Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Μακάρι γτ γενικά οι ελπίδες είναι στα τάρταρα. Αλλά νταξει θέλω να πιστεύω ότι θ πάει καλά πόσο γκαντεμια πια

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Καλη τσικνοπεμπτη σε ολες!!!!!

ΔΕν προλαβαινω- δεν προλαβαινω. Αν δειτε μια τρελη, αυπνη να τρεχει εγω θα ειμαι.

Σημερα θα μαζευτουμε σπιτι μου, γιατι η καημενη η μαμα μου θα ειναι με τα παιδια μεχρι αργα και δεν προλαβαινουμε να παμε στο πατρικο μου.

Σας διαβαζω αλλα δεν καταφερνω να γραψω......

Φιλια σε ολα τα μωρακια μας!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, κορίτσια μου, εγώ δεν έχω θέμα πλέον με το ξενύχτι, δεν την παλεύω, αλλά το έχω συνηθίσει και το έχω αποδεχτει πως έτσι έχει η κατάσταση..αυτός που είναι καλομαθημένος και τωρα που ξενυχτάει δεν αντέχει είναι ο άντρας μου που έχει την πεποίθηση ότι το μωρό πρέπει να κοιμάται 12 ωρα χωρίς διακοπή και χωρίς φαϊ:evil::evil::evil:

και τσακωνόμαστε γαιτί δεν το χωράει το μυαλό του πως το παιδί δεν εκπαιδεύεται:shock::shock:λες και μιλάμε για τον σκύλο του:shock::shock:δεν μπορεί να αποδεχτεί πως πάντα κάτι θα προκυπτει, είτε δόντια, είτε πυρετός, είτε απλά εφιάλτες, που θα διακόπτει τον ύπνο του παιδιου...

ειλικρινά τη Δευτέρα στη παιδίατρο θα τον ξεμπροστιάσω να δούμε τι θα έχει να του πει κ αυτή γιατί δεν παλεύεται ο άνθρωπος...

HDfQp3.png

Αχ, κορίτσια μου, εγώ δεν έχω θέμα πλέον με το ξενύχτι, δεν την παλεύω, αλλά το έχω συνηθίσει και το έχω αποδεχτει πως έτσι έχει η κατάσταση..αυτός που είναι καλομαθημένος και τωρα που ξενυχτάει δεν αντέχει είναι ο άντρας μου που έχει την πεποίθηση ότι το μωρό πρέπει να κοιμάται 12 ωρα χωρίς διακοπή και χωρίς φαϊ:evil::evil::evil:

και τσακωνόμαστε γαιτί δεν το χωράει το μυαλό του πως το παιδί δεν εκπαιδεύεται:shock::shock:λες και μιλάμε για τον σκύλο του:shock::shock:δεν μπορεί να αποδεχτεί πως πάντα κάτι θα προκυπτει, είτε δόντια, είτε πυρετός, είτε απλά εφιάλτες, που θα διακόπτει τον ύπνο του παιδιου...

ειλικρινά τη Δευτέρα στη παιδίατρο θα τον ξεμπροστιάσω να δούμε τι θα έχει να του πει κ αυτή γιατί δεν παλεύεται ο άνθρωπος...

Πολυ ωραια λοιπον, προτεινω λυση: Κανεις ελαχιστα (πιστεψε με θα σπασει η "αποφασιστικοτητα" του στο θεμα νουθεσιας μεχρι να πεις κυμινο) την καρδια σου πετρα στις 5 τα χαραματα κ πες "οριστε κοιμησε τον Δημητρακη χωρις να τον ταϊσεις, απο σημερα κ για οσες μερες χρειαστει". Ωωω πιστεψε με πριν αλεκτωρ λαλησει τρις, θα κανει γαλατακι στο μπιμπερο κ δεν θα σε ξυπναει κιολας:tongue:;).

Κατι πανεξυπνα μου ειχε πεταξει κ ο δικος μου πριν κανα 3μηνο, οτι ταχα μου τρεχω με το πρωτο κλαψ, εεε την αφηνα κ εγω λιγο παραπανω, ξυπνουσε κ αυτος μες στη νυχτα κ απο τοτε δεν ξαναειπε τιποτα. Κ εκει που μου την ελεγε κιολας οτι εγω εχω αδεια μητροτητας γι' αυτο ειναι λογικο να ξυπναω ολο το βραδυ μονο εγω, τωρα την παιρνει κ βολτουλα τα δυο τους για να ξεκουραστει λιγο κ η μαμα. Εκανα λιγο πισω για να του δειξω οτι αυτο που θεωρουσε σωστο τελικα δεν ηταν. Ετσι σου προτεινω να εφαρμοσεις για πολυ λιγο την πρακτικη που σου προτεινει κ θα δεις πολυ γρηγορα τα επιθυμητα για σενα αποτελεσματα, δηλ. να πινει το γαλα του ησυχα ο Δημ. κ να κοιμαστε ολοι ξεγνοιαστοι!;)

Η ως ανω πρακτικη εχει εφαρμοστει κ σε πολυ χειροτερα αγυριστα κεφαλια με "γαλονια" κ εχει πιασει τοπο χωρις ουτε καν μια επιπληξη;)!

bkPSp3.png

καλησπερα μανουλες!!

σας διαβασα βιαστικα ... αυπνιες διαβαζω ε;;

αχ εμας αρρωστησε η μπεμπουλα γμτ! δε νομιζω να ειναι απο δοντια. εχει συναχι κ φαριγγιτιδα. πως να την αφησω κ να φυγω;; να δω πως θα ειναι αυριο κ βλεπουμε..

αχ κοριτσια μου νιωθω τοσο κουρασμενη... με ετοιμασιες βαπτισης με νοικοκυριο με το παιδι που τα κανω σχεδον ολα μονη μου.. τι να σας λεω....

εσεις καλα ειστε;;;

Καλησπερα κοριτσια βλεπω πολυ λιγη συμμετοχη σημερα,

Ελενη μου (2), κ αϋπνη κ μαζευτηκατε σπιτι σου? Πως εισαι απο κουραση σημερα? Κ πηγες δουλεια κιολας? Καλυτερα να τσικνιζατε κανα σουβλακι:tongue:, ελπιζω να μην κοιμασαι ορθια τωρα? Πες μας κανενα νεο με τον μικρο πως τα πανε κ με τον Νικ? Απο φαγητο τι γινεται? Ειναι καλυτερα φανταζομαι. Καλα κινητικα θα ειναι ακομα πιο μπροστα! Ααα οσο για την αυπνια εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κ μαμα με μιρα παιδια που να μην εχει ελλειψη υπνου, τουλαχιστον απο αυτες που μιλαω κ εξω γενικα μια απ' τα ιδια:rolleyes::cool:! Οποτε θα δινει κουραγιο η μια στην αλλη. Τα παιδια στα κραταει η μητερα σου στο σπιτι της ή ερχεται στο δικο σου? Ειστε μακρυα? Σορρυ για τις ενοχλητικες ερωτησεις αλλα επειδη θα κανουμε κ εμεις κατι τετοιο ελπιζω να πετυχει, προσπαθω να πεισω την μαμα μου να ερχονται στο δικο μου σπιτι να την κρατανε 2βδομ. εκεινοι κ αλλες 2βδ. η πεθερα μου. Εγω δεν θα προφταινω να την πηγαινω στο πατρικο μου γιατι ειναι και 30χλμ. απο εδω κ αλλα 20χλμ. απο το πατρικο μου η δουλεια, αρα δεν γινεται να κανω 100χμ. την μερα πηγαινελα. Ευτυχως η πεθερα μου ειναι κοντα αλλα αυτη η κακομοιρα δουλευει ακομα κ φροντιζει κ στο σπιτι τον μπαμπα της:|.

Αλικη περαστικα ευχομαι στο Ρηνιω σου, ελπιζω τελλικα να καταφερατε να κανονισετε την εκδρομη, εκει θα ξεκουραστεις κιολας ξερω πεφτουν ολες μαζι οι προετιμασιες στην βαφτιση κ φαινονται λιγο βουνο αλλα μολις ξεκινησει η βαφτιση θα εισαι τελειως χαλαρη κ θα το απολαυσετε κ εσεις κ η Ρηνουλα!

Κοριτσια οι υπολοιπες που ειστε? Ελενη1 κ εμας μας εχεις λειψει, πηγατε τελικα Θεσ/νικη? Φανταζομαι θα ξεκουραστηκες πανω κ ακομα περισσοτερο που θα πατε στους δικους σου!

Φιλια κοριτσια ευχομαι ολες να εχουμε καλο Σαβ/κο!!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Καλέ που εξαφανιστήκατε όλες???

Αλικάκι, πάλι αρρώστησε η Ρηνούλα?Τι έπαθε?αν δεν έχει πυρετό και είναι κάτι ελαφρύ θα σου έλεγα να πας την εκδρομούλα σου να ξελαμπικάρεις λίγο...αλλιώς να σου πω την αλήθεια εγώ δε θα εφευγα αν είχε πυρετό ο μικρός,θα ψιλοφοβόμουν και θα ήμουν και μες στο άγχος οπότε δεν θα ευχαριστιόμουν και την εκδρομούλα μου:?:?:?

Όσο για τη βάφτιση, σε καταλαβαίνω, ειναι ένας παραπάνω λόγος για κούραση και άγχος...θα έχετε πολλούς καλεσμένους?που θα την κάνετε?εκεί που μένετε ή μακριά?

εγώ τα έχω ψιλοπαρατήσει, αφού τελείωσα με τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια, έχω 2 μήνες μπροστά μου οπότε φεεεεεταααα...!

Σοφάκι, θα επιστρατεύσεις τις γιαγιάδες για νταντάδες της μικρής???έχεις δίκιο πάντως, και καλύτερα για την Αναστασία να παραμένει σε "γν'ωριμο έδαφος" και φυσικά δεν είναι δυνατόν να κάνεις τόσα χιλιόμετρα καθημερινά αν βάλεις και την επιστροφή πάμε στα 100!!!!:shock::shock::shock:καλύτερα να πληρώνεις γυναίκα παρά βενζινες!

Αλήθεια με τον θηλασμό τι θα κάνεις?θα αφήνεις γάλα στο ψυγείο?και με τον ύπνο?πως θα κοιμάται αν λείπεις εσύ?

Ελένη77 στο σπίτι σου τσικνίσατε?χαρά στο κουράγιο σου βρε κορίτσι μου!αλήθεια, πες κανένα νέο..με τη δουλειά πως τα πας?προσαρμόστηκες?

Εμείς κορίτσια βρήκαμε την υγειά μας με τον ύπνο και γενικά ηρεμήσαμε και μεταξύ μας...

εδώ και 2 μερες τον βάζουμε κατευθείαν για ύπνο μόλις κουραστεί, του αλλάζουμε πάνα και κατευθείαν στο κρεβάτι, καληνύχτα -φιλάκι και δρόμο!!!τις 3-4 πρώτες φορές έκλαψε κανένα 5λεπτό και μετά κοιμήθηκε,και τώρα πλέον δεν κλαίει, κοιμάται σε 5 λεπτά μόνος του...δηλ. ουσιαστικά κόψαμε εντελώς την αγκαλίτσα που τον κρατούσαμε πριν τον βάλουμε στο κρεβάτι και σωθήκαμε...και το βράδυ δεν σηκωνόμαστε αν κλάψει και σταματάει και ξανακοιμάται στο 5λεπτο...κατά τις 5 βέβαια σηκώνομαι και του δινώ γάλα και έτσι κοιμάται μέχρι τις 7-7μιση :rolleyes::rolleyes::rolleyes:επιτέλους συμφωνήσαμε και σωθήκαμε!

HDfQp3.png

Γεια σας μανουλες

:(:(:(Ασχημα ξημερωσε για μας το Σαββατο.... ο Γιαννακης απο τις 5 τα ξημεωματα πνιγωταν απο το φλεμα και ψηνεται στον πυρετο.... πριν 2 ωρες εφτασε 40:shock::shock::shock:.... ξεντημα και ντουζακι.... το ντεπον δεν εκανε τιποτα και ο γιατρος ειπε οτι το ντεπον δεν ριχνει παντα τον πυρετο γι'αυτο πρεπει να δινω εναλλαξ και αντιφλεγμονωδη (πονσταν, νιουροφεν).... ο καημενουλης θελει να κοιμηθει, νυσταζει και ξυπναει επειδη πνιγεται..... ευτυχως με το νιουροφεν επεσε ο πυρετος του εβαλα και ορο και τωρα κοιμαται καλυτερα......πρωι-βραδυ θα του δινω προσπαν για τα φλεματα και ελπιζω να γινει γρηγορα καλα το στολιδι μου!!! αμαν μεσα σε ενα χειμωνα δευτερη φορα μου αρρωσταινει με πυρετο :(:(:(:(

Τον κολλησε παλι ο πατερα τους...:evil: Ο μπαμπας μας την περασμενη βδομαδα πηρε κορτιζονη γιατι ο βηχας που ειχε ρπριν ενα μηνα δεν ελεγε να ηρεμησει και εχθες ανεβασε και εκεινος πυρετο μετα απο 15 χρονια... εχθες νταντεβα τον μπαμπα και δυστυχως δεν τη γλιτωσε το καμαρι μου σημερα..... αχ να περναμε μονο!!!!

Ελενακι αν δεν γειανουμε εννοειται πως δεν θα βρεθουμε!!! μην σας κολλησουμε και σας!!!! Εδω παντως κοριτσια ολα τα παιδακια της γειτονιας ειναι αρρωστα με πυρετο.... κυκλοφορει ιωση!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρουδελια σας επισης......

Για μενα ευχομαι να μην κολλησω και εγω και υστερα ποιος θα κοιταει ποιον!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας κορίτσια μου...

Μαράκι μου κρίμααα!!! :cry: :cry: Έτσι όπως τα έγραψες δεν το βλέπω να βρισκόμαστε... :cry: Γιατί όλες οι ιώσεις κολλάνε στην ανάρρωση κυρίως... Καταλαβαίνεις πιστεύω, τα φοβάμαι πολύ αυτά! :? Στη Καβάλα που ήμασταν ούτε στα 2 μέτρα δεν πλησιάσαμε τον ξαδερφάκο μας γιατί είχε μια απο τα ίδια... 40 πυρετό και εμετούς από τα φλέματα... :shock: Όσο μπορούμε προσέχουμε για να έχουμε... Τώρα εδώ στους γονείς μου (απο κατω ακριβως μενει ο αδερφος μου με την έγκυο νύφη μου, που σας είχα πει και την ανηψουλα μας) ελπίζω να μην κολλήσουμε τίποτα απο τη μικρή τους γιατί έχει λίγες μυξούλες μόνιμες όμως. Πάλι καλά είναι τώρα γι αυτό κάνουμε παρέα, αλλιώς και με αυτούς από μακριά θα ήμασταν! Μέχρι και πριν 1 μήνα ήταν συνεχώς χτικιό!! Μια το ένα μια το άλλο, πάει παιδικό βλέπετε... :? Αχ, περαστικά σας!!!! Ελπίζω να μην κολλήσεις κι εσύ, ποιος θα σας νταντεύει όντως! :shock:

Λία μου, χάρηκα που βρίσκετε ρυθμό καλό στον ύπνο, πολύ ευχάριστο! Επιτέλους να ηρεμήσετε κι εσείς το ζευγάρι!! ;) Τέλειος ο πειρατής σας!! :P

Αλίκη μου ελπίζω να το περάσει ελαφρά η Ρηνούλα και να πάτε εκδρομή αν και ο καιρός είναι χάλιααα!!

Σοφίες μου γεια σας!! Αγγελική πού είσαι;

Εμείς όπως καταλάβατε είμαστε στους γονείς μου Θεσσαλονίκη (ήρθαμε χθες βραδάκι) και θα μείνουμε μέχρι Παρασκευή λογικά. Μετά επιστροφή στη βάση μας! :rolleyes: Ο καιρός είναι χάλι μαύρο, βρέχει. Ελπίζω να στρώσει γιατί αααααα!! :evil: Σε καμια ωρίτσα περιμένουμε το νονό μας να έρθει να μας δει.... ;) Τώρα κοιμάται και θρέφει επιδερμίδα η γιαβρίτσα μου! :tongue: Έχουμε πάρει ήδη και τα δωράκια μας, μια χαρά!! Κατά τα άλλα ήσυχα, όλα καλά, εδώ παρέα με τους παππούδες! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μαρία μου περαστικά σας...πω, πω 40 πυρετο???

αχ, ο Γιαννάκης μας τι έπαθε...φαντάζομαι την ανησυχία σου, έχεις και τον μπαμπά σας άρωωστο..ελπίζω να πέσει γρήγορα ο πυρετός, έτσι ξαφνικά αρρώστησε?δηλ. αμέσως ανέβασε 40αρια??

σε ρωτάεω γιατί και ο δικός μας μπαμπάς αρρώστησε, είναι χάλια σήμερα, και φοβάμαι μη μου κολλήσει τον μικρό...πυρετό δεν έχει, αλλά έχει συνάχι προς το παρόν...

Ελένη, πέρασαν οι μέρες, πότε κιόλας πήγατε θεσ/κη???

Και εσείς τρέχετε να κρυφτείτε από τους άρρωστους ε?άστα, κατάλαβα πως ο χειμώνας δεν ενδείκνυται για ταξίδια γιατί δε ξέρεις τι θα βρεις....χάλια ο καιρός?αχ, αυτά έχει η πατρίδα μας...ο άντρας μου πρώτη φορά στη ζωή του είδε ομίχλη στην Έδεσσα:shock::shock::shock:πολύ ομιχλη όμως, να μη βλέπεις τον διπλανό σου...νόμιζε τον πήγα Αγγλία;););)που να τα δει αυτά στην Πελλοπόνησο:tongue::tongue::tongue:πότε με το καλό επιστρέφετε?

οι δικοί σου καλα?

HDfQp3.png

Μαρία μου περαστικά σας...πω, πω 40 πυρετο???

αχ, ο Γιαννάκης μας τι έπαθε...φαντάζομαι την ανησυχία σου, έχεις και τον μπαμπά σας άρωωστο..ελπίζω να πέσει γρήγορα ο πυρετός, έτσι ξαφνικά αρρώστησε?δηλ. αμέσως ανέβασε 40αρια??

σε ρωτάεω γιατί και ο δικός μας μπαμπάς αρρώστησε, είναι χάλια σήμερα, και φοβάμαι μη μου κολλήσει τον μικρό...πυρετό δεν έχει, αλλά έχει συνάχι προς το παρόν...

Ελένη, πέρασαν οι μέρες, πότε κιόλας πήγατε θεσ/κη???

Και εσείς τρέχετε να κρυφτείτε από τους άρρωστους ε?άστα, κατάλαβα πως ο χειμώνας δεν ενδείκνυται για ταξίδια γιατί δε ξέρεις τι θα βρεις....χάλια ο καιρός?αχ, αυτά έχει η πατρίδα μας...ο άντρας μου πρώτη φορά στη ζωή του είδε ομίχλη στην Έδεσσα:shock::shock::shock:πολύ ομιχλη όμως, να μη βλέπεις τον διπλανό σου...νόμιζε τον πήγα Αγγλία;););)που να τα δει αυτά στην Πελλοπόνησο:tongue::tongue::tongue:πότε με το καλό επιστρέφετε?

οι δικοί σου καλα?

Λιάκι μου, άστα οι μέρες περνούν νεράκι όταν είσαι σε δικούς σου ανθρώπους που έχεις να δεις τόσο καιρό... Εντάξει δεν κάτσαμε και πολύ Καβάλα. Δευτέρα με Παρασκευή ήμασταν. Αθήνα επιστρέφουμε Παρασκευή πρώτα ο Θεός. Οι δικοί μου δόξα το Θεό καλά, λίγο η μαμά μου έχει τελευταία ένα θέμα με το μάτι της, θέλει προσοχή και όχι βάρη-κούραση, αλλά εντάξει... Ευτυχώς ο καιρός θα φτιάξει από ότι άκουσα από μέρα σε μέρα, άντε να πάμε και καμία βόλτα! :rolleyes: Περαστικά και στον δικό σας μπαμπά!

Αχ, δεν σας είπα....η ανιψιά μας από κάτω, η κόρη του αδερφού μου η οποία είναι ζωηρή και μπαμπέσα (2,5 σχεδόν είναι) έχει σκάσει απο τη ζήλια της με τη μικρη μας!! :confused: Από χθες το βράδυ που συναντήθηκαν και είδε τους παππούδες να αγκαλιάζουν και να πάιζουν με την Αθανασία έσκασε και το έβγαλε σήμερα, όλη μέρα κλάμα και γκρίνια, δεν έβαλε μπουκιά στο στόμα της, πήρε παιχνίδια της αθανασίας και της έδωσε της Αθανασίας και 2 γρήγορες στο κεφάλακι με το χέρι της (μπουνιά!)!! :shock: Πώς τσατίστηκα δεν λέγεται...!! :evil: Το σκασμένο! Να δω τι θα κανει με τον αδερφο της που γεννιεται με το καλό τον Ιουνιο!! :shock: Όσο ήσυχο και καλό μωράκι ήταν, τόσο δύστροπο παιδί είναι τώρα! :confused: Καλέ σας λέω κρατούσε ο μπαμπάς μου την αθανασία και πήγαινε η κυρα και του τραβούσε τα χερια να την αφήσει να πεσει κατω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!χαθηκα αλλα χαθηκα για καλο σκοπο....πηραμε σπιτι,δικο μας!!! ολα αρχισαν οταν ακουσαμε για μια προσφορα,πνιγοταν ο ιδιοκτητης,ενδιαφερθηκαμε,βαλαμε δικηγορο να το ψαξει,και αρχισε το σκοτσεζικο ντους με την χαρτουρα,μια το ενα μια το αλλο!!!γι αυτο και δεν σας ειχα πει τιποτα!!!το τοπιο ξεκαθαρισε και την πεμπτη,υπογραψαμε!!!τωρα ολη μερα τρεχουμε για δουλειες κλπ!!! ειναι περιπου 70τμ εχει ενιαιο χωρο σαλονοκουζινα και 2 δωματια...οτι πρεπει για εμας και για τις οικονομικες μας δυνατοτητες!το πηραμε 55.000 και δωσαμε προκαταβολη και τα αλλα με δοσεις για 4 χρονια!!! φυσικα μας βοηθησαν και οι γονεις μου,συν κατι οικονομιες που ειχαμε απο το γαμο μας!!! δεν φανταζεστε τh χαρα μας! η υπομονη μασ ανταμοιφθηκε τελικα!τελος του μηνα λεμε να μπουμε! θα βαλουμε αλουμινια και κουζινα!μπανιο θα κρατησουμε αυτο που εχει και θα το αλλαξουμε αργοτερα!ολη τη μερα τρεχουμε μια για το ενα και μια με το αλλο! εχω αραιωσει λιγο τις εμφανισεις μου αλλα θα επανορθωσω συντομα;););)

η μπεμπα με φωναζει νανα,δεν ξερω απο που βγαινει! αλλα τρελενομαι να με φωναζει! χθες φωναζε "που" τον παππου!ηρθε και η νονα μας σημερα,ντυθηκαμε κουνελακι και πηγαμε πλατεια και εγινε χαμος!εφτιαξε ο καιρος εδω!

μαρακι μου περαστικα βρε κοριτσι μου!!!ελπιζω να ειστε καλυτερα τωρα!!!

λιακι μια χαρα το συστημα που εφαρμοζετε με τον υπνο!θα στρωσει μωρε που θα παει!η μαρια αναρρωσε?περαστικα στον μπαμπα σας!

αλικη μου καλα να περασετε στην εκδρομουλα,περιμενουμε νεα!

ελενηηηηηηη,εφυγες και ειναι υπο διαλυση το καφε...χε χε!!! γυρνα πισωωωωωωωωωωωω!!! τι καλα!πηρατε και δωρακια,η αθανασια μας συνηθισε τους παπουδες κλπ?καλα κανεις με τις ιωσεις και εγω ετσι ειμαι!!!!ευχομαι να περασετε τελεια στα πατρια εδαφη!

σοφακι ετοιμαζεσαι για δουλιτσα?απριλη δεν πας?να φερνεις συνεχεια την πεθερα σπιτι να την μαθει η αναστασια να μην κλαιει! καλυτερα να ερχονται σπιτι γιατι θα πρεπει να κουβαλας και ολη την προικα της μικρης περα απο τα χιλιομετρα κλπ!

φιλακια και σε ολες τις υπολοιπες φιλες ! περιμενουμε νεα σας!

σας φιλωωωωωωω!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Αγγελική, χάρηκα πολύ με τα νέα σας.... Με το καλό να μετακομίσετε, και να χαρείται το καινούργιο σας σπίτι...

(θα το πάρουμε προίκα? χαχα - να πούμε κι ένα αστείο...χαχα).

Ακούγεται πολύ καλή τιμή...και άμα κανονίσατε και τον τρόπο πληρωμής έτσι όπως σας βολεύει, δεν το συζητώ, μια χαρά, τέλεια... Είναι κοντά στο κέντρο της Κέρκυρας? είναι κοντά με αυτό που μένεται τώρα? Τις αλλαγές που θα κάνετε, κουφώματα ειδικά, ξέρω καλά ότι υπάρχουν αυτήν την στιγμή επιδοτούμενα προγράμματα και δεν ξέρω τι ποσοστό, το παίρνεις πίσω...επιδοτείσαι... Γενικά, ψάξτε λίγο αυτό με το "εξικονομώ κατ' οίκον" μπορεί να κερδίσετε χρήματα.... Μια χαρά και το "κουνέλι σου".... άρχισε να φωνάζει ε...χαχαχα...σε λίγο που θα την ακούς να σου μιλάει και να σου λέει τρελλές ατάκες θα πάθεις...όχι σοκ.... ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!! Όπως εγώ τώρα με τον Χρήστο...λιώνω για πάρτυ του!!! Σήμερα του έλεγα...να μην κατουράει το βρακί του (τσισάκια) γιατί δεν θα τον θέλει καμία κοπέλα, και μου λέει: "Εσύ μαμά, δεν θα με θες? Εγώ εσένα αγαπάω...." Οιδιπόδειο σύμπλεγμα...δεν σου λέω τίποτα...

Ελενη, συμπεθερούλα μου, καλά λεει η Αγγελική, έφυγες και πάει το καφέ το ρημάξαμε....άνθρωπος δεν πατάει...έλα να το γεμίσεις πάλι...μπαίνεις κάθε μέρα..."και μας δίνεις πάσες"...

Πωπω η ανιψούλα!!!! τέτοια κόλπα σας κάνει...(καημένη Αθανασία...) φαντάζομαι... όπως κι εγώ, όταν μου συμβαίνουν τέτοια αντίστοιχα από άλλα παιδάκια που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα...νιώθω να βράζω από θυμό:mad:...αν μου κλείσεις την μύτη, θα βγει καπνός από τα αυτιά όπως τα καρτούν:evil::evil::evil:!!! Πάντως τα κοριτσάκια απ όσο ξέρω, είναι πιο τσαούσες και πιο ζηλιάρες:shock:...τα αγοράκια δεν είναι τόσο πολύ... Πάντως ο αδερφός σου και η γυναίκα του...θα πρέπει με τρόπο:idea: να την εκπαιδεύσουν και να την μάθουν ότι σε λίγο θα έχει ένα αδερφάκι που θα πρέπει να το αγαπάει...και αντίστοιχα να της περάσουν το μύνημα οτι όλα τα παιδάκια - μωράκια τα αγαπάμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και μόνο παίζουμε, και τα ακουμπάμε μόνο στα χεράκια - ποδαράκια.... βέβαια καλό είναι να μην την πουν για το μωράκι τους...που θα έρθει παρα ένα - δύο μήνες μόνο πριν..γιατί από την πολύ αναμονή στο τέλος μπορεί να το μισήσει κιόλας...ξέρω εδώ τέτοια περίπτωση και τρέχουν σε ψυχολόγο... Αλήθεια, πεσ μας, τι δωράκια πήρατε?

Αλικάκη, πάντως εγώ..να σου πω την αλήθεια..δεν θα ευχαριστιόμουν εκδρομή χωρίς το μωρό μου, η σκέψη μου, μόνιμα θα ήταν σε αυτό...και αν είναι και άρρωστο ένα παραπάνω...βέβαια αν έχει πυρετό θα το ανέβαλα για λίγο (μερικές μέρες) έως να συνέλθει. Εγώ θυμάμαι στον Χρήστο είχαμε πάει τριημερο διακοπές και ήταν 5μηνών...μια χαρά είχαμε περάσει, και το είχε απολάυσει και ο μικρούλης...μια χαρά. Ίσα ίσα που κουραζόταν, κι έπεφτε κι αυτός ξερός κάθε βράδυ, και δεν μας ενοχλούσε καθόλου....

Λιάκι, μια χαρά ο Δημητράκης...χαίρομαι που βρήκατε την άκρη με τον ύπνο του....άντε να στρώσετε κι εσείς με τον Παναγιώτη, να μην έχετε θέματα...χωρίς λόγο (ουσιαστικό). Τι έγινε τελικά με την Μαρία, είναι καλά? θα έρθει την Δευτέρα?

Φουτράκι, αν καταφέρεις τις γιαγιάδες να έρχονται, δεν το συζητω, πολύ καλά...γιατί όντως διαφορετικά είναι πολλά τα χιλιομετρα για να το πηγαίνεις το παιδί στην μαμά σου ειδικά... καλύτερα μια κοπέλα τοτέ...(ίδια λεφτά με την βενζίνη θα δίνεις - να μην σου πω λιγότερα...) και θα γλιτώνεις και το καθημερινό ταξίδι συν το κουβαλημα - μετακόμιση της μικρής κάθε μέρα....

Μαράκι, πω πω κρυώσατε κι εσείς ε? Και κάνετε και υψηλό πυρετό...είναι καλό και το algofren και έχει ευχάριστη γεύση φράουλας (αντί πονστάν). Και είναι δυνατό πιάνει καλά... Δηλαδή έχω παρατηρήσει στον Χρήστο όταν είχε έντονα θέματα με πυρετούς...το ντεπόν το κράταγε ίσα ίσα ένα τετράωρο...ενώ το αλγκοφρέν ένα οχτάωρο μέσα στον νερό που λένε.... Άντε σου εύχομαι κι εγώ να την βγάλεις καθαρή, για να μπορείς να φροντίζεις τους άντρες σου...

Πάντως κι εμείς σήμερα, ενώ δεν είμαστε άρρωστοι, έχουμε ένα επίμονο βήχα...και οι δύο μπόμπιρες...και υποψιάζομαι ότι είναι λόγω άνοιξης το αλεργικό άσθμα που κάνουν και οι δύο... ο Χρήστος δεν την γλίτωσε πήρε κορτιζόνη για να σταματήσει ο βήχας...και μετά από ένα τετράωρο τον έπιασε επιτέλους και κοιμάται ήσυχος...θα ξαναπιει το πρωί, το βράδυ και το επόμενο πρωί... Εν τω μεταξύ κατά τις 11:30 μου ξεκίνησε και ο Γιωργάκης, (μόλις σταμάτησε ο ένας, ξεκίνησε ο άλλος...) και τέτοια ώρα δεν μπορώ να πάρω την παιδίατρο...(αν και ξαδέρφη, την ντρέπομαι την γυναίκα...τέτοια ώρα...) ελπίζω να ξημερωθούμε καλά και να γλιτώσουμε την κορτιζόνη... Κατά τ' αλλα χάθηκα λίγο, γιατί μου έχει πέσει κάμποση δουλειά...εντάξει και η δουλεια στην Αθήνα, θα την κάνουμε, σήμερα μίλησα για να μου στείλουν να ξεκινήσω κάποια σχέδια - προεργασία εδώ... και έτυχε άλλη μία δουλειά στην Αθήνα, να φτιάξω ένα μπαρ για ένα καφέ στα Άνω Πατήσια...αλλά αυτό μόνο ηλεκτρονική συνεργασία, δεν θα ανέβω καθόλου γι αυτό...άντε να δούμε, να περάσει κι αυτή η βρωμοκρίση... Με τα παιδάκια μου τώρα, την τετάρτη είχαμε το πάρτυ του παιδικού, και είχαμε ντύσει τους μπόμπιρες...(από εκεί και οι φωτογραφίες που είδατε στο FB...). Την Πέμπτη το τσικνίσαμε στο σπίτι, μαζί με ένα ξαδερφο μου...αλλά ψήσαμε εδώ και πέρασε η ώρα μας... Σήμερα τα πήγαμε στον δημοτικό κήπο (έχει παιχνίδια, κούνιες, περιστέρια που τρελλανεται ο Χρήστος να τα κυνηγάει....- και αντίστοιχα κυνηγαέι ο μπαμπάς τον Χρήστο χαχαχα) είπιαμε και το καφεδάκι μας εκεί...βάλαμε και τον Χρήστο σε ένα κουνιστό αυτοκινητάκι (αυτά που βάζεις μέσα το ευρώ και τα κουνάει...) του έδωσα και τον Γιώργο απο δίπλα που τρελλάθηκε ο κακομοίρης...από την χαρά του..τον έπιανε και ο Χρήστος αγκαλιά...μιλαμε άλλη φάση...άλλο να τα βλέεπεις, κι άλλο να σας λέω... Αυριο το πρόγραμμα έχει: Ντύσιμο, και δρόμο για το Σουδιανό(περιοχή) καρναβάλι στις 3:00 το μεσημέρι...και μετά βλέπουμε..(αρκεί βέβαια να είμαστε καλά και να μην έχουμε τα μαύρα μας τα χάλια με τον βήχα μας...)

Φιλάκια

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια κ τα αγόρια!

Αγγελικούλα μου καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι!!!!!!!!

γι αυτό χάθηκες πονηρούλα ε?χαλάλι, μπράβο σας που τα καταφέρατε και βρήκατε τέτοια ευκαιρία, αλήθεια σε ποιά περιοχή είναι το σπίτι?

άντε βρε κορίτσι μου να βολευτείτε και να είσαστε άνετα επιτέλους!!!!

και μια συμβουλή...αν δεν έχει αποθήκη βρες χώρο να βάλεις ντουλάπες, πολλές ντουλάπες, είναι το μόνο σίγουρο που χρειάζεται σε μια οικογένεια, έχω αλλάξει τόσα σπίτια, αυτό είναι το νούμερο 1 κριτήριό μου;););)

να το βγάλεις φωτό να το δούμε:tongue:εκτός κ αν μας καλέσεις για καφέ, οπότε το βλέπουμε live!!!:D:D

Κατερινάκι, την πήρες την δουλειά!!!!συγχαρητήρια!!!άντε καλά κέρδη;););)έμαθα ετοιμάζεις την προίκα των αγοριών, χαχαχα!!!

Κορτιζόνη ο Χρηστάκης ε?τι να κάνεις αφού έτσι ηρέμησε...ελπίζω το Γιωργάκι να τη γλίτωσε!

Ελένη μου, τόση ζήλια η ανιψούλα?αμάν, έχει καλομάθει αποκλειστικότητα τους παππούδες και της ξίνησε μάλλον ε?πάντως δε φταίνε τα παιδάκια, νομίζω είναι βασικό πως θα το χειριστούν οι γονείς τους εκείνη την ώρα...δε λέω μεγάλα λόγια, αλλά εγώ με τους γονείς θα θύμωνα που δεν εξηγούν στο μικρό τι είναι σωστό και τι λάθος...

περνούν οι μέρες νεράκι, καλά τα λες...ειδικά όταν είσαι με την οικογένειά σου...

Μαράκι πως είναι ο Γιαννάκης?

βρε κορίτσια, βλέπω τα βγάζετε τα μικρά σας συνέχεια βόλτες και για πολλές ώρες....εμείς βγάινουμε 2-3 φορές την εβδομάδα για 1-2 ώρες το πολύ και πάλι σπίτι γιατί ο Δημήτρης νυστάζει και πρέπει να γυρίσουμε να κοιμηθεί, επίσης δείχνει ότι υου αρέσει πολύ περισσότερο να παίζει μέσα στο σπίτι παρά να βγαίνουμε βόλτα...μήπως δεν είναι καλό που μένει τόσο πολύ στο σπίτι?και τι να κανω, υπάρχουν φορές που μόλις καταλάβει ότι πάμε βόλτα αρχίζει την γκρίνια...

HDfQp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Ευτυχως σημερα το γιαβρακι μου ειναι καλυτερα... δεν ξαναανεβασε πυρετο, κατι δεκατα κανει αλλα τα ριχνουμε με το θηλασμο!!!

Αχ κοριτσια μια παθολογους μου ειπε οτι αυτη ειναι νεα γριπη με ψηλο πυρετο και βηχα.... κατι ξαδερφια του αντρα μου, εδω τα παιδακι της γειτονιας, το μωρακι ενος φιλου μας ολοι αρρωστοι απο αυτη τη βρωμοιωση και ολοι αγορια!!!! ΕΕΕΕ!!!!???? τυχαιο?? δεν νομιζω.......... Ο αντρας μου ξαφνικα το απογευμα ενοιωθε κομμενος και το βραδυ ανεβασε πυρετο!!!! ξαφνικα!!! και το παιδι τα ιδια.... ξαφνικα βηχας και πυρετος!!!! Ευτυχως ο μικρος (λογω θηλασμου) την περασε πιο γρηγορα ..... Δοξα το Θεο δεν του κοπηκε η ορεξη στο φαγητο και γενικα για 40 πυρετο ηταν σχετικα καλα, δεν ειχε γκρινια και επαιζε με τα παιχνιδια του!!!!

Αγγελικουλα κολοριζικο το νεο σας σπιτικο... με το καλο να μπειτε και να το γεμισετε πολλα πολλα παιδακια!!!

Κατερινακι και εσυ ευγε παιδι μου για την δουλεια:tongue:.... να μεγαλουργησεις!!!!!

Ελενακι εννοειτε οτι πρεπει να φυλαγομαστε μην κολλησουν τα μικρουλια μας!!! και εγω μια απο τα ιδια κανω οταν ακουω για αρρωστιες... σαν το διαολο με το λιβανι ενα πραγμα!!!!

Αυτα μανουλες....εγω ευτυχως δεν κολλησα φτου φτου..... ειπαμε μαλλον αγαπαει τα αρσενικα αυτη η νεα γριπη....

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλοριζικο κοπελα μου, μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχομαι να το γεμισετε με παιδακια και πολυ-πολυ ευτυχια!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα μαιομανουλες!!!!

Πως ειστε σημερα??

Μαρακι καλυτερα ο μικρος??Ο μπαμπας σας??

Αυτη την εποχη τις τρεμω τις ιωσεις, θυμαστε περισυ που ειχε νοσηλευτει ο Νικολας μου 6 μερες??Τι αγχος ειχαμε περασει....και ποση ταλαιπωρια το παιδακι μου......

Καλησπερα κοριτσια βλεπω πολυ λιγη συμμετοχη σημερα,

Ελενη μου (2), κ αϋπνη κ μαζευτηκατε σπιτι σου? Πως εισαι απο κουραση σημερα? Κ πηγες δουλεια κιολας? Καλυτερα να τσικνιζατε κανα σουβλακι:tongue:, ελπιζω να μην κοιμασαι ορθια τωρα? Πες μας κανενα νεο με τον μικρο πως τα πανε κ με τον Νικ? Απο φαγητο τι γινεται? Ειναι καλυτερα φανταζομαι. Καλα κινητικα θα ειναι ακομα πιο μπροστα! Ααα οσο για την αυπνια εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κ μαμα με μιρα παιδια που να μην εχει ελλειψη υπνου, τουλαχιστον απο αυτες που μιλαω κ εξω γενικα μια απ' τα ιδια:rolleyes::cool:! Οποτε θα δινει κουραγιο η μια στην αλλη. Τα παιδια στα κραταει η μητερα σου στο σπιτι της ή ερχεται στο δικο σου? Ειστε μακρυα? Σορρυ για τις ενοχλητικες ερωτησεις αλλα επειδη θα κανουμε κ εμεις κατι τετοιο ελπιζω να πετυχει, προσπαθω να πεισω την μαμα μου να ερχονται στο δικο μου σπιτι να την κρατανε 2βδομ. εκεινοι κ αλλες 2βδ. η πεθερα μου. Εγω δεν θα προφταινω να την πηγαινω στο πατρικο μου γιατι ειναι και 30χλμ. απο εδω κ αλλα 20χλμ. απο το πατρικο μου η δουλεια, αρα δεν γινεται να κανω 100χμ. την μερα πηγαινελα. Ευτυχως η πεθερα μου ειναι κοντα αλλα αυτη η κακομοιρα δουλευει ακομα κ φροντιζει κ στο σπιτι τον μπαμπα της:|.

!!

Μετη δουλεια ειμαι πολυ καλυτερα, μπορω να πω οτι συνηθισα.

Απο νυστα αλλο τιποτα....αφου και στο γραφειο με εχουν παρει χαμπαρι, καθε μεσημερι κατα τις 4 μετα που τσιμπαμε λιγο αρχιζω κατι χασμουρητα.......

Ο μικρος κανει βηματακια, απο τον καναπε στο τραπεζι, 5-6 βηματα αλλα οχι παντα, πολλες φορες προτιμα τη σιγουρια του μπουσουληματος. Δειχνει συνεχεια με το δαχτυλακι οτι θελει να πιασει και ευτυχως απο φαγητο παμε καλα. Βαρος παιρνει αλλα οχι πολυ, οπως ειπε και η παιδιατρος ειναι πολυ κινητικος πια και ειναι λογικο να μην παιρνει.

Με το Νικ. εχουν τις αγαπες τους(φιλακια, αγκαλιτσες), αλλα εχουν και τις κοντρες τους, δικδικουν το ιδιο παιχνιδι πολλες φορες καιο μεγαλος εκνευριζεται και σπρωχνει τον μικρο. Τον βαζω τιμωρια, τους παιρνω το παιχνιδι, του λεω να μου λεει εμενα να του το δινω αλλα καποιες φορες (ευτυχως οχι συχνα) τον σπρωχνει (δεν τον χτυπαει), αχ τι θα γινει αργοτερα.....

Με τους δικους μου δυστυχως ειμαστε μακρυα.Ελληνικο-μεταμορφωση και εγω δουλευω Κηφισια....Δεν γινεται να τα κατεβαζω καθε μερα. Πως το εχουμε κανονισει. Εγω δεν δουλευω Δευτερα, ερχεται η μαμα μου Τριτη πρωι και το βραδυ μενει σε εμας, φευγει Τεταρτη απογευμα και ξαναερχεται Πεμ. πρωι, κοιμαται εδω και φευγει Παρ. απογευμα. Ετσι κανει μονο 2 φορες τη διαδρομη και δεν αισθανεται οτι αφηνει το σπιτι της και τον μαπαμπα μου που δεν θελει να διανυκτερευει σε εμας(οσο και αν τον εχω φαει). Παντως τα χλμ. ειναι πολλα για να τα κανεις 2 φορες την ημερα, προσπαθησε να πεισεις τους δικους σου να ερχονται σε εσενα, νομιζω θα σε καταλαβουν.

Λια μπραβο με τον υπνο, το βρηκατε το κουμπι του Δημητρη, Ποτε πας για δουλεια? Η κοπελα καλα? Ηθελα να σου πω, μια φορα που ημασταν παιδιατρο εγραψε στην προηγουμενη μαμα αδεια επειδη το παιδακι της ηταν αρρωστο και δεν μπορουσε να το παει παιδικο και δεν ειχε αλλη λυση. Μηπως μπορει και η δικη σας να σου γραψει τιποτα να μη τρως την αδεια σου??Βεβαια εσεις δεν πατε παιδικο το λεω σαν ιδεα μηπως γινεται τιποτα.

Ελενακι πως περνατε???? Η Αθανασια βασιλισσα με τους παππουδες???

Η ξαδερφουλα ειναι μικρη και αν δεν εχει συναναστραφει με παιδακια στο κοντινο κυκλο δεν καταλαβαινει. Εχετε το νου σας.

Κατερινα πως ειναι τα παλικαρια σου??? Πως περασατε στο καρναβαλι??

Σοφια1 που εισαι???Ολα καλα???

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...