Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 hours ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλημέρα κ περαστικά! Εγώ λίγες μέρες πριν ύπνο 1η χοριακή γριπωθηκα κ έχασα τη φωνή μου. Αργότερα κόλλησα γαστρεντερίτιδα, γρίπη Α κ κορονοϊο 😅 όλα ήταν οκ στο τέλος!

• Μου αρέσει 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Λία μου και η δικιά μας έχει τα ουλακια της εδω και 15 μερες περιπου! Οταν ειχε ερθει η παιδιατρος για το εμβολιο τα ειδε φουσκωμενα τα ουλα της και εχει και εμας πολλαααα σαλακια! Μας ειπε οτι δε σημαινει πως θα βγαζει δοντακια τοσο νωρις, απλα ξεκιναει η διαδικασια και ειναι πιθανο να εχει πονακια στα ουλα απο τωρα... Και η δικια μας αν δεν εχει πιπιλα αρκετες φορες βαζει τα χερακια στο στομα. Τα ιδια δηλαδη με τον δικο σας μονο που δεν κλαιει.... Απλα καμια φορα ισως της φερνει γκρινια και αναρωτιομαστε τι εχει και δε βολευεται πουθενα και γκρινιαζει, αλλα οχι καθε μερα παλι.... :rolleyes: Το αντρακι σου ειναι ζορικο και ολες οι ενοχλησεις του κοστιζουν περισσοτερο μαλλον... Βρε, πες του, τι άντρας θα γινεις τοσο πονιαρης που εισαι;;;!!! χιχιχι :tongue: :tongue: :tongue:

Ναι, καλα καταλαβες, στις 30 Σεπτεμβριου εχουμε κλεισει βαφτιση! :P Για την ώρα κλεισαμε φωτογράφο και παραγγειλαμε προσκλητηρια τα οποια τωρα παει ο Τασος να παρει! Εχουμε ακομη καιρο.... Αθανασία θα την πούμε! Τον μπαμπά μου θα βγάλω... :rolleyes: Εσεις πότε λέτε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, με το καλό η βάπτισή σας Ελένη μου!

αλήθεια την φωνάζετε καθόλου με το όνομα της την μικρή?

εμείς μέχρι τώρα όλο μπεμπούλη λέγαμε, αλλά τώρα που αρχίζει και καταλαβαίνει προσπαθούμε να το κόψουμε και να τον φωνάζουμε Δημήτρη...

άσε, εμείς αναγκαστικά στα πρώτα του γεννέθλια θα τον βαφτίσουμε, δεν προλαβαίνω τώρα γιατί θα γίνει στο χωριό του άντρα μου και δεν έχω κανέναν να πάει να μου κανονίσει...άσε που δεν έχουμε νονό-α...

εσάς ποιός θα είναι νονός?

Σήμερα το βλαστάρι μου είναι αγγελούδι...από χθες το βράδυ που κοιμήθηκε μέχρι και τώρα , καθόλου γκρίνια και πολύ πολυ ύπνος!!!:tongue::tongue::tongue:

μας δουλεύει μου φαίνεται....:tongue::tongue::tongue:

HDfQp3.png

Ευχαριστούμε, Λιάκι! Κι εσείς με το καλό να βρείτε νονό και να τον βαφτίσετε όποτε μπορείτε! :D

Μπράβο το αγοράκι σου που ειναι ησυχο! Ελπιζω να συνεχιστει αυτη η ηρεμια και ας σας κοροιδεύει! :tongue:

Θα μας την βαφτίσει ένας καλός μου φίλος από το σχολείο. Όχι, αυτοί που μας πάντρεψαν (ένα ζευγάρι μας πάντρεψε, το αγόρι κολλητός του Τάσου από παιδάκια) γιατί αποδείχτηκαν έντελώς στον κόσμο τους και δε βαριέσαι με καμία αίσθηση υπευθυνότητας και δε θέλω να τους κάνω νονούς και να περιμένουμε μάταια λαμπάδα ή δωράκια... Τα παιδάκια αυτά περιμένουν πώς και πώς 2-3 φορές το χρόνο... Να τους κυνηγάμε ή να πάιρνουμε εμείς τα δώρα και να λέμε ψεματα; :? Και παρεξηγήθηκαν κιόλας που δε θα βαφτίσουν τη μπέμπα! Ένα χρόνο που ειμαστε εδώ Πειραιά (αυτοί ειναι Καβάλα) ΜΙΑ φορά η "κουμπάρα" δε με πήρε τηλ να δεις πώς είμαι που ήμουν έγκυος και άκουσον άκουσον....δε με πήρε να μου ευχηθεί που γέννησα!!!!!!!!!!!!!! Την είχα πάρει μία φορά το Νοέμβριο εγώ για να μιλήσουμε (δεν ήξερα ακόμη οτι έχουν παρεξηγηθεί) και μου μίλησε αρκετά ψυχρά και μου είπε φεύγω για μπιρίμπα και δεν έχω χρόνο να μιλήσουμε τώρα.... Από το καλοκαιρι είχαμε να τα πούμε που ειμασταν εμεις Καβαλα και καναμε και πολυ παρέα ένα καλοκαίρι... Αυτό ήταν, όσο μιλήσατε εσείς μαζί της, αάλλο τόσο μίλησα κι εγώ!! Ούτε κατά διάνοια να πάρει τηλέφωνο! Ούτε ο κουμπάρος βέβαια, μόνο λίγο με τον Τάσο μιλουσε και πάλι ο Τάσος τον έπαιρνε, αλλά αυτή η γαιδούρα που είναι γυναικα τρομάρα της και είναι και κουμπάρα μας.....δεν πήρε να μου ευχηθεί για το μωρό, το λέω και δεν το πιστεύωωω!!!!! :evil: Ήμαρτον! Τα θυμήθηκα και συγχύστηκα....!! Εντομεταξύ, τους το είπαμε με πολύ τακτ οτι θα μας τη βαφτίσει φίλος μου και δικαιολογηθήκαμε κιόλας, ότι ήθελα να μας παντρέψει αυτός, αλλά έκανα πίσω για να μας παντέψουν αυτοί που είναι φίλοι του Τάσου και του έδωσα τον πρώτο λόγο σαν άντρας που είναι.... Και εγώ η χαζή αντι να απαιτήσω να μας παντρέψει ο φίλος του Τάσου ΚΑΙ ο δικός μου φίλος, έκανα πίσω για να γίνει κουμπάρα και η κότα του! Το ευχαριστώ;;; Το έγραψα πιο πάνω με τα τηλέφωνα. Άσε που δεν μας έκαναν δώρο γάμου. Θεώρησαν ότι πληρώνοντας το στολισμό της εκκλησίας ξόφλησαν.... :shock: Μηδέν ενδιαφέρον για τις ετοιμασίες του γάμου, τους ψάχναμε γιατι ο καιρος ειχε περασει και επρεπε να κλεισουμε στολισμο..... Τι τουαλέτα θα βάλει η κλωσσα νοιαζόταν μόνο! Μόνο για να βγεις μαζί τους για καφέ είναι και για χαχα χουχου... Και ειναι απο εύπορες οικογενειες και οι δύο! :mad: Δε θέλω να τους ξαναδω στα μάτια μου! Ο Τασος εχει στεναχωρεθει με την κατασταση γιατι λογω αποστασης και υποχρεωσεων δεν του εχουν μεινει πολλοι φιλοι και αυτος ηταν ο κολλητος του. Μεσα στη χρονιά οποτε μιλουσαν (αφου τους ανακοινωσαμε τον αλλο νονο) ηταν επειδη ο Τασος τον επαιρνε τηλ. Δεν τον ξαναπαιρνει ειπε... Για να δούμε! Ενώ ο νονός μας κορίτσια...οχι επειδη ειναι φιλοςς μου, αλλα ειναι παιδι μαλαμα! Πολυ σωστος και καλος! Καταχαρηκε που θα βαφτισει τη μικρη μας και δειχνει και παρα πολυ ενδιαφέρον.

Σας έπρηξα, αλλα ειμαι εξαλλη!

Δεν την φωνάζουμε ακομη Αθανασία, μου έρχεται περίεργο πριν την βάφτιση να το κάνω, δε μου βγαινει.... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πω, πω Ελένη, πραγματικά σοκάρομαι με την απάθεια και την αναισθησία κάποιων ανθρώπων...

ευτυχώς σας έδειξαν νωρίς ποιοί είναι και ξεκόψατε γρήγορα...

σε τέτοιες περιπτώσεις αυτοί χάνουν που δεν έχουν κοντά τους ανθρώπους που θα τους νοιαζόντουσαν σαν οικογένεια...

καλά κάνεις και κάνεις νονό τον φίλο σου, και εγώ θεωρώ πολύ σημαντική αυτή την κουμπαριά και γι αυτο δυσκολεύομαι να αποφασίσω...είναι μια σχέση ζωής για το παιδί σου!

σκέφτομαι να προτείνω σε έναν αγαπημένο μου ξάδερφο, ερχόταν το χειμώνα που ήμουν έγκυος με την ομάδα βόλλευ που παίζει και αφιέρωνε τις νίκες στο μωρό μου:P:p:p

είναι και νεαρούλης, είναι και πολύ καλο παιδί, και με τους γονείς του έχομε την καλύτερη σχέση από όλους τους θείους μου!

απλά επειδή είναι συνέχεια σε αγώνες και έχει και το πανεπιστημιο, δε θέλω να τον ζορίσω γιαυτό το σκέφτομαι...

Για πες τι έχεις ετοιμάσει για τη βάφτιση?

είναι δύσκολες οι ετοιμασίες?

θα έχεις κάποιο θέμα?πες καλέ!!!

HDfQp3.png

Άστα να πάνε, Λία μου! Και είναι μικρά παιδιά και οι δύο! 28 και 25 ετων.... Κρίμα και ντροπή τους! Δεν κατάλαβα δηλαδη; Επειδη μας πάντρεψαν είμαστε υποχρεωμένοι να μας βαφτίσουν και το μωρο;;; Αν θέλουμε καλώς, το ξέρω οτι ειθισται,αλλά οχι και να το κρατησουν μανιατικο (η κουμπαρα πιο πολυ) επειδή έχω και εγώ ένα φίλο με τον οποίο θέλω να κουμπαρέψω! Πού και να τους λέγαμε τον αληθινό λόγο....οτι δηλαδη ειναι αχρηστοι και αδιαφοροι κουμπαροι γιατι αν ηταν σωστοι θα μας το βαφτιζαν, δε θα ειχαμε προβλημα... Πίσω όμως εχει η αχλάδα την ουρα...Το επομενο καλοκαιρι παντρευονται... Δε θα μεινει η κυρα εγκυος που εχει φαγωθει κιολας;;; Θα πεσει τρελο γραψιμο! Οχι οτι στο ενδιαμεσο θα μιλησουμε.... Στον Τασο το ειπα...τους εχω ξεγραψει απο φιλους μας! Θα τους στειλουμε ενα ξερο προσκλητηριο για τη βαφτιση μεσω του γαμπρου του Τασου που παιζουν με τον λεγαμενο ποδοσφαιρο μαζι... Ουτε τηλ! Και φυσικα αποκλειεται να ερθουν.... Αλλωστε η βαφτιση θα γινει στο χωριο μου στη θεσσαλονικη και αυτοι ειναι στην Καβαλα. Μη σωσουν!

Ο ξαδερφος σου πολυ καλη περιπτωση μου ακουγεται! Του αφιερωνε τις νικες,μωρε; Αχου, τι γλυκος;;;!!! :P Προτεινε το με τροπο και πες του οτι το οικονομικο θα το βολεψετε. Αλλωστε κι εμεις ετσι ειπαμε στο νονο μας. Δε χρειαζεται να παρουμε τα πανακριβα.. Αρκει να ειναι ομορφα! Εχει πολλες επιλογες και λογω κρισης ελπιζω να κανουν και καλες τιμες.... Εγω νομιζω οτι θα χαρει παρα πολυ αν του το προτεινετε! :rolleyes: Αν εχεις νεοτερα πες μας!

Δεν εχω ετοιμασει σχεδον τιποτα. Εκλεισα φωτογραφο, τον ιδιο που ειχαμε στο γαμο μας, αλλα ενα φτηνο πακετο με 300 ευρω οπου θα μας τραβηξει την τελετη σε βιντεο και θα μας δωσει 2 dvd και ολες τις φωτο που θα βγαλει σε ψηφιακη μορφη για να εκτυπωσουμε εμεις οσες και οποιες θελουμε. Τιποτα εκτυπωμενο δηλαδη δεν εχει το πακετο αυτο. Ψηφιακο αλμπουμ θα εκτυπωσουμε αλλου με φωτο της επιλογης μας γιατι η τιμη με αυτο ανεβαινει αρκετα ενω εμεις μονοι μας σε αλλο μαγαζι θα βρουμε καλυτερη τιμη για να το εκτυπωσουμε.

Πήρα χθες τα προσκλητηρια, απλα ειναι σε λευκο μεταλιζε χαρτι και φουξ γκλιτερ γραμματάκια και φουξ μεταλιζε φακελο. Εχουν και ενα 3d στολιδακι πεταλουδιτσα απο εξω. Θεμα εχουμε τι άλλο;;;; Πεταλουδιτσες!!!! χιχιχι :tongue::P Και το ποιηματακι στο προσκλητηριο με πεταλουδιτσα ειναι! Αν μπορεσω θα το ανεβασω να το δειτε ασπρομαυρο ομως... :rolleyes:

Τώρα είμαι στη συνεννοηση για το στολισμο της εκκλησιας και τις μπομπονιερες με ενα μαγαζι στο κεντρο στη θεσσαλονικη που επισης μας εχε κανει στολισμο για το γαμο και ειναι και γνωστοι μας. Ειναι και αυτη η ρημαδα η αποσταση που τα κανει ολα δυσκολα. Βοηθουν και οι γονεις αλλα το στολισμο θελω να τον εγκρινω εγω. Ελπιζω να γινει η δουλεια μεσω μειλ και τηλ γιατι θα ανεβουμε 18 Σεπτεμβρη περιπου... Δε θα κανουμε βαρυ στολισμο, καποια λιγα ισα για να φαινεται ομορφο και οχι σκετο το περιβαλλον. Επιση θα κανω 2 ειδων μπομπονιερες. Αλλες για τους μεγαλους και αλλες για τα παιδακια. Για τους μεγααλους θα κανω κρεμαστες μαλλον και για τα παιδακια θα ειναι χρωματιστα χονακια με σχεδια και μεσα ή σμαρτις ή ζαχαρωτα ή μαρτσμαλοους, ή διαφορα, δεν ξερω ακομη... :rolleyes: Ειπε αυτη θα μου στειλει φωτο και σαιτ για να διαλεξω μπομπονιερες και στολισμο και ακομα μου στελνει.... Θα την ξαναπαρω τηλ μαλλον.... Τραπεζωμα θα κανουμε στους στενους συγγενεις μονο.

Πώς ήταν το μωρο σου το βραδυ; Καλα τα πηγε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Λία, σου στελνω το προσκλητηριο στο facebook σε μηνυμα. Εδω δεβ μπορω να το βαλω! :tongue:

Είναι υπέροχο Ελένη μου!!!

το ποιηματάκι είναι τοοοσο ωραίο!

αχ, συγκινούμαι πολύ με τα προσκλητήρια...

άντε, με το καλό να βαφτίσετε την μπουμπού!

πολύ καλά κάνεις και έχεις τους ίδιους επαγγελματίες που είχες και στο γάμο...είναι μια σιγουριά αφού ξέρεις τη δουλειά τους και γλιτώνεις και το ψάξιμο καθώς είσαι μακριά..όλα μια χαρά μου ακούγονται, σχεδόν έτοιμα τα έχεις..ο στολισμός εφόσον δεν ψάχνεις υπερβολές θα είναι εύκολη υπ΄θεση και τελευταία στιγμή μπορείς να το κλείσεις..

εγώ να σου πω την αλήθεια , θα ηθελα να κάναμε τη βάφτιση εδώ στη Σύρο, πολύ λιτή σε ένα παραθαλάσσιο ξωκκλήσι και μετά να πηγαίναμε για ένα ουζάκι, μόνο με τους γονείς και τους κουμπάρους...αλλά...εφόσον ο γάμος έγινε στα μέρη μου, τώρα είμαι υποχρεωμένη να κάνω τη βάφτιση στου άντρα μου...αχ, αυτά να μην είχαμε...όχι ότι με πειράζει, αλλά σκέφτομαι την ταλαιπωρία, κυρίως του μωρού αλλά και τη δική μου, καθώς θα πρέπει να τα κάνω όλα...

τέλος πάντων , μέχρι του χρόνου τον Μαίο έχει ο θεός...

HDfQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δε μπήκα λίγες μέρες, είχαμε πάλι Σαβ/κο μία βάφτιση, δύο γενέθλια, πήγα και εχτές το πρωί στο χωριό της μαμάς μου με τα παιδιά, δεν είχαν δει ακόμα τη μπουμπού οι γέροι παπούδες και χάρηκαν πολύ που πήγαμε!

Λιάκι μαζί με τα παιδιά πάμε παντού, η μπουμπού είναι κυρία η ψυχούλα μου, και στο γλέντι που την πάμε την ταίζω και κοιμάται στο καρότσι.

Ωστόσο ήρθαν και τα πεθερικά προχτές, μένουν βέβαια και στον αδερφό του άρη κάποιες μέρες, έτσι θα πάει αυτή η βδομάδα μάλλον και από την άλλη θα τους έχω εδώ.

Διαβάζω πολλά νέα! Ελενίτσα έχετε κλείσει τη βάφτιση της πεταλουδίτσας σας? Με το καλό να πάρει το ονοματάκι της η Αθανασία μας λοιπόν!

Κοιτάς τώρα να κανονίσεις στολισμό-μπομπονιέρες, σίγουρα θα είναι όλα πολύ όμορφα! Βάλε μας κι εδώ όταν μπορείς τα πραγματάκια που έχεις διαλέξει να τα δούμε!

Εμείς επίσης δεν έχουμε νονό ακόμα, του χρόνου λέμε να τη βαφτίσουμε, ελπίζω να βρούμε μέχρι τότε! Πωπω ευτυχώς να λέω δηλαδή που έχω πολύ καλή κουμπάρα και συντέκνισσα, οι δικοί σας δεν εχουν καμία δικαιολογία να συμπεριφέρονται έτσι, ούτε ένα τηλέφωνο από ενδιαφέρον, πώς γέννησες, αν πήγαν όλα καλά?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Και η μπέμπα μου ρε γμτ κάνει κάτι γκρίνιες τελευταία και υποψιάζομαι δοντάκια πως ξεκινάνε γιατί έχει και λίγα σαλάκια. Μου κλαίει και δεν της περνάει, ούτε βυζί, ούτε πιπίλα θέλει εκείνη την ώρα, ωχ ωχ, αρχίζουν τα δύσκολα! Το καταλαβαίνω γιατί ήταν ήσυχη τόσο καιρό, ειδικά στήθος όποτε της έδινα ησύχαζε με τη μία, τώρα δε μας βλέπω καλά όμως!

Λιάκι δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πονάνε και τα δοντάκια αρκετά!

Ελενίτσα ευτυχώς γλύτωσες τη μαστίτιδα κοριτσάκι!

Βρήκατε ακρη με τη μπουμπού και είναι πιο ήσυχη με το φαγητό ε?

Μια χαρά έτσι!

Κι εμένα ρε κορίτσια βγάζει την πιπίλα και βάζει το δάχτυλο, προσπαθώ να της το βγάζω αλλά αυτή τη ξαναβάζει! Και το ρουφάει και με δύναμη!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σου, Σοφακι μου!

Οταν αποφασισω μπομπονιερες θα σας τις βαλω να τις δειτε! Ε, ο στολισμος θα ειναι κατι απλο, θα δουμε...

Με το φαγητό βρήκαμε την υγεια μας! Και βλέπω πόσο τρώει και το τρωει ησυχη και δεν παλευουμε! Τρωει για την ωρα 140-150 ml από το δικό μου και 130 ξένο την καθε φορα (οχι στο συνολο της μερας!). Λέω σήμερα να αυξήσω το ξένο κατά μία μεζούρα και έτσι βγαίνει γεύμα 170 ml. Ακουω αλλα μωρακια πανω κατω στην ηλικια μας να τρωνε κατι υπερβολικες ποσοτητες και μπερδεύομαι! Ας πούμε, μια μπουμπού που πετυχαμε σε καφετερεια και μας μιλησε η μαμα της ηταν κατα 1 μηνα το πολυ μεγαλυτερη και ετρωγε 210 ml μας ειπε (δεν θηλαζει). Και τα τρωει καθε 4,5 ωρες. Ωστοσο ηταν 5600 κιλα, οχι κανενα μοσχαρακι. 3μιση μηνων. Μου φανηκε μεγαλη ποσοτητα. Επισης ενα συναδελφος του αντρα μου εχει μια μπουμπου κατα 10 μερες μικροτερη απο μας και ειπε οτι τρωει στηθος ποση ωρα και στα καπακια της κανουν αλλα 180 ml συμπληρωμα!! :shock:Βεβαια αυτη λιγο χοντρουλα ειναι.... Τι να πω... Η γιατρος μας μάς ειπε να ξεκινησουμε συμπληρωμα με 120 ml και βλεπουμε. Τι βλέπουμε και πότε το βλέπουμε; Δηλαδη τωρα που το τρωει ολο να το αυξησω; Δεν μπορω να καταλαβω αν πειναει κιαλλο γιατι τη σηκωνω και της δινω πιπιλα οσο την εχω να ρευτει και ετσι ειναι ηρεμη. Επισης καποιες φορες δν το τρωει μονοκοπανια, αλλα τη σηκωνω να ρευτει πρωτα γιατι τη βλεπω να ζοριζεται να φαει και μετα απο λιγο αφου εχει ρευετει της το δινω και το τελειωνει.. Ο αντρας μου λεει οτι αν δεν περισσεψει, δεν φτανει! Αχ, βοηθηστε με! Δε θελω να τηλεφωνω στη γιατρο συνεχεια για το καθε τι... :?

Σιγουρα η μικρη σου, Σοφακι, εχει φαγουριτσα και ενοχληση στα ουλα. Αφου απο εκει που ηταν ησυχη τωρα ζοριζεται και βγαζει και σαλακια σιγουρα αυτο ειναι! Και η δικια μου φουλ σαλακια και χερακια στο στομα ειναι... Ευτυχως απο γκρινια λιγα πραγματα μεχρι στιγμης! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ελενίτσα δεν τα πάω πολύ καλά εγώ με τις ποσότητες, το Κατερινάκι ίσως σε βοηθήσει που ταίζει με το μπουκάλι το Γιωργάκι να σου πει περίπου πόσο του δίνει. Αν πείναγε όμως κι άλλο δεν θα γκρίνιαζε η μικρή όταν τελείωνε το μπουκάλι? Ή μετά από λίγο?

Πάω να βάλω μπρος τις πίτες η νοικοκυρά νύφη! χαχα! έρχονται τα πεθέρια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελενίτσα δεν τα πάω πολύ καλά εγώ με τις ποσότητες, το Κατερινάκι ίσως σε βοηθήσει που ταίζει με το μπουκάλι το Γιωργάκι να σου πει περίπου πόσο του δίνει. Αν πείναγε όμως κι άλλο δεν θα γκρίνιαζε η μικρή όταν τελείωνε το μπουκάλι? Ή μετά από λίγο?

Πάω να βάλω μπρος τις πίτες η νοικοκυρά νύφη! χαχα! έρχονται τα πεθέρια!!

Καλη επιτυχια και καλως να τους δεχτεις!!!!! Εμένα αύριο έρχεται η μανουλα μου για 2 βδομαδες! :P Να χαρεί την εγγονούλα! :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλώς να δεχτείτε τα μουσαφίρια σας Σοφί και Ελένη!

εγώ έχω βαρεθει μόνη μου...και δεν έρχεται κανένας...

μια καλή μου φίλη ήθελαν να έρθουν διακοπές αλλά τους βγαίνουν πολλά έξοδα και δεν μπορούν...:(:(:(

Εμάς από προχθές επέστρεψαν και οι κολικοί!!!πιό έντονοι από πριν, αφού το αγοράκι μου κοιμάται και κλαίει με κλειστά ματάκια, ακόμα και στην αγκαλιά μου που πάντα τον ηρεμούσε...

αφήστε που διάβαζα εχθες οτι οι κολικοί μπορεί να κρατήσουν και μέχρι τον 5ο μήνα:shock::shock::shock:

τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μη πάω πουθενά μέχρι να γίνει 6 μηνών το μωρό μου και να μαθει και λίγο το αυτοκίνητο...όποιος θέλει να τον δει-βλέπε γιαγιάδες- ας έρθει...δε θα ταλαιπωρήσω εγώ το αστεράκι μου με 10ωρα ταξίδια για να χαρούν οι παππούδες τους....εδώ 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και μετά θέλουμε μισή ώρα να συνέλθει από το κλάμα...

HDfQp3.png

Καλώς να δεχτείτε τα μουσαφίρια σας Σοφί και Ελένη!

εγώ έχω βαρεθει μόνη μου...και δεν έρχεται κανένας...

μια καλή μου φίλη ήθελαν να έρθουν διακοπές αλλά τους βγαίνουν πολλά έξοδα και δεν μπορούν...:(:(:(

Εμάς από προχθές επέστρεψαν και οι κολικοί!!!πιό έντονοι από πριν, αφού το αγοράκι μου κοιμάται και κλαίει με κλειστά ματάκια, ακόμα και στην αγκαλιά μου που πάντα τον ηρεμούσε...

αφήστε που διάβαζα εχθες οτι οι κολικοί μπορεί να κρατήσουν και μέχρι τον 5ο μήνα:shock::shock::shock:

τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μη πάω πουθενά μέχρι να γίνει 6 μηνών το μωρό μου και να μαθει και λίγο το αυτοκίνητο...όποιος θέλει να τον δει-βλέπε γιαγιάδες- ας έρθει...δε θα ταλαιπωρήσω εγώ το αστεράκι μου με 10ωρα ταξίδια για να χαρούν οι παππούδες τους....εδώ 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και μετά θέλουμε μισή ώρα να συνέλθει από το κλάμα...

Αχ, κοριτσακι μου, μου ερχεται να κλαψω οταν διαβαζω αυτα που γραφεις για το ζουζουνι σου.... Το φανταζομαι με κλειστα ματακια να κλαιει το γιαβρι μου και πιανεται η ψυχη μου!!! :cry: Τον καημενούλη!!!!!!!!!! Τι τραβαει αυτο το μωρο τοσο καιρο!! Μα ολοι οι κολικοι επανω του να ειναι;;;; Ας μοιραστουν οι πονοι σε περισσοτερα μωρακια! Τι πραγμα ειναι αυτο;;;;; :mad: Τι ταλαιπωρια με το ηρθε στη ζωη.... Να ειχε στομα να μιλησει! Αχ! Τι να πω βρε Λια μου... Εχω ευχηθει πολλες φορες να ηρεμησει και συνεχιζω να το κανω μεχρι να πιασει η ευχή (ή να περασουν από μονοι τους... :confused: )... Εσύ πώς είσαι σωματικα και ψυχολογικά; Αντέχεις; Σκεφτομαι κι εσενα!! :? Ειναι πολυ δυσκολο φανταζομαι αλλα η μανα ολα τα αντεχει λενε και εχει τρομερες δυναμεις που ουτε ηξερε οτι ειχε προκειμενου να σταθει στο παιδακι της....

Οχι, να μην ταξιδεψεις ειναι η δικη μου γνωμη γιατι θα τον ταλαιπωρησεις πολυ πιστευω... Αφου κλαιει και τοσο στο καθισματακι και οι κολικοι να μην ηταν παλι θα τραβηξει μεγαλο ζορι... Ακου κανει μιση ωρα να συνελθει απο το κλαμα μετα τη βολτα.... Μηπως να τον βαζατε πιο συχνα; Μπας και συνηθισει;; Μηπως να το ανεβαζατε σπιτι και να τον βαζεις εκει που και που να το μαθαινει καπως;

Οσο για τους παππουδες αν τους πεις οτι δε θα πας στα κοντα νομιζω οτι ενας ενας θα αρχισουν να ερχονται για να δουν το δυο φορες παιδι τους! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ, κοριτσακι μου, μου ερχεται να κλαψω οταν διαβαζω αυτα που γραφεις για το ζουζουνι σου.... Το φανταζομαι με κλειστα ματακια να κλαιει το γιαβρι μου και πιανεται η ψυχη μου!!! :cry: Τον καημενούλη!!!!!!!!!! Τι τραβαει αυτο το μωρο τοσο καιρο!! Μα ολοι οι κολικοι επανω του να ειναι;;;; Ας μοιραστουν οι πονοι σε περισσοτερα μωρακια! Τι πραγμα ειναι αυτο;;;;; :mad: Τι ταλαιπωρια με το ηρθε στη ζωη.... Να ειχε στομα να μιλησει! Αχ! Τι να πω βρε Λια μου... Εχω ευχηθει πολλες φορες να ηρεμησει και συνεχιζω να το κανω μεχρι να πιασει η ευχή (ή να περασουν από μονοι τους... :confused: )... Εσύ πώς είσαι σωματικα και ψυχολογικά; Αντέχεις; Σκεφτομαι κι εσενα!! :? Ειναι πολυ δυσκολο φανταζομαι αλλα η μανα ολα τα αντεχει λενε και εχει τρομερες δυναμεις που ουτε ηξερε οτι ειχε προκειμενου να σταθει στο παιδακι της....

Οχι, να μην ταξιδεψεις ειναι η δικη μου γνωμη γιατι θα τον ταλαιπωρησεις πολυ πιστευω... Αφου κλαιει και τοσο στο καθισματακι και οι κολικοι να μην ηταν παλι θα τραβηξει μεγαλο ζορι... Ακου κανει μιση ωρα να συνελθει απο το κλαμα μετα τη βολτα.... Μηπως να τον βαζατε πιο συχνα; Μπας και συνηθισει;; Μηπως να το ανεβαζατε σπιτι και να τον βαζεις εκει που και που να το μαθαινει καπως;

Οσο για τους παππουδες αν τους πεις οτι δε θα πας στα κοντα νομιζω οτι ενας ενας θα αρχισουν να ερχονται για να δουν το δυο φορες παιδι τους! :rolleyes:

Ασε, Ελενίτσα μου, δεν είναι μόνο οι κολικοί...όλοι οι πόνοι στο μωρό μου επάνω έπεσαν...

εχθές αφού βγήκαμε την απογευματινή μας βόλτα με το μάρσιπο και ήταν όλα μια χαρά .κατά τις 9 τον έπιασε τέτοιος πόνος που ούρλιαζε το μωρό μου...με λυγμούς και τη βραχνή φωνούλα του...αυτή τη φορά ήταν δόντια...του έβαλα ένα φυτικό τζελ που πήραμε της φρεζυντερμ..ηρέμησε για 2 λεπτά και μετά πάλι...μου κοπηκαν τα χέρια να τον κουνάω και να πηγαίνω πέρα δώθε στο σπίτι μέχρι τις12 που τελικά κοιμήθηκε...

αχ, η ψυχούλα μου το ξέρει πως αντέχω,...προσπαθώ να μένω ψύχραιμη για να μην αντιλαμβάνεται τον πανικό μου...

Σευχαριστώ που μας σκέφτεσαι...και εγώ κάθε μέρα παρακαλάω να είναι η τελευταία με πόνους..ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε λιγάκι, τώρα πάλι κοιμάται...όταν τον παίρνω αγκαλιά για να τον κοιμήσω αναστενάζει συνεχώς το μωρό μου...αχ, θεούλη μου, ας περάσουν αυτοί οι πόνοι...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...