Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Με την αναμονή δεν έχω θέμα η αλήθεια είναι. Πάνω από μισή ώρα δεν νομίζω πως έχω περιμένει. Αλλά οκ η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται δύσκολα και περιορισμένα. Στην αρχή ο σύζυγος μου εκνευριζοταν που μας έπαιρναν κάθε μερα μέχρι να γίνουν τα ωάρια βλαστοκυστες γιατί έπεφτε η ψυχολογία μας, αλλά οκ καταλαβαίνω είναι η δουλεια τους. Καλύτερα να έχω συνεχή ενημέρωση παρά να μη ξερω τι γίνεται.

Σωστό, εμένα δεν με έπαιρναν κάθε μέρα αλλά είμαι υπομονετική από την φύση μου, χαχα. Αν ποτέ χρειαστεί να ξανακάνω οωληψια θα ρωτήσω περισσότερα και θα ζητήσω να με ενημερώσουν γιατί δεν τα αφήνουν για βλαστοκύστες 5 ημερών, όπου έχω διαβάσει πλέον, ειδικά στο εξωτερικό, λένε ότι βλαστοκύστες γίνονται πιο εύκολα πλέον με την τεχνολογία που υπάρχει για αυτό 3 ημερών είναι πιο σπάνιο να έχεις.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Καλέ που χαθήκατε όλες???

άνοιξε ο καιρός και αρχίσατε τις βόλτες?

Εγώ χθες πλακώθηκα στις δουλειές, έβρεχε λάσπη τις προηγούμενες ημέρες και είχε γινει το σπίτι κόκκινο γύρω γύρω!!!

έκανα και τα μισά προσκλητήρια...μου παίρνει πολύ χρόνο γιατί πρέπει να κολλάω τη διόρθωση επάνω στο καθενα και να τα ξανακλείνω:|:-|:|

Τα ετοιμ΄΄αζω και αυτά από τώρα γιατί τη βλέπω τη δουλειά...μια βδομάδα ελευθερίας μου έμεινε...μετά θα τρέχω κ δε θα φτάνω:|:|:|

Κατά τα άλλα ο Δημήτρης κλείνει 1 μήνα με άθλιες συνήθειες ύπνου...από το κακό στο χειρότερο...ξυπνάει όπως ξυπνούσε και με το θηλασμό....μύθος λοιπόν ότι το ξένο γάλα σημαίνει και καλός ύπνος....

Αυτά φιλενάδες, φιλάκια!

HDfQp3.png

Καλημέρα μανούλες! Χθες μάλλον το καφέ μας είχε ρεπό.... :rolleyes: Τουλάχιστον ελπίζω να είστε καλά και να γυρνάτε βολτούλες!

Λία μου, κι εδώ όλα κόκκινα έχουν γίνει απο την παλιοβροχή, αλλά μπαλκόνια αν δεν φτιάξει ο καιρός δεν καταπιάνομαι!! :oops: Έχουμε μεγάλα κιόλας μπαλκόνια χωρίς τέντες και με την πρωτη βροχή γίνονται χάλι!! Το καλοκαίρι τα πλένω συχνά γιατί είμαστε μέσα-έξω όλη μέρα, αλλά το χειμώνα.... Ούτε καν! Ωχ, ρε παιδί μου γιατί το αγόρι μας κάνει τόσο ανήσυχο ύπνο;;; :? Με πιπίλα τίποτα; Πιστεύω θα βοηθούσε την κατάσταση όπως σου έχω ξαναπεί... Καλά το ξένο γάλα τα χορταίνει σίγουρα για περισσότερες ώρες απο το μητρικό και βασικά δεν υπαρχει αυτη η συνηθεια και αναγκη για πιπιλισμα οταν έχουν συνηθησει μπιμπερό, αλλά ειναι και στο παιδι σε ενα μεγαλο βαθμο! Ο δικός σου ειναι ζόρικος ανεκαθεν στον υπνο και δεν εχει και πιπιλα... Λογικό να μην κοιμαται καλα... Τι να πω υπομονη!

Αλίκη μου, σίγουρα θα ξεκουραστείς στην εκδρομή! Και θα κοιμηθείς καλύτερα πιστεύω... Πού θα αφήσετε τη μικρή σας; Ρωτάω γιατί τα πεθερικά σου έχεις πει δεν μπορούν λόγω ηλικίας να βοηθήσουν πολύ... :rolleyes: Εμείς τελικά θα ανεβούμε πάνω μια βδομάδα νωρίτερα, τι καλά! .. Στις 4 και γυρνάμε 15-16.

Εμείς κορίτσια μου, πήγαμε χθες βόλτα μεγάλη με κούνιες, είχε πολύ καλή μέρα! Καλοκαίρι! Όταν γυρίσαμε είχαμε την γκρίνια μας και είμασταν αγκαζέ οπότε δεν μπορούσα να γράψω... :? Από φαγητο κάτι κάνουμε, αλλά περιορισμένο εξακολουθεί να είναι το μενού μας! :tongue:

Το βράδυ μας ήταν εφιαλτικό!!! :shock: :shock: :shock::? :? Από τα χειρότερα που έχουμε περάσει με τη μικρή! :shock:Ενώ κοιμόταν μια χαρά η ζουζούνα μου ξύπνησε στις 2 (ελάχιστες φορές το έχει κάνει τόσο νωρίς) και έδειχνε σαν κάτι να την ενοχλεί, ενώ φανερά νύσταζε! Με μισόκλειστα μάτια σφιγγόταν! :? Τη χαιδεψα..την κοίμισα αγκαλιά και κοιμήθηκε, αλλά σε 15 λεπτά τα ίδια και αυτό γινόταν μέχρι τις 4μιση!!! :shock: :shock: :shock: Τι ντεπόν της έδωσα, τη μουντισαλ στα ούλα της εβαλα, τι μια μπουκαλα γάλα ήπιε...τίποτα! Στο τέλος απο τυχη κοιμηθηκε και δεν ξαναξύπνησε, είχε κουραστεί κιόλας..εγώ δε ράκος! Γιατί δεν ήταν που δεν κοιμόταν μόνο, αλλά ήθελε και αγκαλιά κάθε φορά για να ηρεμήσει! Είχε πέσει και πάνω μου όλο το ξενύχτι γιατί ο μπαμπάς μας δούλευε πρωι και θα ξυπνούσε χαράματα! Πού να τον στείλω για ντάνταμα στις 3..... Υποθέτω οτι είχε ζόρι στην κοιλίτσα γιατί της εδωσα το βραδακι μισο στραγγιστο δικο μας... Και τώρα το πρωί ξύπνησε 9μιση! Πολύ νωρίς... Τώρα μου νύσταξε πάλι... Το πρωι μόλις ξύπνησε εκλαψε, και εκανε μια κουραδιτσα μαύρη! :shock: Σαν μελανι σουπιάς μαύρο χρωμα... :? Δεν ξερω αν φταίει αυτο, αλλά μου μπήκε η ιδέα και δεν της ξαναδίνω δικό μας γιαούρτι.. :shock: Ουφ!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!

Και εμεις βολτουλα εχθες ολη μερα μετα καναμε και τα ψωνια μας στο carrefour και γυρισαμε μπανακι και νανακια!!!

Αχ Λια μου σε νοιωθω με το θεμα υπνος!!!! Μια απο τα ιδια .... Εμεις βεβαια ειχε στρωσει οσο ημασταν Γερμανια και απο τα Φωτα (κοντευουμε 2 μηνες) εχει γινει ο υπνος μας εφιαλτης!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ. Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!!!! Οσο για το ξενο γαλα ειναι οντως μυθος γιατι σκεφτομουνα να του δωσω μια μερα να δω πως θα κοιμηθει και ο παιδιατρος (που σας εχω πει ειναι συμβουλος γαλουχιας) μου ειπε οτι δεν αληθευει αυτο και μπορει να ειναι και χειροτερα μπορει και καλυτερα.... οποτε το αφησα και υπομενω-περιμενω να δω ποτε θα στρωσει επιτελους!!!

Ελενακι ξενυχτησατε ε??? μπορει να τις εκατσε βαρυ το στραγγιστο μωρε.... με το ντεπον ηρεμησε???? αχ τα καημενα τι ζορι περνανε και δεν μπορουν να μιλησουν να μας το πουν.... ολο υποθεσεις κανουμε και εμεις οι αμοιρες.:(:(:( Αχ εμεις ειμαστε συνηθισμενοι στον αστατο υπνο και πλεον δεν μας κακοφαινεται!!!!

Κοριτσια εμεις οπως σας ειπα χθες καναμε βολτα και πηγαμε και απο τζαμπο για αποκριατικα.... γινοταν πανικος... ειχε τερμα και αυτα τα ηλιθια τραγουδια:evil::evil::evil: (παρεπιπτοντως με εκνευριζει πολυ αυτο το μαγαζι).. σε καποια φαση απομακρυνθηκα να δω μια στολη ( ο Γιαννακης με εβλεπε απο το καροτσι) και παταει κατι κλαματα!!!:( Τον πηρα αγκαλια και ηρεμησε... Τελικα οντως περναμε αγχος αποχωρισμου-προσκολληση γιατι και τη νυχτα τον βλεπω οταν κλαει ψαχνει να με ακουμπησει και να του πιασω το χερακι!!!!

P.S. στολη δεν πηραμε!!! next time θα παω σε κανενα αλλο μαγαζι με λιγοτερη φασαρια!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Απαπα από τις 9 είναι κομμάτια η μικρή και προσπαθώ να την κοιμήσω και μόλις τώρα τα κατάφερα, αν δεν κλαίει πάλι σε 5 λεπτά! Κάνουμε κι εμείς λίγο άστατο ύπνο τελευταία, δεν κοιμάται και μέσα στη μέρα όπως πριν, μάλλον ετοιμάζει τα πάνω δοντάκια, τα βλέπω κατέβηκαν και όπου να' ναι θα σκάσουν μύτη!

Όλα τα μαγιόπαιδα συννενοημένα λοιπόν με τον ύπνο!

Σήμερα πήγαμε το μεσημέρι στην εξοχή που έχει ένα σπίτι ο γαμπρός μου και κάναμε τα γενέθλια της ανηψιάς μου, ωραία περάσαμε, ήρθαν και ο παππούς μου με τη γιαγιά μου που είχαμε να τους δούμε καιρό, ελπίζω να μην κρυώσουν πάλι μόνο τα μικρά που βγήκαμε, έχω φοβηθεί με τα κρυώματα φέτος!

Λιάκι λίγο είχε φτιάξει ο ύπνος του Γιάννη όταν είχαμε κόψει το θηλασμό εμείς αλλά μη φανταστείς φοβερή διαφορά, θυμάμαι του έφτιαχνα πάλι γάλα το βράδυ γιατί δεν κοιμόταν με τίποτα! Σε λίγο καιρό θα κοιμάται καλύτερα, είναι μικρός ακόμα ο Δημητράκης και ψάχνει τη μαμά το βράδυ μάλλον! Ο δικός μου ακόμα ξυπνάει το βράδυ φαντάσου 1-2 φορές και με φωνάζει, αλλά πάω του κάνω λίγη παρέα και ξανακοιμάται ευτυχώς.

Μαράκι δε βρήκες κάτι να σου αρέσει για το μικρό ε?

Θα βρεις σίγουρα μωρέ, κάντε καμιά βόλτα και αλλού, έχει πολλές στολές στα μαγαζιά! Τι λες να τον ντύσεις το Γιαννάκη?

Ελενίτσα λες να ζοριζόταν η Αθανασία με τα κακάκια γι' αυτό να μη μπορούσε να κοιμηθεί? Ελπίζω να της πέρασε και να μην την ξαναέπιασε τουλάχιστον!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπερα κιαπο μενα!

ελπιζω να ειστε καλα. εμενα η κορη μου εχει αρχισει κατι περιεργα. βασικα αυτα που σας εγραψα κ στο προηγουμενο μηνυμα μου. ευτυχως το βραδυ τουλαχιστον κοιμαται καλα κ δεν ξυπναει περα απο χθεσ που ξυπνησε στις 4 κ ηταν μαλιστα κ ορεξατη.. δεν ξερω αν ηθελε γαλα..δεν της εδωσα. της εβαλα την πιπιλα κ μετα απο κανα μισαωρο την ξαναπηρε ο υπνος κ ξυπνησε κανονικα στις 8 παρα.

πεταλουδιτσα μου μπορει οντως να εφταιγε το γιαουρτι. γιατι δεν της δινεις παιδικο; εμας η παιδιατρος μας προτεινε το αντβανς κ το τρωει πολυ ευχαριστα χωρις να την πειραζει. της δινω μια με την απλη γευση κ μια με την φαριν λακτε.

τη μικρη θα την αφησουμε στη μαμα μου φυσικα γιατι καλα θυμασαι τα πεθερικα μου δεν μπορουν. μακαρι να περασουμε ομιρφα! κιεμεις κιεσεις!!!

καληνυχτα σε ολες!

Εδώ κι εμείςςςςςςςςς!!!!!!!!!

Πολύ καλησπέρα σας, όμορφες μανούλες!

Εδώ έχουμε τέλειο καιρό απο την Παρασκευή....Χθες και σήμερα, όλο το απόγευμα, καθόμασταν στο μπαλκόνι μας (είχαμε 21 - 22βαθμούς) καθόλου αέρα και καθόλου υγρασία....περάσαμε τέλεια με τα μικρά...είχα βάλει στο bebe αυτοκινητάκι όλα τα προστατευτικά...(γιατί κάθεται και ο Χρήστος, δεν λέει να το αποχωριστεί)... είχα καθίσει τον Γιώργο πάνω και τρέχαμε και κυνηγούσαμε τον Χρήστο με το πατίνι και το ποδήλατο...ο οποίος ερχόταν και τράκαρε τον Γιώργο και ψοφούσανε στα γέλια και τα δύο σκατόπαιδα!!!! Είχαμε ξεσηκώσει όλη την γειτονιά...χαχαχα.... σήμερα το άλλο καλό που είχε πλάκα...είχα τον Γιώργο στον καναπέ στο σαλόνι, και ήρθε και ο Χρήστος, άρχισαν και πείραζαν "καλά" ο ένας τον άλλο κάνανε αγκαλιές...γελούσαν, και είχαν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας που εντυπωσιάστηκα...αφού και μια θεία μου που ήταν εδώ...έπαθε πλάκα.. Αχ μακάρι να τα βρίσκουν σε λίγο καιρό που θα περπατάει ο μικρός ...να μην έχουμε δράματα!!!!!!!!!!

Με τον ύπνο κι εμείς άστατοι είμαστε εδώ και αρκετό καιρό...και σήμερα έσκασε...η εξήγηση... Βγάλαμε τα πρώτα μας δόντια...αλλά ποια? Θα σας εντυπωσιάσουμε τώρα χαχαχχα!!!! Πρέπει να τραβά πολύ ζόρυ ο κακομοίρης!!! Ούτε τα πάνω, ούτε τα κάτω....μπροστά... Βγάλαμε τα....σκυλόδοντα κάτω!!!!!!!!...και σίγουρα ετοιμάζουμε και τα πάνω τους...γιατί είναι μεγάλα σαν στραγάλια...φουσκωμένα... Πιστεύω, ότι θα μου το πάει σαν τον Χρήστο...μόλις εβγαλε τα πρώτα, τα έβγαλε όλα μαζί...δεν σταμάτησε... Και στον Γιώργο, είναι φουσκωμένο όλο το στόμα του...και τα μπροστινά..είναι σχηματισμένα, έτοιμα...Από χθες το βράδυ, έχει πιει τρεις φορές ντεπόν...δεν την παλεύει διαφορετικά...πολύ πόνος!!!!! ο καημενούλης μου!!

Αλικάκη, τέλεια που κοιμάται η μικρή σου.... Πότε θα φύγετε το ταξιδάκι σας...Νομίζω είπες Καστοριά ε? Είχαμε πάει το 2007 - 08 κάπου εκεί...και ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!! Μού άρεσε πάρα πολύ.... Εύχομαι να περάσετε τέλεια κι εσείς και να το απολαύσετε το ταξιδάκι σας!

Σοφάκι, ακόμα σου ξυπνάει ο Γιάννης? κάθε μέρα? Εμάς μόνο άμα χορτάσει ύπνο...έρχεται στο κρεββάτι μας...ανεβαίνει ως κύριος....μπαίνει στην μέση...κι εγώ που κοιμάμαι βαριά...από την "ξεκούραστη" ημέρα που έχω πάντα....τον βλέπω το πρωί να με έχει αγκαλίτσα...ή να κοιμάται στα μαλλιά μου! Ή άλλες φορές αν δει κι έχουμε στην μέση τον Γιώργο, λέει στον μπαμπά του, να πάει μαζί του στο κρεββάτι του...και μόλις τον χορτάσει..μου τον στέλνει ΄πίσω αμανάτι...γιατί του λέει ¨"Φύγε τώρα...δεν χωράμε στο κρεββάτι μου...!!!"¨ χαχαχα!!! Του την βγαίνει και από πάνω....χαχαχα!!!! Μια άλλη μέρα, τον σήκωσε και μετά του έιπε ότι θα κοιμηθεί μαζί με την μαμά και τον Γώγο, και αυτός να πάει στο άλλο κρεββάτι μόνος του!!!!!!!!! χεχεχε, κολόπαιδο!!! Εσύ σισάκι, θα τα ντύσεις τα ζουζούνια σου? Εμείς...θα βάλουμε στον Γιώργο την 1η στολή του Χρήστου, (φαντάζομαι ότι θα του κάνει...αλλιώς θα πάμε στην 2η) που τι άλλο, μπορεί να ντύσει μια μαμά τον γιό της? Πρίγκηπα φυσικά!!!!!!!!!!! χαχαχα!!!!!! Για τον Χρήστο, πήραμε μία στολή...κάτι σαν πειρατή....Έχουμε και την περυσινή όμως Μολυβένιος στρατιώτης που μ΄άρεσε πάρα πολύ....και την πήραμε πολύ μεγάλο νούμερο κατά λάθος...είχα πει στο μαγαζί το 4 νούμερο...κι εκείνος μου είχε δώσει το 6...και καλά έκανε τελικά. (την είχαμε βάλει πέρυσι...ήταν λίγο μακρυά τα μανίκια μόνο και του τα είχα ράψει λίγο πιο πάνω...)

Μαράκι, γιατί σ'εκνευρίζουν τα τζάμπο....εμένα μου αρέσουν πολύ τα τραγουδάκια...μπαίνω μέσα και τραγουδάω...χαχαχα! Μόνο όταν έχει πολύ κόσμο, όντως τοτε εκνευρίζομαι.

Συμπεθέρα...πωπω...χάλι ε? Σου έκατσε στραβά διπλά...αφού δούλευε και ο μπαμπάς σας πρωινός... Μήπως της το έδωσες αργά το γιαουρτάκι, και της έπεσε βαρύ? Νομίζω της είχες ξαναδώσει..και δεν την είχε πειράξει... βέβαια αν έχεις την υποψία, μην της ξαναδώσεις... Τουλάχιστον εύχομαι να σας ανταμείψει σήμερα και να κοιμηθείται όλοι καλά!!!! Εσύ τι θα ντύσεις την Αθανασούλα μας? Άντε τώρα θα σκέφτεσαι το ταξιδάκι που πλησιάζει..να περάσετε όμορφα, στα πάτρια εδάφη!!!!!! και θα παίρνεις κουράγιο...Φαντάζομαι, θα βοηθήσουν λίγο την κατάσταση εκεί...οι μαμάδες - πεθερές...να κοιμηθείται λιγάκι παραπάνω να το χορτάσετε κι εσείς.!!!!!!

Λιάκι, καλά κάνεις...να τελειώσεις τώρα τα πολλά πολλά περί βάπτισης...γιατί...πέστο κι έφτασε, η ώρα η καλή...και όντως όταν ξεκινήσεις δουλειά δεν θα μπορείς να κάνεις πολλά πολλά... Έβρεξε κι εκεί χώμα ε? Άσε κι εδώ μια από τα ίδια...Κι εμένα το μπαλκόνι ήταν μάυρο χάλι, παρασκευή πρωί...αλλά μου έκατσε καλά, γιατί παρασκευή μεσημεράκι, έχω την γυναίκα που μου καθαρίζει... μόνο το αυτοκίνητο μου, έγινε σκ..τά!!! Είναι και μαύρο..."Μαύρο χάλι" έγινε!!!!!!! Και αυτό δεν μπορώ να το πάω και στο πλυντήριο...με τον Γιώργο παρέα ολη μέρα...πως να το πάω... Απλά..ελπίζω να ξαναβρέξει...καθαρή βροχή, να πλυθεί...χαχαχα. Ο Δημητράκης ακόμη ταλαιπωρείται ο καημενούλης με τον ύπνο του ε? Πονάνε μωρέ τα καημένα...στενοχωρούνται που μας χάνουν κιόλας....όταν ξεξυπνούν και δεν μας βλέπουν... Εμένα ο δικός μου τι μου κάνει....τον βάζω στο κρεββατάκι του για ύπνο...και άμα δεν είναι κομμάτια να κοιμηθεί αμέσως...ανασηκώνει το κεφαλάκι του να δει που είμαι ...αν με δει εκεί κοντά...πεύτει και κοιμάται...αν δεν με δει, έχω φύγει..βάζει τα κλάματα....ναι ο κερατούκλης...τέτοια μου κάνει....!!!

Αγγελική, τι κάνετε....? τι νέα από την όμορφη μικρή σου Κερκυραία?

Φιλιά!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Πωπω.........σεντονάρα έφιαξα πάλι!!!!!!

Τώρα που το βλέπω...

Πάντα πληθωρική!!!!!!!!!

ΑΑΑΑαααααα, δεν σας είπα το καλύτερο...σε σχεση με εμένα...όχι με τα παιδιά...μου προτάθηκε μια δουλειά... ίσως από Μάρτη μέχρι Δεκεμβρη, να ανεβαίνω Αθήνα, ή όπου αλλού προκύπτει, 1 - 2 φορές τον μήνα...όλα πληρωμένα...εισητήρια και λοιπά...για να αποτυπώσω κάποια καταστήματα τραπεζών.........κι έχω ανέβει πάρα πολύ ψυχολογικά... Ελπιζω μόνο να κάτσει τελικά...Είδωμεν!!! Βέβαια θα ζοριστώ πολύ...αλλά δεν με νοιάζει... Και το ωράριο εργασία μου θα γίνεται στο πλάισιο μιας ημέρας... Θα ανεβαίνω Αθήνα με το 1ο πρωινό αεροπλάνο, και θα επιστρέφω απόγευμα... Τώρα τον Γιωργάκη, πιστεύω να τον βολεύω με την γυναίκα που με βοηθάει και στο σπίτι, ή την αδερφή της!!!

Αυτά, εν ολίγης!!!

Φιλιάαααααααααααααα

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

καλημερα μανουλες!!!

τι μου κανετε?τα νεα μας αδιαθετησα και παλι αλλα αυτυχως δεν πονεσα αυτη τη φορα...εδω ο καιρος μας το γυρισε πολυ αερας αλλα πρεπει να ειναι νοτιας γιατι δεν κανει καθολου κρυο!

και στα δικα μας συγκλονιστικα νεα τωρα:tongue::μετα τα τρελα ξενυχτια που μου εκανε, τα πηρα η αληθεια να λεγεται, και εβαλα σε εφαρμογη το plan b.....με το που πινει το βραδυνο γαλα βουρρρρρρρρ στην κουνια,την πρωτη μερα εντυπωσιαστηκε,τι κανει αυτη εδω αναρωτηθηκε,αφου δεν εχω κοιμηθει.παλευε με τα σεντονι,τις κουβερτες κλπ καμια ωριτσα,εγω απο διπλα κανω την κοιμισμενη ωσπου τελικα ξερενεται στον υπνο....το θεμα ειναι οτι απο τοτε που εφαρμοζω αυτο τον τροπο δεν μου ξυπναει καθολου τη νυχτα,τυχαιο???δεν ξερω θα δειξει....παντα οταν επινε το γαλατακι την κρατουσα αγκαλιτσα και την επαιρνε γλυκα γλυκα ο υπνος στην αγκαλια μου,αν ξυπνουσε και την ειχα βαλει στην κουνια αρχιζε τα κλαμματα γιατι εβλεπε οτι δεν ηταν στην αγκαλια μου και αν δεν την επαιρνα αγκαλια δεν σταματουσε....επισης χρησιμοποιουμε την πιπιλα πια στον υπνο και μονο...της την εχω στην κουνια και μονο εκει μεσα της τη δινω....δεν αντιμετωπισα ιδιαιτερο προβλημα,λιγο καποιες στιγμες γκρινιαζε λιγουλακι αλλα μετα το ξεχνουσε..τωρα το ξεπερασαμε...επισης σηκωθηκαμε τελειως ορθιες με πολυ κοπο βεβαια,μεσα στη μερα θα σηκωθει δυο τρεις φορες ειμαστε λιγο τεμπελουλες χε χε...

και το αλλο ειπε μπαμπα συνηδειτα προφανως...απο τη μια χαρηκα αλλα απο την αλλη ζηλεψα λιγουλακι χε χε χε χε!!!ηταν μεσα στην κουνια και επεζε εγω απο διπλα και ο βασιλης φευγει απο το δωματιο να παει στην κουζινα...μολις τον βλεπει να απομακρυνεται αρχιζει να φωναζει μπ...μπ..μπαμπααααα...μπ μπ...μπαμπαμπαααααα....αυτο οπως καταλαβαινεται συνεχιστηκε αρκετες φορες...και παντα γινοταν το ιδιο...το βασιλη απο χτες τον εχω με πανες αχαχαχαχαχα.....χαζεψε τελειως ο ανθρωπος...

κατερινακι μου σου ευχομαι τα καλυτερα στα επαγγελματικα σου,να πανε ολα οπως τα εχεις σχεδιασει!!!με γεια τα δοντακιααααααα!!!τα σκυλοδοντα εβγαλε πρωτα???:shock::shock::shock: χα χα χα !!!αργησε αλλα μας εξεπληξε το αγορι μας!!!τι ωραιες οικογενειακες στιγμες που μας περιγραφεις με τα ζουζουνελια σου!!!!

ελενιτσα κολπακια η αθανασια μας!!!ελπιζω μετα να πηγαν ολα καλα!!!μηπως ετοιμαζει τα πανω δοντακια της μωρε γιαυτο!!!θα δειξει πως θα παει!η φωτογραφια που εβαλες προφιλ ειναι απλα α-πι-στευ-τη!!!φαινονται και τα δοντακια...

μπαινω σε λιγο γιατι ηρθαν οι γονεις μου φιλακια

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες μου!!!!!!

Εφτιαξε ο καιρος και βγηκαμε ολοι απο τα καβουκια μας εεε??????

Εγω σημερα εχω το ρεπο απο το μειωμενο(το εχω παρει σε μερα)

Εμεις ημασταν ολο το Σαββατο εξω και χθες πηγαμε για φαγητο στο καινουριο σπιτι του αδερφου μου και καταληξαμε να γυρισουμε 12 το βραδυ......Ο μπεμπης ειχε κοιμηθει απο τις 9,30(σηνηθως πεφτει 10,30) και μολλις μπηκαμε σπιτι ξυπνησε ολο κεφια και ξανακοιμηθηκε με πολυ ζορι στις 2. Ευτυχως εκανε μονο ενα ξυπνημα και ξεκουραστηκα και εγω. Ουπνος μας παει καλυτερα, απο 4-5 ξυπνηματα τωρα ειμαστε στα 2 τα περισσοτερα βραδυα.

Χθες το απογευμα οταν εφευγαν οι γονεις μου λενε για πλακα στον Νικολα να παει μαζι τους και αυτος το εδεσε κομπο......κλαμααααααα "θελω να παω στο σπιτι τις γιαγιας στο Ελληνικοοοοο". Δεν τον εχω ξαναδωσει ποτε(μονο οταν ηταν 14 μηνων πηγαμε 3 μερες διακοπες).

Τον αφησαμε να παει και απο οτι μου λεει η μαμα μου ειναι μεσα στην τρελη χαρα......αχχ αυτο το παιδι μας εχει τελειως γραμμενους.......

Σημερα λοιπον μονη με τον μπεμπη, θα τον βγαλω βολτιτσα σε λιγο που θα ξυπνησει να τον χαρω και αυτον λιγο μονο του.

Κατερινα τους κοινοδοντες ο γιοκας σου.....για αυτο ζοριοταν τοσο ο καημενος....αντε μηπως ηρεμησει τωρα λιγο.

Ετσι ηταν και ενα αγορακι απο τα μαιοπαιδα 2010 και μαλιστα κατεβηκαν ολοκληρα χωρις να εχει βγαλει αλλα δοντια (δρακουλακι τον ελεγε η μαμα του)

Συγχαρητηρια και τη δουλεια, μακαρι να γινει και χαλαλι η ταλαιπωρια αφου το θελεις τοσο πολυ!!!!

Ελενη συνεχιζει τα κολπα η Αθανασια.....Παντως με το γιαουρτι και εγω θα ελεγα να μην της ξαναδωσεις, ειναι ευαισθητα ακομη τα στομαχακια τους. Στον Νικολα βιαστηκαμε λιγο με το ψαρι και μας εκανε δυσανεξια(5-6 εμετους απανωτους μεχρι να μη μεινει τιποτα στο στομαχι), ξαναδοκιμασαμε 6 μηνες μετα παλι τα ιδια. Δεν ηταν αλλεργια γιατι τις πρωτες 2 φορες το δεχτηκε, την 3η4η και 5η το εβγαλε(αργησαμε να το συνδεσουμε γιατι δεν ηταν απο την 1η φορα)Τωρα θα περιμενουμε να παει 4 για να ξαναδοκιμασουμε. Απο τοτε ειμαι πολυ επιφυλακτικη και στον μικρο τα παω πολυ σιγα.

Για πες ηταν καλα στον Εθνικο Κηπο??

Λια πως πανε οι ετοιμασιες της βαφτησης?Ποτε επιστρεφεις στη δουλεια?

Σοφια 1 γιατι ξυπναει ο Γιαννης? Βλεπει ονειρο ή απλα ξυπναει και δυσκολευεται να ξανακοιμηθει? Ο Νικολας παραμιλαει καθε βραδυ τον τελευταιο καιρο αλλα λιγα βραδυα ξυπναει και με φωναζει. Εχω διαβασει οτι μετα τα 3 αυτο γινεται πιο εντονο, εσενα τωρα αρχισε ή απο παντα ξυπναγε?

Μαρια οταν τα jumbo εχουν κοσμο τα μισω και εγω, αλλα οταν ειναι χαλαρα μου αρεσει να χαζευω πραγματακια(εχει και πολλα αχρηστα βεβαια). Τι στολη θα παρετε?

Αγγελικη η μικρη σου ειναι μια γλυκα!!!!!!Και με τη στολη ειναι απιστευτη!!!!

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα, αντε να δουμε αυριο παλι.......Σας φιλω!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημεραααααα περα για περα!!! χαχαχαχα:D:D:D

Κατερινιω μεγεια τα δοντακια!!! μας αφησατε μοναχουλικα και φαφουτακια??? Τελευταιοι και καταιδρωμενη θα βγαλουμε δοντακια μου φαινεται.... αντε και με το καλο η νεα συνεργασια!!!!

Ελενη2 ξεκουραση σημερα ε??? και χωρις τον μεγαλο ε???? αντε να χαρεις τον μικρο και να ξεκουραστεις λιγακι..... αφου ο μεγαλος δεν εχει προβλημα στους παππουδες, μια χαρα.... να χαιρεσαι που δεν ειναι κολλημενος πανω σας!!!!

Αγγελικη κοιμηθηκε μονη της???? χωρις χαδακια χωρις νανουρισμα χωρις τιποτα??? πω πω τελεια!!! εγω τον Γιαννακη τον ξαπλωνω στο κρεββατακι του χωρις να του μιλαω, του βαζω τις μελωδιες απο την ενδοεπικοινωνια και του χαιδευω-κουναω μπροστα στο στηθος μεχρι να τον παρει ο υπνος, του διαβαζω προσευχουλα και μετα φευγω.... Αληθεια οι αλλες μανουλες πως τα κοιμιζεται τα μωρακια σας το βραδυ???

Κοριτσια απο στολη λεω να του παρω τι αλλο???? ο μικρος μπατσακος χαχαχαχαχα να πηγαινει ασορτη με το μπαμπα μας:P:p:p Αμα βρω βεβαια να μου αρεσει!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

καλησπερα κοριτσια!!!

να κανω μια ασχετη ερωτηση;;;;;

απο εμας εδω τις μαιομανουλες εχετε ολες φβ;; μιλατε κιαπο κει; γιατι νομιζω οτι καποιες φορες καπου το χανω στην κουβεντα εδω. χαχα!

κατερινακι ευχαριστω για το ταξιδι μας.

καλοριζικο το δοντακι σας κ υπομονη!!

ευχομαι να πανε ολα καλα με τη δουλεια!

Γεια σας και από μας!

Μόνες σήμερα....βγήκαμε μικρή γύρα το πρωί, πήραμε και το γάλα μας και τώρα μέσα. Αν πέσει ο παλιοαέρας ίσως τη βγάλω και το απόγευμα.

Μαράκι, γιατί εκνευρίζεσαι στα τζάμπο; Εμένα (όπως και τη συμπεθέρα, είπαμε μοιαζουμε, χεχεχε) μου αρέσουν πολύ! Και τα τραγούδια που βγάζουν έχουν πλάκα! Είναι λίγο παρατραβηγμένα, αλλά έχουν και την πλάκα τους... Όταν βέβαια έχει της μουρλής τον κόσμο ναι τσατίζομαι κι εγώ! :evil: Με ρώτησες για το ντεπόν που είχα δώσει προχθες τη νύχτα στην Αθανασία, όχι δεν έκανε δουλειά δυστυχώς... Είναι η δεύτερη φορά που της δίνω στη ζωή της και καμία φορά δεν έκανε τίποτα! Την επόμενη που θα της δώσω θα έχει σίγουρα πυρετο (κούφια η ώρα που τ' ακούει), αλλιώς δεν δίνω! :evil:

Σοφία1 υπομονή με τα τερτίπια της μαγουλίτσας σου.... Όλα τα μαγιοπαιδα πλάκα πλάκα είναι συνεννοημένα!! :tongue:

Αλίκη μου, της έδινα κι εγώ το παιδικό γιαούρτι advance και το έτρωγε μια χαρά μέχρι που μας έπιασαν οι ανορεξίες μας και πέταξα 3 γιαούρτια άθικτα! Γι αυτο της δοκίμασα και δικο μας γιαουρτι που δεν γλυκιζει μηπως το φαει καλυτερα, τι να κανω κι εγω δοκιμαζω... Θα της ξαναδώσω σήμερα-αύριο παιδικό να δω αν το φάει τώρα... Μπράβο στη μικρή σου που δεν πολυξυπνάει τη νύχτα!

Συμπεθέρα, εμείς τα είπαμε και στο facebook! Κατά τα άλλα χάρηκα πολύ για τη δουλειά που σου πρότειναν! Ακούγεται πολύ καλή περίπτωση, είδικά αν έχει και καλές απολαβές... :rolleyes: Θα έχει την ψιλοταλαιπωρία με τα ταξίδια, αλλά χαλάλι όπως είπες! Μακάρι να υλοποιηθεί! Πότε θα ξέρεις; Να μας πεις νέα! Εγώ ναι της είχα ξαναδώσει δικό μας γιαούρτι λίγο λιγότερο όμως και ίσως την πείραξε η ποσότητα, ήταν και λίγο αργά... 8 παρά το βράδυ... :? Δεν ξέρω ακόμη αν θα ντύσω την Αθανασία καρναβάλι και τι! Απο εδώ δεν πάιρνω ακόμη κάτι... Θα περιμένω να ανεβούμε βόρεια να δω αν τυχόν μας φέρουν καμια στολή δώρο και γενικά πώς θα είναι το κλίμα. Ίσως της πάρω απο εκεί κάποια στολή, θα δούμε... ;) Τι καλά που πάιζανε ανέμελα και γελούσαν τα αγοράκια σου! Τι ευτυχισμένη εικόνα!!! :P Η χαρά του Θεού θα ήταν! Θα είναι πιστεύω και στη συνέχεια ευτυχισμένα κι αγαπημένα αδερφάκια! :P

Αγγελική μου, ίσως να είχε ζόρι με τα δοντάκια της η μικρή μου τι να πω.... Η μπουλούκα σου κοιμήθηκε μοναχούλα; Μπράβο της! Ώστε είχε καλομάθει η κυρία μας, κοιμόταν αγκαλίτσα... Δεν το θυμόμουνα να σου πω την αλήθεια! :oops: Καλά κάνεις και της το κόβεις, δεν παλεύεται... :? Είπε "μπαμπαα" συνειδητά;;; Τι ωραία!!! Πάνες και ο μπαμπάς...χαχαχα :tongue:

Ελένη μου, ωραία που είσαι μόνη με τον μικρό σήμερα! Όντως θα τον χαρείς... :rolleyes: Τα μεγάλα φαντάζομαι θέλουν συνεχώς να κλέβουν την παράσταση! :tongue: Πάει καλύτερα και με τον ύπνο ακούω, πάντα τέτοια! Εύχομαι σύντομα και 1 ή και κανένα ξύπνημα τη νύχτα! Πότε δηλαδή δώσατε ψάρι και ήταν νωρίς; Εμάς η γιατρός μας είπε τώρα απο Μαρτη που γινόμαστε 10 μηνών να αρχίσουμε.... Καλά ήταν στον Κήπο, συχνά πηγαίνουμε! Το συνδυάζουμε με γενικότερη βόλτα στο κέντρο γιατί εκεί είναι βαρετά, δεν είναι για πολλή ώρα.... Κάνεις μια γύρα και βγαίνεις έξω στη βαβούρα να πάρεις τη δόση σου...Τόση ησυχία δεν την αντέχουμε!! :tongue: :tongue: :tongue:

Εμείς ευτυχώς σήμερα κοιμηθήκαμε πολύ καλά.... Συνεχόμενα απο τις 10 παρά ως τις 10 το πρωί! Πιπίλα ζήτησε 2-3 φορές, αλλά δεν ξύπνησε η καημενούλα! Πάλι καλά γιατί κι εμείς είχαμε ανάγκη από ύπνο.... Πήγα να την ξαναδοκιμάσω φρούτο με αβοκάντο το πρωί και τίποτα πάλι.. Αχ, αυτό το φρούτο πάει να μας το καταργήσει τελείως μου φαίνεται.... :? Πώς θα πάιρνει βιταμίνες αυτό το παιδί;;; Κρέμα κουτσοτρώει ευτυχώς και μεσημεριανό τρώει καλούτσικα.

Αυτά για τώρα.... c u ! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!

να κανω μια ασχετη ερωτηση;;;;;

απο εμας εδω τις μαιομανουλες εχετε ολες φβ;; μιλατε κιαπο κει; γιατι νομιζω οτι καποιες φορες καπου το χανω στην κουβεντα εδω. χαχα!

κατερινακι ευχαριστω για το ταξιδι μας.

καλοριζικο το δοντακι σας κ υπομονη!!

ευχομαι να πανε ολα καλα με τη δουλεια!

Αλικάκι ναι έχουμε facebook εγώ, η Κατερινα, η Αγγελική, η Ελένη1977, η Λία, η Μαρία και οι 2 Σοφίες! Τα λέμε και απο εκεί ενίοτε! Άντε ψήσε το σύζυγο να σε αφήσει να κάνεις λογαριασμό! Έχουμε δική μας κλειστή ομάδα εκεί και μυραζόμαστε σχόλια και φωτό που κανεις άλλος δεν βλέπει! Ας έχει κι εκείνος τους κωδικούς σου να μπάινει να βλέπει οτι δεν κάνουμε τίποτα κακό ή πονηρό...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...