Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Αχ με αυτό το τον αέρα κι εμείς τα έχουμε δει όλα, αυτή την πλαστική ντουλάπα δε όλο τη μαζεύουμε από το χωράφι κάτω από το σπίτι μας τη συναρμολογούμε τη βιδώνει ο σύζυγος, και πάλι τα ίδια! Και οι γλάστρες όλο πέφτουν, μια ομορφιά τα μπαλκόνια μου!

Βγήκαμε Κυριακή και Δευτέρα βόλτα οικογενειακώς και περάσαμε ωραία, σήμερα ξανά σπιτάκι μας, κάναμε τις δουλίτσες μας και παίζουμε με το Γιάννη τα τουβλάκια και τα παζλ μας!

Σοφάκι ωραίος ακούγεται ο σταθμός, μια χαρούλα θα περνάει η μικρή σίγουρα! Βρε μην αγχώνεσαι για το περπάτημα, γύρω στο χρόνο πιστεύω να περπατήσει, άντε μέχρι 13 μηνών! Γιατί μετά λες δε θέλουν κυνήγι μην πάνε πουθενά και χτυπήσουν και φάνε τίποτα και χίλια δυο?

Πιστεύω και η δικιά μου εκεί πριν το χρόνο να πηγαίνει μόνη της γιατί έχει σταθεροποιηεί αρκετά τελευταία, μπουσούλησε 9,5 μηνών και τώρα πάει όπου θέλει καβρουλιστή, στραταρίζει κιόλας από 7 μηνών.

Το Γιάννη τον στραταρίζαμε λίγο περισσότερο αλλά δεν ξέρω αν τον βοήθησε αυτό ή το είχε από μόνος του, κι αυτός 9 μηνών μπουσούλησε αλλά γρήγορα σηκωνόταν στα έπιπλα και ήθελε μόνο όρθιος μετά.

Μπράβο ρε κορίτια που είπατε για τη λανονίνη, την έχω εγώ στο συρτάρι και δεν τη χρησιμοποιώ πια, θα τους τη βάζω κι εγώ στα μαγουλάκια που κοκκινίζουν!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπερα μαγιομανουλες...

καλα τι αερας ηταν αυτος μας πηρε και μας σηκωσε,δεν πηγαμε παρελαση γιατι φοβηθηκα τον αερα...και οταν σταματησε ο αερας αρχισε η βροχη:evil:...τελικα πηγαμε στον μπαμπα μου που γιορταζε φαγαμε και περασαμε ωραια..η μπεμπα εδωσε ρεσιταλ ερμηνειας εκανε οτι της εχουμε μαθει και οσο γελουσαν και ελεγαν μπραβο μπεμπα τοσο να το ξανακανει και με τι χαρα η λουκουμιτσα μου...

σημερα ηρθαν πανες και μωρομαντηλα απο το αμαζον που ειχα παραγγειλει,πολυ καλα!τωρα που πηρα φορα στις ιντερνετικες αγορες ποιος με πιανει!!! χε χε!!!πηραμε 132 pampers active fit και 24 pampers sensitive μωρομαντηλα και πληρωσαμε περιπου 80 ευρω απο το αμαζον!!!

η μετακομιση μαλλον θα γινει παρασκευη γιατι αυριο και μεθαυριο θα εχουν κατι μαστορια δουλεια! σημερα εκανα τα μπαλκονια εδω που μενουμε τωρα και μια ψιλογενικη ειμαστε ετοιμηηηηηηη!!!αν σας πω οτι μελαγχολησα λιγο που θα φυγω απο αυτο το σπιτακι θα με πειτε τρελη,αλλα καθε του γωνια εχει αναμνησεις απο την μπεμπουλα και επισης σε αυτο το σπιτι δημιουργηθηκε το κοριτσι μου...μαλλον ειναι της στιγμης,θα συνελθω που θα παει...χα χα!!!

σχετικα με την λανολινη εχω σωθει πραγματικα με τα μαγουλακια της μπεμπας εγω εχω αυτην http://www.pharmaworld.gr/lansinoh-krema-gia-erethismenes-thiles.html μου την προτεινε η μαια και τους πρωτους 2 μηνες την εβαζα συνεχεια γιατι πεθαινα απο τους πονους (να μην το θυμαμαι) και οπως λεει και το σοφακι την ειχα στο ντουλαπι και μια μερα την δοκιμασα στα μαγουλακια και ειδα αμεσως διαφορα,το ειπα και στην παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι οτι καλυτερο αφου ειναι 100 φυσικο προιον και μου ειπε οτι δεν το ειχε σκεφτει ποτε χα χα...αρα μπορει και να κερδισω και το νομπελ ιατρικης για σκασμενα μαγουλα αχαχαχαχα...ασχετο λανολινη ειναι το σμηγμα απο τις τριχες προβατου...μπλιαχ!!!

ελενη εφαγε το φρουτο το κοριτσι μας ,μπραβο!!! το ξαναεφαγε?σχετικα με τα παππουτσακια εμας μας ειπε να μην τις παρουμε ακομη,σε δυο βδομαδες που θα παμε παλι θα ξαναρωτησω...και θελω τοσο πολυ,τα αγκαλιας δεν της κανουν πια και δεν μου αρεσει να βγαινουμε σψρις παππουτσακια:rolleyes:

λιακι μου γιορταζες?χρονια σου πολλα,να εισαι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!!!ολα μαζι ετυχαν το τριημερο ε?ειδες που καθε εμποδιο για καλο,ευτυχως που αναβαλατε τη βαφτιση,το μαιο θα ειναι τελεια!!!

σοφια φο,πολυ καλος ακουγεται ο παιδικος,ουαου!!!να πας και σε αλλον να εχεις μετρο συγκρισης και το ενστικτο σου θα σε οδηγησει στον καλυτερο!;););)θα βαλω φωτο εννοειται αλλα μαλλον θα ειναι το τελευταιο δωματιο που θα φτιαξουμε αφου ο μπαμπας μας δεν θελει να την βγαλουμε απο το δωματιο με τιποτα:rolleyes:

σοφια σισακι τι ωραια!!!η καλλια μας ειναι ετοιμη να προχωρησει!μπραβο η μαγουλιτσα μας!χαρες που θα κανει ο γιαννης :? !χα χα!εγω αγχωνομαι παρα πολυ στην ιδεα οτι θα αρχιζει να περπαταει-πεφτει οπου βρεθει και οπου σταθει....φοβαμαι μη χτυπησει!προς το παρον αργουμε νομιζω....μαλλον συνηθιζονται και οι τουμπες!

μαρακι εγω αυτο που προσεξα σχετικα με το στηθος ειναι οτι οταν θηλαζα ηταν λιγο μπομπε και ηταν μια χαρα,τωρα που δεν εχω γαλα μου θυμιζει λιγο ξεφουσκωτη φουσκα :shock: αλλα μου ειπαν οτι με τον καιρο επανερχεται ....:confused::rolleyes:...τωρα που τα λεμε εγω ουτε ενυδατικη δεν βαζω:shock::shock::shock: μην το πειτε στη μαμα μου αυτο,μου φερνει μια ενυδατικη καθε που ερχεται και εχω γεμισει ενα ντουλαπι..χα χα χα!!!θα τις πουλησω μου φαινεται!!!

καληνυχτα σε ολες φιλακια πολλα!!!περιμενουμε και τα νεαα απο τις υπολοιπες....

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, και εσείς ότι επιθυμείτε!!!

αγγελικούλα, λίγες μέρες έμειναν και βουρ στο και νούριο σας σπιτάκι!!!Με το καλό να τακτοποιηθείτε λοιπόν και καλορίζικο και τυχερό να είναι!!!τους τρέλανε η μαγουλίτσα τους παππούδες της!!!αχ, αυτοί οι παππουδες χαρά που κάνουν!!!

Ελένη, αλήθεια πως τα πάτε με το φρουτάκι?τώρα που έκανε την αρχή, μήπως πάρει φόρα και αρχίσει να το τρώει?με τη δουλειά του άντρα μου, άστα, έπιασαν ένα καράβι με παράνομο φορτίο και γι αυτό τον έχασα...τρεις ημέρες καταθέσεις, σήματα, κατασχέσεις...χαμός...όπως μου λέει εδώ και ο διοικητής μου πρέπει να συνιθίσω γιατί όσο ανεβαίνει ο βαθμός ανεβαίνουν και οι υποχρεώσεις και αυτά θα είναι μέσα στο πρόγραμμα...το ξέρω κ εγώ, αλλά είναι δύσκολο όσο είμαι μόνη...

Σοφία φ, καλέ πάνω που έλεγα για τον Δημήτρη ότι δε βλέπω να μπουσουλάει, τσουπ!μπουσούλησε!!!!το βρ'ηκε επιτέλους το κόλπο και τσο'υκου τσο'ύκου προχωράει σαν το σκουληκάκι!!!

Σοφία 1 ευχαριστώ για τις ευχές, σας πήρε κ σας σήκωσε κ εσάς ο αέρας ε?άντε να φύγει ο μάρτιος να ησυχάσουμε..

εγώ κορίτσια, μετά από τόση ταλαιπωρία το τριήμερο, αρρώστησα για τα καλά, πρησμένες αμυγδαλές, συνάχι και πονοκέφαλο. παίρνω αντιβίωση από χθες και έρχομαι στη δουλειά για να μην είμαι πολλές ώρες στο σπίτι μήπως και γλιτώσει ο Δημητράκης και δεν τον κολλήσω!!!

HDfQp3.png

Καλησπέρα φίλες!

Τώρα έκατσα από το πρωί που κοιμήθηκε μόλις η μικρή κι έφυγε ο μπαμπάς μας για τη δουλειά... Είπα λοιπόν να σας γράψω! :rolleyes:

'Ωστε Μαράκι θα την κάνεις την ανόρθωση,ε; Στη αρχή νόμιζα πως το έλεγες χαριτολογώντας μόλις όμως είπες πως ο γυναικολόγος σου ειναι και πλαστικος και τα έχετε κιόλας βρει και στην τιμή.... κατάλαβα οτι το εννοείς! :shock: Αλήθεια θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Αχ, εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα, αφενός γιατί δεν είναι και λίγα τα 1500 ευρώ στις μέρες μας, αφετέρου δεν πάμε και για μοντέλα βρε αδερφέ... Ας είναι και λίγο πεσμένα τι έγινε.... :tongue: Βέβαια η κάθε μία από μας σκέφτεται διαφορετικά κι έχουμε και άλλα στάνταρ, καλό είναι όμως που ακούγονται όλες οι απόψεις και προκύπτουν και θέματα προς συζήτηση! :rolleyes: Με το καλό λοιπόν να νιώσεις και να δείχνεις όπως πριν! ;) Τη λανολίνη την πήρες τελικά;

Σοφάκι 1, κι εσείς κυνηγάτε ντουλάπες;;; Τι παλιοαέρας!! :evil: Εμείς την πετάξαμε και θα πάρουμε άλλη πάλι πλαστική γιατί οι σιδερένιες που κοιτάξαμε είναι πολύ πιο ακριβές, αλλά θα την πάρουμε πιο χαμηλή, περίπου 1 μέτρο ύψος και θα έχω πάντα 6άδες νερά μέσα και τενεκέ λάδι που μας δίνει ο πεθερός για να είναι βαριά! Ελπίζω να μην μας την ξανασηκώσει... :? Η μικρή σας στραταρίζει από 7 μηνών; Νωρίς καλέ! Σίγουρα όπου να'ναι θα σου περπατήσει η μαγουλίτσα!!! χιχιχι :P

Αγγελική μου, με το καλό Παρασκευή να μεταφερθείτε και να βολευτείτε τέλεια! Γιατί ο μπαμπάς σας δεν θέλει να την βγάλετε τη μπέμπα από το δωμάτιο; Πες του οτι κοντεύει να χρονίσει και θα δυσκολευτείτε κι εσείς και εκείνη περισσότερο όσο περνάει ο καιρός... Εφόσον στο νέο σπίτι υπάρχει δωμάτιο γιατί να μην τη βάλετε εκεί μια και καλή; Δεν υπάρχει λόγος να κοιμάστε άλλο όλοι μαζί, γνώμη μου πάντα... ;) Α, τι ωραία ψώνισες από το amazon; Με γειες!! Τα active fit χρησιμοποιείς δηλαδή ή τα πήρες τώρα για δοκιμή; Εμένα δεν μου είχα αρέσει μια φορά που τα δοκίμασα και δεν τα ξαναπήρα. Είναι πολύ λεπτά και ξερά σε σχέση με τα baby dry και του lidl. Σαν να είναι για μεγαλύτερα παιδάκια που δεν κατουράνε πολύ ή είναι στη φάση που κόβουνε την πάνα και δεν χωράει πολλά τσίσα. Πρόσεχε τη νύχτα να μην σου ξεχειλίσει! :? Ψάξε και για τα γάλατα HIPP, έχει! Κι εμείς ψωνίσαμε προχθές από amazon καθισματάκι μωρού που μπάινει σε ποδήλατο! :D Έχει πάρει ο μπαμπάς μας ποδήλατο τελευταία και είπαμε να παρουμε και καρεκλάκι να μπορεί να φορτώσει και την Αθανασία πάνω για καμια βόλτα. Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω... Ίσως πάρω κι εγώ αν βρω καμια ευκαιρία... Είναι πολύ ωραίο και μπαινει μπροστά σου όχι πίσω όπως συνήθως! Αυτό είναι http://weeride.gr/ Έτσι την ελέγχεις καλύτερα συνεχώς και βλέπει και μπροστά! Επίσης αν νυστάξει ακουμπάει το κεφαλάκι σε αυτό το στρογγυλό που έχει μπροστά της, αλλιώς γέρνει στο πλάι και είναι χάλι... Ελλάδα το βρίσκαμε καπου 107 ευρω και απο amazon θα μας ερθει το 70κάτι όλα μέσα! Δεν είχε μεταφορικά... Συμπεθέρα στα χνάρια σου βαδίζουμε με τις ιντερνετικες αγορές!!

Λίακι, περαστικά σου!! Ήταν αναγκη να αρρωστήσεις κιόλας ρε γμτ;; Καλά έκανες και πήρες αντιβίωση, να το προλάβεις όσο γίνεται... Μπουσουλήσατε;;; Μπράβο!!! χιχιχι Πού το έκανε πρώτη φορά; Πού τον είχες; Πάτωμα ή στο κρεβάτι;

Κορίτσια σχετικά με το φρούτο που με ρωτήσατε, συνεχίζουμε έτσι από τότε, της βάζω δηλαδή μέσα στην έτοιμη φρουτόκρεμα και το τρώει ευτυχώς! Για σκέτο να το φάει δεν το κόβω γιατί βλέπω ήδη πως αν της βάλω αρκετή ποσότητα και αλλάξει η γεύση της κρέμας αρχίζει και ξινίζετε σαν να το καταλαβαίνει... :? Άρα της βάζω και σχετικά λίγη ποσότητα, αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!!!

Κοριτσια εχω ξετρελαθει..... ο Γιαννακης ειναι ολο καινουργια κολπα!!!! "Πλαθει" κουλουρακια κανει ΖΗΤΩ και σηκωνει τα χερια πανω βαζει την κουβερτουλα στο προσωπακι του και οταν την κατεβαζει λεει "τα", χαχαχαχα δεν μπορει να πει τσα.... Επισης παπαγαλιζει.... ο,τι και να πω προσπαθει να το πει (ο,τι μπορει φυσικα). Τα παπουτσια λεει πα που τα συλλαβιστα χαχαχαχαχα πολυ γελιο κανουμε!!!! οταν τον βαζω στο κρεββατι μας επειδη δεν μπορει να στηριχθει στα χερια του σηκωνει τον ποπο και με το κεφαλι σερνεται σαν σκουλικακι, εμεις μαλλον κατευθειαν θα περπατησουμε, δεν μας βλεπω να μπουσουλαμε!!!! Απο δοντια ακομα τιποτα:rolleyes:

Πω πω τα ζουζουνακια μας μεγαλωνουν!!! ποτε περασε σχεδον ενας χρονος!!!! χαμπαρι δεν πηρα!!!!

Λιακι περαστικα σου κοριτσακι, ελπιζω να μην κολλησει ο μικρος!!! Για τις πανες που λες καλα τις πηρες.... εγω του βαζω λιμπερο και οταν τις βγαζει το σουπερ μαρκετ 50% περνω 3-4 πακετα.... οι 54 πανες μου βγαινουν 10 ευρω οποτε με συμφερει.... και μωρομαντηλα δοκιμασα πολλα και τελικα του περνω μονο baby care.

Ελενακι δικιο εχεις δεν παμε για μοντελα αλλα αν μεχρι τοτε εχω money και δεν φοβηθω θα το κανω, καθαρα για ψυχολογικους λογους!!!!.... Την κρεμα δεν την πηρα ακομα μιας και αυτη που του βαζω εκανε καλη δουλεια αλλα θα παω να την παρω να την εχω και αυτη....

Αγγελικουλα με τα κολπα της η μικρη τους ξετρελανε ολους ε??? οντως μαθαινουν πολυ γρηγορα τα μικρουλια μας!!!!!!!!!!! Με το καλο και η μετακομιση, καλη ευκολια!!!!!!!

Εγω σημερα εκανα ψωμι ζυμωτο και κουλουρακια. Δινω και στο παιδι και του αρεσουν πολυ. Εχθες του εδωσα στο ψωμακι και λιγο μερεντα, ξερογλυφοταν ο καημενουλης. Και σημερα το τρελοκομειο ο μπαμπας μας του εδωσε μια φετα λεμονι.... περιμεναμε και εμεις να κανει αυτη την αστεια γκριματσα, να ξινιστει αλλα κοριτσια παθαμε σοκ του αρεσε και ηθελε κι αλλο!!!! θα μας τρελανει αυτο το παιδι παει και τελειωσε χαχαχαχαχα!!!!

Ο υπνος ομως δεν λεει να στρωσει ειναι βραδια που ξυπναει και καθε μια ωρα :shock: τι να πω πια, ευτυχως ομως κοιμαται αμεσως και ετσι κοιμαμαι και εγω γιατι αλλιως δεν εβγαινε η μερα με τιποτα αυπνη....

Καλο βραδυ μανουλες

Φιλακια!!!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλησπερα κοριτσια,

Καταρχην, χρονια πολλα Λιακι με υγεια κ ευτυχια στην οικογενεια σου να σε χαιρονται! Καλα ξεχαστηκα κ εγω τελειως, σε λεμε Λια αλλα απο που βγαινει συνηθως? Απο το Ευαγγελια, εχω κ μια ξαδερφη κ αυτη Λια κ δεν το συνδεσα καθολου:rolleyes::tongue:! Ο Δημητρακης σου εκανε δωρο το μπουσουλημα εε, χαχα πρωτοτυπο δωρο στη μαμα που γιορταζει:tongue:;)!

Ελενη πολυ ωραιο το καθισμα ποδηλατου δεν το εχω ξαναδει, μολις το φορεσετε πες μας εντυπωσεις απο Αθανασια κ παππου! Καλα ο μπαμπας σου ποδηλατακι? Ειναι δηλ. fit? Αντε καλες "ποδηλαταδες":tongue:.

Παπουτσακια εμεις εχουμε παρει ηδη 1ζευγαρι μουγερ 19Νο της ηταν ελαχιστα μεγαλο, τωρα ειναι μια χαρα!Με σκρατσ παντα γιατι ειναι πολυ ευκολα στο βαλε-βγαλε. Βεβαια πολυ ακριβη κ η μουγερ ακομα κ στα δικα της παπουτσακια (καλα δεν το συζητω για τις αλλες μαρκες που φερνει, 70-80 ευρα λες κ ειναι κανονικα δερματινα για μεγαλους:|. Καλα εχουν τοσο μεγαλο κοστος παραγωγης που να δικαιολογει αυτες τις τιμες:confused::shock:? Αλλα τι να κανουμε που θελουμε τουλαχιστον για αρχη να πατανε σε σωστες σολες τα πελματακια τους...

Αγγελικ, ο μπαμπας τη θελει τη μπεμπα διπλα του στο κρεβατι,εε? Αργοτερα που θα του λεει "μπαμπα σ' αγαπω", και τα τοιαυτα, ξερουμε εμεις οι κορες απο μαλαγανιες;), θα τον μαζευετε με τα κουταλακια:tongue:,χαχαχ!

Σοφι, θελω σχετικα γρηγορα να περπατησει μονη της αφενος γιατι η μεση μου δεν αντεχει κ πολλα πολλα, αφετερου θα ηθελα στον παιδικο να μπορει να πηγαινοερχεται ανεξαρτητη για να μην εχει προβλημα κ η δασκαλα της να την κουβαλαει εκει που θα πηγαινει με τα αλλα παιδακια, που φυσικα ολα περπατανει γιατι ειναι γεννημενα το 2011!

Για τον δημοσιο βρεφ. σταθμο, ενας υπαρχει στην περιοχη, δεν μπορουσα αυτη την περιοδο να την γραψω γιατι εχουν κλεισει ολες οι θεσεις, θα κανω αιτηση ομως για του χρονου κ ελπιζω να υπαρχει μια θεση κ για μας, γιατι οντως ειναι πολλα τα λεφτα για ολο τον χρονο (400*11=4.400:shock:)

Μαρακι, μπραβο στον Γιαννακη σου που κανει τοσα πολλα κολπα καινουργια, γι΄αυτο μαλλον δεν μπορει να κοιμηθει για τα καλα, ειναι τοσα πολλα τα ερεθισματα της ημερας που το βραδυ που τα επεξεργαζεται ο εγκεφαλος ειναι σε περισσοτερη εγρηγορση. Βεβαια μπορει να τον ενοχλουν κ τα ουλα! Κ εμενα η Αναστ. ολο τριβει την μυτουλα της κ το στομα της (φαφουτες γαρ), περιμενουμε ποτε θα σκασουν μυτη τα κουνελοδοντα,χαχα! Ααα κ απο υπνο να σε παρηγορησω, ο βραδυνος τα ιδια οπως ημασταν, κ τους ημερησιους τους ξαναγυρισε στην 1-1.30 το πολυ παλι. Μια βδομαδα ηταν η χαρα μου, δεν πειραζει υγεια:rolleyes::tongue:!

Ωωχ, ξυπνησε, καληνυχτα!!

bkPSp3.png

καλησπερα και απο δυτικα,

εστρωσε λιγο ο καιρος και καναμεμερικες δουλιτσες,παρασκευη μετακομιζουμε αλλα εχουμε προβλημα με τον οτε γιατι δεν εχει γραμμη:evil: και κατι τετοιες βλακειες,θα δουμε μηπως βαλουμε wind εχει καμια σας???

σημερα κοριτσια λεω "που ειναι το παιδι μου?" και αρχιζει η μπεμπα να χτυπαει το στερνο της με το χερακι(δεν ξερω πως να το περιγραψω,σαν να λεει εδω ειμαι)..τρελαθηκα,ολο το απογευμα αυτο καναμε...χα χα χα!!!ζημια που εχουμε παθει!!!

ελενιτσα,συνηθως επαιρνα τα baby dry με τα οποια ειχαμε συχνα πυκνα ατυχηματα υπερχειλισης το βραδυ...και τα active αν εβρισκα σε προσφορα...εμενα παλι μου φαινονται απορροφητικα και οτι αγκαλιζουν καλυτερα το κορμακι,τωρα που κινειται και ολη μερα ισως ειναι καλυτερα...ωστε ποδηλαταδα το κοριτσι μας,τελειαααααααααα!!!ανυπομωνω να δω φωτογραφια...οσο για τον βασιλη δεν θελει γιατι λεει οτι αν ξυπνησει (που ξυπναει) μες στην νυχτα και δεν με δει διπλα της θα παθει φοβια και ανασφαλεια,οοοοοοοοταν μεγαλωσει θα της το εξηγησουμε λεει...αχαχαχαχα...κατσε να τακτοποιηθουμε με το καλο,να μαθει το νεο σπιτι και σιγα σιγα θα μετακομισει η μπεμπουλα(το παιζω σκληρη,τρομαρα μου:tongue:)

λιακι περαστικα σου βρε κοριτσι μου,ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα και να μην κολλησεις το αγορακι σου...πολυ καλη προσφορα με τις πανες,αμα βρεις ξανα προσφορα να βαζεις το λινκ να το βλεπουμε και εμεις...

σοφουλα εδω στο κερκυρασταν στους δημοσιους παιδικους δεχονται παιδια που εχουν κοψει την πανα,για τσεκαρε το....πηγατε να δειτε τον αλλο παιδικο?δεν μας ειπες...οσο για τον μπαμπα την εχει πατησει πολυ ασχημα με την κορη....

μαρακι μου στην ιδια φαση χαζεματος βρισκομαστε με τα ζουζουνακια μας,πραγματικα απιστευτο πως περασε ενας χρονος...αυτη η ηλικια παντως ειναι απιθανη!!!λεμονι και ξετρελαθηκε ο γιαννης μας,αχαχαχα...μαρακι εισαι τοσο κουκλα που κανεις δεν βλεπει ελαττωμα πανω σου,ουτε ο καθρεφτης,παρε τα 1500 ευρωπουλακια και πηγαινε ταξιδακι με τους αντρες σου;)

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Γεια σας πάλι, μανούλες!

Μαρία μου, πολλά μπράβο στην αγορίνα σου!! :P Καλέ τόσα νέα κατορθώματα μαζεμένα;;; :P Φαντάζομαι τη χαρά σας, θα σας έκανε πολύ περήφανους με το δίκιο σας! Εμείς ακόμη καμία σχέση.... :tongue: Δεν κάνει ούτε καν "γεια σου" που της το κάνουμε συχνά πυκνά μέσα στη μέρα. Έχω ξεπατωθεί να της κάνω τη γατούλα, έχουμε και ένα βιβλίο με ήχο, αλλά μόνο το κοιτάει και γελάει και μετά το τρώει!! Είναι στον κόσμο της ακόμη, το νου της τον έχει μόνο να δαγκώνει συνεχώς κάτι... Δεν κάθεται στιγμή αν δεν έχει κάτι στο χεράκι να μασουλάει... Κι εγώ της έχω δώσει να γλέιψει νουτέλα κι είχε τρελαθεί! Και γενικά οτι τρώω δίπλα της ορμάει να το δοκιμάσει! :tongue:

Σοφάκι Φο, καλέ ο μπαμπάς μας έχει πάρει ποδήλατο, όχι ο μπαμπάς μου! :tongue: Ο Τάσος δηλαδή! χαχαχαχα Σιγά μην παίρναμε ολόκληρο καθισματάκι για το ποδήλατο του παππού! Βέβαια έχει και ο δικός μου μπαμπάς ποδήλατο, είναι σχετικά φιτ, αλλά εκεί που είναι (Θεσσαλονίκη) μόνο βόλτα δεν μπορεί να πηγαίνει την Αθανασία! Α, ναι για τον δημόσιο το είχες ξαναπει οτι έχουν κλείσει οι θέσεις για φέτος...

Κορίτσια ξέχασα νωρίτερα να σας πω πως με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Κανακη και της action aid που έδειξε χθες ο ΑΝΤ1, θα το πήρε το αυτί σας σαφώς, προβληματιστήκαμε, ξυπνήσαμε βασικά και αποφασίσαμε να γίνουμε ανάδοχοι γονείς κάποιου παιδιού που πραγματικά το έχει ανάγκη... Όπως και πολύς κόσμος από ότι άκουσα πήρε την ίδια απόφαση... Ουφ! Ελπίζω να βάλουμε ένα λιθαράκι κι εμείς... Και φυσικά δεν σας το λέω για να μου πείτε μπράβο, αλλά για να σας προτείνω να το σκεφτείτε κι εσείς! Πρόκειται για 22 ευρώ το μήνα και τα δίνεις για όσους μήνες φυσικά μπορείς. Δηλαδή 0,72 τη μέρα έρχεται. Σε άλλα άσχετα εμείς πάντως δίνουμε πολλά περισσότερα καθημερινά! Πρεπει να ειναι πολύ ωραία, σου στέλνει γραμμα το παιδακι που βοηθάς μετά απο μήνες ή 1-2 χρόνια, μόλις μπορεσει να γράψει και σου στελνουν και φακελο με φωτογραφία και τα στοιχεια του παιδιου που βοηθάς (και μαζί με το παιδί βοηθάς και όλη την οικογένειά του καθώς και την κοινότητα στην οποία μένει). Στείλαμε σήμερα την αίτηση και περιμενουμε μέσα σε 30 μέρες φάκελο με τα διαδικαστικά. Ανυπομονώ να αρχίσει η αναδοχή! :P:neutral:

Αυτά για τώρα, καληνύχτα και φιλούρες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και από μένα κορίτσια μου!

Μαράκι ο Γιαννάκης είναι πολύ προχώ!!!μέσα σε λίγες ημέρες τέτοια εξέλιξη!!μπράβο το στεράκι μας!λογικό να έχετε ενθουσιαστεί!!!έπαθα πλάκα που λέει παπουτα!!δύσκολη λέξη διάλεξε...ο Δημητρής έμαθε καινούρια λέξη....κακα!!!είμαστε της ευκολίας εμείς...χαχαχα!!!

Ελενάκι, μην ανησυχείς που η μικρή δε ζορίζεται, μάλλον την απασχολούν τα δοντάκια της και μασουλάει όλη μέρα!!!θα δεις που όταν πάρει φόρα δε θα στματάει...και ο Δημήτρης όπως κατάλαβες με το πάσο του κάνει ότι κάνει...χαλαρααααα τα βορειοελλαδιτάκια μας!!!!!

Αγγελική, και εγώ προχθές πήγα να παραγγείλω, πάντα από babylikes παίρνω τις πάνες, νομίζω πως συμφέρει , και είδα ότι έχει δώρο τα μωρομάντηλα...νομίζω σας είχα ξαναπεί ότι παραγγέλνω από εκεί...είναι πολύ βολικό και τα στέλνουν σε 2 μέρες το πολύ!

Σοφία, ευχαριστώ και για τις ευχές, οι περισσότεροι δε το ξέρουν ότι βγαίνει από το Ευαγγελία...ακόμα φαφουτάκι η Ανάστω???άντε ελπίζω με το καλό και ανώδυνα να σκάσουν μύτη τα δοντάκια σας!

Εγω ακόμα άρρωστη, δεν περνάει με τίποτα...σήμερα το πρωί ήταν λίγο βραχνιασμένος ο μικρός, του έβαλα θερμόμετρο και είχε 37,2...του έδωσα ντεπόν πριν φύγω για τη δουλειά, είπα και στη Μαρία να του βάζει όρο και να του παίρνει θερμοκρασία, μέχρι τώρα από ότι μου λέει δεν έχει ξαναανεβάσει δέκατα και δείχνει καλά...αχ, μακάρι να μην το έχω κολλήσει...

HDfQp3.png

Γεια σας!

Συμπεθέρα!! Η πρώτη μας παραγγελία από το amazon στέφτηκε με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς προχθές το βραδάκι παραγγείλαμε το καρεκλάκι ποδηλάτου από την Αγγλία και σήμερα στις 12 ήταν στο σπίτι μας μέσω της μεταφορικής UPS!!!!! :shock: :shock: :shock: Τέτοια ταχεία εξυπηρέτηση δεν περιμέναμε με τίποτα ομολογώ και στο μειλ που μας έστειλαν μόλις κάναμε την παραγγελία έλεγε πως θα παραδοθεί μεταξύ 2-10 Απριλίου! χαχαχα Τελικά είναι ήδη στο σπίτι μας! ;) Το ξέρω πως θα έτυχε γιατί ξέρω οτι αργούν συνήθως αυτά, έχουμε πάρει πολλά από ebay και ξέρουμε... :rolleyes: Κωλοφαρδία!!

Λία μου, ελπίζω κι εγώ να μην έχει κολλήσει ο Δημητράκης μας και ότι έχει να το περάσει ξώφαλτσα... :rolleyes: περαστικά και πάλι σε σένα! Ναι τα βορειοελλαδιτάκια μας (μου άρεσε ο χαρακτηρισμός!) είναι χαλαρά χαλαρά! Σιγά μην αγχωθούν να πουν λογάκια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...