Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!!!

Ελενη με γεια το καροτσι.... ειναι πολυ ομορφο και καλες βολτες!!!! Εμεις καρεκλακι αυτοκινητου εχουμε της kiddo carrera και ειναι απο 0-18 κιλα πολυ ευχαριστημενη ειμαι. Πριν 2 εβδομαδες το γυρισαμε να κοιταει το δρομο και επιτελους μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο ξαναεκατσα μπροστα με τον αντρα μου χαχαχαχα:D:D:D

Εγω εχω ακουσει οτι δεν παει με την ηλικια αλλα με τα κιλα. Οταν τα παιδια ειναι πανω απο 9 κιλα τοτε γυριζεις το καθισματακι... να κανω λαθος??? δεν ξερω και ουτε ρωτησα το γιατρο... εμεις παντως το γυρισαμε!!!!

Λιακι καλωσηρθατε στο προσωρινος σας σπιτακι (χεχεχεχε) καλη ευκολια με τη μετακομιση!!!! εσεις θα τα κουβαλησετε ολα ή θα βαλετε μεταφορικη?

Αγγελικη αυτο που λες με τα αναφιλητα στον υπνο το παθαμε και εμεις μια φορα πριν λιγο καιρο και ηρεμουσε οταν εβαζα το χερι μου πανω στο στηθος του και τον κουνουσα ελαφρως.... μαλλον πρεπει να βλεπουν ασχημα ονειρα τα καημενα.

Εμενα εχθες κοριτσια καθε 1-2 ωρες εκλαιγε στον υπνο του.... ποτε ηρεμουσε μονος ποτε του εδινα πιπιλα (ααααα!!!! δεν σας ειπα εχει εδω και 2 μηνες επιτελους εμαθε την πιπιλα και ηρεμει, ειδικα καποια απογευματα που τον βλεπω να εχει φαγουρα στα ουλα και ψιλογκρινιαζει) και ποτε τον εβαζα στο στηθος και ξανακοιμοταν.... και αντε παλι τα ιδια μετα απο 1-2 ωρες ουφφφφφφφφφφφφ δεν κοιμηθηκαμε καθολου καλα εχθες:evil::evil::evil:. Δεν ξερω γιατι το παθαινει τωρα τελευταια αυτο την νυχτα!!!??? ποναει? φοβαται? ΤΙ ειναι? δοντια? αγχος αποχωρισμου- προσκολληση?? Τι να πω πια... μια κοιμαται καλα με 1-2 ξυπνηματα και μια με εχει καθε 2 ωρες στο ποδι.... Αντε να βγαλουμε και εμεις κανενα δοντι μπας και ηρεμησει ο καημενουλης γιατι ειδικα σημερα τον βλεπω πολυ φαγουρα ρε κοριτσια... συνεχεια δαγκωνει τα χειλακια του και χερακια του και βγαζει και τη γλωσσα εξω.

Το αλλο νεο ειναι το παιδι τελικα θα το βαφτισει ο αδερφος του αντρα μου.... ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΟΝΟ!!!! χαχαχαχα... εχθες ηταν σε μας επισκεψη και τα ψιλοσυζητησαμε!!!! οποτε σιγα σιγα αρχιζουμε προετοιμασιες!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία, με γεια το νονό!!!!!!!!!!!

Άντε με το καλό...

Τελικά μόνο εμείς δεν έχουμε βρει νονό....μάλλον θα βάλουμε αγγελία....χαχαχαχα!!!! Νομίζω και το Σοφάκι από το Ρέθυμνο...

Τι πάθαμε βρε Σοφία...κρίση στην Κρήτη...και όλοι κάνουν τις πάπιες... χαχαχα!!!

Πότε λέτε να το βαφτίσετε? Τώρα που τον βρήκατε...φαντάζομαι, δεν θα τον αφήσετε....χαχα! θα το αποφασίσετε σύντομα....κι εσείς....

Μπράβο βλέπω κάνετε κι εσείς προοδους...μάθατε και την πιπίλα.. εμείς κάνουμε μεταπτυχιακό!!! ...την έχουμε ξεπεράσει...και πιπιλάμε την πασχαλίτσα όπως είδατε...προχθές αποφάσισα να την πλύνω στο πλυντήριο...γιατί με το τοπικό πλύσιμο που της έκανα... νομίζω δεν ήταν και ότι καλύτερο...τελικά...μέχρι να πλύνει το πλυντήριο...μέχρι να στεγνώσει το στεγνωτήριο....μας πήρε η νύχτα και που να κοιμηθούμε.... του έδινα άλλα κουκλιά να το κοροιδέψω ...τίποτα...αμ δε!!! Μεσ την τύφλα απο τον ύπνο...αυτός έψαχνε για πόδια...να πιπιλίσει... Σιγά το αστέρι μου που δεν θα το καταλάβαινε...τελικά αναγκάστηκα άρων άρων, να σταματήσω το στεγνωτήριο....την έβγαλα και της έκανα μπιστολάκι.... και αφού του το έδωσα κοιμήθηκε στο λεπτό....!!!!! (άνευ σχολίου... φυσικά!!!)

Αγγελική, σου απαντώ, εκ μέρους της συντοπίτισας Σοφίας... Αυτό "μα καλά γιατί φεύγετε κιόλας?"??? δεν το λένε ούτε για αστείο...πας καλά????????????????????????????????????????? Παίζουνε με αυτά τα πράγματα....? Την ευκαιρία την αρπας από τα μαλλιά...δεν την "παιδεύεις"...!

Αγγελική, πολύ χαίρομαι που σε κάνω να γελάς... βασικά μου αρέσει να το κάνω αυτό ...και στους φίλους μου αρέσει να τους κάνω πλάκες (λεκτικές) για να γελάμε....χαχαχα

Τι έγινες με το σκυλάκι σας? Ξεκόλησε? Τον έχουμε κι εμείς και έχει πολύ πλάκα...τον δίνω μέσα στο πάρκο στον Γιωργάκη (του αρέσει πολύ νομίζω) ...και όλο και τον ακουμπάει....τον κλωτσάει...και του μιλάει αυτός και ο Γιώργος με κοιτάει και γελάει πονηρά...σαν να μου λέει "τώρα ποιος μιλάει μαμά"?

Επίσης να σου απαντήσω...κι εγώ.. Κι εμένα κλαίει πολλές φορές στον ύπνο του, με λυγμούς και αναφιλητά...και πάω από πάνω του...τον χαιδεύω στο κεφαλάκι...και του λέω... "Σώπα - σώπα είσαι καλός... Εδώ είναι η μαμά...." και μετά λές και το καταλαβαίνει... σταματάει και ξανακοιμάται.... και αν ξανασυμβεί πάλι το ίδιο...γενικά το ξεπερνάμε εύκολα....

Σισάκι, τα ζουζούνια μου καλά είναι...αν εξαιρέσουμε ότι ο Γιώργος μου έκανε πάλι ένα χουνέρι....αλλά τώρα εντάξει... Την Κυριακή, ξημερώματα Δευτέρας είχαμε πάλι πολύ βήχα....και δεν μπορούσε να κοιμηθεί... έβηχε όλη νύχτα... τελικά πήγαμε παιδίατρο το πρωί..και ξαναξεκινησαμε μάσκα για πέντε μέρες...και αν δεν μας περάσει ξαναπάμε στην παιδίατρο. Μου είπε ότι έχει παράταση, και έχουμε λίγο ακροαστικά ακόμη... που την περασμένη εβδομάδα δεν φαινόντουσαν... λόγω ότι καλύπτονταν από την αντιβίωση... Επίσης είναι ότι τώρα έχει φλέμματα που "έσπασαν" με την αντιβίωση και τις μάσκες και δεν μπορεί να τα βγάλει ο καημένος... και αυτά τον πνίγουν... Για να δούμε μέχρι την Παρασκευή πως θα πάμε... πάντως τώρα δείχνει καλύτερα....

Καλά αυτό που λες ότι ξεμυαλίζονται με τους τρίτους... ναι είναι μεγάλη αλήθεια...και πραγματικά για σένα αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα... Εδώ βλέπω εγώ με τον παππού μας , που έρχεται επίσκεψη για καμιά ώρα...και άν τύχει και τον μαλώσω τον Χρήστο, να δεις τι θάρρος παίρνει και μου βγάζει γλώσσα το σκατό.... κι αυτό επειδή είνια ο παππούς δίπλα του και ξέρει οτι θα τον καλύψει... Βέβαια δεν το αφήνω να παιρνάει έτσι αυτό... του την λέω του παππού με τρόπο... και μεταξύ σοβαρού και αστείου...!!!

Με την δουλεια μου, όχι αυτή την στιγμή δεν έχω τίποτα από θέμα διακόσμησης... (πως αλλάζουν οι καιροί...από εκεί που είχα πάντα...τουλάχιστον δύο σπίτια να φτιάχνω...και πόσα άλλα πράγματα με μηχανικούς που συνεργάζομαι...έτσι γνώρισα και τον άντρα μου χαχα)... Ο Αντώνης έχει δόξα τον θεό, και τώρα συζητάμε για δύο καινούργιες άδειες, η μία όμως δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει γιατί ο ιδιοκτήτης, θέλει να πουλήσει ένα άλλο σπίτι που έχει εκτός Χανίων, για να το επενδύσει εδώ. Και ο άλλος είναι ένας τρελλο-ελληνο-αμερικάνος καθηγητής...γιατρός...που από αυτόν ή θα βγάλουμε πολλά λεφτά....ή που θα χάσουμε τον χρόνο μας... Μας λέει κάτι τρελλά ότι θέλει να χτίσει ένα σπίτι 400 - 600μ2 και άλλα τόσα υπόγειο... μας έχει κουφάνει... ΑΛΛΑ...για φαντάσου να τα κάνει... μιλάμε για πολυ καλή περίπτωση.... αμήν...!!! Και γενικά το κακό είναι πως ναι μεν υπάρχει δουλειά ακόμη, αλλά είναι τόσα πολλα παραπάνω από παλιά αυτά που μας ζητάνε να πληρώνουμε (όπως όλοι φυσικά...δεν είμαστε μόνο εμείς) που δεν φτάνουν για όλα αυτά... Τι να πω ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα.... Εσείς, ο Άρης έχει δουλειά? Που μένεται Σοφία, έξω από το Ρέθυμνο?

Ελένη, που είσαι, σου έκανε καψωνια η Αθανασία? ή είστε βόλτα με το καινούργιο καρότσι....?

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα!!

Συμπεθέρα, βόλτες ήμασταν χθες με το καινούριο καρότσι!! χιχιχι Τα καψώνια ευτυχώς έμειναν στα πρωινά, δεν είχαμε συνέχεια και απόψε κοιμηθήκαμε μια χαρά ευτυχώς! Κλασικά πλέον μου ξύπνησε στις 5 για γάλα (λέτε όντως να πεινάει τόσο νωρίς ή ξυπνάει άραγε για άλλο ζόρι και με την ευκαιρία πίνει και γάλα;; Πάντως πίνει μπόλικα μλ και μετά -συνήθως- ηρεμεί...) μετά όμως κοιμήθηκε αμέσως και ξεράθηκα κι εγώ!! Ακόμη να ξυπνήσει!! :shock:Ο μπαμπάς έφυγε αχάραγα για τη δουλειά..... Πάλι ο μικρός σας ταλαιπωρείτε με ακροαστικά;; Ουφ, ουφ το καημενούλι πότε θα ηρεμήσει; Έχει αλλεργικό άσθμα όπως ο Χρήστος; Έχει ευαισθησία που επιδεινώνεται από τα κρυώματα; Σας εύχομαι να γίνει η δουλειά με τον τρελογιατρό και να χεστείτε στο τάλιρο!!! :tongue: Μακάρι!!!

Μαράκι, πού χάθηκες καλέ;; Μπραβο σας με 'γεια το νονό σας!!! Βουρ στις ετοιμασίες τώρα κι εσείς! Πότε λέτε με το καλό να φωτίσετε το Γιαννάκη;; Τα αναφιλητά όπως είπαν και τα κορίτσια δεν είναι τίποτα... Εμείς πάντως δεν το παθαίνουμε, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.... :rolleyes: Καλέ, είμαι τόσο πόντια που χθες παρότι το καρεκλάκι κοιτούσε το δρόμο και πρώτη φορά βάλαμε την Αθανασία έτσι να βλέπει μπροστά εγώ πάλι πίσω δίπλα της έκατσα!!! :shock: :shock: :shock: Τώρα δηλαδή καθόμαστε κανονικά μπροστά,ε; Σωστό γιατί όχι, αφού αν χρειαστεί κάτι μπορούμε να το φτάσουμε... ;) Αχ, ωραία!

Αγγελική, χθες πήρα άλλο ένα γάλα από άλλο φαρμακείο του Πειραιά και ήταν πάλι το νέο το combiotic!! Κλασικά έσκισα το χαρτί και φάνηκε από κάτω... Ακόμη μία διαφορά που έχουν και φαίνεται χωρίς να σκίζεις ετικέτες είναι το καπάκι τους. Το νέο έχει ημιδιάφανο καπάκι, ενώ το παλιό λευκό αδιάφανο... :rolleyes: Τώρα το ιντερνετικό φαρμακείο δεν ξέρω γιατί σου έστειλε τα παλιά. :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα γλυκες μανουλες!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!

πεταλουδιτσα, με γεια τανεα σας πραγματακια!! ακουω για δευτερο σπορακι;; αληθεια σκεφτεστε να το βαλετε μπροστα κοντα κοντα η πιο αργα; εγω απο τη μια δε θα ηθελα να μεινω συντομα απο την αλλγ βεβαια δεν εχω την πολυτελεια του χρονου γιατι με τον αντρα μου "βρισκομαστε" καθε 8 μηνες για 2-3 μηνες οποτε μεγαλωνει πολυ το διαστημα... τεσπα..

μιας που ανεφερες για καθισματακι αυτοκινητου μου προτειναν ενα(δε θυμαμαι μαρκα) που γυρναει προς ταεξω οταν ανοιγεις τη πορτα κιετσι βγαινει πιο ευκολα το παιδι αλλα δεν ξερω μηοως ειναι πολυ ακριβο;;..

αγγελικουλα μου δεν πηγαμε ακομα τη μεγαλη εκδρομη!!αποδρασαμε εδω κοντα..πηγαμε χαλκιδα για σαβ/κο για να μαθαινει κ η μπεμπα χωρις εμας κ μεστο φλεβαρη θα κανουμε την εκδρομη μας! αγνωστο ακομα..

φιλακια σε ολες σας!!

Συμπεθέρα, μπράβο που κάνεις πολλές βόλτες το κορίτσι μας!!!!!! Εύκολη η νέα οδήγηση? Τυχεροί είστε που δεν σας κάνει καψώνια νυχερινά γιατί είναι ότι χειρότερο... Το 5, να το προσέξεις... γιατί αν δεν θέλει γάλα, αλλά την μάθεις να της δίνεις εκέινη την ώρα...μετά αυτή θα συνηθίσει και θα στο κάνει σύστημα.... και ..."αλίμονο" σου.... θα σε ξυπνά κάθε μέρα στις 5!!!!!! Αυτά είναι ρολόι...ΨΗΦΙΑΚΟ>...δεν χάνουν δευτερόλεπτο!!!χαχαχα!!! Εμένα ο Γιώργος μετά από πολύ καιρό...ευτυχώς κόψαμε το ένα ξύπνημα...ξυπνούσε γύρω στην 1πμ μία φορά για γάλα και μετά γύρω στις 6πμ. Τώρα το κάναμε μία φορά γύρω στις 3πμ και το επόμενο γύρω στις 8:30πμ... Ναι ο καημενούλης, δείχνει ότι κι αυτός έχει το αλεργικό άσθμα.... είναι ότι στα Χανιά έχουμε λίγο κακό κλίμα... και έχουμε πολύ υγρασία... Έχουν πολλά παιδάκια ανάλογο πρόβλημα εδώ... Κάποιες φορές μπορεί να βήχει και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει χωρίς να είναι άρρωστος... Τώρα τελικά... είναι που σπάει το κρύωμα...το φλέμμα... έχει μύξες και φλεματάκι και επειδη δεν μπορεί να τα βγάλει... έχουμε λίγο..θέμα...αλλά μαλλον δεν είναι τίποτα απ' ότι κατάλαβα...για να δούμε.. Αχ με την δουλειά του τρελλογιατρού κι εμείς το ευχόμαστε...να ξελασπώσουμε λιγάκι....γιατί μ' όλα αυτά που μας φροντίζει το Ελληνικό κράτος ...αλίμονο μας!!!!

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

Διαφημίσεις

Αλικάκη, μπράβο στην μπουμπού σου...που κάθεται με την γιαγιάκα και αφήνει τον μπαμπά και την μαμά να κάνουν καμιά βολτίτσα!!!!!!!!

Αλικάκη, σκέψου το καλά...για το δεύτερο σποράκι...είναι πολύ δύσκολα όταν είσαι μόνη σου, να έχεις δυο μωρά, που θα σ' εχουν ανάγκη και τα δύο... Εμένα έχουν 30 μήνες διαφορά...και είναι αρκετά ζόρικα...παρόλο που ο μεγάλος τώρα λίγο πολύ αυτοεξυπηρετείται σε πολλά πράγματα.... Τέλος πάντων, αυτή είναι η δική μου γνώμη...

Συμπεθέρα, μπράβο που κάνεις πολλές βόλτες το κορίτσι μας!!!!!! Εύκολη η νέα οδήγηση? Τυχεροί είστε που δεν σας κάνει καψώνια νυχερινά γιατί είναι ότι χειρότερο... Το 5, να το προσέξεις... γιατί αν δεν θέλει γάλα, αλλά την μάθεις να της δίνεις εκέινη την ώρα...μετά αυτή θα συνηθίσει και θα στο κάνει σύστημα.... και ..."αλίμονο" σου.... θα σε ξυπνά κάθε μέρα στις 5!!!!!! Αυτά είναι ρολόι...ΨΗΦΙΑΚΟ>...δεν χάνουν δευτερόλεπτο!!!χαχαχα!!! Εμένα ο Γιώργος μετά από πολύ καιρό...ευτυχώς κόψαμε το ένα ξύπνημα...ξυπνούσε γύρω στην 1πμ μία φορά για γάλα και μετά γύρω στις 6πμ. Τώρα το κάναμε μία φορά γύρω στις 3πμ και το επόμενο γύρω στις 8:30πμ... Ναι ο καημενούλης, δείχνει ότι κι αυτός έχει το αλεργικό άσθμα.... είναι ότι στα Χανιά έχουμε λίγο κακό κλίμα... και έχουμε πολύ υγρασία... Έχουν πολλά παιδάκια ανάλογο πρόβλημα εδώ... Κάποιες φορές μπορεί να βήχει και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει χωρίς να είναι άρρωστος... Τώρα τελικά... είναι που σπάει το κρύωμα...το φλέμμα... έχει μύξες και φλεματάκι και επειδη δεν μπορεί να τα βγάλει... έχουμε λίγο..θέμα...αλλά μαλλον δεν είναι τίποτα απ' ότι κατάλαβα...για να δούμε.. Αχ με την δουλειά του τρελλογιατρού κι εμείς το ευχόμαστε...να ξελασπώσουμε λιγάκι....γιατί μ' όλα αυτά που μας φροντίζει το Ελληνικό κράτος ...αλίμονο μας!!!!

Κατερινάκι μου, έχεις δίκιο... Τα σκατούλικα εύκολα συνηθίζουν κι έτσι το ψηφιακό-βιολογικό ρολόι χτυπά όταν δεν το θέλουμε.... Τι να την κάνω όμως όταν στις 5 ή 5μιση ή 6 ή 6μιση μου ξυπνάει και κλαίει με πιπίλα στο στόμα και δεν ηρεμεί με χάδια, αλλά θέλει να τη σηκώσω; Και όταν τη σηκώνω είναι αρκετά έως τελείως ξύπνια, δεν κουτουλάει συνήθως έτσι ώστε να την κουνήσω αγκαλιά μπας και ξανακοιμηθεί... Το γάλα το ρουφάει και μετά κοιμάται εύκολα τις περισσότερες φορές. Άντε να θέλει λίγο χάιδεμα. Λες να το έχει μάθει ήδη; Καήκαμε! Πάντως εδώ 3 βδομάδες περίπου το έχουμε κάνει σύστημα ενώ πριν ηθελε γάλα στις 7 ή 8 ή και αργότερα! Μια χαρά δηλαδή ήμασταν... Τι με συμβουλεύεις να κάνω για να το ξεμάθει;;; :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

:(Γεια σας και απο την αυπνη μανουλα:(

Εχθες σχεδον καθε ωρα εκλαιγε στον υπνο του... Κατα τις 2 του εδωσα λιγο ντεπον και κοιμηθηκε για τρεις ωριτσες χωρις κλαμα και μετα κατα τις 5 μεχρι τις 9 παλι τα ιδια...

Πηρα τηλ το γιατρο και μου ειπε οτι η ηλικια των 9 μηνων ειναι απο μονη της πολυ δυσκολη περιοδο για τα μωρα... μαλλον λεει ειναι δοντια ή αγχος αποχωρισμου..

Μετα τα φρουτα μου κοιμηθηκε κατα τις 11 μονο για 40 λεπτα και ξυπνησε ευτυχως χωρις κλαμα και τωρα κοιμαται απο τις 2 και ακομα δεν ξυπνησε, μαλλον ηρεμησε και του λειπει υπνακος.... Μπορει να μην ξαγρυπνουσε την νυχτα αλλα μονο που χαλουσε ο υπνος του ταλαιπωρηθηκε και αυτο το καημενουλι μου.

Τι να πω ρε κοριτσια οι υπολοιπες μανουλες τα μωρακια σας κοιμουνται τη νυχτα καλα????

Ελενη αν και ρωτας την Κατερινα εγω ειμαι της αποψης να μην κανεις τιποτα.... ακου το παιδι!!! για να το κανει καποιος λογος θα υπαρχει (ισως αλμα αναπτυξης) και ζητα περισσοτερο γαλα.... Θα ερθει η ωρα που απο μονα τους θα τα κοψουν ολα. Ολοι περασαμε απο αυτη την ηλικια, ξερεις κανενα ενηλικα να ξυπνα τα χαραματα για γαλα??? Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα μονο σε ολα τα παιδακια.

Ελενη αν και ρωτας την Κατερινα εγω ειμαι της αποψης να μην κανεις τιποτα.... ακου το παιδι!!! για να το κανει καποιος λογος θα υπαρχει (ισως αλμα αναπτυξης) και ζητα περισσοτερο γαλα.... Θα ερθει η ωρα που απο μονα τους θα τα κοψουν ολα. Ολοι περασαμε απο αυτη την ηλικια, ξερεις κανενα ενηλικα να ξυπνα τα χαραματα για γαλα??? Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα μονο σε ολα τα παιδακια.

Λες, Μαράκι,ε; Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να κάνω και πολλά... Να ταλαιπωριέμαι και να την έχω αγκαλιά καμιά ώρα μέσα στη νύχτα μπας και κοιμηθεί χωρίς γάλα;; Πω πω, καθόλου δεν μπορώ!!! Πιστεύεις ότι μόνα τους θα το κόψουν; Πάντως μέχρι πριν ένα μήνα κοιμομασταν καλύτερα και συνεχόμενα... Ακούω και ο δικός σου πολλά ζόρια... Μάλλον θα είναι της ηλικίας όπως είπε και ο γιατρός κι εγώ κάτι τέτοιο θεωρούσα ως λόγο. Κάποια φάση περνάνε λογικά ή δοντάκια...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δείτε το όταν μπορέσετε... Είναι η "γιαγιά" του βρέφους που πέθανε στη Λέρο....... χωρίς σχόλια....

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/274695/giagia-toy-adikohamenoy-vrefoys-as-edine-to-paidi-se-emena-vid

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσια ξεχασα να σας γραψω για τη βαπτιση μας.

Θα την κανουμε τελικα οπως λεγαμε εξαρχης στις 12 Μαιου (Κυριακη του Θωμα)στο χωριο του αντρα μου στην Λιμνη Πλαστηρα. Το θεμα της βαφτισης θα ειναι ο μικρος πριγκιπας και σκεφτομαι να παραγγειλω τις μπομπονιερες απο το σαιτ που πηρε και η Λια...

Οποτε τωρα που εχουμε νονο θα κοιταξω να δω τα ατομα (καλεσμενους) και να κανω τα προσκλητηρια!!!

Κοριτσια που βαφτισατε ποσους καλεσμενους ειχατε? Εμεις υπολογιζουμε περιπου 100 ατομα αλλα λογω εποχης το σοι το δικο μου απο Γερμανια θα λειπει.. μονο οι γονεις θα ειναι και το σοι που εχω εδω στην Ελλαδα (ειμαστε παλι καμποσοι)...

Αχ αντε επιτελους να φωτιστει το γιαβρι μου να μπορεσει να κοινωνησει:D:D:D

Κατερινιω αμαν βρε κοριτσι ουτε ενας δεν θελει να βαφτισει το μπουμπουκακι σου??? ατιμη κριση:evil::evil::evil: Τι να σε κανω εισαι μακρυα θα σου το βαφτισα εγω χχααχαχαχααχαχα;) Σιγουρα θα βρεθει νονος και για τον Γιωργακη!!!!

Κοριτσια ξεχασα να σας γραψω για τη βαπτιση μας.

Θα την κανουμε τελικα οπως λεγαμε εξαρχης στις 12 Μαιου (Κυριακη του Θωμα)στο χωριο του αντρα μου στην Λιμνη Πλαστηρα. Το θεμα της βαφτισης θα ειναι ο μικρος πριγκιπας και σκεφτομαι να παραγγειλω τις μπομπονιερες απο το σαιτ που πηρε και η Λια...

Οποτε τωρα που εχουμε νονο θα κοιταξω να δω τα ατομα (καλεσμενους) και να κανω τα προσκλητηρια!!!

Κοριτσια που βαφτισατε ποσους καλεσμενους ειχατε? Εμεις υπολογιζουμε περιπου 100 ατομα αλλα λογω εποχης το σοι το δικο μου απο Γερμανια θα λειπει.. μονο οι γονεις θα ειναι και το σοι που εχω εδω στην Ελλαδα (ειμαστε παλι καμποσοι)...

Αχ αντε επιτελους να φωτιστει το γιαβρι μου να μπορεσει να κοινωνησει:D:D:D

Κατερινιω αμαν βρε κοριτσι ουτε ενας δεν θελει να βαφτισει το μπουμπουκακι σου??? ατιμη κριση:evil::evil::evil: Τι να σε κανω εισαι μακρυα θα σου το βαφτισα εγω χχααχαχαχααχαχα;) Σιγουρα θα βρεθει νονος και για τον Γιωργακη!!!!

Άντε με το καλό!! Εμείς Μαρία δεν είχαμε πολύ κόσμο, καμιά 60 άτομα.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μαράκι, τελικά εδώ μέσα πρώτα βρήκα συμπεθέρα και τώρα κουμπάρα ε? χαχαχαχα!!!!!!!!!! Αχ βρε Μαρία, είμαστε μακρυά και χάνουμε τέτοια όμορφη νονά!!!!!!!!!!! Βρε παιδιά στο Χρήστο μας είχαν πει καμιά 20αριά!!!!!!!! χωρίς υπερβολή.... 7 - 8 είχαν πει εμένα...και οι υπόλοιποι του άντρα μου... τώρα θα μου πεις, τώρα που είναι? ... οι περισσότεροι, για να μην πω όλοι, ήταν από τον χώρο της δουλειάς... συνεργάτες, πελάτες, καταστηματάρχες με πλακάκια... φωτιστικά.... μαγαζιά που μπαίναμε σχεδόν καθημερινά μέχρι προ κρίσης...τώρα δεν υπάρχει αυτή η επαφή...το 2012 για να καταλάβαιτε, δεν πήγα καθόλου για φωτιστικά...και για πλακάκια μόνο 2 φορές...μαγαζιά που τα ήξερα σαν κάλπικες δεκάρες.... Εν τω μεταξύ τους κολλητούς μας, τους έχουμε κάνει εμείς κουμπάρους...έχουμε 6 βαφτιστήρια.... Μας έχουν πει δύο... Η μία έχει δώσει εναλλακτική λύση (κι αυτό γιατί τα οικονομικά της ζόρικα)....του τύπου... αν δεν βρείτε εδώ είμαστε εμείς... η άλλη είναι μία ξαδέρφη του άντρα μου από την Αθήνα...αλλά ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα συγγενή... (βέβαια δεν την έχουμε απορίψει...γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται στο τέλος άν δεν βρούμε...) α, και άλλη μία... που εκεί ναι μεν θέλουμε αλλά είναι περίπτωση.. είναι ένα κοριτσάκι 20 χρονών, που μας το πρότεινε αυτό... αλλά ξέρουμε ότι χωρίς...υπερβολή έχουν πρόβλημα επιβίωσης.. οπότε δεν μας πάει να τους πούμε ναι... γιατί ακόμα και τα πιο οικονομικά να πάρουν... θέλουν 1000ε για μια βάφτιση... οπότε πως να τους πουμε ναι... όταν υπάρχουν μέρες που κυριολεκτικά δεν έχουν να φάνε...

Λοιπόν εμείς όταν βαφτίσαμε, αν θυμάμαι καλά είχαμε 120 άτομα μαζί με τα παιδιά... 100μεγάλοι Χ 25ε/άτομο και 20 παιδιά Χ 18ε/παιδί.

Και όλοι ήταν συγγενεις πρώτου βαθμού, και φίλοι κολλητοί.

Ωραίο το θέμα σας...και εμένα αυτό μου άρεσε, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί το είχε κάνει η νονά μας στο γιο της ένα χρόνο πριν....

Ωραία και η τοποθεσία...η Λίμνη Πλαστήρα...έχω πάει πολλές φορές...γιατί είχα - έχω, φίλη από εκεί... Θυμάμαι παλιά, ότι η Καρδίτσα έχει ωραία μαγαζιά γενικά... Μου έλεγε η φίλη μου παλιά (το ΄95 κάπου εκεί) ότι οι αγρότες εκεί, που είχαν πάρει από τις πρώτες επιδοτήσεις που είχαν αρχίσει να δίνονται, και τις δίνανε χωρίς έλεγχο, τα είχανε κάνει μπαράκια...κλπ..

Άντε λοιπόν με το καλό οι ετοιμασίες...

Ελένη, αν η Αθανασία, δεν κοιμάται με τίποτα... δεν πιάνει η πιπίλα ή το μουσικό καρουζέλ (που εμένα τον ηρεμεί...και τρέχω να το ξαναβάλω πριν σταματήσει..) τότε, την πάτησες...θέλει γάλα... η αν μπορείς το προηγούμενο γεύμα της, να της το δώσεις λίγο πιο αργά....μήπως και μετά ξυπνήσει αργότερα!!!!!!!!!!

Συμπεθέρα, άστα να πάνε.... Άλλες εποχές με 20 υποψήφιους νονούς! Τώρα τους ψάχνεις.... Και λογικό είναι. Πού να βρει ο καθένας 1000 ευρώ να διαθέσει; Γιατι όμως να θες τόσα αν πας στα πιο οικονομικά; Πολλά λες μου φαίνεται. Με 1000 ευρω κανεις αξιοπρεπέστατη και όχι πολυ οικονομικη βάφτιση νομίζω.... :rolleyes:

Δυστυχώς δεν την ηρεμεί το μόμπιλο... Αν της το βαλω και κάνω πως φεύγω....την έκατσα!! Παταει κλαψα στο δευτερόλεπτο! Αν αργήσω να τη σηκώσω το ίδιο.... :? Και είναι ξύπνια, δεν ξανακοιμάται χωρίς γάλα δηλαδή... Καμιά φορά ούτε με το γάλα κοιμάται, όπως προχθές που έκανε 1 ώρα να ξανακοιμηθεί!!! :shock: Ευτυχώς όμως συνηθως κοιμαται εύκολα, απλά ίσως τη χαιδέψω λίγο... Μετά το γάλα δηλαδή δείχνει να νυστάζει, άρα αυτό θέλει και πίσω στον υπνάκο της! :tongue: Να σου πω δεν με πειράζει πολύ που σηκώνομαι και της δίνω γάλα στις 5 ή 6, αυτό που με ενοχλεί είναι να μην κοιμάται μετά το γάλα εύκολα και ξεροσταλιάζω από πάνω από την κουνια της να χαιδεύω ή ακόμη χειρότερα να κλαίει και να θελει αγκαλια! :? 10 κιλά βαράκι είναι....

Επίσης το να καθυστερήσω το τελευταίο γεύμα δεν γίνεται γιατί νυστάζει γύρω στις 10 ή πεινάει. Αλλά και 11 παρά που ήπιε προχθες πότε ήταν δεν θυμάμαι ακριβώς, πάλι στις 5 ξύπνησε και το ρούφηξε...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...