Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ελενακι δεν ξερω μαλλον ο γιατρος μας βιαζεται πολυ.... και ανθοτυρο μου ειπε να του δωσω... το εχω στο ψυγειο ακομα δεν του το εδωσα!!!!

Τη Δευτερα που θα παμε για ψωνια θα του παρω τα advance, μου στειλανε και κουπονια!!!

Κοριτσια τι εχει το μενου σας σημερα για τα μικρακια σας???

Εμεις θα φαμε κοτοπουλακι με φιδε!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενακι δεν ξερω μαλλον ο γιατρος μας βιαζεται πολυ.... και ανθοτυρο μου ειπε να του δωσω... το εχω στο ψυγειο ακομα δεν του το εδωσα!!!!

Τη Δευτερα που θα παμε για ψωνια θα του παρω τα advance, μου στειλανε και κουπονια!!!

Κοριτσια τι εχει το μενου σας σημερα για τα μικρακια σας???

Εμεις θα φαμε κοτοπουλακι με φιδε!!!

Ναι, πάρε τα παιδικά γιατί είναι και λίγο γλυκά και ίσως του αρέσει περισσότερο από το κλασικό γιαούρτι... :rolleyes: Εχει διαφορες γεύσεις κιόλας. Την απλή, φαρίν λακτέ, δημητριακά και με φρούτα. Εγώ της δίνω την απλή γεύση, το σκέτο δηλαδή και μερικές φορές τη φαρίν λακτέ γεύση...

Εμείς σήμερα έχουμε χορτόσουπα..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενακι διαβασα αυτο!!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79589

και προβληματιστηκα!!!!:confused::confused::confused:

Τ εχω ακουσει κι εγω αυτο για τα παιδικα γιαουρτια, αλλα συνηθως δεν δινουμε κανονικο πριν το χρονο... Τι να δινουμε αρα για απογευματινο; Μονο κρεμες; Νομιζεις αυτες ειναι πιο υγιεινες; Μπααα... Υπομονη μεχρι το χρονο και μετα θα εχουμε περισσοτερες επιλογες... Ο δικος σου γιατρος βεβαια αφου το επιτρεπει σκεψου το... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μια χαρα εσείς κορίτσια που έχετε και φατσοβιβλιο,εγω δεν έχω και χρόνο πια αλλιώς θα το σκεφτόμουν να κάνω.

Εμείς σήμερα φάγαμε κοτόπουλο με αρακα πατάτα ανηθο και λεμονακι,μια χαρα το έφαγε όλο το μπολ.κι εγω το advance της δίνω μονο που δεν της φτάνει το κεσεδακι που εχει 150μλ και πειναει μετα απο κανα μισάωρο της δίνω και γαλατακι,μας εχει πει κρέμα να μη της δίνουμε πια εδω και 2 μήνες,και το αποφεύγω της δίνω 1 φορα την εβδομάδα. Οποτε Το απογευμα Τραχανα της φτιάχνει η γιαγια της,της το δίνω όπως ειναι δεν χρειάζεται να το περάσουμε στο μπλεντερ,όπως και το αστρακι και ένα μικρό κριθαρακι(δεν θυμάμαι πως το λένε).

Αυγό δεν μας εχει δώσει ακόμα,για ψάρι μας είπε 1 φορα την εβδομάδα μπακαλιαρο φρέσκο μολις γίνει 9 μηνών.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Ελένη, πολύ χαίρομαι που έφαγε η Αθανασούλα σου... Σίγουρα δεν είναι ίδια η ποσότητα από το να φάει σκέτη φρουτόκρεμα...αλλά από το καθόλου φρούτα...καλύτερα είναι...

Κοίτα άν μαθει την γεύση...μερικες μέρες...μπορεί να ξαναμάθει και τα φρουτάκια... Εμένα ο δικός μου, ξέχασα να σου πω ότι δεν ήθελε καθόλου πορτοκάλι - μανταρίνι...οπότε για αρκετό διάστημα του το έιχα κόψει από την φρουτόκρεμα...να το ξεχάσει..μετά το ξανάφερα στο προσκήνιο, κάνοντας του το χυμό...την πρώτη φορά ήπιε 45, την άλλη 80, μετά 100, τώρα όταν του δώσω του κάνω 100 - 125 και το πίνει όλο....μετά από αυτό...φυσικά του το ξανάβαλα στην φρουτόκρεμα και την τρώει όλη πια.

Κορίτσια με τα γιαουρτάκια η δική μου παιδίατρος, μου έχει πει όχι πρόβεια γαλακτοκομικά πριν τον 12ο μήνα, και από τα παιδικά μόνο σκέτο άσπρο ή βανίλια, φαριν λακτέ, και δημητριακά....Φρούτων ΌΧΙ κάθετα!!!!!!!!!!!! Γιατί είναι αμφιβόλου ποιότητος τα φρούτα.... Αν θέλω φρούτα μου έχει πει να τα βάζω εγώ... (μάλλον από εκεί θα είχα εμπνευστεί και να βάζω και φρέσκα φρούτα μέσα...δεν θυμάμαι...αλλά κάτι τέτοιο θα είχε συμβεί.) Επίσης αρχικά στον Χρήστο έπαιρνα κάτι βιολογικά σε γυάλινο βαζάκι, βανίλια ή σκέτο...αλλά κάποια στιγμή δεν τα ξαναέφερε το μαγαζί με τα βιολογικά....και το γυρίσαμε στο advance - Νου νου.... και με μεγαλύτερη προτίμηση Νου νού. Τώρα έχει βγάλει η εταιρεία Όλυμπος το

bi yo, αλλά μόνο γεύση βανίλια έχω δει, και μια φορά που το πήρα έχει κομματάκια βανίλια μέσα.... βέβαια όχι πολύ μεγάλα... αλλά προβληματίστικα...δεν του έσχ δώσει τίποτα μη αλεσμένο... (α, επίσης έχει από πάνω συνοδευτικό μπαλάκια σοκολάτας, που φυσικά δεν τα βάζεις στο μωρό...εμένα δεν τα τρώει ούτε ο Χρήστος...Άρα? Συμπέρασμα? "Τα τρώει η μαμά!!!!" χαχαχα!!!!

Μαράκι εμείς σήμερα φάγαμε μοσχαράκι, με κουνουπίδι, καρότο, πατάτα, και παντζάρι...α, και λίγο σέληνο... μιλάμε για πολύ gourme!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!!! Τώρα με τα γιαουρτάκια κι εγώ είχα προβληματιστεί, όταν τα είχα πρωτοδιαβάσει.... δυστηχώς τα έχω ξαναδεί...αλλά και τι να δίνεις...αν το σκεφτείς... όλα ακατάλληλα είναι... Απλά για την δέλτα δεν την έχω και σε πολύ υπόληψη... και προτιμώ τα νουνού...αλλά δεν τα βρίσκω πάντα...οπότε, τρώμε και από τα άλλα... Τώρα στον Χρήστο που είναι μεγάλος του δίνω τα όλυμπος, που ακούω τα καλύτερα...

Σόνια, ρώτησα κάποια στιγμή την παιδίατρο μου για τον τραχανά που τον είχε αναφέρει η Μαρία εδώ....και μου είπε ότι μπορώ να του τον δίνω σαν κύριο φαγητό....όχι σαν απογευματινό..., γιατί αλλιώς τρώει δύο γεύματα...που δεν τα έχουμε και πολύ ανάγκη!!!!

Το Σοφάκι από το Ρέθυμνο χάθηκε.... λέτε να έμεινε κιάλλο η πεθερά κάτω? Μάλλον θα έκοψε φλέβες!!!!!!!!!!!!!! Γι αυτό εξαφανίστηκε!!!!! χαχχα!!!! Άντε Σοφάκι έλα να μας πεις τα νέα σας!!!

Το άλλο Σοφάκι, εύχομαι να είναι καλά...και να συμβαίνει το καλύτερο στους δικούς της ανθρώπους!!!!!

Αγγελική με τα βαφτιστήρια...άστο!!! ...παλιά το αντιμετωπίζαμε με χαρά....τώρα η αλήθεια είναι ότι μας πεύτει λίγο βαρύ το θέμα!!!!!!! Παλιά θέλαμε ένα μισθό για όλα... από 600ε το λιγότερο....για πάσχα, άλλα τόσα τα Χριστούγεννα, στις γιορτες και στα γεννέθλια δεν μας έπεφταν μαζεμένα και ήταν καλύτερα τα πράματα... τώρα τα έχουμε μειώσει στα μισά.... και έχουμε κόψει και κάποιες γιορτές.... κάνουμε τις πάπιες, και την βγάζουμε με ένα τηλεφωνάκι....τι να κάνουμε βρε παιδιά ...!!!

Αλικάκη, έχουμε ρίξει κάτι ματσ με τον άντρα μου, στα ξενύχτια με τον Χρήστο.... που ούτε "στο Κύπελο" δεν συμβαίνει τέτοιο ματσ!!! χαχαχα... Μόλις ΄εστρωσε ο Χρήστος...ξαναστρώσαμε κι εμέίς........... Με τον Γιώργο επειδή ο καημενούλης είναι ήσυχος είμαστε ήσυχοι κι εμείς... Δεν μπορούν να καταλάβουν Αλικάκη... Αυτοί τα παιδιά τα "χρησιμοποιούν" μόνο για να παίξουν...και μόλις έχουν θέμα το δίνουν στην μαμά........ χαχαχα. Εντάξει, δεν μπορώ να πω για τον δικό μου.. τώρα πια με δύο παιδιά βοηθάει... αλλά όχι ότι μπορεί να καταλάβει, τι περνάω... και το πόσα πράγματα κάνω κάθε μερα για τα παιδιά!!!!! Και στον Χρήστο τώρα που έχει μεγαλώσει λίγο, πάλι ασχολούμαι... (πράγμα που εκείνος δεν το κάνει ποτέ...τον παίρνει δίπλα του... του βάζει μίκυ μάους στον υπολογιστή, και εκείνος βλέπει με την ησυχία του ποδόσφαιρο...) ενώ εγώ εκτός από όλα αυτά που πρέπει να κάνω... ως μαμά... του έχω πάρει βιβλία νηπιαγωγείου και "λύνουμε" ότι μπορούμε, του προετοιμάζω κατασκευές όταν λείπει και μετά που έρχεται τα κόβουμε - κολλάμε μαζί, καθόμαστε στο χαλί και παίζουμε... Σιγά οι άντρες... λίγοι είναι αυτοί που θα ασχοληθούν πολύ με αυτά!!!!!

...αυτά για την ώρα!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Γεια σας κοριτσια!!!

Τελικα σημερα πηγαμε cosmos (εμπορικο) βολτα και πηρα και γιαουρτακι για το Γιαννακη.... δεν ειχε ποικιλια και πηρα αναγκαστικα της Δελτα.... χμμμμ:| κουτσα στραβα εφαγε λιγο παραπανω απο το μισο τωρα το απογευμα που γυρισαμε.... Καναμε μπανακι και την αραξε στον υπνο ο πασας μουυυυυ!!!

Ηδη ομως μου ξυπνησε μια φορα μεσα σε μια ωρα :( και τον αλλαξα γιατι μου ειχε ιδρωσει.... δεν ξερω αν σας το εχω ξαναπει, αλλα ο δικος μου γενικα ιδρωνει παρα πολυ απο την ωρα που γεννηθηκε και συνεχεια εχω το νου μου να τον αλλαζω μην μου κρυωσει...

Εφυγε και η πεθερα με το νονο τωρα το απογευμα μετα τη βολτα μας.... αχ αυτες τις 2 εβδομαδες που ηταν εδω τι ωραια ηταν που ειχα βοηθεια!!! μονο που κρατουσε το παιδι για να κανω δουλειες και για να χαλαρωσω και εγω λιγακι μου εφτανε....

Α!!! ειδα και κατι σταυρους σημερα που μου αρεσαν πολυ... την επομενη φορα που θα ξαναρθει ο νονος θα παμε για τα ψωνια της βαφτισης!!!! Αληθεια κοριτσια τι δωρο παιρνουν τον νονο???

Αυτα!!! Καληνυχτα και πολλα φιλια στα ζουζουνακια σας!!!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Ωραία που κάνατε βολτίτσα...μάλλον και οι υπόλοιπες μαμαδοτσούπρες ξεπορτίσανε σήμερα, είχε και ωραία μέρα.... Αχ, μόνο εμείς καθίσαμε μέσα... τι να κάνω που με το μικρό μου αστεράκι πολύ ανησυχώ... ναι μεν τώρα είναι καλά, αλλά εγώ ακούω ακόμα ένα βρόγχο, ανεπέσθηητο νομίζω... αλλα υπάρχει... και έτσι φοβάμαι να τον βγάζω έξω... ίσως αύριο αν έχει καλό καιρό...(είπε Χανιά 20 βαθμούς - για να δούμε!!!) θα πάμε λίγο από τις κούνιες, να πιούμε και κανένα καφεδάκι, και μετά στην πεθερά μου για να φάμε και να καθίσουμε λιγάκι... να δει τα παιδιά... γιατί έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να έρχεται σπίτι μας. (να ανεβοκατεβαίνει σκάλες...το πρόβλημα ίσως με βολεύει λίγο...να πω την αμαρτία μου...χαχαχαχα)

Μαράκι, μπράβο που φάγατε το γιαουρτάκι...έστω και μισό... θα το συνηθίσει σιγά σιγά... κι εμείς φάγαμε ένα σήμερα με 5 δημητριακα (δέλτα...γκρρρρ.... τα νουνού δεν τα βρίσκω πάντα...τελειώνουν γρήγορα...)

Εμένα τώρα μερικά βράδυα, το έχουμε κάνει σύστημα....δεν κοιμάται, δεν κοιμάται ...και είναι τέζα μιλάμε....τώρα τον κουνώ πάλι στο καρότσι δίπλα μου....για να τον πάρει ο ύπνος.... Μετά άμα κοιμηθεί...όλα οκ...σε ένα 40λεπτο - μισάωρο τον μεταφέρω και δεν καταλαβαίνει Χριστό!!!!!!!!!!

Μαρία κι εμένα ιδρώνει πολύ...είναι και τριχωτός...και ιδρώνουν τα μαλλάκια του, το κεφαλάκι του.... και τον βλέπω γιατί βγάζει ιδρώτα στην μυτούλα χαχχαα!!

Άντε καλά ψώνια, όταν έρθει ο νονός....

από δώρα για τον νονό τα πιο συνηθισμένα, είναι ρολόι, φωτογραφική μηχανή - βιντεοκάμερα...και μετά άλλες ιδέες, αν είναι φαν του καφέ...καμιά καλή μηχανή καφέ...κανένα εισητήριο για κάποιο ταξιδάκι για αυτόν και την γυναίκα ή κοπέλα του, μια καλή πένα ή στυλό...τύπου mont blanc... (αυτό είχα πάρει εγώ στον δικό μου κουμπάρο στον γάμο 650ευρουλάκια τότε... -αλλά υπάρχουν και πιο χαμηλές τιμές...- αλλά τότε λεφτά υπήρχαν...χαχαχα!!!!!!!!!) Υπολογισγτή - Λαπ τοπ... ειδικά αν είναι ιντερνετάκιας....χαχαχα... αυτά...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

ΑΑΑΑΑΑααααα, ξέχασα να σας πω ότι το πρωί ΄παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό............ καθώς εγώ μαγείρευα, ο Χρήστος έπαιζε χαρτιά με τον παππού που είχε έρθει επίσκεψη...όταν ξαφνικά, κοιτώ το μωρό......και τι να δω......... κρατούσε ένα χαρτι το μασούσε και αυτό ήταν μισό...και ο Γιώργος σε τρελλά κέφια...από την χαρά του...με αυτό "το καινούργιο πράγμα που έκανε". Φωνάζω αμέσως.....ορίομαι...βάζω τις φωνές...ότι θα πνιγεί το μωρό...και λέω στο Χρήστο (ενώ ύποψιαζόμουν ποιος είχε κάνει την βρωμοδουλειά...) " τι έκανες Χρήστο? τι έδωσες στο μωρό?" Ο παππούς...την πάπια...μόκο!!!!! Και γυρνα και ο Χρήστος (ετών 3) και λέει στον παππού (ετών 80)..."έιδεθ που θτο είπα? μήν του την δώνειθ, γιατί θα την φάει... - μην το ξανακάνειθ? θεθ να πνιγεί ο Γώγοθ !!! " Πιο πολύ μυαλό ο Χρήστος από τον παππού... ο καημενόυλης μου, έχει πιάσει το νόημα ότι δεν πρέπει να δίνουμε στο μωρό ότι κι ότι...και πάντα με ρωτάει...ή του δίνει παιχνίδια που έχει δει ότι του δίνω κι εγώ...... Τελικά αφού του έβγαλα το 1/4 της κάρτας από το στόμα, ήρέμησα. Πρόλαβα ίσα ίσα...δεν θελω να σκέφτομαι τι θα έκανα άν δεν έβρισκα το κομμάτι .... και ο παππούς άρχισε να δικαιολογείται μια που τον κάρφωσε ο Χρήστος...

Καληνυχτα!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα τσουπρίτσες!!

Πώς πήγε η νύχτα; Εμείς κορίτσια τι να πω... ακόμη κοιμάται από τις 10 παρά χθες το βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Δεν ξύπνησε στις 5 ή 6 για γάλα μετά από πολύ καιρό! Βασικά ξύπνησε στις 6 παρά, αλλά ευτυχώς αρκέστηκε στην πιπίλα! :tongue: Πολύ το χάρηκα επιτέλους έστω για μια νύχτα βρήκε τους ρυθμούς της!! Για να δούμε....

Εμείς δεν ιδρώνουμε ποτε τωρα το χειμωνα. Το καλοκαιρι ιδρωνε το κεφαλακι της πολυ στον υπνο και το θηλασμο, ήταν και μικρουλα τότε και ειχε υπερβολικη ζεστη βεβαια. Τωρα καθολου, τιποτα!

Κατερινα δηλαδη πιστευεις οτι η νουνου ειναι καλυτερη; Εγω απο τη γκρινπισ τα ίδια διαβαζω πανω κατω σε σχεση με τη δελτα και γρφαφει και απ'εξω οτι τα γιαουρτακια γινονται απο ξενα γάλατα ενω η δελτα τα φτιαχνει απο 100% ελληνικο γάλα... Όχι οτι αυτο σημαίνει κατι καλο σίγουρα, αλλά δεν ξερω... Εγω τα βρισκω και τα advance και τα νουνου παντα, αλλα επαιρνα μονο τα advance για αυτο το λογο... Αχ, δεν ξερω! Ο Γιωργακης σου το ξενυχταει,ε; Περαστικο θα ειναι μωρε, σε θελει διπλα του ο καημενος νιωθει ανασφαλεια! Πω πω σε καταλαβαίνω για τη φρικη με το χαρτι!

Μαρακι κανατε προοδο με το γιαουρτι.. Σιγα σιγα θα το τρωει ολο! Απο το μασουτη στο κοσμος το πηρατε,ε;; ;) Οσο για το δωρο του νονου όπως ειπε και η κατερινα υπαρχουν οι κλασικες επιλογες. Εμεις τον ρωτησαμε κι επιθυμουσε ρολοι! ;)

Απο καιρο εμείς εδω εχουμε ηδη 17 βαθμους, αλλά σήμερα εχει τρελο αέρα! Τα νευρα μου! Χθες ηταν πιο καλα, αλλά ειχαμε δουλειες και δεν βγηκαμε... Σημερα με τετοιο αερα δεν ειναι για πολλά, θα δούμε...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κοριτσια

Καλε που χαθηκατε ολες Κυριακατικα?? Βολτουλα??? Ο καιρος αυτες τις μερες ειναι πραγματικα ανοιξιατικος αν και φυσαει και εδω αρκετα!!!

Ελενακι τι διαβαζω? τελεια κοιμηθηκε η μικρη ε??? μπραβο σας ρε κοριτσια:D. Κοιμηθειτε και για μας λιγο χεχεχεχεχε

Εμεις σημερα δεν πηγαμε πουθενα. Ο Γιαννακης ζητημα ολη μερα να κοιμηθηκε 1.30 ωρα:shock:... ευτυχως τουλαχιστον δεν ειχε γκρινια.... Πω πω λετε να χαλασε και την ημερα ο υπνος του??? θα τρελαθωωωωω, θα πηδηχτω απο το παραθυρο:tongue::tongue::tongue:... τωρα βεβαια στο τελος κουτουλουσε απο τη νυστα και κοιμηθηκε στις 7.45. (αντι 8.30 που κοιμαται κανονικα)....

Εγω σημερα το απογευμα φαγωθηκα να κανω κανενα γλυκακι (γενικα περιπου μια φορα την εβδομαδα φτιαχνω και απο ενα γλυκακι να βρισκεται... και το τσακιζουμε με τον αντρα μου). Τελικα εκανα γαλακτομπουρεκο.... μμμμμμμμμιαμμμμμμ εχω φαει ηδη 2 κομματαρες!!!!

Καληνυχτα φιλες μου και καλη και ηρεμη εβδομαδα!!!!!:)

Διαφημίσεις

Καλησπερα μγιομαμαδες, τι μου κανετε?

Καταρχην να σας ευχαριστησω για την συμπαρασταση κ τα πολυ καλα σας λογια! Ελενη μου κατα τυχη που με ειπες "Φουτρακι" αχ, μου θυμισες στο σχολειο που με ελεγαν ετσι οι φιλες μου κ στην σχολη του Λιμενικου μετα, τι ωραια πολυ μου αρεσε,χαχα!:tongue:;)

Τα νεα μας: η Αναστασουλα λοιπον πηγαμε γιατρο καναμε εμβολιο μια χαρα ελαχιστα το καταλαβε, ειμαστε 8.300κιλ. κ 69εκ. (ειπε η γιατρος οτι επειδη μας αλλαξε υψομετρητη μπορει να χανει κανα εκατοστο κ να μην το δειχνει τωρα. Απο φαγητα δοκιμασαμε αυγο μια χαρα το τρωει, αλλα δυστυχως με το πορτοκαλι εκανε κοκκινηλες στην ευαισθητη περιοχη που δεν εφευγαν παρα μονο αφου το κοψαμε κ ηρεμησε το δερμα της, οποτε μας ειπε η γιατρος να το προσπαθησουμε μετα απο 20ημερες παλι, κ θα καθυστερησουμε τα υπολοιπα οξινα. Θα βαλουμε κ κριθαρακι (χωρις αυγο κ γαλα) την επομενη εβδομαδα κ ρυζι την μεθεπομενη οποτε θα εχουμε πικοιλια!

Κατα τα αλλα απο υγεια δεν σφυζουμε δυστυχως, αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερα η μαμα μου με την αλλεργια που εβγαλε καντηλες κ της εχει περασει αρκετα, το εχει παρει αποφαση κ με τον αδερφο της οτι μαλλον δεν θα ξαναβγει απ το νοσοκομειο:(, οποτε ειναι εστω κ λιγο καλυτερα ψυχολογικα αν κ κατακοπη απο την ταλαιπωρια!:( Το ιδιο κ η πεθερα μου, η κακομοιρα κ αυτη...Τεσπα, ας πουμε κ τα δικα σας νεα!

Μαρακι με το καλο η βαφτιση του Γιαννακη σου κ παντα αξιος ο νονος σας!!;):D Για δωρο κ εγω θα προτεινα κατι απο ηλεκτρονικα καταστηματα για να το αλλαξει με οτι θελει αν δεν σας πει τι θελει! Εμεις ειχαμε παρει φωτ. μηχανη στο νονο απο μεντια μαρκτ κ πηγαν κ το αλλαξαν με ταμπλετ για την νονα που ειναι γυμναστρια σε σχολειο κ πολυ την βολεψε οποτε μια χαρα!;) Ειχαμε 110καλεσμενους, θεμα δεν ειχαμε κατι ιδιαιτερο αλλα ειχαμε μια ανιματρις για τα παιδακια (20μικρα) κ ευτυχως γιατι περασαν τελεια τα μικρα, ηταν ησυχα, κ οι γονεις μπορεσαν κ εφαγαν κ αυτοι με την ησυχια τους! Πολλοι μου ανρφεραν οτι τους αρεσε η ανιματρις οποτε θα στο προτεινα αν θα εχετε αρκετα παιδακια (90ευρω οι 2ωρες αν θυμαμαι καλα

κ μπαλονοκατασκευες για καθε παιδακι δωρο). Εμας το τραπεζι πηγε 20ευρω το ατομο με ολα ποτα/αναψυκτικα μεσα, φιλικη τιμη:confused: αλλα τι να κανουμε τιμες Αθηνας!:evil:

Το τραπεζι θα το πληρωσει ο παππους που δινει το ονομα αν θυμαμαι καλα? Οποτε μια χαρα θα εχετε εξοδα μονο για φωτογραφο, μπομπον.-προσκλητηρια (λιγα εξοδα ειναι αυτα;)). Κ στη Λιμνη Πλαστ. ειναι τελεια τοπια εκει εχω παει κ εγω, φαντστικη βαφτιση θα κανετε, με το καλο!:tongue::tongue:

Ελενη ωραιο το καροτσακι! Κ εμας ετσι ειναι περιπου, μονο που δεν μας εχει βολεψει εμας πολυ γιατι ειναι μεγαλο για τα πεζοδρομια, δεν ξερω αν κ εσας ειναι τοσο φαρδυ! Οσο για τα βραδυνα ξυπνηματα κ τις ωρες αγρυπνιας για μας δεν υπαρχει κατι καινουριο μονο οτι πλεον ξυπναμε με το παραμικρο! Μιλαμε για το απολυτο λαγοκοιμισμα ετσι!!:rolleyes: Ελπιζω για την Αθανασια να ηταν μονο για μια φορα η παρατυπια!

Κατερινα μου, εχετε προβληματα υγρασιας εκει, εεε? Γι' αυτο τα ταλαιπωρει τοσο πολυ τα μικρα το κρυωμα κ στο γυρνανε σε ακροαστικα!:| Σιδερενια να ειναι τα αγορια σου που ειναι κ γλυκα που παιζουν μαζι στο παρκο που τους εχεις φτιαξει! Θα βρειτε πολυ καλο νονο/α για τον Γιωργακη, μπορει να αργησει να σας ερθει η προταση αλλα θα ειναι πολη καλη;):D!

Λιακι με το καλο η μετακομιση! Περιμενουμε νεα απο τον Δημητρακη πως πηρε την αλλαγη αλλα κ απο σας πως σας φαινεται τον νεο μεγαλο σας σπιτικο!

Αγγελικουλα κ εσεις εχετε ξεκινησει κουνιες σαν κ εμας, θελω να μας δω μετα που θα μας το ζητανε κ δεν θα μπορουμε να τα παμε τι γκρινια εχουμε να ακουμε, θα λεμε να τα ειχαμε παει αργοτερα, χαχαχ!:tongue::rolleyes::cool: με τα φρουτακια εχει προβλημα η μπεμπουλα? Εχεις δοκιμασει να της αλλαξεις γευση ή και υφη? Μηπως βαρεθηκε αλεσμενα φρουτακια κ τα θελει λιγο σαν κομματακια?

Αλικη μου ολοι οι αντρες ειναι ιδιας κοπης με ελαχιστες εξαιρεσεις (που εγω προσωπικα δεν εχω την τυχη να γνωριζω) οποτε απλα υπομονη κ να τους ζηταμε καθε φορα που θελουμε να κανουν κατι γιατι απο μονοι τους δεν... σκαμπαζουν να κανουν!:rolleyes:

Κοριτσια σας αφηνω θα ξαναμπω να πουμε κ νεα κατορθωματα των μωρων, δεν εχουμε πει μου φαινεται τωρα τελευταια! Φιλακια!!

bkPSp3.png

καλησπερα γλυκες μανουλες!

ελπιζω να ειστε ολες καλα.

εμεις πολλη ανησυχια...μαλλον τα δοντακια της..τι να πω..το βραδυ ξυπναει μια δυο φορες κ της δινω πιπιλα αλλα το καινουριο που κανει ειναι που δεν πινει ολο το γαλα!! συμβαινει σε καμια σας; δεν μπορω να το εξηγησω..πιο πολυ με κανει να απορω διοτι η μπεμπα μου το στραγγιζε το μπουκαλι(240ml!). τωρα τι αλλαξε;;;

σοφακι μου, περαστικα στο δερματακι της μπεμπουλας!! μια χαρα η μικρη μας!!ξεκινησατε κ αυγουλακι ωραια!! κιεγω θα τη ξεκινησω σιγα σιγα..

περαστικα κ καλη δυναμη στη μανουλα σου!

μαρω μου, αυπνιες ο μικρος ε;; αχ κιεμενα περιεργα πραγματα με τον υπνο μου κανει. επισης.. θελω κιεγω γαλακτομπορεκο!!!! απτα Αγαπημενα μου γλυκα!!!!

πεταλιυδιτσα μου, μπραβο στην κορακλα σου!!! αντε μακαρι να συνεχισει ετσι!! εχει βγαλει αλλα δοντακια η μονο τα δυο κατω;;

κατερινακι περαστικα στο μικρουλι σου. θα καθαρισει μωρε που θα παει!! αχ ποσο σε ζηλευω εκια που μενεις!!! αγαπω κρητη!! αγαπω λυρα!! αγαπω αργο χανιωτη και φυσικα μαντιναδες!!!

Καλημερααααααα!!!

Σοφακι2 μια χαρα η μπουμπου σου απο αναπτυξη!!! μην ξεχναμε ειναι και η μικροτερη της παρεας!!! Αυτο με το πορτοκαλι το επαθε και το μωρο μιας ξαδερφης μου, ηταν σαν να ειχε συγκαει το καημενουλη:(... Κατα τ'αλλα ελπιζω να ειστε καλα και σιγα σιγα να ξαναβρειτε οικογενειακως τους ρυθμους σας!!!

Αλικακι μπορει οντως να ειναι τα δοντακια... δεν λενε οτι κοβεται λιγο η ορεξη στην περιοδο οδοντοφυιας?!!! μαλλον αυτο θα ειναι μην ανησυχεις. Σιγουρα και εσεις θα ξαναβρειτε τους ρυθμους σας!!!

Μ'αρεσει ρε κοριτσια που ειμαι αισιοδοξη με σας και σας ενθαρρυνω οτι θα ξαναβρειτε το προγραμμα σας με το θεμα του υπνου και για την δικια μας περιπτωση εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.... το πηρα αποφαση οτι θα αργησουμε πολυυυυυυυυυυυ να κοιμηθουμε σερι τη νυχτα!!! Αλλα ας μην ειμαι αχαριστη, υπαρχουν πολυ σοβαρα προβληματα και εγω καθομαι και βγαζω φρικη επειδη ξυπναει τη νυχτα... δεν λεω και ενα ευχαριστω που ξανακοιμαται αμεσως και δεν με εχει ξενυχτησει ποτε??!!!...... αν και εχθες ευτυχως κοιμηθηκε καπως καλυτερα, ξυπνησε λιγοτερες φορες....

Κατερινιω ωραιο το λινκ.... αυτα που λεει ο παιδιατρος ειναι πολυ σωστα... Και εγω ποτε δεν εβαλα το Γιαννακη να κοιμηθει στο πλαι, μονο ανασκελα και δεν εχω χρησιμοποιησει τιποτα απο μαξιλαρια και σφηνακια... βεβαια τωρα γυριζει μονος του στο πλαι και πιανει τα καγκελα αλλα οσο να'ναι δεν ειναι νεογεννητο!!!! Καλα τα λεει ο παιδιατρος αλλα για το θεμα των νυχτερινων ξυπνηματων απ'οτι καταλαβα και ο ιδιος συστηνει ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Αυτα για την ωρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...