Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέραααααααα,

μπαίνω κι εγώ τώρα στα γρήγορα, γιατί ξεκίνησαν οι δουλειές...και κάθε μέρα κοιμάμαι στις 4 το πρωί... δεν προλαβαίνω να σας γράψω...μπαίνω όμως και σας διαβάζω...ΠΑΝΤΑ...με μεγάλη αγωνία, και χαρά!!!

Για την δουλειά που με ρωτούσε η Σοφια(σισι) ξεκίνησα το πρώτο κατάστημα που βρίσκεται Κυπαρυσία, αλλά επειδή είναι μακρυά, μου έστειλαν την αποτύπωση, κι εγώ κάνω την υπόλοιπη δουλειά...εδώ...σ'αυτά που είναι εντός Αθηνών, θα ανέβω κι εγώ..αλλά άστα αυτά τώρα..

Λοιπόν επιτέλους...βγάζουμε δόντια...ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Απίστευτο μου φαίνεται, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό το παιδί, θα μείνει φαφούτης...χαχαχα!!! Μόλις χθες είδα ότι ίσα μόλις που έχουν τρυπήσει τα δύο κάτω δοντάκια... Πλέον περνάμε πολύ χρόνο μέσα στην στράτα, την οποία και πάει σφαίρα....κάνουμε και στρατα, όταν τον κρατω από τα δύο του χεράκια...και λέει κι αυτός..."τα τα...τα τα!!!" χαχαχα!!! Λέει "τίτα" = κοίτα..και μου δείχνει με το δαχτυλάκι του....λέει, "μαμ μαμ" όταν βλέπει φαγητό, και θέλει να φάει... Κλαίει, όταν τον παίρνω από το μπάνιο...δεν θέλει να βγει με τίποτα...κι επίσης έχει πλάκα, γιατί θέλει να πιάσει το νερό...και προσπαθεί με τα χεράκια του να το πιάσει... Εν τω μεταξύ, έχουμε αρχίσει να συννενοουμαστε...του λέω που είναι ο μπαμπάς...φεύγει με την στράτα και πάει και τον βρίσκει... του λέω χωρίς να κάνω κάποια κίνηση, Έλα Γιώργο να σε πάρω, κι έρχεται και απλώνει τα χεράκια του... το βράδυ του λέω Γιώργο, γάλα..και λέει..Γα γα!!! (χα χα) και τον βάζω στο καρεκλάκι του φαγητου ξαπλωτό και το μισοπίνει μόνος του...το κρατά στα χεράκια του...τι πλάκα!!! Του λέω Γιώργο φέρε ένα παιχνίδι, και πάει στα κουτιά με τα παιχνίδια και μου φέρνει κάτι... το πρωί μου πήρε την χτένα μου...την έπαιξε λίγο, και μετά την πήγε στα παιχνίδια του..την βρήκα μέσα σ' ένα κουτί...χαχαχα...ΑΑΑΑΑα, με την χτένα του επίσης προσπαθεί να χτενιστεί...πολύ πλάκα... Κάνουμε γεια, όταν ακούμε τραγουδάκια, οποιοδήποτε, κάνουμε την πεταλούδα...και επίσης δίνουμε το χεράκι μας, σε όποιον μας πει τι κάνεις...και του δώσει το χέρι του... Γενικά έχουμε κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο στην αντίληψη...

Γεννέθλια, επίσημα δεν θα κάνουμε, γιατί είχαμε κάνει στον Χρήστο, και δεν θέλω να υποχρεώνουμε τον κόσμο, εν καιρό κρίσης κιολας, δύο φορές...τον χρόνο...απλά λέμε, όπου κάνουμε Πάσχα, να κρατάμε μία τουρτίτσα, απλή, κι ένα κεράκι, να το σβήσουμε, για το καλό...ή το άλλο την ημέρα του Αγιου Γεωργιου, που θα γιορτάζουμε κιόλας..(ανεπίσημα βέβαια) θα πάμε στον παππού μας τον Γιώργο, και θα κόψουμε εκεί την τουρτίτσα...

Κορίτσια αυτά τα νέα μας...

Συγνώμη που δεν σας απαντώ προσωπικά...αλλά δεν προλαβαίνω...

Φιλάαααααααααααααααακια πολλα στα Μαιο-ζουζουνάκια σας!!!!

Αχ Κατερινιω τωρα το ειδα!!! μεγεια και το δοντακι σας!!! μαζι τα βγαλανε τα ζουζουνακια μας!!!! μπραβο στον Γιωργακη και για την προοδο !!!! εχει ξεφυγει χαχαχαχαχαχα πανεξυπνος!!!!!!! πολλα φιλακια και καλο κουραγιο με τις δουλειες!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι, όντως μαζί βγάλανε δόντια τα ζουζουνια μας....

Λοιπόν, εγώ έτσι και του δώσω μπαλόνια, πλαντάζει στο κλάμα....τα φοβάται, αφάνταστα,δεν ξέρω γιατί... Συγκεκριμένα σήμερα, μετά από πολύ καιρό, πριν λίγο έδωσα ένα μπαλόνι στον Χρήστο και είπα να του το φουσκώσω...μόλις το είδε ...μπροστά του, που το είχα βάλει στην τρόμπα...χέστηκε στο κλάμααααα....κλάμα...κόκκινος είχε γίνει ο καημένος.... είχε σκάσει από την τρομάρα του.. αργότερα τον είχα στην στράτα...και ξαφνικά, ενώ ήταν χαμογελαστός κι έπαιζε, ξαφνικά βλέπει μπροστα του τον Χρήστο, να το κρατά....άρχισε να φωνάζει, και να τρέχει τόσο πολύ μέσα από την στράτα..που από την μια τον λυπόμουν, και απο την άλλη σκάσαμε στα γέλια με τον άντρα μου...χαχαχα...πόδια μου βοηθάτε ...που λένε...απίστευτη τρεχάλα...χαχαχαχα!!!!!!!!!! Ενω΄δεν φοβάται τίποτα άλλο...ούτε θορύβους, ούτε πράγματα...ουτε μηχανήματα...τι να πω...δεν ξέρω...ελπίζω να το ξεπεράσουμε...χαχαχα!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Μαράκι, όντως μαζί βγάλανε δόντια τα ζουζουνια μας....

Λοιπόν, εγώ έτσι και του δώσω μπαλόνια, πλαντάζει στο κλάμα....τα φοβάται, αφάνταστα,δεν ξέρω γιατί... Συγκεκριμένα σήμερα, μετά από πολύ καιρό, πριν λίγο έδωσα ένα μπαλόνι στον Χρήστο και είπα να του το φουσκώσω...μόλις το είδε ...μπροστά του, που το είχα βάλει στην τρόμπα...χέστηκε στο κλάμααααα....κλάμα...κόκκινος είχε γίνει ο καημένος.... είχε σκάσει από την τρομάρα του.. αργότερα τον είχα στην στράτα...και ξαφνικά, ενώ ήταν χαμογελαστός κι έπαιζε, ξαφνικά βλέπει μπροστα του τον Χρήστο, να το κρατά....άρχισε να φωνάζει, και να τρέχει τόσο πολύ μέσα από την στράτα..που από την μια τον λυπόμουν, και απο την άλλη σκάσαμε στα γέλια με τον άντρα μου...χαχαχα...πόδια μου βοηθάτε ...που λένε...απίστευτη τρεχάλα...χαχαχαχα!!!!!!!!!! Ενω΄δεν φοβάται τίποτα άλλο...ούτε θορύβους, ούτε πράγματα...ουτε μηχανήματα...τι να πω...δεν ξέρω...ελπίζω να το ξεπεράσουμε...χαχαχα!!!

χαχαχαχαχαχα.... και εμεις την πρωτη φορα που το φουσκωσε ο αντρας μου μπροστα του χεστηκε απο το φοβο του και κλααααααααμα μια απο τα ιδια σαν εσας αλλα μεσα σε λιγα λεπτα του αρεσε και επαιζε συνεχεια μ'αυτα... βεβαια τα ζουλαει και φοβαμαι μην σκασουν και απο το θορυβο φοβηθει, γι'αυτο δεν τα φουσκωνουμε πολυ!!! Θα το ξεπερασει σιγουρα και ο Γιωργακης!!!

πω πω ρε κοριτσια απο την βιασυνη μου μετα οταν τα ξαναδιαβαζω αυτα που γραφω βλεπω ενα καρο ορθογραφικα :oops: οτι βλεπω κανω edit να το διορθωσω..... μην με περασετε για αγραμματη αχχχαχαχαχαχαχα:)

κοριτσια μου εδω ειμαι και εγω!!!

δουλειες κανω οτι προλαβω το πρωι και το βραδυ και μετα βολτες,ειπαμε να τακτοποιηθουμε αλλα λυπαμαι να κλεινω μεσα τη μπουμπουκα μου,πηρα και εγω τους δρομους μπας και χασω και κανα κιλο:shock::shock::shock: τι ωραια κατορθωματα που κανουν τα ζουζουνακια μας!!!να τα γραφετε σε βιντεο κοριτσια,εγω ειμαι με μια καμερα στο χερι,με την πρωτη ευκαιρια θα σας ανεβασω να μας καμαρωσετε και να γελασετε γιατι εχει πολυ πλακα!!!

γενεθλια θα κανουμε στο καινουριο σπιτι,και θελω να τα κανω ολα εγω αν τα καταφερω φυσικα,μεζεδακια τουρτιτσα κλπ,θα τα κανω απο την προηγουμενη ετσι ωστε αν εχουμε αποτυχιες να παμε να τα αντικαταστησουμε με ετοιμα...θα κανουμε τα γενεθλια στις 02/05 γιατι πεφτουν μεγαλη παρασκευη(03/05},και δεν θελω:rolleyes: τετοια μερα να κανουμε παρτυ!συγγενεις θα καλεσουμε και 3-4 ζευγαρια που εχουν παιδακια!ειναι οι μερες εκεινες δυσκολες,με δουλειες κλπ οποτε δεν ξερω,ποσοι θα ερθουν!ειμαι πολυ συγκινημενη που τα παιδακια μας θα γινουν ενα χρονων!!!

δωρο θα της παρουμε και εμεις το ιδιο με την ελενιτσα η παρομοιο!!!

ελενη μεγεια το οχημα!!!και εμεις αυτο σκεφτομαστε να παρουμε,να μας πεις τη γνωμη σου οταν βολταρετε!ξεχασα να σου πω και συγχαρητηρια για την υπεροχη πραξη σας να βοηθησετε ενα παιδακι!!!θα το εχω υποψιν μου,τωρα ομως ειναι αδυνατον,στο μελλον θα το ψαξουμε!!!οσο για το αγχος και εμενα με πιανουν κατι ψυχωσωματικα για ασημαντα θεματα!!!ουφ αυτο το αγχος!!!αφου εισαι καλα περασμενα ξεχασμενα!συγχαρητηρια και για το μπουσουληματακι σας και σε ανωτερα;););) και εμεις μπουσουλαμε στον καναπε και στο κρεββατι,ετσι οπως λες με κοπο,αλλα κατω δεν μπορω να τη βαλω γιατι δεν εστρωσα χαλια και δεν γινεται στα πλακακια!!

μαρακι μου,με γεια τα βαφτιστικα!ολα ετοιμα λοιπον!αντε με το καλο!ωχ ειχε δυσκολη μερα ο γιαννακης μας!!!ευτυχως ειναι καλυτερα!και εμεις φοβομαστε τα μπαλονια οταν φουσκωνουν,τα ηδη φουσκωμενα ομως μας αρεσουν!!!:D:D:Dμε γεια και το δοντακι σας!!!θα φαει αρνακι τελικα!

κατερινα σιφουνας ο γιωργακης μας ε?χα χα χα!!!καλη δουλιτσα και κουραγιο βρε φιλεναδα!!!με γεια και σε σας τα δοντακια!!!

λιακι τι καλα ειναι περδικι το αγορακι σου!!!ωχ ωχ ωχ τρεχεις να προλαβεις το δημητρακη ολη μερα ε??? κουραγιο μανα κουραγιο.

σοφακι αντε να βγαλετε και εσεις δοντακι,περιμενουμε.....καλη αρχη και στον παιδικο περιμενουμε νεα!!!

σοφουλα σισακι ετοιμη για να περπατησει η καλλια μας!!!τι καλα!θα ειναι το επομενο μαγιοπαιδο που θα περπατησει!πηρατε και παππουτσακια???οσο για το τι μας περιμενει ασε!!!η δικια μου δεν παει αγκαλιες στους αλλους και μολις ακουσει τη μαγικη φραση "ελα να σε παω βολτα"πεταγεται σαν ελατηριο!!!χα χα!!!

αυτα κοριτσια μου καληνυχτα σε ολες συγνωμη αν ξεχασα να σχολιασω κατι αλλα εχω ενα κεφαλι καζανι!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τι ωραία μέρααααα!! Κρίμα που δουλεύουν τα αγόρια μας Μαράκι.... :cry:

Εμείς πάντως με τη μικρή Αθανασία πήγαμε μια βόλτα εδώ στη γειτονιά πριν καμιά ωρίτσα και τώρα κόβει τούφες η πριγκιπέσα! :tongue: Κουράστηκε που της τσουλούσα το ποδήλατο! χαχαχα Παρεμπιπτόντως, της άρεσε το ποδηλατάκι της, δεν γκρίνιαξε καθόλου!

Αγγελικούλα, σκέφτεστε για το ίδιο ποδήλατο; Είναι πολύ σταθερό πάντως και στιβαρό! Όποιο και να πάρετε καλή επιλογή και καλές βόλτες! :P Κι εσύ παιδί του άγχους είσαι,ε; Λίγο πολύ από ότι έχω καταλάβει όλες οι γυναίκες το έχουμε αυτό το κακό.... :? Μέχρι ένα σημείο είναι και νορμάλ, όχι όμως να μας βγαίνουν ψυχοσωματικά από αυτό!!! :shock: Εκεί πια ξεπερνάμε τη λεπτή γραμμή και πάμε στη υπερβολή, πρέπει να το προσέχουμε..... :? Εγώ ακόμη δεν έχω μαζέψει χαλιά, το τρενάρω όσο μπορώ τώρα που βάζω τη μικρή κάτω και πατάει. Όταν τη βάζω για σούρσιμο ή ντεμέκ μπουσούλημα δεν την αφήνω απευθείας πάνω στο χαλί, όσο να'ναι μια βρώμα την έχει από όλη τη σεζόν, (παρόλο που βάζω τρεις την ώρα ηλεκτρική και τα τρίβω με πανί με ξίδι για απολύμανση) απλώνω ένα μονό πάπλωμα που έχω για αυτή τη δουλειά και τη βάζω εκεί πάνω. Τώρα που είπα χαλί, πρέπει σιγά σιγά να ψαχτώ να βρω πού θα τα δώσω για καθάρισμα... Μέχρι πέρσι τα πλέναμε εμείς, ήταν 2 μικρά, τώρα που αγοράσαμε ένα μεγάλο θα το δώσουμε έξω και μαζί με αυτό θα δώσω και τα άλλα 2 να τα κάνουν ένα καλό καθάρισμα και αυτά.... Πόσο παίρνουν, ένας Θεός ξέρει και αυτοί... :confused:

Μαρία μου, τραβήξατε λούκι πάλι με το πουλάκι,ε; Πφφφ, πάει πέρασε, εσείς βέβαια το ξέρετε..... :? Αυτό με τα μπαλόνια φοβάμαι να της τα δώσω μια που είναι χεστρού, θα σκάσει κανένα και ποιος μας σώσει! :shock:

Συμπεθέρα-Λία τα είπαμε και στο fb το πρωί! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα κοριτσια κ απο δω, ειδα λιγο στο φβ, τελειες ολες οι φωτο:tongue:!

μου τα χαλασε παλι η μικρη με τον υπνο. Νυσταζωωωωωωω:|! τα ματια μου εχουν γινει: :shock:

Ελενη για χαλια περισυ που ειχα ρωτησει ειχαν 5ευρ/τ.μ.(Βεβαια οι εδω τιμες=περιορισμενες επιλογες=εκμεταλλευση) τωρα για φετος δεν ξερω αλλα εμενα μου ειχαν φανει πολλα γιατι για τις μοκετες κ εμεις τις ειχαμε παρει απο ικεα κ δεν αξιζε (Αν θυμαμαι καλα το μεγαλο το ειχαμε παρει 120ευρω κ για καθαρισμα ειχε 60ευρω νομιζω?). Καλες βολτες με το καινουριο ποδηλατακι τωρα που ανοιξε κ ο καιρος θα κανετε κ πολλα χλμ.:tongue:. Ευτυχως που εισαι κ εσυ καλυτερα με την κοιλια, εχεις απολυτο δικιο με τα ψυχοσωματικα του αγχους αλλα κ πως να τα πολεμησουμε, μας βγαινει κ λιγο ασυνειδητα:oops:!

Αντζελικ, εισαι ο επισημος καμεραμαν της οικογενειας, εεε? Πολυ καλα το εχεις σκεφτει θα της τα δειχνεται αργοτερα που θα εχει μεγαλωσει κ θα γελατε μαζι με τα κατορθωματα της:tongue:! Για τουρτιτσα κ εμεις λεμε με καποια παιδακια που ειναι φιλων, μονο που εμας πεφτει τελος Μαϊου κ ελπιζω οτι θα εχει ζεστη κ θα ευχαριστηθουν την αυλη-κοινοχ. χωρο!

Μαρακι-Κατερινιω με γεια τα δοντια κ σε σας βιαζονται να μασηξουν κανα παϊδακι κ τα δικα σας για Πασχα,χχαχα, εμεις μου φαινεται θα βαλουμε μασελα για να φαμε:cool::tongue:!

Μαρακι ευτυχως που ειναι μια χαρα ο Γιαννακης σου παρολο που τραβηξε τοσο ζορι, δεχτηκε "πολλαπλα χτυπηματα" στον γιατρο! Καλοφορετα κ τα βαφτιστικα σας, αντε τωρα θα περιμενουμε φωτο απο την βαφτιση!

Κατερινα κανει τοσα πολλα ο Γιωργακης κ σε τρελαινει, εεε, εχει κ τον Χρηστακο να μιμειται κ ετου ειναι πιο ευκολο να μαθαινει καινουρια κολπα!!:D. Με τα γυαλια που εγραψες στο φβ, νομιζω εχεις δικιο, θα κανω κ εγω το ιδιο...

Σοφακι,συνονοματη, παιρνει φορα κ θελει να βγει εξω η Καλλια? Κ εμενα η Αναστ. κοπαναει το τζαμι να της το ανοιξω, βεβαι εγω εδω φοβαμαι τα κουνουπια, ηδη εχουμε πολλα:|! Αχ, ειναι ετοιμη να κανει τα βηματακια μονη της, τι ωραια μακαρι κ εμενα συντομα να ξεκινησει μονη της γιατι ποναει η μεσουλα μου (κ εχω κ την νυστα μου)! Μετα ομως πρεπει να τρεχουμε απο πισω μην τυχον χτυπησουν σε καμια γωνια, λογικα! Εχεις βαλει προστατευτικα?

Αχ, κοριτσια σας αφηνω καληνυχτα, ξαναξυπνησε:|:rolleyes:!!Φιλια!

bkPSp3.png

Κορίτσια καλημέρα!!!

Ελένη, πήρατε φόρα με το ποδηλατάκι ε?βολεύει να το βολτάρεις στους δρόμους κ τα πεζοδρόμια της Αθήνας? θέλω να πω, είναι άνετο στη χρήση για σένα που το κουμαντάρεις?η Αθανασία εννοείται δεν θα έχει πρόβλημα...βασίλισσα στο θρόνο της!!!

Τα χαλιά κ εγώ θα τα ξεστρώσω όταν γυρίσουμε από τη βάφτιση δηλ. περίπου 16-17 Μαίου, γιατί όλο κάτω είναι ο Δημήτρης και μπουσουλάει κ είναι κρύο ακόμα το πάτωμα...

Σοφία, πονάει η μέση το ξέρω...κ ο Δημήτρης όλο στρατάρισμα θέλει ....αφού μόλις βρίσκω ευκαιρία ξαπλώνω στο κλρεβάτι έστω κ 5 λεπτά για να "ισιώσω" όπως λέω στον άντρα μου!ακόμα φαφουτάλι η Αν άστω....εε, δεν πειράζει βρε, καλύτερα, σου έχω ξαναπει, γλιτώνεις τα δαγκώματα...εγώ γεμάτη μελανιές είμαι!

Αγγελικούλα, την αφήνεις να μπουσουλάει στο κρεβάτι κ στον καναπέ?πρόσεχε πάρα πολύ γιατί σε δευτερόλεπτα μπορεί να κ'άνει σάλτο!δε βάζεις κ εσύ ένα πάπλωμα στο πάτωμα όπως η Ελενίτσα να την βάζεις εκει?είναι πολύ πιό ασφαλές...κατα τα άλλα, για πες?έτοιμη η κουζίνα?ανυπομονώ να δω φωτό του σπιτιού!!!ο άντρας σου ξεκίνησε να ζωγραφίζει το δωμάτιο της όμορφης ή όχι ακόμα?

Κορίτσια εμείς δεν έχουμε καλά νέα...το μάτιασα το αγόρι μου, είχα χαρεί που έγινε καλά, και γυρίζω χθες το μεσημέρι από τη δουλειά και να βήχει σαν τρένο πάλι:|:neutral::|τρελάθηκα....λέω τυχαίο, μπορεί κάτι να του έκατσε στο λαιμό...μέχρι το βράδυ συνέχισε να βήχει όμως και μετά το βραδυνό του γάλα τον έπιασε μια κρίση και έκανε κ εμετό...όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα...έβηχε συνέχεια κ εγώ πηγαινοερχόμουν στο δωμάτιο του να τον σκεπάζω κ να βλέπω μη πνιγεί...αχ, είμαι να σκάσω...σε ΄λιγο θα πάρω την παιδίατρο...

HDfQp3.png

Ελα βρε Λια μου, τον ματιασαμε τον Δημητρακο σου! Ιδιο βηχα σου εκανε? Μηπως εκανε καμια λαρυγγιτιδα λογω αλλαγης του καιρου, οπως ειχα πει πριν μερες ακουσα στο Πρωινο ο παιδιατρος οτι τωρα ο καιρος ευννοει πολυ τις λαρυγγιτιδες, βεβαια οχι οτι ειναι για χαρα αλλα τουλαχιστον δεν ειναι οπως η βροχιτιδα. Αν μαθεις νεα κ μπορεις πες μας τι σας ειπε, θελουμε να γινει συντομα τελεια ο μπεμπης να καψει καρδιες στη βολτα με το καινουριο του καροτσι κ το μοδατο το γυαλακι!;)

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Φουτράκι, φωτιά και λαύρα τα χαλιά!!!! :shock: Για να δω πόσα θα μας πούν εδώ.... Λέει το 5a sec αναλαμβάνει και χαλιά τώρα, όχι ότι είναι φθηνό, απλά δεν ξέρω και πολλές εταιρείες εδώ κοντά. Θα ρωτήσω εκεί για αρχή...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εδώ είμαι κ εγώ, πήγαμε παιδίατρο, ευτυχώς είναι καθαρός από ακροαστικά, μάλλον ξανακόλλησε λαρυγγίτιδα:shock::shock::shock:συνεχίζομε μασκάκια και προσθέτομε σταγόνες σολντεσανιλ...ήταν αρκετά κακοδιάθετος όλο το απογευμα, τώρα επιτέλους τον βάλαμε για ύπνο...είμαι ένα πτώμα...

Ερώτηση μανούλες...τι κρέμες δίνετε στα μικρά?πλέον βαρέθηκα να ψάχνω κ να μη βρίσκω φρεζυλακ και χιπ ..δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στο νησί...τι να πάρω????

HDfQp3.png

Εδώ είμαι κ εγώ, πήγαμε παιδίατρο, ευτυχώς είναι καθαρός από ακροαστικά, μάλλον ξανακόλλησε λαρυγγίτιδα:shock::shock::shock:συνεχίζομε μασκάκια και προσθέτομε σταγόνες σολντεσανιλ...ήταν αρκετά κακοδιάθετος όλο το απογευμα, τώρα επιτέλους τον βάλαμε για ύπνο...είμαι ένα πτώμα...

Ερώτηση μανούλες...τι κρέμες δίνετε στα μικρά?πλέον βαρέθηκα να ψάχνω κ να μη βρίσκω φρεζυλακ και χιπ ..δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στο νησί...τι να πάρω????

Πάλι καλά που είναι καθαρός και έχει κάτι σχετικά επιφανειακό ο γιαβρίνος.... :rolleyes: Άντε προσοχή και γρήγορα περαστικούλια σας πάλι!!!

Κι εμείς σήμερα το απόγευμα στις 7 και μετά απο μπόλικη γκρίνια και ζόρι κάναμε εμετό (η Αθανασία) κι έβγαλε σχεδόν όλο το μεσημεριανό... Τώρα τι την πείραξε... 'ισως το ότι την ταίσαμε πολύ γρήγορα γιατί είχε περάσει η ώρα με κάτι δουλειές και σκυλοπεινούσαμε, ίσως το οτι ήταν λίγο χοντροαλεσμένο και τις έκατσε...μήπως κρύωσε γιατί και τα κακά της είχαν μια ιδιαίτερη μπόχα αν και δεν ήταν διάρροια.... τι να πω.... Θα δείξει.. Από εκείνη την ώρα ήπιε μόνο γάλα και τώρα κοιμάται...

Λία μου, εγώ από κρέμες έχω 2-3 φρεζυλακ και χιπ στο ντουλάπι καιρό γιατί σπάνια πλέον της δίνω το απόγευμα κρέμα. Τρώμε ή χορτόσουπα, ή γενικά το ίδιο με το μεσημεριανό ή γιαούρτι και αυτό γιατί το πρωί της δίνω κρέμα έτοιμη (φρουτόκρεμα) όπως σας έχω πει και εκεί μέσα κρύβω λίγο φρέσκο φρούτο. Οπότε επειδή τρώει κρέμα πάντα το πρωί, δεν θέλω να τρώει και απόγευμα. Σπάνια αν τύχει θα της δώσω. Η φρουτόκρεμα είναι της ΝΟΥΝΟΥ, έχει πολύ καλή γεύση. Αν πας στις κρέμες των σούπερ μάρκετ θα σου έλεγα να μην πάρεις ΓΙΩΤΗΣ, γιατί αν και ελληνικές είναι απο τις πιο χάλια σε γεύση. Οι νουνου είναι καλές. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη. Απλά και για τις νεστλε δεν έχω ακουσε καλα λόγια. Δοκίμασε αν θες καμια νουνου και καμια μιλουπα. Εγώ αυτές θα σου πρότεινα. Τώρα απο φαρμακείου...δεν ξέρω κάποια αλλη... Πάρε αυτες των σουπερ μαρκετ γιατι οποιαδηποτε άλλη θα την ψάχνεις... Πάντως κρέμες χιπ και φρεζυλακ κάποιες βασικές γεύσεις βρίσκω σε ένα φαρμακείο καλό στον Πειραιά. Θέλεις να σου πάρω μπόλικες να σου τις στείλω; Δεν είναι κόπος για μένα να ξέρεις, πηγαίνουμε συχνά στο φαρμακείο αυτό και ταχυδρομείο έχουμε κοντά. Σου τις κάνω ένα δεματάκι. Σκέψου το και πες μου, μην διστάσεις,οκ;;; ;) Α! Αυτός δίνει με δύο γάλατα χιπ μια κρέμα δώρο, εκτός αν το άλλαξε. Λογικά θα το συνεχίζει... Αν θες και γάλατα, ότι θες πες μου...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Λιακι τι επαθε παλι ο μικρουλης σου μωρε??? βρε κοριτσι μηπως ειναι καμια αλλεργια της εποχης και τον χτυπαει στο λαιμο??? λεω εγω τωρα δεν ξερω:confused: Ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα!!! κρεμες εγω ειχα παρει πολλες απο Γερμανια της hipp και της milupa αλλα μου τελειωσαν προχθες και πηγα στο σουπερ μαρκετ και πηρα παλι της milupa αλλα δεν βρηκα καποιες γευσεις που ειχα παρει απο Γερμανια!!!!

Σοφακι 1 αχ καλε μπερδευτηκα με την ημερομηνια του Αγ.Γεωργιου... δικαιο εχεις μεταφερεται την δευτερη μερα του Πασχα... βλακεια ειπα αφου 23 Απριλιου πεφτει μεσα στη σαρακοστη;)..... μαζι με τα γενεθλια της μικρης θα γιορτασετε και τους Γιωργαδες!!!!

Αγγελικουλα ανυπομονουμε να δουμε βιντεακι με τα κατορθωματα της μικρουλας σου!!! :D

Ελενακι εγκαινιασατε το ποδηλατακι ε???? μεγεια και απο δω και καλες τσαρκες!!!! πως ειναι στο δρομο?? η μικρη ειναι δεμενη? δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει απο το πλαι???? ρωταω γιατι και εμεις εχθες βγηκαμε στη γυρα και ψαχνουμε ποδηλατακι για τον Γιαννακη!!!

Καλο Σ/Κ κοριτσακια μου!!!! φιλακια

Αχ Ελενη μου ξεχασα να γραψω!!! τι εγινε με την Αθανασια??? ολα καλα??? ελπιζω να μην ξαναεκανε εμετο.... λες να την πειραξε το φαγακι? περιμενουμε νεοτερα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...