Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ λέω να πάρουμε το εργαστήριο της @Eternity μια μια μπας και ξυπνήσει η κυρία στο εργαστήριο!!!😂 Τωρα για το θέμα της δωρεάς εγώ λέω να σκέφτεσαι αυτό που κάνεις τώρα και να δώσεις τη προσοχή σου εκεί να το απολαύσεις και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς και όλα θα πάνε καλά. Η ηλικία σου όντως είναι μεγάλο πλεονέκτημα! Καλή επιτυχία 🤞🏼

Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂

Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλησπερα γλυκες μου μανουλες!

ακουω επισκεψεις σε παιδιατρους ε;

μονο εμεις θα ξαναπαμε οταν χρονισουμε;;! βεβαια εμας μας τα εκανε διπλα τα εμβολια αλλα θα ηθελα να μας ξαναδει μεχρι να χω μια ιδεα ως προς την αναπτυξη. λογικο δεν ειναι;

τεσπα.. αγγελικουλα μου υπερβολικη θα ελεγα η παιδιατρος που σας ειδε. εμας η δικη μας οταν της ειχα παραπονεθει πως η μπεμπα ουτε στεκεται ουτε καν εχει διαθεση να μπουσουλισει μου ειπε απλα"και τη βιαζεσαι;; ας μη μπουσουλισει ποτε. οταν αποκτησει δυναμεις θα πατησει στα ποδια της κ θα πετπατησει κατευθειαν κ μετα θα εισαι συνεχεια στο τρεξιμο. τι φοβασαι(μου λεει) μηπως δεν περπατησει ποτε;;" αυτα.. δε σου κρυβω ομως οτι μου αρεσει που ακουω τα παιδακια που σηκωνονται κ πατανε στα ποδαρακια τους κ μενα τιποτα.... :-( τι να κανουμε; δεν μπορω να την πιεσω την καημενουλαα.. αα κ στρατα ουτε η δικη μας παιδιατερος ηθελε να εχουμε αλλα εγω της πηρα(χωρις να το ξερει βεβαια..) κ τηε αρεσει πολυ! τη βαζω περισσοτερο για να ξεμουδιαζει λιγο απο το καθισιο ολη την ωρα! καθεται ακινητη κ χοροπηδαει με τις μουσικουλες. τουλαχιστον να πατανε οι πατουστσες της λιγο κατω.

πεταλουδιτσα μου μπραβο σας!!!! καλε η αθανασια μας σηκωθηκε! αχου μωρε τη γλυκουλα μου!! αντε ετοιμασου σιγα σιγα!!! εμεις μαλλον αργουμε...

αχ κοριτσακια μου η ζουζουνα μου αυριο κλεινει τον 9ο!!!! νομιζω λιακι κ ο δικος σου;; η θυμαμαι λαθος;;

αυτα γιαποψε... σας φιλω ολες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι και γω νυχτερινη αποψε,κοιμηθηκα ενα τριαωρακι το μεσημερι και τωρα εχω αυπνιες....:tongue:...

ελενηηηηηηηηηηηηηηη τι χαρα!!!εντοσ θεματος η αθανασια,χα χα χα...εγω πιστευω οτι θυμωσε που ειπες οτι δεν σηκωνεται και λεει τωρα θα σου δειξω μαμα για να μαθεις:tongue::tongue::tongue: μπραβο στο κοριτσι μας,και σε ανωτερα...αντε και στα δικα μας....εχεις δικιο για την ντοκτορ δεν το χειριστηκε καλα το ολο θεμα,και για μας αλλα και για την δικης μας γιατρο που υποτιθεται οτι συνεργαζονται...η δικη μου η γιατρος ποτε δεν μου ειχε πει κατι για την πατουσα,ισως ομως τωρα φαινεται...τελοσπαντων θα δειξει...απλα και αυτοι οι γιατροι λενε διαφορα και σε αυτους μπορει να φαινονται απλα για εμας ομως δεν ειναι τοσο απλα...:rolleyes: τιποτα καινουριο δεν μας εδωσε να φαμε απο τον επομενο το αυγο ειπε,ουτε ψαρακι ουτε τιποτα...δεν πειραζει ομως κατσε να φαμε τα παλια (φρουτα κλπ)και βλεπουμε για τα καινουρια...

λιακι μια χαρα ο δημητρακης ε τωρα σιγα σιγα δεν θα παιρνουν το ιδιο βαρος,θα αρχιζουν και τα κινητικα και θα καινε και θερμιδες...ουτε εγω βιαζομαι να περπατησει,οποτε θελουν αυτα,γερα να ειναι και οποτε θελουν ας τα κανουν ολα...μηπως ειπες στο δημητρη οτι θα φατε το πασχα αρνακι και βαλθηκε να βγαλει ολα τα δοντια με τη μια για να μη χασει το αρνακι?χα χα

σονια μου μη στεναχωριεσαι,μηπως σου κραταει μουτρα για αυτο στο κανει?ειναι δυνατον να μη σε θελει η αλεξανδρα σου,απλα το κοριτσι μας ειναι ανεξαρτητο και γιαυτο...φυσικο ειναι να βλεπεις και λιγο καπως την κατασταση γιατι ειναι αρχη ακομη στη δουλεια...ολα θα στρωσουν με τον καιρο θα δεις...εγω σε ρωτησα για τη δουλεια...

καλο βραδυ,αμεσως μολις σας ειπα τους προβληματισμους μου,ξαλαφρωσα,σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω.....ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να σε καταλαβουν απολυτα...;););)

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλησπερα γλυκες μου μανουλες!

ακουω επισκεψεις σε παιδιατρους ε;

μονο εμεις θα ξαναπαμε οταν χρονισουμε;;! βεβαια εμας μας τα εκανε διπλα τα εμβολια αλλα θα ηθελα να μας ξαναδει μεχρι να χω μια ιδεα ως προς την αναπτυξη. λογικο δεν ειναι;

τεσπα.. αγγελικουλα μου υπερβολικη θα ελεγα η παιδιατρος που σας ειδε. εμας η δικη μας οταν της ειχα παραπονεθει πως η μπεμπα ουτε στεκεται ουτε καν εχει διαθεση να μπουσουλισει μου ειπε απλα"και τη βιαζεσαι;; ας μη μπουσουλισει ποτε. οταν αποκτησει δυναμεις θα πατησει στα ποδια της κ θα πετπατησει κατευθειαν κ μετα θα εισαι συνεχεια στο τρεξιμο. τι φοβασαι(μου λεει) μηπως δεν περπατησει ποτε;;" αυτα.. δε σου κρυβω ομως οτι μου αρεσει που ακουω τα παιδακια που σηκωνονται κ πατανε στα ποδαρακια τους κ μενα τιποτα.... :-( τι να κανουμε; δεν μπορω να την πιεσω την καημενουλαα.. αα κ στρατα ουτε η δικη μας παιδιατερος ηθελε να εχουμε αλλα εγω της πηρα(χωρις να το ξερει βεβαια..) κ τηε αρεσει πολυ! τη βαζω περισσοτερο για να ξεμουδιαζει λιγο απο το καθισιο ολη την ωρα! καθεται ακινητη κ χοροπηδαει με τις μουσικουλες. τουλαχιστον να πατανε οι πατουστσες της λιγο κατω.

πεταλουδιτσα μου μπραβο σας!!!! καλε η αθανασια μας σηκωθηκε! αχου μωρε τη γλυκουλα μου!! αντε ετοιμασου σιγα σιγα!!! εμεις μαλλον αργουμε...

αχ κοριτσακια μου η ζουζουνα μου αυριο κλεινει τον 9ο!!!! νομιζω λιακι κ ο δικος σου;; η θυμαμαι λαθος;;

αυτα γιαποψε... σας φιλω ολες!!

αλικη μου πως ειστε απο την υγεια σας καλα?ελπιζω να αναρρωσατε. και η δικη μου η μονιμη αυτο θα μου ελεγε τι βιαζεσαι,αλλα αυτη ειναι αναπληρωματικη γιατρος.... θα πατε τελικα το ταξιδακι?

Καλημέρα μανούλες!

Αλίκη μου κι εμείς στο χρόνο θα ξανά πάμε στη γιατρό! Αν φυσικά δεν προκύψει κάτι εν τω μεταξύ... :confused: Δεν ανησυχώ όχι, οτιδήποτε θέλω την παίρνω τηλ και αν έχω οποιαδήποτε υποψία ή ανησυχία θα την πάω εκτάκτως για τη ρίξει ένα βλέφαρο. Το καλό είναι ότι υποχρεωτική επίσκεψη-εμβόλιο δεν έχουμε μέχρι το Μάιο και αυτό μου αρέσει!! ;) Καλή η περπατούρα;; Χμμμ..ίσως θα ήθελα κι εγώ, αλλά με τα χαλιά...βήμα δεν θα μπορεί να κάνει η φουσκίτσα μου! :tongue: Χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

Αγγελική, ναι πολλή χαρά που σηκωθήκαμε! Όχι ότι βιάζομαι, καθόλου και ούτε την πίεζα μέχρι να το καταφέρει. Καθαρά σαν νέο κατόρθωμα το χάρηκα! Μόνο μερικές φορές τις τελευταίες μέρες τη βοηθούσα σηκώνοντάς την από τις μασχάλες, αλλά ελάχιστα την υποβάσταζα σχεδόν μόνη το έκανε ώσπου το έκανε τελείως μόνη! Από τότε τελικά ξανά σηκώθηκε αρκετές φορές, το ψιλό πήρε το κολάι! ;) Πάντως να ξέρεις πως τη βοήθησε πάρα πολύ το πάρκο γιατί άπειρες φορές έως τώρα πιανόταν από το δίχτυ και το προσπαθούσε. Αν δεν το είχαμε θα αργούσε σίγουρα να σηκωθεί περισσότερο...

Σχετικά με τον βραδινό ύπνο....ήταν και αυτός υπέροχος σαν τον χθεσινό!!! Κορίτσια δεν ξέρω τι έγινε κοιμάται σαν πουλάκι έτσι απότομα! :shock: Απλά της καθυστερώ λίγο τον βραδινό ύπνο (κοιμήθηκε 11 παρά με 11) και της φτιάχνω λίγο παραπάνω γάλα από άλλες φορές και αυτό ήταν! Και τα δύο τελευταία βράδια το ίδιο, τόσο τυχαίο να ήταν πια;;; :confused: Έχει να κοιμηθεί τόσο καλά ούτε θυμάμαι από πότε!!! Τι να πω, μακάρι να συνεχιστεί!!!

Πάω να την αλλάξω μοσχοβόλησε ο τόπος!!! Άντε να βρούμε τους ρυθμούς μας και στα κακατσέλια!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σόνια, δε νομίζω να μη σε θέλει η μικρή, μάλλον πείσματα κάνει όπως είπαν και τα κορίτσια, ίσως γενικά να είναι και πιό ανεξάρτητη, εγώ είμαι και λίγο ήεμη που ξέρω ότι δε με αναζητάει γιατί τώρα που θα γυρίσω στη δουλειά ξέρω πως δε θα πάρει χαμπάρι;););)εγώ είμαι η προσκολλημένη και θα έχω πρόβλημα:tongue::tongue::tongue:

Αλικάκι μαζί γινόμαστε 9 μηνών!!!μεγάλωσαν τα βλαστάρια μας καλέ!!!παιδάκια ολόκληρα, όταν με ρωτάνε έξω πόσο είναι ο μικρός αυτόμάτως μου έρχεται να πω 3 μηνών...εγώ ακόμα τόσο τον βλέπω...:oops::oops::oops:

Αγγελικούλα, καλέ για αυτό είμαστε εδώ όλες, για να λέμε τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμόυς μας, εμένα προσωπικά μου έχετε ανοίξει τα μάτια για πολλά θέματα!!!καλά να είμαστε να τα λέμε μέχρι τους γάμους των παιδιών μας!!!!:D:D:D

Ελένη, μπράβο και πάλι μπράβο στο Αθανασάκι μας!!!!Σου την έκανε την έκπληξη ε!!!!φαντάζομαι υπερηφάνια και χαρά η χαζομαμα!!!!:D:D:Dάντε ποιός σας πιάνει τώρα!!!

Σας αφήνω κορίτσια, είναι εδώ η κοπέλα σήμερα, ξεκινήσαμε κανονικά, σε 3 βδομάδες γυρίζω στη δουλεια....πάω να δω τι γίνεται, θα σας τα πω και αναλυτικά άλλη στιγμή!φιλάκια!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι και απο εμενα,μολις της ετοιμαζα φαγητο και μου κοιμηθηκε....φρουτο τιποτα παλι,δυο κουταλιες...δεν πειραζει τα τρωνε τα σκουπιδια,και τα εχω καλομαθει τα σκουπιδια γιατι τρωνε μονο βιολογικα :tongue::D...την εβαλα στην κουνια χτες και σημερα με τα παιχνιδακια της και μετα απο λιγη ωρα τραβιεται να σηκωθει και σηκωνεται μεχρι τα γονατα...καλα το παμε προς το παρον...

ελενιτσα μαζι πανε οι κοκονες,δυο βραδια και εμενα κοιμαται,χι χι...να σου πω αυτες τις δυο μερες τι γαλα της εδωσες?πως πατε απο δυσκοιλιοτητα?τα κανατε διαβασα...:tongue:...:D....σιγουρα το παρκο βοηθαει πολυ ειδικα αυτο που εχεις με το διχτυ αλλα δεν χωραει πουθενα να το βαλουμε,και ειναι και λιγο στενα τα οικονομικα μας οποτε την βαζω στην κουνια και της εχω βαλει και ενα παλωματακι στα καγκελα εκει που δεν εχει την παντα και ειναι μια χαρα...

λιακι καλη αρχη με την κοπελα,περιμενουμε νεα σας...φυσικα και εδω θα ειμαστε να τα λεμε μεχρι τους γαμους των παιδιων,ε ρε σεντονια που θα γραφουμε για τους γαμπρους/νυφες εμεις οι πεθερες...αχαχαχα....

αλικη και λια χαρουμενα μηνογενεθλιααααααααα!!!

καλο μεσημερι σε ολες...

Γεια σας μανουλες!!!

Τελικα δεν τη γλιτωσαμε.........ο μπαμπας μας μας κολησε:(:(:(

Ευτυχως εμεις το περναμε πιο ελαφρια.... και δεν μου φτανει αυτο τελικα (ω ναιιιιι) μου ηρθε περιοδο μετα απο 18 μηνες!!!:( Ευτυχως δεν ποναω αλλα κοριτσια απο αιμα λες και με σφαζουν.... αλλες μανουλες μου ειπαν οτι η πρωτη περιοδο ετσι ειναι (πολυ αιμα)... και εσας ετσι ηταν???

Οπως καταλαβαινεται η νυχτα μας τωρα με τις μυξουλες (ευτυχως δεν εχει ουτε βηχα ουτε πυτερο) εχει γινει πιο εφιαλτικη:(:(... Την Κυριακη καθε ωρα σχεδον ημουν στο ποδι.... Λιγο αγκαλιτσα, λιγο θηλασμο και ηρεμουσε.. Παλι καλα καθεται και του καθαριζω τη μυτουλα!!! Τον καημενουλη τρεχει η μυτουλα του!!!! Σημερα ειναι καλυτερα αλλα ο υπνος μας ακομα δεν λεει να στρωσει.... Ελενη ποσο μα ποσο μα ποσο.... σε ζηλευω!!!!

Αγγελικη μην δινεις σημασια.... η κοριτσαρα σου ειναι μια χαρα. Οταν με το καλο επιστρεψει η παιδιατρος σας καντε μια συζητηση επι του θεματος και θα δεις οτι τελικα δεν ειναι τιποτα!!!

Λιακι σουπερ και ο Δημητρακης ε??? μπραβο... αντε περιμενουμε εντυπωσεις για την κοπελα!!!!

Αυτα κοριτσια!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλό μεσημέρι!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εμείς άρρωστοι ακόμα, και χειροτερέψαμε κιόλας, η μικρή έκανε βρογχίτιδα με ακροαστικά η καημενούλα, ευτυχώς την κατάλαβα ότι δυσκολευόταν στην αναπνοή και την πήγα στη γιατρό εχτές, μας έδωσε εισπνοές και σπρέι για τη μυτούλα. Βήχα πολύ έχει, κάνει και εμετό καμιά φορά από το φλέμα, κι εγώ στην τσίτα όλη μέρα, φάρμακα εδώ, οροί εκεί, χαμός στο σπίτι, πίνει κι ο Γιάννης άλλα!! Ουφ άντε να περάσει γιατί δε μπορώ να τα βλέπω να ταλαιπωρούνται με τον παλιοβήχα! Γίνεται χαμός με τις ιωσεις πάντως αυτό το μήνα!

Μαράκι περαστικά στο μικρό σου που κρύωσε!

Σηκώθηκε η Αθανασία στο πάρκο Ελενίτσα? Μπράβο το κορίτσι σου!!

Φαντάζομαι τη χαρά σου!

Αγγελικούλα τι έπαθε η μικρή και δεν τρώει καλά? λες να ετοιμάζει δοντάκια? Καλά πετάω κι εγώ κάθε μέρα φαγητά, ειδικά τώρα που είναι άρρωστα, τα δίνουμε στις κοτούλες και στα γουρουνάκια τουλάχιστον να μην πηγαίνουν στράφι!

Λία πώς περνάει ο Δημήτρης με την κοπέλα? Τα έχουν βρει μεταξύ τους?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

http://www.happyparenting.gr/mvro/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/anaptyjh-mvro/982-9-12-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%BF%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7.html

το βρηκα ενδιαφερον,οποια θελει να το διαβασει...

σοφακι δεν ξερω τι την επιασε και δεν τρωει...λες να ειναι απο τα δοντακια?το μεσημερι εβαλε την πιπιλα απο το πλαστικο στο στομα και εκλαιγε με μαυρο δακρυ σαν να πονουσε...κριμα μωρε...αχ τα παιδακια σου κρυωσαν,περαστικα και ευχομαι γρηγορα γρηγορα να γινεται καλα....με το που εφυγαν τα πεθερικα,κοιτα να δεις....

μαρακι περαστικα και σε εσας...αχ ατιμες ιωσεις...τρελαθηκα με τη φωτο τη θυμωμενη του γιαννακη...χαχαχα ολα τα λεφτα...

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

πως πανε οι ιωσεις;; μαρω κ σισσακι περαστικα κ σε σας.

αχ βρε σισσακι μου ετσι οπως τα περιεγραφες σε θεωρω ηρωιδα! εδω ενα παιδακι να εχεις αρρωστο πρεπει να τρεχεις συνεχεια φανταζομαι τα δυο!!

εγω μαλλον δε τη γλιτωσα κοριτσια κ την κολλησα την μπεμπα...την ακουω μεσα που βηχει το καημενο αλλα τι να κανω; αχ τουλαχιστον να μη το περασει βαρια...

ο αντρας μου θα ερθει αυριο. τουλαχιστον να βοηθησει λιγο αν κ τωρα πια εμενα μου περασε.

καληνυχτα μανουλιτσες!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μάνες καλές!!! :P

Σισάκι, Μαρία και Αλίκη εύχομαι πολλά και γρήγορα περαστικά στα μικράκια σας!!! :cry: Κρίμα που την άρπαξαν και αυτά... Εύχομαι να μην την περάσουν βαριά αν και Σοφάκι ακούω η δικιά σου βρογχιολίτιδα;;; :?:shock: Πω πω, αυτό πρέπει να είναι ζόρι! Πρόσεξέ την να μην υποτροπιάσει και όλα θα πάνε καλά!! Μέσα στη ζεστούλα να είστε,ε!! :rolleyes:

Αγγελική μου, τρίτο βράδυ στη σειρά που κοιμηθήκαμε καλά και σερί μέχρι τις 9 το πρωί που η μπουλούκα μας μάλλον πείνασε ή χόρτασε ύπνο... ;) Αυτό που κάνουμε και μάλλο πάιζει το ρόλο του τελικά εκ του αποτελέσματος, είναι γάλα τελευταίο στις 10μιση με 11παρά το βράδυ (όσο αντέξει τόσο το καλύτερο) και μετά σιγά σιγά (ή γρήγορα αν είναι τύφλα) ύπνο. Το γάλα που από προχθες της φτιάχνουμε είναι 210 νερο και 7 μεζούρες. Βγαίνει 240 το γεύμα και αφήνει 15-20 το πολύ μλ, άρα το χρειάζεται... :rolleyes: Μέχρι τώρα τις έφτιαχνα το πολύ 6 μεζούρες το βράδυ συνήθως 5... :| Με αυτό το πρόγραμμα τα πάμε καλά με τον ύπνο. Πόσο τυχαίο να είναι;; Από γάλα που με ρώτησες, της δίνω το φρεζυλακ απο προχθες το βραδυ. Δεν εχουμε διαφορά ακόμη στα κακά ιδιαίτερη. Και με το hipp τα εκανε κάθε μέρα μεν, πολύ λιγότερα δε...

Λιάκι, τι έγινε με την κοπέλα; Πώς τα πήγατε; Μπες να μας πεις! :rolleyes:

Συμπεθέρα, πού είσαι καλε; :| Σε τρέχουνε τα παλικάρια;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κ απο μας κορίτσια μου!

Καταρχήν περαστικά στα μικρούλια μας που αρρώστησαν:|:neutral::|αχ, αυτή η παλιοεποχή, άντε να έρθει λίγο η άνοιξη να συνέλθουν τα μικρούλια, να μη κρυώνουν...

Σοφάκι μου περαστικά βρε κορίτσι μου και στα δυό τους, να προσέχεις την μαγουλίτσα μας, ελπίζω να συνέλθει γρήγορα...

Αλικάκι, κόλλησε τελικά και η μπουμπού, αχ, μωρέ είναι ευαισθητούλια, να την προσέχεις κ να την πας στον γιατρό αν σου κάνει πολύ βήχα....

Μαράκι περαστικά και στον Γιαννάκι μας...σου έκανε και πυρετό?ευτυχώς τον θηλάζεις ακόμα και του δίνεις το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσες!!!εσύ βέβαια ταλαιπωρείσαι λίγο παραπάνω, αλλά χαλάλι, του κάνεις το μεγαλύτερο καλό!

Ελένη, εστρωσε η μικρή με τον ύπνο της!άντε να ξεκουραστείς και εσύ λιγάκι, αλήθεια γιατί δεν της έκανες παραπάνω γάλα?σου είχε πει η παιδίατρος την ποσότητα?εγώ από την αρχή του κάνω 250 μλ κ'αθε φορά, συνήθως πίνει από 200 έως και όλο και αν κάποιες φορές πιεί 170 ή 180 μετά θα ξυπνήσει σίγουρα το βράδυ για να φάει...έχουν περισσότερες ανάγκες τώρα πια τα μικρούλια γιατί μεγαλώνουν γρήγορα, κινούνται και περισσότερο την ημέρα και "καινε" καυσιμα!!!ευτυχώς τώρα τη βρήκες την άκρη;););)

Με την κοπέλα κορίτσια τα πάει μια χαρά ο Δημήτρης, όπως σας είπα, σαν να μη τρέχει τίποτα...απορώ κ εγώ...ευτυχώς δηλαδή, παρόλο που τον είχαμε κλεισμένο να βλέπει συνέχεια εμας τους δυο, μια που δεν έχουμε παρέες εδώ, τα πάει μια χαρά με όλο τον κόσμο και με εκπλήσσει κάθε φορά!!!

Γενικά τα βρίσκουν οι δυο τους στο παιχνίδι, και τον ταίζει και μια χαρά, αλλά ακόμα δεν τον έχει βάλει για ύπνο, εκεί είναι και το μεγάλο μας πρόβλημε ανέκαθεν, και είναι το μόνο που με αγχώνει....

θα δούμε σιγά σιγά θα το επιχειρήσουμε και αυτό...

από βδομάδα θα τους αφήνω και μόνους, λέω να φευγω για λίγες ώρες σταδιακά, να δούμε αν θα τα καταφέρουν....

HDfQp3.png

Καλημέρα κ απο μας κορίτσια μου!

Καταρχήν περαστικά στα μικρούλια μας που αρρώστησαν:|:neutral::|αχ, αυτή η παλιοεποχή, άντε να έρθει λίγο η άνοιξη να συνέλθουν τα μικρούλια, να μη κρυώνουν...

Σοφάκι μου περαστικά βρε κορίτσι μου και στα δυό τους, να προσέχεις την μαγουλίτσα μας, ελπίζω να συνέλθει γρήγορα...

Αλικάκι, κόλλησε τελικά και η μπουμπού, αχ, μωρέ είναι ευαισθητούλια, να την προσέχεις κ να την πας στον γιατρό αν σου κάνει πολύ βήχα....

Μαράκι περαστικά και στον Γιαννάκι μας...σου έκανε και πυρετό?ευτυχώς τον θηλάζεις ακόμα και του δίνεις το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσες!!!εσύ βέβαια ταλαιπωρείσαι λίγο παραπάνω, αλλά χαλάλι, του κάνεις το μεγαλύτερο καλό!

Ελένη, εστρωσε η μικρή με τον ύπνο της!άντε να ξεκουραστείς και εσύ λιγάκι, αλήθεια γιατί δεν της έκανες παραπάνω γάλα?σου είχε πει η παιδίατρος την ποσότητα?εγώ από την αρχή του κάνω 250 μλ κ'αθε φορά, συνήθως πίνει από 200 έως και όλο και αν κάποιες φορές πιεί 170 ή 180 μετά θα ξυπνήσει σίγουρα το βράδυ για να φάει...έχουν περισσότερες ανάγκες τώρα πια τα μικρούλια γιατί μεγαλώνουν γρήγορα, κινούνται και περισσότερο την ημέρα και "καινε" καυσιμα!!!ευτυχώς τώρα τη βρήκες την άκρη;););)

Με την κοπέλα κορίτσια τα πάει μια χαρά ο Δημήτρης, όπως σας είπα, σαν να μη τρέχει τίποτα...απορώ κ εγώ...ευτυχώς δηλαδή, παρόλο που τον είχαμε κλεισμένο να βλέπει συνέχεια εμας τους δυο, μια που δεν έχουμε παρέες εδώ, τα πάει μια χαρά με όλο τον κόσμο και με εκπλήσσει κάθε φορά!!!

Γενικά τα βρίσκουν οι δυο τους στο παιχνίδι, και τον ταίζει και μια χαρά, αλλά ακόμα δεν τον έχει βάλει για ύπνο, εκεί είναι και το μεγάλο μας πρόβλημε ανέκαθεν, και είναι το μόνο που με αγχώνει....

θα δούμε σιγά σιγά θα το επιχειρήσουμε και αυτό...

από βδομάδα θα τους αφήνω και μόνους, λέω να φευγω για λίγες ώρες σταδιακά, να δούμε αν θα τα καταφέρουν....

Λία μου, πολύ χαίρομαι που συμπαθεί ο Δημητράκης την κοπέλα και που είναι κοινωνικός! Η δικιά μας είναι πολύ μα πολύ επιφυλακτική με ξένα πρόσωπα... Από κατσούφα έως και κλαίει αν τη ζυγώσουν! :shock: Σπάνια να γελάσει σε ξένο... :? Θα πρέπει να είναι πολύ στις καλές της! :tongue: Καλή ιδέα να τους αφήσεις από βδομάδα μόνους, να πάρεις κι εσύ τον αέρα σου και να τους τσεκάρεις... Όσο για το κοίμισμα...εύχομαι καλή ευκολία! :rolleyes:

Σχετικά με το γάλα της φτιάχναμε τόσο γιατί τόσο περίπου έπινε η Αθανασία. Πολλά βράδια τον τελευταίο μήνα έπινε 130 μλ! Πού να φτιάξω τόσο γάλα, να το πετάω αβέρτα;; :? Δεν ξέρω τι την έπιανε, έπινε λίγο.. Τελευταία πίνει 180-200 γι αυτό της κάναμε 5-6 μεζούρες. Και σκέφτηκα πως αν δεν περισσέψει δεν φτάνει οπότε τωρα τις κανω 7 και αφήνει λίγο!

Έχουμε και πρόβλημα με το φαΐ αυτές τις μέρες, μόνο μεσημεριανό τρώει καλά τίποτα άλλο!!! Α, και το γάλα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελένη, βρε μήπως βάλθηκε να κάνει δίαιτα η Αθανασία μας???

μοντέλο θα την κάνουμε?μα μόνο μεσημεριανό?άντε με το φρουτάκι δεν ήθελε, αλλά και την απογευματινή κρέμα έκοψε?

της δίνεις γάλα για να συμπλήρωμα όταν χάνει γεύματα?ή δεν πεινάει καθόλου?

Τ υπόλοιπα κορίτσια φαντάζομαι έχουν τρεχάματα με τα αρρωστούλια τους τα νινάκια, γι αυτό δεν τις βλέπουμε:|:neutral:

Περαστικά στα μωρουδέλια, όταν βρείτε χρόνο να μας πείτε αν είναι καλύτερα....

HDfQp3.png

Ελένη, βρε μήπως βάλθηκε να κάνει δίαιτα η Αθανασία μας???

μοντέλο θα την κάνουμε?μα μόνο μεσημεριανό?άντε με το φρουτάκι δεν ήθελε, αλλά και την απογευματινή κρέμα έκοψε?

της δίνεις γάλα για να συμπλήρωμα όταν χάνει γεύματα?ή δεν πεινάει καθόλου?

Τ υπόλοιπα κορίτσια φαντάζομαι έχουν τρεχάματα με τα αρρωστούλια τους τα νινάκια, γι αυτό δεν τις βλέπουμε:|:neutral:

Περαστικά στα μωρουδέλια, όταν βρείτε χρόνο να μας πείτε αν είναι καλύτερα....

Λία μου, δεν ξέρω έχω αγχωθεί...Να πριν που πήγα να της δώσω το γιαούρτι της ήμασταν και έξω δεν το έτρωγε με τίποτα! Με τίποτα όμως!!!! Με το που ζύγωσα το κουτάλι τι να σου πω.... αηδίασε πριν το γευτεί καλέ! Στα χείλια της το ακούμπησα απλά! Και αν καταφέρω και χώσω μπουκιά.... 10 λεπτά και ΑΝ την κατεβάσει!!!! :shock: :shock: :shock: Και είχε 4,5 ώρες να φάει... Τόσο πια να μην είχε πεινάει; Αποκλείεται! Ήρθαμε σπίτι και τσάκισε μια μπουκάλα γάλα! :? Δεν ξέρω αν κάνει δίαιτα, αλλά εγώ εκνευρίζομαι κι αγχώνομαι!!!! :evil::? Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε το απόγευμα να της δίνω λίγο από το μεσημεριανό αν περισσέψει. ή χορτόσουπα. Το πρωί τώρα είναι θέμα και να δοκιμάσω φρουτόκρεμα σε σκόνη (σιγά μην τη φάει..), αλλιώς γάλα! Δεν μπορείς, μου είπε, να κάνεις κάτι άλλο..... Ουφ!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...