Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

ελενη δεν το πιστευω αυτο,οι κοκονες μας ειναι ενα και το αυτο....τετοιες συμπτωσεις πω πω....λοιπον εχτες μου εκανε το εξης κουφο:για απογευματινο εφαγε το πολυ 7 κουταλιες ρυζαλευρο και το βραδυ ηπιε 70 μλ γαλα:shock::shock::shock: μιλαμε τα παιξα,αγχωθηκα παρα πολυ και λεω αν δεν φαει και σημερα θα την επαιρνα σε γιατρο...το βραδυ στις 2 ηπιε 120μλ αλλα οχι στο μπιμπερο σε αυτο που πινουμε νερο...δεν ξερω κατα ποσο παιζουν ρολο και αυτα τα δοντια,σημερα οπως την κοιταζα ειναι ετοιμο να πεταχτει το κατω διπλανο,σχεδον φαινεται...ευτυχως σημερα ηπιε κανονικα το γαλα της το πρωι,εφαγε το μεσημεριανο σε 2 δοσεις μεσημερι και απογευμα και τωρα ηπιε σχεδον 300 μλ γαλα:shock: πρωτη φορα τοσο πολυ...καλα τι εχουν παθει????

και εγω χτες αγχωθηκα πολυ και να μου λεει ο βασιλης ηρεμησε ειναι μια χαρα στα κιλα της κλπ....δεν με νοιαζει το βαρος της αλλα τα γευματα της δεν γινεται να τρωει μονο σουπες....το κουταλακι με το φρουτο το μυριζει πρωτα και μετα σφραγιζει τα χειλη...αυτη τη φρουτοκρεμα σε σκονη δεν τη θελω,μωρε,ξερω εγω τι εχει μεσα...καλυτερα να μη τρωει....

σε καταλαβαινω απολυτα φιλη ελενη...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια μου,

ξεκινησα απο την ελενη γιατι αγγιξε φλεβα...αχ τι τραβαμε και εμεις οι μαναδες....μας εχει ταραξει στις αστραπες σημερα αλλα το απογευμα δεν εβρεχε ουτε ειχε κρυο και ετσι πηγαμε για ενα γρηγορο καφεδακι και η μπεμπα δεν εβαλε γλωσσα μεσα της,μας κοιτουσαν ολοι χα χα χα...και γελια και χαρες μετα ομως κατι εγινε και κοπηκε το ρευμα και φυγαμε(δεν ειμαστε για πολλους ρομαντισμους:tongue:) πηγαμε σουπερ μαρκετ (ειχαν γεννητρια) και καναμε τα ψωνια μας καναμε τη βραδυνη μας περιποιηση και επεσε ξερη για υπνο....

αλικη μου περαστικα στη μικρουλα σου...

λιακι χαιρομαι πολυ που τα παει καλα με την κοπελα,καλα κανεις και ξεκινησατε νωρις για να μαθει και αυτη τις συνηθειες του...με τον υπνο λες να εχετε προβλημα?ας προσπαθησει στην ωρα του υπνου να δεις πως θα τα παει...οταν σε βλεπει μετα απο την κοπελα ο δημητρακης κανει χαρουλες η τιποτα?σου ειχα γραψει παλιοτερα κατι για να διορθωσεις το προσκλητηριο δεν ξερω αν το εχεις διαβασει ειναι στην προηγουμενη σελιδα..

οι αλλες οι μανουλες που ειστε τι κανετε?ελπιζω να ειστε καλυτερα απο την υγεια σας...καλο βραδυ φιλακια

Καλησπερα κοπελιες, τι κανετε?

Περαστικα σε ολα τα μωρακια που ειναι αρρωστα τα καημενα! Σοφακι περαστικα κ σιδερενια κ στην Καλλια κ στον Γιαννακη σου, καλο κουραγιο με το τρεξιμο!

Μαρακι κ Αλικη μου περαστικα κ στα δικα σας τα μπουμπουκακια!Μαρια σου ηρθε περιοδος κ ενω θηλαζεις κ το βραδυ? Ποσες φορες? Γιατι ξερω οτι αν θηλαζεις πανω απο μια φορα τη νυχτα οτι δεν σου ερχεται. Λες να μην ισχυει παντα?:shock:

Αγγελικη κ Ελενη1 οι μπεμπουλες εχουν ιδιες προτιμησεις στο φαγητο τους:rolleyes:;)! Θα ξαναπαρουν μπροστα κ δεν θα τις σταματατε με τιποτα!;)

Ελενη βλεπω η Αθανασια "ξεπορτισε" στο παρκο της, μπραβο, αντε κ καλο σουλατσαρισμα, εστρωσε κ ο υπνος της:tongue:!Κανονιζετε κ ταξιδακι Αμστερνταμ? Τελεια ειναι, θα σας αρεσει πολυ, με το καλο!

Σονια, μην σε ανησυχει που η Αλεξανδρα δεν "δειχνει" να σε αναζηταει, οταν θα καταλαβει οτι μπορει να σε διεκδικησει θα το κανει κ δεν θα αντεχεις τοτε να την αφηνεις! Ακομα δεν αντιλαμβανεται οτι εχουν περασει ωρες που εχει να σε δει, μετα δεν θα σε αφηνει να φυγεις!

Λιακι καλοριζικο το καινουριο σπιτι! Να γεμισει κ αλλες παιδικες φωνουλες συντομα!Καλες μασες κ με τα δοντακια σας που ειναι κ πολλα! Ετοιμος για αρνακι στη σουβλα θα ειναι το Πασχα, που ειπαν κ τα κοριτσια! Με το καλο κ η βαφτιση, πανεμορφα τα προσκλητηρια!

Εμεις κοριτσια δεν κανουμε κατι καινουριο αλλα ευτυχως τρωει μια χαρα τα φαγητα της (σε αυτα που δεν εχει βγαλει αλλεργια:rolleyes:;):confused:). Μονο οτι εχει αρχισει παλι να κλαιει με τις γιαγιες μολις την παρουν αγκαλια, τωρα πια κ με την αδερφη μου ενω δεν ειχε προβλημα, τωρα δεν θελει παρα μονο εμας τους δυο να την κραταμε! Τεσπα, μαλλον ειναι αγχος αποχωρισμου!

Ωωωχ σας αφηνω γιατι θα την βαλω στην κουνια τωρα που την πηρε ο υπνος, φιλια πολλα καληνυχτα!!

bkPSp3.png

Σας καλησπερίζω κορίτσια, με ένα νέο, ολοκαίνουργιο... υπέρδιπλο σεντόνι χαχαχα!!!!!!

Σας διάβαζα μεν, αλλά αδυνατούσα να σας γράψω...είχα λίγο δουλίτσα...κι έχω ακόμη δηλ..αλλά είπα να κάνω διάλειμμα και μετά ύπνο...

Επίσης έχω ένα κρυολόγημα χωρίς πυρετό...αλλά με έχει καταβάλλει.....χάλια...πολύ καταροή...δεν την παλεύω..

Εύχομαι να με κόλλησαν οι μικροί μου μπόμπιρες...και να μην τους κολλήσω εγώ...κάτι ακόμη...αρκετά έχουμε περάσει μέχρι τώρα...με τον μικρούλη, ο μεγάλος...μια χαρά...χτύπα ξύλο..Και ο Γιωργάκης δείχνει να μην έχει και ακροαστικά τώρα...καθόλου... επίσης έχει στρώσει σχετικά με τον νυχτερινό ύπνο...τρώει κατά τις 10μμ 240νερό και με την σκόνη πάει περίπου 270 και το πίνει όλο ή σχεδόν όλο αλλά με μικρά διαλλείματα...οταν το πιει όλο ξυπνάμε κατά τις 9 το πρωί...όπου ή του δίνω γάλα και ξανακοιμάται στο κρεββάτι του, ή τον παίρνω μαζί μου στο δικό μου...και να σας πω την αμαρτία μου είναι τόσο ησυχούλης...που στο κρεββάτι μου ή ξανακοιμάται ή του δίνω μερικά παιχνιδάκια...τον καθίζω δίπλα μου κι εγώ κοιμάμαι καμιά ωρίτσα ακόμη...χααχαα!!!! Βέβαια εγώ κοιμάμαι...κι αυτός μου πιάνει την μύτη και τραγουδάει ....νταντανταντα... ή μου τραβάει τα μαλλιά και φωνάζει πρρρρρρρρρρρρ πρρρρρρρ....αυτό δεν ξέρω που το έμαθε....όταν μου το κάνει...του λέω ότι θα του πάρω πρόβατα...χαχαχα!!!!!! Γενικά ως προς το φαγητό τρωμε τα πάντα και με μεγάλη όρεξη...ανοίγουμε και το στόμα και περιμένουμε.... Στην φρουτόκρεμα του πρόσθεσα και το ακτινίδιο...και δείχνει να του αρέσει τρελλά...αλλά μάλλον για ευνόητους λόγους δεν θα πρέπει να του δίνω κάθε μέρα... χαχα...Μην με ρωτάτε ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι...χαχαχα... καλά άντε θα σας πω....τώρα είναι δύο μέρες που του δίνω... και σήμερα όλες τις φορές που τον άλλαξα απαραιτήτως τον πήγαινα στην βρύση για πλύσημο...τα μωρομάντηλα δεν αρκούσαν.... τα κακάκια έφταναν μέχρι το πουλάκι μπροστά.... και το κάλυπταν κιόλας ...χαχχαχα!!!!! Α, κορίτσια εσείς που έχετε αγοράκια...η παιδίατρος σας κοιτάει το πουλάκι τους για την φίμωση.... να δει αν ανοίγει? Βέβαια είναι νωρίς ακόμη...αλλά πρέπει να το κοιτάει... Εμάς προς το παρόν δεν ανοίγει καλά, αλλά η παιδίατρος είναι αισιόδοξη...γιατί και του Χρήστου ήταν οκ....(ετοιμοτσούτσουνος...χαχα!!!) και δεν χρειάστηκε επεμβασούλα... Νομίζω γύρω στους 15 - 18 μήνες μας είχε πει ότι θα πρέπει να είναι οκ...

Κατά τ' αλλα από κινητηκότητα....ΔΕΝ σκίζουμε... κάθεται μεν...αλλά άμα πέσει....χρειάζεται γερανό...ούτε μπουσουλάμε...ούτε σερνόμαστε...ούτε σηκωνόμαστε φυσικά!!!! Το πολύ να γυρίσουμε από μπρούμυτα σε ανάσκελα και το ανάποδο...και μετά τέλος....περιμένουμε την ..."ΕΛΠΑ" να μας σηκώσει...χαχαχα... Όταν τον κρατώ όρθιο όμως, πατάει γερά τα ποδαράκια του... και τον πάω στα καγκελάκια του πάρκου όπου τα κρατάει και στέκεται ... με ελάχιστη βοήθεια!! Ο Χρήστος στην ηλικία 10 μηνών θυμάμαι σηκονώταν όρθιος και πήγαινε βόλτες στο πάρκο... για τον Γιώργο δεν το κόβω ότι θα συμβεί το ίδιο...νομίζω θα αργήσουμε ακόμη... αλλά να σας πω δεν με πειράζει... καλύτερα να περπατήσουμε προς το καλοκαιράκι που θα καθόμαστε στο μπαλκόνι μας... και θα τρέχει εκεί παρά μεσα στο σπίτι...να είμαι όλο μη εκεί και μη εδώ....για να μην χτυπήσει περισότερο...

Σοφία, φουτράκι...μη στενοχωριέσαι κουράγιο και υπομονή... ο Χρήστος όταν ήταν μωρό.. ήθελε μόνο παπούδες... (ας ήταν και άγνωστοι..) και καθόλου γιαγιαδες... ούτε και την δική μας...

Ελένη και Αγγελική...τι καψωνια είναι αυτά που σας κάνουν οι κόρες σας? Μα να μην τρώνε τίποτα...τόσο λίγες επιλογές... ούτε φρούτα ούτε κρέμες... Έχετε δοκιμάσει για φρούτο να τους δωσετε μόνο ένα δύο, και όχι πολλά μαζί...μήπως έχουν αλλη γέυση... ή μήπως να τους δίνεται χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι... α, επίσης εγώ στον Χρήστο όταν είχε μεγαλώσει και είχαμε ξεφύγει από την φρουτόκρεμα έτρωγε μόνο μπανάνα, καθόλου μήλο αχλάδι...κλπ... Κι επειδή στενοχωριώμουν κι εγώ που δεν έτρωγε καθόλου φρούτα, είχα βγάλει από το ντουλάπι τον αποχυμωτή και του έκανα χυμό... μέ όλα τα φρούτα που κυκλοφορούσαν...συν καρότο.... και θυμάμαι τρελλαινόταν.. αν καταφέρεται να τους δίνεται έστω και σε χυμό λίγο? Μήπως να το δοκιμάσετε και αυτό?΄Πάντως Αγγελική συμφωνώ μαζί σου...για την άποψη ως προς την φρουτόκρεμα σε σκόνη...δεν είναι ότι καλύτερο... Α, και για απογευματινό, αν δεν τρώει την κρέμα σκόνη, δεν δοκιμάζετε να τους βράζετε λίγο ρυζάκι (αφού και η κρέμα είναι ρυζάλευρο, άρα βάση το άμυλο), ή μακαρονάκι ή πατατούλα... (εγώ βάζω και λίγο καρότο μέσα) και συνήθως κρατώ ζουμάκι (σε κεσεδάκια από γιαούρτι) από κοτοπουλάκι στην κατάψυξη και το βράζω μέσα σε αυτό (ίσως προσθέσω και λίγο νεράκι σκετο..αν μου πέσει λίγο).. αυτά...λέω εγώ τωρα... Γνώμη μου ε? τα παραπάνω...!!!!

Ελένη, τέλεια τα νέα με το ταξιδάκι σας.........μπράβο..θα περάσετε τέλεια.... Θα κάνετε και crash test με τον αποχωρισμό με την Αθανασούλα χαχαχα!!!

Ελένη, θα σου γράψω στο καφέ μας, πως παραγγέλνω από το αμαζον, με παράδειγμα...για να καταλάβεις...γιατί αξίζει τρελλά.. Προχθές μου ήρθαν κάτι timberland που είχα παραγγείλει για τον Χρηστάκο τέλεια...με τιμή? 14,76Ε ήταν σπασμένα Νο και είχε τρελλές εκπτώσεις από 60λίρες τα έδινε 12λίρες = 14,76Ε....και δεν το συζητάμε στα Χανιά θα τα έπαιρνα με 100Ε. Επίσης πολύ ωραία σελίδα έχει η mini-Raxevsky στα παιδικά... από εκει παιρνω πολλά για τον Χρήστο...Προχθές του παρείγγειλα ρούχα για του χρόνου, 4σετ φορμες, 2 μπλουζες, και μία φλις ζακετούλα, όλα μαζί 125Ε, και φαντάσου ότι η αρχική τιμή σε κάθε φόρμα έπαιζε στο 60άρι...όλα φετινής σεζόν...τα είχε 50% κι επειδή έχω γραφτεί στο newletter μου είχε στείλει κωδικό με έως 70% έκπτωση. Και φυσικά τα πράγματα που έχει για κοριτσάκια είναι όχι απλά υπέροχα... τέλεια...!!!!!!!!!

Αγγελική, το άρθρο που επισύναψες πολύ ενδιαφέρον, μου θύμισες κι εμένα πράγματα...που στον Γιώργο ΄λόγω έλλειψης χρόνου είχα ξεχάσει ότι πρέπει να τα κάνω...Σ' ευχαριστώ!

Για το γιαούρτι που με ρωτάς, μου είπε ή παιδίατρος να του δίνω κανονικό άσπρο γιαουρτι, αλλά ΌΧΙ προβειο... Άρα και στην παγωτομηχανή, μπορώ να βάζω γάλα όλυμπος, βιολογικο και να το φτιάχνω εγώ...την ρώτησα για το συγκεκριμενο και συμφώνησε μαζί μου... Μου είπε ότι η ποσότητα είναι μικρή, και γι αυτό δεν έχει πρόβλημα να το φάει από τώρα (που δεν έχει κλείσει χρόνο) αυτό το γάλα... Νομίζω εσύ μου έγραψες ότι έχεις την παγωτομηχανή στο ντουλάπι? Δεν την βγάζεις να δεις τι κάνει?

Α, για το γάλα που γράφετε εγώ τον ταίζω στο κρεββάτι κοιμησμένο σχεδόν και το πίνει μια χαρά...επίσης το έχει μάθει έτσι και τώρα και να θέλω να του το δώσω "καθιστός" δεν το πίνει...με κοροιδεύει....το βράδυ προσπαθώ να του το δώσω πριν ξαπλώσει και τίποτα...κάνουμε μισή ώρα και πίνουμε 20μλ. Οπότε μετά τον πάω στο κρεββάτι του, τον ξαπλώνω και σε χρόνο ντε-ντε αδειάζει το μπουκάλι.... και το ίδιο και στις 1:30 που πίνει γάλα...με το που κάνει το πρώτο ουα....τρέχω...ετοιμάζω το γάλα, κατευθείαν στο στόμα..και σε 5λεπτά...συνεχίζουμε όλοι τον ύπνο μας............!!!!!!! Φυσικά, για να σας πω την αλήθεια...μην το παίζω έξυπνη ε?....στον Χρήστο δεν το έκανα ποτέ αυτό...γιατί φοβόμουν....αλλά τώρα....... τσσσσσσσσσ, ξεμούρισα κι εγώ...χαχαχαχ!!!!!!!!!!

Μαρία, Αλίκη, εύχομαι να είναι καλύτερα τα μωράκια σας...

Σισάκι, τι κάνουν η Κάλλια και ο Γιάννης? Είστε πολλές μέρες, οπότε φαντάζομαι τώρα να είστε πολύ καλύτερα...αλλά φαντάζομαι.. τι βήχα θα είχατε, και ειδικά ο Γιαννάκης για να φτάσει να πιει τις σταγονούλες με την κορτιζόνη....To Soldesanil ήπιε? Είναι πολύ δυνατό αυτό...το είχα δώσει κι εγώ 2 φορές στον Χρήστο πέρυσι που έβηχε επί ώρες... και δεν μπορούσε να αναπνεύσει... και μόλις το ήπιε αυτό...κόπηκε μαχαίρι.... Φαντάσου τι δράση έχει...!!! Αλλα τι να κάνεις... Η μικρή ηρέμησε καθόλου, από τα ακροαστικά...? είναι καλό που κάνει εμετό, γιατί θα φεύγει το φλέμα που δεν μπορεί να το φτύσει...!! Εγώ με τον Γιωργάκη, προσπαθούσα να του προκαλέσω εμετό, για να βγάλει τα τόσα φλέματα που είχε κα τίποτα... Φαντάσου ότι τον τάιζα λίγο και μετά του έβαζα ορό στην μύτη, για να αηδιάσει και να κάνει εμετό...αλλά τίποτα... Το κακό είναι ότι πάνω που έφυγε η πεθερά (και τώρα ίσως και να χρειαζόταν) και είπατε να ησηχάσετε σας έτυχε αυτό...είχατε και τον μπαμπά στο σπίτι για να κανετε τις βολτίτσες σας... Τελικά προλάβατε να βγείτε καθόλου....ή πέσατε κατευθείαν με όλα αυτά!!!!!!

Λιάκι όλα καλά στο καινούργιο σπίτι? Τακτοποιηθήκατε? Φτιάξατε το δωμάτιο του Δημητράκη? Οδηγείς τώρα? Είναι και το σπίτι εκτός πόλης, φαντάζομαι θα σου είναι απαραίτητο!!! Με την κοπέλα μια χαρά θα τα πάει...αφού εδειξε ότι την θέλει... Θα δεις ότι πράγματα που εσένα θα σου κάνει την ζωή πατίνι, με εκείνη ,μπορέι να παιρνούν απαρατήρητα... Θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησε παιδικό ο χρήστος...πράγματα που εγώ τον παρακαλούσα...εκεί τα έκανε μόνος του...χωρίς παρακαλετά και χωρίς πίεση..και μου έλεγε η νηπιαγωγός του...ότι και αυτά μας παίζουν...ξέρουν τα όρια μας...και ξέρουν και με ποιον τους παίρνει...τι!!!! Εκείνη, έχει ξανακρατήσει παιδάκια? Πως θα την έχεις με την ώρα? ή με στάνταρ μισθό και χρόνο? Καταιγισμος ερωτήσεων....χαχχααχα!!!!!... (Φαντάσου να γίνω και πεθερά!!... Ελένη..."κάηκε" η Αθανασία σου...χαχαχα!!!!!)

Αλήθεια, λέτε να τα λέμε μέχρι τους γάμους των παιδιών μας....ωραία ιδέα... μόνο που θα αλλάξουμε το καφέ...θα το κάνουμε φυσικά κλειστή ομάδα!!!

(Πόσες μαμάδες είμαστε εδώ, εφτά? χαχαχα)

2Ελένη + 2Σοφία + Λία + Αλίκη + Σόνια + Αγγελική + Μαρία + Κατερίνα = 10 Θανάσιμες πεθερές Μαίου 2012!!!

Σόνια, μην στενοχωριέσαι με την μπεμπούλα σου...γιατί το πιο πιθανό είναι ότι δεν καταλαβαίνει την απουσία σου..ξεχνιέται με το παιχνίδι... γιατί όταν εσύ λείπεις, όλοι πεύτουν με τα μούτρα πάνω της... περίμενε να μεγαλώσει λίγο.....κανένα 3μηνο - 4μηνο και θα δεις.... θα κλαίει που φεύγεις και την αφήνεις, και τότε πίστεψε θα στενοχωριέσαι περισσότερο...θα λες τι καλά που ηταν πριν, που δεν καταλάβαινε.... Με το ένα πόδι στεκεσαι μέσα στο σπίτι και με το άλλο έξω....δεν θα ξέρεις που να πάς.........!!!!!!!!!

Φιλια πολλά!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

καλημερα γλυκες μανουλες!!

εμεις επιτελους καλα!! η μπεμπα δεν εχει βηχα. τι νσ πω; εκανε δυο νυχτες λιγο βηχαλακι κ περασε. να το προλαβα με τον ορο; ποιος ξερει..εγω ειμαι μια χαρα!!

τι γινεται πεταλουδιτσα με τη μικρη; μηπως ετυχε μωρε κ να μην αγχωνεσαι;

λιακι μου χαιρομαι πολυ για την κοπελα! ολα ετσι καλα θα συνεχισουν κ θα εχουν πολυ καλη σχεση οι δυο τους!

κοριτσακια εδω σημερα βρεχει πολυ!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα θανάσιμες πεθερές μου!!!(χαχα, πολύ γέλασα Κατερινάκι)

Αλικάκι μου, μια χαρά, το ξεπεράσατε σε δυο ημερούλες, σκληρό καρύδι η μικρή μας!!!παλιόκαιρο και εκεί ε? και εδώ μια από τα ίδια, από χθες το βράδυ γίνεται χαμός, είμαστε και στην εξοχή τώρα και είναι πιό τρομακτικές οι αστραπές και οι βροντές....τις βλέπω και να πέφτουν στην θάλασσα, είναι το πιό συγκλονιστικό θέαμα που έχω δει...νιώθεις ότι βλέπεις όλο το αιγαίο όταν φωτίζουν...!

Κατερίνα, αχ, τα απολαυστικά σου σεντόνια!!!καλά, πολύ γέλιο με τις πεθερές!!!ωραία θα τα περνάμε εδώ παρεούλα, να¨κάνουμε παράπονα για τις νύφες-γαμπρούς!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλά, ζήλεψα, τι ωραία που κοιμάται ο Γιωργάκης, σχεδόν στον αυτόματο βλέπω!!!και πολλές ώρες....αχ, τέλεια...!Ο δημήτρης αν ξυπνήσει το πρωί κατά τις 7 δεν ξανακοιμάται με τίποτα!και αν τον πάρουμε στο κρεβάτι μας αρχίζει να χοροπηδάει,και να παίζει, παροξυσμός τον πιάνει!!!!

Για την κοπέλα που με ρωτας, την πληρώνω 60 ευρώ την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, έχει ξανακρατήσει παιδάκια, το ένα ήταν μιας συναδέλφου μου, και έχει μεγαλώσει και τα δυο ανιψάκια της...

Εγώ οδηγώ τώρα πια, όχι αρκετά συχνά ακόμα, γιατί δεν έχω χρόνο να φευγω από το σπίτι, από βδομάδα όμως θα αφήνω τη Μαρία με τον μικρό και θα πηγαίνω βόλτες να του πάρω και τον αέρα!!!

όσο για τη φιμωση, άστα, εμάς είναι τελείως κλειστό το πουλάκι του,η παιδίατρος μου είπε ότι έχουμε ακόμαπεριθώριο μέχρι να γίνει περίπου 2 ετών και μετά αν χρειάζεται επέμβαση θα περιμένουμε και λίγο ακόμα δηλ. να πάει 3-3μιση περίπου:cry::cry::cry:άσε πολύ με ανησυχεί αυτό γιατί το δικό μας είναι εντελώς κλειστό και δε βλέπω να ανοίγει....

Αγγελική μου,

εκεί πως πάει ο καιρός?λογικά σε εσάς θα πρέπει να αρχίζει να στρώνει σιγά σιγά, ήρθε εδώ κάτω η κακοκαιρία!όλο φωνές η γαλανομάτα έξω ε?πες της ότι έτσι κι αλλιώς με τις ματάρες της τραβάει την προσοχή όλων!!!

όσο για τα προσκλητήρια, με πήρε η κοπέλα και μου πρότεινε το ίδιο που είχες πει κι εσύ και τώρα μου τα ετοιμάζει να μου τα στείλει για να το κολλήσω εγώ!!για να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουμε...

Ελένη αμάν, πρόβλημα μεγάλο το φαγητό βρε παιδί μου...κ εγώ θα ανησυχούσα να σου πω την αλήθεια μου, μα να τρώει μόνο μεσημεριανό?μήπως όπως είπαν τα κορίτσια είναι από τα δοντάκια, για λίγες μέρες στα προηγούμενα είχε και ο Δημητρης θέμα αλλά του πέρασε..δίνε της γάλα τουλάχιστον να μη χάνει τις θερμίδες και μήπως σιγά σιγά της ξαναέρθει η όρεξη....

Σοφάκι φο, δε θέλει κανέναν η μικρή εκτός από εσάς?μήπως περνάει φάση κ αυτή, μη τη ζορίζεις πάντως και τους πάρει στραβά τους παππούδες, όταν νιώσει άνετα θα την δίνεις να την κρατάνε...

σας αφήνω, προς το παρόν, τα λέμε μετά...φιλάκια...!

HDfQp3.png

Καλημέρα θανάσιμες πεθερούλες και από μένα!!! χαχαχαχ

Τι καλά να τα λέμε εδώ χρόνια μετά που θα θάβουμε γαμπρούς και νύφες!!!!! χαχαχαχαχ :tongue: :tongue: :tongue: Πραγματικά θα έχει πολύ γέλιο!!! :P Μακάρι να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε να τα λέμε! :D

Λία μου, πολύ καλή η τιμή της κοπέλας (Μαρίας),ε; 240 το μήνα δηλαδή; Πολύ καλά αν σκεφτείς πως θα είναι ο Δημήτρης στο σπίτι του, θα έχει το φαγητό του και το πρόγραμμά του και δε θα κολλάει 1002 από παιδικό! Και το λέω γιατί εδώ σε μας στους παιδικούς τα 300 στάνταρ τα δίνεις.... :? Άσε με το φαί δύσκολα τα πράγματα... Σε λίγο θα της δώσω κρέμα βιολογική φρεζυλακ με βρώμη ολικής-μήλο-βανίλια να δούμε....

Συμπεθέρα και Αγγελική φυσικά και οι φρουτόκρεμες σκόνη δεν είναι οτι καλύτερο, αλλά προσωπικά το να μην φάει τίποτα ή να πίνει συνέχεια γάλα το θεωρώ χειρότερο! :? Η γιατρός μου είπε έστω να τρώει αυτή και αν την τρώει να κρύβω μέσα φρέσκα φρούτα! Τι να πει και αυτή αφού πάει να μου κόψει η μικρή και το γιαούρτι που έβαζα εκεί λίγο φρουτάκι.... :? Το απόγευμα θα της δώσω χορτόσουπα που θα περισσέψει από το μεσημεριανό. Πώς να το κάνω; Να βράσω το μεσημέρι περισσότερα λαχανικά και να αφήσω τα μισά ανάλεστα με το ζουμί τους στην άκρη και να τα ζεστάνω-αλέσω το απόγευμα; Σκέφτηκα αυτό για να μην βράζω πάλι το απόγευμα...

Συμπεθέρα μου, χαίρομαι πολύ για τον Γιωργάκη μας που είναι καλά στη υγεία του επιτέλους πρώτα απ'όλα, αλλά και που τρώει οοοολο του το φαγάκι και κοιμάται και καλά! :P Βρε τι παιδί είναι αυτό;;; Α! Και που τα κάνει μπόλικα τα κακατσέλια του!!!! :tongue: :tongue: Σημαντικό και αυτό!! ;) Πάντα τέτοια εύχομαι και ελπίζω να σας μοιάσουμε λιγάκι κι εμείς, να ακολουθήσουμε το παράδειγμά σας! :rolleyes: Εμείς από χυμό πορτοκάλι ούτε να το μυρίσει λέμεεε! :shock: Επίσης σκέτο φρούτο ένα μόνο αλεσμένο τα ίδια κάνει... Δεν υπάρχει σωτηρία!! :? Όσο για τα κινητικά σας...ακού περιμένει την ΕΛΠΑ!!!!!! χαχαχαχα!! Πολύ γέλασα!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Θα πάρει φόρα ο κακομοίρης και θα τον κυνηγάς όπως και όλα τα άλλα σκατούλια μας! ;)

Αγγελική μου, τυχαίο είναι που γεννήθηκαν ίδια μέρα οι κοκόνες μας;; Μοιάζουν πολύ στα χούγια και τις ιδιοτροπίες καλέ!! Οι τέλειες φιλεναδίτσες θα ήταν! ;)

Αλίκη μου μπράβο και σε εσάς που αναρρώσατε! Φτου φτου μακριά τώρα!!! ;)

Εμείς απόψε στον ύπνο είχαμε ένα πισωγύρισμα, ξύπνησε στις 5 μιση με κλάμα σαν να τρόμαξε και προσπαθούσε να ξανακοιμηθεί χωρίς γάλα η δόλια, αλλά μάταια! Στις 6μιση με 7 παρά τελικά ρούφηξε 240 μλ και κοιμήθηκε! Ευτυχώς όμως που ξύπνησε γιατί ο μπαμπάς μας είχε βάλει ξυπνητήρι 5παρά για δουλειά και το έκλεισε στον ύπνο! :shock: :shock: Ευτυχώς λίγο μετά μας ξύπνησε η μικρή μας (το φυσικό μας ξυπνητήρι!) και έφυγε τρέχοντας!!! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Να 'μαστε και εμεις!!!!:P:p:p

Δοξα το Θεο κοριτσια ειμαστε καλα!!! Μονο μυξουλες ειχε ο Γιαννακης και αυτο κρατησε 2 μερες ευτυχως!!!!

Ελενη Αγγελικη ανορεξιες διαβαζω!!! μην αγχωνεστε κοριτσια.... ενα θα σας πω ο Γιαννακης που τα ετρωγε ολα και σε ποσοτητα συν θηλασμο εχει 2 εβδομαδες το μεσημεριανο το τρωει μονο με κολπα και τραγουδια. Πρεπει να κανω το Καραγκιοζη για να φαει λιγο παραπανω απο το μισο... μεγαλωνουν και αποκτανε χουγια!!!

Λιακι τι ωραια θεα που περιγραφεις!!! εξοχη ε??? δεν το ηξερα (ημουν Γερμανια μαλλον οταν το ανεφερες).... και η Μαρια μια χαρα θα σου βγει (οικονομικα)!!!

Κατερινιω εμας οταν γεννηθηκε ο μικρος, οι παιδιατροι στην κλινικη μας ειπαν μια φορα την εβδομαδα να κατεβαζουμε απαλα και λιγο το πουλακι τους... το εκανα για λιγο και μετα ο παιδιατρος μας μου ειπε να μην το πειραζω και οτι θα το κατεβαζει εκεινος οταν θα πηγαινουμε. Μου ειχε πει οτι ειναι αρκετα ανοιχτο για την ηλικια του οποτε οκ..... Αντε ωραια που οι αντρες σου ειναι περδικια!!!!!:D:D:D

Αλικακι αντε τωρα που γινατε καλα να πατε και την εκδρομουλα σας!!! Αληθεια ο μπαμπας σας ποτε θα ξαναφυγει?

Σοφακι1 περασατε μεγαλο λουκι με τα παιδια ε??? κριμα μωρε!!! αρρωσταινουν συχνα ε? (απο οτι ειχες γραψει) ο παιδιατρος τι λεει?

Σοφακι2 μαλλον δεν εχει να κανει η περιοδος με την συχνοτητα αφου την νυχτα θηλαζει περιπου 3 φορες και την ημερα αναμεσα απο καθε γευμα παλι θηλαζει.... αρκετα δηλαδη!!! δεν πειραζει να βρω και εγω σιγα σιγα τη σειρα μου!!!

Κοριτσια απο τοτε που αδιαθετησα ξεπρηστηκε και η κοιλια μου!!! :D μου ειχε μεινει λιγο κοιλιτσα και ελεγα πως θα βγω στην παραλια??? χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue: τωρα παει και αυτη!!! γιουπιιιιιιι

Αυτα μανουλες παω να ετοιμασω το φαγητο του παιδιου!!! κοτοπουλο με τραχανα εχει σημερα το μενου

Σας φιλω

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλησπερα!!!!!!

Τι κανετε μανουλιτσες??

Σοφακι περαστικα στα μικρουλια σου, δυσκολο να ειναι και τα δυο αρρωστα... καλο κουραγιο και υπομονη, λιγο εμεινε θα φυγει ο χειμωνας και οι παλιοιωσεις.:(

Μαρια εγινε καλα ο γιαννακης σου πολυ γρηγορα, μπραβο του!!!!

Αγγελικη, Ελενη και Μαρια για το φαγητο απο οτι βλεπω τα περισσοτερα κανουν ναζια αυτη την περιοδο, υπομονη και επιμονη. Το ιδιο λεω και στον εαυτο μου, εχουμε λιγες μερας που παλευουμε για να φαει το μισο γιαουρτι καιτη μιση φρουτοκρεμα, σημερα το πρωι σταματησε στις 5 κουταλιες παρολο που αργησα να του τη δωσω. Ας ελπισουμε να στρωσουν γρηγορα.

Κατερινα περαστικα σου!!!

Παρολο που τα αγορια μας ειναι την ιδια μερα γεννημενα δεν μοιαζουν σε τιποτα, μα να μην σας παρουμε ουτε τον υπνο, ουτε την ορεξη για φαγητο, τιποτα.....Μα της Ελενης και της Αγγελικης ειναι ιδιες......θελω και εγω να γινει υπναρας.......

Οσο για το πουλακι μας, ειναι σε καλη κατασταση, το ανοιγει η παιδιατρος καθε φορα, το παλευω λιγο και εγω(χωρις μεγαλη επιτυχια) και ελπιζω να μην εχουμε θεμα στο μελλον. Τι αγχος ομως και αυτο βρε παιδι μου....:(

Σοφακι2 αγχος αποχωρισμου εναι, μην ανησυχεις θα της περασει, μην την πιεζετε αλλα ουτε να πεφτετε πανω της οταν ειστε με αλλους(κατι που εκανε η κουνιαδα μου και ακομη 1,5 χρονων η μικρη δεν πλησιαζει κανεναν μας, ουτε καν τον Νικολα):shock:.

Μπραβο με τα φαγητακια, ειπαμε ειναι γκουρμε και καλοφαγου η Αναστασια!!

Σονια καποια παιδια ειναι πιο ανεξαρτητα. Τα ιδια ακριβως μου εκανε ο Νικολας, με χαιρετουσε γελωντας οταν εφευγα και δεν ετρεχε τιποτα οταν γυρνουσα......Ποτε δεν τον ενδιεφερε ποιος θα τον κρατουσε, αρκει να περνουσε καλα......Για πες τα σ/κ που ειστε ολη μερα μαζι τι συμπεριφορα εχει??

Λια τα πηγαινουν καλα ο μικρος μςε την κοπελα εε???Μια χαρα, αντε να τον κοιμησει καναδυο φορες να σου φυγει και αυτο το αγχος.:P

Καλα ποσες ωρες θα τον κραταει και παιρνει μονο τοσα???Εδω οι τιμες ειναι 5 ευρω την ωρα απο οσο ξερω απο 2-3 γνωστους.

Εμεις ειμαστε καλα, βγαλαμε και το πρωτο μας δοντακι, κατω δεξια.

Εχει λιγες μερες που δειχνει συνεχεια με το δαχτυλακι του, κανει δειλα-δειλα τα πρωτα βηματακια απο καναπε σε καναπε στο παρκο κλπ(2-3 και μετα πιανεται).

Επισης εχει εμφανισει σημαδια ζηλιας, ειδικα το βραδυ που θελει μονο εμενα αν με δει αγκαλια με τον Νικ. γινεται χαμος, οταν τον παρω παλευει να φυγει να συνεχισει το παιχνιδι (γυρω απο εμενα παντα), μολις ερθει ο Νικ παλι κλαμα. Το εχει παρει πρεφα και ο μεγαλος και ολο επανω μου ερχεται (φυσικα το δικαιουται και αυτος αλλα οπως ελεγα και πριν μεχρι τωρα δεν τον ενδιεφερε καθολου). Αχχχ, αχχχ ελπιζω να μην ενταθει αυτη η κατασταση γιατι ηδη ειναι δυσκολη......

Ο υπνος επανηλθε στα κανονικα, 3-4-5 ξυπνηματα(τσαμπα η χαρα της προηγουμενης εβδομαδας) και εγω ξεκιναω δουλεια τη Δευτερα......:confused:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλύτερα είμαστε ευτυχώς, ηρέμησαν λίγο τα μικρά από το βήχα, Κατερινάκι ναι το soldesanil ήπιε ο Γιάννης, με τόσο βήχα τρόμαξα, ευτυχώς με αυτό του πέρασε γρήγορα! Και η μικρή πιο ορεξάτη τώρα, 2-3 μέρες μόνο γάλα ήθελε και 1-2 κουταλιές φαί, τώρα επενήλθε σχεδόν η όρεξή της.

Ναι προλάβαμε και κάναμε 1-2 βολτίτσες και μετά τη βουτήξαμε! Στο τέλος δεν θα ξαναβγούμε μου φαίνεται αν είναι να κρυώνουμε όμως!

Μαράκι τι να μου πει και η παιδίατρος? κολλάνε μεταξύ τους μωρέ, είναι και πολλές οι ιώσεις πάλι και δεν θέλει πολύ. Συνήθως δεν έχουν πυρετούς ή βαριά συμπτώματα όταν κρυώνουν, μόνο μύξα και βηχαλάκι, αυτή τη φορά όμως μας έπιασαν όλα!

Η Κάλλια μπουσούλησε εχτές πρώτη φορά, έχει κάνει και δύναμη και στέκει 10 λεπτά στο πάρκο μόνη της αν τη βάλω όρθια, ακόμα δεν έχει σηκωθεί από κάτω μόνο αλλά λίγο πρέπει να θέλει.

Την έβαλα και στη στράτα, μου έδωσε μια φίλη μου και κάνει βόλτες, της αρέσει πολύ, γιατί στο πάρκο βαριέται και γκρινιάζει πολύ γρήγορα.

Ελένη μεγειά το δοντάκι σας!

Πας δουλειά από βδομάδα? Καλή αρχή κοριτσάκι!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ηello, κοριτσια,

πολυ κρυος καιρος κ βρεχει ολη μερα κ δεν την πηγα πουθενα βολτα ειμασταν ολη μερα μεσα μονο λιγο με το αυτοκ την πηρε λιγο ο Τασος, αλλα της αρεσει πολυ με το ποδηλατακι (με βοηθητικη μπαρα φυσικα γυρω-γυρω) να πηγαινουμε στις κουνιες κ βολτα ολο τον πεζοδρομο της Ν.Μακρης! Ειναι η καλυτερη μας!! Αντε ποτε θα ξανα ανοιξει ο καιρος να ξαναβγουμε λιγο! Ειναι που εχουμε εδω σε ολο τον οικισμο χωματοδρομο αστρωτο ακομα κ δεν μπορω να την βγαλω ουτε με το καροτσακι (οχι οτι καθεται πολυ σε αυτο:rolleyes:).

Κατερινα χαχα, εριξα πολυ γελιο με τις 10 θανασιμες πεθερες!!:tongue::tongue: Ειχες μεγαλη ρεντα βραδιατικα!:tongue::tongue: Περαστικο το κρυωμα σου κ να μην κολλησει στα Κρητικακια σου! Οσο για την ΕΛΠΑ φανταζομαι θα εχεις κανει "ετησιο συμβολαιο" γιατι εξαμηνιαιο δεν συμφερει,χαχαχα:tongue::tongue:!!

Μαρια, τοσες φορες θηλασμος κ σου ηρθε τελικα εε? Πωπω κ εγω νομιζα οτι ειμασταν οκ!:shock: Ο Γιαννης πως το ειδε το γαλα γιατι λενε οτι αλλαζει λιγο η γευση τις ημερες της περιοδου νομιζω ή η ποσοτητα (δεν θυμαμαι ακριβως). Ο γιατρος σας που ειναι κ συμβουλος θηλασμου (αν θυμαμαι καλα) τι σου ειπε?

Ελενη2, καλη αρχη με την δουλεια κ σε σενα, να ξεφυγεις κ λιγο απο τα παιχνιιδια κ τις δουλειες του σπιτιου, να σου πω κ εμενα μου εχει λειψει λιγο να συναναστραφω με ενηλικους μονο, οπως λες κ εσυ!

Κ εγω πιστευω οτι ειναι αγχος αποχωρισμου κ γι' αυτο την πηγαινω συχνα στις γιαγιαδες αλλα δεν την πιεζω κιολας κ φυσικα δεν τρεχω να την παρω με το που αρχιζει να γκρινιαζει στην αγκαλια τους για να καταλαβει οτι ολοι ειμαστε "δικοι" της κοντα αλλα οχι ολη την ωρα κολλημενη πανω μας (εμενα κ τον Τασο εννοω)

Σοφουλα, μπουσουλησε η Καλλια τελικα!:tongue: Η δικη μου χαλιεται μπρουμητα παιρνει την σταση του βατραχου κ μετα γυριζει ανασκελα 500φορες να την βαλω το ιδιο θα κανει!

Ελενιτσα1, κ εμενα σημερα το πρωι αφου ξυπνησε 05.00 την αφησα στο κρεββατι 05.30 κ 05.45 ξαναεκλεγε την πηρα κ μετα κοιμηθηκε 07.00 με λυγμους απο μονοι της σαν να τρομαζε στον υπνο της κ εκανε λυγμο (2φορες το εκανε) κ τελικα 07.40 ξυπνησαμε μια κ καλη! (εννοειται οτι ενδιαμεσα απο τις 22.40 που ειχε κοιμηθει χθες βραδυ ειχαμε ηδη ξυπνησει αλλες 2φορες:cry::shock::cool:). Τι να πω ελπιζω να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι συντομα, σαν ονειρο μου φαινεται!

bkPSp3.png

Ηello, κοριτσια,

πολυ κρυος καιρος κ βρεχει ολη μερα κ δεν την πηγα πουθενα βολτα ειμασταν ολη μερα μεσα μονο λιγο με το αυτοκ την πηρε λιγο ο Τασος, αλλα της αρεσει πολυ με το ποδηλατακι (με βοηθητικη μπαρα φυσικα γυρω-γυρω) να πηγαινουμε στις κουνιες κ βολτα ολο τον πεζοδρομο της Ν.Μακρης! Ειναι η καλυτερη μας!! Αντε ποτε θα ξανα ανοιξει ο καιρος να ξαναβγουμε λιγο! Ειναι που εχουμε εδω σε ολο τον οικισμο χωματοδρομο αστρωτο ακομα κ δεν μπορω να την βγαλω ουτε με το καροτσακι (οχι οτι καθεται πολυ σε αυτο:rolleyes:).

Κατερινα χαχα, εριξα πολυ γελιο με τις 10 θανασιμες πεθερες!!:tongue::tongue: Ειχες μεγαλη ρεντα βραδιατικα!:tongue::tongue: Περαστικο το κρυωμα σου κ να μην κολλησει στα Κρητικακια σου! Οσο για την ΕΛΠΑ φανταζομαι θα εχεις κανει "ετησιο συμβολαιο" γιατι εξαμηνιαιο δεν συμφερει,χαχαχα:tongue::tongue:!!

Μαρια, τοσες φορες θηλασμος κ σου ηρθε τελικα εε? Πωπω κ εγω νομιζα οτι ειμασταν οκ!:shock: Ο Γιαννης πως το ειδε το γαλα γιατι λενε οτι αλλαζει λιγο η γευση τις ημερες της περιοδου νομιζω ή η ποσοτητα (δεν θυμαμαι ακριβως). Ο γιατρος σας που ειναι κ συμβουλος θηλασμου (αν θυμαμαι καλα) τι σου ειπε?

Ελενη2, καλη αρχη με την δουλεια κ σε σενα, να ξεφυγεις κ λιγο απο τα παιχνιιδια κ τις δουλειες του σπιτιου, να σου πω κ εμενα μου εχει λειψει λιγο να συναναστραφω με ενηλικους μονο, οπως λες κ εσυ!

Κ εγω πιστευω οτι ειναι αγχος αποχωρισμου κ γι' αυτο την πηγαινω συχνα στις γιαγιαδες αλλα δεν την πιεζω κιολας κ φυσικα δεν τρεχω να την παρω με το που αρχιζει να γκρινιαζει στην αγκαλια τους για να καταλαβει οτι ολοι ειμαστε "δικοι" της κοντα αλλα οχι ολη την ωρα κολλημενη πανω μας (εμενα κ τον Τασο εννοω)

Σοφουλα, μπουσουλησε η Καλλια τελικα!:tongue: Η δικη μου χαλιεται μπρουμητα παιρνει την σταση του βατραχου κ μετα γυριζει ανασκελα 500φορες να την βαλω το ιδιο θα κανει!

Ελενιτσα1, κ εμενα σημερα το πρωι αφου ξυπνησε 05.00 την αφησα στο κρεββατι 05.30 κ 05.45 ξαναεκλεγε την πηρα κ μετα κοιμηθηκε 07.00 με λυγμους απο μονοι της σαν να τρομαζε στον υπνο της κ εκανε λυγμο (2φορες το εκανε) κ τελικα 07.40 ξυπνησαμε μια κ καλη! (εννοειται οτι ενδιαμεσα απο τις 22.40 που ειχε κοιμηθει χθες βραδυ ειχαμε ηδη ξυπνησει αλλες 2φορες:cry::shock::cool:). Τι να πω ελπιζω να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι συντομα, σαν ονειρο μου φαινεται!

Σοφακι δεν ειδα διαφορα στο γαλα.... θελω να πω μια χαρα πινει ο μικρος, δεν παραπονιεται!!!! τον γιατρο μου δεν τον ρωτησα αλλα την επομενη φορα που θα παμε θα τον ρωτησω τι παιζει!!! Εσυ θηλαζεις ακομα? (ή λαθος θυμαμαι?!) και δεν αδιαθετησες???.... αχ αχ αχ αχ και παλι αχχχχχ!!!! ποσο σε νοιωθω με αυτον τον υπνο!!! και εγω αυτο αναρωτιεμαι συνεχεια!!! ποτε θα κοιμηθουμε σαν ανθρωποι επιτελους!!! μωρε καλα μου λεγανε οταν ημουν εγκυος κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι μετα.... αστα βραστα!!!

Εχω φτασει σε σημειο καθε πρωι που ξυπναμε ( ευτυχως κλεινει 12 ωρες υπνο τη νυχτα) να σκεφτομαι την επομενη νυχτα πως θα τα παμε!!! ασε!!!!

Βρε κοριτσια σας διαβαζω για την ωρα που βαζεται τα παιδια για υπνο και ολες πανω κατω στις 10-10.30 κοιμουνται!! μονο εμας ο Γιαννακης κοιμαται 8-8.30????

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

καλησπερα και απο εμενα,

πολλες παρουσιες σημερα στο καφε και χαιρομαι ιδιαιτερα,εμεις σημερα ειχαμε ηλιο και το εκμεταλευτηκαμε πηγαμε στις κουνιες και περασαμε πολυ ωραια,καναμε και τα κονε μας χαχαχα...σημερα αναβοσβηνε το φωςαπο το διακοπτη η μπουμπουμου και κρατιοταν απο τα καγκελα του κρεβατιου και εκανε κατι χαρες....μεγαλωνουν μερα με τη μερα τα γλυκουλια μου...

σοφακι φο μας ελειψες...ωστε τρωει η αναστασια μας,μπραβο το κοριτσι μας,εχει και μαμα σωστο μαμαλακη:tongue:..τι ποδηλατακι της εχεις?ποσο το πηρατε?θελουμε και εμεις να της παρουμε ενα,αλλα εχει γυρω στο κατοσταρικο οποτε το καθυστερουμε για τα γενεθλια μας μαλλον...

κατερινακι τελειο και απολαυστικο το σεντονι σου,περιμενουμεε κι αλλα:Dγια το φρουτο τα εχω δοκιμασει ολα δεν γινεται τιποτα(μηπως να τα πλυνω με ultrex χαχαχαχα)...βρηκα τωρα καρι πουγκακια που βαζουν το ρυζι στους γαμους,τα επλυνα καλα,και τις βαζω μεσα αχλαδακι και ξετρελαινεται και μπανανα,το μηλο το ρουφουσε και το εφτυνε...τηςειχα κανει χυμο μηλου και τιποτα,τωρα θα της κανω ενα μιξ να δουμε....πφφφφφ...περαστικα σου με το κρυωματακι ειναι το πιο σπαστικο αυτο το συναχι δεν το αντεχω καθολου...

αλικη μπραβο που ειναι καλα το κοριτσι σου,παντα σιδερενια,το ξεπερασε γρηγορα παντα ετσι...

λιακι μια χαρα η μαρια πολυ οικονομικη εγω τοτε επαιρνα 5 ευρω την ωρα και ηταν πολυ χαμηλη τιμη για τοτε,κρατουσα τη μικρουλα 3 με 4 ωριτσες...με το πουλακι ειναι ενα θεμα για εσας τις αγορομανες,το βαφτιστηρι μου παιδευτηκε πολυ με το πουλακι και θυμαμαι του εβαζε μια αλοιφουλα και το κατεβαζε και ειχε κανει και κατι στην αθηνα σε γιατρο αλλα δεν θυμαμαι να ηταν επεμβαση απλα του το ανοιξαν νομιζω...

ελενιτσα μου τον πηρε ο υπνος το μπαμπα σας,ε?ευτυχως που εχει την κορη να τον ξυπναει...τα λαχανικα να τα βραζεις απο το μεσημμερι δεν εχουν αναγκη και να τα αλεθεις,εγω οταν μενει φαγητο απο το μεσημερι το αφηνω στο πιατακι της αλεσμενο και της το δινω το απογευμα προσθετωντας λιγο ζεστο νερακι για να ζεστανει,γιατι βαριεμαι να πλενω παλι μπλεντερ κλπ...θα δεις πως θα σε βολεψει με τον καιρο και θα βρεις κανα κολπακι για ευκολια...κιαλλο κοινο η δικη μου χυμο πορτοκαλι η μανατρινη ουτε να το δει...πραγματικα οι τελειες φιλεναδες,κριμα που ειμαστε μακρυα....

μαρακι ειχα ξεχασει να σου πω για την περιοδο εγω αδιαθετησα πρωτη φορα 28 οκτωβριου και δεν ειχα πολυ αιμα,τη δευτερη φορα που αδιαθετησα ειχα παρα παρα πολυ αιμα και ετσι οπως τα λες ξεφουσκωσε η κοιλια,γενικα μου ειχε πει ο γιατρος οτι καθε φορα που αδιαθετουμε ολο και επανερχεται το σωμα μας;), μετα τη δευτερη φορα αρχιζε να λιγοστευει και το γαλα και την τριτη φορα ξεπρηστηκε και το στηθος οποτε και σταματησαμε το θηλασμο...βεβαια αυτο μη σε αγχωνει γιατι εμενα συνεπεσε με τη μειωση των θηλασμο οπου τους μειωνα σταδιακα...μαρακι και εμεις 10 1030 κοιμομαστε αντε 93,αφου ο γιαννακης ομως κοιμαται 12ωρο καλο ειναι να κοιμαται νωρις να σου μενει και εσενα λιγος προσωπικος χρονος...

παντως βρε κοριτσια απο οταν εκοψα το θηλασμο νιωθω πολυ διαφορετικα,και σαν γυναικα;) και γενικα νιωθω οτι εφυγαν πολλες ορμονες,συγκινηση με το παραμικρο νευρα με το παραμικρο κλπ...;););)

ελενη77 μακαρι να ειναι φαση αναφαγιας και παραξενιων και να μην κρατησει πολυ...με γεια το δοντακι,καλες μασες!!! ετοιμος να ανοιξει τα φτερακια του να πεταξει το αγορακι σου,περιμενουμε να μαθουμε για τα πρωτα σας βηματακια:)αχ σε διεκδικουν δυο αντρες ποιος στη χαρη σου,απολαυσε τωρα τις αγκαλιες γιατι μετα θα εχουν τις κοπελιες τους χα χα χα χαχ α...καλη αρχη στη δουλεια τη δευτερα!!!

ονειρα γλυκα σε ολες τις μανουλες και στα αγγελουδια σας...

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

θα αρχισω αποτα νεα μου..

εκλεισα σημερα τις μπομπονιερες!!

για μεγαλους πηρα πουγκακια με κεντημενα λουλουδακια κ στα παιδια ρολογακια χεριου!! οικονομικα σχετικα μου βγηκαν.. τα πουγκακια 1,70? κ τα ρολογακια 2? μαζι με τα κουφετα κ τα δυο.

προσκλησεις διαλεξα απλες ριζοχαρτο σε κυλινδρο που θα δενει με ενα λουλουδακι κ στο φυλλο του λουλουδιου θα γραφω το ονομα! αυτο παει στα 0,80?. αυτα! το κειμενο δε του το εδωσα ακομα για να οριστικοποιησουμε την ημερ/νια.

εσεις τι μου κανετε;;

σισσακι με το καλο τα μπουσουληματακια σας! εγω το πηρα αποφαση οτι δεν εχει ακομα δυναμεις κ ορεξη ουτε για να σταθει 5" ορθια!!

μαρω μου, εμενα η μπεμπα δεν εχει κοιμηθει ποτε μετα τις 9:30. το νωριτερο 9 το αργοτερο 9:30. κιεγω απορω πως αντεχουν τα αλλα μαιοζουζουνια μας τοσο αργα αλλα ειναι θεμα παιδιου κ συνηθειας μαλλον! επισης ο μπαμπας μας λογικα τελη απριλη θα φυγει παλι.. ασε να μη τα σκεφτομαι με το παλιοεπαγγελμα του!!

αγγελικουλα μου τι καλα που βγηκατε βολτουλα! αντε να φτιαξει κιεδω να βγαινουμε!!

πεταλουδιτσα μου, καλο που πινει ολο το γαλατακι της. με το φαι πως παει που ειχε κατι ανορεξιουλες;;

κατερινακι πολυ καλο αυτο με τις θανασιμες πεθερες!! εσυ ομως εχεις βρει τη συμπεθερα σου εδω.. μηπως πρεπει να ψαχτουμε κ οι υπολοιπες;;χαχα λοιπον λιακι τι λες;;;; συμπεθεριαζουμε; δινεις το δημητρακη σου στη ρηνουλα μου;; εχουν ιδια μερα γενεθλια! εχει κατι καρμικο ε;; χιχιχι!!!

καληνυχτα σε ολες σας!!!

Καλημέρα μανούλες!!!

Ελένη77 με γειά το πρώτο σας δοντάκι!!!

καλά ο μικρός σου μάλλον περπατάει κανονικά από ότι κατάλαβα!!!

άρχισαν και οι ζήλιες?να σου πω νόμιζα πως συνήθως ζηλεύουν τα μεγαλύτερα παιδάκια, εσένα σου τις κάνει ο μικρός???;););)

Λογικό να αντιδρά και ο Νικόλας, χάνει που χάνει την αποκλειστικότητα, έχασε και τα πρωτεία στη ζήλεια!!!:tongue::tongue::tongue:

Σοφία 1, ευτυχώς συνήλθαν τα μπομπουκάκια σου, άντε το τελευταίο να ήταν για φέτος...καλέ μπουσούλησε η Κάλλια?άντε μπράβο η μαγουλίτσα μας, άρχισαν τα όργανα και σε σας!!!:D:Dστράτα λέω να του πάρω κ εγώ , πήραμε το οκ από την παιδίατρο, είπε ότι δεν θα τον βοηθήσει να περπατήσει, αλλά θα τον κρατάει απασχολημένο και δε θα βαριέται!!!

Σοφία2, αχ, αυτός ο πεζόδρομος της Νέας Μακρης...όλο τον 9ο μήνα 2 φορές την ημέρα τον περπατούσα, μου είχε βγει ο κ...ος κάθε μέρα πάνω κάτω...!!!ωραία είναι, και ειδικά τις καθημερινές που δεν έχει κόσμο, έχει και ωραίες κούνιες!!!

Μαρία, σχετικά με την περίοδο, εγώ αδιαθέτησα μόλις ξεκινήσαμε τις στέρεες παρόλο που συνέχιζα αποκλειστικό θηλασμό:shock::shock::shock:και ειδικά το βράδυ τον θήλαζα 5-6 φορές, αλλά....παρόλα αυτά ήρθε η κυρία:evil::evil::evil:

Αγγελική, θα συμφωνήσω, και εγώ τώρα απου έκοψα τον θηλασμ΄΄ο νιώθω ότι επανήλθα πλήρως, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά..επίσης τώρα επανήλθα και η διάθεσή μου για s*x :oops::oops:όσο θήλσαζ, σαν αγγαρεία μου φαινόταν:oops::oops::oops:τώρα ευτυχώς μια χαρά, όπως παλιά, μη σου πω και καλύτερα;););)

Αλικάκι, λες να συμπεθερέψουμε???Ο Δημητράκης και η Ρηνούλα, να κάνουμε και μαζί τα γενέθλια τους!!!;););)έχετε και μπαμπά ναυτικό, θα τον εξυπηρετούμε τον άνθρωπο, με τα φυλλάδια του και τις άδειες του:tongue::tongue::tongue:ότι χρειαστεί!!!!χαχα, γερά να είναι τα μικράκια μας, να τα δούμε γαμπρούς και νύφες!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...