Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες! Πού είστεεεεε;; :D

Εμείς επιστρέψαμε χθες βραδάκι στο σπίτι μας και ακόμη συμμαζεύω ρούχα και βάζω φυσικά τα πλυντήρια το ένα μετά το άλλο.... :rolleyes: Η Αθανασία ήταν καλή στο ταξίδι, έπαιξε στο καθισματάκι της, κοιμήθηκε, την κράτησα και λίγο αγκαλιά και όλα καλά. Κάναμε και 2-3 στάσεις για άλλαγμα και γεύματα. Το πρόβλημά μας είναι οτι κατά τη διάρκεια των διακοπών μας άρχισε να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε εμένα του στυλ "πάρε με μόνο εσύ αγκαλιά τώρα!!!!"..... Ούτε καν με τον μπαμπά της δεν συμβιβαζόταν! Δεν συζητώ για γιαγιάδες κλπ... :? Ειδικά αν ήμουν στο οπτικό της πεδίο δεν υπήρχε περίπτωση να μην κλάψει μέχρι να την πάρω εγώ... Για να καταλάβετε, την έπαιρνε π.χ. η μαμά μου αγκαλιά και όσο με έβλεπε γκρίνιαζε και απλωνε προς εμένα τα χεράκια. Μόλις την πήγαινε σε άλλο δωμάτιο και με έχανε σιγά σιγά ξεχνιόταν. Την έβαζε στο πάρκο ή την κάθιζε δίπλα της, όλα μια χαρά, έπαιζε ήσυχα. Μόλις εμφανιζόμουν, πετούσε ότι έπιανε και άρχιζε τη μίρλα για να την πάρω!!! :shock: Συνέχεια αυτό γινόταν! Και τώρα που γυρίσαμε, αν τη βάλω στο πάρκο και την αφήσω σπαράζει στο κλάμα... Πρέπει ή να την παρω αγκαλιά ή να κάτσω δίπλα της να τη χαϊδεύω και να την παίζω.... Καταλάβατε τι με περιμένει μέχρι να στρώσει πάλι... :?

Επίσης άλλο νέο είναι οτι αρχίσαμε ψάρι και το τρώει μια χαρά ευτυχώς! Έχω όμως φοβία με τα κόκαλα.. Παίρνω μπακαλιάρο που δεν έχει πολλά όμως όταν το ψιχουλιάζω για να το ελέγξω και να μπει στο μπλέντερ πάντα βρίσκω κάτι κρυφά κόκαλα που είναι και σκληρά! :? Φοβάμαι μην μου ξεφύγει κανένα ρε γμτ... Εσείς τι κάνετε; Να το περάσω σε σήτα αφού αλεστεί, γίνεται;;;

Εμείς αύριο θα ντυθούμε πεταλουδίτσα και θα βγούμε το πρωί βόλτα με τα πόδια εδώ στο Ρέντη που έχει καρναβάλι μεγάλο. Μετά το μεσημέρι ο μπαμπάς μας θα πάει πρώτη μέρα (μετά την άδεια) στη δουλειά...

Λία, που με είχες ρωτήσει, τώρα θα ανεβούμε πάλι στα λημέρια μας αρχές Αυγούστου και για 25 μέρες!!! :P :p Εσείς πότε θα πάτε στους δικούς σου; Δεν μου είχες πει που σε ρώτησα, με τους καλεσμένους σας απο Έδεσσα για τη βάφτιση πώς θα γίνει; Θα τους κλείσετε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση;

Σοφία 1 υπέροχη η μίνι σου!!! :P Για ζούληγμα είναι!! ;)

Μαράκι χαίρομαι που είναι καλά πλεόν ο τζουτζούκος σου! Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε και απο κοντά!! Με το καλό να δεχθείς τους γονείς σου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φιλενάδες! Πού είστεεεεε;; :D

Εμείς επιστρέψαμε χθες βραδάκι στο σπίτι μας και ακόμη συμμαζεύω ρούχα και βάζω φυσικά τα πλυντήρια το ένα μετά το άλλο.... :rolleyes: Η Αθανασία ήταν καλή στο ταξίδι, έπαιξε στο καθισματάκι της, κοιμήθηκε, την κράτησα και λίγο αγκαλιά και όλα καλά. Κάναμε και 2-3 στάσεις για άλλαγμα και γεύματα. Το πρόβλημά μας είναι οτι κατά τη διάρκεια των διακοπών μας άρχισε να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε εμένα του στυλ "πάρε με μόνο εσύ αγκαλιά τώρα!!!!"..... Ούτε καν με τον μπαμπά της δεν συμβιβαζόταν! Δεν συζητώ για γιαγιάδες κλπ... :? Ειδικά αν ήμουν στο οπτικό της πεδίο δεν υπήρχε περίπτωση να μην κλάψει μέχρι να την πάρω εγώ... Για να καταλάβετε, την έπαιρνε π.χ. η μαμά μου αγκαλιά και όσο με έβλεπε γκρίνιαζε και απλωνε προς εμένα τα χεράκια. Μόλις την πήγαινε σε άλλο δωμάτιο και με έχανε σιγά σιγά ξεχνιόταν. Την έβαζε στο πάρκο ή την κάθιζε δίπλα της, όλα μια χαρά, έπαιζε ήσυχα. Μόλις εμφανιζόμουν, πετούσε ότι έπιανε και άρχιζε τη μίρλα για να την πάρω!!! :shock: Συνέχεια αυτό γινόταν! Και τώρα που γυρίσαμε, αν τη βάλω στο πάρκο και την αφήσω σπαράζει στο κλάμα... Πρέπει ή να την παρω αγκαλιά ή να κάτσω δίπλα της να τη χαϊδεύω και να την παίζω.... Καταλάβατε τι με περιμένει μέχρι να στρώσει πάλι... :?

Επίσης άλλο νέο είναι οτι αρχίσαμε ψάρι και το τρώει μια χαρά ευτυχώς! Έχω όμως φοβία με τα κόκαλα.. Παίρνω μπακαλιάρο που δεν έχει πολλά όμως όταν το ψιχουλιάζω για να το ελέγξω και να μπει στο μπλέντερ πάντα βρίσκω κάτι κρυφά κόκαλα που είναι και σκληρά! :? Φοβάμαι μην μου ξεφύγει κανένα ρε γμτ... Εσείς τι κάνετε; Να το περάσω σε σήτα αφού αλεστεί, γίνεται;;;

Εμείς αύριο θα ντυθούμε πεταλουδίτσα και θα βγούμε το πρωί βόλτα με τα πόδια εδώ στο Ρέντη που έχει καρναβάλι μεγάλο. Μετά το μεσημέρι ο μπαμπάς μας θα πάει πρώτη μέρα (μετά την άδεια) στη δουλειά...

Λία, που με είχες ρωτήσει, τώρα θα ανεβούμε πάλι στα λημέρια μας αρχές Αυγούστου και για 25 μέρες!!! :P :p Εσείς πότε θα πάτε στους δικούς σου; Δεν μου είχες πει που σε ρώτησα, με τους καλεσμένους σας απο Έδεσσα για τη βάφτιση πώς θα γίνει; Θα τους κλείσετε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση;

Σοφία 1 υπέροχη η μίνι σου!!! :P Για ζούληγμα είναι!! ;)

Μαράκι χαίρομαι που είναι καλά πλεόν ο τζουτζούκος σου! Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε και απο κοντά!! Με το καλό να δεχθείς τους γονείς σου!

Ελενακι γυρισατε στη βαση σας!!!Ξεκουραστηκες φανταζομαι!!!!!!! μπραβο στην Αθανασια!!! τοσες ωρες ταξιδι, εμεις που ειμαστε μεγαλα παιδια και κουραζομαστε ;).... αντε με το καλο να μας ξαναρθετε!!!! (εγω σε ρωτησα ποτε θα ερθετε ξανα!!!) μακαρι να βολεψει να βρεθουμε τον Αυγουστο, αν δεν ειμαστε διακοπες!!!! δηλωσατε αδεια για αρχες Αυγουστου? εμεις δεν ξερω ακομα ποιο γκρουπ θα παρουμε... μαλλον Ιουλιο, γιατι 15αυγουστο πηραμε περσι....

Κολλημενη η μπουμπου πανω σου ε? περνατε μαλλον αγχος αποχωρισμου-προσκολληση!!! νορμαλ για αυτη την ηλικια, μονο να κρατησει λιγο να μπορεις και εσυ να κανεις καμια δουλιτσα;)...

Αχ τι ωραια τοσες μερες ειχες ηρεμησει απο δουλειες ε? Εμενα οι δικοι μου αργουν ακομα να ερθουν (30 Απριλιου) αλλα περιμενω πως και πως!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κοριτσια θελω να σας ρωτησω και ολο ξεχναω....

ποσα μλ γαλα πινουν τα μπουμπουκακια σας και σε ποσα λεπτα περιπου αδειαζουν το μπουκαλι? ρωταω να εχω πανω κατω ενα μπουσουλα ποσα μλ τρωει ο Γιαννακης.... αυτα ειναι με το θηλασμο, ποτε δεν ξερεις ποσο τρωνε!!!...

Κοριτσια θελω να σας ρωτησω και ολο ξεχναω....

ποσα μλ γαλα πινουν τα μπουμπουκακια σας και σε ποσα λεπτα περιπου αδειαζουν το μπουκαλι? ρωταω να εχω πανω κατω ενα μπουσουλα ποσα μλ τρωει ο Γιαννακης.... αυτα ειναι με το θηλασμο, ποτε δεν ξερεις ποσο τρωνε!!!...

Μαρία μου αχ, ναι! Εσύ με είχες ρωτήσει πότε ανεβαίνουμε πάλι... :oops: :oops: Σορρυ!!!!

Αδεια καλοκαιρινη εμεις ειχαμε δηλωσει για Αυγουστο και την πηραμε! :P Ξεκιναει περιπου 2-3 Αυγουστου και διαρκει 25 μερες, μια χαρα!

Σχετικά με το γάλα η Αθανασία πίνει 200-250 περιπου μλ σε 5-7 λεπτά..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μαρία μου αχ, ναι! Εσύ με είχες ρωτήσει πότε ανεβαίνουμε πάλι... :oops: :oops: Σορρυ!!!!

Αδεια καλοκαιρινη εμεις ειχαμε δηλωσει για Αυγουστο και την πηραμε! :P Ξεκιναει περιπου 2-3 Αυγουστου και διαρκει 25 μερες, μια χαρα!

Σχετικά με το γάλα η Αθανασία πίνει 200-250 περιπου μλ σε 5-7 λεπτά..

Εχει και τα καλα της η Αθηνα στη δουλεια..... εμας 20μερες δινουν το καλοκαιρι!!!!!:|

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!! τσακα τσακα το στραγγιζει το μπουκαλι η μικρη ε???? Εμεις θηλαζουμε 7-10 λεπτα και μου φαινοταν λιγο.... γι'αυτο ρωταω βεβαια καμια σχεση η θηλη του μπουκαλιου με το στηθος αλλα απλα να εχω μια ιδεα!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

μπήκα 5-6 φορές να γράψω και τώρα τα καταφέρνω....τα Σκ ειναι χειρότερα από τις καθημερινές..όλο δουλειές...

Ελένη μου καλως ήρθες πίσω στη βάση!!!!Μας έλειψες!!!ευτυχώς είχατε καλό ταξίδι, είναι καλό κορίτσι το Αθανασάκι μας!πλακώθηκες κ εσύ στις δοουλειές μόλις γύρισες ε?καλά συμμαζέματα!

αυτό ακριβώς που κάνει η Αθανασία , μου κάνει και ο Δημήτρης εδώ και 2-3 μέρες!!!μιλάμε για πολύ γκρίνια...αν βρίσκομαι στο οπτικό του πεδίο χαλάει τον κόσμο..άπό ψευτοκλάμματα μέχρι σπαραγμό με λυγμούς...αλλά και στην αγκαλιά μου ανήσυχος είναι...και όλο κρύβει το κεφαλάκι του στον κόρφο μου..σαν να φοβάται...δε ξέρω τι τον έχει πιάσει...ελπίζω να είναι φάση και να του περάσει σύντομα γιατί δεν παλεύεται...έχουμε κόψει τον απογευματινό ύπνο για να κοιμάται καλύτερα τα βραδια που σημαίνει από την ώρα που γυρίζω από τη δουλειά μέχρι το βράδυ είμαστε έτσι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και εγώ πρέπει να συμμαζέψω-μαγειρέψω-καθαρίσω..οπότε καταλαβάνεις σε τι κατάσταση είμαστε...

Μαράκι πότε κόβεις τον θηλασμό?ο Δημήτρης πίνει 200-250 μλ σε 15 λεπτά περίπου...πίνει σιγά σιγά με το πάσο του:tongue::tongue::tongue:νομίζω έπαιξε ρολο και ο θηλασμός και δεν είναι λαίμαργος, όταν του φτιάχνω το γάλα δε κλαίει, απλά ξερογλύφεται, χαχαχα! πίνει πρωί και βράδυ, αλλά κάποιες φορές το βράδυ από τη νύστα δεν έχει κουράγιο να το αδειάσει και σταματάει στα 150-170 μλ.

Θα κάνεις φυσικό αποθηλασμό ή χάπι?

HDfQp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!!

πνιγμενη στις δουλειες,μαζευω καποια πραγματα εδω που μενουμε,το νεο σπιτι εχει βαφτει και μας περιμενει!!!θα παει η μαμα μου να το καθαρισει και θα αρχισουμε τις μεταφορες σιγα σιγα!!!κουραση πολυ αλλα γλυκια κουραση;)!!!βοηθεια που με ρωτατε εχω τους γονεις μου,αλλα προς το παρον κανουν δουλεια στο καινουριο σπιτι,και μολις ετοιμαστουν θα ερθουν κατα εδω! κατα τα αλλα εχω λιγο το λαιμο μου,και η μπεμπουλα εχει λιγες μυξουλες,ελπιζω να μην ειναι τιποτα!βαζουμε πολυ ορο!

κατα τα αλλα καθε μερα κανει και κατι καινουριο,σαν σφουγγαρι ειναι!χαιρεταει,κανει παλαμακια,κουπε πε,δειχνει κοιλιτσα ματια μυτη αυτι ποδι και χερι,πως κανει η αγελαδα και κανει μμμμμμ,οταν της λεμε κουνια μπελα κανει μπρος πισω και το κορυφαιο της λεμε κλαψε λιγο και κανει ψεμματα πως κλαιει και ειναι ολα τα λεφτα εχει πολυ πλακα χα χαχα...νομιζω οτι απο αυτη την ηλικια και μετα ειναι σκετη απολαυση!!!

σχετικα με την προσκολληση που λετε την εχουμε και εμεις εδω και κανα μηνα!ειναι λιγο κουραστικο η αληθεια να λεγεται!!!φαση ειναι θα περασει!!!

ελενιτσα καλως γυρισατε στη βαση σας,πραγματικα μας ελειψες!η αθανασια ειναι μια γλυκα!μεγαλωσε πολυ αυτες τις μερες!τρωει καλυτερα τωρα?με το γαλα τι θα κανεις που ειπες οτι υπαρχει ελλειψη στο 3? καλα η μπεμπα εχει κολλημα μ,ε την αθανασια,της λεμε που ειναι η αθανασια και κοιταει το λαπτοπ χα χα! και οταν της βαζουμε να βλεπει τη φωτο που εχεις προφιλ της κανει πολλες κουβεντες!

λιακι μου,προσαρμοστηκες στη δουλεια?ο δημητρακης σε αναζηταει οταν ειναι με τη μαρια?οταν γυρνας τι κανει?κανει χαρες?

μαρακι και εμεις πινουμε το πρωι 200 μλ και το βραδυ 260 τωρα δεν εχω μετρησει το χρονο αλλα νομιζω λιγοτερο απο 10λεπτο...με το θηλασμο που λες και εγω ειχα προσεξει οτι οσο μεγαλωνε η μπεμπα τοσο πιο λιγη ωρα θηλαζε,και ειχα ρωτησει την παιδιατρο και μου ειπε οτι μαθαινουν ολο καλυτερα και πινουν πιο πολυ γαλα σε λιγοτερο χρονο!

σοφακι ναι αληθεια οι μισες σχεδον μετακομισαμε...χα χα μαλλον ειναι κολλητικο χα χα...καλα να περασεις σημερα με τον καουμπου και τη μινυ!!!

θα παρω και εγω το κουνελακι μου και θα παω στο "καταπληκτικο"( σχεδον ανυπαρκτο) καρναβαλι μας...φιλακια και του χρονου να ειμαστε καλα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλή Καθαρά Δευτέρα εύχομαι να έχουμε.... :rolleyes: Τι έχετε στο πρόγραμμα να κάνετε; Εμείς τίποτα ιδιαίτερο, αν το επιτρέψει ο καιρός και δεν βρέξει λέμε να πάμε καμιά βόλτα στο Φλοίσβο και πέριξ που έχει ανοιχτοσιά και θάλασσα. Σήμερα πάντως βγήκαμε να πάμε στην παρέλαση του Ρέντη και για πρώτη χρονιά δεν είχε τίποτα!! :shock: Ούτε παρέλαση, ούτε στόλισαν ούτε τίποτα! :shock: Η κρίση έκανε αισθητή την παρουσία της και στο καρναβάλι... :? Μόνο κάτι παιδάκια είχε στην πλατεία Ρέντη ντυμένα και αυτό ήταν όλο... Πήγαμε τελικά σε κούνιες που είχε εκεί κοντά και η Αθανασία το ευχαριστήθηκε!! :P

Χθες ήταν πολύ ήσυχη και βολική, κοιμόταν και πολύ. Σήμερα που είμαστε και μόνες είναι πιο απαιτητική, δεν παίζει στο πάρκο και κλαίει γοερά αν την αφήσω έστω για λίγο μόνη... :? Ευτυχώς και σήμερα κοιμάται αρκετή ώρα μέσα στη μέρα, έτσι έκανα το μπάνιο μου και 2-3 συμμαζέματα...

Αγγελική μου, εύχομαι σύντομα να τελειώσετε τις σπιτοδουλειές και περαστικά σας μανούλα και γαλανομάτα κόρη!!! ;) Πες μας, τι όροφο είναι το σπίτι, πού ακριβώς βρίσκεται..... :rolleyes: Πολλά έμαθε η μπουμπού σου!! Εμείς δεν κάνουμε τίποτα από όλα αυτά (παλαμάκια, ζωάκια και φυσικά ούτε κατά διάνοια να δείξουμε μάτια, κοιλιά κλπ)... Όποτε πάμε να της δείξουμε κάτι μας γράφει μπορώ να πω... :tongue: Δεν είναι η ώρα μας να ρουφήξουμε, δεν είμαστε σφουγγάρι ακόμη εμείς! :tongue: Γάλα της δίνω το 2 μέχρι να βγει το 3. Δεν υπάρχει πρόβλημα μου είπαν. Από φαγητό τα πάμε καλύτερα. Τρώει καλή ποσότητα μεσημεριανού, συνήθως όλο ή σχεδόν όλο το γιαουρτάκι και αρκετή κρέμα. Το φρούτο ούτε μπουκιά! :shock: Αύριο θα της βάλω λίγο μέσα στην έτοιμη φρουτόκρεμα...

Λία κι εσύ τον έχεις αυτοκόλλητο πάνω σου τον Δημητρό,ε; Με τη Μαρία πώς τα πάνε; Είναι πολύ κουραστική πάντως αυτή η προσκόλληση!! :?

Με το ψάρι - κόκαλα όσες δίνετε, δεν μου είπατε, τι κάνετε; :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γειά σας μανούλες!

Ελένη για να μη ξεχάσω, εγώ βράζω το ψάρι, σουρώνω το νεράκι και μετά κάθομαι ξεψαχνίζω- ξεψειρίζω-κάνω ψιχουλάκια όλο το ψάρι για να σιγουρευτώ ότι δεν έμεινε αγκάθι....έτσι κι αλλιώς λιώνει στο μούλτι, δε μας νοιάζει η εμφάνιση;););)οπότε το λιώνω κομματάκι κοματάκι στα χέρια μου!μου βγαίνουν τα μάτια, σκέψου τις προάλλες το έκανα με μια σκορπίνα(φουλ στο αγκάθι)!!!!

Άστα με την προσκόλληση, δεν παλεύεται..είχα την εντύπωση πως δε θα περνούσαμε αυτή τη φάση, γιατί έδειχνε πολύ ανεξάρτητος ο μικρός αλλά...

καλέ, δεν ειχε καθόλου καρναβάλι στο Ρ'εντη???πω,πω είναι να σε πιάνει κατάθλιψη πάντως...

εδώ είχε καρναβάλι, πήγαμε, του άρεσε του Δημητράκη, χορέψαμε κ εμείς στο δρόμο:tongue::tongue::tongue:γυρίσαμε στις 7 και κοιμήθηκε ξερός στις 8, πήγα να τον σκεπάσω και ροχαλίζει σαν τρένο!!!χαχαχα, πολύ γέλιο!!!

Αγγελικούλα, τρέχεις και δε φτάνεις ε?αχ, αφού πάτε σε δικό σας σπίτι τώρα πια, δε μετράει αυτή η κούραση...είναι όντως πολύ γλυκιά!;););)ευτυχώς σας βοηθάνε κ οι γονείς σου, αλήθεια τα πεθερικά σου που βρίσκονται?είναι μακρια?

HDfQp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!

Καλη Καθαρα Δευτερα και καλη σαρακοστη και απο μας!!!

Εμεις δεν εχουμε κανονισει κατι... μπορει να βγουμε καμια βολτουλα, θα δειξει, αν δεν εχει κρυο!!! Σημερα δεν καναμε τιποτα γιατι ειχε κρυο και ακομα τον κραταω μεσα, φοβαμαι να τον βγαλω μιας και ειναι προσφατη η γριπουλα που περασαμε:(......

Σημερα και εμενα ειχε αρκετη γκρινια και το μεσημερι μου κοιμηθηκε μονο 25 λεπτα, ξυπνησε και δεν μπορεσα να τον ξανακοιμησω με αποτελεσμα ολο το απογευμα να εχουμε γκρινια.... Τωρα τον εβαλα για υπνο απο τις 7.30 και απο τα κλαματα και την κουραση δεν ηπιε καθολου γαλα!!!:shock: Περιμενω οπου να ναι να ξυπνησει να τον θηλασω!!!!

Λιακι σκεφτομαι να αποθηλασουμε φυσικα... μεχρι το Μαη θα θηλασω μετα θα του δωσω εβαπορε.... εσεις με χαπι αποθηλασατε? 15 λεπτα ο Δημητρακης ε??? εμενα ειναι λαιμαργος... απο τοτε που γεννηθηκε πανω απο 20-25 λεπτα δεν θηλασε ποτε, τωρα σε 7-10 λεπτα χορταινει.... τωρα ποσο πινει, αυτος και η ψυχη του ξερουν;)

Ελενακι εγω το ψαρι το βραζω κανονικα, περναω το ζουμακι απο σιτα και μεσα στο ζουμακι βραζω τα λαχανικα (πατατα, καροτο, σελινοριζα) και οταν ειναι να το αλεσω το ψαχουλευω με τα δαχτυλα....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, Καλή Σαρακοστή και από εμάς!!!!!!!!!!!!

Δεν μπήκα, αλλά σας διαβάζω καθημερινά...με την δουλειά.. δεν προλαβαίνω...να κάνω τίποτα...

Κατα τ' άλλα σήμερα πήγαμε παιδότοπο και μετά καρναβάλι...και περάσαμε φίνα...ο Γιωργαρος, έβλεπε μέσα από το καρότσί του τα άρματα...και γελούσε...έριχνε όμως και καμιά κλεφτή ματια στην μαμά...μην την χασει... όπως λέτε κι εσείς...μιλάμε για πολύ αυτοκολλητάκια...και ώρες ώρες...πιάνουν και τον Χρηστάρα, οι ζήλιες - γλύκες...και τους έχω πάνω μου αγκαλίτσα και τους δύο...

Αυριο θα έχω τραπέζι εγώ εδώ..και τώρα όλο το απόγευμα ετοιμάζω...τωρα είπα να κάνω διάλειμμα ..έχω να κόψω σαλάτες...μαρούλια...να είνιια κομμένα...και να καθαρίσω κρευμμυδάκια για να ψήσω αύριο σουπιες με μάραθα, και χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι...θα κάνουμε και γαριδοπίλαφο & γαριδομακαρονάδα...μου εφτιαξε και η πεθερά μου, ντολμαδάκια..και γίγαντες...πιστεύω να χορτάσουν όλοι...θα είμαστε γύρω στους 15μεγάλους, και 6 παιδάκια...μαζί με τα μωρά..(Γιώργος).

Κατά τ' αλλα? Συμπεθέρα...ταιριάζουμε και σε άλλα πράματα εμείς τελικά...μας ήρθε εκκαθαριστικός του ρεύματος...500στρογγυλά!!! Σας περάσαμε...ΦΟΥΛ!!! Άστα να πάνε...έπαθα και ζημιά στο αυτοκίνητο μου...στα καλά καθουμενα, έμεινε από αντλία βενζίνης...) και θα το πάρω γύρω στην Τετάρτη...θα πάει κι αυτό γύρω στα 400 - 500...μια χαρά..μας πήγε...

Λοιπόν...σας αφήνω για να προλάβω..

θα τα πόυμε...ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλή Σαρακοστή και πάλι κορίτσια! Πώς τα περνάτε σήμερα;

Εμείς πήγαμε το πρωί βόλτα παραλιακα στο Φλοίσβο όπως σας είπα και τριγύρω και γινόταν ένας χαμός!! Πετούσαν δεκάδες χαρταετοί και όσο περνούσε η ώρα όλο κι ερχόταν κόσμος! Στο γυρισμό μας στη μία μπλοκάραμε σε μποτιλιάρισμα άσχημο, αλλά εντάξει... :rolleyes: Ο καιρός ήταν καλός αν και φυσούσε αρκετά. Τώρα συννέφιασε για τα καλά... :?

Συμπεθέρα μου, ωχ ωχ ωχ.... Η ΔΕΗ βλέπω έριξε και σε σας τη βόμβα της βλέπω...κακό χρόνο να'χουν! :evil: :evil: Πάντως γενικά ακούω από πολλούς κάτι ποσά τρελά των 600 ευρώ και βάλε και λέω πάλι καλά εμείς!!! :shock: :shock: Από Ιούνιο νέες αυξήσεις θα κάνουν!!! :shock: :shock: :shock::evil: Ποιος μας σώζει! Όλα τα λεφτά μας στο ενοίκιο και τη δεη... Κάτσε να πάρω άδεια απο Σεπτέμβρη άνευ αποδοχών, εκεί θα είναι το μεγάλο "γέλιο"... Τι να κάνουμε όμως, πάνω από όλα το καλό των παιδιών μας, δεν θα μας καθορίσουν τις ζωές οι άχρηστοι... Ετοιμάζεις (και τώρα που γράφω μάλλον τα τσακίζετε) πολλές λιχουδιές!! Πολλή ποικιλία, μπράβο χρυσοχέρα!! Και όλα νηστίσιμα, όπως επιβάλλει η μέρα και πεντανόστιμα,ε; ;) Καλά να περάσετε!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοπελιες καλη Σαρακοστη κ απο μας εδω!

Εμεις (εγω κ η Αναστ) μειναμε 3ημερο στους δικους μου γιατι ο μπαμπας μας ηταν φουλ στη δουλεια κ δεν μπορουσε να βγουμε καθολου. Τελικα ομως λογω καιρου (πολυ αερας κ συννεφια) δεν βγηκαμε, μονο χθες που ξεκινησαμε να παμε βολτα με το αυτοκ. των γονιων μου κ τελικα μας εμεινε στο δρομο! Οποτε εξορμηση γιοκ!:|

Οσο για την προσκολληση που λετε το χουμε κ εμεις κανα μηνα εντονο, ρωτησα την γιατρο οταν ειχαμε παει κ δυστυχως εμενα μου ειπε περναει μετα τον χρονο:shock::rolleyes:!

Ελενιτσα καλως ηλθατε παλι εντος των πυλων, ψαρι εμεις ακομα δεν εχουμε ξεκινησει αλλα μαλλον ξεψαχνισμα κ εγω θα κανω.

Αγγελικη μου, με το καλο να μπειτε στο δικο σας, πια, σπιτικο:D! Βεβαια με το 3μετρο χριστουγ. δεντρο τι θα κανετε? (ακομα το θυμαμαι ηταν φανταστικο:tongue::tongue:). Περαστικα σας κιολας με τις λαιμομυτες σας;)!

Κατερινα, χαρας στο κουραγιο σου μεσα σ' ολα κανεις κ νηστισιμα μαγειρεματα! Εγω (το χω ξαναπει) με πιτσες-σουβλακια θα τους "ξεβγαζα" τους καλεσμενους, αρα αν θελουν Σαρακοστιανα ας με καλεσουν οι αλλοι;):tongue:! Ειχατε κ την ΔΕΗ τοσα πολλα κ εσεις? Μηπως να καταστρωσω σχεδιο να εξοντωσω τους ταχυδρομους του Δημου, με τρομαζετε τι λογαριασμος με περιμενει:cry::shock:!

Μαρακι εσενα σου ειπε εβαπορε στον χρονο? Γιατι εμεις ειπαμε κατευθειαν φρεσκο κ απο μικρη ερευνα στο ιντερνετ πολυ μεγαλο ποσοστο περασαν στο φρεσκο απο το 1ο ετος κ μαλιστα πολλες σε κατσικισιο κ ας μην ειχαν αλλεργια (γι' αυτο το λογο το εψαξα κιολας).

Καλα εκανες κ αλλαξες γιατρο δεν ηταν σωστη αντιμετωπιση ειδικα παιδιατρου, τι σημασια εχουν τα ξακουστα ονοματα! Για το γαλα που ρωτας κ εμενα θηλαζει γυρω στα 5λεπτα το πολυ, μετα "πεταγεται" πανω λες κ εχει καρφια στον κ@λο της κ θελει ολο καπου να παει, ολο κατι θυμαται να πειραξει κ φυσικα μετα απο μια ωρα παλι πειναει γιατι δεν εχει πιει ικανοποιητικη ποσοτητα:cool:!

Σοφουλα κ εμενα η Αναστω, ειναι ακετα "προσεκτικη" στο πατημα της, δεν βιαζεται, αλλα ολο θελει να πηγαινει προς τη σκαλα:shock:. Κ φυσικα ολη την ωρα περπατημα ή αγκαλια, οτιδηποτε αλλο ειναι σκετη απογοητευση:cry:!Τεσπα, ας επισουμε να μην με αφησει σαραβαλο η μεση μου:|

Τωρα σχετικα με την λυση να την κρατησουν οι γιαγιαδες για 4μηνες την βλεπω λιγο ανεφικτη οποτε κοιταω κ βρεφονηπιακο που να δεχεται απο 11μηνων ή εστω χρονο. Για τον Αυγουστο θα δουμε τι θακανουμε!

bkPSp3.png

καλημερα και καλη σαρακοστη!!!

βρηκα ευκαιρια που ειμαι κρυωμενη και λουφαξα λιγο απο τις δουλειες!!!η μπεμπα απο μυτες κλπ.ειναι μια χαρα λιγο βηχαλακι που και που!!!εγω κρυωσα για τα καλα :?:?:?...την κυριακη πηγαμε στο καρναβαλι(καλυτερο απο οτι το περιμενα) ειχαν και αρματα,μαζορετες κλπ,πολυ χιππικο στυλ ειχαν οι περισσοτεροι...η μπεμπα ειχε ενθουσιαστει,χτυπουσε παλαμακια και φωναζε χαρουμενα ...μετα απο λιγο ομως κουραστηκε και παρολη τη φασαρια εριξε ενα διωρο υπνακο....χτες ο καιρος ηταν χαλια αλλα πηγαμε για φαγητο σε μια ταβερνα,η μπεμπα εφαγε σχεδον μιση λαγανα:shock::shock::shock: και μετα πηγαμε για καφεδακι στους γονεις μου...γενικα περασαμε πολυ ωραια,ξεφυγαμε λιγο απο τις δουλειες κλπ....

ελενιτσα δεν εκαναν τιποτα για καρναβαλι,δεν πειραζει αφου περασατε καλα δεν πειραζει!το σπιτι ειναι στον πρωτο οροφο,αλλα γενικα η οικοδομη ειναι σε υψωμα,εχω και θεα το αεροδρομιο...στο υπογειο ειναι τα γκαραζ αποθηκες κλπ,το ισογειο ειναι οικοδομη,και στον πρωτο οροφο ειναι δυο διαμερισματα το δικο μας και ενα αλλο που ανηκει σε μια γιατρο που μενει στη μυκονο,αρα ουσιαστικα ειμαστε μονοι μας;)...ψαρι εμεις δεν εχουμε αρχισει ακομη μετα το χρονο,και το εχω αγχος...βρισκεις φρεσκο ψαρακι?

κατερινα χρυσοχερα και εγω σαν τη σοφια δεν ειμαι φιλη των σαρακοστιανων...και ειδικα να τα μαγειρευω εγω...500 ευρω η δεη??? πω πω πραγματικα αγχωθηκα και εγω τωρα....

λιακι ξεσαλωσατε και εσεις ε?καρναβαλιστης ο δημητρακης! η πεθερα μου εχει πεθανει και ο πεθερος μου βρισκεται στο κεντρο της κερκυρας,αλλα τωρα θα μετακομισει και ο ιδιος για το χωριο του,45 λεπτα απο το κεντρο...

σοφακι φ...μην τι λες αναστω πεθαινω στα γελια καθε φορα χα χα...το δεντρο το πουλησα στη μαντονα και απο τα λεφτα που πιασαμε αγορασα το σπιτι!χα χα!για το γαλα και εγω που ειχα ρωτησει μου ειπε οτι απο 13 μηνων μπορει να πινει φρεσκο γαλατακι,και ετσι θα κανω λεπτομερειες θα ρωτησω οταν ερθει η ωρα εκεινη...

μαρακι εμει ςαποθηλασαμε στον 8 σχεδον,φυσικα χωρις χαπι,μειωνα ενα γευμα καθε 15 μερες περιπου...ειχα κατι πρηξιματακια στην αρχη και για αρκετο καιρο ενιωθα κατι σουβλιες αλλα τωρα ειμαι καλα νομιζω:?

αλικη που εισαι καλε??????????????

φιλακια παω να μαγειρεψω τιποτα και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημερα κοπελιες καλη Σαρακοστη κ απο μας εδω!

Εμεις (εγω κ η Αναστ) μειναμε 3ημερο στους δικους μου γιατι ο μπαμπας μας ηταν φουλ στη δουλεια κ δεν μπορουσε να βγουμε καθολου. Τελικα ομως λογω καιρου (πολυ αερας κ συννεφια) δεν βγηκαμε, μονο χθες που ξεκινησαμε να παμε βολτα με το αυτοκ. των γονιων μου κ τελικα μας εμεινε στο δρομο! Οποτε εξορμηση γιοκ!:|

Οσο για την προσκολληση που λετε το χουμε κ εμεις κανα μηνα εντονο, ρωτησα την γιατρο οταν ειχαμε παει κ δυστυχως εμενα μου ειπε περναει μετα τον χρονο:shock::rolleyes:!

Ελενιτσα καλως ηλθατε παλι εντος των πυλων, ψαρι εμεις ακομα δεν εχουμε ξεκινησει αλλα μαλλον ξεψαχνισμα κ εγω θα κανω.

Αγγελικη μου, με το καλο να μπειτε στο δικο σας, πια, σπιτικο:D! Βεβαια με το 3μετρο χριστουγ. δεντρο τι θα κανετε? (ακομα το θυμαμαι ηταν φανταστικο:tongue::tongue:). Περαστικα σας κιολας με τις λαιμομυτες σας;)!

Κατερινα, χαρας στο κουραγιο σου μεσα σ' ολα κανεις κ νηστισιμα μαγειρεματα! Εγω (το χω ξαναπει) με πιτσες-σουβλακια θα τους "ξεβγαζα" τους καλεσμενους, αρα αν θελουν Σαρακοστιανα ας με καλεσουν οι αλλοι;):tongue:! Ειχατε κ την ΔΕΗ τοσα πολλα κ εσεις? Μηπως να καταστρωσω σχεδιο να εξοντωσω τους ταχυδρομους του Δημου, με τρομαζετε τι λογαριασμος με περιμενει:cry::shock:!

Μαρακι εσενα σου ειπε εβαπορε στον χρονο? Γιατι εμεις ειπαμε κατευθειαν φρεσκο κ απο μικρη ερευνα στο ιντερνετ πολυ μεγαλο ποσοστο περασαν στο φρεσκο απο το 1ο ετος κ μαλιστα πολλες σε κατσικισιο κ ας μην ειχαν αλλεργια (γι' αυτο το λογο το εψαξα κιολας).

Καλα εκανες κ αλλαξες γιατρο δεν ηταν σωστη αντιμετωπιση ειδικα παιδιατρου, τι σημασια εχουν τα ξακουστα ονοματα! Για το γαλα που ρωτας κ εμενα θηλαζει γυρω στα 5λεπτα το πολυ, μετα "πεταγεται" πανω λες κ εχει καρφια στον κ@λο της κ θελει ολο καπου να παει, ολο κατι θυμαται να πειραξει κ φυσικα μετα απο μια ωρα παλι πειναει γιατι δεν εχει πιει ικανοποιητικη ποσοτητα:cool:!

Σοφουλα κ εμενα η Αναστω, ειναι ακετα "προσεκτικη" στο πατημα της, δεν βιαζεται, αλλα ολο θελει να πηγαινει προς τη σκαλα:shock:. Κ φυσικα ολη την ωρα περπατημα ή αγκαλια, οτιδηποτε αλλο ειναι σκετη απογοητευση:cry:!Τεσπα, ας επισουμε να μην με αφησει σαραβαλο η μεση μου:|

Τωρα σχετικα με την λυση να την κρατησουν οι γιαγιαδες για 4μηνες την βλεπω λιγο ανεφικτη οποτε κοιταω κ βρεφονηπιακο που να δεχεται απο 11μηνων ή εστω χρονο. Για τον Αυγουστο θα δουμε τι θακανουμε!

Γεια σου Φουτρίτσα με την όμορφη ζουζουνίτσα!!! ;) Χαίρομαι που είστε καλά, απο βόλτα μη σκας κι εμείς λίγα πράγματα κατορθώσαμε, ο αέρας είναι όντως πολυ εκνευριστικός!!

Χχαχαχα, και να εξοντώσεις τον ταχυδρόμο δεν γλιτώνεις!!! Θα ξυπνήσεις μια καλή μέρα και δεν θα ανάβει κανένας διακόπτης, κρυφό σχολειό κανονικό θα είστε, η ΔΕΗ δεν χαρίζει σε κανέναν...αντιθέτως θα έλεγα, μας τα παίρνει με το παραπάνω... :evil: Έχουν ξεφύγει εντελώς! :evil:

Λες στο χρόνο να της δώσω κατσικίσιο; Είναι σκέτη φρίκη από γεύση!!! Πολύ αλμυρό και βαρύ.... Τρελή τραγίλα!!! Θα ρωτήσω τη γιατρό όταν με το καλό πάμε (μόλις χρονίσουμε δηλαδή, αρχές Μάη!). Να δούμε ποιο γάλα θα μας προτείνει... Πάντως αρκετοί συνάδελφοι του Τάσου που έχουν μικρούλια μετά το χρόνο δίνουν τα νουλακ τα συμπυκνωμένα στο κονσερβοκούτι που είναι. Είναι μεγάλη οικονομία λένε, είναι πολύ φθηνά! :shock: Αχ, εγώ καθόλου δεν θέλω να της δώσω τέτοιο παρασκέυασμα αν και έχω ακούσει και παιδίατρους να τα προτείνουν! :shock: Μάλιστα ένας συνάδελφος το παράκανε και δίνει στο μωρό του απο 6 μηνών αυτο το νουλακ που γραφει απο τον 6 μηνα καθαρα για οικονομία. Δεν την πάλευε με τις σκόνες. Τι να πω, είμαι επιφυλακτικη με αυτα...

Για πες για τον βρεφονηπιακο που κοιτάς... Για ιδιωτικό ή δημόσιο λες; Αν ειναι ιδιωτικος πού κυμαίνονται οι τιμές; Όχι οτι με αφορά άμεσα, του παραχρόνου θα τη στείλω, αλλά έχω περιεργεια για τις τιμές ειδικά...

Με την Αναστασία δηλαδή πώς περνάει η μέρα; Είστε όλο αγκαλιά; Στο πάρκο δεν κάθεται καθόλου; Στο καρότσι μέσα στο σπίτι;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...