Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη,είναι και λίγο απίθανο να πιάσουν όλες.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Αυτό με τον κατακερματισμό και το οξειδωτικό στρες δεν τα έχω ψάξει καθόλου,γιατί δεν μας τα ζήτησαν,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζουν..Τι να σου πω,εδω έρχονται από Αγγλία για τον γιατρό αυτό,γιατί δούλευε εκεί για πολλά χρόνια και τον γνωρίζουν.Αν δεν βαριέσαι τις μετακινήσεις,τότε γιατί όχι?😊

Σου στέλνω να μου πεις όνομα να τον έχω υπόψην μου

• Ευχή 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα,

χθες πήγαμε στο καρναβάλι, και περάσαμε μια χαρά... Ο μεγάλος κοιτούσε τους μασκαράδες, και ο μικρός τον κόσμο, και όλους αυτούς που χορέυανε και τραγουδούσανε...είχαν πολύ πλάκα και οι δύο... Μετα τα πήγαμε σε ένα παιδότοπο για μεγάλα παιδάκια, (σαν τον Χρήστο) με playmobil & puzzle... o Χρήστος δεν ξεκόλαγε... και ο μικρός έβλεπε τα παιδάκια...που έπαιζαν... Κατα τ' αλλα δεν γλίτωσε και ο μικρός την κορτιζόνη, γιατί είχαν έντονο βήχα, ασταμάτητο, έως εμετό από τον βήχα...τώρα πιστέυω να μην τα ξαναπιάσει άμεσα...

Αυτά τα νέα μας....

Δεν πρόλαβα να σας απαντήσω...σας αφήνω γιατί ξύπνησε ο μικρούλης μας...

Φιλιά

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα φιλενάδες!

Μαράκι μου ευτυχως είναι καλύτερα ο Γιαννάκης...παλογρίπη ποπυ κυκλοφορεί, είδες ο θηλασμός?το καλύτερο φάρμακο, γερό να είναι το παιδάκι σου και περαστικά στον αντρούλη!

Ελένη, τραβάει λούκι η μανούλα σου, αφού καταφέρατε και βρήκατε λύση, να μη πηγαινοέρχεται καθημερινά...είναι ζόρι κι αυτό με τις αποστάσεις...άστα...ώστε ο Νικόλας ξεψάρωσε και δίνει και καμιά σπρωξια...ε, μες στο πρόγραμμα είναι κι αυτό και αργότερα θα έχεις κι άλλα, καλά κάνεις και τον βάζεις τιμωρία, πρέπει από τώρα να του βάλεις όρια...σας θαυμάζω τις δευτερομανούλες!Τι ώρα σχολάς από τη δουλειά?

Εγώ ξεκίνησα , από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αρρώστησε η νταντά και πήρα άδεια:shock::shock::shock:οπότε επίσημα αυτή είναι η πρώτη μου εβδομάδα, καλά πάμε μέχρι στιγμής, ο Δημητρης χαλαρός κ άνετος:tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα, καλοπερνάτε με τα πιτσιρίκια;););)άντε κ του χρόνου!

Εμείς σήμερα πήγαμε παιδίατρο, 9750 και 76,5 πόντους;)Να δώ πότε θα πιάσουμε τα 10 κιλά..έχουμε κολλήσει εδώ και 4 μήνες...στο βάρος πέσαμε 2 καμπύλες στην 75, στο υψος σταθεράστην 90!ψιλόλιγνο το αγόρι μου!κάναμε και το πρώτο εμβόλιο ηπατίτιδας β΄, δεν έκλαψε καθόλου το αστέρι μου, είμαι τρελή χαζομαμά:D:D:D:D

Σας φιλώ μανούλες...οι εξαφανισμένες να δώσετε το παρόν...άντε...!!!

HDfQp3.png

Καλησπερα κοπελιες, γραφω εν ταχει για να παω να την πεσω, εχω κλαταρει εκανα αρκετες δουλειες σημερα.

Καταρχην, Αγγελικουλα καλοριζικο το νεο σας σπιτακι, οποτε μπορεσεις απο δουλειες κ τα λοιπα, κανε μας μια περιγραφη, παντως φαινεται πολυ καλη τιμη που το πηρατε! Βλεπεις η περιφερεια εχει πολυ περισσοτερες ευκαιριες κ φυσικα σε πολυ καλυτερη τιμη! Ειστε κεντρο ή σε χωριο? Μετακομιση με φορτηγο ή θα το κανονισετε μονοι σας?Καλοριζικο και παλι να ειναι κ να στεγασει την ευτυχισμενη οικογεινεια σου:tongue:!

Μαρακι, περαστικα στον μπαμπα σας κ στον κακομοιρο τον Γιαννακη που ευτυχως ταλαιπωρηθηκε λιγο, αλλα με 40 πυρετο κ ειχε ορεξη να παιζει με τα παιχνιδακια του? Παλικαρακι σωστο!;)

Κατερινα μου, περαστικα και στα δυο αγορια σου,δεν πειραζει με λιγη κορτιζονη αφου συνηλθαν! Εσυ εχεις κ τον παιδικο σταθ. του Χρηστακη γι΄αυτο δεν μπορεις ευκολα να αποφυγεις τις ιωσεις που κυκλοφορουν.

Ειδα ντυμενα τα αγορια σου φβ, φανταστικοι ειναι κουκλοι κ οι δυο θα παω να κανω "μου αρεσει" (ελληνιστι:like):tongue:!

Λια, ειδα κ τον Δημητρακη εχει αλλαξει πολυ:tongue:! Κ ειναι κ ψηλος, φτου-φτου, θα καψει κ αυτος καρδιες! Μα τι γινεται ολα τα μαγιοπαιδα θα γινουν κουκλακια οταν μεγαλωσουν ή μηπως εμεις τα βλεπουμε κουκουβαουουουυ!!:tongue:;):tongue:. Με το γαλα σκεφτομαι για αρχη κ μεχρι να μας επιτρεψει η γιατρος να της δινω το πρωϊ πριν φυγω γαλα, να κανω μια αντληση για να εχει κατα τη μια που ζηταει (μη νομιζεις δεν εχω κ την τρελη παραγωγη ποτε δεν ειχα πρηξιματα-πετρωματα, κ μετα το απογευμα ξανα απο την "πηγη" κατευθειαν. Μολις μας πει οκ η γιατρος θα ξεκινησουμε σιγα-σιγα το φρεσκο κατσικισιο (12μηνο νομιζω, αρα απο Μαϊο). Τι στο καλο πιστευω 1μηνα περιπου ελπιζω οτι θα αντεξω!

Ελενιτσα1, σας κανει κολπα η ανηψουλα εε? Θελει καποιος να της μαθει οτι δεν ειναι σωστο να κανει ζηλειες, σιγουρα θα καταλαβει οτι θα πρεπει να μοιραζεται απο δω κ στο εξης την αγαπη των παππουδων με την ξαδερφουλα της, κ αργοτερα με το μωρακι που θα ερθει με το καλο. Ειναι ενα συναισθημα πρωτογνωρο γι' αυτην γι' αυτο κ εχει τετοιες αντιδρασεις. Πιστευω οτι αν της εξηγησετε, δεν θα κανει ζηλειες τοσο εντονες!

Η Αθανασουλα μια χαρα προσαρμοστηκε, ειδες?!;):tongue:. Θα εχετε τρελαθει στις βολτες κανει κ καλο καιρο ποιος σας πιανει!!

Ελεν2, κανει βηματακια μονος του, κ δειχνει κ με το δαχτυλο? Πολυ μπροστα ο μπεμπης!

Κ εσυ εχεις μακρυα την μαμα σου, καλη η λυση που βρηκατε, εγω δεν νομιζω να μπορω να πεισω την μαμα μου να μεινει σπιτι μας, θελει να γυριζει στην βαση της. Τελοσπαντων καποια λυση θα βρουμε κ εμεις!:rolleyes:

Μπειτε κ τα υπολοιπα κοριτσια να μαθουμε νεα, φιλια!

bkPSp3.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κορίτσια?

Εμείς καλά, είχαμε καλό καιρό το Σαβ/κο και κάναμε βολτίτσες, κούνιες, παιδότοπο, φαγητό, καλά περάσαμε! Τσιμπήσαμε όμως στα ματάκια αλλεργική επεφικίτιδα, μάλλον από τον καιρό είπε η γιατρός, από το νοτιά και τη σκόνη, και έχει η καημενούλα τσιμπλίτσες και πρήξιμο, ευτυχώς με το κολλύριο που πήραμε σήμερα είναι ήδη καλύτερα.

Εσείς καλά?

Μαράκι καλύτερα ο μικρός?

Περαστικά του! Βάζε του ορό για το φλεματάκι μπόλικο και θήλαζε τον πιο συχνά να του περάσει πιο γρήγορα!

Ελενίτσα καλά περνάτε Θεσ/κη?

Τι καλά που είδατε τους δικούς σας!

Να κάνατε και τις βόλτες σας ε?

Πολλά παιδάκια ζηλεύουν σε αυτή την ηλικία μωρέ, κάποια το δείχνουν λίγο παραπάνω βέβαια, σε αυτά θα ανήκει και η ανηψούλα σου! Θα μάθει κι αυτή να μοιράζεται όταν έρθει το αδερφάκι της!

Αγγελικούλα καλορίζικο το σπιτάκι!

Ακούγεται πολύ καλό! Και στα λεφτά του επίσης! Έχετε περιθώριο να κάνετε και την ανακαίνιση που θέλετε!

Με το καλό να μπείτε λοιπόν!

Λιάκι μπράβο το αγόρι σου!

Δεν έκλαψε καθόλου?

Άντρας παιδί μου! Ψήλωσε πολύ καλέ! Και το βάρος μια χαρούλα είναι, πολύ καλός!

Κοιμάται καλύτερα διαβάζω ο Δημητράκης, μπράβο, τώρα ειδικά που ξεκινάς και δουλειά να ξεκουράζεσαι κι εσύ λιγάκι!

Σοφάκι τι κάνει η Αναστασία?

Ξεκινάς δουλειά τον άλλο μήνα και πρέπει να οργανωθείτε ε?

Πολύ καλύτερα θα είναι αν έρχονται οι γιαγιάδες σπίτι να προσέχουν τη μικρή, να μην κάνεις κι εσύ καθημερινά τόσο δρόμο να πας και να γυρίσεις!

Κατερινάκι ωχ αυτός ο βήχας, είχε πιάσει το Γιάννη πριν κανένα μήνα!

Περαστικά τους!

Μπράβο για τη δουλειά, τελικά την πήρες ε?

Καλή αρχή λοιπόν!!

'Όλα να πάνε δεξιά εύχομαι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κορίτσια, καλησπέρα..

αχ, είμαι πολύ εκνευρισμένη αυτή τη στιγμή, σήμερα ενώ είχα πει στη Μαρία όταν βάζει τον Δημήτρη για ύπνο να μην τον παίρνει αγκαλιά σε καμία περίπτωση, το πρωί τον λυπήθηκε επειδή έκλαιγε και τον πήρε αγκαλιά....:evil::evil::evil:με αποτέλεμα τώρα τον έχουμε βάλει για ύπνο και κλαίει εδώ και 20 λεπτά ασταμάτητα:evil::evil::evil:της το ξεκαθάρισα βρε κορίτσια, και μάλιστα της είπα αν φοβηθεί και τρομάξει να με πάρει τηλ. αλλά σε καμία περίπτωση να μην τον σηκώσει από το κρεβάτι....αχ, πάλι από την αρχή θα αρχίσουμε τώρα...έχω τρελά νεύρα!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα..

αχ, είμαι πολύ εκνευρισμένη αυτή τη στιγμή, σήμερα ενώ είχα πει στη Μαρία όταν βάζει τον Δημήτρη για ύπνο να μην τον παίρνει αγκαλιά σε καμία περίπτωση, το πρωί τον λυπήθηκε επειδή έκλαιγε και τον πήρε αγκαλιά....:evil::evil::evil:με αποτέλεμα τώρα τον έχουμε βάλει για ύπνο και κλαίει εδώ και 20 λεπτά ασταμάτητα:evil::evil::evil:της το ξεκαθάρισα βρε κορίτσια, και μάλιστα της είπα αν φοβηθεί και τρομάξει να με πάρει τηλ. αλλά σε καμία περίπτωση να μην τον σηκώσει από το κρεβάτι....αχ, πάλι από την αρχή θα αρχίσουμε τώρα...έχω τρελά νεύρα!!!

Καλά με τη μία φορά που τον πήρε αγκαλιά το ξαναέμαθε τόσο 'ωστε να κλαίει 20 λεπτά, άρα να απαιτεί πάλι αγκαλιά;; :confused: :confused: Αχ, αυτά τα μικρά πισωγυρίζουν πολύ εύκολα στις κακές συνήθειες... :? Να της τονίσεις να ΜΗΝ το ξανακάνει αφού είναι έτσι η κατάσταση!! Για τώρα υπομονή.... :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελικήηη!!! Καλορίζικο το σπίτι σας!!! Να είναι γερό κι ευτυχισμένο! ΌΠως είπαν και τα κορίτσια περιμένουμε λεπτομέρειες και φωτο βεβαιως βεβαίως!! :P Χάρηκα πολύ με το νέο σας και όντως η τιμή του πολύ καλή!!

Σοφία 1 περαστικά στα ματάκια σας! Ευτυχώς είναι ήδη καλύτερα η μαγουλίτσα!

Σοφάκι Φουτράκι, μια χαρά τα κανόνισες και με τους θηλασμούς... Χαρά στο κουράγιο σου πάντως! Δουλειά και θηλασμός-αντλήσεις... :?

Μαρία πώς είναι τα αγόρια σου; Ελπίζω καλύτερα!

Συμπεθέρα μου καλή, πολλά και θερμά συγχαρητήρια για την δουλειά στας Αθήνας, εύχομαι κι εγώ καλά κέρδη και κάθε ευκολία!! ;)

Εμείς είμαστε καλά αν και σήμερα τρέχει από το ένα ρουθουνάκι λίγη μυξούλα... :? Κατά τα άλλα όλα καλά, εδώ με τους παπούδες και την ανηψιά-σίφουνα-νευρόσπαστο!! :confused: Με νευριάζει πολύ και η μικρή και ο αδερφός μου-νύφη που είναι πέρα βρέχει (ειδικά η νύφη).

Τελικά αλλάξαμε το αυτοκινητάκι της μίνι που σας είπα οτι μας πηραν δώρο γιατί το κάθισμά του έγερνε μπροστά και δεν θα τη βόλευε και πήραμε ένα της φισερ πραις και αυτο αυτοκινητακι και στρατα μαζι. Πάμε τις βολτουλες μας αλλά τωρα χαλαει παλι ο καιρος!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Aloha, μαμαδες τι κανετε?

Λια μου, εχεις δικιο που στεναχωρηθηκες που εκανε πισογυρισμα ο Δημητρακης αλλα πιστευω οτι οπως ξαφνικα το εκανε ετσι ξανα θα γυρσει γρηγορα στον δικο σας τροπο. Δεν θελω να δικαιολογησω την κοπελα που δεν σε πηρε τηλ. για το τι θα κανει, αφου της το ειχες πει αλλωστε, αλλα αυτο δειχνει οτι νιαζεται κ δεν εκνευριζεται με ενα μωρακι που κλαιει αλλα αντιθετα το πηρε αγκαλια. Πιστευω κ εγω στη θεση της το ιδιο θα εκανα με ενα "¨ξενο" μωρακι, δεν θα ειχα την "αυτοπεποιθηση" που εχω με το δικο μου:rolleyes:. Για πες μας πως τα πηγε τελικα σημερα ο Δημ? Εσυ στη δουλεια?

Ελενη πεταλουδιτσα, ελπιζω για ενα μηνα να τα καταφερω, δεν θα καταρω κιολας, αν ειναι πινει κ ενα μηνα σκονη υποαλλεργικο αλλα μετα θα κοιταξω να δοκιμασουμε φυσικα φρεσκο κατσικισιο. Το Ολυμπος που το δοκιμασα κ εγω μου θυμιζει παρα πολυ αυτο που επινα απο την κατσικα στο χωριο της γιαγιας μου κ θα ειναι κ παστεριωμενο;)!

Χθες πηγαμε γιατρο καναμε το εμβ. του πνευμονιοκ. τελευταια δοση κ απο τον επομενο μηνα θα κανουμε της Ηπατιτιδας Β. Εσεις κοριτσια ποτε σας ειχαν πει θα το κανετε? Ειμαστε 8640κιλ. (πηραμε 340γρ. αυτο τον μηνα μια χαρα μεσα στην καμπυλη μας) απο υψος 71εκ. (Σκλεναρικοβα κ βαλε:tongue:...πλακα κανω). Μου ειπε να ξαναδοκιμασουμε μοσχαρακι και αυγο, οχι πορτοκαλι και αν ολα ειναι καλα να ξεκινησω να της δινω απο τα δικα μας χωρις αλατι-μπαχαρικα και οχι τσιγαριστα-τηγανισμενα φαγητα! Μου ειπε μπορω να δινω μακαρονια με κιμα (αν δεν μας κατσει το μοσχαρισιο θα κανω για ολους κιμα απο κοτοπουλο-γαλοπουλα-χοιρινο), γιουβαρλακια οχι αυγοκομμενα, σουτζουκακια με φρεσκια ντοματα (βεβαια την ντοματα την φοβαμαι λιγο), ψητα κρεατα με πατατουλες φουρνου κ πουρε χωρις γαλα με βιταμ., γεμιστα κ.τλ. Μου ειπε επισης να αρχιζω να κανω λιγοτερο αλεσμα δηλ. να βγαινουν καπως πιο χοντροαλεσμενα αλλα μια φορα που το ειχα δοκιμασει την αναγουλιαζε λιγο. Ειπε οτι 2βδομαδες μπορει να μην τρωει πολυ αλλα θα συνηθισει να μασαει εστω με τα ουλα. Ααα, επισης μας ειδε τα ουλα κ ειπε οτι μεσα στο μηνα θα σκασουν δοντακια ειναι ετοιμα να κατεβουν, αντε να δουμε κ εμεις ακονιστηρι,χαχαχα!:tongue:

Καλα απο υπνο δεν το συζητω καν αντεχουμε πλεον 6ωρα μες στην ενεργεια, δηλ. κοιμαται σχεδον 1φορα μεσα στη μερα=περιπου μιαμιση ωριτσα!Αντε βαρια 2ωριτσες σπαστα 2φορες(1+1ωρ). Κ φυσικα το 8-9ωρο σπαστο το βραδυ δεν μου το σχολιασε καθολου:rolleyes::cool:!

Ααα, την ειχα στο χαλι στο σαλονι διπλα στον καναπε καθστη μεχρι να τελειωσω κατι δουλειες κ την ακουω που κανει μμμμ, κ τι να δω? Ορθια η κυρια ακουμπουσε τα χερακια στον καναπε κ ειχε τεντωσει τον λαιμο της κ με εψαχνε:shock::tongue:! Αφου δεν εφυγε προς τα πισω παλι καλα σε κοντινη αποσταση ηταν κ το τραπεζακι του σαλονιου!Επισης τωρα εχει αρχισει να ζηταει να της εχουμε κατω στα ποδια της, να μας κραταει τα δακτυλα κ να πηγαινει προς τη σκαλα ειτε ειμαστε στον πανω οροφο ειτε κατω. Μολις την δω οτι αρχιζει να στηριζεται μονη της θα παω στα ικεα να παρω καγκελακια για τη σκαλα, :rolleyes::cool:!

Αυτα τα νεα μας, αντε κοριτσια που ειστε ολες πηρατε τους δρομους?:D

bkPSp3.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κορίτσια?

Εμείς καλά, είχαμε καλό καιρό το Σαβ/κο και κάναμε βολτίτσες, κούνιες, παιδότοπο, φαγητό, καλά περάσαμε! Τσιμπήσαμε όμως στα ματάκια αλλεργική επεφικίτιδα, μάλλον από τον καιρό είπε η γιατρός, από το νοτιά και τη σκόνη, και έχει η καημενούλα τσιμπλίτσες και πρήξιμο, ευτυχώς με το κολλύριο που πήραμε σήμερα είναι ήδη καλύτερα.

Εσείς καλά?

Ωχ, Σοφακι περαστικα με την επιπεφυκιτιδα ελπιζω να της περασε τελειως, την κακομοιρα την Καλλια σου!

bkPSp3.png

Γεια σας κοριτσια

Με εκεινα και με τα αλλα χαθηκα και εγω!!!!

Εχθες πηγαμε παιδιατρο. Αλλαξαμε παιδιατρο γιατι ο Παπαβεντσης (μην τον χαρακτηρισω τωρα και ριξω το επιπεδο, μ'αρεσει που της προαλλες τον παινευα κιολας) το ΣΚ που αρρωστησε το παιδι δεν μπορουσα να τον βρω στη αρχη και οταν τον βρηκα μου φανηκε εντελως ψυχρος... και την Δευτερα το πρωι που επερνα στο ιατρειο να κλεισω ραντεβου το εκλεινε :evil:, φαινεται ειχε δουλεια ο κυριος αλλα δεν μπορουσε να το σηκωσει και να πει παρτε αργοτερα? οταν τους τα ακουμπαμε ειναι καλα? μια φορα τον χρειαστηκα...... τελικα ο παιδιατρος στην αναγκη και στα εκτακτα φαινεται.... κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε τι νευρα ειχα.... αν τον ειχα μπροστα μου.................. και το χειροτερο! θυμαστε που σας ειχα πει οτι μου ειπε να μη κατεβαζω το τσουτσουνακι του, θα το κανει εκεινος καθε μηνα.... τριχες!!! εχθες που τον ειδε ο καινουργιος παιδιατρος μας ειπε ρε παιδια αυτο ειναι κλειστο!!!:shock::shock::shock: και επρεπε να του το κατεβασει οπωσδηποτε. Τελικα του το κατεβασε... τετοιο κλαμααααααα δεν εριξε ποτε η ψυχη μου, βαλαντωσε!!!! ο γιατρος μας ειπε οτι επρεπε να ειχε γινει νωριτερα και να του το κατεβαζουμε και εμεις στο μπανιο.... και μας προειδοποιησε οτι η νυχτα θα ειναι πολυυυυυυυυυυυ δυσκολη και οντως ο καημενουλης υπεφερε καθε φορα που εκανε τσισα ετσουζε και βαλαντωνε στο κλαμα, ο γιατρος μου ειπε και του εδωσα μεσα στη νυχτα 2 φορες ντεπον και ψιλοκοιμοταν. Του κανουμε κομπρεσες με χαμομηλι και τωρα ειναι αρκετα καλυτερα... παλι βεβαια εχει μια ενοχληση αλλα το χαλι το χθεσινο το περασαμε. Πω πω ρε κοριτσια αν δεν αλλαζαμε γιατρο το παλικαρακι μου αργοτερα θα χρειαζοταν περιτομη.... Μιλαμε για πολλες σφαλιαρες ειναι ο παλιος τελικα.....

Τον καινουργιο παιδιατρο τον βρηκα απο την γειτονισσα.... δοκιμασμενος εδω και 8 χρονια και παντα διαθεσιμος!!! για να δουμε!!!! τελικα το εξετασε το παιδι ολα μια χαρα.... μας εδωσε ενα σιροπι για το βηχα και το μετρησε. Ειμαστε 11100 και 78 ποντους:D:D:D ζωη να χει ο μποντιμπιλνταρας μου!!!! χαχαχα

Δοντακια δεν εχουμε τιποτα και μου ειπε οτι τα παιδια που θηλαζουν συνηθως αργουν να βγαλουν. Για το φρεσκο γαλα μου ειπε μετα τον 15 μηνα. Στο χρονο θα του δωσω εβαπορε τυπου νουλακ...

Αχ μανουλες μου γλυκιες για αλλο πηγαμε και αλλο μας βρηκε.... ακομα την θυμαμαι αυτη την εικονα που του κατεβαζε το πετσακι τερμα κατω και αυτο να χτυπιεται... ματωσε και λιγο.... Παναγια μου εγω να τρεμω και φωναζω το γιατρο φτανειιιιιιιιιιιιιιιι!!! τελος καλο ολα καλα ελπιζω!!!!

Θα μπω το βραδυ αν ο Γιαννακης ειναι ηρεμος και καλα να σχολιασω και τα δικα σας νεα!!!! συγνωμη που το πηρα μονοτερμα και για τις ανατριχιαστηκες λεπτομεριες αλλα να ηθελα να μοιραστω το πονο μου και το λουκι που τραβηξαμε αυτες τις μερες....

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Μαράκι μου, καλά καταρχήν απαράδεκτος ο προηγούμενος γιατρός σας, να μη σηκώνει το τηλ???κ αν ήταν κάτι πολύ επείγον(χτύπα ξύλο) εσύ τι θα έπρεπε να κάνεις????εγώ τα μεγάλα ονόματα με την τρελή πελατεία τ αποφεύγω μετα την πρώτη μου εγκυμοσύνη που πήγα σε γυναικολόγο φίρμα και κόντεψα να πεθάνω:shock::shock::shock:

Και για το άλλο, με το πουλάκι του...πολύ βάρβαρο βρε Μαράκι...εμάς είναι τελείως κλειστό και η παιδίατρος μας είπε να μην το πειράζουμε για να μην τραυματιστεί, το βλέπει κάθε φορά και μας είπε έχει περιθώριο μέχρι 5 ετών περίπου και τότε μπορεί να γίνει επέμβαση:|:|:|

Δεν ξέρω τι είναι σωστό κ τι όχι, από την άλλη με αγχώνει πολύ αυτό το πράγμα γιατί διάβασα πως αν είναι κλειστό μπορεί να μολυνθεί εύκολα...:|:|:|και φυσικά φοβάμαι την επέμβαση...

Σοφάκι, αρχίζετε το φαγάκι???αχ, εμείς παραμένουμε στα ίδια μέχρι να κλείσει χρόνο και μετά...για το εμβόλιο που ρωτάς προχθές κάναμε την πρώτη δόση Ηπατίτιδας Β΄.μας είπε πως δεν είναι στα υποχρεωτικά, αλλά κάνει τα πρώτα αντισώματα νωρίς και δεν χρειάζεται να τα κάνει αργότερα...

σηκώνεται στον καναπέ η Σκλεναρίκοβα???θα βγάλεις το τραπεζάκι?εγώ δεν τον αφήνω κοντά στους καναπέδες γιατί φοβάμαι μη πέσει πίσω και χτυπήσει...σε λίγο νομίζω θα τρέχουμε κ δε θα φτάνουμε...έβαλα τα προστατευτικά στις πρίζες και τώρα πρέπει να βάλω και στις γωνίες...πάρε πόρτα για τη σκάλα όπωσδήποτε:?:-?:?

τελικά εντάξει, έχεις δίκιο, μόνο χθες το απόγευμα είχαμε πισωγύρισμα...εκείνη την ώρα νευρίασα , αλλά όντως φοβηθηκε η κοπέλα, της τόνισα τι πρέπει να κάνει, σήμερα τα πήγε καλύτερα!καλέ σωθήκαμε..κοιμάται 20.00-06.30 σερί!!!!ούτε για γάλα δε ξυπνάει!!!

Ελενάκι, καλοπερνάς στη μανούλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όλο δωράκια και βολτίτσες!!!!!!απόλαυσε το όσο μπορείς!!!!!!

Φιλιά, καληνύχτα!

HDfQp3.png

καλησπερα φιλες μου,

τρεχω και δεν φτανω εχω απειρες δουλειες και η μπεμπα κλασσικα δεν με αφηνει να κανω τιποτα....θα ερθει η μαμα μου να την κραταει λιγο γιατι και ο βασιλης μαστορευει στο νεο σπιτι...σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας οταν με το καλο μπουμε μεσα θα σας βαλω και φωτο...προσπαθουμε μεχρι τελος του μαρτιου να μπουμε,τωρα αν τα καταφερουμε θα δειξει!!! χτες ειχαμε και εμεις παιδιατρο ειμαστε 10900 και 74 ποντους και μας ειπε να φαμε και το ασπραδι...τιποτα αλλο δεν προσθετουμε...τον αλλο μηνα γυριζει και η παιδιατρος μας απο την αδεια της!!!εκλαιγε παρα πολυ καθολη τη διαρκεια της εξετασης!!!μετα δεν θυμοταν τιποτα!!!

μαρακι πω πω ειναι δυνατον να εχεις το παιδι με 40 πυρετο και να μην τον βρισκεις???απαραδεκτος και εγω θα αλλαζα δεν το συζητω...πω πω ολοκληρος αντρας ο λεβεντης σου φτου φτου!!!

λιακι μπραβο στο δημητρακη σου,μπηκε σε σειρα το καμαρι!!!οσο για την μαρια σιγουρα ειναι εκνευριστικο να σου χαλαει τη σειρα αλλα απο την αλλη να το αφησει και να πλανταξει στο κλαμα ειναι και αυτο ασχημο!!!ολα καλα θα πανε θα δεις;)..μια χαρα ο δημητρακης ψηλολιγνος εμεις μαλλον ειμαστε κοντοχοντρες χχα χα χα!!!

ελενιτσα ωστε ετσι η ανιψουλα ζηλευει,βλεπει την αθανασια σαν απειλη και γιαυτο της φερεται ετσι!να την εχεις συνεχεια απο κοντα!!!ποτε γυρνατε?καλη συνεχεια στις διακοπουλες!ξεκουραζεσαι φανταζομαι!

σοφια τι μου λες χωρις δοντι και τοσες εξελιξεις,μπραβο το κοριτσι μας!πως θα μαγειρευεις τα φαγητα σας ομως,χωρις αλατι και μπαχαρικα η θα τα βαζεις μετα?

κατερινακι συγχαρητηρια γαι τη δουλεια,παντα τετοια!!!πως ειναι τα μικρουλια,ελπιζω να ειναι περδικια τωρα...

σοφακι επιφεκιτιδα αχ μωρε περαστικα σας!!!τι ντυθηκατε στις αποκριες?δεν μας ειπες...

ελενη 77 κανει βηματακια το αγορι σου??τελεια παντα πρωτοπορος!!!αφου τωρα κανετε δειλα δειλα βηματακια εσεις σκεψου ποτε θα περπατησουμε εμεις που πριν απο λιγο καιρο σηκωθηκαμε χα χα χα

σας φιλω καληνυχτα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρες ζουζούνες μου!

Εδώ βρέχει σήμερα κι έβγαλε ψύχρα... :evil: Αύριο επιστρέφουμε συνεπώς ταξιδεύουμε κι ελπίζω να είναι καλύτερα.... Τέλος σχεδόν για μας οι διακοπούλες, τα κεφάλια μέσα!!! :shock: Ουφφ! Χθες βραδάκι βγήκαμε με ενα φιλικο ζευγάρι οι δυο μας τουλαχιστον, ξεσκάσαμε. Οχι αργά, στις 10μιση ήμασταν πισω... :rolleyes:

Μαρία!!!!! Τι είπες τώρα;;; Τις προάλλες παινεύαμε τον Παπαβέντση.... :? :? Τι απογοήτευση!!!! Απαράδεκτος, δεν το συζητώ! Μου φαίνεται μόνο για συμβουλές περί θηλασμού είναι καλός να δίνει (αν και σε αυτό είναι πολύ απόλυτος και αγχωτικός), αλλά είναι και παιδίατρος τρομάρα του και όταν τον χρειάστηκες σε έγραψε κανονικά! :evil: Με μωράκια δεν παίζουνε και το ζητούμενο δεν είναι να τα παίρνει καλά καλά και μετά στα τέτοια του, σορρυ κιόλας! :evil: Για να επιμένεις σημαίνει οτι είχες πρόβλημα, αλλά ποσώς τον νοιάζει τον κύριο Παπαβέντση!! Όπως είπε και η Λία, μακριά από φίρμες τελικά! Κατά τη γνώμη μου, χωρίς να είμαι ειδικός φυσικά, κακώς δεν κοίταζε και δεν άνοιξε το πουλάκι του... Καλύτερα τώρα λίγο πόνο παρά επέμβαση αργότερα. Καλύτερα πιστεύω να το ανοίξεις και να το καθαρίζεις-ελέγχεις παρά να παραμένει κλειστό χρόνια (Λία μέχρι τα 5 θα σας το αφήσει εσάς έτσι;;; :shock: ). Περαστικά σας εύχομαι, πάει πέρασε πιστεύω...

Αγγελική καλό κουράγιο με τις δουλειές! Είναι για καλό, φαντάζομαι με χαρά τις κάνεις! :P Μια χαρά και η ανάπτυξη της γαλανομάτας σου! Εμείς ηπατίτιδας δεν εχουμε κανει και δεν ξέρω αν και ποτε θα κανουμε. Στο χρονο θα κανουμε της μηνιγγίτιδας αν θυμάμαι καλά.

Λία μπράβο και πάλι μπραβο για την πρόοδο του υπνου σας!!! :P

Φουτράκι κι εσείς πολύ καλά τα πάτε με την ανάπτυξη! Πηρε φόρα η μικρη σας!

Εμείς είμαστε καλά, απόψε κοιμηθηκε 13 ωρες σερί (με γαλα στις 8 μισοκοιμισμενη)!! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κοριτσια

Ευτυχως σταματησε απο χθες το απογευμα να τσουζει και να κλαιει οταν κανει τσισα.... ουφφφφφφφφ δοξα το Θεο παει και αυτο.... Συγνωμη που δεν σχολιασα τα νεα σας αλλα ημουν τοσο αγχωμενη και στεναχωρημενη με ολη αυτη την κατασταση.....

Λιακι δηλαδη εσας σας ειπε οταν γινει 5 θα κανει περιτομη!!!!:shock::shock: ετσι καταλαβα, εμεις αυτο κοιταμε να αποφυγουμε γι'αυτο τραβηξαμε αυτο το μαρτυριο τωρα..... με τιποτα δεν θελω το παιδι να κανει χειρουργειο..... Απο δω και περα θα του το κατεβαζω καθε βραδυ στο μπανακι, ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι και θεμα καθαριοτητας αλλα και δεν κανει να μενει κλειστο..... Και η μαμα μου μου ελεγε η κακομοιρα να του το κανω και να μην ακουω τι λεει ο γιατρος (παλια λεει ολες ετσι κανανε, τωρα οι νεοι γιατροι αλλα λενε) αλλα εγω εμπιστευτηκα τον "γιατρο" .... Παει περασε παμε για αλλα να μην σας ζαλιζω!!!!

Μπραβο βρε Λια μου με τον υπνο!!! περνω θαρρος και ελπιζω οτι θα στρωσουμε και εμεις σιγα σιγα!!!

Ελενακι περαναν οι μερες ε??? κριμα που δεν εκατσε να βρεθουμε.... την επομενη φορα!!! αληθεια ποτε θα μας ξαναρθετε????;)

Σοφακι πως πατε με τα ματακια σας!!! αντε να καλοκαιριασει να ηρεμησουμε απο τις αρρωστιες ουφφφφφφφφφ

Αγγελικουλα καλη ευκολια με τις δουλειες... θα εχεις βοηθεια?

Σοφακι2 μια χαρα τα σκεφτηκες με τι δουλεια-θηλασμος!!! 2 μηνες μας μεινανε και υστερα bye bye μεμε;) χαχαχαχα

Κατερινιω κουκλια οι αντρες σου ντυμενοι καρναβαλακια!!!! Εμεις με εκεινα και με τα αλλα δεν πηραμε στολη και ουτε προβλεπετε να παμε το Τριημερο Κοζανη (η καταγωγη μου) οποτε θα το αφησουμε για του χρονου... και εχουμε ωραιο καρναβαλι εκει βεβαια λιγο αισχρο αλλα ετσι ειναι οι αποκριες.... στον Τυρναβο να δειτε τι γινεται, αυστηρως ακαταλληλα για παιδια χχαχαχαχα....

Σας φιλω μανουλες!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κορίτσια?

Εμείς καλά, τα ματάκια μας είναι ο.κ τώρα ευτυχώς, ελπίζω να μην το ξαναπάθει μόνο έτσι που φαίνεται θα είναι ο καιρός όλη την άνοιξη με τους νοτιάδες!

Τα έντυσα Αγγελικούλα την Τσικνοπέμπτη, θα τα ξαναντύσω στο καρναβάλι μεθαύριο, καουμπόης ο Γιάννης και μίνυ η Κάλλια, θα βάλω καμιά φωτό στο φέις όταν τις περάσω!

Μαράκι στον τύρναβο είναι αυτό που είδα στις ειδήσεις με θέμα το π...λί καλέ?

Χαχα! Γέλιο είχε!!

Αχ το μικρό μωρέ, τόσο πόνεσε? Περαστικά του!

Να σου πω κι εμας η δικιά μας γιατρός μας είχε πει στο Γιάννη να μην το πειράζουμε, αυτή το κοίταγε κάθε τόσο σιγά σιγά και μας είχε πει πως είναι ο.κ.

Κάθε παιδίατρος λέει άλλα πάντως!

Ελενίτσα βγήκατε λίγο και τα δυο σας στην πατρίδα ε?

καλά το κάνατε!

Καλή επιστροφή σήμερα στο σπιτάκι σας!

Αγγελικούλα καλές ετοιμασίες για τη μετακόμιση!!

Καλέ πολύ μετακόμιση έχει πέσει στο καφέ!

Απο πέρσι έχουμε μετακομίσει εγώ, η Ελένη, η Λία και τώρα εσύ!!

Σοφάκι Σκλεναρίκοβα η Αθανασία σαν τη δικιά μου! 71 πόντους κι εμένα και 9.100 γρμ. Μια χαρούλα είναι μωρέ, θα το πάρουν απότομα οι δικές μας! χαχα! Θέλουν προσοχή τώρα που σηκώνονται σίγουρα, εμένα θέλει να πάει και από τον καναπε στο τραπεζάκι τώρα που ξαθάρεψε και είμαι συνέχεια από πάνω της! Καλά πιο σταθερή τη βλέπω απο το μεγάλο μου, αυτός έπαιρνε φόρα και δε φοβόταν τίποτα με αποτέλεσμα να τρώει τούμπες αβέρτα, η Κάλλια φοβάται λιγάκι και μπορέι να περπατάει πιο προσεκτικά!

Για να δούμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...