Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα και από το νησί μας κορίτσια μου...!

ουφ, πάλι βρέχει, παλιόκαιρός, είχαμε καλομάθει φέτος με τις λιακάδες και τώρα μου κακοφαίνεται, κ όπως πάει θα συνεχιστεί κ αυτή την εβδομάδα...μουχλιάσαμε πια...!

Ελένη μου, λογικό να στενοχωριέσαι βρε μανούλα...εννοείται καλό και το γάλα, αλλά πρέπει να παίρνει και βιταμινούλες η μικρή, μήπως θέλεις να ξαναδοκιμάσεις το αβοκάντο?σου λέω, κ ο Δημήτρης ένα μήνα είχε κόψει τη φρουτόκρεμα και με το αβοκάντο σωθήκαμα..πάρε ένα που να είναι αρκετά μαλακό και βάλε το μισό μέσα στη φρουτόκρεμα, αλλάζει όλη τη γεύση και την υφή, ίσως να την ξεγελάσεις την μικρή μας...μη το απορρίπτεις αμέσως, είναι και πολύ θρεπτικό εκτός των άλλων..

Αλικάκι, το ρίξατε έξω ε?μπράβο βρε κορίτσι, με ρέγουλα ομως το κρασί, δεν είμαστε για τέτοια, πάνε οι εποχές που όταν πίναμε λίγο παραπάνω την επόμενη κοιμόμασταν μέχρι το μεσημέρι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αγγελικούλα έκανεςγενική καθαριότητα? Να σου πω εγώ, που το καινούριο σπίτι είναι 140 τετραγωνικά με βεράντες και κήπο, καθαρίζω 2 μέρες:shock::shock::shock:τη μια μέρα κάνω δωμάτια μπάνια και την επόμενη σαλόνι κουζίνα...και ευτυχώς βρέχει συνέχεια και ακόμα δεν καθαρίζω την βεράντα και την αυλή:shock::shock::shock:,Τώρα που θα γυρισω και στη δουλειά...να δω πότε θα προλαβαίνω...άντε τουλάχιστον να καλοκαιριάσει να βγάλουμε τα χαλιά...;););)

Εμείς κορίτσια, πάλι άστατο ύπνο κάνουμε...ξυπνάει 5-6 φορέ κάθε βράδυ...μας έχει τσακίσει...πραγματικά απορώ πότε θα φτιάξει ο ύπνοςτους..μάλλον όταν αρχισουν σχολείο...τουλάχιστον τον δικό μου για τότε τον κόβω...:?:?:?ουφ, τι να κάνουμε υπομονή...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από το νησί μας κορίτσια μου...!

ουφ, πάλι βρέχει, παλιόκαιρός, είχαμε καλομάθει φέτος με τις λιακάδες και τώρα μου κακοφαίνεται, κ όπως πάει θα συνεχιστεί κ αυτή την εβδομάδα...μουχλιάσαμε πια...!

Ελένη μου, λογικό να στενοχωριέσαι βρε μανούλα...εννοείται καλό και το γάλα, αλλά πρέπει να παίρνει και βιταμινούλες η μικρή, μήπως θέλεις να ξαναδοκιμάσεις το αβοκάντο?σου λέω, κ ο Δημήτρης ένα μήνα είχε κόψει τη φρουτόκρεμα και με το αβοκάντο σωθήκαμα..πάρε ένα που να είναι αρκετά μαλακό και βάλε το μισό μέσα στη φρουτόκρεμα, αλλάζει όλη τη γεύση και την υφή, ίσως να την ξεγελάσεις την μικρή μας...μη το απορρίπτεις αμέσως, είναι και πολύ θρεπτικό εκτός των άλλων..

Αλικάκι, το ρίξατε έξω ε?μπράβο βρε κορίτσι, με ρέγουλα ομως το κρασί, δεν είμαστε για τέτοια, πάνε οι εποχές που όταν πίναμε λίγο παραπάνω την επόμενη κοιμόμασταν μέχρι το μεσημέρι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αγγελικούλα έκανεςγενική καθαριότητα? Να σου πω εγώ, που το καινούριο σπίτι είναι 140 τετραγωνικά με βεράντες και κήπο, καθαρίζω 2 μέρες:shock::shock::shock:τη μια μέρα κάνω δωμάτια μπάνια και την επόμενη σαλόνι κουζίνα...και ευτυχώς βρέχει συνέχεια και ακόμα δεν καθαρίζω την βεράντα και την αυλή:shock::shock::shock:,Τώρα που θα γυρισω και στη δουλειά...να δω πότε θα προλαβαίνω...άντε τουλάχιστον να καλοκαιριάσει να βγάλουμε τα χαλιά...;););)

Εμείς κορίτσια, πάλι άστατο ύπνο κάνουμε...ξυπνάει 5-6 φορέ κάθε βράδυ...μας έχει τσακίσει...πραγματικά απορώ πότε θα φτιάξει ο ύπνοςτους..μάλλον όταν αρχισουν σχολείο...τουλάχιστον τον δικό μου για τότε τον κόβω...:?:?:?ουφ, τι να κάνουμε υπομονή...

Καλημέρα κοριτσάκι!!

Κι εκεί παλιόκαιρος; Ουφ!

Ναι, θα το ξαναδοκιμάσω το αβοκάντο. Θα πάρω ένα πολύ ώριμο και θα της βάλω στη φρουτόκρεμα, αλλά θα το κάνω όταν με το καλό δω οτι αρχισε να στρωνει η κατάσταση γιατί για την ώρα δεν τρώει όλα τα γεύματα. Δεν είναι το πρόβλημα μόνο στο φρούτο δηλαδη... Μόλις κόψει το κακό χούι που τα κρατάει στο στόμα και καταπίνει παλι όπως πριν θα το ξαναδοκιμάσω...

:rolleyes:

Καλά το δικός σας σπίτι δεν παίζεται!! Το καλοκαίρι που θα θες καθαρή και την αυλή-μπαλκόνια θα ψοφάς! Σε βλέπω να παίρνεις γυναίκα... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας μανουλες!!!!

Και εδω εχουμε αρκετο κρυο!!! Ηθελα το πρωι να πηγαιναμε εκκλησια αλλα ειχε κρυο... δουλευε και ο μπαμπας μας νυχτερινος και δεν ηθελα να τον ξυπνησω να μας παει με το αμαξι, γιατι με το καροτσι δεν ελεγε πρωι πρωι πρρρρρρρρ θα παγωναμε!!!! Τωρα βγηκε ο ηλιος και λεμε το μεσημερακι που θα ανεβει λιγο η θερμοκρασια να παμε να αναψουμε ενα κερακι και παλι σπιτι... δεν ειναι για πολλα πολλα αυτος ο καιρος!!!!

Και εμεις μια απο τα ιδια... αστατο υπνο ακομα!!!:( Εχθες ειχαμε μια δουλιτσα και αργισαμε να γυρισουμε και τον κοιμησα 9.15... ξεχωρα που ειχε υπερενταση επειδη χαλασαμε το προγραμμα μας, μου ξυπνησε και νωριτερα σημερα 7.45.... Ελενη δεν πιανει σε μας οπως καταλαβες οταν τον καθυστερω.... και φυσικα καθε 2 ωρες στο ποδι!!!:evil::evil::evil: με πιασανε τα νευρα η αληθεια ειναι.... δεν μπορω αλλο!!! κουραστηκα!!!! ωρες ωρες αισθανομαι πολυ χαλια και εκνευριζομαι με αυτο το θεμα πια!!!! ουφφφφφφφφ!!!!

Κατα τ'αλλα καλα. Το πρωι εφαγε σχεδον 300 μλ φρουτα :shock:(ενα αχλαδι, μια μπανανα, ενα πολυ μικρο μηλο, μισο αβοκαντο, μισο λωτο, και λιγο χυμο πορτοκαλι, μιαμ μιαμ) και τωρα κοιμαται!!!! Ελεγα και εγω να την πεσω λιγο αλλα εχω υπερενταση!!!!

Μιας και αναφερατε για καθαριοτητα και εγω περιμενω πως και πως να ερθει το Πασχα να σηκωσω το σπιτι στον αερα!!!! Απο κουφωματα και κουρτινες μεχρι στο υπογειο που εχουμε τον λεβητα!!! Οκ καθε Παρασκευη-Σαββατο κανω τα κλασικα (σκουπα, σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα, μπανια, αλλαγη σεντονια)αλλα 2 φορες το χρονο χρειαζεται και η γενικη. Μια κατα τον Οκτωμβριο που στρωνουμε χαλια και μια κοντα στο Πασχα που ξεστρωνουμε και ανοιγει ο καιρος (αυτο σημαινει οτι πρεπει να κανουμε και ντουλαπες ε??? πω πω αυτες τις ψιλοβαριεμαι).... Φετος ειδικα που θα κανουμε και παρτυ στο σπιτι για τα πρωτα μας γενεθλια θελω ολα να ειναι στην εντελεια... Βεβαια αν βοηθησει ο καιρος θα το κανουμε στον κηπο!!! (Α!!! και τωρα που ειπα κηπο, εχω να φτιαξω και τον κηπο, ειδικα μετα τον χειμωνα εξω γινεται χαμος!!! μεχρι και οι πηλινες γλαστρες θελουν βαψιμο γιατι απο το κρυο καθε χειμωνα ξεφλουδιζουν)!!!

Πω πω τελικα εχουμε πολλες δουλειες!!! μονο που τα εγραψα κουραστηκα και ταυτοχρονα αγχωθηκα!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας μανουλες!!!!

Και εδω εχουμε αρκετο κρυο!!! Ηθελα το πρωι να πηγαιναμε εκκλησια αλλα ειχε κρυο... δουλευε και ο μπαμπας μας νυχτερινος και δεν ηθελα να τον ξυπνησω να μας παει με το αμαξι, γιατι με το καροτσι δεν ελεγε πρωι πρωι πρρρρρρρρ θα παγωναμε!!!! Τωρα βγηκε ο ηλιος και λεμε το μεσημερακι που θα ανεβει λιγο η θερμοκρασια να παμε να αναψουμε ενα κερακι και παλι σπιτι... δεν ειναι για πολλα πολλα αυτος ο καιρος!!!!

Και εμεις μια απο τα ιδια... αστατο υπνο ακομα!!!:( Εχθες ειχαμε μια δουλιτσα και αργισαμε να γυρισουμε και τον κοιμησα 9.15... ξεχωρα που ειχε υπερενταση επειδη χαλασαμε το προγραμμα μας, μου ξυπνησε και νωριτερα σημερα 7.45.... Ελενη δεν πιανει σε μας οπως καταλαβες οταν τον καθυστερω.... και φυσικα καθε 2 ωρες στο ποδι!!!:evil::evil::evil: με πιασανε τα νευρα η αληθεια ειναι.... δεν μπορω αλλο!!! κουραστηκα!!!! ωρες ωρες αισθανομαι πολυ χαλια και εκνευριζομαι με αυτο το θεμα πια!!!! ουφφφφφφφφ!!!!

Κατα τ'αλλα καλα. Το πρωι εφαγε σχεδον 300 μλ φρουτα :shock:(ενα αχλαδι, μια μπανανα, ενα πολυ μικρο μηλο, μισο αβοκαντο, μισο λωτο, και λιγο χυμο πορτοκαλι, μιαμ μιαμ) και τωρα κοιμαται!!!! Ελεγα και εγω να την πεσω λιγο αλλα εχω υπερενταση!!!!

Μιας και αναφερατε για καθαριοτητα και εγω περιμενω πως και πως να ερθει το Πασχα να σηκωσω το σπιτι στον αερα!!!! Απο κουφωματα και κουρτινες μεχρι στο υπογειο που εχουμε τον λεβητα!!! Οκ καθε Παρασκευη-Σαββατο κανω τα κλασικα (σκουπα, σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα, μπανια, αλλαγη σεντονια)αλλα 2 φορες το χρονο χρειαζεται και η γενικη. Μια κατα τον Οκτωμβριο που στρωνουμε χαλια και μια κοντα στο Πασχα που ξεστρωνουμε και ανοιγει ο καιρος (αυτο σημαινει οτι πρεπει να κανουμε και ντουλαπες ε??? πω πω αυτες τις ψιλοβαριεμαι).... Φετος ειδικα που θα κανουμε και παρτυ στο σπιτι για τα πρωτα μας γενεθλια θελω ολα να ειναι στην εντελεια... Βεβαια αν βοηθησει ο καιρος θα το κανουμε στον κηπο!!! (Α!!! και τωρα που ειπα κηπο, εχω να φτιαξω και τον κηπο, ειδικα μετα τον χειμωνα εξω γινεται χαμος!!! μεχρι και οι πηλινες γλαστρες θελουν βαψιμο γιατι απο το κρυο καθε χειμωνα ξεφλουδιζουν)!!!

Πω πω τελικα εχουμε πολλες δουλειες!!! μονο που τα εγραψα κουραστηκα και ταυτοχρονα αγχωθηκα!!!!

Καλημέρα Μαράκι!! Κι εγώ σκέφτηκα να την πάω να κοινωνήσει σήμερα, αλλά και ο δικός μας μπαμπάς ήταν νυχτερινός και φυσικά δεν τον ξυπνάω κρίμα είναι! Ακόμη κοιμάται, σε λιγάκι ξυπνάει... :rolleyes:

Κατάλαβα, ο μπέμπης σας δεν αστειεύεται με τον ύπνο του! Η δικιά μας είναι πιο χαλαρή γενικά με το θέμα ύπνος. Αν δηλαδή της αλλάξουμε το πρόγραμμα ή την καθυστερήσουμε λιγάκι να κοιμηθεί δεν έχει θέμα ούτε αναστατώνεται συνήθως. Αν παρα αργήσει να κοιμηθεί ίσως την πιάσει υπερένταση. Πιο μικρή την έπιανε περισσότερο, τώρα είναι καλύτερα σε αυτό το θέμα... :rolleyes: Τουλάχιστον εμείς κοιμόμαστε καλά! Σε καταλαβαίνω όμως που τσατίζεσαι με τα τόσα ξυπνήματα... Εμάς μερικά βράδια που ξυπνάει στις 5 ή 6 (μία φορά δηλαδή μεσα στη νύχτα) αν αργήσει να κοιμηθεί μια τσατίλα την έχουμε κι εμείς, φαντάζομαι εσύ! :?:shock: Κουράγιο.....όπως είπε και η Λία όταν πάνε σχολείο θα στρώσουν!! :tongue: :tongue: :tongue:

Καλά με τις δουλειές σε διάβασα κι αγχώθηκα! Κάτι τέτοιες ώρες νιώθω τυχερή που μένω σε διαμέρισμα!! Ούτε το 1/3 δεν έχω να κάνω από όσα περιγράφεις ευτυχώς! Ειδικά τώρα με την Αθανασία επειδή δεν έχουμε δικούς μας να μου την κρατήσουν να κάνω τόσες δουλειές ευτυχώς που ε'ιμαστε πολυκατοικία! Τα κουτσοκαταφέρνουμε με τον μπαμπάς μας μόνοι μας. Μου την κρατάει όταν δεν δουλεύει και κάνω τις δουλειές μου. Κουρτίνες όμως όχι δεν κάνω 2 φορές το χρόνο... Μία μόνο! :oops: Και κουφώματα το ίδιο.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λιακι λες οταν πανε σχολειο να στρωσει ο υπνος??? τοτε θα παρακαλαμε να ξυπνησουν για το σχολειο και δεν θα ξυπνανε!!!! χαχαχαχα.....

Ελενακι αστα να πανε!!! ωρες ωρες λεω καλυτερα να μεναμε σε διαμερισμα!!!! οι μονοκατοικιες εχουν πολυ δουλεια και φυσικα θες και περισσοτερα χρηματα για συντηρηση (χειμωνα - καλοκαιρι)!!!! Δεν πειραζει μωρε καλη καρδια.... ολες αυτες τις δουλειες που προανεφερα σε μια εβδομαδα κουτσα κουτσα θα τις εχω τελειωσει....

Εμεις μολις γυρισαμε και εβαλα το παιδι για υπνο !!!! πηγαμε βολτουλα με το καροτσι εδω στο χωριο και αναψαμε και το κερακι μας. Παντως εχει αρκετο κρυο!!!!αντε να ερθει επιτελους η ανοιξη να μην καθομαστε καθολου μεσα!!!

ΑΑΑΑ!!!! εχει δυο μερες τωρα ψαχνω στο ιντερνετ για φορεμα για την βαπτιση... να περνω καμια ιδεα πριν κατεβω αγορα!!! θα ηθελα κατι σε ασπρο να βρω.... θα δειξει!!! Εσεις κοριτσια (που δεν βαπτισατε ακομη) τι σκεφτεστε να φορεσετε???

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Άσε Μαράκι...είναι ευαίσθητο θέμα ο ύπνος....εμένα έχει 2 βδομάδες τώρα που όταν τον κοιμίζω εγώ κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μου:evil:ενώ με τον πατέρα του κοιμάται κανονικά μόνος του, όταν τον πάω εγώ στο δωμάτιο μόλις τον αφήνω στο κρεβάτι γίνεται χαλασμ'ος....σήμερα από τις 2μιση που πήγα να τον βάλω για ύπνο κοιμήθηκε στις 4,15 που τον πήγε τελικά ο μπαμπάς του...είπα να μην τον αφήσω να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου και 2 ώρες παλευαμε με τα θηρία...:evil::evil::evil:

το πρόβλημα είναι πως έτσι δε μπορώ να μάθω και στην Μαρία να τον κοιμίζει...γιατί δε θέλω να τον κοιμίζει αγκαλιά...ωχ, τι θα κάνω...2 βδομάδες έμειναν...

Δε μου είπες για τις μπομπονιέρες...σε τι τιμή σου βγαίνουν τελικά και πότε θα τις φτιάξεις?΄τα κουφέτα ξέρω, δε χαλάνε, έχει και την ημερομηνία λήξης στο κουτί, αλλά που να βάλω 240 μπομπονιέρες για τους επόμενους 2μιση μήνες?είπαμε μεγάλο το σπίτι αλλά μη το κάνω και τσαντήρι!!!

Ελένη μου, άστα να πάνε,πολλές οι δουλειές τουσπιτιού κ λεφτά για γυναίκα δεν υπάρχουν....ότι προλαβαίνω θα κάνω...αν δεν ήταν κ η δουλειά στη μέση κάτι γινόταν αλλά θα γυρίζω στις 3μιση, τι να πρωτοκάνω...

HDfQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Άσε Μαράκι...είναι ευαίσθητο θέμα ο ύπνος....εμένα έχει 2 βδομάδες τώρα που όταν τον κοιμίζω εγώ κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μου:evil:ενώ με τον πατέρα του κοιμάται κανονικά μόνος του, όταν τον πάω εγώ στο δωμάτιο μόλις τον αφήνω στο κρεβάτι γίνεται χαλασμ'ος....σήμερα από τις 2μιση που πήγα να τον βάλω για ύπνο κοιμήθηκε στις 4,15 που τον πήγε τελικά ο μπαμπάς του...είπα να μην τον αφήσω να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου και 2 ώρες παλευαμε με τα θηρία...:evil::evil::evil:

το πρόβλημα είναι πως έτσι δε μπορώ να μάθω και στην Μαρία να τον κοιμίζει...γιατί δε θέλω να τον κοιμίζει αγκαλιά...ωχ, τι θα κάνω...2 βδομάδες έμειναν...

Δε μου είπες για τις μπομπονιέρες...σε τι τιμή σου βγαίνουν τελικά και πότε θα τις φτιάξεις?΄τα κουφέτα ξέρω, δε χαλάνε, έχει και την ημερομηνία λήξης στο κουτί, αλλά που να βάλω 240 μπομπονιέρες για τους επόμενους 2μιση μήνες?είπαμε μεγάλο το σπίτι αλλά μη το κάνω και τσαντήρι!!!

Ελένη μου, άστα να πάνε,πολλές οι δουλειές τουσπιτιού κ λεφτά για γυναίκα δεν υπάρχουν....ότι προλαβαίνω θα κάνω...αν δεν ήταν κ η δουλειά στη μέση κάτι γινόταν αλλά θα γυρίζω στις 3μιση, τι να πρωτοκάνω...

Λιακι μου το εγραψα σε προηγουμενο μνμ.... Μου βγαινουν περιπου 1.10 και θα τις αρχισω σιγα σιγα μολις τις παρω!!!! Εγω εχω μονο 100 μπομπονιερες... Εσεις 240 ε????? πω πω θα εχετε πολυ κοσμο καλε!!!! Ξεκινα φιλεναδα γιατι με τη δουλεια τι θα πρωτοκανεις???? Δεν υπαρχει κανενα δωματιο αδειο να τις βαλεις σε καλαθια (ειδικα για μπομπονιερες)???

Κορίτσια γεια σας πάλι!

Μπήκα να σας πω τα νέα μας, ευτυχώς είναι καλά! :P

Αν και το πρωί δεν έφαγε ούτε μπουκιά από το γιαούρτι της (της το έδωσα 3 ώρες μετά το γάλα το πρωινό και μάλλον δεν πεινούσε ακόμη), το μεσημέρι και αφού έκλεισε 6 ώρες άφαγη :shock: έφαγε ολόκληρη τη χορτόσουπά της δηλαδή 240 μλ! :P Χάρηκα πολύ και 3,5 ώρες μετά που γκρίνιαζε προφανώς απο πεινα της έκανα το ίδιο για απογευματινό, το τσάκισε και αυτό 250 μλ!!! :P :p ΦΦΦΦφφφφφφ!!! Άντε να δούμε αύριο, για σήμερα είμαι ευχαριστημένη αν και το πρωί με το γιαούρτι απογοητεύτηκα τελείως! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα μανουλες!

εχω ενα θεματακι... ο αντρας μου θελει να βαλουμε μπρος γθα δευτερο παιδακι...εγω δεν ξερω αν θελω τωρα.. απο τη μια πελαγωνω με αυτη την ιδεα τοσο συντομα κ με την οικογενειακη μας κατασταση(μονη μου τοσο πολυ καιρο) απο την αλλη γνωριζοντας οτι δεν εχω την πολυτελεια του χρονου κ να πω " θα βαλουμε μπρος σε τοσο καιρο κ οποτε ερθει" με κανει να προληματιζομαι.. ηλικιακα πιστευω οτι ειμαι μεσα στα ορια αλλα με αντρα ναυτικο μεγαλωνει κ ηλικια μου χωρις να το θελω κ χωρις να το καταλαβαινω.. αχ.. ειμαι σε διλημμα δε ξερω πραγματικα τι θελω κ ξαφνικα αγχωθηκα....

πεταλουδα μου μπραβο στο κοριτσακι σου! θα παρει τα πανω της παλι θα δεις!

καλησπερα μανουλες!

εχω ενα θεματακι... ο αντρας μου θελει να βαλουμε μπρος γθα δευτερο παιδακι...εγω δεν ξερω αν θελω τωρα.. απο τη μια πελαγωνω με αυτη την ιδεα τοσο συντομα κ με την οικογενειακη μας κατασταση(μονη μου τοσο πολυ καιρο) απο την αλλη γνωριζοντας οτι δεν εχω την πολυτελεια του χρονου κ να πω " θα βαλουμε μπρος σε τοσο καιρο κ οποτε ερθει" με κανει να προληματιζομαι.. ηλικιακα πιστευω οτι ειμαι μεσα στα ορια αλλα με αντρα ναυτικο μεγαλωνει κ ηλικια μου χωρις να το θελω κ χωρις να το καταλαβαινω.. αχ.. ειμαι σε διλημμα δε ξερω πραγματικα τι θελω κ ξαφνικα αγχωθηκα....

Αλικάκι μου, το θεμα αυτό είναι πολύ λεπτό και προσωπικό... Εννοώ πως εσύ με τον άντρα σου θα πάρετε την απόφαση είτε έτσι, είτε αλλιώς... Εγώ από τη μεριά μου δεν έχω παρά να σου ευχηθώ να πάρετε τη σωστή απόφαση... :rolleyes: Βιαστικός ο αντρούλης σου,ε; :tongue:

Τώρα αν θες τη γνώμη μου μια και μας έθεσες αυτό τον προβληματισμό θα σου έλεγα να το τρενάρεις λίγους μήνες ακόμη, δηλαδή ας πούμε να βάλετε μπρος τη επόμενη φορά που θα έρθει και αν κάτσει καλώς, αν όχι την μεθεπόμενη πάλι στο ψητό, δεν μπορεί σίγουρα θα πιαστεί! ;) Καλύτερα να μεγαλώσει λίγο ακόμη η Ρηνούλα σου μπας και κόψετε καμια πάνα μέχρι να γεννηθεί το αδερφάκι της να καταλαβαίνει και περισσότερο να μην σου γίνει η ζωή δύσκολη σε εγκυμοσύνη και τα μετέπειτα...

Να σε ρωτήσω, στη εγκυμοσύνη σου ήσουν μόνη; Επίσης δεν θυμάμαι τι έχεις πει για τα πεθερικά σου, είναι σε θέση να σε βοηθήσουν; Να κρατάνε κάποιες φορές τη Ρηνούλα κλπ;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!

αλικη μου γεια σου,ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται???

κοιτα η αποφαση για ενα παιδι ειναι ιερη και πρεπει να την παρουν και οι δυο....ο αντρας σου καλα θελει και δευτερο ομως ο ιδιος λειπει...εσυ θα τα καταφερεις μονη εγκυος με εναπαιδι που ακομη δεν περπαταει και δεν αυτοεξυπηρετειται?το νοεμβριο θα εχεις ενα νεογεννητο και ενα κοριτσι ενα,ιση χρονων...αν ειχες βοηθεια κατι γινοταν...απο την αλλη αν στενεουν τα ορια τι να πω???καλη επιτυχια σε οποια αποφαση και να παρετε...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλησπερα κοριτσια μου,

σημερα δεν πηγαμε πουθενα,ειχαμε επισκεψεις τους γονεις μου,χαρα οι παππουδες χαρα και η μπεμπουλα...απο φαγητο φαγαμε φακορυζο και το πρωι της εκανα χυμο στον αποχυμωτη τον οποιο δεν επινε και ετσι σκεφτηκα να βαλω μεσα στο χυμο ρυζαλευρο και την ξεγελασα το εφαγε...να δουμε αυριο αν θα τα καταφερουμε...μα να μην θελει τα φρουτα,εγω τα λατρευω ο βασιλης ουτε να τα δει..χμ χμ χμ:rolleyes:

απορια για βαφτιση: οι παιδικες μπομπονιερες τις κανουμε ενα σχεδιο για αγορια και κοριτσια η εχουμε αλλες για τον εναν και αλλες για τον αλλον?δηλαδη αν εχω θεμα γοργονιτσες στα αγορια θα δωσω γοργονιτσες?:shock:προβληματιζομαι...οπως και για τους μεγαλους ενα σχεδιο ετσι οχι γυναικειες και αντρικες?

σοφια σισακι εσενα ηρθε ο γιαννης ο σιφουνας και στα εκανε ρυζογκοφρετακια εμενα ηρθε ο βασιλης ο σιφουνας απο το γηπεδο και τα γεμισε ολα πλαστικο χορτο γρρρρρ...χαχαχα

λιακι μην εισαι υπερβολικη μονο 100 τμ παραπανω απο εμενα εχεις και το κανεις θεμα αχαχαχχαχα...καλα να μαστε και οι δουλειες γινονται,θα ανοιγεις το λαστιχο στη βεραντα και θα πλατσουριζετε με το δημητρακη...οπως σου ειπε και η μαρια δεν εχεις καποιο δωματιο που δεν χρησιμοποιεις?βαλε σε κουτες τις φτιαγμενες μπομπονιερες και βαλε τη μια πανω στην αλλη,ποσο χωρο να πιασουν σε 140 τμ...240 ατομα?:shock: αρχισε να δενεις πουγκακιααααααααααααααααααα!!! η μαρια θα βρει τα κουμπια του που θα παει,μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε....

μαρακι οτι και να βαλεις στη βαφτιση θα εισαι μια κουκλα!!! εμεις θα τη βαφτισουμε καλοκαιρι οποτε δεν εχω σκεφτει ακομη!μηπως να βαλω μαγιο???αχαχαχα....δουλειες με φουντες μολις ανοιξει ο καιρος λοιπον...δεν πειραζει ολα τα ωραια εχουν και το τιμημα τους...εγω σε θαυμαζω μονο και μονο που κανεις ολες αυτες τις δουλειες μονη σου...

λια και μαρια σχετικα με τα ξενυχτια απλα να σας πω οτι σε 3.5 χρονακια πανε σχολειο και τοτε θα παρετε το αιμα σας πισω να βαζετε ξυπνητηρι και να τα ξυπνατε 5 με 6 φορες τη νυχτα για να μαθουν και θα σας λενε ασε με ρε μανα να κοιμηθω λιγο ακομη:tongue::tongue::tongue:

ελενη τα ειπαμε στο φβ ;););)

φιλακια και καλο βραδυ

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλημερα μανουλες!

καταρχην σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση..

εννοειται πως αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα παντα τους αμεσα ενδιαφερομενους.. τι να σας πω...δεν εκλεισα ματι χθες απο τις σκεψεις... και θελω κ δε θελω.. αγγελικη μου ειμαι 31 κ πεταλουδιτσα μου τα πεθερικα μου( που ειναι κ τα μονα που εχω εδω) ειναι μεγαλης ηλικιας κ δεν μπορουν να βοηθησουν σε πολλα πολλα. βλεπετε πως ειναι η ζωη με μωρο.. στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν μονη μου αλλα το μεγαλυτερο διαστημα το περασα στην αθηνα με τους δικους μου. ο αντρας μου τοτε ξεμπαρκαρε μολις ειχα κλεισει τον 8ο κ ξαναφυγε οταν σαραντισε η μπεμπα.. απλα τωρα με ενα παιδι κ μαλιστα στην πιο κουραστικη ηλικια πιστευω πως πρεπει να ειμαι αν μη τι αλλο συνεχεια με τους δικους μου. το θεμα ειναι πως θα την παλεψω τοσο καιρο αθηνα; κ στο πατρικο τοσα ατομα μεσα κ η μικρη μαζι.. σκεδτομαι σοβαρα να προτεινω στον αντρα μου μηπως νοικιαζαμε ενα σπιτακι στην αθηνα να εχουμε τη βολη μας τουλαχιατον για καποια χρονια αλλα να ειμαι κ κοντα ατους δικους μου. δε νομιζω να μου αρνηθει κ στην τελικη ρε κοριτσια εγω το τραβαω ολο το ζορι δεν πρεπει να βρουμε λυσεις;; ξερω γω;; ακουγομαι μιζερη; δε μου αρεσει ουτε να παραπονιεμαι ουτε να κλαιγομαι. ειμαι δυνατη κ εχω μαθει να παταω γερα στα ποδια μου αλλα με το παιδι κ εγκυος κ ολομοναχη πιστευω θα εχω προβλημα...

ουφ!! σας ζαλισα κ σας....

δεν ξερω τι θελω!! ελπιζω να καθαρισει συντμα το μυαλο μου!!

καλημερα μανουλες!

καταρχην σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση..

εννοειται πως αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα παντα τους αμεσα ενδιαφερομενους.. τι να σας πω...δεν εκλεισα ματι χθες απο τις σκεψεις... και θελω κ δε θελω.. αγγελικη μου ειμαι 31 κ πεταλουδιτσα μου τα πεθερικα μου( που ειναι κ τα μονα που εχω εδω) ειναι μεγαλης ηλικιας κ δεν μπορουν να βοηθησουν σε πολλα πολλα. βλεπετε πως ειναι η ζωη με μωρο.. στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν μονη μου αλλα το μεγαλυτερο διαστημα το περασα στην αθηνα με τους δικους μου. ο αντρας μου τοτε ξεμπαρκαρε μολις ειχα κλεισει τον 8ο κ ξαναφυγε οταν σαραντισε η μπεμπα.. απλα τωρα με ενα παιδι κ μαλιστα στην πιο κουραστικη ηλικια πιστευω πως πρεπει να ειμαι αν μη τι αλλο συνεχεια με τους δικους μου. το θεμα ειναι πως θα την παλεψω τοσο καιρο αθηνα; κ στο πατρικο τοσα ατομα μεσα κ η μικρη μαζι.. σκεδτομαι σοβαρα να προτεινω στον αντρα μου μηπως νοικιαζαμε ενα σπιτακι στην αθηνα να εχουμε τη βολη μας τουλαχιατον για καποια χρονια αλλα να ειμαι κ κοντα ατους δικους μου. δε νομιζω να μου αρνηθει κ στην τελικη ρε κοριτσια εγω το τραβαω ολο το ζορι δεν πρεπει να βρουμε λυσεις;; ξερω γω;; ακουγομαι μιζερη; δε μου αρεσει ουτε να παραπονιεμαι ουτε να κλαιγομαι. ειμαι δυνατη κ εχω μαθει να παταω γερα στα ποδια μου αλλα με το παιδι κ εγκυος κ ολομοναχη πιστευω θα εχω προβλημα...

ουφ!! σας ζαλισα κ σας....

δεν ξερω τι θελω!! ελπιζω να καθαρισει συντμα το μυαλο μου!!

Αλίκη μου καλημέρα! Προς Θεού, καθόλου μίζερη δεν είσαι... Το θέμα αυτό είναι σοβαρό, είναι απόφαση ζωής και λογικό να σε προβληματίζει και να το σκέφτεσαι μέρα-νύχτα! :? Το οτι είσαι δυνατή το έχεις αποδείξει με τον πιο τρανταχτό τρόπο, καθώς παντρεύτηκες έναν ναυτικό (δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να το κάνουν), τον στηρίζεις, δεν το έχεις μετανιώσει και μεγαλώνεις κατά ένα μεγάλο μέρος μόνη σου τα παιδιά σας! :rolleyes:

Στο δια ταύτα τώρα... Από ότι καταλαβαίνω σε ένα μεγάλο ποσοστό θέλεις κι εσύ μωράκι δεύτερο την παρούσα χρονική στιγμή, απλά σε φρενάρει το επάγγελμα του άντρα σου. Η ιδέα σου να νοικιάσετε κοντά στους δικούς σου είναι πολλή καλή κατά τη γνώμη μου, να του το προτείνεις! Έτσι θα έχεις την απαραίτητη βοήθεια, αλλά ταυτόχρονα και τον δικό σου χώρο!

Υ.Γ. Η ηλικία σου είναι μια χαρά πάντως, έχεις αρκετά περιθώρια χρονικά! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα!!!!

Δεν σας εχω διαβασει, ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περασατε ενα υπεροχο σ/κ.

Εγω ειμαι γραφειο πρωτη μερα σημερα και αλλου παταω αλλου βρισκομαι.......

Αγγελικη νομιζω με ειχες ρωτησει τι δουλεια κανω....υπαλληλος γραφειου(υπευθυνη τιμολογισης και διεκπεραιωσης παραγγελιων). Ενω εγω το εχω στησει το τμημα(οταν ξεκινησε η εταιρια ημουν μονη μου ενω τωρα ειμαστε 4 ατομα) αισθανομαι σα να κατεβηκα απο τον Αρη....ουφφφφφφ θελω να παω σπιτι μου.........

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...