Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλημερα γλυκες μανουλες!

παλι δε μου ηπιε ολο το γαλα... :-(

τι να πω..ισως ειναι τα δοντια..θα αφησω ακομα 2-3 μερες κ θα ρωτησω τη γιατρο.

μιας που μιλαω για γαλα, εχετε αλλαξει θηλη στο μπιμπερο; εγω προσπαθησα(πριν κανα μηνα) να της βαλω μια με μεγαλυτερη τρυπα αλλα κοντευε να πνιγει κ αρχισε να κλαιει. πινει ακομα με μια τρυπουλα αλλα διπλη ροη. εσεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κουκλίτσες!

Απόψε η νύχτα μας ήταν έτσι κι έτσι.... Ξύπνησε στις 5, ήπιε γάλα και μετά δεν κοιμόταν εύκολα.... :? Τελικά την πήρα δίπλα μου (ο μπαμπάς μας είχε φύγει για δουλειά) και κοιμηθήκαμε σχεδόν αγκαλίτσα! Πάντως γενικά είχε ανήσυχο ύπνο σαν κάτι να την τρόμαζε.... :cry:

Αλικάκι, εμείς εδώ και καιρό πίνουμε πότε 200 μλ γάλα και πότε 130.... Δεν νομίζω πως είναι ανησυχητικό! Για να νιώθεις καλά πάντως πάρε ένα τηλ τη γιατρό... :rolleyes: Σχετικά με τη θηλή εμείς έχουμε τα μπιμπερό της ΜΑΜ τα οποία έχουν τρία διαφορετικά μεγέθη το 1-2-3. Ειναι για 0-2, 2-4 και 4 μηνών + αντίστοιχα. Εμείς είμαστε στη θηλή 3 και βγάζει αρκετό, δεν νομίζω να χρειάζεται να τη μεγαλώσω κι άλλο. Στην αρχή και η δικιά μου πνιγόταν με το μεγάλο νούμερο, αλλά μετά από 1 μήνα που της το ξαναδοκίμασα δεν είχε πρόβλημα. Θα το συνηθίσει μην ανησυχείς... :rolleyes: Οπότε ή της δίνεις τη μεγάλη ροή και σταδιακά θα συνηθίσει ή το αφήνεις για λίγες μέρες-βδομάδες και ξανά δοκιμάζεις. Έτσι μας είχε πει και η γιατρός μας...

Σοφάκι (Φουτράκι), χιχιχι κι εμένα μου αρέσει να σε λέω έτσι! Χαίρομαι που είναι καλά η Αναστασία μας και παίρνει το βάρος της... Ώστε έτσι με το πορτοκάλι,ε; Ευτυχώς κατάλαβες γρήγορα τι έφταιγε για τις κοκκινίλες και της το έκοψες εγκαίρως! Αυτό που είπες για το ρύζι δεν το έχω ξανακούσει! Γιατί να μην κάνει για δεύτερη μέρα;;; Εντύπωση μου έκανε, αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις! Πάντως περίεργο γιατί το ρύζι ειναι άμυλο, άρα το ίδιο δεν θα ίσχυε και για πατατα, ψωμί κλπ.;;;Δηλαδη αν κανω γιουβαρλακια δεν μπορω να τα φαω δεύτερη μερα; Απο δόντια οχι δεν βγαλαμε αλλα!

Στις 6μιση έχουμε γιατρό-εμβόλιο....άντε να δούμε!!!

Α! Μίλησα με sms λίγο με τη Λία, μου είπε πώς έκαναν τη μετακόμιση, έχουν πάει οι γονείς της και τους βοηθάνε. Ο Δημητράκης μια χαρά είναι, αλλά το σταθερό μάλλον θα αργήσουν να τους το συνδέσουν...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα!!!

Τι κανετε μανουλες??

Προβληματα υπνου ακουω, υπομονη κοριτσια σας καταλαβαινω. Καποια στιγμη θα κοιμηθουνε.

Εμεις εχουμε πανω απο 2 μηνες που ξυπναει 4,5,6 φορες. Χθες μονο εγινε θαυμα και ξυπνησε 2, σημερα αισθανομαι οτι πεταω.....Και φυσικα σηκωνομαι μονο εγω, ο αντρουλης μου κανει την παπια.....ντε και καλα οτι εγω δεν δουλευω ακομη (Φυσικα ξερει οτι μεσα στη μερα ζητημα να ξαπλωσω 1 ωρα ).

Σε 11 μερες παω για δουλεια αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα αλλαξει κατι........

Κοριτσια διαβασα οτι καποιες γυρισατε στο αυτοκινητο τα μπεμπακια να κοιτανε μπροστα. Δεν νομιζετε οτι ειναι νωρις ακομη? Το ξερω οτι λενε απο 9 κιλα αλλα παιζει ρολο και η μυικη αναπτυξη, κατα ποσο μπορουν οι μυες να κρατησουν το κεφαλι σε ενα ατυχημα(μακρια απο εμας φτου-φτου). Επισης καποιοι λενε οτι πρεπει να τα κραταμε αναποδα οσο πιο πολυ γινεται. Εμεις μετα απο πολυ ψαξιμο(υπαρχει θεμα και στο parents ) πηραμε και το δευτερο καθισμα να μπαινει αναποδα στην αρχη και τον Νικολα τον ειχα ετσι μεχρι 20 μηνων, μετα το γυρισα προς τα εμπρος.

Αχ νιαουριζει ο μικρος, θα μπω μετα να σχολιασω.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημέρα, κουκλίτσες!

Απόψε η νύχτα μας ήταν έτσι κι έτσι.... Ξύπνησε στις 5, ήπιε γάλα και μετά δεν κοιμόταν εύκολα.... :? Τελικά την πήρα δίπλα μου (ο μπαμπάς μας είχε φύγει για δουλειά) και κοιμηθήκαμε σχεδόν αγκαλίτσα! Πάντως γενικά είχε ανήσυχο ύπνο σαν κάτι να την τρόμαζε.... :cry:

Αλικάκι, εμείς εδώ και καιρό πίνουμε πότε 200 μλ γάλα και πότε 130.... Δεν νομίζω πως είναι ανησυχητικό! Για να νιώθεις καλά πάντως πάρε ένα τηλ τη γιατρό... :rolleyes: Σχετικά με τη θηλή εμείς έχουμε τα μπιμπερό της ΜΑΜ τα οποία έχουν τρία διαφορετικά μεγέθη το 1-2-3. Ειναι για 0-2, 2-4 και 4 μηνών + αντίστοιχα. Εμείς είμαστε στη θηλή 3 και βγάζει αρκετό, δεν νομίζω να χρειάζεται να τη μεγαλώσω κι άλλο. Στην αρχή και η δικιά μου πνιγόταν με το μεγάλο νούμερο, αλλά μετά από 1 μήνα που της το ξαναδοκίμασα δεν είχε πρόβλημα. Θα το συνηθίσει μην ανησυχείς... :rolleyes: Οπότε ή της δίνεις τη μεγάλη ροή και σταδιακά θα συνηθίσει ή το αφήνεις για λίγες μέρες-βδομάδες και ξανά δοκιμάζεις. Έτσι μας είχε πει και η γιατρός μας...

Σοφάκι (Φουτράκι), χιχιχι κι εμένα μου αρέσει να σε λέω έτσι! Χαίρομαι που είναι καλά η Αναστασία μας και παίρνει το βάρος της... Ώστε έτσι με το πορτοκάλι,ε; Ευτυχώς κατάλαβες γρήγορα τι έφταιγε για τις κοκκινίλες και της το έκοψες εγκαίρως! Αυτό που είπες για το ρύζι δεν το έχω ξανακούσει! Γιατί να μην κάνει για δεύτερη μέρα;;; Εντύπωση μου έκανε, αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις! Πάντως περίεργο γιατί το ρύζι ειναι άμυλο, άρα το ίδιο δεν θα ίσχυε και για πατατα, ψωμί κλπ.;;;Δηλαδη αν κανω γιουβαρλακια δεν μπορω να τα φαω δεύτερη μερα; Απο δόντια οχι δεν βγαλαμε αλλα!

Στις 6μιση έχουμε γιατρό-εμβόλιο....άντε να δούμε!!!

Α! Μίλησα με sms λίγο με τη Λία, μου είπε πώς έκαναν τη μετακόμιση, έχουν πάει οι γονείς της και τους βοηθάνε. Ο Δημητράκης μια χαρά είναι, αλλά το σταθερό μάλλον θα αργήσουν να τους το συνδέσουν...

αχ μωρε το κοριτσακι μας...μηπως τα πανω δοντακια πονανε περισσοτερο κ γιαυτο εχοτν αυτες τις ανησυχιες; μηπως ει δε ασχημο ονειρο κ ηθελε την αγκαλιτσα σου;; σου κλαιει πολυ οταν ξυπναει τη νυχτα; α! κ μενα ξυπνησε σημερα στις 6:30 αλλα ςυτυχως της εδωσα πιπιλα κ κοιμηθηκε αμεσως.

καλο τσιμπηματακι κ καλα νεακια πεταλουδιτσα μου!!

υγ: τι δουλεια κανει ο μπαμπας σας κ λειπει απο τοσο νωρις;;(μπορει να μου το εχεις ξαναπει κ να το ξεχασα..)

αχ μωρε το κοριτσακι μας...μηπως τα πανω δοντακια πονανε περισσοτερο κ γιαυτο εχοτν αυτες τις ανησυχιες; μηπως ει δε ασχημο ονειρο κ ηθελε την αγκαλιτσα σου;; σου κλαιει πολυ οταν ξυπναει τη νυχτα; α! κ μενα ξυπνησε σημερα στις 6:30 αλλα ςυτυχως της εδωσα πιπιλα κ κοιμηθηκε αμεσως.

καλο τσιμπηματακι κ καλα νεακια πεταλουδιτσα μου!!

υγ: τι δουλεια κανει ο μπαμπας σας κ λειπει απο τοσο νωρις;;(μπορει να μου το εχεις ξαναπει κ να το ξεχασα..)

Αλικάκι, μια χαρά η δικιά σου που κοιμήθηκε μόνο με πιπίλα... Εμένα η Αθανασία το κάνει αυτό 2 ίσως και 3 φορές (ζητάει πιπίλα και κοιμάται), απλά καμιά φορά νωρίς το πρωί δεν της αρκεί και της δίνω γάλα... :rolleyes: Το θέμα είναι μετά να κοιμούνται και όχι να ξεροσταλιάζουμε.... Δεν νομίζω να είναι από δόντια αυτή η ανησυχία, τι να πω... Δεν μπορώ να είμαι και σίγουρη βέβαια....

Ο μπαμπάς μας είναι αστυνομικός και όταν είναι πρωινός φεύγει από το σπίτι 5:10!!! Άγρια μεσάνυχτα!!!! :?

Ευχαριστούμε πολύ, θα σας έχω νέα το βραδάκι από τη γιατρό. Μια αγωνία την έχω γιατί έχουμε 2 μήνες να πάμε να μας δει! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Τι κανετε μανουλες??

Προβληματα υπνου ακουω, υπομονη κοριτσια σας καταλαβαινω. Καποια στιγμη θα κοιμηθουνε.

Εμεις εχουμε πανω απο 2 μηνες που ξυπναει 4,5,6 φορες. Χθες μονο εγινε θαυμα και ξυπνησε 2, σημερα αισθανομαι οτι πεταω.....Και φυσικα σηκωνομαι μονο εγω, ο αντρουλης μου κανει την παπια.....ντε και καλα οτι εγω δεν δουλευω ακομη (Φυσικα ξερει οτι μεσα στη μερα ζητημα να ξαπλωσω 1 ωρα ).

Σε 11 μερες παω για δουλεια αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα αλλαξει κατι........

Κοριτσια διαβασα οτι καποιες γυρισατε στο αυτοκινητο τα μπεμπακια να κοιτανε μπροστα. Δεν νομιζετε οτι ειναι νωρις ακομη? Το ξερω οτι λενε απο 9 κιλα αλλα παιζει ρολο και η μυικη αναπτυξη, κατα ποσο μπορουν οι μυες να κρατησουν το κεφαλι σε ενα ατυχημα(μακρια απο εμας φτου-φτου). Επισης καποιοι λενε οτι πρεπει να τα κραταμε αναποδα οσο πιο πολυ γινεται. Εμεις μετα απο πολυ ψαξιμο(υπαρχει θεμα και στο parents ) πηραμε και το δευτερο καθισμα να μπαινει αναποδα στην αρχη και τον Νικολα τον ειχα ετσι μεχρι 20 μηνων, μετα το γυρισα προς τα εμπρος.

Αχ νιαουριζει ο μικρος, θα μπω μετα να σχολιασω.....

Ελενίτσα γεια σου!! Πού είσαι κοριτσάκι; Τι κάνουν τα παλικαράκια σου;; Κι εσύ ομοιοπαθούσα στα νυχτοπερπατήματα είσαι,ε;; Υπομονή..τι άλλο;;;

Σχετικά με το καθισματάκι θα ρωτήσω σήμερα τη γιατρό μιας που θα πάμε να μας δει και αναλόγως θα κάνω. Πάντως 20 μηνών που το κράτησες εσύ προς τα πίσω η αλήθεια είναι ότι μου ακούγεται υπερβολή! :rolleyes: Μπορεί στους 9 μήνες (ή 9 κιλά) να είναι λίγο νωρίς, αλλά όχι και έως 20 μηνών.... Κατά τη γνώμη μου πάντα και χωρίς παρεξήγηση... Θα δούμε τι θα πει η ντοκτορ! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα κοριτσια,

Ελενη butterfly, για το ρυζι αν θυμαμαι καλα ειχαν πει κατι για την γλουτενη που εχει οτι αλλοιωνεται μετα την δευτερη μερα κ μιλαμε οταν το εχεις σε ποσοτητα. Φανταζομαι οτι σε γιουβαρλακια, μπιφτεκι ή ντολμαδακια δεν ειναι τοη σημαντικη ποσοτητα του ρυζιου!Το ειχα ακουσει παλαιοτερα απο διατροφολογο αλλα δεν ημουν πολυ σιγουρη κ το ξαναθυμηθηκα οταν το ακουσα κ απο τον Πετρετζικη οταν ειχε φτιαξει ρυζι. Αυτα, τωρα βεβαια θα ρωτησω κ εγω την γιατρο για σιγουρα αλλα ουτως η αλλως θα της βαζω ρυζακι οποτε θα κανω κ για μας, αρα σε μια μερα θα γινεται η καταναλωση;).

Να μας πεις κ πως τα πηγατε στη γιατρο, κανατε νεα εμβολια? Αν ναι, ποια?

Ελενη2, πωπω γυρνας κ εσυ δουλεια τωρα κοντα εε? Τι θα κανεις με τον μικρο? Μας ειχες πει?Δεν θυμαμαι! Κ ξυπναει ακομα κ εσενα 4-6 φορες :rolleyes::cool:, οπως κ εμεις τα ιδια! Βεβαια τις φορες που ξυπαει 2-3 φορες καθεται ξυπνια απο 20λ. εως 1.30 ωρα:cry::cry:! Ποτε θα χορτασουμε ενα βραδυνο υπνο 8ωρο? Γιατι τον μεσημεριανο τον εχω ξεχασει 8,5 μηνες τωρα:confused:!

Μαρακι "γουελκαμ του δε κλαμπ" της αϋπνιας το οποιο μας εχει στην ιδρυτικη του λιστα, χαχαχα! Σου ευχομαι συντομα ο Γιαννακης να θυμηθει τον καλο του "βορειοευρωπαικο" υπνο;)!

Αλικη μου μην σε ανησυχει το οτι δεν πινει τοσο πολυ γαλα περνανε φασεις κ αυτα τα κακομοιρα!!

Κατερινα πολυ ενδιαφερον το αρθρο που μας παρεθεσες αλλα αναφερεται περισσοτερο σε παιδακια λιγο μεγαλυτερα απο τα δικα μας ή εμενα ετσι μου φανηκε?Βεβαια το βιντεο δεν προφτασα να το δω...

Για καθισματακι αυτοκ. κ εγω θα ηθελα να την γυρισω μπροστα να κοιταει αλλα εχω διαβασει κ εγω αυτα που αναφερονται στο παρεντς (Ελενη2) κ δεν το παιρνω αποφαση αν κ την βλεπω ζοριζεται συνεχεια να σηκωνει το κεφαλακι κ να το γυριζει στο πλαϊ του παραθυρου για να δει (ειναι κ σχετικα χαμηλα τα τζαμια κ βλεπει εξω εστω κ λιγο κ αυτο την κανει ακομα πιο περιεργη να κοιταξει εξω).

Κινητικα εμεις στεκομαστε πολλα λεπτα πλεον ορθια βεβαια να ακουμπαει παντα καπου. Κανει βηματακια αν σου κραταει τα δακτυλα κ θελει να στεκεται μονη της στις κυλιομενες σκαλες:shock::tongue::tongue:! Εχουμε ανεβοκατεβει ολες τις σκαλες των εμπορικων κ δεν τις χορταινει με τιποτα!Αν το γραψω σε βιντεο θα σας το ανεβασω να δειτε μολις δει κυλιομενη πως κανει να την κατεβασω να πατησει στο σκαλι, χαχαχα!

Επισης πιανεται κ σχεδον σηκωνεται στην κουνια της, οποτε τωρα αυτες τις μερες θα κατεβασουμε κ το στρωμα της κουνιας χαμηλα. Να δω πως θα καταφερνω να την αφηνω κοιμησμενη κ να να μην μου ξυπναει οταν θα την χαμηλωσουμε, ειναι ενα θεμα.

Ακομα ομως δεν χαιρεταμε καθαρα, κουναει το χερακι αλλα οχι ακριβως την κινηση της χαιρετουρας, δεν την εχει εμπεδωσει ακομα. Ουτε παλαμακια, ουτε δειχνουμε με το δακτυλακι αν κ ειδα οτι απο τωρα κ μετα ξεκινανε οποτε εχουμε καιρο γι' αυτα. Εχει αρχισει κ χρησιμοποιει τα παιχνιδια για να πατησει π.χ. ενα κουμπι, φωναζει ποοοολυ δυνατα "αααααα", "κακακα, "ααααχ", "μπαμπαμπα" κ φυσικα "μαμα" οταν γκρινιαζει κ θελει να την σηκωσουμε :shock::rolleyes:!

bkPSp3.png

Κορίτσια μου γυρίσαμε από τη γιατρό, μπήκα να σας πω τα νέα μας. Λοιπόν, ουρλιάξαμε λίγο με το εμβόλιο (κάναμε για τη μηνιγγίτιδα και ήταν η πρώτη δόση) , όπως δηλαδή κάνει κάθε φορά την πονάει το φάρμακο την κακομοίρα... :tongue: Το ξεπεράσαμε όμως... Πήραμε καλά γραμμάρια αν και τρώμε μισά δύο γεύματα (φρούτο-κρέμα) και είμαστε τώρα 9860 γρμ. Πήρε 860 σε δύο μήνες, μια χαρά. Επίσης ψηλώσαμε κατά 2,5 πόντους και είμαστε 73,5. :rolleyes:

Κατά τα άλλα για το φρούτο που δεν τρώμε ολόκληρο γεύμα μας είπε να την συμπληρώνω με γιαούρτι αν θέλει, αν δεν θέλει οκ. Την απογευματινή κρέμα μου είπε να μην της δίνω και καθόλου αν δεν της αρέσει και να τρώει μόνο γιαουρτάκια. Έχω όμως αρκετά κουτιά και θα της δίνω κάποιες φορές και όσο θέλει ας φάει αφού ακόμη κι έτσι παίρνει τα κιλάκια της... :tongue: Δεν θέλω να τρώει μόνο γιαούρτι...

Ψάρι ξεκινάμε σε ένα μήνα από τον 10ο δηλαδή, όποιο ψάρι θέλω. Με μπακαλιαράκι λέω να ξεκινήσω. Απλά μου είπε να προσέξω να μην τρώει αυγό την ίδια μέρα με το ψάρι. Επίσης να σουρώνω το ζουμί της ψαρόσουπας μην τυχόν ξεμείνει κόκκαλο μέσα...

Για το καθισματάκι αυτοκινήτου μας είπε πως είναι καλύτερα να κοιτάει πίσω μέχρι το χρόνο, οπότε θα το ξαναγυρίσουμε... :?

Επίσης σε ένα μήνα αλλάζουμε γάλα και πάμε στο νούμερο 3...

Επιτρέπει φακές λίγες στη χορτόσουπα και ρυζάκι κανονικά! Πήρα ήδη ένα βιολογικό.

Ακτινίδιο τρώμε άφοβα.

Σε ένα μήνα να της δίνουμε μικρές μπουκίτσες από το φαγητό μας αφού φάει το δικό της έτσι για να συνηθίζει να μασουλάει σιγά σιγά.

Τέλος, θα ξαναπάμε για εξέταση και εμβόλιο στους 12 μήνες!! Γιούχου!!

Αυτά.... Αύριο θα σας πω και τα νέα της Λίας, μιλήσαμε πάλι! Φιλάκια και καληνύχτα!

Φουτρίτσα η κορούλα σου προχώρησε πολύ!!! Εμείς δεν έχουμε ακόμη τόση αντίληψη των πραγμάτων! Μπράβο σας!!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Τα μικρά μας όλα καλά?

Δε μπήκα λίγες μέρες, ξελάσκαρα από τους μουσαφίρηδες και το έριξα λίγο έξω να ξεσκάσω! Ναι ναι, καλά καταλάβατε, έφυγαν πριν λίγες μέρες να πάνε από τον αδερφό του συζύγου και μετά να ανηφορίσουν για Αθήνα αλλά τους έπιασε η απεργία στα καράβια και έμειναν εκεί! Τυχερή είμαι που δεν ήταν ακόμα σπίτι μου λοιπόν! Μαράκι 2 βδομάδες μόνο έκατσε η πεθερά σου καλέ? Οι δικοί μας όπου να' ναι κοντεύουν 2 μήνες!!

Τι άλλα? Εμείς καλά, δε δουλεύει ο σύζυγος αυτή τη βδομάδα, έχει και καλό καιρό και θα κάνουμε βολτίτσες με τα μικρά, πήγαμε σήμερα κούνιες και περίπατο, η μικρή έχει γίνει τσαούσα, δεν κάθεται να την αλλάξω καθόλου, θέλω κανένα δεκάλεπτο να τη ντύσω! Δεν κάθεται πολύ στο πάρκο πια, μου έδωσε μια φίλη μου στράτα και την έβαλα σήμερα και τρελάθηκε, πάει πέρα δώθε μόνη της! Μεγαλώνουν γρήγορα μωρέ τα σκατούλια μας, σε λίγο καιρό θα νοσταλγούμε που ήταν μωρουδέλια!!

Εσείς καλά?

Λιάκι όλα ο.κ με τη μετακόμιση?

Είχατε βοήθεια από τους δικούς σου?

Περιμένουμε νέα σας!

Μαράκι θα είναι νονός του Γιαννάκη ο κουνιάδος σου?

Μια χαρούλα! Με το καλό!

Κι εμάς παίζει αυτό το ενδεχόμενο βασικά, μας έχουν πει και η αδερφή μου και ο κουνιάδος μου πως αν δε βρούμε νονό και είναι ώρα να βαφτίσουμε το παιδί θα μας τη βαφτίσουν εκείνη την Κάλλια!

Σοφάκι της αρέσουν της Αναστασίας οι κυλιόμενες? χαχα!

Θα έχει γέλιο! Να μας βάλεις βιντεάκι να τη δούμε!!

Ελενίτσα τι νέα από το γιατρό?

Κάνατε εμβολιάκι?

Ελένη1977 τι κάνετε κοριτσάκι?

Γυρνάς δουλειά σε λίγες μέρες ε, μακάρι να στρώσει λίγο ο μικρός με το βραδινό ύπνο τουλάχιστον, πώς θα σηκώνεσαι για δουλειά ξενυχτισμένη?

Τον θηλάζεις ακόμα ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κορίτσια μου γυρίσαμε από τη γιατρό, μπήκα να σας πω τα νέα μας. Λοιπόν, ουρλιάξαμε λίγο με το εμβόλιο (κάναμε για τη μηνιγγίτιδα και ήταν η πρώτη δόση) , όπως δηλαδή κάνει κάθε φορά την πονάει το φάρμακο την κακομοίρα... :tongue: Το ξεπεράσαμε όμως... Πήραμε καλά γραμμάρια αν και τρώμε μισά δύο γεύματα (φρούτο-κρέμα) και είμαστε τώρα 9860 γρμ. Πήρε 860 σε δύο μήνες, μια χαρά. Επίσης ψηλώσαμε κατά 2,5 πόντους και είμαστε 73,5. :rolleyes:

Κατά τα άλλα για το φρούτο που δεν τρώμε ολόκληρο γεύμα μας είπε να την συμπληρώνω με γιαούρτι αν θέλει, αν δεν θέλει οκ. Την απογευματινή κρέμα μου είπε να μην της δίνω και καθόλου αν δεν της αρέσει και να τρώει μόνο γιαουρτάκια. Έχω όμως αρκετά κουτιά και θα της δίνω κάποιες φορές και όσο θέλει ας φάει αφού ακόμη κι έτσι παίρνει τα κιλάκια της... :tongue: Δεν θέλω να τρώει μόνο γιαούρτι...

Ψάρι ξεκινάμε σε ένα μήνα από τον 10ο δηλαδή, όποιο ψάρι θέλω. Με μπακαλιαράκι λέω να ξεκινήσω. Απλά μου είπε να προσέξω να μην τρώει αυγό την ίδια μέρα με το ψάρι. Επίσης να σουρώνω το ζουμί της ψαρόσουπας μην τυχόν ξεμείνει κόκκαλο μέσα...

Για το καθισματάκι αυτοκινήτου μας είπε πως είναι καλύτερα να κοιτάει πίσω μέχρι το χρόνο, οπότε θα το ξαναγυρίσουμε... :?

Επίσης σε ένα μήνα αλλάζουμε γάλα και πάμε στο νούμερο 3...

Επιτρέπει φακές λίγες στη χορτόσουπα και ρυζάκι κανονικά! Πήρα ήδη ένα βιολογικό.

Ακτινίδιο τρώμε άφοβα.

Σε ένα μήνα να της δίνουμε μικρές μπουκίτσες από το φαγητό μας αφού φάει το δικό της έτσι για να συνηθίζει να μασουλάει σιγά σιγά.

Τέλος, θα ξαναπάμε για εξέταση και εμβόλιο στους 12 μήνες!! Γιούχου!!

Αυτά.... Αύριο θα σας πω και τα νέα της Λίας, μιλήσαμε πάλι! Φιλάκια και καληνύχτα!

Φουτρίτσα η κορούλα σου προχώρησε πολύ!!! Εμείς δεν έχουμε ακόμη τόση αντίληψη των πραγμάτων! Μπράβο σας!!! ;)

μπραβο πεταλουδιτσα μου!! μια χαρα το κιριτσακι σου!! για τον υπνο τι σου ειπε; αστυνομικος ο μπαμπας σας ε; σκληρο κ δυσκολο επαγγελμα κιεσεις αλλα εχετε εναν δυνατο μπαμπα κ αξιο θαυμασμου!

ελενη77 με εβαλες σε σκεψεις..εγω το καθισματακι της το εχω γυρθσει κ κοιταει μπροστα 1 μηνα!! δεν ηξερα οτι δεν κανει.. βασικα το εκανα πιο πολυ γιατι τις γιορτες πηγαμε αθηνα κ 3 ωρες να οδηγω χωρις να τη βλεπω κ να με βλεπει το θεωρησα χειροτερο! παρεπιπτωντως ξερει καμια για ενα καθισματακι που γυριζει ολο προς τα εξω για να βγαινει πιο ευκολα το παιδι;

Διαφημίσεις

Sisaki ζεις? έλεγα ότι έκοψες φλέβες.... χαχαχα... καλά τρομερό, πάνω που αποφάσισαν να φύγουν τα πεθερικά τους έπιασαν οι απεργίες των ναυτεργατών....να "θέλουν" να φύγουν και να μην μπορούν!!!!!!!

Αλικάκη, υπάρχει τέτοιο καθισματάκι που γυρίζει, αλλά δεν θυμάμαι σε τι μάρκα ήταν...το είχα δει όταν πριν 3 χρόνια είχαμε αγοράσει τα δικά μας...απλά ήταν πιο ακριβό..(δεν θυμάμαι πόσο παραπάνω) και το θεωρήσαμε περριτό...

Ελένη για τα γιαουρτάκια όχι ότι είναι καλύτερα τα νουνού και όπως λες, στην greenpeace απο ότι είδα στην ίδια μοίρα είναι... απλά τυγχάνει για τα advance είχα πετύχει παλαιότερα κάποιες ειδήσεις... είχαν αποσύρει και μια παρτίδα κάποτε που ίσως περιείχε νομίζω αν θυμάμαι καλά κομμάτια τζαμιών, ενώ για τα νουνού...δεν έχει τύχει να ακούσω λεπτομέρειες.... Σήμερα όμως άκου τι μου είπε η παιδίατρος μου... μου είπε να μην παίρνω κανένα από αυτά.... και απλά να αγοράζω ασπρα γιαούρτια, πλήρες μεγάλων... και πήρα το όλυμπος όχι το βιολογικό...γιατί είναι λίγο νερουλό και ξυνό...πήρα το στραγγιστό πλήρες του όλυμπος και είναι μια χαρά το έφαγε σχεδόν όλο.... του φαινόταν κάπως...και στράβωνε την μούρη ου....αλλά το έτρωγε...και στο μισό του έβαλα και λίγη μπανάνα και μήλο...και επίσης μια χαρα το φάγαμε....

Α, επίσης την ρώτησα άν μπορώ να του φτιάχνω εγώ γιαούρτι. και μου είπε ότι είναι ότι καλύτερο...οπότε κι εγώ δεν έχασα ευκαιρία, παρείγγειλα μία παγωτομηχανή (την είχα κατά νου να την πάρω έτσι κι αλλιώς - ειδικά μετά πού είδα ότι και τα περισσότερα παγωτά είναι στο κόκκινο) που είναι και γιαουρτομηχανή, θα βάζω γάλα Ολυμπος και πιστεύω να μπορώ να βάζω και φρέσκα φρούτα, και να κάνουμε φρέσκο γιαουρτάκι να τρώμε όλοι!!!!!!!

.....

Σας αφήνω γιατί ξυπνήσαμεεεεεεεεεεεεεεεεε........

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Sisaki ζεις? έλεγα ότι έκοψες φλέβες.... χαχαχα... καλά τρομερό, πάνω που αποφάσισαν να φύγουν τα πεθερικά τους έπιασαν οι απεργίες των ναυτεργατών....να "θέλουν" να φύγουν και να μην μπορούν!!!!!!!

Αλικάκη, υπάρχει τέτοιο καθισματάκι που γυρίζει, αλλά δεν θυμάμαι σε τι μάρκα ήταν...το είχα δει όταν πριν 3 χρόνια είχαμε αγοράσει τα δικά μας...απλά ήταν πιο ακριβό..(δεν θυμάμαι πόσο παραπάνω) και το θεωρήσαμε περριτό...

Ελένη για τα γιαουρτάκια όχι ότι είναι καλύτερα τα νουνού και όπως λες, στην greenpeace απο ότι είδα στην ίδια μοίρα είναι... απλά τυγχάνει για τα advance είχα πετύχει παλαιότερα κάποιες ειδήσεις... είχαν αποσύρει και μια παρτίδα κάποτε που ίσως περιείχε νομίζω αν θυμάμαι καλά κομμάτια τζαμιών, ενώ για τα νουνού...δεν έχει τύχει να ακούσω λεπτομέρειες.... Σήμερα όμως άκου τι μου είπε η παιδίατρος μου... μου είπε να μην παίρνω κανένα από αυτά.... και απλά να αγοράζω ασπρα γιαούρτια, πλήρες μεγάλων... και πήρα το όλυμπος όχι το βιολογικό...γιατί είναι λίγο νερουλό και ξυνό...πήρα το στραγγιστό πλήρες του όλυμπος και είναι μια χαρά το έφαγε σχεδόν όλο.... του φαινόταν κάπως...και στράβωνε την μούρη ου....αλλά το έτρωγε...και στο μισό του έβαλα και λίγη μπανάνα και μήλο...και επίσης μια χαρα το φάγαμε....

Α, επίσης την ρώτησα άν μπορώ να του φτιάχνω εγώ γιαούρτι. και μου είπε ότι είναι ότι καλύτερο...οπότε κι εγώ δεν έχασα ευκαιρία, παρείγγειλα μία παγωτομηχανή (την είχα κατά νου να την πάρω έτσι κι αλλιώς - ειδικά μετά πού είδα ότι και τα περισσότερα παγωτά είναι στο κόκκινο) που είναι και γιαουρτομηχανή, θα βάζω γάλα Ολυμπος και πιστεύω να μπορώ να βάζω και φρέσκα φρούτα, και να κάνουμε φρέσκο γιαουρτάκι να τρώμε όλοι!!!!!!!

.....

Σας αφήνω γιατί ξυπνήσαμεεεεεεεεεεεεεεεεε........

Κατερινα μου και μενα ο γιατρος μας ειπε να του δινω γιαουρτι κανονικο ενηλικων γι'αυτο και πηρα ενα προβειο σε πηλινο.... αυτα τα παιδικα που λετε δεν μου γεμιζουν το ματι. Θα δοκιμασω και εγω αυτο την επομενη φορα και το πολυ πολυ να του βαλω λιγη μπανανουλα....

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κοριτσια ερωτηση!!!

Ολα οσα δινεται στα μωρα ειναι βιολογικα??

Εγω τα περισσοτερα που τρωει δεν ειναι γιατι δεν τα βρισκω ολα!!!! Επεισης ειμαι λιγο καχυποπτη με τα "βιολογικα".... το λεω αυτο γιατι πριν λιγο καιρο στη Γερμανια ειχε ξεσπασει σκανδαλο με τα βιολογικα!!! Και που?? σε μια χωρα που ολα περνανε απο ελεγχο( tuν) και ομως συνεβει, φανταστειτε τι γινεται στην Ελλαδα!!!:confused:

Ευτυχως τωρα που ηρθε η πεθερα μου μου εφερε ο,τι ειχε στον κηπος (αυτα ειναι 1000% βιολογικα)!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Μαρία, εμένα μου είπε σήμερα άσπρο γιαούρτι (ενηλίκων) αλλά όχι πρόβειο!!!!!!!!! Επίσης στον Χρήστο πριν τρια χρόνια δεν μου είχε αποκλείσει το παιδικό γιαούρτι, απλά μου είχε πει, παιδικά ασπρο ή βανίλια ή δημητριακών όχι φρούτων!!!

Εγώ προσπαθώ να του δίνω ότι μπορώ βιολογικό...αλλά κι εγώ δεν τα βρίσκω όλα.... Για παράδειγμα αυτή την εβδομάδα στα βιολογικά που πάω στα φρούτα δεν του βρήκα αχλάδια, οπότε του έβαλα απλά...επίσης δεν έχω τον χρόνο να γυρίζω σε 10 διαφορετικά μαγαζιά..για να βρώ... Απλά το καλό είναι ότι εμείς εδώ έχουμε αρκετά δικά μας προιόντα αβγα, πορτοκάλια, μανταρίνια, λάδι, αβοκάντο, πατάτες, κολοκύθες, και τώρα που θα ανοίξει ο καιρός, θα βάλει κανένα κήπο ο παππούς, λίγο ο αδερφός και οι υπόλοιποι..(θείες και ξαδέρφια...που όλο και κάτι μου δίνουν...)...οπότε μια χαρά την βολέυουμε...χαχαχα που ξέρω ότι δεν είναι ψεκασμένα ούτε με λιπάσματα - ορμόνες....

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Κοριτσια ερωτηση!!!

Ολα οσα δινεται στα μωρα ειναι βιολογικα??

Εγω τα περισσοτερα που τρωει δεν ειναι γιατι δεν τα βρισκω ολα!!!! Επεισης ειμαι λιγο καχυποπτη με τα "βιολογικα".... το λεω αυτο γιατι πριν λιγο καιρο στη Γερμανια ειχε ξεσπασει σκανδαλο με τα βιολογικα!!! Και που?? σε μια χωρα που ολα περνανε απο ελεγχο( tuν) και ομως συνεβει, φανταστειτε τι γινεται στην Ελλαδα!!!:confused:

Ευτυχως τωρα που ηρθε η πεθερα μου μου εφερε ο,τι ειχε στον κηπος (αυτα ειναι 1000% βιολογικα)!!!!!!

μαρω μου κιεγω της δινω ο.τι βρω σε βιολογικο αλλα τα στανταρ ειναι καροτα κ κολοκυθια. απο κει κ περα ο.τι αλλο βρω. δεν αγχωνομαι τοσο πολυ κ γιαυτο. πιστευω πως κανουμε το καλυτερο που μπορουμε για τα παιδακια μας. ο Θεουλης τα προσταυευει!! η φροντιδα κ η αγαπη μας ειναι ο.τι πολυτιμοτερο!!

α! της εδινα κ βιολογικη κρεμουλα αλλα δεν της πολυαρεσε κιετσι της δινω μπισκοτοκρεμα, φαριν λακτε κ γιαουρτακι advance εναλλαξ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...