Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Α, μάλιστα, κατάλαβα! Ωραίες φαίνονται! Μπάινουν όμως αναγκαστικά εξω απο το παντελόνι,ε; Ρωτάω γιατί εγώ δεν φοράω παντελόνια σωλήνες.... Δεν έχω το λεπτό το ποδαράκι που ενδεικνύεται! :tongue: Εσύ είσαι λεπτούλα και θα σου πηγαίνουν τρέλα!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλε ςκαι καλή εβδομάδα να έχουμε!

πως περάσατε το ΣΚσας?

Σοφάκι να σας ζήσουν!!!Ωραίος ο γάμος?χορέψατε με τη μπουμπού?;)

Κατερινιώ ακόμα διακοπούλες?αχ, να ήμουν και εγώ στην παλαιόχωρα....

Ελένη μου, τι λέει η μανούλα?ξεκουράζεσαι τώρα?έχεις και παρεούλα...μια χαρά!

Εμείς κορίτσια εχθές παραγγείλαμε καινούριο κάθισμα αυτοκινήτου...:shock::shock::shock:

έχουμε το καθισματάκι που μας έστειλαν μαζί με το καρότσι και το πορτ μπεμπε και σκέφτηκα ότι μπορεί να μη βολέυεται το βρέφος και για αυτό να ουρλιάζει...

τελικά παραγγείλαμε ένα της britax από 0έως 18 κιλα....που θα πάει μέχρι 4 χρονών πιστεύω να το χρησιμοποιήσουμε κάποια στιγμή:?:?:?αλλιώς δεν θα ξαναβγώ ποτέ από το σπίτι....δεν το συζητώ βέβαια το να φύγω από το νησι....:shock::shock::shock:

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΈΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ....

ΠΩΣ ΚΟΙΜΉΖΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ???

Κάτι κάνουμε λάθος τώρα τελευταία και ταλαιπωρούμε το μωρό και δεν μπορέι να κοιμηθεί...

μέχρι τώρα κάναμε διάφορα...τον 1ο μήνα κοιμόταν πάντα την ώρα του θηλασμού και τον έβαζα κοιμησμένο στο πορτ μπεμπέ, μετά άρχισε να μη κοιμάται τόσο εύκολα και τον κοιμίζαμε κουνώντας το πορτ μπεμπέ πάνω στο καρότσι ...μετά άρχισαν τα πολλά πονάκια και τον κοιμίζαμε κουνώντας τον στην αγκαλιά μας...

τώρα δείχνει οτι δεν του αρέσει η αγκαλιά, θέλει να τον αφήνουμε κάτω οταν νυστάζει αλλά δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του και μετά από λίγο αρχίζει και κλαίει:|:|:|

Τι να κάνω??????????????????????

HDfQp3.png

Καλημέρα μανούλε ςκαι καλή εβδομάδα να έχουμε!

πως περάσατε το ΣΚσας?

Σοφάκι να σας ζήσουν!!!Ωραίος ο γάμος?χορέψατε με τη μπουμπού?;)

Κατερινιώ ακόμα διακοπούλες?αχ, να ήμουν και εγώ στην παλαιόχωρα....

Ελένη μου, τι λέει η μανούλα?ξεκουράζεσαι τώρα?έχεις και παρεούλα...μια χαρά!

Εμείς κορίτσια εχθές παραγγείλαμε καινούριο κάθισμα αυτοκινήτου...:shock::shock::shock:

έχουμε το καθισματάκι που μας έστειλαν μαζί με το καρότσι και το πορτ μπεμπε και σκέφτηκα ότι μπορεί να μη βολέυεται το βρέφος και για αυτό να ουρλιάζει...

τελικά παραγγείλαμε ένα της britax από 0έως 18 κιλα....που θα πάει μέχρι 4 χρονών πιστεύω να το χρησιμοποιήσουμε κάποια στιγμή:?:?:?αλλιώς δεν θα ξαναβγώ ποτέ από το σπίτι....δεν το συζητώ βέβαια το να φύγω από το νησι....:shock::shock::shock:

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΈΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ....

ΠΩΣ ΚΟΙΜΉΖΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ???

Κάτι κάνουμε λάθος τώρα τελευταία και ταλαιπωρούμε το μωρό και δεν μπορέι να κοιμηθεί...

μέχρι τώρα κάναμε διάφορα...τον 1ο μήνα κοιμόταν πάντα την ώρα του θηλασμού και τον έβαζα κοιμησμένο στο πορτ μπεμπέ, μετά άρχισε να μη κοιμάται τόσο εύκολα και τον κοιμίζαμε κουνώντας το πορτ μπεμπέ πάνω στο καρότσι ...μετά άρχισαν τα πολλά πονάκια και τον κοιμίζαμε κουνώντας τον στην αγκαλιά μας...

τώρα δείχνει οτι δεν του αρέσει η αγκαλιά, θέλει να τον αφήνουμε κάτω οταν νυστάζει αλλά δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του και μετά από λίγο αρχίζει και κλαίει:|:|:|

Τι να κάνω??????????????????????

Καλορίζικο το νεο καθισματακι και καλοταξιδο!!!!! Ελπίζω να το κάτσει ο μικρούλης σου χωρίς ουρλιαχτα..... :? Από πού το παραγγείλατε;

Εμάς η μικρή μας κοιμάται πάντα μόνη της από την ώρα που γεννήθηκε οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς! :? Τη βάζουμε στο λίκνο (το πορτ μπεμπε το εχω αποσυρει γιατι δεν πολυχωρούσε) με την πιπίλα πάντα και μέσα σε 5 λεπτά έχει κοιμηθεί μόνη της. Το πολύ πολύ να της φυγει η πιπιλα και να φωνάξει για να παω να της τη δωσω 1-2 φορες. :tongue:

Μια χαρά με τη μαμά μου! Με ξεκουραζει, χαίρεται το μωρο, το κραταει για να παμε με το Τασο καμια βολτα και κανουμε και παρεα φυσικα...

Αχ, δε σας είπα!! Ψάχνουμε για σπίτι!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Μου τη δινει τελικα που το μπαλκονι παει αχρηστο απο τη φασαρια και το καυσαεριο! Αλλα 3 χρόνια θα μείνουμε εδω....δε γίνεται!! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια.........γυρίσαμε από χθές το βράδυ!!!!!!!! κλαψ - κλαψ!!! Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα...ο Χρήστος ξαναέμαθε την θάλασσα, και δεν ξεκόλαγε με τίποτα...ο δε Γιώργος, κοιμόταν μέρα νύχτα το βλαστάρι μου....απλά τον ταλαιπωρήσαμε τον κακομοίρη κι αυτόν...αλλά ευτυχώς που είναι καλόβολος!!! (πάνω που κοιμόταν στο καλάθι του, βγάλτον για το ρηλάξ...πάνω που κοιμόταν στο ρηλάξ, βγάλτον για το καρότσι του...και ξανά φτου κι απο την αρχή...) Σήμερα που είναι όλη μερα σπίτι χωρίς μετακινήσεις κοιμάται όλη μέρα και δεν ξυπνάει ούτε για φαί!!!!!!!!! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι λίγο κουράστηκα 10 μέρες που μείναμε...γιατί κουβαλούσαμε παντού πολλά πράγματα....λερώσαμε όλα μας τα ρούχα....επρεπε να πλένουμε κατά διαστήματα...αλλά εντάξει όλα καλά...δεν παραπονιέμαι....αλλά για τον 15Αυγουστο που μου λέει ο άντρας μου...λίγο το σκέφτομαι....(βέβαια σκέφτομαι ότι αν δεν κουραστώ εκεί...θα με ξεκάνει εδώ ο Χρήστος που δεν θα έχει παιδικό τότε....) Ξέχασα να σας πω, ότι από την Παλιόχωρα είναι η πεθερά μου και την περνάνε εκεί όλο το καλοκαίρι...γι αυτό πήγαμε και μπορούμε να ξαναπάμε χαλαρά...(εννοείται βέβαια ότι μένουμε αλλού....!!!)

Οι φίλοι σας από την Παλιόχωρα είναι ντόπιοι....Παλιοχωρίτες...γιατί εκεί ο άντρας μου και τα πεθερικά μου τους ξέρουν σχεδόν όλους...

Λία κι εγώ δεν χρειάζεται να τον κοιμήσω "κάπως" τον Γιωργάκη....Τον ταίζω, και αμέσως ναρκώνεται, κλείνει τα ματάκια του και κοιμάται όπου και να τον βάλω...απλά ΄θέλει την πιπίλα του...και δίνει μάχη - βουβή όμως, για να την ξαναβάλει στο στόμα του....το μόνο που έχω τσεκάρει ότι του αρέσει να είναι κοντά μου, για να έχει παρέα...Στην διάρκεια της ημέρας τον "σέρνω" κοντά μου μέσα σ' ένα καρότσι όπως σας έχω ξαναπει...που είναι φαρδύ σαν κρεββατάκι και το έχω μόνο για το σπίτι...και το βράδυ όταν πάμε εμείς για ύπνο, πάει κι αυτός στο κρεββατάκι του....η πλάκα είναι ότι πάνω του έχω κρεμάσει ένα "γυριστό - φωτεινό + με μουσική" παιχνιδάκι, πού μόλις τον ακουμπησω στο κρεββάτι του, του το βάζω και το παρακολουθεί τρελλά...λοιπόν αν μια μέρα ξεχαστώ και δεν το βάλω...κοιτάει ψηλά καλά καλά...και κουνάει τα ποδαράκια του και τα χεράκια του, γκρινιάζει και λίγο... μέχρι να του το ΄βάλω να παίξει...και όταν ξεκινήσει, παίρνει την θέση του και κοιμάται....(παιδιά είναι πολύ γλυκουλίνι, μου έρχεται να τον δαγκώσω....γιατί όλη μέρα μου γελάει διάπλατα...και όταν βλέπω και το "φαφούτικο" στοματάκι, τρελλαίνομαι!!!)

Λία δοκίμασε να τον βάζεις να κοιμάται κάπου κοντά σου να σε νιώθει κοντά του, και προσπάθησε μήπως και δεχτεί την πιπίλα...είναι μεγάλη παρηγοριά... Ο Χρήστος μου που ήταν έτσι ανήσυχος, έτσι του έκανα, τον είχα πάντα κοντά μου, απλά επειδή τίποτα δεν τον κράταγε για πολύ ώρα, τον έβαζα σε όλα, λίγο πολύ εναλλαξ΄....(λίγο στην καλαθούνα του, λίγο στο πορτ μπεμπέ του αυτοκινήτου, λίγο στο κανονικό ρηλάξ, λίγο σε μια κούνια (κουνιστή...ή οποία τον τρέλλανε...εκεί καθόταν πιο πολύ απ' όλα...και καθόλου στην κανονική κούνια - κρεββατάκι του, γιατί ήταν μακρυά μου.)

Κατά τ' αλλα σου εύχομαι το νέο καθισματάκι να είναι "τυχερό" και να....του κάτσει ο μικρός σου... Εμένα ο δικός μου με το που μπαίνει στο αυτοκίνητο, λίγο μουρμουρίζει - ψιλοκλαίει, αλλά μόλις του βάλω την πιπίλα...τελειώνουν όλα καλά...και πάμε παντού...αρκεί να μην πεινάει...γιατί τότε δεν μας σώζει τίποτα...ούτε η πιπίλα!!!!

Ελένη, μια που το έφερε η κουβέντα, έχω βρει στο ίντερνετ τα παπούτσια της Γιάννα Καζάκου (outlet), και νομίζω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον... Δες και μόνη σου:

http://www.giannakazakou.gr/gynaikeia-papoutsia/mpotes.html

Πολύ χαίρομαι που με την μαμά σου περνάτε λίγο χαλαρά και μπορείται να βγειτε έξω, και σε βοηθάει κιόλας....τέλεια..θα μείνει αρκετά η μαμά σου? Σπίτι γιατί θα αλλάξετε? λόγω ενοικίου που λέγαμε ότι είναι πολύ υψηλό και ακατέβατο, ή για κάποιον άλλο λόγο?

Σοφία, πως τα περάσατε στον γάμο? άντε και στον αδερφό σου τον ελεύθερο...και κατόπιν...και στα παιδάκια σου!!!!! Πως και κάνατε τον γάμο στους τάφους του Βενιζελου, στον Προφήτη Ηλία...? Χανιά θα μείνουν τα παιδιά? Είναι Χανιώτισα η νύφη?

Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλως ορίσατε πίσω στο σπιτάκι σας Κατερινιώ!!!

μπράβο στα αγόρια σου που είναι καλά παιδιά και κάνετε και διακοπούλες!

Ο φίλος μας έχει καταγωγή από τη Κάντανο και από Παλιόχωρα , οι γονείς του μένουν στην Κ΄ντανο και ο αδερφός του έχει ενοικιαζόμενα στην Παλιόχωρα...αχ, τι μου θύμισες....ήταν τέλειες οι διακοπές μας εκείνο το καλοκαίρι, γυρισαμε όλο το νομό Χανίων και Ρεθύμνου...και μόλις γυρίσαμε πίσω μου έκανε πρόταση γάμου ο καλός μου....:rolleyes::rolleyes:

Αυτή η πιπιλα.....άντε να έρθουν και αυτές που έχω παραγγειλει να τις δοκιμάσουμε...πιστεύω αν την πάρει θα σωθούμε...ήδη όταν νυστάζει άρχισε να ψάχνει παρηγοριά στα χεράκια του και τα ρουφάει σαν τρελός!!!πάω και εγώ στα μουλωχτά να χώσω την πιπίλα....τζιφος....

Ελενίτσα προς Κερατσίνι, και στην περιοχή πάνω από τον Αγιο Διονύσιο να ψάξετε σπίτι, έχει πολύ καλά ενοίκια και ωραία καινούρια σπίτια...δεν είναι και η καλύτερη περιοχή αλλά έχει ησυχία...ΚΑλή τύχη;)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες,το νινακι μας (κοριτσακι)γεννηθηκε 7 μαιου,τωρα ειναι σχεδον 3 μηνων παρα 1 εβδομαδα,ειναι το πιο ζωηρο μωρο που εχω δει απο τη πρωτη μερα που γεννηθηκε αχχχχ κι εγω που νομιζα οτι θα ηρεμησουμε καπως μολις γινει τριων,τα μωρακια σας πως τα πανε?

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλως ήρθες στην παρέα μας Σόνια και να σου ζήσει το κοριτσακι σου!!Εγώ είμαι η Λία, έχω έναν μπεμπάκο 2μιση μηνών και μένω στη Σύρο.

πες μας μερικά πράγματα για σένα...από που είσαι, είναι το πρώτο σου παιδάκι?

Και ο δικός μου ο μπεμπάκος είναι ζωηρούλης και απαιτητικός;)

έχουμε και μεγάλο πρόβλημα με τους κολικούς...άστα...περιμένω να κλείσουμε τον 3ο μήνα μήπως και σωθούμε...για να δω...

η μπέμπα σου τι κάνει και την λες ζωηρή?δεν κοιμάται?έχει κολικούς?

HDfQp3.png

Καλως ήρθες στην παρέα μας Σόνια και να σου ζήσει το κοριτσακι σου!!Εγώ είμαι η Λία, έχω έναν μπεμπάκο 2μιση μηνών και μένω στη Σύρο.

πες μας μερικά πράγματα για σένα...από που είσαι, είναι το πρώτο σου παιδάκι?

Και ο δικός μου ο μπεμπάκος είναι ζωηρούλης και απαιτητικός;)

έχουμε και μεγάλο πρόβλημα με τους κολικούς...άστα...περιμένω να κλείσουμε τον 3ο μήνα μήπως και σωθούμε...για να δω...

η μπέμπα σου τι κάνει και την λες ζωηρή?δεν κοιμάται?έχει κολικούς?

πολυ χερομαι Λια κι εγω ειμαι απο Τηνο μενω Αθηνα,ειναι το πρωτο μας μωρακι και ως πρωταρα εχω κανει πολλα λαθη με το μωρο,ειχε κολικους μεχρι που εκλεισε τους 2 μηνες και ετσι εμαθε να κοιμαται πιπιλιζοντας το στηθος μια που μονο αυτο την παρηγορουσε και τωρα δεν κοιμαται με τπτ αν δεν ειναι στο στηθος,ακομα και στο αμαξι δεν καθεται στο καθισματακι της ουτε καν αγκαλια μονο στο στηθος!!τα εχει συνδιασει ολα οσα εκανε οταν ειχε κολικους,,πιπιλα δεν δεχεται με τπτ,εχω δοκιμασει τα παντα!!λαθος μου που ακουσα την μαια η οποια μου ειπε να μη δωσω πιπιλα μεχρι να σαραντισει το μωρο για να μην εχουμε προβλημα με το θηλασμο και τωρα τζιφος η πιπιλα,χθες ειπα να την κουρασω πολυ και να μη την αφησω να κοιμαται πανω μου εεε που θα παει θα κοιμηθει,αλλα που τπτ παλι απο της 9 που ξυπναει μεχρι και της 7 το βραδυ που υποχρεωθηκα εν τελη να την βαλω εγω παλι για υπνο δεν κοιμηθηκε με τπτ,τι παιχνιδι ολη μερα τι βολτες ακομα και στη κουνια της την αφησα να κλαιει για λιγο ομως ειναι ικανη να κλαψει ολη μερα μεχρι να γινει το δικο της,μετα το κλαμα λεω παει εξαντληθηκε τωρα θα κοιμηθει ,μπααααα την πηρα αγκαλια και ηταν το ματι της σαν να ειχε μολις ξυπνησει μετα απο 10 ωρες υπνο......τι να κανω εχετε καμια ιδεα????εχω απελπιστει πιο πολυ στεναχωριεμαι για το μωρο που εξαιτιας μου δεν εμαθε ποτε πως να κοιμηθει και τωρα μαλλον βασανιζεται,εχετε ιδεα για καμια πιπιλα καλη μια που αν δεχτει τη πιπιλα θα ηρεμισει το μωρο???

πολυ χερομαι Λια κι εγω ειμαι απο Τηνο μενω Αθηνα,ειναι το πρωτο μας μωρακι και ως πρωταρα εχω κανει πολλα λαθη με το μωρο,ειχε κολικους μεχρι που εκλεισε τους 2 μηνες και ετσι εμαθε να κοιμαται πιπιλιζοντας το στηθος μια που μονο αυτο την παρηγορουσε και τωρα δεν κοιμαται με τπτ αν δεν ειναι στο στηθος,ακομα και στο αμαξι δεν καθεται στο καθισματακι της ουτε καν αγκαλια μονο στο στηθος!!τα εχει συνδιασει ολα οσα εκανε οταν ειχε κολικους,,πιπιλα δεν δεχεται με τπτ,εχω δοκιμασει τα παντα!!λαθος μου που ακουσα την μαια η οποια μου ειπε να μη δωσω πιπιλα μεχρι να σαραντισει το μωρο για να μην εχουμε προβλημα με το θηλασμο και τωρα τζιφος η πιπιλα,χθες ειπα να την κουρασω πολυ και να μη την αφησω να κοιμαται πανω μου εεε που θα παει θα κοιμηθει,αλλα που τπτ παλι απο της 9 που ξυπναει μεχρι και της 7 το βραδυ που υποχρεωθηκα εν τελη να την βαλω εγω παλι για υπνο δεν κοιμηθηκε με τπτ,τι παιχνιδι ολη μερα τι βολτες ακομα και στη κουνια της την αφησα να κλαιει για λιγο ομως ειναι ικανη να κλαψει ολη μερα μεχρι να γινει το δικο της,μετα το κλαμα λεω παει εξαντληθηκε τωρα θα κοιμηθει ,μπααααα την πηρα αγκαλια και ηταν το ματι της σαν να ειχε μολις ξυπνησει μετα απο 10 ωρες υπνο......τι να κανω εχετε καμια ιδεα????εχω απελπιστει πιο πολυ στεναχωριεμαι για το μωρο που εξαιτιας μου δεν εμαθε ποτε πως να κοιμηθει και τωρα μαλλον βασανιζεται,εχετε ιδεα για καμια πιπιλα καλη μια που αν δεχτει τη πιπιλα θα ηρεμισει το μωρο???

Καλά δεν το πιστεύω....η μικρή σου είναι ίδια ο δικός μου σε θηλυκό:D:D:D

Και εμείς τα ίδια...λόγω των κολικών τον κοιμίζαμε αγκαλίτσα ή στο στήθος και τώρα δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του....άσε που έχει αρχίσει να μη βολεύεται καλά στην αγκαλιά μας όταν νυστάζει με αποτέλεσμα να κλαίει και στην αγκαλιά και εμείς να μη ξέρουμε πως να τον ηρεμήσουμε...

Επίσης πιπίλα δεν παίρνει από την αρχή που τον προσπάθησα....και τώρα έχει αρχίσει και πιπιλάει με μανία το χεράκι του όταν νυστάζει...ακόμα το παλεύω μήπως καταφέρω να του δώσω την πιπιλα:|:|:|άστω και τώρα...

Και φυσικά ο μεγάλο μας πρόβλημα...το αυτοκίνητο...πλέον το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να μπει στο αμάξι και δεν πάω πουθενά...όλη μέρα στο σπίτι και καμια βόλτα με τον μάρσιπο...

τώρα παραγγείλαμε καινούριο κάθισμα αυτοκινήτου μήπως και μ πορέσουμε να τον βάλουμε...

γιατί εμείς δν είμαστε από Σύρο και όταν θα πρέπει να ταξιδε΄ψουμε δεν ξέρω τι θα γίνει...

HDfQp3.png

οχ τωρα διαβασα οτι πανω κατω εχουμε τα ιδια προβληματα....η παιδιατρος μας ειπε να διαβασουμε το βιβλιο "κοιμησου παιδι μου"θα μας βοηθησει,το πηραμε το διαβασαμε ομως ι τακτικη που περιγραφει ειναι για μωρα πανω απο 6 μηνων οποτε τι κανουμε μεχρι τοτε??τα αφηνουμε ετσι??

Διαφημίσεις

το ιδιο και το μωρο μας πιπιλαει με μανια και τα δυο της χερακια,αααα εσενα καθεται στο μαρσιπο που τετοια τυχη ουτε εκει καθεται η δικια μου,εγω ειμαι σιγουρη πως για ολα φταιει η πιπιλα,ολα τα μωρα που πιπιλανε πιπιλα ειναι πολυ πιο ηρεμα,και τα χειροτερα ερχονται,μου ειπε μια φιλη μου που το ιδιο προβλημα ειχε και εκεινη πως οταν βγουν τα δοντακια θα ειναι ακομα χειροτερα για τα μωρα μας μια που η πιπιλα τα παρηγορει καπως....

Α, καλά , το έχω και εγώ αυτό το βιβλίο, αλλά προς το παρόν δεν το εφαρμόζω...

καταρχήν, δε νομίζω να είμαστε και τόσο κακές μανούλες...

τα μωράκια μας έχουν πόνους και συνεπώς έχουν απόλτη ανάγκη την αγκαλιά μας, όσο τον βλέπω να πονάει, δεν πρόκειται να το αλλάξω αυτό...απλά θα ήθελα και εγώ να μπορώ να ξεκουράζομαι καμιά φορά, έστω και λίγο...

εξάλλου δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια...κάποια είναι πιό απαιτητικά, αυτό δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό, πιστεύω πως έχουν έντονη προσωπικότητα από τώρα;););)

HDfQp3.png

δεν εχει πια κολικους εδω και 2 εβδομαδες,γι'αυτο προσπαθω μηπως την βοηθησω να κοιμηθει μονη της,κι εγω ετσι ελεγα στον αντρα μου,δεν με νοιαζει θα την εχω αγκαλια μεχρι να μεγαλωσει και να κοιμηθει μονη της,ομως η παιδιατρος μας ειπε πως τα μωρα ταλαιπωρουνται οταν δεν μπορουν να κοιμηθουν μονα τους και αυτο τους βγαινει σε ενταση κατα τη διαρκεια της ημερας και οσο πιο μικρα μαθαινουν τοσο το καλυτερο ομως ειναι αυτο που λες δεν μπορουμε να τα αφησουμε να κλαινε,εγω χθες την αφησα 85 δευτερολεπτα και δεν αντεξα πιο πολυ και εχω τυψεις,και απο εκεινη τη στιγμη δεν την εχω αφησει απο την αγκαλια μου,το θεμα ειναι ομως κανουμε το καλυτερο για τα μωρα μας??η δεν μπορουμε τελικα να τα βοηθησουμε???

Γεια σας, κορίτσια μου! :P

Καταρχήν, να καλωσορίσω την καινούρια παρεούλα μας!

Γεια σου, Σόνια! Είμαι η Ελένη και τα κοριτσάκια μας έχουν μόλις 4 μέρες διαφορά καθώς την γέννησα στις 3 Μαϊου! :D Να τα χαιρόμαστε τα μωράκια μας είτε είναι ζόρικα, είτε όχι και να είναι πάνω απ'όλα γερά!

Εμείς μένουμε στον Πειραιά, στην Κοκκινιά με τον άντρα μου λόγω δουλειάς. Η καταγωγή μας είναι από βόρεια... :rolleyes:

Όπως είπα και στη Λία χθες, η δικιά μου η πεταλουδίτσα ευτυχώς είναι εύκολη στον ύπνο και κοιμάται μόνη της από την αρχή. Αν και θηλάζαμε αποκλειστικα μέχρι πρότινος, δεν έμαθε να κοιμάται στο στήθος. Επίσης πιπίλα της έδωσα στις 10 μέρες γιατί ήταν ανησυχη κάποιες ώρες και τη βοηθούσε πολύ! Τη βοηθάει να κοιμηθεί σε πολύ λίγο χρόνο... Πραγματικά είναι μεγάλη παρηγοριά η πιπίλα για τα νινάκια, το βλέπω από τη μπέμπα μου... :rolleyes: Ελπίζω να βρείτε γρήγορα τη λύση που ψάχνετε τώρα που έχετε απαλλαγεί ή έστω κοντεύετε (Λια) από τους κολικούς! Εμείς χρησιμοπουούμε τις πιπίλες της ΜΑΜ αυτές με τη θηλή σιλικόνι-μετάξι που είναι λίγο πλατιές και τις πιάνει εύκολα! Από τη στιγμή που της έδωσα αυτή την πιπίλα, δε θέλει καμία άλλη! :tongue: Δοκίμασέ τες αν θες...

Κατερινάκι, καλωσόρισες στο σπιτάκι σου! Βούτηξες για μας;

Τη μελετάω τη σελίδα που μου έδωσες με τις μπότες και είναι πολύ ωραίες!! :P Ευχαριστώ! Όλο και θα πάρω.... :D

Λία μου, θα κοιτάξω και στο κερατσινι γιατι στη νικαια φως δε βλεπω με τα χρηματα που ζητανε... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ευχαριστω Ελενιτσα,να σου ζησει και σενα το νινακι σου,παιδι του μαιου κι εγω πρωτομαγια γεννηθηκα ,ΠΗΤ μου ειχαν δωσει 1 μαιου στης 7/5 ηρθε το νινι μου....θα την δοκιμασουμε σημερα κ ολας την πιπιλα,εγω μενω στον Αγ.Δημητριο!

εσενα ειναι το πρωτο σου παιδακι?να ρωτησω και κατι μηπως ξερεις?το μωρο μου εχεις πολλα σαλια,για να βγαζει δοντια δεν ειναι πολυ νωρις?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...