Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Βρε κοριτσια εδω ειμαστε να περναμε καλα... να "πινουμε" το καφεδακι μας και να μοιραζομαστε εμπειριες, χαρες, λυπες, προβλημματισμος..... δεν ειναι ωραιο να χαλαμε τις καρδιες μας και στην τελικη σε οποιον δεν αρεσει απλα αποχωρει!!!! κριμα απο το Θεο να ειπωνονται τετοια λογια!

Εγω συνεχιζω και απλα κανω σαν να μην συμβαινει τιποτα......

Λιακι τι να πω κοριτσι μου.... ελπιζω να μην τον ταλαιπωρησει τοσο και τον Δημητρακη μας. Μην στεναχωριεσαι θα γινει γρηγορα καλα και θα παρει τα πανω του!!!!

Σονια μπραβο στην μικρη σου για ολα!!! Μην τα λες βρε κοπελα μου τοσο αποτομα αυτα περι υπνου σε μια παθουσα!!! 11 ωρες σερι ε???? πωπω στον κρεμασμενο δεν μιλανε για κρεμαλα χεχεχεχεχε. Οσο για το παρτυ που λες δεν ειναι απαραιτητο να εχει θεμα... μπορεις να εχεις ολους τους ηρωεες του disney ή looney tunes επισης για εσας που εχετε κοριτσια ωραιο θα ηταν και η χιονατη με τους 7 νανους!!! ιδεες οσες να θες αρκει να υπαρχει τα ευρωπουλακια;)

Αγγελικη ανυπομονουμε να μας γραψεις νεα απο το καινουργια σας σπιτικο!!!!

Ελενακι 2 ανοιξε ο καιρος και το ριξαμε στις εκδρομουλες?? μπραβο στο γιαβρακι σου!!! πολυ μπροστα!!! χεχεχεχεχε....

Εμεις κοριτσια μαλλον ετοιμαζομαστε για δοντακι (επιτελους)... πολυ ανησυχια και ο υπνος..... αφηστε καλυτερα μην τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικη..... αντε μπας και ηρεμησουμε λιγακι

Σας φιλω

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια εδω ειμαστε να περναμε καλα... να "πινουμε" το καφεδακι μας και να μοιραζομαστε εμπειριες, χαρες, λυπες, προβλημματισμος..... δεν ειναι ωραιο να χαλαμε τις καρδιες μας και στην τελικη σε οποιον δεν αρεσει απλα αποχωρει!!!! κριμα απο το Θεο να ειπωνονται τετοια λογια!

Εγω συνεχιζω και απλα κανω σαν να μην συμβαινει τιποτα......

Λιακι τι να πω κοριτσι μου.... ελπιζω να μην τον ταλαιπωρησει τοσο και τον Δημητρακη μας. Μην στεναχωριεσαι θα γινει γρηγορα καλα και θα παρει τα πανω του!!!!

Σονια μπραβο στην μικρη σου για ολα!!! Μην τα λες βρε κοπελα μου τοσο αποτομα αυτα περι υπνου σε μια παθουσα!!! 11 ωρες σερι ε???? πωπω στον κρεμασμενο δεν μιλανε για κρεμαλα χεχεχεχεχε. Οσο για το παρτυ που λες δεν ειναι απαραιτητο να εχει θεμα... μπορεις να εχεις ολους τους ηρωεες του disney ή looney tunes επισης για εσας που εχετε κοριτσια ωραιο θα ηταν και η χιονατη με τους 7 νανους!!! ιδεες οσες να θες αρκει να υπαρχει τα ευρωπουλακια;)

Αγγελικη ανυπομονουμε να μας γραψεις νεα απο το καινουργια σας σπιτικο!!!!

Ελενακι 2 ανοιξε ο καιρος και το ριξαμε στις εκδρομουλες?? μπραβο στο γιαβρακι σου!!! πολυ μπροστα!!! χεχεχεχεχε....

Εμεις κοριτσια μαλλον ετοιμαζομαστε για δοντακι (επιτελους)... πολυ ανησυχια και ο υπνος..... αφηστε καλυτερα μην τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικη..... αντε μπας και ηρεμησουμε λιγακι

Σας φιλω

Μαρία μου, αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσω από το καφέ μας στο οποίο είμαι από αρκετά πριν γεννήσω, επειδή απλά δεν μπορώ να ακούω το χαβά της Σόνιας. Ούτε φυσικά αυτό που είπα το έκανα για να αποχωρήσει εκέινη. Δεν είναι δικό μου το καφέ για να "διαλέγω" μανούλες που θα συμμετέχουν, απλά δεν συμφωνώ με κάποια απο αυτα που λέει και ενοχλούμαι γι αυτό και το έκανα θέμα. Να σημειώσω πως δεν είναι η πρωτη φορά που προσωπικά δυσανασχετώ με τα λεγόμενά της γι αυτό και έγραψα όσα έγραψα. Μπορείτε να το πάρετε όπως θέλετε, να με κακοχαρακτηρίσετε ή δεν ξέρω τι άλλο, έχω μάθει όμως να τα λέω στα ίσα (όσο ίσα μπορεί να θεωρηθεί το καφέ και η οθόνη του υπολογιστή), και μπορεί γι αυτό να γίνω καμιά φορά ενοχλητική ή περίεργη... :rolleyes: Από μεριάς μου το θέμα έχει λήξει, της είπα όσα είχα και τέλος. Συνεχίζω κι εγώ σαν να μη συμβαίνει τίποτα γιατί όντως δεν συμβαίνει πλέον από μεριάς μου....

Λοιπόν Μαράκι, ελπίζω όντως να βγάλει δοντηράκια ο μικρούλης σου και να ξελαφρώσει απο τα ζόρια του!! Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι τραβάνε μέχρι να σκάσουν τα ούλα.... Ειδικά τα πάνω δόντια ακούω οτι είναι ιδιαιτέρως δύσκολα, είναι και στο παιδί φυσικά! Κι εμείς έχουμε θέμα γιατί έχουμε δυσκολες στιγμές συχνά κι έχει να βγάλει δόντι απο 8μιση μηνών που έβγαλε μαζί τα 2 κάτω! Θυμισέ μου, ο Γιαννάκης ούτε ένα δεν έχει βγάλει, σαν της συμπεθέρας; :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Επίσης ήθελα να πω πως όπως εγώ εκφράζω δυσαρέσκεια για κάποια πράγματα που λέγονται εδώ, θα ήθελα να μου εκφράσει και άλλη μανούλα αν τυχόν πω κάτι το οποίο για όποιο λόγο μπορεί να ενοχλήσει. Δεν είμαστε τέλειοι και άθελά μας 'ισως ειπωθεί κάτι ή παρερμηνευτεί γι αυτο εγώ από την πλευρά μου θέλω να μου το πει.

Μαρία μου, μιας που το ανέφερε η Σονια, αν σε πείραξε το σχόλιο μου περί της ανόρθωσης να μου το πεις. Δεν ήταν κάτι που κατάλαβα, αν συνέβη και δεν το είπα επι τούτου. Βέβαια, όπως είπα και στη Σόνια, το σχόλιό μου δεν έμεινε στο "δεν είμαστε και μοντέλα" όπως είπε εκείνη, αλλά συνέχισα λέγοντας πως "η καθεμιά μας έχει άλλα στάνταρ", συνεπώς κατανοώ απόλυτα την επιθυμία σου και φυσικά η κάθε κοπέλα κάνει ότι χρειάζεται για να νιώθει καλύτερα, δεν είπε κανεις το αντίθετο... Απλά όμως μάλλον ήθελε να πει κάτι και βρήκε αυτό, δν το εξηγώ αλλιώς.

Όπως και να΄χει Μαρία σου ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν σε ενόχλησε αυτό που είπα κι επαναλαμβάνω πως δεν είχα καμιά πρόθεση!

Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το ξέρω έγινα κουραστική!! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Επίσης ήθελα να πω πως όπως εγώ εκφράζω δυσαρέσκεια για κάποια πράγματα που λέγονται εδώ, θα ήθελα να μου εκφράσει και άλλη μανούλα αν τυχόν πω κάτι το οποίο για όποιο λόγο μπορεί να ενοχλήσει. Δεν είμαστε τέλειοι και άθελά μας 'ισως ειπωθεί κάτι ή παρερμηνευτεί γι αυτο εγώ από την πλευρά μου θέλω να μου το πει.

Μαρία μου, μιας που το ανέφερε η Σονια, αν σε πείραξε το σχόλιο μου περί της ανόρθωσης να μου το πεις. Δεν ήταν κάτι που κατάλαβα, αν συνέβη και δεν το είπα επι τούτου. Βέβαια, όπως είπα και στη Σόνια, το σχόλιό μου δεν έμεινε στο "δεν είμαστε και μοντέλα" όπως είπε εκείνη, αλλά συνέχισα λέγοντας πως "η καθεμιά μας έχει άλλα στάνταρ", συνεπώς κατανοώ απόλυτα την επιθυμία σου και φυσικά η κάθε κοπέλα κάνει ότι χρειάζεται για να νιώθει καλύτερα, δεν είπε κανεις το αντίθετο... Απλά όμως μάλλον ήθελε να πει κάτι και βρήκε αυτό, δν το εξηγώ αλλιώς.

Όπως και να΄χει Μαρία σου ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν σε ενόχλησε αυτό που είπα κι επαναλαμβάνω πως δεν είχα καμιά πρόθεση!

Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το ξέρω έγινα κουραστική!! :rolleyes:

Ελενακι μου τα ειπαμε και στο FB!!!!;););)

Για τα δοντακια αληθεια απο τοτε δεν βγαλατε αλλα? συνηθως λενε βγαινουν μαζεμενα!!!:rolleyes: Εμεις τιποτα.... η Συμπεθερα σου καλε βγαλανε δοντακια.... εμεις και το Σοφακι 2 μειναμε φαφουτικα χαχαχαχαχ.... αντε να δουμε;)

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Ελενακι μου τα ειπαμε και στο FB!!!!;););)

Για τα δοντακια αληθεια απο τοτε δεν βγαλατε αλλα? συνηθως λενε βγαινουν μαζεμενα!!!:rolleyes: Εμεις τιποτα.... η Συμπεθερα σου καλε βγαλανε δοντακια.... εμεις και το Σοφακι 2 μειναμε φαφουτικα χαχαχαχαχ.... αντε να δουμε;)

Είχαμε βγάλει τα 2 κάτω μαζί. Από τότε τίποτα! :tongue: Βέβαια την ψάχνω καθημερινά και βλέπω οτι τα πάνω στη μέση αχνοφαίνονται, αλλά δν έχουν σκάσει. Ειδικά το δεξί φαίνεται πολύ!

Όχι, καλέ η συμπεθέρα δεν έχουν βγάλει ακόμη κανένα, τι στο καλό έχω χάσει επεισόδια;;; :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Λιακι τι τραβαει ο κακομοιρος ο Δημητρακης πολυ στεναχωρηθηκα με την λαρυγγητιδα, απο σενα την κολλησε? Εχετε τα ιδια συμπτωματα? Μηπως λεω, μηπως ο ορος που τουβαζεις τον καταπινει κιολας κ του ξυνει τον λαιμουδακο του λογω του αλατιου κ χειροτερευει τον πονο που εχει το κακομοιρο? Ο γιατρος τι σου ειπε? Αλλα θα μου πεις πως να αντιμετωπισεις κ το μπουκωμα μαζι:cry:. Μην σε στεναχωρει τοσο που δεν εχει φαει μονο 3μερες που λες, με το γαλα αναπληρωνει ολες τις θερμιδες που χανει, τις απαραιτητες βιταμινες. Μολις του περασει θα ανακτησει τις δυναμεις του κ την ορεξη του! Απο που λες να κολλησατε? Μην μου πεις απο την κοπελα που σου τον κραταει?:shock: Περαστικα κ σε σενα Λια μου γιατι ειναι πολυ δυσκολο να πρεπει να τον φροντιζεις διπλά τωρα που ειναι αρρωστος κ να εισαι κ εσυ παραλληλα μπουκωμενη:cry:!

Κοριτσια μου, καλα λεει κ η Μαρια, ας μην χαλασουμε τις καρδιες μας, ξερουμε ειναι πολυ διαφορετικος ο γραπτος λογος απ' οτι οι διαπροσωπικες σχεσεις! Τι να κανουμε το ιντερνετ εχει τα καλα του κ τα κακα του δυστυχως Verba volant, scripta manent (copy-paste το εκανα δεν σκαμπαζω γρι λατινικα;)).

Ελενη μου δεν πιστευω οτι χρειαζεται να απολογηθεις για την γνωμη σου κ καλα κανεις κ γραφεις αυτα που ουτως ή αλλως σκεφτεσαι, δεν κανουμε δημοσιες σχεσεις, τις σκεψεις κ τις εμπειριες μας παραθετουμε κ ενιοτε ανταλλασουμε γνωμες-γνωσεις κ προβληματισμους μας. Ουτε φυσικα ζηταμε να αποχωρησει κανεις απο το καφε γιατι τι ανταλλαγη αποψεων θα ηταν αν δεν υπηρχε ποικιλια;)?

Για το ποτε γυρναω που με ρωτησες 24/4 να δουμε πως θα τα βολεψω που ειναι ακριβως μια βδομαδα πριν την Μ. Εβδομαδα (γινεται πανικος απο δουλεια:rolleyes:). Τεσπα υγεια να εχουμε κ ολα τα αλλα θα περασουν!

Εσενα γιατι να μην σου εγκρινουν την χρωστουμενη κανονικη σου αδεια? Ειδικα τωρα που θα ειναι κ στο τελος του σχολικου ετους δεν νομιζω να τους δημιουργησεις κ κανενα προβλημα-αλλαγη προγραμματος. Οχι τιποτα αλλο για να μην εχεις κ την πεθερουκλα σου πανω αο το κεφαλι σου;).

Σονια, θα σου πω πρωτα απ' ολα να χαιρεσαι την Αλεξανδρα σου, που αν κ δεν μαθαινουμε τοσο συχνα νεα σας, συνοπτικα φαινεται οτι ειναι πολυ προχωρημενη για την ηλικια μας. Φανταζομαι κοψατε την πολτοποιηση αλλα λιωνεις τα κομματια φαγητου. Αληθεια το μοσχαρι που εχει τοσες ινες πως το κανουμε μικρα κομματακια για να μην εχουμε προβλημα, γιατι κ εμενα μου ειπε η γιατρος να τα κανω πιο χοντροαλεσμενα ή πατημενα με πηρουνι αλλα μου φαινεται αρκετα δυσκολο με το κρεας!

Επισης θα συμφωνησω με την Μαρια στων κρεμασμενων το σπιτι δεν μιλανε για σχοινι: ο υπνος σας ειναι κατι ουτοπικο για εμας:rolleyes:!

Με το καλο να γιορτασετε τα γεννεθλια της μικρης σας κ περισσοτερες ιδεες μπορεις να ρωτησεις την εταιρεια απο την οποια νοικιασες τον κλοουν ή και τον ιδιο, θα εχει αρκετη εμπειρια να σου πει. Αν κ εγω θα ειχα παραγγειλει η τουρτα να εχει πανω καποια ηρωϊδα που μου αρεσει κ μετα θα επαιρνα π.χ. ιδιο σετ τα πλαστικα ποτηρακια-πιατα-χαρτοπετσετες. Κ ετσι θα βγει κ σχετικα οικονομικα. Καλα το σκεφτηκατε να το κανετε στο καφε, ετσι κ το σπιτι να μην σου λερωθει κ για τα παιδακια να τρεχουν να παιζουν με ασφαλεια. Ευχαριστουμε φυσικα κ για την ανοιχτη προσκληση.

Θα ηθελα ομως κ εγω να παραθεσω κατι που με πειραξε οσον αφορα το Νο1 που εγραψες. Καταλαβαινω οτι δουλευεις πολλες ωρες κ δεν σου μενει ελευθερος χρονος αλλα μην θεωρεις οτι κ ενας δημοσιος υπαλληλος δεν εχει τον ιδιο φορτο εργασιας. Προφανως το λες εν τη ρυμη του λογου με μεταφορικη σημασια, γιατι κ εγω κ η Λια ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι κ πιστεψε με δεν θα ηθελες σε καμια περιπτωση να βρισκεσαι ορθια σε ενα λιμανι τιγκα στο καυσαεριο 4ωρες ορθια νταλα στον ηλιο ή στο κρυο κ να σε κραζει ο κοσμος (κ πολλες φορες κ αυτοι με το δικιο τους) ΣαββατοΚυριατικα:rolleyes:. Ουτε φυσικα να εχεις την ευθυνη 20-25 παιδιων ολοκληρα 6ωρα που φωναζουν/τσακωνονται (ή οτιδηποτε αλλο, ξερουν η Ελενη κ η Αγγελικη πολυ καλυτερα να μην τα λεω εγω για τις κοπελες)! Κ ολα αυτα για 1200ευρα το πολυ!! Κ σε ολα μεσα την ψυχικη κουραση απο τις διαφορες ευθυνες που μπορει να σου αναλογουν (βλ. ασφαλεια των παιδιων τις ωρες που ειναι υπευθυνες οι δασκαλες, ή ενα γραφειο στο οποιο δουλευουμε κ εμεις οι δημοσιοι υπαλληλοι:|). Δεν θελω να το παιξω δικηγορος κανενος επαγγελματος αλλα δυστυχως εχει δημιουργηθει ενα στερεοτυπο για τους δ. υπαλληλους που καλως ή κακως δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις;). Αυτα για το σκελος που με αφορα, κατα τα αλλα "νερο & αλατι", ειπαμε ο γραπτος λογος ειναι πιο δυσκολος απο τα λογια που "φευγουν στον αερα". Θελουμε να μαθαινουμε νεα σας;):D.

Αντε κοπελιες καληνυχτα, κ μας ευχομαι ενα ησυχο βραδυ για ολες!!

bkPSp3.png

Είχαμε βγάλει τα 2 κάτω μαζί. Από τότε τίποτα! :tongue: Βέβαια την ψάχνω καθημερινά και βλέπω οτι τα πάνω στη μέση αχνοφαίνονται, αλλά δν έχουν σκάσει. Ειδικά το δεξί φαίνεται πολύ!

Όχι, καλέ η συμπεθέρα δεν έχουν βγάλει ακόμη κανένα, τι στο καλό έχω χάσει επεισόδια;;; :?

Ελεν οντως εχεις χασει επεισοδιο, ο κουνιαδος σας (τα λεω καλα? τα μπερδευω λιγο αυτα:tongue:) εχει βγαλει τους κυνοδοντες κ νομιζω μετα εβγακε κ τα πανω δοντια! Ας μπει η Κατερινα να μας το σιγουρεψει. Μαλλον ελειπες Σαλονικα οταν μας το ειχε γραψει εδω κ δεν το ειδες.

bkPSp3.png

Σοφία μου, την κανονική μου άδεια μπορεί ο προιστάμενος αν θέλει να μου τη δώσει. Αν δουλεύεις κανονικά όλη τηνσχολικη χρονια συνεπώς έχεις τάξη κλπ, δεν την παίρνεις ποτέ αυτή την άδεια. απλά υπάρχει στα χαρτιά για το αν συμβεί κάτι και χρειαστείς 1-2 μέρες. Παραπάνω συνεχόμενα με τίποτα. Και στο σύνολο είναι 10 αυτες οι μέρες. Εγώ επειδή φέτος δεν δουλεψα καθόλου και τυπικά με τοποθέτησαν σε ένα σχολείο το λογικό είναι να μου τη δώσει όλη εφάπαξ εφόσον έχω θέμα με τη μικρή. Δεν έχω τάξη, ούτε συγκεκριμένη θέση, άρα δεν θα "χώσω" κανέναν συνάδελφο να δουλέψει στη θέση μου-τάξη μου. Ελπίζω λοιπόν οτι θα μου τη δώσει, εκτός αν υπάρξει κάποιο κόλλημα το οποίο δεν μπορώ τώρα να φανταστώ! :rolleyes:

Όσο για το δημοσιουπαλληλίκι με κάλυψες τελείως αν και δεν είχα σκοπό να μπω στον κόπο να της απαντήσω και για αυτό με λεπτομέρειες μιας που ξέρω το στερεότυπο που υπάρχει και βαριόμουνα να αναλύσω και να προσπαθήσω να της αλλάξω γνώμη... Όσα είπες όμως είναι απολύτως σωστά και καλά έκανες εφόσον σε πειραξε και τα έγραψες! Θα σε διορθώσω σε ένα μόνο σχετικά με εμένα...τα 1200 ευρω τα έβλεπα προ κρίσης δυστυχώς.. Τώρα; 920 με παιδί... Έτσι απλά!

Καληνύχτα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελεν οντως εχεις χασει επεισοδιο, ο κουνιαδος σας (τα λεω καλα? τα μπερδευω λιγο αυτα:tongue:) εχει βγαλει τους κυνοδοντες κ νομιζω μετα εβγακε κ τα πανω δοντια! Ας μπει η Κατερινα να μας το σιγουρεψει. Μαλλον ελειπες Σαλονικα οταν μας το ειχε γραψει εδω κ δεν το ειδες.

Συμπεθέρα;;;;;;; Για λύσε μας το μυστήριο γιατί θα ορκιζόμουν οτι είστε φαφουτάκια ακόμη!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ακούω στοιχήματα!!! χαχαχαχ Φυσικά εννοείται πως αν βγήκε δοντι αυτές τις μέρες που δεν έχει μπει η Κατερίνα δεν πιάνετε, τυχαίο θα είναι, έτσι;; Μιλάμε να τα έχει ήδη βγάλει από την τελευταία φορά που είχε γράψει! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα πέρα ως πέρα!!!!!!!!!!!!!!

(Μετά από πολύ καιρό....που όμως έχω διαβάσει όλααααααα σας τα νέα).

Κατ' αρχήν Λία μου, χρόνια πολλά για την γιορτή σου...ούτε που πήγε το μυαλό μου..ότι το Λία, είναι από το Ευαγγελία...... Βασικά, επειδή είχα μία συμφοιτήτρια Λία, που όμως έβγαινε από το Λεμονιά...το είχα συνδέσει κάπως έτσι...ότι θα είναι από κάποιο παράξενο όνομα...ασυνήθιστο...τέλος πάντων... Πάμε στα ...του Δημητράκη.. Κατ'αρχήν, θέλω να σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα...θέλει πολύ υπομονή...και δύναμη να αντέχεις να βλέπεις τον μικρούλη σου...έτσι δύσκολα... Επειδή το περάσαμε, κάτι αντίστοιχο...με το παραλίγο να μπούμε νοσοκομείο αρχές Γενάρη...ο Γιώργος ήταν γεμάτος φλέμμα...με ακτινογραφία...χάλια... Αρχικά είχαμε πάρει κι εμείς κάτι αντίστοιχο απο τις σταγόνες, το prezolon που είναι χαπάκι...(να υποθέσω ότι εσείς ήπιατε τις soldesanil). Όμως δεν μας έκανε τίποτα, γιατί αυτό απ ότι έχω δει, είναι περισσότερο για έναν απλό σπαστικό...ή αλλεργικό βήχα... Στην συνέχεια, επειδή μίλησα με την παιδίατρο μου...της είπα αν πρέπει να του δώσω κάποιο σιρόπι, για να σπάσει το φλέμμα...(που ήταν φουλ...) λοιπόν εκείνη μου πρότεινε ως καλύτερο και πιο αποτελεσματικο μέσο, τις μάσκες... η οποίες δρουν άμεσα...γιατι το φάρμακο πάει κατευθείαν στα πνευμονάκια τους (ή οπου αλλου πρέπει...) και καθαρίζουν, πολύ πιο γρήγορα από τα σιρόπια. Επίσης με το σιρόπι, μου είπε το εξής..."αντε και το πίνει το σιρόπι..και του σπάει το φλέμμα...! Μετά τι θα κάνει το μωρό? Αφού δεν νιώθει να το φτύσει...άρα αυτό είναι επικύνδινο, γιατί μπορεί να τον πνίξει, όταν θα του έρχεται μέσα στο στόμα, και δεν θα ξέρει τι θα το κάνει..." Στα είπα με πολύ απλά λόγια, για να με καταλάβεις... Ούτε ο δικός μου είχε κάνει πυρετό...τότε...ακριβως όπως κι εσείς..κάτι δεκατάκια την πρώτη μέρα,,και μετά τίποτα άλλο... Επίσης του είχε κάνει μια μάσκα και η παιδίατρος, στο ιατρείο...που είναι πιο ισχυρή (επαγγελματική)...από αυτή που του κάνουμε εμείς στο σπίτι..και αμέσως βοηθούσε... Α, που είπα για πυρετό...διαβασα που είπες ότι είχε 37,2 και του έδωσες...ντεπόν...μην το κάνεις αυτο...μέγα λάθος...εκτός αν πονάει... Αν το παιδί, έχει απλά πυρετό (όχι πόνο) δεν του δίνουμε ντεπόν αν δεν πιάσει το 38,5...Παρακολουθείς συχνά....και όταν φτάσει το 38,5 του δίνεις ντεπονάκι...γιατί με το να του δίνεις ντεπόν τόσο γρήγορα...δεν αφήνεις, το μικρόβιο που έχει στον οργανισμό του να φύγει και να ξεσπάσει....του το "κλείνεις" μέσα του... Εγώ πολλές φορές περιμένω, να πάει π.χ από 38,2 στο 38,5 για να του δώσω, και δεν φτάνει ποτέ στο 38,5....πεύτει...ο πυρετός κι έτσι δεν πίνει ντεπόν, και ξεσπάει και το κρίωμα...ή ότι άλλο έχει... Λοιπόν, τότε εμείς το ξεπεράσαμε με μάσκες, και αντιβίωση claricid (14ήμερη αγωγή). επίσης μου τα έκανε εμετό...αλλά του το έβαζα στην σύριγγα, και του το έδινα λίγο λίγο μέχρι που το έπινε όλο..και πήγαινα και στην παιδίατρο μέρα παρά μέρα... Λία αυτά από εμάς...άν θες κάτι, οτιδήποτε...πές μου...και το τηλέφωνο μου αν θες να με ρωτήσεις κάτι, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, πολύ ευχαρίστως, να στο στείλω σε μύνημα στο fb.

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Συμπεθέρα, μπράβο!!!!!!

παίζεις γερό στοίχημα...από μνήμη σκίζεις...χαχαχαα!!!!!!

Μαρία, ξέχασα να σας πω...ούτε εμείς τελικά έχουμε δόντια... σας είχα πει ότι βγάλαμε τους κυνόδοντες...αλλά τελικά..τίποτα...τζίφος η δουλειά... Απλά μια μέρα, έκλαιγε, γοερά...ο καημενούλης...τον είχα με ντεπόν ανα τετράωρο...και από τον πόνο που είχε....όπως έκλαιγε, έιδα πεντακάθαρα να έχουν πεταχτεί οι κυνόδοντες..δεν είχαν ξετρυπήσει..αλλά θεώρησα ότι ήταν θέμα ημερών...τόσο φουσκωμένοι που ήταν....και αφού τους έπιανα.. πέρναγαν οι μέρες εγώ ήμουν σίγουρη ότι βγάλαμε δόντια....έως κάποια μέρα που το θυμήθηκα...και κοιτώ...και δεν υπήρχε τίποτα... τι να πω...με δουλευει το Γιωργάκη μου...

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

..άντε τώρα να σας γράψω και προσωπικά....βέβαια, τι να πρωτοθυμηθώ που λέει και το λαικό άσμα!!!!!!!! χαχαχα!!!:tongue::-P

Κατ΄αρχήν θέλω κι εγώ να σχολιάσω το θέμα με τους δημόσιους υπαλλήλους...όντως το στερεοτυπο...του τύπου, πλήρωνομαι και δεν κάνω τίποτα έχει πάψει από καιρό να ισχύει....ίσως ισχύει γία κάποιους παλιούς, βολεψάκηδες ... που είναι λίγο πριν την σύνταξη, και γενικά δεν τους ενδιαφέρει... τίποτα... Βλέπω από φίλους...(γιατί η οικογένεια μου κι εγώ προσωπικά απέχω...από αυτόν τον τομέα...) αλλά και από τους υπαλλήλους που "έχω" κάτω από το σπίτι μου που είναι ταχυδρομείο...και σκίζονται... δουλεύουν μέχρι πολυ πιο αργά από το ωράριο τους, χωρίς τίποτα επιπλέον...

sofia.fo, πολύ μου άρεσε το " λατινικό " σου!!!!!! χαχαχα:-P

Μαράκι, για τα δόντια, δεν ισχύει το μαζεμένα...το κάθε παιδί τα βγάζει διαφορετικά... Ο Χρήστος μου, τα είχε βγάλει μαζεμένα...αλλά έτυχε. Της κολητής μου το παιδάκι...εδω και 3 - 4 μήνες έχει βγάλε τέσσερα και τίποτα άλλο από τότε...

Μαρία, αυτό με το λεμόνι το έκανα κι εγώ στον δικό μου...του έδωσα για πλάκα μία λεμονόκουπα να γλείψει με την σιγουριά ότι μόλις ξινιστεί, θα την πετάξει...που όμως...τον ξετρέλλανε...άρχισε να την γλείφει - ρουφάει με μανία...του την πήρα για να του βγάλω τα κουκούτσια...και χάλασε τον κόσμο...τελικά...του την έδωσα και την ρουφηξε μέχρι που δεν είχε άλλο χυμό...τίποτα!!!...αν την είχα κάνει στον στίφτη..θα είχε βγάλει λιγότερο χυμό...την ρούφηξε ο σκατούλης...

Αγγελική, με το καλό το καινούργιο σας σπιτάκι....εύχομαι...ο μπάρμπας στην κορώνη (αν θυμάμαι καλά, έχετε ένα φίλο που θα βοηθήσει την κατάσταση..), κάτι να κάνει γρήγορα με το τήλέφωνο... και να σ' έχουμε σύντομα κοντά μας... Σίγουρα, άλλη αίσθηση το δικό σου σπίτι....Το έχω νιώσει πολλές φορές το συναίσθημα...με όλες εκείνες τις κοπέλες που τους έφτιαχνα τα σπίτια στο παρελθόν... συνήθως δενόμασταν, γιατί μέχρι να τελειώσει ένα σπίτι, κάναμε αρκετό καιρό παρέα (με το κάθε ζευγάρι), και μάλιστα καθημερινή παρέα και περνούσαμε τις ίδιες αγωνίες μέχρι να τελειώσουμε κάτι και να γίνει όμορφο...και στο γούστο του κάθ'ενός...

Ελένη1977, αργεί ο Νικόλας να κοιμηθεί ε? Ο μεγάλος δεν είναι ο Νικόλας..? Εμένα ο μεγάλος, μια χαρά κοιμάται...ο μικρός είναι ο άστατος...πάει 12 τώρα με την καινούργια ώρα για να κοιμηθεί...χάλια... και όχι τίποτα άλλο...εγώ τον περιμένω να κοιμηθεί..για να κάνω δουλειά..μέχρι 3 - 4 - 5 το πρωί...όσο αντέξω...γι αυτό και χάθηκα...τον τελευταίο καιρό.... Ο μικρός περπατάει ε? τέλεια...!!!!! εμείς τίποτα ακόμη... αν τον σηκώσω εγώ στα καγκελάκια του πάρκο ή της κούνιας του...θα σταθεί...αρκετά...αλλά μόνος του....μμμπααααααααααααααα!!! Τίποτα....ακόμη... βέβαια, σήμερα τον παρατηρούσα ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια στην κούνια του, να σηκωθεί μόνος του από τα καγκελάκια...αλλά τίποτα...για να δούμε... Εχουμε μάθει και κάνουμε "γεια", να δίνουμε το χεράκι να χαιρετίσουμε όταν του απλώσουμε το δικό μας και του πούμε "τι κάνεις...? " και φυσικά, κάνουμε την πεταλούδα...με το χεράκι μας... αλλά και την τραγουδάμε στην δική μας γλώσσα βέβαια... μόλις ακούει τραγουδάκια...γενικά...αυτος κάνει πεταλούδα...και λέει...τα δικά του κουνώντας το χεράκι του...(τα του τα τα...λα λα λα...κλπ) Επίσης, μπαίνουμε αρκετά στην στράτα...που την πάει σφαίρα, και προς όλες τις κατευθύνσεις..όχι μόνο όπισθεν...και είναι σε μόνιμη φάση πίσω από τον Χρήστο...τον ακολουθεί παντού...ακόμη και στην τουαλέτα... θέλει να πιάνει τα ίδια παιχνίδια με τον Χρήστο και τις κουδουνίστρες τις πετάει, αν του τις δώσω για να τον ξεγελάσω... Άντε με το καλό να αποφασίσετε - καταλήξετε και για την βάφτισή σας...

Ελένη συμπεθέρα, τι διαβάζω...7χιλ. περπάτημα με το καρότσι? Χαράς το κουράγιο σας...τόσο περπάτημα... Με το φρουτάκι, διαβάζω ακόμα θέμα έχετε ε? Εμείς μόνο με το αυγό...αλλά το τρώμε μέσα στο φαγητό ή στην φρουτόκρεμα..κι έτσι όλα καλά... Από φαγητό πλέον τρώμε τα πάντα, και με το ψάρι μια χαρά...μόνο το μέλι μας εμεινε, που θα του το δώσω μόλις κλεισει χρόνο.... Θα φάμε ότι κρέμες έχουμε που μάλλον είναι αρκετές...(γιατί άμα ψωνίσουμε...ψωνίζουμε!!!...έίχα που είχα το κατοχικό σύνδρομο που λένε...χαχαα. Να ψωνίσουμε, για να έχουμε...μην ξεμείνουμε...τώρα με την κρίση..θα αναβιώσει πάλι...περισσότερο...χαχαχα!!!) Και μετά που θα τις τελειώσουμε θα τρώμε για απογευματινό, γιαουρτάκι με μέλι...κομμένες οι κρέμες..που είναι μόνο για ανάπτυξη και βάρος...

Αυτά...σας αφήνω, μπας και κάνω και καμιά δουλειά...για λίγο ακόμη....Φιλάκιαααααααααααα

Καλησπέρα κορίτσια, επιτέλους ήρθε ο άντρας μου και ξελαμπικάρω λίγο...

αρχικά, τα δικά μας, δεν έχει καμία βελτίωση ο μικρός, όλη μέρα σήμερα έχει κ δέκατα, βήχα χάλια, όρεξη μηδέν και πολύ κλάμα....

πάλι έκανε εμετό από τον βήχα το πρωί....του κάνω εισπνοές σε ατμό, του βάζω όρό, άλλά δεν υπάρχει αλλαγή...επίσης νυστάζει όλη μέρα αλλά δε θέλει να τον βάζω για ύπνο...2 φορές κατάφερα να τον κοιμήσω στην αγκαλιά μου αλλά δε μπορούσα να τον αφήσω στην κούνια...ξύπναγε...!

και το καημένο από την αδυναμία κ την ούραση τρέμουν τα ποδαράκια του όταν στέκεται όρθιος:cry::cry::cry:είμαι να σκάσω πραγματικά...έχει μείνει και ο μισός...

Μαράκι, βγάζετε δοντάκι άκουσα???άντε με το καλό, καλή αρχή, πρόσεχε τις δαγκωνιές γιατί τρώνε κόλλημα με το πρώτο και δαγκώνουν συνέχεια!!!

Ελενάκι, ΄ξέχασα, γυρίζεις και στη δουλειά σύντομα...έστω κ το λίγο που θα πας σίγουρα σε έχει αγχώσει ε?ελπίζω να σου δώσει την άδεια ο προιστάμενος να μην έχεις την πεθερά...όχι τίποτα άλλο, την συμπαθεί πολύ και η Αθανασία:shock::shock:

Σοφάκι, και εσύ σύντομα επιστρέφεις στη δουλειά ε?άντε καλή προετοιμασία, πήγες στον παιδικό, πότε θα ξεκινήσεις προσαρμογή?αυτά για τους Δ.Υ. με κάλυψες απολύτως....εγώ τώρα που γύρισα κατεβαίνω 2-3 απογευματα την εβδομάδα, αφού σχολάσω το μεσημέρι, δηλ. διπλά δρομολόγια και χαμένες ωρες από τον Δημήτρη μου, + ΣΚ εννοείται:shock::shock::shock:

ευτυχώς ξαναέμαθα να οδηγώ γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα διαφορετικά...

Κατερίνα, θυμάμαι πολύ καλά τι τράβηξες τον Ιανουάριο, κ εμείς τα ίδια έχουμε, δε μου είπε για μάσκες η παιδίατρος, σταγόνες μας έδωσε αυτές που είπες...καλά πόσο πικρές είναι, δοκίμασες?αηδία, πως τις έδινες εσύ στο Γιωργάκι?το σιρόπι λέγεται asthmotrat, αυτό είναι γλυκό, αλλά εμείς δε μπορούμε να το πιούμε....έχεις δίκιο για το ντεπόν, εγώ δεν το είχα σκεφτεί καθόλου έτσι, είπα να γλιτώσω τον πυρετό, που να φανταστώ τη συνέχεια.....

αντιβίωση η παιδίατρος προτιμά να μη του δώσει, δεν έχει καθόλου ακροαστικά, ελπίζω κ να μη κάνει κ ίσως για υτό δεν μας είπε και για μάσκα...οι μυξούλες για να καταλάβεις είναι διάφανες, νεράκι αλλά τρέχουν ασταμάτητα...

Αυτά προς το παρόν, σας αφήνω , έχω μέλλον ακόμα...

HDfQp3.png

Γεια σας κοριτσάρες!

Συμπεθέρα, ώστε καλά θυμόμουν για τα δοντάκια σας...χεχεχεχε ;) Θυμόμουν που είπες οτι σχεδόν φαίνονται οι κυνόδοντες, δεν είχαν σκάσει όμως... ;) Το αυγό κι εμείς στο μεσημεριανό της το βάζω, μια χαρά είναι και έτσι... Για τον ύπνο σας δεν μας είπες που είχατε πρόβλημα με το Γιώργο. Κοιμάται λίγο πιο εύκολα τώρα;

Λιάκι, ουφ, πόσο βαριά τον έπιασε τον Δημητράκη.... Ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά!!! :P Πολύ σημαντικό... Έρεψε το γιαβράκι μας; :cry: Πού να μην ρέψει, αφού δεν τρώει ο δόλιος! Αλήθεια σε είχε ρωτήσει και η Σοφία, κολλήσατε λες από κάπου; Ή εσύ κρύωσες και κόλλησες τον Δημήτρη; Αυτή είναι και η μόνιμη απορία μου, τα κρυολογήματα κολλάνε ή μόνο οι ιώσεις;; :confused: Πας και Σαββατοκυριακα και κάποια απογεύματα στη δουλειά; Δεν το ήξερα... :? Εγώ ναι αρχές Ιούνη πάω, έχω ακόμη 2 μήνες! :rolleyes: Με τη διάρροια που με ρώτησες στο μήνυμα, καλύτερα είμαι σήμερα, λίγο γενικό φούσκωμα έχω, ελπίζω να μην κολλήσω τη μικρή και δεν τη προλαβαίνω! :shock: Πάντως μάσκα δεν μπορώ να φοράω όλη μέρα... Εσύ φορούσες τώρα που ήσουν άρρωστη;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...