Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!! 

Βρήκα το γιατρό, 8.30 τώρα το απόγευμα πάω για υπέρηχο! Προσευχές κορίτσιααααα!!!! 

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου μη σε νοιάζει αν έγινε λάθος και ποιανού ήταν δεν θα μάθεις ποτέ! Το αποτέλεσμα μετράει και είναι υπέροχο!!! Αύριο θα δει το μωράκι σου η τα μωράκια σου με τέτοιο νουμερο

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Δεν σας εχω διαβασει, ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περασατε ενα υπεροχο σ/κ.

Εγω ειμαι γραφειο πρωτη μερα σημερα και αλλου παταω αλλου βρισκομαι.......

Αγγελικη νομιζω με ειχες ρωτησει τι δουλεια κανω....υπαλληλος γραφειου(υπευθυνη τιμολογισης και διεκπεραιωσης παραγγελιων). Ενω εγω το εχω στησει το τμημα(οταν ξεκινησε η εταιρια ημουν μονη μου ενω τωρα ειμαστε 4 ατομα) αισθανομαι σα να κατεβηκα απο τον Αρη....ουφφφφφφ θελω να παω σπιτι μου.........

Καλη αρχη Ελενη!!!! φανταζομαι οι ωρες θα σου φαινονται αιωνας ε??? Τι να κανεις υπομονη μεχρι να ερθει η ωρα να γυρισεις σπιτακι σου:):):)

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλες!

εχω ενα θεματακι... ο αντρας μου θελει να βαλουμε μπρος γθα δευτερο παιδακι...εγω δεν ξερω αν θελω τωρα.. απο τη μια πελαγωνω με αυτη την ιδεα τοσο συντομα κ με την οικογενειακη μας κατασταση(μονη μου τοσο πολυ καιρο) απο την αλλη γνωριζοντας οτι δεν εχω την πολυτελεια του χρονου κ να πω " θα βαλουμε μπρος σε τοσο καιρο κ οποτε ερθει" με κανει να προληματιζομαι.. ηλικιακα πιστευω οτι ειμαι μεσα στα ορια αλλα με αντρα ναυτικο μεγαλωνει κ ηλικια μου χωρις να το θελω κ χωρις να το καταλαβαινω.. αχ.. ειμαι σε διλημμα δε ξερω πραγματικα τι θελω κ ξαφνικα αγχωθηκα....

πεταλουδα μου μπραβο στο κοριτσακι σου! θα παρει τα πανω της παλι θα δεις!

Αλικη εισαι σε διλημμα ε??? Εγω παντως αν ειχα την μανουλα μου κοντα ανετα εβαζα μπρος για δευτερο!!! Βεβαια εξαρταται και απο το παιδι....Η Ρηνουλα σου ειναι ευκολο παιδι??? Ο Αντρας μου με τον κουνιαδο μου εχουν μολις εναμιση χρονο διαφορα (εμεινε εγκυος οταν ο αντρας μου ηταν 8 μηνων) ... Η πεθερα μου λεει οτι ηταν μεν δυσκολο (ειχε και τη μανα της βοηθεια καπου καπου) αλλα απο την αλλη "ξεπαιδιασε" γρηγορα, αφου μεγαλωναν μαζι!!!!

Βεβαια αν το σκεφτουμε και διαφορετικα εγω προσωπικα αν περασει αρκετος καιρος δυσκολα θα παρω αποφαση μετα για δευτερο γιατι λες πω πω ποιος ξεκιναει ξανα απο την αρχη νταντεματα, καλα μεγαλωσε λιγο το πρωτο!!! Το λεω αυτο γιατι ετσι την πατησε μια φιλη μου και εμεινε με ενα!!!.... Συμπερασμα??? καλυτερα κοντα κοντα οχι ομως και αμεσως!!!! (απο του χρονου σκεφτομαι και εγω να βαλουμε μπρος για δευτερο)......

Ευχομαι ο,τι αποφαση και να παρετε να ειναι η σωστη για την οικογενεια σου!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Αλικάκη βλέπω σκέφτεστε για το δεύτερο μπεμπάκι???

μάλλον το θελεις κ εσύ αλλά προβληματίζεσαι πως θα τα βγάλεις πέρα?

Με το δίκιο σου, και εγώ πιστεύω πως αν είσαι μόνη σου δε θα τα καταφέρεις, όσο καλόβολο και να είναι το πρώτο παιδί, θα είναι σε δύσκολη ηλικία, θα σε διεκδικεί και εσύ θα έχεις κ ένα νεογέννητο που θα σε έχει απόλυτη ανάγκη...και ολομόναχη...πολύ δύσκολο συμπεθέρα...

Και στο λέω εγώ που έχω περάσει άπειρα βράδια σκεπτόμενη να κάνω τώρα το δεύτερο ή να περιμένω άλλον ένα χρόνο...και έχω τουλάχιστον τον άντρα μου, που βοηθάει αρκετά, αλλά και πάλι τελικά με μισή καρδιά θα το αναβάλω για του χρόνου(πρώτα ο θεός) γιατί χωρίς βοήθεια και με τον Δημητράκη που είναι ένα απαιτητικό παιδί από γεννησημιού του δε θα τη βγάλω καθαρή...

Αν βέβαια πείσεις τον αντρούλη σου και πας να μείνεις κοντά στη μαμά σου, αλλάζει το πράγμα...τότε θα είσαι μια χαρά με τη βοήθεια της μανούλας!!!

ότι κ αν αποφασίσετε κορίτσακι μου εύχομαι να είναι το καλύτερο!!!

Μαράκι, πολύ καλή η τιμή της μπομπονιέρας, άντε με το καλό να τις φτιάξεις και με το καλό η βάπτιση του Γιαννάκη μας!!!

Ελένη, καλή αρχή στη δουλειά...για πες???2 βδομάδες μου έμειναν...σαν το ψάρι έξω από το νερό???αχ, και βαχ...:|:|:|

HDfQp3.png

κοριτσακια μου γλυκα με εχετε συγκινησει που μου συμπαραστεκεστε στον προβληματισμο μου.. δεν εχω σταματησει να το σκεφτομαι απο χθες κ κοντεω να τρελαθω γιατι ειναι σα μια ζυγαρια το μυαλο μου που παει μια δεξια μια αριστερα.. νιωθω σαν μια εκθεση ιδεων με θεμα τα υπερ κ τα κατα του θεματος της αλικης... μονο που εδω μιλαμε για κατι πολυ σοβαρο που αφορα τη ζωη μας αλλα κ τη ζωη αλλων..

ζητω συγγνωμη που δεν εχω δωσει προσοχη στα δικα σας νεα.. θα μπω το βραδυ που ισως ειμαι πιο καθαρη να σας διαβασω αναλυτικα....

σας φιλω...

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Βγηκαμε καμια βολτουλα σημερα που ειχε καλο καιρο? Ειμεις την ωρα που ετοιμαζομασταν το "διδυμο της αϋπνιας" νυσταξε η μανδαμ κ παρατησαμε μπουφανακια-παπουτσακια κ ξεραθηκαμε στην αγκαλια παντα (μην ξεχνιομαστε) μια ωρα:rolleyes::rolleyes:!

Ελενη2, καλη αρχη με την δουλεια σου, τα βρηκες λιγο μπαστουνια εε? Πωπω κ εγω αυτο φοβαμαι τις πρωτες μερες! Εσυ προφανως το εχεις ξανακανει κ τωρα με δυο μωρα κ το σπιτι κ την δουλεια (αγχωθηκα κ μονο που τα εγραψα, φρικη:shock:) χαρας στο κουραγιο σου!!

Να μιας κ λεγαμε για μωρακια εγω κοριτσια εσκεμμενα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω συντομα αλλο, κ οταν λεω συντομα εννοω 3plus χρονακια!! Εδω σκεφτομαι αν θα κανω δευτερο καν, δεν θελω να στερησω αδερφακι στην Αναστασια (προϋποθεση να μπορουμε κιολας βεβαια), αλλα ρε κοριτσια μου φαινονται βουνο σπιτι-δουλεια-παιδι1-μωρο2, no way!!:(

Αλικη μου, ασχετα με την δικη μου περιπτωση, που ειμαι κ λιγο βολεψακιας θα παραδεχτω:tongue::rolleyes:, το διλλημα σου οντως ειναι για πολλη σκεψη με τα υπερ κ τα κατα της κ εχεις δικιο που το σκεφτεσαι ολη την ωρα! Γνωμη μου ειναι να σκεφτεις κ αν οι δικοι σου (γιατι απ' οτι καταλαβα τα πεθερικα σου ειναι λιγο δυσκολο να σε βοηθησουν ανα πασα στιγμη) μπορουν να κρατησουν δυο μικρα σε περιπτωση που χρειαστει ή ακομα κ την Ρηνουλα τωρα οσο ειναι ακομα μικρη. Ναι οι γονεις μας ξερουν απο μωρα αλλα τα εχουν "ξεχασμενα" εδω κ 25+ χρονια (να μην καψουμε κ την ηλικια μας;))!

Επισης γιατι λες οτι σε πηραν τα χρονια? Υπαρχουν κοπελες που ειτε δεν εχουν την ευκαιρια ειτε δεν μπορουν για διαφορους λογους κ ειναι πολυ μεγαλυτερες μας. Εσυ που ηδη εχεις 1 παιδακι στα 31 εισαι κ νεα θα ελεγα!! Κ σε 8μηνακια παλι νεα θα εισαι, κ σε 16μην. το ιδιο, αν δεν ερθει με την "μια";)! Απ' την αλλη βεβαια, ξεμπερδευεις μια κ καλη που λενε κ τα κοριτσια, κ ειδικα αν νοικιασετε κοντα στους δικους σου που ξερεις οτι θα εχεις μια βοηθεια τοτε εχεις πολλα θετικα πλεονεκτηματα να σκεφτεις.

Να ειδες σε μπερδεψαμε ακομα χειροτερα, εε?:tongue:;)

Λια κ Μαρια θελουμε φωτο στο φατσοβιβλ. απο ΕΤΟΙΜΕΣ μπομπο (Μαρια κ απο προσκλητηρια!). Πολυ καλη τιμη Μαρια τα βρηκες τα υλικα! Εγω απο κει ειχα παραγγειλει καραφα-δισκο-ποτηρια-στεφανια γαμου κ ημουν κατευχαριστημενη σε πολυ καλη τιμη επισης!

Ελενη μου1, ειδες καλυτερα σημερα η Αθανασουλα σου, μαλλον ηθελε περισσοτερες ωρες αφαγη για να σουφαει ολο το μπολακι, εε κ αυτα εχουν μικρο στομαχακι τα κακομοιρα κ τα αλεσμενα φαγητα παρολο που σαν ml φαινονται λιγα ειναι αρκετα για τα μωρακια! Εχω ακουσει οτι οσοι θελουν να παρουν "ογκο" τρωνε μπιφτεκια (κιμας κρεας>περισσοτερη πρωτεϊνη απο μια μπριζολα) κ αλεσμενα για να φανε περισσοτερη ποσοτητα απ' οτι θα ετρωγαν ολοκληρη την τροφη, αρα σκεψου για τα μπεμπακια μας ειναι υπεραρκετη ποσοτητα για ωρες να τα κρατησει! Κ εγω φυσικα δεν ακολουθω πιστα το ωραριο των 3-4 ωρων γιατι ξερω οτι δεν θα θελει τοσο συντομα φαγητο! Ααα, κ για να μην ξεφυγουμε κ εμεις, σας λεω οτι δεν τρελαινεται η Αναστω για αυγο, μου τρωει περιπου το 1/3 αντε στην καλυτερη 1/2 του κροκου δηλ. αρκετα λιγο. Μετα μπουχτιζει, λογικο σκετος κροκος δεν κατεβαινει ευκολα ρε κοριτσια κ εγω λοιπον δεν την πιεζω! Οσο θελει, αργοτερα μπορει να θελει να τα τρωει δυο-δυο:cool::tongue:!

Λια-Μαρια ο υπνος ειναι κατι που στο λεξιλογιο μας ειναι συνωνυμο με την φραση κινεζικα βασανιστηρια! Θα παρω ομως το αιμα μου πισω αργοτερα (Σκορπιος γαρ)!;) Να ειμαστε καλα, θα ανοιγω τεντα τα παραθυρα, θα σηκωνω τα σκεπασματα, θα κανω θορυβους, απο τωρα τα ονειρευομαι :tongue:;):cool:!

Οσο για τις δουλειες που λετε ειναι ενα μεγαλο θεμα θα το παραθεσω οταν μπορεσω γιατι τωρα φωναζει η κοπελια, θελει την προσοχη μου να τραβηξει!:tongue:

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

ικαλημερα γλυκες μου μανουλες!!

μετα απο σκεψη(οχι βεβαια πολλη γιατι εφνιδιαστηκα οταν μου προταθηκε) αποφασισα οτι δε θελω να βαλουμε μπρος τωρα. ο αντρας μου με το δικιο του να θελει κιαλλο γιατι οσο καιρο ειναι εδω δε σταματαει να παιζει κ να απολαμβανει το παιδι κ σκεφτεται απλα τι ωραια που θα ηταν οταν ξεμπαρκαρει να παιζει με δυο παιδακια! επειδη ομως δεν ειναι μια απλη υποθεση κ επειδη εμενα δε μου ειχε περασει η ιδεα για τοσι αμεσα ειπαμε να το αφησουμε για το χρονου. το μονο που με φοβιζει ειναι η ατακα"οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια καποιος γελαει" γιατι καλα λεμε να το βαλουμε του χρονου αλλα ποιος μου λεει οτι θα ερθει σε εκεινο το διαστημα των δυο-τριων μηνων πουθα ειναι εξω ο αντρας μου;; μετα παμε γιατην αλλη χρονια κοκ...

θελω να πιστευω οτι αυτο ειναι το σωστο κ ο θεουλης να με συγχωρησει που δεν προσπαθω καν τωρα.

ειναι στιγμες που αναρρωτιεμαι γιατι δεχτηκα να παρω ναυτικο... αλλα υπαρχουν τετοια εμποδια στη δυνατη αγαπη; οχι...αλλα δε σας κρυβω οτι τωρα επιβεβαιωνονται τα λογια πολλων"εισαι σιγουρη οτι θα αντεξεις;; ειναι δυσκολο οταν θα κανεις παιδια.." δεν ηξερα ομως ποσο δυσκολο θα ηταν ασε που οσο μου τα λεγανε αυτα τοσο πιο πολυ πεισμωνα οτι ναι! θα αντεχω κ δε με νοιαζει τιποτα..

ποσο αλλαζουν ομως ολα οταν ερχεται το παιδι στη ζωη μας... και δεν ειναι οτι μου λειπει τοσο απο αποψη βοηθειας οσο συναισθηματικα... οταν τη βγαζω μετα την εκκλησια μια βολτα κ βλεπω την πλατεια κ τις καφετεριες με γνωτες οικογενειες ολοι μαζι τοτε χτυπαει μια μαχαιρια μεσα μου κ παντα θα δακρυσω...

τελος παντων..αρκετα μονιπωλησα τη συζητση μας αλλα ανοιξα εδω την καρδια μου κ σας ευχαριστω απο οπου κιαν βρισκεστε που υπαρχετε εδω και μου προσφερετε μια γλυκεια καθημερινη παρεα κ στηριξη...

περιμενω να διαβασω τα νεα σας αρκετα μιλησα....

συμπεθερουλα μου τι κανει ο γαμπρουλης μας;;

πεταλουδιτσα μου η αθανασια καλα με φαγητο; θυμαμαι που ειχε ξεκινησει κ τα σηκωματακια ε; πως παει;

σοφακι μου σαφως κ δεν ειμαι μεγαλη γιαυτο ειπα οτι ηλικιακα ειμαι μεσα στα ορια αλλα το ειπα λογω του επαγγελματος. το ζουζουνακι σου καλα;

μαρω μου, πολυ μου αρεσε το"ξεπαιδιασε"!!! τα ειπες ομως σωστα κ ετσι καπως σκεφτηκα.. μακαρι να μας ερθει αμεσως του χρονου!

Καλημέρα μαγιομανούλες από τη βροχερή Σύρο!

Ελένη μου πως τα πάει η Αθανασία?άντε να πάρει λίγο φόρα, να πάρεις και εσύ τα πάνω σου που έχεις στενοχωρεθεί...τελικά θα βάλεις αβοκάντο?

Σοφία, άστα, κάθε βραδυ και χειρότερο....εχθές μου πηρε μια ώρα να τον κοιμήσω το βράδυ και τελικά αφού εξαντλήθηκα τον πήρα πάλι αγκαλιά και τον κοίμησα ... και μετά στις 4 ξύπνησεήπιε γάλα και για για 1μιση ώρα προσπαθούσα να τον ξανακοιμήσω...το έχει κάνει σύστημα αυτό το ξύπνημα εδώ και 1 μήνα περίπου αλλά έλεγα φάση είναι θα περάσει...τελικά παρατραβάει για φάση...δε ξέρω τι να πω...και δεν κλαίει απλά κάθεται ξύπνιος και κοιταζόμαστε...:shock::shock::shock:

λες να περιμένεις τόσο καιρό για το δεύτερο ε?

Εγώ με το ζόρι κρατιέμαι μέχρι του χρόνου:oops::oops::oops:θα προτιμούσα να τα έκανα μαζί και να "ξεμπερδεύω" μέσα σε 3( δύσκολα μεν) χρόνια αλλά μετά θα είναι άλλη φάση όταν αρχίσουν να μεγαλώνουν μαζί...αυτό όμως μόνο αν είχα την μαμά μου μαζί μου...γιατί αν το κάνω έτσι πως είμαι μόνη θα λιώσω κυριολεκτικά...

Αλικάκι, φαντάζομαι θα ανακουφιστηκες που πήρες την απόφασή σου τελικά!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα συμπεθέρα για αυτό που λες, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει, και εγώ πολλές φορές λέω ελπίζω να με βοηθήσει ο θεός να τα καταφέρω του χρόνου όταν ξεκινήσουμε με το καλό τις προσπάθειες...αλλά δεν είναι στο χέρι μας...όπως μας τα φέρει η ζωή συμπεθέρα, γερά να είναι τα παιδάκια μας και όταν δωσει ο θεός θα τους κάνουμε και αδερφάκια!!!

Εμείς κορίτσια χθες σηκωθήκαμε στην κούνια μας!!!

περίπου δηλαδή, τον ειχα αφήσει καθιστό για να κάνω μια δουλειά και μετά από 5 λεπτά που πήγα να τον πάρω τον βρήκα στα γονατα να έχει πιαστεί από το πάνω κάγκελο και να τραγουδάει κοιτάζοντας γύρω γυρω τον νέο κόσμο που απλωνόταν μπροστά του!!!!:P:p:p

κορίτσια περιττό να σας πω πως έκανα σαν χαζή και πήρα όλο τον κόσμο τηλ. για να πω το κατόρθωμά του!!!!που να σηκωθεί και κανονικά τι έχω να πάθω!!!:tongue::tongue:

HDfQp3.png

ικαλημερα γλυκες μου μανουλες!!

μετα απο σκεψη(οχι βεβαια πολλη γιατι εφνιδιαστηκα οταν μου προταθηκε) αποφασισα οτι δε θελω να βαλουμε μπρος τωρα. ο αντρας μου με το δικιο του να θελει κιαλλο γιατι οσο καιρο ειναι εδω δε σταματαει να παιζει κ να απολαμβανει το παιδι κ σκεφτεται απλα τι ωραια που θα ηταν οταν ξεμπαρκαρει να παιζει με δυο παιδακια! επειδη ομως δεν ειναι μια απλη υποθεση κ επειδη εμενα δε μου ειχε περασει η ιδεα για τοσι αμεσα ειπαμε να το αφησουμε για το χρονου. το μονο που με φοβιζει ειναι η ατακα"οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια καποιος γελαει" γιατι καλα λεμε να το βαλουμε του χρονου αλλα ποιος μου λεει οτι θα ερθει σε εκεινο το διαστημα των δυο-τριων μηνων πουθα ειναι εξω ο αντρας μου;; μετα παμε γιατην αλλη χρονια κοκ...

θελω να πιστευω οτι αυτο ειναι το σωστο κ ο θεουλης να με συγχωρησει που δεν προσπαθω καν τωρα.

ειναι στιγμες που αναρρωτιεμαι γιατι δεχτηκα να παρω ναυτικο... αλλα υπαρχουν τετοια εμποδια στη δυνατη αγαπη; οχι...αλλα δε σας κρυβω οτι τωρα επιβεβαιωνονται τα λογια πολλων"εισαι σιγουρη οτι θα αντεξεις;; ειναι δυσκολο οταν θα κανεις παιδια.." δεν ηξερα ομως ποσο δυσκολο θα ηταν ασε που οσο μου τα λεγανε αυτα τοσο πιο πολυ πεισμωνα οτι ναι! θα αντεχω κ δε με νοιαζει τιποτα..

ποσο αλλαζουν ομως ολα οταν ερχεται το παιδι στη ζωη μας... και δεν ειναι οτι μου λειπει τοσο απο αποψη βοηθειας οσο συναισθηματικα... οταν τη βγαζω μετα την εκκλησια μια βολτα κ βλεπω την πλατεια κ τις καφετεριες με γνωτες οικογενειες ολοι μαζι τοτε χτυπαει μια μαχαιρια μεσα μου κ παντα θα δακρυσω...

τελος παντων..αρκετα μονιπωλησα τη συζητση μας αλλα ανοιξα εδω την καρδια μου κ σας ευχαριστω απο οπου κιαν βρισκεστε που υπαρχετε εδω και μου προσφερετε μια γλυκεια καθημερινη παρεα κ στηριξη...

περιμενω να διαβασω τα νεα σας αρκετα μιλησα....

συμπεθερουλα μου τι κανει ο γαμπρουλης μας;;

πεταλουδιτσα μου η αθανασια καλα με φαγητο; θυμαμαι που ειχε ξεκινησει κ τα σηκωματακια ε; πως παει;

σοφακι μου σαφως κ δεν ειμαι μεγαλη γιαυτο ειπα οτι ηλικιακα ειμαι μεσα στα ορια αλλα το ειπα λογω του επαγγελματος. το ζουζουνακι σου καλα;

μαρω μου, πολυ μου αρεσε το"ξεπαιδιασε"!!! τα ειπες ομως σωστα κ ετσι καπως σκεφτηκα.. μακαρι να μας ερθει αμεσως του χρονου!

Αχ Αλικη μου συγκινηθηκα πρωι πρωι.... φανταζομαι θα ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο που περνας καθε φορα που πρεπει να φυγει ο αντρουλη σου... Η αγαπη οπως ειπες ολα τα νικα..... σε θαυμαζω πραγματικα και ειναι φυσιολογικο να στεναχωριεσαι οταν βλεπεις οικογενειες μαζι αλλα η ζωη δεν τα φαιρνει δυστυχως παντα οπως ποθουμε!!!!:(:(:( Οσο για την αποφαση σας πραγματικα σου ευχομαι του χρονου να τα καταφερετε!!!!!

Καλημέρα μαγιομανούλες από τη βροχερή Σύρο!

Ελένη μου πως τα πάει η Αθανασία?άντε να πάρει λίγο φόρα, να πάρεις και εσύ τα πάνω σου που έχεις στενοχωρεθεί...τελικά θα βάλεις αβοκάντο?

Σοφία, άστα, κάθε βραδυ και χειρότερο....εχθές μου πηρε μια ώρα να τον κοιμήσω το βράδυ και τελικά αφού εξαντλήθηκα τον πήρα πάλι αγκαλιά και τον κοίμησα ... και μετά στις 4 ξύπνησεήπιε γάλα και για για 1μιση ώρα προσπαθούσα να τον ξανακοιμήσω...το έχει κάνει σύστημα αυτό το ξύπνημα εδώ και 1 μήνα περίπου αλλά έλεγα φάση είναι θα περάσει...τελικά παρατραβάει για φάση...δε ξέρω τι να πω...και δεν κλαίει απλά κάθεται ξύπνιος και κοιταζόμαστε...:shock::shock::shock:

λες να περιμένεις τόσο καιρό για το δεύτερο ε?

Εγώ με το ζόρι κρατιέμαι μέχρι του χρόνου:oops::oops::oops:θα προτιμούσα να τα έκανα μαζί και να "ξεμπερδεύω" μέσα σε 3( δύσκολα μεν) χρόνια αλλά μετά θα είναι άλλη φάση όταν αρχίσουν να μεγαλώνουν μαζί...αυτό όμως μόνο αν είχα την μαμά μου μαζί μου...γιατί αν το κάνω έτσι πως είμαι μόνη θα λιώσω κυριολεκτικά...

Αλικάκι, φαντάζομαι θα ανακουφιστηκες που πήρες την απόφασή σου τελικά!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα συμπεθέρα για αυτό που λες, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει, και εγώ πολλές φορές λέω ελπίζω να με βοηθήσει ο θεός να τα καταφέρω του χρόνου όταν ξεκινήσουμε με το καλό τις προσπάθειες...αλλά δεν είναι στο χέρι μας...όπως μας τα φέρει η ζωή συμπεθέρα, γερά να είναι τα παιδάκια μας και όταν δωσει ο θεός θα τους κάνουμε και αδερφάκια!!!

Εμείς κορίτσια χθες σηκωθήκαμε στην κούνια μας!!!

περίπου δηλαδή, τον ειχα αφήσει καθιστό για να κάνω μια δουλειά και μετά από 5 λεπτά που πήγα να τον πάρω τον βρήκα στα γονατα να έχει πιαστεί από το πάνω κάγκελο και να τραγουδάει κοιτάζοντας γύρω γυρω τον νέο κόσμο που απλωνόταν μπροστά του!!!!:P:p:p

κορίτσια περιττό να σας πω πως έκανα σαν χαζή και πήρα όλο τον κόσμο τηλ. για να πω το κατόρθωμά του!!!!που να σηκωθεί και κανονικά τι έχω να πάθω!!!:tongue::tongue:

Σηκωθηκε ο Δημητρακης???? χαχαχαχα ΤΕΛΕΙΑ:P

Εμενα εχει λιγες μερες που σηκωνεται στα γονατα αλλα σημερα το πρωι ενω τον εντυσα και τον εβαλα στην κουνια να ντυθω και εγω σηκωθηκε με ευκολια κανονικοτατα..... Παναγια μου!!! ετρεξα σαν τρελη μη μου πεσει με το κεφαλι στα πλακακια.... πρρρρρ ουτε να το σκεφτομαι.... Με το που γυρισει ο μπαμπας μας απο τη δουλεια θα του πω να κατεβασουμε το στρωμα σημερα κιολας!!!!!

Καλημέρα σας και από τον Πειραιά! Δηλώνω παρούσα! ;)

Αλίκη μου, εμείς είμαστε δίπλα σου με ότι κι αν αποφασίσεις και στη συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνώ κιόλας απόλυτα μαζί σου!! Ο Θεός είναι εκεί ψηλά και ναι μεν ισχύει το "όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει", αλλά ισχύει και το "ο Θεός τα βλέπει όλα"... Βλέπει τις θυσίες και τα κουράγια που κάνεις μόνη σου τόσο καιρό, πως τα δίνεις όλα για να μεγαλώσεις την κορούλα σας και πιστεύω πως όταν βάλετε μπρος σύντομα να σας στείλει ένα δεύτερο μπεμπε! ;) Ας πάρει λοιπόν λίγο καιρό ακόμη τα πάνω της η μικρή σας και με το καλό ξεκινάτε μόλις είστε και οι δύο έτοιμοι, αυτό είναι το καλύτερο! Όσον αφορά το πώς νιώθεις βλέποντας οικογένειες μαζί και εσύ είσαι μόνη σου έχω πει και παλιότερα πως σε καταλαβαίνω απόλυτα... Είναι όντως δύσκολο όλο αυτό, δεν μπορώ να σου πω πως δεν είναι γιατί θα είναι ψέματα... Αφού όμως αγαπάς πραγματικά αυτόν τον άνθρωπο μπράβο σου που τον στηρίζεις και με αυτό το πολύ δύσκολο επάγγελμα! Αν δεν τον αγαπούσες αρκετά θα είχε φανεί πολύ νωρίτερα και ήδη θα τα είχες παρατήσει, είναι το μόνο σίγουρο!

Σοσαντάκι, ώστε έτσι... Με νύχια και με δόντια κρατιέσαι μέχρι του χρόνου για να χαρίσεις αδερφάκι στον Δημήτρη σου,ε; χιχιχιχι :tongue: :tongue: :tongue: Μπράβο σου, εγώ ούτε κατά διάνοια ακόμη... :oops: Αβοκάντο θα της βάλω όταν αρχίσουμε πάλι το φρούτο γιατί για την ώρα το αφήσαμε στον άκρη! :? Όχι, δεν τρώμε ακόμη καλά, χθες πάλι πισωγύρισε....:evil: είχαμε τα ίδια και χειρότερα και αποφάσισα να την αφήνω να περνάνε περισσότερες ώρες ανάμεσα στα γεύματα για να πεινάει καλά. Αυτό που κατάλαβα είναι πως στις 3 με 3μιση ώρες δεν τρώει τίποτα! Δεν ξέρω γιατί, αλλά της έχει κοπέι η όρεξη και αργεί να πεινάσει. Αν πεινάσει τρώει κάπως. Να πριν λίγο έφαγε 110 μλ έτοιμη φρουτόκρεμα και είχε 5 ώρες από το πρωινό γάλα. :rolleyes: Εκτός από αβοκάντο θα της βάλω (άλλη φορά) φαριλ λακτε και θα τη ζεστάνω ελάχιστα να δω αν θα της αρεσει. Η κουνιαδα μου έτσι έκανε στον ανιψιο μας και το ετρωγε το φρούτο... Μπράβο σας που σχεδόν σηκωθήκατε!

Σοφάκι2, κι εγώ είμαι λιγο βολεψακιας, αλλά αγαπω και τα παιδακια και θα ηθελα ενα αδερφακι για την Αθανασία μου. Αργότερα όμως!

Μαρία μου, μπράβο και σε σας!

Εγώ κορίτσια απο σήμερα θα δοκιμάσω τις πάνες του lidl! Μας λένε συνάδελφοι του αντρα μου που εχουν μεγαλωσει 1-2-3 παιδια πως είναι ωραιότατες για την ημερα! Εντάξει το βράδυ θα της βαζω παμπερς σίγουρα μεχρι το χρονο και βλεπουμε. Την ημερα όμως που αλλαζουμε συχνα ειναι μια χαρα και αυτες μας είπαν. Τελευταια δεν βρισκω προσφορες στις baby dry και φεύγουν πολλά λεφτα... Μας ήρθε και η δεη 350 λογω κλιματιστικου, θα εχουμε και τις βενζίνες λογω ταξιδιού το Μαρτιο....κοινως "το .....μπιπ... και ψόφησε"!!! :tongue: :tongue: Τις πρωτες πανες θα τις κοιταω συχνα, θα εχω το νου μου και θα σας πω εντυπωσεις! Επίσης αν κατι δεν μου αρεσει θα δοκιμασω και τις πανες καρφουρ. Καιι για αυτες ακουσα καλα λογια... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα,μαλλον καλησπερα....

μαζεψαμε τα κομματια μας και επανηλθαμε,και το λεω αυτο γιατι προχτες το βραδυ ξυπνησε στις 2 εως τις 6 καναμε σκοπιες και μετα κοιμηθηκε για μια ωρα και μετα ξανακοιμηθηκε στις 12,30 το μεσημερι:shock::shock::shock:...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι την επιασε,εγω και ο βασιλης ειμασταν να μας κλαινε και οι ρεγγες και η μπεμπα μες στην τρελη χαρα....ευτυχως εχτες το βραδυ κοιμηθηκε απο τις 10 εως τις 10 σημερα το πρωι με μια παυση για γαλα στις 8...το φρουτο παλι δεν το τρωμε ,ετσι το πεταω,δεν πειραζει θα συνεχισω να προσπαθω...σηκωνομαστε και εμεις μεχρι τα γονατα και κανει κινηση να σηκωθει το χανει και πεφτει...και οταν καθεται μπρουμυτα σηκωνει το πισινουλη και στηριζεται στα γονατα κανει κινηση να μπουσουλισει αλλα δεν συντονιζεται και νευριαζει ασε που παει κατα πισω χιχιχ...οσο για δευτερο μπεμπε μετα τα δευτερα γενεθλια της θα το σκεφτουμε παλι θελω να χαρω καθε στιγμη της ξεγνοιαστη,και επισης αλλος ενας ανασταλτικος παραγοντας ειναι η καισαρικη, καλο ειναι να περασει οσο γινεται παρα πανω καιρος...επισης δεν σας κρυβω οτι επιθυμω και τριτο παιδι καλα να μαστε και την υγεια μας να χουμε,παναγια μου...αυτα τα δικα μας...

αλικη μου σε καταλαβαινω γιατι οπως σου εχω ξαναπει ειμαι παιδι ναυτικου και ξερω πολυ καλα πως ειναι,διαβασα το μυνημα σου με δακρυα στα ματια...μπορει να σου λειπουν οι οικογενειακες αυτες στιγμες αλλα οταν τις ζεις (οταν ερχεται ο αντρας σου) της χαιρεσαι πιο πολυ απο εμας και τις εκτιμας γιατι σου λειπουν ενα οι υπολοιποι καποιες φορες ισως να τις θεωρουμε δεδομενες και να μην τις εκτιμαμε....ολα καλα θα πανε θα δεις και θα γεμισει το σπιτι παιδικες φωνουλες;)

λιακι σηκωθηκε ο δημητρακης μας μπραβο το αγορι μας,ακουσε πως θα τον παντρεψετε και σου λεω πρεπει να εντυπωσιασω τη ρηνουλα χαχαχα...ωστε ετσι λοιπον δεν κρατιεσαι για το δευτερο σε βρισκω πολυ τολμηρη ,ο συζυγος τι λεει για ολα αυτα?

μαρακι σηκωθηκε και εσενα μπραβο το καμαρι σου,αντε και στα δικα μας σιγα σιγα...:tongue:..ναι να κατεβασεις οπωσδηποτε το στρωμα δεν ειμαστε για ρισκα....εγω να σου πω απο την αρχη στο χαμηλο της το ειχα...σε αυτο που λεει η πεθερα σου απο τη μια εχει δικιο και ειναι και για τα παιδια ωραιο να μεγαλωνουν μαζι,αλλα αλλα εκεινα τα χρονια και αλλα τωρα,οι απαιτησεις και οι ρυθμοι της ζωης ειναι τελειως διαφορετικοι...:rolleyes:

σοφακι φο,να κανεις αδερφακι στην αναστασια μας στο λεω εγω που ειμαι μοναχοπαιδι και εγω και ο αντρας μου,ειναι μια σχεση που δεν ξερω πως ειναι,ειναι αναντικαταστατα τα αδερφια και πολλες φορες αναρωτιεμαι πως θα ηταν αν ειχα μια αδερφη η εναν αδερφο...γιαυτο λοιπον λεω καλυτερα να εχει λιγοτερα το κοριτσι μου και να εχει αδερφια...εσυ βεβαια εχεις ενα λογο παραπανω να το καθυστερησεις για να γεμισεις τις μπαταριες σου που στις αδιασε το κοριτσι σου:tongue:

ελενη μου 350 η δεη???γιατι τοσο πολυ?πληρωνεται και πετρελαιο?το κλιματιστικο ειναι inventer? ποσα τμ ειναι το σπιτι γιατι παιζει και αυτο ρολο στα τιμολογια της δεη...σας εχει ξαναερθει τοσο πολυ?σε χαλισα με τις ερωτησεις αλλα μου φανηκαν πολλα...κουραγιοκαι θα αλλαξει η κατασταση με την αθανασια θα της ανοιξει παλι η ορεξη και ποιος την πιανει μετα?αληθεια στο ταξιδι τι θα φαει?πως σκεφτεσαι να οργανωσεις το μενου?πρεπει να ειναι καμποσες ωρες ταξιδι:rolleyes:

ελενη 77 καλη αρχη βρε κοριτσι,θα προσαρμοστεις σιγα σιγα,τα εχεις ξαναπερασει φανταζομαι..περιμενουμε τα νεα σου

σας φιλω

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλημερα και απο μενα,μαλλον καλησπερα....

μαζεψαμε τα κομματια μας και επανηλθαμε,και το λεω αυτο γιατι προχτες το βραδυ ξυπνησε στις 2 εως τις 6 καναμε σκοπιες και μετα κοιμηθηκε για μια ωρα και μετα ξανακοιμηθηκε στις 12,30 το μεσημερι:shock::shock::shock:...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι την επιασε,εγω και ο βασιλης ειμασταν να μας κλαινε και οι ρεγγες και η μπεμπα μες στην τρελη χαρα....ευτυχως εχτες το βραδυ κοιμηθηκε απο τις 10 εως τις 10 σημερα το πρωι με μια παυση για γαλα στις 8...το φρουτο παλι δεν το τρωμε ,ετσι το πεταω,δεν πειραζει θα συνεχισω να προσπαθω...σηκωνομαστε και εμεις μεχρι τα γονατα και κανει κινηση να σηκωθει το χανει και πεφτει...και οταν καθεται μπρουμυτα σηκωνει το πισινουλη και στηριζεται στα γονατα κανει κινηση να μπουσουλισει αλλα δεν συντονιζεται και νευριαζει ασε που παει κατα πισω χιχιχ...οσο για δευτερο μπεμπε μετα τα δευτερα γενεθλια της θα το σκεφτουμε παλι θελω να χαρω καθε στιγμη της ξεγνοιαστη,και επισης αλλος ενας ανασταλτικος παραγοντας ειναι η καισαρικη, καλο ειναι να περασει οσο γινεται παρα πανω καιρος...επισης δεν σας κρυβω οτι επιθυμω και τριτο παιδι καλα να μαστε και την υγεια μας να χουμε,παναγια μου...αυτα τα δικα μας...

αλικη μου σε καταλαβαινω γιατι οπως σου εχω ξαναπει ειμαι παιδι ναυτικου και ξερω πολυ καλα πως ειναι,διαβασα το μυνημα σου με δακρυα στα ματια...μπορει να σου λειπουν οι οικογενειακες αυτες στιγμες αλλα οταν τις ζεις (οταν ερχεται ο αντρας σου) της χαιρεσαι πιο πολυ απο εμας και τις εκτιμας γιατι σου λειπουν ενα οι υπολοιποι καποιες φορες ισως να τις θεωρουμε δεδομενες και να μην τις εκτιμαμε....ολα καλα θα πανε θα δεις και θα γεμισει το σπιτι παιδικες φωνουλες;)

λιακι σηκωθηκε ο δημητρακης μας μπραβο το αγορι μας,ακουσε πως θα τον παντρεψετε και σου λεω πρεπει να εντυπωσιασω τη ρηνουλα χαχαχα...ωστε ετσι λοιπον δεν κρατιεσαι για το δευτερο σε βρισκω πολυ τολμηρη ,ο συζυγος τι λεει για ολα αυτα?

μαρακι σηκωθηκε και εσενα μπραβο το καμαρι σου,αντε και στα δικα μας σιγα σιγα...:tongue:..ναι να κατεβασεις οπωσδηποτε το στρωμα δεν ειμαστε για ρισκα....εγω να σου πω απο την αρχη στο χαμηλο της το ειχα...σε αυτο που λεει η πεθερα σου απο τη μια εχει δικιο και ειναι και για τα παιδια ωραιο να μεγαλωνουν μαζι,αλλα αλλα εκεινα τα χρονια και αλλα τωρα,οι απαιτησεις και οι ρυθμοι της ζωης ειναι τελειως διαφορετικοι...:rolleyes:

σοφακι φο,να κανεις αδερφακι στην αναστασια μας στο λεω εγω που ειμαι μοναχοπαιδι και εγω και ο αντρας μου,ειναι μια σχεση που δεν ξερω πως ειναι,ειναι αναντικαταστατα τα αδερφια και πολλες φορες αναρωτιεμαι πως θα ηταν αν ειχα μια αδερφη η εναν αδερφο...γιαυτο λοιπον λεω καλυτερα να εχει λιγοτερα το κοριτσι μου και να εχει αδερφια...εσυ βεβαια εχεις ενα λογο παραπανω να το καθυστερησεις για να γεμισεις τις μπαταριες σου που στις αδιασε το κοριτσι σου:tongue:

ελενη μου 350 η δεη???γιατι τοσο πολυ?πληρωνεται και πετρελαιο?το κλιματιστικο ειναι inventer? ποσα τμ ειναι το σπιτι γιατι παιζει και αυτο ρολο στα τιμολογια της δεη...σας εχει ξαναερθει τοσο πολυ?σε χαλισα με τις ερωτησεις αλλα μου φανηκαν πολλα...κουραγιοκαι θα αλλαξει η κατασταση με την αθανασια θα της ανοιξει παλι η ορεξη και ποιος την πιανει μετα?αληθεια στο ταξιδι τι θα φαει?πως σκεφτεσαι να οργανωσεις το μενου?πρεπει να ειναι καμποσες ωρες ταξιδι:rolleyes:

ελενη 77 καλη αρχη βρε κοριτσι,θα προσαρμοστεις σιγα σιγα,τα εχεις ξαναπερασει φανταζομαι..περιμενουμε τα νεα σου

σας φιλω

Αγγελική μου, το σπίτι ειναι 97 τ.μ. Όχι δεν έχει ερθει κανα τοσο πολύ, βέβαια πριν λίγους μήνες ήρθαμε στο σπίτι και τωρα καιμε το κλιματιστικό όλη μέρα. Πετρέλαιο όχι δεν κάιμε πολύ. Τον προηγουμενο μηνα καψαμε μονο 20 ώρες. 148 ευρω ήταν όλα μαζι τα κοινοχρηστα... Αντε να το καψουμε 30-35 ώρες το μηνα, όχι παραπανω. Επίσης βαζω συχνα και στεγνωτήριο και κάθε μέρα πλυντήριο πιατων. Ναι μεν σε αυτα κυνηγαω το νυχτερινο, αλλά έχουν μεγαλη καταναλωση... Το κλιματιστικό μας ειναι inverter, πού να μην ήταν,ε; :tongue: Ουφ! Ειναι βεβαια για δίμηνο, αλλά και πάλι πολλά λεφτα... :?

Στο ταξίδι δεν εχω σκεφτεί τι θα φάει, αλλά θα πάρω μαζί ζεστό νερο σε θερμός για γάλα καλού κακού ή και κρέμα και μάλλον θα αλεσω μεσημεριανό να παρω μαζί μηπως και το φαει. Αλλιώς γάλα και πάλι γάλα... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελική μου, το σπίτι ειναι 97 τ.μ. Όχι δεν έχει ερθει κανα τοσο πολύ, βέβαια πριν λίγους μήνες ήρθαμε στο σπίτι και τωρα καιμε το κλιματιστικό όλη μέρα. Πετρέλαιο όχι δεν κάιμε πολύ. Τον προηγουμενο μηνα καψαμε μονο 20 ώρες. 148 ευρω ήταν όλα μαζι τα κοινοχρηστα... Αντε να το καψουμε 30-35 ώρες το μηνα, όχι παραπανω. Επίσης βαζω συχνα και στεγνωτήριο και κάθε μέρα πλυντήριο πιατων. Ναι μεν σε αυτα κυνηγαω το νυχτερινο, αλλά έχουν μεγαλη καταναλωση... Το κλιματιστικό μας ειναι inverter, πού να μην ήταν,ε; :tongue: Ουφ! Ειναι βεβαια για δίμηνο, αλλά και πάλι πολλά λεφτα... :?

Στο ταξίδι δεν εχω σκεφτεί τι θα φάει, αλλά θα πάρω μαζί ζεστό νερο σε θερμός για γάλα καλού κακού ή και κρέμα και μάλλον θα αλεσω μεσημεριανό να παρω μαζί μηπως και το φαει. Αλλιώς γάλα και πάλι γάλα... :rolleyes:

αχ βρε ελενη μου πολλα μου φαινονται τα χρηματα,ενοικιο κοινοχρηστα δεη κλπ...μηπως ειναι και το χαρατσι μεσα...δεν προλαβαινει να μπει ο μισθος και εχει ηδη φυγει....ε για το ταξιδι καπως θα τα βολεψετε και να μην φαει μια μερα δεν χαλασε και ο κοσμος...

για πες μου λιγο για το στεγνωτηριο...σε εχει βολεψει?σκεφτομαι και εγω να παρω αλλα μια γνωστη μου που ρωτησα μου ειπε οτι τσαλακωνει παρα πολυ τα ρουχα,κανει δυο ωρες προγραμμα και επισης οτι μαζεβουν τα ρουχα,α κι οτι δεν μπορεις να βαλεισ ολα τα ρουχα...πες μου και εσυ τη γνωμη σου...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

αχ βρε ελενη μου πολλα μου φαινονται τα χρηματα,ενοικιο κοινοχρηστα δεη κλπ...μηπως ειναι και το χαρατσι μεσα...δεν προλαβαινει να μπει ο μισθος και εχει ηδη φυγει....ε για το ταξιδι καπως θα τα βολεψετε και να μην φαει μια μερα δεν χαλασε και ο κοσμος...

για πες μου λιγο για το στεγνωτηριο...σε εχει βολεψει?σκεφτομαι και εγω να παρω αλλα μια γνωστη μου που ρωτησα μου ειπε οτι τσαλακωνει παρα πολυ τα ρουχα,κανει δυο ωρες προγραμμα και επισης οτι μαζεβουν τα ρουχα,α κι οτι δεν μπορεις να βαλεισ ολα τα ρουχα...πες μου και εσυ τη γνωμη σου...

Για το στεγνωτήριο...εμείς έχουμε πάρει ένα ακριβούτσικο της bosch, αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο... Έχω ακούσει για φθηνότερα πως κάνουν καλύτερη δουλειά! Τι εννοώ... Αυτό που σου είπε η φίλη σου για το 2ωρο πρόγραμμα ισχύει καθώς έχει αρκετά προγράμματα, άλλα σύντομα, άλλα μέτρια και άλλα πολύ αργά όπως αυτό το 2ωρο όμως όλα τα άλλα ΔΕΝ μου στεγνώνουν τα ρούχα! Και σκέψου πως δεν το γεμίζω ποτέ. Είναι 8κιλο και πάντα είναι μισογεμάτο.. Όποτε έχω βάλει σύντομο πρόγραμμα πάντα μου τα βγάζει υγρά! :evil: Μόνο στο πιο δυνατο που κάνει τόση ώρα μου τα στενγώνει εντελώς... :? Για αυτό κυνηγάω μόνο το νυχτερινό γιατί έχω ακούσει πως το στεγνωτήριο καταναλώνει 2 φορές περισσότερο σε σχέση με το πλυντήριο! Παρόλα αυτά είναι ευκολία ειδικά το χειμώνα! Τα πλένω και την ίδια μέρα τα έχω στεγνά! Το χρησιμοποιώ δηλαδή πολύ τους χειμερινούς μήνες. Το καλοκαίρι σχεδόν καθόλου. Σου λύνει τα χέρια, δεν έχεις ούτε άπλωμα, ούτε μάζεμα! Ούτε ρισκάρεις αν ο καιρός είναι συννεφιασμενος (συχνό φαινόμενο το χειμωνα) να τρεχεις να τα μαζεψεις απο εξω μη σου βραχουν! Άσε που λογω υγρασιας αργουν να στεγνωσουν εξω και μυρίζουν! Οι πετσέτες βγαίνουν πολύ απαλές σαν καινούριες! Αφράτες! Το άλλο που χάρηκα ειναι πως της Αθανασίας τα ρούχα σαν βρέφος δεν τα σιδερωνα και πολύ καθώς αποστειρώνονται εκεί μεσα! Δεν εχω μετανιώσει που πήρα στεγνωτήριο απλά αν αγόραζα τωρα θα επαιρνα καποιο φθηνοτερο! Το άλλο με το τσαλάκωμα ισχύει εν μέρη, έχει επιλογή βέβαια για λιγότερο τσαλάκωμα. Πάντως δεν έχω πρόβλημα ως προς αυτό γιατί εχω καλο ατμοσιδερο και σιδερωνονται εύκολα μπορώ να πω... Το οτι μπαζουν τα ρούχα, ναι μπορεί να συμβεί σε κάποια όχι καλά ποιοτικώς ρούχα, ή σε μάλλινα σίγουρα...χμ... όχι όμως σε όλα. Στις μικρής τα ρουχαλάκια π.χ. δεν εχω θέμα. Καλά μου τα βγάζει, δεν μου τα μικραίνει! :rolleyes: Ούτε και τα δικά μας. Εγώ βάζω σχεδόν τα πάντα μέσα... :rolleyes: Α! Επίσης χρησιμεύει σαν καλοριφερ στο χώρο που το έχεις... Όταν δουλεύει βγάζει μια ωραία ζεστούλα.... χιχιχι

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια τι κάνετε σήμερα?

Αλικάκι σας εύχομαι όποτε ποθήσετε το δεύτερο νινάκι να έρθει αμέσως κοριτσάκι, καλύτερα και για μένα να περιμένετε ως του χρόνου να ξεπεταχτεί λίγο και το κορίτσι σας να μην έχεις δύο μωρά για ντάντεμα, μου φαίνεται πιο δύσκολο. Και μόνη σου τον περισσότερο καιρό είναι ακόμα πιο δύσκολο εννοείται, σου βγάζω το καπέλο πάντως, εσύ ξέρεις τι αντοχές χρειάζεται για να κρατήσεις ένα σπίτι με σύζυγο ναυτικό, τι θυσίες από μέρους σου κυρίως.

Λιάκι σηκώθηκε ο Δημητράκης μόνος του?

Μπράβο το αγόρι σου!!

Και εις ανώτερα!!

Και η Κάλλια εχτές κι αυτή σηκώθηκε πρώτη φορά στην κούνια, μα εννοείται είναι κατόρθωμα σημαντικό, πήραμε και φωτό, τέτοια στιγμιότυπα τα κρατάμε!

Ήδη μου φάνηκε πως μεγάλωσε σε δυο μέρες, έγινε παιδάκι, ως το καλοκαίρι θα τρέχουν τα ζουζούνια μας!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...