Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Blu24 είπε:

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικούλα περασατε ωραία στους γονείς σου!!!τρελή αδυναμία στον παππού βλέπω ε?φαντάζομαι χαρά που θα την έχει ο μπαμπάς σου!

αυτό με το μπουσούλημα το κανουμε κι εμείς!πάει να μπουσουλήσει καιβλέπει ότι δεν τον παίρνει και ξαπλώνει ανάσκελα!χαχα!όλη μέρα αυτή η δουλειά γίνεται!

άσε Κατερίνα , έφαγα πίκρα με τη Μαρία!κάναμε κακή αρχή, τι θα κάνω αν μία αρρωσταίνει η Μαρία, μία ο Δημήτρης????δεν μου φτάνει ούτε η άδεια 2 ετών:shock::shock::shock:έχω ψιλοφρικάρει γιατί δεν έχω καμία εναλλακτική σε τέτοιες περιπτώσεις....

όσο για τον ύπνο, μακάρι να κοιμόταν στο κρεβάτι μας...θα τον έπαιρνα κ εγώ, σιγά μη καθόμουν να σκάσω, αλλά δεν κοιμάται αλλού και ειδικά με άλλους στο δωμάτιο:shock::shock::shock:μόνο αν τον κρατάς στην αγκαλιά σου:shock::shock::shock:αφού όταν κοιμάται κλείνω την πόρτα του και μπαίνω μόνο αν ξυπνήσει...δεν τολμώ να μπω όσο κοιμάται!!!

HDfQp3.png

Καλημερα μαγιομαμαδες,

Αγγελικη, τελικα εδειξε την προτιμηση της στον παππου η "κουνελιτσα" σου:tongue:! Ξερει οτι θα την εχει στα ωπα-ωπα, στα "πεπουλα", ολα τα χατηρια θα της τα κανει;)! Σου κανει κ ψευτοκλαματακια θα τρελαθω, αυτα μου αρεσουν!!:tongue: Κ εμενα οταν κλαιει φωναζει "μαμαμαμαμα".Οσο για τις σελιδες η Κατερινα το εθεσε απολυτα σωστα: "σεξυ καφε",αχαχαχα:tongue::tongue:!

Κατερινα κ εμενα η Αναστω δυσκολευοταν να φαει τον κροκο παρολο που της εβαζα ζεστο νερακι ή λιγο ζωμο, λεμονακι λαδακι σφιχτο κροκο λιωμενο, αλλα επειδη εβγαλε κοκκινιλες μεγαλες σαν μπαλωματα στα μπουτακια το κοψαμε μαζι με το σελινο κ το κρεμμυδι κ οντως υποχωρησαν τελειως οποτε το πιο πιθανον να εφταιγε το αυγο. Τωρα δεν της εχω δοκιμασει τα αλλα δυο (κρεμμυδι-σελινο) αλλα εχω βαρεθει κιολας να κανω ειδικη εξεταση παρατηρησης για να δω τι εχει βγαλει απο κοκκινιλες και πού οποτε εχω καταληξει σε καποια λαχανικα που δεν δειχνει να την πειραζουν κ της κανω αυτα. Οταν θα ξαναπαμε γιατρο θα την ρωτησω αν αυτα την καλυπτουν θρεπτικα ωστε να μην προσθεσω τιποτα αλλο μεχρι τον χρονο να δουμε πως θα παμε:rolleyes:.

Ωραια παντως κ η ιδεα σου για τα λαχανικα στυλ Μπαρμπασταθης ακομα κ για μας να μην παιδευομαστε με την ωρα πανω απο τα λαχανικα κ προπαντων να μην μυριζει καθε φορα το σπιτι "μπροκολοκουνουπιδιλα". Μια φορα μια κι εξω!

Λια, πωπω τι φρικη θα εφαγες μολις σου ειπε η κοπελα πως ηταν αρρωστη!!Τελικα ο Δημητρακης που τον βλεπεις σημερα ειναι ευδιαθετος? Εχει καθολου συμπτωματα? Αυτο με τα ξυπνηματα μου το εχουν πει οταν θα ξεκινησουμε δουλεια κ θα λειπουμε ωρες οτι μπορει να συμβει, μου ειχαν πει οτι θελει απ' οταν γυρισω σπιτι το μεσημερι μεχρι το βραδυ πολλη αγκαλια, ολη την ωρα παιχνιδια τον πρωτο καιρο μεχρι να συνηθισει την πολυωρη απουσια μας τα πρωϊνα (το ξερω ειναι εξαντλητικο) γιατι εχουν αρχισει κ καταλαβαινουν το ποση ωρα περναει μεχρι να μας δουν! Βεβαια σιγουρεψου πρωτα οτι δεν ειναι δοντακι οπως λεει κ η Κατερινα δοκιμασε λιγο ντεπονακι μια φορα αν στο ξανακανει τοσο εντονα. Οσο για το γαλα στις 5 κ εγω πιστευω οτι οντως το χρειαζεται για να χορτασει το παιδακι! Δωσ' του το κ δεν πιστευω οτι θα το κανει συνηθεια. Στο κατω κατω τι ειναι καλυτερα να ξεροσταλαιζετε together πανω απο την κουνια του ολοι ξυπνιοι κ εκνευρισμενοι, ή να πινει ενα γαλα κ να σου ξανακοιμαται χωρις προβλημα? Για δοκιμασε κ αυτο που νομιζω εκανε κ η Ελενη, να του φτιαξεις περισσοτερο γαλα το βραδυ πριν κοιμηθει.

Κ τελος λεω μηπως αυτο το γαλα δεν τον χορταινειή αντιθετα μηπως του καθεται βαρυ στο στομαχακι να δοκιμαζες καποιο αλλο? ετσι απλα ριχνω ιδεες.

Μαρακι, ειπε μαμαμαμα, ο Γιαννακης κ σε κοιτουσε?Τοτε γουελκαμ του δε κλαμπ: "φωναζω μαμαμαμα κ τρεχει αμεσως η μαμα να με παρει αγκαλιτσα κ να μου δωσει "Μιλκομπουκαλο",χαχαχα:tongue::tongue:!

Αλικη, πως τα περασατε στην εκδρομη πες μας, κανε κ λογαρισμο στο φβ να μας τα λες κ απο κει, να δουμε κ την Ρηνουλα να δεις κ τα υπολοιπα Μαγιοπουλα! Οσο για το δωρο θα συμφωνησω με τα κοριτσια παραπανω καλυτερα οχι δερματινο για να εχει την δυνατοτητα να το αλλαξει αν δεν της κανει. Εμενα η μια κουμπαρα (του βαφτιστηριου) μου εκανε πολυ ωραια ψηφ. κορνιζα, η αλλη (την παντρεψα) πολυ καλο κρυσταλινο βαζο κοστα μποντα, κ εγω στον νονο της Αναστ. ψηφ. φωτ.μηχ. που την αλλαξαν κ πηραν ταμπλετ για την νονα, οποτε μια χαρα!

bkPSp3.png

Αλαφροϊσκιωτος κ εσενα ο Δημητρακης σαν την Αναστω! Ολα τα καταλαβαινει κ ξυπναει με τον παραμικρο ηχο, δεν μπορω να την παρω στο κρεββατι γιατι αφενος με μυριζει διπλα της κ θελει ολη την ωρα την "φυσικη" πιπιλα με αποτελεσμα να πιπιλαει κ να μην κοιμαμαι εγω να πιανεται η μεση μου ολο στην ιδια σταση, κ αφετερου ο μπαμπας μας κοιμαται λιγο ατσαλα κ με το που κουνιεται ξυπναει το "φαντασματακι" απο την κινηση κ εγω απο τον φοβο μηπως της ριξει "καμια ξωφαλτση" οποτε δεν παιζει στο κρεββατι να την κοιμισω κ να ειμαι κ εγω χαλαρη στον υπνο μου. Επισης αυτο με την αγκαλια το εχει κ η δικια μου θελει να την παρει ο υπνος στην αγκαλια-στηθος, δεν της αρεσει καθολου να ειμαστε ξαπλωμενες μαζι για να την παρει ο υπνος δεν βολευεται με τιποτα.

Εσυ Λια του κλεινεις την πορτα αλλα πως τον ακους το βραδυ? Εγω της την εχω ανοιχτη κ εχω συνεχεια ενα ραδιοφωνακι στο ελαχιστο για να πνιγει τους ηχους, αν χρειαστει να σηκωθουμε το βραδυ ή πολυ νωρις το πρωϊ που φευγει ο Τασος για την δουλεια να μην ξυπνησει.

Οσο για εναλλακτικη λυση που λες, εχετε δημοτικο βρεφονηπιακο, μηπως μπορεσεις να τον γραψεις, εστω για ωρα αναγκης να τον πηγαινεις εκει? Ή απο καμια συναδελφο που να της κραταει το παιδακι καποια αλλη κοπελα κ να μπορεις να τον αφηνεις εκει για λιγες ωρες αν την παρακαλεσεις σε εκτακτη αναγκη πιστευω δεν θα σου πει οχι, στο κατω-κατω μωρακι ειναι τι ενοχληση να της κανει στο σπιτι. Κ τελος φυσικα να τον παρεις μαζι σου, εμεις εδω στη Ρφηνα εχουμε γινει μικρος παιδ. σταθμος πολλες φορες, τι να κανουν δηλ. οι μαμαδες της Ραφηνας, μονο οι συναδελφοι στον Πειραια εχουν παιδια κ δικαιουνται παιδικο σταθμο? Εμεις τι θα τα κανουμε, θα τα καταπιουμε? Παρ' το μαζι σου το παιδακι σου κ μην σε νοιαζει τι θα πει η καθε μια ασχετη/ος. Εμεις ευτυχως εκει μεχρι κ μεχρι τωρα ευτυχως (να μην λεω κ το ματιασω) μεχρι κ ο Κ.Λ. εκανε πλακιτσα που ειχαμε συχνα-πυκνα κ απο ενα μικρο (ειμαστε κ πολλες γυναικες). Στην χειροτερη ενας παλιος Κ.Λ. μονο κοιτουσε αδιαφορα, τιποτα αλλο.

bkPSp3.png

Καλημερα μαγιομαμαδες,

Αγγελικη, τελικα εδειξε την προτιμηση της στον παππου η "κουνελιτσα" σου:tongue:! Ξερει οτι θα την εχει στα ωπα-ωπα, στα "πεπουλα", ολα τα χατηρια θα της τα κανει;)! Σου κανει κ ψευτοκλαματακια θα τρελαθω, αυτα μου αρεσουν!!:tongue: Κ εμενα οταν κλαιει φωναζει "μαμαμαμαμα".Οσο για τις σελιδες η Κατερινα το εθεσε απολυτα σωστα: "σεξυ καφε",αχαχαχα:tongue::tongue:!

Κατερινα κ εμενα η Αναστω δυσκολευοταν να φαει τον κροκο παρολο που της εβαζα ζεστο νερακι ή λιγο ζωμο, λεμονακι λαδακι σφιχτο κροκο λιωμενο, αλλα επειδη εβγαλε κοκκινιλες μεγαλες σαν μπαλωματα στα μπουτακια το κοψαμε μαζι με το σελινο κ το κρεμμυδι κ οντως υποχωρησαν τελειως οποτε το πιο πιθανον να εφταιγε το αυγο. Τωρα δεν της εχω δοκιμασει τα αλλα δυο (κρεμμυδι-σελινο) αλλα εχω βαρεθει κιολας να κανω ειδικη εξεταση παρατηρησης για να δω τι εχει βγαλει απο κοκκινιλες και πού οποτε εχω καταληξει σε καποια λαχανικα που δεν δειχνει να την πειραζουν κ της κανω αυτα. Οταν θα ξαναπαμε γιατρο θα την ρωτησω αν αυτα την καλυπτουν θρεπτικα ωστε να μην προσθεσω τιποτα αλλο μεχρι τον χρονο να δουμε πως θα παμε:rolleyes:.

Ωραια παντως κ η ιδεα σου για τα λαχανικα στυλ Μπαρμπασταθης ακομα κ για μας να μην παιδευομαστε με την ωρα πανω απο τα λαχανικα κ προπαντων να μην μυριζει καθε φορα το σπιτι "μπροκολοκουνουπιδιλα". Μια φορα μια κι εξω!

Λια, πωπω τι φρικη θα εφαγες μολις σου ειπε η κοπελα πως ηταν αρρωστη!!Τελικα ο Δημητρακης που τον βλεπεις σημερα ειναι ευδιαθετος? Εχει καθολου συμπτωματα? Αυτο με τα ξυπνηματα μου το εχουν πει οταν θα ξεκινησουμε δουλεια κ θα λειπουμε ωρες οτι μπορει να συμβει, μου ειχαν πει οτι θελει απ' οταν γυρισω σπιτι το μεσημερι μεχρι το βραδυ πολλη αγκαλια, ολη την ωρα παιχνιδια τον πρωτο καιρο μεχρι να συνηθισει την πολυωρη απουσια μας τα πρωϊνα (το ξερω ειναι εξαντλητικο) γιατι εχουν αρχισει κ καταλαβαινουν το ποση ωρα περναει μεχρι να μας δουν! Βεβαια σιγουρεψου πρωτα οτι δεν ειναι δοντακι οπως λεει κ η Κατερινα δοκιμασε λιγο ντεπονακι μια φορα αν στο ξανακανει τοσο εντονα. Οσο για το γαλα στις 5 κ εγω πιστευω οτι οντως το χρειαζεται για να χορτασει το παιδακι! Δωσ' του το κ δεν πιστευω οτι θα το κανει συνηθεια. Στο κατω κατω τι ειναι καλυτερα να ξεροσταλαιζετε together πανω απο την κουνια του ολοι ξυπνιοι κ εκνευρισμενοι, ή να πινει ενα γαλα κ να σου ξανακοιμαται χωρις προβλημα? Για δοκιμασε κ αυτο που νομιζω εκανε κ η Ελενη, να του φτιαξεις περισσοτερο γαλα το βραδυ πριν κοιμηθει.

Κ τελος λεω μηπως αυτο το γαλα δεν τον χορταινειή αντιθετα μηπως του καθεται βαρυ στο στομαχακι να δοκιμαζες καποιο αλλο? ετσι απλα ριχνω ιδεες.

Μαρακι, ειπε μαμαμαμα, ο Γιαννακης κ σε κοιτουσε?Τοτε γουελκαμ του δε κλαμπ: "φωναζω μαμαμαμα κ τρεχει αμεσως η μαμα να με παρει αγκαλιτσα κ να μου δωσει "Μιλκομπουκαλο",χαχαχα:tongue::tongue:!

Αλικη, πως τα περασατε στην εκδρομη πες μας, κανε κ λογαρισμο στο φβ να μας τα λες κ απο κει, να δουμε κ την Ρηνουλα να δεις κ τα υπολοιπα Μαγιοπουλα! Οσο για το δωρο θα συμφωνησω με τα κοριτσια παραπανω καλυτερα οχι δερματινο για να εχει την δυνατοτητα να το αλλαξει αν δεν της κανει. Εμενα η μια κουμπαρα (του βαφτιστηριου) μου εκανε πολυ ωραια ψηφ. κορνιζα, η αλλη (την παντρεψα) πολυ καλο κρυσταλινο βαζο κοστα μποντα, κ εγω στον νονο της Αναστ. ψηφ. φωτ.μηχ. που την αλλαξαν κ πηραν ταμπλετ για την νονα, οποτε μια χαρα!

λες Σοφάκι να το έκανε επειδή έλειπα όλο το πρωί?

πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω...μα πες το στον άντρα μου αυτό για την πείνα...εγώ το ξέρω ότι πεινάει το μωρό γιαυτό κάθε πρωί τσακωνόμαστε...κάποιος έξυπνος στη δουλειά θα του είπε να μη μάθει στο παιδί να τρώει ξημερώματα και το έχει πάρει πατριωτικά:evil::evil::evil:και νευριάζω γιατί ακούει όλους τους άλλους και όχι τη μάνα του παιδιου του:evil::evil::evil:άσε μη μου τα θυμίζεις εκνευρίζομαι παλι:?:-?:?

το γάλα που του δίνω το βράδυ κάποιες φορές το πίνει όλο, καποιες φορές πίνει λιγότερο, δεν έχει πάντα την ίδια όρεξη, το σίγουρο είναι ότι πίνει το βραδυνό πολύ νωρίς γιαυτό και πεινάει τόσο νωρίς πάλι...

Ωραία κουμπαροδώρα λέτε!εμείς του νονού του πήραμε ρολόι, αφού τον ρωτήσαμε πρωτα βέβαια!το έχουμε τυλιγμένο έτοιμο στο κουτί του, ελπίζω να μη πιάσει μούχλα μέρχι τον Μάιο!!!!

Και στο αυγό έβγαλε αλλεργία η Αναστασία?ωχ, καλά κάνεις μη της δίνεις ξανά...καλο και το κόλπο με τις μερίδες, εγώ έτσι μαγειρεύω το ψάρι του..περίπου δηλ. μας φέρνει ένας ψαράς φρέσκο ψαράκι την ημέρα που το ψαρεύει, τα βράζω και αφού τα καθαρίσω χωρίζω μερίδες με ζουμάκι και ψαράκι και τις βάζω σε τάπερ στην κατάψυξη...βγάζω το τάπερ από την προηγούμενη και όταν ξεπαγώσει ρίχνω τα λαχανικά και τα βράζω στο ζουμάκι για 15 λεπτά και είναι έτοιμη η ψαρόσουπα;)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Αλαφροϊσκιωτος κ εσενα ο Δημητρακης σαν την Αναστω! Ολα τα καταλαβαινει κ ξυπναει με τον παραμικρο ηχο, δεν μπορω να την παρω στο κρεββατι γιατι αφενος με μυριζει διπλα της κ θελει ολη την ωρα την "φυσικη" πιπιλα με αποτελεσμα να πιπιλαει κ να μην κοιμαμαι εγω να πιανεται η μεση μου ολο στην ιδια σταση, κ αφετερου ο μπαμπας μας κοιμαται λιγο ατσαλα κ με το που κουνιεται ξυπναει το "φαντασματακι" απο την κινηση κ εγω απο τον φοβο μηπως της ριξει "καμια ξωφαλτση" οποτε δεν παιζει στο κρεββατι να την κοιμισω κ να ειμαι κ εγω χαλαρη στον υπνο μου. Επισης αυτο με την αγκαλια το εχει κ η δικια μου θελει να την παρει ο υπνος στην αγκαλια-στηθος, δεν της αρεσει καθολου να ειμαστε ξαπλωμενες μαζι για να την παρει ο υπνος δεν βολευεται με τιποτα.

Εσυ Λια του κλεινεις την πορτα αλλα πως τον ακους το βραδυ? Εγω της την εχω ανοιχτη κ εχω συνεχεια ενα ραδιοφωνακι στο ελαχιστο για να πνιγει τους ηχους, αν χρειαστει να σηκωθουμε το βραδυ ή πολυ νωρις το πρωϊ που φευγει ο Τασος για την δουλεια να μην ξυπνησει.

Οσο για εναλλακτικη λυση που λες, εχετε δημοτικο βρεφονηπιακο, μηπως μπορεσεις να τον γραψεις, εστω για ωρα αναγκης να τον πηγαινεις εκει? Ή απο καμια συναδελφο που να της κραταει το παιδακι καποια αλλη κοπελα κ να μπορεις να τον αφηνεις εκει για λιγες ωρες αν την παρακαλεσεις σε εκτακτη αναγκη πιστευω δεν θα σου πει οχι, στο κατω-κατω μωρακι ειναι τι ενοχληση να της κανει στο σπιτι. Κ τελος φυσικα να τον παρεις μαζι σου, εμεις εδω στη Ρφηνα εχουμε γινει μικρος παιδ. σταθμος πολλες φορες, τι να κανουν δηλ. οι μαμαδες της Ραφηνας, μονο οι συναδελφοι στον Πειραια εχουν παιδια κ δικαιουνται παιδικο σταθμο? Εμεις τι θα τα κανουμε, θα τα καταπιουμε? Παρ' το μαζι σου το παιδακι σου κ μην σε νοιαζει τι θα πει η καθε μια ασχετη/ος. Εμεις ευτυχως εκει μεχρι κ μεχρι τωρα ευτυχως (να μην λεω κ το ματιασω) μεχρι κ ο Κ.Λ. εκανε πλακιτσα που ειχαμε συχνα-πυκνα κ απο ενα μικρο (ειμαστε κ πολλες γυναικες). Στην χειροτερη ενας παλιος Κ.Λ. μονο κοιτουσε αδιαφορα, τιποτα αλλο.

Xα,χα όπως τα λες Σοφακι!αλαφροίσκιωτος!!!κιχ, δεν κάνουμε στο σπίτι όταν κοιμάται ο κύριος!έχω ενδοεπικοινωνία μονίμως ανοιχτή, έτσι τον ακούω, τα έχει βγάλει τα λεφτά της:tongue::tongue::tongue:

Το σκέφτηκα κ εγώ, να τον παίρνω στη δουλειά, προς το παρόν όμως δεν γίνεται γιατί είναι πολύ μικρός και θα νυσταζει-γκρινιάζει, και δεύτερον δεν έχουμε θέρμανση στη δουλειά:shock::shock::shock:εχθές τα είδα όλα από το κρύο, έγραφα και έτρεμαν τα δόντια μου:shock::shock::shock:αφού για σήμερα είχα ετοιμάσει τα ισοθερμικά μου, (για το σκι) να τα φορέσω κάτω από τη στολή:shock:

HDfQp3.png

Καλό μεσημέρι!

Πόσα γράψατε καλέ?

Κίνηση είχε σήμερα το καφέ!

Λιάκι άδεια πήρες ε, ουφ εύχομαι να μην κόλλησε ο μικρός κάτι από την κοπέλα! Κι εγώ θα σου έλεγα να του κάνεις γάλα εφόσον ξυπνάει και δεν ησυχάζει αλλιώς, τι να κάνεις, να κλαίει το παιδί είναι καλύτερα? Κι εγώ τις τελευταίες μέρες την ταίζω και τρεις φορές τη νύχτα, αφού ξυπνάει και δεν ησυχάζει με την πιπίλα, ούτε μαζί μου δεν κοιμάται που την παίρνω μόνο θέλει τζιτζί! Και με είχε καλομάθει η σκατούλα που κοιμόταν καλύτερα πιο μικρή, τώρα θα βγάλει τα απωθημένα της!!

Μαράκι είπε μαμά ο Γιάννης σου?

Τι καλά!!

Θα τρελάθηκες!!

Κατερινάκι μέντιουμ είσαι βρε?

Σήμερα κατέβηκε ο πεθερός για μια κηδεία, η πεθερά δεν ήρθε γιατί δε μπορεί τον αποχωρισμό (από τα εγγόνια), δεν ξέρω πόσο θα κάτσει, θα δείξει!!

Κρυωμένος είναι ο Γιωργάκης και σου κάνει εμετο ε? το πουλάκι μου!

Περαστικά!

Αύριο έχω εγώ παιδίατρο για έλεγχο για τη μπουμπού, να την ακούσει γιατί μου κάνει ένα βρήχανο από την τελευταία φορά που κρύωσε.

Άντε ελάτε στο καρναβάλι να βρεθούμε κιόλας!

Θα πάμε λέμε αν είμαστε καλά!

Δε γίνεται και τόσο πανικός βρε, υπάρχουν και μέρη που δεν είναι τόσο στριμωχτά από κόσμο, κι εμείς σε ανοιχτάδα πηγαίνουμε και βλέπουμε το καρναβάλι.

Ελενίτσα φτάσατε καλά στα πάτρια εδάφη?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι Ανάστω??

Χαχαχα!!

Κι εσένα ψάχνει τη βιζοπιπίλα ε?

Αχ τι θα τα κάνουμε!!

Αγγελικούλα αδυναμία έχει στον παππού η ζουζούνα σου?

Και η δικιά μου έχει και στους δυο παππούδες, το μπαμπά μου μόλις τον δει να μπαίνει αρχίζει τη γκρίνια να την πάρει το σκατό, ειδικά αν του έχω βάλει μπροστά του κουλουράκια κλαίει με λιγμούς να τη σηκώσει γιατί ξέρει πως θα της δώσει!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας μανούλες μου!!

Πω πω, έχετε γράψει πολλά και τα έχω χάσει... :confused: Δεν προλαβαίνω για την ώρα να τα διαβασω όλα, βρήκα λίγο χρόνο μιας που επιτελους κοιμηθηκε η μικρή μας... :?

Λοιπόν, να σας πω στα γρηγορα τα δικά μας... Το ταξίδι μας ήταν αρκετά καλό αν και πολύς ο δρόμος μέχρι Καβάλα... Την είχα βέβαια στην αγκαλιά μου στη μιση διαδρομη και παιζαμε γιατι βαριοταν και γκρινιαζε. Μονο οσο κοιμοταν ηθελε να ειναι στι καθισματακι της... :? Κάναμε μια μονο σταση εξω απο τη Λαρισα και στις 6μιση το απογευμα ημασταν σπίτι! Ουφ! Μόλις φτάσαμε η γιαγια μας ετρεξε στις σκάλες και μολις η Αθανασία την ειδε (ήταν και απο τον υπνο) έβαλε κατι κλαματα...τι να σας λεω!! :shock: Δεν την ηθελε καθολου, την κοιτουσε με μισο ματι όπως και τον παππού της!! Κλαμα και παλι κλαμα μεχρι σημερα το μεσημερι που επιτελους την πηρανε λιγο αγκαλίτσα και χαρηκαν! Φαγανε την ξενερα της ζωης τους οι καημενοι και ειδικα η πεθερα που τη λαχταρουσε τοσο και ανταποκριση οχι μονο δεν βρηκε...το αντιθετο!!!!! :tongue: Εκνευριστηκα κι εγω απο την κατασταση η αληθεια ειναι, μα τοσο πια να μην τους θελει;; :? Το βραδυ δεν ηθελε να κοιμηθει στο παρκοκρεβατο που εχουν εδω, δεν ξερω, χαμηλα της φανηκε..περοεργο γενικα...έσκασε στο κλαμα μεχρι που κοιμηθηκε στην αγκαλια μου... :? Σημερα καλυτερα τα πραγματα, ειναι πιο χαλαρη. Μου εκανε και κατι σαν ευκοιλια τωρα το απογευμα ενω 2 μερες τα ειχε κανει ελαχιστα και σφιχτα πολυ... Ελπιζω να προσαρμοστεί!

Λία μου, κι εγω θα ειχα φρικαρει! Να μην ερθει καθολου η Μαρια αν δεν αναρρωσει τελειως, μην το κολλησει το μωρο! Πηρες ολη τη βδομαδα αδεια; Ουφ, ζορι ακομη δεν ξεκινησες! :? Καλη η ιδεα με το ψαρι και ηθελα να σας ρωτησω! Θα βαζω κι εγω μερισουλες στην καταψυξη!

Μαρία, μπραβο!! Και η Αθανασία μεσα στο κλαμα οταν δεν θελει άλλον λεει κατι μαμαμαμαμ!! ;)

Φιλάκια σε όλες, θα τα πουμε καλυτερα άλλη στιγμούλα!! Μου λείπετε!! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σοφάκι , άστα, ακόμα δε ξεκίνησα και άρχισα τις άδειες:oops::oops::oops:πάνω που μπήκα δυναμικά στο κλίμα:tongue:αχ, με τον ύπνο τρελό θέμα...εσύ τουλάχιστον έχεις το "τζιτζι" και την ηρεμείς...εμείς που το κόψαμε υποφέρουμε...αφού μερικές φορές στην απελπισία μου λεω να το πετάξω έξω μήπως και...αλλά αμέσως το μετανιώνω,,,δε λέει:tongue::tongue::tongue:

Ήρθε ο πεθερούλης?παλι?ευτυχώς γλίτωσες την πεθερά, άναψε κανένα κεράκι;););)αχ, ακόμα έχει βηχαλάκι η μπουμπού?ελπίζω να μην είναι τίποτα σημαντικό...περαστικά σας...

Ελένη μου, πάει και αυτό το ταξίδι, φτάσατε μια χαρούλα!αχ, μωρέ, ίσως να τρόμαξε το Αθανασάκι αν είδε τη γιαγια ξαφνικά να τρέχει καταπάνω της..και με τηνταλαιπωρία από το ταξίδι, λογικό να είχε γκρίνια, σιγά σιγά θα τους συνηθίσει...σου έκανε διάρροια?μήπως από την αλλαγή περιβάλλοντος?

το παρκοκρέβατο θα της κακοφάνηκε γιατί είναι χαμηλά, τώρα καταλαβαίνουν και τους επηρεαζει η διαφορά, θα το συνηθίσει και αυτό, μια δυο θα κοιμηθεί;)

Καλά να περάσετε λοιπόν, ελπίζω να σας κάνει και καλό καιρό να βολτάρετε εκεί που είναι και εξοχη!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπερα!

η κουραση εχει πιασει κοκκινο κ ειλικρινα δεν μπορεσα να σας διαβασω...

εκδρομη παμε το σαββατο κ δεν ξερω αν θα αντεξω να βγαινω καν απο το δωματιο.

μπηκα να σας πω μια καλησπερα κ να σας στειλω την αγαπη μου κ τα γλυκα φιλια μου στα παιδακια σας!!

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!

Χαθηκα λιγο!!!!! Σημερα ολη μερα τρεχω!!!! Το πρωι ειχα γυναικολογο, μετα πηγαμε για προσκλητηρια, λιγο στα ψωνια.... και τωρα μολις κοιμηθηκε το παιδι και αραξα!!!!

Λια τι γκαντεμια ειναι αυτη βρε κοριτσι μου δεν προλαβες να ξεκινησεις!!!!! Ελπιζω ο Δημητρακης να μην κολλησε!!!! Οντως πρεπει να βρεις μια εναλακτικη σε περιπτωση που η Μαρια δεν θα μπορει να ερχεται!!!..... Για το φορεμα το σμαραγδι ειναι το αγαπημενο μου χρωμα, τον τελευταιο καιρο ολο σμαραγδι φορεματα φορουσα οποτε ειπα τωρα στη βαφτιση να βαλω αλλο χρωμα... εγω ακομα δεν πηγα για ψωνια αλλα σκεφτομαι κατι σε ασπρο ή ροζ απαλο (κουφετι)

Κατερινιω ολο κολπα ο Γιωργακης!!! μαθαινουν γρηγορα τα σκατουλικα!!! οσο για τον Χρηστακο εγραψε παλι!!!!;)... για τα swarovski τα κοσμηματα εχεις δικιο ειναι πολυ "ευαισθητα" εμενα μου φευγουν πολυ ευκολα τα πετραδακια!!!! αλλα για τις φιγουρες τρελαινομαι.. τωρα με την οικονομικη κριση κανω ενα διαλειμμα στη συλλογη μου αλλα ελπιζω να την συνεχισω γρηγορα χαχαχαχα....

Ελενακι φτασατε ε??? αχ μωρε φοβουνται πολυ ευκολα τα γλυκουλια μας.... ειχε να δει και απο το καλοκαιρι τους παππουδες σιγα μην τους θυμοταν!!! και εμενα ο Γιαννης στους ξενους που τον πλησιαζουν αποτομα παταει κατι κλαματα!!!! Αντε να ερθετε με το καλο Σαλονικα να βρεθουμε στο cosmos για καφεδακι!!!!!

Αχ κοριτσια ναι ναι εχω αλλαξει 10 βρακια χιχιχιχιχχι απο τοτε που ειπε μαμα!!!! τρελαθηκα... ειμαι μονιμως με ενα ηλιθιο χαμογελο.... ουτε οι τρελλες στο Δαφνη τετοιο πραγμα!!! καιρος ηταν ομως.... Μπαμπα ειπε 18 Δεκεμβριου και μαμα 4 Μαρτιου :shock: αργησε αλλα με εξεπληξε.....

Σας φιλω

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα κορίτσια!

που είσαστε καλέ????

Αλικάκι, τι έγινε και κουράστηκες τόσο? είναι καλά η μικρη?έχει ζωηρέψει πολύ, ή έχει γκρίνια?ότι και να είναι προσπάθησε να κάνεις υπομονή, να πάτε την εκδρομούλα σας να ξεκουραστείτε...

Μαράκι, βρήκες προσκλητήρια?να μας τα ποστάρεις να τα δούμε!ωραιο θα είναι και το λευκό, και εγώ αρχικά σε λευκό ήθελα, αλλά όπως είχαμε προγραμματίσει αρχικά τη βάφτιση θα ήμουν αδιάθετη, γι αυτό πήρα πιό σκούρο...τελικά το Μαιο δε θα είμαι (ευτυχώς) αλλά το σμαραγδί μου αρέσει έτσι κι αλλιώς;)

Τα άλλα κορίτσια που είναι?

Εμείς πάλι τσακωθήκαμε πρωί πρωί:evil::evil::evil:δεν αντέχω κορίτσια, χθες είμασταν στα μέλια, σήμερα πάλι στα μαχαίρια...φυσικά για τον ύπνο του παιδιού:evil::evil::evil:Δε λέει να καταλάβει ότι έτσι είναι η κατάσταση όταν έχεις βρέφος:evil:Λεω και εγώ λόγια βαριά όταν μου κατηγορεί το μωρό και γινόμαστε κ@λος:evil:

HDfQp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Τι μου κάνετε;;; :rolleyes:

Λία μου, τέτοιες ώρες δύσκολες χαράματα όταν σε ξαγρυπνάει το μωρό και μάλιστα σε μόνιμη βάση κι έχεις να πας και στη δουλειά η αλήθεια είναι οτι ειναι πολύ εκνευριστικό!! :evil: Κι εγώ θυμώνω όταν γίνει που δεν δουλεύω και δεν το κάνει μόνιμα... Τον καταλαβαίνω δηλαδή τον άντρα σου... Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση... Υπομονή να έχετε, τίποτα άλλο! Το φόρεμά σου το απλό σμαραγδί πρέπει να είναι πανέμορφο!! Με το καλό να το φορέσεις και θέλουμε φωτογραφίεεες!! ;) Πώς είναι η Μαρία; Στη δουλειά πήγες;

Μαράκι μου αύριο βραδάκι θα είμαστε Σαλόνικα!! Όποτε δεν δουλέυει ο μπαμπάς σας στείλε μήνυμα να κανονίσουμε! Ειτε Σαββατο, είτε Κυριακή, είτε δεύτερα....όποτε θέλετε!! :P

Αλίκη καλή εκδρομή αύριο και να περάσετε τέλεια!!

Εμείς καλά είμαστε, μας πήρε η γιαγια ένα αμαξάκι της μινι που το καβαλάει και είναι και στρατα πολύ όμορφο! Ειναι απο 12 μηνων βεβαια ακόμη δεν μπορεί. Επίσης μας πηρε στολή αποκριατική, τι άλλο..πεταλούδα!! ;) Απλή, φουστιτσα, φτερα και στεφανακι στα μαλλια (α, και ραβδάκι), όχι ενιαία στολή. Εχει γούστο, δεν ξερω ομως πότε να την βαλω! :oops: Ωραία τα περνάμε, σήμερα τσικνοπέμπτη θα φαμε κρεατοπιτα και τα κρεατικα μας, ο ξαδερφος μας ομως ειναι αρρωστος και δεν μπορουμε να κανουμε παρέα... :cry: Κριμα.. Ειμαστε χωρισμενοι στα δύο... Αντε να δουμε η ξαδερφουλα στη σαλονικη πως θα ειναι.. Πάει και παιδικό αυτή και χτικιάζει!! :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα, καλο τσικνισμα σημερα, τι θα κανετε?

Εμεις θα παμε στο πατρικο μου να τσικνισουμε μπριζολες. Επιτελους θα ξαναδει την γιαγια μετα απο πολλες μερες (ελειπε Πατρα που σας εχω πει) να δω κ εμενα πως θα αντιδρασει γιατι ακομα με την αλλη γιαγια δεν τη θελει καθολου παρολο που την βλεπει συχνα κ την δινει "παιχνιδακια" της λεει τραγουδακια:cry:. Τα εχω σκεφτει ολα, μηπως φταιει το ζωδιο? τι να πω:shock:

Αν ειχε κ καλο καιρο θα ηταν πολυ ωραια;)! Νωρις μαζευτηκαμε για καφε;)...

Ελενη η Αθανασια τρομαξε με τους παπουδες κ την ξαφνικη αλλαγη περιβαλλοντος. Θα συνηθισει η κακομοιρα, θα καταλαβει κιολας οτι οι παπουδες ειναι τα "κοντινα-οικεια" προσωπα που την αγαπουν κ θα ξεδιπλωσει ολη την χαρη της;):D. Πηρε κ τα δωρακια της θα εχει ξετρελαθει:tongue:!

Λια μου, σε καταλαβαινω απολυτα!! Το ξενυχτι απλα ΔΕΝ παλευεται, απλα θα σου πω αυτα που κανω εγω να μετριαζω τον πονοκεφαλο απο την συνεχομενη αϋπνια κ τον διακεκομενο υπνο. Βεβαια εχω συνηθισει κιολας τοσους μηνες (δεν χρειαζομαι πλεον ενα συνεχομενο 8ωρο οπως παλια, αλλα με 2 συνεχομενα 3ωρα νιωθω περδικι;)). Την αφηνω καποιες φορες, που ξερω οτι δεν εχει περασει πολλη ωρα απο την προηγουμενη φορα που την εχω ταϊσει, να γκρινιαξει κ τελικα ξανα κοιμαται μονη της:shock:. Βεβαια απο τα π.χ. 6-7 ξυπνηματα, αυτο θα συμβει τη μια φορα.

Αφηνω τις δουλειες του σπιτιου τελευταιες κ προσπαθω να ξαπλωσω μολις την βαζω για τον βραδυνο υπνο. Μαγειρεματα τα βολεψα με την πατεντα που ειπαμε παραπανω, σκουπισματα-ξεσκονισματα-πλυσιματα τα εχω αραιωσει στα απολυτως απαραιτητα. Αν καθομουν να αγχωνονμαι κ μ' αυτα, θα ειχαν παει μερικοι-μερικοι στη μαμα τους:cool::rolleyes:. Την "πασαρω" υποχρεωτικα στον μπαμπα της, τους δινω την ευχη μου να πανε βολτιτσα με το αυτοκ. κ να λειψουν τουλαχιστον 1,5 ωριτσα, οσο μπορουν! Μπορει να μην καταφερω να κοιμηθω αλλα σιγουρα εκεινη την ωρα θα κατσω να ξεκουραστω κ οχι να κανω δουλειες;)! Ααα κ με το προγραμμα της δεν τρελαινομαι κιολας, δηλ. αν φαει κ φρουτακι στις 12:30-13:00 δεν εγινε κ τιποτα! Καποιες μερες που ειμαι κ τελειως κομματια της τη φτιαχνω το απογευμα, χανει το απογευματινο της ετσι αλλα ουτως ή αλλως δεν εχουμε κ τρελη ποικιλια για να πεις οτι κατι δεν θα φαει. Τα πρωϊνα οπωσδηποτε βολτα, αν το επιτρεπει ο καιρος γιατι δεν την παλευουμε σπιτι βαριομαστε κ οι δυο. Εεε, μετα που θα πηγαινω κ δουλεια θα αλλαζω κ εγω περιβαλλον κ η Αναστω θα βλεπει κ κανεναν αλλον εκτος απο την τρελη την μανα της:tongue:!

Μαρακι μες στην τρελη χαρα εεε, ας το χαρουμε τωρα γιατι μετα θα λεμε: "κατι αλλο εκτος απο μαμα, μαμα, μαμα δεν ξερεις να λες?". Κλασσικο το λενε ολες οι μανες, κατι θα εχουν τραβηξει για να το λενε;):rolleyes:! Αληθεια τον Γιαννη τι θα τον ντυσεις?

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...