Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς αλλά και αυτό κάτι θα σημαίνει. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Μακάρι όλα να μας πάνε καλά! 

Εισαι ευχαριστημένη από το κεντρο γενικά εσυ ;

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Α πολύ πιθανόν! Φοβάμαι λίγο την επικινδυνότητα της κύησης αλλά ναι δε θα έλεγα όχι. Ίσα ίσα θα αντιμετώπιζα από τώρα και το φόβο μου πως δε θα έχω αλλά ωάρια αν ποτε θελήσω να κάνω 2ο παιδί.

Ναι , μια και έξω , αν είχα και εγώ 3 νομίζω θα ήμουν πιο δεκτική να με πείσουν για να βάλω 2, τώρα κολλάω στο ότι μπορεί να ξεμείνω αν ξανά αποτύχουμε. Και μιας και δεν βλέπω ιδιαίτερο όφελος και στο οικονομικό, μάλλον θα τους πω να βάλουμε το 1 από τα δύο. Πόσο είναι η AMH σου; Εμένα 1,29 και πάω στα 34

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες μου...

τι καλή δηλαδή...

ουφ, έχω τις μαύρες μου βρε κορίτσια...μια που γυρίζω στη δουλειά, μια που αδιαθέτησα σήμερα, και κυρίως που με τον άντρα μου μονίμως τσακωνόμαστε τώρα τελευταία...όλα μου φταίνε....

Δε ξέρω τι να κάνω...αυτή η κατάσταση με τον ύπνο του Δημήτρη μας έχει κουράσει και τους 2, έχουμε πολύ ένταση, και η σχέση μας πάει από το κακό στο χειρότερο...νιώθω ότι δεν επικοινωνούμε πια..μόνο για το παιδί έχουμε να πούμε κάτι...και τρυφερότητα μεταξύ μας εξαφανισμένη...λες και πήγε όλη η αγάπη στον μικρό και δεν έχει μείνει τίποτα για τη μεταξύ μας σχέση..

πραγματικά πιστευω πως αν συνεχίσουμε έτσι δε προκειται να αντέξει ο γάμος μας ...μας δίνω 1 χρονο στην καλύτερη..

δεν είναι ότι έχουμε προβλήματα, απλά δεν έχουμε καμία επικοινωνία πλέον,

χθες του το είπα ότι έχουμε πρόβλημα και κάτι πρέπει να κάνουμε και το αποτέλεσμα ήταν σαν να μην το είπα ποτέ...καμία κίνηση, καμία προσπάθεια..

έχετε νιώσει ποτέ έτσι?

δε ξέρω αν το εξηγώ καλά αυτό που νιώθω και τι να κανω για να αλλάξει..

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθέρα,

βιολογικό γιαουρτάκι έχει και η ΌΛΥΜΠΟΣ... τα bi yo.

Βάρος 145γρ. Το ύψος του Γιωργάκη είναι αρκετά καλό...είναι ψηλός..έτσι ήταν και ο Χρήστος αλλά τελευταία έχουμε μια στασιμότητα...έχουμε κολλήσει στο 101εκ. Ελπίζω να πάρουν από το σόι μου, που ήταν - είναι όλοι ψηλοί... αν πάρουν από του άντρα μου...την κάτσαμε.. (δεν είναι κοντοί, αλλά ούτε και ψηλοί...όλοι μετρίου αναστήματος...γύρω στο 170 με 175εκ... ) Ενώ από το σόι μου, έχουμε "δείγματα" κάποια πρώτα μου ξαδέρφια έως 205εκ...

Α, ξέχασα να σας πω για τα δόντια μας, ότι εκτός από τους κυνόδοντες, που έχουν ξεμυτήσει λίγο λίγο...τα επόμενα που θα βγούν σύμφωνα με την γιατρό μας, είναι τα δύο εμπρος πάνω...όχι τα κάτω που βγάζουν όλα πρώτα... Ανάποδο το παλικάρι μου!!!!!! χαχαχα!!!

Ελένη, καλά θα κάνεις με την Αθανασία, να μην της δώσεις νέες γεύσεις στο ταξίδι...να ψάχνεστε αν συμβεί κάτι...σωστά σκέφτεσαι..Ελένη, έχεις σκεφτεί μήπως η κόρη σου δεν θέλει τα αλεσμένα...? μήπως να της αφήνεις μέσα κομματάκια φαγητού? Για παραδειγμα λίγο ρυζάκι, κριθαράκι...μερικά σπυριά...να τα βρίσκει και να της φαίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον η όλη κατάσταση? Γιατί έχει συμβεί με το μωρό μιας κουμπάρας μου...από πολύ μικρό της έκανε νούμερα με το φαγητό...και τελικά κατάλαβε ότι δεν ήθελε τοσο πολτοποιημένο το φαγητό του...

Αγγελική, μπράβο στην μπεμπούλα που δείχνει να τρώει το αβγό... Α, λές να του ξαναδώσω κι εγώ αύριο? Έλεγα μέρα παραμέρα να του κάνω τις δοκιμές...αλλά εδώ που τα λέμε αφού τώρα δεν το τρώνε ολόκληρο, δεν θα πειράζει....μάλλον θα του ξαναδώσω κι εγώ αύριο.

Κατερίνα μου, τα έχω δει και αυτά τα γιαουρτάκια που λες, αλλά είναι με τα σοκολατάκια από πάνω και εκτός αυτού τέτοιο στυλ έχουν και άλλες εταιρείες (όχι βιολογικα βέβαια) αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο όπως αυτα τα βρεφικά ή είναι για μεγαλύτερα παιδάκια. Αυτα τα teddy δεν εχουν κυπελακι με σοκολατα απο πανω και φαίνονται αντιστοιχα σαν τα advance. Μου φαίνονται πιο μωρουδίστικα απο αυτα που λες, ίσως να λέω βλακεία, αλλά έχω αυτή την εντύπωση... :rolleyes: Άσε που ολα τα άλλα γράφουν "επιδόρπιο" ενω τα teddy οχι. Όσο για τα αλεσμένα ή μη το έχω σκεφτεί και της έχω δικιμάσει καποια απογεύματα να της δώσω τραχανά ανάλεστο με το ζουμάκι του ή ζυμαρικό αστράκι.... Αηδίαζε εντελώς και ούτε μπουκιά δεν κατέβασε! Τι να υποθέσω τώρα, οτι θέλει μη αλεσμένες τροφές μετά από αυτό;; :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα φίλες μου...

τι καλή δηλαδή...

ουφ, έχω τις μαύρες μου βρε κορίτσια...μια που γυρίζω στη δουλειά, μια που αδιαθέτησα σήμερα, και κυρίως που με τον άντρα μου μονίμως τσακωνόμαστε τώρα τελευταία...όλα μου φταίνε....

Δε ξέρω τι να κάνω...αυτή η κατάσταση με τον ύπνο του Δημήτρη μας έχει κουράσει και τους 2, έχουμε πολύ ένταση, και η σχέση μας πάει από το κακό στο χειρότερο...νιώθω ότι δεν επικοινωνούμε πια..μόνο για το παιδί έχουμε να πούμε κάτι...και τρυφερότητα μεταξύ μας εξαφανισμένη...λες και πήγε όλη η αγάπη στον μικρό και δεν έχει μείνει τίποτα για τη μεταξύ μας σχέση..

πραγματικά πιστευω πως αν συνεχίσουμε έτσι δε προκειται να αντέξει ο γάμος μας ...μας δίνω 1 χρονο στην καλύτερη..

χθες του το είπα ότι έχουμε πρόβλημα και κάτι πρέπει να κάνουμε και το αποτέλεσμα ήταν σαν να μην το είπα ποτέ...καμία κίνηση, καμία προσπάθεια..

έχετε νιώσει ποτέ έτσι?

Αχ, Λία μου με στεναχώρεσες με αυτα που γράφεις.... :cry: Καταλαβαίνω όσα περιγράφεις συμβαίνει και σε μας ως ένα βαθμό, ειδικα αν υπαρχει ένταση λόγω της μικρής. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και θέλει προσπάθεια και από τους δύο να κρατηθεί το ενδιαφέρον όταν έρχεται στη ζωή μας ένα μωρό...

Όταν το είπες το πρόβλημα δε είπε τίποτα εκείνη την ώρα; Τον είδες να αδιαφορεί; Θα είναι κι εκείνος σίγουρα πιεσμενος, δεν εξηγείται αλλιώς...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα φίλες μου...

τι καλή δηλαδή...

έχετε νιώσει ποτέ έτσι?

Λιακι μου υπομονη χρειαζεται κοριτσι μου....

Εμεις δεν ειχαμε καμια μα καμια επικοινωνια (ποσο μαλλον επαφη) τους πρωτους 3 μηνες... ειχα φοβηθει.... σκεφτομουν οτι απο δω και περα η ζωη μου θα ειναι μονο το παιδι??? ο αντρας μου? οι φιλοι μου? οι βολτες? το σπιτι μου? η ξεγνοιασια και η ανεμελεια??? Ο υπνος μου??? Ολα μου φαινονταν βουνο!!!! Θυμαιμαι ελεγα στον αντρα μου "η μονη βοηθεια που θελω, ειναι ψυχολογικη, να με στηριξεις" Ακουγα και για την επιλοχειος καταθλιψη και ελεγα παει θα μου στριψει..... ευτυχως καταθλιψη δεν επαθα και δοξα το Θεο μετα απο καποιες συζητησεις μπορω να πω οτι με βοηθησε πολυ ψυχολογικα να παρω τα πανω μου και να αισθανθω παλι γυναικα και συζυγος.... μας βοηθησε και λιγο ο καιρος (καλοκαιρακι, οσο να ναι τα συναισθηματα ειναι πιο χαρουμενα απ'οτι το χειμωνα με την κλεισουρα) οι βολτες και το παιδι που μεγαλωνε και δεν ηταν πια λεχουδι..... βεβαια παντα το πρωτο θεμα συζητησης (και αυτο πιστευω εννοειται) ειναι το παιδι και πολλες φορες μπορει να διαφωνουμε σε καποια πραγματα που εχουν να κανουν με το παιδι(πχ εγω ειμαι υπερπροστατευτικη και ο αντρα μου μου λεει "μονο εσυ εκανες παιδι!!!").... αλλα δεν γινεται διαφορετικα..... οπως λεει και η Ελενη η ισορροπιες ειναι λεπτες.... πρεπει να υπαρχει κατανοηση!!!! Ευτυχως βαζω το παιδι νωρις για υπνο το βραδυ και καθομαστε λιγο παλι οπως παλια, τα δυο μας στον καναπε!!!!!;)

Φαση ειναι και θα περασει ΑΑΑΑ!!! και προς Θεο μην κανεις καμια συζητηση τωρα που εχεις περιοδο χαχαχαχα:tongue: να κανουμε και λιγο χιουμορ γιατι χωρις αυτο χαθηκαμεεεεεεε

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας μανουλες!!!!

Πω πω Κατερινιω ολοκληρος αντρας ειναι και ο δικος σου... φτου φτου το παλικαρι σου... Κρητικατσιιιιιιιιι χαχαχα

Ελενακι για το ψαρι που με ρωτας ειχα παρει το οκ απο το γιατρο εδω και περιπου ενα μηνα (μολις μπηκαμε στον 10ο) αλλα δεν ξερω για καποιο λογο το τρεναρω... θα του δωσω απο βδομαδα που θα μπουμε στον 11ο.... Αυγο εμεις ακομα δεν ξεκινησαμε......:confused: Ολο λεω να παρω τηλ το γιατρο να ρωτησω... σε δυο βδομαδες εχουμε παιδιατρο θα του τα ρωτησω ολα απο κοντα!!!

Αγγελικη αρχισατε και εσεις αυγουλακι ε???? μπραβο στην γαλανοματα σου!!!! αντε σιγα σιγα να το αρχισουμε και εμεις...

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Αχ με ταλαιπωρεί μια παλιοψύξη από τη Δευτέρα και με έχει πεθάνει, απαπα,πότε περνάει αυτό? Δεν κάνει να βάλω και αλοιφή που βοθάει λόγω θηλασμού, προσπαθώ με θερμοφόρα να ζεσταθώ, κάνω και ασκήσεις μπας και ξεπιαστεί το σημείο αλλά τίποτα..

Κατερινάκι άντρας με τα όλα του Ο Γιώργης μας! Μεγάλωσε πολύ! Φτου φτου! Έκλαψε το αστέρι σου ε? Κια η δικιά μου ζορίζεται στο εμβόλιο η καημένη αλλά τι να κάνεις αφού πρέπει? Τουλάχιστον δεν ξανακάνει για λίγους μήνες!

Λιάκι τέτοιες σκέψεις μου περνάνει κι εμένα όταν είμαστε με τον δικό μου στα μαχαίρια και με την ψυχολογία συνήθως στα τάρταρα! Δεν είσαι η μόνη μη στενοχωριέσαι! Εγώ προσπαθώ να συγκρατιέμαι την ώρα της φόρτισης και κοιτάω να συζητάω αργότερα που θα ηρεμήσω κι εγώ και εκείνος.

Εννοείται με τα παιδιά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα σε πολλά θέματα και θέλει πολύ υπομονή και συνεισφορά και από τους δύο πιστεύω.

Θα δεις που όταν φύγει το μπουρίνι θα ηρεμήσεις και θα τα δείς τα πράγματα πιο αισιόδοξα! Τώρα είναι που γυρνάς και στη δουλειά και δεν έχεις και την καλύτερη ψυχολογία.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Παρούσα κι εγώ μανούλες!!! ;)

Εμείς είμαστε καλά, φάγαμε καλά σήμερα μπορώ να πω (εννοείται όχι φρούτο, ούτε καν δοκίμασα και θα το καθυστερήσω λίγο). Κορίτσια έψαξα λίγο στο ιντερνετ στο πάρεντς για να δω αν υπάρχει βιολογικό παιδικό γιαούρτι και έμαθα για ένα που φέρνει ο Βασιλόπουλος από Ιταλία αν θυμάμαι καλά. Teddy λέγεται, είναι παιδικό και βιολογικό και μάλιστα δεν γράφει επάνω επιδόρπιο γιαουρτιού, αλλά "γιαούρτι πλήρες", καλό αυτό νομιζω... Απλά είναι τα κεσεδάκια λίγο πιο μικρά 115 γρ. έναντι 150 που ειναι το advance. Πάντως δεδομένου οτι τα δελτα δεν τα εχω πολυ σε υπόληψη πήρα μια δυάδα να δοκιμάσουμε! Από γεύσεις δεν έχει σκέτη απλή. Έχει μόνο με φρούτα. Εγώ πήρα μπανάνα και αύριο θα της δώσω. Κοστίζει 1,92 η δυάδα.

γεια σας κοριτσακια να χαιρεσται ολες τα μπουμπουκια σας! μπαινω σφηνα στο καφε σας για να μιλησω στο πεταλουδακι που εχω να της μιλησω παρα πολυ καιρο!

τι κανεις κοριτσακι μου? πως πατε με την μικρη? να εισαστε παντα καλα!!!

χαθηκαμε απο το καφε "διαδυκτιακες φιλεναδιτσες", παει αυτο ερημωσε κ μια που σε πετυχα εδω ειπα να σου πω ενα γεια!

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη!

είσαστε ψυχοθεραπεία για μένα, ειδικά εδώ που δεν έχω και κανέναν να μιλήσω..

'εχετε δικιο, ο γ'αμος με παιδί θελει πολύ περισσότερη προσπάθεια από πριν και φυσικά πολύ περισσότερη υπομονή..

ώρες ώρες απογοητεύομαι και σκέφτομαι πως αν είμαστε έτσι στα 2μιση χρόνια γάμου τι θα κάνουμε στα 7 και βάλε???

από την άλλη είναι κάτι μέρες που υπάρχει τρομερή ένταση και λεω αυτό ήταν, δεν αντέχω ..και μόλις περάσει το "μπουρίνι" το ξεχνάω και λέω εντάξει , καλά είμαστε...

Είναι και η περίοδος...Μαρία έχεις δίκιο, δεν είμαι για πολλά πολλά...

είναι και που γυρίζω στη δουλειά, Σοφάκι όντως με έχει ρίξει και αυτό....

και η αλήθεια είναι πως είναι και ο άντρας μου ζορισμένος από την δουλειά και τις υποχρεώσεις, Ελένη το πέτυχες και εσύ;););)

Ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα, γιατί είναι λίγο σπασμένα τα νεύρα μου...

Κατερινάκι, μεγάλωσε το Γιωργάκι, έκλαιγε στην γιατρό...αχ, ψυχούλα μου, τουλάχιστον τελειώσατε προς το παρόν...

Μαρία, εγώ ψαράκι του έδωσα χθες για πρώτη φορά, το έφαγε με ξινισμένα μούτρα, σήμερα που το ξαναέδωσα έβαλα πιό πολύ λεμόνι και πατάτα και το τσάκισε!!!

HDfQp3.png

γεια σας κοριτσακια να χαιρεσται ολες τα μπουμπουκια σας! μπαινω σφηνα στο καφε σας για να μιλησω στο πεταλουδακι που εχω να της μιλησω παρα πολυ καιρο!

τι κανεις κοριτσακι μου? πως πατε με την μικρη? να εισαστε παντα καλα!!!

χαθηκαμε απο το καφε "διαδυκτιακες φιλεναδιτσες", παει αυτο ερημωσε κ μια που σε πετυχα εδω ειπα να σου πω ενα γεια!

Αχ, Γιωτάκι γεια σου!!! :P Πολύ χάρηκα που με βρήκες! Τι κάνετε; Πώς περνάτε; Μεγαλώνετε;;;; ;)

Εμείς δόξα το Θεό, καλά είμαστε, η Αθανασία μεγαλώνει και θεριεύει! :tongue: Ζητά, διεκδικεί (αγκαλιές κυρίως...) και τελευταία μου κάνει περίεργα με το φαγητό..δεν τρώει όσο έτρωγε, αλλά πάλι καλά κάτι κάνουμε στρώνει σιγά σιγά! Είναι να μην την πιάσει πείνα βασικα! Τώρα τη Δευτέρα πάμε ταξιδάκι στους γονείς μας καμια 12 μερούλες να στανιάρουμε! Εσείς πώς είστε, πες μου τα νέα σας! :P

Να σου πω, εσύ φεισμπουκ δεν έχεις; Τα κορίτσια όλα απο το φορουμ που ερημωσε έχουν και μιλάμε εκεί σε κλειστή ομάδα. Αν δεν έχεις γιατί δεν κάνεις;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ρδκαλησπερα κοριτσακια!!

πολυ αυπνια!! εχουν σκασει ολα τα δοντια της πανω! βγηκαν τα δυο μεσαια και ο ενας κυνοδοντας! ολα μαζι τσ εβγαλε και υποφερει η φουκαριαρα.

παιζει τα χερακια της παλαμακια, λεει παει και ναι!! επισης της τραγουδαω το πλαθω κουλουρακια και τριβει τα χερακια της! πολυ πλακα! κινητικα ομως τζιφος!! ακομα να πατησει στα ποδια της.

οσο για το αυγο που λετε εμενα το καταβρχοχθισε απο την πρωτη στιγμη. μονο τον κροκο βεβαια. της το δινω πριν η μετα το φρουτο.

λιακι μου σε καταλαβαινω απολυτα! σκεψου οτι εδω εμεις που λογω επαγγελματος δεν εχουμε καθημερινες τριβες παρολαυτα οταν περναει το πρωτο διαστημα γλυκας εχουμε κιεμεις τις εντασουλες μας αλλα ειναι μια εκτονωση. δες το ετσι και οχι να στεναχωρεις το μυαλο σου με χωρισμους! δεν εισαι η μονη..ολοι το περνανε πιστευω. τσακωνεστε συνηθως περι παιδιου η για διαφορα θεματα; βασικα και στη μια κ στην αλλη περιπτωση φυσιολογικο το θεωρω. αλλαζει η ζωη με το παιδι λιακι. κιαν οπως λες δε κοιμαστε καλα εεε μονο αυτο φτανει! που να δεις εμας στην αρχη που περασαμε ζορια με το νεογεννητο και στις 4 το ξημερωμα με ενα μωρο να κλαει εμεις να βγαζουμε τα μαχαιρια. βεβαια τοτε παραδεχομαι οτι εφταιγα εγω. αυτες οι ορμονες μας ρε κοριτσια!!! ολα καλα θα πανε...μην απογοητευεσαι!!

Διαφημίσεις

Αχ, Γιωτάκι γεια σου!!! :P Πολύ χάρηκα που με βρήκες! Τι κάνετε; Πώς περνάτε; Μεγαλώνετε;;;; ;)

Εμείς δόξα το Θεό, καλά είμαστε, η Αθανασία μεγαλώνει και θεριεύει! :tongue: Ζητά, διεκδικεί (αγκαλιές κυρίως...) και τελευταία μου κάνει περίεργα με το φαγητό..δεν τρώει όσο έτρωγε, αλλά πάλι καλά κάτι κάνουμε στρώνει σιγά σιγά! Είναι να μην την πιάσει πείνα βασικα! Τώρα τη Δευτέρα πάμε ταξιδάκι στους γονείς μας καμια 12 μερούλες να στανιάρουμε! Εσείς πώς είστε, πες μου τα νέα σας! :P

Να σου πω, εσύ φεισμπουκ δεν έχεις; Τα κορίτσια όλα απο το φορουμ που ερημωσε έχουν και μιλάμε εκεί σε κλειστή ομάδα. Αν δεν έχεις γιατί δεν κάνεις;

καλα ειμαστε κοριτσακι μου! η Ουρανια μου ειναι τωρα 17 μηνων, εχουμε κοψει τα αλλεσμενα, ειναι ζωηρη χαρουμενη κ πολυ πολυ γλυκια! εχουμε ενα θεματακι τωρα τελευταια με τον υπνο γιατι βγαζει απανωτα δοντια, μια φορα εβγαλε 4 μαζι!:shock: τωρα βγαζει κυνοδοντες επανω! λεει λιγες κουβεντουλες, αλλα εχουμε πληρη συννενοηση!

αχ αυτες οι αγκαλιες!!! απλωνει τα χερακια της να την παρω!

σκεφτεστε για 2ο? εμεις πρωτα ο Θεος λεμε απο σεπτεμβρη να βαλουμε μπρος!

ναι το ξερω για το φεις εχουμε μιλησει μερικες φορες με τα κοριτσια στο παλιο καφε, αλλα δεν εχω λογαριασμο, δεν εχω ασχοληθει να φτιαξω, να σου πω την αληθεια δεν προλαβαινω να ασχοληθω! (δουλεια-σπιτι-παιδι-αντρας! τι να πρωτοπρολαβω!!!)μονο εδω μπαινω κ μιλαμε με τις κοπελες στο easy living.

τι ωραια ταξιδακι στους γονεις!!! να ξεκουραστητε!!!

να μου φιλησεις την κουκλιτσα σου!!!!

καλα ειμαστε κοριτσακι μου! η Ουρανια μου ειναι τωρα 17 μηνων, εχουμε κοψει τα αλλεσμενα, ειναι ζωηρη χαρουμενη κ πολυ πολυ γλυκια! εχουμε ενα θεματακι τωρα τελευταια με τον υπνο γιατι βγαζει απανωτα δοντια, μια φορα εβγαλε 4 μαζι!:shock: τωρα βγαζει κυνοδοντες επανω! λεει λιγες κουβεντουλες, αλλα εχουμε πληρη συννενοηση!

αχ αυτες οι αγκαλιες!!! απλωνει τα χερακια της να την παρω!

σκεφτεστε για 2ο? εμεις πρωτα ο Θεος λεμε απο σεπτεμβρη να βαλουμε μπρος!

ναι το ξερω για το φεις εχουμε μιλησει μερικες φορες με τα κοριτσια στο παλιο καφε, αλλα δεν εχω λογαριασμο, δεν εχω ασχοληθει να φτιαξω, να σου πω την αληθεια δεν προλαβαινω να ασχοληθω! (δουλεια-σπιτι-παιδι-αντρας! τι να πρωτοπρολαβω!!!)μονο εδω μπαινω κ μιλαμε με τις κοπελες στο easy living.

τι ωραια ταξιδακι στους γονεις!!! να ξεκουραστητε!!!

να μου φιλησεις την κουκλιτσα σου!!!!

Εσείς ολόκληρες κοπέλες είστε καλέ!! Φτου φτου να μου την ζουμπήξεις! Περπατάει; Με τα φαγητά τα μη αλεσμένα εύκολα συνήθισε; Πότε κόψατε το αλεσμα; Εμείς για την ώρα αναγουλιάζουμε και πνιγόμαστε με κομματάκια. Μονο τα μπισκοτάκια της αρεσει να ξερογλείφει! :tongue: Απο δοντακια εμεις μονο τα 2 κατω ακομη εχουμε..

Για δεύτερο μπα εμείς όχι ακόμη! Εδω Αθηνα ειμαστε μονοι χωρίς βοηθεια, να φανταστείς απο σεπτεμβρη που ανογουν τα σχολεια (δασκαλα ειμαι) θα αναγκαστω να παρω άλλη μια σχολικη χρονια αδεια αλλά αυτη τη φορα άνευ αποδοχών! Μεχρι τωρα καθομαι με την 9μηνη αδεια αλλά τελος μαιου τελειωνει και μετα; Το θεωρω πολυ νωρις για παιδικο ασε που οι ιδιωτικοι εδω παιρνουν 350 ευρω ακουσα! Ειναι και νωρίς, θα ειναι 15-16 μηνων και θα μου αρρωσταίνει συνεχως! Καλυτερα απο τη μεθεπομενη χρονια να τη στειλουμε αποφασισαμε...να ειναι 2 και κατι... Αρα το δευτερο θα περιμενει να ξεκολλησουμε απο Αθηνα και να παμε με μεταθεση στους γονεις κοντα για να εχουμε καποια βοηθεια (γύρω στο 2015-2016), αλλιως δεν θα τη παλέψουμε μονοι! :? Εσυ που αφηνεις τη μικρη οταν δουλευεις;

Υ.Γ. Το easy living τι ειναι;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα κοριτσια μου,

μπηκα βιαστικα να πω δυο κουβεντες γιατι θα παω στους γονεις μου για σκ,εχω να ετοιμασω και το κοντεινερ της πριγκιπεσσας:tongue::tongue::tongue:

τα νεα μας τα ιδια το αυγουλακι το τρωμε καθε μερα ολο και πιο πολυ ποσοτητα και οταν θα το φαει ολο(τον κροκο) θα της το δινω μερα παρα μερα!μπαμπα απο τοτε που σας ειπα το ξαναπε κανα δυο φορες και μετα δεν το ξαναειπε,απλα μπαμπαλιζει μπαμπαμαμνταπατατατα κλπ...χτες ομως επαιζε και παω να απλωσω κατι ρουχαλακια και με χανει απο το οπτικο παιδιο βαζει τα κλαματα και φωναζει "μαμ μαμ" μετα απο λιγο "μαμ μαμ" εγω λοιπον το παιρνω οτι ειπε μαμα...χα χα χα!!!μπορει να λενε τη σωστη λεξη στη σωστη στιγμη εμεις να το συνδυαζουμε και να λεμε μιλησε συνηδειτα:tongue:...βεβαια δεν ειναι και απιθανο να αρχισουν σιγα σιγα λεξουλες...η μαμα μου λεει οτι απο 9 μηνων μιλουσα τωρα τι ελεγα δεν θυμαμαι:tongue:...

λιακι μου ολες τα περναμε αυτα,και ειδικα οταν αδιαθετουμε,τα βλεπουμε ολα μαυρα,δυσκολα και και και....σιγουρα το ξενυχτι σου τεντωνει το νευρικο συστημα,και σιγουρα οι αντρες δεν καταλαβαινουν καποια πραγματα,ουτε την ψυχολογια μας και γενικα για να παρουν μπρος θελουν μοτερ...:tongue:...εμεις εχουμε και αναγκη απο τρυφεροτητα,επιβεβαιωση κλπ κλπ...το παιδι ανατρεπει και τα παντα...εγω λεω παλια ειμασταν ο ενας για τον αλλον,τωρα ειμαστε και οι δυο για εναν(την μπεμπα)...στο χερι μας ειναι να βρουμε τις ισσοροπιες...οπως ειπε και το μαρακι,εστω να καθομαστε για μια ωριτσα στον καναπε να τα λεμε,οταν κοιμουνται τα ζουζουνακια...μην απελπιζεσαι λοιπον,δεν υπαρχει ζευγαρι που δεν περναει φασεις....σου πεσαν και ολα μαζι...αληθεια εκει δεν εχει καμια φιλη να πατε για ενα καφεδακι να πειτε καμια κουταμαριτσα???

ελενη καλο ακουγεται το γιαουρτακι αλλα δεν της παιρνω γιαουρτια με φρουτα,μας ειπε η παιδιατρος οτι δεν ξερεις τι βαζουν μεσα,οποτε το αποφευγω...ασε προχθες κοιταω το γιαουρτι που ετρωγα natural και βλεπω οτι λεει επιδορπιο γιαουρτιου:shock::shock::shock: και εγω το επαιρνα τοσο καιρο...τωρα παιρνω το τοταλ που λεει στραγγιστο γιαουρτι...τι διαφορα να εχουν αραγε?οσο για το αυγο,θα ελεγα να της το δοκιμαζεις που και που σκετο για να μαθαινει τη γευση,τωρα βεβαια αμα το σιχαινεσαι και πολυ καταλαβαινω ειναι λιγο δυσκολο..:rolleyes:

αλικη πω πω τη τραβαει το ρηνακι,ολα μαζι τα βγαζει...αχ αρχισε και κουβεντουλες,τι καλα!!!καμαρι η μαμα και ο μπαμπας!!!

μαρακι βρηκατε στολη?δεν μας ειπες..

σισακι αχ αυτη η ψυξη,κανε μασαζ με κανα λαδακι,και να το κρατας ζεστο,πολυ υπομονη και θα περασει...εμπλαστρο κανει αραγε να βαλεις?η δεν κανει?

κατερινα του εδωσες με τη μια ολο το αυγο?εγω δεν της βαζω τιποτα ετσι σκετο και της δινω ενα κομματι ψωμι και το μασουλαει ταυτοχρονα χα χα..εχει πολυ πλακα γιατι αναρωτιεται τι ειναι αυτο που τρωει...

σας φιλω και θα τα πουμε την κυριακη που θα επιστεψω...φιλακια πολλα...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλημερα κοριτσια μου,

μπηκα βιαστικα να πω δυο κουβεντες γιατι θα παω στους γονεις μου για σκ,εχω να ετοιμασω και το κοντεινερ της πριγκιπεσσας:tongue::tongue::tongue:

τα νεα μας τα ιδια το αυγουλακι το τρωμε καθε μερα ολο και πιο πολυ ποσοτητα και οταν θα το φαει ολο(τον κροκο) θα της το δινω μερα παρα μερα!μπαμπα απο τοτε που σας ειπα το ξαναπε κανα δυο φορες και μετα δεν το ξαναειπε,απλα μπαμπαλιζει μπαμπαμαμνταπατατατα κλπ...χτες ομως επαιζε και παω να απλωσω κατι ρουχαλακια και με χανει απο το οπτικο παιδιο βαζει τα κλαματα και φωναζει "μαμ μαμ" μετα απο λιγο "μαμ μαμ" εγω λοιπον το παιρνω οτι ειπε μαμα...χα χα χα!!!μπορει να λενε τη σωστη λεξη στη σωστη στιγμη εμεις να το συνδυαζουμε και να λεμε μιλησε συνηδειτα:tongue:...βεβαια δεν ειναι και απιθανο να αρχισουν σιγα σιγα λεξουλες...η μαμα μου λεει οτι απο 9 μηνων μιλουσα τωρα τι ελεγα δεν θυμαμαι:tongue:...

λιακι μου ολες τα περναμε αυτα,και ειδικα οταν αδιαθετουμε,τα βλεπουμε ολα μαυρα,δυσκολα και και και....σιγουρα το ξενυχτι σου τεντωνει το νευρικο συστημα,και σιγουρα οι αντρες δεν καταλαβαινουν καποια πραγματα,ουτε την ψυχολογια μας και γενικα για να παρουν μπρος θελουν μοτερ...:tongue:...εμεις εχουμε και αναγκη απο τρυφεροτητα,επιβεβαιωση κλπ κλπ...το παιδι ανατρεπει και τα παντα...εγω λεω παλια ειμασταν ο ενας για τον αλλον,τωρα ειμαστε και οι δυο για εναν(την μπεμπα)...στο χερι μας ειναι να βρουμε τις ισσοροπιες...οπως ειπε και το μαρακι,εστω να καθομαστε για μια ωριτσα στον καναπε να τα λεμε,οταν κοιμουνται τα ζουζουνακια...μην απελπιζεσαι λοιπον,δεν υπαρχει ζευγαρι που δεν περναει φασεις....σου πεσαν και ολα μαζι...αληθεια εκει δεν εχει καμια φιλη να πατε για ενα καφεδακι να πειτε καμια κουταμαριτσα???

ελενη καλο ακουγεται το γιαουρτακι αλλα δεν της παιρνω γιαουρτια με φρουτα,μας ειπε η παιδιατρος οτι δεν ξερεις τι βαζουν μεσα,οποτε το αποφευγω...ασε προχθες κοιταω το γιαουρτι που ετρωγα natural και βλεπω οτι λεει επιδορπιο γιαουρτιου:shock::shock::shock: και εγω το επαιρνα τοσο καιρο...τωρα παιρνω το τοταλ που λεει στραγγιστο γιαουρτι...τι διαφορα να εχουν αραγε?οσο για το αυγο,θα ελεγα να της το δοκιμαζεις που και που σκετο για να μαθαινει τη γευση,τωρα βεβαια αμα το σιχαινεσαι και πολυ καταλαβαινω ειναι λιγο δυσκολο..:rolleyes:

αλικη πω πω τη τραβαει το ρηνακι,ολα μαζι τα βγαζει...αχ αρχισε και κουβεντουλες,τι καλα!!!καμαρι η μαμα και ο μπαμπας!!!

μαρακι βρηκατε στολη?δεν μας ειπες..

σισακι αχ αυτη η ψυξη,κανε μασαζ με κανα λαδακι,και να το κρατας ζεστο,πολυ υπομονη και θα περασει...εμπλαστρο κανει αραγε να βαλεις?η δεν κανει?

κατερινα του εδωσες με τη μια ολο το αυγο?εγω δεν της βαζω τιποτα ετσι σκετο και της δινω ενα κομματι ψωμι και το μασουλαει ταυτοχρονα χα χα..εχει πολυ πλακα γιατι αναρωτιεται τι ειναι αυτο που τρωει...

σας φιλω και θα τα πουμε την κυριακη που θα επιστεψω...φιλακια πολλα...

Καλά να περάσετε Αγγελικούλα!! Εμείς θα αργήσουμε τώρα να τα πούμε γιατί Δευτέρα μεσημεράκι πάμε κι εμείς στους γονείς μας! Θα μπω απο Καβάλα όμως σίγουρα μόλις μπορέσω! Εγώ να δεις κοντεινερ που ετοιμάζω! Τα είπαμε αυτά άλλωστε!

Όσο για το γιαουρτάκι, εμείς φρούτο δεν βάζουμε στο στόμα μας οπότε προτιμώ έστω έτσι να φάει. Στα συστατικα γραφει πολτος μπανανας αρα χρωματα κλπ τεχνιτα δν εχει οποτε οκ!

Φιλάκια καλα να περασουμε! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...