Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Blu24 είπε:

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλημερα και καλη σαρακοστη!!!

βρηκα ευκαιρια που ειμαι κρυωμενη και λουφαξα λιγο απο τις δουλειες!!!η μπεμπα απο μυτες κλπ.ειναι μια χαρα λιγο βηχαλακι που και που!!!εγω κρυωσα για τα καλα :?:?:?...την κυριακη πηγαμε στο καρναβαλι(καλυτερο απο οτι το περιμενα) ειχαν και αρματα,μαζορετες κλπ,πολυ χιππικο στυλ ειχαν οι περισσοτεροι...η μπεμπα ειχε ενθουσιαστει,χτυπουσε παλαμακια και φωναζε χαρουμενα ...μετα απο λιγο ομως κουραστηκε και παρολη τη φασαρια εριξε ενα διωρο υπνακο....χτες ο καιρος ηταν χαλια αλλα πηγαμε για φαγητο σε μια ταβερνα,η μπεμπα εφαγε σχεδον μιση λαγανα:shock::shock::shock: και μετα πηγαμε για καφεδακι στους γονεις μου...γενικα περασαμε πολυ ωραια,ξεφυγαμε λιγο απο τις δουλειες κλπ....

ελενιτσα δεν εκαναν τιποτα για καρναβαλι,δεν πειραζει αφου περασατε καλα δεν πειραζει!το σπιτι ειναι στον πρωτο οροφο,αλλα γενικα η οικοδομη ειναι σε υψωμα,εχω και θεα το αεροδρομιο...στο υπογειο ειναι τα γκαραζ αποθηκες κλπ,το ισογειο ειναι οικοδομη,και στον πρωτο οροφο ειναι δυο διαμερισματα το δικο μας και ενα αλλο που ανηκει σε μια γιατρο που μενει στη μυκονο,αρα ουσιαστικα ειμαστε μονοι μας;)...ψαρι εμεις δεν εχουμε αρχισει ακομη μετα το χρονο,και το εχω αγχος...βρισκεις φρεσκο ψαρακι?

κατερινα χρυσοχερα και εγω σαν τη σοφια δεν ειμαι φιλη των σαρακοστιανων...και ειδικα να τα μαγειρευω εγω...500 ευρω η δεη??? πω πω πραγματικα αγχωθηκα και εγω τωρα....

λιακι ξεσαλωσατε και εσεις ε?καρναβαλιστης ο δημητρακης! η πεθερα μου εχει πεθανει και ο πεθερος μου βρισκεται στο κεντρο της κερκυρας,αλλα τωρα θα μετακομισει και ο ιδιος για το χωριο του,45 λεπτα απο το κεντρο...

σοφακι φ...μην τι λες αναστω πεθαινω στα γελια καθε φορα χα χα...το δεντρο το πουλησα στη μαντονα και απο τα λεφτα που πιασαμε αγορασα το σπιτι!χα χα!για το γαλα και εγω που ειχα ρωτησει μου ειπε οτι απο 13 μηνων μπορει να πινει φρεσκο γαλατακι,και ετσι θα κανω λεπτομερειες θα ρωτησω οταν ερθει η ωρα εκεινη...

μαρακι εμει ςαποθηλασαμε στον 8 σχεδον,φυσικα χωρις χαπι,μειωνα ενα γευμα καθε 15 μερες περιπου...ειχα κατι πρηξιματακια στην αρχη και για αρκετο καιρο ενιωθα κατι σουβλιες αλλα τωρα ειμαι καλα νομιζω:?

αλικη που εισαι καλε??????????????

φιλακια παω να μαγειρεψω τιποτα και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι!!!

Αγγελικώ, περαστικά σου πάλι! Την άρπαξες για τα καλά,ε; Καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι, ευκαιρία για διάλειμμα από τις δουλειές! ;) Α, αν έχεις θέα το αεροδρόμιο κατάλαβα περίπου σε ποια περιοχή είστε... :rolleyes: Πώς λέγεται ένα χωριό εκεί κοντά... Πέλεκας, Αλεπού;;; Δεν θυμάμαι, μη λέω και κουλά!! :oops: :oops: Ψάρι φρέσκο (υποτίθεται) βρίσκω σε ιχθυοπωλείο κοντά σχετικά στο σπίτι.. Τους λέμε οτι ειναι για το μπεμπε κι ελπίζω να μας δίνει καλό...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια χαρα κοριτσιααααααααααααα

Ελενακι το νουλακ μας ειπε και εμας ο παιδιατρος για 3 μηνες (12-15 μηνων) και απο το Αυγουστο θα αρχισουμε κανονικα το φρεσκο!!!!

Κατερινιω χρυσοχερα πως πηγε το τσιμπουσι? χεχεχε

Σοφακι δεν μπορει κανεις να σου κραταει τη μικρη και ψαχνεις για βρεφονηπιακο σταθμο? πολυ μικρα ειναι μωρε αλλα αν δεν γινεται αλλιως!!!! μηπως αν βρεις καμια κοπελα οπως το Λιακι?

Αγγελικουλα περαστικα σου βρε κοριτσι.... ευκαιρια να χαλαρωσεις και λιγο απο τις δουλειες!!! ;) θεα το αεροδρομιο ε?? τρελαινομαι για αεροπλανα και αεροδρομια.... ενα φεγγαρι ηθελα να παω σε σχολη αεροσυνοδων αλλα δεν ειναι για οικογενεια αυτες οι δουλειες οποτε το ονειρο ξεφουσκωσε χεχεχε

Εμεις καλα... σημερα κοιμαται αρκετες ωρες ο μπουμπουκος μου!! με διαλειμματα παντα.... εχθες κοιμηθηκε 8.45 και ξυπνησε 11 το πρωι... και τωρα κοιμαται ηδη 2 ωρες... περιμενω να ξυπνησει να φαει μεσημεριανο..... εδω και 2 βδομαδες το ψυχουλακι μου εβγαλε γμτ στα μαγουλακια σαν εκζεματα, ξηροδερμια με μικρα σπυρακια... ο γιατρος ειπε ειναι ατοπικη δερματιτιδα.. δυστυχως πηρε το δικο μου ευαισθητο δερμα:( και κληρωνομησε και την ατοπικη δερματιτιδα... τωρα θα αρχισουμε μια κρεμα της frezyderm anticort που ειναι χωρις κορτιζονη, για να δουμε.... δυστυχως ( το ξερω και απο μενα, εγω ειχα στα χερια) δεν υπαρχει θεραπεια, οπως ξαφνικα εμφανιζεται, ετσι ξαφνικα εξαφανιζεται.... ο καιρος, το αγχος και διαφορα αλλα επιδεινωνουν την κατασταση... τωρα στο παιδι δεν ξερω πως θα παει, ελπιζω η κρεμα να καταπραυνει τον ερεθισμο....

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Καλή σαρακοστή να έχουμε!

Πώς περάσατε το τριήμερο?

Εμείς κάναμε βολτίτσες, πήγαμε στο καρναβάλι και είδαμε κόσμο, μασκαράδες, είχε μεγάλη συμμετοχή φέτος η παρέλαση! Εχτές φάγαμε τα σαρακοστιανά στου αδερφού μου οικογενειακά, πετάξαμε το χαρταετό μας και σήμερα είμαστε άρρωστοι! Μύξες έχουν και τα δυο και πριν έκανε δέκατα η μικρή, μάλλον από τον καιρό την πατήσαμε γιατί φυσούσε λιγάκι και τις δυο μέρες και δεν είχε και τόση ζέστη.

Αγγελικούλα περαστικά και σε εσένα που κρύωσες!

Καλές ετοιμασίες στο καινούριο σας σπιτάκι!!

Μαράκι φοβερός ο μικρός στις φωτό με τη στολή του!

Σα μεγάλο παιδί είναι!

Για το θηλασμό και η δικιά μου λιγότερο από 5 λεπτά κάθεται και μετά σηκώνεται και κουβεντιάζει!

Απαπα το βράδυ όμως κάθε τρεις και λίγο θέλει τώρα βυζί, ούτε νεογέννητο δεν ξύπναγε έτσι!

Εγώ λέω να της το κρατήσω και μετά το χρόνο αν όλα πάνε καλά πάντως. Για να δούμε.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Καλή σαρακοστή να έχουμε!

Πώς περάσατε το τριήμερο?

Εμείς κάναμε βολτίτσες, πήγαμε στο καρναβάλι και είδαμε κόσμο, μασκαράδες, είχε μεγάλη συμμετοχή φέτος η παρέλαση! Εχτές φάγαμε τα σαρακοστιανά στου αδερφού μου οικογενειακά, πετάξαμε το χαρταετό μας και σήμερα είμαστε άρρωστοι! Μύξες έχουν και τα δυο και πριν έκανε δέκατα η μικρή, μάλλον από τον καιρό την πατήσαμε γιατί φυσούσε λιγάκι και τις δυο μέρες και δεν είχε και τόση ζέστη.

Αγγελικούλα περαστικά και σε εσένα που κρύωσες!

Καλές ετοιμασίες στο καινούριο σας σπιτάκι!!

Μαράκι φοβερός ο μικρός στις φωτό με τη στολή του!

Σα μεγάλο παιδί είναι!

Για το θηλασμό και η δικιά μου λιγότερο από 5 λεπτά κάθεται και μετά σηκώνεται και κουβεντιάζει!

Απαπα το βράδυ όμως κάθε τρεις και λίγο θέλει τώρα βυζί, ούτε νεογέννητο δεν ξύπναγε έτσι!

Εγώ λέω να της το κρατήσω και μετά το χρόνο αν όλα πάνε καλά πάντως. Για να δούμε.

Σοφακι μου περαστικα σας βρε κοριτσι.... ελπιζω να ειναι μονο αυτο και να μην ανεβασουν πυρετο....

Σκεφτεσαι να συνεχισεις βρε θηριο με το θηλασμο?! μπραααααβο.... εγω στο χρονο σταματαω.... δεν το συζητω μεγαλη ευκολια τοσο καιρο αλλα αρχισα σιγα σιγα να κουραζομαι..... (ο αντρας μου μου χρωσταει μια ανορθωση χαχαχαχαχαχα)

Ναι μωρε ο Γιαννακης μου μεγαλωσε πολυ.... δεν ειναι στολη αυτο που φοραει, κανονικη μπλουζα police ειναι. Του την πηρα απο Γερμανια να ταιριαζει με το μπαμπα μας χεχεχεχε, απλα του φορεσα ενα παλιο μπερε του αντρα μου, οπως σας ειπα με εκεινα και με τα αλλα δεν βγηκαμε για ψωνια και δεν του πηρα στολη, αφου δεν πηγαμε και πουθενα (αχ αυτες οι κ@λ@ιωσεις)..... Δεν πειραζει του χρονο πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα θα οργανωθουμε καλυτερα!!!!

Μαράκι το Γιάννη μου μέχρι το χρόνο τον θήλασα, πολύ καλά είναι και τόσο εννοείται απλά τώρα λέω να το προσπαθήσω λίγο παραπάνω με την Κάλλια, αν κρατήσει βέβαια γιατί δεν τρώει και πάρα πολύ μέσα στη μέρα, μπορεί να φάει μόνο μία φορά, εκτός από πρωί, βράδυ και τα νυχτερινά ξυπνήματα.

Α ήταν orizinal η στολή γι' αυτό είχε τόση επιτυχία! Φοιβερός πάντως! Και του χρόνου!!

Κατερινάκι όλα ο.κ με το τραπέζι την Καθαρή Δευτέρα?

Θα τα είχες όλα σούπερ είμαι σίγουρη!

Ντολμαδάκια ε? μμμ τα τσάκισα κι εγώ αυτά που έκανε η μαμά μου!

όπως και όλα τα υπόλοιπα, καλαμαράκια, χταπόδι, γαρίδες, λαγάνα και τα συναφή!!

Ελενίτσα της πέρασε της Αθανασίας λίγο η μαμαδίαση? Μήπως ήταν από το ταξίδι? μπορέι να βγήκε από τα νερά της λιγάκι! Εμένα ακόμα δεν το έχει πάθει, και να την πάρουν αγκαλιά με χαιρετάει γιατί νομίζει θα τη βγάλουν εξω! Σιγά μη σκάσει! Α μάθαμε να χαιρετάμε, κάνουμε γεια γεια και λέμε μαμ μαμ μόλις δούμε πιάτο μπροστά μας!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ελενη μου που ρωτησες για τον βρεφονηπιακο, δεν μπορω να την γραψω τωρα στον Δημοτικο γιατι ειναι φουλ ολες οι θεσεις για τωρα οποτε σιγουρα θα παμε σε ιδιωτικο, εκτος κ αν αλλαξει κατι πολυ συντομα (δεν το βλεπω:|). Λοιπον εχω κοιταξει για Ραφηνα-Μακρη που εχουν ιδιωτικους κ δεχονται απο τοσο μικρα αλλα ακομα δεν εχω επισκεφτει κανεναν αλλα απο τιμες εχω ακουσει γυρω στα 400ευρα χωρις σχολικο (εγω μαλλον θα την πηγαινοφερνω) Αν δω οτι λιγο πιο εκτος εχει πιο φθηνα-καλα τοτε αναγκαστικα θα πληρωσουμε κ λεωφ. Ελπιζω οτι κατα τον Μαιο που θα κανω την αιτηση για σχολ. χρ. 2013-14 οτι θα μας παρουν στον Δημοτ. βρεφ. σταθμο. Θελω να δω κ πως θα της φανει κιολας:rolleyes:. Για γυναικα δεν ξερω εδω Αττικη κ ειδικα απομακρυσμενα που ειμαστε δεν εμπιστευομαι ευκολα γυναικα για το σπιτι γιατι δεν θα μπορει κ καποιος να την τσεκαρει ανα πασα στιγμη. Για καμερα ναι οκ, αλλα να βαλω σε ολο το σπιτι δεν παιζει γιατι μπορει ανετα να την παραταει π.χ. στην κουζινα κ αυτη να καθεται στο σαλονι ή στον πανω οροφο. Κ να καθομαι μετα να τσεκαρω ολο το 8ωρο που εχουν περασει μαζι. Ασε που στανταρ θα μας πουν πολυ ακριβοτερα απο Αθηνα γιατι εδω εχουμεε περιορισμενες επιλογες:cry:!

Τωρα για το γαλα, εγω το κατσικισιο το επινα ουτως ή αλλως οποτε δεν μου μυριζει καθολου αλλα κ την Αναστω (Αγγελικη οντως εχει πολυ πλακα το "Αναστω" περιμενεις να δεις καμια νταρντανα κ βλεπεις τσουπ την σκ@τουλιτσα μου να σκαει μυτη,χαχα:tongue:) θα την δοκιμασω αν της αρεσει θα ειναι οτι καλυτερο για την περιπτωση μας;)! Το νουλακ γιατι δεν το εχεις σε υποληψη, απλα πιστευω οτι εχει απλως εβαπορε οπως κ τα αλλα γαλατα, αν δεν το εμπιστευεσαι εχει κ νουλακ νομιζω στυλ φρεσκου σε χαρτοκουτι απ' οτι εχω δει, οι δευτερομανουλες θα ξερουν καλυτερα, για πειτε γνωμες-εμπειριες;)!

Ασχετο κοριτσια, τελευταια η Αναστω μου κανει κατι πρωϊνους υπνους (δηλ. γυρω στις 10:30) δυωρους κ 2φορες χτυπησε 3ωρακια:shock::tongue:! Αφου πηγα κ την τσεκαρα πολλες φορες να δω οτι ηταν καλα:shock:! Κ σημερα ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΑΙΖΑ! Θελω να το χαρω (μην το ματιασω κιολας) αλλα φοβαμαι μηπως της λειπει σιδηρος κ δεν το εχω παρει χαμπαρι! Αλλα οταν ειναι ξυπνια εχω κοψομεσιαστει να στραταριζουμε λετε να κουραζεται τοσο πιο πολυ τωρα κ να ξεραινεται τοσο πολυ στον υπνο? Στην αρχη ειπα τυχαιο αλλα εχει τωρα καμια βδομαδα πο συμβαινει αυτο, τι να πω, το πιο πιθανον να συνηθισει στο περπατημα κ να ξαναγυρισουμε στον παλιο "καλο" μας αϋπνο εαυτο:rolleyes:!

bkPSp3.png

Sorry, σας διαβάζω, λίγο για το γάλα μπήκα να γράψω την γνώμη μου..γιατί δεν προλαβαίνω να σας μιλήσω αναλυτικά τώρα σε όλες...προσπαθώ να κάνω δουλειά, μόλις ηρεμώ λίγο από τα παιδιά..ποου έχω φουλ...τώρα...

Λοιπόν για το γάλα, κι εγώ δεν το έχω σε υπόληψη το κονσερβοκούτι...πιστεύω ότι το φρέσκο είναι κλάσης ανώτερο...δεν μπορεί να είναι το ίδιο καλό το γάλα που λήγει σε 2χρόνια...και είναι και σε υγρή μορφή...(άρα ευαισθητο...και φουλ στα συντηρητικά...) με το φρέσκο γάλα που σε λίγες μέρες πρέπει να καταναλωθεί.. Πάντως και η παιδίατρος μας, και στον Χρήστο και στον Γιώργο τώρα, μου έχει πει, μόλις συμπληρώσουμε και τον 12ο μήνα ( και αφού καταναλώσουμε βέβαια και όσο γάλα Νο2 έχουμε στο σπίτι) να ξεκινήσουμε φρέσκο...όποιο θέλω...κατα προτίμηση τα ΌΛΥΜΠΟΣ... (είτε αγελαδινό, είτε κατσικίσιο...) Επίσης δεν προτιμώ τίποτα απο το προιόντα της Νεστλέ...τα απεχθάνομαι, επειδή κατα καιρούς έχω ακούσει διάφορα...αρνητικά...(μελαμίνη στο γάλα...και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα για να σας πω την αλήθεια...)

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Kαλημέρα κορίτσια μου!

κ εγώ μπαίνω σας διαβάζω και δεν προλαβαίνω να γράψω...κ τώρα κλεφτά από τη δουλειά σας γράφω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφάκι η Ανάστω άρχισε τους ύπνους τους 3ωρους?άντε βρε, να πάρεις κ εσύ μια ανάσα...μακάρι να το συνεχίσει!

καλύτερα παιδικός από γυναίκα, δε το συζητώ, στην Αθήνα κ εγώ δε θα εμπιστευόμουν να αφήνω μια άγνωστη στο σπίτι μόνη με το μωρό...άσε που πιστεύω πως στον απιδικό θα στρώσει και με τον ύπνο και τα θέματα που έχει...οι κοπέλες στους σταθμούς κάνουν θαύματα, έχω παραδε΄'ιγματα πολλά!!!

Εγώ έχω αποφασίσει να συνεχίσω το γάλα σε σκόνη μέχρι το 2ο έτος....όσο το έχω ψάξει, είναι πολύ καλύτερο και εμπλουτισμένο σε σχέση με τα άλλα, και θα το τραβήξω όσο πάει..

κορίτσια νερό πίνουν τα βλαστάρια σας?εμείς 40-50 μλ την ημέρα το πολύ....θα μου πάθει αφυδάτωση στο τελος...τι να κάνω?

HDfQp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου!

κ εγώ μπαίνω σας διαβάζω και δεν προλαβαίνω να γράψω...κ τώρα κλεφτά από τη δουλειά σας γράφω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφάκι η Ανάστω άρχισε τους ύπνους τους 3ωρους?άντε βρε, να πάρεις κ εσύ μια ανάσα...μακάρι να το συνεχίσει!

καλύτερα παιδικός από γυναίκα, δε το συζητώ, στην Αθήνα κ εγώ δε θα εμπιστευόμουν να αφήνω μια άγνωστη στο σπίτι μόνη με το μωρό...άσε που πιστεύω πως στον απιδικό θα στρώσει και με τον ύπνο και τα θέματα που έχει...οι κοπέλες στους σταθμούς κάνουν θαύματα, έχω παραδε΄'ιγματα πολλά!!!

Εγώ έχω αποφασίσει να συνεχίσω το γάλα σε σκόνη μέχρι το 2ο έτος....όσο το έχω ψάξει, είναι πολύ καλύτερο και εμπλουτισμένο σε σχέση με τα άλλα, και θα το τραβήξω όσο πάει..

κορίτσια νερό πίνουν τα βλαστάρια σας?εμείς 40-50 μλ την ημέρα το πολύ....θα μου πάθει αφυδάτωση στο τελος...τι να κάνω?

Καλημέρα Λία μου!!

Εμείς έχουμε το ποτηράκι μας και κουτσα κουτσα πινει μέσα στη μέρα εκει καπου 50-70 το πολυ μλ. Δεν εχουν αναγκη μωρε νομίζω, πινουν αρκετο και με το γαλα τους....

Σχετικα με το γάλα, αληθεια αποφάσισες να συνεχισεις τη σκονη; Δεν το εχω ψαξει καθολου στο ιντερνετ, αλλα απο τον περιγυρο και απο γιατρους ακουω να παιζει πολυ το φρεσκο, όχι η σκονη μετα το χρονο... Λες το κανουν καθαρα για οικονομια; Παντως και το οικονομικο δεν ειναι λιγο.... Τα 10 ευρα πανε κι ερχονται με τις σκονες... :? Το φρεσκο δηλαδη ειναι υποδεέστερο απο τη σκονη;;; Θα το σημειωσω να ρωτησω τη γιατρο...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου!

Καλημερα εργαζομενο κοριτσι....;)

Εγω του γεμιζω καθε πρωι το μπουκαλι με 100μλ νερακι και μεχρι το βραδυ θα πιει περιπου 80 μλ.....

Σχετικα με τα γαλατα τετοια ακουω και μπερδευομαι τελειως... τελικα τι ειναι καλο και τι οχι ενας Θεος το ξερει..... μου φαινεται θα συνεχισω το θηλασμο οπως και το Σοφακι :confused::confused::confused:, θα το παλεψω δηλαδα και οσο παει!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμας!!!

μαγειρεψα στη μπεμπουλα μοσχαρακι με αρακα,και κανω δουλιτσας μαζεματα κλπ!πακεταρω!το νεο σπιτι παει πολυ καλα,τελειωσαμε τα βαψιματα,το καθαρισε η μαμα μου και βαλαν και τα επιπλα!!! σε λιγες μερες θα μπουμε!28 μαρτιου θα μας κοψουν το τηλ για να το μεταφερουμε!...

σχετικα με το γαλα εγω θα της δωσω μεχρι το χρονο και κατι γαλα σε σκονη και μετα θα της δωσω φρεσκο ολυμπος βιολογικο...το γαλα τυπου νουνου σιγουρα ειναι πιο οικονομικο αλλα πιστευω οτι το φρεσκο ειναι πολυ ανωτερο... και οικονομια στη διατροφη της μπεμπας δεν εκανα ποτε,θελω το καλυτερο,οπως ολοι οι γονεις φυσικα...οποτε συνεχιζουμε....

εργαζομενες μητερες (ελενη 77,λια και κατερινα) τους αγωνιστικους μας χαιρετισμους!!!

ελενιτσα υπερβολικο βρισκω τον συναδελφο του αντρα σου,απο τον 6ο μηνα τενεκεδακι:shock:...για το σπιτι κοντα επεσες εμεις ειμαστε καναλια και εκει τριγυρω ειναι και η αλεπου,ο πελεκας ειναι αρκετα πιο μακρυα...

λιακι νερο εμεις πινουμε πανω απο 100 μλ,βεβαια μπορει μια μερα να πιεει και 150 και αλλη μερα να πιει 70,δεν νομιζω ουτε εγω οτι εχουν αναγκη αφυδατωσης...

σοφακι κρυωσανε τα ζουζουνακια,περαστικα τους μωρε,να ειναι κατι ελαφρυ...

μαρια σχετικα με τα μαγουλακια ετσι οπως το περιγραφεις ηταν και της μπεμπας μεχρι και τον προηγουμενο μηνα,τωρα για ενα μηνα ηρεμησαμε και τωρα παλι ξαναφουντωνει...γενικα το εχουν πολλα παιδακια και εχει σχεση πιστευω με την οδοντοφυια,ζεστη κρυο,ναιλον υλικα η μαλλι σε ρουχα κλπ...εμενα την πειραζει και πολυ το τζακι...εμεις βαζαμε την atoprell της frezyderm αλλα δεν της εκανε τιποτα...μετα την pepanthol λιγα πραγματα... και σωθηκαμε με καθαρη λανολινη...το βραδυ της τη βαζω και το πρωι δεν εχει τιποτα..αυτη τη κρεμα την εβαζα τον πρωτο καιρο που θηλαζα στις θηλες μου,δεν ξερω αν εχεις κατι αντιστοιχο να δοκιμασεις...

σοφακι ποτε λες να αρχισετε παιδικο?πρεπει να την παρεις αρκετο καιρο πριν για να συνηθισει..να περασουν πρωτα οι ιωσεις βεβαια...τελικα δεν γινεται η μαμα σου και η πεθερα να την κρατησουν?

καλο μεσημερι..φιλακια...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα και από μας! :P

Εμείς φάγαμε ταυτόχρονα όλοι οικογενειακώς, καθάρισα την κουζίνα και τώρα χαλαρά.... Η μικρή δεν κοιμάται, σε λίγο όμως θα την πάω και βλέπουμε!

Χθες είχε γλυκιά και ζεστή μέρα, έτσι έκανα γενική καθαριότητα, πάει και αυτό! :rolleyes: Σήμερα έχει συννεφιά, αλλά και ζέστη...

Αγγελικούλα, α ναι τα θυμήθηκα και τα κανάλια! Τα είχα γυρίσει όλα αυτά τα μέρη όταν έψαχνα στις αρχές για σπίτι... Τελικά βρήκα στο Κοντόκαλι κι ευτυχώς με τοποθέτησαν εκεί σε σχολείο, μια χαρά! Από έπιπλα τι θα κάνετε; Αυτά που λες οτι σας έβαλαν ήδη στο καινούριο σπίτι είναι καινούρια και αυτά, αγοράσατε άλλα ή βολεύεστε με όσα ήδη έχετε; Χμμ... δηλαδή από τις 28 που θα σας κόψουν το τηλ. θα σε χάσουμε, ε; Ελπίζω να το μεταφέρουν σύντομα, αν και ο ΟΤΕ είναι λίγο κάπως και εκεί αν θυμάμαι καλά... :confused: Τώρα για το γάλα, ούτε κι εγώ κάνω οικονομία σε όσα τρώει η Αθανασία, παίρνουμε όσο μπορούμε τα καλύτερα. Θα ρωτήσω τη γιατρό μόλις χρονίσουμε καθώς τότε θα ξαναπάμε κιόλας και αναλόγως ότι μου πει θα κάνω. Θα τη ρωτήσω δηλαδή αν ωφελεί το να συνεχίσω λίγους μήνες ακόμη τη σκόνη και αν μου πει "ναι" ευχαρίστως θα το κάνω! Από ότι κατάλαβα πάντως από μια έρευνα-γκάλοπ που έκανα διαβάζοντας στο νετ συνήθως προτείνουν παράταση σκόνης ( η οποία είναι ομολογουμένως πιο εμπλουτισμένη από το φρέσκο) μετά το χρόνο αν το παιδί δεν τρώει καλά τις στερεές τροφές συνεπώς του λείπουν σίδηρος, ιχνοστοιχεία, πρωτείνες και βιταμίνες. Αν τώρα το παιδί τρώει όλα τα γεύματα και έχει σωστή και ισορροπημένη διατροφή παίρνει από εκεί όσα χρειάζεται και η σκόνη είναι υπερβολή. Να δούμε όμως τι θα πει και η γιατρός δεδομένου ότι εμείς δεν τρώμε ακόμη εδώ και 2 μήνες καθόλου φρούτο φρέσκο.... :? Θα κάνω και στη μικρή μια αιματολογική εξέταση που διάβασα και μου είπε και η γιατρός ότι προτείνεται από το χρόνο και μετά να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. ;)

Μαράκι, τελικά το αποφάσισες; Παραδειγματίστηκες απο τη Σοφία και θα συνεχίσεις το θηλασμό και μετά το χρόνο; Αν το παλεύεις και σου έγινε συνήθεια γιατί όχι; Νομίζω είναι το καλύτερο... :rolleyes: Πάρε και τη γνώμη του γιατρού πάντως.

Συμπεθέρα, εμείς τα είπαμε εν συντομία και στο skype (τι ωραία που ήταν!), περιμένουμε όμως και αναλυτικά τα νέα σας! Καλέ τι φάση ο μικρός με το λεμόνι!!!! Τον φαντάζομαι και γελάω!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Φουτράκι, φωτιά και λαύρα οι παιδικοί το φελέκι μου μέσα.... :evil: :evil: Ελπίζω εδώ εμάς να είναι κανενα 50άρι πιο φθηνά, είμαστε πιο φθηνή περιοχή απο εσάς γενικά.... Μπράβο στην Αναστασούλα μας που κοιμάται καλά!!! Αυτό κι αν ήταν ευχάριστη έκπληξη!

Σοφάκι 1, τι κάνετε;;; Τρέλα είναι η μαγουλίτσα σου στις φωτό!!! Περαστικά της κρύωσε,ε; Η δικιά μας όχι δεν ξεπέρασε τη μαμαδίαση ακόμη, τα ίδια έχουμε κάθε μέρα. Ευτυχώς μερικές φορές βλέπει τηλεόραση ή παίζει με τα παιχνίδια της και ξεχνιέται.... :cool:

Η Αλίκη πού είναι καλέ; Τους άρεσε τόσο πολύ στην Καστοριά που έμειναν εκεί;;; :tongue:

Κορίτσια όποια χρησιμοποιεί skype αν θέλετε τα λέμε πότε πότε και απο κει όπως κάναμε και με το Κατερινάκι! Να βλέπονται και τα μικρά μας.... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλό μεσημέρι!

Τι κάνετε κόρες?

Εμείς λίγο καλύτερα με το κρύωμα, τα έχω πλακώσει στους ορούς και ελπίζω να γλιτώσουμε τα χειρότερα!

Σοφάκι 400 ευρω ο σταθμός? Παναγίτσα μου! Τελικά δε βολεύει ούτε να έρχονται οι γιαγιάδες ούτε να την πηγαίνεις εσύ ε?

Μπράβο για τους συνεχόμενους ύπνους της Αναστασούλας, μακάρι να το κρατήσει!!

Αντζέλικα έτοιμο το σπίτι σας ε, τι καλά!

Τέλος του μήνα θα μπείτε, μια χαρούλα!

Λιάκι δεν παθαίνει τίποτα βρε ο μικρός, πίνει και το γάλα του εξάλλου, κάνε του και κανένα χυμό μήπως του αρέσει να πίνει, εγώ τους κάνω πορτοκάλι-μπανάνα και τους αρέσει πολύ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ελενακι τελεια η ιδεα με το skype εχουμε και εμεις να δω την αθανασια να μιλαει με τη μπεμπα και δεν θελω τιποτα αλλο,το σκεφτομαι και γελαω,θα το κανονισουμε σιγουρα μολις ηρεμησουμε με το σπιτι..και με τα αλλα τα κοριτσια φυσικα!...για το γαλα ναι εννοειται τοσο καιρο τις εχουμε τις κυριες με τα βιολογικα κλπ και τωρα θα κανουμε οικονομια που πινουν δυο φορες τη μερα?υπερβολικο ειναι!!! καναπε,τραπεζι κουζινας και καρεκλες ειχαμε παρει πριν δυο-τρια χρονια που ειχαμε μεγαλο σπιτι,μετα τα πακεταραμε και τα ειχαμε στην αποθηκη,δηλαδη δεν τα χρησιμοποιουσαμε σε αυτο το σπιτι που μενουμε τωρα,κρεββατι πηραμε καινουριο και εχουμε παλι στην αποθηκη και κατι μικροεπιπλα τα οποια θα τα βαλουμε παλι στο καινουριο...οτι μας λειπει θα τα παρουμε σιγα σιγα...απο εδω που μενουμε τωρα θα χρησιμοποιησουμε μονο τα επιπλα της μπεμπας και της ηλεκτρικες συσκευες...οσο για το τηλεφωνο ελπιζω οτι θα το συνδεσουν αμεσως γιατι εχουμε καποιο γνωστο:?:? τωρα το αμεσως του οτε ειναι ισως καμια βδομαδα:shock:...θα δειξει...

σοφακι βαζε μπολικο ορο και ολα καλα θα πανε...και εγω τις βαζω γιατι ειχε μυξουλες πριν μερες και φοβαμαι,ασε που την τραυματισα λιγο στη μυτουλα και κλαιει πολυ απο τα ενα ρουθουνι....το συνηθισε και δεν κλαιει οπως παλια,μονο τωρα που την τσουζει....

με εχει πιασει μια τεμπελια σημερα αλλο πραγμα...πουφφφφφφ!!!χα χα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Ποιος θα μου το λεγε πως θα 'ρχοταν μέρα που θα μάζευε τα παιχνίδια ο Γιάννης και από πίσω η Κάλλια θα τα έκανε λαμπόγιαλο!

Είναι στο δωμάτιο του τώρα και τα σκορπίζει όλα κάτω!

Σε λίγο ο Γιάννης θα μου φαίνεται αγγελούδι που ήταν το πιο ζωηρό παιδί!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...