Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια,  πριν λίγες μέρες (21 μέρα του κύκλου) ξεκίνησα  ενεσεις Arvekap.

Καλή επιτυχία σε όλες! Του χρόνου να έχουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες και χάρηκα με τα καλά νέα όλων σας σαν να ήταν δικά μου.

• Καλή τύχη! 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Εσείς ολόκληρες κοπέλες είστε καλέ!! Φτου φτου να μου την ζουμπήξεις! Περπατάει; Με τα φαγητά τα μη αλεσμένα εύκολα συνήθισε; Πότε κόψατε το αλεσμα; Εμείς για την ώρα αναγουλιάζουμε και πνιγόμαστε με κομματάκια. Μονο τα μπισκοτάκια της αρεσει να ξερογλείφει! :tongue: Απο δοντακια εμεις μονο τα 2 κατω ακομη εχουμε..

Για δεύτερο μπα εμείς όχι ακόμη! Εδω Αθηνα ειμαστε μονοι χωρίς βοηθεια, να φανταστείς απο σεπτεμβρη που ανογουν τα σχολεια (δασκαλα ειμαι) θα αναγκαστω να παρω άλλη μια σχολικη χρονια αδεια αλλά αυτη τη φορα άνευ αποδοχών! Μεχρι τωρα καθομαι με την 9μηνη αδεια αλλά τελος μαιου τελειωνει και μετα; Το θεωρω πολυ νωρις για παιδικο ασε που οι ιδιωτικοι εδω παιρνουν 350 ευρω ακουσα! Ειναι και νωρίς, θα ειναι 15-16 μηνων και θα μου αρρωσταίνει συνεχως! Καλυτερα απο τη μεθεπομενη χρονια να τη στειλουμε αποφασισαμε...να ειναι 2 και κατι... Αρα το δευτερο θα περιμενει να ξεκολλησουμε απο Αθηνα και να παμε με μεταθεση στους γονεις κοντα για να εχουμε καποια βοηθεια (γύρω στο 2015-2016), αλλιως δεν θα τη παλέψουμε μονοι! :? Εσυ που αφηνεις τη μικρη οταν δουλευεις;

Υ.Γ. Το easy living τι ειναι;;;

αν περπαταει λεει????? τρεχει!!! 12 μηνων περπατησε, τα αλεσμενα τα κοψαμε εδω κ εναν μηνα,την αργησα για να μπορεσει να προσαρμοστει ευκολα ετρωγε ηδη μπισκοτα κ ψωμι, μονο το μοσχαρι της το εχω κανει κιμα, ολα τα αλλα τα λιωνω λιγο με το πιρουνι. ειναι μικρη ακομα η δικια σου. κ εμας απο τα μπισκοτα ξεκινησε.

εχεις δικιο για τον παιδικο, κ σιγουρα θα ειναι καλυτερα να πατε κοντα σε γονεις, αλλωστε μικρη εισαι, εχεις περιθωρια!! σε ποια περιοχη θα πατε? ειναι καλυτερη η ζωη στην επαρχια.

εγω (πονεμενη ιστορια!!!) παω για δουλεια πρωι δευ-τετ-παρασκ κ πεμπτη απογευμα (ευτυχως στο μαγαζι εινια κ ο πατερας μου κ ο αδελφος μου κ ο συναιτερος μου κ δουλευω κ απο το σπιτι). οταν φευγω πρωι, την ταιζει ο αντρας μου, την παει στην πεθερα διπλα μεχρι τις 10,30 κ μετα την βαζει για υπνο οπου κ κοιμαται μεχρι τις 1 που γυρναω. ολο αυτο το διαστημα κατεβαινει στο γραφειο που ειναι κατω απο το σπιτι κ την παρακολουθει απο την καμερα. η πεθερα μου εινια 75χρ κ κραταει κ τα διδυμα του κουνιαδου. μονο για την δουλεια την αφηνουμε κ αυτο μονο για 1-2 ωρες, οπου αλλου παμε μαζι, για καφε, σουπερ μαρκετ, βολτες κτλ!

απο του χρονου θα την περνω μαζι μου κ θα την αφηνω στην μαμα μου που μενει απεναντι απο το μαγαζι μας.

το easy living ειναι:http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=3269

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν περπαταει λεει????? τρεχει!!! 12 μηνων περπατησε, τα αλεσμενα τα κοψαμε εδω κ εναν μηνα,την αργησα για να μπορεσει να προσαρμοστει ευκολα ετρωγε ηδη μπισκοτα κ ψωμι, μονο το μοσχαρι της το εχω κανει κιμα, ολα τα αλλα τα λιωνω λιγο με το πιρουνι. ειναι μικρη ακομα η δικια σου. κ εμας απο τα μπισκοτα ξεκινησε.

εχεις δικιο για τον παιδικο, κ σιγουρα θα ειναι καλυτερα να πατε κοντα σε γονεις, αλλωστε μικρη εισαι, εχεις περιθωρια!! σε ποια περιοχη θα πατε? ειναι καλυτερη η ζωη στην επαρχια.

εγω (πονεμενη ιστορια!!!) παω για δουλεια πρωι δευ-τετ-παρασκ κ πεμπτη απογευμα (ευτυχως στο μαγαζι εινια κ ο πατερας μου κ ο αδελφος μου κ ο συναιτερος μου κ δουλευω κ απο το σπιτι). οταν φευγω πρωι, την ταιζει ο αντρας μου, την παει στην πεθερα διπλα μεχρι τις 10,30 κ μετα την βαζει για υπνο οπου κ κοιμαται μεχρι τις 1 που γυρναω. ολο αυτο το διαστημα κατεβαινει στο γραφειο που ειναι κατω απο το σπιτι κ την παρακολουθει απο την καμερα. η πεθερα μου εινια 75χρ κ κραταει κ τα διδυμα του κουνιαδου. μονο για την δουλεια την αφηνουμε κ αυτο μονο για 1-2 ωρες, οπου αλλου παμε μαζι, για καφε, σουπερ μαρκετ, βολτες κτλ!

απο του χρονου θα την περνω μαζι μου κ θα την αφηνω στην μαμα μου που μενει απεναντι απο το μαγαζι μας.

το easy living ειναι:http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=3269

Ναι, εμείς έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για τα μη αλεσμένα! Δεν βιάζομαι, εντάξει είναι λίγο σπάσιμο το μπλέντερ, αλλά τι να κάνουμε... Εμείς με το φρούτο έχουμε θέμα εδώ και 1 μήνα, δεν το τρώει με τίποτα ενώ μέχρι τώρα το κουτσοέτρωγε...

Μια χαρά τα έχετε βολέψει με τη δουλειά και την Ουρανία. ;) Εγώ είμαι από ενα χωριο κοντα στη Θεσσαλονικη και ο άντρας μου απο Καβαλα. Όταν φυγουμε απο εδω με μεταθεση θα παμε στους δικους μου στη θεσσαλονικη, ειναι πολυ καλά γιατί συνδυάζει το χωριο με την πολή, είμαστε αρκετα κοντα με αστικη συγκοινωνία. Ειμαστε πολυ κοντα στο αεροδρομιο αν εχεις υπόψιν σου.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ναι, εμείς έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για τα μη αλεσμένα! Δεν βιάζομαι, εντάξει είναι λίγο σπάσιμο το μπλέντερ, αλλά τι να κάνουμε... Εμείς με το φρούτο έχουμε θέμα εδώ και 1 μήνα, δεν το τρώει με τίποτα ενώ μέχρι τώρα το κουτσοέτρωγε...

Μια χαρά τα έχετε βολέψει με τη δουλειά και την Ουρανία. ;) Εγώ είμαι από ενα χωριο κοντα στη Θεσσαλονικη και ο άντρας μου απο Καβαλα. Όταν φυγουμε απο εδω με μεταθεση θα παμε στους δικους μου στη θεσσαλονικη, ειναι πολυ καλά γιατί συνδυάζει το χωριο με την πολή, είμαστε αρκετα κοντα με αστικη συγκοινωνία. Ειμαστε πολυ κοντα στο αεροδρομιο αν εχεις υπόψιν σου.

απο θεσ/νικη ειναι η μαμα μου κ εχω παει μονο 1 φορα πολυ μικρη, δεν θυμαμαι τιποτα! για το φρουτο που λες ετσι γινεται τις περισσοτερες φορες, θα εχεις διακυμανσεις, μια θα το τρωει κ μια οχι, ετσι μου εκανε εμενα, υπηρχε εβδ που ουτε ηθελε να την δει κ αλλες φορες την τσακιζε, τι ιδιο κ το φαγητο!

μια χαρα ειναι η θεσσαλονικη!

την φρουτοκρεμα δεν την εχω κοψει, την αλεθω κανονικα κ οσο την τρωει δεν θα την κοψω, φαντασου οτι τρωει 4 ολοκληρα φρουτα, ενω αν τα φαει κομματακια θα φαει 1 το πολυ!

Καλημέρα μανούλες και καλό μήνα!! Καλέ, μπήκε η άνοιξη!!!! Τι ωραία! Ελπίζω να μην μας ταράξει στα κρύα ο Μάρτης γιατί μπήκε λίγο δυναμικά... Εδω το έχει το κρυάκι του πάντως για την ώρα εδώ και δύο μέρες....

Είμαστε καλά κι ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το ταξίδι. Ήδη μάζεψα τα ρούχα της Αθανασίας και αγόρασα 4 κουτιά γάλα να πάρω μαζί για να μην ψάχνω επάνω, την προηγούμενη φορά τρόμαξα να βρω! Δεν ξέραν απο γάλα φρεζυλακ, άλλος θεός εκεί! Και ακόμη να φανταστείτε δεν είχε ξεκινήσει η έλλειψη εδω Αθήνα... Γι αυτο τώρα προνόησα... (Καλά και την άλλη φορά βασικά είχα προνοήσει, αλλά μείναμε τις διπλάσιες μέρες και πού να φτάσουν τα 4-5 κουτιά που είχα πάρει... Πίναμε και μόνο γάλα τότε ακόμη...) Πήρα και κρέμες, μπισκότα, ρυζογκοφρετάκια και τα άλλα απο πάνω δηλαδή τα πολλά φρούτα που τρώμε :tongue: και το μεσημεριανο μας. Ε, δεν θα κουβαλάω και κρέατα! Από φαγητό καλούτσικα, δεν μπορω να πω οτι μένει νηστική. Αν π.χ. μου φάει μισό γιαούρτι και δεν θέλει άλλο της φτιάχνω και λίγη κρέμα και την τρώει οπότε συμπληρώνει τα γεύματα... Απο δοντάκια σήμερα που την κοίταξα στο φως ειδα τους πάνω κυνόδοντες να ασπρίζουν περισσότερο απο τα 2 μεσαία. Λέτε να βγουν πρώτοι;;; :shock:

Αγγελική ξέχασα να σου πω, και η Αθανασία λέει συχνά "μαμ μαμ", αλλά δεν νομίζω να το λενε συνειδητα! :tongue: Θα το πουν όμως πού θα πάει!

Λία μου, ελπίζω το κλίμα να είναι καλύτερο μέρα με τη μέρα και μόλις τελειώσει η περίοδος να κάνεις μια καλή και εις βάθος κουβέντα με τον αντρούλη σου. Είμαι της άποψης πως προβλήματα δεν πρέπει να συσσωρεύονται μεταξύ του ζευγαριού γιατί κάποια στιγμή θα γίνει το "μπαμ"... Να του λες και να του ξαναλες το προβλημα που νιώθεις και πιστεύω να το καταλάβει, δεν νομίζω να θέλει να διαλυθεί το σπιτικό του, αλίμονο!

Αλίκη μου, μπράβο στη γιαβρίνα σου για τα νέα κατορθώματα και όσο για την κινητικη ανάπτυξη, θα πάρει φόρα, μην ανησυχείς! ;) Άντε καλέ, θα κάνεις facebook; ;)

Αχ, σας αφήνω με έφαγε με την γκρίνια της.... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Το άλλο που της κάνω εδώ και δύο πρωινά, ξέχασα να σας πω, είναι το εξής: Γύρω στις 7-8 το πρωί που σχεδόν πάντα ζητάει πιπίλα σε αυτό διάστημα μισοκοιμισμένη, πάω της την βάζω και τρέχω της ετοιμάζω το πρωινό γάλα. Επιστρέφω με το γάλα και ενω εκείνη σχεδόν κοιμάται της βγάζω την πιπίλα και της βάζω το μπιμπερό στο στόμα και τσουκου τσουκου χωρις να παραξενευτεί καθόλου ρουφάει όλο το μπουκάλι, δηλ. 260 μλ με τα ματάκια της κλειστά! :D Όταν τελειώσει της ξαναδίνω πιπιλίτσα και κοιμάται σαν πουλάκι! Σήμερα και χθες με αυτό το σύστημα ξύπνησε στις 11 το πρωι! Βασικά δεν το κάνω μόνο για να κοιμάται περισσότερο, κυρίως το κάνω γιατι και χωρίς γαλα συνηθως μου ξυπναει στις 10 περιπου και δεν ξερω τι να της δώσω! Γάλα ή γιαούρτι; Πάει πίσω όλο το πρόγραμμα, το έχουμε ξαναθεσει αυτο το ζήτημα. Με αυτόν τον τρόπο όμως και πίνει το γάλα της την ώρα που πρέπει και δεν χαλάει τον υπνάκο της! ;)

Είχα έναν ενδοιασμό στην αρχη κι επιφυλακτικά το δοκίμασα, αλλά μια χαρά το πήρε, της αρέσει κιόλας. Επίσης για το ρέψιμο λίγο αγχώνομαι επειδη μενει ξαπλα και δεν ρεύεται μετα το γάλα, αλλά μεχρι στιγμης δεν δείχνει να τη ζορίζει, έχω βέβαια το νου μου. Και το έχω ακουσει απο πολλους πως δινουν γαλα στον υπνο οποτε λέω τι στο καλό, εμείς θα εχουμε πρόβλημα μονο; :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

εδώ έχει υπέροχη μέρα, περιμένουμε να ξυπνήσει ο μικρός να πάμε βολτίτσα...γιατί απο αύριο χαλάει πάλι ο καιρός...

εγώ έτοιμη (λέμε τώρα) για την μεγάλη επιστροφή στη δουλεια...!

Ο δημήτρης είναι όλο καινούρια κόλπα...κάνει παλαμάκια, κουνάει το κεφάλι δεξιά αριστερά όταν δεν θέλει κάτι, λέει μαμά η μα-μαμ δεν είμαι σίγουρη αλλά το λέει συνέχεια, ψιλοσηκωνεται αλλα όχι μόνος του ακόμα,

και τα δοντάκια του έχουν μεγαλώσει πολύ και μοιάζει με κουνελάκι:tongue::tongue:

βέβαια ο ύπνος μας είναι χάλια, κοντέυουμε να κλείσουμε 2 μήνες που ξυπνάει κάθε μια ώρα όλο το βράδυ μέχρι τις 5 5μιση που πίνει γάλα και μετά ξυπνάει κανονικά στις 7:shock::shock::shock::shock:

έχουμε λιώσει, δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό το βράδυ...πόνος δεν είναι, δεν σκάει άλλο δοντάκι και δεν έχει διαφορά με το ντεπόν...

τι να πω...πόσο ακόμα να αντέξουμε?

HDfQp3.png

Κορίτσια καλό μήνα....κι από εμένα...

σας διάβαζα αυτές τις ημέρες πάλι...αλλά δεν προλάβαινα να μπω να γράψω...

Κατ' αρχήν θέλω να απευθυνθώ στην Λία....για το προημερών θέμα που είχε... Λία σε καταλαβαίνω απόλυτα...μα απόλυτα σου λέω... όταν γεννήθηκες ο Χρήστος μου...ήταν μια παρομοια περίπτωση, με τον Δημητράκη σου...με την διαφορά ότι δεν ξυπναγε κάθε μία ή δύο ώρες...δεν κοιμόταν καθόλου....!!! Ήταν όλη μέρα ξύπνιος...όλη νύχτα ξύπνιος, και κοιμόταν κάθε μέρα στις 5 το πρωί...που αυτό σήμαινε ότι εγώ κοιμόμουν 5:30και... και ξύπναγε στις 10 το πρωί...ενώ εγώ κατά τις 9...γιατί με ξυπνούσαν τα τηλέφωνα...(λόγω δουλειάς - ήταν εποχή με πολύ δουλεια ακόμη, και δεν ήθελα να κλείνω το τηλέφωνο). Αποτέλεσμα? Εγώ κοιμόμουν 4 το πολύ 5ωρες!! Τα είχα παίξει... Όλο αυτό λοιπόν είχε αντίκτυπο στην σχέση μας, με τον άντρα μου....μιλάμε για πολύ γκρίνια... ομηρικούς καυγάδες... Εγώ είχα μονίμως τα νεύρα μου (ενώ μιλάμε ότι είμαι άτομο...πάρα πολύ ήρεμο...η κατάσταση αυτή είχε αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα) ...γιατί δεν είχαμε κανέναν να βοηθήσει... Ένιωθα ότι δεν θα ξανακοιμηθώ ποτέ... ενώ για τον άντρα μου, πέρα βέβαια από την ευθυνη που έφερνε πλέον αυτός ως πατέρας δεν είχε αλλάξει κάτι άλλο...ξυπνούσε το πρωι όπως πάντα να πάει για δουλειά...και το μεσημέρι έτρωγε και κοιμόταν να ξεκουραστεί..επίσης όπως πάντα...κι εγώ τον έβλεπα και ξεροστάλιαζα τον ύπνο... λοιπόν το είχα παράπονο, γιατί μία μόνο μία, φορά δεν είχε πει...θα καθίσω εγω με το μωρό να κοιμηθείς κι εσύ... Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις πλακονώμασταν συνέχεια...και θέμα ήταν το παιδί... Πόσες φορές του είπα ότι δεν την παλεύω άλλο, και θέλω να χωρίσουμε...δεν φαντάζεσαι... Βέβαια από την άλλη δεν μπορώ να πω, κάποιες φορές, (χωρίς όμως να χαλάει το πρόγραμμα του...) και το τάιζε και το άλλαζε.... Τέλος πάντων, όταν έφτιαξε ο μικρός...όλα άλλαξαν...και ξαναέγιναν όλα όπως παλιά..με κάποιες διαφορές ως προς το παιδί πάντα... εγώ είμαι πιο προστατευτική...εκείνος θα πάρει τον Χρήστο πιο χαλαρά....νομίζει ότι βγαίνει με κανένα συμομήλικο του... Τώρα με τον Γιώργο που έιναι τελείως άλλη φάση (ήρεμο παιδί), καμία σχέση...είμαστε εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τότε... Κι όταν έχουμε τίποτα ξενύχτια...εκεί βλέπεις μερικές ομοιότητες με παλιά...αλλά το ξεπερνάμε πλέον...έχουμε συνηθίσει... Εντω μεταξύ μην ξεχνάς ότι τώρα όλα τα νοικοκυριά έχουν φορτωθεί και τις συνέπειες της κρίσης.... Οπότε όλα θα αλλάξουν με τον καιρό...σε λίγο θα είστε πιο δεμένοι και θα τον καμαρώνετε, με τις ατάκες που θα σας λέει και τις γκριμάτσες που θα σας κάνει.... Κατά τ'αλλα εύχομαι σήμερα να απολάυσατε την βολτίτσα σας....και τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα... Άντε να προετοιμαστείς ψυχολογικά και με την ιδέα ότι ξεκινάς δουλειά... σκέψου το από την καλή πλευρά... ότι θα αρχίσεις να συναλλάσεσαι με ενήλικους ανθρώπους...θα μπορείς να χαλαρώνεις και λιγάκι στην δουλειά...φαντάζομαι δεν θα νιώθεις την πίεση που έχεις με το παιδί να τα κάνεις και να τα προλάβεις όλα!!!!

Ελενίτσα, συμπεθερούλα μου, σας εύχομαι καλό ταξίδι να έχετε, και να περάσετε πολύ πολύ όμορφα, στα πάτρια εδάφη!!!!!! Ελένη εμένα όταν ξυπνάει ο Γιώργος στις 10:30 - 11, του κάνω φρουτόκρεμα, αν ξυπνήσει γύρω στις 9 - 9:30 του κάνω γάλα...(γιαούρτι δεν του δίνω το πρωί μόλις ξυπνήσει, γιατί σκέφτοαμι ότι μπορεί να κρυώνει...με το όσο νάναι παγωμένο γιαούρτι) αν όμως θέλω να βγούμε σε καμιά δουλειά ή βόλτα, του δίνω φρουτόκρεμα ή κρέμα για να τον πιάσει καλύτερα... Όσο για το γάλα, καλά κάνεις και της το δίνεις κοιμησμένη...έτσι συνεχίζει τον υπνάκο της ανενόχλητη!!!!!

Κορίτσια κι εμείς λέμε μαμ μαμ... μόνο την ώρα του φαγητού...πιστεύω ότι το λέμε συνειδητά πλέον...επίσης όποτε κλαιει και ζορίζεται μου φωνάζει μαμά μαμά...δεν μπορεί να είναι τυχαίο...το αποκλείω!!!! Ελένη τελικά με το γάλα αυτό που έλεγες ότι από τον 10ο θα της δώσεις το Νο3 στο γάλα ισχύει? (Εσύ νομίζω το είχες αναφέρει εδώ...) Εγώ είχα ρωτήσει την παιδίατρο μας και μου είπε το 2, έως τον 12μηνα...και μετά φρέσκο.... έτσι κι εγώ παρείγγειλα τα τελευτάια γάλατα απο Γερμανία...παρείγγειλα και δύο μπουκάλια της ΜΑΜ μόνο 5,86 τα δύο... Είναι ωραία μπουκάλια, αλλά έχουν πολύ σπαστικό καπάκι...δεν ανοίγει με τίποτα....μετά από τόση χρήση, ένα που έχω στον Γιώργο....και θέλει πολύ δύναμη για να ανοίξει...Ελένη έτσι είναι και τα δικά σου, ή εμένα μου έτυχε περίπτωση μπουκαλιού?

Αγγελική εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στους γονείς σου!!!!!! αλήθεια μένουν μακρυά, και πάτε διήμερο? Φαντάζομαι να τους την πήγες ντυμένη την μπέμπα...θα έπαθαν πλάκα!!!!!!!!! με το κουκλί σου!!! φτου φτου!! Το αυγό που με ειχες ρωτήσει...την πρώτη ημέρα του έδωσα το ένα τέταρτο του κροκού...με λίγο λαδάκι και λίγο ψωμάκι...την δεύτερη πήγα να τον κάνω μισό...αλλά μου το έκανε εμετό όλο...και δεν ήθελα να επιμείνω μετά... τώρα τις αλλες μέρες...επειδή μου κάνει εμετους...δεν θέλω να του επιβαρύνω το στομαχάκι του με αυγό που είναι βαρύ...

Αλικάκη, μπράβο και στην Ρηνούλα που...πλάθει κουλουράκια...τρώει και το αυγουλάκι της όλο...! Εμείς την πρώτη μέρα το δοκιμάσαμε μια χαρά...την δεύτερη...με το που ακούμπησε στα χειλάκια του, μου έβγαλε την μισή φρουτόκρεμα που είχε φάει πριν από πολύ ώρα....αλλά ελπίζω να ήταν σύμπτωση...με μια ιωσούλα...και όχι ότι φταίει τόσο το αυγό...γιατί τώρα τρεις μέρες...στην διάρκεια της ημέρας μου κάνει και από έναν εμετό...χωρίς άλλα συμπτώματα....α, επίσης έχει και διάρροια αλλά αυτή νομίζω έχει σχέση με τα δόντια....

Αλίκη, αύριο νομίζω φεύγεται κι εσείς για Καστοριά?

Σισάκι, τι έγινε με την παλιοψύξη? σου πέρασε καθόλου? Δεν κάνει να βάλεις καμιά κρέμα....αυτές τις απλές του φαρμακείου?

Μαράκι, συγχαρητήρια για τον Γιαννάκη που σηκώθηκε...μια χαρά είναι το αστέρι σου. Μαράκι να βγάλεις την κουνουπιέρα τώρα, από την κουνια γιατί μπορεί τώρα που θα σηκώνεται να την τραβήξει, να την τυλιχτεί και να έχετε κανένα ατυχηματάκι!!!.....α, και συγνώμη γι αυτό που θα σου πω...αλλά μήπως μετράς τους μήνες πολύ γρήγορα? Μήπως βιάζεσαι να μεγαλώσει το γιαβρί σου? στον δέκατο μπαίνουμε τώρα τον Μάρτιο και στον 11 τον Απρίλιο... Συγνώμη που στο λέω αλλά με μπέρδεψες λίγο...γι αυτό το κάνω κουβέντα....

Α, εμείς εκτός από την ψιλοιωσούλα (γαστρεντερίτιδα...κάτι τέτοιο..) που μας ταλαιπωρέί έχουμε αλλάξει και χούγια... έχουμε κόψει σχεδόν εντελώς τον ημερήσιο ύπνο...και το βράδυ...το σκατό...δεν κοιμάται αν δεν τον πάω να τον κοιμήσω στο κρεββάτι μαζί μου...και μετά...αν δεν με πάρει κι εμε΄να ο ύπνος...τον μετακομίζω...ακόμα δεν καταλαβαίνει την αλλαγή...αλλά δεν ξέρω για πόσο θα είναι αυτό....Μετά τον βλέπω να κατσικώνεται κι αυτός στο κρεββάτι μας... ευτυχώς που ο Χρηστάκος είναι συννενοήσημο παιδάκι και δεν ζηλεύει...(έστω ακόμα!!!!)

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!

εδώ ακόμα δεν έχει ξημερώσει, μαύρος είναι ο ουρανός και βρέχει ασταμάτητα...τσάμπα ξεπατώθηκα να καθαρίζω πάλι:tongue:

Κατερινάκι, έτσι είναι όπως τα λες τα πράγματα, μόνο που εμείς έχουμε θέμα με τα ξενύχτια γιατί ο Δημήτρης από τότε που κόψαμε τον θηλασμό δεν κοιμάται όταν πάω στο δωμάτιο του να τον κοιμήσω το βράδυ..!:shock::shock::shock:μάλλον από μένα περιμένει πάντα το φαγητό, ή θέλει να παίζει μαζί μου και ξυπνάει τελείως όταν με βλέπει, έτσι αναγκαστηκά τους 2 τελευταίους μήνες σηκώνεται ο άντρας μου ο οποίος όπως όλοι φαντάζομαι δεν έχει υπομονή και νευριάζει και καταλήγουμε στις 5 το πρωί να τσακωνόμαστε για το αν θα δώσουμε γάλα στο μικρό ή όχι:evil::evil::evil:

Γιατί εγώ επιμένω πως από τις 8 που πίνει γάλα μέχρι τις 5 έχει πεινάσει και εφόσον είναι ξύπνιος είναι αδύνατον να ξανακοιμηθεί, και ο άντρας μου επιμένει πως δεν πρέπει να του δίνουμε γάλα για να μη το μάθει...έτσι μέχρι τις 6 παλεύει να τον κοιμήσει μέχρι να νευριάσει τόσο που τον αφήνει στην κούνια του και τρέχω εγώ σαν τρελή να κάνω γάλα για να τον ησυχάσω:evil::evil:και όλα αυτά αφού θα έχει ξυπνήσει πόσες άλλες φορές από τίς 8μιση που κοιμάται:shock::shock::shock:

Τέλος πάντων προσπαθούμε να ηρεμήσουμε λίγο αυτές τις μέρες γιατί δεν πάει άλλο..κάπως καλύτερα είμαστε αλλά λύση για το βραδυ δεν έχουμε:rolleyes::rolleyes:

Τράβηξες και εσύ μεγάλο λούκι με τον Χρήστο ε?αχ, τουλάχιστον σου το ξεπληρώνει με τον Γιωργάκι που είναι αγγελούδι;););)ελπίζω να είμαι τυχερή και εγώ και στο δεύτερο να μην έχουμε τα ίδια!

Κορίτσια που είσαστε καλέ?άντε μαζευτείτε από τις βολτες!!!

Σοφία 2 είδα την Φωτεινή εχθές, έχεις χαιρετίσματα!

HDfQp3.png

Καλημέρα μαιομανουλες ,πω είστε ;;

Σας διαβάζω,δεν προλαβαίνω δυστυχώς να γράφω,τρέχω και δεν φτάνω!!

Λοιπον κορίτσια είσαι εδω και ένα μήνα περίπου έχουμε κόψει το ξύπνημα για γάλα το ξημέρωμα,απο μονη της,δεν ξύπνησε μια φορα και αυτο ηταν κοιμάται 9.30- 10 μέχρι 9.30 το πρωι,ουτε για πιπιλα ξυπνάει ουτε για τπτ,το πρόβλημα ειναι οτι χάνουμε 1 γεύμα,δεν βγαίνει με τπτ να τρώει 5 φορές. Το βράδυ της δίνω 300 μλ γάλα. Εσείς τρώτε και τα 5 γεύματα;; Μέχρι ποτε θα πρεπει να ειναι 5;;

Ααααα εμείς περπατάμε 2-3 βήματακια χωρίς βοήθεια,θέλει να δει κάτι μπροστα πχ καναπε για να κάνει τα βήματα και μετα να παει να στηριχτεί.

Παλαμάκια,το κεφαλακι και ζήλια ζήλια που της μαθαίνει η γιαγιά της τ κάνει όταν της το ζητάς πχ. Αλεξάνδρα κάνε παλαμάκια και τσουπ κάνει,χωρίς να της το δείξεις.της λέω πως φωνάζει το κοριτσάκι και αμέσως φωνάζει,της λέμε ποσα παιδάκια εχει η μαμα και δείχνει το ένα δάχτυλο. Ασε η γιαγια εχει κάνει θαύματα και η παιδιατρος τα έχασε όταν είδε να τα κάνει όλα. Εμείς το Ιούνιο θα ξανα πάμε για εμβόλιο όμως δεν ρώτησα πολλα πράγματα που ήθελα τ ξέχασα όλα,ποτε θα αρχίσουμε να τους τα δίνουμε μη αλεσμενα πχ;;

Λια ισως ο Δημητρακης να αρχίσει να στρώσει κάπως τον ύπνο του τωρα που θα πας για δουλεια,επειδη θα αποκτήσει νέες συνήθειες,θα δεις θα του κάνει καλο,και σε σένα και στον ιδιο.απο την κούραση δημιουργούνται οι εντάσεις,θα περάσουν όμως ηδη μεγάλωσαν πολυ.

Σας φιλώ μα έχετε μια όμορφη Κυριακή αν και χάλια ο καιρός.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Κορίτσια καλό μήνα....κι από εμένα...

σας διάβαζα αυτές τις ημέρες πάλι...αλλά δεν προλάβαινα να μπω να γράψω...

Κατ' αρχήν θέλω να απευθυνθώ στην Λία....για το προημερών θέμα που είχε... Λία σε καταλαβαίνω απόλυτα...μα απόλυτα σου λέω... όταν γεννήθηκες ο Χρήστος μου...ήταν μια παρομοια περίπτωση, με τον Δημητράκη σου...με την διαφορά ότι δεν ξυπναγε κάθε μία ή δύο ώρες...δεν κοιμόταν καθόλου....!!! Ήταν όλη μέρα ξύπνιος...όλη νύχτα ξύπνιος, και κοιμόταν κάθε μέρα στις 5 το πρωί...που αυτό σήμαινε ότι εγώ κοιμόμουν 5:30και... και ξύπναγε στις 10 το πρωί...ενώ εγώ κατά τις 9...γιατί με ξυπνούσαν τα τηλέφωνα...(λόγω δουλειάς - ήταν εποχή με πολύ δουλεια ακόμη, και δεν ήθελα να κλείνω το τηλέφωνο). Αποτέλεσμα? Εγώ κοιμόμουν 4 το πολύ 5ωρες!! Τα είχα παίξει... Όλο αυτό λοιπόν είχε αντίκτυπο στην σχέση μας, με τον άντρα μου....μιλάμε για πολύ γκρίνια... ομηρικούς καυγάδες... Εγώ είχα μονίμως τα νεύρα μου (ενώ μιλάμε ότι είμαι άτομο...πάρα πολύ ήρεμο...η κατάσταση αυτή είχε αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα) ...γιατί δεν είχαμε κανέναν να βοηθήσει... Ένιωθα ότι δεν θα ξανακοιμηθώ ποτέ... ενώ για τον άντρα μου, πέρα βέβαια από την ευθυνη που έφερνε πλέον αυτός ως πατέρας δεν είχε αλλάξει κάτι άλλο...ξυπνούσε το πρωι όπως πάντα να πάει για δουλειά...και το μεσημέρι έτρωγε και κοιμόταν να ξεκουραστεί..επίσης όπως πάντα...κι εγώ τον έβλεπα και ξεροστάλιαζα τον ύπνο... λοιπόν το είχα παράπονο, γιατί μία μόνο μία, φορά δεν είχε πει...θα καθίσω εγω με το μωρό να κοιμηθείς κι εσύ... Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις πλακονώμασταν συνέχεια...και θέμα ήταν το παιδί... Πόσες φορές του είπα ότι δεν την παλεύω άλλο, και θέλω να χωρίσουμε...δεν φαντάζεσαι... Βέβαια από την άλλη δεν μπορώ να πω, κάποιες φορές, (χωρίς όμως να χαλάει το πρόγραμμα του...) και το τάιζε και το άλλαζε.... Τέλος πάντων, όταν έφτιαξε ο μικρός...όλα άλλαξαν...και ξαναέγιναν όλα όπως παλιά..με κάποιες διαφορές ως προς το παιδί πάντα... εγώ είμαι πιο προστατευτική...εκείνος θα πάρει τον Χρήστο πιο χαλαρά....νομίζει ότι βγαίνει με κανένα συμομήλικο του... Τώρα με τον Γιώργο που έιναι τελείως άλλη φάση (ήρεμο παιδί), καμία σχέση...είμαστε εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τότε... Κι όταν έχουμε τίποτα ξενύχτια...εκεί βλέπεις μερικές ομοιότητες με παλιά...αλλά το ξεπερνάμε πλέον...έχουμε συνηθίσει... Εντω μεταξύ μην ξεχνάς ότι τώρα όλα τα νοικοκυριά έχουν φορτωθεί και τις συνέπειες της κρίσης.... Οπότε όλα θα αλλάξουν με τον καιρό...σε λίγο θα είστε πιο δεμένοι και θα τον καμαρώνετε, με τις ατάκες που θα σας λέει και τις γκριμάτσες που θα σας κάνει.... Κατά τ'αλλα εύχομαι σήμερα να απολάυσατε την βολτίτσα σας....και τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα... Άντε να προετοιμαστείς ψυχολογικά και με την ιδέα ότι ξεκινάς δουλειά... σκέψου το από την καλή πλευρά... ότι θα αρχίσεις να συναλλάσεσαι με ενήλικους ανθρώπους...θα μπορείς να χαλαρώνεις και λιγάκι στην δουλειά...φαντάζομαι δεν θα νιώθεις την πίεση που έχεις με το παιδί να τα κάνεις και να τα προλάβεις όλα!!!!

Ελενίτσα, συμπεθερούλα μου, σας εύχομαι καλό ταξίδι να έχετε, και να περάσετε πολύ πολύ όμορφα, στα πάτρια εδάφη!!!!!! Ελένη εμένα όταν ξυπνάει ο Γιώργος στις 10:30 - 11, του κάνω φρουτόκρεμα, αν ξυπνήσει γύρω στις 9 - 9:30 του κάνω γάλα...(γιαούρτι δεν του δίνω το πρωί μόλις ξυπνήσει, γιατί σκέφτοαμι ότι μπορεί να κρυώνει...με το όσο νάναι παγωμένο γιαούρτι) αν όμως θέλω να βγούμε σε καμιά δουλειά ή βόλτα, του δίνω φρουτόκρεμα ή κρέμα για να τον πιάσει καλύτερα... Όσο για το γάλα, καλά κάνεις και της το δίνεις κοιμησμένη...έτσι συνεχίζει τον υπνάκο της ανενόχλητη!!!!!

Κορίτσια κι εμείς λέμε μαμ μαμ... μόνο την ώρα του φαγητού...πιστεύω ότι το λέμε συνειδητά πλέον...επίσης όποτε κλαιει και ζορίζεται μου φωνάζει μαμά μαμά...δεν μπορεί να είναι τυχαίο...το αποκλείω!!!! Ελένη τελικά με το γάλα αυτό που έλεγες ότι από τον 10ο θα της δώσεις το Νο3 στο γάλα ισχύει? (Εσύ νομίζω το είχες αναφέρει εδώ...) Εγώ είχα ρωτήσει την παιδίατρο μας και μου είπε το 2, έως τον 12μηνα...και μετά φρέσκο.... έτσι κι εγώ παρείγγειλα τα τελευτάια γάλατα απο Γερμανία...παρείγγειλα και δύο μπουκάλια της ΜΑΜ μόνο 5,86 τα δύο... Είναι ωραία μπουκάλια, αλλά έχουν πολύ σπαστικό καπάκι...δεν ανοίγει με τίποτα....μετά από τόση χρήση, ένα που έχω στον Γιώργο....και θέλει πολύ δύναμη για να ανοίξει...Ελένη έτσι είναι και τα δικά σου, ή εμένα μου έτυχε περίπτωση μπουκαλιού?

Αγγελική εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στους γονείς σου!!!!!! αλήθεια μένουν μακρυά, και πάτε διήμερο? Φαντάζομαι να τους την πήγες ντυμένη την μπέμπα...θα έπαθαν πλάκα!!!!!!!!! με το κουκλί σου!!! φτου φτου!! Το αυγό που με ειχες ρωτήσει...την πρώτη ημέρα του έδωσα το ένα τέταρτο του κροκού...με λίγο λαδάκι και λίγο ψωμάκι...την δεύτερη πήγα να τον κάνω μισό...αλλά μου το έκανε εμετό όλο...και δεν ήθελα να επιμείνω μετά... τώρα τις αλλες μέρες...επειδή μου κάνει εμετους...δεν θέλω να του επιβαρύνω το στομαχάκι του με αυγό που είναι βαρύ...

Αλικάκη, μπράβο και στην Ρηνούλα που...πλάθει κουλουράκια...τρώει και το αυγουλάκι της όλο...! Εμείς την πρώτη μέρα το δοκιμάσαμε μια χαρά...την δεύτερη...με το που ακούμπησε στα χειλάκια του, μου έβγαλε την μισή φρουτόκρεμα που είχε φάει πριν από πολύ ώρα....αλλά ελπίζω να ήταν σύμπτωση...με μια ιωσούλα...και όχι ότι φταίει τόσο το αυγό...γιατί τώρα τρεις μέρες...στην διάρκεια της ημέρας μου κάνει και από έναν εμετό...χωρίς άλλα συμπτώματα....α, επίσης έχει και διάρροια αλλά αυτή νομίζω έχει σχέση με τα δόντια....

Αλίκη, αύριο νομίζω φεύγεται κι εσείς για Καστοριά?

Σισάκι, τι έγινε με την παλιοψύξη? σου πέρασε καθόλου? Δεν κάνει να βάλεις καμιά κρέμα....αυτές τις απλές του φαρμακείου?

Μαράκι, συγχαρητήρια για τον Γιαννάκη που σηκώθηκε...μια χαρά είναι το αστέρι σου. Μαράκι να βγάλεις την κουνουπιέρα τώρα, από την κουνια γιατί μπορεί τώρα που θα σηκώνεται να την τραβήξει, να την τυλιχτεί και να έχετε κανένα ατυχηματάκι!!!.....α, και συγνώμη γι αυτό που θα σου πω...αλλά μήπως μετράς τους μήνες πολύ γρήγορα? Μήπως βιάζεσαι να μεγαλώσει το γιαβρί σου? στον δέκατο μπαίνουμε τώρα τον Μάρτιο και στον 11 τον Απρίλιο... Συγνώμη που στο λέω αλλά με μπέρδεψες λίγο...γι αυτό το κάνω κουβέντα....

Α, εμείς εκτός από την ψιλοιωσούλα (γαστρεντερίτιδα...κάτι τέτοιο..) που μας ταλαιπωρέί έχουμε αλλάξει και χούγια... έχουμε κόψει σχεδόν εντελώς τον ημερήσιο ύπνο...και το βράδυ...το σκατό...δεν κοιμάται αν δεν τον πάω να τον κοιμήσω στο κρεββάτι μαζί μου...και μετά...αν δεν με πάρει κι εμε΄να ο ύπνος...τον μετακομίζω...ακόμα δεν καταλαβαίνει την αλλαγή...αλλά δεν ξέρω για πόσο θα είναι αυτό....Μετά τον βλέπω να κατσικώνεται κι αυτός στο κρεββάτι μας... ευτυχώς που ο Χρηστάκος είναι συννενοήσημο παιδάκι και δεν ζηλεύει...(έστω ακόμα!!!!)

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!

Κατερινιω μου δεν μπερδευομαι...... συμφωνα με το γιατρο μου (και εγω ετσι το ξερω) ο 11ος μηνας ειναι 10-11 μηνων.... δηλαδη τωρα γινονται 10 μηνων και μπαινουν στον 11ο μηνα ;)

Κοριτσαρες θα μπω μετα να σας γραψω

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σας λοιπον:D

Κατερινιω γαστεντεριτιδα ο Γιωργακης??? πω πω το ψυχουλακι μωρε??? ο,τι και να φαει το κανει εμετο? Εδω πριν κανενα μηνα ακουσα κυκλοφορουσε ιωση γαστρεντεριτιδα και φυλαγομουν με τον μικρο.... εδω στην γειτονια εχουμε πολλα πιτσιρικια και στο σχολειο μου ελεγαν οι μαμαδες γινοταν χαμος:( Αντε βρε γρηγορα να γινει καλα να μην ταλαιπωρειται το γιαβρακι σου.... αυτος ο εμετος Παναγια μου ειναι το χειροτερο μου!!! Θελει πολλα υγρα να μην αφυδατωθει ε???

Ελενακι ολα ετοιμα??? Θυμησε μου τι ημερομηνιες που θα εισαι Θεσσαλονικη ;).... Αυτη την εβδομαδα ή την αλλη??? Θα σου στειλω στο φβ μνμ το κινητο μου να συνενοηθουμε καλυτερα γιατι μπορει να μην εχεις προσβαση στο ιντερνετ;)

Αγγελικουλα στην μανουλα ε??? μενει μακρυα??? πω πω τι ωραια σε ζηλευω!!! και εγω περιμενω τους δικους μου πως και πως!!!!

Σονια που εισαι ρε ψυχη??? μπραβο στην Αλεξανδρα σου.... πανεξυπνη!!!!;) Τρεχεις και εσυ ολη μερα ε?? τι να κανεις!! στον αγωνα!!!! Εμεις τρωμε 7-8 γαλα, 10-11 φρουτο, 12 θηλαζει (λιγο), 2-3 μεσημεριανο, 4 θηλαζει (λιγο) 6-6.30 απογευματινο, και κατα τις 8 θηλαζει κανονικα και υπνο!!! εσυ ποσα γευματα δινεις???

Λιακι θα περασει και αυτο μωρε... Υπομονη!!! στο ξαναειπα με τα ξυπνηματα σε καταλαβαινω... εγω οποτε ξυπναει (στο δυωρο) σηκωνομαι και τον βαζω αμεσως στο στηθος (καποιες φορες πινει γαλα και καποιες με εχει πιπιλα) και ξανακοιμαται αμεσως.... αμα ξυπνησει και του δωσω πιπιλα νευριαζει θελει αγκαλιτσα αλλιως δεν κοιμαται.... ο αντρα σου γιατι δεν θελει να του δωσετε γαλα??? καλυτερα ειναι να ταλαιπωρεστε οικογενειακως???? μπορει οντως να πιναει (υπαρχουν μερες, οταν περνανε αλματα, που θελουν να πινουν περισσοτερο γαλα)... οταν το πινει μετα κοιμαται αμεσως???

Σοφακι πιαστηκες??? πω πω!!! πες τον αντρουλη να σε τριψει με babyoil.... γενικα η ζεστη κανει καλο και η τριβη στο σημειο που ποναει... περαστικουλια!!!!

Αλικακι φυγατε??? να περασετε ομορφα !!!!!;)

Στα δικα μας τωρα

Οπως ειδατε ο Γιαννακης μου σηκωνεται κανονικα μονος του. Βεβαια απο καθιστος γιατι οταν ειναι ξαπλωμενος δεν μπορει να σηκωθει.... Απο λεξουλες καποιες που ειχε μαθει δεν τις ξαναλεει... αλλα κανει παλαμακια, δινει φιλακια... του βαζω 3-4 παιχνιδια μπροστα και του λεω που ειναι η πεταλουδα, την πιανει... που ειναι το τηλεφωνο, το πιανει χαχαχα μαθαινουν γρηγορα!!!! του λεω κανε ααααααα και κανει αααααα και βαζει και τα χερακια του στο στομα και ακουγεται αυτος ο περιεργος ηχος ( του ταρζαν) χεχεχεχε.... μαμα ακομα δεν λεει:( Αναμενω!!!!

Εγω τελειωσα τις μπομπονιερες και τωρα ψαχνομαι για υφασματα που θα στολισουμε την εκκλησια!!! Περιττο να σας πω οτι εχω τσακισει τα κουφετα.... με καθε μπομπονιερα που εφτιαχνα ετρωγα και 3-4 :oops:.... ντροπη μου χαχαχαχα

Ο υπνος μας ακομα δεν λεει να στρωσει.... εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι να γινει η βαφτιση μπας και ηρεμησει το πουλακι μου!!!!

ΑΑΑΑΑΑ!!!! εχθες φαγαε ψαρακι.... το τσακισε το μικρο μου!!!! σημερα του εχω κοτοπουλο με κριθαρακι.... Το αλλο που ηθελα να σας πω ειναι οτι δεν ξαναπερνω γιαουρτακια δελτα. Εχω επιρεαστει πολυ με την λιστα της greenpeace... απο δω και περα μονο νουνου, θα δοκιμασω και το ολυμπος

Αυτα κοριτακια μου

Σας φιλω Καλη Κυριακη να εχουμε

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Ξεκινάω με τη συμπεθερούλα μου...πόσα κοινά έχουμε;;!! Αναφέρομαι στα μπουκάλια της ΜΑΜ και στο σπαστικό καπάκι τους!! :evil: :evil: Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, δεν ανοίγει με τίποτα το αναθεματισμένο! Δεν έτυχε σε εσένα, όλα έτσι είναι... Βέβαια ο μπαμπάς μας με τα δύο χέρια και χρησιμοποιώντας ένα τσουτσουνάκι που έχει στο καπάκι αν προσέξεις το ανοίγει εύκολα. Εγώ δεν μπορώ βγάζω τα νύχια μου οπότε κάνω το εξής: Δεν το κλείνω ποτέ τέρμα. Το βάζω μέχρι στη μέση και ανοίγει πανεύκολα. Κάνε κι εσύ έτσι γιατί δεν παλεύεται! :evil: Σχετικά με τους μήνες, κι εγώ όπως και η Μαρία ξέρω πως σήμερα π.χ. που εμείς γίναμε 10 μηνών ακριβώς μπήκαμε στον 11ο μήνα. Όμως με τα γάλατα δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο.. Γράφουν επάνω στο νούμερο 2 από τον 6ο μήνα. Μαρία δηλαδή το δίνουμε μόλις γίνουμε 5 μηνών; Δε νομίζω και η γιατρός μας είπε μόλις γίνει 6 ακριβώς πάμε στο 2... Είναι μπέρδεμα γενικά το ζήτημα.... Κατερίνα μου με ρώτησες για το γάλα και αν πάμε στο 3 στους 10 μήνες. Αυτό έχει να κάνει με το γάλα. Τα περισσότερα, μάλλον και αυτό που πίνετε εσείς (δες το κουτι του 3 στο ιντερνετ τι γράφει) λένε πως το 3 ξεκινάει από τον 12 μήνα. Το δικό μας όμως το φρεζυλακ έχει απο τον 10 μηνα το 3άρι του, οπότε και θέλω να της δώσω αλλά δεν το βρίσκω! Αλλάζει χώρα παραγωγής και συσκευασία (όπως είχε γίνει και με το 2) και δεν έχει έρθει παραλαβή ακόμη. Μέχρι να κυκλοφορήσει θα της δίνω το 2... Όταν λες γαστρεντερίτιδα δηλαδη; Σου κάνει εμετό και διάρροια;;; :?:shock: Πολύ ψύχραιμη σε βρίσκω, εγώ θα είχα φρικάρει!!! :shock: Είδες οι δευτερομανούλες;;; Μπράβο συμπεθερούλα!! ;)

Λία μου καλή αρχή αύριο, εύχομαι σύντομα να βρεις τους ρυθμούς σου και να είστε μια χαρά με το νεο σας πρόγραμμα! :P

Μαρία μου μπραβο στον ταρζανάκο σου! Ούτε εμείς σηκωνόμαστε ακόμη από ξαπλωτές. Του άρεσε και το ψάρι; Μια χαρά!! Σου στέλνω κι εγώ το κινητο μου στο φεις. Θα έχω βέβαια ιντερνετ, αλλά καλύτερα στο κινητο. Σαλόνικα θα είμαστε 9-15. Εκεί ενδιάμεσα θα το κανονίσουμε να βρεθούμε!

Σόνια γεια σου!! Μπραβο στη σβούρα σου! Περπάτησε!!!! Γιούπι!!! Καλά κυνηγητα στο εξής!!! :tongue:

Εμείς καλά, ετοιμαζόμαστε για το αυριανο ταξίδι! Όλα κομπλέ! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Σορρυ που δεν εχω προφτασει να γραψω, 2φορες προσπαθησα αλλα εχουμε τα γνωστα κολληματα με το ιντερνετ, γραφω κ σπαστα κανω σχεδον 2ωρες να γραψω ενα μηνυματακι, ουτε εκθεση στις πανελληνιες δεν μου ειχε παρει τοσο:tongue:, με αποτελεσμα να κοβεται το ιντερνετ κ μετα δεν εχω αποστειλει την αναρτηση κ τα χανω ολα:evil:!

Λιακι, πολλα χαιρετησματα-φιλια δωσε στην Φωτεινουλα! Με το καλο να ξεκινησεις την δουλεια, εγω πηρα την κανονικη συν κατι αλλα χρωστουμενα κ θα παω απο Απρ. Οσο για το θεμα αντρων δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο τα ειπαν ολα οι προλαλησασες! Ολες τα ιδια ειμαστε πανω-κατω, υπαρχουν φορες που "ονειρευομαι" οτι εχω παντρευτει εναν καλυτερο δευτερο αντρα κ εχω κανει δευτερο παιδακι, κ αυτος αγαπαει παααααρα πολυ κ την Αναστασια κ με βοηθαει σε ολες τις δουλειες, κ ολο παιζει με τα μικρα, κ ειναι ευχαριστος, ωραιος κ καλος συζυγος....:cool:

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΩ:|:rolleyes::evil:! Κ ξερω σιγουρα οτι αν υπαρχει καπου εκει εξω αυτος ο ΤΕΛΕΙΟΣ αντρας θα πρεπει να παρω νουμερο προτεραιοτητας κ θα ειμαι κ πολυυυυυυ πισω στη σειρα,χαχαχαχαχα;)!

Ειδα μια μερα ειχε την Σισσυ Χρηστιδου στο πρωινο του Μεγα, κ ειχε μιλησει με μια μαια νομιζω τον πρωτο καιρο που ειχε γεννησει γιατι ειχε, οπως ειπε, πολλα προβληματα με τον ονιραμα (πως τον λενε δεν θυμαμαι) κ της ειχε πει οτι κανε υπομονη τον πρωτο χρονο του μωρου, μετα ολα θα αλλαξουν κ οντως λεει οτι ετσι εγινε (στο youtube θα την εχει την συνεντευξη τα ειπε ωραια κ αληθινα μου φανηκαν). Οσο για τον υπνο που λες, ενα θα σου πω βλεπε εμενα κ παιρνε κουραγιο, 2ωρες το πολυ την ημερα (07.30-22.30 περιπου) κ την νυχτα με τα απαραιτητα ξυπνηματα απο 2-6φορες κ φυσικα κ την αναλογη δυσκολια να την ξαναπαρει ο υπνος παρολο που τρεχω αμεσως να της δωσω γαλα:rolleyes::|:confused:!

Κατερινα μου, πωπω ψηλος σαν τον Ψηλορειτη ο Γιωργακης! 76εκ. τι νουμερο ρουχαλακια φοραει?Να τα χαιρεσαι κ τα δυο σου τα αγορια να τα δεις 2μετρα παλικαρια! Περαστικα του κιολας, ο κακομοιρος κ εμετο κ διαρροια κ τα δοντακια του θα υποφερει!

Τραβηξες "λουκι" κ εσυ με τον αϋπνο Χρηστο κ τωρα σε ξεπληρωνει με τον βολικο Γιωργακη! Αχ, κ εμεις παιρνουμε κουραγιο κ ελπιζουμε (οταν κ αν) σε δευτερο πιο "κοιμισικο" μωρακι (βεβαια πανω απ' ολα υγειη να ειναι ολα τα μωρακια κ ολα τα αλλα ερχονται μετα;)!). Ααα με το καλο να σου βγει κ η δουλεια για Αθηνα, σε τετοιες εποχες ευχομαστε καλυτερα να κουραζομαστε λιγο παραπανω κ να εχουμε δουλεια παρα το αντιθετο!

Μαρακι, ορθωσε αναστημα ο Γιαννακης? Αντε κ καλες στρατες :tongue::tongue:!Κανει κ παλαμακια κ δινει κ φιλακια? Απο τωρα εξασκειται να καλοπιανει τα κοριτσοπουλα,χαχαχα!

Εφτιαξες τις μπομπο ολες μονη σου? Εεε, αρα σου αξιζει να κρατησεις "φορο";):tongue:!

Αγγελικουλα, ωραια θα εχετε περασει ΣΚ με τους παπουδες, αν την ειδαν κ ντυμενη κουνελακι θα ξετρελαθηκαν!!

Σονια μπραβο στην Αλεξανδρα σου που ειναι τοσο μπροστα σε ολα κ καλοβολο κοριτσι, αλλα κ στην γιαγια που εχει τοσο υπομονη κ αγαπη να της τα μαθει τα κολπακια!

Ενα- ενα τα θυμαμαι ολα, Σοφακι περαστικα σου με την ψυξη ειναι δυσκολο να σηκωνεις το μωρο κ να κανεις δουλειες με το τρβηγμα που νιωθεις στους μυες, αλλα γιατι να μην βαλεις την αλοιφη, ρωτησες γιατρο κ ειπε οχι λογω θηλασμου?

Με το αυγο που με ρωτησατε κοριτσια η γιατρος μας το ειχε βαλει να το δοκιμασουμε, το κοψαμε κ αυτο, να δουμε ποτε παλι θα το ξαναφαμε:rolleyes:!

Οσο για πατεντα φαγητου που σας ελεγαεκανα τελικα το εξης, το βρηκα στο ιντερνετ οτι το κανουν κ αλλες μανουλες κ καποιοι ειδικοι δεν ηταν αρνητικοι ως προς αυτο: βραζω φαγητο κρεας κ λαχανικα περιπου για 8-10μεριδες κ τα χωριζω σε μικρα γυαλινα αεροστεγη μπολακια τα βαζω καταψυξη κ μετα βγαζω την προηγουμενη στην ψυξη κ κρατιουνται πολυ φρεσκα ακομα κ τα λαχανικα! Ετσι ειδα οτι γραφουν σε αρκετα φορουμ ακομα κ γιατροι. Θα ρωτησω βεβαια κ την δικια μου οταν θα παμε αλλα απο πρωτη δοκιμη νιωθω πολυ πιο ξεκουραστη κ πιο ελευθερο σρονο κ προπαντων οχι συνεχεια κατσαρολια για πλυσιμο! Τι λετε? Για πειτε μου κ εσεις καμια γνωμη?

Ελενη1 με το καλο να πατε προς τα πατρια, να ξεκουραστειτε κοπελια κ εσεις κ να δουν επιτελους κ οι παπουδες την εγγονα να την χαρουν! Καλο ταξιδι να εχετε!

Συγχωρεστε μου ορθογραφικα λαθη-αναγραμματισμους, γραφω βιαστικα γιατι εχω μιαμιση ωριτσα "ρεπο" απο νταντεμα κ βιαζομαι να προφτασω να τα γραψω ολα!!;):D

bkPSp3.png

κοριτσακια καλησπερα!!

δεν προλαβα να σας διαβασω και γενικα ειμαι στη τσιτα απο δουλειες!

η μπεμπα εχει ζωηρεψει επικινδυνα. προσπαθω να διεκπεραιωσω τα της βαπτισης για να φυγουμε για το ταξιδι. την παρασκευη φευγουμε.

κοριτσια θελω τη βοηθεια σας...

τι δωρο να παρω στην κουμπαρα μου;; θελω κατι ωραιο κ διαχρονικο. σκεφτομαι το ρολοι αλλα μου φαινεται κοινο. να κοιταξω για κοσμημα;; αχ δωστε μου ιδεες!!!

η κουμπαρα μου ειναι στην ηλικια μου και γενικα πολυ φινετσατη!

κοριτσακια καλησπερα!!

δεν προλαβα να σας διαβασω και γενικα ειμαι στη τσιτα απο δουλειες!

η μπεμπα εχει ζωηρεψει επικινδυνα. προσπαθω να διεκπεραιωσω τα της βαπτισης για να φυγουμε για το ταξιδι. την παρασκευη φευγουμε.

κοριτσια θελω τη βοηθεια σας...

τι δωρο να παρω στην κουμπαρα μου;; θελω κατι ωραιο κ διαχρονικο. σκεφτομαι το ρολοι αλλα μου φαινεται κοινο. να κοιταξω για κοσμημα;; αχ δωστε μου ιδεες!!!

η κουμπαρα μου ειναι στην ηλικια μου και γενικα πολυ φινετσατη!

Αλίκη μου, εμείς είχαμε ρωτήσει και τα παιδιά που μας παντρεψαν και το νονό της Αθανασίας τι θα προτιμούσαν για να μην βγει άχρηστο μιας που διαθέσαμε αρκετά χρήματα και στις δύο περιπτώσεις.

Εν προκειμένω, εφόσον είναι φινετσάτη όπως λες η νονά σας ένα όμορφο και σικ σετ κοσμήματα θα ήταν πολύ καλή λύση ΑΝ φοράει. Επίσης έχει και πανέμορφα ρολόγια που είναι και αυτά σαν κόσμημα, η γνώμη μου είναι να τη ρωτήσεις όπως και να έχει. Δώσε της 2-3 επιλογές και ας σου πει για να σε βοηθήσει τι θα προτιμούσε, δεν είναι κακό... :rolleyes: Αν δεν θέλει κάτι που να το φοράει, αν δηλαδή σου πει πως έχει και ρολόγια και μπόλικα κοσμήματα, μπορείς να στραφείς σε κάτι πιο ουδέτερο, αλλά εξίσου καλό όπως μια φωτογραφική μηχανή καλή. Ένα τάμπλετ αν είναι της τεχνολογίας, χμμμ... ή ακόμη και κάτι κρυστάλλινο για το σπίτι. Α! Κανένα πίνακα ζωγραφικής, κάδρο από αυτα τα μοντέρνα που κυκλοφορούν συνήθως είναι 3πλά (χωρίζονται σε 3 καμβάδες πάνω στο ίδιο κάδρο, δεν ξέρω αν έχεις δει). Εμένα μου αρέσουν πολύ! Αναλόγως πάντα τι θα ήθελε πιο πολύ και τι της λείπει! Ελπίζω έστω λίγο να βοήθησα, καλές ετοιμασίες! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...