Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ασε, Ελενίτσα μου, δεν είναι μόνο οι κολικοί...όλοι οι πόνοι στο μωρό μου επάνω έπεσαν...

εχθές αφού βγήκαμε την απογευματινή μας βόλτα με το μάρσιπο και ήταν όλα μια χαρά .κατά τις 9 τον έπιασε τέτοιος πόνος που ούρλιαζε το μωρό μου...με λυγμούς και τη βραχνή φωνούλα του...αυτή τη φορά ήταν δόντια...του έβαλα ένα φυτικό τζελ που πήραμε της φρεζυντερμ..ηρέμησε για 2 λεπτά και μετά πάλι...μου κοπηκαν τα χέρια να τον κουνάω και να πηγαίνω πέρα δώθε στο σπίτι μέχρι τις12 που τελικά κοιμήθηκε...

αχ, η ψυχούλα μου το ξέρει πως αντέχω,...προσπαθώ να μένω ψύχραιμη για να μην αντιλαμβάνεται τον πανικό μου...

Σευχαριστώ που μας σκέφτεσαι...και εγώ κάθε μέρα παρακαλάω να είναι η τελευταία με πόνους..ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε λιγάκι, τώρα πάλι κοιμάται...όταν τον παίρνω αγκαλιά για να τον κοιμήσω αναστενάζει συνεχώς το μωρό μου...αχ, θεούλη μου, ας περάσουν αυτοί οι πόνοι...

Αχ, το μωρακι μας το γλυκό!!! Αμήν και πότε να ηρεμήσει, Θεούλη μου! Άναβε το καντηλάκι (αν δεν εχεις παρε ενα) και κανε καθε βραδυ μια προσευχουλα για το μωρακι σου να το βοηθησει η Παναγιτσα αυτές τις άγιες μέρες που έρχονται να καλμάρουν λίγο οι πόνοι... :cry: Πραγματικά ελπίζω να σας βοηθήσει!! Εσύ όσο μπορείς υπομονή και ψυχραιμία κοριτσι μου. Σε καταλαβαίνω και σε θαυμάζω γιατί εμένα ένα πρωινό στις αρχές και ένα βράδυ πριν 2-3 βδομάδες μου εκλαψε πολυ και τα παιξα! Και παλι οχι για πολυ ωρα, μη φανταστεις... Ειμαι αγχωδης γενικα με πιανει πανικος κι εμενα σε τεοια κατασταση...

Ο άντρας σου πώς το αντιμετωπίζει όλο αυτό; Σε βοηθαει στο περα δωθε και στο κουνημα; Τον παρηγορεί λίγο κι εκείνος για να σε ξεκουράζει; Ρωτάω γιατί ειναι πολύ σημαντικό να έχεις βοήθεια τέτοιες στιγμές.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω νέα...πόσα πολλά!!!!!!!!!

Εγώ χάθηκα και πάλι..την μια με τις υποχρεώσεις των παιδιών, την άλλη με επισκέψεις λόγω καλοκαιριού..την άλλη με την δουλειά...τώρα όμως έχω έναν πιο καλό λόγο που χάθηκα...είμαστε διακοπές...εντός βέβαια...γιατί δεν γίνεται να απομακρυνθούμε με τόσο μικρό παιδί...

Για όσες ξέρουν από Κρήτη, είμαστε διακοπές στην Παλιόχωρα Χανίων, περίπου 1,5 ώρα από το κέντρο των Χανίων με φοβερές θάλασσες, πεντακάθαρες...αρκετά κοσμοπολίτικο...και βρίσκεις ότι θες εδώ...ΤΕΛΕΙΑ...ο μεγάλος έχει ξεσαλώσει...έχει λατρέψει την θάλασσα που δεν την ήθελα στα μάτια του...και πιστέυω ότι του έχει κάνει και καλό στα θέματα του αναπνευστικού του...ο δε μικρούλης μου...ούτε που ακούγεται το καμάρι μου...τρώει και κοιμάται το παιδάκι μου...και χαμογελάει τρελλά!!!!!!!!!!! Δείχνει και αυτό τόσο ευχαριστημένο.... Βέβαια για να έρθουμε διακοπές...δεν μπορείτε να φανατστείται τι κουβαλήσαμε...την μάνα μας και τον πατέρα μας!!! Αποστειρωτή, βραστήρα, θερμός, μπουκάλια, πανάκια πάνες...πιπίλες, πάμπερ μεγάλα, πάμπερ μικρά, σωσίβια, μπρατσάκια κουβαδάκια, ΧΑΜΟΣ.....από πράγματα...αλλά άξιζε τον κόπο...και μόνο που το σπίτι που μένουμε είναι πάνω στην θάλασσα...παιδιά την νύχτα ξυπναει το μωρο μεταξύ 5 με 7 το πρωί, και ανοίγω την μπαλκονόπορτα και βλέπω την ανατολή του ήλιου....κάτι πορτοκαλιά χρώματα τέλεια.................

Αλλά ασ μπούμε στα θέματα μας....κατ αρχήν εγώ που του δίνω γάλα με το μπουκάλι του έδινα 150ml ακριβως κάθε τρεις ώρες, απο την ώρα που τον ξεκίναγα..αλλά επειδή το έτρωγε όλο του το αύξησα κατά 30ml και το έκανα 180....τις περισσότερες φορές το πίνει όλο...οπότε το έχουμε καταλήξει το μπουκάλι μας στα 210ml... Γενικά πίνει από 170 έως 200ml. Σπάνια αφήνει περισσότερο... Μου έχει πει η παιδίατρος ότι πάντα πρέπει να περισσεύει στο μπουκάλι, για να ξέρουμε ότι έχει χορτάσει...εμείς τώρα τρώμε τελευταίο γεύμα συνήθως στις 10 το βράδυ και μετά 5:30 το πρωί...ή 12 και μετά στις 7 τι πρωί...Ελένη αν σου αδειάζει λοιπόν το μπουκάλι η μικρή...θα της προσθέσεις ακόμα μία δόση, για να είσαι σίγουρη...καλύτερα να αφήνει κάτι...

Λία, με όλο το θάρρος και χωρίς παρεξήγηση..μήπως τον πειράζει το μητρικό γάλα...μήπως του φέρνει κολικούς πολλούς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο....Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα να βγάζω το γάλα (θα το φύλαγα για αργότερα) για 2 - 3 μέρες και θα δοκίμαζα να του δώσω κάποιο ξένο...έτσι για δοκιμή..αν δεις ότι το παιδί κάνει τα ίδια, κόβεις το ξένο, και ξανασυνεχίζεις με το δικό σου....εγώ στον δικό μου, του έδινα μία με δύο φορές την ημέρα...μέχρι που κάποια στιγμή, το παιδί από εκεί που ήταν τόσο ήρεμο....δεν σταμάταγε να τσιρίζει από τον πόνο και να κλαίει...τότε μου έιπαν να δοκιμάσω να μην του δώσω για δύο τρεις μέρες δικό μου...και τελικά είχα αποτέλεσμα...με το που το έκοψα...το παιδί ήταν μια χαρά...δεν είχε τίποτα από τότε μέχρι σήμερα...ετσι έκοψα το δικό μου... Επίσης όπως σου λένε και τα άλλα κορίτσια, αν δεν μάθει το παιδί το αυτοκίνητο, μην το διαννοηθείς κάν να το μεταφέρεις τόσο δρόμο, γιατί θα δεινοπαθήσεις...και το κακό είναι που δεν δέχεται και την πιπίλα, η οποία είναι μεγάλη παρηγοριά...γενικά στα μωρά...όταν πεινάνε, μέχρι να του ετοιμάσεις το γάλα του, αλλά και στο αυτοκίνητο.

Σοφία, ψώνισες ρούχα για τον γάμο? Πως τα περνάς με τον κόσμο στο σπίτι, τις φιλοξενίες και τα παιδιά...θα κουράζεσαι αρκετά φαντάζομαι...Άντε εύχομαι και στα παιδάκια σου....Έχετε κι άλλα αδέρφια για παντρεία? Εγώ έχω μια αδερφή και έναν αδερφό, παντρεμένοι και οι δύο...μόνο βαφτίσια έχουμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα....του αδερφού μου ένα κοριτσάκι, και τον δικό μας αργότερα...Τον οποίο βλέπω να αργεί ακόμη, γιατί δεν έχουμε νονό...Παιδια με τέτοια κρίση, που να βρεις νονό σήμερα...μόνο αν τον έχεις καβατζώσει από παλιά....Στον Χρήστο μόνο σ' εμένα είχαν κάνει 7 - 8 προτάσεις...και στον αντρα μου άλλες....δεν θυμάμαι πόσες...πολλές...ενώ τώρα τίποτα..........

Όσο για το όνομα που λέτε, από την 1η μέρα, για να μην σας πω από πριν γεννηθεί, τον φωνάζουμε Γιωργάκη...αφού έχουμε αποφασίσει το όνομα του, γιατί να τον λέμε μπέμπη...δεν μ' αρέσει...

Αυτά...........άντε να πάω και για ύπνο....μια που κοιμούνται όλοι τώρα!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Κατερίνα! κου κου!! Πού είσαι βρε ψυχή;;;; Υποχρεώσεις και διακοπούλες,ε; Τέλεια! Μπάινε όμως να λέμε καμιά κουβέντα κι εμείς... Μας ξέχασες τελείως τελευταία! :confused:

Τι καλά που πήγατε διακοπούλες! Χαρά στο κουράγιο σας με 2 παιδιά και το ένα μάλιστα νινάκι που το αποφασίσατε και πήγατε!! :shock: Το κουβάλημα δε χρειάζεται να το περιγράψεις...μπορώ να το φανταστώ! Χαλάλι όμως....αξίζουν λίγη ταλαιπωρία οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της Κρήτης! Ποτε πήγατε και πόσες μέρες θα μείνετε; Και σπίτι δίπλα στη θαλασσα ακουω....γιαμ γιαμ!!

Μπράβο στο μικρό σου αστεράκι που είναι τόσο ήσυχο... Θα μου πεις αν δεν ήταν θα τολμουσες να αποδρασεις; Δύσκολα φαντάζομαι... Τρώει και κοιμάται το ζουζουνάκι και γελάει; Αχ, και η δικια μας κανει κατι γελια..... Θα τη φαω καμια ώρα!!!!!!!!!!!! Μια τρελα ειναι!!!!!!!!!!!

Σχετικα με το γαλα της φτιαχνω το γευμα των 170 ml που αποτελειται απο 150 ml νερό και 5 μεζούρες σκόνη. Κάποιες φορές το τρώει όλο και κάποιες όχι ή το τρώει με διαλείμματα και αφού ρευτεί και βγάλει λίγο... Δεν της το ανεβάζω ακόμη, όταν θα το καθαρίζει με περισσοτερη ευκολια τοτε! Αυτο που λες ομως για το οτι αν δεν περισσεψει δεν φτανει εχεις δικιο και το εχουμε σκεφτει κι εμεις με τον αντρα μου.

Αγοράσαμε και τα επόμενα 2 εμβόλια που θα κάνουμε. Είναι ένα από το στόμα και ένα τσιμπητό! :tongue: Θα τα κανουμε στις 2 Αυγούστου. Το ένα είχε συμμετοχη και πληρωσαμε 14 ευρω απο τα 60 που κοστιζει. Πάλι καλα να λέμε μααλλον,ε;

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε. Με τη μαμα μου παρεα. Η μικρη κοιμαται, τρωει, παιζουμε λιγο και ξανα μανα απο την αρχη. :rolleyes: Παμε και βολτουλες σχεδον καθημερινα, αλλα ιδρωνει αρκετα μεσα στο καροτσι γμτ.... Και στο κρεβατακι βεβαια, ειναι γενικο το κακο με αυτη την παλιοζεστη...

Αυτα για τωρα... Πάω να αρμεξω γάλα.... :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Θ

Κατερίνα! κου κου!! Πού είσαι βρε ψυχή;;;; Υποχρεώσεις και διακοπούλες,ε; Τέλεια! Μπάινε όμως να λέμε καμιά κουβέντα κι εμείς... Μας ξέχασες τελείως τελευταία! :confused:

Τι καλά που πήγατε διακοπούλες! Χαρά στο κουράγιο σας με 2 παιδιά και το ένα μάλιστα νινάκι που το αποφασίσατε και πήγατε!! :shock: Το κουβάλημα δε χρειάζεται να το περιγράψεις...μπορώ να το φανταστώ! Χαλάλι όμως....αξίζουν λίγη ταλαιπωρία οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της Κρήτης! Ποτε πήγατε και πόσες μέρες θα μείνετε; Και σπίτι δίπλα στη θαλασσα ακουω....γιαμ γιαμ!!

Μπράβο στο μικρό σου αστεράκι που είναι τόσο ήσυχο... Θα μου πεις αν δεν ήταν θα τολμουσες να αποδρασεις; Δύσκολα φαντάζομαι... Τρώει και κοιμάται το ζουζουνάκι και γελάει; Αχ, και η δικια μας κανει κατι γελια..... Θα τη φαω καμια ώρα!!!!!!!!!!!! Μια τρελα ειναι!!!!!!!!!!!

Σχετικα με το γαλα της φτιαχνω το γευμα των 170 ml που αποτελειται απο 150 ml νερό και 5 μεζούρες σκόνη. Κάποιες φορές το τρώει όλο και κάποιες όχι ή το τρώει με διαλείμματα και αφού ρευτεί και βγάλει λίγο... Δεν της το ανεβάζω ακόμη, όταν θα το καθαρίζει με περισσοτερη ευκολια τοτε! Αυτο που λες ομως για το οτι αν δεν περισσεψει δεν φτανει εχεις δικιο και το εχουμε σκεφτει κι εμεις με τον αντρα μου.

Αγοράσαμε και τα επόμενα 2 εμβόλια που θα κάνουμε. Είναι ένα από το στόμα και ένα τσιμπητό! :tongue: Θα τα κανουμε στις 2 Αυγούστου. Το ένα είχε συμμετοχη και πληρωσαμε 14 ευρω απο τα 60 που κοστιζει. Πάλι καλα να λέμε μααλλον,ε;

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε. Με τη μαμα μου παρεα. Η μικρη κοιμαται, τρωει, παιζουμε λιγο και ξανα μανα απο την αρχη. :rolleyes: Παμε και βολτουλες σχεδον καθημερινα, αλλα ιδρωνει αρκετα μεσα στο καροτσι γμτ.... Και στο κρεβατακι βεβαια, ειναι γενικο το κακο με αυτη την παλιοζεστη...

Αυτα για τωρα... Πάω να αρμεξω γάλα.... :tongue:

Καλημέρα...δεν σας ξέχασα, αλλά που να γράφεις από το τηλ...παρόλο που τώρα αυτό κάνω...χθες αγοράσαμε ένα στικακι ίντερνετ...κι έτσι μπηκα να σας γράψω....ήρθαμε την παρασκευή και θα επιστρέψουμε σπίτι μας την κυριακή....είναι τελεία πάντως, παρόλη την ταλαιπωρία με τα παιδιά...

Ελένη καλώς δεχτηκες την μανούλα σου...καλά να περνάτε...

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Θ

Καλημέρα...δεν σας ξέχασα, αλλά που να γράφεις από το τηλ...παρόλο που τώρα αυτό κάνω...χθες αγοράσαμε ένα στικακι ίντερνετ...κι έτσι μπηκα να σας γράψω....ήρθαμε την παρασκευή και θα επιστρέψουμε σπίτι μας την κυριακή....είναι τελεία πάντως, παρόλη την ταλαιπωρία με τα παιδιά...

Ελένη καλώς δεχτηκες την μανούλα σου...καλά να περνάτε...

Ναι, κοριτσάκι μου, το ξέρω οτι μας σκέφτεσαι! :rolleyes: Απλά μου έχουν λέιψει οι συχνόπυκνες κουβεντούλες που είχαμε γι αυτο τα λέω! Κάντε τις διακοπούλες σας και μιλάμε όποτε μπορείς! Καλα απο το κινητο ειναι πολυ δυσκολο, ξερω...Εγω καθολου δεν μπορω!

Φιλακια στα αγορακια σου! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Μπήκα λίγο μιας που βρήκα ησυχία, με τη μπουμπού είμαστε, οι παππούδες πήραν το Γιάννη βόλτα, έχει ξεσαλώσει κι άλλο αυτός με την παρέα, ούτε να κοιμηθεί θέλει το μεσημέρι, ούτε ακούει, τίποτα! Τι θα το κάνω αυτό το παιδί!! Έχω κόσμο εδώ κλασικά, εκτός από τα πεθερικά έρχονται και συγγενείς του άντρα μου που κατέβηκαν για το γάμο να δουν και τη μπέμπα και το καινούριο σπίτι, ένα σας λέω, Κυριακή ή Δευτέρα βράδυ θα κάνουμε τραπέζι και θα μαζευτούμε γύρω στα 40 άτομα! Καλά, είναι εδώ η πεθερά μου με τον πεθερό μου που ασχολούνται κι αυτοί με το μαγείρεμα αλλιώς εγώ με τα παιδιά σιγά μην προλάβαινα να ετοιμάσω για τόσα άτομα!

Ψώνισα τελικά, μακρύ πήρα, όχι πολύ βαρύ όμως, θα το ξαναφορέσω σίγουρα.

Κατερινάκι διακοπεύετε?

Μια χαρά το κάνατε! Καλά μπανάκια!

Το Σάββατο ο γάμος είναι στα μέρη σας στα Χανιά, στους τάφους των Βενιζέλων θα γίνει η στεφάνωση.

Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Και στων παιδιών σας!

Έχω έναν αδελφό απάντρευτο μόνο, τους άλλους τους παντρέψαμε όλους!

Λιάκι ακόμα δυσκολεύεται το μικράκι σου?

Ντεπονάκι του δίνεις καθόλου όταν κλαίει πολύ και δεν ησυχάζει?

Δίκιο έχεις για το ταξίδι, αν δεν έχει καλυτερεύσει η κατάσταση με τα πονάκια και με το καθισματάκι που δεν το θέλει θα ζοριστεί πολύ ο μικρός κι εσείς φυσικά.

Ελενίτσα κι εγώ τα πήρα τα εμβόλια και τα έχω στο ψυγείο, δεν πλήρωσα συμμετοχή, ικα έχετε κι εσείς μου έχεις πει?

Και την προηγούμενη εβδομάδα μας έκανε η γιατρός και ένα πόσιμο για τον ροταιό, έτσι το λένε? για γαστρεντερίτιδες που μπορεί να κολλάει από το Γιάννη αν τυχόν και πάει σχολείο του χρόνου.

Καλώς τα δέχτηκες κι εσύ!

Έχεις τη μανούλα παρέα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Μπήκα λίγο μιας που βρήκα ησυχία, με τη μπουμπού είμαστε, οι παππούδες πήραν το Γιάννη βόλτα, έχει ξεσαλώσει κι άλλο αυτός με την παρέα, ούτε να κοιμηθεί θέλει το μεσημέρι, ούτε ακούει, τίποτα! Τι θα το κάνω αυτό το παιδί!! Έχω κόσμο εδώ κλασικά, εκτός από τα πεθερικά έρχονται και συγγενείς του άντρα μου που κατέβηκαν για το γάμο να δουν και τη μπέμπα και το καινούριο σπίτι, ένα σας λέω, Κυριακή ή Δευτέρα βράδυ θα κάνουμε τραπέζι και θα μαζευτούμε γύρω στα 40 άτομα! Καλά, είναι εδώ η πεθερά μου με τον πεθερό μου που ασχολούνται κι αυτοί με το μαγείρεμα αλλιώς εγώ με τα παιδιά σιγά μην προλάβαινα να ετοιμάσω για τόσα άτομα!

Ψώνισα τελικά, μακρύ πήρα, όχι πολύ βαρύ όμως, θα το ξαναφορέσω σίγουρα.

Κατερινάκι διακοπεύετε?

Μια χαρά το κάνατε! Καλά μπανάκια!

Το Σάββατο ο γάμος είναι στα μέρη σας στα Χανιά, στους τάφους των Βενιζέλων θα γίνει η στεφάνωση.

Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Και στων παιδιών σας!

Έχω έναν αδελφό απάντρευτο μόνο, τους άλλους τους παντρέψαμε όλους!

Λιάκι ακόμα δυσκολεύεται το μικράκι σου?

Ντεπονάκι του δίνεις καθόλου όταν κλαίει πολύ και δεν ησυχάζει?

Δίκιο έχεις για το ταξίδι, αν δεν έχει καλυτερεύσει η κατάσταση με τα πονάκια και με το καθισματάκι που δεν το θέλει θα ζοριστεί πολύ ο μικρός κι εσείς φυσικά.

Ελενίτσα κι εγώ τα πήρα τα εμβόλια και τα έχω στο ψυγείο, δεν πλήρωσα συμμετοχή, ικα έχετε κι εσείς μου έχεις πει?

Και την προηγούμενη εβδομάδα μας έκανε η γιατρός και ένα πόσιμο για τον ροταιό, έτσι το λένε? για γαστρεντερίτιδες που μπορεί να κολλάει από το Γιάννη αν τυχόν και πάει σχολείο του χρόνου.

Καλώς τα δέχτηκες κι εσύ!

Έχεις τη μανούλα παρέα!

Γεια σου και σένα, Σοφάκι!!

Πω πω παιδί μου, 40 ατομα θα τραπεζώσεις;;; Εννοειται πως χρειαάζεσαι βοήθεια και μεγάλη μάλιστα για να τα βγάλεις πέρα... Αχ, πώς αναλαμβάνεις! Σε εσένα έπεσε ο κληρος και με μικρό μωρακι; Δε θα το έκανα με τίποτα και ας έλεγαν ότι ήθελαν! Βεβαια εσύ ισως εισαι συνηθισμένη σε αυτά και σου αρέσουν. Εγώ δεν τα μπορώ καθόλου! :shock:

Οχι, δεν εχω ικα. Οπαδ δημοσιου ειχα και τωρα μπηκαμε στον εοπυυ. Για ολους τα ιδια δεν ισχυουν πλεον; Αλλη πληρωνουν και αλλοι οχι; Νομιζα πως τωρα με τον εοπυυ ειμαστε στα ιδια ολοι... Τι να πω...τουλαχιστον το ποσο δεν ηταν μεγαλο ιδιαιτερα.... :?

Αυτό για το ροταιο τι ειναι; Δεν το κανουν ολα τα μωρα; Δεν ειναι στανταρ τα εμβολια που κανουμε; Ή το επελεξες εσυ να το κανεις επειδη παει ο μεγαλος σου παιδικο και κουβαλαει ιωσεις; Και εμενα το ενα που θα κανουμε ειναι ποσιμο, αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο ή καποιο αλλο. Εσυ δηλαδη θα κανεις 2 ποσιμα;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρες κορίτσια μου!

Κατερινιώ έχω πάει στην Παλαιόχωρα, είναι ένας φίλος μας από εκεί...αχ, πόσο ζηλεύω...εχθές έλεγα στον άντρα μου να νοικιάσουμε ένα δωμάτιο σε κάποια παραλία του νησιού, να μας αφήσει εκεί με τον μπέμπη και να έρχεται μετά τη δουλειά να μας βρίσκει:o:o:o

φυσικά με κορόιδεψε και με είπε τρελή αλλά οι παραλίες είναι μακριά από το σπίτι μας και με το μωρό να μη μπαίνει στο αυτοκίνητο δε βλέπω ξανά θάλασσα για φέτος....και ζω και στο νησί....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το μητρικό γάλα δεν υπάρχει περίπτωση να του το κόψω...δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό, γιατί με τη συχνότητα που το πίνει θα είχε όλη μέρα κάθε μέρα κολικούς...ενω τον πίάνουν κυρίως απογευματινές και πολύ πρωινές ώρες και αυτό όχι πάντα...απλά όταν πονάει πονάει πολύ πολύ ο καημενούλης...

Ελενάκι μου, ξέχασα να σου πω, παρείγγελα και εγώ πιπίλες από το μαμ το Σάββατο που μας πέρασε και ακόμα δε μου έχουν έρθει...εσύ τις πήρες?

με ταχυδρομείο σου τις έστειλαν?

Σοφάκι, καλή δύναμη, αν και πιστεύω πως το ευχαριστιέσαι το τραπέζωμα!!!

και εγώ στο προηγούμενο σπίτι μας που είχα μεγάλη βεράντα και πολύ άπλα χαιρόμουν πολύ να κάνω τραπέζια...συνέχεια κόσμο καλούσαμε...

τώρα ούτε το σπίτι μας χωράει, ούτε και έχουμε τους φίλους μας κοντά..άν είμασταν αλλού δε θα με πείραζε καθόλου...

Τελικά κορίτσια αποφάσισα να μην ταξιδέψω...θέλω πάρα πολύ, αλλά είναι αδύνατον...κάναμε άλλη μια απόπειρα με το αυτοκίνητο χθες και κόντεψε να μου μείνει το παιδί από το κλάμα...του υποσχέθηκα να μην τον ξαναβάλω...δεν μπορώ να τον βασανίζω έτσι...

σήμερα είμαστε όλο γελια και χαρούλες:-P:razz::-P

HDfQp3.png

Καλημέρες κορίτσια μου!

Κατερινιώ έχω πάει στην Παλαιόχωρα, είναι ένας φίλος μας από εκεί...αχ, πόσο ζηλεύω...εχθές έλεγα στον άντρα μου να νοικιάσουμε ένα δωμάτιο σε κάποια παραλία του νησιού, να μας αφήσει εκεί με τον μπέμπη και να έρχεται μετά τη δουλειά να μας βρίσκει:o:o:o

φυσικά με κορόιδεψε και με είπε τρελή αλλά οι παραλίες είναι μακριά από το σπίτι μας και με το μωρό να μη μπαίνει στο αυτοκίνητο δε βλέπω ξανά θάλασσα για φέτος....και ζω και στο νησί....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το μητρικό γάλα δεν υπάρχει περίπτωση να του το κόψω...δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό, γιατί με τη συχνότητα που το πίνει θα είχε όλη μέρα κάθε μέρα κολικούς...ενω τον πίάνουν κυρίως απογευματινές και πολύ πρωινές ώρες και αυτό όχι πάντα...απλά όταν πονάει πονάει πολύ πολύ ο καημενούλης...

Ελενάκι μου, ξέχασα να σου πω, παρείγγελα και εγώ πιπίλες από το μαμ το Σάββατο που μας πέρασε και ακόμα δε μου έχουν έρθει...εσύ τις πήρες?

με ταχυδρομείο σου τις έστειλαν?

Σοφάκι, καλή δύναμη, αν και πιστεύω πως το ευχαριστιέσαι το τραπέζωμα!!!

και εγώ στο προηγούμενο σπίτι μας που είχα μεγάλη βεράντα και πολύ άπλα χαιρόμουν πολύ να κάνω τραπέζια...συνέχεια κόσμο καλούσαμε...

τώρα ούτε το σπίτι μας χωράει, ούτε και έχουμε τους φίλους μας κοντά..άν είμασταν αλλού δε θα με πείραζε καθόλου...

Τελικά κορίτσια αποφάσισα να μην ταξιδέψω...θέλω πάρα πολύ, αλλά είναι αδύνατον...κάναμε άλλη μια απόπειρα με το αυτοκίνητο χθες και κόντεψε να μου μείνει το παιδί από το κλάμα...του υποσχέθηκα να μην τον ξαναβάλω...δεν μπορώ να τον βασανίζω έτσι...

σήμερα είμαστε όλο γελια και χαρούλες:-P:razz::-P

Καλημέρα, κοριτσάκι μου! :P

Πλάκα πλάκα καλή ήταν η ιδέα σου για το δωμάτιο δίπλα στη θάλασσα... Αφου είναι δύσκολο να πηγαίνετε με το αυτοκίνητο γιατί να μην το κάνετε να κάνετε και εύκολα τα μπανάκια σας;; Βέβαια είναι τα χρήματα που λες οτι εχω σπίτι στο νησί και θα νοικιάσω και άλλο...; Αν όμως βρεις καμια ευκαιρία ξανασκεφτείτε το! Θα είναι ανάσα και μια ευχάριστη αλλαγή για όλους σας! Δεν ξέρω και πώς είναι εκεί οι τιμές.... :rolleyes:

Σχετικά με το μητρικό γάλα κι εγώ πιστεύω οτι αποκλείεται να τον πειράζει... Το μόνο ίσως αν τρως ακατάλληλες τροφές και επιδεινώνονται τα πονάκια, αλλα είμαι σίγουρη οτι προσέχεις οπότε κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πιστεύω ακράδαντα πως το μητρικό γάλα είναι η ιδανικότερη τροφή για όλα τα νινάκια του κόσμου (εκτός ελαχίστων και σπάνιων εξαιρέσεων) και δεν μπορεί σε τιποτα να συγκριθεί με τα αγελαδινά γάλατα σε σκόνη... Είναι απλά εκτός από τροφή και φάρμακο για τα μωράκια. Απλά όσο θηλάζεις αν υπάρχουν κολικοί θελει προσοχη στο τι τρως. Γιαυτο ακριβως στεναχωρεθηκα που αναγκαστηκα κατα καποιο τροπο να σταματησω το θηλασμο και να ξεκινησω σκονη... Τουλάχιστον τα μισα περιπου γευματα της ειναι ακομη με δικο μου γαλα που αρμέγω... Κάτι είναι και αυτό από το τίποτα... :rolleyes:

Είσαι κι εσύ των τραπεζωμάτων,ε;;; χιχιχι :D Μια χαρούλα! Εγώ αγχώνομαι με τέτοια και μπορω να ευχαριστηθώ μόνο αν έχω καλέσει λίγα άτομα... Να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση... :tongue:

Από πού παρήγγειλες πιπίλες Λία μου; Απο την ίδια σελίδα με εμένα; Πόσα μεταφορικά είχε; Με πιστωτική τα πλήρωσες; Με εμένα άκου τι έγινε....

Αφού τα παρήγγειλα, σκέφτηκα να πάω από το Λητώ να δω αν έχει μπιμπερο μαμ εκτός των αντικολικ για να πάρω ακόμη ένα και να έχω 3 μαζι με αυτα της παραγγελίας... Πήγα λοιπόν και διαπίστωσα οτι είχε όλα όσα παρήγειλα από το εξωτερικο (από αυστρία έρχονται) και μάλιστα σε καλύτερες τιμές και χωρίς φυσικά τα μεταφορικά!!! :shock: Αυτομουτζωνώμουνα! Δεν ξέρω πώς την πάτησα, συνήθως το ψαχνω πολύ πρώτα... Νομίζω όμως οτι 2 μήνες πριν που ειχα παει παλι στο λητω για να παρω την καινουρια πιπιλα της μαμ, ειμαι σιγουρη οτι δεν την ειχε. Ουτε και στο τζαμπο που πηγα πριν 1 βδομαδα. Αρα το λητω την έφερε αργότερα... Για τα μπιμπερό δε θυμαμαι τιποτα... Κίνησα γη και ουρανό και ακύρωσα την επόμενη μέρα την παραγγελία μέσω μιας καλής κοπέλας στο γραφείο της μαμ στη θεσσαλονικη και τα χρηματα θα μου τα επιστρεψουν στην πιστωτικη τις επομενες μερες! Εσύ τι ακριβώς παρήγγειλες;; Πόσο κόστισαν; Α! Μου είπε αυτη η κοπέλα οτι θέλει σχεδόν 3 βδομάδες για να έρθουν από αυστρία... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια αν εχετε my market στις περιοχες σας σπευσατε να αγορασετε pampers! Οι μεγαλες συσκευασιες baby dry εχουν μονο 8,90 απο 16 ευρω! Για σημερα και αυριο... Πήγα και πήρα 4 πακετα νούμερο 3 γιατί το 2 μας ειναι λιγο οριακο πλεον. Φοριεται ακομη, αλλα εχω αρκετα και οταν τελειωσουν θα παμε στο 3 ανετα. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ, ρε γμτ, για τις πιπίλες μου έστειλαν μειλ ότι τις έχουν στείλει από την Τρίτη...δε νομίζω να ακυρώνεται τώρα η παραγγελία...

και το θέμα είναι ότι ο δικός μου δεν έχει πάρει πιπίλα, απλά είπα να δοκιμάσω και αυτές μήπως και...πήρα 2 πιπίλες και δύο κρίκους για τα δόντια...μα καλά 3 εβδομάδες????:shock::shock:

εγώ που παραγγέλνω μπότες από Αυστραλία έρχονται σε 10 μέρες...

τι να πω...θα δούμε..

Την προσφορά με τις πάνες την είδα και εγώ...δυστυχώς εδώ δεν έχουμε mymarket.... εμείς πάντως εδώ και 10 μέρες του φοράμε νο 3 γιατί το 2 του ήταν οριακό και δεν θέλω να τον σφίγγει πολύ...

καλά με τις πάμπερς 3 ξετρελάθηκα!!!έχουν ζωάκια επάνω και είναι και χρωματιστές:-P:razz::-Pπολύ πλάκα έχουν, και κάθε φορά του κάνω ολόκληρη κουβέντα για το ζωάκι της πάνας του και ο μικρούλης μου ξεκαρδίζεται:-P:razz:

HDfQp3.png

Δε χρειαζεται να ακυρωσεις τις πιπιλες. Αλλωστε εγω ειδα διαφορα στην τιμη περισσοτερο στα μπιμπερο. Την πιπιλα perfect την καινουρια που πηρα την ειχε ιδια τιμη ισως 20-30 λεπτα φθηνοτερη. Και αφου τα εστειλαν ηδη ισως να μην αργησουν και τοσο! Ισως ειναι ο μεσος ορος και οχι ο κανονας οι 3 βδομάδες... Οταν ερθουν πες μου! :D Κι εγώ θα πάρω για τα δοντάκια κρικους με νερό της μαμ από το λητώ αν έχει. Έχω ήδη πάρει από το τζάμπο ενα με νερο και ενα της fisher prise σε σχήμα μήλο σκληρό όμως.

Αλήθεια, για πες για τις μπότες από Αυστραλία! Συμφέρουν; Από ιστοσελίδα τις βρήκες; Καλές;

Φοράτε κιόλας νο 3,ε;;;; :P Εμείς οχι ακόμη! Σήμερα ζυγιστήκαμε και είμαστε 5800. Βάλαμε 250 αυτή τη βδομάδα. Οποτε μεχρι να μας τελειωσει το δυάρι θα μας χωράει. Ειναι ελαφρώς οριακό. Δεν την πιέζει ιδιαίτερα. Ζωάκια και χρωματα εχει και το 2 νουμερο που εχουμε εμεις. Αχ, ναι είναι τρέλα!!! Πανέμορφα!! Ποια παμπερς παιρνεις; Τα baby dry (που ειναι ελαφρως πιο ακριβα) εχουν ζωακια, αυτα δε λες; Οχι τα new baby.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Δε χρειαζεται να ακυρωσεις τις πιπιλες. Αλλωστε εγω ειδα διαφορα στην τιμη περισσοτερο στα μπιμπερο. Την πιπιλα perfect την καινουρια που πηρα την ειχε ιδια τιμη ισως 20-30 λεπτα φθηνοτερη. Και αφου τα εστειλαν ηδη ισως να μην αργησουν και τοσο! Ισως ειναι ο μεσος ορος και οχι ο κανονας οι 3 βδομάδες... Οταν ερθουν πες μου! :D Κι εγώ θα πάρω για τα δοντάκια κρικους με νερό της μαμ από το λητώ αν έχει. Έχω ήδη πάρει από το τζάμπο ενα με νερο και ενα της fisher prise σε σχήμα μήλο σκληρό όμως.

Αλήθεια, για πες για τις μπότες από Αυστραλία! Συμφέρουν; Από ιστοσελίδα τις βρήκες; Καλές;

Φοράτε κιόλας νο 3,ε;;;; :P Εμείς οχι ακόμη! Σήμερα ζυγιστήκαμε και είμαστε 5800. Βάλαμε 250 αυτή τη βδομάδα. Οποτε μεχρι να μας τελειωσει το δυάρι θα μας χωράει. Ειναι ελαφρώς οριακό. Δεν την πιέζει ιδιαίτερα. Ζωάκια και χρωματα εχει και το 2 νουμερο που εχουμε εμεις. Αχ, ναι είναι τρέλα!!! Πανέμορφα!! Ποια παμπερς παιρνεις; Τα baby dry (που ειναι ελαφρως πιο ακριβα) εχουν ζωακια, αυτα δε λες; Οχι τα new baby.

Καλημέρα!

ναι, ναι εμείς το φορέσαμε το 3άρι, βλέπεις φοβάμαι μη πιέζονται τα "τρυφερά"του;););)

έπαιρνα τα new baby ΄που ήταν άσπρα και τώρα πήρα τα baby dry και ξετρελάθηκα!

από την Αυστραλία ψωνίζω μπότες από το http://www.uggaustralianmade.com.au/ δεν είναι φθηνές μπότες, αλλά καμία σχέση με τιμές ελλάδας...έχω πάρει 2 ζευγαρια uggtall με 130 και 150 ευρώ αλλά σκέψου ότι τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω ψωνίσει άλλο χειμωνιάτικο παπούτσι...είναι πολύ βολικές, και τώρα με το παιδί δεν το συζητώ...είναι με πιστωτική και έρχονται σε 10 εργάσιμες περίπου..είναι δερμάτινες και απίστευτα ζεστές, ειδικά αν είσαι κρυουλιάρα να πάρεις όπωσδήποτε;)

HDfQp3.png

Καλημέρα!

ναι, ναι εμείς το φορέσαμε το 3άρι, βλέπεις φοβάμαι μη πιέζονται τα "τρυφερά"του;););)

έπαιρνα τα new baby ΄που ήταν άσπρα και τώρα πήρα τα baby dry και ξετρελάθηκα!

από την Αυστραλία ψωνίζω μπότες από το http://www.uggaustralianmade.com.au/ δεν είναι φθηνές μπότες, αλλά καμία σχέση με τιμές ελλάδας...έχω πάρει 2 ζευγαρια uggtall με 130 και 150 ευρώ αλλά σκέψου ότι τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω ψωνίσει άλλο χειμωνιάτικο παπούτσι...είναι πολύ βολικές, και τώρα με το παιδί δεν το συζητώ...είναι με πιστωτική και έρχονται σε 10 εργάσιμες περίπου..είναι δερμάτινες και απίστευτα ζεστές, ειδικά αν είσαι κρυουλιάρα να πάρεις όπωσδήποτε;)

Τα "τρυφερά" του!!! χαχαχαχαχ! Εμείς δεν έχουμε τέτοια οπότε καλό ειναι το 2άρι για λίγο ακόμη! ;) Κι εγω ξετρελάθηκα με τα σχεδιακια τους! :P

Αυτες που πηρες ειναι δερματινες με αυτα τα χρηματα; Η φορμα τους; Εγω πχ φοραω 38. Ειναι στενες, φαρδιες ή νορμαλ;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Nαι, είναι δέρμα καστορ, με γούνα από μέσα, και εγώ 38 φοράω και 38 παρείγγειλα, μια χαρά είναι το νούμερο γιατί τη φοράς με πολύ λεπτό καλτσάκι, είναι πολύυυυυυυ ζεστές!

έχουν φαρδιά γραμμή και το πόδι μέσα είναι άνετο αλλά μη φοβάσαι ότι θα κολυμπάει..η γούνα το κρατάει σταθερό..

εγώ πάντως τις έχω καταευχαριστηθεί...

το μόνο πρόβλημα είναι ότι στα πεζοδρόμια της Ελλάδας που πιάνουν γλίτσα ΄΄οταν βρεχει γλιστράει πολύ...δηλ. στη βροχή αποφεύγω να τις φοράω μη πάρω καμιά τούμπα:rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...