Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Μια χαρά Αγγελικούλα δηλαδή καινούρια τα επιπλάκια!

Θα γίνει πολύ ωραίο το καινούριο σπίτι σας σίγουρα!

Εσάς ο οτε είναι γρήγορος! Εμάς κάνανε 3 μήνες αλλά θέλαμε και κολώνα στο καινούριο σπίτι!

Σας είπα η μικρή περπατάει αν την κρατάς από το ένα χέρι μια χαρά, δεν θα αργήσει να περπατήσει και μόνη της λογικά, πιστεύω πριν να χρονίσει!

Ο Γιάννης τόσο, 10,5 μηνών είχε περπατήσει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοπελιες, αργα-αργα σημερα ειπα να γραψω,

Λια κ εμενα η Αναστ. πινει πολυ λιγο νερακι (40-50μλ) βεβαια για το μονο που την ζοριζω να πιει λιγο παραπανω ειναι αυτο. Εμεις εχουμε κ ενα αλλο κολπακι, την κραταω αγκαλια κ πινω απο το ποτηρι μου ταχα, μετα ζηταει κ αυτη να πιει κ ετσι πινει 3-4 γεματες γουλιες ακομα;)!

Σοφακι, απεκτησες τον τιφωνα "Καλλια"?χααχα:tongue:. Δηλ. ποσο καιρο πιστευεις οτι θελει για να κανει σταθερα βηματακια μονη της? Σε ρωταω γιατι κ εγω θελω να περπαταει (αν γινεται αυτο) ελπιζω μεχρι τα τελη Μαιου για να μην εχει προβλημα ειτε αν παει βρεφ. ή να μην κουρασει τις γιαγιαδες στο σκυψιμο, αν τελικα την κρατησουν. Καλα ο Γιαννης σου περπατησε μονος του 10,5μηνων? Πωπω, κ λενε οτι τα αγορια αργουν να τα κανουν ολα! Δηλ. απο ποτε τον περπατουσατε εσεις κ ποτε εκανε μονος του τα βηματα? Του πηρε πολυ καιρο? Ειχε μπουσουλησει πριν? Σορρυ για το πρηξιμο!:tongue:

Αγγελικ, θα τα εχετε ολα σαν καινουρια, κ σιγα-σιγα θα το εξοπλισετε το σπιτικο σας κομπλε! Εμεις να φανταστεις κ δεν εχουμε βαλει ακομα κουρτινες! Αφου τωρα το εχουμε συνηθισει κ δεν μας βλεπω να βαζουμε καθολου, θα το κανουμε σαν του εξωτερικου που εχουν πορτοπαραθυρα χωρις σκιαστρα. :cool:

Ελενη μου πανακριβα τα "διδακτρα" αλλα αν τελικα δεν καταφερουν οι γιαγιαδες (η πεθερα μου τωρα νταντευει στο σπιτι τον πατερα της αφου εμεινε εδω κ λιγες μερες χηρος) κ η μαμα μου τρεχει ολο Πατρα για τον αδελφο της (ειναι χαλια τα πραγματα αλλα δυστυχως δειχνει κ να τραβαει για αρκετο καιρο η ταλαιπωρια του θειου αλλα περισσοτερο της μαμας μου)

Για προσαρμογη στον βρεφ. θα χρειαστει μια βδομαδα απ' οσο μου ειπαν να πηγαινω κ να καθομαι εκει κ μετα να την αφηνω ολο κ περισσοτερο κ ετσι δεν θα καταλαβαινει οτι μετα θα λειπω πολυ. Παρολα αυτα ελπιζω κατι να γινει με τις γιαγιαδες, γιατι οντως εδω εχουμε περιορισμενες επιλογες κ το εκμεταλλευονται σε ολη την τοπικη αγορα!:evil:

Τι τελεια ιδεα το skype θα το επανεγκαταστησω κ εγω, γιατι ειχαμε κανει σερβις κ μας το ειχαν διαγραψει, θα βρω κ τους κωδικους κ θα επικοινωνησουμε κ εμεις!

Οντως η Αλικη που ειναι? Εμειναν Καστορια?

Καλα η Ελενη77 κ η Σονια δουλευουν οι κοπελες κ τις καταλαβαινω που δεν προφταινουν να γραψουν!

Αντε κοριτσια καληνυχτα κ απο μας εδω!:tongue:

bkPSp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Από τη δουλειά σας γράφω, πάλι, στο σπίτι πλέον δεν προλαβαίνω καν να πλησιάσω τον υπολογιστή:tongue::tongue::tongue:και μόλις πάω κόντα, κάποιος(ποιός άραγε?) με φωνάζει!!!

έχω και τόσες δουλειές να κάνω από την ώρα που γυρίζω...ανάσα δεν παίρνω πιά!

Ελένη έχω κ εγώ σκάιπ, αλλά επίσης δεν το ανοίγω σχεδόν ποτε!!!αν καταφέρουμε να τα πούμε καμιά φορά!δεν έχουμε και καλό σήμα βέβαια και όλο κόβεται, ούτε με τη μαμά μου δε μιλάμε πια!

Σοφάκιφ. βιάζεσαι να περπατήσει η Ανάστω? άστο καλέ το παιδί, με το πάσο της...μπουσουλάει? Ο Δημήτρης όχι ακόμα, όλο προσπαθεί και όλο φοβάται να φ'ύγει μπροστά και νευριάζει..πολύ γέλιο...επίσης ακόμα δεν σηκώνεται τελείως όρθιος μόνος του...φτάνει στο μισά και ξαναπέφτει κάτω!!!λίγο τεμπελάκος είναι νομίζω...;);)

Σοφία η Κάλλια περπατάει πλέον?και ο μικρός περπάτησε τόσο νωρίς?πω, πω τα φαντάζομαι να τρέχουν και τα 2 μέσα στο σπίτι και εσένα να τα κυνηγάς γύρω-γύρω!!!χαχα!

Εμείς από αύριο θα έχουμε μουσαφίρια, έρχονται η κουνιάδα μου για τριήμερο οπότε μπορεί να ψιλοχαθώ πάλι!

ελπίζω να περάσετε όμορφα, και κυρίως να κάνει καλό καιρό να [πάμε καμιά βόλτα!

φιλάκια όμορφες!

HDfQp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Λία μου καλώς να δεχτείτε την κουνιάδα και να περάσετε όμορφα το 3ημεράκι! Βέβαια ελπίζω να μην έχει κανένα απαγορευτικό γιατί εδώ μας πήρε και μας σήκωσε ο άνεμος κυριολεκτικά!! :shock: Θα πω αναλυτικά τι εννοώ πιο κάτω.... Λογικό μωρέ που δεν προλαβαίνεις να κάνεις και πολλά τώρα που πας και στη δουλειά...

Σοφάκι 1, καλέ η δικιά σου σε λίγο θα περπατήσει κανονικά δηλαδή! :P Μπράβο εξελίξεις το κορίτσι μας! Βιαστική σαν τον αδερφό της δηλαδή.... Καλά κυνηγητά εύχομαι!!!!! :tongue:

Αγγελική τι καλά που έχετε σχεδόν καινούρια τόσα έπιπλα! Γλιτώσατε ένα ακόμη χοντρό έξοδο... ;) Άντε να τακτοποιηθείτε και να τα πούμε και από skype!!! Θα έχει πλάκα! :P Ε, αφού έχετε "μπάρμπα" στον ΟΤΕ μια χαρά, θα γίνει γρήγορα η δουλειά. Και βδομάδα να πάει, δεν είναι πολύ... :rolleyes:

Φουτράκι, τι να κάνεις, αναγκαίο κακό ο παιδικός, τι να κάνουμε.... Θα το ζήσουμε όλες αργά ή γρήγορα... Κι εσύ skype;; Τι καλά!!

Κορίτσια μου, δεν ξέρω τι καιρό κάνει σε σας, αλλά εδώ Πειραιά....από χθες το βράδυ γύρω στις 12 έπιασε ένα τρελός αέρας....μιλάμε πρώτη φορά τόσο πολύ νομίζω.... Και άλλες φορές έχει πιάσει, αλλά χθες ήταν το κάτι άλλο! Ακόμη και τώρα βασικά συνεχίζεται, απλά ίσως λίγο καλύτερα. Στο μπαλκόνι (είμαστε στον 4 όροφο ρετιρέ) έχω μια γωνίτσα τώρα το χειμώνα το τραπέζι και 2 καθίσματα καθώς και μία πλαστική ντουλάπα.... Τα ρήμαξε!!! Στις 2 που άνοιξα να δω τι γίνεται γιατί τρόμαζα από τους θορύβους, δεν υπήρχε τίποτα από αυτά! Τα πήρε όλα και τα πέταξε στην άλλη πλευρά του μπαλκονιού, η δε ντουλάπα μισοέσπασε και διαλύθηκε... Είναι για πέταμα... :confused: Και φυσικά όσα είχε μέσα κατρακυλούσαν στο μπαλκόνι όλο το βράδυ! Πού να βγαίναμε να τα μαζέψουμε, θα μας έπαιρνε κι εμάς! :shock: Είναι η δεύτερη φορά που μας τη ρίχνει και την αλλάξαμε θέση ντεμέκ για καλύτερα.... :evil: Και ένα κομμάτι της αγνοείται...(το διαχωριστικό που είχε μέσα της). Ελπίζω μόνο να μην άνοιξε κανένα κεφάλι ή μην έπεσε σε κανένα αυτοκίνητο!!! :shock: :shock: :shock: Ουφ!!

Η Αθανασία σήμερα έφαγε φρούτο επιτέλους ανακατεμένο μέσα στην έτοιμη φρουτόκρεμα!! Γιούπι!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα φιλεναδες μου,

μπηκα να σας ευχηθω χρονια πολλα και να περασετε καλα...αυριο εχει μεγαλη λιτανεια εδω και στις 25 παρελαση λογικα κλπ.γιορταζει και ο μπαμπας μου τη δευτερα...στο σπιτι εχουμε μεταφερει αρκετα πραγματα και μαλλον η τελικη μετακομιση θα γινει την τεταρτη...

καλο βραδυ δεν απαντω στην καθεμια χωριστα γιατι παω να κανω μερικες δουλιτσες ακομη...φιλακια πολλα σε εσας και τα ζουζουνακια σας...

καλε σημερα βαφτισε η αλικη την ειρηνουλα απο οτι θυμαμαι,γι αυτο θα χαθηκε το κοριτσι..

αλικη να σας ζησει το κοριτσακι σας,φωτισμενη και ευλογημενη να ειναι στη ζωη της!!!περιμενουμε νεαααααα!!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Πού είστε οι υπόλοιπες καλέεεε;;;; :rolleyes:

Χρόνια πολλά και από μας μανούλες, να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε! (Με το μαλακό η σκορδαλιά.....χαχαχαχα)

Αγγελική μου, νομίζω στις 24 Μαρτίου είναι η βάφτιση δηλαδή αύριο Κυριακή!!!!! :P Καλά που μας το θύμισες πάντως οτι κοντεύει γιατί μου είχε διαφύγει!!! Καλές δουλίτσες και καλή ξεκούραση! Με το καλό και η τελική μετακόμιση. :rolleyes: Να τον χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου που θα γιορτάζει!! Βαγγέλης,ε;

Λία πώς περνάτε με τους κουνιάδους;

Αλίκη μου, με το καλό αύριο να φωτιστεί η Ειρήνη σας, να είναι καλοφωτισμένη κι ευτυχισμένη μέχρι τα βαθιά γεράματα! :P Να τη χαίρεστε και να την καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε!΄Εννοείται πως μόλις βρεις ευκαιρία περιμένουμε νέα!!! ;)

Καληνύχτα σας!!!!!!!!!!!

graphics-good-night-231774.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κοριτσια......

Πολυ νεκρα επεσε στο καφε μας αυτες τις μερες!!! Μαλλον φταιει ο καιρος. Εμεις εκμεταλλευομαστε αυτες τις μερες τον υπεροχο καιρο και βγαινουμε και καθομαστε στον κηπο.... ο μικρος εχει ξετρελαθει με το σκυλο μας, χαχαχαχα σε λιγο καιρο που θα περπαταει θα εχουμε πολυ γελιο.... παντως και ο σκυλος μας ηρεμησε αρκετα και φαινεται να αποδεχτηκε το γεγονος οτι ο Γιαννακης ειναι το καινουργιο μελος της οικογενειας!!!!

Κατα τ'αλλα ησυχια!!! οπως σας ειπα και πριν το ριξαμε στις βολτες, επιτελους μυριζει ανοιξη!!!!

Ελενη μου το εφαγε η Αθανασια το φρουτο??? αντε σιγα σιγα θα το τρωει και σκετο.... αληθεια δεν μας ειπες, τι εκανες τελικα με τις πανες του lidl? τις φορατε? πως ειναι?

Αγγελικουλα εφτασε η μερα τις μετακομισες!!!! πλησιαζει δηλαδη!!!! Αντε τελεια, στο δικο σας σπιτι και με τα καινουργια σας πραγματακια, σουπερ!!!!;) Για τα μαγουλακια που λες εγω του βαζω την anticort και ειδα λιγο βελτιωσει. Εσυ αυτη την αλοιφη που λες την πηρες απο φαρμακειο? καθαρη λανολινη??? πρωτη φορα το ακουω, ουτε ξερω τι ειναι!!!! φανταζομαι για να την εβαζες και στο στηθος δεν ειναι κορτιζονουχα!?:confused:

Κατερινιω τρεχεις και δε φτανεις ε??? που να προλαβεις να μας γραψεις!!! περιμενουμε να απλωσεις σεντονι χαχαχαχα

Λιακι πως τα περνατε με τους μουσαφιρηδες??? τρεχεις και εσυ τωρα με τη δουλεια και το σπιτι!!! τι να πρωτοπρολαβεις!!! μπραβο σας παντως τα εργαζομενα κοριτσια!!!! και δουλεια και σπιτι και την οικογενεια!!!! χαρα στις αντοχες σας και στην υπομονη σας!!!!!

Σοφακι 2 πολλα λεφτα ζητανε!!! μακαρι στο τελος να βολεψει με καμια γιαγια και να τα γλιτωσεις !!!!

Σοφακι ετοιμη η μικρη για τσαρκες??? πολυ νωρις περπατησε ο Γιαννακης ε??? μπραβο, και υστερα λενε οτι τα αγορια αργουν!!! Εμας Ο Γιαννακης πιανεται απο το παρκο και πηγαινει γυρω γυρω μονος του!!! το τραβηξα και βιντεο να το ανεβασω στην ομαδα μας αλλα δεν μπορω ρε γμτ:evil: δεν ξερω τι φταιει, αργει πολυ να φορτωσει και τα παραταω!!! θα ξαναπροσπαθησω......

Αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε στο καφε!!!!;) πολλες απουσιες!!!! απαπαπαπαπα δηλαδη οταν θα ερθει το καλοκαιρι τι θα κανουμε θα το κλεισουμε??!!!!;)

Σας φιλω!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας κοριτσια......

Πολυ νεκρα επεσε στο καφε μας αυτες τις μερες!!! Μαλλον φταιει ο καιρος. Εμεις εκμεταλλευομαστε αυτες τις μερες τον υπεροχο καιρο και βγαινουμε και καθομαστε στον κηπο.... ο μικρος εχει ξετρελαθει με το σκυλο μας, χαχαχαχα σε λιγο καιρο που θα περπαταει θα εχουμε πολυ γελιο.... παντως και ο σκυλος μας ηρεμησε αρκετα και φαινεται να αποδεχτηκε το γεγονος οτι ο Γιαννακης ειναι το καινουργιο μελος της οικογενειας!!!!

Κατα τ'αλλα ησυχια!!! οπως σας ειπα και πριν το ριξαμε στις βολτες, επιτελους μυριζει ανοιξη!!!!

Ελενη μου το εφαγε η Αθανασια το φρουτο??? αντε σιγα σιγα θα το τρωει και σκετο.... αληθεια δεν μας ειπες, τι εκανες τελικα με τις πανες του lidl? τις φορατε? πως ειναι?

Αγγελικουλα εφτασε η μερα τις μετακομισες!!!! πλησιαζει δηλαδη!!!! Αντε τελεια, στο δικο σας σπιτι και με τα καινουργια σας πραγματακια, σουπερ!!!!;) Για τα μαγουλακια που λες εγω του βαζω την anticort και ειδα λιγο βελτιωσει. Εσυ αυτη την αλοιφη που λες την πηρες απο φαρμακειο? καθαρη λανολινη??? πρωτη φορα το ακουω, ουτε ξερω τι ειναι!!!! φανταζομαι για να την εβαζες και στο στηθος δεν ειναι κορτιζονουχα!?:confused:

Κατερινιω τρεχεις και δε φτανεις ε??? που να προλαβεις να μας γραψεις!!! περιμενουμε να απλωσεις σεντονι χαχαχαχα

Λιακι πως τα περνατε με τους μουσαφιρηδες??? τρεχεις και εσυ τωρα με τη δουλεια και το σπιτι!!! τι να πρωτοπρολαβεις!!! μπραβο σας παντως τα εργαζομενα κοριτσια!!!! και δουλεια και σπιτι και την οικογενεια!!!! χαρα στις αντοχες σας και στην υπομονη σας!!!!!

Σοφακι 2 πολλα λεφτα ζητανε!!! μακαρι στο τελος να βολεψει με καμια γιαγια και να τα γλιτωσεις !!!!

Σοφακι ετοιμη η μικρη για τσαρκες??? πολυ νωρις περπατησε ο Γιαννακης ε??? μπραβο, και υστερα λενε οτι τα αγορια αργουν!!! Εμας Ο Γιαννακης πιανεται απο το παρκο και πηγαινει γυρω γυρω μονος του!!! το τραβηξα και βιντεο να το ανεβασω στην ομαδα μας αλλα δεν μπορω ρε γμτ:evil: δεν ξερω τι φταιει, αργει πολυ να φορτωσει και τα παραταω!!! θα ξαναπροσπαθησω......

Αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε στο καφε!!!!;) πολλες απουσιες!!!! απαπαπαπαπα δηλαδη οταν θα ερθει το καλοκαιρι τι θα κανουμε θα το κλεισουμε??!!!!;)

Σας φιλω!!!!

Γεια σου Μαράκι μου!! Ναι, βρε πολύ νέκρα έπεσε, αλλά λογικό λόγω των ημερών των γιορτινών και του καλού καιρού!

Το ρίξατε στις βολτούλες,ε; Κι εμείς το ίδιο, πριν λίγο γυρίσαμε, ξεποδαριαστήκαμε!!!! :tongue: Κάθεστε ήδη στον κήπο,ε; Εμείς μπαλκόνι ακόμη δεν αρχίσαμε γιατί όλο και φυσάει, ανυπομονώ όμως! :P Από μέρα σε μέρα αν δω οτι κρατάει ο καλός καιρός θα το κάνω ένα καλό καθάρισμα και βουρ έξω! ;)

Τις πάνες του Lidl ναι κανονικά τις φοράμε από τότε που σας είχα πει και μας έκατσαν μια χαρά! Είναι και μαλακές, εύκαμπτες και απορροφητικές πολύ! Το βράδυ στον ύπνο βέβαια καλού κακού τις βάζω πάμπερς baby dry, αλλά δεν νομίζω πέρα από τη μάρκα να έχουνε και μεγάλη διαφορά έτσι όπως της έχω κόψει... :rolleyes:

Αυτή η κρέμα λανολίνης που σου είπε η Αγγελική είναι αγνή, εννοείται δεν έχει κορτιζόνη και άλλα χημικά. Εγώ έχω πάρει της medela, αυτή http://www.e-farmacy.gr/product_info.php?products_id=1673 Την έβαζα κι εγώ στις θηλές από τον 7 μήνα εγκυμοσύνης και μετά και στις αρχές του θηλασμού μέχρι να στρώσουν. Είναι πολύ λιπαρή και κάνει πολύ καλή δουλειά! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενακι σ'ευχαριστω θα παω να την παρω.... εγω δεν εβαλα ποτε τετοιες κρεμες στο στηθος ουτε πριν γεννησω ουτε και μετα με το θηλασμο και δεν ειχα ιδεα τι ειναι!!!!.... Ας την εχω για ωρα αναγκης αν και αυτη που εχω κανει δουλεια στα μαγουλακια μας!!!!

Εκεινο που θα χρειαστω σιγουρα για μενα ειναι κρεμα συσφιξης για το στηθος (αν και λενε οτι ειναι πεταμενα λεφτα, δεν κανουν δουλεια), τοσο καιρο με το θηλασμο δεν βαζω ουτε απλη ενυδατικη με αποτελεσμα το δερμα να εχει γινει ξηρο.... Το οτι το στηθος εχει "χαλασει" με την εγκυμοσυνη και το θηλασμο δεν το συζητω, πονεμενη ιστορια..... θα παω για ανορθωση χαχαχαχαχαχαχαχα!!! προς το παρον λεω να την βγαλω με καμια κρεμα

Γεια σας μανούλες και χρόνια πολλά!!! Ελπίζω να περνάτε όμορφα... :rolleyes:

Επειδή ο καιρός για να φορέσουμε παπουτσάκια στα νινάκια μας έφτασε, βρήκα αυτό (σχετικά με τα νούμερα) και σας το επισυνάπτω:

http://www.mouyer.gr/store/footmesure.pdf

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

χρονια πολλα, κ του χρονου να απολαμβανουν την παρελαση κ τα μικρα μας (θα ειναι κοντα 2χρ. κατι θα καταλαβαινουν;))!

οντως επεσε η κινηση του "μαγιοκαφε" γιατι μαλλον πηραμε σβαρνα τα πραγματικα καφε:tongue:! Βεβαια χθες ειχε πολυ αερα αλλα παρολο που δεν ειδαμε εμεις την παρελαση βγηκαμε οικογενειακως βολτα το μεσημερι κ γινοταν πανικος!

Λοιπον οσον αφορα τον βρεφονηπ. δεν μπορουμε να τον γλιτωσουμε γιατι σκεφτηκαμε οτι τωρα που ερχεται καλοκαιρι θα εχει ο Τασος περισσοτερη δουλεια αλλα κ εγω στανταρ θα ειμαι απογευματινες ωρες στη δουλεια τοτε θα πρεπει να την κρατησουν οι γιαγιαδες σιγουρα εστω για λιγες ωρες. Επισκεφτηκαμε λοιπον τον ενα παιδ. σταθ. που δεχεται απο 4μηνων μωρα κ εχει φυσικα κ τις καταλληλες εγκαταστασεις κ μας αρεσε πολυ (ενταξει δεν εχω κ την εμπειρια απο πολλους). 400ευρα/το μηνα+100 η εγγραφη: 07.00-16.00 ειναι το ωραριο, εγω θα την πηγαινω 07.45-15.30 (ελπιζω να τελειωνω στην ωρα μου αλλιως μετα τις 16.00 χρεωνουν 5ευρω/ωρα φυλαξη). Θα τρωει δεκατιανο κ μεσημεριανο εκει κ θα την κοιμιζουν οτι ωρες θελω εγω! Τωρα αυτο το τελευταιο δεν το βλεπω να ειναι εφικτο, οποτε για αρχη θα τους πω να την βαζουν για υπνο οτι ωρα νυσταξει για να μην κλαιει αδικα μες στη κουνια:confused:. Θα κανουν διαφορες δραστηριοτητες που ειναι ειδικες για μωρα, 2φορες τον μηνα τα παρακολουθει παιδιατρος που θα συμπληρωνει καρτελα για να την εχουμε εμεις, κ 1φορα εχει παιδοψυχολογο που συναντιεται κ με τους γονεις για ενημερωση. Εχει μεγαλη αυλη γυρω-γυρω κ απ΄εξω απο το σχολειο εχει γενικα πρασινο, ειναι πολυ μακρια ο δρομος (δηλ. μου αρεσε πολυ κ το περιβαλλον που εχει). Τα αλλα μωρα που εχουν ειναι γεννημενα το 2011 λογικο γιατι οταν θα τα πηγαν τον Σεπτεμβριο θα ηταν οσο ειναι τωρα περιπου η Αναστ. Εχω να παω ακομα σε ενα στη Μακρη κ μετα θα αποφασισουμε (δεν εχουμε κ πολλες επιλογες λογω ηλικιας), αλλα με βολευει λογω αποστασης απο τη δουλεια περισσοτερο αυτος που εχουμε ηδη δει. Τωρα αν εχουν μικρη διαφορα σε ολα τα υπολοιπα μαλλον θα καταληξουμε σε αυτον.

Μαρακι θα πας για επιδιωρθωση μετα εε;):tongue:! Ναι, αλλα δεν σκεφτεστε για 2ο παιδακι οποτε καλυτερα να κανεις "ρεκτιφιε" μια κ καλη!:tongue: Κ εγω το ιδιο σκεφτομαι για αποτριχωση ομως (καλα αν θα εχουμε λεφτα για καλλωπισμους τοτε:rolleyes:)! Την κρεμα που λεει η Ελενη εχω κ εγω κ βαζω στις θηλες που κ εμενα εχουν ξεραθει (ειμαστε κ ανοιχτοχρωμες,αρα πιο ευαισθητο δερμα). Ειναι πολυ θαυματουργη θα το δεις!

Ελενη σε βολεψαν τελικα οι πανες? Μιας που μας το θυμισες θα παρω κ εγω να δοκιμασουμε να δουμε!

Αγγελικουλα περιμενουμε φωτο απο το καινουριο δωματιο της μπεμπας μολις τακτοποιηθειτε στο σπιτι!

Λια, η Αναστω δεν θελει να μπουσουλησει με τιποτα, μονο τουρλωνει το κ@λαρακι να σηκωθει κ καλα ορθια απο μπρου μητα αλλα φυσικα δεν μπορει να τα καταφερει ακομα!

Σας αφηνω μου κλαψουριζει!!!!

bkPSp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

όπως καταλαβαίνετε, πάλι από τη δουλειά σας τα λέω!!!

Ελενάκι μου, σας πήρε κ σας σήκωσε ο αέρας ε?διαλύθηκε και η ντουλάπα, είχαμε κ εμείς μια τέτοια στον Πειραιά, 6ος όροφος και επίσης μας έσπασε από τον αέρα!!!εδώ να δεις τι γινόταν...στο χωριό μας η παραλία εξαφανίστηκε από τα κύματα, δε φαντάζεσαι, χαμός!

Μαράκι μου, άστα με το στήθος, και το δικό μου έχει εξαφανιστεί...αδυνάτησα και πολύ και σχεδόν πλάκα έγινα...καμία σχέση με πριν...

Σοφία πολύ ωραίος ακούγεται ο παιδικός!θα μάθει και πολλά πράγματα η μικρή, αστέρι θα γίνει!

Κορίτσια εγώ είχα πολύ δύσκολο τριήμερο, ο άντρας μου από το Σάββατο μέχρι και εχθές ήταν από το πρωί μέχρι 2-3 τα ξημερώματα στη δουλειά, δεν τον είδαμε καθόλου, εγώ έπηξα, να μαγειρεύω και να τρέχω συνέχεια στοπν Δημήτρη που έπαθε μαμακίαση και με ζητούσε συνεχώς , αδιαθέτησα και το Σάββατο και είμαι ένα όρθιο πτώμα....κάποιος μας μούτζωσε δεν το συζητώ, δεν πήγαμε πουθενά , βαρέθηκα και οι κουνιάδοι...χάλια...δεν πειράζει, του χρόνου ελπίζω να είναι καλύτερα...

HDfQp3.png

Καλημέρες!

Σοφάκι-Φουτράκι, όντως πολύ καλός ακούγεται ο παιδικός... Ευτυχώς δηλαδή, να δικαιολογούν τουλάχιστον και τα χρήματα που παίρνουν! :rolleyes: Να διαλέξετε τον καλύτερο και εκεί να τη στείλετε... Δεν μου λες, σε δημόσιο παιδικό απευθύνθηκες καθόλου;

Λία μου, χρόνια πολλά και από εδώ (σου έστειλα π.μ. στο facebook) έστω και καθυστερημένα!!!! :oops: Πάντα ευτυχία να έχεις στη ζωή σου! Τι λες βρε παιδί μου, γιατί τόση δουλειά ο μπαμπάς σας; Τόση δουλειά έπεσε χρονιάρες μέρες; Λόγω του καιρού ή άσχετο; Χμμ.... Τελικά οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί περνάνε λούκι... Πολλές ευθύνες, πολλές υποχρεώσεις και φαντάζομαι πως τα λεφτά τα παραπάνω που πάιρνουν λόγω του βαθμού δεν είναι ανάλογα με το χώσιμο που τρώνε.... :? Ελπίζω να ξεκουραστείς τις επόμενες μέρες.... Του χρόνου σίγουρα πιστεύω πως θα τα περάσετε καλύτερα, έχεις και την γιορτή σου... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ΛΙΑΚΙ χρονια πολλα βρε κοριτσι!!!! ουτε που πηγε το μυαλο μου οτι γιορταζεις!!!!:oops:

Σου ευχομαι τα καλυτερα και του χρονου να γιορτασετε 4 ;)

Καλημερα κοριτσια,

χρονια πολλα, κ του χρονου να απολαμβανουν την παρελαση κ τα μικρα μας (θα ειναι κοντα 2χρ. κατι θα καταλαβαινουν;))!

οντως επεσε η κινηση του "μαγιοκαφε" γιατι μαλλον πηραμε σβαρνα τα πραγματικα καφε:tongue:! Βεβαια χθες ειχε πολυ αερα αλλα παρολο που δεν ειδαμε εμεις την παρελαση βγηκαμε οικογενειακως βολτα το μεσημερι κ γινοταν πανικος!

Λοιπον οσον αφορα τον βρεφονηπ. δεν μπορουμε να τον γλιτωσουμε γιατι σκεφτηκαμε οτι τωρα που ερχεται καλοκαιρι θα εχει ο Τασος περισσοτερη δουλεια αλλα κ εγω στανταρ θα ειμαι απογευματινες ωρες στη δουλεια τοτε θα πρεπει να την κρατησουν οι γιαγιαδες σιγουρα εστω για λιγες ωρες. Επισκεφτηκαμε λοιπον τον ενα παιδ. σταθ. που δεχεται απο 4μηνων μωρα κ εχει φυσικα κ τις καταλληλες εγκαταστασεις κ μας αρεσε πολυ (ενταξει δεν εχω κ την εμπειρια απο πολλους). 400ευρα/το μηνα+100 η εγγραφη: 07.00-16.00 ειναι το ωραριο, εγω θα την πηγαινω 07.45-15.30 (ελπιζω να τελειωνω στην ωρα μου αλλιως μετα τις 16.00 χρεωνουν 5ευρω/ωρα φυλαξη). Θα τρωει δεκατιανο κ μεσημεριανο εκει κ θα την κοιμιζουν οτι ωρες θελω εγω! Τωρα αυτο το τελευταιο δεν το βλεπω να ειναι εφικτο, οποτε για αρχη θα τους πω να την βαζουν για υπνο οτι ωρα νυσταξει για να μην κλαιει αδικα μες στη κουνια:confused:. Θα κανουν διαφορες δραστηριοτητες που ειναι ειδικες για μωρα, 2φορες τον μηνα τα παρακολουθει παιδιατρος που θα συμπληρωνει καρτελα για να την εχουμε εμεις, κ 1φορα εχει παιδοψυχολογο που συναντιεται κ με τους γονεις για ενημερωση. Εχει μεγαλη αυλη γυρω-γυρω κ απ΄εξω απο το σχολειο εχει γενικα πρασινο, ειναι πολυ μακρια ο δρομος (δηλ. μου αρεσε πολυ κ το περιβαλλον που εχει). Τα αλλα μωρα που εχουν ειναι γεννημενα το 2011 λογικο γιατι οταν θα τα πηγαν τον Σεπτεμβριο θα ηταν οσο ειναι τωρα περιπου η Αναστ. Εχω να παω ακομα σε ενα στη Μακρη κ μετα θα αποφασισουμε (δεν εχουμε κ πολλες επιλογες λογω ηλικιας), αλλα με βολευει λογω αποστασης απο τη δουλεια περισσοτερο αυτος που εχουμε ηδη δει. Τωρα αν εχουν μικρη διαφορα σε ολα τα υπολοιπα μαλλον θα καταληξουμε σε αυτον.

Μαρακι θα πας για επιδιωρθωση μετα εε;):tongue:! Ναι, αλλα δεν σκεφτεστε για 2ο παιδακι οποτε καλυτερα να κανεις "ρεκτιφιε" μια κ καλη!:tongue: Κ εγω το ιδιο σκεφτομαι για αποτριχωση ομως (καλα αν θα εχουμε λεφτα για καλλωπισμους τοτε:rolleyes:)! Την κρεμα που λεει η Ελενη εχω κ εγω κ βαζω στις θηλες που κ εμενα εχουν ξεραθει (ειμαστε κ ανοιχτοχρωμες,αρα πιο ευαισθητο δερμα). Ειναι πολυ θαυματουργη θα το δεις!

Ελενη σε βολεψαν τελικα οι πανες? Μιας που μας το θυμισες θα παρω κ εγω να δοκιμασουμε να δουμε!

Αγγελικουλα περιμενουμε φωτο απο το καινουριο δωματιο της μπεμπας μολις τακτοποιηθειτε στο σπιτι!

Λια, η Αναστω δεν θελει να μπουσουλησει με τιποτα, μονο τουρλωνει το κ@λαρακι να σηκωθει κ καλα ορθια απο μπρου μητα αλλα φυσικα δεν μπορει να τα καταφερει ακομα!

Σας αφηνω μου κλαψουριζει!!!!

Σοφακι πολυ ωραια μου φανηκαν οσα περιεγραψες!!!!

Οσο για το στηθος εννοειται μετα το δευτερο θα παω (αν υπαρχουν μεχρι τοτε λεφτα, καλα το ειπες)... Ο γυναικολογος μου ειναι και πλαστικος και θα μου την κανει με 1500 ευρω.... οχι οτι εχω σοβαρο προβλημα αλλα δυστυχως δεν ειναι οπως ηταν πριν την εγκυμοσυνη στητο και σφριγηλο :( οποτε αν υπαρχει τοτε το ευρω σιγουρα θα το κανω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...