Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Just now, Lila86 είπε:

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Α συγγνώμη σήμερα το απόγευμα είναι ο υπέρηχος μπερδεύτηκα!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Αγγελικούλα τι τρελό ξενύχτι σου έκανε δώρο εχτες η μικρή?

Ελπίζω να ήταν τυχαίο και σήμερα να κοιμηθεί σαν πουλάκι!

Και η δικιά μου έχει αρχίσει και ξυπνάει στάνταρ κάθε βράδυ για μαμ και το θέμα είναι ότι κάθεται και 1 ωρίτσα ξύπνια πολλές φορές, την ταίζω, τη βάζω για ύπνο, τίποτα, γαρίδα το μάτι, στο τέλος κοιμάται μονο με αγκαλιά και κούνημα, κακά χούγια ξεκινάμε εκεί που κοιμάμασταν καλά αλλά..

Σοφάκι κι εσείς ακάθεκτοι συνεχίζετε να μην κοιμάστε ε?

Δε μου λες όταν λες ότι κοιμάται αγκαλιά εννοείς ότι την κρατάς όλη την ώρα που κοιμάται? αμάν..να μην παραπονιέμαι για τη δικιά μου αν είναι έτσι!

Ελενίτσα καλή αρχή στη δουλειά κοριτσάκι!

Θα σου φαίνεται παράξενο τις πρώτες μέρες αλλά θα μπεις ξανά στο κλίμα σιγά σιγά!

Τα παιδιά πώς πέρασαν με τη γιαγιά?

Ελενίτσα εγώ τις βάζω τις πάνες του lidl από 1 μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι και αρκετά οικονομικές.

Τρώει λίγο καλύτερα η Αθανασία μας ε?

Τι να κάνεις? άφηνε την να πεινάει καλά αφού έτσι τρώει τουλάχιστον! Αβοκάντο εγώ της βάζω λίγο κάθε μέρα στα φρούτα, μπορέι και 1/8, και φαρίν λακτέ λίγη και τα τρώει όλα συνήθως.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς!!!!

ευτυχως ειχαμε μια καλη νυχτα και αποψε,ρε κοριτσια διαβασα ενα αρθρο για το εμβολιο μμρ που προκαλει αυτισμο κλπ και εχω αγχωθει....γνωριζει καμια κατι?οι δευτερομανουλες το κανατε?πουφφφφφφφφφφφ!!!διαβασα και λιγο στο φορουμ και ειναι μια μανουλα που ισχυριζεται οτιμετα το εμβολιο παρουσιασε αυτισμο το παιδακι της!ελεος πια!παιζουν με τις ζωες των ανθρωπων οι ελεεινοι:evil:

ελενη ευχαριστω για τις πληροφοριες για το στεγνωτηριο!εχει τα υπερ και τα κατα του οπως τα παντα αλλωστε...

σοφακι ποιος την πιανει την καλλια μας...μπραβο μπραβο!!!σε λιγες μερες θα περπατησει μου φαινεται!χι χι!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημερα μαιομανουλες μου!!!!

Εγραφα μιση ωρα και τα εχασα ολα γμτ.........:evil::evil:

Φιλες μου σας ευχαριστω για τις ευχες και τη συμπαρασταση....

Δυσκολες οι πρωτες μερες, οχι για τα παιδια, αλλα εγω εχω πεσει πολυ ψυχολογικα...:(

Απο τη μια μου αρεσει που βγαινω εξω, αλλα επειδη ξερω οτι αυτο ειναι μονιμο πλεον και επειδη βλεπω τα μπουμπουκια μου λιγο το βραδυ(γυριζω μετα τις 6-6,30) αισθανομαι χαλια....:(

Ουφφφφφφ.........................

Με τον Νικολα που τον ειχα αφησει 1,5 μηνα μικροτερο(υπηρχε αναγκη να επιστρεψω πριν ληξει το 6μηνο), δεν μου ειχε κακοφανει τοσο, δεν ξερω γιατι τωρα ειμαι ετσι.....

Μαρια και Λια σηκωθηκαν τα αγορακια μας?? Μπραβο, μπραβο, το νου σας τωρα μανουλες θα αρχισουν και οι πτωσεις......οι μικροι εξερευνητες θα θελουν να δουν τα παντα...

Σοφια1 αρχισε τα κολπα η Καλλια??? Σου λεει να μην κανω και εγω την επανασταση μου......Ελπιζω να επανελθει συντομα και να μη σε ταλαιπωρησει.

Αλικακι κατα τη γνωμη μου πηρες τη σωστη αποφαση. Οπως και να εχει μη το σκεφτεσαι αλλο και μη στεναχωριεσαι, ευχαριστησου τον αντρουλη σου και του χρονου με το καλο να αποκτησετε το δευτερο παιδακι σας(ηλικιακα εχεις πολλα περιθωρια ακομη).

Ελενη 350 ΔΕΗ. $$#%@ Ειναι κρυο το σπιτι σας? Γιατι εχετε ολη μερα το α/c?

Εμεις να σκεφτεις καψαμε 30 ωρες το καλοριφερ τον προηγουμενο μηνα με σταθερη θερμοκρασια 21-22.

Δεν εχει στρωσει η Αθανασια ακομη εεε???? Παντως ειναι μια χαρα στα κιλα της και εφοσον δεν χανει μην ανησυχεις, πιστευω περναει καποια φαση και θα επανελθει συντομα.

Αγγελικη τι ηταν αυτο βραδυατικα.........Τοσες ωρες ξυπνια........Βρε τη γαλανοματα μας, σημερα πως κοιμηθηκατε???

Σοφια 2 και εσεις στην ταλαιπωρια, αχχχχ αυτα τα ζουζουνια μας θα μας ξεκανουν.....

Ποτε πας για δουλεια εσυ? ποιος θα κρατησει την Αναστασια?? Τι ωραριο δουλευεις? Εχεις μειωμενο?

Κατερινα που εισαι????? Φτιαχνεις ολη μερα γιαουρτακια??????

Σας φιλω!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Γεια σας κορίτσια μου!

Μπήκα και πριν να σας γράψω, αλλά είπε ο άντρας μου τη λέξη κλειδί για μένα "πάμε βόλτα στη γειτονιά;;" :tongue: :tongue:Σαν ελατήριο πετάχτηκα ευτυχώς μόλις είχα αρχίσει να γράφω! :rolleyes:

Γυρίσαμε λοιπόν και έφυγε για τη δουλειά. Μόνες άρα σήμερα με την Αθανασία η οποία μια γκρινίτσα την έχει.... Θα μπορέσω άραγε να κάνω ένα σφουγγάρισμα που θέλω; Για την ώρα την εχω μαζί μου στο καρότσι, αλλά σίγουρα δεν θα είναι για πολύ... :confused:

Αγγελική μου, τα έχω διαβάσει και εγώ αυτά, είχα τρομάξει σαν κι εσένα. Το εμβόλιο αυτό ανήκει στα υποχρεωτικά συνεπώς όλα τα παιδάκια το κάνουν γύρω στους 18 μήνες. Τα ανίψια μου π.χ. το έχουν κάνει κανονικά! Το συζήτησα με τη νύφη μου λοιπόν που είναι εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής και έχει ήδη εμβολιάσει τον γιο της όπως είπα, και μου είπε πως το ρωτησε στο γιατρό τους και της είπε πως δεν υπαρχει καμια επιστημονικη ερευνα η οποια ενοχοποιει το εν λογω εμβόλιο για αυτισμό. Το περιστατικό της μαμάς που διαβασες είναι απο τα ελάχιστα που υπαρχουν και το πιθανότερο ειναι πως δεν έχει προκαλεσει τον αυτισμο το εμβόλιο. Απλά ο αυτισμός αρχίζει να φαίνεται μετά 2-3 έτη και ΟΧΙ νωρίτερα οπότε μάλλον η μαμα αυτή το συνέδεσε γιατι τυχαίνει να συμπιπτει χρονικα η δοση του εμβολιου με τα πρωτα σημαδια του αυτισμου. Το εψαξα κι εδω προσωπικα στο ιντερνετ και διαβασα τα ιδια πως δεν αποδεικνύεται καμία συσχέτιση αυτών των δύο. Δεν νομίζω οτι συντρεχει λογος ανησυχίας... :rolleyes:

Ελένη μου υπομονη και θα συνηθίσεις...Φαντάζομαι είναι δύσκολο που τα αφήνεις και γυρίζεις αργα το απογευμα... Τι να κάνεις όμως... Δεν λες που εχεις βοηθεια και μπορείς και αφήνεις καπου τον μικρό. Εμείς δεν έχουμε και θα αργήσω να παω στη δουλεια, δεν θα πληρωνομαι όμως.... :? Το σπίτι είναι ρετιρε 4 οροφος με μονα τζάμια και κρυωνει σχετικά εύκολα... Σχεδόν όλη μερα καιει το κλιματιστικό. Νομίζαμε πως δεν εχει μεγαλη καταναλωση..τωρα θα προσεχουμε και θα κλεινει μεσα στη μερα όταν εχει καλο καιρό...

Εμείς με το φαγητό τα ίδια, αναρωτιεμαι αν πρεπει να την παω στη γιατρό να τη δει μην τυχόν εχει θεμα με το λαιμο της (αν και δεν βήχει) ή υπαρχει καμια άφθα στο στομα... Τι να πω πια! Πριν της φτιάξαμε φρούτο με ρυζάλευρο και το ζεστάναμε ελάχιστα... 4-5 κουταλιές έφαγε και αυτές όχι συνεχόμενα! :confused: Ήταν αρκετά γλυκό να πω την αλήθεια και είπα απο περιέργεια να της δώσω λίγο στραγγιστό δικό μας γιαούρτι που είχα στο ψυγείο να δω αν φάει, να διαπιστώσω αν δεν θελει τις γλυκιές γεύσεις! Ε, λοιπόν δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά όσο είχα βάλει σε ένα μπολάκι το έφαγε όλο! Ναι μεν ξινιζόταν αλλά έφαγε περισσότερο απο τη φρουτοκρεμα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα και από εμάς !!!!!!!!

Χάνομαι κατά διαστήματα, (πάντως σας διαβάζω...διαρκώς) αλλά είναι ότι με τις δουλειές δεν προλαβαίνω...και το απόγευμα με τον Χρήστο, είναι ότι μόλις με δει να γράφω..ή με φωνάζει να παίξουμε, γιατί δεν κάνω δουλειά...αναγνωρίζει το σκατό τα σχεδιαστικά προγράμματα και ξέρει πότε κάνω δουλειά και πότε όχι...

Καταρχήν Αλικάκη, κι εγώ ήθελα να σου πω την άποψη μου, αλλά με πρόλαβε η απόφαση σου. Νομίζω ότι σωστά αποφάσισες να το αφήσετε για κανένα χρονάκι (τουλάχιστον θα έλεγα...) Από θέμα ηλικίας είσαι μια χαρά...εγώ όταν παντρέυτηκα ήμουν ήδη 31 και δεν ήθελα με τίποτα...όταν γέννησα τον Χρήστο ήμουν 34 και στον Γιωργάκη ήμουν 37...(τώρα έχω μπει αισίως στα 38!!!) Όλα πήγαν μια χαρα, δεν έιχα κανένα πρόβλημα...επίσης και ο γιατρός μου έλεγε ότι τώρα πάρα πολλές γυναίκες γίνονται μητέρες μετά τα 35...λόγω ότι πλέον σπουδάζουν όλοι...λίγο πολύ...ενώ παλιότερα μετά το λύκειο παντρευόντουσαν άρα έκαναν και παιδιά πολύ νωρίς...

Επειδή κι εγώ δεν έχω βοήθεια, να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολα να μεγαλώνεις δύο μωρά...εμένα έχουν διαφορά γύρω στους 30κάτι μήνες και είναι κάπως καλά...γιατί έχει αρχίσει ο μεγάλος και αυτοεξυπηρετείται, για παράδειγμα όσο κάνω μπάνιο τον Γιώργο του λέω αυτός να βγάζει τα ρούχα του ότι μπορεί... μπορεί να μισοντυθεί...να βάλει παπούτσια... να πιάσει πράγματα που εγώ δεν μπορώ όσο κρατώ το μωρό... να φάει μόνος του, όταν παραλληλα ταιζω το μωρό πράγματα που ακούγονται μικρά αλλά είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να μην τα εχεις όλα αυτά... επίσης πάει τουαλέτα μόνος του, για τσισάκια και κακάκια... όλα τα παραπάνω έίναι πολύ δυσκολα αν πρέπει να τα κάνεις για δύο παιδιά... ενώ τώρα ο Χρήστος με βοηθάει αρκετά.... Αυτά από μια "έμπειρη" μάνα!!!!!!!!!!!!!! Από εκεί και πέρα εσείς ότι πείτε!!!!

Αγγελική, με το εμβόλιο όπως σου είπε και η Ελένη, μάλλον ήταν τυχαίο αυτό που διάβασες...και μένα η παιδίατρος στον Χρήστο με είχε καθησυχάσει... αλλα δεν θυμάμαι λεπτομερειες...

Καλά η κόρη σου΄είναι μια κούκλα.... να της φοράς μια μεγάαααααααααλη μπλε χάντρα!!!!!!

Μαράκι οι μπομπονιέρες σας είναι πολύ όμορφες.... και το κρεμαστρακι... πρωτότυπο..δεν έχω ξαναδεί σε βάπτιση!!! άντε με το καλό.

Ελένη 77, κουράγιο με την δουλειά...λογικό είναι να νιώθεις έτσι.. μετά από τόσο καιρό που ήσουν μόνο με τα ζουζούνια σου.... Πάντως εγώ δεν σου κρύβω ότι περιμένω πως και πως να γυρίσω στο γραφείο μου... Ο ρόλος του σπιτιού δεν μου πάει καθόλου... μόνο μαγείρεμα μου αρέσει να κάνω... (αλλά μην φανταστείται...απλά πράγματα!!! χαχαχα :) Όσο για τα γιαουρτακια, δεν έχει έρθει ακόμη η μηχανή...την περιμένω όμως εντός των ημερών γιατί στην παραγγελία μου είχαν γράψει μέχρι 19 φεβρουαρίου ότι θα έρθει... Πρώτη φορά αργεί κάτι περισσότερο από όσο μου εχουν πει... Όταν φτιάξω πάντως θα σας πω.

Συμπεθέρα, είδες η Αθανασία....θέλει στραγγιστό...δεν της κάνεις ένα τζατζικάκι άυριο....χαχαχα.... Πλάκα κάνω έ..!!! Κι εγώ στον Γιώργο του δίνω το στραγγιστο της ΌΛΥΜΠΟΣ.. και το τρώει μια χαρά... Η ΌΛΥΜΠΟΣ έχει και βιολογικό αλλά ξινίζει λίγο και είναι και κάπως νερουλό.... (όπως λέει και ο Χρήστος... "Μαμά, άμα παθ θτο Θούπερ Μάρκετ να μου πάρεις το καλό γιαούρτι...αυτό με το Βουνό".... χαχαχα) Επίσης έπαθα σοκ....με τον λογαριασμό σας...(φαντάζομαι εσείς...).. 350 η ΔΕΗ? Πολλά λεφτά... Επίσης λογάριαζα... 350δεή και 150 κοινόχρηστα... και άλλα...λεφτά για το ενοίκιο σας....... !!!πωπωπωπω.... πολλά λεφτά στις μέρες μας....

Λιάκι, όρθιος και ο Δημητράκης..άντε του έφερε γούρι το καινούργιο σπίτι μάλλον...και ο καθαρός αέρας της θάλασσας και του χωριού.!!

Σοφάκι-σισάκι, πόσο σε καταλαβαίνω...με την μπέμπα και τον Γιάννη... Πάει στα παιχνίδια του...ε? Κι εμεις εδώ μια από τα ιδια θα έχουμε νομίζω... μόλις πιάσει κανένα παιχνιδάκι του Χρήστου το μωρό... πάει του το βουτάϊ και μου λέει...(για να με προλάβει...πριν του φωνάξω ή τον μαλώσω...) "Δεν είναι καλό για τον Γώγο αυτό!!!" - " Μπορεί να φάει κανένα κομμάτι...." μετά θα το πάρει θα το παίξει αυτός....και στην συνέχεια ή θα το πετάξει ΜΑΚΡΥΑ απο τον Γιώργο να μην το φτάνει ο καημένος... ή μπορεί και να φιλοτιμηθεί και να του το δώσει....αφού με ρωτήσει όμοως άν κάνει αυτό το παιχνίδι για το μωρό μας... Α, βέβαια δεν σας είπα το καλό............ Χθες βούτηξε ο Γιώργος τον Χρήστο από τα μαλλιά και τσίριζε από την χαρά του... ο δε Χρήστος βέβαια...άστα.... τον άκουσε όλη η γειτονιά..."άθε τα μαλλιά μου Γώγο... μαμά μαμά!!!!!!!! " κι εγώ η άμοιρη τι να πω.... "παιδί μου ο γιώργος ήθελε να σε χαιδέψει....δεν κατάλαβε ότι σου τράβηξε τα μαλλιά...." Μετά έλεγα ότι θα τον πλακώσει ο χρήστος...αλλά ευτυχως το αγνόησε το γεγονός....!!!!!!!! Βρε τι έχουμε να πάθουμε....!!!

Επίσης να σας πω...ότι ναι!!!!!!!!! Χθες σηκωθήκαμε...(όχι όρθιοι) απο τέρμα ξαπλωμένος, και χωρίς να κρατήσει από πουθενά , κατάφερε να καθίσει... φυσικά απο χθες το κάνει συνέχεια... φυσικά μετά απο αυτό καθεται αρκετά σταθερά....και δεν πεύτει απο καθιστος στο πάρκο... που στο λεπτό τον έβαζα και "πάρτον ξάπλα"!!! Όταν τον κρατώ όρθιο, στέκεται καλά και για αρκετή ώρα... (Ο Χρήστος πάντως είχε σηκωθεί όρθιος 10 μηνών...μάλλον το ίδιο τον βλέπω κι αυτόν.)

Σας καληνυχτώ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

καλημερα γλυκες μανουλες!!

καταρχην να σας ευχαριστησω ολες γιακομη μια φορα για τα καλα σας λογια κ την στμπαρασταση σας!!

κιεγω πιστευω πως σκεφτομαι το σωστο οχι μονο για μενα αλλα κ για τα δυο παιδια που στο μελλον θα εχουν αποκλειστικα την αναγκη μου..

στα δικα μας..

να ευχηθω στις κοπελες μας που αρχισαν δουλεια καλη αρχη κ καλη δυναμη!!

ακουω τα αγορακια μας εδω οτι σηκωθηκαν ε;; μπραβο στα καμαρια σας!

εμενα ουτε καν η δικη μου..

μονο παρλρει κ γελαει..να σηκωθει ουτε κατα διαννοια..

πεταλουδιτσα μου γιατι δεν πας απο τη γιατρο; ειναι μερες που δεν τρωει;

κοριτσια μου ποιο ειναι αυτο το εμβολιο που λετε περι αυτισμου;;

Καλημέρα μανούλες!!!

Καλημερα Αλικάκι μου!πολυ καλά τα λες!για να είναι ευτυχισμενα τα παιδάκια μας πρέπει να είμαστε και εμείς ευτυχισμένες για να τους το περνάμε...εξάλλου όλα τα καταλαβαίνουν...οπότε αν εσύ πιέζεσαι και είσαι δυστυχισμένη θα περάσει και στα μικρά σου...άρα...καλά έκανες, πήρες την πιό καλή απόφαση...καλέ, δε σε πήραν και τα χρόνια καλά λένε τα κορίτσια!!!!

Κατερίνα, δε σε αφήνει ο Χρηστάκης να γράψεις ε? καλέ και ο Δημήτρης λες και το κάνει επίτηδες, όλη μέρα μπορεί να παίζει μόνος του, μόλις κάτσω στον υπολογιστή θα τον πιάσει γκρίνια!!!

Ωχ, αρχίσανε οι μάχες με τα δυό μικρά?καλά μάλλον θα πρέπει να προετοιμαστείς για πολλούς καυγάδες όσο θα μεγαλώνουν ειδικά αφού είναι και τα 2 αγοράκια...όσο και να αγαπιούνται από τη στιγμή που θα παίζουν μαζί πάντα θα έχουν διαφωνίες...πάντως εγώ πετάω τη σκούφια μου για δεύτερο αγοράκι;););)κάπως έτσι ονειρεύομαι την οικογένεια μας:tongue::tongue::tongue:

Ελένη, καλά λένε τα κορίτσια, αν έχεις αμφιβολία πήγαινε στην παιδίατρο, να σου φύγει από το μυαλό...αχ, σε καταλαβαίνω, είναι πολύ δύσκολο να μη ξέρεις τι συμβαίνει και τι να κάνεις...αυτό το κόλπο που κρατάει το φάγητο στο στόμα άρχισε να μου το κάνει από χθές και ο Δημήτρης:shock::shock:καλέ συγχρονισμένα τα κάναμε τα μικρά μας!!!

Σοφία1 σηκώθηκε η Κάλλια!άντε, και εις ανώτερα!!!νομίζω είναι να μη πάρουν φόρα αυτά τα Μγιόπαιδα!!χαχα!

Εμείς κορίτσια είχαμε μια τραγική νύχτα!!!

από τις 2 μέχρι τις 6 το πρωί γαύγιζε συνεχώς, χωρίς να σταματάει καθόλου ένας σκύλος που έχουν στο διπλανό οικόπεδο από μας, πραγματικά δε ξέρω τι μπορεί να έπαθε τόσες ώρες, δεν ξέρω και ποιανού είναι, θα πάω σήμερα να ρίξω μια ματιά...εγώ δεν έκλεισα ματι, αφού πήγα και κάθισα στο σαλόνι κ έβλεπα τβ, ο Δημήτρης ο καημένος ξυπνησε 4-5 φορές, προσπαθούσε να κοιμηθεί, έκλειναν τα ματάκια του και δε μπορούσε...σήμερα είμαι σαν το ζ΄΄ομπι...:|:|:evil::evil:

Φτιάξαμε και μπομπονιέρες αυτές τις ημέρες, με βοηθάει και η Μαρία όταν κοιμάται ο δημήτρης, σε 3 μέρες κάναμε 90...ευτυχώς μου ανοίξατε τα μάτια, αν δεν τις έφτιαχνα τώρα δε θα έβρισκα χρόνο με τίποτα!!!!!!και ειδικά αφού θα δουλεύω!!!

HDfQp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Χθες είχαμε καλή μέρα, έκανα τελικά μερικές δουλειές, σήμερα όμως βαρομετρικό χαμηλό!!! Έχω ένα βάρος στο κεφάλι άλλο πράγμα και σηκώθηκα το πρωι σαν να μην ξεκουράστηκα... :evil:

Τα νέα μας είναι τα ίδια, μειωμένη όρεξη το έχω ονοματίσει αυτό που μας συμβαίνει γιατί δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, η οποία μάλλον προέρχεται από τα δόντια μας... Μιλώντας με τη γιατρό (την πήρα πριν τηλ.) μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον πίνει γάλα και να περιμένουμε κανένα 10ήμερο ακόμη να δούμε πώς θα πάει. Αν συνεχιστεί θα της την πάμε να τη δει, αν και τι θα δει;;; Όπως και να'χει σίγουρα θα την πάμε αν το συνεχίσει το βιολί αυτό πριν φύγουμε για το ταξιδάκι μας στις 9 Μαρτίου πρώτα ο Θεός... :rolleyes:

Κατά τα άλλα ο ύπνος μας είναι αρκετά έως πολύ καλός, μου ξύπνησε στις 6 και ήπιε 250 μλ γάλα!! :shock: Είχε σκυλοπεινάσει μάλλον και κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου αμέσως μετά! :) Στις 10 που σηκώθηκε το πάμπερ μας ήταν τίγκα στα κατρουλιά σε βαθμό που είχε λερωθεί! Δεν μπορούσε να απορροφήσει άλλα!! :tongue: :tongue: :tongue: Τώρα που είπα πάμπερ, της βάζω εδώ και δύο μέρες τις πάνες λιντλ την ημέρα και κορίτσια μέχρι στιγμής ουδεμία διαφορά παρατήρησα σε σχέση με τις παμπερς! Αφού σκέφτομαι γιατί δεν τις δοκίμαζα νωρίτερα! Έχω ακόμη φυσικά το νου μου, αλλά φαίνονται πολύ πολύ καλές! ;) Και είναι πολύ απορροφητικές! Επίσης μου έκανε εντύπωση το πόσο μαλακές είναι! Ακριβώς σαν τις παμπερς, πολύ πιο μαλακές και λεπτές από τiς babylino. Είναι πολύ καλές, δεν το περίμενα! Κάνει 9,65 το μεγάλο πακέτο, δεν είναι και τζάμπα, αλλά αρκετά οικονομικότερες από τις άλλες!

Συμπεθέρα, τα αγόρια σου έχουν πολύ ευαίσθητα ποπουδέλια! Απορώ γιατί τους ενόχλησαν οι πάνες του λίντλ, είναι ίδιες με τις παμπερς! Ούτε μου μυρίζουν, απορροφούν πολλά και είναι απαλές! :rolleyes: Είναι στο παιδί, και η Σοφία 1 από 1 μηνός τις χρησιμοποιεί και είναι πολύ ευχαριστημένη είπε! Είστε όντως από μετάξι!!! ;) Άρχισαν να πλακώνονται τα μωρά σου; Ε ρε γλέντια που θα έχετε!!!! :tongue:

Λία μου, αλήθεια θέλεις και άλλο αγοράκι; Κορίτσι έτσι για το διαφορετικό δεν θα ήθελες; Σου λέω ότι τα κοριτσάκια είναι τρελα.....δεν φαντάζεσαι ποσο!!! ;) Ξανασκέψου το!! (Αν και άλλος αποφασίζει...) Εγώ πάλι θα ήθελα μεν αγοράκι για το διαφορετικό, αλλά ένα δεύτερο κορίτσι δεν θα με χαλούσε καθόλου μα καθόλου!!!! Λατρεύω τα κοριτσέλια!! ;) Ωχ, αυτός ο σκύλος από πού ξεφύτρωσε;; Τον είχατε ξαναακούσει; Τι πίκρα, μα τόσες ώρες, τι σκατά έπαθε!!! :confused: Ελπίζω να έτυχε και να μην το κάνει συχνα... Τόσο πολύ ακούγεται σε εσάς;

Αλίκη μου διάβασε εδώ για το εν λόγω εμβόλιο... http://www.medlook.net/article.asp?item_id=377

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Οπως ειδατε και στο fb φτιαχνω μπομπονιερες!!! Ειχα παραγγειλει αλλο κουτακι (καρο σιελ και εκεινο αλλα αλλο σχεδιο) και με πηρανε τηλ. να μου πουν οτι εξαντληθηκε και τελικα πηρα αυτο το απλο... δεν πηραζει καλο ειναι και αυτο και μου βγηκε και πιο οικονομικο...

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!! Εχθες το απογευμα ο Γιαννακης εφαγε 2 ολοκληρα κυπελακια γιαουρτακι δελτα advance. Επαθα σοκ!!!

Θα μπω μετα να σχολιασω και τα δικα σας νεα!!! Φιλακια

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Που ειστε ολες καλεεεε???

Κατερινακι Λιακι και εμενα μια απο τα ιδια ο Γιαννακης!!! μην με δει στο λαπ τοπ και να μιλαω στο τηλεφωνο γκρινιαζει.... αν δεν του δωσω το δικο του τηλεφωνο δεν σταματαει.... χαχαχαχα

Ελενη καλες οι πανες ε??? εγω τωρα του βαζω τις Λιμπερο... τις περνω οταν τις βγαζει το σουπερ μαρκετ 50% και μου βγαινει περιπου 9 ευρω η μεγαλη συσκευασια... και ειμαι ευχαριστημενη!!!

Σοφακι σηκωθηκε και η Καλλια ε?? τι καλα!!! μεγαλωνουν τα μπουμπουκακια μας!!!!

Αγγελικουλα το κουνελακι σου ειναι τρελα!!! καλε οντως σαν ψευτικη κουκλιτσα ειναι!!! φτου φτου!!!

Λιακι και εγω κατα βαθος το δευτερο αγορι θελω να ειναι παλι!!! αν και καλα ειναι ενα αγορι και ενα κοριτσι αλλα αν μπορουσα να διαλεξω αγορι θα ηθελα!!!! Ασε που θα κανουμε και οικονομια.... τα κοριτσια εχουν εξοδα, καλλυντικα, σερβιετες, τσαντες, παπουτσια χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue: καλυτερα αγορια θα υποφερουν λιγοτερο στη ζωη τους (ολα εμεις οι γυναικες τα τραβαμε) και δεν θα τρελενεται ο μπαμπας μας μην τυχον και πειραξει κανενας μαντραχαλος το κοριτσακι του χαχαχαχαχα....... πλακα κανω φυσικα, γερα παιδια να ειναι αυτο εχει σημασια!!!

Θυμηθηκα τον αντρα μου τωρα που οταν ημουν εγκυος και τον ρωτουσαν τι θελει ελεγε γερο να ειναι και να κατουραει ορθιο χαχαχαχα!!!!

Αχχχ κοριτσια εμεις σημερα φαγαμε την πρωτη μας τουμπα.... Τον ειχα κατω στο πατωμα στο παπλωματακι του και γυρισα για λιγο την πλατη... δεν ξερω τι εγινε... ακουω ξαφνικα ενα μπουμ και γυριζω τον βλεπω ανασκελα και αρχισε να κλαιει... πρεπει να προσπαθησε να σηκωθει και να μπουσουλησει και δεν ειχε απο που να πιαστει και επεσε... κοκκινησει λιγο στο πλαι στο μετωπο.... για να κλαψει ο καημενουλης πονεσε αρκετα... γενικα δεν κλαιει οταν ψιλοχτυπαει (εχει φαει πολλα παιχνιδια στο κεφαλι)..... του εβαλα βουτυρο για να μην γινει μελανια!!! αχ με πονεσε η ψυχη το μαναρι μουυυυυυ!!!! Με αναφιλητα εκλαψε (ευτυχως μονο λιγα δευτερολεπτα) Αντε καλη μας αρχη στις τουμπες απο δω και περα!!!!

Σας φιλω

Καληνυχταααααααααα

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

να μαι και γω!!!

νυχτερινη σημερα!!!μολις κοιμηθηκε το κοριτσι μου!:oops::shock:

δεν ξερω τι την επιασε χτυπιοταν απο δω χτυπιοταν απο εκει μια εκλαιγε μια γελουσε,τα νευρα μου κροσσια,πω πω!και εκει που κοιμηθηκε πανω μου οπως επαιζα criminal παω να τη βαλω στην κουνια και σαν κατι να μου μυρισε...ω ναι,ειχε κανει κακα!!! την αλλαξα και κλαμα μας ακουσε ολη η γειτονια και μετα κατακοπη κοιμηθηκε!ελπιζω να μην ξυπνησει κατα τις 2 να φαει!

χθες ηταν ξυπνια απο τις 8 κοιμηθηκε στις 10 το βραδυ,ενδιαμεσα στη μερα κοιμηθηκε 1 ωρα κατα τις 1-2...ολη μερα ημασταν βολτα κουνιες παιδοτοπο και μετα για να μην κοιμηθει την πηγαμε τζαμπο για τη στολη...κοιμαται λιωμα εντελως και στις 2 ξυπναει για να πιει γαλα :shock: ελεος δηλαδη...με τοση κουραση και ξυπναει παλι...ουφ...τελοσπαντων...την στολη την πηραμε απο τα τζαμπο,και πηρα αρχικα το 6-12 την δοκιμαζουμε και ανεβαινε μεχρι τη μεση...πηγαμε παλι σημερα και την αλλαξαμε και πηραμε το 12-18!!!

στον παιδοτοπο πηγαμε πρωτη φορα,δεν ειχε αλλα παιδακια,κοιταζε παραξενεμενη το χωρο,και ειχε παθει πλακα με τα μπαλακια τα ειχε αρπαξει να μην της τα παρει κανεις χαχαχα :D τι πλακα εχουν!

καθε μερα βελτιωνεται στο σηκωμα και στο να στεκεται!βεβαια να σηκωθει δεν μπορει ακομη την βοηθαω εγω και οταν σηκωθει στεκεται μεχρι να ξεχαστει και να πεσει...

σχετικα με το φυλο των μωρων εχω να σας πω τα εξης:πιο κολλημενη με τα αγορια απο εμενα δεν υπηρχε,ηθελα να ειχα αν γινοταν 4 γιους,ακομη και στο σχολειο τα αγορακια μου ηταν πιο συμπαθητικα απο τα κοριτσια,στα κοριτσακια δεν αντεχα τις γυναικιες αντιζηλιες κλπ που τις ειχαν απο μικρες...ολα αυτα πριν μεινω εγκυος φυσικα...με το που εμεινα εγκυος παρακαλουσα καθε μερα το Θεο να ειναι γερο και πραγματικα δεν με ενοιαζε καθολου τι θα ηταν,αγορι?κοριτσι?γερο τιποτα αλλο..και μαλιστα ενιωθα ασχημα για τα περασμενα χρονια που ημουν τοσο απολυτη! τωρα οπως καταλαβαινεται η μικρη μου πριγκιπισσα μου εχει βαλει τα γυαλια και δεν θα την αλλαζα με ολους τους γιους του κοσμου..η καθε μανα τελικα θελει αυτο που εχει στην αγκαλια της...τωρα για το επομενο παλι δεν με νοιαζει απλως σκεφτομαι οτι αν ειναι κοριτσακι θα κανουν καλη παρεουλα με την μπεμπουλα,αυτο μονο...το φυλο των παιδιων οπως και χιλια δυο αλλα ειναι καποια πραγματα που εχω αναθεωρησει απο οταν εγινα μανα!ποσα εχω να αναθεωρησω ακομαααααααααααααα!!!

ελενη 77 τι εγινε προσαρμοστηκες?περιμενουμε νεα...

ελενιτσα μου,μετα που τα ξανασκεφτηκα με το εμβολιο ηρεμησα!ηταν το σοκ της στιγμης!σιγουρα ο κινδυνος να αρρωστησει το παιδι ειναι πολυ μεγαλυτερος και πιο πιθανος απο μια παρενεργεια! οποτε συνεχιζουμε κανονικα τα τσιμπι τσιμπι! πως πατε με το φαγητο?ωστε θελει νεες γευσεις στραγγιστο και αλλα η αθανασια μας!μηπως βαρεθηκε τις ιδιες γευσεις?εμεις παντως σημερα απο φρουτο μετα απο καιρο εφαγε περιπου 100 μλ μπανανα αχλαδι με λιγο μπισκοτοκρεμα...να δουμε αυριο τι θα κανει...

λιακι δεν μας ειπες τον κοιμιζει τελικα η μαρια τον δημητρακη?τα καταφερατε?μπραβο που σε βοηθαει και στις μπομπονιερες,θα τις τελειωσεις γρηγορα...ελπιζω να μην σας ενοχλησει ξανα ο σκυλος...περιμενουμε αυριο νεοτερα...

μαρακι δυο γιαουρτια το αγορι σου?μπραβο ο φαγανουλης μας!!καποτε τρωγαμε και εμεις δυο τωρα προσεχουμε τη σιλουετα μας!!!αχ μωρε επεσε!δεν τα προλαβαινεις ετσι οπως πηγαινουν απο τη μια μερια στην αλλη...η πρωτη σας τουμπιτσα,λοιπον...να τον φιλησεις απο εμας στο κεφαλακι και θα περασει...

κατερινακι πραγματικα τα σκηνικα που μας περιγραφεις με τα πιτσιρικια ειναι ολα τα λεφτα!α ρε χρησταρα θεε!!!χα χα χα! σχετικα με τη χαντρα της ειχα στις αρχες ενα ματακι καρφιτσουλα με το που το βλεπει η γιατρος γουρλωνει το ματι:shock: και μου λεει:"τι τα βαζετε πανω στο παιδι αυτα?καλυτερα στο καροτσι,μπορει να τρυπηθει,να το καταπιει οτιδηποτε..."

και απο τοτε το φυλαξα παλι στο κουτακι του....

αντε καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολους μας...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα μανούλες!

Αγγελική μου, η μπουμπού σου κάνει άστατο ύπνο,ε; :confused: Το παθαίνουν μέρες-μέρες, τα πιάνει και αφιονίζονται! :tongue: Το μάθαμε πλέον, απλά είναι εκνευριστικό όταν συμβαίνει σε καταλαβαίνω.... :? Κουράγιο! Εμείς ευτυχώς περνάμε περίοδο καλού ύπνου με ελάχιστες εξαιρεσεις αλλά και πάλι όχι τιποτα φοβερο... Απλά σήμερα τα χαράματα από τις 5παρά άρχισαν να ακούγονται απο μακρια κάτι περιεργα μπουμπουνητα συνεχόμενα!!! Ήταν φοβερο! Αφού ξύπνησα και τρόμαξα αν και δεν ακουγοταν ακομη δυνατα....τρόμαξα με τη συχνότητα! :? Σηκώθηκα και γεμισα το σπίτι κερακια μην τυχον κοπει το ρευμα και κουτουλάω, θελησει και η Αθανασία γαλα και ψάχνομαι, έλειπε και ο μπαμπάς μας στη δουλεια!! Ευτυχώς δεν κόπηκε τελικά, αλλ'α η μπόρα ήρθε και μου ξύπνησε από τα μπουμπουνητά στις 6... Ήπιε γάλα και πάλι λόγω των μπουμπουνητών άργησε να κοιμηθεί γιατί τρόμαζε... :evil: Η στολή σας όπως σου είπαμε είναι πολύ γλύκα! Είδα εν τω μεταξύ οτι απο δευτερα βγάζει το λιντλ στολές μπεμπε με 7 ευρώ! Θα πάω να τις δω! Καλά σίγουρα δεν θα είναι τόσο φαντεζί όσο η δική σας, κάτι σε πιο απλό φαντάζομαι, αλλά και τα 7 ευρω μια χαρά είναι ίσα για να ντυθούμε κι εμείς κάτι... Αν μου αρέσει καμία θα πάρω αν και ελεγα να ντυθούμε μια και καλή απο του χρόνου που θα είναι παιδάκι... :rolleyes: Σχετικά με το φύλο και ο Τάσος ήθελε αγόρι, αλλά σαν γεννήθηκε η μικρή μας.....επίσης δεν την αλλάζει με όλα τα αγοράκια της γης και μάλιστα είπε και το θειικο της προάλλες...οτι και το δεύτερο κορίτσι δεν τον χαλάει!!!! :shock: :shock: :shock:;) Με το φαγητό μας τα ίδια, ευτυχώς τρώει το μεσημεριανό πάντα απλά όχι όσο έτρωγε, αλλά το μισό! Το άλλο μισό της το δίνω το απόγευμα και πάλι το τρώει... Την ώρα του φρούτου της δίνω λίγη κρέμα, δεν τρώει πολύ και συμπληρώνω με γάλα. Μη φανταστείς τρώει το κανονικό γιαούρτι... Μια φορά έφαγε λίγο και αυτό ήταν! Βέβαια ήταν στραγγιστό και δεν της ξαναεδωσα. Το αγελαδινο βιολογικο Ολυμπος δοκίμασα και δεν το ηθελε. Θα της παρω και το στραγγιστο Ολυμπος να δω πάλι...

Λιάκι, τι έγινε απόψε; Ο σκύλος ξαναακούστηκε; Τέλεια που σε βοηθάει η Μαρία με τις μπομπο θα τελειώσετε στο πιτσ φιτιλι!! ;) Τον κοίμισε τον Δημητράκη;

Μαράκι, ωχ! Φάγατε τουμπίτσα; Αχ, αυτά τα ξαφνικά κάνουν και αναρωτιόμαστε από πού μας ήρθε! Από εδώ και πέρα πολύ προσοχή!!! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Ελένη μου, ξυπνήσατε από τα μπουμπουνητά???αχ, έβλεπα ειδήσεις και σε σκεφτόμουνα...χαμός γίνεται στην Αθήνα καλέ.!!!ευτυχώς δεν χρειαζεται να βγεις από το σπίτι...χουχουλιάσταε μέσα αγκαλιά με την Αθανασία και μη το κουνάτε ρούπι!!!

Αλήθεια, δε θυμάμαι, που θα πάτε ταξιδάκι τώρα το Μάρτιο?

Μαράκι μου έφαγε τούμπα ο Γιαννάκης???Με τις υγείες σας και καλή αρχή μάλλον:?:?:?εύχομαι μ΄΄ονο ανώδυνες τουμπίτσες να έχουν τα μαγιόπαιδά μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Θα τρόμαξες φαντάζομαι ε???

και εγώ σκέφτομαι αν λείπω στη δουλειά και με πάρει η Μαρία και μου πει ότι χτύπησε ο Δημήτρης μπορεί να πάθω κ έμφραγμα μέχρι να έρθω σπίτι...

Αγγελική αγόρια ήθελες έ???4 γιούς?χαρά στο κουράγιο σου!!!!:shock::shock::shock:

είπες σοφή κουβέντα, κα΄θε μανούλα επιθυμεί αυτό που έχει στην αγκαλιά της!!!Δε το συζητώ και εγώ πάνω από όλα ένα γερό παιδάκι θέλω, απλά λέω πως φαντάζομαι τον εαυτό μου...για κάποιο λόγο δε νομίζω να κάνω κορίτσι στο δεύτερο:tongue::tongue::tongue:πάντως ότι και να είναι την ίδια χαρά θα πάρω!!!

Με τον ύπνο κορίτσια που με ρωτάτε, η Μαρία τα πάει πολύ καλα, ε΄γ ω έχω θέμα!!!!:shock::shock::shock:

Ενώ με τον Παναγιώτη και τη Μαρία κοιμάται στην κούνια του και εύκολα, με εμένα μόλις πάω να τον αφήσω στην κούνια του γίνεται χαμός!!!κλάμα με παράπονο...τι είναι τώρα αυτό???άγχος αποχωρισμού??δεν μπορώ να τον αφήσω κάτω ξύπνιο...τον κοιμίζω αγκαλιά και μετά τον αφήνω...τουλάχιστον κοιμάται με τη Μαρία που είναι και το πιό σημαντικό αυτή τη στιγμή...

HDfQp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Ελένη μου, ξυπνήσατε από τα μπουμπουνητά???αχ, έβλεπα ειδήσεις και σε σκεφτόμουνα...χαμός γίνεται στην Αθήνα καλέ.!!!ευτυχώς δεν χρειαζεται να βγεις από το σπίτι...χουχουλιάσταε μέσα αγκαλιά με την Αθανασία και μη το κουνάτε ρούπι!!!

Αλήθεια, δε θυμάμαι, που θα πάτε ταξιδάκι τώρα το Μάρτιο?

Μαράκι μου έφαγε τούμπα ο Γιαννάκης???Με τις υγείες σας και καλή αρχή μάλλον:?:?:?εύχομαι μ΄΄ονο ανώδυνες τουμπίτσες να έχουν τα μαγιόπαιδά μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Θα τρόμαξες φαντάζομαι ε???

και εγώ σκέφτομαι αν λείπω στη δουλειά και με πάρει η Μαρία και μου πει ότι χτύπησε ο Δημήτρης μπορεί να πάθω κ έμφραγμα μέχρι να έρθω σπίτι...

Αγγελική αγόρια ήθελες έ???4 γιούς?χαρά στο κουράγιο σου!!!!:shock::shock::shock:

είπες σοφή κουβέντα, κα΄θε μανούλα επιθυμεί αυτό που έχει στην αγκαλιά της!!!Δε το συζητώ και εγώ πάνω από όλα ένα γερό παιδάκι θέλω, απλά λέω πως φαντάζομαι τον εαυτό μου...για κάποιο λόγο δε νομίζω να κάνω κορίτσι στο δεύτερο:tongue::tongue::tongue:πάντως ότι και να είναι την ίδια χαρά θα πάρω!!!

Με τον ύπνο κορίτσια που με ρωτάτε, η Μαρία τα πάει πολύ καλα, ε΄γ ω έχω θέμα!!!!:shock::shock::shock:

Ενώ με τον Παναγιώτη και τη Μαρία κοιμάται στην κούνια του και εύκολα, με εμένα μόλις πάω να τον αφήσω στην κούνια του γίνεται χαμός!!!κλάμα με παράπονο...τι είναι τώρα αυτό???άγχος αποχωρισμού??δεν μπορώ να τον αφήσω κάτω ξύπνιο...τον κοιμίζω αγκαλιά και μετά τον αφήνω...τουλάχιστον κοιμάται με τη Μαρία που είναι και το πιό σημαντικό αυτή τη στιγμή...

Λιάκι μου θα ανέβουμε στους γονείς μας Καβάλα και Θεσ/νίκη μερικές μερούλες στις 9-20 Μαρτίου! :P Ανυπομονώ! Από τη βάφτιση έχουμε να πάμε... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα μανουλες!

εχω τοση κουραση που ουτε να σας γραψω δεν εχω αντοχες αλλα τουλαχιστον καταφερα να σας διαβασω...

πεταλουδιτσα μου μαλλον τα οντακια της θα ειναι. καλα εκανες κιεπικοινωνησες με τη γιατρο. αυτα δεν πρεπει να τα αφηνουμε αλλα λογικα αυτο ειναι..ισως την ενοχλει η επαφη με το κουταλακι.

θα πατε εκδρομουλα ε;; τελεια!! κιεμεις τελικα λεμε για καστορια την ιδια περιοδο 8/3.

αχ αγγελικη μου ποσο σε καταλαβαινω..

κ μενα η δικη μου 3 μερες τωρα εχει αλλαξει πολυ η συμπεριφορα της.

ρε κοριτσια τι μπορει να εχει;; αι στο καλο!! μεστη τσιτα σας λεω! απο τις 4 το απογευμα μεχρι τις 9:30 χωρις να εχει νυσταξει καθολου!! που γενικα κοιμαται παντα ενα γερο 2ωρο το λιγοτερο το μεσημερι ξυπναει κατα τις 5:30 κ 9παρα ξεκιναει η νυστα της! τι στο καλο εχει παθει ρε παιδι μου;;;

και φυσικα εγω θα τρεξω γιατι κ ο αντρας μου να παει ολο κατι θα γινει κ θα με ρωταει ο ενας θα κλαιει η αλλη γιατι θελει να με βλεπει οποτε καταλαβαινετε

ειμαι περιεργη στην εκδρομη που λεμε να παμε αν θα ευχαριστηθω υπνο η αναπο την υπερενταση ξυπναω παλι νωρις ;;!!

οι αλλες κοπελες τι κανετε;; λιακι μου καλα με το σπιτι σας; σισσακι ενταξει τα μικρα απο αρρωστειες; μα πολυ χαλια φετος ο χειμωνας! ειπαμε να μην ειμαστε σιβηρια αλλα κιαυτος ο νοτιας κ οι βροχες το παρακαν φετος!! γιαυτο κ τοσες ιωσεις !

καληνυχτα κοριτσακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...