Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ελένη, πως τα πας?κρίμα που δεν έπιασε το μαγικό μου....η κοπέλα που μου το είπε ορκιζόταν πως κάνει θαύματα....ελπίζω να νιώθεις καλύτερα...

Μαράκι, σηκώνει τα χέρια ο Γιαννάκης?σε λίγο θα διαλέγει κ τα ρούχα που θέλει να φορέσει...χαχαχα!!!

εμείς πολύ καλύτερα, δόξα τω θεω...κορίτσια μου όσο σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να πάθουμε...που πνιγόταν με τα φλέματα...αχ, παναγία μου, ευτυχώς συνήλθε!!!

Πάω να μαγειρέψω...μπάμιες σημερα...φιλάκια!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια ομορφα,

μολις καθησα λιγακι να ξαποστασω:tongue:...ρε κοριτσια ολο κουτες τακτοποιω και παλι ολο κουτες υπαρχουν παντου ουφ ουφ!!!η μαμακιαση συνεχιζεται αλλα αφου αντιμετωπιζετε και εσεις τα ιδια δεν ειναι απο την μετακομιση αλλα απο την ηλικια!φαση ειναι θα περασει!παντως οταν ειμαστε οι δυο μας και δεν εχει "απειλη" ειναι αλλο παιδι...αυτη τη βδομαδα θα τελειωσουμε με τις μαστοριες και με την πρωτη ευκαιρια θα σας βαλω φωτογραφιες!

ερωτηση οσες δινετε αυγο καθε ποτε δινετε?εμεις μερα παρα μερα,ρωταω γιατι μου ειπε μια κοπελα οτι δινει δυο τη βδομαδα και λεω μηπως της δινω πολλα και δεν το εχω παρει χαμπαρι...

ελενη μου,τι ειναι αυτο βρε κοριτσι?μηπως αφου το επαθες δεν προσεξες τη διατροφη σου και χειροτερεψες?αν συνεχιζεται να κανεις υπομονη 2 μερες και να φας λαπα μηλο μπανανες φρυγανιες και τσαι μονο!!! αχ τι ωραια εχετε σπιταρα να σας περιμενει σαλονικα,τελεια!!!με το καλο να πατε να τακτοποιηθειτε και εσεις!και να το γεμισετε με χαρουμενες παιδικες φωνουλες;);););)... σχετικα με τις "φοβιες" που λες το διαβασα και εγω αυτο που λεει το μαρακι,απο το 10ο και μετα αρχιζουν οι φοβιες και πραγματα που μπορει να μην τα τρομαζαν μεχρι τωρα ξαφνικα τα τρομαζουν!!! μετα απο λιγο καιρο το διαπιστωσα και εγω με την ηλεκτρικη σκουπα,ενω δεν την πειραζε τοσο καιρο αρχιζε ξαφνικα να κλαιει σχεδον υστερικα....και αλλα πολλα...και με το φυσημα της μυτης που λες τρομαζει...αυτο που κανω ειναι να της εξηγω οτι δεν εχει κατι να φοβηθει και πχ φυσαω ψευτικα τη μυτη μου και γελαμε,αυτο το κανω πολλες φορες μεχρι που μετ σταματαει να φοβαται..με τη σκουπα την παιρνω αγκαλια παταμε παρεα το κουμπι και υποτιθεταισ κουπζουμε μαζι...μετα βεβαια θελω φυσιοθεραπεια για να ισιωσω...παντως και εμενα γενικα ειναι φοβιτσιαρα,τα εχουμε ξαναπει!!!! εκανε γεια σου γεια σου η Αθανασια μας,τι ωραια μπραβο το κοριτσι μας! ετσι οπως τα λες ειναι υπερηφανεια μεγαλή!!!ναι εχεις δικιο καθηστερησε πολυ,εμεις ηδη μαθαινουμε την διαιρεση και το πυθαγορειο θεωρημα:tongue::tongue::tongue::tongue: αντε καλε!τωρα θα δεις που πηρε φορα καθε μερα και κατι καινουριο θα κανει θα δεις!

λιακι μου τι καλα που παει καλυτερα το αγορακι μας!!!φανταζομαι τη λαχταρα που θα πηρες!μη σκεφτεσαι τα χειροτερα,παει τωρα περασε! να τρωει να δυναμωσει το παλικαρι μας και να ειναι σιδερενιος!!!

σοφακι πρραγματικα δεν το ηξερα αυτο που ειπες με τους ηχους,καλα που μας το ειπες να το εχουμε υποψιν μας γιατι ειναι κατι που ποτε δεν ειχα σκεφτει!!! πως παει η αναστασια μας με τις αλλεργιες δεν μας εχεις πει,εχει βελτιωση?

μαρακι μου,αχ τη ωραια οπως περιγραφεις τις ετοιμασιες για το σπιτι,περιοδικα τρεξιμο κλπ!!! στην περιπτωση μου δεν ειναι ετσι!αφου ηδη μενουμε στο σπιτι,αφου ηδη εχω της καθημερινες δουλειςες και τα μαστορια μεσ στη μεση,αυτοι λερωνουν εγω καθαριζω,ουτε εχω χρονο να ψαξω για διακοσμησεις κλπ,αλλα σιγα σιγα ολα θα γινουν!!! ο Γιαννακης μας σηκωνει τα χερακια του,μπραβο το αγορι μας!!! καθε μερα και κατι καινουριο κανουν τα σκατουλια μας!!! ολα ετοιμα για τη βαφτιση?ποτε φευγετε?θα πατε ποιο νωρις?παντως οτι εχουμε δει ειναι πολυ ομορφο και γλυκο!!!και ολα ταιριαστα!μπραβο μαρακι!!!

καλο απογευμα σε ολες!!! μουατς μουατς!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Γεια σας κορίτσια!!!

Λία μου, δυστυχώς αυτά τα μαγικά δεν πιανουν σε όλους, αναλόγως την περίπτωση...η δικιά μου είναι περιπτωσάρα!!!! :confused: Θα αναφέρω παρακάτω... Τέλεια που είστε πολύ καλύτερα, όσο για το τι θα μπορούσε να είχε πάθει χειρότερο..άστο μην το σκέφτεσαι, αν πάμε με αυτή τη λογική θα χαζέψουμε.... :?

Αγγελική μου "την κάνατε απο κούτες", ε; χιχιχι :tongue: Πού θα πάει, θα τελειώσουν! Κι εγώ κάθε φορά το ίδιο παθαίνω στις μετακομίσεις, είναι που έχεις και τη μικρή και σου τρώει κι εκείνη χρόνο μπόλικο μέσα στη μέρα.... Δεν μπορείς να τις πλακώσεις μια να τελειώνουν... Σχετικά με την ευκοίλιά μου, κάπως έτσι έγινε, όπως το είπες... Ενώ είχε πάει να στρώνει κάπως ένα διήμερο εγώ δεν πρόσεξα και πολύ τι έτρωγα (εκείνες τις δύο μέρες μεσημεριανά είχα φάει τορτελίνια με γέμιση πέστο και την άλλο χοιρινη μπριζόλα με μακαρόνια και κόκκινη σάλτσα με βασιλικό...!!!) με αποτέλεσμα να χειροτερέψει η κατάσταση και ούτε το ιμόντιουμ δεν με σώζει! Χθες στις 4 τη νύχτα ήμουν πάλι τουαλέτα μετά απο 12 ώρες ευτυχώς απο την προηγούμενη και η Αθανασία ταυτόχρονα ξύπνησε, έκλαιγε και ήθελε γάλα! Φαντάσου σκηνικό! Ευτυχώς δεν δούλευε ο μπαμπάς μας βραδινός, τι θα έκανα!!!! :shock: χαχαχαχα :tongue: Απο τότε ακόμη τίποτα σε τουαλέτα... Πήρα και άλλο χαπάκι βεβαίως.. Εσείς τι μαθαίνετε λέει; Πυθαγόρειο;;; χαχαχαχαχα!!!! Πολύ γέλασα!!! :tongue: Α, καλά έτσι και πατήσω την ηλεκτρική σκούπα αγκαλιά με την Αθανασία καήκαμε!! Δεν θα σταματήσει το κλάμα ούτε μεθαύριο.... :?

Εντομεταξύ βρήκα κατά 90% και από τι το έπαθα αυτό το χουνέρι κορίτσια.... Από το άγχος!!!!!!!!!!!!!!! Διάβαζα στο ιντερνετ για αίτιο της διάρροιας και το άγχος μέσα στα άλλα, αλλά δεν έδωσα σημασία αρχικά... Μετά πώς συζητούσα με τη μαμά μου, συνδυάσαμε την περίοδο που δεν έρχεται τόσες μέρες, που αν ήταν ίωση θα είχε περάσει και λογικά θα κολλούσα μπαμπά-Αθανασία, το κρύωμα επίσης θα είχε περάσει τόσες μέρες και καταλήξαμε στο άγχος γιατί έφαγα φλασιά και θυμήθηκα πόσο μα πόσο είχε αγχωθεί 1-2 μέρες πριν ξεκινήσει όλο αυτό και πλέον είμαι σίγουρη πως κάτι τέτοιο παίχτηκε.. Τώρα το γιατί αγχώθηκα αφήστε το, θα φάω μούτζες, δεν είναι και τίποτα σοβαρό για να το αναλύσω, όμως εγώ η χαζή ειχα στομάχι σφιγμένο όποτε σκεφτόμουν το θέμα αυτό, με ζόριζε γενικά πολύ με αποκορύφωμα τη μέρα που ήρθε η διάρροια.... Τα έβαλα κάτω στο ημερολόγιο και κολλάνε γάντι τα παρατράγουδα! 'Έλεος, τι ηλίθια που είμαι.... Πείτε το μην ντρέπεστε, δεν με παίρνει να σας παρεξηγήσω!!!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Χαλοου μαγιομαμαδες,

χαλια ο καιρος σημερα, εβρεξε κιολας κ εγω ειχα προγραμματισει πλυντηριο να δω τι θα κανω! Ελπιζω αυριο να στρωσει:|!

Ελενιτσα καλη αναρρωση καταρχην σε σενα κ μακαρι να μην ειναι κολλητικο για να μην σου κολλησει κ η Αθανασια σου! Αν ειναι απο το αγχος σου σε καταλαβαινω που σου βγαινει σε "σωματικο" γιατι κ εγω κανω ξηροδερμια κοντα στην περιοχη της μυτης οταν αγχωνομαι πολυ:oops::shock:! Ε, τι να κανουμε δεν το θελουμε επιτηδες να αγχωνομαστε, δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ζεν:rolleyes:!

Μπραβο στην Αθανασιτσα, τωρα που πηρε φορα θα σας εκπληξει κανονικα, δεν υπαρχουν στανταρ στα κατορθωματα που κανουν αυτο εχω παρατηρησει απο οσες συζητησεις εχω κανει-παρακολουθησει. Εμεις π.χ. με τιποτα το μπουσουλημα ουτε να λυγισει τα ποδια δεν παει το μυαλο της. Μονο να μας βγαινει η μεση να της κραταμε τα χερια να κανει μεθυσμενα βηματα:D!Παντως στο μαθημα υπνου παιρνουμε κατω απ' τη βαση κ θα μεινουμε στην ιδια ταξη,χαχαχα!:cool::rolleyes:

Λια, πολυ ευχαριστα τα νεα σας, πιστευω ηδη σημερα θα ειναι περδικι ο Δημητρακος σου, θα αλωνιζει το σπιτι,χαχαχα:tongue:.Δως του ενα φιλακι κ απο εμας!

Αγγελικουλα, καλο κουραγιο με τις δουλειες;)! Αλλα τουλαχιστον ειναι για καλο σκοπο να ευχαριστηθειτε το καινουριο σας σπιτακι:D!! Μαμακιαση η γαλανοματα σου, εε ολες μας τα περναμε, "περαστικα" μας:tongue::tongue:! Διαβαζα στο φορουμ που ελεγαν μαμαδες με μεγαλυτερα παιδια κ ελεγαν οτι θα αργοτερα θα ευχομαστε να ειχαν λιγο ακομα μαμακιαση τα μικρα για να δινουν που κ που καμια αγκαλια-φιλι γιατι μετα θα τα κυνηγαμε να μας πλησιασουν:tongue:! Αν θυμαμαι καλα απο την δικη μου περιπτωση νομιζω οτι εχουν δικιο που το λενε:tongue::cool:! Βρε θηριο της εμαθες το Πυθαγορειο κ την διαιρεση χαχαχα! Να σας φωναξουμε να κανει η Αναστω μια επαναληψη γιατι αυτα τα καναμε τον προηγουμενο μηνα κ τωρα μπορει να τα εχει ψιλοξεχασει,αχαχαχχαχα:tongue:!

Αα, οσο για τις ευαισθησιες στα αυτια εμεις (η αδερφη μου) "εχουμε καει με τον χυλο κ φυσαμε κ το γιαουρτι". Προχθες που φυσουσε κ την ειχα παει στις κουνιες παλι σκουφι της ειχα βαλει παρολο που δεν ηταν κρυος ο αερας, "ωτοψυχωτικη" ειμαι,χαχαχ:rolleyes::tongue:

Μαρια, μπραβο στον Γιαννακο, σου στελνει φιλακια εγινε κ συνεργασιμος με το ντυσιμο! Μηπως πρεπει να του κανεις κ μια νυξη για τον υπνο να σε αφηνει να κοιμασαι λιγο περισσοτερο? Γιατι η δικια μου δεν δεχεται ουτε κουβεντα, κ η μαμα ξυπναει ανα 3ωρο στην καλυτερη των περιπτωσεων κ σπανιως, χαχαχα:tongue::cool:! Για τις φοβιες που λες εχεις δικιο γιατι κ η Αναστω με το που βαζω πιστολακι παταει κατι κλαματα που παλαιοτερα δεν την ενοιαζε καθολου!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα μου, ξέχασα να σου πω, για το αυγό που ρώτησες.... Κι εμείς μέρα παρά μέρα το τρώμε όπως κι εσείς! ;)

Αα,ναι εμεις οταν ειχαμε ξεκινησει τρωγαμε 2φορες τη βδομαδα, αλλα μετα το κοψαμε που εκανε την αλλεργια κ σε αυτο κ ακομα δεν το ξαναδοκιμασα. Ισως μετα τον Μαϊο, για την αλλεργια στο αγγελαδινο, ναι εχουμε ακομα αλλεργια αφου ειδα παλι βλεννες με το μοσχαρακι που ξαναδοκιμασε. Μονο το πορτοκαλι (οξινα) δειχνει πλεον να μην μας πειραζει. Για παιδικο αποφασισαμε αυτον στη Ραφηνα που σας ειχα περιγραψει, θα δωσουμε τωρα τα 100 της εγγραφης κ θα συνεννοηθουμε για τις μηνιαιες δοσεις των 400ε.

Τα θυμαμαι σιγα-σιγα να σας ρωτησω εσεις κοριτσια θα κανετε κανενα μικροπαρτακι για τα γεννεθλια των μωρων ή στο ντουκου την πρωτη χρονια επειδη δεν καταλαβαινουν πολλα? Εμενα παντως δεν μου παει καρδια να μην κανω μια τουρτισα με μερικα παιδακια να σβησουμε το 1ο μας κερι κ ας μην καταλαβαινει κ πολλα πολλα, θα το ευχαριστηθουμε εμεις;)!

bkPSp3.png

Καλησπέρα φιλες μου!

επέστρεψα στη δουλειά σήμερα, όλα καλά με το αγοράκι μου, είναι σχεδόν περδίκι, λίγο βηχαλάκι του έμεινε, αυριο θα πάρω την παιδίατρο να μου πει πόσο θα συνεχίσουμε τις μασκούλες!

Επίσης να σας πω , πως μετά την ασθένεια μας, το μικράκι μου πήρε πολύυυυυ τα πάνω του και έχει γίνει ταζμαν ο μικρός σίφουνας!!!χθες όλη μέρα τον κυνηγούσαμε μέσα στο σπίτι, κάνει έρπειν και εξαφανίζεται από το οπτικό μας πεδίο σε δευτερόλεπτα...και φυσικά πάει όπου υπάρχει πρίζα, ντουλάπι, καλώδια κτλ και εμείς όλη μέρα φωνάζουμε, μη εδώ, μη εκεί, όχι Δημήτρη και τέτοια ωραία πράγματα!!!επίσης πλέον σηκώνεται συνΈχεια, όπου βρει σκαμπό, καναπέ και τραπέζι...τσουπ...όρθιος!!!Θεαματικ΄η αλλαγή μέσα σε ένα ΣΚ!!!

Τι να πω, αύριο μπορεί να σας πω ότι περπάτησε...χαχαχα!σήμερα είμαι πιασμένη ολόκληρη...πωπω τι μας περιμένει!

Σοφάκι, καλή αρχή με τον παιδικό, εφού το πήρατε απόφαση, είναι καλή εποχή,θα έχουν τελειώσει και οι ιώσεις!

Εμείς γενέθλια θα κάνουμε μαζί με τη βάφτιση, αφού θα είναι την ίδια μέρα, οπότε 'όπως καταλαβαίνεις θα είναι υπερπαραγωγή!!!χαχαχα!με 150 καλεσμένους!σοκ θα πάθει το παιδάκι μου...!

πάντως πριν αλλάξουμε την ημερομηνία της βάφτισης κ εγώ έλεγα να τα κάνουμε οι τρεις μας, με μια ωραία τουρτίτσα και ένα όμορφο κεράκι, και να βγάλουμε φωτογραφίες να τα θυμόμαστε!!!

Αγγελικούλα, άντε βρε, μην αγχώνεσαι σου είπε, λίγο κλίγο, θα τακτοποιησεις τα πραγματάκια σου, αφο΄τυ έχεις και τα μαστόρια στο σπίτι να δουλεύουν , δεν έχεις περιθώρια για πολλές δουλειές, ότι μπορείς κάνεις...για το αυγό που ρώτησες εγώ του έδινα κάθε μέρα, μετά το είχα κόψει για λίγο , ξανα'άρχισα να του δίνω 2-3 φορές την εβδομάδα και τώρα φυσικά εδώ και 10 μέρες που ε'ίναι άρρωστος ούτε για πλάκα δεν του έδωσα αυγο...

Ελένη, καλέ, με διάρροια, έφαγες τορτελίνια πέστο?????///:shock::shock::shock:εμ, που να πιάσουν τα μαγικά!!!!!!!!χαχαχα, άντε, ελπίζω να ξεαγχωθείς και να σου περάσει η κοιλιά, έτσι κάνουμε χαζομάρες και αγχωνόμαστε με το παραμικρό...άντε θα σε μαλώσω!

HDfQp3.png

Τι κανετε κοριτσια???

Μας τα χαλασε σημερα ο καιρος ε??? Αντε επιτελους να καλοκαιριασει!!!!

Ελενακι καλυτερα σημερα??? αχ αυτο το αγχος και δυστυχως εμεις οι παρθενοι το εχουμε στην υπερβολη του!!! Πριν δυο χρονια (λιγο πριν το γαμο μου) ειχα παθει κριση αγχους-πανικου. Αρον αρον με πηγε ο αντρας μου στην κλινικη, δεν μπορουσα να ανασανω, αστα βραστα καλυτερα να μην τα θυμαμαι!!! Πρεπει να βαλουμε μυαλο!!!!

Λιακι πολυ χαιρομαι που το αστερακι σου ειναι καλα και ντουρασελ χαχαχαχα και που να αρχισουν και το περπατημα τι εχει να γινει!!!! τρεξε να τρεξουμε χαχαχαχα!!!!

Σοφακι καλη αρχη με τον παιδικο... καταληξατε ε?? Για τα γενεθλια που λες εμεις θα κανουμε πατρυ στο σπιτι, μακαρι ο καιρος να ειναι καλος να το κανουμε στον κηπο!!! Περιπου 30 ατομα περιμενω (10 ατομα ειναι μονο οι γειτονες χωρις τα πιτσιρικια:rolleyes:)... Αχ μωρε τα μικρουλια μας πλησιαζουν τα πρωτα τους γενεθλια!!! τι συγκινιση!!!!!

Αγγελικουλα τελειωμο δεν εχουν οι κουτες ε?? αντε υπομονη τελειωνετε σιγα σιγα και θα ηρεμησετε!!! Εμεις αυγουλακι εχει 2 βδομαδες που αρχισαμε και του το δινω τωρα για αρχη 2 φορες τη βδομαδα, μετα θα του δινω 3 φορες, μερα παρα μερα δηλαδη!!! Αληθεια κοριτσια εσεις δινετε ολο το αυγο? εγω του δινω μονο κροκο, αν θυμαμαι καλα ο γιατρος μου ειπε μετα απο 2 βδομαδες να του το δωσω ολοκληρο, βεβαια αλλοι γιατροι λενε το ασπραδι μετα το χρονο...:confused:Αυριο που εχουμε παιδιατρο θα τον ρωτησω.... Εχουμε να κανουμε την 3η δοση του πνευμονιοκοκκου (ηταν να την κανει 10μηνων αλλα ημασταν αρρωστουληδες και θα την κανουμε αυριο). Επισης αυριο λεμε να παμε και για βαπτιστικα και σταυρο!!! Α!!! το καλυτερο να σας πω. Τωρα το βραδυ που τον ξαπλωσα να κοιμηθει σηκωθηκε κανονικοτατα μονος του απο ξαπλωμενος που ηταν. Δεν μπορουσε να σηκωθει απο ξαπλωμενος μονο οταν καθοταν μπορουσε!!!αντε και σιγα σιγα να περπατησουμε χαχαχαχαχα

Καληνυχτα μανουλες Φιλακια!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα κορίτσια από τη Σύρο!!!

εδώ έχει μια καταπληκτική ημέρα, η θάλασσα είναι για μπάνιο...εγώ βέβαια είμαι στη δουλειά, ελπίζω οι υπόλοιπες να απολαμβάνετε την ημέρα σας με τα πιτσιρικάκια σας!!!

Μαράκι πήρατε βαπτιστικά και σταυρό?ωραία είναι?βάλε καμιά φωτό αν τράβηξες!

εμάς τα πήρε ο νονός μας αλλά δε μας τα δείχνει...έκπληξη!!!βέβαια τα είδε η μαμά μου και της άρεσαν πολύ με μια μικρή λέπτομέρεια...το κουτί έχει βατραχάκι επάνω αντί για καραβάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμένα βέβαια καθόλου δε με χαλάει...εξάλου του είπα να διαλέξει ότι του αρέσει περισσότερο;););)

HDfQp3.png

Μανούλες γεια σας και απο μας!

Ο καιρός φτιάχνει και εδώ χθες και σήμερα, έξω μυρίζει πανέμορφα απο τις ανθισμένες νεραντζιές που υπάρχουν παντού και όπως καταλαβαίνετε, όσο μπορούμε είμαστε στη γύρα!! ;) Κάνουμε και ψώνια για να συμμαζέψουμε και να προετοιμάσουμε το μπαλκόνι για κατοίκηση!! χαχαχα

Σοφάκι 2, όντως συνεχώς μας εκπλήσσουν τα μικρούλια μας, κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή για κατορθώματα! Γι αυτό ζούμε άλλωστε πλέον, να τα καμαρώνουμε και να γελάμε σαν χαζογονείς με το κάθε τι νέο που κατακτούν! ;) Όσο για τα πρώτα μας γενέθλια που ρώτησες, εμείς εκ των πραγμάτων δεν έχουμε και πολλούς να καλέσουμε! :tongue: Απλά εκείνες τις μέρες του Πάσχα (3 Μαίου έχουμε εμείς) θα είναι συμπτωματικά εδώ τα πεθερικά μου οπότε θα τα περάσουμε μαζί! Και ίσως να καλέσουμε και ένα φιλικό ζευγάρι που έχουμε αν θέλουνε να έρθουν γιατί είναι τα παιδιά με το μωράκι, είναι 3 μηνων τώρα και δεν ξέρω αν θα θέλουν να το φέρουν. Μάλλον θα τους πούμε όμως! Τουρτίτσα φυσικά θα της πάρω και κεράκι θα σβήσουμε έτσι για το καλό! Απο εκεί και πέρα καμιά πιτούλα θα κάνουμε, θα είναι και η πεθερά θα τα φροντίσει και εκείνη, δεν αγχώνομαι! Άλλωστε εμείς πάλι θα τα φάμε!

Λία μου, έκπληξη ο νονός σας,ε; Τι ωραία! Κι εμάς έτσι έκανε και τα είδαμε όλα ακόμη και τα ρουχάκια για πρώτη φορά στολισμένα στην εκκλησία λίγο πριν τη βάφτιση! :P Όσο για το βατραχάκο, λεπτομέρεια! ;)

Μαρία μου, πήρατε βαφτιστικά; Θέλουμε φωτο!!! Παιδίατρο πήγατε; Για πες τα νέα!! Μπράβο που σηκώθηκε μόνος απο ξαπλωτός! :P Μεγάλη πρόοδος είναι αυτή, δεν είναι καθόλου εύκολο! :P

Εγώ είμαι καλά κορίτσια, έχω επανέλθει μπορώ να πω, εδώ και 3 μέρες σήμερα 4η είμαι καλά! Ουφ, ευτυχώς! Μόλις βρήκα το λόγο που το έπαθα ηρέμησα και έρχεται επιτέλους και η περίοδος.... Δειλά δειλά, αλλά έρχεται!

Η Αθανασία είναι μια χαρούλα, μέσα στην τρέλα της! Χθες βράδυ για πρώτη φορά μπουσούλησε η σκατούλα μου! Αγκομαχώντας και με ζόρια, αλλά διάνυσε μια απόσταση, δεν το έχει ξανακάνει! :tongue: Δεν της αρέσει ιδιαίτερα, ζορίζεται, δεν την κόβω να αλωνίζει ποτέ έτσι στο σπίτι, αλλά έτσι για την ιστορία να έχουμε να το λέμε μπουσουλήσαμε λίγο κι εμείς! :tongue: Σήμερα θα της πάρουμε το δώρο των γενεθλίων της, λίγο νωρίς, αλλά αυτό το μήνα είμαστε πιο άνετοι οικονομικά, δεν είχαμε λογαριασμούς.... :rolleyes: Ένα τρίκυκλο ποδηλατακι θα της πάρουμε. Αυτο: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004K6KYDS/ref=s9_simh_gw_p21_d15_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1E0H1Q1RZRGY78HY5DPH&pf_rd_t=101&pf_rd_p=358549767&pf_rd_i=468294 Από το jumbo θα το πάρουμε, βέβαια 100 ευρω.. ΤΡόμαξα να το βρω σε κόκκινο, όλα τα τζάμπο είχαν μόνο το ροζ.... Ε, δεν θέλουμε μωρέ, να είναι unisex καλύτερα... Έχω κάνει ψακτική στο ίντερνετ και αυτό είναι απο τα πιο καλά, φαίνεται πολύ σταθερό και έχει ωραία ψηλή πλάτη και μαξιλαράκι στο κάθισμα... Τα άλλα που είδα μου φαινόταν πιο ψεύτικα, καρυδότσουφλα, δεν ξέρω... Είναι λίγο ακριβό, αλλά αξίζει και με το παραπάνω, είναι τα πρώτα μας γενέθλια! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!

Ελενίτσα το ίδιο ποδηλατάκι έχουμε σε κόκκινο κι εμείς, είναι πολύ καλό, θα το ευχαριστηθεί η Αθανασία σίγουρα! όταν το πάρετε να μας βάλεις φωτό με τη ζουζουνίτσα! Καλύτερα είσαι ε, θα έρθει και η περίοδος αφού ξεαγχώθηκες τώρα! Μπράβο σας που μπουσουλήσατε!! Κάνατε και γεια ε? Πήρε φόρα η μικρή και ποιος την πιάνει τώρα!!

Μαράκι σηκώθηκε μόνος του ο Γιαννάκης? όλο καινούρια κατορθώματα τα καμάρια μας! Εννοέιται εμείς θα καμαρώνουμε σαν να είναι το πιο σπουδαίο πράγμα του κοσμου! Για μας είναι εξάλλου!!

Η Κάλλια το σκέφτεται, να αφήσω το χέρι και να περπατήσω μόνη μου ή όχι?

Λίγο θέλει πάντως! Με το ένα χέρι αν την κρατάς τρέχει να την πας έξω στο μπαλκόνι! Και κλάμα αν δεν την βγάλω! Βρε τι μας περιμένει!! Χαχα!

Εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα κάνουμε γενέθλια, τουρτίτσα θα της φτιάξω δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν θα έχουμε κόσμο, είναι και του Αη Γιωργιού εκείνη τη μέρα, στις 6 του Μάη τα έχουμε εμείς και γιορτάζει ο παππούς και ο θείος της άρα τότε δεν κάνουμε, ίσως μαζευτούμε άλλη μέρα με παιδάκια αν το αποφασίσουμε τελικά.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!

Ελενίτσα το ίδιο ποδηλατάκι έχουμε σε κόκκινο κι εμείς, είναι πολύ καλό, θα το ευχαριστηθεί η Αθανασία σίγουρα! όταν το πάρετε να μας βάλεις φωτό με τη ζουζουνίτσα! Καλύτερα είσαι ε, θα έρθει και η περίοδος αφού ξεαγχώθηκες τώρα! Μπράβο σας που μπουσουλήσατε!! Κάνατε και γεια ε? Πήρε φόρα η μικρή και ποιος την πιάνει τώρα!!

Μαράκι σηκώθηκε μόνος του ο Γιαννάκης? όλο καινούρια κατορθώματα τα καμάρια μας! Εννοέιται εμείς θα καμαρώνουμε σαν να είναι το πιο σπουδαίο πράγμα του κοσμου! Για μας είναι εξάλλου!!

Η Κάλλια το σκέφτεται, να αφήσω το χέρι και να περπατήσω μόνη μου ή όχι?

Λίγο θέλει πάντως! Με το ένα χέρι αν την κρατάς τρέχει να την πας έξω στο μπαλκόνι! Και κλάμα αν δεν την βγάλω! Βρε τι μας περιμένει!! Χαχα!

Εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα κάνουμε γενέθλια, τουρτίτσα θα της φτιάξω δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν θα έχουμε κόσμο, είναι και του Αη Γιωργιού εκείνη τη μέρα, στις 6 του Μάη τα έχουμε εμείς και γιορτάζει ο παππούς και ο θείος της άρα τότε δεν κάνουμε, ίσως μαζευτούμε άλλη μέρα με παιδάκια αν το αποφασίσουμε τελικά.

Αλήθεια, Σοφία μου, έχετε το ίδιο ποδήλατο; Ναι, ωραίο φαίνεται! Τώρα το συναρμολογούμε! Να σου πω, ο Γιαννάκης αργότερα που έκανε μόνος του το τιμόνι είναι εντάξει, εννοώ είδαμε οτι στρίβει λίγο το τιμόνι, είναι θέμα αυτό ή οκ το οδηγάει;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μόνος του δεν έκανε πολύ η αλήθεια είναι, είναι λίγο βαρύ για να το κουμαντάρει και οι στροφές επίσης ήταν ένα θέμα, α ήταν και πολύ κάτω τα πετάλια και άργησε να τα φτάσει! χαχα! όλα τα θετικά σου είπα μαζεμένα!

Το ευχαριστήθηκε όμως στη βόλτα που τον κάναμε εμείς, είναι βολικό για αρκετή ώρα γιατί έχει τα μαξιλαράκια! Έχει και μεγάλες ρόδες, να μπεις και σε καμιά λακουβίτσα δεν υπάρχει πρόβλημα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέραααααααα,

μπαίνω κι εγώ τώρα στα γρήγορα, γιατί ξεκίνησαν οι δουλειές...και κάθε μέρα κοιμάμαι στις 4 το πρωί... δεν προλαβαίνω να σας γράψω...μπαίνω όμως και σας διαβάζω...ΠΑΝΤΑ...με μεγάλη αγωνία, και χαρά!!!

Για την δουλειά που με ρωτούσε η Σοφια(σισι) ξεκίνησα το πρώτο κατάστημα που βρίσκεται Κυπαρυσία, αλλά επειδή είναι μακρυά, μου έστειλαν την αποτύπωση, κι εγώ κάνω την υπόλοιπη δουλειά...εδώ...σ'αυτά που είναι εντός Αθηνών, θα ανέβω κι εγώ..αλλά άστα αυτά τώρα..

Λοιπόν επιτέλους...βγάζουμε δόντια...ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Απίστευτο μου φαίνεται, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό το παιδί, θα μείνει φαφούτης...χαχαχα!!! Μόλις χθες είδα ότι ίσα μόλις που έχουν τρυπήσει τα δύο κάτω δοντάκια... Πλέον περνάμε πολύ χρόνο μέσα στην στράτα, την οποία και πάει σφαίρα....κάνουμε και στρατα, όταν τον κρατω από τα δύο του χεράκια...και λέει κι αυτός..."τα τα...τα τα!!!" χαχαχα!!! Λέει "τίτα" = κοίτα..και μου δείχνει με το δαχτυλάκι του....λέει, "μαμ μαμ" όταν βλέπει φαγητό, και θέλει να φάει... Κλαίει, όταν τον παίρνω από το μπάνιο...δεν θέλει να βγει με τίποτα...κι επίσης έχει πλάκα, γιατί θέλει να πιάσει το νερό...και προσπαθεί με τα χεράκια του να το πιάσει... Εν τω μεταξύ, έχουμε αρχίσει να συννενοουμαστε...του λέω που είναι ο μπαμπάς...φεύγει με την στράτα και πάει και τον βρίσκει... του λέω χωρίς να κάνω κάποια κίνηση, Έλα Γιώργο να σε πάρω, κι έρχεται και απλώνει τα χεράκια του... το βράδυ του λέω Γιώργο, γάλα..και λέει..Γα γα!!! (χα χα) και τον βάζω στο καρεκλάκι του φαγητου ξαπλωτό και το μισοπίνει μόνος του...το κρατά στα χεράκια του...τι πλάκα!!! Του λέω Γιώργο φέρε ένα παιχνίδι, και πάει στα κουτιά με τα παιχνίδια και μου φέρνει κάτι... το πρωί μου πήρε την χτένα μου...την έπαιξε λίγο, και μετά την πήγε στα παιχνίδια του..την βρήκα μέσα σ' ένα κουτί...χαχαχα...ΑΑΑΑΑα, με την χτένα του επίσης προσπαθεί να χτενιστεί...πολύ πλάκα... Κάνουμε γεια, όταν ακούμε τραγουδάκια, οποιοδήποτε, κάνουμε την πεταλούδα...και επίσης δίνουμε το χεράκι μας, σε όποιον μας πει τι κάνεις...και του δώσει το χέρι του... Γενικά έχουμε κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο στην αντίληψη...

Γεννέθλια, επίσημα δεν θα κάνουμε, γιατί είχαμε κάνει στον Χρήστο, και δεν θέλω να υποχρεώνουμε τον κόσμο, εν καιρό κρίσης κιολας, δύο φορές...τον χρόνο...απλά λέμε, όπου κάνουμε Πάσχα, να κρατάμε μία τουρτίτσα, απλή, κι ένα κεράκι, να το σβήσουμε, για το καλό...ή το άλλο την ημέρα του Αγιου Γεωργιου, που θα γιορτάζουμε κιόλας..(ανεπίσημα βέβαια) θα πάμε στον παππού μας τον Γιώργο, και θα κόψουμε εκεί την τουρτίτσα...

Κορίτσια αυτά τα νέα μας...

Συγνώμη που δεν σας απαντώ προσωπικά...αλλά δεν προλαβαίνω...

Φιλάαααααααααααααααακια πολλα στα Μαιο-ζουζουνάκια σας!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

:DΓεια σας κοριτσια ομορφα!!!!

Βγαλαμε δοντι!!!!!!:D:D:D:D:D:D εχθες εσκασε η μυτουλα και σημερα αρχισε να ψιλοφαινεται!!!!

Εχθες ολη μερα λειπαμε. Φυγαμε το πρωι μετα το φρουτο , γυρισαμε το μεσημερακι να φαμε και ξαναφυγαμε.... Ψωνισαμε τα βαπτιστικα μας.... την αλλη βδομαδα θα εχω το σταυρο και τα υπολοιπα θα ειναι ετοιμα μετα το Πασχα!!!! Πηγαμε και παιδιατρο καναμε το εμβολιο, μας τραβηξε παλι το πουλακι :( (την επομενη φορα ειπε οτι θα το κατεβασει τερμα και τελος μετα)... οπως καταλαβαινετε δυσκολη νυχτα ειχαμε... και εμβολιο και δοντακι και το πουλακι, ευτυχωςσημερα ειμαστε καλα εφτιαξε και ο καιρος και βγηκαμε παλι στον κηπο!!!! Α!!! το καινουργιο μας παιχνιδι εδω και μια βδομαδα ειναι να φουσκωνουμε μπαλονια, τρελαινεται ο μικρουλης μου,και οταν τον κραταω απο τα χερακια ορθιο τα κλωτσαει χαχαχαχαχα εβαλα και φωτο στο προφιλ μου.... δοκιμαστε το κοριτσια!!!

Ελενη μου τελειο το ποδηλατακι και εμεις αυτο σκεφτομαστε να του παρουμε, θα παμε και στον Μουστακα να δουμε μηπως μας αρεσει κατι αλλο.....

Σοφακι η μικρη εχει το νου της να περπατησει ε??? ετσι οπως παει δεν θα αργησει ;)... Του Αγιου Γεωργιου φετος πεφτει κανονικα 23 Απριλιου δεν ειναι την δευτερη μερα του Πασχα.... οποτε δεν πεφτει και στα γενεθλια σας;)

Κοριτσακια μου σας καληνυχτω!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...