Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ λέω να πάρουμε το εργαστήριο της @Eternity μια μια μπας και ξυπνήσει η κυρία στο εργαστήριο!!!😂 Τωρα για το θέμα της δωρεάς εγώ λέω να σκέφτεσαι αυτό που κάνεις τώρα και να δώσεις τη προσοχή σου εκεί να το απολαύσεις και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς και όλα θα πάνε καλά. Η ηλικία σου όντως είναι μεγάλο πλεονέκτημα! Καλή επιτυχία 🤞🏼

Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂

Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κοριτσια ερωτηση!!!

Ολα οσα δινεται στα μωρα ειναι βιολογικα??

Εγω τα περισσοτερα που τρωει δεν ειναι γιατι δεν τα βρισκω ολα!!!! Επεισης ειμαι λιγο καχυποπτη με τα "βιολογικα".... το λεω αυτο γιατι πριν λιγο καιρο στη Γερμανια ειχε ξεσπασει σκανδαλο με τα βιολογικα!!! Και που?? σε μια χωρα που ολα περνανε απο ελεγχο( tuν) και ομως συνεβει, φανταστειτε τι γινεται στην Ελλαδα!!!:confused:

Ευτυχως τωρα που ηρθε η πεθερα μου μου εφερε ο,τι ειχε στον κηπος (αυτα ειναι 1000% βιολογικα)!!!!!!

[b]Μαράκι, κι εγώ προσπαθώ να της δίνω τα πάντα βιολογικά κι ευτυχώς βρίσκω τα πάντα! Ντομάτες, αχλάδια, μήλα, μπάνάνες, πορτοκάλια, μανταρίνια, κριθαράκι, φακές, ρύζι, σέλινο, μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότα κ.α. Μου στέλνει και η πεθερά χωριάτικα αυγά και καλό κρέας και είμαστε καλά πιστεύω... Εγώ τα βιολογικά τα συσκευασμένα τα εμπιστεύομαι μπορώ να πω γιατί έχουν επάνω αριθμούς πιστοποίησης και ονόματα αυτών των εταιρειών που τα πιστοποιούν. Τοσο μούφα πια; Πάντως π.χ. το μπρόκολο που μου ήρθε τώρα στο μυαλό κάνει μπαμ ότι είναι όντως βιολογικό γιατί διαφέρει το κοτσάνι από το απλό που παίρνω για εμάς και επίσης βρίσκω πάντα μέσα του κάμπιες (!), ενώ στο απλό ποτέ δεν έχω βρει! Οι πατάτες επίσης έχουν κάποια σημεία που φαίνεται πως ειναι βιολογικές, δεν είναι αψεγάδιαστες δηλαδή. Τέτοια πραγματάκια πετυχαίνω και παρατηρώ οπότε τα βασίζομαι. Πάντα συσκευασμένα όμως και πιστοποιημένα το τονίζω...

Επίσης πίνουμε γάλα βιολογικό και κρέμες βιολογικές επίσης!

[/b]

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα γλυκες μανουλες!

σημερα δοκιμαζω κατι καινουριο.. ξυπνησε στις 7:45 της εδωσα το γαλα της κ την εβαλα παλι στο κρεβατακι της. με επηρεασε κ μια φιλη χθες που μου το προτεινε λεγοντας της οτι ξυπναει πολυ νωρις κ μεσα στγ νυχτα ξυπναει 2-3 φορες για πιπιλα. βεβαια σκεφτομαι οτι τωρα πια μεγαλωσε κ δε νομιΖω να τον εχει τοσο αναγκη τον αμεσα υπνο. τωρα που σας γραφω παιζει με το νανι της αλλα με μουρμουρα μαζι..

γενικα ως τωρα μολις της εδινα το ορωινο γαλα την εβαζα καρεκλακι η στρατα κ κατα τις 9:30-10 που εκλαιγε την εβαζα για ενα μισαωρο υπνο. ξυπνουσε & στις 11 ετρωγε το φρουτο. μετα γυρω στις 12 εκανε αλλο ενα μισαωρο κ μετα ξανακοιμοταν γυρω στις 3-3:30 μεσημεριανο υπνο.

δεν ξερω...θα δοκιμασω αυτο μηπως τη βολεψει(αν κ δε νομιζω λογω ηλικιας πια) κ βλεπουμε...

επισης, ρωτησα τη γιατρο κ μου ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο αν δεν πινουν ολο το γαλα. τωρα που παιρνουν πολλες γευσεις το γαλατακι δε θα τους κανει ιδιαιτερη ορεξη σε σχεση με τα υπολοιπα φαγητα.. καλο ειναι να την πιεζω λιγακι κιαν δω οτι δε θελει αλλο να το αφηνω. αυτα!!

Καλημέρα

Αλίκη κι εμείς πάντα κοιμόμαστε στα καπάκια μετά το πρωινό γάλα. Είτε το πιεί στις 6, είτε στις 7-8 τη βάζω στο κρεβάτι της και ξανακοιμάται. Κάποιες λίγες φορές δεν μπορεί να κοιμηθεί αμέσως και την αφήνω να κάτσει στο κρεβάτι μας μέχρι να νυστάξει. Δεν την παίζω όμως, ούτε της πολυμιλάω, ούτε ανοίγω φώτα πολλά για να καταλαβαίνει οτι ακόμη ειναι νύχτα και κοιμόμαστε και πιάνει... Το κανονικό μας πρωινό ξύπνημα είναι στις 10 με 11 το πρωί... :rolleyes:

Κορίτσια σχετικά με τα γιαούρτια εγώ δεν θα της δώσω πριν το χρόνο κανονικό δικό μας αφενός γιατί μου το είπε η γιατρός μας, αφετέρου γιατί τα δικά μας είναι κάπως πιο υγιεινά (και λέω "κάπως" γιατί και τα δικά μας τα στραγγιστά δεν είναι τα πιο υγιεινά γιαούρτια) αλλά είναι πολύ όξινα και βαριά για το στομαχάκι τους (ειδικά τα πρόβεια στο πήλινο και τα παραδοσιακά που είναι πιο υγιεινά), δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι γιατροί λένε μετά το έτος...

Αυτά...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια με ποιο τροπο δώσατε πρώτη μέρα αυγό?

Γιατί ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο μου...και λέω να του το ξεκινήσω...

Εξάλλου θυμάμαι και στον χρήστο κάπου στον 9ο το ξεκινήσαμε...αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πως του το έφτιαχνα!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Ελενίτσα γεια σου!! Πού είσαι κοριτσάκι; Τι κάνουν τα παλικαράκια σου;; Κι εσύ ομοιοπαθούσα στα νυχτοπερπατήματα είσαι,ε;; Υπομονή..τι άλλο;;;

Σχετικά με το καθισματάκι θα ρωτήσω σήμερα τη γιατρό μιας που θα πάμε να μας δει και αναλόγως θα κάνω. Πάντως 20 μηνών που το κράτησες εσύ προς τα πίσω η αλήθεια είναι ότι μου ακούγεται υπερβολή! :rolleyes: Μπορεί στους 9 μήνες (ή 9 κιλά) να είναι λίγο νωρίς, αλλά όχι και έως 20 μηνών.... Κατά τη γνώμη μου πάντα και χωρίς παρεξήγηση... Θα δούμε τι θα πει η ντοκτορ! :rolleyes:

Φυσικα δεν παρεξηγουμε, συζητηση κανουμε.:-P

Ισως ειναι υπερβολη, αλλα εστω και λιγο πιο ασφαλες να ειναι(που κατα η γνωμη μου ειναι) αποφασισαμε να κρατησουμε τα παιδια αναποδα οσο περισσοτερο γινεται. Απλα καθομαι και εγω πισω αλλα δεν με ενοχλει.

Ασχετο, ζηλευω το ωραριο του υπνου σας, θελω και εγωωωωωω κλαψ:cry: μπραβο στην Αθανασια!!!

Μαρια εγω δεν τα πολυεμπιστευομαι τα βιολογικα, το εχω ξαναπει, περνω καποια συσκευασμενα Ελλαδας(βλεπω κατι αχλαδια Αργεντινης και αναρωτιεμαι ποσο καιρο διατηρουνται χωρις φαρμακα γιατι σιγουρα δεν ηρθαν με αεροπλανο). μια γνωστη που καλλιεργουν βιολογικο σιταρι μου ειπε οτι οι προδιαγραφες και ο ελεγχος γινεται μεχρι τη συγκομηδη, μετα ριχνουν περισσοτερα φαρμακα για να το διατηρησουν γιατι ειναι πιο ευαισθητο. Το ιδανικο θα ηταν να εχουμε κηπους, μονο ετσι θα ξεραμε τι τρωμε.....

Σοφακι εκομη να φυγουν απο Κρητη?? Ελπιζω να τους ερθει καμια καταπληκτηκη ιδεα να σου ξαναερθουν.... Η μικρη πως παει με το φαγητο? Με βαρος?

Εμεις ναι θηλαζουμε ακομη αλλα μονο πρωι βραδυ, ακομη και στα ξυπνηματα που κανει τη νυχτα δεν θελει στηθος αλλα ριλαξ....Ελπιζω να παρνει οσο γαλα χρειαζεται. Ο νικολας θηλαζε περισσοτερες φορες και ημουν πιο ησυχη. Εσεις?

Κατερινα αν θυμαμαι καλα αρχιζεις με μια κουταλια κροκο, συνεχιζεις σιγα σιγα να τον φαει ολο και το ιδιο μετα με το ασπραδι. Εμας μας ειπε στον 10 αβγο.

Αλικη το εχω δει το καθισμα αλλα δεν ξερω κατι παραπανω, παντως δεν ειναι τοσο δυσκολο να βαζεις το παιδι, αν εχει μεγαλη οικονομικη διαφορα εχω την αποψη οτι δεν υπαρχει λογος.

Εμεις περασαμε μια ιωσουλα με βηχα και μπουκωμα, κατα τα αλλα ειμαστε καλα, μετραω αντιστροφα τις μερες για το γραφειο....

Ο μικρος προσπαθει να κανει βηματακια αλλα στο 2ο,3ο πεφτει, ειναι ακομη φαφουτης, αλλα τρωει πολυ καλα και παιρνει βαρος.

ΑΑΑΑΑ δεν σας ειπα, χθες και προχθες ο μπεμπακος μου μου εκανε ενα καταπληκτικο δωρο..... Ξυπνησε μονο 2 φορες τη νυχτα, μια στις 4,30-5 και μετα 7 και ξανακοιμηθηκε μεχρι 8,30. Ουτε που θυμαμαι απο ποτε εχω να κοιμηθω 5ωρο σερι:-P:razz:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Κορίτσια με ποιο τροπο δώσατε πρώτη μέρα αυγό?

Γιατί ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο μου...και λέω να του το ξεκινήσω...

Εξάλλου θυμάμαι και στον χρήστο κάπου στον 9ο το ξεκινήσαμε...αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πως του το έφτιαχνα!!!!!

κκατερινακι, η δικη μας παιδιαυρος μου προτεινε να λιωνω τον κροκο με λιγο λαδακι. βρασιμο το νερο μετα βαζω το αυγο για 6' κ μετα τον κροκο της να της το λιωσω με λαδι. κιεγω αυριο θα τη ξεκινησω ενα μισαωρακι μετα τα φρουτα.

αχ μου εκανε πυρετο..εχει μεγαλη ανησυχια. τα πανω δοντια λενε ειναι τα χειροτερα γιατιχτυπανε ματια κ αναποφευκτα το κεφαλακι.

Καλημερα κοπελες? Τι κανετε? Μας τα εχει χαλασει ο καιρος!

Μαρακι που ρωτησες για βιολογικα, κ εγω ,οτι βρω συσκευασμενο απο Ελλαδα βιολογικο παιρνω αλλιως παιρνω ελληνικα μη βιολογικα! Π.χ. αν εχει μπανανες Εκουαδορ:shock: συσκευασμενες βιολογικες σκεφτομαι πως ειναι δυνατον (απο το Εκουαδορ κιολας!) να μην εχουν φαει φαρμακο οι μπανανες για να ερθουν ως εδω οποτε προτιμω μικρες Κρητης μη βιολογικες. Αλλα π.χ. τα κρεμμυδια τα παιρνω μη βιολογικα γιατι δεν πιστευω οτι τα κρεμμυδια τρωνε κ πολυ φαρμακο τι να προσβαλει το κρεμμυδι?:rolleyes: Αν δω καροτα βιολογικα Βοιωτιας φυσικα θα προτιμησω απλα Ηλειας (μιας κ ειπαμε για Θηβα- Βοιωτια τα αποφευγω).

Κατερινα πολυ καλα θα κανεις με την γιαουρτοπαγωτομηχανη, θα τρωνε πολυ υγιεινα επιδορπια τα αγορια σου! Κ εγω θα προτιμησω ενηλικων γιαουρτακια οταν θα φαμε μιας κ θα ειμαστε σιγουρα 12μην. οταν θα δοκιμασουμε (λογω αλλεργιας):cool:!

Με το αυγο που λετε κοριτσια εμας μας ειπε η γιατρος ΜΟΝΟ κροκο με λαδακι-λεμονακι 3φορες/εβδομαδα. Δεν ειπε για ασπραδι, μηπως δεν καταλαβα εγω καλα?

Αλικη δεν εχω δει αυτο το καθισματακι που λες, αλλα πιστευεις οτι θα ειναι πολυ περισσοτερο εξυπηρετικο σε σχεση με τα απλα? Κ αξιζει η διαφορα τιμης που εχει (αληθεια ποσο το εχεις δει?) Προσαρμοζεται σε ολες τις πορτες αυτοκ.? Δεν εχω κταλαβει καλα πως ειναι!Περαστικα στην μπεμπουλα με τον πυρετο!Εχει δεκατα? Αν ναι, κ δεν εχει αλλα συμπτωματα τοτε πιθανον ειναι τα δοντακια, αλλα για σιγουρια τηλ. κ στο γιατρο!

Ελενη2 ανυπομονεις να πας γραφειο, για να αλλαξεις λιγο περιβαλλον κ να ξεκουραστεις κ συ λιγο εεε? Αληθεια με τον μικρο τι θα κανεις? Εσενα πινει μονο πρωι-βραδυ γαλα? Δηλ. κοιμαται χωρις γαλα? Εμενα μου φαινεται αδιανοητο αυτο,χαχαχα:rolleyes:! Ξυπναει δηλ. μες στη νυχτα κ θελει κουνημα στο ρηλαξ, ή πινει κ γαλα? Η Αναστω ξυπναει για γαλα-πιπιλισμα κ κανω απο 30λ. μεχρι 1.30 ωρα να την ξαναβαλω κοιμησμενη στην κουνια! Δεν μπορω να ξαπλωσω μαζι της στο κρεββατι γιατι θελει να πιπιλαει συνεχεια:cool::|:evil: μες στον υπνο της ψαχνει να πιπιλησει (το εχω δοκιμασει κ εχει πιαστει η μεση μου συν οτι δεν μπορουσα να κοιμηθω, τι να πω μαλλον με μυριζει κοντα της κ θελει συνεχεια:shock:!).

Κ εσεις φαφουτηδες? Κ εμεις το ιδιο, σκεφτεται τα λεφτα για καθαρισμο στους οδοντιατρους γι' αυτο το καθυστερει :tongue:!Παντως κινητικα ειστε ποοοολυ μπροστα!! Walking on the moon!χαχαχ:tongue:

Σοφακι ελπιζω να μην σας ξανερθουν συντομα τα αγαπημενα σου πεθερικα!

Εχετε κ εσεις προτασεις για νονους οποτε μια χαρα! Ποτε λετε να την βαφτισετε την Καλλια?

bkPSp3.png

Ελενη2 ανυπομονεις να πας γραφειο, για να αλλαξεις λιγο περιβαλλον κ να ξεκουραστεις κ συ λιγο εεε? Αληθεια με τον μικρο τι θα κανεις? Εσενα πινει μονο πρωι-βραδυ γαλα? Δηλ. κοιμαται χωρις γαλα? Εμενα μου φαινεται αδιανοητο αυτο,χαχαχα:rolleyes:! Ξυπναει δηλ. μες στη νυχτα κ θελει κουνημα στο ρηλαξ, ή πινει κ γαλα? Η Αναστω ξυπναει για γαλα-πιπιλισμα κ κανω απο 30λ. μεχρι 1.30 ωρα να την ξαναβαλω κοιμησμενη στην κουνια! Δεν μπορω να ξαπλωσω μαζι της στο κρεββατι γιατι θελει να πιπιλαει συνεχεια:cool::|:evil: μες στον υπνο της ψαχνει να πιπιλησει (το εχω δοκιμασει κ εχει πιαστει η μεση μου συν οτι δεν μπορουσα να κοιμηθω, τι να πω μαλλον με μυριζει κοντα της κ θελει συνεχεια:shock:!).

Κ εσεις φαφουτηδες? Κ εμεις το ιδιο, σκεφτεται τα λεφτα για καθαρισμο στους οδοντιατρους γι' αυτο το καθυστερει :tongue:!Παντως κινητικα ειστε ποοοολυ μπροστα!! Walking on the moon!χαχαχ:tongue:

Καλησπερα!!!!

Ειχαμε αλλο ενα καλο βραδυ και ετσι τωρα χαλαρωνω στον η/υ!!!:-P

Σοφακι σε ξενυχταει η Αναστασια σου εε???? Που θα παει καποια στιγμη θα στρωσει....

Για το γραφειο που λες μετραω αντιστροφα και γιατι ανυπομωνω να συναναστραφω με ενηλικες αλλα και γιατι θα αφησω τα παιδακια μου. Ευτυχως θα τα κρατησει η μαμα μου, αλλα στεναχωριεμαι που δεν θα εχω πολυ χρονο να τους αφιερωσω. Θυμαμαι στον Νικολα με πηρε τηλ και μου λεει σημερα μπουσουλησε και μου ηρθε να βαλω τα κλαματα που δεν ημουν εκει να τον δω......:-(

Ο μπεμπακος θηλαζει στις 10,30 και συνηθως κοιμαται στο στηθος και μετα ξαναθηλαζει γυρω στις 5-6 για 10 λεπτα. Σε ολα τα αλλα ξυπνηματα δεν καθεται καθολου στο στηθος, θελει ριλαξ, ουτε το πρωι που ξυπναει θελει γαλα. Παντως και ο Νικ. σαν την Αναστασια ηταν, ηθελε πιπιλισμα κανενα μισαωρο για να κοιμηθει. Εμεις ευτυχως ειχαμε βολευτει με θηλασμο ξαπλωμενοι. Ποσες φορες ξυπναει? Ζορι να ειαι τοση ωρα ξυπνια και μαλιστα καθιστη......Δεν θυμαμαι πιπιλα παιρνει??

Αλικη περαστικα σας, πως πανε οι ετοιμασιες της βαφτησης??

Βρηκαμε και εμεις νονα, η παιδικη μου αγαπημενη κολλητη φιλη. Παντα λεγαμε οτι θα κουμπαριασουμε αλλα μια παρεξηγηση αναμεσα στους συζυγους μας δεν μας το επετραψε μεχρι τωρα(και να σκεφτητε οτι απο εμενα τον γνωρισε και οτι οι αντρουλιδες μας ειναι συγχωριανοι και οικογενειακοι φιλοι απο παιδια). Τεσπα το ξερω οτι ο γιοκας μου θα εχει μονο νονα και οχι νονο αλλα δεν με πειραζει.

Κατερινα περιμενω εντυπωσεις απο την γιαουρτομηχανη (πολυ καλη λυση αρκει να τρωγεται το γιαουρτακι)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Αλικάκι περαστικά στη ζουζούνα σου! Ναι αν είναι μέχρι 38.4 ο πυρετός έχω διαβάσει ίσως οφείλεται στα δοντάκια! Ζορίζονται αρκετά τα καημενούλια μωρέ!

Σοφάκι σίγουρα δεν θα ξαναργήσουν να έρθουν, αν κρίνω από τον καιρό που έκατσαν, κοντά δυο μήνες, καλά δεν έφυγαν ακόμα, Χανιά είναι στον αδερφό του συζύγου, θα φύγουν Σάββατο μάλλον, εχτές ήρθαν να μας δουν αλλά ξαναέφυγαν! Μέχρι το Πάσχα λέω σίγουρα θα έρθουν πάλι!

Δεν έχουμε πει καθόλου πότε θα τη βαφτίσουμε την Κάλλια, δε μας βλέπω για φέτος το καλοκαίρι πάντως, θα δείξει βέβαια και ο καιρός, μπορέι να αλλάξει κάτι!

Ελενάκι1977 μπράβο ο μικρός, προτιμάει το κούνημα από το γάλα ε?

Χαχα! Μπα και η δικιά μου θέλει γάλα όταν ξυπνήσει το βράδυ αλλιώς θα κάτσει ξύπνια και 1 ώρα να μουρμουρίζει ή θα αρχίσει να κλαίει, αναλόγως τα κέφια!

Θα είσαι ήσυχη όμως που θα είναι η μαμά σπίτι όταν θα λείπεις ε?

Θα φροντίζει τα παιδιά πολύ καλά, το μικρό δηλαδή γιατί ο Νικόλας θα είναι σχολείο.

Σίγουρα δεν θα έχεις τον ίδιο χρόνο με τα παιδιά όταν αρχίσεις δουλειά αλλά τουλάχιστον θα αλλάζεις λίγο παραστάσεις, ολη την ώρα σπίτι κουράζεσαι καμιά φορά.

Η μικρή που με ρωτάς με το φαγητό πάει αρκετά καλύτερα, τρώει τα φρούτα και την κρέμα όλη όπως και πριν και το φαγητό της ή το μισό ή και όλο κάποιες φορές, αν δεν το φάει όλο τη δίνω και γάλα σε λίγη ώρα για να μην πεινάει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε??? Εγω εβαλα για υπνο τον μικρο και εχω κολλησει με το criminal case!!!!

Σημερα ο Γιαννακης ηταν λιγο ανησυχος... ηθελε πολυ αγκαλια ( ενω δεν τρελαινεται και πολυ) και θηλαζε περισσοτερο!!! μαλλον κανενα αλμα αναπτυξης θα περναει παλι.... να δουμε που θα φτασει χαχαχαχα εγω μεγαλωνω αυριανο μπασκεμπολιστα:tongue::tongue::tongue: (γερο να ναι το πουλακι μου και ολα τα παιδια του κοσμου)!!!!!!!

Τελικα σημερα του εβαλα στο γιαουρτακι μιση μπανανα την οποια την ελιωσα με το πιρουνι (να μαθαινει σιγα σιγα και στα κομματια) και κοριτσια δεν προλαβαινα να του δινω κουταλιες!!! του αρεσε ευτυχως:D:D:D. Επισης μην μας δει να κατσουμε στο τραπεζι για φαγητο, περνει φορα με την περπατουρα και ερχεται για να του δωσουμε ψωμακι (το οποιο ζυμωνω εγω, να ξερουμε τι τρωμε). Μικρα μικρα κομματακια και οταν τα καταπινει γκρινιαζει γιατι θελει κι αλλο χαχαχαχαχα εχει πολυ πλακα

Δυστυχως εχουμε το μπαμπα μας με πονολαιμο και μπουκωμα και ο καημενουλης κυκλοφορει με μασκα και κοιμαται στον καναπε μην μας κολλησει!!!:(:(:(

Αυτα τα δικα μας νεα!!!! τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι καλε????

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα γλυκες μανουλες!

αχ εμεις εχουμε τη μικρη με 39 πυρετο. τωρα πριν τη βαλω για υπνο ευτυχως δεν ειχε αλλα η πλακα ειναι οτι εχω εγω!! χαλια ειμαι. κομαρες σε ολο το σωμα κ ενα κεφαλι βαρυ κιασηκωτο! κιαυτος ο αντρας μου ρε κοριτσια καλος χρυσος αλλα δε βοηθαει καθολου!

σοφακι μια χαρα τα καταλαβες! κιεμας το ιδιο μαςειπε. μονο κροκο με λαδακι αλλα καθε μερα!(να σου πω την αληθεια εγω δε θα δινω κ καθε μερα!!)

ελενη μου με το καλο η νονουλα σας!! ε πιστευω τωρα να ερθουν ξανα τα αγορια κοντα!! εμεις καλα. με τη βαφτιση ολα σχεδον ετοιμα. εσυ εχεις δει; ποτε θα τη κανετε;

σισακι μου κιεγω νομιζα πως ειναι τα δοντια αλλα μαλλον ιωση μονο με πυρετο για τι εκανε πολυ ψηλο.

μαρω μου περαστικα κ σε σας!!

κοριτσια κιεγω σκεφτομαι πως θαναι τσαμπα λεφτα το καθισματακι αυτο. δε χανω βεβαια κατι να το δω αλλα μαλλον περιττο το κοβω..

Καλησπέρα και από εμάς......

Μαρία τι είναι το criminal case?

Περαστικά στον μπαμπάκα σας, εύχομαι να περάσει γρήγορα, και πάνω από όλα, να μην κολλήσει ο Γιαννάκης.

Αχ, αυτά τα παιδάκια όλο άλματα κανουν...γενικά!!!

Κι εγώ έβαλα στον Γιωργάκη χθες σκέτη μπανάνα πατημένη με το πηρούνι, και τρελλάθηκε...δεν άφησε καθόλου...200γρ γιαουρτάκι και μισή μπανάνα...εξαφανίστηκαν, σε χρόνο ντεντε!!!

Και με το ψωμάκι, κι εγώ το ίδιο κάνω το φτιάχνω μόνη μου στον αρτοπαρασκευαστή όμως....προχθές είχε πλάκα γιατί του έδινα ψιχουλάκια...στην αρχή τα έγλειφε λίγο, αλλά μετά τα έφτυνε...μετά όμως που του έδωσα κι έγλειφε μερικά, άρχισε να τα τρώει....ήταν απίθανος....δεν θα φύγει από μυαλό μου, η εικόνα του που μόλις το κατάπινε, με κοίταγε και γελούσε με ένα πονηρό - έξυπνο χαμόγελο ικανοποιησης... Σαν να καταλάβαινε ότι έμαθε να κάνει κάτι καινούργιο!!!!!!!!! χααχαχαχα

Αλικάκη, περαστικά και σε εσάς τις δύο......! Δεν είναι τίποτα, μην αγχώνεσαι...ένας πυρετούλης είναι θα περάσει....οι ιώσεις να ξέρετε κρατάνε το πολύ τρεις μέρες...μετά την τρίτη μέρα, άν εξακολουθούν να έχουν πύρετό, τότε πρέπει να επικοινωνείται κατευθείαν με την παιδίατρο...(αυτό συμβουλή για το όταν θα είναι πιο μεγάλα...) Επίσης το ντεπόν να τους το δίνεται μετά το 38, ή και 38,5 αρκεί βέβαια να μην πονάει από κάτι...οπότε δεν το αφήνουμε να υποφέρει.... Αν δίνετε το ντεπόν πριν το 38 δεν αφήνετε την ίωση να ξεσπάσει και είναι σα να κλείνουμε το μικρόβιο μέσα στο παιδί και απλά το καθυστερούμε...εγώ πολλές φορές περιμένω να ανέβει στο 38,5 και τελικά συμβαίνει αρκετές φορές να πεύτει και να μην ανεβαζει καθόλου, οποτε γλιτώνουμε και το ντεπόν.... Και κάτι ακόμη συμβουλευτικό...αργότερα που θα πίνουν εναλλάξ, μία ντεπόν μία πονστάν, επείδη το πονστάν είναι πικρό δεν τους αρέσει και υπάρχει θέμα...υπάρχει λοιπόν το algofren που είναι επίσης δυνατό σαν το ντεπόν και είναι πολύ νόστιμο...γεύση φράουλα!!!!!!!!!

Για το αβγό, τώρα δεν την έχω ρωτήσει αλλά στον Χρήστο μου είχε πει μέρα παρά μέρα (τρεις φορές την εβδομάδα...χθεσινό αβγό, όχι της ίδια μέρας όταν υπάρχει η δυνατότητα) και για καμιά εβδομάδα μόνο τον κροκό...μετά και λίγο ασπράδι για καμιά εβδομάδα...και μετά όλο με λαδάκι, λεμονάκι ή μέσα στην φρουτόκρεμα.

Ελένη77 την έχω παραγγείλει από το άμαζον την παγωτο-γιαουρτο-μηχανή και δεν έχει έρθει ακόμη....όταν έρθει και φτιάξω, θα σας πω........σίγουρα εντυπώσεις.

Τι ωραία που γυρνάς δουλειά.....(αλήθεια τι δουλειά κάνεις?) και φυσικά πολύ καλά που θα κρατάει η μαμά σου τα παιδιά...κι εγώ μετρώ πότε θα έρθει η ώρα...αλλά εγώ αργώ ακόμα.........Λέω για τον Σεπτέμβρη...που να στείλω τον μικρό παιδικό...Όσο για την νονά πολύ ωραία νέα...επίσης μπορεί και τα αγόρια τώρα με αφορμή την κουμπαριά, να τους περάσει η "ξυνίλα" αν δεν ήταν σοβαρή!!!!!!!!!!

Φουτράκι, με τα βιολογικά κι εγώ κάπως σαν εσένα λειτουργώ...ελπίζω ότι κάνουμε το καλύτερο για τα παιδάκια μας...η κάθε μία με τον δικό της τρόπο!!!!!!!!!!!!

Σας καληνυχτώ....γιατί όσο περνά η ώρα είναι εισ βάρος μου...χαχαχα!!!!!!!!!!! Φιλιά!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα μανούλες!!!

Ηρθαμε κ εμείς στην παρέα από το καινούριο μας σπιτάκι!!!:D:D:D

Μπήκα λίγο εχθές και διάβασα τα νέα σας, αλλά δεν πρόλαβα να γράψω!!!

Καταρχήν βλεπω πως ετοιμαζόμαστε για βαπτίσεις...βρέθηκαν νονοι και νονές, με το καλό να φωτιστούν τα αγγελούδια μας!!!

Σοφία1 επιτέλους εφύγαν τα πεθερικά!!!!!!!!!!:D:D:DΚαλή ανάσταση να σου ευχηθώ, σφάξε και ένα αρνί να ψήσετε να το γιορτάσετε!!!:tongue::tongue::tongue:άντε, πέραν της πλάκας, να ηρεμήσεις λίγο βρε κορίτσι μου, να μπείς κ εσυ στους ρυθμούς σου!!!

Σοφία-φουτράκι, συνεχίζει ακάθεκτη η μικρή Αναστασία!!!κάνε υπομονή, που θα πάει, θα της έρθει η νύστα κάποια στιγμή, πόσο ακόμα να αντέξει???ώστε έβγαλε αλλεργία και στο πορτοκάλι?πω, πω, κάθε φορά που σε διαβάζω σκέφτομαι πόσο θα πρέπει να προσέχεις τώρα με τα φαγητά της, είσαι ηρωιδα, πολύ δύσκολο μου φαίνεται κάθε φορά που τρώει κάτι καινούριο να ψάχνεις για σημάδια:|:neutral::|όσο για τα βιολογικά και εγώ μια από τα ίδια, άσε που εδώ δε βρίσκω εύκολα, έχω δικό μου μανάβη, με μωρό Μαίου΄12 και αυτός, και πιστεύω πως μου δίνει τα καλύτερα που έχει;););)

Ελένη77 γυρνάς κ εσύ στη δουλειά ε? Να σου πω και εγώ έτσι το σκέφτομαι, από τη μία λέω άντε να φύγω λίγο από το σπίτι γιατί έχει κουρκουτιάσει το μυαλό μου όλη μέρα με το μωρό, από την άλλη θα μου λείπει απίστευτα και έχω και την ανησυχία που θα είναι μόνος του με την κοπέλα...ουφ, τι να κάνω...άλλη επιλογή δεν υπάρχει...:|:neutral::|

Ελένη μου, εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο, χαίρομαι που η Αθανασούλα μας τα πάει καλά με το γιαουρτάκι, να γλιτώσεις τη γκρίνια του φρούτου, όσο για τον ύπνο και εμείς έχουμε ακριβώς τα ίδια...εδώ και 2 εβδομάδες κάθε πρωί ξυπνάει στις 5:shock::shock::shock:στην αρχή για μια βδομάδα δεν του έδινα γάλα γιατί δεν θέλαμε να το συνηθίσει και να ξυπνάει για γάλα μετά συνέχεια, αλλά υποφεραμε, μια βδομάδα είμασταν κάθε μέρα ξύπνιοι από τις 5 και είχαμε και την μετακόμιση...Τα ειδαμε όλα!!!τελικά τώρα του δίνω κατευθείαν γαλά και κοιμάται κατά της 5μιση μέχρι της 7-8 οπότε κοιμόμαστε κ εμείς λίγο...άστα!!!

Σόνια, και η Αλεξάνδρα θέματα ύπνου?γυρίζεις και εσύ στη δουλειά απότι θυμάμαι, ελπίζω να στρώσει σύντομα, να μην ταλαιπωρείσαι...

Αγγελικούλα, περαστικά στηνγαλανομάτα μας, 39 πυρετό???της έδωσες ντεπονάκι?έχει και μυξούλες ή μόνο πυρετό?Και σε κόλλησε και εσένα?ώχ, περαστικά βρε κορίτσι μου, βάλε χέρι στον Βασίλη, πές του, βρε, αν πάθω κάτι εγώ τι θα απογίνει το παιδί μας?κοίτα να μάθεις να το φροντίζεις και μόνος σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατερινάκι, θηρίο, θα φτιάχνεις και γιαούρτι βιολογικό???τυχερά τα αγόρια σου που έχουν τέτοια χρυσοχέρα μανούλα!!!Να μας πεις όταν έρθει το μηχάνημα αν είναι καλό!!!

Εμείς κοριτσια μου , όπως είπα και παραπάνω είχαμε κάτι θεματάκια με τον ύπνο, και σε συνδυασμο με τη μετακόμιση μας διέλυσαν...ευτυχώς ήρθαν οι γονείς μου και είχαμε τρομερή βοήθεια, δυστυχώς σήμερα φεύγουν και να δω τι θα κάνω που τους συνήθισα...Ο Δημητράκης επίσης τρελαμένος με τους παππούδες, πήρε τα πάνω του και όλο νάζια και παιχνίδια κάνει, άρχισε να λέει και μπαμπά, επίσης μέσα σε μία εβδομάδα έβγαλέ άλλα 2 δόντια κάτω και σήμερα έχουν σχεδόν σκάσει και τα 2 πάνω!!!!:shock::shock:όλα μαζί αυτό το παιδί!!!

Τη Δευτέρα έχουμε παιδίατρο και θα δούμε την εξέλιξή μας!!!επίσης κανει γειά σου γειά σου με το χεράκι του και κάνει και ματάκια!!!Τρέλα είναι σας λέω, έχουμε χαζέψει όλοι μαζί του!!!!

HDfQp3.png

Γεια σας και πολλές καλημέρες και από μας μανούλες μου! :P

Καταρχήν να ευχηθώ περαστικά στην Αλικούλα και την κορούλα της!!! Σας βρήκε ίωση τελικά; Υπομονή και αντιπυρετικά κορίτσι μου!! Πορτοκαλάδες, ζεστούλα και τα σχετικά... Τώρα για ξεκούραση δεν σου λέω (αν και βοηθάει πολύ στην ανάρρωση) γιατί όπως είπες δεν έχεις πολλή βοήθεια με το μωρό... :? Γιατί δεν βοηθάει ο άντρας σου; Αν δεν βοηθήσει τώρα που είναι κοντά σας και είστε και άρρωστες, πότε θα βοηθήσει;;; Ααα, για βάλε του πόστα!! :evil: Όλα κι όλα φολενάδα με αυτά τσατίζομαι.... :evil: Και πάλι περαστικά σας! Όσο για το καθισματάκι που λες το αυτόματο κι εγώ πιστεύω πως θα είναι τζάμπα λεφτά! Εμείς με 100 ευρω πήραμε απο το mothercare και είναι μια χαρα! Τα έχει όλα τα κομφόρ! :tongue:

Λιάκι, καλωσήρθες στη παρέα πάλι! Τελικά μια χαρά, δεν σας άργησαν πολύ από τον ΟΤΕ,ε; Άντε καλορίζικο το νέο σπιτάκι, να το χαρείτε και να αλωνίζει ο Δημητράκης! Είναι μπροστά ο γιόκας σου, όπως σου ξανείπα! :P Εμείς "γεια σου" και τέτοια ούτε καν ακόμη! :tongue: Μπράβο στο αγόρι μας! Άντε και "μαμά" να πει σύντομα να κατουρηθείς!! :tongue::tongue: Δεν μου λες, το "μπαμπά" το λέει συνειδητά;;; Μη μου πεις! Γιατί ασυνείδητα το λέμε και εμείς... :rolleyes: Με τον ύπνο κι εσείς ζόρια,ε; Αχ υπομονή!! Φάση είναι και θα περάσει!! :confused:

Ελένη με γεια τη νονά!! Πολύ ευχάριστο που τη βρήκατε, να είναι πάντα άξια! Όσο για τη συζυγική παρεξ'ηγηση εύχομαι κι εγώ με αφορμή του κουμπαριού να λυθεί! :rolleyes:

Συμπεθέρα, γιαουρτοπαγωτομηχανή,ε;;; Περιμένω κι εγώ τις εντυπώσεις όταν έρθει με το καλό!! Πόσο το μαλλί;;; χαχαχα ο Γιώργαρος καταπίνει και το χαίρετε,ε;;;

Μαράκι περαστικά στον μπαμπάκα σας! Κι εμείς το είχαμε περάσει...

Η Αγγελική πού χάθηκε καλέ;;;;

Εμείς απόψε κοιμηθήκαμε καλούτσικα, ξύπνησε στις 7 για γάλα ευτυχώς, προχθές όμως με τρέλανε! Έλειπε και ο μπαμπάς μας στη δουλειά και ήμασταν μόνες στις 4 το χάραμα εγώ να κουτουλάω και η Αθανασία να χοροπηδάει στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά!!! :shock: :shock: :shock: Ούτε γάλα, ούτε τίποτα δεν τη νανούριζε... :shock: Όταν το κάνει αυτό απελπίζομαι! Είναι και οι ώρες εκείνες δύσκολες και δεν σκέφτεσαι καθαρά και ήρεμα.... Είχα πέσει για ύπνο στις 2μιση και σε μια ώρα και κάτι με ξύπνησε το καμάρι μου και είχε κέφια!!! Ουφ!!! :? Μετά κοιμήθηκε στις 6 και ξανα ξύπνησε στις 10παρά... Πάλι καλά! Τουλάχιστον δεν γίνεται αυτό κάθε βράδυ γιατί δεν θα την πάλευα... Κατά τα άλλα είμαστε καλά. Από δόντια τίποτα νέο ακόμη, ούτε σηκώνεται μόνη της στο πάρκο αν και κάνει φιλότιμες προσπάθειες... :tongue: Από κομματάκια καταπίνει λίγο τα ρυζογκοφρετάκια της και τα μπισκοτάκια, άντε και λίγη κόρα. Δεν της δίνουμε ακόμη τίποτα άλλο... Από τον άλλο μήνα... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελένη μου, βρε τι τράβηξες βραδιάτικα...!'αστα όντως σε πιάνει απελπισία κάτι τέτοιες ώρες...εμένα όταν θήλαζε κ ήταν πιό μικρός το εκανε σχετικά συχνά..ευτυχώς τώρα το είχε κόψει μέχρι που μας εμφάνισε το πρωινό ξύπνημα στις 5....!

Το μπαμπά το λέει συνειδητά, είμαι σίγουρη, γιατί λέει ξεκάθαρα μπά-μπα και κοιτάζει τον μπαμπά του, ή το λέει όταν τον βλέπει να έρχεται!!!

Πάντως μέσα σε 10 ημέρες που ήταν οι παππούδες είδα μεγάλη διαφορά...σαν να πήρε φόρα π μικρός στηνανάπτυξη...μη νομίζεις , βοηθάει να βλέπει πολύ κόσμο, το κατάλαβα αυτές τις ημέρες...και εμείς όλο οι τρείς μας είμαστε, πόσα ερεθίσματα να έχει???

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...