Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Αλίκη περαστικά σου κοριτσάκι! Η μικρή καλύτερα ε?

Ευτυχώς βοηθάει και ο σύζυγος τώρα που δεν είσαι καλά!

Κι εμείς κρυώσαμε, τα παιδιά μύξα-βήχα, πήγαμε εχτές γιατρό, είπε να παρακολουθώ τη μικρή να μη χειροτερέψει, προς το παρόν δεν είναι ανησυχητικό, μου έκανε και πυρετό το βράδυ μία φορά, από τότε δε μου ξαναέκανε και είναι ορεξάτη, για να δούμε πώς θα πάει.

Κάθε μήνα κρυωμένα ρε γμτ και τα δυο! που να πηγαίναμε και σχολείο δηλαδή!

Λιάκι όλα καλά στο καινούριο σπίτι διαβάζω! Καλορίζικο λοιπόν!!

Βγάλατε και δοντάκια καινούρια, μεγειά!

Μάθατε και καινούρια πραγματάκια, τι καλά!

Μάρω κι ο Γιαννάκης πολύ έξυπνος, φτου φτου!

έχει μάθει τόσα πράγματα να κάνει ε?

Ούτε εμείς ακόμα χαιρετάμε, αν και της τα κάνω καθε μέρα δεν τη βλέπω ορεξάτη! Και κουπεπε την προσπαθώ, και παλαμάκια, θα τα μάθουμε που θα πάει? Για το αχ κουνελάκι τρελαίνεται η δικιά μου, είναι το αγαπημένο της τραγούδι! Α, ξέρει να κρύβεται με ένα πετσετάκι μόνο που της δίνω και να μου κάνει τσα!

Περαστικά Σοφάκι μου, ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να περάσει γρήγορα...ευχαριστούμε κ για τα καλορίζικα, μια χαρά βολευτήκαμε, τέτοιο σπίτι δεν προκειται να ξαναβρούμε, ελπίζω μόνο να το χαρούμε για 2 χρονάκια ακόμα τουλάχιστον...Το κουνελάκι τελικά μεγάλη επιτυχία, κι εμείς όλογελάμε όταν το τραγουδάμε!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα γλυκιες μανουλες.

εμεις εδω σπιτι αυτη τη στιγμη ριχνει χαλαζι και κανει απιστευτο κρυο...η μικρουλα κοιμαται...βρε κοριτσια εχτες μου κοιμηθηκε σερι απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 11.30 σημερα το πρωι,και να σας πω ανησυχησα γιατι δεν μου το εχει ξανακανει τοσο πολυ...μονο πιο μικρουλα κοιμοταν 12ωρο...μπορει να κουραστηκε επειδη μεσα στη μερα δεν κοιμηθηκε πολυ εχτες...και μετα απο τοσες ωρες που ηταν νηστικη λεω θα της κανω φρουτο και θα το καταβροχθησει...αμ δε:shock:..τι γιαουρτια ανοιξα τι μπισκοτοκρεμα εκανα για να το ανακατεψω τιποτα δεν θελει το φρουτο,ε μετα νευριασα και εγω και της το εδινα με το ζορι και κλαμα η μπεμπα και εφαγε γυρω στ α100,αλλα και αυτο δεν ειναι λυση γιατι το παιρνει στραβα το φρουτο...επισης την αφησα τρεις μερες χωρις να φαει να το ξεχασει τιποτα...την μπανανα που της τη δινω στο χερακι με τουλι οπως μας ειπε το κατερινακι την τρωει...επισης τρελαινεται για ψωμακι..της δινω το κατω μερος του ψωμιου και το μασουλαιε και το αφηνει μισο,και αν τολμησεις να της το παρεις την εβαψες...επισης σημερα μου εδωσε μια δαγκωνια με τα δυο δοντια στο μπρατσο με πονεσε...αχαχαχα...πεθανα στα γελια αλλα μετα κρατηθηκα και ειπα να μην ξαναγελασω και το δει αστειο και με δαγκωνει συνεχεια...αλλα δεν περιμενα να πονανε ετσι τα δυο δοντακια...

κατερινα εγω εχω αυτη την παγωτομηχανη http://www.skroutz.gr/s/347968/Izzy-1200-Hawai.html η οποια ξεκουραζεται εδω και αρκετο καιρο σε μια κουτα μεσα στο ντουλαπι...πολυ ωραια η ιδεα με το γιαουρτι αλλα τι γαλα θα βαλεις μεσα στο γιαουρτι αφου δεν κανει να πιουν κανονικι γαλα τα μπεμπακια?

ελενη μου να μην προβληματιζεσαι καθολου,θα ερθει η μερα που η αθανασια σου θα αρχιζει να βγαζει ολα αυτα που εχει μαζεψει τοσο καιρο και θα μας τα λες και θα καμαρωνεις...τα εντατικα ιδιατερα τα κανει ο βασιλης της μαθαινει δυο πραγματα τη μερα και της τα λεει συνεχεια συνεχεια ωσπου τα εμπεδωνει...εγω απο πολυ μικρη της ονοματιζω καθετι που κανω,δηλαδη οταν κανω τη φρουτοκρεμα της διχνω ενα ενα τα φρουτα και τους λεω το ονομα τους κλπ...επισης της εχω βιβλιαρακια με εικονιτσες με χοντρο χαρτονι και της δειχνω τα αντικειμενα...της αρεσουν παρα πολυ τα βιβλια καθομαστε με τις ωρες...αυτο το μηνα μου φαινεται οτι μαθαινουν πολλα και κανουν καθε μερα και κατι καινουριο κανουν...το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο αλλωστε..παλαμακια και εμεις τιποτα δεν κανουμε εγω της πιανω τα χερια και της το κανω..ποτε γελαει και ποτε μου τα τραβαει και δεν θελει...

λιακι τελειο το προσκλητηριο πολυ μοναδικο και ιδιαιτερο...και το κειμενο μου αρεσε παρα πολυ ξετρελαθηκα...μπραβο λιακι τελεια ειναι..πως θα διορθωσεις την ημερομηνια ομως? μαλλον ο δημητρακης φοβηθηκε το κρυο και ειπε ασε καλυτερα θα πω στο νονο να βρει μια δικαιολογια να κολυμπησω με ζεστη...:D...δεν πειραζει καθε εμποδιο για καλο...ξεχασα να σχολιασω και τα δοντακια του δημητρακη...μπραβο το αγορι σου και μεγεια τα δοντια...πηρε φορα και ποιος τον πιανει τωρα...

αλικη περαστικα σας,να γινεται γρηγορα καλα..μπραβο και στον μπαμπα που πηρε μπρος...

φιλακια κοριτσια μου

Αγγελικούλα, τόσες ώρες ύπνο η μικρή???μπράβο, αφού άντεξε κ χωρίς φαγητό!!!ο Δημήτρης στις 8 ώρες ξυπνάει με την κοιλιά του να ακούγεται μέχρι το δωμάτιο μας!!!ταμπούρλο!!!

Άξιος ο Βασίλης σου που της μαθαίνει τόσα πράγματα, μπαμπάς με τα όλα του, πραγματικά ασχολείται με την κορούλα του!!!πάντα έτσι να είναι!!!

όσο για το φρούτο, μήπως να μην την πιέζεις μποέί απλά να μην της αρέσουν σαν κρέμα, ρώτα την παιδίατρο τι μπορείς να της δίνει ολόκληρο π.χ φετούλες μανταρίνια κτλ...

άσε με τα δόντια έχω πάθει πλάκα...σε μια βδομάδα έβγαλε 2 και βγαίνουν και άλλα 2 τώρα!!!από Δευτέρα θα τρώμε μπριζολάκια!!!!

Με τα προσκλητήρια βρήκα τρόπο να αλλάξω την ημερομηνία, θα το καλύψω με ασημένιο μαρκαδοράκι, το δοκίμασα και είναι καλούτσικο, τι να κάνω...κρίμα που θα τα χαλάσω αλλά δε γίνεται αλλιώς:?:?:?

HDfQp3.png

Αγγελική μου κι εσείς θέμα με το φρούτο,ε; :? Κι εγώ εκνευρίζομαι όταν το κάνει (κάθε μέρα δηλαδή), αλλά τελευταία αφού είδα ότι τα κιλά της είναι καλά ακόμη κι έτσι δεν την πιέζω... Προσπαθώ κουταλάκι-κουταλάκι και όσο φάει, τι να κάνουμε... Αν και το φρουτάκι είναι πολύτιμο γεύμα με τόσες βιταμίνες που έχει... :rolleyes: Με το ζόρι δεν τρώνε όμως της προκοπής αυτό είναι σίγουρο! Καλά τόσες ώρες κοιμήθηκε χθες η ζουμπουρλίτσα σου;; Ζηλέυω φριχτάααααααααα!!! ;) Θέλω κι εγώ να το ξαναζήσω, έχει πολύ καιρό να μου το κάνει και να φανταστείς πως μέχρι πριν 3 βδομάδες περίπου το είχε σύστημα... Σπάνια ξυπνούσε στις 7-8 για γάλα... Τώρα πού τέτοια μεγαλεία...αχ! Ελπίζω να το ξαναθυμηθεί αυτό το καλό συνήθειο! :tongue:

Σοφάκι 1, περαστικά στα μωράκια σου....ωχ μωρέ, τα καημένα πού την άρπαξαν πάλι;; Έλα ντε, πού και να πήγαινε ο Γιαννάκης παιδικό.... Μα να μην χαρείτε το ξεφόρτωμα των πεθερικών; Άντε πρόσεξε τη μαγουλίτσα σου να μην χειροτερέψει τουλάχιστον! :rolleyes: Κι εσείς με το πάσο σας τα καινούρια κατορθώματα,ε; Μια από τα ίδια κι εμείς... Ότι και να της λέω με παρατηρεί για λίγο και μετά βαριέται και κάνει τα δικά της! Μόνο "μη μου τα ζαλίζεις ρε μάνα" δεν λέει!! :tongue: :tongue: :tongue:

Μαρία, χαρούμενα μηνογενέθλια σήμερα!! Να τους χιλιάσετε τους μήνες γεροί, τροφαντοί και δυνατοί όπως τώρα!! :P Καλή η στρατσιατέλα;;; Από πού την πήρες; Έχει στα σούπερ μάρκετ; Λίγο που κοίταξα δεν βρήκα αυτή τη γεύση... Εγώ της έχω πάρει με σοκολάτα-φαρίν λακτέ-μπανάνα βιολογική τη φρεζυλακ και η γιατρός μας επέτρεψε να τη φάμε (νομίζω η συμπεθέρα με είχε ρωτήσει μήπως δεν κάνει..). Ακόμη δεν της την έχω δώσει, θα είναι η επόμενη που θα ανοίξω! Τυράκι ακούω, ψαράκι....είστε μπροστά!! Εμείς ψάρι σε ένα μήνα και τυράκι από έτος και μετά!! :shock: Αχ, τι ωραία με το καλό να σου έρθουν οι γονείς! Ανάσταση, γενέθλια, βάφτιση....τρελά γλέντια θα κάνετε!!! ;)

Λία μου, έχεις να αλλάξεις όλα τα προσκλητήρια,ε; Χμμ... Κρίμα που τα είχες κιόλας έτοιμα και πρέπει να αλλάζουν τώρα.. Τουλάχιστον γίνεται και αφού θα φαίνεται καλούτσικο πάλι καλά! :rolleyes:

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα αποφασίσαμε πως τέλος Αυγούστου θα πάμε ένα ταξιδάκι με τον αντρούλη μου για 4-5 μέρες στην Ολλανδία! Είναι η ξαδέρφη του εκεί λόγω δουλειάς κι έτσι έχουμε στέγη! :D Θα κλείσουμε και από τώρα αεροπορικά για να βρούμε φτηνά, αφού ξέρουμε ήδη την άδεια του την καλοκαιρινή πότε θα είναι!! Γιούπι!! Τη μικρή μας εννοείται θα την παρκάρουμε στους παππούδες.... ;)

Αυτά για σήμερα! Καληνύχταα! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα γλυκες μανουλιτσες!

σημερα δεν εχω πυρετο αλλα ποναει πολυ ο λαιμος κ εχω βηχα.

τα νεα μας... η μπεμπα οπως σας ειπα δεν ειναι ιδιαιτερα κινητικη στα κατω ακρα αλλα τα χερακια της κανουν τα παντα. λεει μπαμπα μαμα γιαγια νταντα παππου κ ναι!!! οταν μιλησω δυνατα κλαιει κ στον μπαμπα της ορμαει ετσι κ δει αγκαλθτσες να κανει η μαμα μαζι του. ααα κ οταν της κανω"γεια" κ κανω κινηση να φυγω βαζει κλαματα παλι το σκατουλι!! κ οταν της πιασει κατι στα χερια της κ της πω "κακο αυτο μπεμπα" με κοιταει καλα καλα κοιταει κ αυτο που κραταει με ξανακοιταει κ μετα το αφηνει!!! χαχα!! υπακουο παιδι!! χαχα!!αυτα..

τρωει ο.τι της δινω κανονικα. ρε κοριτσακια ειναι φυσιολογικο να κοιμαται περιπου 14 ωρες τη μερα; δεν ειναι πολυ;

πεταλουδιτσα μου κιεγω σαν εσενα νιωθω ως προς τα μαθηματα της μικρης αλλα πιστευω τελικα πως ειναι στο παιδι κ στις συνθηκες φυσικα. για παραδειγμα εγω επειδη ημουν μονη τοσο καιρο της μιλουσα πολυ γιατι ειχα μονο την μπεμπα για παρεα αλλα λογω βαρους της δεν την εμαθα πολυ στα κινητικα. που θα παει θα περπατησουν κ θα νοσταλγουμε τις στιγμες που τα ζουζουνακια μας ηταν στα παρκακια τους!!

αγγελικουλα εφαγες δαγκωματιες ε;; χαχα ειδες τα ατιμα;; εμενα με δαγκωσε τοσο δυνΤα στο δαχτυλο μιαμερα που εβαλα φωνη κιαυτη τρομαξε!!

σισσακι μου περαστικα κ σε σας!! που θα παει ολα θα τα μαθουν!!

Αγγελικούλα, τόσες ώρες ύπνο η μικρή???μπράβο, αφού άντεξε κ χωρίς φαγητό!!!ο Δημήτρης στις 8 ώρες ξυπνάει με την κοιλιά του να ακούγεται μέχρι το δωμάτιο μας!!!ταμπούρλο!!!

Άξιος ο Βασίλης σου που της μαθαίνει τόσα πράγματα, μπαμπάς με τα όλα του, πραγματικά ασχολείται με την κορούλα του!!!πάντα έτσι να είναι!!!

όσο για το φρούτο, μήπως να μην την πιέζεις μποέί απλά να μην της αρέσουν σαν κρέμα, ρώτα την παιδίατρο τι μπορείς να της δίνει ολόκληρο π.χ φετούλες μανταρίνια κτλ...

άσε με τα δόντια έχω πάθει πλάκα...σε μια βδομάδα έβγαλε 2 και βγαίνουν και άλλα 2 τώρα!!!από Δευτέρα θα τρώμε μπριζολάκια!!!!

Με τα προσκλητήρια βρήκα τρόπο να αλλάξω την ημερομηνία, θα το καλύψω με ασημένιο μαρκαδοράκι, το δοκίμασα και είναι καλούτσικο, τι να κάνω...κρίμα που θα τα χαλάσω αλλά δε γίνεται αλλιώς:?:?:?

λιακι εγω να σου πω ανησυχησα μηπως μου αρρωστησε και ηταν υποτονικη και κοιμηθηκε τοσες ωρες αλλα ευτυχως ηταν μια χαρα...εμεις απο παραμονες χριστουγεννων ειχαμε κοψει το σερι υπνο τη νυχτα ξυπνουσε για να φαει...εχτες μονο το εκανε αυτο γιαυτο ανησυχησα...εχεις δικιο σε αυτο που λες με τα φρουτα ισως τα θελει ολοκληρα και δεν κανει να την πιεζω αλλα και εγω απο το αγχος μου που δεν τρωει και τι θα γινει μου με πιανει πανικος και την πιεζω...αχ εμεις οι μαναδες!!!

για το προσκλητηριο θα σου προτεινα αν θες να δοκιμασεις και το εξης: να παρεις ιδιο μπλε χαρτονι να κοψεις μια λεπτη λωριδα που θα καλυπτει τη λανθασμενη ημερομηνια να το κολλησεις(κολλα στικ κατα προτιμηση) πανω στην παλια ημερομηνια και απο πανω να το γραψεις με τη νεα ημερομηνια,ακομη μπορεις να παρεις τηλ τη κοπελια που στα εφτιαξε να σου πει καμια ιδεα μιας και ειναι η δημιουργοσ...φιλακια στον δοντακια της παρεασ μας:tongue:

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

μαρακι χαρουμενα μηνογενεθλια...ε ρε τι εχει να γινει στα γενεθλεια...χαμοοοοοοοοσσσσ....με το καλο να ρθουν και οι γονεισ σου ποτε ερχονται με το καλο?

σοφακι περαστικουλια βρε κοριτσι μου,ε κολλαει το ενα το αλλο και γιαυτο αρρωσταινουν μαλλον...

ελενιτσα τι ωραια νεα ειναι αυτα,τελειο ταξιδακι...χμμ και εμεισ τι θα κανουμε εδω χωρισ εσενα για τεσσερισ μερες???α ωστε θα την αφησετε την αθανασια,χμμμ μαλλον μονο εγω μου φαινεται εχω το αγχος του αποχωρισμου απο τη μπεμπα...δεν την εχω αφησει ουτε για καφε ποσο μαλλον για ταξιδι..ουτε να το σκεφτομαι,στο ταξιδι βεβαια ευτυχως ουτε και ο βασιλης θελει να την αφησουμε...αυτη η προσκολληση βεβαια δεν κανει καλο ουτε σε εμενα ουτε στο παιδι αλλα δεν ξερω τι να κανω για να το ξεπερασω:rolleyes:...μα επειδη εχουν βιταμινες τα φρουτα σκαω που δεν το τρωει,για την κρεμα καρφι δεν μου καιγεται...

αλικη μου χαιρομαι που ειστε καλυτερα...δεν πιστευω να σε ξεσκεπαζει ο καλοσ σου τα βραδια γιαυτο να αρρωστησες?:tongue: χι χι!!! φυσικο ειναι το κοριτσι σου να ειναι κολλημενη μαζι σου,ειναι το δωρο της αφοσιωσης σου ολον αυτο τον καιρο...κανει και ζηλιτσες αχ θα τρελαθω...

καλο βραδυ κοριτσια μου....

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλημερα γλυκες μανουλες μου!

ααααααχχχχ χαλια ειμαι...ποναει το σωμα μου ο λαιμος μου το κεφαλι μου!!

η μπεμπα σημερα ξυπνησε απο τις 7!! τη ταισα κ ξανακοιμηθηκε ευτυχως. εγω δεν μπορω να κοιμηθω. πρεπει να κατεβει ο αντρας μου αθηνα για 3 μερες κ του ετοιμαζω φαγητο. ολα τωρσεπεσαν!!

ελπιζω εσεις να ειστε καλα!! σας φιλω!!

Καλημέρα.... Άλλο ένα δύσκολο βράδυ πέρασε και πολύ φοβάμαι πως ενώ το έκανε μερα παρά μέρα τώρα πάει να το καθιερώσει κάθε βράδυ αντί να στρώνει σιγά σιγά... Ξύπνησε στις 4 και δεν κοιμοταν, της δώσαμε γάλα, ήπιε 200 μλ και μετά πάλι δεν ήθελε να κοιμηθεί... Έμαθε μάλλον τα παιχνίδια που κανει στο κρεβάτι μας όταν την πηγαίνω τέτοιες ώρες δύσκολες. Ο μπαμπάς της όμως την έβαλε στο κρεβάτι της για να μην μαθαίνει παιχνίδια τέτοια ώρα, της έβαλε μουσική και μια-δυο κοιμήθηκε... :confused: Στις 9 το πρωί πάλι κλάμα κι έτσι σηκωθήκαμε οικογενειακώς, αν και νυστάζουμε ακόμη!! :? Ήπιε πάλι γάλα, της έκανα λίγο για να φάει και φρούτο στις 11. Απόψε θα δοκιμάσουμε να την ταΐσουμε γάλα πριν ξυπνήσει με ξυπνητήρι εμείς μήπως και γλιτώσουμε το να ξυπνήσει εντελώς! Δεν την έχουμε ξαναταίσει ενω κοιμαται και αμφιβάλλω κατα πόσο θα πετύχει, αλλά δεν χάνουμε και τίποτα!

Αγγελική μου, κι εγώ μη νομίζεις το έχω το άγχος που θα την αφήσω για 4 μέρες, δεν το έχω ξανακάνει παρά μόνο για ένα καφέ και αυτό στα γρήγορα! :shock: Σκέφτομαι όμως πως απο τη μία είναι ευκαιρία τωρα που εχουμε σπίτι να πάμε ενα οικονομικό ταξίδι στο εξωτερικο, έχουμε 3 χρόνια να πάμε εκτός Ελλάδας και απο την άλλη τότε η μικρή θα είναι 16 μηνών... Ε, μην είμαστε και υπερβολικοί! Κάποια στιγμή θα μείνει και λίγο με παππούδες, όπως λες δεν κάνει καλό σε κανένα τόση προσκόλληση... :rolleyes: Ας μην την διαιωνίζουμε λοιπόν... ;) Ίντερνετ έχει εκεί η ξαδέρφη, οπότε πιστεύω να μπορέσω να μπω να σας πω τα νέα μας από εκεί!

Αλίκη μου, ακόμη ζορίζεσαι; Περαστικά κορίτσι μου!!! Σε τάραξε η παλιοίωση! :? Θα είσαι και μοναχούλα 3 μέρες; Η μικρή πώς είναι; Μάσκα φοράς όταν την έχεις; Καλέ ζηλεύει η ζουζούνα σου!! Σε διεκδικεί αποκλειστικά!! χαχαχα

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τι κάνετε μανουλες;; Κάποιες καλα και κάποιες αρρωστουλες;; Περαστικά!

Ελένη τέλειο το ταξίδι,να πάτε σίγουρα θα σας κάνει και καλο σαν ζευγάρι. Είμαστε μανουλες,είμαστε και γυναίκες όμως,για την Αθανασία μην αγχωνεσαι φτάνει να παίζει και να ακολουθήσει το προγράμμα της η μητέρα σου και δεν θα εχει κανένα πρόβλημα.

Εγω άρχισα δουλεια και το μωρο σαν να μη συμβαίνει τπτ,περνάει καλα στους παππούδες,αφου 5-6 το απόγευμα επιστρέφω και όταν με βλέπει δεν κάνει τις ίδιες χαρές που κάνει όταν βλέπει τον πατέρα της και ας λείπει 10 λεπτα μονο.αχχχ δεν μ'εχει ανάγκη πια η κόρη μου!!

Κατα τ'αλλα δόντι τρίτο ακόμα γιοκ!!παλαμακια και πολλα αλλα κάνει,κανονικό παιδάκι ειναι.

Στέκεται όρθια χωρίς στήριγμα,όταν της δείχνουμε που ειναι το φως κλπ μας τα δείχνει.

Παει μεγάλωσαν,δεν ειναι πια βρεφακια.

Σας φιλώ κορίτσια, καλη κυριακη.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

:PΚαλημερα!!!!

Σονια αρχισες δουλεια ε???? αντε αφου η μικρη δεν εχει προβλημα μια χαρα δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι!!!!

Εγω ευτυχως κοριτσια δεν χρειαστηκε να παω να δουλεψω, βεβαια τωρα με την οικονομικη κριση στενεξαν λιγο τα ορια αλλα δοξα το Θεο την βγαζουμε!!(ακομα).... Οι αλλες οι μανουλες δουλευετε ολες???? (μονο εγω ειμαι η ακαματα χιχιχιχιχιχι)

Ελενακι τι διαβαζω ξενυχτια παλι??? ουφ αναρωτιεμαι ποτε θα στρωσει ο υπνος τους.... κατι ακουω απο αλλες μανουλες περιπου 2 χρονων και ανατριχιαζω, δηλαδη μεχρι τα 2 τι θα γινει? πως θα τι βγαλουμε????:(:(:(..... Αντε τυχερουλα θα πας και ταξιδακι. Θα εχεις κατι να περιμενεις!!!!.... Εγω περιμενω πως και πως το καλοκαιρακι για διακοπες και βουτιες με τον μικρο:P:p:p

Αγγελικουλα τους γονεις μου τους περιμενω στις 30 Απριλιου.... αρχισα να μετραω ηδη μερες σαν τους φανταρους!!!:D:D:D

Αλικη σου ευχομαι γρηγορα να γινεις περδικη και να σε ξαναχαιρεται η μικρουλα σου!!!!

Λιακι εγω σκεφτομαι για μπομπονιερα να παρω κουτι. Το τουλι λογικα πρεπει να ειναι μαλακο για να κλεινει το κουτακι....:confused::confused::confused: μαλλον θα τα παραγγειλω απο το eshopgamou μου φανηκαν πιο οικονομικα αυτα που θελω... θα τους παρω τηλ για τις ερωτησεις που εχω!!!

Κοριτσια κατα τ'αλλα ειμαστε καλα...Το πρωι ειδα λιγο αιμα οταν πηγα τουαλετα....:(:(:( δεν ξερω αν ειναι περιοδο γιατι το ειχα ξαναπαθει τον Αυγουστο και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι νορμαλ να συμβαινει μεχρι να μου ερθει περιοδο.... τι να πω μεχρι το βραδυ θα ξερω..... Κριμα ρε γμτ δεν θελω καθολου να μου ερθει. Μια χαρα εμαθα τοσο καιρο (απο τις 15.08.11 εχω να αδιαθετησω).....

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

πεταλουδιτσα μου γιατι ετσι η αθανασια μας; καλα τι ρωταω κιεγω;; μηπως κ η δικη μου; ποτε ετσι ποτε αλλιως!!

σονια μου πραγματικα μπραβο στο κουτσουνακι σου!! με αυτα που διαβαζω απορω..μηπως καλε δεν ανηκω σ'αθτη τη χρονια;;;!!:wink: στεκεται λες ορθια;; χτυπαει παλαμακια;; εμας τ ι π ο τ α!! κ ειδικα ορθια πιστευω θα αργησει με τοσο βαρος που εχει!!

μαρω μου τοσο καιρο χωρις περιοδο ε;; πωπω αυτο θα πει!! τοσο καιρο θηλαζες να υποθεσω ε;

λιακι μου, αν κ πολυυυ καθηστερημενα καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!! ειναι μεγαλο;ς

Μαράκι, είσαι τυχερή που δεν χρειάστηκε να δουλέψεις!! Καθόλου δεν έχεις δουλέψει ποτέ ή εννοείς τώρα με το μωρό; Έχεις σπουδάσει κάτι, δεν θυμάμαι αν έχεις πει... :rolleyes: Εγώ είμαι δασκάλα σε δημοτικά σχολεία διορισμένη και τώρα είμαι στην άδεια ανατροφής την 9μηνη η οποία λήγει αρχές Ιουνίου! :P Στις 21 Ιουνίου κλείνουν και τα σχολεία οπότε μάλλον θα πάω για λίγες μέρες ίσα ίσα για την παρουσία. Την επόμενη σχολική χρονιά απο Σεπτέμβρη δηλαδή πάλι δεν θα δουλέψω γιατί λέω να πάρω ακόμη μία σχολική χρονιά άδεια, χωρίς πληρωμή όμως αυτη τη φορά γιατί δεν έχω εδώ που είμαστε πού να αφήσω τη μικρή μας και παιδικό ούτε να το σκέφτομαι ακόμη! Θα είναι πολύ μικρή. Όταν γίνουμε 2 με το καλό θα τη στείλω και θα πάω για δουλειά... Τον Σεπτέμβρη του 2014 δηλαδή! Έχουμε ακόμη... :rolleyes: Όσο για τα χρήματα σίγουρα θα είμαστε πολύ σφιχτά με ένα μισθό, αλλά τι να κάνουμε... Από το να δουλέψω στον ένα χρόνο της, να δίνουμε 350-400 στον παιδικό και να μου είναι και συνεχώς άρρωστη καλύτερα να σφιχτούμε οικονομικά και να τη μεγαλώσω εγώ! Τι καλύτερο; Έχουμε και λίγες οικονομίες στην άκρη, θα τις φάμε... :tongue: Υγεία! Τι καλά που δεν έχεις τόσο καιρό περίοδο! Σου εύχομαι να μην είναι τίποτα το αιματάκι και να αργήσεις να αδιεθετήσεις!

Σόνια μου, καλή αρχή στη δουλειά! Ώστε έτσι η σβουρίτσα σας,ε; Είναι ανεξάρτητη πλέον από μαμά!! :tongue: Βρε τη ζουζούνα!! Καλά από ανάπτυξη συνεχίζει να σκίζει!!! :P Το ταξίδι μας όντως θα μας κάνει καλό, θα ξεφύγουμε λίγο και θα νιώσουμε πάλι ζευγάρι με την έννοια που ήμασταν πριν τη μικρή γιατί κακά τα ψέματα με το μωρό είμαστε αλλιώς! Θα είναι σε αυτή το μυαλό και η έγνοια μας βέβαια, αλλά τι να γίνει... :rolleyes:

Αλίκη μου, πόσο βάρος έχει η κορούλα σου; Γιατί πιστεύεις ότι θα αργήσει να περπατήσει λόγω βάρους;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μαράκι, είσαι τυχερή που δεν χρειάστηκε να δουλέψεις!! Καθόλου δεν έχεις δουλέψει ποτέ ή εννοείς τώρα με το μωρό; Έχεις σπουδάσει κάτι, δεν θυμάμαι αν έχεις πει... :rolleyes: Εγώ είμαι δασκάλα σε δημοτικά σχολεία διορισμένη και τώρα είμαι στην άδεια ανατροφής την 9μηνη η οποία λήγει αρχές Ιουνίου! :P Στις 21 Ιουνίου κλείνουν και τα σχολεία οπότε μάλλον θα πάω για λίγες μέρες ίσα ίσα για την παρουσία. Την επόμενη σχολική χρονιά απο Σεπτέμβρη δηλαδή πάλι δεν θα δουλέψω γιατί λέω να πάρω ακόμη μία σχολική χρονιά άδεια, χωρίς πληρωμή όμως αυτη τη φορά γιατί δεν έχω εδώ που είμαστε πού να αφήσω τη μικρή μας και παιδικό ούτε να το σκέφτομαι ακόμη! Θα είναι πολύ μικρή. Όταν γίνουμε 2 με το καλό θα τη στείλω και θα πάω για δουλειά... Τον Σεπτέμβρη του 2014 δηλαδή! Έχουμε ακόμη... :rolleyes: Όσο για τα χρήματα σίγουρα θα είμαστε πολύ σφιχτά με ένα μισθό, αλλά τι να κάνουμε... Από το να δουλέψω στον ένα χρόνο της, να δίνουμε 350-400 στον παιδικό και να μου είναι και συνεχώς άρρωστη καλύτερα να σφιχτούμε οικονομικά και να τη μεγαλώσω εγώ! Τι καλύτερο; Έχουμε και λίγες οικονομίες στην άκρη, θα τις φάμε... :tongue: Υγεία! Τι καλά που δεν έχεις τόσο καιρό περίοδο! Σου εύχομαι να μην είναι τίποτα το αιματάκι και να αργήσεις να αδιεθετήσεις!

Σόνια μου, καλή αρχή στη δουλειά! Ώστε έτσι η σβουρίτσα σας,ε; Είναι ανεξάρτητη πλέον από μαμά!! :tongue: Βρε τη ζουζούνα!! Καλά από ανάπτυξη συνεχίζει να σκίζει!!! :P Το ταξίδι μας όντως θα μας κάνει καλό, θα ξεφύγουμε λίγο και θα νιώσουμε πάλι ζευγάρι με την έννοια που ήμασταν πριν τη μικρή γιατί κακά τα ψέματα με το μωρό είμαστε αλλιώς! Θα είναι σε αυτή το μυαλό και η έγνοια μας βέβαια, αλλά τι να γίνει... :rolleyes:

Αλίκη μου, πόσο βάρος έχει η κορούλα σου; Γιατί πιστεύεις ότι θα αργήσει να περπατήσει λόγω βάρους;

Ελενη μου δεν εχω δουλεψει ΠΟΤΕ:shock::shock::shock:... Εκτος απο ενα μπαρακι οταν ημουν φοιτητρια!!!! Σπουδαζα πολιτικος μηχανικος εδω στο ΑΠΘ και στον τριτο χρονο τα παρατησα.... λιγο οτι ερωτευτηκα (τον αντρα μου εννοειται) λιγο οτι δεν μου πολυαρεσε το αντικειμενο λιγο το ενα λιγο το αλλο τα παρατησα και παντρευτηκα χαχαχαχαχα προς το παρον δεν το εχω μετανοιωσω!!!!

ΑΑΑ!!!! για την κρεμα που με ρωτησες ειναι της milupa και την πηρα απο Γερμανια!!!

πεταλουδιτσα μου γιατι ετσι η αθανασια μας; καλα τι ρωταω κιεγω;; μηπως κ η δικη μου; ποτε ετσι ποτε αλλιως!!

σονια μου πραγματικα μπραβο στο κουτσουνακι σου!! με αυτα που διαβαζω απορω..μηπως καλε δεν ανηκω σ'αθτη τη χρονια;;;!!:wink: στεκεται λες ορθια;; χτυπαει παλαμακια;; εμας τ ι π ο τ α!! κ ειδικα ορθια πιστευω θα αργησει με τοσο βαρος που εχει!!

μαρω μου τοσο καιρο χωρις περιοδο ε;; πωπω αυτο θα πει!! τοσο καιρο θηλαζες να υποθεσω ε;

λιακι μου, αν κ πολυυυ καθηστερημενα καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!! ειναι μεγαλο;ς

Ναι Αλικη μου τοσο καιρο θηλαζα και ακομα βασικα θηλαζουμε!!!

Ελενη μου δεν εχω δουλεψει ΠΟΤΕ:shock::shock::shock:... Εκτος απο ενα μπαρακι οταν ημουν φοιτητρια!!!! Σπουδαζα πολιτικος μηχανικος εδω στο ΑΠΘ και στον τριτο χρονο τα παρατησα.... λιγο οτι ερωτευτηκα (τον αντρα μου εννοειται) λιγο οτι δεν μου πολυαρεσε το αντικειμενο λιγο το ενα λιγο το αλλο τα παρατησα και παντρευτηκα χαχαχαχαχα προς το παρον δεν το εχω μετανοιωσω!!!!

ΑΑΑ!!!! για την κρεμα που με ρωτησες ειναι της milupa και την πηρα απο Γερμανια!!!

Α, σε ωραία σχολή είχες περάσει! Κρίμα που δεν την τελείωσες, ένα πτυχίο καλό θα ήταν να το έχεις. Βέβαια όχι ότι θα σου εξασφάλιζε και τίποτα σίγουρο, αλλά ήταν καλή σχολή και πήγαν τζάμπα οι κόποι σου για να περάσεις σε αυτή και να βγάλεις και τα 3 έτη. Δύσκολη πρέπει να είναι,ε; Και αν καποια στιγμή χρειαστεί να δουλέψεις θα ήταν ατού σίγουρα (το πτυχίο). 'Όπως και να έχει καλό είναι το ότι δεν το μετάνιωσες... :rolleyes:

Εγώ να σου πω, αγαπώ τη δουλειά μου, τα παιδάκια σου μαθαίνουν πολλά καθημερινά, δεν μαθαίνεις μόνο εσύ σε αυτά, είναι όμορφη δουλειά σε γενικές γραμμές (αν και εχει τις δυσκολίες της όπως κάθε δουλειά), και ειδικά για γυναικα με τόσες άδειες που εχει μεγαλώνεις τα παιδιά σου άνετα και δεν λείπεις όλη μερα απο το σπιτι! Άσε που τα εχεις και απο κοντα όλη μερα και στο σχολείο!! Όμως τώρα με τη μικρή μου προτιμώ να είμαι σπίτι δεν το κρύβω και παρότι έχω να δουλέψω από τον μάιο του 2011 (είχα την παλινδρομη και πηρα αδεια, μετα καλοκαιρι και μετα ξαναεμεινα στην Αθανασία και πάλι άδεια, όσο ήμουν έγκυος δεν δούλεψα καθόλου και τωρα η 9μηνη αδεια) δεν μου εχει λειψει καθολου η δουλεια!!! :oops: Χαίρομαι που θα κατσω αλλη μια χρονια κι ας μην πληρωνομαι! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...