρα! Το δουλεύουμε και προχωράμε! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σου, Σοφάκι μου καλό!

Άσε, έχω δουλειές με φούντες αυτό το μήνα και τον επόμενο μέχρι να συγυριστώ στο νέο σπίτι και να κανονίσω τα της βάφτισης, αλλά είπα να μην αγχωθώ, άλλωστε δεν θα περάσουν όλα από τα χέρια μου! Θα βοηθήσουν ο άντρας μου και η μαμά μου... :rolleyes: Εννοείται ότι θα βάλω τη μπουμπού μου να βοηθήσει κι εκείνη!!!! χαχαχαχ.... Τώρα τα λέμε για πλάκα, αλλά σε λίγα χρονάκια που θα γίνουν κοριτσάκια πρέπει όντως να τα μάθουμε να μας βοηθάνε... :rolleyes:

Και η δικιά σου ακόμη να γραπώσει τα παιχνιδάκια, ε; Έτσι, έτσι.. Όλα θα τα κάνουν σιγά σιγά... Αμέσως να αγχωθώ εγώ!!! :?

Με το καλό να πάτε αύριο για τα εμβολιάκια σας! Μπορεί να ψήλωσε απότομα η μαγουλίτσα σου και να σου φάνηκε ότι μίκρυναν τα προγουλάκια της! Μια χαρά βάρος θα έχει πάρει..... ;) Άσε που και να πήρε λιγότερο είναι πάλι οκ, αφού είχε πάρει παραπάνω τις προηγούμενες φορές και καλύτερα να σου πω! Μη γίνει και χοντρουλίνα!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

παρα ειναι πολυ ζωηρη,μας εχει ξεκανει,ολη την ωρα θελει παιχνιδια και κουβεντουλα,ολη την ωρα λεει λογακια,και γεμιζει σαλια!δεν εχω αλλες δυναμεις ομως αυτο ειναι το κακο, ουτε βοηθεια(εκτος του αντρα μου)η μπεμπα δεν καθεται αγκαλια πχ στο καναπε,θελει συνεχεια να περπαταμε μεσα στο σπιτι,ακομα και στο αμαξι οταν σταματαμε στα κοκκινα φαναρια γκρινιαζει...

παρα ειναι πολυ ζωηρη,μας εχει ξεκανει,ολη την ωρα θελει παιχνιδια και κουβεντουλα,ολη την ωρα λεει λογακια,και γεμιζει σαλια!δεν εχω αλλες δυναμεις ομως αυτο ειναι το κακο, ουτε βοηθεια(εκτος του αντρα μου)η μπεμπα δεν καθεται αγκαλια πχ στο καναπε,θελει συνεχεια να περπαταμε μεσα στο σπιτι,ακομα και στο αμαξι οταν σταματαμε στα κοκκινα φαναρια γκρινιαζει...

Χαχαχαχαχ!!! Σόνια μου, η περιγραφή σου μου φωτογραφίζει και τη δικιά μου μπεμπούλα!! ΔΕΝ κάθεται στην αγκαλιά αν είσαι καθιστός πάνω από μισό λεπτό..Θέλει να περπατάς μέσα στο σπίτι και να αγναντεύει γύρω γύρω το σπίτι! Και στο αμάξι πάλι το ίδιο με εσάς... Στα φανάρια τις περισσότερες φορές αρχίζει και κλωτσάει και ζορίζεται και αν δεν ξεκινήσει ο μπαμπάς μας εγκαίρως αρχίζει γκουχ και γκακ! :tongue: Ευτυχώς κάποιες φορές είναι χαλαρή χάριν της πιπίλας και "υπομένει" τα φανάρια... :eek:

Και λογάκια...και παιχνίδια θέλουμε όλη την ώρα... και γκρινιάζουμε αν μας βάλουνε στην κούνια για ύπνο μέχρι που το παίρνουμε απόφαση και μας παίρνει ο ύπνος παρέα με την πιπίλα.... :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

το μωρο μας σημερα γινεται 3 μηνων,μεγαλωνουν τα παιδακια μας,χθες αποφασισε να κοιμηθει μονη της ,εφαγε και γκρινιαζε δεν ηθελε να κατσει να πιπιλαει το στηθος,τοτε ο αντρας μου ειπε να την βαλουμε στο κρεβατακι της,γκρινιαξε 3-4 λεπτα (οχι κλαμα)και την πηρε ο υπνος!!απιστευτο για τα δικα μας δεδομενα,βεβαια σημερα δεν ξερουμε τι θα κανει,θα δουμε....λετε να αλλαξουν οντως απο τριων μηνων που λενε??τα νινακια σας τι κανουν??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...