Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂

Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Just now, MK2012 είπε:

Αν δεν έχει στείλει μέχρι τις 5:30 δώσε μου μια διευθυνση της μόνο, τίποτα άλλο 😂

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο εγώ τελικά είμαι η αναίσθητη!!! Ίσως επειδή δεν ελπίζω σε κάτι. Ο άντρας μου με έχει τρελάνει στα τηλέφωνα... εν τω μεταξύ λέω έχε χάρη να έχει γράψει όπως να ναι το mail μου.... δεν έχει τηλέφωνο μου! Σας λέω 1η φορά που πήγαινα σα να κάνω καταναγκαστικα έργα! Αν δεν έχει στείλει κάτι μέχρι τις 5.30 θα πάρω τηλέφωνο. 

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα!!!

Λιακι ομορφο καλοριζικο το νεο σας σπιτι!!!! να το γεμισετε με πολλα πολλα παιδακια χαχαχαχαχα!!!! Εχεις δικιο σ'αυτο που λες με τον κοσμο... το ειδα και εγω οσο ημουν Γερμανια στους δικους μου, μεγαλη διαφορα!!!!

Αχ μωρε κριμα που πρεπει να αποχωριστεις τους δικους σου...:( σε καταλαβαινω!!! Ειχες και ενα χερακι βοηθεια!!! αντε υπομονη μεχρι την επομενη φορα;)

Εμεις κοριτσια απο αναπτυξη: κανουμε παλαμακια, χαιρεταμε και οταν ακουμε το πουλακι τσιου χοροπηδαει στην περπατουρα και φωναζει... οταν τον ρωταω που ειναι το σκυλακι, κοιταζει εξω απο το παραθυρο (τον πηγαινω μπροστα στο παραθυρο και βλεπει στον κηπο το σκυλο μας).... Οταν μετραω μεχρι το δεκα εκεινος κουνιεται ρυθμικα μπρος πισω και τωρα του λεω πως κανει το περιπολικο του μπαμπα??? τατου τατα και τις περισσοτερες φορες το επαναλαμβανει!!!!

Α!!! εχει απο χθες σηκωνεται στα γονατα και οταν τον βοηθαω στηριζεται ορθιος αρκετα δευτερολεπτα!!!

Αυτα τα δικα μας αλλα απο δοντια ακομα τιποτα.... Ο γιατρος με "παρηγορει" οσο πιο αργα βγαλει τοσο πιο γερα λεει ( αληθεια, ψεμα ποιος ξερει)............

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

............και συνεχιζω γιατι πριν γκρινιαζε και τον εβαλα για υπνο!!!

Ξεχασα να σας πω οτι προσπαθει να κανει με τα τρια δαχτυλα οπα οπα και οταν τον ρωταω που ειναι το δαχτυλακι αρχιζει και μου το δειχνει..... ολα αυτα κοριτσια με πολυ πολυ πολυ εξασκηση και μπλα μπλα (εχω καταναλωσει ενα κουβα σαλιο μεχρι να τα μαθει χαχαχαχαχα):tongue:

Ελενακι τι καψονια σου κανει παλι η Αθανασια ε??? Παντως καλυτερα να ξυπνανε πολλες φορες και να αποκοιμιουνται αμεσως παρα να εχουν ολονυχτια.... τι να πω μαλλον να περιμενεις κανενα καινουργιο κατορθωμα (αν περναει αλμα αναπτυξης)!!!!

Αλικακι περαστικα βρε κοριτσι μου και πες τον αντρουλη σου -πασα να βαλει κανενα χερακι γιατι αααααααααα!!!!!;) Πεστου αν δεν βοηθαει κομμενο το σεξ (πατα τον εκει που ποναει) :shock::shock::shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue:

Αγγελικουλα ασε για λιγο το κριμιναλ καισ και μπες να μας πεις τα νεα σου καλεεεεεε:tongue::tongue::tongue:

Κατερινιω παιχνιδι στο φαις ειναι!!! πολυ κολλημα λεμε!!!! Διαβασα τι σου ειπε ο Χρηστακος χαχαχαχαχα πολυ γελασα... σιγα σιγα θα σου φερνει και καμια γκομενα στο σπιτι και θα σου λεει " μαμα μην βγεις απο το δωματιο" αχαχαχαχαχα κλαιωωωω!!!!

ΦΙΛΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γεια σας και απο μενα!!!

Λιακι ομορφο καλοριζικο το νεο σας σπιτι!!!! να το γεμισετε με πολλα πολλα παιδακια χαχαχαχαχα!!!! Εχεις δικιο σ'αυτο που λες με τον κοσμο... το ειδα και εγω οσο ημουν Γερμανια στους δικους μου, μεγαλη διαφορα!!!!

Αχ μωρε κριμα που πρεπει να αποχωριστεις τους δικους σου...:( σε καταλαβαινω!!! Ειχες και ενα χερακι βοηθεια!!! αντε υπομονη μεχρι την επομενη φορα;)

Εμεις κοριτσια απο αναπτυξη: κανουμε παλαμακια, χαιρεταμε και οταν ακουμε το πουλακι τσιου χοροπηδαει στην περπατουρα και φωναζει... οταν τον ρωταω που ειναι το σκυλακι, κοιταζει εξω απο το παραθυρο (τον πηγαινω μπροστα στο παραθυρο και βλεπει στον κηπο το σκυλο μας).... Οταν μετραω μεχρι το δεκα εκεινος κουνιεται ρυθμικα μπρος πισω και τωρα του λεω πως κανει το περιπολικο του μπαμπα??? τατου τατα και τις περισσοτερες φορες το επαναλαμβανει!!!!

Α!!! εχει απο χθες σηκωνεται στα γονατα και οταν τον βοηθαω στηριζεται ορθιος αρκετα δευτερολεπτα!!!

Αυτα τα δικα μας αλλα απο δοντια ακομα τιποτα.... Ο γιατρος με "παρηγορει" οσο πιο αργα βγαλει τοσο πιο γερα λεει ( αληθεια, ψεμα ποιος ξερει)............

ΑΧ, Μαράκι μου , κι έλεγα ποιά ξεχνάω ....σε ξέχασα βρε μανούλα...είδα πως έχετε κ εσείς θέματα με τον ύπνο...ελπίζω να στρώσει γρήγορα και να βρει τους ρυθμούς του ο μικρός..πάντως είναι τουλάχιστον παρήγορο να βλέπουμε πως στην ηλικία των μικρων μας πάνω κάτω τα ίδια τραβάμε οι μανούλες...!

ευχαριστούμε κ για τις ευχές!!!θέλω πάρα πολύ ένα δεύτερο νινί, αλλά τελικά αποφασισα να περιμένω ένα χρόνο γιατί δε θα τα καταφέρω ολομόναχη με τον Δημητράκι τόσο μικρό...θα κάνω υπομονή...τι να κάνω...του χρόνου να είμαστε καλά ελπίζω να τα καταφέρω!!!

Αλήθεια, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει ο γιατρός σου, αλλά γλιτώνεις γκρίνια προς το παρον...βρε κορίτσια ενώ βγάλαμε 3 κάτω δόντια σχετικά ανώδυνα, αυτά τα πάνω φαίνεται να τον έχουν τρελάνει...κλάμα και γκρίνια ο καημενούλης...σήμερα ούτε να φάει δεν ήθελε...

HDfQp3.png

γεια σας φιλες μουυυυυυυυυυυ,

βλεπω με αναζητησατε...χα χα...ειχαμε παει για μερικες μερουλες στους γονεις μου και ηρθαμε χτες το βραδυ...ε διαβασα τα νεα σας επαιξα και λιγο criminal(χα χα μαρακι με τσακωσες:tongue:) και μπηκα να σας πω και τα δικα μας...

καταρχην να σας πω οτι χαιρομαι πολυ με τα κατορθωματα των μαγιοπαιδων,τα παιδακια μας καθε μερα και κατι καινουριο....λοιπον εμεισ λεμε τα γνωστα ακαταλαβιστικα και προσθεσαμε και καινουρια λεμε κν κν κν:D:D:D:D...δεν ξερω τι θελει να πει ο ποιητης αλλα εχει πολυ πλακα....οταν της λεμε που ειναι καποια προσωπα-πραγματα ψαχνει στο χωρο και μολις τα εντοπισει τα καρφωνει και περιμενει να της πουμε μπραβο...αναγνωριζει λοιπον μαμα μπαμπα μπανανες πορτοκαλια μυτη αυτι ντορυ(ενα γαιδουρακι) γαλα και οταν κατεβαινουμε απο το σπιτι επειδη εχει κατι γατες φωναζω εγω γατα και λεει και αυτη ατα επισης σε κατι καρτελες με ζωακια οταν βλεπει τη γατα φωναζει ατα και χαιρεται...τα περισσοτερα της τα εχει μαθει ο μπαμπακας της της τα λεει καθε μερα συνεχεια συνεχεια και τα εμαθε...και ειναι τοσο περηφανος για την κορη του...φυσικα και εγω!!!γενικα καθε μερα τη βλεπω και μεγαλυτερη νοητικα κλπ.. α επισης οταν της λεω να μου δωσει φιλακι ποτε σουφρωνει τα χειλακια και με πλησιαζει στο μαγουλο η οπου βρει και ποτε ανοιγει το στομα διαπλατο να με φαει...και οταν της λεμε κανε αγκαλιτσα πεφτει πανω μας και κουρνιαζει και εμεισ χαζευουμε....παλαμακια και χαιρετουρες δεν εχουμε ακομη....κινητικα οταν ειναι καθισμενη κανει κινηση και κρατιεται απο κατι για νσ σηκωθει και μετα μπουμ γυρναει μπρουμυτα..ορθια στεκεται και βαζει και πολυ δυναμη στα ποδια αλλα την κραταμε εμεις δεν την αφηνω μονη...εσεις αληθεια τα αφηνετε μονα τους οταν λετε οτι στεκονται μερικα δευτερολεπτα???

περασαμε πολυ ωραια στους γονεις μου και μονο που δεν εκανα τις δουλειες του σπιτιου ηταν η απολυτη ξεκουραση για μενα,τους θελει παρα πολυ η μπεμπουλα και περασε και η μπεμπα πολυ καλα...ο μπαμπας δεν ηρθε μαζι μας και οταν ειδε τη κορουλα του εκανε σαν να ειχε να τη δει χιλια χρονια σε εμενα σημασια δεν εδωσε αχαχαχαχα...

τα νυχτοπερπατηματα συνεχιστηκαν αλλα ευτυχως επινε γαλα και κοιμοταν παλι...επισης εχει κοψει πολυ τους ρυθμους στο φαγητο...δευτερα εχουμε παιδιατρο και θα δουμε τι καναμε...

σχετικα με τα γιαουρτια και τη λιστα,εμενα δεν μου λεει κατι αυτη η λιστα,ολα αυτα που λεει ως μεταλαγμενα τα τρωω συνεχεια και αν την ακολουθησω θα πρεπει να μην τρωω τιποτα,οτι μπορω να αποφυγω στη μικρη φυσικα και θα το κανω,αλλα δεν τρελαινομαι κιολας μηπως αν θα μεγαλωσει λιγο θα την κυνηγαω απο πισω στα παρτυ και θα της λεω μη φας αυτο δεν ειναι βιολογικο μη φας το αλλο ειναι μεταλαγμενο...ε δεν γινεται για βλακειες θα φαει αλλα οσο πιο λιγες γινεται..ολα θελουν ενα μετρο...αυτο πιστευω...

ελενη μου μια χαρα η αθανασια μας,μπραβο το κοριτσι μας...εννοειται να της δωσεις τις κρεμουλες που εχεις στο ντουλαπι κριμα να παν χαμενες...και θα ξαναπατε σε τρεις μηνες παλι...πολυ μου φαινεται θα αγχωνομουν...βεβαια δεν εχουν πια αναγκη αλλα οι ανησυχια της μανας...

λιακι μας επεστρεψες,μας ελειψες!!!πες μας τα νεα απο το νεο σπιτι....περιμενουμε με αγωνια...με μπερδεψες με το αλικακι εμεισ ειμαστε καλα στην υγεια μας και απο το βασιλακη δεν εχω παραπονο με βοηθαει πολυ τωρα που δεν δουλευει...

κατερινακι εκανα το κολπο με την μπανανα και το τουλι και δεν τολμουσαμε να της το παρουμε το τρωει μεχρι που γινεται μαρμελαδα και μετα το πεταει μονη της...το δοκιμασα και με μηλο αλλα νευριαζε και το πεταγε...μαλλον δεν περνουσε απο τιε τρυπιτσες και νευριαζε...οσο για το γιαουρτι και φρουτο λιγα πραγματα τρωει:rolleyes:

αλικακι περαστικουλια σας βρε κοριτσι...α να του τα πεισ ενα χερακι του συζυγου...να σας φροντιζει οταν ειναι εδω και με το παραπανω...

ελενη 77 βρηκατε και νονα τελεια με το καλο η βαφτιση...τα αγορια θα τα βρουν ετσι το παιζουν οι αντρες βαρια πεπονια στην αρχη αλλα μετα τα ξεχνανε ολα...

σοφια σισακι μου επιτελους οι τεσσερισ σας:tongue:...πω πω νομιζω οτι πρεπει να κανετε ενα παρτυ για να το γιορτασετε...

σοφια τι ακουω ηλεκτρικες σκαλες εμπορικα και ετσι...αχα χα χα ...εμεισ εδω τα χωριατακια μια ηλεκτρικη σκαλα εχουμε ολη και ολη...χα χα χα

μαρακι μπραβο ο γιανακης γλεντζες ε ρε τι θα γινει στη βαφτιση θα σερνει το χορο μπροστα....

σας φιλωωωω θα ξαναμπω το βραδυ να δω τι ξεχασα να σχολιασω...:tongue:

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Αυτή είναι η παγωτο-γιαουρτομηχανή. Και το κόστος της είναι χωρίς μεταφορικά και μόλις 25λίρες Χ 1,19Ε = 29,75Ε...η ίδια δε από την γλυκιά μας Ελλαδούλα μέσω ίντερνετ την βρήκα 43Ε στο bestprice + 5Ε μεταφορικά + 4Ε αντικαταβολή =51Ε

http://www.amazon.co.uk/Kenwood-IM200-Litre-Cream-Maker/dp/tech-data/B0000C78PZ/ref=de_a_smtd

Τι θα γίνει βέβαια θα το δούμε σύντομα...όταν την παραλάβω!!!!!!

Φιλιά γιατί έχω να κάνω κάτι σχεδια...τώρα που κοιμήθηκαν οι μπόμπιρες!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Αυτή είναι η παγωτο-γιαουρτομηχανή. Και το κόστος της είναι χωρίς μεταφορικά και μόλις 25λίρες Χ 1,19Ε = 29,75Ε...η ίδια δε από την γλυκιά μας Ελλαδούλα μέσω ίντερνετ την βρήκα 43Ε στο bestprice + 5Ε μεταφορικά + 4Ε αντικαταβολή =51Ε

http://www.amazon.co.uk/Kenwood-IM200-Litre-Cream-Maker/dp/tech-data/B0000C78PZ/ref=de_a_smtd

Τι θα γίνει βέβαια θα το δούμε σύντομα...όταν την παραλάβω!!!!!!

Φιλιά γιατί έχω να κάνω κάτι σχεδια...τώρα που κοιμήθηκαν οι μπόμπιρες!!!!!

Κατερίνα στη σελίδα λέει ότι μεταφορικά δωρεάν μόνο για UK. Εδώ Ελλάδα θα σου το φέρουν δωρεάν; Πώς γίνεται; Μήπως δεν κάνω κάτι καλά γιατί κι εμένα αυτό μου λέει σε ότι κι αν πάω να αγοράσω και το παρατάω. Μου ζητάει 25 λίρες μεταφορικά!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

αιγ

τκαλησπερα μανουλες!

καταρχην σας ευχαριστβ ολες πολυ για τις ευχουλες σας. τβρα ενας θεος ξερει τι θα διαβασετε γιατι σας γραφω απο κρεβατι κ με πυρετο κ με πονολαιμο. πολυ χαλια κοριτσακια μου.

η μπεμπα ευτυχως καλα κ ο αντρας βοηθαει!

διαβασα οσα γραφετε για τα παιδακια σας κ τρελαθηκα!! εμενα η δικη μου τιποτα. ουτε στεκεται στα ποδια της ουτε παλαμακια ουτε φιλακια. τιποτα κοριτσια. μονο γιαγιαπαμπα κ ντανταντα. μονο αυτα. αα κ κοιταει την πορτα οταν λεω ποιος ειναι. καλα την κοβω να αργει παρα πολυ να περπαταει..

αχ κοριτσακια μου σας αφηνω..

καλημυχτα!!

Μανούλες, ήπιαμε μόλις γαλατάκι και την ξάπλωσα... Εν τω μεταξύ μόλις πήγε και ο μπαμπάς μας στη δουλειά και εγώ περιμένω να δω αν θα κοιμηθεί ή θα την πάρω μαζί μου μέσα για παιχνίδια! :?

Διαβάζοντας νωρίτερα τα κατορθώματα των ζουζουνιών σας (τα παλαμάκια, τα ματάκια, το "άτα" της γάτας, το "τουτα τατα" του περιπολικού, το "γεια σου" κ.α.) προβληματίστηκα κορίτσια! Εμείς δεν κάνουμε τίποτα από αυτά (Αλίκη δεν είστε οι μόνες όπως κατάλαβες) και η αλήθεια είναι πως δεν έχω προσπαθήσει κιόλας να της τα μάθω! :confused: Δεν έχω ξοδέψει-αφιερώσω ούτε χρόνο, ούτε σάλιο προκειμένου να μάθει συγκεκριμένες λεξούλες και να τα αναπαράγει και αυτό γιατί μη έχοντας εμπειρία θεωρούσα πως είναι απλά νωρίς. Έτσι όπως τη βλέπω κιόλας μου φαίνεται πως δεν είναι ακόμη σε θέση να μάθει παλαμάκια κλπ. Αυτό που την τραβάει και δείχνει να της αρέσει είναι παιχνίδια που την ξαφνιάζουν ή της φαίνονται αστεία και γελάει, να πατάει όρθια μέχρι να κουραστεί και να μην μπορεί άλλο και να βάζει τα πάντα στο στόμα! Σαφώς και της μιλάμε συνεχώς και νομίζω πως έχει μάθει ποιος είναι ο μπαμπάς όταν της λέμε τη λέξη γιατί γυρίζει και ψάχνει τις περισσότερες φορές να δει τον μπαμπά της! Όποτε όμως πήγα με παιχνιδάκια να της πω κάτι να μάθει απλά αδιαφόρησε δεν καταλάβαινε και δεν επέμεινα... Ακούγοντας όμως τα δικά σας νέα βλέπω πως είναι ώρα να ξεκινήσουμε τα μαθήματα για να μάθουμε μερικά, χωρίς άγχος και χαλαρά και όταν τα μάθει τα έμαθε. Άλλωστε είναι και θέμα παιδιού και επίσης δεν υπάρχει βιασύνη, όλα θα τα μάθουν αργά ή γρήγορα, σωστά; Ήδη από μόνη μου εδώ και 2-3 μέρες που την πάω στον καθρέφτη της κάνω το "γεια σου" και γελάει. :rolleyes: Για να δούμε, θα μάθουμε κι εμείς κάτι να καμαρώνουμε ακόμη παραπάνω;;; ;)

Πάω γιατί δεν κοιμάται και άρχισε να κλαίει! Ουφφφ!!! :?

Αλίκη μου, περαστικά σου!!!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Καλέ σαλάτα τα έκανα...μπέρδεψα το Αλικάκι με την Αγγελικούλα:tongue::tongue::tongue:

Αλικάκι μου, περαστικά, είδες που τελικά βοηθάει και ο αντρούλης?άντε θα το πιάσει το νόημα σιγά σιγά, δεν είχε καταλάβει και πολλά από πατρότητα ο καημένος, τώρα θα τα δεικαι στην πράξη;);)να γίνεις γρήγορα καλά να πάτε και την εκδρομούλα σας να ανανεωθείτε!!!

Αγγελικούλα, καλέ, σόρρυ, σε έβγαλα άρρωστη ντε και καλα;););)

πάντα καλά να είσαστε και να χαίρεστε και τον προκομένο τον μπαμπά σας!!!!φιλιά στις ματάρες:tongue::tongue::tongue:

Ελένη μου, μη συγκρίνεις καλέ την Αθανασούλα, να δεις που άν αρχίσεις και της κάνεις χαλαρά μαθηματα θα τα μάθει όλα, είναι σφουγγάρια τα μικρά μας και εμένα από τα κορίτσια άνοιξαν τα μάτια μου και άρχισα να του δείχνω πράγματα, αλλιώς κ εγώ πίστευα πως θα τα κάνει μόνος του σιγάσιγά:oops::oops::oops:τι να κάνω, δεν είχα ξανακάνει μωρό, και δεν είχα και τη μαμά μου σαν έμπειρη να μου δείχνει οπότε κ εγώ χαλαρα...ευτυχώς έχουμε την παρέα εδώ μέσα και μαθαίνουμε κ εμείς οι μανούλες- μόνες -χωρίς εμπειρία - βοηθεια:|:-|:|πάντως μεγάλη υπόθεση η γιαγιάδες ρε παιδιά...οσο να ναι η εμπειρία τους είναι πολύτιμη...

Να σας πω κ τα νέα μου για την βάπτισή μας...

δεν ξέρουμε πότε θα γίνει τελικά:shock::shock:

Ο νονός μας όπως σας είπα παίζει επαγγελματικό βόλλευ και προέκυψε ένα τουρνουά-κύπελλο που το έβαλαν το τριήμερο που θα γινόταν η βάπτιση:evil::evil::evil:οπότε πάει η ημερομηνία μας:?:?:?

εν τω μεταξύ ήρθαν κ τα προσκλητήρια...θα τα αλλάξω μόνη μου αφού είναι χειρόγραφα...όταν βρούμε καινούρια ημερομηνια....:|:-|:|περιμένω τηλέφωνο από τον νονό να δούμε τι θα κάνουμε....ο καημένος έχει καταστενοχωρεθεί...τι να κάνει κ αυτός...

HDfQp3.png

Καλημέρα Λιάκι μου! χεχεχε Κι εγώ έτσι νόμιζα πως θα τα μάθει όλα μόνη της σιγά σιγά με τον καιρό... Κοίτα το "σιγά σιγά με τον καιρό" ισχύει, το "μόνη της" δεν ισχύει... Θα τη βοηθάμε και όταν είναι έτοιμη θα τα κάνει όλα! Για την ώρα της λέω το "γεια σου" και "τα παλαμάκια", αλλά αλλού φουρνίζει!!! :tongue: Μάλλον θα μας πάρει καιρό!! Εννοείται πολύτιμη η βοήθεια και η εμπειρία των γιαγιάδων... Έχουν υπομονή και επιμονή και ξέρουν και πώς αν τους τα δείξουν.... Άντε ανυπομονώ να ανεβούμε στους δικούς μας το Μάρτη μπας και κανει κανένα σωστό μαθημα η Αθανασία μας!!! :tongue: Να μάθουμε κι εμείς τον τρόπο! ;)

Από τη μία λες γκαντεμιά που του έβαλαν τουρνουά του ανθρώπου, από την άλλη όμως λες τι να κάνουμε προέχει η δουλειά και απο ημερομηνίες θα βρείτε. Μη αγχώνεσαι, θα έχεις και περισσότερο χρόνο για τις προετοιμασίες! ;) Αλήθεια για νωρίτερα δεν σκέφτεστε; Αργότερα μόνο; Κατά τον Απρίλη μάλλον δηλαδή,ε; Αλλά τότε είναι και σαρακοστή, νηστεία, βαφτίσεις κάνουν; Δεν νομίζω...Τον Μάη θα πάτε λογικά μετά.. Όποτε και να γίνει τελικά με το καλό να γίνει! Η μέρα είναι λεπτομέρεια... Ένας μήνας πάνω, ένας κάτω δεν τρέχει τίποτα... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα γλυκιες μανουλες.

εμεις εδω σπιτι αυτη τη στιγμη ριχνει χαλαζι και κανει απιστευτο κρυο...η μικρουλα κοιμαται...βρε κοριτσια εχτες μου κοιμηθηκε σερι απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 11.30 σημερα το πρωι,και να σας πω ανησυχησα γιατι δεν μου το εχει ξανακανει τοσο πολυ...μονο πιο μικρουλα κοιμοταν 12ωρο...μπορει να κουραστηκε επειδη μεσα στη μερα δεν κοιμηθηκε πολυ εχτες...και μετα απο τοσες ωρες που ηταν νηστικη λεω θα της κανω φρουτο και θα το καταβροχθησει...αμ δε:shock:..τι γιαουρτια ανοιξα τι μπισκοτοκρεμα εκανα για να το ανακατεψω τιποτα δεν θελει το φρουτο,ε μετα νευριασα και εγω και της το εδινα με το ζορι και κλαμα η μπεμπα και εφαγε γυρω στ α100,αλλα και αυτο δεν ειναι λυση γιατι το παιρνει στραβα το φρουτο...επισης την αφησα τρεις μερες χωρις να φαει να το ξεχασει τιποτα...την μπανανα που της τη δινω στο χερακι με τουλι οπως μας ειπε το κατερινακι την τρωει...επισης τρελαινεται για ψωμακι..της δινω το κατω μερος του ψωμιου και το μασουλαιε και το αφηνει μισο,και αν τολμησεις να της το παρεις την εβαψες...επισης σημερα μου εδωσε μια δαγκωνια με τα δυο δοντια στο μπρατσο με πονεσε...αχαχαχα...πεθανα στα γελια αλλα μετα κρατηθηκα και ειπα να μην ξαναγελασω και το δει αστειο και με δαγκωνει συνεχεια...αλλα δεν περιμενα να πονανε ετσι τα δυο δοντακια...

κατερινα εγω εχω αυτη την παγωτομηχανη http://www.skroutz.gr/s/347968/Izzy-1200-Hawai.html η οποια ξεκουραζεται εδω και αρκετο καιρο σε μια κουτα μεσα στο ντουλαπι...πολυ ωραια η ιδεα με το γιαουρτι αλλα τι γαλα θα βαλεις μεσα στο γιαουρτι αφου δεν κανει να πιουν κανονικι γαλα τα μπεμπακια?

ελενη μου να μην προβληματιζεσαι καθολου,θα ερθει η μερα που η αθανασια σου θα αρχιζει να βγαζει ολα αυτα που εχει μαζεψει τοσο καιρο και θα μας τα λες και θα καμαρωνεις...τα εντατικα ιδιατερα τα κανει ο βασιλης της μαθαινει δυο πραγματα τη μερα και της τα λεει συνεχεια συνεχεια ωσπου τα εμπεδωνει...εγω απο πολυ μικρη της ονοματιζω καθετι που κανω,δηλαδη οταν κανω τη φρουτοκρεμα της διχνω ενα ενα τα φρουτα και τους λεω το ονομα τους κλπ...επισης της εχω βιβλιαρακια με εικονιτσες με χοντρο χαρτονι και της δειχνω τα αντικειμενα...της αρεσουν παρα πολυ τα βιβλια καθομαστε με τις ωρες...αυτο το μηνα μου φαινεται οτι μαθαινουν πολλα και κανουν καθε μερα και κατι καινουριο κανουν...το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο αλλωστε..παλαμακια και εμεις τιποτα δεν κανουμε εγω της πιανω τα χερια και της το κανω..ποτε γελαει και ποτε μου τα τραβαει και δεν θελει...

λιακι τελειο το προσκλητηριο πολυ μοναδικο και ιδιαιτερο...και το κειμενο μου αρεσε παρα πολυ ξετρελαθηκα...μπραβο λιακι τελεια ειναι..πως θα διορθωσεις την ημερομηνια ομως? μαλλον ο δημητρακης φοβηθηκε το κρυο και ειπε ασε καλυτερα θα πω στο νονο να βρει μια δικαιολογια να κολυμπησω με ζεστη...:D...δεν πειραζει καθε εμποδιο για καλο...ξεχασα να σχολιασω και τα δοντακια του δημητρακη...μπραβο το αγορι σου και μεγεια τα δοντια...πηρε φορα και ποιος τον πιανει τωρα...

αλικη περαστικα σας,να γινεται γρηγορα καλα..μπραβο και στον μπαμπα που πηρε μπρος...

φιλακια κοριτσια μου

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα!

Αλίκη περαστικά σου κοριτσάκι! Η μικρή καλύτερα ε?

Ευτυχώς βοηθάει και ο σύζυγος τώρα που δεν είσαι καλά!

Κι εμείς κρυώσαμε, τα παιδιά μύξα-βήχα, πήγαμε εχτές γιατρό, είπε να παρακολουθώ τη μικρή να μη χειροτερέψει, προς το παρόν δεν είναι ανησυχητικό, μου έκανε και πυρετό το βράδυ μία φορά, από τότε δε μου ξαναέκανε και είναι ορεξάτη, για να δούμε πώς θα πάει.

Κάθε μήνα κρυωμένα ρε γμτ και τα δυο! που να πηγαίναμε και σχολείο δηλαδή!

Λιάκι όλα καλά στο καινούριο σπίτι διαβάζω! Καλορίζικο λοιπόν!!

Βγάλατε και δοντάκια καινούρια, μεγειά!

Μάθατε και καινούρια πραγματάκια, τι καλά!

Μάρω κι ο Γιαννάκης πολύ έξυπνος, φτου φτου!

έχει μάθει τόσα πράγματα να κάνει ε?

Ούτε εμείς ακόμα χαιρετάμε, αν και της τα κάνω καθε μέρα δεν τη βλέπω ορεξάτη! Και κουπεπε την προσπαθώ, και παλαμάκια, θα τα μάθουμε που θα πάει? Για το αχ κουνελάκι τρελαίνεται η δικιά μου, είναι το αγαπημένο της τραγούδι! Α, ξέρει να κρύβεται με ένα πετσετάκι μόνο που της δίνω και να μου κάνει τσα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

:PΓεια σας κοριτσια!!!

Σοφακι περαστικα σας βρε κοριτσι!!! δεν προλαβες να χαρεις που εφυγαν τα πεθερικα σου, αρρωστησατε???

Αγγελικουλα ποσο σε ζηλευω. Χορτασατε υπνο!!!! 13 ωρες σερι ρε θηριο??? Τι καλα... Εμενα ο Γιαννακης απο την πρωτη ωρα που γεννηθηκε ξυπναει καθε 2ωρο λες και εχει ξυπνητηρι, με ελαχιστες εξαιρεσεις καθε 3ωρο. Στο συνολο να κοιμηθηκε καλα (μονο με 1- 2 ξυπνηματα) εναμιση μηνα!!!!:(

Κοριτσια σημερα μπηκαμε στον 10ο μηνα!!!!!! γιουπιιιιιιι:D:D:D:D:D

Για να το γιορτασουμε του εδωσα πρωτη φορα κρεμα staciatela της milupa... τρελαθηκε!!!! Επισης εχει εδω και 4 μερες τρωει και τυρακι... μιαμ μιαμ του αρεσε πολυ!!!! Απο Δευτερα ξεκιναμε και ψαρακι (μπακαλιαρακι). Για αυγο ξεχασα να τον ρωτησω, Θα τον παρω τηλ απο Δευτερα να μου πει!!!

Εκλεισα και τους γονεις μου εισητηρια σημερα για να ερθουν το Πασχα-Γενεθλια-Βαπτιση.... ανυπομονω!!!!:P:p:p Η μανουλα μου θα καθησει 5 εβδομαδες αλλο ο μπαμπας μου θα μεινει μονο 2 εβδομαδες λογω δουλειας.

Αυτα μανουλες ομορφες. Καληνυχτα!!! Αυριο παλι!!!!

Λιακι επειδη κοιταζω για μπομπονιερες τι τουλι εβαλες μεσα στο πουγκι για τις μπομπονιερες???

Λιακι επειδη κοιταζω για μπομπονιερες τι τουλι εβαλες μεσα στο πουγκι για τις μπομπονιερες???

Μαράκι εγώ πήρα ημίσκληρο αυτό συγκεκριμένα http://www.deco24.gr/p.08531573025-Mantili-Toyli-Imiskliro-25x25cm.318927.html

αλλά είναι αρκετά σκληρο τελικά, βέβαια αυτό είναι και καλό γιατί δίνει όγκο και στέκεται καλύτερα η μπομπονιέρα μου που είναι γάζα και είναι μαλακό ύφασμα, το διπλώνω σε τετραγωνάκια και είναι μια χαρά, σαν μέγεθος είναι ικανοποιητικό, αν έχεις χαρακα μέτρα εκεί τις διαστάσεις, εγώ έτσι έκανα;););)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...