Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς αλλά και αυτό κάτι θα σημαίνει. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Μακάρι όλα να μας πάνε καλά! 

Εισαι ευχαριστημένη από το κεντρο γενικά εσυ ;

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

κοριτσακια καλησπερα!!

δεν προλαβα να σας διαβασω και γενικα ειμαι στη τσιτα απο δουλειες!

η μπεμπα εχει ζωηρεψει επικινδυνα. προσπαθω να διεκπεραιωσω τα της βαπτισης για να φυγουμε για το ταξιδι. την παρασκευη φευγουμε.

κοριτσια θελω τη βοηθεια σας...

τι δωρο να παρω στην κουμπαρα μου;; θελω κατι ωραιο κ διαχρονικο. σκεφτομαι το ρολοι αλλα μου φαινεται κοινο. να κοιταξω για κοσμημα;; αχ δωστε μου ιδεες!!!

η κουμπαρα μου ειναι στην ηλικια μου και γενικα πολυ φινετσατη!

Αλικη μου καλησπερα, με προφτασε η Ελενη κ εγω κατι τετοια δωρα σκεφτομουν, σε ηλεκτρονικα: π.χ. μια ωραια φωτ. μηχανη, μια καλη ψηφιακη κορνιζα κ αν δεν θελεις να την ρωτησεις μπορει να παει να το αλλαξει απο το καταστημα κ να δωσει κατι επιπλεον κ να παρει αυτο που χρειαζεται π.χ. ενα ταμπλετ ή καινουριο κιν. ή βιντεοκαμερα.

Ααα, μπραβο κ στην Ρηνουλα που εβαλε μπρος με τα δοντακια θα τα κανει σετακι γρηγορα,χαχαχα:tongue:! Αφου σου κανει κολπακια με τα χερια της συντομα θα τα χρησιμοποιησει κ για να πιαστει να σηκωθει:tongue:;)! Με το καλο η βαπτιση ποτε ειναι? δεν θυμαμαι!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια καλησπερα!!

δεν προλαβα να σας διαβασω και γενικα ειμαι στη τσιτα απο δουλειες!

η μπεμπα εχει ζωηρεψει επικινδυνα. προσπαθω να διεκπεραιωσω τα της βαπτισης για να φυγουμε για το ταξιδι. την παρασκευη φευγουμε.

κοριτσια θελω τη βοηθεια σας...

τι δωρο να παρω στην κουμπαρα μου;; θελω κατι ωραιο κ διαχρονικο. σκεφτομαι το ρολοι αλλα μου φαινεται κοινο. να κοιταξω για κοσμημα;; αχ δωστε μου ιδεες!!!

η κουμπαρα μου ειναι στην ηλικια μου και γενικα πολυ φινετσατη!

Εγω παντως αν ηταν γυναικα ο νονος μας (χιχιχιχι) θα επερνα απο τα swarovski ή κοσμημα ή φιγουρες για το σπιτι..... τρελαινομαι για swarovski και κανω συλλογη... βεβαια σιγουρα καλο ειναι να τη ρωτησεις!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Σορρυ που δεν εχω προφτασει να γραψω, 2φορες προσπαθησα αλλα εχουμε τα γνωστα κολληματα με το ιντερνετ, γραφω κ σπαστα κανω σχεδον 2ωρες να γραψω ενα μηνυματακι, ουτε εκθεση στις πανελληνιες δεν μου ειχε παρει τοσο:tongue:, με αποτελεσμα να κοβεται το ιντερνετ κ μετα δεν εχω αποστειλει την αναρτηση κ τα χανω ολα:evil:!

Λιακι, πολλα χαιρετησματα-φιλια δωσε στην Φωτεινουλα! Με το καλο να ξεκινησεις την δουλεια, εγω πηρα την κανονικη συν κατι αλλα χρωστουμενα κ θα παω απο Απρ. Οσο για το θεμα αντρων δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο τα ειπαν ολα οι προλαλησασες! Ολες τα ιδια ειμαστε πανω-κατω, υπαρχουν φορες που "ονειρευομαι" οτι εχω παντρευτει εναν καλυτερο δευτερο αντρα κ εχω κανει δευτερο παιδακι, κ αυτος αγαπαει παααααρα πολυ κ την Αναστασια κ με βοηθαει σε ολες τις δουλειες, κ ολο παιζει με τα μικρα, κ ειναι ευχαριστος, ωραιος κ καλος συζυγος....:cool:

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΩ:|:rolleyes::evil:! Κ ξερω σιγουρα οτι αν υπαρχει καπου εκει εξω αυτος ο ΤΕΛΕΙΟΣ αντρας θα πρεπει να παρω νουμερο προτεραιοτητας κ θα ειμαι κ πολυυυυυυ πισω στη σειρα,χαχαχαχαχα;)!

Ειδα μια μερα ειχε την Σισσυ Χρηστιδου στο πρωινο του Μεγα, κ ειχε μιλησει με μια μαια νομιζω τον πρωτο καιρο που ειχε γεννησει γιατι ειχε, οπως ειπε, πολλα προβληματα με τον ονιραμα (πως τον λενε δεν θυμαμαι) κ της ειχε πει οτι κανε υπομονη τον πρωτο χρονο του μωρου, μετα ολα θα αλλαξουν κ οντως λεει οτι ετσι εγινε (στο youtube θα την εχει την συνεντευξη τα ειπε ωραια κ αληθινα μου φανηκαν). Οσο για τον υπνο που λες, ενα θα σου πω βλεπε εμενα κ παιρνε κουραγιο, 2ωρες το πολυ την ημερα (07.30-22.30 περιπου) κ την νυχτα με τα απαραιτητα ξυπνηματα απο 2-6φορες κ φυσικα κ την αναλογη δυσκολια να την ξαναπαρει ο υπνος παρολο που τρεχω αμεσως να της δωσω γαλα:rolleyes::|:confused:!

Κατερινα μου, πωπω ψηλος σαν τον Ψηλορειτη ο Γιωργακης! 76εκ. τι νουμερο ρουχαλακια φοραει?Να τα χαιρεσαι κ τα δυο σου τα αγορια να τα δεις 2μετρα παλικαρια! Περαστικα του κιολας, ο κακομοιρος κ εμετο κ διαρροια κ τα δοντακια του θα υποφερει!

Τραβηξες "λουκι" κ εσυ με τον αϋπνο Χρηστο κ τωρα σε ξεπληρωνει με τον βολικο Γιωργακη! Αχ, κ εμεις παιρνουμε κουραγιο κ ελπιζουμε (οταν κ αν) σε δευτερο πιο "κοιμισικο" μωρακι (βεβαια πανω απ' ολα υγειη να ειναι ολα τα μωρακια κ ολα τα αλλα ερχονται μετα;)!). Ααα με το καλο να σου βγει κ η δουλεια για Αθηνα, σε τετοιες εποχες ευχομαστε καλυτερα να κουραζομαστε λιγο παραπανω κ να εχουμε δουλεια παρα το αντιθετο!

Μαρακι, ορθωσε αναστημα ο Γιαννακης? Αντε κ καλες στρατες :tongue::tongue:!Κανει κ παλαμακια κ δινει κ φιλακια? Απο τωρα εξασκειται να καλοπιανει τα κοριτσοπουλα,χαχαχα!

Εφτιαξες τις μπομπο ολες μονη σου? Εεε, αρα σου αξιζει να κρατησεις "φορο";):tongue:!

Αγγελικουλα, ωραια θα εχετε περασει ΣΚ με τους παπουδες, αν την ειδαν κ ντυμενη κουνελακι θα ξετρελαθηκαν!!

Σονια μπραβο στην Αλεξανδρα σου που ειναι τοσο μπροστα σε ολα κ καλοβολο κοριτσι, αλλα κ στην γιαγια που εχει τοσο υπομονη κ αγαπη να της τα μαθει τα κολπακια!

Ενα- ενα τα θυμαμαι ολα, Σοφακι περαστικα σου με την ψυξη ειναι δυσκολο να σηκωνεις το μωρο κ να κανεις δουλειες με το τρβηγμα που νιωθεις στους μυες, αλλα γιατι να μην βαλεις την αλοιφη, ρωτησες γιατρο κ ειπε οχι λογω θηλασμου?

Με το αυγο που με ρωτησατε κοριτσια η γιατρος μας το ειχε βαλει να το δοκιμασουμε, το κοψαμε κ αυτο, να δουμε ποτε παλι θα το ξαναφαμε:rolleyes:!

Οσο για πατεντα φαγητου που σας ελεγαεκανα τελικα το εξης, το βρηκα στο ιντερνετ οτι το κανουν κ αλλες μανουλες κ καποιοι ειδικοι δεν ηταν αρνητικοι ως προς αυτο: βραζω φαγητο κρεας κ λαχανικα περιπου για 8-10μεριδες κ τα χωριζω σε μικρα γυαλινα αεροστεγη μπολακια τα βαζω καταψυξη κ μετα βγαζω την προηγουμενη στην ψυξη κ κρατιουνται πολυ φρεσκα ακομα κ τα λαχανικα! Ετσι ειδα οτι γραφουν σε αρκετα φορουμ ακομα κ γιατροι. Θα ρωτησω βεβαια κ την δικια μου οταν θα παμε αλλα απο πρωτη δοκιμη νιωθω πολυ πιο ξεκουραστη κ πιο ελευθερο σρονο κ προπαντων οχι συνεχεια κατσαρολια για πλυσιμο! Τι λετε? Για πειτε μου κ εσεις καμια γνωμη?

Ελενη1 με το καλο να πατε προς τα πατρια, να ξεκουραστειτε κοπελια κ εσεις κ να δουν επιτελους κ οι παπουδες την εγγονα να την χαρουν! Καλο ταξιδι να εχετε!

Συγχωρεστε μου ορθογραφικα λαθη-αναγραμματισμους, γραφω βιαστικα γιατι εχω μιαμιση ωριτσα "ρεπο" απο νταντεμα κ βιαζομαι να προφτασω να τα γραψω ολα!!;):D

Φουτράκι, γεια σου! Θα σου πρότεινα όποτε γράφεις στο φόρουμ και πριν πατήσεις καταχώρηση απάντησης να κάνεις επιλογή όλων και αντιγραφή έτσι ώστε αν έχει χαθεί η σύνδεση μέχρι να γράψεις να έχεις σώσει όσα έγραψες και με μια επικόλληση όταν βρεθεί πάλι η σύνδεση να έχεις τα γεγραμμένα σου! ;) Είναι κρίμα και αμαρτία να τα χάνεις, τζάμπα ο κόπος και ο χρόνος που διαθέτεις ο οποίος είναι πολύτιμος από ότι καταλαβαίνω.... :rolleyes:

Στα δικά μας τώρα...Με αυτά που περιέγραψες πως "ονειρεύεσαι" μου δίνεςι πάσα και έμπνευση για έκθεση ιδεών! :tongue:Σίγουρα ο τέλειος άντρας δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε θα τον προλάβαινε η προηγούμενη... :tongue: Αυτό πιστεύω... Προσωπικά δεν πτοούμαι πάντως όλοι οι σύζυγοι έχουν τα ελαττώματά τους όπως και εμείς φυσικά, το θέμα είναι να υπάρχει κατανόηση εν τέλη και συνεννόηση. Όλοι διαφωνούμε, καβγαδίσουμε, χαλιόμαστε κάποιες φορές το ζήτημα είναι να ξεπερνιούνται σύντομα όμως και να μην φθείρουμε τη σχέση μας. Ειδικά με την έλευση παιδιού ανάμεσα στο ζευγάρι όλα γίνονται πιο πολύπλοκα, έχω ακούσει αρκετές φορές (και το πιστεύω κι εγώ) το εξής: Ένα μωρό ή θα δέσει καλύτερα το ζευγάρι ή θα το χωρίσει. Είναι στο χέρι μας σε μεγάλο βαθμό το τι απο τα δύο θα γίνει... Είναι μεγάλη αλλαγή και δοκιμασία αδιαμφισβήτητα... Κορίτσια μου, υπομονή και πολλή κουβέντα με τους αντρούληδες όταν το κρίνουμε απαραίτητο, να απαντώνται όλα τα ερωτηματικά και να λύνονται όλα τα προβλήματα!

Τη βόλεψες-μάκρυνες την άδειά σου,ε; Μια χαρά! Το καλοκαίρι θα έχεις άλλη όμως να πάρεις ή την πήρες όλη τώρα; Άντε να χαρείς αυτόν τον ένα μήνα που έμεινε σου εύχομαι! :rolleyes:

Αυτό το σύστημα με τα γυάλινα βαζάκια στην κατάψυξη καλό ακούγεται, γιατί όχι; Να σε ρωτήσω, όλα τα λαχανικά όμως μπαίνουν; Η πατάτα ξέρω οτι γίνεται χάλια στη κατάψυξη. Το ρύζι; Αυτό κάνει; Τι βαζάκια έχεις πάρει; Κάποια συγκεριμένα; Σαν αυτά που βάζουμε μέσα καφέ π.χ. που κλέινουν αεροστεγώς; Άσε που θέλει και μπόλικο χώρο στην κατάψυξη... :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

γλυκα μου κοριτσακια αμεσως μου απαντησατε!!

λοιπον..μηχανες, pc, κλπ δε θα της παρω γιατι εχει τα παντα καθοτι φαν της τεχνολογιας!! οσα ειπατε τα σκεφτηκα..πχ. ενα σετ της li la lo που μου αρεσουν πολυ. επισης εχω δει ενα πολυ ωραιο ρολοι κοσμημα της gucci που μου αρεσει πολυ. βεβαια ανεβαινει η τιμη. τελος επειδη της αρεσουν πολυ τα berberry σκεφτομουν μια ωραια τσαντα.. ουφ! ?δεν ξερω!! δε θελω να τη ρωτησω γιατι δε θα μου αρεσε να με ρωτουσαν αρα δε το κανω.. θελω να ειναι εντελως δικη μου ιδεα κ αν δεν της αρεσει να το αλλαξει. απλα η αληθεια ειναι οτι ενα ομορφο κοσμημα ειναι διαχρονικο κ ισως πιο συναισθηματικο. απο αυτα τα τρια που σας ειπα τι θα σας αρεσε λιγι πιο πολυ;;

συγγνωμη που δε ρωτησα καθολου για τα μωρακια σας αλλα εχω τρελαθει να τρεχω κ ο αντρας μου δεν παιρνει θεση γιατι τα βαριεται αυτα. που να ζητησω μια γνωμη;;!! ελεγα μηπως το αγορασω το δωρο της τωραωπου παμε καστορια. λετε να της παρω κανα δερματινο;;;;; τωρα μου ηρθε η φλασια!!!

πως ειναι τα κουτσουνακια σας;; φαγακι κ δραστηριοτητες ολα καλα;

Αλικάκη, ωραία ακούγεται η ιδέα με την τσάντα berberry, και πρωτότυπη...επίσης και η ιδεα για το δερμάτινο είναι καλή..αλλά θα της ταιριάζει αυτό που θα διαλέξεις? θα της κάνει? Που να τρέχει στην καστοριά να το αλλάξει...εκτός αν το πάρει από εδώ...

ωχχχχχχχχχ, κλαίμε......

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

κοριτσακια μου επεστρεψααααααααααααααα!!!!

θα μπω το βραδυ να σας πω τα νεα μας...περασαμε πολυ ωραια!!!

αλικακι ριξε μια ματια στα βραχιολια pandora που βαζεις μια "χαντρουλα" για καθε σημαντικη στιγμη σου...ενα τετοιο με μια χαντρα παιδικο καροτσακι μου εκανε δωρο ο βασιλης μου οταν γεννησα...θα το γεμισω και οταν παει 18 θα της το δωσω με μεγαλη συγκινηση...και θα μου πει τη βλακεια ειναι αυτη ρε μανα:shock::shock::shock:...χα χα χα...στη μια κουμπαρα μου αυτο θα της κανω δωρο....θα σου βαλω και λινκ το βραδυ....

στις υπολοιπες το βραδυ θα απντησω φιλακια πολλα πολλαααααααα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Aloha κοριτσια πως τα περασατε σημερα? Ειχε καλη μερα παντου?

Εμεις εδω πηγα δυο συντομες βολτες στις κουνιες εδω τις τοπικες κ στης Ν. Μακρης το απογευμα κ ετσι περασε κ αλλη μια μερα!;)

Ελενη οπως τα λες ειναι εχεις απολυτο δικαιο αλλα να που την δυσκολη ωρα ολα τα κακα σκεφτεσαι κ εννοειται καθολου ψυχραιμα:rolleyes:.

Τωρα για την αποθηκευση-καταψυξη: κανω ολα τα λαχανικα κανονικα βραστα μαζι με το κρεατακι (γυρω στο κιλο χωρισμενο σε μικρα κομματια) κ μετα τα χωριζω διπλες μεριδες σε γυαλινα μπολακια με αεροστεγες-αντιβακτηριδιακο κλεισιμο μικρο μεγεθος (εχουν τα supermarket, εγω τα βρηκα στον Βασιλοπουλο ειχε προσφορα). Μετα τα βαζω καταψυξη κ βγαζω την προηγουμενη στην ψυξη την διπλη μεριδα. Ετσι ξεπαγωνει με πολυ ασφαλη τροπο κ σιγα-σιγα! Τωρα πατατα- ρυζι-κριθαρακι τα κανονιζω συμφωνα με τα δικα μας συνοδευτικα κ βγαζω λιγο πριν βαλω αλατι;):tongue:!

Τωρα δηλ. μου μενουν αλλες 6μεριδες γαλοπουλα-λαχανικα-ζωμος κ αυριο θα παρω κατσικακι (1κιλο) κ θα κανω παλι περιπου 8μεριδες μου βγαινουν οποτε εχω για αρκετες μερες! Ααα κ απο καιρο διαβασα οτι ειναι ασφαλες (κ κραταει κ τις βιταμινες) μεχρι κ 1μηνα στην καταψυξη (βαθια καταψυξη), αλλα εμεις θα τα καταναλωνουμε το πολυ σε 15μερες αν τα τρωμε εναλλαξ (γαλοπ-κατσικ=15ημ. κουνελι-κοτοπουλο=15ημ.) καπως ετσι:D.

Για τον υπολογιστη εχεις δικιο αλλα την ωρα που γραφω, δεν ξερω ποση ωρα θα κανω να γραψω το ποστ, ενεκα κ οι απαιτησεις παιχνιδιου της Αναστ. κ ετσι ξεχνιεμαι με το μην. μισοτελειωμενο εχει χαθει το ιντερνετ κ εχει κανει αδρανοποιηση (ή ακομα χειροτερα επανεκκινηση για εγκατασταση ενημερωσεων:|:rolleyes:) κ χανονται:cool::rolleyes:. Ειμαι κ γκαντεμω το εχω παθει γενικα ψιλοαρκετες φορες:rolleyes::cool:.

Κινητικα εμεις συνεχιζουμε να κανουμε αυτο το "τυπου" χαιρετουρα, δεν καθομαστε ειδικα με την μια γιαγια (πεθερα μου) με τιποτα:oops::|, τι παιχνιδακια της κανει, τι τραγουδακια την εχουμε βαλει να βλεπει στην αγκαλια της με τιποτα ομως:|! Στην μητερα μου πολυ καλυτερα αλλα κ αυτη οχι για παρα πολυ ωρα:rolleyes::|. Να δω ποτε θα βγω λιγο μονη μου να κατσω χαλαρα για καφεδακι Αθηνα ή ακομα να καταφερω να κανω πατινια:tongue:! Κανουμε βηματακια παντα με βοηθεια οχι πολλα, στεκεται πολλη ωρα ορθια να στηριζεται σε τραπεζακι-κομοδινο-καναπε, σηκωνεται μονη της αν τραβιεται απο καπουκ απο ξαπλωτη σηκωνεται καθιστη μονη της πλεον. Απο συλλαβες μονο μπαμπαμπα,μαμαμα, παπαπα αυτα!:tongue::D

Σας αφηνω γιατι φωναζει η φαφουτοΑναστασια περιμενα νεα σας!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι, συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο στον Γιαννάκη...όλο εκπλήξεις τις τελευταίες μέρες ε? Ήταν να μην πάρει φόρα μου φαίνεται...την μία σηκώθηκε...σήμερα είπε μαμά....αντε αύριο μπορεί να βγάλει δοντάκια...χχαχα...όλα μαζεμένα θα στα κάνει ο μπομπιράκος!!!

Μαράκι κι εγώ τρελλαίνομαι για swarovski, αλλά τελικά νομίζω μόνο οι συλλογές αξίζουν..τα άλλα φθείρονται...πολύ εύκολα. Είχα πάρει από την Βιεννη μέσα από το κεντρικό της κατάστημα με τα swarovski ένα σταυρό...(τον πλήρωσα και πιο ακριβό κατα 30ευρώ...απ ότι στο αεροδρόμιο της Αθήνας) και φθαρθηκε πολύ γρήγορα...και που τον φορούσα με ζιβάγκο, για να μην ακουμπάει στο δέρμα και χαλάσει με τον ιδρώτα...επίσης το ίδιο και με κάτι σκουλαρίκια που μου είχε πάρει η πεθερά μου... αφού έχω πάρει κι ένα δακτυλίδι απο την Βιέννη, μου τα είχε κάνει σετάκι ο άντρας μου, και φοβάμαι να το βάλω μην χαλάσει...κι αυτό... Όχι τίποτα άλλο δεν έχω και κόρη, για να το φυλάξω.... χαχαχα!!!!

Φουτράκι, μια χαρά η πατέντα με τα λαχανικά...το είχα διαβάσει κι εγώ κάποτε αυτό...και πιστεύω κι εγώ ότι αν τα καταναλώνεις άμεσα..μια χαρά θα είναι από θέμα βιταμινών....

Εγώ είχα δοκιμάσει να καταψύξω έτοιμο αλεσμένο... γιατί το είχα διαβάσει κι αυτό...αλλά δεν το συνιστώ.... όταν ξεπάγωσα αυτό που είχα παγώσει...ήταν σαν άχυρα...σαν πεπιεσμένο χαρτόνι...ο πολτός έδειχνε στεγνός...και όταν τον πίεζα έβγαζε σαν νερό από κάτω....το σιχάθηκα και το πέταξα....!!! Εγώ αυτό που κάνω είναι το εξής κάποια λαχανικά για παράδειγμα αν έχω ένα μεγάλο κουνουπίδι, ή μπρόκολο...που εμέις δεν τα τρώμε...τα ζεματίζω με μία βράση στο νερό..και μετά τα αφήνω στο σουρωτό να στεγνώσουν...(για να μην κάθομαι να τα βάζω μεριδούλες σε σακουλάκια)τα έχω κομμένα και τα βάζω σε ένα ταπερ στην κατάψυξη...και τα χρησιμοποιώ όπως του μπαρμπα Στάθη....παγωμένα...μπλουμ στην κατσαρόλα για βράσιμο με τα υπόλοιπα φρέσκα που φτιάχνω την εκάστοτε ημέρα. Σήμερα για παράδειγμα του συμπλήρωσα κολοκυθάκια, που τα είχα καταψύξει με τον παραπάνω τρόπο. Ο Γιωργάκης από νουμερο που με ρωτάς, φοράει με το ζόρι το 9-12...μόνο κάποια που είναι πολύ μεγάλη φόρμα...και μετά κατά βάση φοράμε το 12 - 18 εδώ και εναμιση μήνα τουλάχιστον...επίσης κατά διαστήματα που φυλάω ρούχα του Χρήστου που τυχαίνει να του κονταίνουν...και δεν τα εχω παρει χαμπάρι (ότι του είναι ήδη και λίγο κοντά), κάποια πατελονάκια που έχουν στενή γραμμή δεν τα φυλάω καθόλου, τα βάζω κατευθείαν στον Γιώργο, απλά του τα γυρνάω λίγο από κάτω στα ποδαράκια...γιατί του είναι λίγο μακρυά.. μετά ζακετάκια...κάποιες φορές του φοράω του Χρήστου, γιατί βρίσκω εκείνα μπροστά μου, και μια χαρά του έρχονται... Η δικιά σου η μπουμπού, η Ανάστω πόσο ειναι?

Νομίζω ότι και τα άλλα αγοράκια εδώ, έτσι ψηλά είναι όλα....

Αγγελική, περιμένουμε τα νέα σας....πως περάσατε στους γονείς σου?

Λιακι, επίσης περιμένουμε τα συνταρακτικά σου νέα από την 1η μέρα στην δουλειά....πως σου φάνηκε μετά από τόσο καιρό που ήσουν στο σπίτι? Πως ένιωθες που άφησες τον Δημητράκη πίσω σου?

Αλικάκη, αποφάσισες για το δώρο? Τι λες? Η μπέμπα πως είναι? Εξακολουθεί να ζωηρεύει?

Σοφία Ρέθυμνο???????????? που είσαι? Δεν φαντάζομαι τα πεθερικά να ετοιμάζονται πάλι...να έρθουν για τα καρναβάλια? Έλεος!!!!!!!!!!!!! Τι κάνεις? Πως πάει η ψύξη? Τα μπουμπούκια σου? θα τα ντύσεις? δεν θυμάμαι αν μας είχες πει κάτι..σχετικό? Θα τα πας στο ρεθυμνιώτικο καρναβάλι? Εγώ θα ήθελα πολύ να τα φέρουμε, για τον Χρήστο πιο πολύ...αλλά φοβάμαι με τον Χρήστο ότι θα τον χάσουμε κυριολεκτικά εκεί μέσα...γιατί δεν κάθεται ήσυχος....δεν θέλει να τον κρατάμε απο το χερι...και γενικά όταν βγαίνουμε, κάνει....σαν να το έχουμε δεμένο στο σπίτι....το κακόμοιρο....(ώρες - ώρες, μου έρχεται να το πνίξω!!!!!!!!!!!!!)

Συμπεθερούλα μου, εύχομαι να φτάσατε καλά στα πάτρια εδάφη, και η Αθανασία να μην είχε κανένα πρόβλημα!!!!!!!

Λοιπόν στα δικά μας τώρα.......εμείς σήμερα το βράδυ, καθώς τον άλλαζα να του βάλω τον υπνόσακο, του τραγούδαγα μια ωραία πεταλούδα...και ξαφνικά ...με το που ξεκινώ εγώ το τραγούδι...αυτός έκανε με το χεράκι του μια ωραία πεταλούδα...τα έπαιξα...του το ξανατραγουδούσα και το έκανε ξανά και ξανά... Αλλο θέμα...είναι το αυγό...Ενώ τα τρώμε όλα εμείς...χωρίς κανένα θέμα... με το αυγό τελικά έχουμε πρόβλημα... Την πρώτη φορά το έφαγε κανονικά ένα κουταλάκι...με λαδάκι λεμονάκι και ψιχουλάκια ψωμί... Την δεύτερη μέρα...το έκανε εμετό... Σήμερα, τρίτη φορά...με το που ακουμπάω στα χειλάκια του, το κουταλάκι με το ίσα ίσα αυγο...αηδιάζει και....άστα να πάνε! Πάρτα πάλι μαμά!!!

Αυτά τα νέα μας!!!!!!!!!

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

Μανούλες καλημέρα!!!

Κατερινάκι,έμαθε την πεταλούδα το Γιωργάκι μας!!!τι ωραία, καλέ τα Μαγιόπαιδα είναι τα πιο έξυπνα ή μου φαίνεται?όσο για το αυγό. και ο Δημήτρης τα ίδια, μια το τρώει, το καταβροχθίζει, μια μου το κάνει εμετό...δε ξέρω γιατι, εγώ του το δίνω πάντα όταν είναι εντελώς νηστικός, νομίζω κατεβαίνει πιο εύκολα...α, και το δίνω μελάτο, σφιχτό ούτε να το δει δε θέλει...:rolleyes:

Μαρία, είπε μαμά το αγόρι σου!!!Γιούπι!!!άντε μπράβο, να δικαιωνώμαστε και οι μανούλες για τους κόπους μας!φόρεμα βρήκες για τη βαπτιση?εγώ πήρα ένα για τον Μάρτιο που θα γινόταν, αλλά φοριέται άνετα και το Μάιο, ευτυχώς δεν είχα βρει πανοφώρι και δεν πηρα;););)είναι σμαραγδί, στενό μέχρι το γόνατο, πολύ απλο με nude γόβες;)

Αλικάκι καλοπεράσατε στην ακδρομή σας!για πες λεπτομέρειες να ακούμε να ζηλεύουμε κ εμείς οι κακομοίρες!!!

Ελένη ελπίζω να είχατε καλό ταξίδι και να φτάσατε καλά στα πάτρια εδάφη!Χαρά στις γιαγιάδες και στους παππούδες που θα δουν την Αθανασία μας!!!

Γράψε μας νέα σου όποτε μπορείς!

Τα δικά μας νέα τώρα...

Λοιπόν εχθές πήγα πρώτη μέρα δουλειά...εκτός από μια φρίκη που με έπιασε στο αυτοκίνητο την ώρα που φεύγαμε αό το σπίτι όλα καλά!δεν το περίμενα, αλλά πέρασε η μέρα νεράκι, είχα και αρκετή δουλίτσα ούτε που το κατ'αλαβα!όταν γύρισα σπίτι όλα ήταν μια χαρά, η Μαρία μου είπε πως είχε κέφια ο μικρός, και περάσανε πολύ όμορφη ημέρα...

η μέρα μας συνεχίστηκε ωραία, μέχρι το βράδυ όπου κατά τις 8 ο μικρός εξαντλημένος ήπιε το γάλα του μισοκοιμισμένος και αφού τον άφησα στο κρεβάτι του(έλειπε ο Παναγιώτης) κοιμήθηκε 10 λεπτά και ξύπνησε με κλάματα...πάω μέσα...αγκαλίτσα-κοιμάται-τον αφήνω -1λεπτο-κλάματα-αγκαλίτσα κοιμάται τον αφήνω-1λεπτό κλάματα...με τα πολλά αυτό συνεχίστηκε μέχρι τις 12μιση!!!!κόντεψα να τρελαθω...ήρθε και ο Παναγιώτης -τα ίδια και σ΄αυτόν...δεν ξέραμε τι να κάνουμε..

και φυσικά στις 5μιση πάλι τσακωνόμασταν για το αν θα του δώσουμε γάλα η όχι..έχει κανταντήσει αηδία αυτή η κατάσταση κάθε ξημέρωμα:evil::evil::evil:

τέλοςπάντων του δίνω γάλα, κοιμάται στις 6 και μου χτυπάει μήνυμα στο κινητό:shock::shock::shock:παθαίνω ένα σοκ μέχρι να το ανο΄ξω, γιατί στις 6 το πρωί δεν περιμένεις τιποτα καλό...και τελικά ήταν η Μαρία..την παιρνω τηλ. άστα, μου λέει, είμαι χάλια, πυρετό και εμετό όλο το βράδυ, δε μπορώ να έρθω:shock:!!!

Εννοείται της λέω, και με πιάνει άγχος, πρώτα μήπως έχει κολλήσει τον μικρό, και να μη θυμάμαι αν τον έπιασα να δω αν είναι ζεστός κτλ κτλ. και φυσικά, τι θα πω στη δουλειά, ακόμα δε ξεκίνησα, θέλω άδεια!!!πήρα τηλ. στις 7μιση, τους εξήγησα την κατάσταση, εντάξει όλα καλά, φαντάζομαι βέβαια, τι θα σκέφτονται, αλλά τι να κάνω?να πάρω το παιδί μαζί μου?

ουφ, με τα πολλά λοιπον , με βλέπω την επόμενη εβδομάδα να πηγαίνω για δουλεια...

αφήστε που έχω κατααγχωθεί γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να έχει η Μαρία και αν κόλλησε τον μικρό μου...

HDfQp3.png

καλημεραααααα ερωτηση γιατι απο 90και κατι σελιδες που εχουμε στον καφε πηγαμε στο 69:shock::shock::shock: μονο σε εμενα το βγαζει???

πηγαμε οπως σας ειπα μερικες μερουλες στο χωριο μου,ειναι 40 λεπτα απο το κεντρο αλλα ο μισος δρομος ειναι χαλια τωρα το χειμωνα απο λασπονερα,λακουβες κλπ....περασαμε ωραια μας εκανε και ωραιες μερες οτι πρεπει για βολτουλες...η μπεμπα ειχε φαει κολλημα με τον πατερα μου και τον ηθελε πιο πολυ και απο εμενα:shock: και οταν γυρισαμε της ελεγα τα λογακια που της λεει ο πατερας μου και εβαλε τα κλαμματα:shock: με παραπονο σαν να της ελειπε:shock:...αδυναμιες ειναι αυτες...η μπεμπουλα καταβροχθιζει το αυγουλακι της ευτυχως χωρις προβληματα...κανουμε παλαμακια και αυτο που ειπε το μαρακι τον ηχο του ταρζαν,καθε μερα και κατι καινουριο...χτες πηγε να μπουσουλησει αλλα το μετανιωσε στην πορεια..χε χε...το θεμα ειναι οτι εχει πονηρεψει και δεν καθεται πουθενα,ασε που κανει οτι κλαιει ψεμματα,μιλαμε ειναι πολυ γελιο χα χα,κλεινει τα ματακια καικανει ιιιιιιιιιιι και μετα τα ανοιγει να δει τι κανουμε αχαχαχα....

ελενη μου ελπιζω να φτασατε χωρις προβληματα και ολα να πηγαν καλα.να περασετε καλα και να ξεκουραστεις...τι καλα θα βρεθειτε και με τη μαρια,θελουμε φωτο ντοκουμεντο με τα ζουζουνακια μαζι...

μαρια ειπε μαμα το αγορι μας,πεσ μας λεπτομερειες...πες πες....εκλαψες???εμενα οταν κλαιει φωναζει μαμαμαμαμαμα χε χε

λιακι τι ειναι αυτο που επαθες?περαστικα στο κοριτσι και ελπιζω να μην κολλησε το δημητρακη μας...

κατερινακι το κανει εμετο?αχ μηπως ειναι απο την γαστρεντεριτιδα?δεν του κανεις διατροφη τωρα που το επαθε αυτο?δεν την εντυσα τη μικρη,την κυριακη θα την ντυσω και θα βαλω και φωτο...

αλικακι και η τσαντα ειναι ωραια ιδεα και ο πινακας που σου ειπε η ελενη,να σου πω και εγω θα τη ρωτουσα τι θα ηθελε...τωρα για το δερματινο αν δεν της κανει ειναι δυσκολο να το αλλαξει...σκεψου το και για τα βραχιολακια που σου ειπα ειναι τελεια...

σοφακι ωραια η πατεντα με το φαγητακι,μια χαρα,λιγο οργανωση θελει και ξενοιαζεις....

φιλακια σας αφηνω γιατι θα σπασει το λαπτοπ η ανταρτισσα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Kαλημέρα!!!

Λία, χθες το αυγό μετά τον εμετό...δεν του ξαναέδωσα...του το έβαλα στο φαγητό...και μια χαρά το έφαγε...δεν κατάλαβε τίποτα....Σφιχτό δεν κάνει το αυγό, έτσι κι αλλιώς γιατί πνίγει... Πάντα μελάτο... Όσο για την πεταλούδα, τώρα που την μάθαμε..δεν κάνουμε τίποτα άλλο.... μάλλον θα είναι καλός μαθητής...του αρέσουν οι επαναλήψεις...χαχαχα!!!

Αλίκη, μπράβο να μας πεις τα νέα σου..να χαρούμε κι εμείς, γιατί με αυτή την κρίση...θα αργήσουμε πολύ για να δούμε ταξιδάκι αναψυχής...χαχα....Λία, ευτυχώς που είμαστε σε νησί, τουλάχιστον!!!

Χαίρομαι που όσον αφορά την δουλειά πήγαν όλα καλά... αλλά από εκεί και περα πω πω δράμα..........φρίκη. Πάντως στις 6 το πρωι που σου ξυπνάει θέλει σίγουρα γάλα...είναι πάρα πολλές οι ώρες απο το προηγούμενο γεύμα του... Αυτό με τα κλάματα, μήπως ήταν καμιά ενόχληση? Δοντάκια? Πάντα όταν κλαίει έτσι, αδικαιολόγητα πρώτα θα τον κοιτάς για πυρετό...και μετά τα υπόλοιπα...γιατί και ο πυρετός είναι ύπουλο πράμα....μπορεί να επηρεάσει αυτιά...μάτια...(μιλαμε για πολύ υψηλό πυρετό..που δεν τον καταλαβαίνουμε και δεν δίνουμε τίποτα στο παιδί..) Κι εμένα χθες, κοιμήθηκε κατά τις 10 μια χαρά..και κατά τις 1:00 άρχισαν τα όργανα...έκλαιγε πολύ γοερά...γάλα δεν ήθελε...πυρετό δεν είχε...τον πήρα στο κρεββάτι μας...μήπως μας ήθελε κοντά του...τίποτα...κοιμόταν ένα λεπτό...και μετά ούρλιαζε....κατάλαβα ότι πονούσε...είχε καιι ένα βηχάκι από το βραδάκι...τελικά του έδωσα ντεπόν...και έδειξε ότι συνήλθε... μετά από λίγο που έβηχε λίγο τον σήκωσα και έκανε έναν ψιλοεμετό...μόνο σάλια και φλέματα....ευτυχώς...και αμέσως μετά συνήλθε και κοιμήθηκε...μαζί μας..όμως... Να σου πω Λία, εγώ όταν μου περνά τέτοια ζόρικα βράδυα, δεν αντέχω να σηκώνομαι...κάθε μισή ή μία ώρα...τον παίρνω μαζί μας και τελειώνει η υπόθεση.... τώρα θα μου πεις κακομαθαίνει...αλλά και τι να κάνω..να μην κοιμηθώ καθόλου? δεν την παλεύω μετά με δύο παιδιά, όλη την ημέρα...μετά το μεσημέρι που τους έχω και τους δύο..και στον Χρήστο τα ίδια έκανα...και μια χαρά έχει στρώσει το παιδί μου...έτσι κι αυτός, όταν κρίνω απαραίτητο τον παίρνω κοντά μου...και αν κακομάθει...κακόμαθε...κάποια στιγμή θα τον πείσω για το σωστό....!!

Η Μαρία μάλλον έχει αυτό που είχε ο Γιώργος την περασμένη εβδομάδα...αλλά σε πιο ήπια μορφή, χωρίς πυρετό. Κυκλοφορεί ίσωση γαστρεντερίτηδας...απ ότι ξέρω..Καλύτερα αν μπορείς μείνε όλη την εβδομάδα σπίτι...να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να ξαναέρθει η Μαρία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...