Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημερα μαγιομαμαδες τι κανετε?

Καταρχην, Λια μου πολυ χαρηκα που ο Δημητρακης ηταν χθες καλυτερα κ σημερα πολυ καλα εκανες κ γυρισες σπιτι, λογικο ειναι να σε αποζητα τωρα που ειναι ακομα αρρωστος ο καημενος! Κ εγω θα συμφωνησω φυσικα με τα κοριτσια κ εννοειται οτι σε περιπτωσεις οπωσδηποτε η αντιβιωση κανει μονο καλο οποτε μαλλον θα σας δει ο γιατρος κ θα σας δωσει το αντιστοιχο φαρμακο για να του περασει!!:D Ακουσα σημερα στο πρωϊνο οτι οι λαρυγγιτιδες ανοιξιατικα πανε κ ερχονται!:oops:

Κατερινα, δυστυχως(που εχετε περασει τοσα πολλα) απο την μια εχεις γινει εξπερ στα κρυωματα, απ' την αλλη εχεις αποκτησει τοση εμπειρια-ψυχραιμια που ξερεις πως να τα αντιμετωπισεις! Εγω απλα θα ειχα απελπιστει σε καμια παρομοια περιπτωση!:|

Ελενηηη, μηπως (χωρις να θελω να σε αγχωσω) ειχες κανενα τετοιο συμπτωμα κ στην αρχη της εγκυμοσυνης στην Αθανασια σου? (χαχα, πλακα κανω, βασικα ο,τι θελετε εσεις... αν το θελετε με το καλο;), αν δεν το σκεφτεστε ακομα, σου ευχομαι να ειναι απλα μιας μερας καθυστερηση:tongue:).

Αααα, σας περιμενει σπιτακι σενιο στην συμπρωτευουσα!:D Αντε με το καλο να ανεβετε οσο πιο συντομα μπορειτε, να χαλαωσετε απο νοικια-κοινοχρηστα-γειτονες-σπιτονοικοκυρηδες, να ευχαριστηθειτε το καινουριο σπιτι σας!;):D

Μαρακι πανεμορφο το φορεμα, θα τονιζει κ τα ματια σου κ την λευκη επιδερμιδα, μην τυχον κ μαυρισεις με τετοιο χρωμα φορεματος!!! Κ τα προσκλητηρια πολυ ωραια κ ωραια θεμα τον πριγκηπα σας διαλεξατε! Εχετε δει βαφτιστικα με τον νονο ή θα σας τα κανει εκπληξη? Περιμενουμε φωτο μπομπο-προσκλητ. να τα δουμε σετ!

Αντζελ, ξερω ειναι τρελη κουραση να εχεις την μπεμπα κ να πρεπει να επιβλεπεις τα μαστορια κ μετα να καθαριζεις κ να ξανακαθαριζεις κ δυσκολα στην αρχη να συνηθισεις την καινουρια διαρυθμιση κ να βολευτεις, αλλα ειναι γλυκια κουραση, κ δεν θα χρειαστει να ξεβολευτειτε ποτε ξανα!! Οσο για την "μαμακιαση", μια απ' τα ιδια ποναει η μεσουλα μου, κ μονο στο ακουσμα της λεξης!!Αγωνιστικους χαιρετισμους;)!

Σοφακι, μην την μελετας την "καλη" σου πεθερα, γιατι θα την βρεις μπροστα σου,χαχαχα, σαν την σκηνη στην "Σιωπη των Αμνων" που λεει την λεξη μπροστα στον καθρεφτη!:rolleyes:Τι κανουν τα κουκλακια σου? Δεν μας ειπες νεα της Καλλιας, πως παει το στραταρισμα? (ωχ, κ μ'αυτο με πιανει η μεση:rolleyes::|). Πηραμε στον αλλο παιδικο κ μας ειπαν να παμε απο κει να μας πουν! Θα σας πω σιγουρα σε καμια βδομαδα που θα παω τελικα για την εγγραφη! Τα νεα βεβαια για τον Δημοτικο βρεφ/πιακο σταθμο δεν ειναι πολυ ενθαρυντικα (για την νεα σχολικη χρονια εννοειται) γιατι εχουμε κ οι δυο εισοδημα κ μαλιστα εγω Δ.Υ. που λεγαμε κ αυτα ειναι στα μειον για να την παρουν, βεβαια εγω απορω γιατι? τεσπα! Ααα, συν οτι εγω δεν ειμαι Δημοτης Μαραθωνα, ειναι μονο ο Τασος (μαλλον επειδη δεν θα εχουν καπαρωμενη κ την δικη μου ψηφο, μην χ@σω:evil:)

Αυτα κοριτσια θα ξαναμπω μετα γιατι ξυπνησε η Αναστω κ πρεπει να φαμε, φιλια!!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου, μπήκα να σας πω τα νέα μας..

τελικά το παιδάκι μου έκανε βρογχίτιδα:cry::cry::cry:

πήραμε μάσκες αεριους και φλιξοταιντ,

ελπίζω να δούμε βελτίωση...

σας καληνυχτίζω, τα λέμε αύριο..

HDfQp3.png

Ελα βρε Λια μου περαστικα!! Τον ειδε τελικα ο γιατρος απο κοντα? Απο κιλα τελικα που δεν ετρωγε ειναι ενταξει? Βρογχιτιδα, πως? Του την μετεφερες εσυ απο την δουλεια? Ειναι καλυτερα τωρα με αυτη την αγωγη? Πολλα περαστικα κ παλι, πες μας αυριο αν μπορεσεις νεα σας, καληνυχτα!

bkPSp3.png

Κοριτσάκια μου, μπήκα να σας πω τα νέα μας..

τελικά το παιδάκι μου έκανε βρογχίτιδα:cry::cry::cry:

πήραμε μάσκες αεριους και φλιξοταιντ,

ελπίζω να δούμε βελτίωση...

σας καληνυχτίζω, τα λέμε αύριο..

Λιακι ελπιζω να ηρεμησει τωρα ο καημενουλης!!!! πολλα φιλακια και μια ζεστη αγκαλια απο ολες μας και μια ευχη αυριο να ειναι περδικι!!!! Αρκετα ταλαιπωρηθηκε το αστερακι σου!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα κορίτσια!

εδώ είμαστε αγκαλιά με το δημητράκη μου...

είχαμε πολύ καλό βράδυ κ σήμερα το πρωί ήπιε 150μλ γάλα!!!!μεγάλη πρόοδος!!!ο βήχας του καλυτέρεψε ήδεη με 2 φορές που κάναμε μάσκες!!

αερολιν ήθελα να γραψω χθεςμ, η Κατερίνα μας τα ξέρει καλύτερα, πόσο δίκιο είχες Κατερίνα, παρασύρθηκα που τον είδα καλύτερα προχθες κ δεν τον πήγα αμέσως στη γιατρό....όταν τον κοιμήσω θα τα ξαναπούμε...σας φιλώ..

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Λία μου, ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα το μωρό σου, και απο οτι ακουω ειναι όντως! Μπραβο που ηπιε το γαλατάκι του, άντε να στρωνει σιγα σιγα ο ταλαιπωρος!!! Εσύ απο τη δουλειά είσαι ενταξει με τις αδειες; Ελπιζω να μην σου δημιουργουν θεμα... :? Περιμένουμε και άλλα νέα ευχαριστα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εγώ κορίτσια πριν λίγο πάλι στην τουαλέτα με διάρροια ήμουν!!!! :shock::? Ενώ τις προηγούμενες δύο μέρες ήμουν καλά από εντερικά και το μόνο που είχα ήταν ένα φούσκωμα στο στομάχι και δεν πεινούσα γενικά, σήμερα πάλι διάρροια.... Τι να πω, μάλλον πρεπει να τρωω μονο λαπάδες;;; :confused:

Έχω και ένα πρόβλημα συμοεριφοράς με τη μικρή θα σας πβ μετά γιατί τωρα μου τα έχει κακαρωσει στο κλαμα.. :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εδώ είμαι και πάλι κορίτσια!

θεματική η βελτίωσή μας!!!

σήμερα έφαγε 6-7 κουταλιές αβκάντο με πορτοκάλι και το μεσημέρι 10 κουταλιές χορτόσουπα!!!!μετά του συμπλήρωσα και με λίγο γάλα, περίπου 50 μλ ήπιε!λίγο άρχισα να ηρεμώ γιατί φοβήθηκα πολύ εχθές...

βέβαια το βράσιμο στο στήθος του συνεχίζεται, αλλά ο βήχας έχει ελλατωθεί στο σχεδόν καθόλου!και επίσης έχει ανοίξει και η μυτούλα του!

Ελένη, βρε συ, τι έπαθες?πάλι διάρροια?ωχ, καλά λες, φάει λαπάδες, και κόψε φρούτα, σαλάτεςκτλ..και μια συνταγή για τη διάρροια που μου την είπε μια φίλη...για 2 ώρες μη φας μη πιείς ούτε νερό, μόνο την δεύτερη ώρα ανά 5 λεπτά πίνε ένα κουταλάκι μαύρο τσάι για 30 λεπτά σύνολο...μου είπε ότι περνάει αμέσως!!!

Για πες τι συμβαίνει με την Αθανασία?

HDfQp3.png

Εδώ είμαι και πάλι κορίτσια!

θεματική η βελτίωσή μας!!!

σήμερα έφαγε 6-7 κουταλιές αβκάντο με πορτοκάλι και το μεσημέρι 10 κουταλιές χορτόσουπα!!!!μετά του συμπλήρωσα και με λίγο γάλα, περίπου 50 μλ ήπιε!λίγο άρχισα να ηρεμώ γιατί φοβήθηκα πολύ εχθές...

βέβαια το βράσιμο στο στήθος του συνεχίζεται, αλλά ο βήχας έχει ελλατωθεί στο σχεδόν καθόλου!και επίσης έχει ανοίξει και η μυτούλα του!

Ελένη, βρε συ, τι έπαθες?πάλι διάρροια?ωχ, καλά λες, φάει λαπάδες, και κόψε φρούτα, σαλάτεςκτλ..και μια συνταγή για τη διάρροια που μου την είπε μια φίλη...για 2 ώρες μη φας μη πιείς ούτε νερό, μόνο την δεύτερη ώρα ανά 5 λεπτά πίνε ένα κουταλάκι μαύρο τσάι για 30 λεπτά σύνολο...μου είπε ότι περνάει αμέσως!!!

Για πες τι συμβαίνει με την Αθανασία?

Μπράβο Λία μου, επιτέλους ξανανιώνει ο Δημήτρης μας! Τι ήταν αυτό..... :confused: Μέρα με τη μέρα για να μην πω ώρα με την ώρα τώρα πια με τα φαρμακάκια του θα γίνεται περδίκι.... :rolleyes: Χάρηκα πολύ!!!! :P

Εγώ δεν ξέρω τι στο καλό με έπιασε πάλι, τα έντερά μου τα αισθάνομαι να χορεύουν! :? Δεν πονάω ευτυχώς, αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου, παίρνω την μικρή μας λίγο αγκαλιά και με κόβει αμέσως! :? Και το στομάχι έχει ένα σχεδόν μόνιμο φούσκωμα.... Άντε να δούμε 5 μέρες γεμάτες όλο και κάπως είμαι.... Ευχαριστώ Λιάκι για το γιατροσόφι, σε λίγο που κλείνω δίωρο άφαγη θα το κάνω!

Δεν σας είπα, χθες έκανα τεστάκι εγκυμοσύνης (γιατί η περίοδος ακόμη άφαντη) κι ευτυχώς αρνητικό!!! Φουτράκι που με ρώτησες, όχι όχι όχι, δεν θέλουμε εγκυμοσύνη δεύτερη όσο είμαστε Πειραιά μόνοι μας...

Το πρόβλημα που έχουμε με την Αθανασία δεν είναι καινούριο, απλά έχει χειροτερέψει τις τελευταίες μέρες. Από πάντα τρόμαζε εύκολα με απότομους θορύβους, όχι πάντα δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μας, και έκλαιγε έντονα και μόνο με αγκαλιά ηρεμούσε. Τώρα τελευταία, τρομάζει με πολύ ηπιότερους ήχους και κάνει ένα κλάμα, ούτε να το περιγράψω δεν μπορώ! Κάτι σαν να ουρλιάζει και σαν να ζορίζεται για να κλάψει, νομίζεις λίγο ακόμη και θα σκάσει! :shock: :shock: Τρομάζουμε κάθε φορά έτσι που την ακούμε, χθες τρόμαξε στον ηλεκτρικό που ήμασταν απο τα φφφστ και τα τσουφ που κάνει και ούρλιαζε μέχρι να κατέβουμε σχεδόν, μας κοιτούσαν όλοι!! :confused: Νομίζω πλέον πως είναι υπερβολική, πως τρομάζει πιο εύκολα απο πριν και αντιδράει χειρότερα, αντι μεγαλώνοντας να στρώσει.... :cry: Να πριν ο μπαμπάς μας φύσηξε τη μύτη του, όχι πολύ δυνατά νορμάλ το έκανε κι έσκασε στο κλάμα.... :confused:

Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετωπίζει καμιά σας κάτι παρόμοιο;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καληρα, Ελενιτσα μπαινω γραφω βιαστικα για να σου απαντησω. Να το πειτε στη γιατρο, συγγνωμη δεν θελω να σε αγχωνω τσαμπα αλλα τωρα με τετοιο καιρο με αερα, ειναι ευαισθητα τα αυτακια τους σε ωτιτιδες, ετσι εκανε κ η αδερφη μου μικρη καποιες μερες πριν παθει ωτιτιδα ευτυχως στο τυμπανοτου εξω ακουστικου πορου κ τελικα με το καιρο της περασε κ με φαρμακακι φυσικα! Ειναι μερικα μωρακια που ειναι πιο ευαισθητος σε κρυωματα ο ακουστικος πορος (καπως ετσι δεν ξερω πως ακριβως να το εξηγησω ιατρικα). Ακομα κ τωρα παει συχνα για καθαρισμο στον ΩΡΛ γιατι εχει περισσοτερη παραγωγη κεριου κ καλο γενικα ειναι να γινεται καθαρισμος στον ΩΡΛ κ ΟΧΙ μπατονεττα!βεβαια αυτο δεν μπορει νομιζω να γινει στα μωρα αλλα ουτως ή αλλως βγαινει ευκολα το κερακι απο μονο του εξω κ με μια πετσετουλα καθαριζει. Μπορει επισης ο πονος απο τα δοντια να της χτυπαει κ στα αυτακια κ η κακομοιρα να ποναει πιο πολυ καθε φορα που ερεθιζεται το τυμπανο απο καποιο δυνατοτερο ηχο. Εγω θα σου ελεγα να ρωτησεις καλυτερα την γιατρο για πιο σιγουρα. Σοορυ δεν ηθελα να σε αγχωσω αλλα επειδη ειχα δει την αδερφη μου να υποφερει με τους ηχους κ μια μερα την πηγαμε στο νοσοκ. (Πεντελη) εκει το ειδε ο παιδοΩΡΛ κ ηταν μονη της η κυρια που την προσεχε απο την τρομαρα της δεν μπορεσε ουτε εμενα να με παει στο σχολικο, με πηρε μαζι της στο νοσοκ. μεχρι να ερθει η μητερα μου απο τη δουλεια!

Λια μου πολυ χαιρομαι που ο Δημητρακης ανταποκρινεται τοσο θετικα χθες κ σημερα πιστευω θα ειναι μια χαρα ο καημενουλης, θα παρει τα πανω του!

Φιλια κοριτσια θα τα ξαναπουμε!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καληρα, Ελενιτσα μπαινω γραφω βιαστικα για να σου απαντησω. Να το πειτε στη γιατρο, συγγνωμη δεν θελω να σε αγχωνω τσαμπα αλλα τωρα με τετοιο καιρο με αερα, ειναι ευαισθητα τα αυτακια τους σε ωτιτιδες, ετσι εκανε κ η αδερφη μου μικρη καποιες μερες πριν παθει ωτιτιδα ευτυχως στο τυμπανοτου εξω ακουστικου πορου κ τελικα με το καιρο της περασε κ με φαρμακακι φυσικα! Ειναι μερικα μωρακια που ειναι πιο ευαισθητος σε κρυωματα ο ακουστικος πορος (καπως ετσι δεν ξερω πως ακριβως να το εξηγησω ιατρικα). Ακομα κ τωρα παει συχνα για καθαρισμο στον ΩΡΛ γιατι εχει περισσοτερη παραγωγη κεριου κ καλο γενικα ειναι να γινεται καθαρισμος στον ΩΡΛ κ ΟΧΙ μπατονεττα!βεβαια αυτο δεν μπορει νομιζω να γινει στα μωρα αλλα ουτως ή αλλως βγαινει ευκολα το κερακι απο μονο του εξω κ με μια πετσετουλα καθαριζει. Μπορει επισης ο πονος απο τα δοντια να της χτυπαει κ στα αυτακια κ η κακομοιρα να ποναει πιο πολυ καθε φορα που ερεθιζεται το τυμπανο απο καποιο δυνατοτερο ηχο. Εγω θα σου ελεγα να ρωτησεις καλυτερα την γιατρο για πιο σιγουρα. Σοορυ δεν ηθελα να σε αγχωσω αλλα επειδη ειχα δει την αδερφη μου να υποφερει με τους ηχους κ μια μερα την πηγαμε στο νοσοκ. (Πεντελη) εκει το ειδε ο παιδοΩΡΛ κ ηταν μονη της η κυρια που την προσεχε απο την τρομαρα της δεν μπορεσε ουτε εμενα να με παει στο σχολικο, με πηρε μαζι της στο νοσοκ. μεχρι να ερθει η μητερα μου απο τη δουλεια!

Λια μου πολυ χαιρομαι που ο Δημητρακης ανταποκρινεται τοσο θετικα χθες κ σημερα πιστευω θα ειναι μια χαρα ο καημενουλης, θα παρει τα πανω του!

Φιλια κοριτσια θα τα ξαναπουμε!

Σοφάκι μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Λες ρε συ να έχει να κάνει με τα αυτάκια της; Είναι κάτι που δεν μας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό... Σίγουρα θα ρωτήσω τη γιατρό, το έχω σημειώσει, βέβαια αρχές Μαίου τώρα θα πάμε, μόλις χρονίσουμε... Πάντως επειδή από πάντα είναι τρομαξιάρα και φοβιτσιάρα γενικά, μου φαίνεται περίεργο να είναι απο ευαισθησία στα αυτάκια, τι να πω.... Η γιατρός κοιτάει κάθε φορά τα αυτάκια της και θα είχε δει πιστεύω κάποιο πρόβλημα, καθώς όπως προείπα από πάντα τρόμαζε και έκλαιγε πολύ απλά τελευταία το κάνει εντονότερα....

Κάναμε πριν λίγο πρώτη φορά "γεια σου γεια σου" και κατουρήθηκα απο τη χαρά μου!!! Ξέρω οτι ίσως λίγο το καθυστέρησε, αλλά δεν με πειράζει καθόλου αρκεί να τα κάνει έστω και λίγο αργοπορημένα απο συνήθως... :rolleyes: Κάνει και μουσουδάκια όταν της κάνω κι εγώ και τώρα μαθαίνουμε πώς κάνει η γατούλα! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα!

Ελένη μου πως είσαι?έπιασε το γιατροσόφι?εγώ δεν έχει χρειαστεί ακόμα να το δοκιμάσω, για πες...

Συγχαρητήρια και για την πρόοδο!!!!άντε βρε, πήρε μπρος κ η Αθανασία μας και ποιός την πιάνει....!Τι λες τωρα, αργοπορημένα ή όχι, όλα τα κατορθώματα των μικρών μας μας κάνουν να νιώθουμε τρελή υπερηφάνια!!!:tongue::tongue::tongue::D:D

Να σου πω, μήπως η Σοφία έχει δίκιο?κ εγώ ποτέ δε θα το σκεφτόμουν αλλά επειδή αργείτε ακόμα να πάτε παιδίατρο, δεν την παίρνεις ένα τηλ. να της το πεις για να σου πει τη γνώμη της?δε χανεις τπτ το πολύ πολύ να πάτε να την δει, να είσαι κ εσύ ήσυχη...λέμε τώρα...

Σοφάκι ευχαριστώ για τις ευχές, είναι όντως πολύ καλ΄τερα το παιδάκι μου...

HDfQp3.png

Καλησπέρα!

Ελένη μου πως είσαι?έπιασε το γιατροσόφι?εγώ δεν έχει χρειαστεί ακόμα να το δοκιμάσω, για πες...

Συγχαρητήρια και για την πρόοδο!!!!άντε βρε, πήρε μπρος κ η Αθανασία μας και ποιός την πιάνει....!Τι λες τωρα, αργοπορημένα ή όχι, όλα τα κατορθώματα των μικρών μας μας κάνουν να νιώθουμε τρελή υπερηφάνια!!!:tongue::tongue::tongue::D:D

Να σου πω, μήπως η Σοφία έχει δίκιο?κ εγώ ποτέ δε θα το σκεφτόμουν αλλά επειδή αργείτε ακόμα να πάτε παιδίατρο, δεν την παίρνεις ένα τηλ. να της το πεις για να σου πει τη γνώμη της?δε χανεις τπτ το πολύ πολύ να πάτε να την δει, να είσαι κ εσύ ήσυχη...λέμε τώρα...

Σοφάκι ευχαριστώ για τις ευχές, είναι όντως πολύ καλ΄τερα το παιδάκι μου...

Ευχαριστούμε Λία μου! Πω πω όντως η υπερηφάνεια είναι πελώρια και η ευτυχία επίσης με ό,τι καινούριο κάνουν!!! :P

Εγώ τα ίδια........ Σήμερα το πρωί μόλις σηκώθηκα έβγαλα τα έντερά μου (σορρυ που σας αηδιάζω, αλλά πώς αλλιώς πια να το πω.... :? ) και μετά μία ωρίτσα πάλι λίγο.... Νερό σου λέω!!! :? Το γιατροσόφι δεν έπιασε και σήμερα πήρα immodium, δεν άντεξα πια... Έχω αγχωθεί και αν μέχρι Δευτέρα δεν δω βελτίωση θα πάω σε γιατρό....αχ καθόλου δεν θέλωωω! :confused: Ευτυχώς από την ώρα που ήπια τα δύο χαπάκια δεν έχω ξανακάνει.... Άντε να δούμε... Το στομάχι σήμερα κάπως καλύτερα απο το φούσκωμα...

Μμμμ, δεν ξέρω να πάρω τηλ. τη γιατρό επειδή τρομάζει εύκολα;;; Κολλάω λίγο να σου πω την αλήθεια, άλλωστε δεν το κάνει αυτό κάθε μέρα... Χθες π.χ. που βγήκαμε μια βόλτα δεν έκλαψε αν και είχε θορύβους δυνατούς. Κι έχω παρατηρήσει πως την τρομάζει περισσότερο ο απότομος ήχος παρά ο δυνατός γενικά.... Άρα δεν νομίζω να είναι αυτιά.... Μάλλον είναι πολλή χεστρού και πεταρίζει η καρδούλα της με τα απότομα.... Φαίνεται και από το βλέμμα της εκείνη την ώρα, τρομοκρατημένη εντελώς! :|

Μπράβο σας που είστε πολύ καλύτερα!!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!

Χαρα Θεου σημερα.... περιμενω να ξυπνησει ο μικρος να βγουμε καμια βολτουλα, μονοι βεβαια γιατι ο μπαμπας μας ειναι απογευματινος σημερα:( (το χειροτερο ωραριο).....

Καταρχην Λιακι χαιρομαι παρα πολυ που ο μικρος ηρεμησε... αντε να ηρεμησεις και εσυ τωρα.... απο κιλα πως ειναι??? εχασε αυτες τις μερες που δεν ετρωγε?

Ελενακι μηπως κρυωσες βρε κοριτσι??? Πω πω αντε να εισαι εξω βολτα και να σε πιασει ε? αν ειδες βελτιωσει με τα χαπι δεν χρειαζεται να πας σε γιατρο.... εγω λεω μαλλον κρυωματακι θα ειναι:confused:.... Οσο για τη φοβια που λες εμενα δεν μου φαινεται ετσι οπως τα περιγραφεις να ειναι απο τα αυτακια της.... ειναι η ηλικια μωρε!!! εμας εδω και κανενα μηνα αν τον πλησιασει αντρας που δεν εχει ξαναδει ή που δεν βλεπει συχνα κλαιει ο καημενουλης... τις προαλλες στο cosmos γινοταν χαμος (παταμε να σε πατω) και στα καλα καθουμενα εβαλε τα κλαματα, βεβαια λιγο κρατησε και μετα ξεψαρωσε και τσιριζε-φωναζε.... καπου διαβασα οτι σ'αυτη την ηλικια εμφανιζουν τα παιδια πολυ συχνα φοβιες (το πιο συχνο λενε ειναι η ηλεκτρικη σκουπα) αλλα μετα το χρονο το ξεπερνανε!!! Παντως κατα την γνωμη μου μην ανησυχεις!!!! Μπραβο και για τα καινουργια σας κολπακια, ποιος σας πιανει απο δω και περα!!!

Εμεις κοριτσια εδω και μια βδομαδα οταν τον αλλαζω του λεω σηκωσε τα χερακια να βγαλουμε την μπλουζα και τα σηκωνει..... χαχαχαχα μεγαλωνουν τα γιαβρακια μας και αρχιζουμε σιγα σιγα να συνενοουμαστε!!!! και πλεον οταν στελνει φιλακια βαζει και το χερακι στο στομα!!! απο δω και περα αρχιζουν τα ωραια!!!!

Φιλακια κουκλες!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!

Χαρα Θεου σημερα.... περιμενω να ξυπνησει ο μικρος να βγουμε καμια βολτουλα, μονοι βεβαια γιατι ο μπαμπας μας ειναι απογευματινος σημερα:( (το χειροτερο ωραριο).....

Καταρχην Λιακι χαιρομαι παρα πολυ που ο μικρος ηρεμησε... αντε να ηρεμησεις και εσυ τωρα.... απο κιλα πως ειναι??? εχασε αυτες τις μερες που δεν ετρωγε?

Ελενακι μηπως κρυωσες βρε κοριτσι??? Πω πω αντε να εισαι εξω βολτα και να σε πιασει ε? αν ειδες βελτιωσει με τα χαπι δεν χρειαζεται να πας σε γιατρο.... εγω λεω μαλλον κρυωματακι θα ειναι:confused:.... Οσο για τη φοβια που λες εμενα δεν μου φαινεται ετσι οπως τα περιγραφεις να ειναι απο τα αυτακια της.... ειναι η ηλικια μωρε!!! εμας εδω και κανενα μηνα αν τον πλησιασει αντρας που δεν εχει ξαναδει ή που δεν βλεπει συχνα κλαιει ο καημενουλης... τις προαλλες στο cosmos γινοταν χαμος (παταμε να σε πατω) και στα καλα καθουμενα εβαλε τα κλαματα, βεβαια λιγο κρατησε και μετα ξεψαρωσε και τσιριζε-φωναζε.... καπου διαβασα οτι σ'αυτη την ηλικια εμφανιζουν τα παιδια πολυ συχνα φοβιες (το πιο συχνο λενε ειναι η ηλεκτρικη σκουπα) αλλα μετα το χρονο το ξεπερνανε!!! Παντως κατα την γνωμη μου μην ανησυχεις!!!! Μπραβο και για τα καινουργια σας κολπακια, ποιος σας πιανει απο δω και περα!!!

Εμεις κοριτσια εδω και μια βδομαδα οταν τον αλλαζω του λεω σηκωσε τα χερακια να βγαλουμε την μπλουζα και τα σηκωνει..... χαχαχαχα μεγαλωνουν τα γιαβρακια μας και αρχιζουμε σιγα σιγα να συνενοουμαστε!!!! και πλεον οταν στελνει φιλακια βαζει και το χερακι στο στομα!!! απο δω και περα αρχιζουν τα ωραια!!!!

Φιλακια κουκλες!!!!

Γεια σου Μαράκι!! ΚΙ εμάς απογευματινός είναι σήμερα ο μπαμπάς μας.... Όντως το χειρότερο ωράριο... :confused: Εδώ πάντως δεν έχει καλό καιρό, συννεφιά φουλ...

Πάλι πριν λίγο πήγα τουαλέτα, αλλά λίγα ήταν εύτυχώς... Πήρα άλλο ένα χαπάκι γιατί έτσι λέει στο κουτί και βλέπουμε... Λες να είναι κρύωμα και γι αυτό να καθυστερεί και η περίοδος; Ήταν και το στομάχι φουσκωμένο... Μακάρι γιατί έχω αρχίσει να φοβάμαι που κρατάει τόσο... Ευτυχώς η συχνότητα δεν είναι μεγάλη γι αυτό δεν έχω πρόβλημα στη βόλτα. Δεν τρέχω δηλαδή τουαλέτα συχνά...

Ναι, κι εγώ πιστεύω πως αυτά που κάνουν είναι λόγω ηλικίας...εμείς απλά το παρακάνουμε μερικές φορές...

Σηκώνει τα χεράκια το παλικαράκι μας; Μπράβο ο γιαβρίνος!!! Τι καλός!!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...