Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!! Αλήθεια παρακολουθώ τόσο καιρό και χάρηκα πάρα πολύ για σένα!!! Όλα θα πάνε τέλεια !! Περιμένουμε νέα απ' τον υπέρηχο!!❣️❣️

Τελικά εσυ τι έκανες κορίτσι μου?πηγές στην κλινική?Έχεις μέρες να μας γράψεις τα νέα σου 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!!!!

Μολις τελειωσαμε το φρουτακι και τωρα τον ακουω-μυριζω που κανει κ@κ@.....χιχιχιχιχι..... Κατα τ'αλλα ησυχια. Ξυπνησαμε στις 9 και τωρα σε καμια ωριτσα θα τον θηλασω και νανι....

Αχ αυτο που λετε με το θηλασμο (οτι επανερχονται η ορμονες και ολα) πολυ το περιμενω..... Οχι οτι εχω κανενα προβλημα αλλα να "ελευθερωθω" σιγα σιγα και εγω...

Λιακι για την αγγαρεια που λες ;)εγω το ειχα παθει τους πρωτους 3 μηνες!!! Παναγια μου δεν ηθελα ουτε να με αγγιζουν αλλα ευτυχως επανηλθα γρηγορα και οντως καλυτερα απο ποτε!!! Τωρα που θα κοψω και το θηλασμο δηλαδη θα ειναι ακομα πιο καλα??? ουαουυυυυ ποιος μας πιανει χαχαχαχαχα;););).... Βεβαια το θηλασμο θα τον κοψω το Μαη να παμε κατευθειαν σε φρεσκο γαλατακι!!!

Αχ κοριτσια ολο λεω να σας το πω και ολο το ξεχνω!!!

Εμενα ο Γιαννακης δεν πινει πορτοκαλι απο το κυπελακι και οσο ημουν Γερμανια (να ειναι καλα η μαμα μου ) του εδινα ο,τι δεν ηθελε να πιει σε κανονικο ποτηρακι του ελληνικου καφε.... Βεβαια σιγα σιγα να μην πνιγει... στην αρχη φοβομουν και του το εδινε η μαμα μου.... Τωρα ειτε πορτοκαλι χυμο ειτε χαμομηλακι που δεν του αρεσει απο το κυπελακι του το δινω απο το φλυτζανι και μολις το δει κανει κατι χαρες!!!! και φυσικα το πινει ολο!!! χαχαχαχαχα ολο κολπα!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, παλι βρεχει σημερα αλλα λενε οτι θα βγαλει ηλιο μετα το μεσημερι:shock: δεν το βλεπω!

Λοιπον Μαρια, ναι θηλαζουμε μεχρι τον Μαη κ εμεις οπου θα δοκιμασουμε φρεσκο κατσικισιο γαλα (λογω αλλεργιας στην αγελαδινη πρωτ.) που ελπιζω να παει καλα:rolleyes:. Αν μου κοιμοταν καλυτερα (καπου εκει φταιω μαλλον κ εγω που την κοιμιζα αγκαλια-στηθος) μπορει να συνεχιζα τον θηλασμο αλλα τωρα δυστυχως δεν θα αντεχω κ με την δουλεια κ τα νυχτερινα ξυπνηματα! Εμεις κοιμομαστε απο 22.00 κ μετα στανταρ, γιατι αντεχουμε 6ωρα ξυπνιες και για βραδυνο υπνο κοιμομαστε συνολο 8-9ωρες κομματιαστα φυσικα! Οποτε φανταζεσαι παλι καλα που πεφτει συνηθως γυρω στις 22.30-23.00:rolleyes::cool:.

Ααα κ για τα ποτηρια που λες, εμενα πινει μονο απο ποτηρι:shock: γιατι δεν ηθελε ουτε τα σιλικονουχα ειδικα στομια. Μου πνιγηκε καποιες φορες με την ποοτητα νερου, πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη αλλες τοσες κ τωρα ρουφαει το νερακι σαν κυρια:tongue:! Αα κ το ντεπον μονο απο το κουταλακι το ρουφαει ολο μονη της κ μετα γλειφεται κιολας:tongue:! Με την συριγγα εκλεγε!

Αλικακι με γεια οι μπομπονιερες κ τα προσκλητηρια, θα ειναι ωραιες ετσι οπως τις περιγραφεις, αν θες ανεβασε κ καμια φωτο! Με το καλο να βαφτισετε την Ειρηνουλα σας:tongue:!

Αγγελικη, εγω το εθεσα λαθος, δεν ειναι τα κλασσικα τρικυκλα που οντως κ εγω τα εχω δει να κυμαινονται εκει γυρω στα 100ευρα, αλλα το βρηκα 40% προσφορα στα prenatal 40ευρω, ειναι τετραροδο με μικρες ροδιτσες κ πισω ενα χερουλι για να το σερνεις κ μια μπαρα-λαβη για να το σπρωχνει το μωρο οταν θα περπαταει κ να στηριζεται καπου! Ειναι πολυ χαμηλο κ της αρεσει που βλεπει απο κοντα το εδαφος!:tongue::tongue:

Λια ειδες διαφορα εε? Πωπω να σας πω την αληθεια δεν θελω ακομα καλα ημουν μεχρι τωρα αν κ γενικα ποτε δεν ειχα συμπτωματα παρα μονο λιγο πονο στην μεση την πρωτη μερα. Για την κοπελα που λες ειναι οντως πολυ καλη τιμη κ αφου ειναι κ δοκιμασμενη σε αλλα παιδακια ενα παραπανω θα της εχεις εμπιστοσυνη αλλα κ το κεφαλι σου ησυχο για το ποιον της! Στη Μακρη πως κ εχετε σπιτι, εχεις πει, δεν θυμαμαι! Ο πεζοδρομος ειναι ολα τα λεφτα γιατι εχει παιδακια, σκυλακια κοσμο πολυ για να δει, την θαλασσα, γρασιδι, αμμο, κουνιες, βαρκουλες, ποδηλατα, ξετρελαινεται να βλεπει η κουτσομπολιτσα μου,χαχα!

bkPSp3.png

Καλησπέρα (πλέον) και από μας μαγιομανούλες!! :P

Νέα συμπεθεριά ακούω και χαίρομαι που δενόμαστε όλο και περισσότερο!!!! Τι έγινε Λιάκι;;; Τον απεκατέστησες κιόλας τον Δημητράκη μας;; Καλά η Ρηνούλα θα είναι και η πρώτη νύφη φαντάζομαι, άντε με το καλό!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Μαράκι, τελικά ο Γιαννάκης τρώει τα γεύματά του ή όχι; Χθες μας είπες με την Αγγελική να μην ανησυχούμε για τις ολιγόφαγες κόρες μας γιατί και ο Γιάννης σου εδώ και δύο βδομάδες τρώει μόνο μεσημεριανό.... Σήμερα έγραψες πως μόλις τελειώσατε με το φρούτο! :| Άρα τι συμπέρασμα να βγάλουμε για τις διατροφικές συνήθειές του; Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά εγώ; :confused: Από απορία καθαρά και μπέρδεμα σε ρωτάω Μαρία μου, μην παρεξηγήσεις τα λεγόμενά μου το λέω εκ των προτέρων γιατί καμιά φορά ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται και δημιουργούνται παρεξηγήσεις! Α πα πα, μακριά από μας αυτά! :shock: Όσο για το θηλασμό, μπράβο θηρίο ανήμερο που θα θηλάζεις μέχρι το χρόνο!!! :P Πραγματικά λόγω του ότι αποθήλασα νωρίς (στους 3 μήνες μετά βίας) μου φαίνεται άθλος και μεγάλη δέσμευση, αν και ναι το ξέρω πως ταυτόχρονα είναι και ευκολία! ;) Αδιαθέτησες τελικά...σιγά σιγά να βρεις τους ρυθμούς σου ως γυναίκα κι εσύ! Καλά σου έκατσε, την είχες ξεφορτωθεί αρκετό καιρό! Κι εγώ είχα πολύ αίμα στις 2-3 πρώτες φορές, τώρα σαν να ήταν κάπως καλύτερα την τελευταία φορά... Από πόνους όμως δεν είχα σχεδόν τίποτα! ;) Εμείς κοιμόμαστε το βράδυ πλέον στις 11 ίσως και 11και κάτι και η αλήθεια είναι πως επίτηδες την καθυστερώ τις τελευταίες μέρες μπας και δεν μου ξυπνάει το χάραμα.... Χθες βέβαια δυστυχώς δεν συνέβη, θα το αναφέρω παρακάτω... 8μιση που κοιμάται ο μικρός σου μου φαίνεται πολύ νωρίς εμένα έτσι όπως έχουμε μάθει, αν βλέπεις όμως οτι τον θέλει τον υπνο γιατί όχι; Μήπως όμως σου ξυπνάει πολλές φορές τη νύχτα γι αυτό; Μήπως χορταίνει ύπνο και δεν κοιμάται μετά καλά και βαθιά και σου ξυπνάει; Το έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο; Ωραία ιδέα θα δοκιμάσω να της δώσω χυμό πορτοκάλι σε φλιτζανάκι του καφέ, από εκεί πίνει και νερό! :rolleyes:

Ελένη μου συνονόματη, σιδερένιο το πρώτο σας δοντάκι!!! :P Σιγά σιγά να περιμένεις και το δεύτερο! Εμάς πάντως σχεδόν μαζί τα έβγαλε! ;) Καλέ εσάς περπατάει!! Μπράβο το αγόρι μας, θα γίνει αυτός ένα τρεχαντηράκι.... Θα τον ψάχνεις μέσα στο σπίτι! χιχιχι Κάνουμε και ζηλίτσες ακόμη δεν βγήκαμε απο το αυγό;;;; :tongue: Κι εγώ από τον Νικόλα σου θα τις περίμενα, όχι απο τον μικρούλη! :rolleyes:

Σοφάκι 1, μπουσουλήσατεεεε;;; Πολλές εξελίξεις έχουμε βρε κορίτσια!! Είναι κομβικοί οι μήνες που διανύουμε σίγουρα! Μπράβο σας!!!! Είδες η μαγουλίτσα που την έλεγες βαριά και τεμπέλα; ;) Χαίρομαι που είναι καλύτερα στην υγεία της, ευτυχώς!! Κι εσείς στράτα έχετε,ε; Την περπατούρα εννοείς; Φιλάκια πολλά και στο Γιαννάκη! :P

Φουτράκι, κι εμείς έχουμε σουλατσάρει στον πεζόδρομο της Ν.Μάκρης δύο φορές αν και μένουμε εκ διαμέτρου αντίθετα! :shock: Μία φορά όταν ήμουν έγκυος κοντά στο Πάσχα, είχαμε έρθει στον Άγιο Εφραίμ και μία φορά το καλοκαίρι με την Αθανασία, αλλά είχε υπερβολική ζέστη και δεν το ευχαριστηθήκαμε... :( Πάντως είναι όντως πολύ όμορφα! Συνεχίζεται με 2-3 ξυπνήματα,ε; Ουφ!! Εμείς τη σκαπουλάρουμε με 1 ή και κανένα!!! :D

Αγγελική μου, έτσι έκανα με τα λαχανικά, τα είχα βρασμένα και απλά τα άλεσα το απόγευμα και τα έφαγε! Γιούπι!! Πού τον βρήκατε καλέ τον ήλιο χθες και πήγατε και κούνιες;;; Εδώ χάλι μαύρο ο καιρός από την Τετάρτη και συνεχίζει! Κρύο, συννεφιά, αέρας και βροχή συχνά πυκνά! :?:evil: Για πουθενά δεν είναι!!! :evil: Τα κακά μας είναι ήδη κάπως καλύτερα νομίζω... :rolleyes:

Αλίκη μου με γεια τα προσκλητήρια-μπομπονιέρες!!! Τα φαντάστηκα και θα είναι ωραία!! Από ανορεξίες που με ρώτησες τα ίδια χάλια! Μόνο μεσημεριανό τρώει και ευτυχώς χορτόσουπα το απόγευμα από χθες...

Τα νέα μας... Χθες βράδυ την έπιασε υπερένταση και με τα πολλά κοιμήθηκε στις 12 παρά 10! :shock: :shock: :shock: Παρ' όλα αυτά μου ξύπνησε στις 6 παρά και αφού είδαμε ότι δεν ησύχαζε και ψιλογκρίνιαζε της δώσαμε το γάλα της στις 6μιση με 7 παρά και κοιμήθηκε ως της 11 παρά! Πάλι καλά... Το απόγευμα της έκανα χορτόσουπα κι ευτυχώς την έφαγε όλη σχεδόν... :rolleyes: Σήμερα το πρωί φρούτο είπα να δοκιμάσω ή γιαούρτι...ούτε μπουκιά! :? Την ζύγισα σήμερα το πρωί και σε ένα μήνα θα την ξανα ζυγίσω επειδή θα αργήσουμε να πάμε ξανά στην γιατρό μας και δεν μπορώ να μην ξέρω τι γίνεται μέχρι τότε έτσι χάλια που τρώει....:?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Βλέπω βρίσκουμε και τους ρυθμούς μας στο άλλο σπορ... ;) ;) ;) ;) ;) Κι εγώ όσο θήλαζα ένιωθα περίεργα όταν...... Απλά το ένιωθα σαν ένα ρόλο που δεν μου ταίριαζε την χρονική περίοδο εκείνη! Τώρα ε'ιμαστε καλύτερα, αλλά και πάλι αυτο το καλύτερα απο πριν που λετε δεν το νομίζω..... :? Λίγες φορές μέχρι στιγμής είμαι τόσο ξέγνοιαστη όσο πριν... Ελπίζω να επανέλθω!!! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα (πλέον) και από μας μαγιομανούλες!! :P

Νέα συμπεθεριά ακούω και χαίρομαι που δενόμαστε όλο και περισσότερο!!!! Τι έγινε Λιάκι;;; Τον απεκατέστησες κιόλας τον Δημητράκη μας;; Καλά η Ρηνούλα θα είναι και η πρώτη νύφη φαντάζομαι, άντε με το καλό!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Μαράκι, τελικά ο Γιαννάκης τρώει τα γεύματά του ή όχι; Χθες μας είπες με την Αγγελική να μην ανησυχούμε για τις ολιγόφαγες κόρες μας γιατί και ο Γιάννης σου εδώ και δύο βδομάδες τρώει μόνο μεσημεριανό.... Σήμερα έγραψες πως μόλις τελειώσατε με το φρούτο! :| Άρα τι συμπέρασμα να βγάλουμε για τις διατροφικές συνήθειές του; Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά εγώ; :confused: Από απορία καθαρά και μπέρδεμα σε ρωτάω Μαρία μου, μην παρεξηγήσεις τα λεγόμενά μου το λέω εκ των προτέρων γιατί καμιά φορά ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται και δημιουργούνται παρεξηγήσεις! Α πα πα, μακριά από μας αυτά! :shock: Όσο για το θηλασμό, μπράβο θηρίο ανήμερο που θα θηλάζεις μέχρι το χρόνο!!! :P Πραγματικά λόγω του ότι αποθήλασα νωρίς (στους 3 μήνες μετά βίας) μου φαίνεται άθλος και μεγάλη δέσμευση, αν και ναι το ξέρω πως ταυτόχρονα είναι και ευκολία! ;) Αδιαθέτησες τελικά...σιγά σιγά να βρεις τους ρυθμούς σου ως γυναίκα κι εσύ! Καλά σου έκατσε, την είχες ξεφορτωθεί αρκετό καιρό! Κι εγώ είχα πολύ αίμα στις 2-3 πρώτες φορές, τώρα σαν να ήταν κάπως καλύτερα την τελευταία φορά... Από πόνους όμως δεν είχα σχεδόν τίποτα! ;) Εμείς κοιμόμαστε το βράδυ πλέον στις 11 ίσως και 11και κάτι και η αλήθεια είναι πως επίτηδες την καθυστερώ τις τελευταίες μέρες μπας και δεν μου ξυπνάει το χάραμα.... Χθες βέβαια δυστυχώς δεν συνέβη, θα το αναφέρω παρακάτω... 8μιση που κοιμάται ο μικρός σου μου φαίνεται πολύ νωρίς εμένα έτσι όπως έχουμε μάθει, αν βλέπεις όμως οτι τον θέλει τον υπνο γιατί όχι; Μήπως όμως σου ξυπνάει πολλές φορές τη νύχτα γι αυτό; Μήπως χορταίνει ύπνο και δεν κοιμάται μετά καλά και βαθιά και σου ξυπνάει; Το έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο; Ωραία ιδέα θα δοκιμάσω να της δώσω χυμό πορτοκάλι σε φλιτζανάκι του καφέ, από εκεί πίνει και νερό! :rolleyes:

Ελένη μου συνονόματη, σιδερένιο το πρώτο σας δοντάκι!!! :P Σιγά σιγά να περιμένεις και το δεύτερο! Εμάς πάντως σχεδόν μαζί τα έβγαλε! ;) Καλέ εσάς περπατάει!! Μπράβο το αγόρι μας, θα γίνει αυτός ένα τρεχαντηράκι.... Θα τον ψάχνεις μέσα στο σπίτι! χιχιχι Κάνουμε και ζηλίτσες ακόμη δεν βγήκαμε απο το αυγό;;;; :tongue: Κι εγώ από τον Νικόλα σου θα τις περίμενα, όχι απο τον μικρούλη! :rolleyes:

Σοφάκι 1, μπουσουλήσατεεεε;;; Πολλές εξελίξεις έχουμε βρε κορίτσια!! Είναι κομβικοί οι μήνες που διανύουμε σίγουρα! Μπράβο σας!!!! Είδες η μαγουλίτσα που την έλεγες βαριά και τεμπέλα; ;) Χαίρομαι που είναι καλύτερα στην υγεία της, ευτυχώς!! Κι εσείς στράτα έχετε,ε; Την περπατούρα εννοείς; Φιλάκια πολλά και στο Γιαννάκη! :P

Φουτράκι, κι εμείς έχουμε σουλατσάρει στον πεζόδρομο της Ν.Μάκρης δύο φορές αν και μένουμε εκ διαμέτρου αντίθετα! :shock: Μία φορά όταν ήμουν έγκυος κοντά στο Πάσχα, είχαμε έρθει στον Άγιο Εφραίμ και μία φορά το καλοκαίρι με την Αθανασία, αλλά είχε υπερβολική ζέστη και δεν το ευχαριστηθήκαμε... :( Πάντως είναι όντως πολύ όμορφα! Συνεχίζεται με 2-3 ξυπνήματα,ε; Ουφ!! Εμείς τη σκαπουλάρουμε με 1 ή και κανένα!!! :D

Αγγελική μου, έτσι έκανα με τα λαχανικά, τα είχα βρασμένα και απλά τα άλεσα το απόγευμα και τα έφαγε! Γιούπι!! Πού τον βρήκατε καλέ τον ήλιο χθες και πήγατε και κούνιες;;; Εδώ χάλι μαύρο ο καιρός από την Τετάρτη και συνεχίζει! Κρύο, συννεφιά, αέρας και βροχή συχνά πυκνά! :?:evil: Για πουθενά δεν είναι!!! :evil: Τα κακά μας είναι ήδη κάπως καλύτερα νομίζω... :rolleyes:

Αλίκη μου με γεια τα προσκλητήρια-μπομπονιέρες!!! Τα φαντάστηκα και θα είναι ωραία!! Από ανορεξίες που με ρώτησες τα ίδια χάλια! Μόνο μεσημεριανό τρώει και ευτυχώς χορτόσουπα το απόγευμα από χθες...

Τα νέα μας... Χθες βράδυ την έπιασε υπερένταση και με τα πολλά κοιμήθηκε στις 12 παρά 10! :shock: :shock: :shock: Παρ' όλα αυτά μου ξύπνησε στις 6 παρά και αφού είδαμε ότι δεν ησύχαζε και ψιλογκρίνιαζε της δώσαμε το γάλα της στις 6μιση με 7 παρά και κοιμήθηκε ως της 11 παρά! Πάλι καλά... Το απόγευμα της έκανα χορτόσουπα κι ευτυχώς την έφαγε όλη σχεδόν... :rolleyes: Σήμερα το πρωί φρούτο είπα να δοκιμάσω ή γιαούρτι...ούτε μπουκιά! :? Την ζύγισα σήμερα το πρωί και σε ένα μήνα θα την ξανα ζυγίσω επειδή θα αργήσουμε να πάμε ξανά στην γιατρό μας και δεν μπορώ να μην ξέρω τι γίνεται μέχρι τότε έτσι χάλια που τρώει....:?

Ελενακι μου εγραψα οτι το μεσημεριανο τρωει με το ζορι.... κανω τον Καραγκιοζη για να φαει λιγο παραπανω απο το μισο (περιπου 150μλ) χμμμμ δεν ξερω μαλλον του αρεσουν περισσοτερο οι γλυκες γευσεις ή δεν πιναει την ωρα που του το δινω (περιπου 2.30). Το λεω αυτο γιατι κατα τις 10 τρωει φρουτο και κατα τις 12 θηλαζει... λετε στις 2.30 να μην πιναει???? πριν 2 εβδομαδες ομως με το ιδιο προγραμμα το ετρωγε ολο το μεσημεριανο του!!! τι να πω μαλλον θα κοιταξω να βαζω περισσοτερο γλυκα λαχανικα πχ καροτο μπας και το φαει ολο το μπολακι ξανα!!!

Διαφημίσεις

Ελενακι μου εγραψα οτι το μεσημεριανο τρωει με το ζορι.... κανω τον Καραγκιοζη για να φαει λιγο παραπανω απο το μισο (περιπου 150μλ) χμμμμ δεν ξερω μαλλον του αρεσουν περισσοτερο οι γλυκες γευσεις ή δεν πιναει την ωρα που του το δινω (περιπου 2.30). Το λεω αυτο γιατι κατα τις 10 τρωει φρουτο και κατα τις 12 θηλαζει... λετε στις 2.30 να μην πιναει???? πριν 2 εβδομαδες ομως με το ιδιο προγραμμα το ετρωγε ολο το μεσημεριανο του!!! τι να πω μαλλον θα κοιταξω να βαζω περισσοτερο γλυκα λαχανικα πχ καροτο μπας και το φαει ολο το μπολακι ξανα!!!

Αααα, μια χαρά είστε τότε!!! Εγώ κατάλαβα οτι τρώει μόνο μεσημεριανό και αυτό το μισό μπολάκι!!! :shock: :shock: :shock: Εντάξει τότε, τρώει καλά το αγοράκι σου καλέ!! Τώρα για αυτή την αλλαγή τι να πω... ή δεν πεινάει όπως είπες η προτιμάει τα γλυκά! ;) Για δοκίμασε αύριο να του το δώσεις στις 3. Ή και αυτό που λες, βάλε γλυκοπατάτα ή μπόλικο καρότο και αυτό γλυκίζει... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Που ειστε καλε μανουλες σημερα????

Καταρχην ξεχασα να πω και εγω μεγεια το δοντακι στην Ελενη2 και στην Αλικη με το καλο η βαπτιση.... Και εγω παρηγγειλα μπομπονιερες απο το eshopgamou και περιμενω να με παρουν τηλ. να παω να τα παραλαβω αυτες τις μερες και να αρχισω να τις φτιαχνω...

Πηρα για τους μεγαλους ενα απλο κουτακι σιελ καρο με κορδελες και για τα παιδια πηρα ξυλινη κρεμαστρα ο μικρος πριγκιπας... οταν τις φτιαξω θα σας βαλω φωτο.....

Κοριτσια σημερα το μεσημεριανο του το εκανα γλυκουτσικο και ναιιιιι επιτελους το εφαγε ολο:D:D:D. Του εκανα φακοριζο με μπολικα καροτα και εβαλα και πατζαρια οποτε εγινε σχετικα γλυκο!!!!

Το μεσημεριανο ευκολα το κανεις καπως γλυκο, με το φρουτο και το απογευματινο Ελενακι Αγγελικουλα πως να το κανεις να μοιαζει σαν το μεσημεριανο-αλμυρο μπας και το φανε και οι δικες σας???!!!

Αληθεια πως τα πατε κοριτσια??? εχετε καμια βελτιωση???

Σχετικα με το σπορ (χιχιχιχι) που ανεφερε η Λια οτι γινεται καλυτερο..... καποτε μου ειχαν πει (παλιες μανουλες) οτι μετα απο μια γεννα (φυσιολογικη) το σ@ξ γινεται πολυυυυυ καλυτερο!!!! Κατι ξερουν οι παλιες τελικα!!!!!

Καλησπέρα μανούλες!!!

Έφτιαξε ο καιρός και βγήκατε βολτούλες σήμερα?

Εμείς την κάναμε την β'ολτα μας, εδώ στην παραλία του χωριού μας, πήραμε τον αερα μας και πάλι σπίτι!

Μαράκι παρείγγειλες τελικά μπομπονιέρες!άντε με το καλο!πότε θα σου τις στείλουν?Μαράκι κ εσείς 12 Μαίου δε θα κάνετε τη βάφτιση?Να σε ρωτήσω, θα τις ετοιμάσεις από τώρα?κ εγώ θέλω να τις φτιάξω πριν γυρίσω στη δουλειά, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς?Δεν ξέρω, τι να κάνω...

Ποσο σου κοστίζουν συνολικά με τα κουφέτα? τις υπολόγισες?

Ελενάκι, αργά κοιμάται η Αθανασία, ή τώρα τελευταία σου τα κάνει αυτά?ο Δημήτρης το πολύ 9μιση πρέπει να εχει κοιμηθεί, αλλιώς τον πιάνει υπερένταση, άσε που νυστάζει από τις 8 και τον κρατάμε με το ζόρι μέχρι τις 9 για να φάει....

Ευτυχώς έχεις την ζυγαριά και θα ξέρεις περίπου πως τα πάτε με το βάρος...αλήθεια πότε θα ξαναπάτε παιδίατρο?

HDfQp3.png

Γεια σας μανούλες!

Ναι, καλέ πού είστε σήμερις;

Εμείς είχαμε κάτι δουλίτσες το πρωί, έφτιαξα κοτόπιτα πεντανόστιμη (μετριόφρων!!) και το φαγητό μας, της μικρής (να το έτρωγε κιόλας καλά θα ήταν.... :? ) και πέρασε το πρωινό έτσι. Μετά ξαπλώσαμε κι έπειτα βγήκαμε μια καροτσάδα εδώ στη γειτονιά αν και είχε κάτι μαύρα σύννεφα και μας ψιχάλισε κιόλας στο γυρισμό.... :? Δεν μπορούσα όμως ήθελα έστω λίγο να βγώ να αποσυμπιεστώ! Πολύ στεναχώρια κορίτσια, το μωράκι μου τρώει ελάχιστα και αυτό με το ζόρι.... :cry: :cry: Δεν ξέρω πια τι να κάνω!!! Ακόμη και το μεσημεριανό που το έτρωγε καλούτσικα τώρα τρώει ούτε το μισό! Τρώει καλά τις πρώτες 10-12 κουταλιές που μάλλον πεινάει και μετά αρχίζει να μη καταπίνει!!! :shock: Να φανταστείτε της βγάζουμε την μπουκιά με το κουτάλι μετά από ώρα αφού από μόνη δεν το φτύνει! Κατάσταση πολύ στενάχωρη, σας τα γράφω και σφίχτηκε η ψυχή μου πάλι!!!! Το τι φαγητό πετάω δεν λέγεται!! Το γάλα το πίνει, αλλά και αυτό πότε λιγότερο, πότε κάπως περισσότερο. Δεν καταπίνει άνετα μπουκάλια πάντως... Ουφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!! :confused: Ευτυχώς είναι ευδιάθετη γενικά..... ΌΛη μέρα χοροπηδάει μέσα στο πάρκο! Απορώ από πού αντλεί τόση ενέργεια άφαγη! Γιατί το γάλα δεν το θεωρώ και τροφή της προκοπής για 9μιση μηνών μωρό... Δεν δείχνει να την πονάει ή να την ενοχλεί κάτι... Τι έχει η μικρή μου;;;;; Α! Το απόγευμα της έφτιαξα τραχανά και της τον έδωσα (χωρίς να αλέσω) μήπως και δεν θέλει πια τα αλεσμένα, αλλά μόνο που δεν έκανε εμετό! :shock: Είχε μισή ώρα τραχανάδες μέσα στο στόμα....

Λιάκι, γιατρό έχουμε πάλι στο χρόνο, τον Μάιο δηλαδή! Τότε έχει ξανά εμβόλιο... Οπότε δεν μπορώ να μην ξέρω ως τότε τι γίνεται με τα κιλά της ειδικά τώρα που δεν τρώει! Σχετικά με τον ύπνο πάντα εκεί γύρω στις 10 κοιμάται και τελευταία την τρενάρουμε λίγο παραπάνω μήπως και χορταίνει ύπνο που ξυπνάει στις 4-5 το χάραμα! Πότε πιάνει πότε πάλι ξυπνάει... :rolleyes:

Μαρία μου, τι ωραία που κι εσύ θα φτιάξεις μπομπονιέρες! Με το καλό! Περιμένουμε φωτό!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αμαν βρε Ελενη μου!!! Μονο που το διαβασα ψυχοπλακωθηκα!!!! Δικαιολογημενα στεναχωριεσαι..... να μην τρωει το παιδι ειναι αρκετα στεναχωρο, βεβαια εγω πιστευω οτι φαση ειναι και θα περασει.... ασε που μπορει να αρχισε η διαδικασια-φαγουρα των πισω δοντιων.... εχω ακουσει οτι τα πισω δοντια ειναι αρκετα ζορικα και οτι κοβεται πολυ συχνα η ορεξη των παιδιων..... θα επανελθει η μικρη θα το δεις!!!! ΑΑΑ!!! οσο για το γαλα μην το υποτιμας. Εμενα ο παιδιατρος μου τονισε οτι τον πρωτο χρονο η κυρια τροφη των παιδιων πρεπει να ειναι το γαλα και οταν ειναι αρρωστουλικα ζητανε περισσοτερο γαλατακι παρα φαει!!!

Λια μου δεν θεωρω οτι ειναι νωρις..... σε 3 μηνες ειναι η βαφτιση αλλα ειναι χειμωνας δεν παθαινουν τιποτα τα κουφετα.... το καλοκαιρι ειναι θεμα! Λεω να τις αρχισω σιγα σιγα και οποτε τελειωσω (δεν εχουμε και πολυ ελευθερο χρονο με το παιδι, ποσο μαλλον εσυ που αρχιζεις και δουλεια)... Θα μου βγουν περιπου 1.10 Ευρω. Παρηγγειλα 100 τεμαχια και μεχρι το τελος της εβδομαδας που μας ερχεται περιμενω τηλ να παω να τις παρω. Τους ειπα να μην μου τις στειλουν αλλα να παμε εμεις να τις παρουμε για να τα δουμε πρωτα ( εδω Θεσσαλονικη ειναι η αποθηκη)... Αληθεια εσυ ποσες μπομπονιερες θα κανεις?

Διαφημίσεις

Αμαν βρε Ελενη μου!!! Μονο που το διαβασα ψυχοπλακωθηκα!!!! Δικαιολογημενα στεναχωριεσαι..... να μην τρωει το παιδι ειναι αρκετα στεναχωρο, βεβαια εγω πιστευω οτι φαση ειναι και θα περασει.... ασε που μπορει να αρχισε η διαδικασια-φαγουρα των πισω δοντιων.... εχω ακουσει οτι τα πισω δοντια ειναι αρκετα ζορικα και οτι κοβεται πολυ συχνα η ορεξη των παιδιων..... θα επανελθει η μικρη θα το δεις!!!! ΑΑΑ!!! οσο για το γαλα μην το υποτιμας. Εμενα ο παιδιατρος μου τονισε οτι τον πρωτο χρονο η κυρια τροφη των παιδιων πρεπει να ειναι το γαλα και οταν ειναι αρρωστουλικα ζητανε περισσοτερο γαλατακι παρα φαει!!!

Λια μου δεν θεωρω οτι ειναι νωρις..... σε 3 μηνες ειναι η βαφτιση αλλα ειναι χειμωνας δεν παθαινουν τιποτα τα κουφετα.... το καλοκαιρι ειναι θεμα! Λεω να τις αρχισω σιγα σιγα και οποτε τελειωσω (δεν εχουμε και πολυ ελευθερο χρονο με το παιδι, ποσο μαλλον εσυ που αρχιζεις και δουλεια)... Θα μου βγουν περιπου 1.10 Ευρω. Παρηγγειλα 100 τεμαχια και μεχρι το τελος της εβδομαδας που μας ερχεται περιμενω τηλ να παω να τις παρω. Τους ειπα να μην μου τις στειλουν αλλα να παμε εμεις να τις παρουμε για να τα δουμε πρωτα ( εδω Θεσσαλονικη ειναι η αποθηκη)... Αληθεια εσυ ποσες μπομπονιερες θα κανεις?

Αχ, Μαράκι μου, ναι;; Μου έδωσες κουράγιο με αυτό που είπες για το γάλα!!! :rolleyes: Της δίνω και μέσα στη μέρα συχνά για να συμπληρώνει και να μην σκυλοπεινάει η κακομοίρα! Τώρα το βράδυ πριν κοιμηθεί ήπιε 210 περίπου και χάρηκα! :rolleyes: Μακάρι να την κρατάει το γάλα και να μην μου ρέψει μέχρι να της περάσει, κι εγώ πιστεύω είναι φάση, τι στο καλό! Τι να έπαθε... :cry: 'Ενας θεός ξέρει πότε θα περάσει... Κάπως έτσι μου φαίνεται, σαν να έχει μειωμένη όρεξη... Μα με το που βλέπει το κουτάλι ξινίζετε, είναι φοβερό!

Ναι, να τις ξεκινήσετε σιγά σιγά τις μπομπονιέρες δεν θα πάθουν τίποτα τα κουφέτα.. Ποια κουφέτα πήρες; Χατζηγιαννάκη; :rolleyes: Μιαμ!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα κοριτσια μου,

απο το πρωι καθαριζα το σπιτι εκανα γενικη,ρουχα πιατα μαγειρεμα κλπ και τωρα καταφερα να κατσω,φορες φορες αναρωτιεμαι αν ειχα μεγαλο σπιτι ποσες μερες θα ηθελα να το καθαρισω....με το παιδι δεν προλαβαινω τιποτα,σημερα ηταν ολη μερα με το μπαμπα της και ετσι τα καταφερα να καθαρισω το μεγαρο:tongue:...σημερα παμε καλυτερα απο φαγητο,εφαγε μηλο με μπανανα μπερδεμενο με γιαουρτι,μεσημεριανο κανονικα και το απογευμα της εβαλα σχεδον ενα αβοκαντο με λιγο κριθαρακι απο το μεσημερι και το εφαγε...εδω χαλασε παλι ο καιρος,και βλεπω σε εσας εφτιαξε,οποτε θα σας λεω τον καιρο και σε δυο μερες θα ξερετε τι καιρο θα κανει:tongue:....

σαφακι μπουσουλησε η καλλια μας!!!μπραβο μωρε το κοριτσι μας!!!φανταζομαι τη χαρα του γιαννη θα κανει σαν να βρηκε καινουριο παιχνιδι!!!ελπιζω να γινατε τελειως καλα,ταλαιπωρηθηκατε μωρε ολοι σας!!!

αλικη μου με το καλο να φωτιστει το κοριτσακι σας!!!πολυ ωραια ακουγονται αυτα που διαλεξες!ειπες τωρα που θα τη βαφτισεις να την παντρεψεις κιολας μην σου μεινει στο ραφι ε?χαχαχαχ....

λιακι τι ωραια θεα εχει στο χωριο σας,μαρεσε παρα πολυ!!! ε ρε τι εχει να γινει το καλοκαιρι,ολη μερε θαλασσα!!! οσο για τα κουφετα δεν νομιζω πως εχουν αναγκη γιατι δεν εχει ζεστη να λιωσουν,η υγρασια δεν ξερω αν τα αλλοιωνει:confused::rolleyes:

μαρακι και εγω της δινω μεσα στη μερα με ποτηρακι να μαθαινει,πρεπει να μαθουν να πινουν με ολους τους τροπους!!!εσεις ειστε του γλυκου ε?εμεις του αλμυρου!!!τι να κανουμε?:tongue: με το καλο να φτιαξεις και τις μπομπονιερες,τι ωραια κρεμαστρουλες δεν εχω ξαναδει σε μπομπονιερα,πολυ ωραια ακουγεται...

σοφια φο,μια χαρα το ποδηματακι το πηρε οικονομικο και τη δουλεια του την κανει!!!τελεια για να σουλατσαρετε μια χαρα ειναι!!!οταν θα ρθει η ωρα να αποθηλασεις θα δεις που δεν θα θες,αλλα καποια στιγμη πρεπει να κοπει και αυτο...οσο μπορεις περισσοτερονα τη θηλασεις μιας και δεν μπορει να πιει αγελαδινο...για αυτο ισως δεν θελει το μπιμπερο γιατι δεν εχει μαθει να πινει με αυτο,και σου λεει τι ειναι αυτο που μου δινουν να πιω...το γαλα στο χρονο πανω πως θα το πινει ομως?με το ποτηρι?

ελενη μου εχεις ζυγαρια αχ πολυ ωραια,εγω αν ειχα θα την ανεβαζα 10 φορες τη μερα,γιαυτο δεν πηρα...καταρχην να σου πω οτι σε καταλαβαινω πως νιωθεις και ποσο σε στεναχωρει να μην τρωει η αθανασια σου,ομως ρεαλιστικα δεν εχει προβλημα με το βαρος της και δεν ειναι πολλες μερες που δεν τρωει...πιστευω οτι καποιος λογος θα υπαρχει,μηπως βγαζει δοντακι και την ποναει το κουταλι οπως την ταιζεις?ψαχουλεψε λιγο με το χερι να δεις τι γινεται?δοκιμασε να την ταισεις με ενα κουταλι δικο μας μηπως της φανει διαφορετικο! μηπως δεν εχει κανει κακακια και νιωθει φουσκωμενη? δοκιμασε να την ταισεις στο τετραωρο χωρις ομως ενδιαμεσα γαλα μπισκοτακια ψωμακια κλπ.... δοκιμασε μονο πατατα καροτο,μηπως δεν της αρεσει κατι....μηπως εχει το λαιμακι και γιαυτο θελει πιο πολυ το γαλα? τελος μην υποτιμας το γαλα γιατι λενε οτι το γαλα ειναι το τσιμεντο,σε αυτη την ηλικια,σκεψου οτι παλια που δεν ειχαν μουλτι και λοιπα τι τρωγαν τα παιδακια μονο γαλα!και να σου πω οτι το κοριτσακι που κρατουσα εφαγε στερεα τροφη μετα το χρονο γιατι με τα αλεσμενα αηδιαζε! και παλι σου λεω οτι σε καταλαβαινω απολυτα και σου εγραψα οτι κατεβαινει απο το κεφαλι μου για να δουμε τι φταιει και δεν τρωει η φαγανουλα μας! περιμενουμε ευχαριστα νεα αυριο!!!

καλο βραδυ φιλεναδες!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πώς είστε?

Αγγελικούλα έκανες τη γενική στο μέγαρο? χαχα! γελάω όπως τα λες!!

Κι εγώ σήμερα έκανα λίγη καθαριότητα, μετά πέρασε ο σίφουνας Γιάννης με τις ρυζογκοφρέτες και γέμισε το σπίτι βέβαια αλλά ο.κ συνήθισα πια!

Ου ναι να δεις χαρά που κάνει ο Γιάννης τώρα που πηγαίνει στο πιτσ φιτίλι η Κάλλια και τρώει τους δεινόσαυρους του, την κοιτάει με μισό μάτι, άστα! Θα αρχίσει τώρα το ματς μου φαίνεται "μαμά μου πειράζει τα παιχνίδια μου"!! Έχει προτίμηση στα βιβλία του περισσότερο βέβαια, τα βουτάει και τσουπ γρήγορα να τα μασουλήσει γιατί ξέρει πως θα τη δω και θα τη μαλώσω!

Ελενίτσα άντε βρε που στενοχωριέσαι για τη μικρή, φάση θα είναι που σου λένε και τα κορίτσια και θα περάσει, να δεις που ετοιμάζει δοντάκι και δεν έχει πολύ όρεξη, ευτυχώς που πίνει το γάλα της και αναπληρώνει έστω. Θα της περάσει σε λίγες μέρες σίγουρα!

Μαράκι και Λία καλές ετοιμασίες με τις μπομπονιέρες! Να μας βάλετε φωτό όταν τις φτιάξετε!!

Αλίκη πολύ όμορφα ακούγονται όσα διάλεξες!! Τα ρολογάκια ειδικά θα είναι σούπερ δώρα για τα παιδάκια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα μανουλιτσες!

απο που να'ρχισω...

λοιπον χθες βγηκαμε για ποτο με τον αντρα μου μετα απο πολυυυυ καιρο κ γυρισαμε στο σπιτι 3 η ωρα!! εχω ξεσυνηθισει πολυ τελικα! ηπια 3 ποτηρια κρασι κ ακομα ζαλιζομαι!! περασαμε ομως πολυ ωραια!!

παμε τωρα στα δικα μας.. το παιδι μου εχει γινει αγριμι! δεν μπορω να σας περιγραψω! τσιριζει ολη την ωρα κ κανει κατι αποτομες κινησεις που αν την αφηνα θα εφτανε απεναντι! μ' εχει τρελανει!!

σισσακι ετσι η καλλια ε;; του τα βουταει ολα; ζηλευει καθολου ο μεγαλος;

αγγελικουλα μου κιεγω χθες το πρωι εκανα καθαριοτητα κ ακριβως τις ιδιες σεψεις με σενα..που να ειχα κ μεγαλο σπιτι. θα επαιρνα γυναικα αλλα γενικα μου αρεσει να διυλευω μονη μου ειτε καθαριοτητα ειτε μαηειρικη ειτε σιδερο προτιμω τα δικα μου χερια. βεβαια βοηθαει το οτι δεν εργαζομαι γιατι αλλιως δε θα τα σκεφτομουν κ πολυ τα ξενα χερια!

μαρω μου τελεια ιδεα οι κρεμαστρες!! μας ειχαν δωσει σε μια βαπτιση κ της χρησιμοποιω τωρα στην ντουλαπα της μπεμπας κ δινουν χρωμα στα ρουχαλακια της! πολυ ωραια ιδεα!!

πεταλουδιτσα η γιατρος τι σου ειπε που δεν τρωει καλα το παιδι; μηπως ετοιμαζει τα πανω δοντια;;

Καλημέρα μανούλες! Καλή Κυριακή να έχουμε, αν και πάλι ο καιρός είναι χάλια...Ψιλοβρέχει κι έχει κρύο! Πάλι για μέσα χουχούλιασμα μας βλέπω.... :rolleyes:

Εμείς με τη μικρή πριν λίγο σηκωθήκαμε, κοιμήθηκε πολύ καλά και μόλις ήπιε το γαλατάκι της! Αυτό ακόμη το πίνει!! :tongue: Καμιά 220 τα ήπιε... ;) Άντε να δούμε τα υπόλοιπα!

Αγγελική μου, γενική καθαριότητα είχες,ε; Αχ, πολύ μου αρέσει όταν κάνω και έστω για λίγο το σπίτι αστράφτει!! Και εκνευρίζομαι ακόμη πιο πολύ όταν το δω μέσα σε λίγες μέρες λερωμένο! :evil: Εσείς τα πάτε με το φαγάκι πολύ καλά,ε;; Μπράβο στη ζουμπουρλίτσα σου!! :P Από ότι είπες τα τρώει όλα! Σας εύχομαι έτσι να συνεχίσει!! Άντε και στα δικά μας..... :? Ζυγαριά ναι είχαμε πάρει από ένα μαγαζί μέσα στην κλινική, σχετικά οικονομική τη βρήκαμε, 50 ευρώ. χαχαχα όχι καλέ σιγά να μην τη ζύγιζες 10 φορές την ημέρα, έτσι νομίζεις. Επειδή θηλάζαμε ήθελα μια φορά την εβδομάδα να βλέπω πώς πάει κι έτσι και κάναμε και διαπιστώναμε πως τα πήγαινε μια χαρά! Και η γιατρός μας είχε πει καλό είναι να τη ζυγίζουμε τόσο όχι όμως πιο συχνά. Τώρα την έχω δανείσει σε αυτή τη φίλη μου που γέννησε και την κάνουμε πέρα δώθε τη δόλια τη ζυγαριά! Εκείνη τη χρειάζεται κάθε βδομάδα κι εγώ μία φορά το μήνα... :tongue: Ναι μωρέ έχεις δίκιο και η μαμά μου αυτο μου λέει, πως είναι μια χαρά στα κιλά της με το παραπάνω και να μην ανησυχώ, αλλά δεν ξέρω για πόσες μέρες θα συνεχιστεί αυτό το βιολί.... Ως πότε νομίζεις θα διατηρήσει αυτά τα υπέροχα φουσκωτά και τετράγωνα μαγουλάκια αν δεν τρώει για μέρες;;;; :? Δεν νομίζω να φταίει το κουτάλι το έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά δεν μου δείχνει κάτι τέτοιο.... Την έχω δοκιμάσει και με πολύ μαλακό σιλικόνης και μια από τα ίδια... Την ψαχουλεύω 2 φορές τη μέρα για δόντι τίποτα ακόμη! Ούτε φούσκωμα από κακά γιατί τα κάνει. Όχι πάρα πολλά αλλά κάθε μέρα κάνει. Το λαιμό μας το είχε δει η γιατρός όταν είχε ήδη ξεκινήσει να τρώει λιγότερο καθώς σταδιακά το έκοψε το φαγητό, όχι απότομα και ήταν καλά. Τουλάχιστον ας την βοηθάει το γάλα τι να πω.... :confused:

Σισάκι πήρε φόρα η Κάλλια σου και ποιος την πιάνει;; Ωχ, ωχ θα αρχίσουν οι μάχες στο σπίτι σε λίγο καιρό! Το καλοκαίρι θα κάνουν καλή παρεούλα ή το αντίθετο!! ;) Λες άδικα ανησυχώ;;;; Αχ, δεν ξέρω είναι ζόρι να μην τρώει το μωρό.... Αν ήταν και κακόκεφη θα είχα σκάσει τώρα!!! :shock:

Αλίκη μου το κάψαμε χθες βράδυ!!! Τρία ποτήρια κρασί;;; Εγώ με το ένα γίνομαι γκολ χωρίς υπερβολή!! :tongue: :tongue: Τι καλά που πήγατε και περάσατε τέλεια!! Η γιατρός όταν τηλεφωνικά της είπα το πρόβλημα όταν πια είχε ενταθεί δεν μου είπε πιθανή αιτία, όχι... Αν δηλαδή ίσως είναι από δόντια ή ότι άλλο... Απλά μου είπε τι μπορώ εναλλακτικά να της δίνω...σκατούλες τίποτα δεν θέλει! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...