Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κορίτσια μου, γράφω σύντομα, έβαλα τον Δημήτρη να με ταίζειμπισκοτάκια κ το τι γέλιο έκανε δε φαντάζεστε!!!!!το νέο μας παχνίδι!!!δοκιμάστε το!!!!

Περαστικά στον Δημητράκη μας.... Ωχ, μωρέ ο καημενούλης δεν τη γλίτωσε... Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, Λία μου... :cry: Ακούγονται και φλέματα όταν βήχει ή έχει ξερόβηχα; Πάρε το γιατρό ένα τηλ....

Όσο για τα πάμπερ, εγώ έχω βολευτεί με του lidl και είμαι μια χαρά! Τα baby dry τα βάζουμε μόνο βράδυ οπότε δεν χρησιμοποιώ πολλά. Να, σήμερα πήρα απο το Γαλαξία με προσφορά 1+1 δώρο το μικρό πακέτο με 28 πάνες και πλήρωσα 9,90. Δηλαδή σύνολο 56 πάνες με 9,90 δηλαδή 17 λεπτά η πάνα, πολύ καλά! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Ελενη μου, παρολο που δεν χρειαζεται να το ακουσεις, θελω να σου πω ενα μεγαλο μπραβο για την αποφαση σας να γινετε αναδοχοι γονεις για ενα παιδακι μεσω της action aid, σιγουρα θα ειστε παρα πολυ χαρουμενοι που θα ξερετε οτι βαλατε ενα μικρο λιθαρακι (για σας) αλλα πολυ μεγαλο βοηθημα για τις παμφτωχες οικογενειες εκει! Μας δινεις το εναυσμα να κανουμε κ εμεις κατι αντιστοιχο! Θα ειναι κ μεγαλη χαρα για την Αθανασια σου που οταν θα της εξηγησετε κ θα καταλαβαινει τα γραμματα που θα λαμβανει απο το παιδακι αυτο, θα νιωθει οτι ειναι υπευθυνη για αυτο, οποτε θα ειναι κ ενα πολυ σημαντικο μαθημα ζωης;)!

Λια μου περαστικα σας κ στους δυο σας ελπιζω να ειστε καλυτερα! Ο Δημητρακης τελικα εκανε παραπανω πυρετο ή μονο τα δεκατα που μας ειπες? Εσυ εισαι καπως καλυτερα? Ο καιρος αυτος ευννοει το κρυωμα κυριως, αλλα κ την μεταδοση ιωσεων:cry:! Αντε κ σε φροντιζει ο γιοκας σου τωρα που εισαι αρρωστη, σε ταιζει μπισκοτακια για να σου περασει γρηγορα:tongue:! Σε καλοπιανει απο τωρα για να σε κανει να λιωνεις για παρτη του:tongue:;)!

Εμεις απο υπνο ξανα γυρισαμε στις παλιες μας συνηθειες, μη σας πω κ λιγο χειροτερα:rolleyes::|. Τεσπα ελπιζω κ εμεις συντομα να στρωσουμε! Αντε κοριτσια σας αφηνω να ξαπλωσω λιγο να δουμε πως θα παει η νυχτα, φιλια!

bkPSp3.png

κοριτσια μου ηρθα να παρω καποια πραγματα απο το παλιο το σπιτι και μπηκα να σας χαιρετησω...απο την παρασκευη μπηκαμε στο καινουριο σπιτι και ειμαι πολυ χαρουμενη.ολα καλα...το ιντερνετ θα αργησει γμτ....μου λειπετε και σας σκεφτομαι,οποτε βρω ιντερνετ θα σας ξαναγραψω...φιλακια σε ολες και ειδικα στα ζουζουνακια σας...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

γεια σας μανουλες!!!!!

Ελενη μου σημερα μου ειπε μια μαμα ενα κολπο να τρωει το μωρακι της φρουτακια..... μεσα στα φρουτα εβαζε και 2-3 μπισκοτα μιραντα και το τσακιζε κανονικα ολο το μπολακι!!!!:rolleyes: για δοκιμασε!!!!!!!!!!

Λιακι πως ειστε? δεν την γλιτωσε ο Δημητρακης ε? ελπιζω να το περναει πιο ηπια!!

Σοφακι μια απο τα ιδια και εμεις με τον υπνο.... τις τελευταιες μερες χειροτερεψε κιολας.... πανω απο 1-1.30 ωρα δεν κοιμαται σερι :(:(:( νοσταλγω τις μερες που ξυπνουσε καθε 2-3 ωρες!!!!! πικρα!!!!!!!!!! μηπως να βγαζουν δοντια?

Εμας μας τα χαλασε ο καιρος και κλειστηκαμε σημερα μεσα!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλησπερα μανουλες!!!!!

Αν και προσπαθω να σας διαβαζω, δυστυχως δεν προλαβαινω να γραψω, ολη μερα τρεχω με τις υποχρεωσεις, ειναι που κοιμαται και ο Νικολας 12 το βραδυ και δεν βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα.....

Αγγελικη μετακομισατε κιολας, μπραβο φιλεναδα, και παλι καλοριικο και τυχερο να ειναι το σπιτι σας. Παντως γνωμη μου ειναι οτι η μικρη πρεπει να βγει αμεσα απο το δωματιο σας, οσο περναει ο καιρος τοσο θα δυσκολευει.

Λιακι αν και πολυ καθυστερημενα θελω να σου ευχηθω να εισαι πολυχρονη , ευτυχισμενη και να χαιρεσαι τηνομορφη οικογενεια σου!!!

Μαρω μπραβο στον μικρο σου, φοβερη προοδο εχει, σας εχει τρελανει εε??? Και που ειστε ακομη.......

Σοφια συμπασχουσααααα......

Χαλια παλι ο υπνο σας εε???? Υπομονη κοριτσακι θα ερθουν καλυτερες μερες και για εμας.... Και εμενα παντως που και που κανει κανενα 5ωρο σερι και νοιωθω σαν να εχω κοιμηθει 12ωρο......

Ελενη το εγκαινιασατε το καθισμα, πως το πηρε η Αθανασια??

(πολλα συγχαρητηρια για την κινηση που κανατε, ειδικα στους δυσκολους καιρους που περναμε ειναι ακομη πιο συμαντικη...)

Εμεις ειμαστε καλα, ο μικρος περπαταει πλεον αρκετα καλα (πολλες φορες βεβαια προτιμαει να μπουσουλαει), τρωμε κροκο αβγου και θελει συνεχεια να μασαει κομματακια (απο οτιδηποτε μπισκοτα,ψωμι, φρουτα,πατατες,καροτα). Οτι και να τρωμε ορμαει να δοκιμασει, ζητιανακι τον φωναζουμε χαχα....

Αρχισα να κοιταω για τη βαφτηση(λεμε για 2 Ιουνιου αλλα δεν εχω κλεισει τιποτα ακομη).

Το προηγουμενο σκ πηγαμε μια εκδρομουλα και περασαμε ομορφα, ειδικα ο Νικολης μου ξετρελαθηκε με τον κηπο που ειχε το σπιτι. Αφου του λεγαμε να παμε βολτα στην πολη και εβαζε τα κλαματα, ειχαμε παρει μαζι και μια γουρουνα αυτοκινουμενη με την οποια οργωσε ολη την αυλη.

Καληνυχτα κοριτσια!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελες, καλη πρωταπριλια!Ελπιζω να μην τσιμπησατε με κανενα ψεμα!;)

Μαρακι, για τον υπνο που λες εμενα μολις ξεκιναει τα ανα 1 ωρα ξυπνημα δινω λιγο ντεπον κ σχεδον παντα μετα κανει ενα τριωρακι συνεχομενο κ ετσι ξεκουραζομαι κ εγω λιγο! Καλο μας κουραγιο εχω να πω μονο:rolleyes::confused:. Κ εγω πιστευω οτι τα ταλαιπωρουν τα δοντια γιατι αργησαν κ εμας! Ακομα δεν βλεπω λευκη κουκιδα στο "τουνελ" χαχα:tongue:!

Αγγελικη μου καλοριζικο κ παλι το σπιτι σας, κ εμας θα μας λειψεις μεχρι να καταφερεις να συνδεσεις το ιντερνετ, αλλα θα εχεις κ πολλα νεα να μας γραψεις:tongue:;)!

Ελενη μου77, τι κανεις πως παει η δουλεια? Φανταζομαι τωρα θα εχεις προσαρμοστει κ παλι πληρως, θα εχεις βρει τους ρυθμους σου! Αχ, ποσο σε καταλαβαινω με τον υπνο κ ειδικα εσυ με δυο ζουζουνια κ την δουλεια:shock:!

Πηγατε εξορμηση κ περασατε ωραια! Αυτοκινουμενα οχηματα ακουω, τα ξερει αυτα η εφορια? ή θα σας ερθει ο φορος πολυτελειας,χαχαχαχα:tongue:! Σκεφτεστε για βαφτιση 2Ιουνιου ωραια ημερομηνια, ουτε τρελη ζεστη, αλλα καλοκαιρινος καιρος, εχεις δει καθολου προσκλητηρια-μπομπο? Θα κανετε τραπεζι ή λιτα? Ανακριση πρωϊνιατικα εε? Ο μπεμπης ετοιμαζεται να φαει κανονικο αρνακι το Πασχα μου φαινεται. Τι πολτοποιημενα κ αηδιες:tongue:! Θα γλιτωσει κ η μαμα το εξτρα πλυσιμο!

Αντε κοριτσια σας αφηνω, ξυπνησε η Αναστω να βγουμε τσαρκα,φιλια!

bkPSp3.png

Καλησπέρα κι από εμάς κορίτσια! Βλέπω όλες λίγο πολύ απουσιάζουμε τις τελευταίες μέρες.... :tongue:

Αγγελική μου, καλώς μπήκατε κι εγκαινιάσατε το νέο και δικό σας πια σπιτάκι! Μεγάλη υπόθεση να μην έχεις ενοίκια και να ζεις κάτω από τη δική σου στέγη, αν και βέβαια με τα χαράτσια και τα διάφορα μια κουβέντα είναι αυτό, όπως και να έχει όμως άλλη η αίσθηση του ολόδικού σου! ;) Ανυπομονούμε κι εμείς για τη μετάθεση όπου θα μείνουμε σε δικό μας σπίτι... :rolleyes: Κι εμάς μας λείπεις, με το καλό να σας έρθει και το ίντερνετ να τα λέμε παρεούλα πάλι! :P Πολλά φιλάκια, καλή τακτοποίηση! ;)

Μαρία μου, σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες και μου είπες για το κολπάκι με τα μπισκότα, το έχω δοκιμάσει όμως πριν καιρό και τίποτα δεν έγινε δυστυχώς... :? Αυτό που έχουμε βρει κάπως είναι να της βάζω φρέσκο φρουτάκι στην έτοιμη φρουτόκρεμα της ΝΟΥΝΟΥ που μας αρέσει... Έτσι βέβαια τρώει πιο πολύ έτοιμη και λιγότερο φρέσκο, αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα... χαχαχαχ :rolleyes:

Φουτράκι, ακόμη ταλαιπωρίες με τον ύπνο,ε; Ρε γμτ σε μερικές περιπτώσεις γίνεται κακιά συνήθεια αυτό με τα πολλά ξυπνήματα που δύσκολα περνάει... :? Τι να κάνεις κορίτσι μου υπομονή κι εσύ και οι υπόλοιπες φιλενάδες με το ίδιο θέμα... Πότε ξεκινάς δουλειά;

Ελένη1977, γεια σου μανούλα!! Χαίρομαι που είστε όλοι καλά! Τα περνάτε και όμορφα από ότι ακούω αν εξαιρέσεις τον άστατο ύπνο... Ο μικρούλης σου περπατάει σχεδόν,ε; Μπράβο στο αγόρι μας! Και όπως είπε και η Σοφία, ετοιμάζεται για τις μεγάλες μάσες του Πάσχα! χεχεχεχε ;):tongue: Ωραία ημερομηνία η 2 Ιουνίου αν τελικά το αποφασίσεις! Πώς την έχεις στο μυαλό σου τη βάφτιση, για πες μας όταν βρεις χρόνο... :rolleyes: Το καθισματάκι δεν το βάλαμε ακόμη στο ποδήλατο, λέμε να χρονίσει και μετά...

Εμείς είμαστε καλά, εμένα με έχουν πιάσει κάτι εντερικά απο χθες, όχι τίποτα φοβερό, (ας μην μπω σε λεπτομέρειες!) αλλά με "κόβει" λίγο και η Αθανασία μου κόβει πλέον και τη μέση οπότε είμαι σε περίεργη κατάσταση αυτές τις μέρες... Βέβαια τις βόλτες μας όλο και τις πηγαίνουμε δεν χάνουμε ευκαιρία, πριν 3 μέρες περπατήσαμε 7, ναι 7, χιλιομετρα! Ήρθαμε σπίτι με τα πόδια από το κέντρο (Μοναστηράκι). :shock: Το σπίτι είναι Καμινια με Ρέντη όρια για οποιον έχει μια ιδέα! Η Αθανασία ευτυχώς ήταν κυρία, αν και τελευταία μας κάνει νούμερα στο καρότσι... Δεν θέλει να πολυκάθεται ειδικα αν δεν νυστάζει... :? Αρχίζει τη μίρλα και αν δεν τη σηκώσουμε το γυρίζει σε κλάμα γοερό και σπαστικό! :evil::?:confused:

Πήρα σήμερα τηλ στο γραφείο μας στην Πρωτοβάθμια για να μάθω πότε τελειώνει η άδειά μου και μου είπαν πως τελειώνει 2 Ιουνίου Κυριακή, οπότε Δευτέρα 3 πρέπει να κάνω ανάληψη υπηρεσίας. Βέβαια στις 21 Ιουνίου κλείνουν τα σχολεία οπότε δεν μου μένει και πολύ, τυπικά θα παρουσιαστώ εντελώς, αλλά πρέπει να γίνει... Θα παω απο το γραφείο μετά το Πάσχα για να βρω τον Προιστάμενο και να τον ρωτήσω αν μπορώ να κολλήσω την 10ήμερη κανονική άδεια που έχω κάθε χρόνο για να μείνει άλλο ένα 10ήμερο όπου θα έρθει η μαμά μου να κρατάει τη μικρή. Να γλιτώσω την πεθερά δηλαδή γιατί αρχές Ιούνη γεννάει η νύφη μου και δεν μπορεί να έρθει η μαμά μου πριν τις 10-12 Ιουνίου λόγικά... Οπότε αν δεν μου δώσει την κανονική για όποιο λόγο, θα έρθει η πεθερούκλα... :? Θα δείξει... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Φιλενάδες εδώ και εγώ, με πολύ ταλαιπωρία...

τελικά κόλλησα τον μικρό μου μια γερή λαρρυγγίτιδα με πολύ βήχα και τρελό μπούκωμα...πρώτη φορά μου αρρωσταίνει έτσι...βήχει συνέχεια, έχει 3 μέρες που δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ μόνο πίνει ελάχιστο γάλα κ αυτό κάποιες φορές το κάνει εμετό από τα φλέματα:cry::cry::cry:

είμαι πάρα πολύ χάλια, αρχικά η γιατρός μας έδωσε ΄κάτι σταγόνες, αλλά τις κάναμε εμετό, μετά μας έδωσε σιρόπι το οποίο επίσης κάνουμε εμετό και δεν μπορώ ούτε ντεπόν να του δώσω πλέον...έχω απελπιστεί, δε μπορώ να βοηθήσω το παιδάκι μου να νιώσει καλύτερα...

δευτερομανούλες πείτε κανένα "μαγικό" γιατροσόφι:cry::cry::cry:

HDfQp3.png

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε;; Τα μωρακια σας τα όμορφα πως ειναι;;

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο πια να μπω καμια φορα διαβάζω τα νέα σας.

Τωρα που δουλεύω θέλω να περνάω χρόνο οσο περισσότερο με την Αλεξάνδρα,της λειπω και όλη την ώρα θέλει να ασχολούμαι μαζι της.

Κορίτσια την βοήθεια σας!!!

Θέλω να της κάνουμε πάρτυ για τα πρώτα της γενέθλια,εκλεισα κλόουν και catering,το θέμα ειναι οτι δεν έχω καταλήξει στο θέμα γενεθλίων,πείτε καμια ιδέα;;;;;θέλω να ετοιμασουμε τα προσκλητήρια όμως αν πρώτα δεν βρούμε θέμα δεν μπορω να κάνω τπτ άλλο ουτε για στολισμό μπορω να κοιτάξω.θα το κάνουμε στο καφε του μπαμπα,εχει πολυ χώρο έξω για τα παιδάκια να παίξουν στο γρασίδι. Όσες μένετε Αθήνα εννοείται είστε καλεσμένες θα χαρώ να έρθετε,θα εχει πολλα παιδάκια.

Κορίτσια εμείς πλέον το κοψαμε το αλεσμενο φαγητο τρώει απ'ολα οτι τρώμε εμείς δλδ εκτός απο τηγανιτα.λιγο με το πιρουνι τα κάνουμε.

6 δόντακια έχουμε μέχρι τωρα οπότε λογικα το Πάσχα θα φάμε αρνάκι.

Κοιμόμαστε όλη νύχτα σερί πλέον 10 το βραδι μέχρι 9 το πρωι.

Αυτα τα νέα μας.

Σας φιλώ και περιμένω καμια ιδέα.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

τελικά κόλλησα τον μικρό μου μια γερή λαρρυγγίτιδα με πολύ βήχα και τρελό μπούκωμα...πρώτη φορά μου αρρωσταίνει έτσι...βήχει συνέχεια, έχει 3 μέρες που δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ μόνο πίνει ελάχιστο γάλα κ αυτό κάποιες φορές το κάνει εμετό από τα φλέματα:cry::cry::cry:

είμαι πάρα πολύ χάλια, αρχικά η γιατρός μας έδωσε ΄κάτι σταγόνες, αλλά τις κάναμε εμετό, μετά μας έδωσε σιρόπι το οποίο επίσης κάνουμε εμετό και δεν μπορώ ούτε ντεπόν να του δώσω πλέον...έχω απελπιστεί, δε μπορώ να βοηθήσω το παιδάκι μου να νιώσει καλύτερα...

Λία μου, πολύ με στεναχώρεσες με αυτά τα άσχημα νέα.... :cry: :cry: Τόσο από κάτω το πήρε το αγοράκι μας;;; :? Από πυρετό τι κάνει; Πόσες μέρες είναι έτσι, δεν έχει καμία βελτίωση; Δηλαδή, δεν κατάλαβα, όλα μα όλα τα φάρμακα θα τα κάνει εμετό; Όποτε και να του τα δώσεις; :shock: Πάντα απο τα φλέματα το κάνει ή αναγουλιάζει κιόλας; Ναι, καλέ δευτερομανουλες πού είστε; Βοηθήστε!!! :confused: Αχ, τι να πω, περαστικά σας και σύντομα!! Αντιβίωση να του δώσεις αφού ταλαιπωρείται τόσο, μην το αφήνεις και εξελιχθεί!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε;; Τα μωρακια σας τα όμορφα πως ειναι;;

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο πια να μπω καμια φορα διαβάζω τα νέα σας.

Τωρα που δουλεύω θέλω να περνάω χρόνο οσο περισσότερο με την Αλεξάνδρα,της λειπω και όλη την ώρα θέλει να ασχολούμαι μαζι της.

Κορίτσια την βοήθεια σας!!!

Θέλω να της κάνουμε πάρτυ για τα πρώτα της γενέθλια,εκλεισα κλόουν και catering,το θέμα ειναι οτι δεν έχω καταλήξει στο θέμα γενεθλίων,πείτε καμια ιδέα;;;;;θέλω να ετοιμασουμε τα προσκλητήρια όμως αν πρώτα δεν βρούμε θέμα δεν μπορω να κάνω τπτ άλλο ουτε για στολισμό μπορω να κοιτάξω.θα το κάνουμε στο καφε του μπαμπα,εχει πολυ χώρο έξω για τα παιδάκια να παίξουν στο γρασίδι. Όσες μένετε Αθήνα εννοείται είστε καλεσμένες θα χαρώ να έρθετε,θα εχει πολλα παιδάκια.

Κορίτσια εμείς πλέον το κοψαμε το αλεσμενο φαγητο τρώει απ'ολα οτι τρώμε εμείς δλδ εκτός απο τηγανιτα.λιγο με το πιρουνι τα κάνουμε.

6 δόντακια έχουμε μέχρι τωρα οπότε λογικα το Πάσχα θα φάμε αρνάκι.

Κοιμόμαστε όλη νύχτα σερί πλέον 10 το βραδι μέχρι 9 το πρωι.

Αυτα τα νέα μας.

Σας φιλώ και περιμένω καμια ιδέα.

Σόρρυ Σόνια μου, δεν είναι του στυλ μου να μιλάω έτσι, αλλά δεν αντέχω θα το πω γιατί προκαλείς.... Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν.... :confused: (Χαιρομαι που ειστε καλά και προοδεύετε - το οτι δεν αναφέρεσαι σε καμία δεν το σχολιάζω ενώ έχεις να μπεις 2 μήνες- αλλά όσον αφορά τις ανησυχίες σου για τις ιδέες του πάρτι που ετοιμάζεις, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να τις εκφράσεις...)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

1)δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος να κάτσω σε μια καρέκλα και να χαζευω την οθόνη Ελενιτσα. Το μήνυμα είχα ξεκινήσει να το γράψω πολυ πριν γράψει η Λια.σε εκείνη οφείλω μια συγνώμη επειδη μάνα ειμαι και ξέρω τι περνάει.

2)ποια νομίζεις οτι είσαι που τολμας να με κρίνεις;;; Προσωπική ζωη έχεις;η το μονο που έχεις να κανεις ειναι να κρίνεις εδω;; Και μη πεις οτι δεν ειναι του χαρακτήρα σου μια που κατα καιρούς βλέπω τι γράφεις και λες,πριν λίγες μέρεσ την είπες εμεσα και στη Μαρία επειδη η κοπέλα εξέφρασε την επιθυμία να κάνει μια αισθητική επέμβαση κι εσυ αμέσως..... Δεν είμαστε και μοντέλα!!!... Εσυ μπορει όχι η Μαρία η η κάθε Μαρία μπορει να ειναι,και αν όχι εχει το κάθε δικαίωμα να θέλει να νιώσει όπως επιθυμεί.

Anyway.... Κορίτσια να περνάτε όμορφα με τα θαυματακια σας που σε λίγο καιρο θα κλείσουν και το πρώτο χρόνο τη ζωής τους.να τα χαίρεστε και να τα δείτε όπως επιθυμείτε.αυτο απο καρδιάς.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

1)δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος να κάτσω σε μια καρέκλα και να χαζευω την οθόνη Ελενιτσα. Το μήνυμα είχα ξεκινήσει να το γράψω πολυ πριν γράψει η Λια.σε εκείνη οφείλω μια συγνώμη επειδη μάνα ειμαι και ξέρω τι περνάει.

2)ποια νομίζεις οτι είσαι που τολμας να με κρίνεις;;; Προσωπική ζωη έχεις;η το μονο που έχεις να κανεις ειναι να κρίνεις εδω;; Και μη πεις οτι δεν ειναι του χαρακτήρα σου μια που κατα καιρούς βλέπω τι γράφεις και λες,πριν λίγες μέρεσ την είπες εμεσα και στη Μαρία επειδη η κοπέλα εξέφρασε την επιθυμία να κάνει μια αισθητική επέμβαση κι εσυ αμέσως..... Δεν είμαστε και μοντέλα!!!... Εσυ μπορει όχι η Μαρία η η κάθε Μαρία μπορει να ειναι,και αν όχι εχει το κάθε δικαίωμα να θέλει να νιώσει όπως επιθυμεί.

Anyway.... Κορίτσια να περνάτε όμορφα με τα θαυματακια σας που σε λίγο καιρο θα κλείσουν και το πρώτο χρόνο τη ζωής τους.να τα χαίρεστε και να τα δείτε όπως επιθυμείτε.αυτο απο καρδιάς.

Δεν το συνεχιζω εδώ, θα σου στειλω π.μ. (όταν μπορέσω, δε θα σκιστω κιόλας) και θα σου πω αυτα που εχω, τα κοριτσια εδω δεν φταινε σε τιποτα... Ωραίες οι φτηνες δικαιολογίες σου πάντως!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αμαν βρε κοριτσι μου τι περνατε!:(:(:( Σε νοιωθω και σε σκεφτομαι συνεχεια απο την ωρα που το διαβασα.....ειναι μεγαλο αγχος και στεναχωρια να βλεπεις το σπλαχνο σου να παιδευεται.... ο καημενουλης δεν μπορει να φαει τιποτα ε? αν τα κανει ολα εμετο το στομαχακι του θα "πληγωθηκε", χαμομηλακι δοκιμασες να του δωσεις???? καταπραυνει τα παντα. με 2-3 σταγονες λεμονι (φυσικο αντισυπτικο)..... τι να πω! να μας τον φιλησεις Λιακι μου

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον βρε κορίτσια...αχ, είμαι πελαγωμένη, και η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη αλλά μου έρχεται να βάλω τα κλάματα κάθε φορά που βήχει και με αγκαλιάζει με παράπονο και κ΄λαίει...:cry::cry::cry:

Ανησυχώ πολύ περισσότερο που δεν μπορεί να φάει..Ελενάκι, που με ρώτησες, ευτυχώς πυρετό δεν έκανε καθόλου, κάτι ψιλοδέκατα, αλλά ότι και να του δώσω, σαν να του κολλάει στο λαιμό και αμέσως αναγουλιάζει και το βγάζει...για φαγητό δεν το συζητώ, 1-2 κουταλίτσες και τέλος, φρούτο και κρέμα ούτε από μακριά, και το γάλα αν καταφέρει να πιεί 100μλ και δεν του έρθει εμετός είμαι τυχερή..αχ, έρεψε το παλικαράκι μου...

Μαράκι μου, ούτε το χαμομηλάκι μπορεί να το πιεί...έχω δοκιμάσει τα πάντα...

ορό του βάζω όλη μέρα, αλλά δεν καθαρίζει με τίποτα...το θέμα είναι ότι κ εγώ ακόμα μπουκωμένη είμαι, κοντεύω 10 μέρες...ελπίζω να μη κρατήσει τόσο στο μωρό μου...

Ελπίζω τα υπόλοιπα μωράκια της παρέας να είναι καλα, άντε να έρθει το καλοκαίρι να ησυχάσουμε από τις παλιοιώσεις...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...