Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Όλα κουτάκια τα είχα. Έλεγα μεχρι τα 28 θα έχω φτάσει τη δουλεια σε ένα καλό σημείο , 29 θα παντρευτώ, στα 30 θα έχω ένα παιδί ήδη κλπ κλπ. Αλλά δεν είναι να κανεις πλάνα τελικά.

Όχι καλέ ούτε καν..τι πλάνα!!! Η ζωή τα σχεδιάζει αλλιώς όσο εσύ κάνεις σχέδια!!! 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

πεταλουδενια δασκαλα μου ο λογος που φομαμαι μηπως αργησει να περπατησει ειναι που δε στηριζεται κ α θ ο λ ο υ στα ποδια της!!

αποβαρος τελευταια φορα που μετρηθηκαμε ηταν πριν ενα μηνα κ ηταν 10 κιλα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πεταλουδενια δασκαλα μου ο λογος που φομαμαι μηπως αργησει να περπατησει ειναι που δε στηριζεται κ α θ ο λ ο υ στα ποδια της!!

Πριν ένα μήνα 10 κιλά;;; Πω πω τσουπωτή η φουσκίτσα μας!! χιχιχι Δεν πειράζει πάντως Αλίκη μου, θα έρθει η ώρα της και μια χαρά θα πατήσει, μην ανησυχείς! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αλικη μου και εμεις πριν ενα μηνα ειμασταν 10.500 αλλα ο Γιαννακης μια χαρα στεκεται... ειναι στο παιδι μωρε.... θα ερθει και η δικια σας σειρα σιγα σιγα!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

γεια σας και απο μενα,

μολις επιστρεψαμε μετα απο μια υπεροχη κυριακατικη βολτα,επιτελους μας θυμηθηκε ο ηλιοσ,πηγαμε για καφε ειδαμε φιλους και μετα στην παιδικη χαρα...εφαγε η μικρη στας εξοχασ και μετα κοιμηθηκε κανα μισαωρακι με το που ηρθαμε σπιτι ξυπνησε...πωπω χαρες στις κουνιες ξεκαρδιζοταν...αντε να ανοιξει ο καιρος να πηγαινουμε πιο συχνα...

ελενη μου ωστε θα την ξυπνησεις ε?για δοκιμασε το να μου πεις τα αποτελεσματα αν πιασει να το κανω και εγω,βεβαια συνηθως ξανακοιμαται εμενα αλλα δεν ειναι και λιγες οι φορες που αρχιζει τα τατατατα...εμεις το εχουμε καθιερωσει το ξυπνημα πια...και μια μαμα 13 μηνων της αρχισε τα ξυπνηματα τωρα και δεν θελει να φαει απλως θελει να παιξουν:shock::shock::shock:...αχ να κοιμομασταν οταν ειμασταν μικρα και τωρα να ξυπναμε..πω πω πω!!!καλα θα κανεις και θα παρεις αδεια,επειδη εχω δουλεψει σε παιδικο σταθμο ειμαι της αποψης οτι οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο ειναι να πηγαινει το παιδι παιδικο....

αλικη μου τι αγχωνεσαι καλε?ειναι εννια μηνων εννια μηνων δεν περπατανε τα παιδια...εξαλλου η παιδιατρος μας ειχε πει οτι εννια μηνων θελουμε να καθονται καλα οχι να περπατανε...οπως εχουμε ξαναπει ολα θα τα κανουν στην ωρα τους....περαστικα βρε κοριτσι μου,να σου πω γιατι δεν πας και εσυ αθηνα στους γονεις σου να σε φροντισουν λιγο που εισαι τοσο χαλια και θα εισαι και κοντα στον αντρα σου...δεν μου λες δεν σας εβαλε σε διαιτα η γιατρος που ησασταν 10 κιλα?εμεις που ειμασταν 9880 μας εβαλε σε διαιτα αλλα η κορη μου καταλαβε να μην τρωει τιποτα χα χα χα...

μαρακι εγω ειμαι νηπιαγωγος αλλα φετος λογω της μικρης δηλωσα μονο κερκυρα και δεν με καλεσαν...εχω δουλεψει 3 χρονια σε παιδικο σταθμο,1 χρονο κρατουσα ενα παιδακι απο 18 μηνων και δυο χρονια δουλεψα ως αναπληρωτρια μια στη ζακυνθο και μια φωκιδα...τυχερη εισαι που δεν εχει χρειαστει να δουλεψεις παντα ετσι σου ευχομαι...ομως το πτυχιο σου εστω και με ρυθμους χελωνας πρεπει να το παρεις καποια στιγμη εστω δυο μαθηματα το χρονο αφου η σχολη σου ειναι και εκει κοντα μπορεις να το προσπαθησεις...κριμα ειναι γιατι πρεπει να ησουν και καλη μαθητρια για να μπεις σε αυτη τη σχολη...εντελως φιλικα στο λεω...

σονια μια χαρα ολα μπηκαν σε μια ταξη δεν θυμαμαι που δουλευεις? το κοριτσι σου πολυ μπροστα μπραβο η αλεξανδρα μας....περιμενουμε να μας πεισ οτι περπατησε οπου να ναι....φιλακια

καλο απογευμα αγαπημενες...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλό απόγευμα!

Τι κάνετε?

Εμείς λίγο ζόρικα σήμερα, ο Γιάννης έχει ένα βήχα άλλο πράμα από το πρωί, σχεδόν δε σταματάει να βήχει πήρα τη γιατρό και του έδωσα σταγοντίτσες με κορτιζόνη να του περάσει, και η μικρή ξαναέκανε πυρετό το βράδυ, πολύ καλά δηλαδή! Ευχαριστούμε για τα περαστικά κορίτσια! Τα χρειαζόμαστε!!

Αλικάκι ακόμα ταλαιπωρείσαι κι εσύ ε? Φεύγει και ο αντρούλης λίγες μέρες, ωχ κουράγιο!

Βρε τη μπουλούκα σου! 10 κιλά ε? φτου φτου!! Σαν το Γιαννάκη της Μαρίας τροφαντή! Και τα άλλα μας δηλαδή τα μικρά όλα μπουλουκάκια αλλά αυτά θυμάμαι πιο ζουπωτά!

Μαρία κι εγώ στην ανεργία και ας πήρα το πτυχίο μου, το Πολιτικό της Νομικής έβγαλα το 2007, θα σου κάνω εγώ παρέα μη στενοχωριέσαι! Αν και πρέπει να πάω για δουλειά κάποια στιγμή γιατί τα οικονομικά μας πιέζουν, αν θα βρω κάτι είναι το πιο δύσκολο θέμα! Μακάρι! Τη μικρή θα την αφήσω στη μητέρα μου που μένει εδώ κοντά λέω και ο Γιάννης θα πάει προνήπιο του χρόνου.

Ακόμα δε σου ήρθε περίοδος τυχερή? Εμένα από 5 μηνών που ήταν η μπέμπα κι ας θήλαζα!

Σόνια μπήκατε στους ρυθμούς της δουλειάς?

Ευτυχώς περνάει καλά η μικρή με τους παπούδες να μην την έχεις άγχος όσο λείπεις! Σίγουρα θα σε αναζητάει βρε, δεν υπάρχει σαν τη μανούλα κανείς, απλά ξεχνιέται γιατί θα την παίζουν οι δικοί σου και θα περνάει καλά όλη μέρα. Στέκεται μόνη της ε? Σε λίγο θα περπατήσει, νωρίς νωρίς!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα,

μολις επιστρεψαμε μετα απο μια υπεροχη κυριακατικη βολτα,επιτελους μας θυμηθηκε ο ηλιοσ,πηγαμε για καφε ειδαμε φιλους και μετα στην παιδικη χαρα...εφαγε η μικρη στας εξοχασ και μετα κοιμηθηκε κανα μισαωρακι με το που ηρθαμε σπιτι ξυπνησε...πωπω χαρες στις κουνιες ξεκαρδιζοταν...αντε να ανοιξει ο καιρος να πηγαινουμε πιο συχνα...

ελενη μου ωστε θα την ξυπνησεις ε?για δοκιμασε το να μου πεις τα αποτελεσματα αν πιασει να το κανω και εγω,βεβαια συνηθως ξανακοιμαται εμενα αλλα δεν ειναι και λιγες οι φορες που αρχιζει τα τατατατα...εμεις το εχουμε καθιερωσει το ξυπνημα πια...και μια μαμα 13 μηνων της αρχισε τα ξυπνηματα τωρα και δεν θελει να φαει απλως θελει να παιξουν:shock::shock::shock:...αχ να κοιμομασταν οταν ειμασταν μικρα και τωρα να ξυπναμε..πω πω πω!!!καλα θα κανεις και θα παρεις αδεια,επειδη εχω δουλεψει σε παιδικο σταθμο ειμαι της αποψης οτι οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο ειναι να πηγαινει το παιδι παιδικο....

αλικη μου τι αγχωνεσαι καλε?ειναι εννια μηνων εννια μηνων δεν περπατανε τα παιδια...εξαλλου η παιδιατρος μας ειχε πει οτι εννια μηνων θελουμε να καθονται καλα οχι να περπατανε...οπως εχουμε ξαναπει ολα θα τα κανουν στην ωρα τους....περαστικα βρε κοριτσι μου,να σου πω γιατι δεν πας και εσυ αθηνα στους γονεις σου να σε φροντισουν λιγο που εισαι τοσο χαλια και θα εισαι και κοντα στον αντρα σου...δεν μου λες δεν σας εβαλε σε διαιτα η γιατρος που ησασταν 10 κιλα?εμεις που ειμασταν 9880 μας εβαλε σε διαιτα αλλα η κορη μου καταλαβε να μην τρωει τιποτα χα χα χα...

μαρακι εγω ειμαι νηπιαγωγος αλλα φετος λογω της μικρης δηλωσα μονο κερκυρα και δεν με καλεσαν...εχω δουλεψει 3 χρονια σε παιδικο σταθμο,1 χρονο κρατουσα ενα παιδακι απο 18 μηνων και δυο χρονια δουλεψα ως αναπληρωτρια μια στη ζακυνθο και μια φωκιδα...τυχερη εισαι που δεν εχει χρειαστει να δουλεψεις παντα ετσι σου ευχομαι...ομως το πτυχιο σου εστω και με ρυθμους χελωνας πρεπει να το παρεις καποια στιγμη εστω δυο μαθηματα το χρονο αφου η σχολη σου ειναι και εκει κοντα μπορεις να το προσπαθησεις...κριμα ειναι γιατι πρεπει να ησουν και καλη μαθητρια για να μπεις σε αυτη τη σχολη...εντελως φιλικα στο λεω...

σονια μια χαρα ολα μπηκαν σε μια ταξη δεν θυμαμαι που δουλευεις? το κοριτσι σου πολυ μπροστα μπραβο η αλεξανδρα μας....περιμενουμε να μας πεισ οτι περπατησε οπου να ναι....φιλακια

καλο απογευμα αγαπημενες...

Αγγελική μου βολτίτσα ξηγηθήκατε;; Αχ, τι ωραία! Κι εδώ έχει καλό καιρό, ήλιο με 15 βαθμούς χωρίς καθόλου αέρα, αλλά ο μπαμπάς μας είναι στη δουλειά και η Αθανασία κουτουλάει όλη μέρα από τη νύστα μιας που δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ! :? Όταν πήγα να της δώσω φρούτο στις 11μιση έκλαιγε γιατί νύσταζε και όταν στις 3μιση πήγα να της δώσω το μεσημεριανό...έτρωγε σαν κοιμισμένη ώσπου κοιμήθηκε στο καρεκλάκι με την μπουκιά στο στόμα!!! Την τράβηξα βίντεο, αν μπορέσω θα το βάλω! Με τα χίλια ζόρια έφαγε το μισό και κάτι μπολάκι και τώρα κόβει τούφες!! Πού να τη βγάλω βόλτα, μέχρι να ξυπνήσει θα πέσει και ο ήλιος... :?

Λέμε να της δώσουμε κοιμισμένη το γάλα, δεν ξέρω πώς θα γίνει βέβαια... Έχω ακούσει πως το κάνουν άλλοι, εμείς όμως ποτέ έως τώρα! :confused: Νομίζω πώς ή δεν θα πιεί καθόλου ή θα ξυπνήσει για τα καλά μόλις της βάλουμε το μπιμπερό στο στόμα. :? Άσε που συνήθως κοιμάται ανάσκελα και φοβάμαι μην πνιγεί! :shock: Τι να πω, θα δείξει!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα μανούλες μου ταλαίπωρες!!!

Μάλλον δύσκολη φάση περνάνε τα μπουμπούκια μας με τον ύπνο...

Ελένη, κουτολούσε από τη νύστα η μικρή...εε...λογικό το βρίσκω, εσύ πως τα έβγαλες πέρα?Πάντως δε ξέρω , δε μου ακούγεται καλή ιδέα να της δώσετε γάλα κοιμησμένη...το πιθανότερο μου φαίνεται πως είναι να ξυπνήσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κάνε μια δοκιμή αφού θέλεις κ πες μας τα αποτελέσματα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πάντως στον Δημήτρη δε θα το έκανα ποτέ...ξυπνάει με το παραμικρό, κ την κουβέρτα να πας να του βάλεις θα ξυπνήσει...οπότε τον βάζω για ύπνο κ δεν τολμώ να μπω στο δωμάτιο του αν δεν ξυπνήσει μόνος του:tongue::tongue::tongue:

Σόνια δε νομίζω πως σε ξεχνάει η Αλεξάνδρα, όπως είπαν κ τα κορίτσια μάλλον περνάει καλά με τους παππούδες και είναι ανεξάρτητο παιδί, καλέ εδώ ο Δημήτρης τώρα που ήρθαν η γιαγιά κ ο πάππούς τον αφήναμε συνέχεια για να κάνουμε τις δουλειές μας και δεν έτρεχε τίποτα:shock::shock::shock:που δεν τους ήξερε κιόλας:shock::shock::shock:βγήκαμε κ βράδυ κ τον κοίμησε η μαμά μου, χαμπάρι δεν πήρε:tongue::tongue::tongue:

Σοφία, αχ, υποφέρουν τα μικράκια σου...τοσο πολύ βήχα ο Γιαννάκης?μήπως να τον πας να τον ακροαστεί?μπορεί να θέλει αντιβίωση...ώστε λες να ψάξεις για δουλειά σιγά σιγά?μακάρι να βρεις γιατί είναι ζόρικα τα πράγματα, πλέον με ένα μισθό δε βγαίνει η οικογένεια...είναι και τα χαράτσια απανωτά...άστα...

Μαρία, σε ζηλεύω που δε δουλευεις....!!!εγώ μετά από 10 χρόνια δουλειάς στο Λιμενικό και2 χρόνια που δούλευα πριν, πρώτη φορά έκατσα τόσο καιρό και ενώ στην αρχή μου κακοφάνηκε, τώρα έχω καλομάθει και σε 3 βδομάδες γυρίζω στη δουλειά...σαν ψέματα μου φαίνεται...δε θέλω καθόλου:?:-?:?από τη μία λέω θα ξεσκάσω από το σπίτι...από την άλλη μου αρέσει η ρουτίνα μου, χουχουλιάζω με τον μικρό μου ολη μέρα και θα μου λείψει μωρε...

Αγγελικούλα, τις κούνιες τις έχετε κάνει σύστημα βλέπω!!!μια χαρά, θα την πηγαίνεις και θα ξενιάζεις τώρα που ανοίγει ο καιρός!εμείς έχουμε μια μέσα στο σπίτι, όποτε τον βάζουμε κάθετε 5-10 λεπτά, μετά βαριέται:|:-|:|

Αλικάκι, καλά λένε τα κορίτσια, μην αγχώνεσαι όταν έρθει η ώρα θα περπατήσει...εγώ, ειδικά για το περπάτημα δε βιάζομαι καθόλου, μετά θα τρέχω όλη μέρα:oops::oops::oops:μπορεί να κάνει σαν εμένα που περπατησα 18 μηνών:shock::shock:ότι θέλει το παιδάκι!!!

Αυριο παιδίατρο εμείς!!!έχουμε κ εμβόλιο, θα σας πω τα νέα μας το μεσημέρι,

φιλιά, καληνύχτα!

HDfQp3.png

Καλημέρα, μανούλες μου! :P

Αγγελική και Λία περιμένουμε τα νέα από τη γιατρό!! ;)

Λία μου, έχεις δίκιο, κι εγώ δυσκολεύομαι στη σκέψη να την ταίσω κοιμισμένη και δεν ξέρω αν τελικά το κάνω! Για την ώρα πάντως δεν το κάναμε... Και ευτυχώς γιατί χθες είχαμε ω του θαύματος ένα υπέροχο βράδυ!!!!!!!!! :P :p :P

Κορίτσια η μικρή ήπιε γάλα 200μλ χθες, ενω της έδινα 170 συνήθως, και τα ήπιε και λίγο πιο αργά στις 10μιση ενω τα έπινε 9μιση με 10 το αργότερο. Ε λοιπόν κοιμήθηκε σαν πουλακι από τις 11 παρά έως τις 10 παρά το πρωί!!! Όχι μόνο δεν ξύπνησε για γάλα, αλλά ούτε για πιπίλα!!!! :shock: :shock: :shock: Μόνο στις 2μιση πήγα και της έβαλα και αυτό ήταν!! Τώρα ή ήταν αποκαμωμένη από τα χάλια βράδια που έκανε απανωτά ή έτυχε απλά ή την βοήθησε το λίγο παραπάνω γάλα που ήπιε.... ;) Θα δείξει!! :rolleyes:

Επίσης όπως είπα και στην Αγγελική στο φεις θα το ξαναγυρίζουμε από σήμερα στο φρεζυλακ γιατί νομίζω πως το hipp μας έφερε δυσκοίλια...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα σε ολες τις μανουλες,

μολισ γυρισαμε απο παιδιατρο,πηγαμε στην καινουρια γιατι οπως σας εχω πει η δικη μας γεννησε στις 30 γεναρη και θα επιστρεψει παλι τον απριλη,να σας πω την αληθεια δεν μου αρεσε πολυ,ισως δεν την εχω συνηθισει ισως πρεπει να γνωριστουμε λιγο,τελοσπαντων για δυο μηνες θα μας παρακολουθει δεν ειναι και κατι το τρομερο... πηραμε 400γρ ειμαστε δηλαδη 10350,και 2.5 ποντους ειμαστε 73 πολυ καλα δηλαδη...μας βρηκε λιγο κοκκινο το λαιμο μας αλλα θα περασει ειπε,μου ειπε να μην τη ζοριζω στα φρουτα απλα να προσπαθω να μην τα παρατησω γιατι ειναι απαραιτητα στη διατροφη μας και δεν πρεπει να τα βγαλουμε απο αυτη...καναμε και το τελευταιο μας εμβολιο γιουπι γιουπι...:D

ρε κοριτσια με το που παω μου λεει σηκωνεται μονη της η μικρη και της λεω οχι ακομη και με κοιταει με απορια και μου λεει γιατι?να την αφηνεις μου λεει να παιδευεται για να μαθει να σηκωνεται....:rolleyes:

μετα μου λεει κατι ξερουν τα κοριτσια και αργουν να κουνηθουν τα αγορια βιαζονται και τα κανουν ατσαλα ...:rolleyes:

μετα μου λεει βλεπω οπως παταει οτι εχει ανοιχτες τις πατουσες της(σαν παπια)και το κουτεπιε ειναι καπως,τον αλλο μηνα να το κοιταξουμε μηπως θελει ορθοπεδικο:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:...

ακομη και για τα μαγουλα που κοκκινιζουν μου ειπε μηπως χρειαστει να κανουμε εξετασεις και μετα μου λεει μαλλον ειναι ευαισθησια στο κρυο-ζεστη...:rolleyes:

να την βαζεις στο παρκο(που δεν εχω:rolleyes:) και στην κουνια και να την αφηνεις να παλευει για να μαθει να σηκωνεται...

ρε κοριτσια εσας ολα σηκωνονται μονα τους???το εχουμε ξαναπει αλλα τωρα προβληματιστικα και θελω να μου ξαναπειτε...και τα πατουσακια πως ειναι ανοιχτα οι κλειστα οταν πατανε?

επισης ηταν καθετα αρνητικη για την περπατουρα και μου ειπε αν δεν μαθει να στηριζει το βαρος της να μην την περπαταω γιατι δεν κανει...

ελενη τα μαγουλα της αθανασιας ξανακοκκινισαν απο τοτε που της ειχαν περασει η οχι?

αυτα τα νεα μας...δεν πηγαμε βολτιτσα μετα τη γιατρο γιατι εκανε κρυο και ειχα ξεχασει και τον ποδοσακο απο το καροτσι και την κουβερτα σπιτι...

λιακι περιμενουμε τα δικα σας νεα;)

σοφακι μου περαστικα σας,ευχομαι να ειστε ηδη καλυτερα

σας φιλω ολες

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλησπερα σε ολες τις μανουλες,

μολισ γυρισαμε απο παιδιατρο,πηγαμε στην καινουρια γιατι οπως σας εχω πει η δικη μας γεννησε στις 30 γεναρη και θα επιστρεψει παλι τον απριλη,να σας πω την αληθεια δεν μου αρεσε πολυ,ισως δεν την εχω συνηθισει ισως πρεπει να γνωριστουμε λιγο,τελοσπαντων για δυο μηνες θα μας παρακολουθει δεν ειναι και κατι το τρομερο... πηραμε 400γρ ειμαστε δηλαδη 10350,και 2.5 ποντους ειμαστε 73 πολυ καλα δηλαδη...μας βρηκε λιγο κοκκινο το λαιμο μας αλλα θα περασει ειπε,μου ειπε να μην τη ζοριζω στα φρουτα απλα να προσπαθω να μην τα παρατησω γιατι ειναι απαραιτητα στη διατροφη μας και δεν πρεπει να τα βγαλουμε απο αυτη...καναμε και το τελευταιο μας εμβολιο γιουπι γιουπι...:D

ρε κοριτσια με το που παω μου λεει σηκωνεται μονη της η μικρη και της λεω οχι ακομη και με κοιταει με απορια και μου λεει γιατι?να την αφηνεις μου λεει να παιδευεται για να μαθει να σηκωνεται....:rolleyes:

μετα μου λεει κατι ξερουν τα κοριτσια και αργουν να κουνηθουν τα αγορια βιαζονται και τα κανουν ατσαλα ...:rolleyes:

μετα μου λεει βλεπω οπως παταει οτι εχει ανοιχτες τις πατουσες της(σαν παπια)και το κουτεπιε ειναι καπως,τον αλλο μηνα να το κοιταξουμε μηπως θελει ορθοπεδικο:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:...

ακομη και για τα μαγουλα που κοκκινιζουν μου ειπε μηπως χρειαστει να κανουμε εξετασεις και μετα μου λεει μαλλον ειναι ευαισθησια στο κρυο-ζεστη...:rolleyes:

να την βαζεις στο παρκο(που δεν εχω:rolleyes:) και στην κουνια και να την αφηνεις να παλευει για να μαθει να σηκωνεται...

ρε κοριτσια εσας ολα σηκωνονται μονα τους???το εχουμε ξαναπει αλλα τωρα προβληματιστικα και θελω να μου ξαναπειτε...και τα πατουσακια πως ειναι ανοιχτα οι κλειστα οταν πατανε?

επισης ηταν καθετα αρνητικη για την περπατουρα και μου ειπε αν δεν μαθει να στηριζει το βαρος της να μην την περπαταω γιατι δεν κανει...

ελενη τα μαγουλα της αθανασιας ξανακοκκινισαν απο τοτε που της ειχαν περασει η οχι?

αυτα τα νεα μας...δεν πηγαμε βολτιτσα μετα τη γιατρο γιατι εκανε κρυο και ειχα ξεχασει και τον ποδοσακο απο το καροτσι και την κουβερτα σπιτι...

λιακι περιμενουμε τα δικα σας νεα;)

σοφακι μου περαστικα σας,ευχομαι να ειστε ηδη καλυτερα

σας φιλω ολες

Αγγελικη μου, σου γραφω στα γρηγορα απο κινητο ειμαστε εξω καο οταν παω σπιτι θα σου γραψω περισσοτερα.

Η γιατρος δεν ειναι σωστη γιατι σε κατακεραυνωσε και σε αγχωσε με την πρωτη φορα που πηγες.. Σχετικα με αυτα που ρωτησες, οχι δε σηκωνεται μονη της η Αθανασια οπως και και τα περισσοτερα παιδακια της ηλικιας της φανταζομαι. Τα μαγουλακια της ειναι καλυτερα με τη κρεμα απο τη ξηροδερμια και ερεθισμους αλλα ακομη συχνα πυκνα κοκκινιζουν εντονα.Οσο για τα ποδαρακια δε βλεπω πως ειναι οταν παταει γιατι ειμαστε με το φορμακι, θα το δω και θα σου πω. Αυτα για τωρα φιλια

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πήγαμε κ εμείς παιδίατρο σήμερα, κάναμε και την τελευταία δόση μηνιγγιτιδόκοκου, από τον άλλο μήνα θα κάνουμε τις δόσεις της ηπατίτιδας β΄...ο Δημητρης πήρε 300 γρ, φτάσαμε τα 9500 και 74 πόντους, πέσαμε μια καμπύλη στο βάρος και μισή στο ύψος:|:-|:|

Γενικά τον βρήκε μια χαρά, να μην ανησυχούμε που δε μπουσουλάει, έπαθε πλάκα με τα δόντια του , έχουμε 3 κάτω με το 4ο στα σκαριά και τα 2 επάνω που φαίνονται μέσα από το ούλο απλά δεν έχουν σκάσει, είναι θέμα ημερών...και βρήκε και τα διπλανάπρησμένα, μας είπε σε κανα 2 μήνες θα έχει βγάλει τ μισά κ παραπάνω δόντια όπως πάει...!!!:shock::shock::shock:ο καημενο΄λης μου πρέπει να έχει τρελή φαγούρα κ ενόχληση, αν κ δε γκρινιάζει φαινεται να τον ενοχλούν πολύ///

επίσης ξεκινάμε ψαράκι, μπακαλιάρο και ψάρια για σούπες...

φρυγανιές-ψωμάκι-μπισκότα μας είπε όχι, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πνιγει, περπατούρα είπε να τον βάλουμε, όχι πως θα τον βοηθήσει να περπατήσει, αλλά για να απασχολείται και να μη βαριέται συνέχεια καθιστός..

Αγγελικούλα, σαν πολλά μαζεμένα σου τα είπε η καινούρια παιδίατρος...ούτε ο Δημήτρης σηκώνεται, ούτε καν προσπαθεί, η δικιά μας, μας είπε όταν είναι έτοιμος θα το κάνει μόνος του, να μην τον πιέζουμε...

για τα πατουσάκια δεν μας είπε κάτι...καλά μη τρελαίνεσαι, άστην να λέει, σιγά μη πάτε από τώρα σε ορθοπεδικό, ακόμα δεν έχει πατήσει το πόδι της η μικρή, θα μας τρελάνουν!!!

HDfQp3.png

Αγγελική μου τις πατουσες η παιδιατρος μας τις είχε κοιτάξει πριν 2 μήνες και μας είχε πει πως το ένα ποδαρακι δεν το πατάει σωστά και να την βάλω εγω να πατάει όπως πρεπει,όταν πήγαμε πριν 1 μήνα την ξανα κοίταξε και ηταν μια χαρα,περπατουρα ουτε εμείς έχουμε,εχει κανει όμως την πλατφόρμα elc περπατουρα αλλα επειδη δεν εχει ρόδες δυναμωσαν πολυ τα ποδαρακια της και τωρα πια σηκώνεται όρθια και στέκεται χωρίς στήριγμα.

Οι περισσότεροι παιδιατροι πάντως τ κοιτάνε όλα και σε τρέχουν μετα αν κάτι δεν τους κάθεται καλα,μια φίλη μου την έτρεχαν συνέχεια απο γιατρό σε γιατρό επειδη το μωρο ηταν 10 μηνών και δεν καθόταν χώρος στήριγμα,είχε τρομάξει η κοπέλα και μια μέρα κάθισε το μωρο μόνος του,τζάμπα οι εξετάσεις και το άγχος.

Εγω κορίτσια (δεν θυμάμαι πια με ρώτησε,σορυ έχω πάθει αμνησία απο τη γέννα και μετα)ειμαι επιθεωρητρια στην εταιρία migato,έχω τελειώσει το ΤΕΙ αλλα δεν έγινα ποτε αισθητικος.

Η Αλεξάνδρα το λέω τωρα και κλαίω δεν ξέρω τι εχει πάθει όμως ουτε χαίρεται όταν με βλέπει ουτε τπτ,δεν ξέρω τι να πω,αρχίζω να σκέφτομαι οτι δεν περνάει καλα μαζι μου,με τον πατέρα της ειναι αλλιώς όταν λείπει και έρχεται Σπιτι δεν ξέρει τι να κάνει απο τη χαρα της,τον γεμίζει σαλια τον γλυφει στο πρόσωπο και όλο μπαμπα μπα ασταμάτητα,εμένα τπτ!!!δεν ξέρω πως να το εξηγήσω!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Ελένη και της Αλεξάνδρας τα μαγουλακια κοκκινιζουν όμως δεν ήξερα οτι σημαίνει κάτι,θα πρεπει να το κοιτάξουμε;;

Λια τι καλα ο δημητρακης,θα αρχίσει να φάει κανονικα σε λίγο καιρο,και τα δόντακια μας τα πάνω και 2 κάτω μονο που δεν έχουν σκάσει σχεδόν φαίνονται και την ταλαιπωρούν.

Αρχιζες κι εσυ Λια δουλεια σε κανα μήνα είχες πει αν δεν κάνω λάθος;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Γεια σας πάλι και από μας! Επιστρέψαμε σπίτι μας και τώρα ξεκούραση... :rolleyes:

Αγγελική, όπως σου είπα και πριν, να μην ακούς τα πολλά πολλά από αυτή τη γιατρό...αν είναι αυτή αγχωτική και βγάζει από τη μύγα ξίγκι οι μανούλες δεν της φταίνε σε τίποτα... Σχετικά με τα μαγουλάκια έχω διαβάσει πως το κοκκίνισμα ίσως είναι ένδειξη αλλεργίας, αλλά σε μικρό ποσοστό. Κατά κύριο λόγο ευθύνεται η ζέστη και το κρύο γι αυτό και από όσο έχω ρωτήσει και ακούσει τα περισσότερα μωράκια το εμφανίζουν! Δεν είναι φυσικά όλα αυτά τα μωρά με κόκκινα μάγουλα αλλεργικά... Γι αυτό μάλλον σου είπε για εξετάσεις (για να δει τυχόν αλλεργία), αλλά όταν ρώτησα τη γιατρό μας για το κοκκίνισμα ήταν σχεδόν κατηγορηματική ΟΧΙ δηλαδή για περίπτωση αλλεργίας. Το απέδωσε εξαρχής στη θερμοκρασία και τον καιρό. Πιθανολογώ πως η σιγουριά της θα οφείλεται στο ότι αν είχαμε θέμα αλλεργίας θα είχε φανεί και σε άλλα πράγματα, όχι μόνο στα μάγουλα... :rolleyes: Για τα ποδαράκια δεν έχω ιδέα τι γίνεται, δεν μας έχει πει κάτι, άρα θα τα βρήκε νορμάλ. Η δικιά σας γιατρός δεν έχει πει τίποτα για το κουτεπιε της ή τον τρόπο που πατάει; Την ακύρωσε στεγνά πάντως με την παρατήρηση αυτή, σαν να είπε ότι η γιατρός σας δεν το έχει δει... :? Όχι ότι είναι κάτι, εγώ σχολιάζω απλά την παρατήρηση που έκανε... Πάντως μην ανησυχείς. Και να θέλει ορθοπεδικό είναι τόσο μικρά, τώρα πλάθονται και θα το διορθώσει τακ τακ! ;) Για το σήκωμα τι να πω.... Πόσο δηλαδή να αφήσεις το μωρό να παιδευτεί; Η δικιά μου αμέσως γκρινιάζει έντονα για να τη σηκώσω! Αφού προσπαθεί η δόλια και δεν μπορεί ακόμη... Κοντεύει ίσως, αλλά θέλει το χρόνο της. Γενικά πιστεύω, όπως λέει και ο γιατρός της Λίας, πως τα μωρά θέλουν το χρόνο τους για όλα τα νέα κατορθώματα, η πίεση και το ζόρισμα δεν ωφελούν... Κατά τη γνώμη μου πάντα... :rolleyes: Τώρα κοτζάμ γιατρός να σε αγχώσει και να σε παροτρύνει να την αφήνεις να ζορίζεται...για να σηκωθεί μια ώρα αρχύτερα... ποιος ο λόγος; Μην δίνεις σημασία παραπάνω αρκέσου στα βασικά με αυτή και σύντομα θα γυρίσει η γιατρός σας... :rolleyes: Ψαράκι πότε σας έδωσε;

Λία μου, μια χαρά είναι η μπουμπούκος σου, κοντά με την Αθανασία (9.900) εμείς και 73,5 πόντοι. Μην θεωρείς λίγα τα κιλά του, είναι κομπλέ! Καλά για τα δοντάκια σας τι να πω!!! Καρχαριάκι!!!! χαχαχαχα :tongue: :tongue: :tongue: Άκου σε 2 μήνες θα βγάλει τα μισά δόντια και παραπάνω!!!! :shock: Πήρε φόρα καλεεεε!!!!! ;) Γιατί όμως όχι στα μπισκότα-ψωμάκι-κλπ;;; Εντύπωση μου έκανε... Για αυτή την ηλικία είναι όλα αυτά να μάθουν να μασουλάνε... Ειδικά τα παιδικά μπισκοτα λιώνουν πανεύκολα, πόσο να πνιγούν;; Λίγο ξεροβήχει και η δικιά μας και στρώνει... Τι να πω... Ξεκινάτε και ψαράκι!! Τέλεια! Πρόσεχε τα κόκαλα!! Σούρωνε και το ζουμάκι... :rolleyes: Θα του πάρεις περπατούρα δηλαδή;

Σόνια μου, όπως τα έγραψα πιο πάνω για τα μαγουλάκια... :rolleyes: Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς... Όσο για την "κουλ" κοράκλα σου στο πώς σε υποδέχεται σπίτι τι να πω... Άβυσσος η ψυχούλα τους! Θα της περάσει και θα σε ψάχνει μωρέ...

Σοφάκι 1 περαστικά σας και πάλι!!! Λες να βρεις δουλειά,ε; Με το καλό σου εύχομαι και σύντομα, να μην ταλαιπωρηθείς! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μανούλες πού είστε;;; Ειδικά εσύ Συμπεθέρα!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

Έχουμε νέαααααα!!!! Μόλις σηκώθηκε μόνη της στο πάρκο!!! :P χαχαχαχ Αγγελική πάνω στην ώρα της επίμαχης κουβέντας! Σιγά σιγά να την περιμένεις και τη δικιά σου!! Ήταν καθιστή και γυρνάω και τη βλέπω όρθια τσίτα!! :P Τι χαρά!!! Τώρα δεν ξέρω αν θα το ξανακάνει το ίδιο εύκολα, θα δούμε... :rolleyes: Προχωράει και σιγά-σιγά στο πλάι όταν ειναι ορθια στο παρκο! Αλλού την αφήνω και αλλου τη βρίσκω! ;)

Επίσης το εγχείρημα (σνακ) τούλι-μπανάνα απέτυχε παταγωδώς σε μας!! Ούτε καν το πιάνει! Ελάχιστα και το πετάει κάτω!! :shock: :shock: :shock: Δύο φορές το προσπάθησα με διαφορά 5-6 ημερών και τα ίδια... Μάλλον την ανατριχιάζει το τούλι και δεν της αρέσει η υγρή αίσθηση που αφήνει η μπανάνα.... :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...