Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κατερινακι μου, καλα θυμασαι! Τωρα δινουμε 550 ευρω ενοικιο σε χαλια περιοχη και πρωτο οροφο! Απαραδεκτος! Και ουτε να μας κοψει 50 ευρω τωρα που μειωθηκαν τοσο οι μισθοι.... :evil:

Αυτο τωρα εχει 450 και ειναι μια χαρα και καινουριο.. Απλα δεν ειναι τοσο πολυτελειας κατασκευη αλλα χεστηκα (συγγνωμη κιολας). Εννοω οτι αυτο που μενουμε τωρα εχει τζακι με μπανικο σχεδιο, εχει μπανιο με τεραστιο καθρέφτη, πολλα ντουλαπια και τεραστιο παγκο, εχει πασο με πολλα ντουλαπια η κουζινα και γενικα ειναι μοντερνο. Το καινουριο μας ειναι το πιο κλασικο ενοικιαζομενο σπιτι, αλλα καλο. Λιγο με προβληματιζει το γεγονος οτι ειναι ρετιρε για τη ζεστη και το κρυο. Δεν προκειται ομως να βρουμε το τελειο σπιτι και αυτο εχει πολλα απο αυτα που θελουμε. Τωρα σχετικα με τα κοινιχρηστα μας ειπε αυτος οτι η κοινοχρηστη δεη ερχεται το τετραμηνο λιγο φουσκωμενη. Απο πετρελειο φανταζομαι πως πληρωνεις οσο καψεις και τωρα τοσο που θα παει η τιμη του παντου θα πληρωναμε πολλα! και σε αυτο το χειμωνα που περασε τα 200αρια πηγαν συννεφο.... Και ειναι και πρωτος οροφος! :? Για την περιοχη και τη βαβουρα δεν το συζητω που δεν τολμας να βγεις μπαλκονι στην κυριολεξια ενω εκει η θεα και η ησυχια δεσποζουν! Που θα εβγαινε το μωρο να παιξει και να περπατησει να παρει λιγο αερα;;; Κυριως γι αυτο μετακομιζω να σας πω. Το λυπαμαι να μεγαλωσει μεχρι το καλοκαιρι του 2015 μεσα σε κλουβι αναπνεοντας φουλ καυσαεριο σε καθε αερισμο του δωματιου!

Ειναι σχετικα κοντα οι περιοχες και η παιδιατρος θα μπορει να ερχεται και στο αλλο.

Ωραια αυτη η κουνια που εχετε! Ποσο κανει αληθεια;

Ευτυχως δεν εχουμε αυτες τις πιπιλες της μαμ με τη θηλη λατεξ. Γιατι ομως να συμβει αυτο ρε γμτ; Την εχω για καλη εταιρεια.... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη, τέλειο ακούγεται το σπιτάκι!!!

με το καλό, καλορίζικο να είναι, να περάσετε αξε΄χαστες στιγμές με τη μπεμπούλα σας!!!

Σόνια, καλέ είσαι σοβαρή? τέλεια είναι η μπέμπα σου που κοιμάται τόσες ώρες!!!απίστευτο μου φαίνεται...και με κολικούς κοιμόταν τόσο πολύ?

ο δικός μου μέχρι τώρα 3 φορές είχε κοιμηθεί 5 ώρες συνεχόμενες και το έχω κάνει ολόκληρο θέμα!!!

οι 3 ώρες είναι το σύνηθες και πολές φορές και λιγότερο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: για βράδυ μιλάω πάντα:?:?:?

Ευχαριστουμε, Λία μου καλή!! :P Το απόγευμα στις 6 θα πάμε να κανουμε τα συμβολαιο μαλλον...

Ρε κοριτσια, τωρα που ειπα τα συμβολαια.... Μερικοι ανθρωποι δεν εχουν επαφη με την πραγματικότητα!!!! Αυτος ο νεος ιδιοκτητης μας ζητησε ΔΥΟ ενοικια εγγυηση + το τρεχον - πρωτο ενοικιο για το Σεπτεμβριο (γιατι τοτε θα μπουμε επισημα). Ειναι δυνατον; 1500 ευρω στο χερι με τη μια;;;; Φυσικα του ειπαμε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δωσουμε τοσα μαζεμενα και αν θελει σημερα μια εγγυηση και στις 20 Αυγουστου που θα μας δωσει το κλειδι για να καθαρισουμε να παρει το ενοικιο του Σεπτεμβριου. Δευτερη εγγυηση με τιποτα και αν θελει! Παλιοτερα ζητουσαν οκ, τωρα με αυτα τα χαλια περιμενουν τοσα λεφτα να εχουμε να δωσουμε;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Ελένη μου, συμφωνώ πάρα πολύ με τους λόγους που μετακομίσατε..΄στο παλιό μου σπίτι στον Πειραιά-εργένισσα ούσα- έμενε στο ισόγειο μια οικογένεια με ένα κοριτσάκι 2 χρονων...το κακόμοιρο έβγαινε στο μπαλκονάκι 1χ1 στο ύψος του πεζοδρομίου και έβαζε το κεφαλάκι του ανάμεσα στα κάγκελα και κοιτούσε τον κόσμο που περνούσε απ έξω...μου έχει μείνει στο μυαλό αυτή η εικόνα και δε θέλω να στερίσω το έξω από το παιδί μου...

καλά αυτό με τα 3 ενοικια είναι τρομερό που το ζητάνε ακόμα...που να βρεις τόσα λεφτα? από αυτό που μένετε τώρα θα πάρετε πίσω την εγγύηση?

Κατερινάκι, ωραία φαίνεται η κούνια, αλλά όπως είπε και η Σόνια, αν δεν τη θέλει τι να την κάνω?άσε που δεν έχουμε και λεφτά σε αύτή τη φάση..

επίσης ο δικός μου κάθεται στο ριλάξ για καμιά ώρα περίπου...δεν κοιμάται αλλά χαζεύει και αν βαρεθεί με φωνάζει να του κάνω παρέα:P:p:p

HDfQp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Ελένη μου, συμφωνώ πάρα πολύ με τους λόγους που μετακομίσατε..΄στο παλιό μου σπίτι στον Πειραιά-εργένισσα ούσα- έμενε στο ισόγειο μια οικογένεια με ένα κοριτσάκι 2 χρονων...το κακόμοιρο έβγαινε στο μπαλκονάκι 1χ1 στο ύψος του πεζοδρομίου και έβαζε το κεφαλάκι του ανάμεσα στα κάγκελα και κοιτούσε τον κόσμο που περνούσε απ έξω...μου έχει μείνει στο μυαλό αυτή η εικόνα και δε θέλω να στερίσω το έξω από το παιδί μου...

καλά αυτό με τα 3 ενοικια είναι τρομερό που το ζητάνε ακόμα...που να βρεις τόσα λεφτα? από αυτό που μένετε τώρα θα πάρετε πίσω την εγγύηση?

Κατερινάκι, ωραία φαίνεται η κούνια, αλλά όπως είπε και η Σόνια, αν δεν τη θέλει τι να την κάνω?άσε που δεν έχουμε και λεφτά σε αύτή τη φάση..

επίσης ο δικός μου κάθεται στο ριλάξ για καμιά ώρα περίπου...δεν κοιμάται αλλά χαζεύει και αν βαρεθεί με φωνάζει να του κάνω παρέα:P:p:p

Ναι, ετσι είναι.... Ειμαστε που ειμαστε και ζουμε σε αυτη τη ζουγκλα, τουλαχιστον να ειναι ανθρωπινες οι συνθηκες οσο γινεται... Εδω που μενουμε μονο ανθρωπινες δεν ειναι...

Ελπιζω το απογευμα που θα παμε για το συμβολαιο να μην επιμεινει στα 2ενοικια εγγυηση γιατι θα φυγουμε με ελαφρα! :confused: Αλλιως οκ! Απο αυτο το σπιτι δε θα παρουμε πισω εγγυηση γιατι το συμβολαιο ηταν για 2 χρονια και φευγουμε στον 1 ουτε καν γεματο. Οκτωβρη μπηκαμε... Το βραδυ θα παει να δωσει ο Τασος το ενοικιο και θα του πει τα μελλουμενα...οτι δηλαδη θα φυγουμε, ακομη δεν εχει ιδεα!! :shock: Περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με το καινουριο και το συμβολαιο και θα το πουμε........

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κι εμείς θηλάζαμε αποκλειστικά μέχρι 2,5 μηνών. Το κοψαμε ομως γιατί η μικρή μου τσινούσε και κλωτσουσε μετα τα πρωτα 4-5 λεπτα και δεν ετρωγε καλα ή καποιες φορες δεν ηθελε καν να βαλει στο στομα το ενα απο τα 2 στηθη, οποτε και αγανακτησα μεσα στη ζεστη να παλευουμε και δεν την ξαναβαζω στο στηθος. Της δινω ξενο γαλα ενα βιολογικο και οσο βγαζω απο το δικο μου με το θηλαστρο το οποιο ηδη εχει μειωθει δραματικα!

Ναι, καλα ειναι τα κιλα της και τωρα που τρωει ξενο μπολικο πηρε τα πανω της! Η δικια σου ποσο τρωει; Εγω πλεον της κανω γευμα 200 ml και συνηθως το τρωει ολο ή αφηνει 15-20 το πολυ ml. Τρωει καθε 4 ωρες με το ζορι. Στις 3 και κατι αρχιζει να πειναει τις περισσοτερες φορες και προσπαθω να την τρεναρω λιγο γιατι η γιατρος μας ειπε οτι αφου τρωει 200 να κανει εως 5 γευματα το 24ωρο, οχι παραπανω. Ειναι ηδη 1 λιτρο σχεδον αυτο που τρωει...σε ενα μηνα ποσο θα παει; :shock: Θελει λιγο ρεγουλα!

Καναμε τα δευτερα εμβολια, ναι. Γιατι εσενα θα σου τα αργησει τοσο; Απο οτι διαβασα και τα αλλα κοριτσια τωρα αυτες τις μερες θα τα κανουν... :| Αν θες ρωτα τον, δεν ξερω κοριτσακι μου...γιατρος δεν ειμαι... μη σε αγχωνω αδικα!! Θα εχει τους λογους του πιστευω... :rolleyes:

αααα καταλαβα μαλλον εχει κανονισει τπτ διακοπες η παιδιατρος μου,τα πρωτα εμβολια τα καναμε 2 μερες πριν γινει 2 μηνων...και εμεις απο σεπτεμβρη θα πρεπει να ψαξουμε για σπιτι,ασε εμεις εχουμε μια οικογενεια απο πανω που δεν υπολογιζει τπτ,ουτε ωρα ουτε μερα,φωνες,δουλειες,μερα νυχτα,τα εχουμε δει ολα,ομως τωρα με το μωρο το πηραμε αποφαση να φυγουμε αν και το διαμερισμα ειναι ακριβως αυτο που θελαμε και καινουργια πολυκατοικια....αλλα ελπιζω να μη ζητανε ολοι 2 ενοικια εγγυηση,γιατι τοτε θα πρεπει να συνεχεισουμε να ανεχτουμε τον παπα και την παπαδια απο πανω μας..

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

αααα καταλαβα μαλλον εχει κανονισει τπτ διακοπες η παιδιατρος μου,τα πρωτα εμβολια τα καναμε 2 μερες πριν γινει 2 μηνων...και εμεις απο σεπτεμβρη θα πρεπει να ψαξουμε για σπιτι,ασε εμεις εχουμε μια οικογενεια απο πανω που δεν υπολογιζει τπτ,ουτε ωρα ουτε μερα,φωνες,δουλειες,μερα νυχτα,τα εχουμε δει ολα,ομως τωρα με το μωρο το πηραμε αποφαση να φυγουμε αν και το διαμερισμα ειναι ακριβως αυτο που θελαμε και καινουργια πολυκατοικια....αλλα ελπιζω να μη ζητανε ολοι 2 ενοικια εγγυηση,γιατι τοτε θα πρεπει να συνεχεισουμε να ανεχτουμε τον παπα και την παπαδια απο πανω μας..

η μπουμπου τρωει τοσο πολυ???χαχαχααχ ουτε εγω δεν μπορω να κατεβασω ενα λιτρο την ημερα,μπραβο της παντως.....εγω δεν ξερω ποσο τρωει η δικια μου,επειδη την θηλαζω,κανει βεβαια 5 γευματα οχι 6 επειδη κοιμαται βραδυ πολλες ωρες οποτε χανουμε εκει ενα γευμα,περνει ομως 250-300 γρ την εβδομαδα οποτε λυπαμαι να την ξυπνησω,λυπαμαι και εμενα να με ξυπνησω για πω και την αληθεια....

Κι εμείς θηλάζαμε αποκλειστικά μέχρι 2,5 μηνών. Το κοψαμε ομως γιατί η μικρή μου τσινούσε και κλωτσουσε μετα τα πρωτα 4-5 λεπτα και δεν ετρωγε καλα ή καποιες φορες δεν ηθελε καν να βαλει στο στομα το ενα απο τα 2 στηθη, οποτε και αγανακτησα μεσα στη ζεστη να παλευουμε και δεν την ξαναβαζω στο στηθος. Της δινω ξενο γαλα ενα βιολογικο και οσο βγαζω απο το δικο μου με το θηλαστρο το οποιο ηδη εχει μειωθει δραματικα!

Ναι, καλα ειναι τα κιλα της και τωρα που τρωει ξενο μπολικο πηρε τα πανω της! Η δικια σου ποσο τρωει; Εγω πλεον της κανω γευμα 200 ml και συνηθως το τρωει ολο ή αφηνει 15-20 το πολυ ml. Τρωει καθε 4 ωρες με το ζορι. Στις 3 και κατι αρχιζει να πειναει τις περισσοτερες φορες και προσπαθω να την τρεναρω λιγο γιατι η γιατρος μας ειπε οτι αφου τρωει 200 να κανει εως 5 γευματα το 24ωρο, οχι παραπανω. Ειναι ηδη 1 λιτρο σχεδον αυτο που τρωει...σε ενα μηνα ποσο θα παει; :shock: Θελει λιγο ρεγουλα!

Καναμε τα δευτερα εμβολια, ναι. Γιατι εσενα θα σου τα αργησει τοσο; Απο οτι διαβασα και τα αλλα κοριτσια τωρα αυτες τις μερες θα τα κανουν... :| Αν θες ρωτα τον, δεν ξερω κοριτσακι μου...γιατρος δεν ειμαι... μη σε αγχωνω αδικα!! Θα εχει τους λογους του πιστευω... :rolleyes:

η μπουμπου τρωει τοσο πολυ???χαχαχααχ ουτε εγω δεν μπορω να κατεβασω ενα λιτρο την ημερα,μπραβο της παντως.....εγω δεν ξερω ποσο τρωει η δικια μου,επειδη την θηλαζω,κανει βεβαια 5 γευματα οχι 6 επειδη κοιμαται βραδυ πολλες ωρες οποτε χανουμε εκει ενα γευμα,περνει ομως 250-300 γρ την εβδομαδα οποτε λυπαμαι να την ξυπνησω,λυπαμαι και εμενα να με ξυπνησω για πω και την αληθεια....

Γεια σας!

Κατερινάκι θα δείξει πότε θα ξανακατέβουν!

Η πεθερά μου έκανε πλάκα πως η μικρή θα περπατάει την άλλη φορά που θα έρθουν, σίγουρα!! Παίρνει και σύνταξη μάλλον τέλος του χρόνου, εδώ θα τη βγάζουν μετά μου φαίνεται, την έβαψα! Δεν είναι κακοί μωρέ, ίσα ίσα που αγαπάνε πολύ και τα παιδιά και κουβαλάνε πάντα ένα σωρό πράγματα και δώρα αλλά είναι πολύ τσαούσα η πεθερά μου και χώνεται παντού! Είχαμε τραπέζι τις προάλλες και μας έβαζε όλους σε πρόγραμμα τι δουλειές θα κάνει ο καθένας, και μου ανάβανε εμένα τα λαμπάκια!

Ναι και οι δυο αδερφοί πήρανε κρητικιές! Η καταγωγή τους είναι από εδώ βέβαια απλά μεγάλωσαν Αθήνα!

Την καταβρήκε ο Γιωργάκης στην κούνια ε?

Πώς και δεν την είχατε βγάλει τόσο καιρό?

Ελενίτσα πολλά λεφτά μαζεμένα σας ζητάει ο σπιτονοικοκύρης, σε τέτοιες εποχές κι αυτός!

Πωπω άνοιξε η όρεξη της μπουμπού σου μου φαίνεται!

Χαχα! θα γίνει μπουλούκα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα!!!!!!!!!!

Πήγαμε σήμερα στην παιδίατρο, και ακούστε νέα...ο Γιωργάκης θα γίνει Γιώργαρος μου φαίνεται...από εκεί που ήταν ένα μικρό "σκατουλάκι, μια σταλιά" τώρα είναι ακριβώς 3 μηνών (χθές) και είναι βάρος 6545 και 63εκ. ο Χρήστος στην αντίστοιχη ηλικία ήταν το ίδιο ύψος αλλά 300γρ λιγότερο....

Όμως με τα εμβόλια την πατήσαμε...γιατί δεν πρόσεξα στο βιβλιάριο ότι δεν είχαμε κλείσει μήνα. (20 μέρες για την ακρίβεια)...πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να κάνουμε ξανά εμβόλιο..οπότε τώρα θα το κάνουμε μετά τον 15Αύγουστο γιατί η γιατρός μας θα κλείσει για διακοπές από 'βδομάδα...έτσι λούφαρε ο Γιωργάκης το "μπι μπι"....

Ελένη τι λέει βρε ο άνθρωπος....μάλλον ζει σε άλλο πλανήτη!!!!!!!!! Τι έγινε τελικά? δέχτηκε την πρόταση σας για τον τρόπο πληρωμής που μας έλεγες? Για την κούνια δεν ξέρω να σας πω πόσο έκανε, γιατί μας την είχε κάνει δώρο η νονά του Χρήστου...αλλά υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα και σχέδια άμα ψάξεις...με διάφορες τιμές...γύρω στο κατοστάρικο και κάτι βρίσκεις....

Λία όντως άν δεν κάνει δεν το ξέρω...πάντως έμένα ο δικός μου κάνει και πέρνει κάτι ύπνους δεν σου λέω...αλλά ο Γιωργάκης γενικά δεν δυσκολεύται να κοιμηθεί....αλλά εμένα μου καθόταν και ο Χρήστος που ήταν δύσκολος...

Σοφία τόσο καιρό δεν την είχα βάλει, γιατί έλεγα πρώτον να μην τον βάλω και πολύ μικρούλη...και δεύτερον την είχα σε μιά αποθήκη κάτω από το σπίτι...κι όλο έλεγα ότι θα πάω να την φέρω...ε, τελικά στον 3ο μήνα την έφερα....

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα! :P

Σοφάκι μου, ας ελπίσουμε να μη σου μπαστακωθούν τα πεθερικά όταν πάρει η πεθερούκλα σύνταξη.... :? Καλοί, χρυσοί, αλλά από μακριά και αγαπημένοι! :tongue:

Ναι, τρώει καλά η μπουμπού μας, αφράτεψε αρκετά...

Η σπιτονοικοκυρά ζεί όντως αλλού! Χθες που βρεθήκαμε, δεν υπογράψαμε ακόμη τα συμβόλαια, ήθελε τα δύο ενοίκια... Της είπαμε ότι δεν μπορούμε και ζήτησε έστω συν 200 ευρω, δηλαδη 650 ευρω και αρνηθήκαμε και πάλι! Τελικά της δώσαμε για εγγύηση 500 ευρω αντι για 450 και κλείσαμε. Έλεος! Ο νόμος έτσι είναι, μας είπε... Τότε γιατί δεν έχουμε ξαναδώσει ποτέ 2 ενοίκια εγγύηση; Δεν ήξερε τι να πει... Τελοσπαντων, κατά τα άλλα καλή γυναίκα φαίνεται... Στις 20 του μήνα θα μας δώσει τα κλειδιά να καθαρίσουμε και θα ξεκινησω να πηγαινω πραγματα ετσι ωστε στις 1 Σεπτεμβρίου να μπορούμε να μπούμε.

Κατερινα και η δικια μας 63 εκατοστα ειναι... Ψηλά παιδιά βγάλαμε! χιχιχι:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Kατερίνα να σου ζήσει ο Γιώργαρος ο γίγαντας!!!:P:p:p

άσε βλέπω και εγώ τον Δημητράκη μου να θεριεύει μερα με τη μέρα, σίγουρα έχουμε φτάσει τα 6 κιλά...

αλήθεια τωρα που μεγάλωσε πως τον πιάνετε για να του πλύνετε το πωπουδάκι στη βρύση?Δεν μπορώ να βρω τρόπο, και ακόμα τον πιάνω όπως τα νεογέννητα αλλά δεν χωράει στο μπράτσο μου και είναι και πολύ βαρυς οποτε του πιέζεται η κοιλίτσα...για πείτε ιδέες....

Ελένη, καλορίζικο και καλό κουράγιο στη μετακόμιση:rolleyes:

HDfQp3.png

Λία εγώ χρησιμοποιώ πολύ τα άσπρα μωρομάντηλα της pamper ...και μόνο κάποιες φορές που είναι πολύ λερωμένος τον βάζω κάτω από την βρύση όπως κι εσύ....διαφορετικά τον πλύνω καλά μια φορά την μέρα - μπάνιο. Του έχω πάρει μία ξαπλωστρούλα μεγαλωπή, (την είχα και στον Χρήστο για μέχρι τον 6ο μήνα περίπου - αν θυμάμαι καλά) την βάζω μέσα σε μια τεράστια λεκάνη και όλο αυτό για να μην σκύβω μέσα στην μπανιέρα, το τοποθετώ σε ένα ξύλο μεγάλο (και που αποκλείεται να πέσει ή να ξεκουνήσει) πάνω στην μπανιέρα... Δόξα τον θεό δεν μου έχει συγκάψει...το ίδιο ήταν και ο Χρήστος...δεν συγκεόταν εύκολα... ούτε έχουν δείξει ευαισθησία - αλεργία στα απορυπαντικά... Την τελευταία φορά μετά τις διακοπές, επειδή ήταν πολλά τα πλυντήρια που είχα να βάλω...έπλυνα του Γιώργου μαζί με του Χρήστου με ΣΚΙΠ και ευτυχώς δεν τον πείραξε...(μέχρι τώρα του τα έβαζα χωριστά του μικρού με προδέρμ....)

Ελένη, καλορίζικο το καινούργια σπίτι...και καλά συμαζέματα από εδώ κι εμπρός...Πάντως αφού το αποφασίσατε για καινούργιο σπίτι, καλύτερα τώρα απ' ότι σε λίγο καιρό που θα είναι πιο μεγάλη η μπέμπα...άσε που θα έχεις και την βάφτιση εσύ σε λίγο... τον Σεπτέμβρη ε? Πόσες του μήνα?

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Ευχαριστω κοριτσια! Θα τα χρειαστω τα κουραγια που μου ευχηθηκατε...

Λία μου, κι εγώ όπως και η Κατερινούλα, δεν την πλένω συνέχεια. Την κάνω σε κάθε άλλαγμα με νερό και βαμβάκι καλά καλά όμως χωρις να στραγγίζω πολυ το βαμβάκι, τρέχουν τα νερα πανω της και έχω πετσετουλα απο κατω και ειμαστε κομπλε. Καθαριζει πολυ καλα ετσι. (Βεβαια αυτο ειναι ευκολο τωρα γιατι εχω τεραστιο παγκο στο μπάνιο και έχω βάλει την αλλαξιερα εκει διπλα στη βρυση. Το νεο σπιτι δεν το έχει αυτο και αναγκαστικα θα την αλλάζω στο δωμάτιό της με λεκανάκι νερό...) Τα μωρομάντηλα εγώ δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου. Ακόμη και έξω στη βολτα κουβαλαω βαμβακι και νερο και την καθαριζω παλι ετσι κουτσα κουτσα...Όταν και αν γινει χαλια τη βάζουμε μαζι με τον Τασο κατω απο τη βρυση. Την πιανει εκεινος και την πλένω εγώ. Μόνη μου δεν το κανω... Τώρα το πώς την πιανει....με τον ιδιο τρόπο όπως όταν ηταν νεογεννητη περιπου. Αλλα το κανουμε στα γρηγορα γιατι κι εκεινη πιεζεται η κοιλιτσα της. Πάνω στον πήχη του τη βάζει μια μπρουμητα και μια ανασκελα.

Κατερινα, στις 30 Σεπτεμβρίου είναι η βάφτιση. Ελπίζω τα βασικά του σπιτιού να είναι έτοιμα μέχρι της 18 που θα φυγουμε για πάνω. Θεσσαλονικη θα γινει.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

΄Λοιπόν , εγώ τον μπεμπάκο από την αρχή τον πλένω κάθε φορα που τον αλλάζω, τώρα έχει συνηθίσει και του αρέσει πολύ αυτή η διαδικασία, το θέμα είναι ότι είναι πολύ βαρύς τώρα πια, και ψάχνω να βρω άλλο τρόπο, μέχρι τώρα τον βάζω μπρούμητα στον βραχίονά μου.

δοκίμασα να τον στηρίζω στο στηθος του πάλι στον βραχίονα αλλά πιέζεται το στήθος του και ζορίζεται πάλι...

θα δούμε, κάτι θα σκαρφιστώ...

Επίσης σας είπα τα νέα? εδώ και 2 ημέρες ο μικρούλης ο αντράκος μου κοιμάται στο δωμάτιο του τα βράδια;););)

αυτός μια χαρά την καταβρήκε θα έλεγα, απλώνει χέρια πόδια...άρχοντας...εγώ η κακομοίρα όμως τρέχω κάθε φορά που ακούω κιχ και έχω γίνει ζόμπι!!!αφήστε που ακόμα τρώει 3-4 φορές μέσα στη νύχτα οπότε είμαι πέρα δώθε:|:-|:|Τι να κάνω...χαλάλι του πασά μου!!!

αχ, ρε κορίτσια εδώ και μέρες είμαι συγκλονισμένη με το κοριτσάκι στην Πάρο, και από χθες που πιάσαν αυτό το τέρας που τη βίασε έχω χάσει τον ύπνο μου....γιατί να συμβα΄νουν αυτά τα πράγματα στα παιδάκια...τι τέρατα υπάρχουν στον κόσμο, και πως θα προστατέψουμε τα μωρά μας από αυτά????διάβασα και για το αγοράκι στη Κύπρο που το βίασε ένας ανώμαλος και τρελλάθηκα...το βράδυ που ήμουν ξύπνια και τάιζα τον μπέμπη με πήραν τα κλάματα...τον έβλεπα γαλήνιο και ευτυχισμένο να πίνει το γαλατάκι του και αναρωτιόμουν τι του επιφυλάσσει το μέλλον...

αχ, θεε μου, να έχουν μια καλή και ήρεμη ζωή τα παιδάκια μας, τίποτα κακό να μη τους συμβεί ποτε....

HDfQp3.png

Λία μου, δεν τολμάω καν να σκεφτώ οτι μπορεί να συμβεί κατι κακο στο μελλον στη μπεμπα μου.... Πραγματικα δεν τολμαω γιατι δεν θα την παλεψω στη σκεψη και μονο!!!! Η Παναγιτσα να τα φυλαει παντα..... Τι να πω.... Δυστυχως φεραμε τα παιδακια μας σε ζουγκλα... Θελει παρα πολυ προσοχη! Κι εγω εχω τρελαθει με το κοριτσακι... Τι να πει αυτη η μανα!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...