Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους όλα καλά!!! Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να περάσετε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα γιατί το αξίζετε!!! 🎄😉

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

και επανερχομαι......

ελενη μου,ναι ειχαμε αυτη την "κακη"συνηθεια υπνου,η οποια δεν με πειραζε αλλα φαινεται να την επηρεαζε την μπεμπουλα...κα εγω θα ελεγα να μην της ξαναδωσεις γιαουρτακι στραγγιστο,εδω μου πεφτει βαρυ εμενα ποσο μαλλον στην αθανασια...τιποτα παλι με το φρουτο?αχ κριμα...η μπεμπα τωρα πια το τρωει,μισο αχλαδι,μιση μπανανα,λιγο ζεστο νερακι και μπισκοτοκρεμα....δοκιμασε να της ανακατεψεις λιγο φρουτακι μεσα στην κρεμα και να δουμε....αβοκαντο βαλε λιγο στο φαγακι(σουπα) που της δινεις στο απογευματινο,εγω ετσι κανω..ωριμασαν τα αβοκαντα?γιναν βουτυρωδη?τωρα για το μπαμπα πιστευω οτι ηταν συνηδειτα γιατι και σημερα της κρυβοταν ο βασιλης και παλι προσπαθουσε να το πει αλλα το εχανε καπως...θα δειξει...ο βασιλης ειναι σιγουρος χαχαχα...

οπου να ναι ετοιμαζεστε και για ταξιδακι ...τελεια!!!φανταζομαι το πορτ μπαγκαζ γεματο με πραγματα της αθανασιας και ενας μικρος σακους του τασου και τα δικα σου:D:D:D:D

μαρακι μου,δεν παω ποτε τζαμπο σκ γιατι γινεται της τρελης,εγω νευριαζω που εχουν πολυ δυνατα μουσικη και ωρες ωρες μου τη βαραει στο τυμπνο...αχ το πιο ομορφο μπατσακι θα ειναι χα χαχα ..πολυ ωραια ιδεα...θα βρεις την καλυτερη;)....με τον υπνο εννοειται οτι τη χαιδευω στο κεφαλακι αφου παρει θεση υπνου,απαραιτητα παιζει μουσικουλα χαλαρωτικη,και αυτο που λες με το χερι και εμενα το ψαχνει τα βραδυα...μονη τελειως να την αφησω και να κοιμηθει οχι...εμεις την εχουμε στο δωματιο μας...εσεις τον εχετε σε δικο του η ακομη μαζι σας?

αλικη κανε και εσυ φβ να μας βλεπεις και να σε βλεπουμε,δεν τα βλεπει κανεις αλλος οπως σου ειπε και η ελενη...εγω μπαινω απο του βασιλη,και βαζω φωτο,βλεπω φωτο κλπ...αντε να δουμε και τη ρηνουλα:D...βαλτη για λιγο και μετα τη βγαζεις....καλα να περασετε και στο ταξιδακι,σιγουρα θα χαλαρωσεις και θα ξεκουραστεις...

ελενη 77 ρεπαρεις?βρε το νικολα ανεξαρτητος...καλα ειναι να χαρεις και λιγο τον μικρουλη,ναι για πες για το ωαρι να μαθαινουμε και εμεις...εγω αυγο ξεκιναω σε λιγες μερες που μπαινουμε στο δεκατο οποτε ψαρι φανταζομαι πιο μετα...αχ το ψαρι δεν το βιαζομαι καθολου...:?

ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια;););)μαιο γεννησες και το νικ?και εγω το δευτερο λεω παλι μαιο να το κανω,ειναι η καλυτερη εποχη νομιζω;););)οταν με το καλο το αποφασισουμε...

λιακι που εισαι????

σισακι εβλεπα στην τηλεοραση που ειχαν στο ρεθυμνο καποιο παιχνιδι θησαυρου τα δημοτικα στην παλια πολη,και ζηλεψα τη λιακαδα,καιρος για παραλια...καλα εκανες και βγηκατε...δεν αρρωσταινουν απο τον καιρο μη φοβασαι απο μικροβια αρρωσταινουν,απεφυγε την επαφη με αλλα παιδακια...βαλε και εσυ φωτο να δουμε τα μικρουλια που εχουν μεγαλωσει.....

φιλακιa και καλο απογευμααααααααα!!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Εμεις μετα την βροχη εχουμε γινει μια ωραιοτατη λιμνη που ανταγωνιζεται την λιμνη του Μαραθωνα, συν οτι εμεις εχουμε κ παπιες!! Ειχαμε διακοπη ρευματος- ιντερνετ εδω στο "ουγκα-μπουγκα" μερος 42 ολοκληρα χλμ. απο το κεντρο! Ελεος! Συν τα κρασαρισματα του λαπτοπ που μας ξανακανει παρα το σερβις που του καναμε, κ διαβαζα ποση ωρα για να μαθω πολλα ωραια νεα που γραψατε!Αρχιζω:

Κατερινα με το καλο σου ευχομαι να κλεισει η δουλεια κ ας κουραζεσαι λιγο, οι εποχες ειναι τοσο δυσκολες που πραγματικα πρεπει να ευχομαστε να "κουραζομαστε" απο δουλεια παρα να ειμαστε χαλαροι σπιτι!

Καλα κ ο Χρησταρας ολα τα λεφτα με τις ατακες του, τον φανταζομαι οταν θα μεγαλωσει κ θα ριχνει τις κοπελιες με τις ατακες του κ εσεις θα κοιτατε σαν ":shock:" θα λετε "καλα πως τις εχει ριξει ολες τις πιτσιρικες?" Χαχα, ειναι τοσο ετοιμολογος, εχω ριξει τρελο γελιο:tongue::tongue:!

Αγγελικουλα μπροβο που εμαθες την μπεμπα να κοιμαται χωρις αγκαλια! Καλα η στολη κουνελακι ειναι φανταστικη σαν μωρακι της bibi-bo που ειχαμε παλια το ειχες δει?:tongue:

Λια μου πολυ ωραιες οι μπομπο κ καλυτερα θα ταιριαζουν που θα κανετε την βαφτιση τον Μαϊο με το καλο! Ο Δημητρακης σου κανει κολπακια με τον υπνο εε? Ειναι στα Μαγιοπουλα, δεν θελουν να χανουν την ωρα τους με υπνους κ χαζομαρες, τσιτα να τα δουν κ να τα κανουν ολα μαζι,χαχαχ:tongue:! Η διαφορα με την Αναστασια ειναι οτι εμας δεν μπορει να την κοιμισει ουτε ο Τασος πλανταζει στο κλαμα μεχρι να την παρω αγκαλια κ να κοιμηθει με γαλα:rolleyes::cool:!

Ελενη1 υπομονη με την Αθανασουλα που δεν σου τρωει τοσο καλα, αλλα μια χαρα ειναι με τα μαγουλακια για ρουφηγμα κ το υψος της οπως την βλεπω κ στην φωτο ορθια στο παρκο ειναι κοπελαρα ετοιμη για ξεπορτισμα:tongue:! Μηπως οντως ειναι αρκετη η ποσοτητα του φαγητου κ την χορταινει για πανω απο 4ωρες?

Μαρακι κ εσενα πολυ ωραιες κ εσενα οι μπομπο για μικρους ειναι κ πολυ χρησιμες για παιδικο δωματιο! Φαφουτηδες κ εσεις κ εμεις μειναμε να κανουν παρεα σαν τους γερους στο Mapet show!;) ΦΦαγατε κ την πρωτη τουμπα σας σιδερενιος!;):D

Ελενη2 προσαρμοστηκες πολυ γρηγορα απ οτι βλεπω στη δουλεια, αρα μας δινεις κουραγιο! Καλα ο Νικ. σου ξυπναει ακομα τα βραδια? Ωχ, μου κανες την καρδια "περιβολι". Δηλ μπορει να μην κοιμηθω κ ποτε ολοκληρο 8ωρο? Υπεροχα:rolleyes::cool::?! Δεν κοιμομαστε που δεν κοιμομαστε μεσα στη μερα (βαρια μια με μιαμιση ωριτσα συνολο) αν δεν κοιμηθω στους επομενους μηνες ουτε ενα συνεχομενο εστω 7ωρο θα ΦΡΙΚΑΡΩ:shock::|!

Αχ, κοριτσια θα ξαναμπω γιατι με το ζορι την κραταω να μην ορμηξει στο πληκτρολογιο με καταστροφικες διαθεσεις!:rolleyes::shock:

bkPSp3.png

καλημερα μανουλες!!

σας εχω νεα.. βγαλαμε και το πανω δοντι! τωρα ειμαστε τριδοντες!!

χθες παλι γυρω στις 3 το ξημερωμα ξυπνησε κ μιλαγε μονη της. σηκωθηκα ειχε ξεσκεπαστει τελειως κ μιλουσε με μια κουκλα!της εδωσα πιπιλα κ ξανακοιμθηκε μετα απο λιγη ωρα... τι ειναι τωρα αυτο κ ξυπναει μεσ'τη νυχτα; δε το καταλαβαινω..

9/3 θα φυγουμε εμεις τελικα..το ταξιδι το εχει αναλαβει εξ ολοκληρου ο αντρας μου. ουτε το ξενοδοχειο δε ξερω..ολα μου λεει θα ειναι εκπληξη..!! και 24/3 ειναι η βαπτιση! στην καστορια θα κατσουμε 5 μερες. εχω μια σχετικη αγωνια μηπως η μπεμπα εκεινες τις μερες κανει κλαματα μεσα στη νυχτα κ τους πανικοβαλει τους γονεις μου αλλα μεχρι τωρα δεν εχει δωσει τετοια δειγματα... ποτε δεν ξερεις βεβαια αλλα ας ελπισουμε ολα να πανε καλα!

να σας ρωτησω... θα ντυσετε τα παιδακια σας τις αποκριες; υπαρχουν στολες για την ηλικια των ζουζουνιων μας; εμενα γενικα δε μου αρεσουν καθολου οι αποκριες αλλα ο αντρας μου με εχει φαει να τη ντυσουμε!!

θα κανω φβ και θα σας ενημερωσω!!

Καλημέρα μανούλες!

εδώ είμαι και εγώ, χάθηκα εχθές, βάλθηκα να κάνω τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια, βάλε και τις δουλειές του σπιτιού...πάει η μέρα...

Σοφία2 λίμνη γίνατε στη γειτονιά σας?άστα, μη μου λές για πολιτισμό στην Αθήνα, τα έχω ζήσει, με ένα ψιλόβροχο επικρατεί το χάος, που να βρέχει έτσι όπως αυτές τις ημέρες...θάυμα είναι που δε πνίγηκε κόσμος....πιό τριτοκοσμική πρωτεύουσα δε νομίζω να υπάρχει...άσχετο αλλά είχα πάει Βερολίνο με ένα μέτρο χιόνι στο κέντρο της πόλης και όλα κυκλοφορούσαν φυσιολογικά σα να μη συμβαίνει τίποτα:shock::shock::shock:!!!

Ελένη, κοιμήθηκε επιτέλους η Αθανασία, άντε να ξεκουραστείτε κ εσείς!Τα πάει καλύτερα με το φαγητό και τις κρέμες ε?τουλάχιστον να μην ανησυχείς για αυτά...τώρα με τα φρούτα είναι άλλη ιστορία, άστο προς το παρόν και ξαναδοκιμάζεις αργότερα..

αχ, θα πάτε ταξιδάκι, τι καλά!!!φαντάζομαι οι γιαγιάδες - παππούδες θα περιμένουν πως και πως!να ξεκουραστείς και σύ λίγο...αλήθεια με το αυτοκίνητο πως τα πάει η μικρή?θα αντέξει τόσες ώρες?Εμείς, τα ίδια, ακόμα δε το θέλει το αυτοκίνητο...10 λεπτά που κάνουμε να πάμε στην πόλη είναι το ανώτερο που που αντέχει!

Για την πιπίλα με έχεις ρωτήσει τόσες φορε΄ς και όλο ξεχνάω...τον Ιανουάριο που ήρθαμε αθήνα την πήρε πρώτη φορά και μάλιστα την κρατούσε και πάνω από μια ώρα...΄του την έδινα στο αυτοκίνητο και στο καρότσι, αλλά τώρα πάλι δε τη θελει...τη βγάζει και δαγκώνει το γύρω-γ'υρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελένη77 πήρες και το ρεπό σου από τη δουλειά, έμεινες και μόνη με τον μικρούλη!!!αχ, μπαίνει σε μια σειρά η ζωή σου με τις νέες συνθήκες..άντε ωραία να παίρνω κ εγώ θάρρος!αγώ ξεκινάω τη Δευτέρα δουλειά:cry::cry::cry:όσο πλησιάζει η μέρα είμαι να με κλαιν κ οι ρέγγες....κατάθλιψη θα

πάθω...

Μαράκι, εμείς για να κοιμηθεί ο Δημήτρης, τον κάνουμε 2-3 βόλτες αγκαλίτσα στο δωμάτιό του και μετά τον αφήνουμε στο κρεβάτι του μόνο του και αφού χαζολογίσει λιγο κοιμάται...βέβαια τωρα τελευταία με εμένα δε κοιμάται έτσι με τίποτα γιατί μόλις τον αφήω στο κρεβάτι πατάει τα κλάμματα και ο Δημήτρης όταν αρχίζει να κλαίει απλά δε σταματάει μέχρι να τον ξαναπάρω αγκαλιά!!!

Αγγελική, εδώ είμαι και εγώ, τι κάνει η γαλανομάτα μας?της έμαθες να κοιμάται μόνη της!τι καλά που το πήρε..δεν έκλαψε καθόλου?έχεις θαρραλέο κορίτσι καλέ!!!

Κατερίνα, είναι τέλεια τα σκηνικά που περιγράφεις με τους μικρούς να παίζουν και τον Χρήστο να λέει τις ατάκες του!!!πόσο υπερήφανη θα νιώθεις!Συγχαρητήρια και για τη δουλειά!μακάρι να πάνε όλα καλά και να γίνει!και μπράβο σου που τα καταφέρνεις τόσο καλά με 2 μικράκια και παραμένεις ανταγωνιστική επαγγελματίας!!!

Αλικάκι, κάνε κ εσύ φατσοβιβλο καλέ, δίκιο έχουν τα κορίτσια, είμαστε κλειστή ομάδα, μόνο μεταξύ μας μιλάμε, κανένας άλλος δε μπορεί να μας δει!πες στον αντρούλη σου να το κάνετε με το δικό του όνομα;););)

HDfQp3.png

Καλημερα, βλεπω πρωϊνες-πρωϊνες ειμαστε μαζεμενες, χαχα!

Αλικη, Καστορια, 5μερες, τελεια θα περασει το ζευγαρακι;)! Μην αγχωνεσαι για την Ρηνουλα, θα περασει μελι με τους παπουδες, "του παιδιου μου το παιδι..." που λεει κ η παροιμια!:tongue:

Ελενη-butterfly θα πατε κ εσεις προς τους γονεις σου, αντε να ξεσκασετε κ εσεις λιγο να σας κρατησουν κ την Αθανασουλα, να βγειτε κ να ξεκουραστειτε κιολας! Καλα για την ΔΕΗ που ειδα παρα πολλα λεφτα, πατε να κανετε διακανονισμο να μην τα δωσετε ολα μαζι κ ζοριστειτε πολυ!:|

Λια για την "τριτοκοσμικοτερη" πρωτευουσα της Ευρωπης καλα τα ειπες! Που να δεις εδω πως ειμαστε σαν την παραγκουπολη στο Δελχι διπλα στις οχθες του Γαγγη ειμαστε:evil::evil:! (Το εχω δει στο Discovery, ακριβωςς ιδια λασπονερα-λιμνη ειμαστε)

Εμεις κινητικα ειμαστε στα ιδια, νομιζω, δεν εχει καμια σημαντικη προοδο, στεκεται στηριζομενη, σηκωνεται στην κουνια, σηκωνει λιγο το χερακι σαν να κανει χαιρετουρα, αλλα δεν...:rolleyes:. Απο ομιλια επισης τα ιδια, ελαχιστες φορες εχει πει αλλες συλλαβες εκτος του μαμαμα, μπαπαπα, παπαπαα που τα λεει συνεχεια. Ααα κ απο φαγητο παλι μου εβγαλε κοκκινηλες στα μπουτακια σαν ξηροδερμια κ αφαιρεσα αυγο τιποτα, αφαιρεσα κρεμμυδι καπως καλυτερα, αφαιρεσα σελινο κ δειχνει να ειναι καλυτερα αλλα πραγματικα δεν ξερω τι ακριβως απο αυτα τελικα την ενοχλουσε:cry:! Εννοειται οτι δεν τρωμε πορτοκαλι-ακτινιδιο-λεμονι (οξινα), της δοκιμασα λιγο μανταρινι αλλα κ αυτο το σταματησα οταν ειδα τα "μπαλωματα" στα μπουτακια:?! Δοκιμασα να φαω λιγη σοκ. γαλακτος κ την επομενη μερα βλεννες στα κ@κ@, ελεος, θα της περασει ποτε αυτη η πολλαπλη αλλεργια? Ποτε θα φαει αλεσμενο κανονικο δικο μας φαγητο, γιατι βαριεμαι να μαγειρευω-πλενω-καθαριζω διπλες ποσοτητες φαγητου-διαδικασιας:|! Εσεις δεν βαριεστε λιγο αυτη τη διαδικασια? Εχετε βρει καμια πατεντα για πειτε?

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Αγγελικη κοιμηθηκε μονη της η μικρη σου!!!!Σημερα παλι ετσι ευκολα?? Μπραβο το κοριτσακι σου που αποφασiσε να μην παιδευει τη μαμα του!!

Για το ψαρι μας ειχε πει οτι το δινει μετα το 12ο μηνα, αλλα επειδη ειχα ακουσει απο αλλους που το εδιναν νωριτερα το βιαστηκα 2 βδομαδες. Δεν ξερω αν περιμενα λιγο ακομη αν θα γινοταν το ιδιο, παντως τωρα στον μικρο θα δωσω μετα τους 14-15 μηνες σιγουρα.

Ναι μαιοπαιδο ειναι και ο Νικολας μου. Ευτυχως και τις δυο φορες οπως το προγραμματησαμε εγινε. Και εγω πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος μηνας γιατι δεν χανεις κανενα καλοκαιρι και κυριως γιατι προλαβαινουν να μεγαλωσουν πριν αρχισουν παλι οι ιωσεις και τα κρυα.

Σοφια2 πραγματικα ειναι ταλαιπωρια και για εσενα και για την Αναστασια αυτες οι παλιοαλλεργιες. Υπομονη, τι αλλο,η γιατρος τι λεει, ποτε περιμενετε να φυγουν??

Οσο για το δελχι, τι να πεις, τουλαχιστον να μην πλημυριζουν τα σπιτια μας......

Αλικη των εκπληξεων ο αντρουλης σου, μα χαρα, ο δικος μου δεν το εχει με τιποτα(ακομη και οταν θελει να μου παρει δωρο με ρωταει τι θελω και στο τελος παμε μαζι να το παρουμε...). Θα περασετε πολυ ομορφα και για τη μικρη μην ανησυχεις θα ειναι σε καλα και εμπειρα χερια.

Κοριτσια σας αφηνω γιατι πρεπει να δουλεψω και λιγο.........να δουμε πως θα βγει η μερα...(ο μπεμπακος μου ξυπνησε 5 φορες χθες.....)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημερα και απο μας!!!!

Πολυ κινηση το καφε μας πρωι πρωι!!!!:P

Ελενη2 δουλεια παλι ε??? πως τα περασατε με τον μικρο εχθες??? Ο Νικ. θα καθησει μερες στους παππουδες? Ευκαιρια να ξεκουραστεις λιγο αλλα απ'οτι βλεπω και εσεις με τα ξυπνηματα δεν πατε πισω

Σοφακι2 ακομα επιμενουν οι αλλεργιες ε???:evil: ναι οντως ο παιδιατρος τι λεει??? ειναι κατι μονιμο??? πω πω ταλαιπωρια ρε κοριτσι!!! Μπραβο σου παντως που συνεχιζεις το θηλασμο!!! χαρα στην υπομονη σου με τοσες στερησεις... εγω δεν ξερω αν θα τα καταφερνα!!!

Λιακι τελειωσατε τις μπομπονιερες- προσκλητηρια??? εχεις και πολλες να κανεις!!!! πολλους καλεσμενους θα εχετε εσεις..... εγω ευτυχως γυρω στις 100 μπομπονιερες θα κανω αλλα λογω εποχης και αποστασης δεν θα ερθουν ολοι.... αλλα την μπομπονιερα τους θα την παρουν!!!! Εσεις πως τα πατε με τον υπνο??? καμια αλλαγη?? αρχιζεις και δουλεια ε??? Οι πρωτες μερες φανταζομαι θα ειναι ζορικες μετα θα συνηθισεις.....

Αγγελικη μου και εγω στο δωματιο μας τον εχω ακομα τον Γιαννακη.... Βαζω ενδοεπικοινωνια και κατεβαινω κατω στο καθιστικο... δεν λεει να κοιμηθω και εγω απο τις 8.30 χεεχεχεχε..... οταν θα σταματησει να ξυπναει τη νυχτα τοσο συχνα θα μετακομισει στο δωματιο του.... Το δωματιο του Γιαννακη ειναι 10 σκαλοπατια κατω απο το δικο μας..... θα με φανε οι σκαλες τη νυχτα οποτε το τρεναρω

Αλικακι κανονιστηκε το ταξιδακι ε??? αντε ωραια... θα περασετε σουπερ;)

Ελενακι ασχετο αλλα ειδα στο φβ οτι εχεις τον Παπαβεντση φιλο... αυτος ειναι ο παιδιατρος μας... ειναι σουπερ αλλα εχει πολυυυυυ κοσμο!!!! Αντε υπομονη και θα στρωσει και η ορεξη της Αθανασιας!!!

Σας αφηνω παμε για φρουτο (αργησαμε σημερα)

Φιλια

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα κόρε!

Τι κάνετε?

Ελενίτσα77 καλά κουράγια σήμερα στη δουλειά, σε ξενύχτησε εχτές ο μικρός ε? και η δικιά μου τρεις φορές ήταν όρθια και φώναζε εχτές, και θέλει και γάλα, η πιπίλα δεν τη δελεάζει!

Ο Γιάννης ξυπνάει κάθε βράδυ σχεδόν αλλά ευτυχώς ξανακοιμάται αν πάω γαι λίγο και με δει, ω ναι απο μικρός το κάνει! Πιστεύω κάποια στιγμή θα του περάσει!

Λιάκι κοντεύεις τις μπομπονιέρες σου? θα έχεις αγχωθεί λίγο με τη δουλειά ε, μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε, οι πρώτες μέρες ίσως σου φανούν κάπως μέχρι να συνηθίσετε, δε μας ψάχνουν τα μικρά απ 'ότι έχω καταλάβει και τόσο, εμείς τα αναζητάμε περισσότερο!

Το πρωί τα άφησα κι εγώ με τη μαμά μου και περάσανε μια χαρούλα!

Πήγα σε ωριλά, από καιρό έχω ένα μπούκωμα, ένα βήχα που δε λέει να φύγει, έλεγα θα είναι επειδή κρυώνω από τα παιδιά και αργεί να μου περάσει αλλά μου είπε ότι είναι αλλεργικό, άμα αποθηλάσουμε μπορέι να μου δώσει κάτι, προς το παρόν δεν κάνει.

Αγγελικούλα καλά έκανες που την έμθες να κοιμάται μόνη της, μεγάλο συν είναι αυτό, κι εμένα στην κούνια μόνη της κοιμάται με πιπίλα.

Ναι θα δείχνει τώρα συχνά το Ρέθυμνο με το καρναβάλι και τις εκδηλώσεις, το star συνήθως! Να μας βλέπετε!

Κατερινάκι βγάλατε δοντάκι! Κυνόδοντα κιόλας? μεγειά!

Φοβερός ο Χρηστάκης! λέει κορυφαίες ατάκες!!

Μπράβο και για τη δουλειά, μακάρι να την πάρεις τελικά! λίγο κούραση θα έχει αλλά εφόσον σου αρέσει θα ανταπεξέλθεις σίγουρα και με το παραπάνω!

Σοφάκι πάλι έκανε κοκκινίλες η Αναστασία?

Αυγό της είχες ξεκινήσει δηλαδή? νόμιζα θα το καθυστερούσες με την αλλεργία.

Εγώ στο χρόνο θα της δώσω μαζί με το ψάρι.

Υπομονή βρε κορίτσι, τι να κάνεις?

Κι εγώ χωριστά της μαγειρεύω ακόμα, καμιά φορά φτιάχνω και άλλο του Γιάννη εγώ γιατί έχει αρχίσει και δεν τρώει κάποια φαγητά, όσπρια, ψάρι ψητό..όλη μέρα τσικαλομαγειρεύω! Άστα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ετοιμάζεστε και για ταξιδάκια?

Ελενίτσα πάτε και στους δικού σου και στα πεθερικά σου?

Μάλλον ε, πρέπει να πάτε σε όλους τους παππούδες αφού αναβαίνετε μια στο τόσο! Θα τρελαθούν με τη μικρή που έχει μεγαλώσει τόσο!

Αλίκη σου φυλάει για έκπληξη ο σύζυγος τις λεπτομέρεις ε?

Να έχεις και λίγη αγωνία βρε! Να έχει σασπένς το ταξίδι!

Καλά θα περάσει η μπουμπού με τους παππούδες της μην ανησυχείς!

Άρχισε κι εσένα να ξυπνάει το βράδυ?

Καλώς ήρθες στο κλαμπ!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κορίτσια μου, γεια σας!

Αγγελικούλα μου, εσείς μια χαρά την βρήκατε την άκρη σας με το φρούτο, την ψιλοξεγέλασες και το τρώει, μια χαρά! Η δικιά μου τι να πω...ούτε να το δει... :evil: Βέβαια δεν θα πάψω να προσπαθώ, όχι καθημερινά, αλλά πού και πού θα το πολεύω και ότι γίνει, δεν μπορώ να της το μπουκώσω με το ζόρι... :? Σήμερα έφαγε μετά από αρκετές μέρες ένα ολόκληρο παιδικό γιαουρτάκι, όπως της κάτσει εκείνη την ώρα είναι δεν βρίσκεις άκρη! Θα της το δώσω και αύριο σκέτο και μεθαύριο θα πετάξω και λίγο φρούτο μέσα! ;) Πάντως έχω παρατηρήσει πως την ώρα του φρούτου δεν πεινάει πολύ... Φαίνεται απο τον τρόπο που τρώει όσο τρώει, δεν το λαχταράει όπως άλλες φορές όπως συνήθως το μεσημεριανό. Τα αβοκάντα ναι ωρίμασαν πολύ και χθες που έβαλα στο φρούτο έγινε μια χαρά, δεν μου έκανε κομπάκια και η γεύση καλή και δεμένη, αλλά τίποτα η κυρά μας! Το πορτ μπαγαζ μας όπως το είπες! Θα είναι τίγκα με τα προικιά της Αθανασίας κι εμείς τα καημένα θα στριμώξουμε σε μια γωνίτσα τη βαλίτσα μας! :tongue: Ωραία τα ταξίδια, ανανεώνεσαι, ξεκουράζεσαι ειδικά αν πας στους γονείς, αλλά πολύ το ξεσήκωμα!!! Χαλάλι όμως έχουμε 5 μήνες ακριβώς να πάμε και δεν πάει άλλο...

Φουτρίνι, πού είσαι ψυχή εσύ; Είχα αρχίσει να ανησυχώ! :( Ευτυχώς μπαίνεις κάπως στην ομάδα και σχολιάζεις τις φωτό, αλλιώς σίγουρα θα ανησυχούσα! Το κοριτσάκι σου διαβάζω οτι ακόμη εμφανίζει αλλεργίες,ε; Είναι ζόρι ρε γμτ και για σένα που τη θηλάζεις, τόσους μήνες τρως φαντάζομαι πολύ περιορισμένες τροφές, αχ μπράβο που αντέχεις! Εγώ ως μεγάλη κοιλιόδουλη σίγουρα δεν θα την πάλευα.... Αλήθεια της έδωσες ήδη αυγό; Ρωτάω γιατί νόμιζα πως λόγω της αλλεργίας θα το τρεναρες περισσότερο. Εμείς τα μαγουλάκια μας τα έχουμε ακόμη ευτυχώς, αλλά μου τρώει εμφανώς λιγότερη ποσότητα εδώ και 2 βδομάδες γεμάτες και θα μας πέσει το μάγουλο και το μπούτι το τρελό, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι από τώρα μονοκόμματο, ίδιο με της μαμάς!! :tongue: Τουλάχιστον η κατάσταση είναι πλέον στάσιμη έως και καλυτερεύσασα τολμώ να πω, οπότε βλέπουμε. Πριν φύγουμε θα την ζυγίσω αν και θα έχουν περάσει 2 βδομάδες μόνο από το προηγούμενο ζύγισμα, θα πάρω όμως μία εικόνα... Ελπίζω να μην πικραθώ! :( Κι εγώ βαριέμαι αρκετά τα διπλό μαγείρεμα, αλλά τι να γίνει....Και να σκεφτείς οτι της Αθανασίας το φτιάχνω κάθε μέρα, δεν κρατάω στο ψυγείο χθεσινό ποτέ! Για εμάς φροντίζω να μην μαγειρεύω καθημερινά. Όχι δεν έχω βρει κόλπο...

Αλίκη μου, ταξιδάκι εκπληξούλα θα κάνετε; Τέλεια!!!! ;) ;) Εύχομαι να περάσετε ονειρικά τα δυο σας και όπως είπαν και τα κορίτσια, μην ανησυχείς για την κοράκλα σου, θα την έχουν στα οπα-οπα οι παππούδες... Ε, τώρα αν τους γκρινιάζει και λίγο, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, θα κάνουν υπομονή και αυτοί, μωρό είναι... Θα κάνεις δηλαδή φεισμπουκ τελικά; Πήρες έγκριση;; Γιουχου! Τι καλά! Όταν κάνεις πες μου ακριβώς το ονομάσου να σε βρω και να σε κάνω φίλη μου αρχικά. Έπειτα θα σε προσθέσω στην κλειστή ομάδα μας, μόνο εγώ νομίζω μπορω γιατί εγώ έφτιαξα την ομάδα... :rolleyes:

Λία, τέλος σχεδόν οι μπομπονιέρες; Αλήθεια γιατί σας βγήκαν τόσα άτομα; Θα κατέβουν πολλοί απο Έδεσσα; Θα τα καταφέρουν; Και με όσους κατέβουν τι θα κάνετε; Θα τους κλείσετε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση; Είναι μακρύς πολύ ο δρόμος για αυθημερόν, δεν παίζει δυστυχώς... Και η Αθανασία πολλές φορές βγάζει την πιπίλα και δαγκώνει το γύρω γύρω, στον ύπνο όμως τη βεντουζώνει για τα καλά! Εμείς με το αυτοκίνητο που με ρώτησες τα πάμε καλά δεν μπορώ να πω... Βέβαια κάποιες φορές την πιάνει γκρίνια, ίσως αν νυστάζει μέχρι να βολευτεί, συνήθως όμως και εδώ μας σώζει η κολλητή μας η πιπίλα! ;) Στο προηγούμενο ταξίδι δεν είχαμε θέμα, τώρα που μεγάλωσε και μάγκεψε θα δούμε, αλλά την κόβω να είναι καλά. Θα κάνουμε τις στάσεις μας φυσικά.... :rolleyes: Αμάν ξεκινάει και η δουλειά σε λίγες μέρες,ε; :? Εγώ από τώρα σκέφτομαι για τον Ιούνιο που μάλλον θα χρειαστεί να εμφανιστώ κάπου για 20 μέρες μέχρι να κλείσουν τα σχολεία.... Όχι οτι θα δουλέψω, απορω τι θα με βάλουν να κάνω για τόσο λίγο, αλλά και μόνο το ξεβόλεμα φτάνει! Θα είναι σίγουρα δύσκολη η προσαρμογή, κακά τα ψέματα... Θα συνηθίσεις όμως σύντομα και αφού ο Δημητράκης είναι σε καλά χέρια, όλα θα πάνε μια χαρά! Αλήθεια τώρα που έχεις καλύτερη εικόνα για τη Μαρία μιας που περάσατε μέρες μαζί, πώς σου φαίνεται; Είναι καλή; Ο μικρός δείχνει να τη θέλει;

Ωχ, Ελένη1977 μη με αγχώνεις με το ψάρι!!!!! :shock: Σε λίγες μέρες αρχίζουμε.... Ο Νικόλας σου φαντάζομαι οτι ετυχε που είχε θέμα με αυτο, δεν πιστεύω να έφταιγε που το εδωσες 2 βδομάδες νωρίτερα. Ήταν σχεδόν 1 έτους, τι να πουν τα περισσότερα μωρά που αρχίζουν το ψάρι στους 10 μήνες; Ελπίζω να μην έχουμε θέμα.. :? Ωραία τα προγραμματίσατε τα μαγιόπαιδά σας και μπράβο που το καταφέρατε! Θα πρέπει με το που ξεκινούσατε προσπάθειες να το σκαρώνατε κιόλας το σποράκι,ε; ;)

Μαράκι, τα είπαμε και στο facebook λίγο! ;) Ήθελα να σε ρωτήσω, δεν θυμάμαι, ψάρι άρχισες; Εννοείται πως θα σε φάνε οι σκάλες αν πάει τώρα στο δωμάτιό του ο μικρός.... Τρέναρέ το αν και τα βραδινά ξυπνήματα συνήθως αργούν να κοπούν....

Σοφία μου 1, ναι θα πάμε 5 μέρες σε πεθερικά και 5-6 στους γονείς μου. Ανυπομονώ, είναι και η Αθανασία πιο μεγάλη και νιωθει να πάιξει θα τη χαρούν πολύ! Τίποτα περίεργα να μην μας κάνει τα βράδια και ξενυχτάει τους καημενους τους παππούδες... :? Ειδικά αυτή η πεθερά μου αγχώνεται και πολύ και αν την ακούσει να κλαίει μέσα στη νύχτα θα ορμήξει στο δωμάτιο! :shock: Άσε που θα λέει "δώστη σε μένα να την έχω να κοιμηθείτε εσείς".... Έτσι μου έλεγε και όταν είχε έρθει 2 βδομάδες στις αρχές πριν σαραντίσω. Η γυναίκα το λέει για να βοηθήσει δεν το συζητώ, μπορώ όμως να κοιμηθώ αν ξέρω πως είναι ανήσυχη ή κλαίει η μικρή στο δίπλα δωμάτιο; Με τίποτα! Αλήθεια ο Γιάννης σου ακόμη ξυπνάει τη νύχτα; Πω πω αργούν πολύ να μεγαλώσουν δηλαδή! :? Η μαγουλίτσα μας τι κάνει;; :rolleyes: Η αλλεργία σου τώρα προέκυψε; Τι σε πειράζει; Έχεις κάτι κατά νου; Περαστικά! Υπομονή όσο θηλάζεις και μετά θα σε βοηθήσει με κανένα φάρμακο...

Εμείς καλά αν και είχαμε μπόλικη γκρίνια σήμερα... :confused: Νομίζω είχε θέμα με δοντάκια, δεν είναι έτσι συνήθως.... Υπομονή, τι να κάνουμε! Τα βράδια μας κυλάνε με πολύ ύπνο ευτυχώς φτου να μη μας ματιάσω! :tongue: Από φαγητό έτσι κι έτσι, αναλόγως με την πείνα μας. Δεν μπορω να πω οτι δεν τρώει, κάτι κάνει, αλλά όχι ακόμη όπως πριν. Τη διαφορά πλέον τη βλέπω στο μεσημεριανο ως προς την ποσότητα που τρώει. Ακριβώς το μισό δηλαδή από πριν. Την κρέμα πάντα την χαζοέτρωγε το ίδιο κάνει και τώρα και το γιαούρτι το έτρωγε όλο, σήμερα το έφαγε επίσης όλο. Καλά για το φρούτο δεν το συζητώ.... :confused: Ουδέν σχόλιο! :?

Αυτά για τώρα μάνες, καλό βράδυ να έχουμε! Πάω να φροντίσω τη φάρμα μου και να εξιχνιάσω κανένα έγκλημα μιας που ο μπαμπάς μας έφυγε για το νυχτοκάματο.....

Φιλάκια πολλά και όνειρα γλυκά! :P

graphics-good-night-449191.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μαγιομανες!!!

καλα πολλες παρουσιες σημερα το καφε μας!γιουπι!!!!εμεις καλα,με τον υπνο καθε μερα και καλυτερα,κοιμαται πολυ γρηγορα τωρα,εμαθε το κοριτσι μου,βεβαια εχθες ηπιε γαλατακι στις 5 και ξανακοιμηθηκε...το φρουτακι το τρωμε,γενικα περναμε περιοδο απολυτης ηρεμιας....εχουμε βαρεθει τον καιρο, πολυ βροχη:evil:...ακουω για μαμαδες πεθερες κλπ...εμενα καθεται να παιξει με τους αλλους γενικα ειναι κοινωνικη αλλα θελει να με βλεπει στο χωρο,οταν ομως ερθει η ωρα του υπνου,δεν αστειευομαστε θελει μονο εμενα,ουτε καν το βασιλη...και αν ξυπνησει μεσα στη νυχτα το ιδιο παλι...ειχαν ερθει οι γονεις μου μεσημερι και λεει η μαμα μου καθισε να φας θα τη βαλω εγω για υπνο...παει να τη βαλει στην κουνια και η μπεμπα κοντεψε να πηδηξει απο την κουνια ετσι και δεν την επαιρνα αγκαλια δεν σταματουσε να κλαιει και οταν απο την αγκαλια της μαμας μου εκανε να φυγει ειχε τεντωθει...ο βασιλης τη λεει μαμοθρεφτο χα χα χα...

σοφια φο,μας ελειψες!!!οσο για την κατασταση γενικοτερα της ελλαδας,εχουμε την πιο ομορφη χωρα αλλα επεσε σε λαθος χερια:evil::evil::evil:...η μικρουλα εχει αλλεργεια σε πολλες τροφες ε?κουραγιο βρε κοριτσι μου,τουλαχιστον το καταλαβαινεις εγκαιρα...τοσο καιρο στη διαιτα και εσυ,ελα οταν τελειωσεις το θηλασμο θα πας στο περιπτερο και θα παρεις μια σακουλα σοκολατες(ελπιζω να εχει στεγνωσει ο δρομος και να μην χρειαστεις κανο για να διασχισεις τη λιμνη:tongue:)

ελενη 77 μια χαρα τα προγραμματισες και τα καταφερες με τα μαγιοπαιδα,αντε και στα δικα μας οι πρωτομανουλες!!!καθε μερα και καλυτερα που λες με το θεμα του υπνου;););) ειναι μεχρι να την πιασει καμια φαση παλι και να τρεχουμε παλι,ειναι μια αυτη χα χαχαχ!!!

ελενιτσα μαλλον οι αθανασια θα συμμετεχει στα φετινα καλλιστεια και σκεφτηκε να χασει λιγο χα χαχααχχ...εγω δεν θα της εβαζα αμεσως φρουτο αστην καμια βδομαδα να φαει σκετο το γιαουρτι και μετα,μην το παρει στραβα παλι...το ψαρι θα το ξεκινησεις πανω η οταν με το καλο γυρισετε?εμεισ σε λεγες μερες ξεκιναμε αυγο...αντε να δουμε τι θα κανει...λες να βγαζει τα πανω?ειναι πρησμενα τα ουλακια?εμας ειναι πρησμενα αλλα αρκετα πανω,οποτε αργουμε,εδω και μερες φαινονται τα κατω τα διπλανα απο αυτα που εχει βγαλει αλλα δεν πεταγονται προς τα εξω...

αλικη τι καλα ταξιδι εκπληξη τελεια,θα ανανεωθειτε μπραβο...μεγεια και το δοντακι αργησε αλλα τα βγαζει ολα μαζι η ειρηνουλα μας....αντε να κανεις και φβ να τα λεμε και απο εκει...

σοφακι,σισσακι περαστικα,αχ σε αυτο θα σε πειραζει νομιζω και η υγρασια και φετος ειχαμε μπολικη:rolleyes:...οταν βλεπω ειδησεις θα κοιταω προσεχτικα μηπως δω πουθενα τη μαγουλιτσα σου...χα χα

μαρακι καλα κανεις και τον εχεις ακομη τοτε γιατι θα ηταν μεγαλη ταλαιπωρια με τοσες φορες που ξυπναει τη νυχτα...

λιακι μας υπερτιμησες μαλλον χα χαχα,στο δωματιο μας κοιμαται διπλα μας,με το ενα χερι μου μεσα στην κουνια τις περισσοτερες ωρες,απλα κοιμοταν αγκαλια μου και οταν την εβαζα στην κουνια κια το καταλαβαινε γινοταν πανικος,ενω τωρα τη βαζω ξυπνια και λιγο λιγο κοιμαται σιγα σιγα μονη της...ειπαμε ενα ενα τα βηματα σιγα σιγα...τα τελειωσες ολα βρε θηριο προσκλητηρια μπομπονιερες???μπραβοοοοο!!!μην στεναχωριεσαι για τη δουλει,η αρχη θα ειναι δυσκολη και θα εχεις συνεχει ατο νου σου στο αγορι σου μετα θα συνηθισεις!με τον αντρα σου ειστε μαζι στη δουλεια?αν ναι τοτε θα εχεις και παρηγορια...

καλο βραδυυυυυυ!!!

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο, κάναμε το εμβόλιο την τελευταία δόση του πνευμονιόκοκκου...ξανά στους 15 μήνες....μπιμπι!!!!!!

Κλάψαμε πάαααρα πολυυυυυύ!!!!!!!!!! Με το που μπήκαμε στο ιατρείο και είδε την παιδίατρο, έπαθε σοκ...άρχισε τα κλάματα...σε όλη την διαρκεια της εξέτασης...και μέχρι να τελειώσουμε με το εμβόλιο... Ο δε Χρήστος ήταν πάρα πολύ άνετος....αφού ο Γώγος ο ταλαίπωρος, θα έκανε το εμβόλιο..

Είναι 10,600 σε βάρος και 76εκ. άνθρωπος!!! (παρά 24εκ. ένα μέτρο...χεχεχε!!) Μας είπε να ξεκινήσουμε αυγό...(α, τελικά τότε που σας ρώτησα, "κόλλησα" μετά και δεν τον ξεκίνησα...φοβήθηκα..) δεν έχασα ευκαιρία, του έδωσα την πρώτη κουταλίτσα σήμερα...με λίγο λαδάκι, λεμονάκι και μερικά ψιχουλάκια ψωμάκι... Μια χαρά το έφαγε... Επίσης μόλις ολοκληρώσουμε την διαδικασία με το αυγό, και το τρώμε πλέον όλο κανονικά (σε καμιά δεκαριά μέρες δηλαδή) μετά ξεκινάμε ψάρι...

Πιστεύω να μπω αργότερα, να απαντήσω και στα δικά σας,

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

που χαθηκατε καλεεεεεε????

αφηστε το criminal και ελατε να πειτε τα νεα σας:tongue::tongue::tongue:

κατερινακι μεγαλωνουν τα ζουζουνακια μας και πονηρευουν,ειδε τη γιατρο και θυμηθηκε τι "κουμασι" ειναι:tongue: χαχαχαχαχ...σωστος κρητικαρος φτου φτου και ξαναφτου!!! σημερα εβρασα αυγα για μας,ναι ολο κατι τετοιες σπεσιαλιτε κανω τωρα τελευυταια:tongue: ,και που λες,της εδωσα κια εγω λιγο να φαει ελαχιστο στη γωνια του κουταλιου και το εφαγε και ηθελε κιαλλο...χι χι...αυριο θα βρασω και θα της ξαναδωσω λιγο πιο πολυ!!!

φιλακια καλο βραδυ στους απουσες και παρουσες!!!

Παρούσα κι εγώ μανούλες!!! ;)

Αγγελική μου, της άρεσε το αυγό της γαλανομάτας σου; Τι καλά! Ναι, αύριο δώσε λίγο παραπάνω... :rolleyes: Εγώ εξακολουθώ να της το βάζω στο μεσημεριανό και η αλήθεια είναι οτι έχω βολευτεί έτσι. Δεν της έχω ξαναδοκιμάσει σκέτο, δεν νομίζω να πειράζει,ε; Το ίδιο δεν είναι; Την πρώτη φορά πάντως δεν έδειξε να της αρέσει, αντιθέτως θα έλεγα! :tongue: Εμ κόρη μου δεν είναι; Τα σιχαίνομαι τα αυγά! :? Τα ούλα της επάνω πρέπει να είναι λίγο πρησμένα όχι ιδιαίτερα όμως. Δεν με αφήνει να τα δω και καλά και με την ψηλάφηση δεν καταλαβαίνω και πολλά... Ψαράκι θα της δώσω όταν με το καλό γυρίσουμε από πάνω, γύρω στις 16-17 Μαρτίου, δεν θέλω δοκιμές όσο θα είμαστε ταξίδι...

Συμπεθέρα, αχ τον κακομοίρη τον Γιωργάκη, τον λυπήθηκε η ψυχή μου! :cry: Έκλαψε πολύ,ε; Φοβήθηκε το γλυκό μου... Ουφ, οι παλιογιατροί και ειδικά τα εμβόλια τραύμα σκέτο είναι για τα παιδάκια! :? Πάντως στα κιλά του είναι μια χαρά και στο ύψος δεν το συζητώ! Πολύ ψηλός καλέ!! Εμ, με γονείς σωστά κυπαρίσσια τι θα έβγαινε; Και ο γαμπρούλης μας έτσι ψηλό παιδάκι είναι για την ηλικία του; Θα μας δώσετε 2 μέτρα παλίκαρο; ;) Αχ, τον φαντάζομαι να μπαίνει στο ιατρείο αεράτος, εκ του ασφαλούς πάντα!!! :tongue:

Εμείς είμαστε καλά, φάγαμε καλά σήμερα μπορώ να πω (εννοείται όχι φρούτο, ούτε καν δοκίμασα και θα το καθυστερήσω λίγο). Κορίτσια έψαξα λίγο στο ιντερνετ στο πάρεντς για να δω αν υπάρχει βιολογικό παιδικό γιαούρτι και έμαθα για ένα που φέρνει ο Βασιλόπουλος από Ιταλία αν θυμάμαι καλά. Teddy λέγεται, είναι παιδικό και βιολογικό και μάλιστα δεν γράφει επάνω επιδόρπιο γιαουρτιού, αλλά "γιαούρτι πλήρες", καλό αυτό νομιζω... Απλά είναι τα κεσεδάκια λίγο πιο μικρά 115 γρ. έναντι 150 που ειναι το advance. Πάντως δεδομένου οτι τα δελτα δεν τα εχω πολυ σε υπόληψη πήρα μια δυάδα να δοκιμάσουμε! Από γεύσεις δεν έχει σκέτη απλή. Έχει μόνο με φρούτα. Εγώ πήρα μπανάνα και αύριο θα της δώσω. Κοστίζει 1,92 η δυάδα.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Συμπεθέρα,

βιολογικό γιαουρτάκι έχει και η ΌΛΥΜΠΟΣ... τα bi yo.

Βάρος 145γρ. Το ύψος του Γιωργάκη είναι αρκετά καλό...είναι ψηλός..έτσι ήταν και ο Χρήστος αλλά τελευταία έχουμε μια στασιμότητα...έχουμε κολλήσει στο 101εκ. Ελπίζω να πάρουν από το σόι μου, που ήταν - είναι όλοι ψηλοί... αν πάρουν από του άντρα μου...την κάτσαμε.. (δεν είναι κοντοί, αλλά ούτε και ψηλοί...όλοι μετρίου αναστήματος...γύρω στο 170 με 175εκ... ) Ενώ από το σόι μου, έχουμε "δείγματα" κάποια πρώτα μου ξαδέρφια έως 205εκ...

Α, ξέχασα να σας πω για τα δόντια μας, ότι εκτός από τους κυνόδοντες, που έχουν ξεμυτήσει λίγο λίγο...τα επόμενα που θα βγούν σύμφωνα με την γιατρό μας, είναι τα δύο εμπρος πάνω...όχι τα κάτω που βγάζουν όλα πρώτα... Ανάποδο το παλικάρι μου!!!!!! χαχαχα!!!

Ελένη, καλά θα κάνεις με την Αθανασία, να μην της δώσεις νέες γεύσεις στο ταξίδι...να ψάχνεστε αν συμβεί κάτι...σωστά σκέφτεσαι..Ελένη, έχεις σκεφτεί μήπως η κόρη σου δεν θέλει τα αλεσμένα...? μήπως να της αφήνεις μέσα κομματάκια φαγητού? Για παραδειγμα λίγο ρυζάκι, κριθαράκι...μερικά σπυριά...να τα βρίσκει και να της φαίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον η όλη κατάσταση? Γιατί έχει συμβεί με το μωρό μιας κουμπάρας μου...από πολύ μικρό της έκανε νούμερα με το φαγητό...και τελικά κατάλαβε ότι δεν ήθελε τοσο πολτοποιημένο το φαγητό του...

Αγγελική, μπράβο στην μπεμπούλα που δείχνει να τρώει το αβγό... Α, λές να του ξαναδώσω κι εγώ αύριο? Έλεγα μέρα παραμέρα να του κάνω τις δοκιμές...αλλά εδώ που τα λέμε αφού τώρα δεν το τρώνε ολόκληρο, δεν θα πειράζει....μάλλον θα του ξαναδώσω κι εγώ αύριο.

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...