Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς όχι πολύ καλά δυστυχώς! Μετά απο τον απογευματινό εμετό που σας έγραψα χθες, επαναλήφθηκε το σκηνικό στις 4 τα ξημερώματα όπου την ώρα που ξαπλωμένη της έδινα λίγο γάλα όπως συνήθως, η κακομοίρα εκσφενδόνισε μια ρουκέτα γάλα, όλο όσο είχε πιεί το βραδάκι και εκείνη την ώρα! Τρόμαξε, πνίγηκε καθότι τα έβγαλε μισοκοιμισμένη, έγινα όλα χάλια, κουβέρτες, σεντόνια, υποσέντονα, υπνόσακος, τα μαλλιά της, το προσωπάκι της..... αφήστε τα, δράμα! :cry: Ήμουν και μόνη..... :? Τη σήκωσα, την έπλυνα, και κάτσαμε μαζί στο σαλόνι να ξεχαστεί, ευτυχώς ήταν ευδιάθετη. Ξαφνικά ακούω κάτι υγρά "πουρ πουρ" και η καημένη άρχισε να ζορίζεται... Τρελή διάρροια, νερό!!!! :shock: Λερώθηκαν τα ρουχάκια στην πλάτη, άλλαγμα και ξεγύμνωμα μέσα στη νύχτα... Κοιμήθηκε τελικά στις 5 παρά, εγώ στις 7 απο τη σκασίλα! Ξύπνησε 9, πήρα τη γιατρό μου είπε τι να κάνω (να της δίνω κουταλάκια νερό σιγα σιγα μετα απο καθε εμετο και αργότερα λίγο αραιωμένο γαλατάκι, μεσημερι κοτοπουλο-πατατα-καροτο όσο θέλει). Πριν λίγο έκανε πάλι διάρροια, εμετό όχι ακόμη.... Ουφ! Είμαι να σκάσω! Πρώτη φορά μας αρρωσταίνει! Λέτε να την κόλλησα και να μην ήταν όλα αυτα που ειχα απο άγχος τελικά και ήταν ίωση;;; :confused:

Λία μου, πώς είναι ο μικρός; Εύχομαι καλύτερα!

Μαρία μου, το ποδηλατάκι της έχει άρεσει και κάθεται καλά, είναι και δεμένη κανονικά με ζώνες, έχει μπαρες στα πλαϊνά, οι οποίες βγαίνουν αργότερα και ψηλή πλάτη για τώρα η οποία βγαίνει επίσης απο 15 μηνων περιπου και μετα. Θελει να είσαι απο κοντα όσο είναι μικρούλια, γιατι γερνει στο πλάι να πιασει κατι και μπορεί να πέσει, όχι πολύ εύκολα βεβαια, ειναι βαρυ το συγκεκριμενο ποδηλατο, αλλά θέλει να έχεις το νου σου. Βλέπω και άλλα τέτοια κυκλοφορούν ίδια στο δρόμο, έχει πέραση! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα στα κλεφτα να σας διαβασω και στεναχωρηθηκα....περαστικα στην Αθανασια μας και στο Δημητρακη θα μπω το βραδυ να σας πω τα δικα μας,σκαει το πανω δοντι και ειχαμε ζορικη νυχτα και μερα μπορω να πω....ελπιζω το βραδυ να ειστε καλυτερα.....φιλακια...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς όχι πολύ καλά δυστυχώς! Μετά απο τον απογευματινό εμετό που σας έγραψα χθες, επαναλήφθηκε το σκηνικό στις 4 τα ξημερώματα όπου την ώρα που ξαπλωμένη της έδινα λίγο γάλα όπως συνήθως, η κακομοίρα εκσφενδόνισε μια ρουκέτα γάλα, όλο όσο είχε πιεί το βραδάκι και εκείνη την ώρα! Τρόμαξε, πνίγηκε καθότι τα έβγαλε μισοκοιμισμένη, έγινα όλα χάλια, κουβέρτες, σεντόνια, υποσέντονα, υπνόσακος, τα μαλλιά της, το προσωπάκι της..... αφήστε τα, δράμα! :cry: Ήμουν και μόνη..... :? Τη σήκωσα, την έπλυνα, και κάτσαμε μαζί στο σαλόνι να ξεχαστεί, ευτυχώς ήταν ευδιάθετη. Ξαφνικά ακούω κάτι υγρά "πουρ πουρ" και η καημένη άρχισε να ζορίζεται... Τρελή διάρροια, νερό!!!! :shock: Λερώθηκαν τα ρουχάκια στην πλάτη, άλλαγμα και ξεγύμνωμα μέσα στη νύχτα... Κοιμήθηκε τελικά στις 5 παρά, εγώ στις 7 απο τη σκασίλα! Ξύπνησε 9, πήρα τη γιατρό μου είπε τι να κάνω (να της δίνω κουταλάκια νερό σιγα σιγα μετα απο καθε εμετο και αργότερα λίγο αραιωμένο γαλατάκι, μεσημερι κοτοπουλο-πατατα-καροτο όσο θέλει). Πριν λίγο έκανε πάλι διάρροια, εμετό όχι ακόμη.... Ουφ! Είμαι να σκάσω! Πρώτη φορά μας αρρωσταίνει! Λέτε να την κόλλησα και να μην ήταν όλα αυτα που ειχα απο άγχος τελικά και ήταν ίωση;;; :confused:

Λία μου, πώς είναι ο μικρός; Εύχομαι καλύτερα!

Μαρία μου, το ποδηλατάκι της έχει άρεσει και κάθεται καλά, είναι και δεμένη κανονικά με ζώνες, έχει μπαρες στα πλαϊνά, οι οποίες βγαίνουν αργότερα και ψηλή πλάτη για τώρα η οποία βγαίνει επίσης απο 15 μηνων περιπου και μετα. Θελει να είσαι απο κοντα όσο είναι μικρούλια, γιατι γερνει στο πλάι να πιασει κατι και μπορεί να πέσει, όχι πολύ εύκολα βεβαια, ειναι βαρυ το συγκεκριμενο ποδηλατο, αλλά θέλει να έχεις το νου σου. Βλέπω και άλλα τέτοια κυκλοφορούν ίδια στο δρόμο, έχει πέραση! ;)

Κριμα βρε Ελενη μου!!! η Αθανασια μας ταλαιπωρηθηκε χθες!!! σημερα πως ειστε?? Λες να την κολλησες? Ουφφφφφ γιατι μωρε η ψυχουλα!!! ελπιζω να ειστε ηδη καλυτερα!!! Για την γαστρεντεριτιδα βοηθαει πολυ το λεμονι. Τωρα στα μωρα δεν ξερω, αν μπορουσε να πιει μεσα στο νερο που θα της δωσεις με το κουταλακι και μια σταγονα λεμονι!!!:confused: Λενε "καθαριζει" τα παντα στον οργανισμο, φυσικο αντισηπτικο!!! Περιμενουμε νεα σας!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κριμα βρε Ελενη μου!!! η Αθανασια μας ταλαιπωρηθηκε χθες!!! σημερα πως ειστε?? Λες να την κολλησες? Ουφφφφφ γιατι μωρε η ψυχουλα!!! ελπιζω να ειστε ηδη καλυτερα!!! Για την γαστρεντεριτιδα βοηθαει πολυ το λεμονι. Τωρα στα μωρα δεν ξερω, αν μπορουσε να πιει μεσα στο νερο που θα της δωσεις με το κουταλακι και μια σταγονα λεμονι!!!:confused: Λενε "καθαριζει" τα παντα στον οργανισμο, φυσικο αντισηπτικο!!! Περιμενουμε νεα σας!!!

Καλή ιδέα αυτή με το λεμόνι, Μαρία μου.Ίσως της βάλω αύριο λίγο στο νεράκι που θα πιεί... Για την ώρα σήμερα όπως και κάθε μέρα της έστυψα λίγο λεμόνι στο κοτόπουλο που της έφτιαξα...

Τα νέα μας τα σημερινά.... Σήμερα όλη μέρα δεν ξαναέκανε εμετό ευτυχώς, έκανε όμως δύο φορές διάρροια, μία το πρωί και μία νωρίς το μεσημέρι. Όλη μέρα έφαγε ελάχιστα, απο το μεσημεριανό κοτόπουλο έφαγε 9-10 κουταλάκια το μεσημέρι και άλλα τόσα για απόγευμα. Ίσως να έτρωγε λίγο ακόμα αλλά δεν ήθελα να βαρύνει το στομαχάκι της... Μάλλον το φαγητό βοήθησε να μειωθεί η διάρροια γιατί από την ώρα που έφαγε δεν ξαναέκανε. Έβαλα πατάτα καρότο και ρυζάκι μέσα και έγινε κολλώδες, ότι πρέπει για το εντεράκι.. Τώρα για βράδυ της έκανα 3 μεζούρες γάλα αραιωμένο όμως και ξεράθηκε στον ύπνο. Ελπίζω το γάλα να μην της φέρει τσιρλιό πάλι, το φοβάμαι λίγο, αλλά δεν μπορούσα να της δώσω κάτι άλλο, ούτε και να την κοιμίσω εντελώς νηστική φυσικά. Για να δούμε πώς θα πάει η νύχτα μας, χθες ήταν πολύ δύσκολη.... :?

Πήγαμε και βόλτα καλέ το μεσημέρι με απόγευμα παρ' όλες τις δυσκολίες, στο Μακ Άρθουρ στα Σπάτα, στο εκπτωτικό χωριό. Είχε έκθεση "Σκάι βιβλίο" και θέλαμε να πάρουμε μερικά, κάναμε και λίγα ψώνια. Πήραμε πεδιλάκια!!! Και καπέλο για τον ήλιο, το περσινό δεν μας μπαίνει. Η Αθανασία ήταν καλή σχετικά στη βόλτα, γκρίνιαζε λίγο, αλλά κοιμήθηκε.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοπελιες,

Ελενακι πολλα περαστικα στην κακομοιρα την Αθανασιτσα σου, τι επαθε το καημενο ρε γμτ:(!! Μαλλον ηταν γερη ιωση τα δικα σου συμπτωματα κ την κολλησες! Δηλ. τελικα ευτυχως που την περασες πρωτη εσυ κ εξασθενημενα τα μικροβια τα πηρε η Αθανασια, αλλιως... ουτε θελω να φανταζομαι ποσο θα ειχε ταλαιπωρηθει:|!Παλι καλα που της εκανες ειδικο γευμα κ εκοψε τις διαρροιες γιατι ειναι πολυ ζορι! Οσο για το γαλα μην αγχωνεσαι, αφου σου ειπε η γιατρος αραιωμενο κ αφου ηδη ειχε ηρεμησει το εντερακι της με την πατατα κ το ρυζι, δεν θα της δημιουργουσε προβλημα.

Αχ, ειχατε παει ΜακΑρθουρ χθες? Τα Σ-κ ειναι πολυ ωραια γιατι εχει κ πολλα παιδακια να τα παρατηρουν που παιζουν:D, βεβαια απ' την αλλη παραγινεται χαμος μερικες φορες! Κ εμεις σκεφτομασταν για χθες αλλα ημουν κομματια (κ ειμαι) απο την αϋπνια κ δεν αντεχα να παρω τα ποδια μου! Ψωνισατε ρουχαλακια απο ορκεστρα? Δεν σου ειπα, πηρα κ εγω την καρτα μελους, εβγαλα κ ποζατη φωτο για την καρτα:tongue:, συμφερει παρα πολυ περα απο την πλακα, τωρα που εχει κ μαγαζι σχετικα κοντα σε εμας, κ μεγαλο κιολας!! Ειδες, ειχε μπλουζακια με 2ευρω πολυ καλη ποιοτητα, εγω της πηρα 2σετακια σορτακι-ραντακι πετσετε 16ευρα ολα μαζι;)!

Λια κ εγω δεν της δινω κρεμα παντα αλλα κ απο το μεσημεριανο αν εχει αφησει αρκετο, ή αυγο ή φρουτα!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Ελενακι μου, περαστικά στην Αθανασία μας...αχ, η καημενούλα μας, μάλλον τελικά όπως είπαν κ τα κορίτσια είχες ιωσούλα κ εσύ...άστα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, η πρώτη φορά που αρρωσταίνουν είναι δύσκολη εμπειρία, τρομερά αγχωτική, κ εγώ έχω χάσει τον ύπνο μου εδώ κ 15 μέρες...ελπίζω να κάνει γρήγορα τον κύκλο της και να μη χρειαστείτε αγωγή...καλά αφού πήγατε κ βολτούλα στα σπάτα δεν το συζητώ,έίναι αστέρι η μικρή μας! Εμείς εχθές μέχρι την Ερμούπολη πήγαμε κ μας έβγαλε την πίστη με την γκρίνια του ο Δημήτρης:|:-|:|

όσο για τις κρέμες, ευχαριστώ πολύ Ελένη μου, και μόνο που το λες, μη μπαίνεις στη διαδικασία να μου στέλνεις, δεν τρώει και τόσο πολύ κρέμα πλέον, το έχουμε ρίξει στα γιαουρτάκια το απόγευμα, απλά κάποιες φορές που του κάνω κρέμα κ ειδικά τώρα που προσπαθώ να τον παχύνω λιγάκι, προτιμά την φρεζυλακ...θέλω να τελειώνω όμως με το φαρμακείο, οπότε θα πάρω κ εγώ από το σύπερ μάρκετ μιλούπα ή νουνού που είπες να δοκιμασουμε...

Μαράκι, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση;);)ΟΔημητράκης τα ίδια, χθες κοιμήθηκε πολύ καλά, αλλά σήμερα με το που ξύπνησε άρχισε να βήχει με φλέματα αυτή τη φορά...δεν ξέρω τι να υποθέσω...γυριζει πάλι σε βρογχίτιδα ή του περνάει? θα πάρω αργότερα την παιδίατρο να ρωτήσω...ευτυχώς δεν του έχει κοπεί η όρεξη..

Σοφία, ακόμα ξενυχτισμένη είσαι?βρε κορίτσι μου, γυρίζεις κ στη δουλειά σε λίγο καιρό, πως θα τα βγάλεις πέρα?σε καταλαβαίνω απόλυτα, μέχρι 9 μηνων που τον θήλαζα έτσι ήμουν κ εγώ, ευτυχώς όμως όταν το λύσαμε το θέμα συέπεσε με την επιστροφή μου στη δουλειά.ελπίζω να σου κάνει τη χάρη η Αναστω και όταν πάει παιδικό να μπει σε καινούριο πρόγραμμα -καλυτερο εννοείται!-

στο όρχέστρα(!) έτσι το λεμε εμείς! έχει η μαμά μου κάρτα και μας παίρνει ρουχαλάκια κ μας τα στελνει...δυστυχώς στο νησί δεν έχουμε...είναι όμως τέλεια τα ρουχαλάκια του κ με την κάρτα καρασυμφέρει!!!που έχει ανοίξει στο μακ άρθουρ? για να πάμε τώρα που θα πάμε Μάκρη για το πάσχα!

HDfQp3.png

Καλημέρα μανούλες μου!

Σοφάκι, με γεια η κάρτα μέλους στο ορτσεστρα!!! ;) Καλέ χθες στο μακ αρθρουρ έπαθα πλάκα!! Τι μεγάλο μαγαζί που είναι!!! Ειναι καινουριο,ε; Είχαμε να πάμε εκεί απο τότε που ήταν 2,5 μηνών η Αθανασία και δεν το θυμόμουν! Μιλάμε τεράστιο και με μεγάλη ποικιλία!!!! Χθες δεν πήρα πολλά πράγματα γιατί δεν ημουν προετοιμασμένη και δεν είχα σκεφτεί τι θέλω, θα πάω όμως τις επόμενες μέρες στο factory στην Πειραιώς που εχει και εκει ορτσεστρα και θα πάρω καλοκαιρινά σετάκια! :P Πας με τα πόδια απο το σπίτι! Το μακ αρθρουρ δυστυχως μας πέφτει αρκετά μακριά για συχνά... Όλο και θα ξαναπάμε βέβαια.... ;) Συμφέρει να πάιρνουμε και παπουτσάκια απο εκεί γιατί με τη μισή τιμή βγαίνουν στα 27 ευρώ! Αλλού τα 40-50 ευρώ δεν τα γλιτώνεις! Είναι και δερμάτινα! Και έχει καλή ποικιλία! Γυαλιά ηλίου δεν είδα να έχει.... :tongue: Μάλλον είχα γερή ίωση τελικά, σκέψου μου κράτησε 6-7 μέρες το τσιρλιπιπί, ευτυχώς δεν έκανα εμετούς εγώ! :shock: Έκανε όμως το σπουργιτάκι μου.... :cry: :cry: Κι εγώ φουλ άυπνη ήμουν χθες....

Λία μου για πάρε το γιατρό να δούμε τι θα πει..... Ελπίζω να είναι στα τελειώματα το κρύωμα..... :rolleyes: Ναι, δοκίμασε κρέμες του εμπορίου, αφού δεν τρώει πολλή κρέμα και θα σωθείς! Οι βιολογικές δε παλεύονται... τρελό σπάσιμο-ψάξιμο :evil:

Η πεταλούδα μας δειχνει καλύτερα κορίτσια, πεινούσε και ζητούσε έντονα γάλα και μέσα στη νύχτα και τώρα το πρωί.... :rolleyes: Δεν έχει κάνει αλλη διάρροια ακόμη, καθόλου κακά βασικά ούτε εμετό ευτυχώς! :P Ελπίζω να πάμε έτσι. Συνεχίζουμε τη διατροφή και σήμερα.... Αραιωμένο γάλα δηλαδή και κοτόπουλο-πατατα-ρυζι-καρότο. Απλά λέω στις 11μιση να της αλέσω λίγη μπανάνα-μήλο που επέτρεψε η γιατρός να δω αν το φάει...

Απο γάλα το γυρίσαμε σε hipp πάλι... Δεν ηταν η δυσκοίλια απο αυτο τελικα γιατι με το νέο - χάλια φρεζυλακ συνεχίστηκε... :confused: Πήρα να ξεκινησουμε το 3αρι που ειναι 12 μηνών +, έφερε το φαρμακείο το ιντερνετικό νέα συσκευασία χαρτινη των 600 γρμ και πήρα αυτό! http://www.pharmacyonclick.gr/prointa-gia-mora-kai-vrefi/baby-food-brefikes-trofes/hipp-3-combiotic-biologiko-brefiko-gala

Κορίτσια τι νούμερο παπουτσια φοράνε τα μικρούλια σας; Εμείς νομίζαμε 21-22 αλλά χθες στα ορτσεστρα της ήταν τεράστια και πήρα το 19! Νομίζω έχουμε μικρό ποδαράκι...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα κοριτσια μου,

ελενη μου περαστικα στην αθανασια μας,λογικα σημερα θα ειστε καλυτερα!πηγατε και ωραια βολτιτσα,καλα που δεν ειχατε απροοπτα!!!περιμενουμε να μας πεις οτι ειστε περδικια;)

λιακι μου περαστικα και στο δημητρακη μας!θα πατε αθηνα το πασχα?καλα να περασετε!

σοφακι καμια βελτιωση η αναστατω μας στον υπνο ε???σκεφτεσαι να της αρχισεις ξενο γαλατακι η περιμενεις να κλεισει χρονο?

μαρακι ενταξει ο γιαννακης μας,ε?φανηκε γενναιο αγορι παρολες τις ταλαιπωριες!

εδω εμεις οχι και πολυ καλα αφου σκαει το πανω δοντακι και μας εχει ταλαιπωρησει!το βραδυ δεν μπορει να κοιμηθει συνεχως στριφογυρναει και φαινεται οτι ταλαιπωρειται η αγαπη μου!ουφ!εχει και λιγες μυξουλες και βηχαλακι,ειπε η παιδιατρος οτι ειναι απο το δοντι θα δουμε πως θα παει αυριο!κατα τα αλλα αυτο το μηνα δεν πηραμε βαρος 80 γραμμαρια και ενα ποντο,ειπε οτι πεφτει ο ρυθμος τωρα!μας ειπε να μην παρουμε γυαλακια,μονο καπελο και αντηλιακο μεχρι 30 δεικτη γιατι με μεγαλυτερο εχουν πολλα χημικα,φαγητο πατημενο με το πηρουνι (εκτος απο το κρεας και το κοτοπουλο)και σιγα σιγα να την βαλουμε και στο δικο μας μενου,αναλατο ακομη,ψαρι απο το χρονο και μετα...κατα τα αλλα εντυπωσιαστηκε με τα κολπα της και εμεισ φουσκωσαμε απο περηφανεια για το παιδακι μας!!!για το δωματιο μαςε αφου αλλαξαμε σπιτι καλα καναμε και την βαλαμε στο δικο μας,σιγα σιγα θα γινει η μεταβαση!φιλακια κοριτσια μου!παμε στους γονεισ μου!

Καλημέρα μανούλες μου!

Σοφάκι, με γεια η κάρτα μέλους στο ορτσεστρα!!! ;) Καλέ χθες στο μακ αρθρουρ έπαθα πλάκα!! Τι μεγάλο μαγαζί που είναι!!! Ειναι καινουριο,ε; Είχαμε να πάμε εκεί απο τότε που ήταν 2,5 μηνών η Αθανασία και δεν το θυμόμουν! Μιλάμε τεράστιο και με μεγάλη ποικιλία!!!! Χθες δεν πήρα πολλά πράγματα γιατί δεν ημουν προετοιμασμένη και δεν είχα σκεφτεί τι θέλω, θα πάω όμως τις επόμενες μέρες στο factory στην Πειραιώς που εχει και εκει ορτσεστρα και θα πάρω καλοκαιρινά σετάκια! :P Πας με τα πόδια απο το σπίτι! Το μακ αρθρουρ δυστυχως μας πέφτει αρκετά μακριά για συχνά... Όλο και θα ξαναπάμε βέβαια.... ;) Συμφέρει να πάιρνουμε και παπουτσάκια απο εκεί γιατί με τη μισή τιμή βγαίνουν στα 27 ευρώ! Αλλού τα 40-50 ευρώ δεν τα γλιτώνεις! Είναι και δερμάτινα! Και έχει καλή ποικιλία! Γυαλιά ηλίου δεν είδα να έχει.... :tongue: Μάλλον είχα γερή ίωση τελικά, σκέψου μου κράτησε 6-7 μέρες το τσιρλιπιπί, ευτυχώς δεν έκανα εμετούς εγώ! :shock: Έκανε όμως το σπουργιτάκι μου.... :cry: :cry: Κι εγώ φουλ άυπνη ήμουν χθες....

Λία μου για πάρε το γιατρό να δούμε τι θα πει..... Ελπίζω να είναι στα τελειώματα το κρύωμα..... :rolleyes: Ναι, δοκίμασε κρέμες του εμπορίου, αφού δεν τρώει πολλή κρέμα και θα σωθείς! Οι βιολογικές δε παλεύονται... τρελό σπάσιμο-ψάξιμο :evil:

Η πεταλούδα μας δειχνει καλύτερα κορίτσια, πεινούσε και ζητούσε έντονα γάλα και μέσα στη νύχτα και τώρα το πρωί.... :rolleyes: Δεν έχει κάνει αλλη διάρροια ακόμη, καθόλου κακά βασικά ούτε εμετό ευτυχώς! :P Ελπίζω να πάμε έτσι. Συνεχίζουμε τη διατροφή και σήμερα.... Αραιωμένο γάλα δηλαδή και κοτόπουλο-πατατα-ρυζι-καρότο. Απλά λέω στις 11μιση να της αλέσω λίγη μπανάνα-μήλο που επέτρεψε η γιατρός να δω αν το φάει...

Απο γάλα το γυρίσαμε σε hipp πάλι... Δεν ηταν η δυσκοίλια απο αυτο τελικα γιατι με το νέο - χάλια φρεζυλακ συνεχίστηκε... :confused: Πήρα να ξεκινησουμε το 3αρι που ειναι 12 μηνών +, έφερε το φαρμακείο το ιντερνετικό νέα συσκευασία χαρτινη των 600 γρμ και πήρα αυτό! http://www.pharmacyonclick.gr/prointa-gia-mora-kai-vrefi/baby-food-brefikes-trofes/hipp-3-combiotic-biologiko-brefiko-gala

Κορίτσια τι νούμερο παπουτσια φοράνε τα μικρούλια σας; Εμείς νομίζαμε 21-22 αλλά χθες στα ορτσεστρα της ήταν τεράστια και πήρα το 19! Νομίζω έχουμε μικρό ποδαράκι...

ελενιτσα μου τι καλα που ειναι καλα η αθανασια μας,το ξεπερασε γρηγορα,συνεχισε τη διατροφη μην κυλισει παλι!!!παλι στο hipp ε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: γιατι της πηρες το 3?θα μου πεις για λιγες μερες καλα εκανες...εμεις απο το χρονο και μετα θα παιρνουμε το ολυμπος βιολογικο 123 νομιζω λεγεται...ασε απο κρεμες βιολογικες και εγω το γυρισα στις νουνου γιατι δεν τις βρισκω:shock:...

παππουτσακι και η μπεμπα το 19 φοραει αλλα δεν μας μπαινουν καποια στο κουτεπιε χι χι!!! θα παρουμε πεδιλακι geox αρχικα!η παιδιατρος μας προτεινε και αυτα http://www.pediped.com/ απο ιντερνετ αλλα δεν παιρνω το ρισκο αφου οπως ειπα εχουμε προβλημα στο κουτεπιε...

φιλακια ελενη μου και στην αθανασια μας!και να μην ξαναπαθει ποτε τιποτα!!

ελενιτσα μου τι καλα που ειναι καλα η αθανασια μας,το ξεπερασε γρηγορα,συνεχισε τη διατροφη μην κυλισει παλι!!!παλι στο hipp ε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: γιατι της πηρες το 3?θα μου πεις για λιγες μερες καλα εκανες...εμεις απο το χρονο και μετα θα παιρνουμε το ολυμπος βιολογικο 123 νομιζω λεγεται...ασε απο κρεμες βιολογικες και εγω το γυρισα στις νουνου γιατι δεν τις βρισκω:shock:...

παππουτσακι και η μπεμπα το 19 φοραει αλλα δεν μας μπαινουν καποια στο κουτεπιε χι χι!!! θα παρουμε πεδιλακι geox αρχικα!η παιδιατρος μας προτεινε και αυτα http://www.pediped.com/ απο ιντερνετ αλλα δεν παιρνω το ρισκο αφου οπως ειπα εχουμε προβλημα στο κουτεπιε...

φιλακια ελενη μου και στην αθανασια μας!και να μην ξαναπαθει ποτε τιποτα!!

Αγγελικάκι, πήρα το Hipp 3 γιατί σε 2 βδομαδούλες περίπου χρονίζουμε.... Έχω και μισό κουτί φρεζυλακ ακόμη, μέχρι να τελειώσει και αυτό, περνάνε κι άλλες μέρες, δεν της φτιάχνω και πολύ αυτές τις μέρες λόγω της διάρροιας και αργεί να τελειώσει. Εσύ θα σταματήσεις τη σκόνη δηλαδή στο χρόνο,ε; Έτσι σας είπε η γιατρός; Και η δικιά μας έτσι το κόβω να μας λέει. Εγώ βέβαια θα ήθελα να συνεχίσω τη σκόνη για λίγους μήνες ακόμη, είναι πιο εμπλουτισμένη. Δηλαδή μέχρι 15-16 μηνών μάλλον θα τη συνεχίσω, αλλά ας περιμένω να δω τι θα πει η γιατρός και το ξανασκέφτομαι.... smileys-thinking-117251.gif Εσένα τι ακριβώς σου είπε σχετικά με αυτό;

Για τα γυαλιά ηλίου γιατί σου είπε όχι ακόμη; Μέχρι το χρόνο δηλαδή σου είπε να μην πάρεις ή το άφησε στο φλου; Θα τη ρωτήσω κι εγώ πριν πάρω...

Για το αντηλιακό το ίδιο μας είχε πει περσυ το καλοκαίρι κι εμάς. Να πάρουμε το 25άρι, που είναι πιο "αγνό". Έχω της φρεζυντερμ ένα μπουκαλάκι δείγμα και όταν τελειώσει θα αγοράσω το ίδιο.

Ταλαιπωρία τραβάει η ζουζουνίτσα σας με τα δοντάκια; Κι εμάς το πάνω δεξιά σχεδόν φαίνεται, από μέρα σε μέρα σκάει! smileys-happy-751965.gif Έχουμε κι εμείς μια Α γκρίνια και δεν ξέρουμε αν είναι απο την ίωση ή από δόντια.... Πάντως σίγουρα δεν είμαστε στα καλύτερά μας... smileys-sad-253305.gif

Αυτά για σήμερις.... Πάω να κατεβάσω ρολά...... Ματς - μούτς! smileys-kisses-738604.gif

7848.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!!!

Νυχτερινή όπως πάντα!!!!;)

Βλέπω τα μαγιόπαιδα...σχεδόν όλα...δεν είναι και στα καλύτερα τους....οπότε κι εμείς γιατί να βγούμε από τον "κανόνα";

Κι εμείς όπως και της Αγγελικής εδω, δεν ξέρω αν είναι ίσωση ή δόντια...ή συνδυασμός... Θα δούμε πως θα είμαστε το πρωί, αν ειμαστε καλύτερα, οκ...διαφορετικά θα μιλήσω κι εγώ με την παιδίατρο μας.......

Έχουμε λίγο μυξούλες, λίγο βηχάκι, λίγο δέκατα χθες...σήμερα κάναμε και κανονικό πυρετό...του έδωσα algofren (είναι το αντίστοιχο του Ponstan) έχει ωραία γεύση και πίνετε....γιατί το πονστάν, ούτε να το δούμε δεν θέλουμε... Να σας πω και το "μυστικό" μου? Όταν έχουν πυρετό νύχτα τους δίνω αλγκοφρεν, γιατί τα κρατάει έως και 6 ώρες...οπότε βγάζουμε την νύχτα...ενώ το ντεπόν, είναι για το πολύ τετράωρο...κι έχουμε ξυπνηματα... Γενικά σήμερα ναι μεν είχαμε όρεξη κα φάγαμε τα πάντα...αλλά μιλάμε για πολύυυυυυυυυυυυ γκρίνια........ευτυχώς που ήταν Κυριακή γιατί τα έφτυσα κυριολεκτικά.... "Πάσσαρα" λοιπόν και τους δύο γιους του μπαμπά και την έπεσα για ύπνο...χχεχεχεχε:tongue::tongue::wink:

Κορίτσια, κρέμες δεν βρίσκεται από το ηλεκτρονικό φαρμακείο? Δεν έχει? Εγώ είχα πάρει πολλές (είχα συμπληρώσει λογαριασμό 50για να τα πάρω χωρίς μεταφορικά και έχω μερικές ακόμη...είχα πάρει και από το γερμανικό φαρμακείο...Humana, Holle kai Hipp και έχω σύνολο καμιά 10αριά... αλλά να σας πω, μετά σκέφτομαι να μην του ξαναπάρω...γιατί είναι μόνο θερμίδες... ωστόσο θα χρονίσει και σκέφτομαι να του δίνω γιαούρτι με μέλι, ή να του κάνω και κρέμα "άνθος αραβοσίτου της Γιώτης" που θα την φτιάχνω εγώ με φρέσκο γάλα, όπως έδινα και στον Χρήστο... Θά έχω καμιά κρεμα για ώρα ανάγκης...αν πάμε κάπου να κρατώ τέτοια σκόνη, για ευκολία... Όσο για γάλα, πιστεύω (κατόπιν συννενόησης με την παιδίατρο) θα ξεκινήσουμε το φρέσκο Όλυμπος βιολογικό...τώρα αν δεν το πίνει, θα δοκιμάσουμε και όποιο άλλο μέχρι να βρούμε το κατάλληλο για μάς...και ενδιαμεσα, θα του δίνω Όλυμπος μέχρι να το μάθει...έτσι έκανα και στον Χρήστο, και ευτυχώς τα κατάφερα...

Περαστικά σε Αθανασία, Δημητράκη, Γιαννάκη, και........(Αγγελική, ξέχασα το δικό σας ονοματάκι....συγνώμη...για θυμισε το πάλι...)

Λοιπόν σας καληνυχτώ...

Υ.Γ. Ρε παιδιά το Αλικάκη, τι έγινε? Έμεινε στην Καστοριά...την χάσαμε εντελώς........

Φιλιά

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Kαλημέρα κορίτσια...

θα γράψ λίγο στα γρηγορα γιατί έχω κ δουλίτσα..

Κατερινάκι κ ο Γιωργάκης μας κόλλησε μαγιογκρίνια????αχ, σε καταλαβαίνω, τα ίδια τραβήξαμε κ εμείς όλο το ΣΚ με τη γκρίνια...αν κ είμαστε καλύτερα, μάλλον και το δικό μας δοντάκι που σκάει το νο 6, είναι αρκετά πιό ζόρικο από τα άλλα...

έκανε πυρετό ο μικρός?εγώ μόνο ντεπόν δίνω μέχρι τώρα, δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο ακόμα..Σήμερα πως είναι?

Αγγελικούλα, [περαστικά και σε σας...λες κ εσύ να είναι από το δόντάκι?αμάν, να μπορούσαν να μιλήσουν τα μικρά να μας πουν τι τα ενοχλεί...πολύ θα με βόλευε!!!πως περάσατε στους γονείς σας?

Ελένη, λογικά καλύτερα θα είναι η Αθανασία μας ε?εκτός της γκρίνιας από ότι κατάλαβα δεν ξαναέκανε διάροια?άντε περαστικούλια σε όλα τα παιδάκια μας!

HDfQp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Τα μικρά μας ζορίζονται διαβάζω, λίγο τα δοντάκια, λίγο τα κρυωματάκια, δεν τα αφήνουν να ησυχάσουν μάλλον!

Ελενίτσα καλύτερα η μικρή ε? Δε μασάει η Αθανασία καλέ! Παπουτσάκι κι εμείς εκεί, 20 φοράμε τώρα. Τα Ορχέστρα είναι αρκετά οικονομικά δηλαδή ε, να πάω να ρίξω μια ματιά κι εγώ, πριν λίγο καιρό άνοιξε και εδώ.

Λιάκι αυτός ο βήχας επιμένει ε?

Περαστικά στο Δημητράκη!

Κατερινούλα πώς είναι ο Γιώργος με τον πυρετό?

Καλύτερα? Τελικά ήταν τα δοντάκια ή κρύωσε λες?

Αγγελική ετοιμάζεται να σκάσει καινούριο δοντάκι και πονάει η ζουζούνα ε? Γι΄αυτό δεν ησυχάζει και στον ύπνο! Τι τραβάνε κι αυτά μωρέ!!

Εμείς καλά, δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά γιατί με τρέχουν τα μικρά, δεν κοιμάται κι ο Γιάννης το μεσημέρι και δεν μπορώ να κάτσω στον υπολογιστή! Προσπαθώ να συμμαζέψω και το σπίτι αυτές τις μέρες, αδειάζω ντουλάπες, ταχτοποιώ, θέλω να πλύνω κουρτίνες, μεγάλα σχέδια, καταλαβαίνετε, πότε θα τα τελειώσω να δω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

15084.gif μανούλες!!

Συμπεθερούλα, πώς είστε σήμερα; Πώς είναι το κρυωματάκι σας; Έπεσε ο πυρετός; Εσύ είσαι καλύτερα; Υπομονή με τη γκρίνια, όλες στα ίδια είμαστε πάνω κάτω αυτό τον καιρό! Για πες για το algofren λεπτομέρειες... Πόσα ml δίνεις; Είναι δυνατό αντιπυρετικό δηλαδή; Θα ρωτήσω τη γιατρό να πάρω να έχω γιατί το ντεπόν είναι όντως αρκετά ελαφρύ... Το ιντερνετικό φαρμακείο (pharmacy on click) δεν έχει πλέον τις κρέμες φρεζυλακ, έχουν τελειώσει και η εταιρεία δεν στέλνει άλλες!! Τώρα δεν ξέρω, ίσως στέλνουν σε λίγα συγκεκριμένα φαρμακεία και μόνο τις βασικές γεύσεις, αλλά να σου πω, έχω βαρεθεί να ψάχνω γάλατα και κρέμες φρεζυλακ! Άσε που στα χαρτιά υπάρχει και φρουτόκρεμα η οποία δεν υπάρχει πουθενά! Παίζουν με τις ανάγκες των παιδιών μας, είναι απαράδεκτη η φρεζυντερμ όσον αφορά τις βρεφικές τροφές-γάλατα καθώς εκτός από την έλλειψη στις κρέμες, εξακολουθεί να μην υπάρχει καθόλου το γάλα 3!! Που υποτίθεται είναι από τον 10ο μήνα, με αποτέλεσμα εμείς να πίνουμε ακόμη το 2 αν και σχεδόν 12 μηνών..... Είναι για πολύ κράξιμο... smileys-angry-693318.gif Γι αυτό πάμε πάλι στο hipp... Κι εσείς πάτε στο φρέσκο σε λίγο,ε; Κοίτα, αν είναι περιττό κι ανώφελο να πίνει σκόνη μετά το χρόνο θα πάμε κι εμείς στο φρέσκο. Αν και από μια έρευνα στο parents σε θέμα σχετικό πολλές μαμάδες μετά απο παρότρυνση παιδιάτρων συνέχισαν τη σκόνη για αρκετό καιρό μετά το χρόνο. Άλλοι γιατροί έλεγαν μέχρι 15-16 μηνών, άλλοι μέχρι και τα 2 έτη! Κάποιοι λίγοι είπαν για φρέσκο... smileys-thinking-929481.gif

Λία μου, πώς είναι ο Δημητράκης; Ελπίζω να αναρρώνει και η όποια γκρίνια να είναι από δόντια! Άκου βγάζει το 6ο!!! Έχει πάρει φόρα μιλάμε!!! χεχεχεχ Εμείς παλεύουμε να βγάλουμε τρίτο.....

graphics-lol-838289.gif

Σοφάκι Σίσι, δουλειές με φούντες!! Καλό κουράγιο, τι να κάνουμε.... Είναι η εποχή τέτοια με δουλειές και ξεσηκώματα.... Κι εσείς 20 πάνω κάτω φοράτε,ε; Ναι, το orchestra συμφέρει πολύ αρκεί να έχεις βγάλει την κάρτα club η οποία κοστίζει 30 ευρώ και ισχύει για 1 χρόνο. Τότε παίρνεις όλα τα προϊόντα orchestra ακριβώς στη μισή τιμή! Για παράδειγμα τα παπουτσάκια τα έχει 50-54 ευρώ και εγώ τα πήρα 27 με την κάρτα. ;) Και είναι πολύ καλά και ποιοτικά όσα έχει, είναι γαλλικά και μοιάζουν πολύ με τα dpam αν τα ξέρεις...

Εμείς είμαστε καλά, χθες το απόγευμα έκανε κακονικά κακάκια η μικρούλα μας, πάει καλά δηλαδή και σιγά σιγά τρώμε πάλι απ' όλα.... smileys-happy-775829.gif Αχ, η νύχτα όμως ήταν ζόρικη καθώς μας σήκωνε για πιπίλα κάθε μία ώρα!!! Κοιτούσα το ρολόι δεν είναι υπερβολή δηλαδή.... Μας τσάκισε, πότε εγώ πότε ο μπαμπάς της τρέχαμε όλη νύχτα και σίγουρα ήταν απο τα δοντάκια... Το ένα από πάνω είναι έτοιμο να σκάσει, σχεδόν φαίνεται όπως επίσης τα ίδια και με το διπλανό του από όσο μπορώ να δω γιατί δεν με αφήνει να κοιτάξω καθόλου! Σφίγγει τα χείλια! Γρύλο θέλω για να της τα ανοίξω! χαχαχα smileys-happy-120826.gif Εν τω μεταξύ ο καιρός δεν είναι καλός εδώ γιατί έχει πιάσει δυνατός βοριάς και έπεσε η θερμοκρασία, δεν μπορούμε να βγούμε μια βόλτα μαμά και κόρη, ο μπαμπάς μας μόλις έφυγε για δουλειά... Είναι και γενικά ανήσυχη, να δω πώς θα τη βγάλουμε καθαρή σήμερα όλη μέρα μέσα και μόνες.... Ουφ!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα από Σύρο κορίτσια!

Σοφάκι-ΣΙσάκι, άρχισες τα ανοιξιάτικα ξεσηκώματα ε?μπράβο βρε κορίτσι μου κ με 2 πιτσιρίκια...εγώ ακόμα ούτε χαλιά δεν βγάζω, άσε που έχουμε το ταξίδι για τη βάφτιση κ θα λείπουμε 20 μέρες οπότε μάλλον θα τα αφήσω για μετά, τέλος Μαίου θα μας πάρει....

Ελενίτσα, κ εδώ έχει τρελό βοριά, μας πήρε κ μας σήκωσε, ανάψαμε πάλι καλοριφέρ!μοναχούλες θα τη βγάλετε στο σπίτι σήμερα?ε, κάτι θα βρείτε να ασχοληθείτε , εμείς σε τέτοιες περιπτωσεις σωζόμαστε με την περπατούρα πάντως!κουράζεται κ πολύ και πέφτει ξερός για ύπνο!

όσο για τις κρέμες, πήρα εχθές μιλούπα που είπες και ξετρελάθηκε ο μικρός!!!

δεν προλάβαινα τις κουταλιές!!!άντε, κ εγώ τα έχω πάρει με τα βιολογικά, τώρα σκέφτομαι να αλλάξουμε κ γάλα, να του πάρω αλμυρόν...να τελειώνουμε με τα φαρμακεία..

Κορίτσια, σχετικά με τα νυχτερινά ξυπνήματα, θα προτείνω κάτι, αν έχετε κουράγιο, κάντε το, εγώ έτσι σώθηκα...

όταν ξυπνήσει και αρχίζει να κλαψουρίζει ελαφρώς, μη πηγαίνετε αμέσως, περιμένετε αν μπορείται 5 λεπτά...αν δεν σταματήσει τότε πηγαίνετε στο δωμάτιο...το πιθανότερο είναι να ξανακοιμηθηθεί πριν τα 5 λεπτά...δεν το προτείνω βέβαια για την περίπτωση που ξυπνήσει με κλάμα κανονικό, εννοείται τότε πηγαίνουμε να δούμε τι συμβαίνει...αν μπορε'ίται δοκιμάστε το, ακούγεται τρομακτικό, αλλά όντως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ξανακοιμάται μόνο του το μικράκι...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...