Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Παντρέψαμε τον κουνιάδο μου το Σάββατο, ωραία περάσαμε, και στων παιδιών μας τώρα! Λίγο κουρασμένη είμαι από τα τραπεζώματα και τον κόσμο, είναι και τα πεθερικά μου εδώ αρκετές μέρες και καταλαβαίνετε..Σαβ/κο μάλλον φεύγουν.

Κλαίει η μπέμπα..επανέρχομαι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινάκι ωραία περάσατε στις διακοπούλες σας, μπράβο!

Θα κάνουν καλό και τα μπάνια στο Χρηστάκη για το βήχα που τον πιάνει.

Μένουν Κουνουπιδιανά τα παιδιά, γι' αυτό έκαναν εκεί και το μυστήριο, χανιώτισα είναι η συνυφάδα μου.

Σόνια καλώς όρισες στην παρέα μας!

Να σου ζήσει η κορούλα σου!

Σάλια ξεκινάει και η δικιά μου τώρα να έχει αρκετά, θα χρειαστούμε σαλιάρα από δω και μπρος, δοντάκι μπορεί να βγάλουν και 6 μηνών βέβαια ή και αργότερα η φαγούρα όμως ξεκινάει νωρίτερα!

Λιάκι μεγειά το καινούριο καθισματάκι! Να μας πεις εντυπώσεις του μικρού όταν το εγκαινιάσετε! Για τον τρόπο που κοιμάται ο μικρός τι συμβουλή να σου δώσω, είναι μαθημένος στην αγκαλίτσα, έτσι ήταν κι εμένα ο γιός μου, τώρα η μικρή κοιμάται στην κούνια μόνη της, άντε να κλάψει για πιπίλα 1-2 φορές, μετά ησυχάζει και κοιμάται. Προσπάθησε τον άλλη μία φορά για πιπίλα, θα τον βοηθήσει αν τη μάθει, αν πάλι όχι τι να κάνεις, με το ζόρι δε γίνεται.

Ελενίτσα κάνετε τις βολτούλες σας τώρα που είναι η μαμά εκεί, μια χαρούλα!

Ψάχνετε σπίτι? Καλή επιτυχία!

Το εμβόλιο για τον ροταϊο που ήταν πόσιμοτο κάναμε για τυχόν γαστρεντερίτιδες που μπορεί να κολλάει από το μεγάλο η μπέμπα, δεν το κάνουν όλα τα μωράκια δηλαδή, τα επόμενα που έχω πάρει δωρεάν που σου είπα είναι του πνευμονιόκοκκου και του μηνιγκιτιδόκοκκου, αυτά έχετε κι εσείς τώρα να κάνετε? Δεν ακολουθούν όλοι οι παιδίατροι την ίδια σειρά στα εμβόλια απ΄οτι έχω καταλάβει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κατερινάκι ωραία περάσατε στις διακοπούλες σας, μπράβο!

Θα κάνουν καλό και τα μπάνια στο Χρηστάκη για το βήχα που τον πιάνει.

Μένουν Κουνουπιδιανά τα παιδιά, γι' αυτό έκαναν εκεί και το μυστήριο, χανιώτισα είναι η συνυφάδα μου.

Σόνια καλώς όρισες στην παρέα μας!

Να σου ζήσει η κορούλα σου!

Σάλια ξεκινάει και η δικιά μου τώρα να έχει αρκετά, θα χρειαστούμε σαλιάρα από δω και μπρος, δοντάκι μπορεί να βγάλουν και 6 μηνών βέβαια ή και αργότερα η φαγούρα όμως ξεκινάει νωρίτερα!

Λιάκι μεγειά το καινούριο καθισματάκι! Να μας πεις εντυπώσεις του μικρού όταν το εγκαινιάσετε! Για τον τρόπο που κοιμάται ο μικρός τι συμβουλή να σου δώσω, είναι μαθημένος στην αγκαλίτσα, έτσι ήταν κι εμένα ο γιός μου, τώρα η μικρή κοιμάται στην κούνια μόνη της, άντε να κλάψει για πιπίλα 1-2 φορές, μετά ησυχάζει και κοιμάται. Προσπάθησε τον άλλη μία φορά για πιπίλα, θα τον βοηθήσει αν τη μάθει, αν πάλι όχι τι να κάνεις, με το ζόρι δε γίνεται.

Ελενίτσα κάνετε τις βολτούλες σας τώρα που είναι η μαμά εκεί, μια χαρούλα!

Ψάχνετε σπίτι? Καλή επιτυχία!

Το εμβόλιο για τον ροταϊο που ήταν πόσιμοτο κάναμε για τυχόν γαστρεντερίτιδες που μπορεί να κολλάει από το μεγάλο η μπέμπα, δεν το κάνουν όλα τα μωράκια δηλαδή, τα επόμενα που έχω πάρει δωρεάν που σου είπα είναι του πνευμονιόκοκκου και του μηνιγκιτιδόκοκκου, αυτά έχετε κι εσείς τώρα να κάνετε? Δεν ακολουθούν όλοι οι παιδίατροι την ίδια σειρά στα εμβόλια απ΄οτι έχω καταλάβει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ευχαριστω Ελενιτσα,να σου ζησει και σενα το νινακι σου,παιδι του μαιου κι εγω πρωτομαγια γεννηθηκα ,ΠΗΤ μου ειχαν δωσει 1 μαιου στης 7/5 ηρθε το νινι μου....θα την δοκιμασουμε σημερα κ ολας την πιπιλα,εγω μενω στον Αγ.Δημητριο!

εσενα ειναι το πρωτο σου παιδακι?να ρωτησω και κατι μηπως ξερεις?το μωρο μου εχεις πολλα σαλια,για να βγαζει δοντια δεν ειναι πολυ νωρις?????

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι!!! :P

Ναι, να τη δοκιμάσεις την πιπίλα αυτή, αλλά πρόσεξε να έχει αυτή την πλατιά θηλή γιατί η μαμ βγάζει και αλλες θηλες τις οποιες δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω πώς είναι... Αν ήδη τις δοκίμασες, περιμένω εντυπώσεις!! Πάντως αν δεν την πάρει εύκολα προσπάθησέ το! Κι εμένα στις αρχές αηδίαζε... Τώρα πλέον τι καλά τη ρουφάει αμέσως!!!! :tongue: Και μερικές φορές αν πεινάει ή αν έχει υπερδιέγερση τη ρουφάει γουρλωμένη και τη μασάει σα μοσχαρίσιο κρέας! Δυνατά δηλαδή! χαχαχαχ.. :tongue: :tongue: :tongue: Πολύ γελιο!!! :P

Σχετικά με τα σάλια, όπως σου είπε και η Σοφία μας, είναι λογικό που υπάρχουν και η δικιά μου έχει πολλά και είναι επειδή έχει ξεκινήσει η διαδικασία φουσκώματος των ούλων.... Φουσκώνουν τα ουλα δηλαδη και αρχίζει η φαγούρα και ίσως ενόχληση - πόνος.... Δε σημαίνει οτι θα βγει δόντι τοσο νωρίς βέβαια... Όλα αυτά μας τα είπε η παιδιατρος που ειδε τα ουλα της φουσκωμενα πριν 1 μηνα μαλιστα, οταν εγινε 2 μηνων ακόμη! Μεθαυριο ερχεται παλι για τα εμβόλια και τη μηνιαία εξεταση και θα της πω να τα ξαναδει να δουμε τι γινεται... :rolleyes: Μην ανησυχεις λοιπον ειναι φυσιολογικο!

Πού γέννησες; Εγώ στο ΡΕΑ. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σοφάκι μου, χαίρομαι που περάσατε καλά! Να σας ζήσουν τα παιδια!!!! Αχ, ναι και στα παιδάκια μας.... Υγεία μέχρι τότε!! :rolleyes:

Κοίτα να ξεκουραστείς τώρα και ειδικά μόλις φύγουν και τα πεθερικά!

Τα εμβόλια που θα κάνουμε δεν ξέρω για το τι είναι....θα ρωτήσω τη γιατρο τωρα που θα ερθει!

Αχ, νύσταξα...πάωωωωωωω!!! Θόλωσα να ψάχνω στο pc αγγελίες για διαμερίσματα.... Λία όντως στο Κερατσίνι έχει κάποια σε καλές τιμές, αυριο θα πάμε να δουμε κάποια. Και στα Καμίνια βρήκα πολλά αλλα ειναι πολύ κοντα μας και παλιοπεριοχη γμτ.... Θα δούμε... :rolleyes:

Φιλάκια! Καληνύχτα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Σοφάκι να σας ζήσουν τα παιδιά και καλούς απογόνους!!!

Το ξέρω πως η πιπιλα είναι σωτήρια γι αυτό το παλεύω ακόμα...

παρεπιπτώντος ακόμα δεν έχουν έρθει οι πιπίλες της μαμ που παρειγγειλα....θα σκάσω....

κατά τα άλλα, σιγάσιγά νομίζω πως αραιώνουν οι επιθέσεις των κολικών...αρχίζει και κοιμάται λίγο πιό ήρεμα ο μικρούλης μου...αχ, μακάρι...

Σόνια και εμείς με τα σαλακια του τα ίδια, μάλλον όλα ξεκινάνε μετά τους 2 μήνες..η παιδίτρος μας είπε είναι δόντια, αλλά όχι ότι θα βγουν τώρα, απλά αρχίζουν οι ενοχλήσεις..

έχουμε πάρει μια φυτική αλοιφή της φρέζυντερμ με γαρυφαλέλαιο..αλλά δε νομίζω πως κάνει τίποτα..

Ελένη είμαι σίγουρη πως κάτι θα βρείτε στο Κερατσίνι, μένει μια φίλη μου εκεί σε ένα πάρα πολύ ωραίο διαμέρισμα 120 τετραγωνικά με 400 ευρώ ενοίκιο:shock::shock:

Σχετικά με τον ύπνο που λέγαμε Σόνια, πιστεύω πως σιγά σιγά θα μάθουν τα μωράκια μας να κοιμούνται και μόνα τους...ας μην τα περιμένουμε και εμείς από τη μια μέρα στην άλλη, σίγουρα θα χρειαστεί πολλή υπομονή, αλλά ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, μη σκέφτεσαι τι έκανες λάθος, απλά σκέψου πως θα κάνουμε το σωστό από εδώ και μπρος...

εγώ την ημέρα που δεν του πονάει η κοιλίτσα, όταν αρχιζει και νυστάζει τον βάζω στο κρεβατάκι του...συνήθως στην αρχή δε γκρινιάζει, χαζεύει τριγύρω και γλαρώνει και εκει πο λέω πως πάει να κοιμηθεί...τινάζει χέρια πόδια...γουρλώνει και τα μάτια :shock::shock:και του φεύγει ο ύπνος:|:neutral::|

το παλεύω κάθε μέρα, όχι συνέχεια όμως, μη μου μείνει και τελείως άυπνο το βρέφος γιατ΄΄ι μετά έχει εκνευρισμό, ελπίζω πως κάποια στιγμή μετά το γλάρωμα θα έρθει και ο ύπνος;);)

HDfQp3.png

Καλημέρα μανούλες!

παρεπιπτώντος ακόμα δεν έχουν έρθει οι πιπίλες της μαμ που παρειγγειλα....θα σκάσω....

κατά τα άλλα, σιγάσιγά νομίζω πως αραιώνουν οι επιθέσεις των κολικών...αρχίζει και κοιμάται λίγο πιό ήρεμα ο μικρούλης μου...αχ, μακάρι...

Σόνια και εμείς με τα σαλακια του τα ίδια, μάλλον όλα ξεκινάνε μετά τους 2 μήνες..η παιδίτρος μας είπε είναι δόντια, αλλά όχι ότι θα βγουν τώρα, απλά αρχίζουν οι ενοχλήσεις..

έχουμε πάρει μια φυτική αλοιφή της φρέζυντερμ με γαρυφαλέλαιο..αλλά δε νομίζω πως κάνει τίποτα..

Ελένη είμαι σίγουρη πως κάτι θα βρείτε στο Κερατσίνι, μένει μια φίλη μου εκεί σε ένα πάρα πολύ ωραίο διαμέρισμα 120 τετραγωνικά με 400 ευρώ ενοίκιο:shock::shock:

Σχετικά με τον ύπνο που λέγαμε Σόνια, πιστεύω πως σιγά σιγά θα μάθουν τα μωράκια μας να κοιμούνται και μόνα τους...ας μην τα περιμένουμε και εμείς από τη μια μέρα στην άλλη, σίγουρα θα χρειαστεί πολλή υπομονή, αλλά ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, μη σκέφτεσαι τι έκανες λάθος, απλά σκέψου πως θα κάνουμε το σωστό από εδώ και μπρος...

εγώ την ημέρα που δεν του πονάει η κοιλίτσα, όταν αρχιζει και νυστάζει τον βάζω στο κρεβατάκι του...συνήθως στην αρχή δε γκρινιάζει, χαζεύει τριγύρω και γλαρώνει και εκει πο λέω πως πάει να κοιμηθεί...τινάζει χέρια πόδια...γουρλώνει και τα μάτια :shock::shock:και του φεύγει ο ύπνος:|:neutral::|

το παλεύω κάθε μέρα, όχι συνέχεια όμως, μη μου μείνει και τελείως άυπνο το βρέφος γιατ΄΄ι μετά έχει εκνευρισμό, ελπίζω πως κάποια στιγμή μετά το γλάρωμα θα έρθει και ο ύπνος;);)

καλημερα Λια μου,ασε μη μου θυμηζεις τους κολικους γιατι καθε φορα που πονουσε το μωρακι μου, μου ερχοταν να πεσω απο το μπαλκονι,οποτε σε καταλαβαινω!κι εγω την βαζω στο κρεβατακι της αλλα ουτε καν γλαρωνει,παιζει με τα χερακια της τα κοιταζει καλα καλα γελαει αγκουυυ αγκουυυ και μολις νυσταζει αρχιζει με ενα ηρεμο και δυνατο αααααα αν δεν ανταποκριθω αμεσως δεν περιμενει ουτε λεπτο αρχιζει και κλαει σαν να την σφαζουν ασεεεε ειναι ιδιαιτερη περιπτωση.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημέρα μανούλες!

Λία μου, πόσο παλιό είναι το διαμέρισμά τους; Πολύ καλή η τιμή για να είναι καινούριο... Βλέπεις ψάχνω καινουριο οσο γινεται γιαυτό δε βρισκω κατι με τα λεφτα που θελουμε να δωσουμε...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λία μου, πόσο παλιό είναι το διαμέρισμά τους; Πολύ καλή η τιμή για να είναι καινούριο... Βλέπεις ψάχνω καινουριο οσο γινεται γιαυτό δε βρισκω κατι με τα λεφτα που θελουμε να δωσουμε...

Tης φίλης μου είναι 20ετίας αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, μην απορρίπτεις και τα λίγο παλαιότερα..σκέψου ότι ένα σπίτι 10ετίας χτίστηκε το 2002 δηλ. θα ειναι αρκετά εκσυγχρονισμένο..

HDfQp3.png

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι!!! :P

Ναι, να τη δοκιμάσεις την πιπίλα αυτή, αλλά πρόσεξε να έχει αυτή την πλατιά θηλή γιατί η μαμ βγάζει και αλλες θηλες τις οποιες δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω πώς είναι... Αν ήδη τις δοκίμασες, περιμένω εντυπώσεις!! Πάντως αν δεν την πάρει εύκολα προσπάθησέ το! Κι εμένα στις αρχές αηδίαζε... Τώρα πλέον τι καλά τη ρουφάει αμέσως!!!! :tongue: Και μερικές φορές αν πεινάει ή αν έχει υπερδιέγερση τη ρουφάει γουρλωμένη και τη μασάει σα μοσχαρίσιο κρέας! Δυνατά δηλαδή! χαχαχαχ.. :tongue: :tongue: :tongue: Πολύ γελιο!!! :P

Σχετικά με τα σάλια, όπως σου είπε και η Σοφία μας, είναι λογικό που υπάρχουν και η δικιά μου έχει πολλά και είναι επειδή έχει ξεκινήσει η διαδικασία φουσκώματος των ούλων.... Φουσκώνουν τα ουλα δηλαδη και αρχίζει η φαγούρα και ίσως ενόχληση - πόνος.... Δε σημαίνει οτι θα βγει δόντι τοσο νωρίς βέβαια... Όλα αυτά μας τα είπε η παιδιατρος που ειδε τα ουλα της φουσκωμενα πριν 1 μηνα μαλιστα, οταν εγινε 2 μηνων ακόμη! Μεθαυριο ερχεται παλι για τα εμβόλια και τη μηνιαία εξεταση και θα της πω να τα ξαναδει να δουμε τι γινεται... :rolleyes: Μην ανησυχεις λοιπον ειναι φυσιολογικο!

Πού γέννησες; Εγώ στο ΡΕΑ. :rolleyes:

καλημερα..

εγω στο Μητερα γεννησα

Πηραμε τις πιπιλες χθες,λοιπον τη πιπιλαει τη πρωτη φορα 5 ολοκληρα λεπτα και μετα την εφτυσε,δεν εχει ξανα γινει να κραταει πιπιλα τοσο πολυ,αλλα απο εκεινη τη στιγμη δεν την κραταει τοσο ομως δεν την φτυνει και αμεσως οπως εκανε συνηθως,τι λες εχουμε καμια ελπιδα?ο αντρας μου παντως ειπε να σου αναψουμε μια λαμπαδα στο μποι μας ετσι και την παρει τελικα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

καλμερα Λια,τι εγινε ηρθαν οι πιπιλες??ειναι καπως διαφορετικες οποτε ισως να εχουμε καμια τυχη,η δικια μου για λιγο την πηρε,τωρα θα δουμε εγω θα προσπαθησω και οτι γινει.

Ακόμα δεν έχουν έρθει Σόνια μου...

λες να είναι αυτές η λύση που ψάχνουμε???

άσε γιατί έχουν περάσει 10 μέρες που τις παρείγγειλα και τα έχω πάρει τώρα...

εσύ από που τις πήρες?

Εμείς είχαμε πάλι δύσκολο βράδυ..από τις 2 μέχρι το πρωί ζοριζόταν και βογκούσε το αστεράκι μου...αμάν πια συτοί οι κολικοι...έχω την εντύπωση πως θα συνεχιστούν για πολύ ακόμα...

HDfQp3.png

Ακόμα δεν έχουν έρθει Σόνια μου...

λες να είναι αυτές η λύση που ψάχνουμε???

άσε γιατί έχουν περάσει 10 μέρες που τις παρείγγειλα και τα έχω πάρει τώρα...

εσύ από που τις πήρες?

Εμείς είχαμε πάλι δύσκολο βράδυ..από τις 2 μέχρι το πρωί ζοριζόταν και βογκούσε το αστεράκι μου...αμάν πια συτοί οι κολικοι...έχω την εντύπωση πως θα συνεχιστούν για πολύ ακόμα...

μπα μη το λες,την τελευταια φορα που ειχε κολικους η μικρη μου εκλαιγε και ειχε μελανιασει επι μια ωρα δεν μπορουσαμε να την ηρεμησουμε με τπτ,δεν την ειχα ξανα δει ετσι,κοντεψα να παθω εγκεφαλικο,απο εκεινη την ημερα δεν εχει ξανα πονεσει,τελος οι κολικοι,απο τη μια στιγμη στην αλλη!!εγω τις πιπιλες απο το Jumbo τις πηρα,αν χρειαζεσαι κατι πες μου να σου τα παρω και σου τα στελνω με το ταχυδρομειο για να μη περιμενεις τοσο πολυ....

Eυχαριστώ πολύ για τη προσφορά σου Σόνια μου, να είσαι καλά,

προς το παρόν όμως πρέπει να δω τι γίνεται με την παραγγελία γιατί τα λεφτά μου τα έχουν ήδη κρατήσει:evil::evil::evil:Τους έστειλα μαιλ σήμερα να δουμε τι θα γίνει..ελπίζω να μου απαντήσουν...

HDfQp3.png

Ξέχασα να σε ρωτήσω..

που την κοιμίζεις την μπεμπούλα?

στο δωμάτιο σας ή στο δικό της?

Εγώ την ημέρα τον κοιμίζω στο δωμάτιο του που ειναι και η κούνια του, και το βράδυ στο πορτ μπεμπέ δίπλα στο κρεβάτι μας γιατί σχεδόν πάντα πονάει το βράδυ στον ύπνο του, και σφίγγεται πάρα πολύ και φοβάμαι μη πνιγεί, όπως μου το έκανε 3-4 φορές...

απλά έχει μεγαλώσει τώρα και είναι οριακά στο πορτ μπεμπέ, πρέπει να το καταργήσω αλλά περιμένω μήπως και σταματήσουν πρώτα τα πονάκια...πάντως το πολύ άλλη μια βδομάδα θα μου χωράει..μετά αναγκαστικά στο δωμάτιό του...:|

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...