Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Συμπεθέρα, εγώ την τρίτη μου βάφτιση την έκανα το 2010, και θυμάμαι τα βαφτιστικά που το είχα ψάξει κάτω από 600ε δεν έβρισκα...(το είχα ψάξει..) μην βλέπεις εδώ δεν παίζουν τιμές Αθήνας... εδώ είναι όλοι συννενοημένοι κι έχουν ταρίφα... εν τω μεταξύ αν το παιδί είναι μεγαλωπό...δεν σε καλύπτουν τα βαφτιστικά παπουτσάκια... θέλεις έχτρα να μην πω 80 και 100, λέω 50, και ο σταυρός...δεν θέλεις για πλάκα άλλα 300 για αλυσίδα και σταυρό...να το 950.... Εγώ το 2010 μου κόστισε 1400ε, με όχι τα πιο φτηνά...μέσα πράγματα και από μεσαία μαγαζιά... και χωρίς το ντύσιμο μου - φόρεμα - παπούτσια- χτένισμα...(άντε το μακιγιάζ να μην το βάλω!!!!!)

Εμ μάλλον τότε θέλει το γαλατάκι της μωρέ η μπεμπούλα μας!!!!!!

Ελενίτσα, την πάτησες κι εσύ, ότι θέλει το κορίτσι μας!!!!

Καλά μεγάλο σπάσιμο, να σου ξυπνούν νύχτα και μετά να δείχνουν ότι δεν νυστάζουν, ενώ εσύ είσαι τέζα!!!!!!!

Ευτυχώς με τον Γιωργάκη δεν μου έχει τύχει...ΑΚΟΜΑ!!!!

Φιλιά

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, μανούλες!!!

Ωχ...ωχ και ξανά ωχ...... :? :? :? :? Από το κακό στο χειρότερο πάμε με τον ύπνο μας.... Ξύπνησε στις 1μιση τη νύχτα και χαζοέκλαιγε η κοκόνα μας με πιπίλα στο στόμα....ωχ λέω, τι μας περιμένει! Τι στο καλό, αναρωτιόμουν, να πέινασε κιόλας; Αποκλείεται! Κι όντως της έκανα γάλα καθώς δεν κοιμόταν με τίποτα, ήπιε μόνο 80 μλ και πουθενά η νύστα! Να μην σας τα πολυλογώ, κοιμηθήκαμε οικογενειακώς στις 4μιση!!!!!!! :shock:Πρώτη φορά μας έκανε τέτοιο χουνέρι από τότε που γεννήθηκε..... Πόνος δεν ήταν (της δώσαμε ντεπόν για πρώτη φορά και δεν έκανε τίποτα και δεν έδειχνε και να πονάει, απλά δεν κοιμόταν!), πέινα δεν ήταν, τι να ήταν;; Χόρτασε ύπνο;; Στις 10παρά κοιμήθηκε το βράδυ. Πάντα τότε κοιμάται πάνω κάτω... Ούτε είχε κοιμηθεί υπερβολικά την ημέρα για να δικαιολογείται αυπνία βραδιάτικα... Αχ, έχω αγχωθεί, τι να πω... Αν το κάνει σύστημα καήκαμε! Ο μπαμπάς μας ήταν μέσα στα νεύρα όσο μας ξενυχτούσε γιατί νύσταζε του σκοτωμού, εγώ διατηρούσα την ψυχραιμία μου! :tongue: Τωρα αν το παγιώσει δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι και τα δικά μου νευράκια!!! Μα τι να σας λέω, τη βάλαμε στο κρεβάτι μας ανάμεσά μας καθιστή, έτρωγε το τηλεκοντρόλ και χοροπηδούσε!!!! :shock:

Και μου κάνει εντύπωση αυτή η κατάσταση γιατί την ημέρα κοιμάται κανονικά, αρκετά καλά, δεν έχει γενική αϋπνία δηλαδή... Το βράδυ αλαφιάζεται.....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα, μανούλες!!!

Ωχ...ωχ και ξανά ωχ...... :? :? :? :? Από το κακό στο χειρότερο πάμε με τον ύπνο μας.... Ξύπνησε στις 1μιση τη νύχτα και χαζοέκλαιγε η κοκόνα μας με πιπίλα στο στόμα....ωχ λέω, τι μας περιμένει! Τι στο καλό, αναρωτιόμουν, να πέινασε κιόλας; Αποκλείεται! Κι όντως της έκανα γάλα καθώς δεν κοιμόταν με τίποτα, ήπιε μόνο 80 μλ και πουθενά η νύστα! Να μην σας τα πολυλογώ, κοιμηθήκαμε οικογενειακώς στις 4μιση!!!!!!! :shock:Πρώτη φορά μας έκανε τέτοιο χουνέρι από τότε που γεννήθηκε..... Πόνος δεν ήταν (της δώσαμε ντεπόν για πρώτη φορά και δεν έκανε τίποτα και δεν έδειχνε και να πονάει, απλά δεν κοιμόταν!), πέινα δεν ήταν, τι να ήταν;; Χόρτασε ύπνο;; Στις 10παρά κοιμήθηκε το βράδυ. Πάντα τότε κοιμάται πάνω κάτω... Ούτε είχε κοιμηθεί υπερβολικά την ημέρα για να δικαιολογείται αυπνία βραδιάτικα... Αχ, έχω αγχωθεί, τι να πω... Αν το κάνει σύστημα καήκαμε! Ο μπαμπάς μας ήταν μέσα στα νεύρα όσο μας ξενυχτούσε γιατί νύσταζε του σκοτωμού, εγώ διατηρούσα την ψυχραιμία μου! :tongue: Τωρα αν το παγιώσει δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι και τα δικά μου νευράκια!!! Μα τι να σας λέω, τη βάλαμε στο κρεβάτι μας ανάμεσά μας καθιστή, έτρωγε το τηλεκοντρόλ και χοροπηδούσε!!!! :shock:

Και μου κάνει εντύπωση αυτή η κατάσταση γιατί την ημέρα κοιμάται κανονικά, αρκετά καλά, δεν έχει γενική αϋπνία δηλαδή... Το βράδυ αλαφιάζεται.....

Ελενακι πιστευω θα ετυχε!!!! δεν ειναι απαραιτητο οτι θα το κανει συστημα.... μα καλα 3 ωρες???:shock::shock::shock: Το κοπαδι φυλαγε??? :tongue:(χιουμορ).... και υστερα ελεγα εμενα αυπνη!!! Εμενα μπορει καθε 2 ωρες να κλαιει στον υπνο του αλλα δοξα το Θεο δεν με ξενυχτησε ποτε (φτου φτου).

Τελικα ειχε δικιο ο γιατρος μας που ειπε οτι αυτη η ηλικια ειναι δυσκολη και οτι μεταξυ 8 με 10 μηνων πολλα μωρακια χαλαει ο υπνος τους!!! ΩΧΧΧΧ Ελενη λες να ημαστε τοσο ατυχες???? μπαααααααα ας ειμαστε αισιοδοξες... υπομονη κοριτσι μου. Εγω ξερεις τι σκεφτομαι?! οτι ειναι φαση και θα περασει, δεν ειναι κατι μονιμο!!! καποια στιγμη (ποτε???) θα ηρεμησουν.... καποιο ζορι πρεπει να εχουν και αυτα μωρε... ελπιζω εσενα τουλαχιστον να ηταν μονο το χθεσινο γιατι εμεις κοντευουμε μηνα:shock:

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

καλησπερα γλυκες μανουλες!

μπαινω κιεγω στο κλαμπ αυπνιας!! κοριτσιααα δυο νυχτες σερι η μπεμπα ξυπναει διαρκως ανα μια ωρα-δυο ωρες!! επουδενι δε δοκιμαζω για γαλα. κανει ενα χαζοκλαμα της δινω πιπιλα κ κοιμαται αλλα μετα απο καναδυωρο ξανα το ιδιο!! καποια στιγμη μαλθστα ειχε ξυπνησει για τα καλα κ γελαγε μονη της! κοντευα να τρελαθω! τσακωθηκα κ με τον αντρα μου γιατι δεν παιζει κ κυριος να χαλασει τον υπνακο του κ να βοηθησει! ολα εγω να τα κανω. κιεχει τη δικαιολογια...οτι κ καλα δεν την ακουγε που εκλαιγε για να σηκωθει! τσακωθηκαμε 4 η ωρα το πρωι. δε φτανει που λειπει 8 μηνες κ τα κανω ολα μονη μου ε αι σιχτιρ δηλαδη!! τωρα ηρεμησαμε αλλα ειμαι περιεργη να δω τι θα γινει το βραδυ....

οσο για τη βαφτιση...εμεις το 3ημερο

της 25ης τελικα. μεχρι στιγμης εχω 140 καλεσμενους με παιδια. δεν μπορω να κοψω τι να κανω;; το θεμα μας ειναι απλο..λουλουδακια. παρηγγειλα μπομπονιερες καπελακια ψαθινα με λουλουδακια κ για τα παιδια πηρα ρολογακια χεριου που θα μπουν σε κουτακια σε σχημα λουλουδιου.

μπορειτε να μιυ δωσετε ιδεα για το δωρο της νονας μας;; ελεγα για ρολοι.

Τι κάνετε κορίτσια μου;; Τι βλέπω αυπνιες;;; Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Ξυπνάει μετα της 2 συνέχεια,μέχρι που βαρεθηκαμε και την παίρνουμε στο κρεβάτι πια οπότε ξυπνάει,και εννοείται μαζι μας κοιμάται αμέσως.ο άντρας μου φοβάται οτι συνηθησε στο κρεβάτι μας γι'αυτο και ξυπνάει,δεν γίνεται αλλιώς όμως,που να αντέχουμε να σηκωθούμε 10 φορές μες τη νύχτα!

Τι να πω;; Μακάρι να ειναι της ηλικίας και να περάσει σύντομα γιατι σε 1 εβδομάδα ακριβώς που θα πρεπει να αρχίσω και δουλεια να δω πως θα ξυπναω τα πρωινά.

Κατερίνα και Αγγελική σας ευχαριστω πολυ για να αυτοκινητακια που μου βρήκατε,κάτι τέτοια ψάχνω αλλα να δω που θα βρω εδω στην Ελλάδα γιατι απ'οτι είδα απ'εξω δεν στέλνουν.

Βρε κορίτσια πείτε μου εσείς τι μαγειρεύεται το μεσημέρι στα μωρακια σας;; Εγω όλα τα ίδια και τα ίδια της κάνω,και επειδη έχω παράλληλη σχέση με την μαγειρική δεν έχω και ιδέες για συνδυασμούς,σε 1 εβδομάδα θα αρχίσουμε το ψαράκι μπακαλιαρο μια φορα την εβδομάδα. Εσείς τρώτε ηδη;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Πω πω κορίτσια! Τι διαβάζω με τα νυχτοπερπατήματα, τι έχουνε πάθει τα βλαστάρια μας;;; :confused: Σίγουρα είναι της ηλικίας όπως είπε και ο γιατρός της Μαρίας.....

Αλικάκι, σε καταλαβαίνω που συγχύζεσαι αν δεν βοηθάει ο άντρας σου. Πρέπει να καταλάβουν ότι ειδικά όταν δεν δουλεύουν η φροντίδα και το ντάντεμα πάνε εξίσου και στους δύο. Εσύ έχεις ένα λόγο παραπάνω να τσατίζεσαι που έχεις μόνη σου το μωρό επί μονίμου βάσεως.... Είναι να μπει κι εκείνος στους ρυθμούς σας μωρέ, είναι αλλιώς μαθημένος τόσο καιρό μακριά, κακά τα ψέματα...

Σόνια κι εσείς αυπνίες;;; Αχ, άντε να δούμε πού θα βγει αυτό.... Πας και στη δουλειά τώρα στα κοντά... :? Ελπίζω σε μία βδομάδα να το έχει κόψει η μικρή σας!! Εσάς τουλάχιστον κοιμάται στο κρεβάτι σας, εμάς ούτε αυτό!!! :?

Μαράκι, βαρούσε σκοπιά η Αθανασία μάλλον στο στρατόπεδο που έχουμε απέναντι από το σπίτι!! Έκανε παρέα στους φαντάρους!! Αλλά ακόμη και αυτοί δίωρα βαράνε, όχι τρίωρο!! Έλεος τρεις ώρες.... Ελπίζω όπως είπες να έτυχε! Εσάς δεν σας ξενυχτάει,ε; Ούτε εμάς ρε συ μέχρι τώρα, χθες ήταν η πρώτη φορά!

Άντε να δούμε απόψε τι θα δούμε με τα καμάρια μας... Εγώ πάντως από τις 6 τώρα το απόγευμα την κρατάω ξύπνια μέχρι τον βραδινό ύπνο.... Αν και χθες που μας τα έκανε τα κουλά είχε να κοιμηθεί από τις 5 το απόγευμα!!! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα μανουλες ταλαιπωρες,χα χα χα

και μεις εδω τωρα πια το εχουμε συνηθισει το ξενυχτι,ενα μηνα τωρα ξυπνουσε να πιει γαλα στις 4 η στις 6...τωρα το εχει ψιλοκοψει,χτες ξυπνησε στις 4.30 ας πουμε...δυο βραδιες ξυπνια απο τις 11 μεχρι τις 2...την ημερα κοιμαται 1 με 2 ωριτσες μεχρι τις 5 με 6...σιγουρα φαση περνανε αφου ειναι ολα μαζι...εμενα σιγουρα περναει και το αγχος του αποχωρισμου...ειναι μια χαρα παιζει με τα παιχνιδια της και παω στο αλλο δωματιο να παρω κατι και κλαιει πραγματικα με δακρυα,γρηγορα γρηγορα γυριζω με βλεπει σταματαει και παλι τα ιδια αν το ξανακανω...το βρααδυ αν γυρισω απο το αλλο πλευρο ξυπναει...θα το ξεπερασουν...

σονια αυτα που εβαλα τα εχει στα mothercare ...ψαρι εμεις νομιζω απο τον 11 θα φαμε...μεσημεριανο τρωμε ας πουμε σπανακορυζο...φακορυζο,κρεας με φασολακια η αρακα και σουπες τα κλασικα...

ελενη τα γαλατα και εμενα εχουν ημιδιαφανο καπακι αλλα το αυτοκολλητο ειναι το ιδιο,μαλλον στην επαρχια δεν θα εχει φτασει το καινουριο αυτοκολλητο....:rolleyes:

κατερινα πολλες φορες προσπαθησα να μην της δωσω γαλα και αυτο που καταφερνα ηταν να ξενυχταω δυο ωρες και να μου εχουν γινει τα νευρα κροσια,οποτε της κανω γαλα,χαραμιζω ενα μισαωρο και μετα κοιμαται...οσο μου κανει ξενυχτια ξυπναει κατευθειαν για το φρουτο...τωρα σαν δευτερομανουλα σιγουρα κατι ξερεις παραπανω για να μας το λες αλλα τι αλλο μπορουμε να κανουμε...

κοριτσια θα μπω το βραδυ αναλυτικα να σας γραψω μπηκα να δωσω και εγω το παρον στα ξενυχτια....μεχρι τοτε φι λα κια

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

κοριτσακια μου οπως βλεπετε απο την ωρα μολις ξαπλωσα.. κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι κ ημουν στη τσιτα. ο αντρας μου κοιμαται απο τις 12 αλλα εγω σιδερωνα κμετα καθισα να δω τηλεοραση.

πεταλουδιτσα μου εχεις δικιο τον καταλαβαινω οτι ειναι μαθημενος αλλιως τοσοι μηνες σε ενα καραβι αλλα ηταν επιλογη του κ πρεπει να μαθει να προσφερει στην πραξη στην οικογενεια του!! γινομαι σκληρη αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. τεσπα...αντε να δουμε αποψε πως θα παει η νυχτα... απο τις 9 παντως που την εβαλα ειναι ησυχη..

σονια μου εχω κιεγω την ιδια απορια μαζι σου!! καθε μερα τα ιδια τρωει!! τι αλλο να δωσω;; ολο καροτο, πατατα, κολοκυθι,μπροκολο κ κουνουπιδι. καμια φορα βαζω κ ρυζι. αλλα;;;

Καλημέρα ζουζούνες! Καλό μήνα!!!! Πώς κοιμηθήκατε;;;;;;;;

Εμείς ευτυχώς καλά... Κοιμήθηκε στις 10μιση αφού την κρατούσα με νύχια και δόντια καθότι ήταν τύφλα και ξύπνησε στις 6!!! Πάλι καλά.... Ήπιε γάλα και πάλι ύπνο κατευθείαν... Φτου φτου! Και συνήθως έτσι κάνει, αυτό είναι το πρόγραμμα, το προχθεσινό ήταν περίπτωση κι ελπίζω να μην το κάνει συχνά...

Αλίκη και Σόνια εγώ της βάζω στο μεσημεριανό της πάντα καρότο και από εκεί και πέρα πετάω διάφορα μέσα ανάλογα τι έχω φρέσκο και βιολογικό όπως: αρακά, φασολάκια, σέσκουλα, κουνουπίδι, μπρόκολο, σπανάκι, μαϊντανό, σέλινο, πατάτα, κριθαράκι, ντομάτα......χμ....αυτά! Ε, τι άλλο, καλά είναι αυτά νομίζω.. Ψάρι θα μας αρχίσει λογικά από Δευτέρα που θα πάμε παιδίατρο. Δεν μου έχει πει τίποτα για φακές και ρύζι και θέλω να τη ρωτήσω...

Αγγελική για δοκίμασε να σκίσεις την χάρτινη ετικέτα σε μια γωνία από τα γάλατα... Έχει τίποτα από κάτω;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα ομορφοκοριτσα,

σημερα πηγαμε βολτιτσα εσκαγε ο τζιτζικας και ξαφνικα πυκνωνουν τα συννεφα,πιανει ενας αερας αρων αρων φυγαμε ...μας το χαλασε ο καιρος...τελοσπαντων γυρναμε σπιτι και κλεινω λιγο τα ματια που κοιμοταν και η μπεμπα και ξυπνησαμε στις 7:shock::shock::shock:...η μπεμπα κοιμοταν απο τις 4,τι θα γινει το βραδυ ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.....:oops:

ελενιτσα πω πω εντελως ξανθια ειμαι...εβγαλα το χαρτι και εχεις δικιο ειναι απο κατω ιδιο με αυτο που ειχες στη φωτο...ακομη δεν καταλαβα γιατι εχουν βαλει απο κατω αυτοκολλητο?δεν μου λες τα τρωει τα φρουτα τωρα η αθανασια?τωρα δεν τα τρωει η δικια μου,μιλαμε για σπασιμο νευρων,δεν ανοιγει το στομα με τιποτα...ακομη και να θελει να γελασει,γελαει με σουφρωμενα τα χειλη για να μην της βαλω την κουταλια...θα προσπαθησω και αυριο και αν δεν το φαει θα την αφησω λιγες μερες να ξεχαστει το θεμα...

αλικη μου,φυσικο ειναι να μην ξυπναει τη νυχτα αφου δεν εχει μαθει να ακουει το κλαμα της,δεν εχει το ενστικτο της μανας....επισης θελει χρονο να προσαρμοστει στις απαιτησεις ενος μωρου...και εσυ εχεις χιλια δικια δεν το συζητω αλλα ειναι η κατασταση τετοια...

μαρακι ποσο δικιο εχει ο γιατρος που σου ειπε για αυτους τους μηνες....ελπιζω μονο να επανερχονται μετα και να μην αποκτουν νεες κακες συνηθειες....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: κολλησες και εσυ με το criminal case,πω πω και εγω εχω κολλησει,απλα ξερεις παιζω ως βασιλης αχαχαχαχα....;)τελεια που βρικατε και νονο...με το καλο οι ετοιμασιες....

κατερινακι εξι βαφτιστηρια:shock::shock::shock: πως τα βγαζετε περα?εμεις εχουμε 2 το ενα το εχω μονη μου και ειναι 15,και το αλλο με το βασιλη και ειναι τριων χρονων και καθε χριστουγεννα πασχα δυσκολευομαστε πολυ,βεβαια εχουμε κανει περικοπες αλλα οπως και να το κανεις ειναι εξοδα,ποσο μαλλον να εχεις 6:shock:...εμεις στη βαφτιση που καναμε το 2011 χαλασαμε 2000 μαζι με γαμο για τη βαφτιση χαλασαμε (550 ο σταυρος,800 τα βαφτιστικα)κλπ...τωρα βεβαια αν καναμε κουμπαρια σιγουρα θα ημασταν πιο μαζεμενοι...με το καλο να βρειτε και εσεις νονο/α

λιακι καλη μετακομιση κοριτσι...πες μας να βαλουμε κανα χερακι:tongue:

σοφακι σισακι που εισαι?εσπασες απο τα νευρα σου τον υπολογιστη?

φιλακια φιλες...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Αγγελική, είδες; Κι εσείς το νέο γάλα έχετε!! ;) Δεν διαφερει σε κατι βέβαια σε υφή και οσμή, αλλά για να λένε νέα φόρμουλα κάτι παραπάνω θα έχει... :rolleyes:

Με το φρούτο.....αχ! Δεν το τρώει καλά, όχι... Σε μόνιμη βάση μιλάμε, όχι αυτές τις μέρες μόνο. Τρώει κάπου 100 μλ και αρχίζει τα κόλπα και τη γκρίνια! Αργεί πολύ να καταπιεί τις μπουκιές και τέτοια... Μου σπάνε κι εμενα τα νεύρα,άστα! Θα ρωτήσω τη γιατρό τι να κάνω που τρώει τόσο λίγο και αυτό σε μισή ώρα με το ρολόι! :shock: Ούτε κρέμα τρώει πολύ... Περίπου τα ίδια με το φρούτο... Είμαι περίεργη να δω από γραμμάρια πώς πήγαμε αυτο το δίμηνο που έχουμα να ζυγιστούμε...

Καλά με τη δικιά σου πολύ γέλασα που γελάει με σουφρωμένα χίλια για να μην της δώσεις μπουκιά! χαχαχαχα :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Τι ειναι αυτο το criminal case;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Eλένη, δοκίμασε να της δώσεις φρούτα με γιαούρτι...την μια μέρα βάλε λίγη μπανάνα και μήλο και γιαούρτι σκέτο...την άλλη βαλε σκέτο αχλάδι ή όλα μαζί...κάνε συνδυασμούς με γιαουρτάκι....ίσως το φάει............

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημερα κοριτσια

Βλεπω το ξενυχτησατε εχθες στο φαις.....;)

Ελενη ειδες τελικα θα ετυχε που ξυπνησε η Αθανασια!!! Τυχερουλααααααααα εμεις κλασικα καθε 2ωρο :( μαλλον ειμαι τελικα απο τις ατυχες!!!! Υπομονη θα ερθει και για μας αυτη η ΜΕΓΑΛΗ μερα που θα κοιμηθουμε επιτελους καλα!!!!.....

Κοριτσια διαβασα λιγο αυτα που γραφατε στην ομαδα (δεν μπορεσα να διαβασω και τα 200 σχολια:shock:)... ξεχασα να σας πω τοσο καιρο, δεν ξαναεδωσα γιαουρτακι στο Γιαννακη. Ειχα παρει ενα προβειο σε πηλινο κεσεδακι οπως μου ειπε ο γιατρος... αλλα δεν του αρεσε καθολου δεν το ξαναπερνω. Εσεις πιο περνετε? περνετε παιδικο??? Αχ πειτε μου να παρω και εγω να του ξαναδωσω μπας και το φαει... Λετε να του βαλω μεσα στο γιαουρτι φρουτακια? Κατερινιω αν θυμαμαι καλα εσυ το εκανες αυτο??!!!

Αγγελικη ναι αρχισαμε να παιζουμε (ο αντρας μου βεβαια περισσοτερο) αυτο το παιχνιδι στο φαις..... πλακα εχει!!!

Κοριτσια αυτα τα νεα μας.... Σημερα φευγει και η πεθερα μου. (2 εβδομαδες εκατσε) ηρθε και ο αδερφος του αντρα μου-νονος εχθες και θα φυγουν σημερα μαζι μετα το μεσημερι.... ευτυχως εκανα εχθες τις δουλιτσες του σπιτιου (ενα ψιλομαζεματακι οταν φυγουν) και λεμε να βγουμε καμια βολτουλα.

Φιλακια

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημερα κοριτσια

Βλεπω το ξενυχτησατε εχθες στο φαις.....;)

Ελενη ειδες τελικα θα ετυχε που ξυπνησε η Αθανασια!!! Τυχερουλααααααααα εμεις κλασικα καθε 2ωρο :( μαλλον ειμαι τελικα απο τις ατυχες!!!! Υπομονη θα ερθει και για μας αυτη η ΜΕΓΑΛΗ μερα που θα κοιμηθουμε επιτελους καλα!!!!.....

Κοριτσια διαβασα λιγο αυτα που γραφατε στην ομαδα (δεν μπορεσα να διαβασω και τα 200 σχολια:shock:)... ξεχασα να σας πω τοσο καιρο, δεν ξαναεδωσα γιαουρτακι στο Γιαννακη. Ειχα παρει ενα προβειο σε πηλινο κεσεδακι οπως μου ειπε ο γιατρος... αλλα δεν του αρεσε καθολου δεν το ξαναπερνω. Εσεις πιο περνετε? περνετε παιδικο??? Αχ πειτε μου να παρω και εγω να του ξαναδωσω μπας και το φαει... Λετε να του βαλω μεσα στο γιαουρτι φρουτακια? Κατερινιω αν θυμαμαι καλα εσυ το εκανες αυτο??!!!

Αγγελικη ναι αρχισαμε να παιζουμε (ο αντρας μου βεβαια περισσοτερο) αυτο το παιχνιδι στο φαις..... πλακα εχει!!!

Κοριτσια αυτα τα νεα μας.... Σημερα φευγει και η πεθερα μου. (2 εβδομαδες εκατσε) ηρθε και ο αδερφος του αντρα μου-νονος εχθες και θα φυγουν σημερα μαζι μετα το μεσημερι.... ευτυχως εκανα εχθες τις δουλιτσες του σπιτιου (ενα ψιλομαζεματακι οταν φυγουν) και λεμε να βγουμε καμια βολτουλα.

Φιλακια

Καλημέρα Μαρία!!

Τα είπαμε χθες για τα καλά...χιχιχι Ακόμη τα ίδια σου κάνει με τον ύπνο,ε; Χμμ.... Ελπίζω να στρώσουμε σύντομα!!

Απο γιαουρτάκι από όσο ξερω δεν δίνουμε κανονικο πριν το χρόνο. Μονο τα παιδικα τα advance ή τα νουνου. Δεν ξερω τωρα ο γιατρός σας πώς και σου πρότεινε να του δωσεις τόσο συντομα απο τα κλασικα γιαουρτια...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κατερίνααα!! Ουου!! Πού είσαι;;; Μπήκα να σου πω ότι το πρωί της έδωσα 1 γιαουρτάκι με μισή μπανάνα και 1/4 μήλο και το φάγαμε όλοοοο!!! :P Γιούπι!! Βέβαια η γεύση που επικρατούσε ήταν του γιαουρτιού καθώς το φρούτο ήταν λίγο, αλλά για αρχή ήταν καλά! Αύριο θα της βάλω μισή μπανάνα και μισό αχλάδι... :rolleyes: Έτσι όμως δεν είναι μικρή η ποσότητα του φρούτου που θα τρώει; Φοβάμαι πως αν βάζω σταδιακά περισσότερο φρούτο θα αλλάξει η γεύση και δεν θα το τρώει πάλι.. Για να δούμε.... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...