Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Λία μου, να σου πω την γνώμη μου, ούτε κι εγώ είμαι υπέρ των αντιβιώσεων, αλλά κάποιες φορές νομίζω χρειάζονται...και νομίζω κακώς η παιδίατρος σας δεν σαν δίνει αντιβίωση, να καθαρίσει το παιδί από το φλέμμα, να ξεμπουκώσει και να επανελθει και η όρεξη του....εγώ θα σε συμβούλευα να τον πήγαινες σε άλλη μία παιδίατρο και να έπαιρνες μια δεύτερη γνώμη...δεν είναι κακό...για το παιδί σου πρόκειται...το απλό σιροπάκι τι θα του κάνει...όπως μου είπε και η δική μου...άμα του σπάσει το φλέμμα το παιδί τι θα κάνει...ξέρει να το φτύσει...εκτός αν το σπάει από λίγο λίγο, και το αποβάλλει ο οργανισμός του με τα τσισα - κακά, και τις μύξες... Α, με τις σταγονούλες που με ρώτησες, του τις έριχνα (του Χρήστου) σε πολύ λίγο νερό, ώστε μέχρι να το καταλάβει να το έχει πιει... Του Γιώργου του έδινε ένα χαπάκι το prezolon, το οποίο είναι επίσης πικρό...πολύ...το έσπαγα με το (χαβάνι - σφυράκι) ανάμεσα σε χαρτί κουζίνας...γινόταν σκόνη, και μετά σε μία συριγγούλα έβαζα 2 - 3ml νερό, την σκόνη και λίγη άχνη ζάχαρη, να γλυκίζει και του το έδινα..ζοριζόταν λίγο, αλλά το έπινε...και στον Χρήστο που μπορώ να συννενοηθώ πλέον, μου έλεγε, ότι δεν ήταν γλυκό...αλλά ούτε και πικρό...(γενικά πίνεται..) ...τι άλλο να σου πω...α, εμένα στον ύπνο, μου είχε πει να του βάλω ένα μαξιλαρι, για να είναι το κεφαλάκι του πιο ψηλά, και να διευκολύνεται στην αναπνοή... α, και το μπάνιο του κάνει καλό με τον εξής τρόπο.. Κλείνεις αεροστεγώς πόρτες - παράθυρα μπάνιου, και αφήνεις να τρέξουν οι βρύσες καυτό νερό..να γεμίσει το μπάνιο υδρατμούς...κοινώς το κάνεις σάουνα το μπάνιο...και μετά βαζεις το παιδί μέσα και το κάνεις μπάνιο...και αναπνεει εκεί μέσα υδρατμούς....αυτά από πρακτικής άποψης...επίσης κάποιους τους βοηθάει και ο ευκάλυπτος... Κόβεις φρέσκο ευκάλυπτο και τον βάζεις να βράζει στο δωμάτιο που έχεις και το παιδί, (να βγάζει υδρατμούς) και το βοηθάει γενικά στην αναπνοή... Κι εμάς οι μυξούλες μας διάφανες ήταν...και δεν είχαν σταματημό...

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινακι, καλα δεν το συζητω χαρας το κουραγιο σου να καθεσαι να δουλευεις μες στη μαυρη νυχτα:shock:! Πωπω εγω απλα θα δουλευα στο ονειρο μου,χαχαχα:tongue:. Ωστε το ξενυχταει ο Γιωργακος δεν προσαρμοστηκε με την αλλαγη της ωρας! Εμενα δεν ειχε ουτως ή αλλως προγραμμα με το υπνο, οτι ωρες να 'ναι καθε βραδυ μου τα αλλαζει αλλα ευτυχως δεν εχει αργησει τοσο πολυ!:cool:

Τελικα δεν σας ειχαν βγει οι κυνοδοντες, κ εμεις με την Μαρια νομιζαμε οτι ημασταν τα τελευταια φαφουτακια του Μαϊου. Για να δουμε ποιο πιπινακι θα ειναι το τελευταιο που θα κοβει μπουκιες:tongue:! Οταν λες να σηκωθει μονος του εννοεις απο ξαπλα σε ορθιος? Γιατι ουτε η δικη μου μπορει να το καταφερει αυτο, απλα αν ειναι καθιστη στη κουνια μπορει να στηριχθει κ να σταθει ορθια πιασμενη στα καγκελα αλλα μεχρι εκει. Απο ξαπλα να στεκεται καθιστη δεν το καταφερνει, φτανει μεχρι ενα σημειο κανει κοιλιακους κ μετα ξανα ξαπλα-γκρινια. Μια-δυο φορες το καταφερε κ ηταν ακουμπησμενη σε μαξιλαρι. Εσενα ειδικα που ειναι κ πιο ψηλος λογικο ειναι να αργησει να τα καταφερει.;)

Ελενιτσα, ξεχασα να σου πω περαστικα κ σε σενα βρε κοριτσι, ακομα δεν σου εχει περασει η κοιλια:shock:? Ευχομαι να μην την κολλησεις την Αθανασια σου κ ταλαιπωρηθει το ζουζουνακι σου ρε γμτ, τα λυπαμαι να μην ξερουν τα κακομοιρα απο τι υποφερουν κ αν κ ποτε θα τους περασει αυτο που εχουν! Δεν μπορουμε κ σ' αυτη την ηλικια να τα παρηγορησουμε με πολλους τροπους!:cry:

Οσο για τον μισθο που λες εχεις δικιο εχει κατεβει με την κριση κ μαλιστα σε εμας μας κρατανε τωρα αναδρομικα απο τις μειωσεις του Αυγουστου 2012 που δεν μας ειχαν κανει:evil:!

Λια μου, επειδη θα κλεισουν οι παιδικοι την Μ. Εβδ. κ για να μην πληρωσουμε τσαμπα τελειως τον Απριλιο θα την κρατησουν απο λιγο οι γιαγιαδες (ελπιζω να ερθουν ευνοϊκα τα πραγματα) θα την πηγαινω κ λιγο για προσαρμογη κ κανονικα θα παει την Τριτη του Πασχα που ξανανοιγουν. Ειδωμεν!:rolleyes:

Το φανταστηκα οτι θα κατεβαινες κ εξτρα του Π-Σ-Κ(μετρα), ειδικα εκει εχουν αχτι τις μαμαδες που επιστρεφουν απο αδεια κυησης-λοχειας, καλα δεν λεω:|:rolleyes:?

Αχ, πολλα περαστικα του κ παλι του κακομοιρου του Δημητακη, αυριο σιδερενιος:oops:!

Καλο βραδυ κοπελες,φιλια!!

bkPSp3.png

Γεια σας κοριτσια ομορφα!!!!

Κατερινιω μπραβο βρε θηριο που τα φερνεις βολτα ολα και μαλιστα μεχρι τα χαραματα!!!! Δεν βγαλατε τελικα δοντακια ε?? αρα ειμαστε 3 φαφουτακια χαχαχαχαχα

Ελενακι τι σε πηραξε βρε κοριτσι με την κοιλια??? κρυωμα? εφαγες κατι? ή καμια γαστρεντεριτιδα??? ελπιζω να σου περασε και μην αγχωνεσαι αν δεν ειναι γαστρεντεριτιδα η μικρη μας μπουμπου δεν κολλαει!!!;)

Σοφακι 2 αρχιζεις δουλεια σιγα σιγα ε??? Οσο για τους δημ. υπαλ. και εμενα με καλυψες..... ο αντρας μου (και της Ελενης) το τελευταιο πραγμα που κανουν ειναι να "ξυνονται"... (αν και παρεξηγημενο επαγγελμα, αλλο θεμα αυτο)

Λιακι μου πολυ με στεναχωρεσες που εγραψες για τα ποδαρακια του Δημητρακη που τρεμουν απο την αδυναμια:( Αμαν το ψυχουλακι μωρε!!! γιατι να παιδευεται ετσι?! συνηθως λενε οι ιωσεις κανουν τον κυκλο τους 3 μερες και μετα σιγα σιγα ο οργανισμος συνερχεται.... υπομονη και ο Δημητρακης θα παρει συντομα τα πανω του!!! Θα συμφωνησω και εγω με την Κατερινα για το ντεπον και τον πυρετο. Ο παιδιατρος στην Γερμανια που ειχαμε παει οταν αρρωστησε ο Γιαννακης μου ειχε πει πανω απο 39 να δωσω αντιπυρετικο:shock: μου εξηγησε οτι καμια φορα τον πυρετο τον θελουμε για να σκοτωθει ο ιος-μικροβιο... μονο οταν ο οργανισμος ανεβασει θερμοκρασια σκοτωνονται! το ιδιο μου ειχε πει και ο παλιος μας παιδιατρος:rolleyes: αλλα αυτος μου ειπε απο 38.5 να δινω αντιπυρετικο....

Κοριτσακια μου να σας πω και τα δικα μας ευχαριστα!!! (οχι οχι δοντι ακομα δεν βγαλαμε χεχεχεχε)....μου ηρθαν τα προσκλητηρια:P:p:p θα τα βγαλω φωτο και θα τα ανεβασω στο fb.... Και σημερα βγηκαμε για ψωνια και πηρα και φορεμα για τη βαπτιση απο τα Raxevsky μπλε με πετρες στο λαιμο και ο μπαμπας μας πηρε σιελ πουκαμισο μιας και κοστουμι θα βαλει το γαμπριατικο!!! Αυτα απο μας ομορφες σας φιλω!!! Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σοφία, με το καλό να γυρίσεις κ εσύ στη δουλειά, κάπως θα τα βολέψετε μέχρι το Πάσχα, σίγουρα...είναι και καλή περίοδος , θα έχουν τελειώσει οι ιώσεις και δε θα έχετε θέμα...είσαι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή???όσο για το επιπλέον ωράριο, δυστυχώς δε γίνεται διααφορετικά, έχουμε μείνει 3 κ ο κούκος εδώ, και δε΄βγαίνουν οι βάρδιες όπως κ να γίνει όλοι δουλευουμε παραπάνω...όπως θα ξέρεις πλέον όλοι φαύγουν με αποσπάσεις πειραιά κ λαύριο, κ αδειάσαν πάλι τα νησια, να δω πως θα βγει το καλοκαίρι...

Ελένη μου, εγώ τον κόλλησα τον Δημητράκι μου...όταν γύρισα στη δουλειά από τα 4 άτομα στο γραφείο οι 3 ήταν άρρωστοι:shock::shock:οπότε λογικό κ επόμενο, αρρώστησα κ εγώ, τις ημέρες που αρρώστησα είχε το περιστατικό ο άντρας μου κ έλειπε 3 ολόκληρες μέρες οπότε δε μπόρεσα να μείνω λίγο μακριά από τον μικρό κ έτσι τον κόλλησα....την μάσκα μου την τραβάει κ την βγάζει, οπότε δεν παίζει:oops::oops:εσύ είσαι καλύτερα τώρα?

Μαρακι, με γειά το φόρεμα!!!!θα μπω στη ραξεφσκυ να το δω;)

αχ, βάλε κ τα προσκλητήρια να τα δούμε!!!πλάκα, πλάκα 1 μήνας μας έμεινε...εμείς στους μακρινούς αρχίσαμε να τα στέλνουμε, να κανονίσουν το πρόγραμμά τους!

Κατερίνα, αυτό με το μαξιλάρι το έχω κάνει αλλά ο Δημήτρης φέρνει βόλτα όλη την κούνια του και καταλήγει ή στη μέση και κάθετα, ή εντελώς ανάποδα, δηλ. το κεφάλι στα πόδια...οπότε δεν πολυέχει νόημα:shock::shock:

εμείς περάσαμε ένα καλούτσικο βράδυ κοιμήθηκε καλά, δεν έβηχε, μονο στις 4 ξύπνησε κ ήπιε λίγο γάλα και τελικά ξύπνησε στις 7μιση, αλλά με το που τον σήκωσα τρελάθηκε στον βήχα κ φυσικά από όρεξη μηδέν, 40 μλ ήπιε...ούτε νεογέννητο...θα ξαναπάρω την παιδίατρο να δούμε τι θα κάνουμε...έχω αρχίσει πραγματικά να ανησυχώ πολυ γιατί είμαστε στην 5η μέρα πλέον χωρίς βελτίωση...

HDfQp3.png

Λιακι, συγνώμη που ανακατεύομαι...αλλά το παιδί θέλει επειγόντως γιατρό...είναι πάρα πολλές οι 5 μέρες να βήχει και να μην τρώει...σωστά...

Θέλει αντιβίωση...κι αν η γιατρός τα βλέπει όλα χαλαρά, πήγαινε σ' άλλον ένα να πάρεις 2η γνώμη...στο λέω, γιατί τα έχω περάσει, και μαλιστα 2 φορές...τρέξε τωρα για να μην τρέχεις μετά σε τίποτα νοσοκομεία...

Συγνώμη και πάλι, αλλά να σου πω έχω ανησυχήσει πραγματικά για τον Δημητράκη, και συνεχώς κοιτώ το καφέ, για να μάθω ειδικά τα δικά σας νέα...!!!

Πιστεύω να μην είμαι πιεστική....

Φιλάκια στον φίλο μας, να γίνει γρήγορα καλά, να παίξουμε...χααχα!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Λία μου, θα συμφωνήσω κι εγώ με τη συμπεθέρα, χωρίς να θέλουμε να το παίξουμε ξερόλες (ειδικά εγώ είμαι ντιπ άσχετη, η συμπεθέρα τα έχει περάσει τουλάχιστον) και σίγουρα γιατροί δεν είμαστε, αλλά κι εμένα οι 5 μέρες μου φαίνονται πολλές, είναι πολύ μικρούλια και ο οργανισμός τους ταλαιπωρείται πολύ εύκολα. Τουλάχιστον αν έτρωγε καλά σχετικά θα ήσουν λίγο πιο άνετη, τώρα όμως που τόσες μέρες είναι αδύναμος κι ανόρεχτος είναι κάτι που πρέπει να σε θορυβήσει πιστεύω. Η γιατρός δεν τον βλέπει, εσύ ξέρεις τι περνάει όλο το 24ωρο και απο ότι μας λες περναει δύσκολα. Να του δώσεις αντιβίωση, πιστεύω πως σε περιπτώσεις όπως η δικιά σας μόνο κακό δεν θα του κάνει... Πολλά φιλάκια στον αρρωστούλη Δημητράκη μας... :rolleyes:

Μαρία μου, σίγουρα θα είναι πολύ όμορφο το φόρεμα και ειδικά επάνω σου θα φυσάει!!!! ;) Αλήθεια μπορούμε να το δούμε στη σελίδα της ραξεφσκι; :rolleyes: Περιμένουμε και φωτό από τα προσκλητήρια, ναι; Άντε με το καλό!!

Φουτράκι ευχαριστω για τα περαστικά! Έπιασαν τόπο! ;) ΚΙ εγώ ελπίζω να μην κολλήσω τη μαγουλίτσα μου... Για την ώρα είναι καλά και μάλιστα ελαφρώς δυσκοίλια... :?

Εγώ κορίτσια απο χθες ήδη είμαι καλύτερα και σήμερα μπορω να πω εντελώς καλά... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα!

Λιάκι αρρώστησε ο μικρός?

Περαστικά σας γρήγορα! Ξέρω πόσο αγχώνεσαι αν είναι το παιδί σου άρρωστο και να μην ξέρεις πώς να το βοηθήσεις!

Κι εμένα να σου πω η γιατρός μου δε δίνει εύκολα αντιβίωση, σε δική σας παρόμοια φάση όμως είχε δώσει στην Κάλλια εισπνοές γιατί είχε πολύ βήχα, έκανε εμετό από το φλέμμα και είχε και ακροαστικά βέβαια. Ξαναπήγαινέ τον θα σου έλεγα να τον ακούσει μήπως σου δώσει κάτι άλλο να τον βοηθήσει.

Κι εγώ βάζω κάτω από το στρώμα της ένα βιβλίο όταν είναι κρυωμένη για να ανασηκώνεται λίγο και να μην την πνίγει το φλέμμα. Και το μπάνιο την είχε βοηθήσει αλλά να το κάνεις σάουνα, τα βοηθάει πολύ ο υδρατμός!

Δεν θα έχει όρεξη σίγουρα αφού είναι αρρωστούλης, δίνε του γαλατάκι συχνά τότε, κανένα μπισκοτάκι αν του αρέσουν, να κοιτάς όσο μπορέις να μην είναι νηστικός. Και υπομονή, θα περάσει!

Μαράκι πήρατε τα προσκλητήρια σας?

Άντε περιμένουμε φωτό!

Ελενίτσα καλύτερα είσαι σήμερα ε, μπορεί να πέρασες ξώφαλτσα καμιά ιωσούλα! Άντε βρε που προτιμάς να πάρεις κι άλλη άδεια, τι καλύτερο από το να έχεις την πεθερούλα σπίτι σας 20 μέρες!! χαχα!

Γελάω εγώ, τη δικιά μου δεν ξέρω πότε να την περιμένω! Κάνω την κινέζα και δε ρωτάω πότε θα έρθουν! Θα έρθουν Πάσχα και θα φύγουν Σεπτέβρη άραγε? καθόλου παράξενο!!

Κατερινάκι σε ξενυχτάει ο Γιωργάκης? Καλόμαθε από τότε που τον είχατε στο κρεβάτι σας λες και τώρα δεν του κολλάει ύπνος αν είναι μόνος του?

Πωπω και έχεις και δουλειά να κάνεις μόλις τα κοιμήσεις, κουράγιο κορίτσι!

Με τη δουλειά στην πρωτεύουσα το προχωρήσατε? πότε ξεκινάς δρομολόγια?

Σοφάκι έκλεισες σταθμό για τη μικρή?

Αγγελικούλα μπήκατε στο σπιτάκι σας?

Άντε καλορίζικο! Μόνο χαρές εύχομαι να ζήσετε εκεί!!

Ταχτοποιηθήκατε δηλαδή, τελειώσατε και τις εργασίες και όλα? η κουκλα μας πώς το πήρε? της αρέσει? θα έχει και πιο πολύ χώρο εκεί για να αλωνίζει! μπουσουλάτε? ξέχασα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Λιακι ακομα δεν συνηλθε ο μικρος? Η παιδιατρος τον ειδε ολες αυτες τις μερες? Καλυτερα να πατε να τον (ξανα)δει.... ειναι πολλες μερες χωρις να τρωει σωστα εχει δικιο η Κατερινα και η Ελενη!!! Εγω στη θεση σου θα τον πηγαινα στο νοσοκομειο (αν η παιδιατρικη ειναι καλη, αλλιως στην κλινικη)... Προς Θεου δεν θελω να σε αγχωσω παραπανω απλα τι θα εκανα στη θεση σου λεω.

Ελενακι χαιρομαι που συνηλθες!!! αντε αδειασε και το εντερο χαχαχαχα;)... Το φορεμα που πηρα δεν το βρισκω στη σελιδα της raksevsky να το ποσταρω να το δειτε..... θα το δειτε σε φωτο φορεμενο ;)

Κοριτσια μολις εμαθα οτι η νυφη μου ειναι εγκυος!!!!:D:D:D κλεισανε κεντρο να παντρευτουν στις 23.08.2014 (του χρονου το καλοκαιρι, νωρις νωρις το κλεισανε) και τελικα θα κανουν γαμοβαφτιση!!! αχ απο την ωρα που μας το ειπανε πεταω!!!! ο αδερφουλης μου θα γινει μπαμπας!!!:D:D:D βεβαια αυριο βραδυ εχει ραντεβου στο γιατρο και ακομα δεν το εχουν πει πουθενα... ελπιζω ολα να πανε καλα!!!!

Πω πω, Μαρία μου, πολύ όμορφο και λιτό το φόρεμα! Πολύ μου άρεσε πραγματικά!! :P Και τα προσκλητήρια φυσικά.... :rolleyes: Ναι, το έντερο άδειασε για τα καλά!! χεχεχεχ :tongue: Το θέμα μου τώρα είναι οτι περιμένω περίοδο και δεν έρχεται! :shock: Τελευταία φορά είχα στις 4/3, αλλά ο Φεβρουάριος είχε 28 μέρες... Τώρα με 31 που είχε ο Μάρτης, αύριο είναι 4 και τίποτα ακόμη! Ούτε καν τα καφέ υγρά που έχω συνήθως πριν την περίοδο... :? Η αλήθεια είναι οτι περίπτωση εγκυμοσύνης δεν υπάρχει γιατί προσέχουμε, πάντα φοράμε σκουφί, απλά καμιά φορά δεν το βάζουμε απο την αρχή, αλλά και πάλι δεν θεωρώ οτι υπάρχουν πιθανότητες. Το πιθανότερο είναι να αργεί λίγο λόγω της αναστάτωσης που είχα απο τη διάρροια, είχα και δέκατα, όσο να'ναι ταράχτηκε ο οργανισμός! :rolleyes: Συγχαρητήρια για τη νύφη σου! Τι ευχάριστο νέο!!! Κι εγώ είχα τρελαθεί όταν είχε μείνει έγκυος στο πρωτο τους η νύφη μου, δεν είχα ακόμη και την Αθανασία μου και είχα ενθουσιαστεί υπερβολικά!! Όταν γεννήθηκε δε, την κοιτούσα σαστισμένη εγώ τελείως έτσι μικρούλα και γλυκούλα που ήταν! Τώρα Ιούνη έρχεται και το δεύτερο νινί τους!!! :P Άντε με το καλό το ανιψάκι σας! Πού ζει ο αδερφός σου;

Σοφάκι, ναι καλέ, θα το ξανασκεφτω για την άδεια, να χάσω κι εγώ την παρεούλα της πεθεράς;;; Χαζομάρα θα κάνω,ε; χαχαχα! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλες μου,

πρωινη πρωινη μιας και περιμενω τους μαστορες για την κουζινα...σχεδον μια εβδομαδα μετα και δεν εχουμε τακτοποιηθει ακομη,τα πραγματα μεσα σε κουτες,τα πιατα τα πλενω στον μπανιο:shock: κ.α. το δωματιο και το μπανιο ειναι ετοιμα ολα τα αλλα το παλευουμε...χτες τοποθετησαν την μιση κουζινα θα ερθουν και αυριο,οι ηλεκτρολογοι υδραυλικοι κλπ κανουν καθημερινα παρελαση και να εχω και τις καθημερινες δουλειες κλπ...αλλα ολα θα γινουν και θα απολαυσω το σπιτακι μας σε λιγο καιρο...

η μπεμπουλα απο την αλλη εχει γινει ενα μικρο θηριακι,θελει να ειναι συνεχεια ορθια,στην κουνια παει απο την μια μερια στην αλλη και χτες χτυπησε κιολας στα καγκελα και εβγαλε λιγο αιματακι απο τα χειλακια:shock::oops:...μας βγηκε και ενα τριτο δοντι διπλα απο τα κατω,τα πανω τιποτα δεν βλεπω...για να την παρει ο υπνος γινεται χαμος μιας και δεν θελει να ξαπλωσει και εχει παθει τρελη μαμακιαση,οπου με δει αρχιζει την κλαψα να την παρω αγκαλια,μονο με τη βολτα ξεχνιεται με αλλον....οπως καταλαβαινεται στην παρουσα φαση ειναι εξοντωτικο....κανω υπομονη και σε αυτο γιατι πιστευω οτι περναει φαση προσαρμογης και την πιανουν οι ανασφαλειες μιας και βλεπει μια ντουζινα αγνωστους καθε μερα...τρωμε καλα μπορω να πω,βεβαια 4 γευματα τη μερα,και γιαουρτι της πηρα το ολυμπος βιολογικο με μπανανα που εχει μπαλακια απο πανω(χωρις τα μπαλακια της το δινω)...στην αρχη ξινιζε τα μουτρακια τωρα το τρωει καλυτερα...

λιακι περαστικα στον δημητρακη μας,στεναχωρηθηκα πολυ που εμαθα τα νεα,ελπιζω να ειστε περδικια σημερα,περιμενουμε νεα οταν μπορεσεις....

μαρακι θα εισαι θεα στη βαφτιση!!!ολα ειναι τελεια,το φορεμα ειναι τοσο σικ και βασιλικο και το χρωμα ειναι τελειο,τα προσκλητηρια επισης ειναι καταπληκτικα..ολα ετοιμα για τη βαφτιση του μικρου μας πριγκιπα,με το καλο να φωτιστει ο γιαννακη μας!!!

ελενηηηηηηηη πω πω τι περασες βρε φιλεναδα,απαπαπα,το χειροτερο μου ειναι η γαστρεντεριτιδα,εισαι καλυτερα τωρα οποτε περασμενα ξεχασμενα!!!με το καλο να πατε και εσεις στο δικο σας σπιτακι οταν ερθει η ωρα;)...αληθεια ψαχνετε τιποτα?να κοιτατε γιατι εμφανιζονται ευκαιριες αυτη την εποχη;)

σοφια φο ετοιμαζεσαι για δουλιτσα,ε?ολα καλα θα πανε θα δεισ!!!πηγες να δεισ τον αλλο παιδικο δεν μας ειπες?αρνακι δεν θα φαει η αναστασια μας το πασχα,αφου ειναι φαφουτινι????:tongue:

κατερινακι μου επαθα πλακα με τις γνωσεις σου στα κρυολογηματα,μπραβο βρε κατερινα μου,μεγαλο πραγμα η εμπειρια τελικα,εγω πελαγωνω με το παραμικρο και εσυ μιλας τοσο ψυχραιμα για τοσο σοβαρα κρυολογηματα!πολυ ωραια η δουλεια σου να βρισκεσαι διπλα σε ανθρωπους που ανοιγουν το σπιτικο τους!φανταζομαι ομως οτι σε αυτο το κομματι θα εχει μειωθει η δουλεια λογω κρισης.....

ελενη 77 προχωραει το αγορι μας!!!συγχαρητηρια!το πρωτο μαγιοπαιδο που περπατησε!!!πρεπει να του παρουμε δωρο παππουτσακια:tongue: επειδη ομως δεν μπορουμε δωσε του ενα μεγαλο φιλι απο εμας!!!

σοφια σισακι μου δεν μπουσουλαμε και δεν το βλεπω κιολας,τεντωνεται σαν λαστιχο και θελει συνεχεια ορθια!

ωχ σας αφηνω μου χτυπανε θα επανελθω!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλημερα φιλες μου,

πρωινη πρωινη μιας και περιμενω τους μαστορες για την κουζινα...σχεδον μια εβδομαδα μετα και δεν εχουμε τακτοποιηθει ακομη,τα πραγματα μεσα σε κουτες,τα πιατα τα πλενω στον μπανιο:shock: κ.α. το δωματιο και το μπανιο ειναι ετοιμα ολα τα αλλα το παλευουμε...χτες τοποθετησαν την μιση κουζινα θα ερθουν και αυριο,οι ηλεκτρολογοι υδραυλικοι κλπ κανουν καθημερινα παρελαση και να εχω και τις καθημερινες δουλειες κλπ...αλλα ολα θα γινουν και θα απολαυσω το σπιτακι μας σε λιγο καιρο...

η μπεμπουλα απο την αλλη εχει γινει ενα μικρο θηριακι,θελει να ειναι συνεχεια ορθια,στην κουνια παει απο την μια μερια στην αλλη και χτες χτυπησε κιολας στα καγκελα και εβγαλε λιγο αιματακι απο τα χειλακια:shock::oops:...μας βγηκε και ενα τριτο δοντι διπλα απο τα κατω,τα πανω τιποτα δεν βλεπω...για να την παρει ο υπνος γινεται χαμος μιας και δεν θελει να ξαπλωσει και εχει παθει τρελη μαμακιαση,οπου με δει αρχιζει την κλαψα να την παρω αγκαλια,μονο με τη βολτα ξεχνιεται με αλλον....οπως καταλαβαινεται στην παρουσα φαση ειναι εξοντωτικο....κανω υπομονη και σε αυτο γιατι πιστευω οτι περναει φαση προσαρμογης και την πιανουν οι ανασφαλειες μιας και βλεπει μια ντουζινα αγνωστους καθε μερα...τρωμε καλα μπορω να πω,βεβαια 4 γευματα τη μερα,και γιαουρτι της πηρα το ολυμπος βιολογικο με μπανανα που εχει μπαλακια απο πανω(χωρις τα μπαλακια της το δινω)...στην αρχη ξινιζε τα μουτρακια τωρα το τρωει καλυτερα...

λιακι περαστικα στον δημητρακη μας,στεναχωρηθηκα πολυ που εμαθα τα νεα,ελπιζω να ειστε περδικια σημερα,περιμενουμε νεα οταν μπορεσεις....

μαρακι θα εισαι θεα στη βαφτιση!!!ολα ειναι τελεια,το φορεμα ειναι τοσο σικ και βασιλικο και το χρωμα ειναι τελειο,τα προσκλητηρια επισης ειναι καταπληκτικα..ολα ετοιμα για τη βαφτιση του μικρου μας πριγκιπα,με το καλο να φωτιστει ο γιαννακη μας!!!

ελενηηηηηηηη πω πω τι περασες βρε φιλεναδα,απαπαπα,το χειροτερο μου ειναι η γαστρεντεριτιδα,εισαι καλυτερα τωρα οποτε περασμενα ξεχασμενα!!!με το καλο να πατε και εσεις στο δικο σας σπιτακι οταν ερθει η ωρα;)...αληθεια ψαχνετε τιποτα?να κοιτατε γιατι εμφανιζονται ευκαιριες αυτη την εποχη;)

σοφια φο ετοιμαζεσαι για δουλιτσα,ε?ολα καλα θα πανε θα δεισ!!!πηγες να δεισ τον αλλο παιδικο δεν μας ειπες?αρνακι δεν θα φαει η αναστασια μας το πασχα,αφου ειναι φαφουτινι????:tongue:

κατερινακι μου επαθα πλακα με τις γνωσεις σου στα κρυολογηματα,μπραβο βρε κατερινα μου,μεγαλο πραγμα η εμπειρια τελικα,εγω πελαγωνω με το παραμικρο και εσυ μιλας τοσο ψυχραιμα για τοσο σοβαρα κρυολογηματα!πολυ ωραια η δουλεια σου να βρισκεσαι διπλα σε ανθρωπους που ανοιγουν το σπιτικο τους!φανταζομαι ομως οτι σε αυτο το κομματι θα εχει μειωθει η δουλεια λογω κρισης.....

ελενη 77 προχωραει το αγορι μας!!!συγχαρητηρια!το πρωτο μαγιοπαιδο που περπατησε!!!πρεπει να του παρουμε δωρο παππουτσακια:tongue: επειδη ομως δεν μπορουμε δωσε του ενα μεγαλο φιλι απο εμας!!!

σοφια σισακι μου δεν μπουσουλαμε και δεν το βλεπω κιολας,τεντωνεται σαν λαστιχο και θελει συνεχεια ορθια!

Καλημέρα, Αντζέλικα!!! Καλώς επέστρεψες κοριστάκι! Στικάκι,ε; Κι εμείς όταν κάνουμε μετακόμιση πάντα πάιρνουμε στικάκι, βασικά έχουμε ένα της vodafone και φορτώνουμε μονάδες γιατί μέχρι να κάνει ο ΟΤΕ την μεταφορά δεν αντεχουμε!! Εξάρτηση αυτό το ίντερνετ.... :?

Στο σπίτι περνάτε και καινούρια κουζίνα; Κάτι σαν ανακαίνιση κάνετε ή είναι καινούριο το σπίτι και δεν είχε καθόλου κουζίνα; Δεν θυμάμαι αν είχες πει πότε χτίστηκε και αν μπαίνετε πρώτοι.... :oops:

Εμείς δεν έχουμε σκοπό να αγοράσουμε σπίτι, πού χρήματα για κάτι τέτοιο, θα μείνουμε κάτω απο τους γονείς μου στο χωριό μου. Το σπίτι μας είναι διώροφη μονοκατοικία, απλά ο κάτω όροφος ήταν τελείως άχτιστος μέχρι πριν ένα χρόνο που το έφτιαξαν οι γονείς μου. Είναι ολοκαίνουριο δηλαδή ουσιαστικά και θα μείνουμε εκεί. Είναι και μεγάλο, 120 τ.μ.! :rolleyes:

Όσο για τη γαστρεντεριτιδα (αν τελικά ήταν κάτι τέτοιο) την πέρασα ξώφαλτσα, δεν ζορίστηκα ιδιαίτερα, μονο διάρροια και αυτό όχι να τρέχω και όλη την ώρα, χαλαρά σχετικά... Το στομαχι μόνο λίγο φούσκωμα το οποίο είχα μέχρι και χθες, σήμερα να δούμε! Έχω και καθυστέρηση! :tongue: :tongue:

Περνάει φάση το κορίτσι μας,ε; Και η Αθανασία κάπως έτσι κάνει! Κλαίει σαν νεογέννητο αν φύγω μακριά της και δεν με βλέπει... :? Με γεια και το δοντάκι σας καλέ!! Εμάς είναι έτοιμο να σκάσει το πάνω μεσσαίο δεξί και το διπλανό του! Σχεδόν πιάνω τις μυτούλες τους!! :P

Υπομονή με τους μαστόρους και τις δουλειές.... Ξέρω είναι σπαστικό! :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, με συγκινειτε πραγματικά:oops::oops::oops:

Εχθές ο Δημήτρης είχε μεγάλη βελτίωση μέσα στην ημέρα, ψιλοσταμάτησε ο βήχας του, είχε πολύ καλή διάθεση, όλο έπαιζε κ γελούσε, έφαγε κ λίγο γιαοουρτάκι με αβοκάντο...έτσι σκέφτηκα να πάω στη δουλειά σήμερα...επίσης είχαμε πολύ ήσυχο βράδυ, κοιμηθηκε από τις 8μιση έως τις 7μιση χωρίς να βήχει καθόλου...το πρωί όμως μολις ξύπνησε τον έπιασε τρελός βήχας και πολύ γκρ΄νια...με μισή καρδιά ε΄φυγα για τη δουλειά, και μετά από 15 λεπτά μόλις μπήκα στο γραφείο με πήρε τηλ. η Μαρία πανικόβλητη να μου πει ότι δεν σταματούσε να κλαίει και να βήχει ο μικρός...φυσικά όπως μπήκα τους είπα φεύγω, και γύρισα αμέσως σπίτι...όντως ο βήχας του έχει χειροτερέψει, το κλάμμα βέβαια μάλλον ήταν γιατί έχει πάθει τρελή μαμακίαση αυτές τις ημέρες και με έψχνε..λέει η Μαρία κοίταζε συνέχεια την πόρτα και έκλαιγε....

οπότε πάλι εδώ είμαι, θα ξαναπάμε παιδίατρο σήμερα, θα της πω για αντιβίωση, κατερίνα μάλλον δεν την γλιτώνουμε , αν κ εγώ είμαι κατά των αντιβιώσεων, αλλά είναι μικρούλης κ φοβάμαι, εδώ δεν έχει κλινική, μόνο νοσοκομείο, για το οποίο έχω ακούσει φοβερές κ και τρομερές ιστορίες, ούτε απ έξω δε θέλω να περνάω....

Ελένη, την γλίτωσες, ευτυχώς είσαι καλά!

Αγγελικούλα, υπομονή, ξέρω από μετακομίσεις, σιγά σιγά θα μπουν όλα στη θέση τους!

Μαράκι, τέλειο το φόρεμα, θα είσαι κούκλα, και το χρώμα είναι από τα ωραιότερα μπλέ που έχω δει!και τα προσκλητήρια πανέμορφα και πολύ γλυκό κειμενάκι!

Σοφία1 σευχαριστώ για τα περαστικά, ελπίζω να πιάσουν, να μου φιλήσεις την Κάλλια μας!

HDfQp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, με συγκινειτε πραγματικά:oops::oops::oops:

Εχθές ο Δημήτρης είχε μεγάλη βελτίωση μέσα στην ημέρα, ψιλοσταμάτησε ο βήχας του, είχε πολύ καλή διάθεση, όλο έπαιζε κ γελούσε, έφαγε κ λίγο γιαοουρτάκι με αβοκάντο...έτσι σκέφτηκα να πάω στη δουλειά σήμερα...επίσης είχαμε πολύ ήσυχο βράδυ, κοιμηθηκε από τις 8μιση έως τις 7μιση χωρίς να βήχει καθόλου...το πρωί όμως μολις ξύπνησε τον έπιασε τρελός βήχας και πολύ γκρ΄νια...με μισή καρδιά ε΄φυγα για τη δουλειά, και μετά από 15 λεπτά μόλις μπήκα στο γραφείο με πήρε τηλ. η Μαρία πανικόβλητη να μου πει ότι δεν σταματούσε να κλαίει και να βήχει ο μικρός...φυσικά όπως μπήκα τους είπα φεύγω, και γύρισα αμέσως σπίτι...όντως ο βήχας του έχει χειροτερέψει, το κλάμμα βέβαια μάλλον ήταν γιατί έχει πάθει τρελή μαμακίαση αυτές τις ημέρες και με έψχνε..λέει η Μαρία κοίταζε συνέχεια την πόρτα και έκλαιγε....

οπότε πάλι εδώ είμαι, θα ξαναπάμε παιδίατρο σήμερα, θα της πω για αντιβίωση, κατερίνα μάλλον δεν την γλιτώνουμε , αν κ εγώ είμαι κατά των αντιβιώσεων, αλλά είναι μικρούλης κ φοβάμαι, εδώ δεν έχει κλινική, μόνο νοσοκομείο, για το οποίο έχω ακούσει φοβερές κ και τρομερές ιστορίες, ούτε απ έξω δε θέλω να περνάω....

Ελένη, την γλίτωσες, ευτυχώς είσαι καλά!

Αγγελικούλα, υπομονή, ξέρω από μετακομίσεις, σιγά σιγά θα μπουν όλα στη θέση τους!

Μαράκι, τέλειο το φόρεμα, θα είσαι κούκλα, και το χρώμα είναι από τα ωραιότερα μπλέ που έχω δει!και τα προσκλητήρια πανέμορφα και πολύ γλυκό κειμενάκι!

Σοφία1 σευχαριστώ για τα περαστικά, ελπίζω να πιάσουν, να μου φιλήσεις την Κάλλια μας!

Καλημερα Λιακι!! ναι να πατε να τον δει η παιδιατρος.... και εγω ειμαι κατα των αντιβιωσεων αλλα καμια φορα ειναι απαραιτητες. Ελπιζω να μην χρειαστει να παρει και να το ξεπερασει ο μικρουλης μας συντομα!!! περιμενουμε νεα σας οταν πατε παιδιατρο!!!

Αχ Λιακι μου σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αν και εισαι μεσα στο αγχος και στη στεναχωρια, μας σκεφτεσαι ολες μας!!!!:) φιλακια

καλημερα φιλες μου,

Αγγελικουλα τι ωραια που φτιαχνεται το σπιτικο σας!!!! Γλυκια κουραση ειναι αυτη!!!! μου θυμησες και τα δικα μας πριν 5 χρονια που αγορασαμε το σπιτι και φτιαχναμε κουζινες-ντουλαπες, μπανια (εμεις το πηραμε καινουργιο και ηταν σχεδον γιαπι).... μες την τρελη χαρα ημουν βεβαια δεν ειχα τοτε παιδι και ετρεχα ολη μερα πισω απο τα μαστορια μην κανουν καμια τσαπατσουλια χαχαχαχα και ολη μερα ξεφυλλιζα περιοδικα διακοσμησης, αλλα τοτε υπηρχε αφθονος χρονος!!! με το καλο κοριτσακι να τελειωσετε, να αναψετε τα κερια σας να ανοιξετε και μια σαμπανια και να το γιορτασετε ;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...